Şaud 6: Ruhun Özgürlüğü

Bedenleme Dizisi – 08 Ocak 2005

Kırmızı Çembere sunulmuştur

Ve öyledir sevgili Şambra, bugün bir kez daha biraraya geliyoruz. Bu alandaki – oo, bu güzel salona odaklanmış – Şambra enerjilerini biraraya getiriyoruz, ama aynı zamanda dünyanın her yanındaki Şambra’nın tüm enerjilerini de şu anda biraraya getiriyoruz. Ben Tobias, ve bugün gelen tüm diğer varlıklar için sizi hissetmek….ateşinizin önünde oturmak….bugün bu odadaki saf sevginin tadını çıkartmak bir sevinçtir. Buraya geri gelmek benim için bir sevinç, çünkü hem insan melekler, hem de semavi melekler açısından çok yoğun haftalar yaşadık.

Dünya’da şu aralar değişimler oluyor. Ve bunlar olmaya devam edecektir. Bunlar devam edecektir Şambra. Birkaç haftadır sizlerden ve Cauldre ve Linda’dan uzaktım, çünkü dikkatler, burada, Dünya’da olan değişimlere odaklanmıştı. Bizim dikkatimiz, buraya geri dönen yüzlerce, binlerce varlığa odaklanmıştı.

Oo, kutlamalar yapıldı. Büyük depremden ve tsunamilerden sonra bizim tarafa geri gelenler için ağlamayın ve korkmayın Şambra. Onlar hazırlıklıydılar. Onlar gerçekten hazırdı. Dünyadaki değişimin etkilenmesine yardımcı olmak amacıyla kendilerinden verdiler. Ve onlar hazırdı, ve biz kutladık.

Özel bir ilgiye ihtiyaç duyan çok varlık vardı, çünkü onlar sevdiklerini ve ailelerini geride bırakıyorlardı. Onlar Gaia’nın enerjisini ve fiziksel bedenlerini geride bırakıyorlardı. Ve bundan ötürü biraz keder de vardı, çünkü sevgili Şambra, Dünyayı terk eden bu varlıklar, aynı zamanda Dünya’da olmayı seviyorlardı, o kadar seviyorlardı ki, bilincin tümünün şu anda birşeyden geçmesine yardımcı olmak için kendilerinden ve insanlıklarından vermeye gönüllü oldular.

Toprakların üzerine gelen ve onları etkileyen dalgalar….bu toprakların temizlenip arınmasının zamanı gelmişti. Ve suyun, yıldızların ve cennetlerin enerjisini barındıran suyun bu toprakları yıkaması önemliydi. Arınmanın zamanı gelmişti. Bu bölgelerdeki enerjinin büyük bir bölümü son zamanlarda sıkışıp kalmıştı.

Dünyanın geri kalanının dikkatinin de bu bölgeye odaklanmasının zamanı gelmişti. Dünyanın geri kalanının, dünyanın bu bölgesini görmesinin, onların nasıl yaşadığını anlamasının, bu insanların da değişen enerjilere ayak uydurmak durumunda olduğunu anlamasının zamanı gelmişti. Bu insanların çoğu Eski Enerjilere, Eski yöntemlere kök salmıştı. Ve onların geçişi gerçekleştirmesine yardımcı olmak için, dünyanın her yanındaki insanların dikkatinin bu bölgeye çekilmesinin zamanı gelmişti.

Az önce Cauldre’nin de dediği gibi, dünyanın her yanından akan şefkat inanılmazdı. Adını sanını bile bilmediğiniz bu insanlara gösterdiğiniz ilgi, gözlerimizi yaşarttı. Ama onlara ilgi göstermenizin nedeni, sizin bir parçanız olmalarındandır, ve siz de onların bir parçasısınız. Onlar, insanlık bilincinin bir parçasıdırlar, ve siz de insanlık bilincinin bir parçasısınız. İnsanların nasıl tepki verdiğini görmek muazzam bir şeydi. Ve şimdi bu bölgeye sadece fiziksel ve finansal enerjilerin değil, aynı zamanda spiritüel, semavi enerjilerin de nasıl aktığını görmek muazzam bir şey.

Ve, bir yeniden yapılanma olacak. Ve bu yeni olacak. Eskisi gibi olmayacak. Çürümüşlük vardı, süpürülüp atıldı. Karanlık vardı, süpürülüp atıldı. Bu bölgeden temizlenen, eski ve sıkışıp kalmış enerjiler vardı. Üzülmeyin Şambra, ve bunun uygun olduğunu anlayın. Tüm insanlık bilincini değiştirmeye yardım etmek amacıyla yaşamını denize feda edip de perdenin bizim yanına gelenleri onurlandırın.

Bugün, burada olup da dinleyenlerden, ve bu materyeli sonraki bir tarihte okuyanlardan, şimdi yaşamınızda olup da sıkışıp kalmış olan…. belki de kendi varlığınızda çürümüş, kokuşmuş olan bir şeyi….ya da belki buna dengesiz enerjiler demek isterseniz….enerjilerinin yeni bir alanda şifalanmasına ya da yeniden dengelenmesine ihtiyaç duyan bir şeyi….sizi endişelendiren bir şeyi….bedeninizde olan bir şeyi….doğru bir biçimde şifalanmayan bir şeyi, sahip olduğunuz ve uzun zamandır taşıdığınız korkuları ele almanızı rica ediyoruz.

Sizden bunu alıp, bu alanının güvenli enerjisine koymanızı rica ediyoruz. Bugün salmayı seçtiğiniz her neyse, onu sevmenizi, sevmenizi ve şifa bulmasına izin vermenizi rica ediyoruz, ki bu aslında sadece enerjinin yeniden-dengelenmesi ve gelişmesidir. Değişimin etkilenmesine, yeni bir özgürlüğün yaratılmasına yardımcı olmak için burada birlikte yarattığımız bu alana hayır dualarınızı, kutsamalarınızı getirmenizi hepinizden rica ediyoruz.

Sizler, birbirinize yardım edeceksiniz. Bunu şimdi bu alana ekleyebilirsiniz – sizi endişelendiren her neyse, içinizde şifa bulmaya ihtiyaç duyan her neyse – bu alana koyabilirsiniz. Kuthumi’nin dediği gibi, onun başka birini etkileyeceğinden kaygı duymanıza gerek yoktur. Negatif enerjilerin birine yapışacağına dair kaygılanmanıza gerek yok. Sadece bırakın çıksın.

O, ihtiyaç duyduğunuz bir şifaysa….bir depresyonsa….sizi zaman zaman donup kalacak kadar etkileyen bir korkuysa….bırakın şimdi çıksın. Uzun zamandır sahip olduğunuz bir kederse, bırakın şimdi çıksın. Salın onu bu alana. Bu şifa alanına salın onu.

Bugün, büyük dalgaların neden olduğu şifa çalışmasından taze dönen çok, çok meleği beraberimizde getirdik. Ve onlar şu an şifaya çok odaklanmış haldeler. Ve onlar bugün bu işleme yardımcı olmak, onun kutsanmasına yardım etmek için geliyorlar. Bırakın çıksın.

Bundan utanmayın Şambra. Utanmayın, çünkü bu şifa enerjisine şimdi ihtiyaç duyan her neyse, onun öyle ya da böyle size hizmet ettiğini anlamaya başlayacaksınız. Zayıflık olarak algıladığınız bir şeyden utanmayın. Yüzde yüz spiritüellikten daha azı olduğunu düşündüğünüz şeyden utanmayın. Onun bu alana çıkmasına izin verin.

Bırakın o bugünkü konuşmamız boyunca şifalansın. Bırakın özgürleşsin. Onun sizi geri tutmasına ya da ezmesine ya da korkutmasına artık izin vermeyin. Tsunamiler vasıtasıyla toprakları temizleyen enerjilerin…o enerjilerin gelip, dalgalar halinde ve kutsanmış enerji dalgaları halinde sizi zorlayan şeyleri temizlemesine izin verin. Bırakın temizlesin onu.

Şimdi hep birlikte bir dakika kadar nefes alalım Şambra. Baş etmeye ve çalışmaya çalıştığınız şeylerin olduğunu biliyoruz. Ve, onlar sizi tüketiyor. Ve geri tutuyor. Onları odaya salmak üzere birlikte nefes alalım. Tanrısal enerjilerimizin bunları yeniden-dengelemesine ve sıkışıp kalmış bu şeyleri yeni bir düzeye geliştirmesine izin vermek üzere nefes alalım. Bu şeylerin çıkmasına izin verebilirsiniz. Onların, yaşamınızda travma ve dramlar yaratmadan şifalanmasına ve temizlenmesine ve gelişmesine izin verebilirsiniz.

Şambra, bildiğiniz gibi siz şu anda Dünya’dasınız. Ve dinlemekte olan her birinizi….burada bulunan her birinizi….bu enerjiye bağlı olan ve çekilen her birinizi….şimdi Şambra yerine koyuyoruz. Bunu kazanmak zorunda değilsiniz. Bunun için eğitim almanız gerekmiyor. Siz sadece öylesiniz.

Şambra, şu anda Dünya’da olmanızın nedeni, bunu seçtiğiniz içindir. Siz bu muazzam değişim ve gelişim zamanında gelmeyi seçtiniz. Siz, sadece birkaç yıl kadar uzakta olan bu kuantum sıçrayışının doruk noktasına gelmeyi seçtiniz. Siz, başkalarına öğretecek kişiler olarak….enerjiyi hareket ettirecek kişiler olarak….hamleleri kendi içinde gerçekleştirecek ilk kişiler olarak burada olmayı seçtiniz. Siz burada olmayı seçtiniz.

Siz bizden gelip yardım etmemizi istediniz. Siz bizden gelip güvence vermemizi istediniz. Siz bizden bazen sadece gelip sizinle birlikte oturmamızı istediniz. Ve biz şimdi şu anda, şu anda tüm çevrenizdeyiz. Derin bir nefes alın. Bizi hissedebilirsiniz. Kafanızın işe karışmasına izin vermeyin. Unutmayın…biz…siz…hepimiz yeni bir alandan, Tanrısal Zekâ’dan düşünmeyi öğreniyoruz.

Biz, gerçekleştirdiğiniz inanılmaz çalışmalar yüzünden, yaşamlarınızda içinden geçtiğiniz şeyler yüzünden buradayız. Oo, evet, hazırlanmanıza yarayan çok deneyimden geçtiniz. Ve biliyoruz, bunu tekrar tekrar söylüyoruz – ve biliyoruz, bunu duymaktan hiç yorulmuyorsunuz – ama sizi onurlandırıyoruz….sizi seviyoruz….ve biz hep sizinle birlikteyiz.

Bunlar zor zamanlar. Meydan okuyan zamanlar, çünkü çok değişimler oluyor. Çevrenizde, değişimlerle gitmek istemeyen çok enerji var. Onlar değişimlerden korkuyor. Bunun nasıl bir şey olduğunu siz biliyorsunuz. Bu kendi yaşamınızda, kendi değişimlerinizle başa çıkarken oldu. Bırakmak istemeyen içsel bir korku var, belki de gelişmekten ve ilerlemekten korkan bir içsel korku.

Bu belki de mantıklı değildir ama bir parçanız tutunmaya devam ediyor, insanlığın bir parçası canla başla tutunmayı sürdürüyor. Sizler, Enerjiyi Hareket Ettirenler, bu işlemin daha zarif kılınmasına, onun yumuşatılmasına, ona, meleklerin bile yapamadığı sevgi unsurunun katılmasında yardımcı oluyorsunuz. Siz bu yüzden şu anda Dünya’dasınız, mümkün olan en büyük hizmeti sunmak için.

Evet, kendiniz için de öğreniyorsunuz. Oo, siz öyle büyüyorsunuz ki, bazen bunu görmeniz zordur. Siz şimdiye kadar hiç bir insanın gitmediği alemlere, boyutlara ve deneyimlere doğru gidiyorsunuz. Siz öyle spiritüel ve tanrısal alanlara doğru gidiyorsunuz ki, eskinin üstatları bile oralara gitmedi….anlıyor musunuz. Siz, üstatların sahip olmadığı biliş ve içsel bağlantı alanlarına doğru ilerliyorsunuz. Onlar, sizin gerçekleştirdiklerinize hayran oluyorlar. Onlar, sizin kim olduğunuza hayran oluyorlar.

Şimdi, gelen Yeni Yıl’la ve Yeni Enerji’yle birlikte ve olması yakın kuantum sıçrayışının ilerleyen saatlerinde, biz bu yılı sizin için “özgürlük yılı” ilan etmek istiyoruz. Bunu sizin önünüze sermemizi istediniz. Bu, “özgürlük yılı”dır, tuzaklardan nasıl kurtulacağınızı gerçekten öğreneceğiniz yıldır….çukurdan nasıl çıkacağınızı öğreneceğiniz yıldır….sıkışıp kalmanıza neden olup sizi geri tutan bazı enerjilerden nasıl geçeceğinizi öğreneceğiniz yıldır.

Bu yıl, artık size hizmet etmeyen herşeyi bırakmanız için güzel bir biçimde size meydan okunacaktır. Oo, evet, bir dolu şeyi bırakmak için derinlere indiğinizi biliyoruz. Ama bu yıl, özgürlüğün ne olduğunu…ruhun özgürlüğünün ne olduğunu….bazen insan bilincine ve insan bedenine vurulmuş zincirlerden kendinizi nasıl özgürleştireceğinizi…bunları nasıl salacağınızı anlamanıza yardımcı olmak için sizinle çalışacağız. Evet, bunu söylememiz korku ve belirsizliğin çıkmasına neden oluyor.

Hapiste olmanın bazen rahat olduğunu biliyorsunuz. Ben orada bulundum. Ben Dünya’daki son yaşantımda hapisteydim. Evet, her ne kadar hapisane duvarlarından nefret ettiysem de, bana belli bir rahatlık da sağlıyordu, çünkü günlük yaşantının meydan okumalarıyla başa çıkmak zorunda kalmıyordum. Dünya ile başa çıkmak zorunda değildim. Bir eşle başa çıkmak zorunda değildim (kahkahalar). Çocuklarla başa çıkmak zorunda değildim (yoğun kahkahalar). Ne dediğimi anlıyorsunuz. Hapiste olmanın, hücreye kapatılmış olmanın belli bir rahatlığı vardı, çünkü şeylerle başa çıkmam gerekmiyordu.

Yani, “özgürlük yılı”ndan söz ederken, şimdi yepyeni bir biçimde deneyimlesin diye kendi ruhunuzu özgür kılmaktan söz ediyoruz. Evet, bir parçanız şöyle diyor, “Ama bunların tümüyle başa çıkıp çıkamayacağımı bilmiyorum.” Biz bu yüzden buradayız – bundan geçmenize rehberlik etmek için, geçmenize rehberlik etmek için. Biz bu özgürlükten bugünkü Şaud’umuzda daha konuşacağız.

Ve unutmayın, Şaud sadece sizdir. Sizin birleşmiş enerjinizdir. Bu sanki bizim gelip, onu toplayıp, birleştirip, bir sepete koymamıza benzer. Ve sonra da onu yeniden önünüze sereriz. Bu yüzden burada “duyduğunuz” herşey size tanıdık gelmeli.

Bir dakika kadar bu yıl hakkında, 2005 yılı hakkında konuşalım. Ve biz bu noktada, bu yıl için bir kehanette bulunmak istiyoruz. Ve kehanetimizi hatırlamanızı istiyoruz. Kehanetimiz şudur, her ne kehanet edilmişse, büyük bir olasılıkla bu yıl olmayacaktır (kahkahalar).

Çok kişi kehanette bulunuyor, ve insanların dikkatini ve hayranlığını üzerlerine çekiyorlar. Ve onlar olmakta olan şeylerden, ve belli insanların öleceğinden, ve Dünya üzerinde büyük ve – nasıl desek – dramatik felaketlerin olacağından söz ediyorlar. Ve UFO’ların geleceğini, 50 küsur yıldır bundan söz ettiklerini söylüyorlar. Toplu halde ineceklerini söylüyorlar. “Oo, bu, bu yıl olacak” diyorlar. Ve bu onlara hizmet ediyor ve gazetelerin satılmasına yarıyor.

Ortaya çıkacak – belki de şimdiden çıkmış – çok kehanetler olacak. Ve bizim kehanetimiz, onların kehanette bulunurken Eski Enerjilere ve Eski kalıplara baktığıdır. Ve bu, oldukça büyük, yoğun değişimlerin olacağı bir yıldır. Onlar, yarın ne olacağını tahmin edebilmek için Eski yöntemlere baş vurduğundan, bir kehanette bulunmak çok zordur.

