Şaud 11 – Enerji Çözüm İster

Yeni Enerji Dizisi – 05 Haziran 2004

Crimson Circle’de (Kırmızı Çemberde) sunulmuştur

www.crimsoncircle.com

Ve de öyledir. Yeniden şaşırtıcı Şambra enerjisiyle toplandık. Ah, evet, sizin alanınıza geldiğimizde, bizi içeri aldığınızda, bazen çok duygulanıyoruz… hisleriniz….sevginiz..ve artan şefkatiniz…nasıl da gelişiyor, Yeni Enerji dediğimiz bu şeye girme iznini kendinize vermeniz bizi duygulandırıyor. Siz burada o kadar yoğun, o kadar sevgi dolusunuz ki, bizim bu tarafta enerjiyi dengelemek için soluk almamız gerekiyor.
Kim olduğunuzu görmüyorsunuz bile. Bu şaşırtıcı ve komiktir. Perdenin bizim tarafına geldiğinizde ve sizi selamladığımızda –her zaman selamlarız- buraya geri döndüğünüzde, sizinle güler, güler, güleriz. Gerçekte kim olduğunuzu göremediğiniz için. Sizler bizi uzak bir göksel katta oturup bir takım şeyleri kuş bakışı gören ve büyük ve ulu varlıklar olarak görürsünüz. Ve bu doğrudur da…öyleyizdir! (seyircilerin kahkahaları).
Ama buraya geri döndüğünüzde, göksel katların salonları sizi selamlamak için genişler. Işığınız, enerjiniz, tüm başmeleklerin evlerinin koridorlarında parlar, oraları aydınlatır. Gerçekten büyük olan sizlersiniz. Büyük bilgelik taşıyan sizlersiniz. Kim olduğunuzu görmüyorsunuz. Bakın….seçenekleriniz kısıtlı olduğundan yolunuz kısıtlanıyor.


Sevgili dostlar, biz size hizmet ediyoruz. Fizik beden dediğiniz şeyin içindeyken kendi büyüklüğünüzü anlamanın kimi zaman güç olduğunu biliyoruz. Ve içinde bulunduğunuz boyutsal realitenin ötesini görmenin bile güç olduğunu biliyoruz. Büyük varlıklar…büyük, büyük büyük büyük varlıklar… her biriniz…. liderler –sizin deyiminizle- ulu melek lejyonu liderleri….yıldızları ve bütün galaksileri ve güneş sistemlerini yaratan öncüler.
Ama burada insan olarak, kendinize paye vermiyorsunuz. Oraya bakmak için kendinize izin vermiyorsunuz. Çekirdek varlığınızda, gerçekte kim olduğuınuzu kabule, izin vermiyorsunuz. Fiziksel ve fiziksel olmayan tüm varlıklar sıralamasında kendinizi en alt basamağa koyuyorsunuz. O basamakta, Eski Enerji inanç sisteminde, Tanrının lütfuna ulaşmak için yeniden yukarı doğru tırmanmaya çalışıyorsunuz.
Sevgili dostlar, durum bunun tam tersidir. O çizelgeyi başaşağı tutun. Siz tepedesiniz. Ve biz, sizden şimdi o eski kalıpları kırmanızı istiyoruz; ne kadar büyük olduğunuzu hatırlamak için bir dakika durun. Büyük olma düşüncesi bile bazılarınızı titretiyor. Kendinizi bu duyguya kaptırırsanız, kötü yönden alıp şişmiş bir egoya sahip olacağınızı düşünüyorsunuz. Yine söylüyoruz, artık siz o enerjide değilsiniz. Bu konularda endişelenmenize gerek yok.
Bir dakika için gerçekten kim olduğunuzu ve nereden geldiğinizi hatırlama izni verin kendinize…Ruh ve Tüm Olan’a hizmet için nasıl kendinizi adadığınızı….tüm bu inanılmaz şeyleri öğrenmek için yeryüzüne nasıl atılım yaptığınızı hatırlayın. Farkında olduğunuzdan çok daha fazlası var her birinizde. Hiç kimseyi bunun dışında tutmuyoruz. İsimleriniz bizim bu tarafta söylendiğinde, grubun üstüne bir sessizlik çöker çünkü tüm fiziksel evrenin ve fiziksel tüm alemlerin yaratımı içinden bizi nasıl geçirdiğinizi hatırlıyoruz. Adınız bizim bu tarafta söylendiğinde, yaptığınız şey için saygı ve hürmet ve büyük huşu duyarız.
Dünyadaki yeriniz komik, bunu göremediğiniz, büyük olanı biz sandığınız, her şeyi bizim bildiğimizi sandığınız, bizim bir şekilde başardığımızı ama sizin başaramadığınızı sandığınız için. Oysa tam tersi geçerlidir. Biz sizin hizmetkârlarınızız. Bizim tarafa geldiğinizde…ah, bir uyum süresi geçer; henüz bitirdiğiniz beşer yolculuğunun kısıtlamalarının bir kısmını salıvermek için bizimle çalışırsınız. Biz size hizmet için varız. Siz bizim liderlerimizsiniz. Korkutucu, değil mi ? (seyircilerin kahkahası)
Ve gerçekten, bu tarafta biz tüm yanıtları bilmiyoruz. Aksi halde siz dünyada olmazdınız. Biz dünyanın tüm cevaplarını bilseydik ne demeye dünyaya gelecektiniz ki? (daha fazla kahkaha) Oraya bir ekip gönderir sizi alıp buraya getirirdik. Böylece siz de yanıtları bilirdiniz.
Sizin vasıtanızla öğreniyoruz biz. Sizin vasıtanızla, Ruh öğreniyor. Evet, gerçekten, siz Dünya’da iken gerçeği kavrayışınız biraz kısıtlı ve biraz çarpıktır. Ama son zamanlarda, hayal gücü konusunda konuşarak yeniden açılabilmeniz için, bu dizide sizinle çalıştık. Bazen, açılabilesiniz diye, 3-B dünyasının kısıtlamaları arasında daha fazla kalmak zorunda olmadığınızı anlamanıza yardımcı olsun diye ruhsal kafes telleriyle üstünüze geldik (daha çok kahkaha).
Sandığınız kişi değilsiniz! Siz bir Büyük Ustasınız. Perdenin bu tarafında, biz kendimize “ustalar” demeyiz. Bu deyim, biraz size ayrılmıştır….daima…ilk gidenler….kendini fizi bedene kapatıp 3-B realitesinin sınırlı zorluklarına ve meydan okumalarına göğüs germek için atılanlar…ve yalnızca perdenin bu tarafında kim olduğunu unutmakla kalmayıp daha önceki her bir yaşamında kim olduğunu hatırlamayanlar sizlersiniz. Şimdi hatırlamanızı ve olduğunuz şeyin büyüklüğünü hatırlamanızı istiyoruz, çünkü büyüklükte aynı zamanda tevazu ve biraz sessizlik vardır.
Bugünkü toplantımızda ne kadar inanılmaz olduğunuzu hissedebilmenizi istiyoruz. Zorlanırsanız, bizim gözlerimizle bakın. Ustaların odasına girerken bizim neler hissettiğimizi hissedin. Nefesimizin niye kesildiğini, bazen ilk başlarken niye dengemizi yitirdiğimizi anlayacaksınız.
Anlıyor musunuz…..bizim şimdi sizinle konuşmamızdaki hicvi, espriyi……hepimizle konuşacak olan sizlersiniz. Ve konuşuyorsunuz. Bu konuda daha iyiye gidiyorsunuz. Geceleri, uyku durumundayken, rüyalarınızda buraya dönüyorsunuz. Enerjilerimizi tekrar birleştirmede artık daha fazla zaman harcıyorsunuz.
Evet sevgili Şambra –nasıl denir- çoğunuz yakınlarda sevdiklerini kaybetti. Şu anda bile yakınlarını kaybetmek üzere olanlar var. Çoğunuz sevdiklerinizi, yakınlarınızı, gelecek bir-kaç yılda kaybedeceksiniz. Ne kadar zor olduğunu anlıyoruz. Yine de, herşeyin bir nedeni olduğunu ve tüm bunlarda sevginin varolduğunu anlamanızı istiyoruz. Şu anda gitmeyi seçenlerin, içinde bulunduğunuz çağa ilişkin belirli nedenleri vardır. Gezegenin değişen enerjileri.
Onları tekrar göreceksiniz. Bunun doğru olduğunu biliyoruz. Bu tarafa geçmiş olanları –ve geçecek olanları- tekrar birleşmek için cennette aramak zorunda kalmayacaksınız. Onlarla tekrar birlikte OLACAKSINIZ. Hem de öyle ki, dünyadaykenki birlikteliğinizden daha sahici, daha gerçek olarak. Çoğu, bir şekilde, tabii ki başka bir görünüş ve isimle (bir insan bedeninde) size geri dönecektir. Ama sizinle birlikte olabilmek için tekrar enkarne olacaklar ve siz onların öğretmeni olacaksınız.
Size yardımcı olmak ve sizinle çalışmak için bir kısmı perdenin bu tarafında kaldı. Bu sizin de onay verdiğiniz kurgunun bir parçasıdır. Ve bu onay çok uzun bir zaman önce verilmedi; bu, yaptığınız değişikliklerle, kendi hayatınızda kaydettiğiniz ilerlemeyle, verilen bir onay oldu.
Bakın….bazen öyle anlar olur ki geçmiş yaşamlardan sizin çok yakın olduklarınız, buradan, perdenin bu tarafından daha iyi hizmet verebilirler. Bazen ikiniz arasında bir anlaşma yapılır, enerjileri dengelemek için, ona olan güveninizden ötürü dinleyeceğiniz bir ses olmak için, biri bu tarafa döner.
Bazılarınızın ev hayvanları var. Ah…ah, insanların söylediklerini duyuyoruz “Ama o yalnızca bir kedi, ya da sadece bir köpek”. Hayır sevgili dostlar, onlar bunun ötesinde bir şeydir. Onlar giderken, bir bakıma –nasıl desek- örneğin bir köpeği ele alalım. Size çok yakınlaşan ve bağlanan bir köpek, “köpek” elektromanyetik bilincini bırakır. “Köpek grubu düşüncesini” bırakır (seyirci kahkahaları) ve sizin hem elektromanyetik, hem de ruhsal enerjinize girer. Ve sizin bir parçanız olur. Sizinle ve sizin için çalışır.
Sevgili dostlar, bu çok sevgili varlıklarla ilgili söylenecek çok şey var. Onları tekrar göreceksiniz. Sevdiklerinizin gitmesine izin vermek bazen pek zordur. Ve biz, üşüdüğünüzü ve kendinizi yalnız hissettiğinizi biliyoruz. Bazı anlarda ise, giden sevgili varlığın yerinde olmak istediğinizi biliyoruz. Ama perdenin bu tarafında yeniden birlikte olacaksınız, ya da belki Dünya’da.
Bugün burada İkinci Çemberde oturan bir çok geçiş yapmış insan ve evcil hayvan var. Gerçekten de İkinci Çemberde oturup yüreklerinizdeki ağırlığı hafifletmenizi istiyorlar. Onlar iyi durumdalar. Dünyada sıkça sözü edildiği gibi –nasıl desek- bir cehennem yok burada……buraya dönen insanlar cehenneme gitme ihtiyacında değilse ve orada olmasının gerektiğini düşünmüyorsa tabii. Ama bu da sürekli değildir. Bizim bu tarafta öyle çok rehberlik yapılır ki, özellikle de sizin Kırmızı Konsülde ve öteki başmeleklerle yaptığınız çalışmalar. Size burada o kadar bağlanılmıştır ki sizi seven, size yakın biri bu tarafa geldiğinde, hemen dostları olur. Uzman melekler tarafından hemen sarmalanırlar. Uzman melekler, geri gelen insanları karşılayıp hoş geldin diyen bizim taraftaki karşılayıcılardır.
Kalbiniz ağırlaştığında, yüreğinizde hüzünlü bir şarkı varken, sevdiklerinizin geçişi tam yapması bazen zorlaşır. Bu yüzden, biz sizden -onlar da sizden- şunu istiyor; uygun olduğunda bırakın gitsinler….gerçekte kim oldukları bilincini bizim tarafa geri getirmelerine…..onları salıvermeye izin verin ki, Yeni bir şekilde size hizmet edebilsinler ya da Dünya’ya geri dönsünler. Onlarla tekrar birlikte OLACAKSINIZ.
Ve sevgili Şambra, bu gün harika bir konuğumuz var. Evet, gerçekten, bu konuğun enerjisini hissetmenizi istiyoruz. O konuk uzun bir süredir burada bulunmayı arzu ediyordu. Ve enerji şimdi uygundur. Bu sevgiliyle bazılarınız çalışmaktaydı. Bazılarınız da, bu grubun bir parçası olması için, bu sevgili varlığı ne zaman getireceğimizi sorup duruyordu. Şimdi, bu konuğun enerjisini hissetmenizi istiyoruz, zira zamanlama çok uygundur. Tüm ögeler ve enerjiler içeride birlikteler.
Bu sevgili varlığın ismi Kout Hume La Sing….gerçekten, Kathume enerjisi ziyarete geliyor. Dünya üstünde dans eden enerjilerle aynı anda kozmozda da dans eden enerjilerin bulunduğu bu özel zamanda., o (Ç.N.: erkek) geliyor.
Perdenin bizim tarafında bazılarımızın …….bir bakıma bizim kendi özel klüplerimiz vardır. Biz Dünya’da bulunmuş olanlarız. Sizin geçmekte olduklarınızdan geçip size yardım ve rehberlik için bu tarafa dönmüş olanlarız.
