Şaud 11: Dört Yeni Enerji Paradigması

Tanrısal İnsan Dizisi – 07 Haziran 2003

Crimson Circle’de (Kırmızı Çemberde) sunulmuştur

TOBIAS: Ve öyledir sevgili dostlar ve Shaumbra, şifa zamanımız için, paylaşma zamanımız için, Eski Enerji’den Yeni’ye geçmenin oldukça telaşlı, heyecanlı programına bir ara vermek için yeniden biraraya geliyoruz. Şu müziği biraz uzattık (Shoud’dan önce çalınan müzik), çünkü, oo, bu gerçekten size konuşabildiğimiz, gerçekten akıp gelebildiğimiz bir zamandır.

Bugün için istediğiniz şeyi – gevşeme, rahatlama, bedeninizde ve zihninizde yeni bir denge, harekete geçirmesi zor bir değişim – bunların çoğunu şarkılar söylenirken….siz yüreklerinizi açarken…zihninizde olmadığınız bu sürede….akarak gelmemizi sağlayan kapıları açtığınızda gerçekleştirdik. Siz bu armağanı kendinize kendiniz verdiniz.

Sesle çok değişim-dönüşüm gerçekleştirilebilinir. Şu anda bizi dinleyen ya da okuyan ve bunu bir terapi türü olarak kullanan Shaumbra’lar var. Zorluklar yaşayan ve dengeden çıkmış olanlar için yeniden dengeye getirmeye yardımcı olan, vesile olan belli frekanslar vardır.

Bu hiç de yeni bir fikir değildir. Yaşam gücü enerjisi üzerinde sesin çarpıcı bir etkisi olduğunu bilim adamları uzun zaman önce keşfettiler.

Müzik kendi yaşamınızda etkileyici olabilir. Az önce duyduğunuz güzel müzik ( Natalie Campbell’in “Blue of the Flame” adlı CD’sinde icra ettiği Schubert’in “Ave Maria”sı), bir anlamda kanal olunmuş bir müziktir. Besteci ve şarkıcı uygun enerjilerin onlardan akmasına izin vermiştir. Evet, onlar gerçekten bu enerjiyi sesleriyle ve enstrümanlarla ifade eden yaratıcı sanatçılardı. Akışın onlardan geçip ortaya çıkmasına izin verdiler. Bu kayıt, yeniden dengeleyen muazzam enerjiler içermektedir.

Sevgili Shaumbra, işinizi, çalışmanızı gerçekleştirebilmeniz için o kadar çok yeni biçimler, tarzlar, o kadar çok yeni kaynaklar var ki. Aşikâr olanın, bilinenin ötesine bakın. Zaten geliştirilmiş olan gidişâtların, yönlerin, yolların ötesine bakın. Ses ve renklerle oynayın. Size boyutlar-arası duruş noktasından gelen tüm enerjilerle oynayın. Bunların tümü sizin için erişilir haldedir.

Müzik çalarken, bu sizin burada bu odada bulunan aileyle, Internet’inizden bağlanan aileyle birlikte Şimdi’de olmanıza izin verdi. Sizin an’da olmanıza, güven içinde ve derin solumanıza izin verdi. Siz bunu gerçekleştirirken, kim olduğunuzun titreşimini değiştirdiniz.

Siz enerjisel bir güçsünüz. Herşeyi kendinize çekiyorsunuz, ve çevrenizdeki herşeye titreşimsel imzanızı geri yolluyorsunuz. Enerjinizdeki daire tamamlanmaktadır . Bugün bunun hakkında (daha) konuşacağız.

Böylesine harika enerjilerle gevşemek ve an’da olmak ve duymak için kendinize izin verdiğinizde, uygun olan herşeyin yaşamanıza girmesine izin veren olağanüstü dinamik bir enerjiyi açarsınız. Biz bunu tekrar tekrar ifade ettik. Birçoğunuz için bunun zor bir kavram olduğunu biliyoruz. Ama o size gelecektir. Yaşamınızda olması gerektiğini düşündüğünüz şey(ler)in beklentisini bırakın. Yüreğinizi açın ve tüm potansiyelleri hissedin. O size gelecektir.