Ama şunu da hemen söyleyelim; bu yıl, muazzam değişimler yılı olacaktır, yaşamınızın çoğu yılında gördüğünüzden daha çok değişimler olacaktır, ve bunların sizin için ille de zor olması gerekmeyecektir – ama başkaları için olabilir – bir dolu Eski sistemin değişmesi, şeylerin yapılma, gerçekleştirilme yollarının değişmesi söz konusudur. Değişimler hızlanıyor ve hızlanmaya da devam edecek, özellikle de bu yıl. Özellikle bu yıl, değişimleri göreceksiniz.

Şimdi Şambra, daha önce de sözünü ettiğimiz gibi, bunların sizi etkilemesine izin vermek zorunda değilsiniz. Siz bir fırtınanın ortasında olabilirsiniz. Bir depremin ortasında olabilirsiniz. Her tür değişimin ya da kargaşanın ortasında olabilirsiniz, ve onun sizi etkilemesi gerekmez. Sizi dengeden çıkartması gerekmez, özellikle de Enerjileri Hareket Ettiren biri olarak.

Bakın…Enerjiyi Hareket Ettirenler olarak, bu değişimlerin meydana gelmesine ilk elden siz yardımcı oluyorsunuz. Değişim enerjisinin size akmasına, ve sonra da akıp gitmesine izin verebilirsiniz. Onun sizi negatif bir biçimde etkilemesi gerekmez. Aslında birçoğunuz değişimin heyecanlı olabileceğini, yeni bir macera olabileceğini şimdiden öğreniyorsunuz. Sizden bir şey alıp götürmesi gerekmiyor. O sizin sadece – nasıl desek – başka boyutlara genişlemenize izin veriyor. Hatta insan realitenizi bile genişletmenize izin veriyor.

Bu 2005 yılında Şambra, Dünya’da “enerji krizi” denen o şeyi görmeye devam edeceksiniz. Eski fosil enerjileri tükenmeye başlıyor. Oo, bu enerjiler dünyayı daha epey bir süre idare edecektir. Ama kaynaklar azaldıkça çaresizlik artacaktır. Enerjiyle – nasıl desek – oynanan oyunlar artacaktır, bunu hem kelime anlamında, hem de mecazi olarak söylüyoruz. Fiatların yükselmeye devam ettiğini göreceksiniz. Zaman zaman (piyasalarda) bazı şeylerin darlığının çekildiğini ve yok olduğunu göreceksiniz. Ve sanırız bunların tümü de uygundur.

Dünya’da bir enerji krizi vardır. Ve bu sadece fosil yakıtlarıyla ilgili değildir. Bu, değişmekte olan enerjiyle ilgilidir. Eski Enerji, Yeni Dünya’nın yakıtı değildir…anlıyor musunuz. Bu çok basittir….bazılarınız anlamaya çalışıyor ama takılıp kalıyor. Bunlar oldukça gerçektir, oldukça basittir. Bir enerji krizi vardır….Dünya üzerinde Eski ham enerji kullanılıyor….evet, gerçekten.

Bu yıl, – nasıl desek – meydana gelen enerji değişimlerinin başka işaretlerini göreceksiniz. Bunu büyük çaplı – nasıl diyorsunuz – “karartmalar”da göreceksiniz, ya da hatta elektrik sistemlerinizin çökmesinde. Jeneratör kaynaklarından elektriği evlerinize getiren Eski sistemler, kablolu sistemler….bu gelen yılda bunlarla ilgili türlü sorunlar yaşayacaksınız. Ve bunun sizi etkilemesi gerekmiyor. Sizi etkilemesi gerekmiyor. Tamir olacağını bilin. Bunun, insanların, hükümetlerin ve endüstrilerin, enerjinin nasıl dağıtıldığına bir göz atmalarını sağlayacağını bilin.

Hazır enerji dağıtımından söz ederken….para, enerjidir. Onun dağılımının nasıl değiştiğini görüyorsunuz. Bir zamanlar dünya finansını elinde tutan sayılı kurumlar…. sayılı ülkeler…hatta sayılı kişiler vardı. Bu şimdi değişiyor. Şambra, para, iş, hiç değilse Dünya üzerinde daha adil bir dağılımın olmasına yardımcı oluyor, enerjilerin dağıtılmasına yardımcı oluyor. İş sahaları, ticaret barışın korunmasını sağlıyor, çünkü hemen her ülkeye yayılmış global işler, global ticaret varsa, bu iş çevreleri savaş olsun istemez. Bu tür işler, geçmişteki gibi Eski türden savaşları istemez. Barış isterler ki, işler sağlam olsun.

Zenginliğin dağılmasına yardımcı olan daha global bir ekonomi, daha global bir ticaret görüyorsunuz. Bunun şu anda “ejderhanın ülkesinde” (çvr.: Çin) meydana geldiğini görüyorsunuz, şu anda oraya gitgide daha fazla kaynak akmaya başlıyor… çelik….onların daha fazla yiyeceğe ihtiyacı olacak….daha fazla araç-gerece ihtiyacı olacak….daha fazla elektroniğe ihtiyacı olacak….onlar herşeyden daha fazlasına ihtiyaç duyacak….dünyanın her yanında enerji daha iyi dağılacak, böylece geçmişteki gibi dengesizlikler olmayacak. Bu yıl boyunca bunun sürdüğünü göreceksiniz.

Kendi içinizde değişimler göreceksiniz. Birlikte olduğumuz şu son beş yıldır çok zor zamanlardan, muazzam içsel değişimlerden geçtiniz. Bu yıl, şeylerin sizin için tezahür etmeye ve meyve vermeye başladığını göreceksiniz. Daha önce de sözünü ettiğimiz gibi, herşeyin daha kolay olmaya başladığını göreceksiniz. Siz zamanların en kötüsünden geçtiniz.

Ve, sizin için herşeyin daha kolay ve zarif olması için enerjiler 2005’de müsaittir. 2005, yaşantınıza yeni bir tutkunun….eski tutkudan farklı bir tutkunun….yaşamakla ilgili yeni bir heyecanın….yeni bir amacın geri geldiğini gördüğünüz bir zaman olacak. Neden? Çünkü siz, öğretmen, kâşif, Enerjiyi Hareket Ettiren olarak burada bulunmanızın gerçek amacına ulaşıyorsunuz.

Puzzle’ın (parçalı bilmecenin) parçaları bu yıl yerine oturmaya başlıyor. Değişen enerjilerde gördüklerimize dayanarak bu kehanette bulunuyoruz, bunlar Eski’ye dayanmayan, ama şu anda sizin seçtiklerinize dayanan, yaşamlarınıza soktuklarınıza dayanan kehanetlerdir. Bedeninizde, ve kesinlikle zihninizde, ve kesinlikle çevrenizdeki insanlarda şeylerin değiştiğini göreceksiniz.

Bununla ilgili sizi uyarmak istediğimiz tek şey Şambra – ve siz bunu şimdiden biliyorsunuz – ama biz yine de tekrarlıyoruz. Değişimler yaşamınıza girdiğinde çok kez, şöyle feryat ettiniz, “Bu neden oluyor? Tüm bu değişimler neden oluyor? Tüm bu değişimlerin meydana gelmesine neden olan ve yanlış yaptığım nedir?” Hiçbir şey! Onları siz istediniz. Bu yıl değişimler sizin için zarif ve heyecanlı ve yeni olabilir.

Yani, sevgili Şambra, bu heyecan verici bir yıl olacak. Evet, burada kullanmayı seçtiğim sözcük bu. Bu, heyecan verici ve hatta eğlenceli bir yıl olacak. Bunu kabul edebilir misiniz? Artık eğlenceli olabileceğini kabul edebilir misiniz? (bazı gülüşmeler)

Biz birlikte olduğumuzdan beri çok şeylerden geçtik, hatta bize şimdilerde yeni katılanlar, bu enerjiyle hiç bağlantı kurmamış olanlar, siz bu yıllar süresince öyle ya da böyle bizimle birlikteydiniz, bağlantıdaydınız. Siz değişimlerden geçtiniz. Zorluklardan geçtiniz, tıpkı bugün burada oturan dinleyiciler gibi, tıpkı ilk günden beri tüm bu materyeli okuyanlar gibi. Şimdi bize katılanlar….sizler ailemizin bir parçasısınız. Burada bulunmanızın bir nedeni var. Siz bizimle her düzeyde bağlantıdasınız, birleşiksiniz.

Şimdi, Ben Tobias, sizi bugün küçük bir yolculuğa çıkartmak istiyorum, eğer gönüllüyseniz tabi. Benimle birlikte bir yere gelmeniz için sizi davet etmek istiyorum. Ve ben bunu sizin için hazırladım. Ben – nasıl desek – kendimi yeniden-biçimlendirmek, yeniden-yapılandırmak üzerine çalıştım.

Bugün sizi kulübeme yapacağımız bir yolculuğa davet ediyorum. Kulübemden daha önce söz ettim. O benim bulunduğum alemdedir. O, maddi dünyada değildir, ama benim yarattığım bir yerdir, benim hayal ettiğim ve hatta yapılandırdığım bir yerdir, orası, – nasıl desek – Şambra enerjileriyle dolu bir yerdir.

Sizden iskemlelerinizde oturmanızı – ya da şu anda bazılarınızın yaptığı gibi yerde yatmanızı rica edeceğim. Sizin orada, insan realitenizde tümüyle mevcut olmanızı rica edeceğiz. Ama (aynı zamanda) sizden enerjinizi genişletip, benimle birlikte hayal ürünüm kulübeme gelmenizi rica edeceğim. Onu yeniden-biçimlendirmek ve yeniden-dekore etmek için çalıştım. Neden? Çünkü herşey yeni. Herşey değişiyor. Ve, yerimi de güncelleme zamanının geldiğini farkettim.

Onu istediğiniz gibi hayal edin. Ben orayı ormanın içinde güzel bir yer olarak hayal ediyorum….sessiz ve sakin….türlü türlü ağaçlarla çevrelenmiş….bu ağaçların bazısı her dem yeşil….bazısı yapraklı. Burada bunun önemi yok. İstediğiniz her ağacı koyabilirsiniz. Onlar coğrafi bölgelerin belirgin özelliklerine bağlı olmak zorunda değil.

Böylece, çevremdeki alanı güzel ağaçlarla, gerçekten sevdiğim ağaçlarla doldurdum. Dünya’daki yıllarımda ve yaşamlarımda ağaçların enerjisiyle çok bağlantım vardı….dingin duran ağaçlar….ama yine de Yerküre’ye sağlam bir biçimde kök salmış ağaçlar…gökyüzüne uzanan dallar….çoğu meyve veren….ya da en azından gelişmelerini sürdürecek….büyümelerini sürdürecek….kendilerini devri-daim edecek tohumlara sahip ağaçlar.

Çoğunuzun bildiği gibi, ağaçlar aynı zamanda temizlemeye ve arınmaya yardımcı olur. Gidin ve bir ağacın yanına oturun. Enerjinizi içinize getirmenize ve onu temizlemeye yardımcı olacaktır. Oo hayır, hayır, hayır….Cauldre, hepinizin ağaçları kucaklamasını mı istiyoruz diye merak ediyor. Ağaçları sevmek (burada sözünü ettiğimiz)….ağaç aşığı olmak. Evet, böylece, kulübemin çevresinde birçok güzel ağaç var.

Kulübemi….İngiliz Tudor stiliyle İsviçre’nin şalesi arası bir şeye benzer biçimde tasarladım. Arkada bir dere var….arka planda, uzaklarda dağlar var….bir göl…sakin bir göl….Waldon Pond’a benzer bir göl….ama o kadar uzaklarda değil. Kulübemi ve onu çevreleyen alanı öyle bir inşa ettim ki, heryerde uçan kuşlar var. Kuşlara bayılırım. Kuşlara bayılırım, çünkü bildiğiniz gibi onlar ağaçlara konarlar. Ağaçların güzelliğine ve dinginliğine yuva kurarlar.

Ama kuşlar, özgür olanlardır. Kanatları vardır. Onlar Dünya’ya gelip de, uçmak için kanatlara sahip olan o küçük bedenlere enerjisini yerleştiren küçük melekler gibidir. Kulübemin çevresindeki kuşlarım çok renklidir, gerçekten çok renklidir ve öterler de. Sabahtan gecenin bir saatine kadar öterler. Uyuyabilmek için gece onları susturmam gerekiyor.

Onlar sevincin….meleklerin sevincinin….cennetlerin sevincinin şarkılarını söylerler. Ama aynı zamanda Dünya üzerindeki yaşamın kutlanması şarkısını da söylerler. Bu benim enerjimdir, bunu yapsınlar diye onlara kendi enerjimi aktarıyorum. Onlar Dünya’ya duyduğum BENİM sevgimin, insan olmaya duyduğum BENİM sevgimin şarkısını söylerler. Ve gün boyunca söyler dururlar. Çok farklı türlerden geldikleri halde, her nasılsa mükemmel bir uyum içinde, mükemmel bir birlik içinde söylerler.

Ve çiçekler var….çok çiçek var….ve kulübemi çevreleyen çok bahçe var….çok renkli…gökyüzüne doğru uzanan….yapraklarını yayan….açan….sıkı sıkı kapalı değil Şambra….ama kendini açan….çevresindeki herşeye korkusuzca kabul veren çiçekler….o kadar incinmeye açıklar ki, o güzel, zarif yapraklarını açıp kendilerini ortaya koyabiliyorlar….kendi özlerini korkusuzca ortaya koyabiliyorlar.

Şambra, ne demek istediğimi anlıyor musunuz? Onlar çok güzeller. Ve bir enerji tutuyorlar. Evet, tutuyorlar….onlar bu biçimde enerjiyi tutanlar. Onlar güzelliğin enerjisini tutuyorlar. Onlar Gaia’nın enerjisini tutuyorlar. Onlar dengenin enerjisini tutuyorlar. Onlar bunu tutuyorlar ki, siz ve ben başka alemlere uçup gidebilelim ve her zaman Dünya’daki güzelliği tutan, her zaman Dünya ile olan bağlantıyı sağlayan bir şey olduğunu bilelim.

Şimdi, birlikte yürüyelim. Ben daha önce böylesine büyük bir grubu hiç kulübeme getirmemiştim. Genellikle sadece St.Germain ve ben oluruz burada, kulübenin önündeki terasta oturur birkaç puro tüttürürüz – özür dilerim Cauldre, ama bunu yaparız – birkaç puro tüttürür (bazı gülüşmeler) ve bir bardak şarap içtiğimizi düşünürüz. Ve birkaç başka konuk da gelir. Ama şimdi tüm Şambra’yı, hepinizi kulübeme götürmek istiyorum.

Şimdi ön kapıdan içeri girelim. Daha kulpunu bile tutmadan kapının nasıl açıldığını farkedin. Hayal gücümüzle neler yapabildiğimiz şaşılası değil mi? Ve siz diyorsunuz ki, “Ama Tobias, ben gerçekten burada mıyım? Bu gerçek mi, yoksa sen bizi sadece bir öyküde mi gezdiriyorsun?”

Bunu anlatmamın bir yanı da, bu noktayı vurgulamak için. Bu, şu anda iskemlelerinizde oturmanız kadar gerçektir. Bu, sahip olduğunuz o fiziksel beden kadar gerçektir. Bu, zihinsel ya da insani aklınızın alabileceği herşey kadar gerçektir. Siz iskemlelerde oturuyorsunuz. Evlerinizde oturuyorsunuz. Siz şu anda Şambra gruplarıyla birlikte oturuyorsunuz. Sesler duyuyorsunuz. İskemlenin üstündeki poponuzu hissedebiliyorsunuz. Midenizi hissedebiliyorsunuz. Ama aynı zamanda da benimle burada olabiliyorsunuz. Hayal gücü, daha önce de sözünü ettiğimiz gibi, herşey kadar gerçektir. Siz burada benimle birlikteSİNİZ. Şu anda kulübemin kapısından içeri girdiniz.

Şimdi size biraz etrafı gezdireyim. Yakınlarda genişledim, böylece kulübem tüm Şambra enerjisini alabilir. İçini genişlettim. Evet, bazılarınız farketti – duvarlardaki resimleri, birlikte olduğumuz yaşamların resimlerini, Şambra’nın gerçekleştirdiği en kahramanca şeylerin bazı resimlerini farkediyorsunuz.