Kathume enejisi To-bi-wah Düzeninin öyle önemli bir parçasıdır ki, bir bakıma, daha modern, daha çağdaş –nasıl denir- To-bi-wah enerjisinin dünyaya yansıtılmasıdır, çünkü o 19. yüzyılda yaşamıştı. Evet, o insandı, tıpkı benim gibi, tıpkı sevgili St. Germaine gibi. Gerçekten, Kathume ve St. Gemaine, dünyada fizik bedende birlikte çok vakit geçirdiler, birlikte çalıştılar. Kathume’ye, Usta denirdi çünkü onun dünyadaki son enkarnasyonuydu ve kendi enerjilerini dengeleyebiliyordu. Sizinle bugün konuşacağımız şeyi yapabiliyordu. Dünyada bir başka zaman, bir başka dönemdi, o günler. Kendi öğrendiği ve diğerlerine öğrettikleri duyulmadı. Ama şimdi Kathume’nin geri dönmesinin, dışarı çıkıp oynamasının tam zamanıdır.
O bilgelik ve sevgi enerjilerini aynı anda birlikte getirmeye yardım edecek. Bugünkü Şambra toplantısına altın renkli kaşmir giysisiyle geldi, grubun arasında dolaşıyor –internetten bağlananların bile arasında dolaşıyor- sevgisini ve şefkatini paylaşıyor. Her birinizle epey bir zaman geçirecek ve Yeni Enerjide tüm enerji dengeleme alanınında, iki dünya arasında gidip-dönebilmenizde size yardımcı olacak. Yeninin ve Eskinin dünyası. Gerçekten o bunun Ustasıdır.
Kathume bilge olandır, bizim tarafta birlikte çalışmak için zaman ayırandır. Kathume bu dünyadayken –nasıl demeli- Madam Blavatsky dediğiniz kişi ve St. Germaine ile yakın ilişkisi vardı. Ve bu üçü, birbiriyle oyunlar oynardı, çünkü onlar her iki dünya arasında gidip gelmeyi biliyorlardı. Birbirlerine, fizik formda değilken bile görünürlerdi. Söylenmemiş kelimelerle iletişim kurarlardı. Bundan çok, çok, çok yıllar önce, dünyalar arası gidiş geliş yetisi enerjisini bu dünyada kurdular.
Ve şimdi sizin yaptığınız budur sevgili dostlar. Sizin aralarında dolaştığınız dünyalar farklıdır. Onlar, Eski Enerji Dünyası ve Yeni Enerji Dünyasıdır. Siz de fiziksel ve fiziksel olmayan, erkek ve dişi dünyalar arasında dolaşmayı öğreniyorsunuz. Bunlar Dünya’daki algılanışına göre, bir bakıma farklı dünyalardır. Ayrılmış dünyalardır.
Onlar (Kathumi ve Madam Blavatsky) her tarafın enerjilerini gerçekten taşımak için, her iki dünya arasında gidip gelmeyi öğrendiler. Kathume, şu anda sizin çevrenizde varolan çeşitli dünyalar arasında yürümenize yardım etmek için geldi. Siz, artık hazırsınız. Bunu istemiştiniz. Bu açılımın olmasını istemiştiniz.
Bazı anlar gelecek, normal uyanıklık halinizde bile, Kathume’nin size geldiğini hissedeceksiniz. O çok maharetlidir. Yalnızca rüyalarınızda çıkmaz karşınıza. Gün içinde gelmekte de ustadır o.
Kendi enerjisini bir süredir tutmaktaydı.Şimdi içeri girmek istiyor. Onun gelişiyle ilgili olarak bazılarınız bilgi ve ipuçları alıyordunuz. Uygun an gelene ve Dünya’da uygun enerjiler ve olaylar olana kadar, kısa süre sonra olacaklara kadar, o kendi enerjilerini geri çekmişti. Kathume’nin enerjisi, artık ne zaman isterseniz çağrılabilir. Belirli soruları sormak için değil ama dünyalar arasında dolaşmayı öğrenirken yardım için –nasıl denir- sanki birisi kolunuzu tutuyormuşçasına size rehberlik yapması için.
Evet, Cauldre’nin geçenlerde söz ettiği bir korkusu vardı, dengesini kaybediyor gibi oluyordu ve ona vertigo denilen şey olduğu söylendi ama gerçek neden bu değildi. Açılım ve dünyalar arasında dolaşma yüzündendi. Bunu yaptığınızda, belli bir fiziksel ya da duygusal dengesizliğe neden olma eğilimi ortaya çıkacaktır. Üç boyutlu dünyada çok katı ve sıkı bir kalıp tutmaya alışmıştınız. Çok kısıtlı ve çok linear olmaya alışmıştınız.
Ve şimdi açılımınızla, hem bedeninizde ve hem de aklınızda bazı duygular oluşacaktır. Bazıları, ilkin rahatsız edici olabilir. Yanınızdakiler, derecede bir değişiklik hissetmezken, siz bazen sıcaklayacak –bazen de üşüyeceksiniz-. Bu belirtiler, ilk ve en belirgin işarettir. Bazen kendinizi bulutlarda hissedeceksiniz.Tüm enerjileriniz değişmekte olduğundan, bazılarınız da mide bulantısı hissedecektir. Böyle anlarda, derin nefes almanızı ve boyutluluğunuzdaki değişimlere, bedeninizin uyum sağlamaya çalıştığını anlamanızı istiyoruz.
Bazen çok unutkan olacaksınız. Ve bu bizim için en eğlencelisidir (seyirci kahkahaları), çünkü şu aklınızı fazla kullanmayı kesersiniz. Ve ilahi rehberlik sistemine ve cevapları bilen ilahi bilişe güvenmeyi öğrenmeniz gerekiyor. Beyniniz, hiç bir şeyi farkedemeyen ve hiç işlem yapamayan bir kilitlenme durumundaymış gibi olacaktır. Bazen, kendi adınızı bile hatırlamayabilirsiniz. Bunun nedeni, bir yanınızın sizi itekleyip sizden ilahi zekayı kullanmanızı istemesidir. Dönüşüm… aklınızın yapabileceği her şeyi geçersiz kılar.
Bazılarınız, yaşlanmayı ya da –kadınlar menopozu- sorumlu tutacaktır. Bazılarınız doktora gidecek, onlar da sizden –nasıl denir- geleneksel tahliller isteyecektir. Ve şu küçük kağıt parçalarıyla sizi eve yollayıp dinlenmenizi ve bu arada ilaç yutmanızı isteyeceklerdir. Buna karşı değiliz ama o ilaçları almadan önce bedeninize ve aklınıza sorun bakalım, uygun mudur? Bir bakıma, şu anda olmakta olan durumlardan geçmek isteyeceksiniz. Başka bir duvar çekmek istemeyeceksiniz.
Şimdi, insanların çok hızlı açılmak istediği öyle anlar gördük ki. Bu durum büyük dengesizliğe neden olur. Varlığınıza, ne hızda ve nereye kadar uzanıp açılmak istediğini sorun.
Kathume, şimdi sizin her birinize, kendisi Dünyadayken öğrendiği şeyleri öğrenmenizde yardımcı olacak. Dinleyicilerden –ve daha sonra dinleyeceklerden- kendisinden “usta” olarak söz etmemenizi tekrar rica ediyor çünkü Ustalar SİZSİNİZ. O da size böyle hitap edecek. Onur duyduğundan ve saygısından, size Bill Usta ya da Mary Usta diyecek.Ve böylece siz de, onun enerjilerinin yakınınızda olduğunu anlayacaksınız. Ama ona öyle hitap etmemenizi diliyor. Çok utanıyor.
Dünyalar arasında yürümenize yardım etmek için, burada ve kendisi Dünyadayken edindiği çoğu bilgiyi sizinle paylaşacak. Belli bazı anlarda, St. Germaine enerjilerini de getirecek. Yani, gelen ikiliden -nasıl desek- çifte-kavrulmuş olacaksınız.
Ama sevgili dostlar, sevgili Şambra, bu açılım konusunda çok ciddi olduğunuzu biliyoruz. Bu sığ 3-B realitesi içinde sıkışmaktan mutlu olmayacağınızı biliyoruz. Açılmak için bir bakıma dikişlerinizi patlattığınızı ama yine de bunun ne demek olduğundan pek emin olamadığınızı biliyoruz. Bu yüzden, sizinle çalışması için tüm uygun enerjileri iletiyoruz.
Sizden, dinlemenizi ve bu enerjilerin farkında olmanızı istiyoruz. Bu arada, sözü edilen enerjilerin, daha önceden bildiğiniz ve birlikte çalıştığınız Kathume ve St. Germaine enerjileri olduğunu söyleyelim. Her iki varlıkla daha önceden kurulmuş bir güven zaten vardı. Çok, pek çok enkarnasyonda, her ikisi de dünyada bulunduğu için ek bir güven de oynamaya geldi. Yani, daha önce dünyada hiç bulunmamış varlıkların neyin ne kadar ya da ne hızda açılacağı hakkında empatisi ya da reel deneyimi olmayan varlıklarla olan ilşkinize benzemeyen bir şekilde, her ikisiyle de ilişki kurabilir ve yine de dengede kalabilirsiniz.
Bu grup için bir not daha eklememiz isteniyor –nasıl denir- tekrar tekrar bana, Tobias’a, bir başka enkarnasyon için dünyaya dönmeden önce, perdenin bu tarafında daha ne kadar kalacağım soruluyor. Anlaşmam, görevim, 2007’deki kuantum sıçrayışına kadar burada, bu tarafta olmaktır. Ondan ötesi için pek emin değiliz. Oyunun içerdiği birçok öge söz konusu.
Cauldre ve ben burada tartışıyoruz (bazı kahkahalar). 2007’den sonra, sevgili dostlar, şu anda yaptığımız türden bir kanallık ya da Shoud yapmak uygun bile olmayacaktır. Yani, tüm bunların dinamikleri değişecektir; perdenin bu tarafında kalırsam sizinle nasıl çalışacağım hakkında dinamikler epeyce değişecektir.
To-bi-wah düzenindeki anlaşmaya göre, dünyaya gelip fizik bedene girdiğimde, o sevgili kişi –benim sevgili, sevgili arkadaşım St. Germaine- To-bi-wah düzeninde benim koltuğu devralacak. Size pek çok değişik yolla gelecek olan, o olacak ve bana perdenin kendi tarafından yardım edecek –evet, özel yardım alırım-. Ama sevgili dostlar, birlikte çalışmak üzere, en azından bir kaç yıl daha benimlesiniz.
Böylece, Kathume bugün geldi ve hepinizin enerjisiyle şu anda çok meşgul. Tam anlamıyla her birinize gidiyor, hatta fiziksel olarak burada bulunmayan ama enerjisel olarak katılan hattakilere bile gidiyor. Ve sizinle, şu anda –nasıl denir- çok yoğun enerji hareketleri yapıyor. Siz bunu farklı biçimlerde algılayabilirsiniz. Buradan çıkınca biraz –nasıl denir- sersemlemiş…evet doğru kelime…., yön duygunuzu kaybetmiş gibi olabilirsiniz. Ve onun sizden istediği, nefes almanızdır. Böylece dengeyi tutup, yine de genişleyebileceksiniz. Tüm bunlar, anlaşma esaslarına göre oluyor. Değişikliklerin bir kısmından yararlanabilmeniz için, son toplantımızın ardından sizin ve bizim hazırladığımız ve sizin onayınızla yapılıyorlar.
Ve şimdi, Sevgili Kathume’nin buradaki mevcudiyetini karşılamanızı istiyoruz.
Sevgili dostlar, şu anda Dünyadaki enerjilere bir bakalım. Dünya’da sizin etrafınızda ve hatta içinizde çok, çok ilginç şeyler olmakta şu anda. Bazı enerji vakalarının nedeni –nasıl desek- şu anda olmakta olan kozmik şeylerdir. Gerçekten de sonraki bir-iki günde Venüs’ün Güneş ile Dünya arasından geçişine tanık olacaksınız. Bu kendi başına, basit bir matematiksel vakadır ve çoğunlukla periyodik olarak tekrarlanır çünkü gezegenler Güneşin etrafında dönerken, hepsi belli bir yol izler. Belli dönemlerde de sözü edilen olur.
Ve siz, Venüs, Yeryüzü ile Güneş arasından geçtiğinde, güneş tutulmasını bir-kaç gün sonra izleyeceksiniz. (Tam geçiş 8 Haziran 2004 günü. Kuzey ve Güney Amerika’dan görülemiyecek ama Avrupa’nın bir kısmından , Afrika’dan, Orta Doğudan, Hindistan’dan, Güneydoğu Asya’dan ve Avustralya’dan görülebilecek). Ama bu basit matematiksel ya da bilimsel olayın ötesinde, önemli enerji teslimatları olacak. Bu kısa işlemde, tutulma sırasında, görmeseniz bile, kucaklamaya ve onu hayatına sokmaya hazır olanlar için çok çarpıcı bir değişim potansiyeli bulunacak. Deyim yerindeyse, insani özelliğin iki ana maddesindeki algı değişimidir söz konusu olan.