Sevgili dostlar, siz yepyeni bir yaşam tarzı öğreniyorsunuz. Siz gerçekten herşeyin size geldiği, gerçekten genişlemiş an’da olabileceğiniz Yeni Enerji’de olmayı öğreniyorsunuz. Bu genişlemiş Şimdi’de, olmuş olduğunuz herşey size hizmet etmek üzere geri gelebilir. Herşey size geri gelmektedir, ama yeni, farklı ve uygun bir biçimde.

Yaşamınızdaki tüm ayrıntıları planlamak zorunda olmadığınızı öğreniyorsunuz. Bir ay sonra, ya da altı ay, ya da altı yıl sonra olacakları planlamak zorunda değilsiniz. Bu size basit bir biçimde gelecektir. Biz bunun meydan okuduğunu biliyoruz. Bunu derinden sorguladığınızı biliyoruz. Ama Yeni Enerji’nin tarzı budur.

Herşeyi nasıl planlayacağınızı çok iyi öğrendiniz. Bunda ustalaştınız. Tüm planlamaları, ve organize olmayı, ve Eski doğrusal yolda yaşamayı şimdi anladığınıza göre….artık bunu bırakabilirsiniz.

Büyük Üstat sanatçılar tüm boyama (resim yapma) tekniklerini öğrendiler. Üstat olabilmek için boyama tekniklerinde ustalaşmaları gerekiyordu. Eski boyama tekniklerinde ustalaştıktan sonra Üstat ünvanına ulaştılar, ve tuvallerini yaratmanın yepyeni yollarını araştırmaya başladılar. Bu büyük ressam Üstatlar, teknikler konusunda uzman olduklarını biliyorlardı. Teknikleri öğrendikten sonra bundan özgürleşebileceklerini ve zamanlarındaki herşeyin ötesine geçen yepyeni ifade tarzlarını araştırabileceklerini biliyorlardı.

Siz de böylesiniz Shaumbra. Siz nasıl planlanacağını ve organize olunacağını, parasal dengenizi nasıl sağlayacağınızı, tüm bu insanca şeyleri nasıl yapacağınızı öğrendiniz. Bunu çok iyi öğrendiniz. Siz bunu bir kenara atmıyorsunuz ya da dogrusal bir yolda nasıl yaşanacağını reddetmiyorsunuz. Siz bunu sadece aşıyorsunuz, ötesine geçiyorsunuz. Sadece ustalaştınız.

Yeni bilinci araştırmak için bu teknikleri şimdi bırakmak zamanıdır. Şimdi gerçekleştirdiğiniz budur. Küçük küçük, ama emin bir biçimde Yeni Enerji’nin yaşamınıza girmesine ve sonra da onunla dans etmeyi öğreniyorsunuz. Tüm tasarlamalarınızı ve planlamalarınızı ve organizasyonlarınızı bu kadar muhteşem bir biçimde gerçekleştiremeyeceğinizi öğreniyorsunuz. Şimdi anınızda Yaratan olmayı öğreniyorsunuz.

Tasarlamayı ve planlamayı tümden bırakırsanız ne olur ? Sizin yerinize bunu üstlenecek milyonlarca insan var ! (kahkahalar) Onlar daha hâlâ öğrenmektedirler. Bunu yapmaya bayılıyorlar. Bununla yaşıyorlar.

Oo evet, içinde bulunduğunuz iş çevresi yüzünden hâlâ bazı eylemlerde bulunmak zorunda kalabilirsiniz. Ama bunların sadece bir eylem olduğunu bileceksiniz. Eski resim üstadı bile eski bir fırça darbesini ya da eylemi arada bir tekrarlardı, ama bunun ne olduğunu bilirdi. Bunun sadece enerjiyle bağlantıda kalmak için olduğunu bilirdi. Ama bu sanatçı Üstat eski tarzları gerçekten aştığını bilirdi.

Sizin bulunduğunuz nokta burasıdır Shaumbra. Eski doğrusal yoldan çıkıyorsunuz. Herşeyin yaşamınıza akmasının nasıl bir şey olduğunu deneyimlemeye başlıyorsunuz. Öyle bir açıklık ve güven ve inayet deneyimlemeye başlıyorsunuz ki, herşey yaşamınıza akıyor….herşey.