Evet, işte orada Atlantis zamanındaki birlikteliğimizin resimleri var, Tien Tapınakları’nın, ve şimdilerde Küba olan bölgenin resimleri. Tapınaklar artık orada değil. Onlar çoktan yıkıldı. Ve merak edip de arayanlar için, tapınakların olduğu topraklar da değişti, ve su altında kaldı. Ama resimler var – evet, kameralarla çekilmiş resimler değil – ama hayal gücümle oraya koyduğum, birlikte olduğumuz tüm zamanları yansıtan resimler var. Geçmiş yaşamlarda bana armağan olarak verdiğiniz nesneler var….ben onları raflara yerleştirdim.

Biraz daha evin içinde gezinelim. Evet bu, hayal gücüyle ilgili ve kendinize koyduğunuz sınırlamalardan özgürleşmenize yardımcı oluyor. Sizi bu yüzden evin içinde gezdiriyorum. Bakın…burada mutfak yok…mutfağa ihtiyacım yok. Meleklerin bir şey yemesi gerekmiyor….anlıyor musunuz. Banyo da yok…..o eyleme ihtiyacımız yok (bazı gülüşmeler).

Burada büyük odalar var….farklı renklerde….farklı enerjilerde odalar…..müzik sanki duvarlarından gelen odalar….hoparlörlere gerek yok….elektrikli aletlere gerek yok. Burada başka boyutların enerjisiyle dolu olan odalar var. Birine girin. Kendinize orada olmaya izin verin. Gerçekten kendinizi açmak ve nasıl bir şey olduğunu hissetmek için kendinize izin verin. O odaları size hazırladım.

Burada, gidip de geçmiş yaşamlarınızın veçhelerini ziyaret edebileceğiniz odalar var. Benim kendi bir dolu geçmiş yaşantım için bir dolu odam var. O veçheler o odalarda tutsak değil. Ben onları oraya hapsetmiyorum. Ama arada bir anımsamayı seçiyorum.

Bakın…ben yaşatılarımın tümünü bedenledim. Onları bedenledim. Onları, onlarla ilgili herşeyi içime aldım – iyiyi…kötüyü…karanlık olarak kabul ettiğim şeyi….mücadeleler ve acılar olara kabul ettiğim şeyleri…..sevinci de. Onların her birini bedenledim.

Bazen soruyorsunuz, geçmiş yaşamlarınızı neden anımsamıyorsunuz diye. Geçmişte kim olduğunuzu anımsamayı – nasıl desek – spiritüel gelişiminizin bir işareti olarak kabul ediyorsunuz. Onları anımsamamanızın nedeni, herşeyden önce, bu yaşamda şimdiye kadar kafanızı karıştırmak istemediğiniz içindir. O anıların ve görüntülerin sizi bunaltmasını istemediniz. Ama öte yandan, tüm enerjileri önce bedenleyip sonra bırakmış da değildiniz.

Siz bunu gerçekleştiriyorsunuz…..onu gerçekleştirdiniz, tıpkı benim yaptığım gibi. Olmuş olduğunuz herşeyi tümüyle kabul ettiniz. Ve sonra da onu özgür bıraktınız; saldınız. Bu yüzden, onlara yakalanacağım endişesini barındırmadan geri gidip onları ziyaret etmeye başlayabilirsiniz, ve enerjileri bir kez daha hissedebilirsiniz. Bu tıpkı bir fotoğraf albümüne bakıp geçmiş enerjileri hissetmek, gülümsemek, belki de birkaç gözyaşı dökmek gibidir.

Bu “özgürlük yılı”nda geçmiş yaşamlarınızı anımsamaya başlayacaksınız. Siz artık geçmişin enerjilerine takılıp kalmakla ilgili kaygıları taşımak zorunda olmadığınız bir noktadasınız. Siz, şu anda kim olduğunuzu bildiğiniz bir ruhsal olgunluk noktasındasınız. Geçmiş bir yaşamdaki eski bir kimliğe dönüşeceksiniz diye kaygılanmanız gerekmiyor. Eğer büyük bir kral, büyük bir hükümdar, büyük bir bilim adamı, ya da büyük bir filozof olduysanız, kendinizi övüp de geçmiş yaşantınıza bağlı kalacaksınız diye kaygılanmanız gerekmiyor. Onlar sadece vardı. Makyajınızın bir parçasıydı.

Böylece, evimde ziyarete gidebildiğim odalar var – Tobias’ın odası….en sevdiklerimden biri….gidip de o zamanki kendimi ziyaret edebildiğim oda….Atlantis’in bir dolu odası var, geri gidip o zamanki kimliğimi ve sizleri ziyaret edebildiğim. Tüm boyutlarla bağlantı kurmama izin veren odalar var, sadece bu evrenle değil, gidebildiğim ve araştırabildiğim ve deneyimleyebildiğim tüm boyutlarla bağlantı kurmama olanak tanıyan odalar var. Evimde odalar var…..birçoğunuz içlerine daldınız….buradaki turumuzdan ayrıldınız (bazı gülüşmeler). Benim önüme geçtiniz.

Spiritüel resimlerimi yapmak için girdiğim odalar var. Resim yapmaya bayılırım. Bu bir tutkudur bende. Ben sizin yaptığınız gibi renklerle ve yağlıboyalarla resim yapmam. Ben – nasıl desek – tebeşirle ve fiziksel araçlarınızla resim yapmam. Ben enerjiyle resim yaparım. Benim tuvalim iki – ya da üç – boyutlu değildir. O çok-boyutludur. Ve ben buraya girer, insan aleminin ötesindeki titreşimlerle, seslerle, renklerle, enerjilerle oynarım. Neler yaratabileceğimi görmek için bu odaya girerim.

Kulübem gerçektir, şu anda duyduğunuz ya da okuduğunuz sözcükler kadar gerçek. Enerjileri belli bir biçime ve forma sokmak için epey zaman harcadım, ve doğal olarak o biçimi özgür bırakıp, kendini genişletmesine de hep izin verdim. Ama onu yaratmaya çok zaman harcadım. Günün birinde aynı bu biçimde biraraya gelebilelim diye enerjileri birbirine örmek için çok zaman harcadım.

Hepiniz bu yoldan yaratabilirsiniz. Hepiniz, bu yoldan yaratmak özgürlüğüne sahipsiniz. Bu, hayal gücüyle olur. Onunla ilgili tekrar tekrar konuştuk. Bu, hayal gücüyle gerçekleştirilir.

Evin içindeki başka enerjileri de herhalde farkettiniz, bugünün özel konuğunun enerjilerini. Bazılarınız onun kim olduğunu merak etti. Enerjileri hissetmek için kendinize bir an izin verin. Tahmin yürütmeyin….sadece enerjileri hissedin. Özel konuğumun enerjileri bugün evimi dolduruyor. Bu enerjiler hepimizi kuşatıyor.

Gerçekten de, bu bir kez daha sevgili birinin, Metatron’un enerjileri. Metatron’un çalışmaları, geçen aydan beri devam ediyor. Ama bu kez biraz farklı. Siz Metatron’un enerjisini eril olarak, çok yüksek, neredeyse metalik, elektrikli, titreşen bir enerji olarak algılıyordunuz.

Ama bugün, benim evimde, Metatron başka bir yanını gösteriyor….sizin, Metatron’un dişil veçhesi diyeceğiniz yanını….gerçekten çok güçlü….ama güçlü bir şefkat…güçlü bir sevgi. İki hafta önce gerçekleştirilen Metatron – Ruh’taki Sesiniz – çalışmalarından sonra şimdi, Metatron’un öbür yanının enerjileri….şefkat….yeniden-yapılandırma…. yenileştirme….ve gelişim, tekâmül enerjileri geliyor.

Metatron sadece Eski sistemleri kırmak için gelmiyor. Metatron – Ruh’taki Sesiniz – şefkatle geliyor, hep şefkat ve sevgiyle, zerafet ve kolaylıkla geliyor. Bakın….bu kadar güçlü bir enerji, aynı zamanda narin, hassas, yumuşak, sevecen ve şefkatli bir enerji olabilir.

Böylece, bu enerjiyi solumanızı rica ediyoruz. Sizden rica ediyoruz – bakın, çoğunuz buradan nereye varacağımı şimdiden biliyor. Kendinize vermenizi rica ettiğimiz şu şifa….bugünkü toplantımızın başında istediğiniz çözüm….siz bunları beraberinizde evime getirdiniz. Onları, Metatron’un bu diğer yanı, harekete geçirmenize, kutsamanıza, şifalandırmanıza yardımcı olsun diye getirdiniz. Onları bugün bu hayal ürünü ama çok gerçek yere artık sizi özgür bırakmalarına, artık size hizmet etmeyen bir şeyi (şeyleri) salmanıza yardımcı olsunlar diye getirdiniz.

Hadi Şambra odasına, hepimizin birlikte oturabileceği o büyük odaya gidelim. Birlikte olduğumuz zamanın kalanı için Şambra Odası’na girelim. Bazılarınız kendi kendine gülümsüyor….evet, zaman zaman aklınızdan geçenleri okurum. Bazılarınız, “Bu sadece aptalca bir oyun mu Tobias?” diyor. Eğer öyle olmasını istiyorsanız…aptalca bir oyun olmasını istiyorsanız (öyle olsun)…..ya da o kadar gerçek olabilir ki, karşılaştırıldığında insanlık realitesini çok küçük kılabilir.

Bu hayal realitesi gerçektir. Şu anda – evimde, kulübemde, Şambra Odası’nda, toplantı salonunda – içinde oturduğumuz hayal realitesi, gerçektir. Ve o, insan realitenize geri getirilebilecek ve orada kullanılabilecek bir enerji modelinin oluşmasına yardımcı oluyor. O, insan realitenizdeki kendi yaşamınızın modellerini, örgülerini, kalıplarını ve yollarını yaratmaya başlamanıza yardımcı oluyor. Ve siz istediğiniz an (oraya) gidip gelebilirsiniz.

Şambra, bu “özgürlük yılı”dır. Biz bedeninizin ve aklınızın ve insani boyutunuzun sınırlarından özgürleşmenize yardımcı olacağız. Bunu sevseniz de, sevmeseniz de yapmaktan zevk alacağız (kahkahalar). Bunu da ortaya atmak zorundaydım. Öteye geçmekten, o hapisane duvarlarından çıkmaktan keyif alacağız. Genişlemekten keyif alacağız. O Eski Enerjilerin dönüştürülmesine izin vereceğiz.

Şimdi, sizi geri tutan nedir Şambra? Gerçekten olduğunuzu olmaktan sizi geri tutan nedir? Eh öncelikle ve en önemlisi, geçmişinizdir. Geçmiş. Gelecek sizi geri tutamaz çünkü daha yaratılmamıştır. Sadece gelecek korkusu sizi geri tutabilir. Ama geçmiş, tam anlamıyla çoğunuzu geri tutuyor. Yaşamınız boyunca yaptığınız çok şeyden pişmanlık duyuyorsunuz.

Şimdi sizden onun üstesinden gelmenizi rica edeceğiz. Onun üstesinden gelin. O, kim olduğunuzun bir parçasıydı. O, bir şeyi öğrenip anlamanızı sağlasın diye istediğiniz bir deneyimdi. O, yeni bir şey öğrenebilesiniz diye kendiniz için oluşturduğunuz büyük bir meydan okumaydı.

Bazılarınız kendini aşağılıyor. Bazılarınız, biraz fazla içmiş olanlar….siz kendinize alkolik diyorsunuz. Onun üstesinden gelin. Siz alkolik değilsiniz. Siz, bunun nasıl bir şey olduğunu anlamak için cehennemin derinliklerine içerek inen kişilersiniz. Ama artık bu enerjinin size yapışıp kalması gerekmiyor. O geçmişteydi.

Bazılarınız kilo yüzünden kendine kızıyor. Onun sizi geri tutmasına izin veriyorsunuz. “Ama böyle görünmeseydim özgür olabilirdim Tobias. Bugün söylediklerini duyuyorum, ama şişman bir insan nasıl uçabilir ki?” diyorsunuz. Bunu diyorsunuz (bazı gülüşmeler). Evet, aklınızdan geçen bazı şeyleri okuyorum (kahkahalar).

Bunun üstesinden gelmek zamanıdır. Bunu bırakmak zamanıdır. Nasıl görünürseniz görünün, kendinizi sevin. Kendinizi sevin. Onunla savaşmaya çalışmaktan vazgeçin. Kendinizi inkâr etmekten, reddetmekten vazgeçin. Her kimseniz, o olun. Yağlar, kilo….yok olacaktır….gidecektir….gitmesini isterseniz. Ama bazılarınız o fazladan kiloları ve çevrenizdeki o fazladan enerjiyi sevdiğini görecektir.

Onun bir engel oluşturmasına izin vermeyin. “Belli bir kiloya ulaştığım zaman spiritüel olacağım” demeyin. Kendinizi bugün sevin. Bugün spiritüel olun. Bu tür şeyler için kendinizi aşağılamaktan vazgeçin. Siz kendinize, çevrenizde ve fiziksel olarak içinizde bu enerjilere sahip olmanın, hatta kilo olarak tezahür eden bu türlü enerjilere sahip olmanın ne anlama geldiği deneyimini verdiniz. Tümünün bir nedeni vardır.

Geçmiş bazen sizi geri tutar çünkü onu sakladınız. Bir yere tıktınız…halının altına…dolaplarınıza….bilinçaltınıza…ya da adını her ne koymak istiyorsanız…. utandığınız yanlarınız….şimdiye kadar başa çıkamadığınız yanlarınız. Evet, geçmişte yaptığınız inanılmaz saçma sapan şeyler var. Bazılarınız bu şeyler için çok suçluluk duyuyor.

Biz bugün ve yılın geri kalanında, sizinle birlikte bu kapıların bazısını açacağız. Bu geçmiş yaşamlardan bazılarına, bakmak istemediğiniz bu şeylerden bazılarına bakmanıza yardımcı olacağız. Size anlık görüntüler vereceğiz. Ve sizin o enerjiyi hissetmenizi ve sonra da kendinizden geçirmenizi sağlayacağız. Ama geçmişin sizi geri tutmasına siz izin veriyorsunuz.

Bununla şimdi nasıl başa çıkarsınız? Onu nasıl çözersiniz? Onun her parçasını bedenlersiniz, şimdiye kadar yaptığınız her şeyi bedenlersiniz ve sonra da geçip gitmesine izin verirsiniz. Bu alanda muazzam çalışmalar yaptığınızı biliyoruz. Ama şimdi gerçek derinliklere, Eski Enerjiler’den bazısının gerçekten saklandığı yerlere ineceğiz. Siz geçmiş yaşamlarınızın anlık görüntülerini ve öykülerin tamamını almaya başlayacaksınız. Şimdi bununla başa çıkabilirsiniz.

Sizi geri tutan başka ne var? Kurban olmak….oynamak için harika bir rol! Bazen Yaratıcı olmaktansa kurban olmak daha kolaydır, bazen çevrenizdeki herşeyi suçlamak daha kolaydır. Siz kurban olmak, ebedi kurban tuzağına düşüyorsunuz.

Ve siz bunu yaptığınızda biz ne yapıyoruz biliyor musunuz? Sizi kurban halinizde destekliyoruz. Siz onunla eğleniyorsunuz. Biz de sizi destekliyoruz. Dünya’daki en büyük kurban olmanın nasıl bir şey olduğunu deneyimlemenize yardımcı olacağız (bazı gülüşmeler), çünkü şimdiye kadar seçtiğiniz buydu….bazılarınızın. Ama şimdi onu bırakmak zamanıdır. Sizi geri tutuyor. Ana-babanızı suçlayamazsınız. Geçmiş yaşamlarınızı suçlayamazsınız. Hiçbir şeyi suçlayamazsınız. Yaratıcı sizsiniz.

“Ama, ama Tobias” diyorsunuz, “Ama Tobias” diyorsunuz. Ahh, o “ama”lara tutunun (çvr.: Tobias kelime oyunu yapıyor, “but – ama” anlamına gelen kelime “butt – popo” anlamına gelen sözcükle aynı söylenir.) Evet, bunu çok farklı anlamlarda söylüyoruz (kahkahalar). Siz onun bir engel ve blokaj olmasına izin veriyorsunuz. Neden? Çünkü, Yaratıcı olmanın nasıl bir şey olduğuyla yüzleşmek istemiyorsunuz. Bazen, bütün ve bilinçli bir Yaratan olmaya geri dönmek sizi korkutuyor. Geçmişte, özellikle de Dünya’ya gelmeden önce yapılmış bazı şeylerden pişmanlık duyuyorsunuz.