Sizin, şahsen –tercihiniz bu yöndeyse- ilk potansiyel değişiminiz: finans ve parayı algılayışınızda ve bunları hayatınıza nasıl dahil edeceğeniz konusunda olacak. Yerküre, Venüs ve Güneşin tüm enerji dinamikleriyle birlikteyken, bu değişimi başarmanıza yardımcı olmamızın en uygun zamanıdır. İşte bu yüzden Şambra, Kathume tekrar geldi ki dünyalar arası gidişleriniz ve para ve finans hakkındaki düşünce biçiminizin değişmesine yardım edebilsin. Şayet üç-boyutluluk kavramında çok odaklandığınız özel bir yer varsa, o da parayı hayatınıza nasıl getireceğinizdir. Bunu değiştirmenin vakti geldi.
Size tekrar tekrar söylediğimiz üzere, sizin bolluk içinde olmanızı arzu ediyoruz. Bolluğu, yalnızca belli kanallardan –sürekli bir iş, yaptığınız iş- gelecek sanıyorsunuz. Görüldüğü gibi, çoğunlukla da –saatine 15$ ödenen bir gelirle kısıtlıyorsunuz kendinizi. Bu yüzden, senede kaç saat çalışacağınızı hesaplıyorsunuz, ve sizin bolluk seviyeniz de bu oluyor. Ve kendinizi bunun içine hapsediyorsunuz. Çoğunuz, senede 500,000 Dolar aldığınız bir işi hayal bile etmiyorsunuz. Çoğunuz, paranın iş olmayan bir şeyden, sizin üstünde çalışmadığınız bir şeyden gelebileceğini farketmiyorsunuz bile. Kendinizi, belli bir kariyer ya da saat başı ücretle kısıtlanmış hissediyorsunuz.
Bu yüzden, Venüs geçişi sırasında –Kathume’nin yardımlarıyla- para algısı, para bilinci ve para gerçeklerinde büyük değişişiklik yapmak isteyenlerle çalışacağız. Bu biraz acıtabilir (seyirci kahkahaları). Bir bakıma, size vereceğimiz şey büyük göksel bir şaplak gibi olabilir -izninizle- (daha çok kahkaha) zira kendinizi bu alana çok kilitlediniz.
Nedeni ise, fakirlik yeminiyle geçen birçok hayattır. Bir bakıma, kendi kısıtlılığınızı algılamanızdan kaynaklanıyor. SİZ kısıtlı olduğunuzu düşünüyorsunuz. Usta olduğunu unutanlarsınız. Sonra da kalkıp bolluğu ve parayı zor işle yaratmaya çalışıyor ve Allahın belası bedenlerinizi (daha çok kahkaha) çoklu işlerle yoruyor ve bedeninize ne kadar kötü davranırsanız o kadar çok para getirir sanıyorsunuz.
Ya da para akılla yaratılır sanıyorsunuz. Yaratılmaz. Yaratılmaz, çünkü bir başkası sizden daha akıllı çıkabilir. Bazı –nasıl desek- liderlere ve zenginlere ve şirketlerin başındaki kişilere bakın. Hiç de akıllı değiller (daha çok kahkaha). Açıklama bu değil.
Bu Şambra grubuna bakalım….akıllılar, akıllı derken, öğrendiklerinizi realite oyununa dahil etme bilgeliğinizi kastediyoruz. Bu, IQ testi yaptırma gibi bir şey değildir. IQ testleri, okullarınızdan ve eğitim sisteminizden ne kadar çabuk çıkartılırsa, o kadar iyidir. Bu günlerde kullanılan en kısıtlayıcı ve en sinir bozucu gereçler onlardır. Enerjisi çok dengesizdir. Yani bu, IQ ile ilgili değildir. Bilişle iligilidir. Ve kendinizi hemen tümüyle açmanızla ilgilidir.
Bu yüzden sizinle çalışacağız. Bu bolluk ve finans meselesine gelecek toplantımızda devam edeceğiz. Konuşmacılardan biriyle çalışırken harika zaman geçirdik. Kendisi (CN. hanım) bolluğu nasıl getireceğini biliyor ve ne kadar olduğunu hatırlamadığı bir süredir de Kathume ile çalışıyordu. Ve harika Santa Fe’de gelecek Şambra toplantısında, o sahnede mesajını iletirken, kendisiyle birlikte olacağız. Çalışma, oradan sonra devam edecek. Anlamak için orada bulunmanız gerekmiyor. Çalışmasından dolayı o kadar etkileyici bir reaksiyon alacak ki bu onun bir sürü farklı şeye bakmasına neden olacak.
Evet, Venüs geçişi size potansiyel değişim enerjisi getirecek…size…yalnızca gezegenler sıralandığı için değil, aynı zamanda enerjler de uygun olduğu için. Burada bir noktayı belirtmeliyiz – değişikliğin nedeni Venüs’ün geçmekte oluşu değildir. Hem Venüs’ün hem de sizin enerjilerinizle çalışmak için harika bir fırsat yakaladık. Yani, bu olayı yaratan sizsiniz. Biz, Venüs ile sadece zamanlamayı seçmeye yardımcı olduk.
Şimdi, bu Venüs enerjisinde, bu hızlı değişimde, hayatınızdaki bu hızlı değişimde, önemli olan başka ne var? Hayatınızın aşkına dair olsun….yaşamınızda aşk…ve eski kavramlardan ve eski ilişkilerden nasıl sıyrılmalı konusunda olsun. Kathume, dünyalar arasında yürümeyi anlamanızda yardımcı olacak. Dünya’da bir insan olarak yaşarken bir eşe, bir aşk ilişkisine sahip olmanız beklenir. Bu, sizin sevgiyi, farklı perspektiflerden bakarak da anlamanıza yardımcı olur.
Kendinizi sevmenizle başlayalım. Ve burada çoğunuz en yoğun baskıyı hissedeceksiniz… evet….kendinizi sevmek…kim olduğunuzu nasıl unuttunuz. Ve buna bağlı olarak, kim olduğunuzu nasıl unutabildiniz. Kendinizi sevmeyi unuttunuz.
Bir şekilde, bir yerde, kendinizi sevmenin yanlış olduğu resmedilmişti. Olumludan ziyade olumsuz bir resim. Öyleyse, kim olduğunuz konusunda saklandığınız dolaptan çıkmanızı istemekle birlikte, kendinizi sevmeyi hatırlamanızı ve tüm Yeni Enerji yöntemiyle kendinizi nasıl seveceğinizi, öğrenmenizi istiyoruz.
Kendinizi sevmede, deyim yerindeyse, tersine çevrilmiş bir kutupluluk ve enerji var. Size tekrar tekrar bunu yapmamanız , egoyla ilgili dengesizlik olduğu söylenmiştir. Sevgili dostlar, hiç bir şey gerçekten bu kadar uzak olamaz! Kendinizi sevmeyi neden istemeyesiniz? Öncelikle ve en çok, niye kendinizi sevmek istemeyesiniz? Kendinizi sevdiğinizde, bir başkasını sevmenin nasıl olduğunu anlayabilirsiniz.
Kendinden nefret eden ama tüm diğerleri için sevgi besleyen biri, posadır (kahkaha patlaması). Başkalarını seviyor görüntüsüyle, kendilerine duydukları sevgiyi başkaları üzerine tutarlar. Ve bunu başaramazlar. Başkalarını seviyor gibi yaparlar. Bir başkası aracılığıyla, kendine karşı sevgisini bulmak için umutsuzca ararlar. İçlerine bakmak akıllarına gelmez. Bu yüzden, yansıtırlar. Herkesi seviyormuş gibi yaparlar, derinlerde bir yerdeki gerçek sevgiyi, sahici sevgiyi umutsuzca arayarak.
Öylelerini gördünüz. Onlara rastladınız. Geçmişte, bazılarınız onlardı (daha çok kahkaha). Ama şimdi, sevginin aydınlığını taşıyamayıp her şeyi sevdiğini sanan kişilerdeki dengesizliği görebiliyorsunuz.
Ve Kuthume gelip enerji değişimi ve şekillendirmesi yaparken yüzünüze yaklaşıp sevmeyi hatırlatıcak…..ve kendinizi tam Yeni şekilde seveceksiniz.
Öyleyse sevgili dostlar, -istekliyseniz- gelecek haftalarda size akacak ilginç enerjilere hazırlıklı olun. Bir bakın ve hissedin. Her zaman farkında olun. Sevgi konusunda değişmiş algılamalar bir kefede, parayla ilgili değişmiş algılamalar ötekinde. Yani, oldukça ilginç bir denge!
Bu süre içinde bazılarınız, rahat sınırından öteye, köşeye kıstırılmış hissedeceksiniz. Derin bir nefes alın ve bir işlemden geçmekte olduğunuzu anlayın. Bazı Eski realitelerde kalmış bazı Eski çekirdek algılarınızı salıveriyorsunuz. Bu süre içinde bizim bu taraftan muazzam rehberlik alacaksınız. İşi siz yapacaksınız ama muazzam rehberlik alacaksınız. Dediğimiz gibi, Kathume size görünecek, uyanık olduğunuz saatlerde kendini size tanıtacak. Altın kaşmir giysisi olan, Kathume’dir.
Evet sevgili dostlar, şu anda dünyada epey ilginç şeyler olmakta. Şu anda Dünyanın elektromanyetikleriyle oynamakta olan iki kuyruklu yıldızın enerjileri var. Bu kuyruklu yıldızlar –nasıl desek- ünlü yıldızlar değildir. Görülebilirler. Onları görebileceksiniz. Beklenmedik biçimde geldiler. Bilim adamları gelişlerini görmedi ve yıldızlar orada bittiler. Bunlar nasıl oluyor acaba (bazı seyircilerin kahkahası)?
Bu iki kuyruklu yıldız, enerji vericileridir, saf Yeni Enerji. Bu enerji –nasıl denir- sizin üzerinde çalıştığınız enerjiydi. Size bir süre önce geleceğini söylemiştik. Ama henüz realitenizde oynamıyordu. Günlük hayatınıza henüz girmemişti. O şimdi –nasıl desek- bu enerjilerin kolaylaştırılması için kuyruklu yıldızlar tarafından getiriliyor. Kuyruklu yıldızlar gelir ve giderler ama gerçek Yeni Enerji, başlangıçları hayatınıza bırakıyor, başka bir katta tutulmuyor, sizin hayatınıza giriyor.
Bu iki kuyruklu yıldız, aşk ve para algınızda değişimle de ilgilidir. Tüm bunlar, siz yarattığınız için olmaktadır. Ustalar. Bunu siz istediniz. Vaktin geldiğini hissettiniz.
Tüm bunlar olmakta iken, tüm dualite enerjileri Yerküre üstünde ileri geri sallanıyor. Sarkaç, şu anda Dünya’da büyük bir momentum topluyor. Hâlâ dualiteye sıkıca bağlı çoğu insanda sıkıntı ve baskı yaratıyor. Tüm dünya olaylarının yeni bir tür enerji dinamiği almasına neden oluyor. –Nasıl denir- Eski kurumlarda sarsıntılara neden oluyor.
Sarkaç, momentum toplamaya şimdi ila 18 Eylül 2007 arasında devam edecek. Sizi dengesiz bırakmasına izin vermeyin. Bu yalnızca dualite dünyasının işidir. Güvenli bir enerjiyi tutabilirsiniz. Sarkacın size çarpıp, sizi öteye fırlatmasına maruz kalmak zorunda değilsiniz.
Ama, Dünya’da, size çok delice gelebilecek şeylerin olmaya devam ettiğini göreceksiniz. Garip olaylar –nasıl denir- uzun, çok uzun bir süredir uyuyan yerlerde faaliyetler, birdenbire enerjiler arası anlaşmazlıklar ve daha önce değindiğimiz gibi, Dünya’nın kendinde bazı değişimler. Ama bunlar, kehanet edilenden bir hayli azdır.
Bazen etrafınızda cinnet göreceksiniz. Ve özellikle siz daha güvenli ve daha dengeli enerjide iken, her şey, daha delice gelecek zaten (birkaç gülüşme). Anlamanızı istiyoruz ki…….bu aktivitelere izin verin. Sizden istediğimiz, olaylara kapılmamanız. Ama onlar için büyük şefkat duyabilirsiniz.
Dünyanın elektromanyetikleri tam anlamıyla değişiyor şu anda. Elektromanyetiklerin, hep –nasıl desek- bir ritmi olmuştu, dansı olmuştu. Elektromanyetiklerde özel bir güç olmuştu. Ve tüm bunlar şimdi değişiyor. İnsanlar beden ve akıllarında hissediyorlar bu değişimi, özellikle de akıllarındakini, çünkü elektromanyetikler o kadar çok bilinç taşırlar ki, onlar değişirken –nasıl desek- bilincin çevirmeni akıl, etkilenir.
Blimsel çevrelerdeki belirtiler gösteriyor ki Dünya enerjileri değişiyor, bir karmaşaya giriyor, nasıl davranacağını artık bilmiyor. Yerkürenin nabzını ölçen şey, Schuman rezonansı, yaklaşık 2000 yıldır oldukça sabit ve değişmiyordu….. bu arada çok ilginç bir tarife, 2000 yıl önce değişmeye başladı. Bilincin titreşimi olan Dünya frekansı -hertz ya da devirle ölçülen şey- ……insanlığı ve Gaia’yı kapsar.
2000 yıldır değişmekteydi ama son altı ayda, delirdi. Ön görülen hiç bir çizelgeye uymuyor. Bunca yıldır düzenliydi. O 2000 yıl önce değişmeye başladı. Şu ana göre 14 yıl önce hızla yükselmeye başladı. Her zaman yaklaşık 7.5 devir olarak ölçülürken, son 14 ya da 15 yılda yaklaşık 13.5 hertz’lik bir noktaya çıktı. Zaman zaman değişiyor. Şimdilerde, 7.5 ila 80 hertz arasına gidip geliyor. Hızla dalgalanıyor. Toplam ortalama artıyor ve –nasıl denir- “hokey sopası” türünde bir ilerleme içinde.