Bu büyük bir dönüşümdür. Bundan söz etmeye devam edeceğiz. Sizin bununla tekrar tekrar çalışmanızı istiyoruz. Kendinizi kapana kısılmış ve hayal kırıklığı ve sinir içinde buluyorsanız, kendinizi çıkmaz bir sokakta buluyorsanız, Eski’de çalıştığınızı anlayın. Derin bir nefes alın ve herşeyin size gelmesine sadece izin verin.

Bazılarınızın başını sallayıp, “Tobias, bu bu kadar basit olamaz!” dediğini biliyoruz. Ah…..eğer (basit) olmasını istemiyorsanız, olmayacaktır. Ama bu, bu kadar basit olabilir. Bu kadar tamamlayıcı olabilir.

(duraklama)

Sevgili Shaumbra, bugün burada harika bir konuğumuz, oldukça iyi tanıdığınız bir konuğumuz var. Siz enerjileri çok iyi tanıyorsunuz. Tıpkı sizin gibi, bu konuk da bir değişim ve salma işleminden, sürecinden geçmektedir. Konuğumuz, bu Dünya gezegeninde yaşamı desteklemiştir. İnsanlık için muazzam bir enerji tutmuştur.

Sevgili dostlar, bugünün konuğu Gaia enerjisidir. Gaia – bazılarınızın Toprak Ana dediği – bir melektir. O, tekil, meleksi bir enerjidir. Bu melek, Gaia, Dünya üzerinde yaşam gücü enerjisinin akışını sağlamakla sorumluydu. O, sonunda bu kayaya can verecek yeni enerjilerle Dünya’yı tohumlamak için Dünya’yı ziyaret eden ilk meleklerle birlikte buraya gelmiştir. Gaia buraya gelmeden önce çok hazırlıklardan geçmiştir.

O, Başmelekler Düzeni’nde bir onur koltuğuna sahiptir. Onun koltuğu, Dünya’yı ziyaret ettiğinden beri, çok uzun zamandır boş duruyor. O, doğum ve yaşam tanrıçası enerjisidir.

O sevgisini Yerküre’nin derinliklerine ve Dünya’yı çevreleyen tüm enerjilere yerleştirmiştir. O, daha birçoğunuz buraya gelmeden çok önce buraya gelmiştir. Şöyle demiştir, “Bu Dünya denen muhteşem yeri deneyimlemek için buraya gelen tüm varlıkları sevmek ve beslemek için burada olacağım. Ben yaşam-veren olacağım, ve ben yaşam-alan olacağım. Tüm enerjilerin uygun bir dengede tutulmasına yardımcı olacağım.”

Gaia şimdi sizinle birlikte olmak için geliyor. Gaia, kendi enerjilerini paylaşmak ve içinden geçtiği geçişi de paylaşmak için geliyor. Bir anlamda, Gaia’nın şu anda, birçoğunuzun deneyimlediğine benzer bir enerji gribi deneyimlediğini söyleyebilirsiniz. O, Eski sistemlerinde, fay hatlarında ve enerji ağında ve Yerküre’nin tüm enerji akışlarında şiddetli bir değişimden geçiyor. Bu, melek Gaia’da biraz zorluklara neden oluyor.

Ama biliyor musunuz, sevgili dostlar? O bunu kutluyor. Kendi sistemindeki değişimi kutluyor. Bu işlemi onurlandırıyor. Sizden, onun için üzülmemenizi rica ediyor. Hasta olduğunuzda o da sizin için üzülmedi! (kahkahalar) Bunun sadece işlemin bir parçası olduğunu anlıyor.

Enerji dengesinin desteklenmesi için, Gaia Yeryüzünde çok alemler yarattı. Bitki alemini yarattı – ağaçları, bitkileri, çiçekleri. Ve bitki alemiyle, Dünya üzerindeki varlığınızdan duyduğu sevinci, neşeyi ifade etti. Size sevgisini ve güzellik hissini ifade etti. Bahçede oynamanıza bayılıyor.

Bitki aleminde çok özel bir enerji vardır. Bu, besin ve barınak ve sıcaklık sağlar. Sizi fiziksel beden içinde burada, Dünya’da tutmak, desteklemek amacıyla Gaia ve bitki alemi sürekli yenilenmekte ve dönüşümden geçmektedir.