Bakın….içinde oturduğumuz bu kulübeyi ben yarattım. Onu hayal gücüyle gerçek kıldım. Siz de bunu yapardınız, özellikle de insan bedeni içinde Dünya’ya gelmeden önce. Yıldızları ve cennetleri yaratırken, oralarda özgürken, bedeniniz yokken, çok hızlı yaratırdınız ve çok hızlı hayal ederdiniz. Yarattığınız şeylerden hoşlanmadığınız çok, çok şey vardı.

Ama Şambra, özünüzde siz bir Yaratıcısınız. Aslında geçmişte yapılanlardan kaygı duymaya gerek yok çünkü o sizi buraya getirdi. O sizi bu noktaya getirdi. Ne düşünürseniz düşünün, aslında asla kimseyi öldürmediniz. Bir ruh ölemez. O yeni bir biçimle geri gelir. Denemiş olsanız da aslında kimsenin enerjisini alamazsınız. Er ya da geç onu bırakmak zorunda kalırsınız, çünkü size ait değildir. Onu salmanız gerekir.

Böylece Şambra, çoğunuz kurbanı oynadı, ve bu sizi geri tuttu. Başka hiçbir şeyi suçlamayın….bu şekilde yaşamak istiyorsanız o başka. Tüm sorumluluğu üstlenin. Ve bunu yaptıkça, Yaratıcı enerjilerinin gerçekte nasıl iş gördüğünü anlayacaksınız.

Başka ne sizi geri tutuyor? Bir dereceye kadar – toplu bilinç. Siz burada, Dünya’dasınız. Toplu bilinç enerjileriyle, insanlık enerjileriyle kuşatılıyorsunuz. Epey bir süre önce size “toplu bilinci terk etmeye hazır mısınız?” diye sorduğumuzu anımsayın. Ve az kişinin dışında herkes “Evet” dedi. Terk ettiniz de. Terk etmek için kendinize izin verdiniz.

Ama o hâlâ orada. O hâlâ zaman zaman sizi etkilemenin yolunu buluyor. Ama ona sıkışıp kalmanız gerekmiyor. Özellikle de Enerjiyi Hareket Ettirenler olarak, bilincin ötesine geçmek için kendinize izin verebilirsiniz. Evet o gelebilir ve siz de onu hissedeceksinizdir, tıpkı çoğunuzun olmadan çok önce depremin enerjilerini hissetmiş olması gibi. Siz onun bir olasılıkla tezahür edecek bir potansiyel olduğunu hissettiniz. O, toplu bilincin değişime hazırlanan bir bölümüydü, ve siz hissettiniz. Ama onun sizi geri tutması gerekmez. Onun sizi aşağılarda tutması gerekmez.

Başka ne sizi geri tutuyor? Güçsüz olduğunuzu hissetmek….çoğunuz….zayıf olduğunuz hissine…. sihir oluşturamayacağınız hissine, o sihir içinize gelse bile….hiçbir şeyi, özellikle dışınızdaki şeyleri, kendi yaşantınızdakileri haydi haydi, etkileyemeyeceğiniz hissine….tüm çevrenizdeki enerjiler o kadar güçlü ve o kadar sert ki, yapabileceğiniz hiç bir şey yok hissine….sadece tepki verebilirsiniz, yaratamazsınız hissine sahipsiniz.

Bu, kurban olmanın bir biçimidir. Bu, kim olduğunu ve sahip olduğun güçleri reddetme biçimidir. Kendinizi güçsüz hissetmenize izin veriyorsunuz. Yaşam ırmağının…. bilinç ırmağının akıntılarıyla sürüklenmenize izin veriyorsunuz…. yapabileceğiniz tek şeyin tutunmak olduğu hissine….hayatta kalmaya çalışmak….hiç bir şeyi etkileyemeyeceğiniz hissine sahipsiniz.

Şambra, size hemen şimdi Yaratanlar olduğunuzu bildiriyoruz. Peki biz nasıl biliyoruz? Çünkü ister farkında olun, ister olmayın, yaşamınızdaki herşeyi siz yaratıyorsunuz. O bizler tarafından yaratılmıyor. O, sizin dışınızdaki bir yerden yaratılmıyor. Onu siz yaratıyorsunuz. Peki, belki de “Ama Tobias, ben bu kötü şeylerin tümünü kesinlikle yaratmıyorum” diyorsunuz. Ah, yeniden bir göz atmanızı rica ediyoruz. Onu siz yaratıyorSUNUZ, belki insan aklınızın bilinciyle değil, ama ihtiyaçlarınıza dayanarak, enerjinize dayanarak yaratıyorsunuz.

Siz bir mıknatıs gibisiniz, ama Dünya’daki fiziksel mıknatıslardan farklı çalışan bir mıknatıs gibi, çünkü Dünya’daki mıknatıslarda karşıtlar birbirini çeker. Ama sizin olduğunuz türden mıknatıslarda, benzerler birbirini çeker. Eğer kendinizi güçsüz hissediyorsanız, sizi yanıtlamak üzere güçsüz şeyler gelecektir. Çevrenizde güçsüz insanlar, ya da güçlerini, sizin gücünüzü elinizden almak için kullanan insanlar olacaktır. Bunu siz istiyorsunuz. Benzer, benzeri çeker.

Eğer yaşamınızda bolluktan yoksunsanız, kendinizi değerli görmediğiniz içindir. Siz kendinizi enerjilendiriyorsunuz, ya da spiritüel bir mıknatıs haline getiriyorsunuz, ve onu yaşantınıza sokuyorsunuz. Çevrenizdeki herşey ve yaşamınızdaki herşey, kim olduğunuzun doğrudan ve gerçek bir yanıtıdır. O hiç kimse tarafından size ceza olarak verilmiyor. Onu yaşamınıza sokan sizsiniz. Tezahür ettiren sizsiniz. İşte siz bu denli güçlü ve muktedir bir Yaratıcısınız.

Bir şeyi sevmiyorsanız, yaşamınızdaki şeyleri ya da yaşantınızı sevmiyorsanız, onu değiştirebilirsiniz. Bunu nasıl gerçekleştirirsiniz? Önce bir değişime hazır olduğunuzu, ve neye mâl olursa olsun bundan geçmeye gönüllü olduğunuzu kabul etmeniz gerekir ki, hepiniz bunu yaptınız. Sonra Şambra, içinizde nasıl hissettiğinizi değiştirmeye başlarsınız. Bu şeyleri nasıl yarattığınıza bir göz atmaya başlarsınız. Kurban rolünü mü oynuyorsunuz? Eğer oynuyorsanız, hep kurban olma deneyimleri yaşayacaksınızdır. Güçsüz hale getirilmiş kişi rolünü mü oynuyorsunuz? O zaman hep gücünüzü elinizden alan şeyler yaşamınıza girecektir.

Bu 2005 yılında, bu tür şeylerden özgürleşmenin zamanıdır. Artık onlarla sınırlı olmadığınızı, onlara mecbur olmadığınızı anlamak zamanıdır. Onları değiştirebilirsiniz. Ama bize bunun hayatta ve cennette neden yapılamayacağına dair her türlü nedeni de sıralayabilirsiniz. Ve o zaman biz de sizi bu konuda desteklemek zorunda kalırız. Kendinizi güçsüz hissetmenizde yardımcı olmayı, kendinizi kurban gibi hissetmenizde yardımcı olmayı, hiç bolluğunuzun olmamasına yardımcı olmayı sürdürmek zorunda kalırız. Bu seçiminiz bizim en sevmediğimiz şeydir. Ama kendinize çektiğiniz budur.

Gelecek 30 gün içinde, sizi geri tutanın ne olduğuna bir bakmanızı rica ediyoruz. Enerjiler – Metatron’un sevgi dolu, şefkat dolu enerjileri – hemen yanıbaşınızda olacaktır, hemen yanıbaşınızda. Onun sert ya da zor olması gerekmiyor. Bunlar, Metatron’un dişil veçheleri, sevgi dolu ve besleyici veçheleri diye tanımlayacağınızdan çok daha fazlasıdır.

Sizi geri tutanı güçlü, saf ve iyi bir biçimde görebilmeniz için sizinle çalışacağız. Sabırsızlandığınızı ve sinirlendiğinizi biliyoruz. Yaşantınızda gerçek bir ilerleme istediğinizi biliyoruz, bu yüzden de sizi geri tutanı gerçekten görmenizi sağlayacağız. O engellerin ve blokajların ötesine geçmeniz için her birinizle ve hepinizle çalışacağız.

Bir Yaratan olduğunuzu anlamanıza yardım edeceğiz. Hayal gücünün, sahip olduğunuz en güzel araçlardan biri olduğunu anlamanıza yardımcı olacağız Şambra. Bazılarınız onu önemsemiyor ve “Ama bu sadece benim hayal gücüm” diyor. Hatta bununla ilgili bir şarkı da vardı (bazı gülüşmeler). Cauldre bugün şarkı söylemeyeceğini söylüyor (kahkahalar). Biz onu sizin için evimde mırıldanıyoruz.

Şambra, sizi geri tutan şeylerden biri de hayal gücünüzü kullanmaya direnmenizdir, hayal kurmanın eksikliğidir. Aslında çok güçlü bir hayal gücünüz var, öyle değil mi? Kendinizi ona çok, çok uzun zamandır kapattınız. Hayal gücünüz yüzünden çocukken azarlandınız. Anımsıyoruz….sizinle birlikte oradaydık. Onu kullanmamak üzere eğitildiniz. Sadece aklınızı kullanmak üzere eğitildiniz.

Bu arada, depresyona neden olan şeylerden biri de, hayal gücünü kullanmamaktır. Depresyon ve derin korku ve tutku eksikliği deneyimleyenleriniz, hayal gücünü arka plana attığı için bunu yaşamaktadır. Onu sakladınız. Onu bastırdınız. Depresif olmanıza şaşmamak gerekir!

Hayal gücü sizin çok canlı bir parçanızdır, ve o yaşamınızın canlı bir parçası olmak istiyor. Ama siz yine de onu reddediyorsunuz….aşağılıyorsunuz….ona piç bir çocukmuş gibi davranıyorsunuz….zaman zaman kötüye kullanıyorsunuz. O zihninize o kadar çok enerji odaklıyorsunuz ki. Zihin güzeldir ve harikadır. Ama hayal gücünün, yaratıcı ve tanrısal zekânın sizinle birlikte oynamasının zamanıdır. Evet, birçoğunuz için hayal gücünü kullanmamak, en büyük engellerden biridir. Hayal gücünüz, genişlemek isteyen, yaratmak isteyen o tanrısal parçanızdır.

Bazılarınız benim bu kulübemde oturmakta zorlanıyor, çünkü “Bu gerçek değil ki. Tobias bizi bugün ne tarafa çekiyor?” diyor. Şambra, size bir noktayı ispatlamaya çalışıyorum, hayal gücünün ne kadar güzel ve heyecanlı ve sevinçli ve güçlü olduğunu ispatlamaya çalışıyorum. Hayal gücü, gerçek enerjilerinizin ortaya çıkıp da oynamasına izin verir. Hayal gücüyle kendinizi genişletebilirsiniz, başka alemlere gitmek için kendinize izin verebilirsiniz, ve sonra başka enerjilerin olduğu bu başka alemlerden enerjileri geri getirebilir ve Dünya’da onları tezahür ettirebilirsiniz.

Daha önce de söylediğimiz gibi, hayal gücü – nasıl desek – odaklanmış bir zihinsel alıştırma değildir. İlle de belirli bir şeyi imgelemeye çalışmak değildir, en azından şu anda değil. Hayal gücü, uçmak için kendine izin vermektir, kendini özgür kılmak için izin vermektir, uzun, çok uzun zamandır gitmediğiniz alemlere gitmek için kendine izin vermektir. Şu anda bu sandalyelerde oturan tanrısal siz, özgürlük istiyor, ifade istiyor.

Böylece Şambra, sizinle çalışacağız, sizi geri tutan şeylere bir göz atacağız. Onlar bunaltıcı değildir, ne düşünürseniz düşünün. Onlar, siz ve biz birleştiğimizde onları geliştiremeyeceğimiz kadar, bir sonraki düzeye getiremeyeceğimiz kadar büyük bir şeyler değildir. Gerçekten değildirler.

Bazılarınız, sorunlarım o kadar büyük ki, Dünya’daki en büyük insanlar bile bunları çözemez, en büyük melekler bile çözemez dediğiniz bir öyküye tutunmaya çalışıyorsunuz. Sorunlarınız o kadar muazzam ki, Tanrı bile onları çözemez. O oyunu oynayarak eğleniyorsunuz, değil mi? O öyküye tutunarak eğleniyorsunuz. Gerçek şu ki, siz bu konuda inat ediyorsunuz.

Sizi geri tutan şeylerden biri de budur – o öyküye tutunmaya çalışmak. Öykünüz çok güzel. Biz öykünüze bayılıyoruz, ama öykünüz şu anda gelişmek, tekâmül etmek istiyor. Öykünüz sadece bir öyküdür. Bazılarınız yeni spiritüel benliğini, eski insan öyküsünün temeli üzerine kurmaya çalıştı. Ve keşfettiğiniz gibi, o temelin üzerine inşa etmeye kalktığınızda, duvarlar yerle bir olur. O, yeni sizi inşa etmeye yarayan bir temel değildir.

Yeni sizin temeli, kim olduğunuzun özüdür, ruhudur, tanrısallığıdır. O sadece şimdiki yaşamınızın öyküsü, “ego” dediğiniz şey değildir. O, şimdiye kadar olduğunuz herşeyin toplamıdır ve olacağınız herşeyin tüm potansiyelidir ve tanrısallığınızdır ve saflığınızdır. O bir öyküdür. O daha çok olmuş olduğunuz herşeyin temelidir. Onu sadece bu yaşamdaki bu kimliğin üzerine inşa etmeye çalışmayın.

Bazen sizi geri tutan öykülerinizdir. Siz onlara asılmak için çok çaba harcıyorsunuz. Onların üzerine inşa etmeye çalışıyorsunuz. Ama bu, bu tek öykünün üzerine inşa etmekle ilgili değildir. Bu, hayal gücüyle yepYeni bir biçimde inşa etmekle ilgilidir.

Derin bir nefes alın ve kulübemin, Şambra odasının, şimdi gelmekte olan titreşimlerin enerjisini hissedin. Bırakın hayal gücünüz burada biraz uçup gitsin. Kulübemdeki fiziksel olmayan enerjileri, başka alemlerden akmakta olan enerjileri hissedin ve duyumsayın.

Ve şu anda hiçbirinizin, “Ama Tobias, nasıl hissedildiğini bilmiyorum” demesini istemiyorum, çünkü o zaman buna kilitlenirsiniz. Şöyle deyin, “Tobias, yeniden hissetmek için kendime izin veriyorum. Hatta kendime insan alemlerine ait olmayan şeyleri hissetme özgürlüğü için de izin veriyorum. Diğer boyutlardan olan herşeyi hissetmek için kendime izin veriyorum. Yeniden meleklerle konuşmak için kendime izin veriyorum.” Çoğunuzun….şöyle dediğini duyuyoruz, “Aa, ama ben kanallık edemiyorum; meleklerle konuşamam ki.” Bu şimdiye kadar yaptığınız en doğal şey olacaktır. Meleklerle konuşmak, başka insanlarla konuşmaktan daha kolaydır. “Nasıl hissedileceğini bilmiyorum” diyerek kendinizi kapana kıstırmayın. “Yeniden hissetmeye hazırım” deyin. Kendi sınırlamalarınızla kendinizi tuzağa düşürmeyin.

Ben hapis yattım. Ben bir hapisanenin dört gerçek duvarının arkasında yattım. Bu, tüm yaşantılarımın içinde edindiğim en büyük deneyimdi. Oo, çok kızgındım. Bu öyküyü daha önce anlatmıştım, ama onu yeniden anlatmak istiyorum (bazı gülüşmeler). Haksız yere hapse atılmıştım. Ah, görüyor musunuz….o harika kurban enerjisi! “Benim suçum değildi; ama başka herkesin suçuydu!”

Şambra, kendimi hapsettim. İnsan olarak artık mutlu olmadığım bir noktadaydım. Bir şeyin değişmek zorunda olduğunu biliyordum. Yaşamım sırasında, Dünya üzerindeki son yaşamımda, kendimi içine hapsettiğim hapisaneyi hissetmek için gerçek bir hapisanede yatmam gerekti. Ve ben lanet edip durdum. Ve herkesi suçladım. Ve dünyadaki her türlü bahaneyi sıraladım….tâ ki bir gün, hapisanenin kendi oluşturduğum bir şey olduğunu farkedinceye kadar. Ve sadece ben kendimi özgürleştirebilirdim.