Ve çoğu insan buna uyumlanmada zorluk çekiyor. Hem beden hem de akıl, Dünya’nın ve bilincin –Schuman resonansı denilene- frekansına bağlıdır. Yerküre ve beden, tüm elektromanyetik güce ve yönlere de bağlanır. Tüm bunlar şimdi değişiyor.
Yerkürenin manyetikleri değişiyor. Manyetikler yok oluyor. Bundan 10 ya da 20 yıl önceki kadar manyetik yok Dünyada. Çok hızla değişti. Ama henüz kendini azaltmayacak. Bazen kendini güçlendirdiği günler olacak. Çizelgesini çıkartmak isterseniz, İleri-geri gidecek ve hiç alışılmamış bir yol izleyecek.
Ve bu arada sevgili Şambra, tüm bunları, hükümetleriniz tarafından toplanan verilerde izleyebilirsiniz. İncelenebilen verilerde, bilimsel verilerde.
Yani, elektromanyetiklerin değişimi, Dünyanın yerçekimi bile, Schuman rezonansı….tüm bu şeyler hem bedeni hem de aklı etkiler. Tüm bu şeyler, 3-B realitesine odaklanmanızı kolaylaştırır. Ve artık değişiyorlar.
Bazı insanlar, bedenen ve aklen bununla başa çıkamaz. Ne olduğunu anlamazlar. Sizin, Şambra, değişik bir anlayışınız var. Zor değişimlerden geçtiniz. Artık toplu bilince bağlı kalmak zorunda değilsiniz. Bazen, bedeninizde ve aklınızdaki değişimleri yine de hissedeceksiniz ama artık onlara bağımlı olmayacaksınız. Bu yüzden bir hayli zaman önce size sorduk “Toplu bilinci terketmeye hazır mısınız?”….sizi bu enerjilerden çekip çıkarabilelim diye…..denge ve uyumlanma için Dünya’nın elektromanyetiklerine çok bağımlı olmayasınız….dengenizi korumak için Dünya’nın döngülerine bağımlı olmayasınız diye. Bir süre önce, bırakmak için kendinize izin verdiniz.
Çevrenizde olup bitenleri anlamanıza yardımcı olması için bu mesele gündeme geldi. Siz –başka kişiler ve hayvanlar, hatta ağaçlar bile- değişim yüzünden dengeyi nasıl bulacağınızdan emin değilsiniz.
Örneğin bir kuş grubunu ele alırsak, onlar “kuş” enerjisine bağlıdırlar. Gerçekten bu “kuş” aklı, fizik gövdedeki akıl değildir. Beyin değil, çünkü bildiğiniz gibi, kuşun beyni aslında çok küçüktür (burada Tobias’ın pek akıllı olmayan insanlar için kullanılan “kuş beyinli” kavramı üzerine kelime oyunları yapması nedeniyle seyircilerin pek çoğu kahkahalar atıyor). Bu benim değil, Kathume’nin şakasıydı. Ve ilk kez olduğu halde güzel bir şakaydı (daha fazla kahkaha).
Örneğin, kuştaki beyin çok küçüktür. Beyinlerinde, büyük miktarda bilgiyi işlemeleri gerekmez. Dünya’da bulundukları süre içinde, daimi kullanımları için, küçücük bir veri deposu onlara yeter. Yaptıkları şey şudur: elektromanyetik enerjiye, bir frekansa bağlanırlar. Ve buna “kuş frekansı” denilebilir.
Birçoğu niye birlikte, belli bir formasyonda uçuyorlar –yüzlercesi birlikte- diye merak ediyorsunuz. Nedeni, cep telefonlarının olması ve birbirleriyle konuşmaları değil (daha çok kahkaha). Elektromanyetik “kuş” frekansıyla bağlantıdalar. Ve hepsi bu frekansta kalır. Ve kuş frekansı “kanadını şu ya da bu şekilde kaldır” dediğinde, hepsi kaldırır. Sırf, “kuş” frekansına göre davranırlar. Bilgi depolamak için koskocaman bir beyne gereksinimleri yoktur zira bilgiyi dışarıdan almaktadırlar.
Çoğu vahşi hayvanda da durum aynıdır. Kendi türlerinin frekansına bağlanırlar. Bitkiler aleminde de durum budur. Kendi türlerinin frekansına bağlanırlar. Elektromanyetikler aracılığıyla, ağaçlar birbirleriyle konuşur. Sizin bedeniniz de bunu yapar. Belli frekanslarda, hücre ve molekülleriniz kendi aralarında konuşur. Frekanslar bu konuşmayı sağlar. Bir beyne gereksinim yoktur.
Sevgili Şambra, burada bir başka frekans daha var, spritüel frekans, sizin yaratılmasına yardım ettiğiniz frekans. Buna “Şambra” frekansı denir. Bu, dünyayı çevreleyen tipik bir elektromanyetik enerji değildir. Boyutlar-arası türden bir frekanstır bu. Genelde insanlar, bu diğer tür frekanslara sıkça bağlanmazlar.
İnsanlar, kendi biyolojik ünitelerinde kendilerini nasıl tutacaklarını öğrendiler. Onlar daha çok, akla ve bedene güvenirler. Bedenle aklın ya da bedenin kendi içindeki iletişim yansımalarını görmezden gelirler. Ve kendi aralarında da, diğer tür frekans üzerinden iletişim kurmazlar.
Bu yüzden sizinle calışmaktayız, Şambra –gerçekten çok gayretli çalıştınız- bu Yeni tür “frekansı” inşa etmek için –Cauldre burada bizi sorguladı- kısmen elektromanyetik Yeni bir tür frekans. Kısmen de –nasıl desek- spritüel manyetik. Kısmen kozmo-manyetik – ya da koz-metik diyebilirsiniz (seyirci kahkahası). Ve bu da, benim şakamdı (daha çok kahkaha).
Bu yüzden, bağlanabilmek ve birbirinizle daha iyi iletişim kurmak için bu frekansı yaratmaya başlıyorsunuz. Buna bağlanma iznini kendine vermiş diğer insanlarla iletişimde kullanın onu. Bu tür enerji, Eski Dünya’da ikamet etmiyor. Yeni Dünya’da yaratılıyor ve bulunduruluyor. Eski ve Yeni arasında direkt link hattı olarak kuruldu ve bu hat, fizik bedeni burada bırakıp Yeni Dünya’ya gidecek olanlar, Eski Dünya ile daha iyi iletişim ve bağlantı kursunlar diye oluşturuldu.
Yani, Sevgili Şambra, Dünyanın enerjilerinde, sizin etrafınızda, çok, pekçok şey olup bitmekte ve tüm bular 2007’deki olaya, kuantum sıçrayışına, 18 Eylül 2007 tarihine kadar uzanıyor. O tarihte pek bir şey olmayacak ise de (bazı kahkahalar) o tarihten sonra her şey, büyük ölçüde değişecektir.
Bu yüzden, bu süre içinde içinizde ve etrafınızda olan bitenin çok farkında olmanızı istiyoruz. İzlemenizi, hissetmenizi ve dinlemenizi istiyoruz, çünkü şimdi boyutlar-arası oluyorsunuz, çünkü bilgiyi işlemeyi öğreniyorsunuz. Tüm yeni Şambra frekansında, işlemi yalnızca beyninizde değil, ilahi merkezinizle de yapmayı öğreniyorsunuz. Varlığınızın her parçasıyla dinlemenizi ve farkında olmanızı istiyoruz.
Yanıtlar, genel olarak, çok çok basit olacaktır, hatta kendi sorunuzdan bile kuşku duyacaksınız. Sorularda, örneğin bedeninizi gözlerseniz, yanıtları çok basittir. Sahiden ne yapılacağını biliyorsunuz. Yalnızca, o kadar emin değilsiniz.
Kariyerinizde, ilişkinizde ne yapacağınıza ilişkin yanıtlar, orada sizi bekliyor. Gözlemleyin. Yanıtlar hemen orada, tam orada. Ne yapılacağını bileceksiniz. Bazen yapmaktan korkuyorsunuz sadece. Sonucun ne olacağını merak ediyorsunuz. Kararınızın sonuçlarını merak ediyorsunuz. Bunları merak etmeyin. Bir karar verin ve diğer tüm parçalar oyuna katılsın.
Bir karar vermek zorunda olduğunuzda bu senaryoları siz yaratırsınız. En kötüden korkar bu yüzden de kendinizi bloke edersiniz. Şimdi anında varlığınızla bir seçim yapın. Tüm ögeler, o zaman oyuna katılırlar. Ama o seçimi yapmaz iseniz, ögeler asla sizin işinize yaramazlar. Bu, bu kadar basittir.
Etrafınızdaki Dünya’da olup bitenin farkında olun. O değişiyor ama bu kötü değildir. Yargılama, sonra da kendi insanlığından, insanlıktan utanma eğilimi var. Buradaki enerji hareketlerinden iyice farkında olmanızı istiyoruz. Yargılamayın. Yalnızca farkında olun. Bizim tarafa geçiş yapmakta olanların farkında olun –niye bunu yapıyorlar- yanıtlar gerçekten de basit. Bazen beyninizin en derin, en en derin yerinde ararsınız yanıtları. O kadar dalmanıza neden yok. Yanıtlar, sizin için, artık tam yüzeyde duruyor.
Bedeninizde olup bitenlerin çok farkında olun. Ve tekrar ediyoruz, dediğimiz gibi “Kuralları ve diyetleri atın”. Bedeninizi dinleyin. Nasıl iletişim kuracağını bilir o. Kendinle ve sizinle nasıl konuşacağını bilir o. İnsan kelimeleriyle, insan dilinde konuşmayacaktır. Biliş içinde konuşur sizinle. Şambra frekanslarından konuşur sizinle.
Bu nedenle, gelecek aylarda, dış dünyada ve kendi biyolojik varlığınız içinde neler olduğunun çok farkında olun.
Ve, buradaki açılışta çok eğlendik, Kathume’nin hepinize ayrı ayrı gitmesi, önce kendi enerjilerini hatırlatması sonra sizi buradaki bazı çalışmalara hazırlaması. Bize biraz söyleşme olanağı verdi.
Şimdi, ana yemeğe (et yemeğine) geçmeden önce (seyirci homurdanmaları ve kahkahaları)….bazılarınız –nasıl denir- bitirmek üzere olduğumuzu düşündü (daha çok kahkaha). Ama gerçekten kısa bir bölüm kaldı.
Bir öykünün bir bölümünü anlatmak istiyorum. Bir öykü anlatmayalı epey zaman oldu. Bu öyküyü karıma ithaf ediyorum. Çok yıllar önce ….ben Tobias iken eşimdi……Anna’ya ve onun enerjisine. Ve bu öyküye “Savaşçı Anna” adını vereceğim. Sevgi ve espriyle, enerjiyi ona ithaf ederken, onun gerçek öyküsü olmadığını belirteyim. Ama o anlıyor ve bu toplantıdan önce öyküyü paylaşabilir miyim diye ona sordum. Öykü, aynı zamanda hepinizin öyküsüdür. Ve öykü, şu anda sizin hayatlarınızda olup bitene dairdir.
Anna bir melekti, tıpkı Dünya’ya gelmeye karar verip fizik bedene girip çok, pekçok hayat yaşayan–tümünü bugün sayamayacağız-, Dünya’da pekçok yaşam geçirmeyi seçen hepiniz gibi bir melekti. Ve bir çoğunuz gibi, Dünya denilen yerde, fizik beden denilen şeyin içinde, çok ağır ve sert olan dualite enerjilerine uyumlanması gerektiğini öğrendi.
Özellikle, Atlantis günlerinde, Anna’nın büyük arzu ve emelleri vardı. Ve Dünya’nın doğasındaki enerjilerle –artı ve eksi, yin ve yang- uğraşırken keşfetti ki, istediği şeyi yapabilmek için –zaman içinde yaptı da- bir savaşçı olmalıydı. Dirençli olmalıydı. Doğru olduğunu bildiği şey uğruna savaşmalıydı. Kendi payına düşen için, gerçek ve mecazi anlamda savaşmalıydı.
Özellikle Atlantis günlerinde Anna, bizimle Tien tapınağındaydı. Dışarıdakilerle, kuruluşlarla ve çeşitli hükümetlerle ve Atlantis’li gruplarla çalışmak onun sorumluluğunun bir bölümüydü. Ayrıca, son günlere doğru, tüm Atlantis’i tüketmek ve altetmek isteyenlerle de çalışıyordu. Ve Anna, mükemmel bir savaşçı olmayı öğrendi. Bizim gibi tapınakta olanların hakları ve giderek Azura enerjileriyle tutuklananlar için savaştı. Azura –nasıl denir- her şeye sahip olmak istiyordu.
Ama sevgili dostlar, Anna, savaşçı olma özelliğini sürdürdü. Hatta benimle –ben Tobias olarak yaşarken- evli olduğu hayatta bile. Nazik ve sevgi dolu bir eşti. Evi o idare ediyordu. Aslında, gerçekte, ailede pantalon giyen oydu (seyirci kahkahası).
O olmasaydı, sürüklenir ve asla geri dönmezdim. O olmasaydı, belki de o hayatta biraz deli olduğum için beni içeri kapatırlardı çünkü orkestra üyeleri orada değilken orkestra idare ediyordum ben (daha çok kahkaha)….hala yapmak istediğim gibi. Evet, kendi hayalimde sürekli çalan bir orkestram vardı. Yalnız benim için, beste yapar ve onu çalardık.