Gaia, size besin ve sıcaklık sağlayan sevgili hayvan aleminin yaratılmasına yardımcı olmuştur. Bazılarınız hayvan eti yemenin uygun olmadığını hissettiniz. Seçiminizden ötürü sizi onurlandırıyoruz, ama hayvan eti yiyenlerden olanlara da diyoruz ki, burada, Dünya üzerinde bedeninizi sürdürebilmeniz, besleyebilmeniz için bu hayvanların kendini adadığını anlayın.

Hayvan aleminin enerjileri şimdi değişmektedir. Onlar artık eskisi gibi sizi desteklemek zorunda değildir. Onlar bir anlamda gidiyorlar. Oo, siz hâlâ sincaplar…geyikler…orada burada boz ayılar…birçok inek….türlü hayvan çeşitlerini görmeye devam edeceksiniz. Ama titreşim değişmektedir.

Geçmişte olduğu kadar ete çekilmeyebilirsiniz. Bu dini bir şey değildir. Kural değildir. Hiç kimsenin, Tobias’ın etle ilgili yeni bir kural yarattığını söylemesini istemiyoruz. Biz, sizin titreşiminiz değişiyor, ve hayvan aleminin de tireşimi değişiyor diyoruz. Böylece, kendinizi bu tür bir şey yememe eğiliminde bulabilirsiniz. Bedeninize kulak verin. O size söyleyecektir.

Gaia aynı zamanda, sizin içinde bulunduğunuz insanlık aleminin, insan biyolojisi ve bedeninin de yaratılmasına yardımcı oldu. O, insanlık aleminin desteklenmesi ve beslenmesine yardımcı oluyor. Size enerji veriyor.

Bir an için bilincinizi ayaklarınıza getirin. Ayaklarınıza soluyun. Ah….Gaia ayaklarınızı seviyor. (kahkahalar) O, sizin topraklanmış halde kalmanızı sağlıyor.

Dünya’nın erken dönemlerinde, melekler hiç de topraklanmış halde değildi. Enerjinin ayaklara, Yerküre’ye çekilmesini sağlamak için Gaia’nın çok çalışması gerekti. O size yaşam gücü enerjisini Yerküre’den veriyor. Siz yukardan aldığınız kadar aşağıdan da alıyorsunuz. O bu yolla size çok destek vermiştir. O size enerji geri veriyor, tıpkı şu anda ayak parmaklarınızdan yaptığı gibi, artık size hizmet etmeyen Eski Enerji’yi salmanıza yardımcı olarak ve tekrar tekrar taze bir destek sağlayarak size yaşam gücü enerjisi veriyor.

Dünya üzerinde insanlık alemi değişiyor. Titreşim değişiyor. Siz bunu hergün hissediyorsunuz. Tüm bu şeyler değişiyor.

Bir alem daha var, geçenlerde su ve kayalar bölgesi, Pahrump (Nevada) dediğiniz yerde konuştuğumuz gibi, bir su alemi var. Siz oraya geldiniz ve Gaia ile birlikte enerjinizi suya yerleştirdiniz. Oraya ilk geldiğinizde Gaia sizi destekledi, ve siz şimdi içinde bulunduğunuz katı biyolojinin içinde değildiniz.

Siz de melek enerjilerinizin okyanusta yüzmesine, sonra da yunuslar ve balinalarla birleşmesine izin verdiniz. Bundan İncil’in ilk sayfalarında söz edilir. O paragraflarda kendinizi göreceksiniz. Ruh – siz – okyanuslarda yüzen balinaları yarattı(nız). Onlar bu tür bir realitede olmaya alıştılar. Su alemi de değişiyor.

Bunların tümü, sevgili dostlar, bir dönüşüm ve almaya başladığınız yeni bir sorumluluk işleminin parçasıdır. Bakın, Gaia sizin için enerjilerin büyük bir bölümünü ve dengenin büyük bir bölümünü tutmuştur. O sürekli doğmanızı sağlamıştır, tekrar tekrar. Şimdi – bitki aleminde ifade edildiği gibi, hayvan aleminde ve su aleminde ifade edildiği gibi – rolünün büyük bir bölümü değişmektedir. O bir anlamda, enerjilerin yenilenmesi sorumluluğunu size geçirmektedir.

Şu anda çok, çok, birçok değişim olmaktadır Shaumbra. Bazen neden rahatsız, keyifsiz, küskün hissettiğinize şaşıyorsunuz. Bu toplantılara yeniden dengelenmek için geldiğinizi biliyoruz. Bu, Gaia şimdi salmakta olduğu için böyledir. O binlerce yıldır buradaydı.