Sizi geri tutan herşey, içinde bulunduğunuz her hapisane, kesinlikle sizin oluşturduğunuz bir şeydir. Ve kendinizi özgürleştirebilirsiniz, ama kendinize zor kullanarak değil, zihinsel alıştırmalardan oluşan irade gücüyle değil. Siz kendinizi basit bir biçimde sadece açarak, kendinize izin vererek özgürleştirirsiniz.

Kimliği geliştirmek, KENDİ kimliğinizi geliştirmek zamanıdır. Bu, öyküyü bırakmak, bu yaşamda siz olan öyküyü bırakmak anlamına gelir. O size şimdiye kadar hizmet etti. Ama sınırlara sahipti. Gerçekte olduğunuzu olabilmek için kimliği geliştirmek zamanıdır.

Bunun nasıl gerçekleştirileceğini biliyorsunuz. Daha önce sözünü ettik. Ve şimdi bunu gerçekleştirmek zamanıdır. Yeniden özgür olmak için kendinize izin vermek zamanıdır. O hayal gücünü açmak zamanıdır. Onu reddetmekten vazgeçin. Evet, bu kulübede olabilirsiniz. Şambra odasında olabilirsiniz. Tüm düzeylerin ve boyutların enerjilerini deneyimleyebilirsiniz….kendinize izin verirseniz…..izin verirseniz.

Bunu sizin yerinize biz yapamayız. BEN SİZİ AÇTIRAMAM. Sizi geri tutan şeyleri bıraktıramam. Bunu SİZ YAPABİLİRSİNİZ. Bu sadece bu kararı vermek ve sonra da gerçekleştirmekle ilgilidir. Bu sadece hayal gücünüzün, şimdiki realiteniz kadar gerçek olmasına izin vermekle ilgilidir.

Özgür olmak için kendinize izin verdiğinizde, yeniden kendinize izin vermiş olursunuz. Kendinizi yeni bir biçimde enerjilendirmiş olursunuz. Yaşamınıza yeni şeyleri, sevinç dolu şeyleri, ve bolluk içindeki şeyleri sokmak üzere kendinizi enerjilendirmiş olursunuz.

Şambra, şu anda Yeni Dünya’da bazı sorunlarımız var. Bakın….birçok insan Eski Dünya’yı ya da Dünya denen fiziksel gezegeni terk etti, ve bizim tarafa geldi. Onlar fiziksel bedenlerini terk ettiler. Buraya geri geldiler. Sonra da, bu inanılmaz yeri, bu insan bilinci kitaplığını, bu yeri, bu Yeni Dünya’yı, daha önce fiziksel bir bedene hiç girmemiş meleklerin gelip de Dünya’da enkarne olmadan önce eğitim alacağı bu yeri inşa etmek için Yeni Dünya’ya gittiler. Orası harika bir yerdir. Ben de orada çok zaman geçiriyorum.

Sorunumuz şundan kaynaklanıyor, bunun bir parçası olmak için buraya gelen varlıkların birçoğu şimdi Eski Dünya’ya geri gitmek istiyor, özellikle de “Asla o yere geri dönmeyeceğim. Asla bir daha enkarne olmayacağım.” diyenler (bazı gülüşmeler). Onlar orasının ne kadar harika bir yer olduğunu, ne kadar harika bir yer haline geldiğini görüyorlar. Hem özgür, hem de insan olunabileceğini görüyorlar. Yeniden enkarne olmak istiyorlar. Bu kuantum sıçrayışının bir parçası olabilmek için mümkün olan en hızlı biçimde buraya gelmek istiyorlar. Bu size birşey demeli. Bu size, kendinize izin verirseniz yaşamınızın ne kadar sevinç dolu olabileceği hakkında bir şey söylemeli.

Sizi ne geri tutuyor? Sizi şu anda ne geri tutuyor? Gelecek 30 gün boyunca onun üstesinden gelmenize, onu salmanıza yardımcı olmak için sizinle çalışıyor olacağız. Bazen de meydan okuyacağız. Bize kızacaksınız, çünkü sizi hiç boş bırakmayacağız. Ve sözlerimizi duyacaksınız. “Ama bunu sen yaratıyorsun” diyeceğiz. Bu, senin oluşturduğun gerçeklik. Başka kimseyi bunun için suçlama.

Sahip olduğunuz eski korkuları, kilit altına aldığınız şeyleri, hiç bakmak istemediğiniz şeyleri bedenlemeniz konusunda size meydan okuyacağız. Onları sizin adınıza çekip çıkartacağız. Onları görmenize yardımcı olacağız. Korku, sizi yolunuzdan alıkoyacak kadar boğucu olduğunda, onu solumanızı isteyeceğiz. Aklınızı kaçırdığınızı sandığınızda, bir sonraki düzeye gidip onu solumanızı ve bedeninizin her bir hücresinde bedenlemenizi isteyeceğiz.

O yalnızca bedenlenildiğinde salınabilir. Anlıyor musunuz? Reddettiğiniz şeyler, nefret ettiğiniz şeyler peşinize düşecek. Bedenlediğiniz ve tümüyle gerçekliğinize, realitenize getirdiğiniz ve sevdiğiniz ve hayran olduğunuz şeyler, karanlık olsalar bile – ve karanlığın gerçekte ne olduğunu anımsayın – yalnızca bedenlenildiğinde salınıp bırakılabilirler. Onlar salındığında, enerji size yepYeni bir biçimde hizmet eder.

Şimdi, uzun bir süre sızlanıp durduk (bazı gülüşmeler). Kulübemdeki Şambra odasını doldurduk, bir anlamda dikkatinizi dağıttık ki, gerçek enerji çalışmalarından bazılarını gerçekleştirebilelim….ihtiyacınız olan her ne idiyse, onun şifa bulması için…zihnin…. ya da bedenin şifa bulması için….sıkışıp kaldığınız bir konunun şifalanması için….. tekrar ve tekrar ve tekrar yineleyip durduğunuz Eski bir kalıbın….iş kaybetmek gibi kalıpların…. kötü ilişkiler gibi kalıpların…..sürekli sağlık sorunları gibi kalıpların şifa bulması için enerjinin hareket etmesine yardımcı olabilelim.

Bugün bunları salmanıza yardımcı oluyoruz. Neden? Çünkü benim yerime (evime) gelmek için kendinize izin verdiniz. Onları bırakmak için izin verdiniz. Biz ancak o zaman yardım edebiliriz. Onlar için başkalarını suçlamadınız. Sadece özgür olmaya izin verdiniz.

Şambra, bu heyecan dolu bir yıl olacak. Bu, eğlenceli bir yıl olacak. Bu, gerçekten genişleyebileceğiniz, gerçek kimliğiniz olabileceğiniz ve burada bulunmayı seçme nedeninizi yaşayabileceğiniz bir yıl olacak. Ve tüm bu süreç boyunca biz sizi destekleyeceğiz, sizinle oynayacağız, ve özgür olmanıza yardım etmeyi sürdüreceğiz. Oo, şu özgürlük denen şey…. Oama okulunun gelecek günlerinde…. hızlı-çekim özgürlükten geçmenin nasıl bir şey olduğunu öğrenecekler. Böylece Şambra, ruhun gerçek özgürlüğünün ne olduğunu bu yıl hepiniz öğreneceksiniz.

Ve öyledir!

Kırmızı Meclis’in varlıklarından Tobias, Golden, Colorado’da yaşamakta olan Geoffrey Hoppe tarafından sunulmaktadır. Tobit’in mukaddes kitabında bulunan Tobias’ın öyküsü, Crimson Circle sitesinde bulunmaktadır.
www.crimsoncircle.com. Tobias materyelleri, bedelsiz olarak dünyanın her tarafında bulunan ışık işçileri ve Shaumbra’ya, Ağustos 1999 tarihinden beri sunulmaktadır. Bu tarih Tobias’ın, insanlığın yıkım potansiyelini aşıp, Yeni Enerjiye girdiğini söylediği tarihtir.
Crimson Circle, Yeni Enerjiye geçiş yapacak ilk insan (kılığındaki) meleklerden oluşan global bir ağdır. Bu kişiler, yükseliş halinin sevinç ve zorluklarını deneyimlerken, diğer insanların da yolculuğuna, paylaşım, ilgi ve yol göstererek yardımcı olmaktadır. Crimson Circle’in sitesine her ay 40.000’in üzerinde ziyaretçi, son materyelleri okumak ve kendi deneyimlerini tartışmak amacıyla girmektedir.
Crimson Circle her ay Denver, Colorado’da, Tobias’ın, Geoffrey Hoppe kanalıyla son bilgileri sunduğu yerde biraraya gelmektedir. Tobias, kendisinin ve Crimson Council’ın (Kırmızı Meclisin) diğer semavi varlıklarının, aslında insanoğlunun kanallığını yapmakta olduğunu bildirmektedir. Tobias’a göre, onlar bizim enerjilerimizi okumakta ve biz içimizde deneyimlerken, dışardan da bakabilmemiz için, kendi bilgilerimizi bize geri tercüme etmektedirler. Crimson Circle toplantıları herkese açıktır, ama LCV takdir edilir. Katılımı gerektiren hiç bir şey ve ödenmesi gereken bir aidat yoktur. Crimson Circle, dünya çapındaki Shaumbra’nın açık sevgisi ve bağışları yoluyla bolluğu kabul etmektedir.
Crimson Circle’ın en yüksek amacı, insan melekler ve öğretmenler olarak, içsel spiritüel uyanış yolunu yürümekte olan kişilere hizmet etmektir. Bu hıristiyanlıkla ilgili bir misyon değildir. Tersine, içsel ışık, merhamet ve ilgi bulabilmeleri amacıyla, insanları senin kapına getirecektir. Kılıçlar Köprüsü’ndeki yolculuğuna başlayan bu kendine has ve değerli insan sana geldiğinde, o anda ne yapman ve öğretmen gerektiğini bileceksin.
Eğer bunu okumaktaysan ve gerçek olduğunu ve bir bağın olduğunu hissediyorsan, sen gerçekten Shaumbra’sın. Sen insan (kılığında) bir öğretmen ve bir rehbersin. İçindeki tanrısallık tohumunun bu anda ve gelecek tüm zamanlar için çiçek açmasına izin ver. Hiç bir zaman yalnız değilsin, çünkü tüm dünyada bir ailen ve çevrendeki semavi boyutlarda melekler vardır.
Bu metni lütfen ticari amaç olmaksızın ve bedelsiz olarak dağıtın.
Lütfen bu bilgiyi, dipnotlar dahil bütünüyle kullanın. Tüm diğer kullanımlar, Geoffrey Hoppe, Golden Colorado’dan alınacak yazılı onayı gerektirir. Telif hakkı 2001, Geoffrey Hoppe, P.O.Box 7328, Golden, CO 80403.e-posta: tobias@crimsoncircle.com. Tüm haklar mahfuzdur.

Sorular ve Yanıtlar

Bedenleme Dizisi – 08 Ocak 2005
Şaud 6: Ruhun Özgürlüğü

Crimson Circle’e (Kırmızı Çember’e) sunulmuştur

Ve öyledir Şambra, kulübemin enerjisine, Şambra Odası’nın enerjisine geri geliyoruz. Ve istediğiniz zaman, uzaklaşmaya ihtiyacınız olduğu zaman, hayal gücünüzü kullanmanın nasıl bir şey olduğunu deneyimlemek ya da yeniden-deneyimlemek istediğiniz zaman hepiniz buraya gelebilirsiniz. Bugün bunu bir kez gerçekleştirdiniz. Öyküyle birlikte gitmek denen şu aptalca şeyi, bu imgelemeyle birlikte gitmeyi gerçekleştirmek için kendinize izin verdiniz. Ama aslında yaptığınız şey, hayal gücünün genişlemesine izin verecek özgürlüğü kendinize gerçekten vermekti.

Bu yer, bu kulübe, içinde yaşadığınız ev kadar gerçektir. Gerçi ahşap ya da taştan yapılmış duvarlarla desteklenmiyor. Ama, çok akışkan ve değişken enerjilerden oluşan enerji duvarlarından yapılmıştır. Bu yüzden buraya yeniden ziyarete geldiğinizde, onun aynı biçimde görünmesini beklemeyin. O değişiyor. Gelişiyor, tıpkı sizin değiştiğiniz ve geliştiğiniz gibi.

Buraya geri gelip de odaların farklı olduğunu ve yeniden yerleştirildiğini görürseniz, buna, SİZİN kendi içinizde değiştirdiğiniz bir şeyin neden olduğunu anlayın. Siz kendi odalarınızı değiştirmişsinizdir. Siz kendinizi farklı kılmışsınızdır, bu yüzden de geri kalan herşey farklı görünmeye başlar…anlıyor musunuz.

Buraya gelip, hayal gücünüzü kullanma alıştırmaları yapabilirsiniz. Hayal gücü enerjileri burada bırakılabilir. Onlar – nasıl desek – başka boyutlara genişletilebilir. Beraberinizde Dünya’ya geri getirilebilir. Sevinç ve bolluk içinde bir yaşam hayal edin. Bunu burada, Şambra Odası’nda otururken imgeleyin. Ve sonra da o enerjileri geri getirin. Kendi realitenizde tezahür ettirin. Dünya’ya geri getirin. Onların nasıl enerjiler olduğunu bile tanımlamanız gerekmez, sadece bolluk içinde bir yaşam, sağlıklı bir yaşam hayal edin. Ve sonra da onu Dünya’ya geri getirin.

Sorulara geçmeden önce birkaç dakika konuşmak istiyoruz. Biz başka bir engelden, sizi geri tutması olası bir şeyden daha söz etmek istiyoruz. Ve bu da, bizim “spiritüel blokaj” dediğimiz şeydir. Siz – birçoğunuz – spiritüel olmakla ilgili önyargılı fikirlere ya da düşüncelere sahipsiniz.

Buna sahip olmanızın nedeni, birçok yaşamınızı kiliselerde ve sinagoglarda ve tapınaklarda spiritüel hizmete adadığınızdandır. Birçoğunuz bugünün çağdaş dinlerini başlatmada rol aldınız. Spiritüelliğin çok biçimsel ve disiplinli bir yolunu izlediniz. Bir yaşamdan ötekine buna bağlı kaldınız. Evet, farklı dinlere çekildiniz. Ve aslında birçoğunuz bu yaşamda bile bile dinlerden uzak kalmayı seçti.

Ama spiritüelliğin çağrısı hep vardı. Hem genel olarak Şambra ve hem sizler, böyle bir geçmişe sahip olduğunuz için, kendinize mâl ettiğiniz, yaşantınıza soktuğunuz sınırlandırılmış spiritüellik, spiritüelliğin nasıl olması gerektiği düşüncesini belirliyor. Çoğunuz spiritüelliğin çok ciddi….ve çok sessiz…ve çok sancılı (bazı gülüşmeler) olduğunu düşünüyor….ıstırap çekerek içinden geçeceği bir şeymiş gibi düşünüyor.

Bunca yıldır Şambrayla çalışırken, bunun farklı olabileceğini anlamınızı sağlamak için elimizden geleni yaptık. Gülebilirsiniz. Aslında – ister inanın, ister inanmayın ama – Dünya zevklerinin tadını çıkartabilirsiniz. Evet, bunu gerçekten yapabilirsiniz! Başka neden burada olduğunuzu sanıyorsunuz? Zevklerin tadını çıkartın. Onların tuzağına düşmeniz gerekmez. Onlara bağımlı hale gelmeniz gerekmez. Ama keyfini sürebilirsiniz.

Yani, spiritüel özgürlük denen şeyle bağlantılı olan çok şey vardır. Gelecek ay, sizinle yakından çalışırken ve kendinizi nasıl özgürleştireceğinizi keşfetmenize yardımcı olurken, gündeme getireceğimiz şeylerden biri de spiritüel özgürlük olacaktır. Spiritüellikle ilgili önyargılarınız nelerdir? Neden spiritüel bir lider olduğunu düşünüyorsunuz? Sahip olmuş olduğunuz spiritüel idolünüz kimdir? Biz o spiritüel idol putunu alaşağı edip paramparça edeceğiz (kahkahalar), çünkü o Eskimiştir.

Siz bir modele takılıp kaldınız – biz örnek olarak Yeshua’yı kullanacağız. Birçok kişi, Yeshua’nın olduğunu, bedenlediğini düşündüğü bir modele takıldı. Çoğunuz şimdi daha iyisini biliyorsunuz. Ama tipik bir insan, Yeshua’nın ya da İsa’nın belli bir biçimde olduğunu düşünüyor. Onlar bu konuda kitaplar yazdılar. Ve kitaplar doğruyu yansıtmıyor. Yeshua hiç de resmedildiği gibi, betimlendiği gibi değildi.