Yani, Anna gerçek bir savaşçıydı ve bizim evin –nasıl denir- düzgün yürümesine yardımcı oldu. Bir çok bakımdan benim doğru-dürüst durmama yardım etti. Ve insanlara, eksantrik davranışlarım ertesinde, düpedüz deli değil de, çok zeki olduğumu söylerdi. Yani, evde de savaşçıydı. Ve –nasıl denir- birlikteki hayatımızda çok münakaşa ettik, bazen tümüyle farklı düşünüyorduk –nasıl denir-şiddetli farklı.
O bu savaşma ve hayatta kalma özelliklerini iyi bir amaç için kullanırken ben, Tobias, bir kuşun gübresinin gözüme çarpması sonucu kör oldum. Ve o zaman, artık, Kral için seyahat edemedim. Artık daha fazla satınalma yapamadım. Artık ailemin ihtiyaçlarını karşılayamadım.
Böylelikle, Anna’nın savaşma ve hayatta kalma enerjileri artmaya başladı. Ve derhal kraliyetle iş yapmaya başladı. Yahudi olmamıza karşın kraliyet ailesindenkilerle iş yapmaya başladı. Dikiyor, örüyor ve masamızda yemek ve biraz şarap bulunması için aileye para getiriyordu. Yani, savaşma ve hayatta kalma enerjisi gerçekten öne çıkmıştı.
Bu noktada Anna şimdi Dünya’da, ama çoğunuzun bildiği biri değil –nasıl denir- ama Dünya’da ve şimdi çok keyifli bir ilişkimiz var.
Evet sevgili dostlar, enerjisi, savaşçı enerjisi sürdü ve ona daha fazla, çok daha fazla –bu bazılarınıza tanıdık geliyor mu- güvenmeye başladı. Avrupa’da savaş yıllarında ve –nasıl denir- kraliyet ailesindekiler, kraliyet salonlarının kuytularında habire birbirlerini sırttan bıçaklamaya uğraşırken de, sürdü. O tam bir savaşçıydı.
Ve şimdi, bu hayatında geldiği Dünya’da da, yeniden o dirençli sağ kalma enerjisiyle yaşıyor. Şambra olarak geldi. Kendi spiritüel enerjisini genişletmeyi seçerek, dualitenin dışına çıkmak için geldi. Ve savaşçı/sağ kurtulma enerjisini kullanmaya çalıştı ki dualite denilen şeyin içinden geçip Yeni Enerjiye ulaşabilsin – bu, her hangi birinize tanıdık geliyor mu.
Aklında ve bedenindeki şeylerle mücadele etti. Ve bu mücadelede kendini tüketti. O ve ben bu kadar yakınken bile, onunla bu hayatta iletişim kurmak çok zor oldu. Ama mücadelesi çok yoğundu –ilişkilerindeki mücadeleler…..ve işlerindeki….ve hayatın her cephesindeki….ama özellikle spiritüel yolculuğundaki ….mücadelerle yol alması……içindeki karanlık yanla mücadelesi, size bundan geçen toplantımızda söz etmiştik…..aklıyla mücadele etmesi.
Olan şu, sevgili Şambra, enerji o denli yoğunlaştı ki aniden bir otomobil kazası geçirdi ve bu tarafa dönmeye çok yaklaştı. Uzunca bir süre hastanede yattı. Yeniden sağlıklı olmak için ona yardım etmeleri, yemeğini ve ilaçlarını getirmeleri gerekiyordu. Yatağa getirecekleri ördeğe muhtaçtı. Her küçük şey için başkalarına muhtaçtı. Savaşçı/sağ kalma enerjisi bir şey yapamıyordu. Evdeki nekahat döneminde bile, ona bakmaları için başkalarına muhtaçtı.
Ve savaşçı enerjisini geri toplamaya çalıştıysa da olmadı. Şifalanma sürecini kesintiye uğrattığını, bedeninin kötüleştiğini farketti ve savaşçı enerjisini geri getirmeye çalıştığı her seferinde daha da hastalandı. Savaşçı enerjisini işin içine sokarken başka insanlara zorbalık ettiğini farketti. Bedeninde, aklında ve ruhunda farkına vardı ki daha fazla zorbalıkla bir yere varamayacak.
Bir gece, Kathume ona gittiğinde……. zira ben ona ulaşıyor görünmüyordum, tam anlamıyla güzel bir şey keşfetti. Kathume ona gitti ve o Kathume’den gelen etkileyici altınsallığı görüp hissetti. Ve dinledi…dinledi. Kathume ona çok basit bir prensip için rehberlik yaptı. Basit ama çok kapsamlı, şu anda size de uygun…çok basit. Hiç bir çabayı gerektirmiyor. Stressiz olmak.
Ve presip şudur: HER ENERJİ ÇÖZÜM ARAR. İçinizde ve etrafınızda, geçmişinizden ve Şimdi anından gelen her enerji kırıntısı çözüm arar.
Şimdi diyeceksiniz ki “Sevgili Tobias, bunu duymak için mi bekledik?” Ama bu, çok basit ve çok kapsamlıdır. Bedeniniz kendini şimdi, şu anda şifalandırmak istiyor. Ama araya girerseniz, dikte edip talep ederseniz, Anna olursanız ve bir dengesizlikte savaşarak çıkış ararsanız, işin içinden nasıl çıkacağınızı düşünürseniz, beden kendini şifalandıramaz.
Doğal olarak çözüm ve denge bulmak ister. Her enerji kırıntısı çözüm arar, denge ister ve sonra genişlemek ister. Bu basit prensibin hayatınızda işleyeceğini hayal edin…..bedeninizde….aklınızda. Ah, aklınızdaki o enerjiler…dengeli olmak istiyorlar. Orada bulunan herhangi bir çatışma çözüm ister. Sizin istediğinizden daha çok ister. Kişisel hayatınızdaki her enerji kırıntısı çözüm ister.
Tüm enerjiler Yeni Enerjide toplanıp birleşmek ister. Bunu ararlar. Olmasına izin verirseniz, doğal olarak yapacaklardır. Kendinizi güvenli alanda tutarsanız, savaşmaktan vazgeçer, çözüm arayan her enerji kırıntısının çözümü nasıl bulduğunu gözleyen olursunuz. Her enerji parçacığı denge arar. Karanlık, ışığı yenmeyi araştırmaz, ya da tersi. Yeni bir anlayışa ulaşmak ve sonra Yeni Enerjide genişlemek isterler.
Geçmişten gelen her yanınız çözüm arar. Zorlanmak ya da itilmek ya da azarlanmak ya da kandırılmak zorunda değildirler. Çözüm arıyorlar.
Daha önce, finans, hayatınızdaki para, içinizde şu andaki dengesiz enerjilerden söz ettik. Bolluğun dengesiz enerjileri çözüm arıyor. Hem de umutsuzca. Ona engel olan tek şey, sizsiniz….her şeyi, her küçük parçayı kontrol etmeyi düşünen, siz…savaşmak ve çabalamak isteyen Anna enerjisine sahip, siz. Tüm varlığınız bolluk istiyor. Bolluğu genişletmek istiyor.
Tüm varlığınız akıl dengesi istiyor ki şu ilaçları almak zorunda kalmayasınız, her hafta uzmanlara taşınmayasınız. Hatta en – nasıl denir- büyük hileleri yapan en sinsi parçalarınız bile yeniden-dengelenmek için öyle yapıyorlar. Dikkatinizi başka türlü çekmeyi bilmediklerinden en çılgın biçimde yapıyorlar…aklınız sizinle olabilecek en çılgın halde konuşuyor. Sadece denge istiyor.
TÜM ENERJİ ÇÖZÜM, DENGE VE SONRA GENİŞLEMEK İSTER.
Karanlık, tıpkı ışık gibi, soğukta yalnız bırakılmak istemez. İçinizdeki sevgi enerjisi, daha fazla görmezden gelinmek istemez. Şambra, özellikle içinde bulunduğunuz bilinçte, bu çok basittir. Özellikle Yeni Enerjiye giriyorken, bu çok basit olabilir.
Özel bir ricamız olacak burada. Santa-Fe’deki gelecek toplantıda on üç-dakikalık özel bir güvenli enerji çözüm çalışması isteyeceğiz. Çalışmaya Quan Yin enerjisini taşıyan kişi önderlik edecek, Nefesin Ustası önderlik edecek ….bu yıl yalnızca on üç dakika (seyirci kahkahaları…geçen yılki konferansta nefes çalışması çok uzun bir 45 dakika sürmüştü). Çok daha güçlü bir doz almıştınız. Nefes çalışması olacak ama hep birlikte güvenli bir alanda oturarak olacak….hiç bir şey yapmayacaksınız….ögeleri itmek zorunda kalmayacaksınız….ya da onlardan istemek zorunda …ya da yalvarmak zorunda kalmayacaksınız, yalnızca güvenli alanda olup enerjilerin kendilerini doğal olarak dengelemesini gözleyeceksiniz.
Şambra, biliyor musunuz, birbirinizde kullanabileceğiniz en etkili ve en güçlü şifa yöntemi – iki kişi birlikte oturur, biri enerji tutar, diğeri yeniden dengelenmeye izin verir…el sallama yok….enerji zorlaması yok….döndürme hareketi yok….zikir, ağıt, başka bir şey yok….yalnızca güvenli alanda bulunmak var.
Tüm enerji çözüm arar. İçinizdeki bir dengesizlik çözüm ister. Bir kaç dakikalığına güvenli alanda durup bunun olmasına izin verirsiniz. Enerji yeni dengeye girerken, pek tabiidir ki içinizde bir şeyler olduğunu farkedeceksiniz. Biyolojinizdeki ve aklınızdaki değişimleri farkedeceksiniz.
Kimi zaman sisteminiz, kendine yaramayan şeyleri atıp gönderecektir. Kimi zaman ilginç fiziksel işlemlerden geçeceksiniz. Ve Cauldre de bunu doğruluyor –evet, özellikle grip-gibi belirtiler doktorların kafalarını kaşımalarına neden oluyor ve size türlü türlü ilaçlar veriyorlar…. haddinden fazla ilaç. Bedeniniz sadece uyumlanıyor. Ona yararlı olmayan şeyleri salıveriyor. Ögeler biraraya geliyor.
Enerji doğal olarak çözüm arar. Karanlık ve aydınlık çarpışmak istemez. Erkek ve dişi birbirine küs olmak istemez. Yukarı ve aşağı, birbirini yitirmek istemez.
Sevgili dostlar, tüm enerji çözüm arar. Buraya –nasıl denir- birlik halinde olmak için geri gelmez. “Çoklu-luk” hali için geri gelir, ama dengeli bir biçimde ve genişlemeyi isteyerek. Bu çok basittir. Sizden istediğimiz şeylerden biri de, bunu karmaşık hale GETİRMEMENİZDİR. Bu çok basittir.
Şimdi anında birlikte otururken bu alıştırmayı yapabilirsiniz. Bırakın, beden ve aklınız dengeye gelsin……dengeyi istiyorlar. Varlığınızdaki her hücre, dengeli, sağlıklı, canlı ve enerji dolu olmak istiyor. Güvenli enerjide, bu olabilir.
Böylece, sevgili Şambra, bu günkü basit mesajımız…..enerjilerin dengeye geri dönmesi için izin verdiğinizde, çözümü bulduklarında, bu size, hayal gücünüzü açmak için başka bir olanak sunar……içinde yaşadığınız 3-B’nin ötesini görebilmenizi sağlar….ötesini ve tüm diğer realiteleri…..yaşamın daha büyük bir potansiyelini, burada, Dünya’daki yaşam, Yeni Dünya’daki yaşam…öyle bir potansiyel ki, fiziksel bedende 80 ya da 90 yıl yaşamanın ötesindedir….bu öyle bir potansiyel ki, hem fizikseli hem de spiritüeli sarmalıyor….bu hepinizin bedeninde ve ruhunda mevcut olan bir potansiyeldir.
Bunu yaratmaya yardım ediyorsunuz. Bunu yapmaya yardımcı oluyorsunuz. İçine girdiğiniz bu çok-boyutlu deneyimden yararlanmanız için Kathume şimdi içeri girdi. Etrafınızda ve içinizde olan bitenin çok farkında olun.
Geçenlerde, Cauldre’den –nasıl denir- anlayış ve empati geliştirsin diye bir deneye gönüllü olmasını istedik. Beden değişirken –nasıl denir- korkup kaçmamayı anlaması için. Doktora gitmenin yanlış olduğunu söylemiyoruz. Sağlama yapmak her zaman iyidir.
Ama önce kendinizi kontrol edin. Bu deneyimden niye geçtiğinizi kendinize sorun…..içinizde neler olmakta? Bizim tarafla da kontrol edin. Gerçekten, gerekli görüyorsanız, tıp adamlarına görünün zira onlar sıklıkla meselenin derinine inerler ve de iyi bir bilgelik taşırlar. Ve farkedeceksiniz ki –Cauldre gibi- doktorlar da Yeni Enerjide olabilirler.
Evet sevgili Şambra, burada sizinle olmak zevkti. Bir-kaç güne kadar geçiş olacak. Değişebilmeniz için, şu Eski finans ve aşk konularındaki şu ufak enerjisel şaplağı indireceğiz (bazı kahkahalar). Ve sonra da, kaldığımız yerden sürdüreceğiz. Bazılarınız hâlâ –nasıl denir- kuyruklu yıldızların Dünyaya yakın uçlarını görebilir. Onlar öyle inanılmaz bir enerji verdiler ki. Bazılarınız da teleskop vs. ile görebilirsiniz. Onlar, sizin için uygun zamanda bu enerjiyi vermek için buradalar.