O da yakında yuvaya gidecektir – Dünya’yı Gaia’sız düşünmek zor. Gaia, biyolojik yenilenme enerjilerini, bedeni tekrar tekrar dönüştürme ve yeniden dengeleme enerjilerini kabul etmeye başlamınızı istiyor. Geçen hafta şu grubun yaptığı gibi (Santa Fe’deki Anasazi’ler) bir çırpıda, ya da tek bir hamlede….bu ne demekse…gitmeyecektir. (kahkahalar) (çvr.: Tobias, Santa Fe’de gerçekleştirdikleri seminerden ve Anasazi denen bir kızılderili kavminden söz ediyor. Anasazi’ler 13. yy’da birdenbire ortadan kaybolmuşlar ve onlarla ilgili birçok efsane varmış. Seminer sırasında rüzgar gibi uğuldayarak gelen ve bazı nesneleri deviren güçlü enerjiler hissedilmiş. Bu bilgiyi, çevirilerden sorumlu Pete’e ulaşamadığım için Tobias Materyelleri’nin alman çevirmeni Ulrike Heyer’den aldım)

Oo, onlar, Anasazi’ler bekliyordu. Shaumbra’nın gelişini bekleyerek, Shaumbra’nın güçlenmesini bekleyerek büyük bir enerjiyi tuttular. Onlar bu enerjiyi binlerce yıldır tutuyordu. Geçen haftaki toplantıyı bekliyorlardı ve çok sevindiler. Çok sevindiler. Sevindiler ve şarkı söyleyip dans ettiler. Burada geçirdikleri zamana teşekkür ettiler. Ama Shaumbra’ya el vermek zamanı olduğunu bildiler. Sizin için, onların çok uzun zamandır tuttuğu yansıma enerjilerini üstlenmek zamanıydı.

Gaia böyle dev bir rüzgar fırtınasıyla gitmeyecektir. Ama o şimdi enerjilerini uyumlamaktadır. Değişmektedir; onun için de bitki, ve hayvan, ve su alemlerinin değiştiğini göreceksiniz.

Bazen kızdığınızı biliyoruz. Belirli şeylerin Dünya’da neden yapıldığını merak ediyorsunuz. Ama buna kısa duvarın arkasından bakmaya çalışın. Bazen, potansiyel olarak çevreye zarar verecek, insanca bir hantallıktan kaynaklanan düşüncesiz eylemler olarak gördüğünüz şey(ler)….değişimin bir parçasıdır. O insanlar, salma işlemine sadece bilinçsizce katılıyorlar.

Biliyorsunuz sevgili dostlar, Gaia inanılmaz güçlüdür. O kendini şifalandırabilir – teşekkürler. Siz onu kurtarmak zorunda değilsiniz. Siz sadece kendinizi kurtarmak zorundasınız. O kendini oldukça iyi şifalandırabilir.

Ona zor gelen şudur, o kadar güçlü ki, – nasıl desek – sizi gezegenden uçurmamak için zaman zaman enerjilerini yumuşatmak, hafifletmek zorunda kalıyor. (kahkahalar) O bunun üzerinde çalışıyor. İfade etmeyi sever. Ama biz ve siz, ondan birçok insan yaşamını etkilemeyecek yerlerde ifade etmesini rica ettik.

O, sizin değişen bilincinize karşılık değişmektedir, bu enerjileri içinize alabilmeniz için yavaş yavaş enerjilerini geri çekmekte, yavaş yavaş Başmelekler Düzeni’ne geri dönmektedir. Siz bunu gerçekleştirdikçe, gerçek biyolojik yenilenmenin nasıl meydana geldiğinin, arınma ve salmanın gerçekte nasıl meydana geldiğinin yepyeni bir anlayışına – bir dakikaya kadar hissetmenizi rica edeceğimiz bir anlayışa – geleceksiniz.

Gaia şimdi içindeki bu gücü, bu yeteneği, arınma ve yenilenme, tekrar tekrar doğurma, hiç bir enerjinin gerçekte asla ölmediği bu gücü, bu yeteneği bir dakika kadar hissetmenizi rica ediyor. (Enerji ölmüyor), sadece arınıyor, temizleniyor. Bakın, bu enerjileri içinize almaya başlayacaksınız. Ve bununla elele giden yaşam gücü enerjisini ve dengeyi sağlayan varlıklar siz olacaksınız.