Şimdi, – nasıl desek – İsa’nın alternatif bir realitesi var, bu realite, onun belirli bir biçimde olduğunu düşünen insanların bilinciyle yaratıldı. Ve o zaman İsa gerçek görünür. Ve onlar yargılayan bir İsa’yı izler, kurtarılmak için (zorluklardan, ıstıraplardan) geçmelerini gerektiren bir İsa’yı izler. Onlar bu ikincil figürü yaratmıştır, ama bu, gerçek Yeshua’nın olduğu şey değildir.

Bazılarınızın spiritüellikle ilgili çok önyargılı düşünceleri var….ve hatta nasıl hissetmeniz gerektiğine dair….ve nasıl davranmanız gerektiğine dair…ve nasıl görünmeniz gerektiğine dair önyargılarınız var. Ve siz bunu izlemeye çalışıyorsunuz, ve bir işe yaramıyor. Ve o zaman da sinirleniyorsunuz. Ve onun kucağına düşmüş oluyorsunuz.

Böylece, sizinle gelecek birkaç hafta boyunca spiritüel özgürlük denen şu şeyle ilgili çalışacağız, alışkanlıklarınızdan nasıl çıkacağınızı anlamanıza yardım edeceğiz….tamam mı? (çvr.: Tobias alışkanlık kelimesinin ingilizce karşılığı “habit”i kullanırken, aynı sözcüğün, rahibelerin giysisi gibi dini giysiler için kullanıldığına da göndermede bulunuyor ve izleyiciler bu şakaya gülüyor.) Cauldre bana sadece mesajımı iletmeye odaklanmamı söylüyor (yoğun kahkahalar).

Spiritüelliğin ne anlama geldiğine dair Eski düşünme biçimlerini bırakabilirsiniz. Bazılarınız, spiritüelliğin düşünceleri, zihni okumak anlamına geldiğini, daha olaylar olmadan onların olacağını bilmek anlamına geldiğini düşünüyor. Bunlar olacaktır, ama asıl odak bu değildir. Spiritüel olarak gelişirken herşeyle o kadar bağlantıda olacaksınız ki, bu hislere ve düşüncelere de sahip olacaksınız. Ve insanları duyumsayacaksınız. Ve köpeklerle ve hayvanlarla konuşabileceksiniz.

Ve tüm bu şeyleri yapabileceksiniz. Ama bunlar ikinci sırada kalan şeylerdir. Bu, sizin de Yaratıcı olduğunuzu, Tanrı olduğunuzu anlamanızın sonucu olarak gelir. Bu, hem insan, hem de melek, tümünü birden olabileceğinizi anlamanın sonucu olarak gelir, tıpkı hem burada, bu odada oturuyor, ya da şu anda bizi dinliyor olup da, hem de kulübemde olmanız gibi.

Bunu da söyledikten sonra sorularınızı almaktan mutlu olacağız.

LİNDA: Teşekkürler.

1.ŞAMBRA’NIN SORUSU (İnternetten, Linda okur): Herkesin zamanını aldığım için özür dilerim ama sanki yolun sonuna gelmişim ve hiç seçeneğim kalmamış gibi hissediyorum. Sen bir yıl önce Şambra için daha kolay olacağını söylemiştin. Ve geçen yıl, hayatımın en kötü yılı oldu (bazı gülüşmeler). Sanki hiçbir şeyi doğru yapmıyorum. En iyi niyetlerime rağmen sanki sadece ıstırap, mücadele ve derin acılar yaratıyorum. Yaşantımda sevgi ya da sevinç yok, çok az arkadaşım var, hiç bir hayalim ya da umudum yok. İntihar düşünceleri sık sık aklımdan geçiyor, çünkü nasılsa hayatımı harcayıp duruyorum. Hiç kendime güvenim ya da herhangi bir şeyim kalmadı. Kendimi tümüyle yalnız ve ileriye dönük hiçbir beklentimin kalmadığı derin, karanlık bir delikte hissediyorum. Ve yine de buna son bir şans vermek istiyorum. Neyi yanlış yapıyorum? Neyi değiştirmem gerekir? Benim için umut var mı, herhangi bir şey kaldı mı? Kalbimin derinliklerinden teşekkür ederim.

TOBIAS: Gerçekten….ve senin sözlerin ve enerjin tüm Şambra adına konuşuyor, – nasıl desek – içinden geçtiğiniz zorlukların öyküsünü paylaşıyor. Bunu yazan sen için – ve burada bulunan hepiniz için – temelde şöyle bir şey var; siz aynı fiziksel bedenin içinde kalarak bir yaşamdan ötekine geçtiniz….bunu yapmak çok zordur! Sen öyle şeyleri değiştirdin ve saldın ki, bunu gerçekleştirmek çok, çok yaşam sürebilirdi. Ama bunu sen seçtin. Bunların tümünü tek seferde gerçekleştirmeyi seçtin.

Evet, zordu. Bugünkü Şaud’un büyük bir bölümü senin gündeme getirdiğin şeylerle ilgilidir. Bu değişimlerden geçmek çok zordu. Çok meydan okudu. Ama gerçekten, en kötüsü geride kaldı. Zorlukların en zoru geride kaldı. Bunu biliyoruz, çünkü sürekli Şambra enerjilerini ölçüp değerlendiriyoruz. Her birinizin bireysel olarak nerede bulunduğunu görüyoruz.

Sana şunu söyleyeceğiz – ve hepinize – bazen en karanlık düzeylere, en ümitsiz düzeylere, en büyük değişimleri yapmak üzereyken ulaşırsınız. Bu neden böyledir? Çünkü o sizi, olduğunuzu sandığınız herşeyden vazgeçmenize zorlar. O sizi, Eski öyküleri bırakmaya zorlar. Size artık hizmet etmeyen şeyleri bırakmaya zorlar. Ve evet, bundan geçmek korkunç bir histir. Ve biz seninle bunu tekrar tekrar konuştuk.

Şimdi o tümüyle bırakma noktasına ulaştığına göre, Eski’nin artık iş görmediğini farkediyorsun ki bu, depresyonunun ve sinirlenip hayal kırıklığı yaşamanın ilk nedenidir. Eski işe yaramıyor. O artık yanıt vermiyor. Ama sen yine de geri gidip Eski’yi tekrar ve tekrar ve tekrar kullanmaya kalkıyorsun. Ve daha da bir ümitsizlik ve depresyon içine düşüyorsun, taa ki sonunda vazgeçene kadar, sonunda teslim olana kadar.

Ve işte yanıtlar o teslimiyettedir. Sen sadece kendine teslim oluyorsundur. Tüm Eski öyküleri bırakıyorsundur. Sen benliğinin daha yüksek doğasına teslim oluyor ve onun gelip seninle olmasına izin veriyorsundur. Biz “Ben son noktama geldim. Karanlığın en karanlık noktasındayım. Artık kim olduğumu bile bilmiyorum. Ama yine de denemeyi sürdüreceğim” diyen seni, ve hepinizi çok seviyoruz ve size hayranız.

Bugün senden isteyeceğimiz şey, artık denemekten vazgeçmendir, çünkü Eski araçlarla deneyip duruyorsun…anlıyor musun. Artık mücadeleye gerek yoktur. Tümüyle bırakabilir ve Benliğine, tanrısal benliğine, insan benliğine güvenebilirsin. Hepiniz….bırakabilirsiniz. Bunun, kayalıkların kenarından uçuruma düşmek gibi bir his uyandıracağını anlayabilirsiniz.

Ama gerçek mucize o zaman meydana gelir. Kendi tanrısallığının çıkmasına izin verdiğin noktaya o zaman gelirsin. Eski insan yollarının sınırlamalarını ve kısıtlamalarını salıverirsin. Bunu yapmak için yaşamını bitirmek zorunda değilsin. Sadece Eski yolları bırakmaya çalışmaktan vazgeçmen, ve bugün sözünü ettiğimiz tüm bu Yeni şeylerin çıkmasına izin vermen gerek. Sen kendiniz özgür kılmaya gerçekten hazırsın.

Ama buna değer olup olmadığından emin değilsin. Sorunun kökünde yatan budur. Tüm bunlara değer olup olmadığından emin değilsin. Nasıl desek – okula gitmeyi, öğrenmeyi, dersler almayı sürdürmek zorunda olup olmadığından emin değilsin. Ah, bu hepiniz için geçerli, dersleri bırakın. Yaşantınızda derslerin olmasına gerek yoktur.

Sen, bu soruyu soran kişi, sözünü ettiğimiz tüm bu şeylere değer olmadığını hissetmeye devam et. Biz senin gidip bir aynaya bakmanı istiyoruz. Gerçekten, kelimenin tam anlamıyla bak aynaya. Eski biçimde, kendini değersiz hissederek yaşamaya devam etmek isteyip istemediğini sor kendine. Yoksa, değerliliği kendine bağışlayacak mısın? Bizimle birlikte bu inanılmaz, sihirli gizem turuna çıkmak için kendine o bileti bağışlayacak mısın? (bazı gülüşmeler) Teşekkür ederiz.

2.ŞAMBRA’NIN SORUSU (mikrofona gelen bir kadın): Tobias, kocam her gece şu harika spiritüel rüyaları görüyordu. Ve gün içerisinde de sevdiği şeyi yapıyor. Ama ben hayatımda spiritüel olarak ne yaptığımı bildiğimi ve doğru işte çalışıp doğru yerde bulunduğumu sanıyordum. Ama iş çok stresli ve ben özürlü insanlarla çok çalışıyorum. Ve şimdi, yapmam gereken şeyi yapıp yapmadığım konusunda kuşkularım var, ve şu anda nerede olduğumdan ve bunların tümünü neden yarattığımdan gerçekten emin değilim. Bu yüzden, senin önerilerini rica ediyorum.

TOBIAS: Gerçekten….öncelikle, kendini başka herhangi bir insanla kıyaslamaman önemlidir. Ve genelde bunu yapmak eğilimi vardır. Sen – nasıl desek – bazen başka insanlarda kendi yansımanı görüyorsun. Ve kendini eşinle kıyaslaman ya da herhangi biriyle, uygun değildir, çünkü senin yolculuğun, senin yolun, çok sana hastır. Sen gerçekten bunun böyle olmasını planladın. Eski şeylerin birçoğuyla sabırsızlandığın – nasıl desek – sıkıldığın, sinirlendiğin bir noktadasın. Ve sen harika bir arınma işleminden geçiyorsun. Yolunun üzerinde gerçi birkaç engel var ama bunlar önemli ve büyük engeller değil. Sen kendinden kuşku duyuyorsun….ki bunu yapmak hepinize kolay geliyor.

Bizim senden ricamız, sadece değişimlere hazır olup olmadığını kendine sormandır. Bunu sürekli tekrarlayıp durduğumuzu biliyoruz, ama içinizde öyle bir parça var ki, oldukça çok bağlandığınız şeyleri bırakmaktan korkuyor ve emin değil. Bu değişimlerin bazısından geçmeye gerçekten hazır mısın? Bizim bakış açımızdan senin herhangi bir yanlış yaptığını görmüyoruz. Sadece, daha doğru ya da daha gerçek olan bir şeye doğru gitmeye hazır olup olmadığından emin değilsin.

Biz senden, sana has olan inanç sıçramasını gerçekleştirmeni rica ediyoruz. Ve kalbinde, varlığında, atman gereken belli dışsal adımlar hakkında kaygılanman gerekmiyor. Hazır olduğunda, işin gibi şeyler hareket edecektir. Ama o değişime hazır ol. Nasıl desek – başka bir şeye geçmeye hazır ol. Hazır olduğunda, tüm bu şeyler sana gelecektir.

Böylece – nasıl desek – kendine ayırdığın zamanlarda, yerde bir çizgi hayal et. Sen, gerçekten hazır ya da gerçekten donanımlı olup olmadığından emin değilsin ve çizginin bu yanında duruyorsun. Hazır olduğunda, çizginin öbür yanına geç. Bu, o değişimi gerçekleştirmek için hazır olduğuna dair kendine verdiğin bir simgedir. Ama tekrarlıyoruz, kendini herhangi bir varlığa karşı yargılama, çünkü bu spiritüelliğe doğru yapılan bir yarış değildir. Bu, içinden geçtiğin çok, çok eşsiz, sana has bir deneyimdir. Ve burada takılacağın büyük engeller söz konusu değildir. Sadece şu küçük şey geri tutuyor. Teşekkür ederiz.

3.ŞAMBRA’NIN SORUSU (İnternetten, Linda okur): Sevgili Tobias, Yeni Enerji’de kadınlar kocalarını cinsel açıdan paylaşmalı mı? (yoğun kahkahalar)

LİNDA: Aslında bu çok….bunu soran kişi bunu çok ciddi ve derin bir yerden soruyor.

Dinleyicilerden: Ve tam tersi de! (kahkahalar)

TOBIAS: Gerçekten….soruyu yanıtlamaya şöyle başlayalım, gelecek aylarda cinsellik üzerine, sizin deyiminizle bir “Tobias’a Sor” seansı yapmamız çok uygun olurdu – aslında bu tabi “Kendine Sor” seansıdır – çünkü bu öyle bir konu ki….. günlerce sürebilir. Bu şu anda önemli olan bir konudur.

Ve bu aynı zamanda Ben Tobias’ın – nasıl desek – insan olduğum zamanlarda uzman olmadığım bir konudur. Dünya’dayken, özellikle de son yaşamlarımda cinsellikten korktuğumu hepinize itiraf etmek zorundayım. Seks, belki de yanlış kabul edilen bir şeydi. O sadece üremek için, çocuk yapmak için vardı. Ama çok derin dinsel inançlarım yüzünden, cinselliğe karşı açık fikirli değildim ya da açık bir kalbim yoktu. Ve Cauldre gülüyor çünkü resmi görüyor. Bana “erdem düşkünü” diyor (kahkahalar).

Bunu da söyledikten sonra, hiçbirinizin cinselliğe kurallar ya da kısıtlamalar getirmemeniz gerektiğini hissediyoruz. Başka bir deyişle, onun bu biçimde ya da şu biçimde olması gerektiğini söylememelisiniz. Bizim düşüncemize göre bunun bir doğrusu ya da yanlışı yoktur.

Ancak, bir Yaratan olarak ve sorumluluk duygusuna sahip bir insan olarak, eşinizin durumunu da anlayın. Eğer eşiniz kendini bu konuda rahat hissediyorsa, iyi. Eğer hissetmiyorsa, o zaman kendiniz için bazı kararlar almanız gerekiyor demektir.

Çok eşli olmak yanlış bir şey değildir. Ancak, geçmişte bunu çok kişi kötüye kullanmıştır, çünkü başka insanların enerjisini ve gücünü almaya kalkışmışlardır. Cinsellik, kendini beslemek amacıyla başka bir insana zarar vermenin, kelimenin tam anlamıyla enerjisini çekmenin en hızlı yoludur. Cinsellik, çok bağımlılık yaratan bir enerji olabilir.

Bu yüzden, bunu neden istediğini kendine sor. Sevgi yüzünden mi? Bu insanı seviyor musun? Yoksa sadece onlarla bedenini paylaşmanın nasıl bir şey olduğunu mu deneyimlemek istiyorsun? Sorumlu olduğun ve bu konuda belli hisler besleyebilecek kişiler var mı? Ben Tobias’ın ya da herhangi başka bir meleğin senin adına karar vermesini bekleme. Kendi yaşamına bak. Bunu şu anda neden arzu ettiğine ve neden böyle bir arayış içinde olduğuna bak.

Kuralların olmadığını anla. Bu işi daha da zorlaştırıyor değil mi? “Hayır, bunu asla yapamazsın. Ya da, evet, bunu yapmalısın” demek bizim için daha kolay olurdu. Ama bu sana kalmış bir şeydir. Bu kişisel bir seçimdir, bizim açımızdan herhangi bir yargı söz konusu değildir. Ve, sorunu yanıtlamadığımızı biliyoruz, ama bu, sadece senin yanıtlayabileceğin bir sorudur. İçine bak. Ve bunu da korkuyla yapma. Yargıyla yapma. Sevgiyle yap ve o zaman orada kendi yanıtlarını keşfedeceksin.

4.ŞAMBRA’NIN SORUSU (mikrofona gelen ve ingiliz aksanıyla konuşan bir adam): Selam Tobias. Seks konusunda bu noktaya geldiğim için şanslıyım. Onu sık deneyimlerim ve o harikadır….gerçekten harikadır (kahkahalar).