Gelecek ayki Şambra toplantısını dört gözle bekliyoruz. Ah, burada hazırlık yapıyoruz. Hatta, size özel çukulata parçalı kurabiyeler bile pişiriyoruz (bazı kahkahalar). O günün şanına yaraşır bir kadromuz olacak, bir çok konuk gelecek. Ve bir kez daha, enerjilerin dengeye geri dönüşüne izniniz için on üç dakikalık bir süre isteyeceğiz. Yüzlerce Şambra bir odaya toplandığında, ve enerjisel olarak binlerce, onbinlercesi online bağlandığında ve hepimiz bu güvenli alanda oturup enerjilerin çözüm için içeriye girmesine izin verdiğimizde; sizde çok büyük bir değişime ve Dünya’nın kendisi için çok büyük bir potansiyele vesile olacağız.
Sevgili Ustalar, kim olduğunuzu hatırlayın. Dünya’ya niye geldiğinizi hatırlayın. Kendinize bunu yüksek sesle söyleyin. Biliyorsunuz. Kendinize hitap edin. Bazen kim olduğunuzu söylemekten korkarsınız. Kendinize söyleyin. Kendinize aynada bakın ve kendinize hitap edin. Kim olduğunuzu hatırlayın Ustalar…ve niye şu anda Dünya’da bulunduğunuzu….burada kalmayı niçin seçtiğinizi, hatırlayın.
Ve öyledir!

Kırmızı Meclis’in varlıklarından Tobias, Golden, Colorado’da yaşamakta olan Geoffrey Hoppe tarafından sunulmaktadır. Tobit’in mukaddes kitabında bulunan Tobias’ın öyküsü, Crimson Circle sitesinde bulunmaktadır.
www.crimsoncircle.com. Tobias materyelleri, bedelsiz olarak dünyanın her tarafında bulunan ışık işçileri ve Shaumbra’ya, Ağustos 1999 tarihinden beri sunulmaktadır. Bu tarih Tobias’ın, insanlığın yıkım potansiyelini aşıp, Yeni Enerjiye girdiğini söylediği tarihtir.
Crimson Circle, Yeni Enerjiye geçiş yapacak ilk insan (kılığındaki) meleklerden oluşan global bir ağdır. Bu kişiler, yükseliş halinin sevinç ve zorluklarını deneyimlerken, diğer insanların da yolculuğuna, paylaşım, ilgi ve yol göstererek yardımcı olmaktadır. Crimson Circle’in sitesine her ay 40.000’in üzerinde ziyaretçi, son materyelleri okumak ve kendi deneyimlerini tartışmak amacıyla girmektedir.
Crimson Circle her ay Denver, Colorado’da, Tobias’ın, Geoffrey Hoppe kanalıyla son bilgileri sunduğu yerde biraraya gelmektedir. Tobias, kendisinin ve Crimson Council’ın (Kırmızı Meclisin) diğer semavi varlıklarının, aslında insanoğlunun kanallığını yapmakta olduğunu bildirmektedir. Tobias’a göre, onlar bizim enerjilerimizi okumakta ve biz içimizde deneyimlerken, dışardan da bakabilmemiz için, kendi bilgilerimizi bize geri tercüme etmektedirler. Crimson Circle toplantıları herkese açıktır, ama LCV takdir edilir. Katılımı gerektiren hiç bir şey ve ödenmesi gereken bir aidat yoktur. Crimson Circle, dünya çapındaki Shaumbra’nın açık sevgisi ve bağışları yoluyla bolluğu kabul etmektedir.
Crimson Circle’ın en yüksek amacı, insan melekler ve öğretmenler olarak, içsel spiritüel uyanış yolunu yürümekte olan kişilere hizmet etmektir. Bu hıristiyanlıkla ilgili bir misyon değildir. Tersine, içsel ışık, merhamet ve ilgi bulabilmeleri amacıyla, insanları senin kapına getirecektir. Kılıçlar Köprüsü’ndeki yolculuğuna başlayan bu kendine has ve değerli insan sana geldiğinde, o anda ne yapman ve öğretmen gerektiğini bileceksin.
Eğer bunu okumaktaysan ve gerçek olduğunu ve bir bağın olduğunu hissediyorsan, sen gerçekten Shaumbra’sın. Sen insan (kılığında) bir öğretmen ve bir rehbersin. İçindeki tanrısallık tohumunun bu anda ve gelecek tüm zamanlar için çiçek açmasına izin ver. Hiç bir zaman yalnız değilsin, çünkü tüm dünyada bir ailen ve çevrendeki semavi boyutlarda melekler vardır. Bu metni lütfen ticari amaç olmaksızın ve bedelsiz olarak dağıtın.
Lütfen bu bilgiyi, dipnotlar dahil bütünüyle kullanın. Tüm diğer kullanımlar, Geoffrey Hoppe, Golden Colorado’dan alınacak yazılı onayı gerektirir. Telif hakkı 2001, Geoffrey Hoppe, P.O.Box 7328, Golden, CO 80403.e-posta: tobias@crimsoncircle.com. Tüm haklar mahfuzdur.

Sorular ve Yanıtlar

Yeni Enerji Dizisi – 05 Haziran 2004
Şaud 11 – Enerji Çözüm İster

Ve öyledir, sevgili Şambra, bugünkü enerjiyle sürdürüyoruz ……herşeyin çözüme, dengeye ulaştığı enerji…..ve enerjinin genişlemesi….şu basit kavram….şu dinamik kavram….şifa ve işleri kolaylaştırmak için çalışabileceğiniz şu enerji. Çalıştığınız herkes, bir iyileşme sürecinde, bu enerjiyi gerçekten kucaklamak istemeyebilir. Kendi içlerinde ve dünyalarında kavganın hala sürmesini isteyebilir. Tıpkı Anna’nın öyküsündeki gibi.
Ancak, ögelerin tekrar biraraya gelmesi ve çözümlenmesi için bir grup Şambra ve yakında çok, pek çokları daha bu basit işlemin oluşmasına izin verecek. Ve biz, bugün erken saatlerde bu grupla şunu paylaştık: ne karanlık ne de aydınlık göründüğü gibidir. Bunlar yalnızca değerlerdir….enerji üzerindeki hükümlerdir…karanlık tüm negatif yanları üstlenmiştir….istemediğiniz her şeyi….bakmaktan korktuğunuz her şeyi. Tüm korkularınız, karanlığa yüklenmiştir.
Tüm bu negatif enerji ve algılarınızı temizleyecek olsaydınız, karanlığın düşündüğünüz şey olmadığını görecektiniz. Karanlık, hiç de sizin düşündüğünüz şey değildir. Güzelliği vardır. Derinliği vardır. Yansıması vardır. O, Yaratıcı enerjisinin bir parçasıdır.
Yani, sevgili arkadaşlar, o –karanlık- çözüm arar. Ona atfedilen bu rolden ve görevden salıverilmeyi ister. Aydınlık ve karanlık bir tür evlilik ve bir tür birleşmeyi ve deyim yerindeyse kendi döllerini yaratmak isterler. Çözüm isterler. Her bir parçanız çözüm arar.
Çözüm, sizin dışınızda, şu anda oluşmakta. Siz onu dış dünyada görmektesiniz, çözüm hala savaşmakta, enerjiler birbirleriyle savaşıyor. Bu yüzden Anna’nın öyküsünü bugün sizlerle paylaştık. Çünkü o, kendisiyle ve içindeki ve dışındakilerle çok uzun bir süre savaştı.
Savaşmakta olan ülkeler var. Çözüm bulmaya çalışıyorlar. Bazen öyle mantıksız biçimlerde savaşıyorlarsa da enerjiler yalnızca birbiriyle oyun oynamak istiyor, farklılıkları aracılığıyla kendilerini yeniden keşfediyorlar. Hala, farklılıkların farkındalığı için savaş veren insanlar var.
Bazen enerji sıkışıp kalır. Bunu, sürüp giden savaşlarda ve kavga üstüne kurulmuş ilişkilerde görebilirsiniz. Nasıl özgür kalacağını bilemez. Ama, özünde, özgür kalmak ister. Özünde, salıverilmek, çözüme ulaşmak ister. Bu kalıpların dışına çıkamadıkça daha çok bağırır ve rehberlik ve yardım için daha çok yardım ister.
Enerji çözüm arar.. ve bir şekilde BULUR. Siz bunun, Yeni Enerjide sessiz ve stressiz bir şekilde, artık sizi paramparça etmeden nasıl yapılacağını öğreniyorsunuz. Dış dünya ise bunu nasıl elde edeceğinden henüz emin değil. Korkuyorlar. Kendi topraklarını ve kendi alanlarını savunmak zorunda olduklarını hissediyorlar. Kendi denge paylarını kazanmalılar. Ama, oyundan pek çabuk sıkılıyorlar. Ve insan aramaya başlıyorlar, Yeni Enerjiyi bedenleyen, dengelenmiş ve şimdi genişlemekte olan enerjileri, bu yeni yaşama biçiminde bedenleyen Şambra’yı aramaya başlıyorlar.
Sevgili arkadaşlar, tüm bunlar size tanıdık geliyorsa, öyledir. Çoklu evrenlerdeki enerji son zamanlarda böyleydi. Sıkışıp kalmıştı. Bu nedenle siz Dünya’ya gelmeyi seçtiniz – çözüm bulmak için…dengeyi bulmak için….ve genişlemenin bir başka yolla yeniden sürmesi için. Ve tüm bunları özel hayatınızda deneyimliyorsunuz – kalıpların dışına nasıl çıkılır……..enerjiler nasıl yeniden dengelenir…ve Ruh’un genişlemesi ya da ifadesi nasıl sürdürülür. Bu nedenle, çoklu-boyutlarda sizinle çalışmaktaydık.
Cauldre sözü uzatıp durduğumuzu söylüyor….buraya sorular almalıymışız (seyirci kahkahaları). Tamam, bitirdik!
1. ŞAMBRA’NIN SORUSU (Internetten, Linda okuyor): Benim Tobias’a bir sorum olacak, lütfen. Oğlum 27 Nisan’da geçiş yaptı. Niçin bu kadar çabuk ayrıldı? Tobias’ın bana bu konuda şimdi söyleyeceği bir şey var mı?
TOBIAS: Eveet…oğlun, bizim sevgiyle söz ettiğimiz B Planı idi. A Planında, senin gibi Şambra diye bildiğin bir grup insan vardı. Onlar, tüm bu enerji hareketini Yeni’ye taşımak için bu hayata aşağı-yukarı aynı zamanda geldiler. Ve zor olacağını biliyorduk. Siz zor olacağını biliyordunuz. Yol boyunca çok, pek çok meydan okuma olacaktı.
Tüm bunları kaldırıp kaldıramıyacağınızı hiç biriniz bilmiyordunuz. Pek çok Şambra da çekti gitti. Bazıları erken gitti, kendi elleriyle, bazıları kendi varlıklarında yarattıkları kendi hastalıkları nedeniyle gitti. Biz buna “A Takımı” deriz. Bu bilgiyle bağlantıda olan pek çoğunuz ise hala burada.
Ama yedeği vardı. Ve biz buna “B Takımı” deriz. Görevinizi kabul etmeseydiniz (birkaç kahkaha), sizin getirmiş olduğunuz yerden devam edecek olan sıradakiler gelirdi. Oğlun bunlardan biriydi. Onu diğer bir çok hayatından tanıyordun, oğul olarak değil ama bir eş, bir arkadaş olarak. Melek katlarında birlikte çalışmıştınız. Sen “A” oyuncusu oldun, o ise “B”.
Burada ikinizin de devam edeceği farkedildiğinde ve senin büyük bir iş başardığın görüldüğünde, o bu rolden azat edilecekti. Dünya’yı terkedebilecekti. Ve o da, öyle bir hayat döngüsünde gitti ki, kısa zamanda, çok kısa bir sürede “kristal” dediğiniz biri olarak, eski enerji biçimlerinden özgür biri olarak Dünya’ya geri gelebilsin. Şu anda hazırlanıyor.
Ve kesin bir tarih vermek istemiyoruz ama bu sefer “A Oyuncusu” olarak o seni tekrar tanıyacak. Dünya’da enerjisel bile olsa, seninle yeniden ilişkide olmak istiyor. Yani, üzücü bir olay değil. Amacına hizmet etti ve bir sonraki seviyeye geçmek istedi. Yani, o…onun enerjisi daima senin yanında. Ve o biraz –nasıl denir- burada Dünya’dayken tanıdığından biraz farklı. Sana teşekkür ediyoruz, ve şimdi anlayacağını biliyoruz.
2. ŞAMBRA’NIN SORUSU (mikrofonda bir hanım): Tobias, hepimiz için yaptıklarından dolayı sevgi ve hayranlık dolu selamlar. Bugünkü sorum iki bölümlü. Dakkon (yazılışından emin değilim) adında bir varlıkla Kuthumi nasıl bağlantıda olabilir ya da bağlantıdalar mı? Ve Dakkon adındaki varlığın Baş Melekler Düzeninde yeri neresi?
TOBIAS: Dakkon diye bildiğin varlık…sensin. Senin bir cephen. Daha çok da yüksek ruhunun diyebilirsin. O senin ruhun ve seninle temasta olan tanrısallığın. Ve gerçekten de Kuthumi enerjileriyle çalışıyorsun. Bazen -senin bu kadar dışında görünen- bir enerjinin bu kadar sen olmasını anlamak zor ama öyle. Ve kendi insanlığının ötesine, gerçekte olduğun USTA’ya, kendi ululuğuna bakman için bir fırsat. Ama, sen busun ve bu yüzden son zamanlarda çok kuvvetli geldi ve kendisi başkalarınca da tanındı. Kuthumi ve sen, birbirinizi bir çok hayattan tanıyordunuz. O yüzden doğal bir yakınlık var. Teşekkür ederiz.
3. ŞAMBRANIN SORUSU (Internetten, Linda okuyor): Selam Tobias. Sık sık Şambra’nın hayatında olup bitenlerini seçtiğinden ve hastalıkları bertaraf edebilmesinden, sevdiklerini, işini kaybetmesinden ve birçok sıkı meydan okumadan söz ediyorsun. Gerçekte seçimi kim yapıyor? Ben, insan olan “kendim”in yıpratıcı meydan okumaları seçmediğinden eminim. Ve konuştuğum diğer Şambralar da aynen böyle hissediyor, “böyle bir şeyi nasıl ve neden kendim için isteyeyim ki?” diye soruyorlar. Farkındalık, bilinç ya da böyle bir seçimi yaptığıma dair bir bilgim yokken, tüm sorulara, “sen seçtin” diye yanıt vermek entellektüel bir sıvışma gibi geliyor bana. Bu seçimleri, benim farkında olmadığım bir yanım yapıyorsa, bize, insanlara Yaratıcılar demenin ne anlamı var? Teşekkür ederim.
TOBIAS: Sevgili, aklıyla haddinden çok düşünen sevgili (seyirci kahkahaları), analiz etmeyi bıraktığında….bölümlere ayırmayı kestiğinde….herşeyin nasıl işlediğini tahmin etmekten vazgeçtiğinde…..ve kalbini sonsuza dek açmayı seçtiğinde –kalbin var sanıyorsun ama şu anda öyle sıkı kapalı ki- , aklınla değil ama ruhunla nasıl seçim yaptığını anlayacaksın. Ruhun kendi çözümünü ve kendi dengesini arar. Ve kendini aklın buyurduğu öngörülere hapsetmene dayanamaz. Ve en büyük sevgi ve şefkatle seni akıl ilşlerinden kurtarmak için her şeyi yapar. Teşekkür ederiz.
4. ŞAMBRA’NIN SORUSU (mikrofonda bir hanım, Linda okuyor): Selam Tobias. Tüm sorularımı cevaplandırdığın için teşekkürler. Ama Yellow Stone Parkıyla ilgili bir sorum var. Orada stress birikiyor gibi. Ve düşünüyorum da…Dünya’daki meydan okumaların o kadar da kötü olmayacağını söylemiştin. Yellowstone’da yine de bir terslik olacak mı?
TOBIAS: Yellowstone, sözünü ettiğin bu bölge –nasıl desek- zaten bir dolu değişimden geçti. Ve bu bölgeyi özellikle belirgin bir bölge olarak görmüyoruz. Bu bölge zaten çokça temizlik olmasına izin verdi. Ve –nasıl desek- orada insanlar arasında ve yerin kendi enerjileri arasında daha çok savaş olacak. Gelecek birkaç yılda, mal sahipliği ve kurallara ve –nasıl desek- gelişmelerin akması ve hatta o toprağın güzelliğini etkileyecek enerjiler açısından ilginç bir yer olacak. Diğer bir deyişle, Yerküre sorunundan çok insanlar arasında bir anlaşmazlık olabilir.
4. ŞAMBRA : Teşekkür ederim.
TOBIAS:Teşekkür ederiz.
5. ŞAMBRANIN SORUSU (Internetten, Linda okuyor): Seçtiğimiz yaşam nedir? Kendimi askıda hissediyorum, sanki bir şeyi bekliyorken otomatik hareketler yapıyormuş gibi? Ve hayat nasıl olmalı -başkalarının iyileştirilmesi…..Toprak Ananın daha iyi olmasını temin… ya da her yeni günü, gün be gün yaşamak ve bize sunulanı kucaklamak mı?
TOBIAS: Soru, kendi yanıtını taşıyor (seyircilerin kahkahası). Hayatı kucaklamak ve hayatın daha evvelce düşündüğünüz şey olmadığını anlamak. Yaşam değişir ve tüm Eski tutkular dışarı çıkar. İşleri yapmanın tüm Eski biçimleri dışarı çıkar. Ve hayatı anlama, hatta hayata bakış açın değişir. Sen bir şeylerden geçmektesin –hepiniz geçmektesiniz- tutkun olduğunu sandığın şeyi kaybetme dönemindesin. Ama bu, her şeye bakış açısının çok sınırlı olduğu Eski Enerji biçimiydi. 3-Boyutlu lineer insandan çok-boyutlu meleğe dönüşme sürecindesiniz. O melek ki kısa bir süre insan bedeninde bulunuyor. Yaşam tümüyle değişiyor.
Şimdi, aynı zamanda, çoğunuz değişime isyan ediyorsunuz. Daha büyük, daha şişman, daha yeşil bir tırtıl olmanın ötesine geçmeniz için uğraşan kendi ruhunuzdaki yaratıcı güçlere isyan ediyorsunuz. Kendi varlığınızdaki bu güçler, Yaradan enerjileri, hakkınızdaki her şeyi tümden değiştirecek olan metamorfoz işlemine doğru sizi kibarca itekliyorlar. Ama bazılarınız daha hala Eski’ye, Eski tutkulara tutunmaya çalışıyor. Hepsi değişiyor. Hepsi gidiyor.
Yani gerçekte, sen soruyu cevapladın. Bu, yaşamın her yönünü kucaklamakla ilgilidir. Kendini, insanlık hizmetine adamanla ilgili değildir. Dünyayı değiştirmeye çalışmakla da ilgili değildir. Şu anda geçmekte olduğun olağanüstü işleme kendini bırakmaya izin vermenle ilgilidir. Bencil bir şey değil bu. Gerekli bir şey, çünkü kendine bu Yeni Enerjide olma iznini verdiğin zaman, ancak o zaman diğer herkese gerçekten en büyük hizmette bulunabilirsin.
Meseleye bizim bakış açımızdan bakabilseydin –Cauldre burada bize meydan okuyor- ama bunu geçelim (bazı kahkahalar). Görürdün ki, insanların enerjileri….seni bekliyor. Gerçekten bu inanılmaz değişimi yapman için bekliyorlar, çünkü sen o değişimden geçtiğinde onlar da geçebilecektir. Seni tanımayan insanlar bile, bu hayatta rastlama şansın olmayan insanlar bile tam anlamıyla sana güveniyor. En büyük hizmetin, bu süreçten geçme iznini kendine vermen ve geçerken de kendine teşekkürler etmendir. Yapabileceğin en büyük şey budur. Ve yalınlıkla hayatı kucaklamaktır.
Bu arada Şambra, hayatın zevklerini tatma iznini kendine verenleriniz sayıca az. Alışkanlık yapacağını ya da içinde yuvarlanacağınızı ya da kurtulamayacağınızı düşünüyorsunuz. Bu, Eski Enerji düşünme biçimidir. Kendinizi çok fazla inkâr ettiniz. Kendinize her şekilde sevgi verme zamanıdır şimdi…evet hayatın zevklerinin tadını çıkartma zamanıdır. Her biçimde hayatı kucaklayın. Teşekkür ederiz.
6. ŞAMBRANIN SORUSU (mikrofonda bir hanım): Tobias, bugün burada seninle konuşmak benim için bir zevk ve onurdur. Ve tabii ki, kendim adına mükemmel bir kanallığa geldim. Yine de kişisel bir soru sormalıyım çünkü bu sendrom ya da kalıp benim ustalığa girmemi engelliyor. Ve uzunca bir süredir de benimle. Uzun bir süre bilimsel alanda çalışmaktaydım ve yeni yollar keşfetmek için ayrıldım. Ve şimdi sahip olduğum ustalığımla yeni kapılar açmaya gittiğimde, olanlar beni şaşırttı çünkü birlikte çalıştığım insanlar bana iyi bonservis vermediler, oysa beraberken iyi olduğumuzu sanıyordum. Bu gizem bana cehennem gibi geliyor. Alt-üst oldum, enerjim tümüyle çekilmiş gibi hissediyorum zira bana tümüyle bilinmez geliyor. Ve bu kalıp hakkında bana bir iç görü verebilirsen gerçekten minnettar kalacağım. Hayatımın şu anında derin bir çıkmaz bu.
TOBIAS: Evet….gerçekten, derin bir çıkmaz ve aynı zamanda –nasıl denir- şu senin yeni görevine başlamana ilişkin çok derin, bir tür içsel katmandaki bir korku bu. Bir bakıma, bunun gerçekleşmesini engelleyen bir enerjiyi tekrar tekrar kendine çekiyorsun. Enerjisel olarak sana olan şey garip. Temel neden olarak, bu Eski Enerjiler geri dönüp dengelenmek istiyorlar denebilir ama seni inatla geri çekiyorlar.
Şambra arasında birçok iyi enerji uygulayıcısı var. -Hatta bu odada bile- güvenli enerjide seninle oturup geçmişten gelen bu dengesiz enerjilerin kendi seviyesini bulup çözümlenmesine yardımcı olacaklar var. Burada karmaşık bir şeyden söz etmiyoruz. Yalnızca onlara hitap edilmeli….ve dışarıdan yardım almalısın.
Yani sana önerimiz, senin de farkında olduğun gibi, bu kapandan kurtulmak için, enerji uygulayıcılarıyla çalışmandır. Onlar her hangi bir şeyi zorlamak ya da belirginleştirmek zorunda değiller. Yalnızca, soluk alıp vereceğin güvenli bir yere seni alacaklar ki değişimlere izin verebilesin. Bilincinde –nasıl denir- ve tüm parçalarında bunun işlemesi için çok yoğun bir arzu duyuyorsun. Ama aynı zamanda sürekli ortaya çıkan Eski bir korku da var. Kim olduğuna izin vermene ilişkin. Yani biraz çimdiklendiğinde, senin bunun ötesine geçeceğini görüyoruz.
7. ŞAMBRA: Teşekkür ederim.
TOBIAS: Evet.
8. ŞAMBRANIN SORUSU (Internetten, Linda okuyor): Selam Tobias. Bir uygulayıcı ve Şambra olarak, kendi sorularımızın yanıtını almada içimize yönelmemiz için bizi itmene rağmen kesin cevap için sürekli senin sözlerine takılıp kalan bir çok kişiyle deneyimim oldu. Senin söylemlerine duyulan bu bağımlılık hakkında ne düşünüyorsun? Ve bağımlılık döngüsünden çıkmak için ne yapabiliriz? (“Döngü” derken, bir meydan okumayla yüzyüze gelme sürecini…..sonra da Kırmızı Çember ilkelerini uygulamamızı….sonra cevap gelmiyor ya da hiçbir şey değişmiyor gibi hissetmemizi…sonra “Yanlışım ne?” sorumuzu ve sonra da sana sormanın tek yol olmasını….ama bunun da yanıtlar için sürekli dış kaynaklara yönelmek olduğunu….en sonunda da meydan okumayla başa çıkacak gücü kendimizde bulamayışımızı kastediyorum.) Biz de Tanrı isek çoğumuz neden hâlâ senin bizi beslemeni umuyoruz? Teşekkür ederim.
TOBIAS: Evet…..kanallık ihtiyacı için Şambrayı özellikle caydırdığımız söylenebilir. Bunlar, hepimizin katıldığı gerçek Shoud’lar. Ve biz, burada hepinizin kendi enerjisinin tümünü hissetmeye sizi davet ediyoruz. –Nasıl desek- sizinle çalışma ve sizinle iletişim biçimimiz zaman içinde sürekli değişecek. Yani, burada ve orada, hepimizin daha çok Yeshua sendromu, daha fazla bağımlılık yaratmamak için birbiriyle anlaşması var. Ama bunun aynı zamanda çok meydan okuyucu ve bazen zor bir süreç olduğunu da biliyoruz.
Ne kadar çok sevildiğinizi duymak ihtiyacında olduğunuz anlar olur. Bazen, zaten bildiğiniz cevabı doğrulama olarak bizden duymak isteyebilirsiniz. Bu yüzden birçok insan uygulayıcılara gidiyor. Yanıtı zaten biliyorlar ama tam emin değiller, bu yüzden doğrulama ve onay alıyorlar. Bu Şambra toplantısında, birlikte güvenli enerjide oturduğumuzda, yapmamıza izin verdiğiniz daha bir dolu şey var, örneğin Kuthumi’nin bugün gelip yakındaki geçiş ve enerjisel olaylara hazırlık için bazı ayarlamalar yapması gibi.
Şambranın ya da Tobias’ın – da denilebilir- sesi olmanızı sağlayacak yeni programlar geliştirmeye açık, atak ve cesur Şambrayla çalışmaya devam ediyoruz. Zira siz, kendi sesinizle de konuşmaktasınız. Tobias’ın sözlerine bağlı kalmadan –aslında bunlar sizin kendi sözlerinizdir- tüm bunları hayatınızda nasıl gerçekleştireceğinize, nasıl uygulayacağınıza ve sonra başkalarına kendi sözlerinizle nasıl anlatacağınıza dair yeni bir program geliyor. Biz bunu tekrar tekrar vurguladık. Benden, Tobias’tan alıntı yapmayın. Kuthumi’den ya da diğer başkalarından alıntı yapmayın, çünkü insanlar sizden ya uzaklaşırlar ya da sizi döverler, ikisinden biri (seyirci kahkahaları).