TOBIAS: Ben geri gelip senin öğretmenim olmanı isteyebilirim.

4.ŞAMBRA: Eğer onu bir deneyim olarak alırsan, harikadır. Ama bir yargı olarak alırsan, hiç yapma daha iyi.

TOBIAS: Gerçekten de….eğer paylaşım ve sevgi amaçlı yapılırsa, insan deneyimlerinin içinde en sevinç dolu ve tamamlayıcı, bütünleyici deneyim olabilir. Ama çok da kötüye kullanılabilir.

4.ŞAMBRA: Ben dünyayı umutlandırmak isterim, korku içinde olmayan, gerçekten Şimdi anında bulunan Şambra’ların olduğunu dünyaya göstermek isterim. Ve ben 2005’te neler olacağını hiç bilmeyeceğim. İşimden çıktım. Ve sadece enerjiyi hareket ettirmek adına gerçekleştirebileceğim en büyük işi gerçekleştirdim. Ben arka bahçemde oturuyor ve oturuyor ve oturuyorum, ve Metatron’u hissediyorum, ve bunun çok stresli olduğu hissine kapılıyorum. Ama aslında değil….sadece çok yoğun.

TOBIAS: Metatron’dan hissettiğin bu yoğunluk, senin varlığında görülüyor. Çok yoğun bir enerjin var, belli ki Metatron’la bağlantın güçlü.

4.ŞAMBRA: Ve ben şu soruyu sormaya geldim. Ya da daha doğrusu, indigo çocuklar ve yeni okul sistemiyle ilgili hayalimi paylaşmak istiyorum. Ve ben senin, Tobias, çok yakınlarda hayallerime giren bu yeni okul imgelemiyle ilgili bir şeyler söylemeni – ya da bizimle paylaşmanı istiyorum.

TOBIAS: Gerçekten de….ve bu yine uzun uzadıya üzerinde konuşabileceğimiz bir konu. Şu anda dünyanın her yanındaki okulların enerjilerine bir göz atacak olursanız, eksik olanın hayal gücü ve yaratıcılık olduğunu görürsünüz. Okullar – bütçe sorunu yüzünden ki, bu gerçekte sadece enerji sorunlarıdır – eğitimi daha çok sol beyine – sizin deyiminizle – daha mantıklı olan ya da beyinsel olan şeylere sınırlamışlardır. İnsanlar, yaratıcılığı ve hayal gücünü okullardan uzaklaştırmıştır.

Ve bu yüzden de ıstırap çekiyorlar. Bu, Şambra, okullarda şiddetin ve cinayetlerin olma nedenidir. Öğrenciler bu yüzden bu kadar duygusal ve fiziksel sorunlarla karşılaşıyorlar. Ve sonra da doktorlar onlara ilaç veriyor. Ve onlar bununla nasıl başa çıkacaklarını bilemiyorlar. Yaşamlarında büyük önem taşıyan bir şeyden, açıkça hayal edebilme yeteneğinden, plan programın yükü olmadan yaratıcı olma yeteneğinden mahrum bırakılıyorlar.

Şimdi, bunu da dile getirdikten sonra, senin şu anda hayalini kurduğun ve yaratılmasına yardımcı olduğun şey, tümüyle farklı bir okul sistemidir. Hatta buna belki de Şambra Okulu bile demek isteyebilirsin. Ve, çocuklar burada hayal gücünü kullanmaya ve sonra da yaşamın daha çok sol beyin ağırlıklı sorunlarını, hayal gücünü kullanarak çözmeye cesaretlendirilecektir. Ama şu anda böyle bir okul yok. Bu yüzden de bu çocuklar hem ruhsal olarak, hem de zihinsel olarak açlığa mahkûmlar.

Bu – ne diyorsunuz bunlara – “Tobias’a Sor” seansından….”Şambra’ya Sor” seanslarımızdan birinde çok ayrıntılı bir biçimde konuşmak isteyeceğimiz şeylerden biridir. Ama okullar hakkında konuşabiliriz, ve burada diyeceğiz ki, sizin için Şambra, iskemlelerden kalkıp o okulları başlatmanın zamanıdır. Bu başlarda kolay olmayacaktır. Siz, bunu görmek istemeyen Eski Enerji’ye karşı geliyor olacaksınız. Ve onlar bunun gerçekleşmemesi için çok nedenler ileri sürecektir. Ama zamanı gelmiştir.

Odaklanma sorunu yaşayan çocuklar – sizin ADD ya HDDH dediğiniz (çvr: dikkat eksikliği ya da bozukluğu, hiper aktivite, davranış bozukluğu) ya da bu şeyler herneyse (bazı gülüşmeler) – bunlar yanlış teşhis edilen sorunlardır. Bu çocuklar çok duyarlıdır, çok duyarlıdır. Onların odaklanamadığı söyleniyor. Onlar odaklanmak istemiyor. Enerjilerinin genişlemesine izin vermek istiyorlar.

Ve şu anda dünyanın bazı yerlerindeki enerjisel ortamlarda yaşamak onlar için çok zordur. Onların bir çıkış yoluna ihtiyaçları var. Hayal gücünü kullanabilmeye ihtiyaçları var. O zaman, insanca odaklanmaları güzel bir biçimde yoluna girecektir. Yapılabilecek en kötü şey, onlara ilaç vermektir. Bu, onların ruhunu öldürüyor. Bu, onları çok, çok zorluyor. Bu yüzden sana teşekkür ediyoruz, ve senden bu gayretin başını çekmede yardımcı olmanı rica ediyoruz.

4.ŞAMBRA: Çok teşekkür ederim.

TOBIAS: Gönüllü olduğun için biz teşekkür ederiz (kahkahalar).

5.ŞAMBRA’NIN SORUSU (İnternetten, Linda okur): Tobias, bizim sekiz çocuğumuz var. Neden onların çoğu bu aralar bu kadar kızgın?

TOBIAS: Sanırız bu soruyu demin yanıtladık. Yeniden sorduğun için teşekkürler. Ve bu….başka faktörler de var, ama çocukların dengeden çıkması çoğunlukla yaratıcı enerjileri için bir çıkış yoluna sahip olmamalarından kaynaklanıyor. Şimdi, onlar şu oyunları oynuyorlar. Şu elektronik oyunları oynuyorlar. Ama bu oyunlar yine – nasıl desek – hayal güçlerinin gidebileceği yerleri kısıtlıyor. Parametreleri başka biri oluşturmuştur. Çocuklar sadece bu parametrelerin içinde oynuyor. Hayal edebilmeye ihtiyaçları var, tıpkı bugün sizin yaptığınız gibi, hem şu anda burada, hem de kulübemde olmanız gibi. Bu gerçek mi? Kesinlikle! Fiziksel mi? Hayır! Hayır, ama aynı şey çocuklar için de geçerlidir. Onlar kızgın ve altüst bir haldeler. Ve umarız Şambra, yaratıcı hayal gücü enerjilerinin devreye girme zamanı olduğunu dünyanın geri kalanının anlamasına yardımcı olursunuz, çünkü bu (yaratıcı hayal gücü enerjileri) tümüyle Tanrısal Zekâ’dır….Tanrısal Zekâ. Teşekkür ederiz.

6.ŞAMBRA’NIN SORUSU (mikrofona gelen bir kadın): Ben bunu Joe Engel adına soruyorum (o bugünün seansını gönüllü olarak videoya çekenlerden biri olduğu için mikrofona gelemiyor). Ve o şunu bilmek istiyor, “Sen Tobias, bize piramitler ve Tien Tapınakları’nda kullandığımız teknolojilerle ilgili bir şeyler söyler misin? Özellikle de piramitlerin fiziği hakkında konuşur musun? Onlar “alan”la etkileşim içinde mi? Ve bunlar Yeni Enerji’de yararlı teknolojiler mi? Yeni Enerji’yle nasıl etkileşime giriyorlar? Yoksa bu teknolojilerin ötesine mi geçiyoruz?”

TOBIAS: Gerçekten de…Tien Tapınakları’nın tümü piramit değildi. Bazılarının yapısı çok farklıydı. Nasıl desek – bazıları çok bloklara-benzer yapıdaydı. Bazıları piramit gibiydi. Bazıları da sadece yüksek sütunlardı. Bunun bir dolu enerjisel nedenleri vardı, ama burada öncelikle paylaşmak istediğimiz şey, bunun Eski Enerji’yi yoğunlaştırma biçimi olduğudur, en iyi şekilde böyle ifade edebiliriz.

Şu anda, piramit enerjilerine güvenmeye çalışmak, kendine ket vurmak olurdu. Evet, gerçekten, onlar enerjileri buraya getirmenin bir yoluna sahiptirler. Ama şu anda Yeni Enerji’den çok, Eski Enerji’yi getirme eğilimindedirler. Yeni Enerji’nin kaynağı olarak, önderi olarak piramitlere ihtiyacınız yoktur.

Piramitler büyüleyicidir. Geçmişin gerçek piramitlerinde çok çalışma gerçekleştirilmiştir. Bu piramitlerin inşasında insan gücünün de rol oynadığını eklemek ilginç olacaktır. Ama işçilik muazzam bir şekilde, birlikte oturup….bir tür (melodili) zikir yaparak hayal gücünü kullanan kişilerden oluşan grupların yardımıyla gerçekleştirilmişti. Onlar titreşim düzeylerini yükseltir ve böylelikle hayal güçlerini yükseltir ve bu taşların, bu devasa taşların, çalışanların sırtında hafiflediğini hayal ederdi. Bu da enerjilere ve işçilere yardımcı olurdu. Bazı taşlar – nasıl desek – neredeyse sırta konan insan elinin ağırlığı kadar bile olmazdı, bir tüy gibi taşınırdı. Ama bu size, hayal gücü enerjilerinin nasıl iş görebileceği hakkında iyi bir örnektir.

Bu da söylendikten sonra, öncelikle inşa edilme biçimleri sayesinde, piramitlerin içindeki muazzam enerjiyi, harika enerjiyi tahmin edebiliyor musunuz? Piramitlerle oynamak eğlencelidir. Ve, biz bir noktada tüm Şambra’ya Yeni kutsal geometriden söz edeceğiz, Eski’sinden değil, ama yepYeni bir kutsal geometriden. Ve piramitlerle ilgili daha fazla bilgi de vereceğiz. Ama şu an için, onların enerjilerine kapılmayın. Gelmekte olan Yeni türden bir enerji vardır.

Sen kesinlikle – bildiğin gibi – bu piramitleri inşa edenlerden biriydin, hayal gücü enerjilerinin birleştirilmesine katkıda bulunan biri. Senin bunlarla çok, çok sıkı bir bağlantın var. Ve o – nasıl desek – kendi evinde gidip ziyaret edeceğin harika bir odadır. Teşekkür ederiz.

7.ŞAMBRA’NIN SORUSU (İnternetten, Linda okur): Son zamanlarda enerjim çok düşük. Noel tatili sırasında aileyle zaman geçirmekte zorlandım. Bunun kişisel nedenleri var mı? Yoksa sadece son Şaud’da açıkladığın nedenlerden ötürü mü?

TOBIAS: Gerçekten….burada birçok faktör söz konusu. Bir kısmı, hâlâ “alan”ın Eski bir bölümüne bağlı olmandan kaynaklanıyor. “Alan”, hepinizin bağlı olduğu ve enerjilerin nötr halde bulunduğu kaynaktır. Enerjileri kendinize bu biçimde geri getirirsiniz.

Sen şu anda kendi içinde, Yeni ve daha yüksek bir enerji düzeyini getirmek üzere enerji ağına yeniden-bağlandığın bir işlemden geçiyorsun. Ve bu işlem hâlâ sürüyor. Bu çalışmanın, uyku düzenin ve rüyalarının doğası sayesinde yapıldığını biliyorsun. Ama bu işlemden geçmek biraz sürer. Ve fiziksel beden zorlanabilir.

Enerjilerinin çok düşük olmasının ilk nedeni, senin büyük bir parçanın “alan”dan kopmuş olmasıydı. Hâlâ yerinde duran ve “alan”a yeniden-bağlanmaya çalışan ya da farklı düzeylerden yeniden-bağlantı kurmaya çalışan birkaç bağlantı var. Yani, içinden geçtiğin şey doğaldır. Ama değişecektir. Belirli bir zaman süreci vermek istemiyoruz ama kesinlikle önündeki birkaç ay içinde değişecektir.

Ve sen düşük bir enerji noktasında olduğundan, dış dünya seni gereğinden fazla etkiliyor. Hele geçenlerde meydana gelen tsunamili Yerküre değişimi seni çok etkiledi, ve bu seni daha da yorgun düşürüyor. Ama sen bu işlemden geçmek için izin verdin, tıpkı tüm Şambra’nın öyle ya da böyle verdiği gibi. Ve bu sadece, bundan geçmek için kendine izin vermekle ilgili bir şeydir. Teşekkür ederiz.

8.ŞAMBRA’NIN SORUSU (mikrofona gelen bir kadın): Merhaba Tobias, ben Kathleen. Ben sana, acaba bir şeyi fazla erken mi teslim ettim diye soracaktım. Bir yıl kadar önce, sen bize Yeni Enerji’mizle kendimizi yenilemekten söz ettin. Ve ben günlük vitaminlerimden, ve minerallerden, ve tüm bu şeylerden vazgeçmeye o zaman karar verdim. Ve çok da iyiydim. Bir yerimi yaralayacak olsam, nefes alıyorum ve iyi oluyorum. Ama bazen, bilirsin işte, derimde isilik gibi kızarıklıklar ve kaşıntılar olduğunda, ya da belleğim delirdiğinde, ya da herneyse, bazı Eski şeylere geri düşüyorum ve onlar işe yarıyor. Böylece, bunu iki aşamalı soruyorum – öncelikle kendim için, ve büyük bir olasılıkla vitaminler falan gibi alışkanlıklar edinmiş başka Şambralar da vardır. Ama bir de, gazetelere satmayı umduğum bir sağlık köşesi hazırlıyorum, ve kendim bunu yapmıyorsam insanlara bunu önermenin etik olup olmayacağını merak ediyorum.

TOBIAS: Bu, tüm bu vitaminleri vs. neden aldığının arkasında yatan enerjiye bağlı. Bazı insanlar vitaminlere ve o diğer destekleyici ilaçlara güvenmeye başlıyorlar. Bir alışkanlık ediniyorlar ya da tuzağa düşüyorlar. Ve bunları almak zorunda olduklarını sanıyorlar. Bu yüzden de devamlı alıyorlar. Hergün alıyorlar. Harika ve ilginç bir rejim oluşturuyorlar, çünkü bunları almak gerekir diye düşünüyorlar.

Bedeninizin belli vitaminlere, minerallere vs ihtiyaç duyduğu zamanlar vardır. Destek amacıyla belki demire ya da magneziuma ya da kalsiyuma ihtiyacı olacaktır, özellikle de çok hızlı enerji değişimlerinden geçerken. Bedeninizi dinlemek zamanıdır. Bedeniniz size ille de belirli bir vitamine gereksinim duyduğunuzu söylemeyecektir, ama bedeniniz size, belki de destekleyici bazı ilaçları almanızı söyleyecektir.

Ve hatta bu tür şeyleri satan bir dükkana gittiğinizde, doğru şeye çekileceksinizdir. Ya da emin değilseniz, sadece – nasıl desek – gereksinim duyduğunuz herşeyi içeren, o multi-vitamin-mineral kapsüllerini deneyin. Burada önemli olan şey, bu tür destekleyici ilaçları almak zorunda olduğunuzu düşündüğünüz için hergün yutmak değil de, bedeninizin bunlara (bir süre) ihtiyacı olduğunu hissettiğiniz için almaktır.

Sana gelince, yaptığın şey çok doğruydu. Bedenin, içinde bulunduğun alışkanlığı salmaya hazırdı. Ama desteğe ihtiyaç duyduğu zamanlar da vardır. O ek güçlendiricilere, takviyeye ihtiyaç duyduğu zamanlar vardır.

Bu tıpkı – nasıl desek – öyle zamanlar olacaktır ki, bedenin belirli yiyeceklere gereksinim duyacaktır. Ve biz bundan tekrar tekrar söz ettik. Bazen yüksek oranlarda proteine, bazen de yüksek oranda karbonhidratlara ihtiyaç duyacaktır. Şimdilerde herhangi bir Şambra’nın “Ben tam olarak böyle besleneceğim. Vitaminlerim ve destekleyici ilaçlarım tam olarak bunlardır” demesi çok zordur.