Kendi sesinizden konuşun. Altın olan sesle. Ustalar sizsiniz. Sizden gelen bilgeliği başka bir insan duyduğunda daha çok etkilenir.
Buradaki Şambra grubu hakkında bizim görüşümüz –bu taraftan görünen- Şambra ya da Tobias enerjisine haddinden fazla bağımlı ve tiryakisi olmuş çok az insan vardı. Ve gördük ki onlar da bundan çabuk kurtuldular ki gidip bir başka gruba katılabilsinler, zira bağımlılık enerjisi durmadan beslenmek ister. Perdenin bizim tarafından, bu toplantılarda, bağımlılık enerjileri beslenmez. Biz –nasıl denir- sizin günlük hayatınıza ait olmayan şeylerden uzak dururuz.
Sizi –nasıl denir- havalara uçurup bir-iki gün sonra ezecek enerjiyi buraya getirmemek için çok özen gösterir, dikkat ederiz. Yani, getirdiğimiz enerji şeker enerjisi değildir. Burada bizim sunmadığımız bu enerjiyi isteyen bir çok kişi gruptan ayrıldı. Bunun bilincinde olduğumuzdan, kendi sesinizle konuşmanız için hepinizle çalışmaya devam ediyoruz. Ve bu keyifli soru için sana teşekkürler.
9. ŞAMBRANIN SORUSU (mikrofonda bir hanım): Bu sorudan sonra benimkini sormalı mıyım, bilmiyorum. Sorum işim hakkında. Çok çalışıyor ve işteyken sanki Eski Enerjide, dualitede boğuluyormuşum gibi hissediyorum. Ve bilinçli olmak için tüm kalbimle bunu seçtim. Yararını görüyorum. Kendi gücüme daha çok sahip çıkmanın yararını görüyorum. Ama sorun şu ki bu beni tümüyle bitiriyor. Eve gittiğimde yorgun oluyorum. Dengemi yeniden bulmam neredeyse tüm hafta sonumu alıyor. Ve hayatımda daha iyi bir denge istiyorum …ve çalışma ve sonra enerji üretmenin yanı sıra başka şeyler de yapmaya başlamak istiyorum. Bu konuda tavsiyen var mı?
TOBIAS: Sana sormak zorundayız –gerçekten değişime hazır mısın yoksa zor koşullarında yalnızca ılımlı gelişmeler mi istiyorsun? (seyirci kahkahaları)
9. ŞAMBRA (gülerek): Yok, değişime hazırım.
TOBIAS: Sana yine sormak zorundayız –GERÇEKTEN değişmeye hazır mısın? (daha çok kahkaha)
9. ŞAMBRA: Değişimden henüz vaz geçmedim ama bazen keşke vaz geçseydim diyorum.
TOBIAS: Bir bakıma çok güç bir görev yüklendiğini görüyoruz, bu arada, düzenli işinde pek fazla şey yapmıyorsun. Yaşadığın alanda bir enerjinin, başka insanlar için tutulması hakkında bir şey bu. İş, tüm bunların sadece nihai sonucudur. Senin dikkatini yoğunlaştırdığın ve yorulduğunu sandığın yer. Ama bulunduğun yerdeki tüm bu enerji seni yoruyor. Öyleyse buradaki değişim –çok doğal bir şekilde gelecek- hayatındaki potansiyel bir eylem hakkında. Ve eylem, sana çok yakın bazı şeylerin salıverilmesini getirecek. Ama niyet zaten o yönde yapılmış. Bunu gerçekleştirecek her şey harekete geçmiş. Ama eylem gözüktüğünde sakın bize küfür etme (seyirci kahkahası).
9. ŞAMBRA: Teşekkür ederim, Tobias.
10. ŞAMBRANIN SORUSU (Internetten, Linda okuyor): Değişik vesilerle sen “Mesih Bilinci” deyimini kulandın. Tam olarak ne demek bu? Ta başından beri beni hep düşündürmüştü. Bu bilmeceyi çözmeme yardım et, lütfen.
TOBIAS: Evet…. “Mesih bilinci” deyimini çok geniş anlamda kullanıyoruz. Ve özünde “kristal bilinç” ya da “temiz bilinç” anlamına gelir ve en basit tanımıyla, karma ve dualite gibi şeylerden etkilenmeyen anlamına gelir. Yeshua –İsa olarak da bilinir- bu Mesih bilinciyle gelen ilklerden biriydi.
Pekçoğunuz ilk tohumun binlerce yıl önce getirilmesine yardım ettiniz. Bu tohum büyüsün, büyüsün ve büyüsün diye Dünya’da bir potansiyel yaratılmıştı.
Mesih bilinci bir kişi değildir. Açıklık ve basitliğin bir veçhesidir ve dualitenin ötesine geçer. Ve günlük hayatınıza bedenlenip taşınabilir. Basitçe, Buda, Muhammed ve Yeshua gibi sizin Ustalar dediğiniz kişilerce getirilmiştir. Hepsinin içinde Mesih bilinci vardı ama sizin şimdi yapabileceğinizin aksine, yaşamda tam olarak ifade edilip gösterilememişti. Yani, Mesih bilinci, açıklık ve geçmişten arınmadır. Özünde, enerjilerin dengeye geri dönmesi ve yeniden genişlemesi yatar.
10. ŞAMBRANIN SORUSU (mikrofonda bir bey): Selam Tobias. Dün akşam rüyamda seni gördüm. İç içe bir yığın kutuyu gösterip şimdiye kadar kendi kutumuzun dışına çıkmayı arzu edişimiz hakkında bir şey söylüyordun. Bu konuda biraz daha konuşabilir misin? Ve bu noktada, özellikle neyi görmeliyim?
TOBIAS: Evet….dün akşam ben, Kuthumi ve St. Gemaine ile akşam yemeği partisindeydim (seyirci kahkahaları). Senin rüyanda değildim. Bu toplantı için hazırlık yapıyorduk. Kendimizi tutamadık (daha çok kahkaha). Çünkü sen Şambra frekansına bağlıydın, gerçekten, sen bunu, seninle benim aramda bir toplantı olarak sembolize ettin. Ve iç içe kutular hakkında….kutu kutu içinde……daha önce söz ettiğimiz gibi….duvarların ardındaki duvarlar….yalnız seni değil herkesi engelleyen bir yığın katman.
Ve rüyanda bu şekilde direkt olarak konuyu belirterek seni engelleyen kutuları şimdi bırakmayı ve başarmaya uğraştığın ve seni çok fazla germesine izin verdiğin şeyleri bırakmayı öğreniyorsun. Kutuları bırakıyorsun ve –nasıl denir- özgür yaşamak için kendine izin vermeyi öğreniyorsun. Ayrıca, biraz önce sözünü ettiğimiz Mesih bilincini, tam anlamıyla saklamanı da sembolize ediyor. Tüm bu kutulardaki tanrısallık ve tüm bu inanç sistemi ve kavramları da tanrısallığı korumaya çalışmanın az rastlanır bir biçimi. Tanrısallığın artık ortaya çıkıp oynama zamanı geldi .
Yani, burada sana verilecek en iyi tavsiye –bu rüyada gördüklerine dayanarak- dışarı çık ve kendin oyna çünkü biri, bir erkek olarak oynayıp sırf tadını çıkartmak amacıyla keyif yaptığında ve analiz yapmadığında, neşenin içeri girmesine izin verir ve tanrısallığın da kutudan çıkmış olduğunu görür. Yani, gerçek bir oyun zamanı öneriyoruz. Burada nasıl oynayacağının analizini yapma. Dışarı çık ve oyna. Teşekkür ederiz.
LINDA: Son soru.
11. ŞAMBRANIN SORUSU (mikrofonda bir hanım): Salona girebilmeyi düşlemiştim. Dileğime yanıt verdiğin için teşekkürler Tobias. Teşekkür ederim David (mikrofonu çeken Şambra arkadaşı). İnanılmaz bir genç adam olan müşterim hakkında. Onu düşününce huşu duyuyorum. Şimdi nasıl yapacagım (sorusunu nasıl soracağını düşünüyor)? Tamam….bir yıl önce kriz geçirdi. Son yıllarda geçirdiği ikinci krizdi bu. Onunla beraberken, çok hızlı gittiği ve kim olduğuyla başa çıkamadığı için kriz geçirdi gibi geldi bana, bu yüzden yavaşladı. Bu durumda etkili olan bir diğer neden de ilaçlarında yapılan değişiklik –onları kullanmamalıydı ve kullandı. Ve olduğu kişi olmayı bıraktı. Bölünmeyi görüyorum. Bölünmeyi hissediyorum. İleri geri sallanıyor. Benim yaptığım ise –onu son bir-iki görüşümde- ben kendimi kapattım. Bu genç adama ne yapacağımdan emin olmadığımdan bana böyle bir şey oluyor. O bir yönde gidiyor ama öteki yönü hissediyor. Ve ben ne yapılması gerektiğinden emin değilim. Bu yüzden senden öğrenmek istiyorum…lütfen, ne yapmam konusunda rehberlik et ve onu en iyi nasıl yönlendiririm? Çok inanılmaz biri o.
TOBIAS: Evet……Nerede olduğunu ve kendi düşünce ve süreçlerinin, içinde olup bitenlerin farkında olmanı istiyoruz. Ve sonra onu izle. O senin direkt bir yansıman. Geçmişte çok yakındınız. Şimdi de sana epey güveniyor. Sen korktuğunda, o korkuyor. Senin kendi süreçlerini mıknatıs gibi çekiyor. Bir bakıma, yaşadıkları, iki kişilik bisiklette oturmak gibi ama o çok daha fazlasını gösteriyor…..daha büyük boyutta. Sen kendinin kim olduğunu kabulde zorlandığında ona neler olacağını izle. Ve, blokaj veya krizlerden birini geçirecek. İkinizin arasında direkt bir ilişki var. Bu zamanda Dünya’da beraber bulunmak üzere anlaşma yapmıştınız. Önderliğin için seni arıyor. Kendi aksin olarak ona bak. Ve tüm bu ilişkinin nasıl işlediğini ve birbirinizi durdurmanın ötesinde senin her ikinize de nasıl yararlı olacağını anlayacaksın. Teşekkür ederiz.
11. ŞAMBRA: Teşekkür ederim.
TOBIAS: Bir soru daha var gibi hissettik.
12. ŞAMBRANIN SORUSU (mikrofonda bir bey): Affedersiniz, belli zamanlarda oturmak zorundayım. Selam, Yeni Dünya konusunda kafam biraz karıştı. Bu, Şambra için yapılan bir tür “mutlu avlanma yeri” mi (birkaç kahkaha)? Ya da, Dünya’nın değişim geçirip ulaşacağı bir amaç hali mi?
TOBIAS: Şu anda kesin değil. Önümüzdeki üç yılda belli olacak, henüz kesinlik kazanmamış pek çok şey var. Birçoğunuz Eski Dünya’nın değişimle Yeni Dünya’ya dönüşeceğini umuyor. Bazıları da, epey bir süre iki ayrı Dünya olacağını daha fazla hissediyor. Hepsi değişiyor.
Bu Yeni Dünya, bir bakıma, Şambra rüyası gibi. Öyle bir yer ki –nasıl denir- daha çok üniversite gibi. Bir eğitim yeri. Hepinizin yaratımına yardım ettiğiniz bir Yeni Enerji kütüphanesi. Yani, en iyi üniversitelerinizden birinin enerjilerini haiz ama tüm o katları, hiyerarjisi ve bürokrasisi yok. Hiç insan formunda bulunmamışların gelip öğrenecekleri bir yer. Özellikle yaşamlar boyu Dünya’daki seyahatleri çok zor olmuş ve enerjileri dengeden çok uzakta olanların Dünya’ya geri dönmeden önce gelip rahatlayıp rehabilite olacakları –bu tür şeyler- bir yer.
Yani, bir çok amaca hizmet edecek. Ama Şambra enerjisinin –nasıl denir- rehberlik enerjisinin bulunacağı bir yer olacak. Ve, gidip – daha önce de konuştuğumuz gibi- istediğinde, istemiyorken değil, fizik bedene gireceği bir yer.
Tüm geçmiş bilgisine serbestçe ulaşacağınız bir yer. Bildiğiniz üzere, Akaşik kayıtlarda bile olmayan bir bilgi. Akaşik kayıtlar, Yeni Dünya ve Yeni Enerjinin dönüşmekte olduğu kütüphaneden oldukça farklıdır. Geçmişte kim olduğunuza dair Akaşik kayıtlara erişim çok kısıtlıyken, Yeni Dünya’da bu çok el altında olacak.
Yani, hala gelişme sürecinde ve hepiniz –sen dahil- bunun gelişimine ve Eski Dünya’ya gerçekten ne olacağını belirlemeye katkıda bulunuyorsunuz. Henüz bilinç buna karar vermedi.
12. ŞAMBRA: Büyük patlama yok, ha?
TOBIAS: Yok.
12. ŞAMBRA: Peki.
TOBIAS: Evet. Sevgili Şambra, böylece bu enerjinin, bu toplantının sonuna geldik. Gerçekten, önümüzdeki günlerde hepinizin onay verdiği olaylarda sizinle çalışmaya devam edeceğiz. Ve Kuthumi sizden uyanıkken kendi mevcudiyetinin farkında olmanızı istiyor çünkü gerçekte asla yalnız değilsiniz.
Ve öyledir!