Bu yüzden, bu konuda makaleler yazmak zordur, çünkü – nasıl desek – …..insanlara bedenini dinlemesi gerektiğini söylemek zordur, çünkü okuyucuların çoğu bunu anlamayacaktır. Ama biz – nasıl desek – sen kendi araştırmanı yaparken, ve insanlarla bu vitaminlerin vs enerjilerini paylaşırken, onların bedenlerine aldıkları herşeyin aktif bir katılımcısı olmaları gerektiğini anlamalarına yardımcı ol.

Onlar sadece bir kutu vitamini açıp da ağızlarına atmakla, bedenlerinin kendiliğinden yeniden-dengelenmesini bekleyemezler. Buna katılmak zorundalar. Sağlıklı bir bedeni istemeleri gerekir. Enerjinin içlerine ve içlerinden akmasını istemeleri gerekir. O tabletleri ağızlarına atmadan önce, ve hazmetmeden önce, kendi bedenleriyle onları enerjilendirmeleri ve dengelemeleri gerekir. Ve bu, yaptığın çalışmada insanlara ileteceğin en önemli şeylerden biridir.

LİNDA: Senin için de uygunsa son soru.

TOBIAS: Birkaç tane daha alabiliriz.

9.ŞAMBRA’NIN SORUSU (mikrofona gelen bir kadın): Merhaba Tobias. Babam üç yıl kadar önce göçtü. Ve yarın doğumgünü. Ve ben de ona “Mutlu Yıllar” demek istedim. Ve….eğer sizce de uygunsa….benimle paylaşmak istediği herhangi bir şey var mı diye sormak istedim.

TOBIAS: Gerçekten de….kendimi John Edwards gibi hissediyorum (kahkahalar). Onunla bağlantı kurmak durumundayız. Bu bazen – nasıl desek –

LİNDA: John Edwards? (yoğun kahkahalar)

TOBIAS: Bizim tarafımızda bulunan o sevgili babayla bağlantı kurup onun iznini almak durumundayız, çünkü şimdi gördüğümüz bazı şeyler var ki….bunların doğası daha bir kişisel. Bir şey var ki….evet. O, senin inatçı olduğunu söylüyor (kahkahalar). Senin şu anda, inatçı olduğun için tutunduğun bir şey olduğunu söylüyor ve buna gülüyor. Ona neden bu kadar sıkı sıkıya tutunduğunu anlamadığını söylüyor. Ve eğer şu anda Dünya’da olsaydı, bunun şimdi ötesine geçmen gerektiğini anlamana yardım etmek amacıyla popona çok şiddetli olmayan ama küçük bir şaplak indireceğini söylüyor. Ve…evet…inatçılığına rağmen seni her zaman candan sevdiğini söylüyor. Teşekkür ederiz.

10.ŞAMBRA’NIN SORUSU (İnternetten, Linda okur): Sevgili Tobias, ben ne alemdeyim? Bana, ana-babamla olan ilişki sorunum, ölü doğan erkek kardeşim, ve yaptırdığım kürtaj hakkında…..bu konuların ve daha göremediğim olası başka konuların, gücüme adım atmamı ve para yapmamı nasıl etkilediği hakkında içgörüler sunar mısın? Sevgiyle kucaklıyorum.

TOBIAS: Gerçekten de….gerçekten. Burada kendi enerjinden de anlayacağın üzere, suçluluk duygusu oldukça hâkim. Geri tutan şey(ler) oldukça hâkim. Burada epey bir – derin düzeylerde – kendini sevme eksikliği var. İçinde çok derinlere inmek zamanıdır, çünkü sen bu ara kendi dışındaki şeylere odaklanmışın….dış ilişkilere….dış eylemlere. Ve kendi içinde çok derinlere inmek zamanıdır.

Hatta biz senin birkaç haftalığına insanlardan uzaklaşmanı önerecek kadar ileri gideceğiz. Ve bunu yapmanın çok zor olduğunu söyleyeceğini biliyoruz, ama bunu şu anda yapmak senin için önemlidir. Fiziksel ve enerjisel olarak çok yakın olduğun kişilerle en az ya da hiç ilişkinin olmayacağı bir yere gitmen, senin için önemli. Bir süre için kendi başına bir yere git. Senin bir parçan bunu çok arzuluyor, ve yalnız kalmaya, ve kendiyle yüzleşmeye ihtiyacı var. Kendinle ol. Yeniden kendini sevmenin ve enerjini ve ruhunu başka insanlara aktarmaktan vazgeçmenin nasıl bir şey olduğunu öğren. Teşekkür ederiz.

11.ŞAMBRA’NIN SORUSU (mikrofona gelen bir kadın): Tobias, enerji hareketiyle ilgili bir sorum var. Bu hafta buzlu yollarımızda ilginç bir deneyim yaşadım. Ve burada, Colorado’da, soldaki şeritler hareket eder, ve sağ şeritler tıkanır. Ve ben tam sağdan sol şerite geçerken bir arabayı solladım, ve sanki korkuyu hisseder gibi oldum. Bunun kendi korkum olmadığını anında anladım. Ve derin bir nefes aldım, ve bilirsin işte, onu yolladım. Biz bu enerjiyi hareket ettirirken o bilinmek zorunda mıdır, yani farketmemiz gerekir mi? Bunun bir anlamı var mıdır?

TOBIAS: Gerçekten….siz şu anda – zekasal ya da zihinsel düzeyden – farkında bile olmadığınız şeyler için enerjiyi hareket ettiriyorsunuz. Siz muazzam miktarlarda enerji hareket ettiriyorsunuz. Bazen, tam olarak ne olduğunu bilmek önemli değildir. Eğer gerçekten tüm bu şeylerin sonuçlarını merak ediyorsanız, sadece haberlerinizi izleyin ve insanlarla konuşun. Şeylerin nasıl değiştiğini göreceksiniz. Hareket ettirdiğiniz herşeyi bilmek biraz tuzağa düşmek – nasıl desek – yakalanmak olurdu.

Sözünü ettiğin bu olay, seninle bağlantısı olduğundan, içindeki çok derin bir yerde kendi korkularının anısını tetikledi. O kişide hissettiğin bu korkuya şefkat besledin. Bu yüzden de hızla farkındalığına geldi.

Şimdi, sen – ve hepiniz – enerjiyi hareket ettirmekle ilgili daha çok şey öğrendiğinizde, onun bazı inceliklerini farkedeceksiniz. Onun nereden geldiğini farkedeceksiniz. Ve böylece onun kucağına düşmeyeceksiniz.

Bir anlamda, şu anda gelen herşeyi anlamak seni bunaltırdı. Hepsini izlemek ya da tümünü görmek isteyecektin. Ve bu da herşeyi yavaşlatırdı. Ama zaman geçtikçe, onları yavaşlatmadan, ne tür enerjilerin geldiğini ve niteliklerinin ne olduğunu ve gerçekte nereden geldiklerini gitgide daha çok anlayacaksın. Böylece biz bu örneği gündeme getirdiğin için mutlu olduk.

11.ŞAMBRA: Teşekkür ederim.

12.ŞAMBRA’NIN SORUSU (İnternetten, Linda okur): Sevgili Tobias, ben Eski bir şifa inanç sistemine sıkışıp kalmış bir enerji işçisiyim. Onu salmaya çalıştığım her sefer korkuyorum ve kafam karışıyor. Onu bırakmamın gerekli olup olmadığı hakkında zihnim savaşmaya başlıyor. Korkunun, eski öğretmenimin enerjisini nasıl tuttuğumla bağlantılı olduğunu biliyorum, ama bu enerjiyi sanki hareket ettiremiyorum. Lütfen bununla ilgili daha çok şey görmeme yardım et.

TOBIAS: Gerçekten….geçmişte öğrendiğin herşeyi tümüyle bedenlemek çok önemlidir. Bu, onu reddetmek ya da kesip atmakla ilgili değildir. Onu tümüyle bedenlemekle ilgilidir. Sen spiritüelliğin Eski okulundan muazzam şeyler öğrendin ve bu öğretmenden de muazzam şeyler öğrendin. Bunları bedenle, ve içine al, ve o zaman bir sonraki adıma geçmekten korkmayacaksın.

13.ŞAMBRA’NIN SORUSU (mikrofona gelen bir kadın): Selamlar Tobias, ben Gabriela’yım. Hem benim, hem de kızımın arkadaşı olup da çok hasta olan biriyle ilgili bir sorum var. Onun adı Matt. Ben sana daha önce ondan söz ettim. Daha göçmedi, ve Matt’de olan biteni anlayabilelim diye onunla ilişki kuran bir medyum bulduk. Ve bize onun Attah (böyle yazılıp yazılmadığı bilinmiyor) ile çalıştığı söylendi. Bana Attah’dan söz edebilir misin, onun kim olduğundan? O Yeni Dünya’da çalışan bir savaşçı. O sana tanıdık gelmeyen bir varlık mı?

TOBIAS: Araştırıyoruz.

13.ŞAMBRA: İsmi yanlış söylemiş olabilirim.

TOBIAS: Goggle kadar hızlı değiliz (yoğun kahkahalar). Biz …..ya bu varlık enerjinin geçip gelmesine izin vermiyor, ya da…..hepsi bu kadar….gelen bir şey yok.

13.ŞAMBRA: Biz herhangi bir şekilde Matt’e yardımcı olup olamayacağımızı bilmek istiyorduk. Ya da, o iyi mi?

TOBIAS: Siz ona sonsuz bir şefkat, ona sonsuz bir şefkat göstererek yardım edebilirsiniz, ve bu “gündemsiz, beklentisiz” enerji ona akacaktır. Onun şu anda tam da istediği yerde bulunduğunu anlamalısınız. O tam olması gerektiği yerde. Ve siz sadece şefkat gösterin. Ve sonra bu enerjiyi kullanıp kullanmamayı seçmek ona kalmış bir şeydir. Yapabileceğiniz en önemli şey budur. Ve – nasıl desek – onun enerjisine yakalanmamak da önemlidir, ne demek istediğimizi anlıyorsunuz değil mi?

13.ŞAMBRA: Evet, teşekkür ederim.

LİNDA: Bu son soru olsun mu? Peki, iyi, teşekkürler.

14.ŞAMBRA’NIN SORUSU (mikrofona gelen bir kadın): Tobias, benim Atlantis odalarında, şifa odalarında çalıştığıma dair geçmiş anılarım var. Ve bazı anılar yüzeye çıkıyor. Bu enerjilerden bazısının şimdi bu Yeni Enerji’de kullanılıp kullanılamayacağını merak ediyorum.

TOBIAS: Ben de anılardan ve geçmişten biraz boğuluyorum. Biz Atlantis zamanında Tien Tapınakları’nda birlikte – hep birlikte Şambra – inanılmaz bazı şeyler gerçekleştirdik. Boyutsal enerjilerin nasıl çalıştığına dair, bunların şifa için nasıl kullanılabileceğine dair inanılmaz anlayışlar geliştirdik; ve bu şifa yöntemleri, bunları dünya üzerinde almayı seçenler için çok, çok zarif, inayetli ve çok verimliydi.

Ama o zamanlar olan biten yüzünden o enerjileri yine de gömmemiz gerekti. Ve onları şimdiye kadar bastırdık. Sakladık. Bazılarınız – çoğunuz – bunların ortaya çıkması için uygun zaman gelene kadar onun parçalarını kendi enerji alanınızda taşıyorsunuz.

Biz bir grup Şambra olarak, bunun şu anda tümüyle uygun olduğunu hissetmiyoruz. Bu – nasıl desek – bu zamanda hem Dünya’ya, hem de bize karşı çalışabilir. Onu kötüye kullanmayı ya da manipüle etmeyi seçecek kişiler olabilir. Biz onunla yeniden çalışmaya başlamak için aslında 2007’deki “kuantum sıçrayışı” sonrasını bekliyoruz.

Bazılarınız huzursuz hissediyor, çünkü siz bu enerjinin parçalarını taşıyanlarsınız. Onun tümü bir yere yerleştirilmiş değildir. Biz hepimiz, beraberimizde taşımak üzere bir parçasını kendimize aldık. Ve zamanı geldiğinde, resimli bilmecenin (puzzle) parçalarını yeniden birleştireceğiz. Bu rüyaları görmen ve birçoğunuza da anıların geri gelmeye başlaması tesadüf değildir. Ama en yüksek hayrı temel alan bir anlaşmamız var; parçaları birleştirmek için bekleyecektik.

14.ŞAMBRA: Teşekkür ederim.

TOBIAS: Ve böylece Şambra, bugün sizinle birlikte burada olmak büyük mutluluktu. Sizi, misafirim olarak kulübemde ağırlayabilmek büyük mutluluktu. Ve sizin, Metatron’un farklı bir yanını, enerjilerin bu denli feminen, dişil ve bu denli besleyeci, ve bu denli şefkatli olabileceğini görmüş olmanız beni keyiflendirdi. Bunların tümü, herşeyin çok, çok katmanı olduğunu söylemenin bir yoludur. Artık hiçbir şeyin değerini gördüğünüzle ölçmeyin. Ötesine bakın. Realiteyi ve hayali olanı oluşturan o birçok katmanı görün.

Ve öyledir!

Kırmızı Meclis’in varlıklarından Tobias, Golden, Colorado’da yaşamakta olan Geoffrey Hoppe tarafından sunulmaktadır. Tobit’in mukaddes kitabında bulunan Tobias’ın öyküsü, Crimson Circle sitesinde bulunmaktadır.
www.crimsoncircle.com. Tobias materyelleri, bedelsiz olarak dünyanın her tarafında bulunan ışık işçileri ve Shaumbra’ya, Ağustos 1999 tarihinden beri sunulmaktadır. Bu tarih Tobias’ın, insanlığın yıkım potansiyelini aşıp, Yeni Enerjiye girdiğini söylediği tarihtir.
Crimson Circle, Yeni Enerjiye geçiş yapacak ilk insan (kılığındaki) meleklerden oluşan global bir ağdır. Bu kişiler, yükseliş halinin sevinç ve zorluklarını deneyimlerken, diğer insanların da yolculuğuna, paylaşım, ilgi ve yol göstererek yardımcı olmaktadır. Crimson Circle’in sitesine her ay 40.000’in üzerinde ziyaretçi, son materyelleri okumak ve kendi deneyimlerini tartışmak amacıyla girmektedir.
Crimson Circle her ay Denver, Colorado’da, Tobias’ın, Geoffrey Hoppe kanalıyla son bilgileri sunduğu yerde biraraya gelmektedir. Tobias, kendisinin ve Crimson Council’ın (Kırmızı Meclisin) diğer semavi varlıklarının, aslında insanoğlunun kanallığını yapmakta olduğunu bildirmektedir. Tobias’a göre, onlar bizim enerjilerimizi okumakta ve biz içimizde deneyimlerken, dışardan da bakabilmemiz için, kendi bilgilerimizi bize geri tercüme etmektedirler. Crimson Circle toplantıları herkese açıktır, ama LCV takdir edilir. Katılımı gerektiren hiç bir şey ve ödenmesi gereken bir aidat yoktur. Crimson Circle, dünya çapındaki Shaumbra’nın açık sevgisi ve bağışları yoluyla bolluğu kabul etmektedir.
Crimson Circle’ın en yüksek amacı, insan melekler ve öğretmenler olarak, içsel spiritüel uyanış yolunu yürümekte olan kişilere hizmet etmektir. Bu hıristiyanlıkla ilgili bir misyon değildir. Tersine, içsel ışık, merhamet ve ilgi bulabilmeleri amacıyla, insanları senin kapına getirecektir. Kılıçlar Köprüsü’ndeki yolculuğuna başlayan bu kendine has ve değerli insan sana geldiğinde, o anda ne yapman ve öğretmen gerektiğini bileceksin.
Eğer bunu okumaktaysan ve gerçek olduğunu ve bir bağın olduğunu hissediyorsan, sen gerçekten Shaumbra’sın. Sen insan (kılığında) bir öğretmen ve bir rehbersin. İçindeki tanrısallık tohumunun bu anda ve gelecek tüm zamanlar için çiçek açmasına izin ver. Hiç bir zaman yalnız değilsin, çünkü tüm dünyada bir ailen ve çevrendeki semavi boyutlarda melekler vardır.
Bu metni lütfen ticari amaç olmaksızın ve bedelsiz olarak dağıtın.
Lütfen bu bilgiyi, dipnotlar dahil bütünüyle kullanın. Tüm diğer kullanımlar, Geoffrey Hoppe, Golden Colorado’dan alınacak yazılı onayı gerektirir. Telif hakkı 2001, Geoffrey Hoppe, P.O.Box 7328, Golden, CO 80403.e-posta: tobias@crimsoncircle.com. Tüm haklar mahfuzdur.