Burada bir dakika kadar nefes alın ve Gaia’nın enerjilerini hissedin.

(soluma için kısa bir duraklama)

O gerçekten tanrıçadır. Soruyorsunuz, “Ne kadar sürer?” diye. Bilmiyoruz – doğrusal zaman çizginize göre yıllarca sürebilir. Bu tür şeyler epey zaman alır. Ama Gaia işleme şimdi başlıyor.

Bakın, Kırmızı Meclis sizinle konuşmaya başladığından beri, Eski Enerjiler’de bir gidiş olmuştur. Bu, rehberlerinizin gitmesiyle başlamıştır. Onlar işlerini tamamlamıştı. Size hizmet etmişlerdi. Sonra, sevginin en büyüğüyle, kendi tanrısal enerjilerinizin sorumluluğunu üstlenmenizi istediler. Son zamanlarda (dünyayı) terk ederek öbür tarafa geçen çok gruplar olmuştur.

(duraklama)

(Bizi) ziyaret etmek için buraya gelmekte olan sevgili varlığı birçoğunuz tanıyorsunuz. (Tobias burada, Romanya’daki Kırmızı Çemberle ilgili olan ve ziyaret için yakınlarda Colorado’ya gelen ve bu kanallıktan kısa bir süre önce, bir aksam, araba kazasında ölen kadından söz ediyor.) Onun için üzülmeyin. Bu bir kaza değildi. O bunu dikkatlice yarattı. Suları aşıp geldi. Bu toplantıda Shaumbra ile birlikte olacağını düşünerek – Eski insan aklıyla düşünerek – geldi.

Monica, bir anlamda burada. O burada, ama zamanının geldiğini de biliyordu. Bizim tarafa gelmekle, bizimle olmakla, hepiniz için değerli bir hizmette bulunabileceğini biliyordu. O bugün bizimle birlikte burada, İkinci Çember’de oturmakta ve sizi onurlandırmaktadır.

Hiç acı hissetmedi….gerçekten bunu bilmelisiniz. Aslında kaza olmadan hemen önce gitmişti. Fiziksel bedenini terk etmişti bile, onun için kaza olmuş gibi görünüyor. Bu tür şeyleri hazırlamak açısından hepiniz ne mükemmel yollara sahipsiniz.

Böylece sevgili dostlar, Gaia dönüşmektedir ve değişmektedir ve sorumluluğu size devretmektedir.

Ve evet, bazılarınız şu anda gerçekten sesin arkasındaki sesi – Metatron’un sesini duymaktadır, “Gaia’nın çok uzun zamandır tuttuğu insan yaşam gücü enerjilerinin ve dengenin sorumluluğunu tutmaya hazır mısınız? Enerjilerin yenilenmesi ve şifalanması enerjilerini tutan bitki aleminin, ve hayvan aleminin, ve su aleminin bazı enerjilerini getirmeye hazır mısınız? “

Böylece, Gaia sizinle birlikte burada olmaktan çok onur duymaktadır. O çok güzel ve çok geniş, büyük bir hanımdır. (kahkahalar) Bu grupla olmaktan çok onur duymaktadır. Ve bugün müzik çalarken, size aynı zamanda, kendinizi yenilemenin nasıl bir şey olduğuyla ilgili bir tat vermek için de, bu işlem, bu süreç sırasında sizi cesaretlendirmek için tüm güzelliğiyle buraya geldiğini de anlamaktadır.

Bir derin nefes daha alın sevgili dostlar, ve Gaia’nın enerjilerini hissedin. Onun gidişiyle ilgili (bilgileri) size güncellemeye devam edeceğiz.

“Kuantum Sıçrayışı” dediğiniz, bizim Yeni Enerji’ye geçiş dediğimiz şeye – 2007 yılı civarında, belki biraz daha erken ya da biraz daha geç olmasını öngördüğümüz bu zamana – hazırlık olarak çok şey olmaktadır. 2007 yılı civarında insanların bilincinde büyük bir değişim……gelmektedir. Şeylerin hızlandığını, çevrenizdeki herşeyi değiştirdiğini göreceksiniz.

Ve tüm bu zaman sırasında hatırlayın Shaumbra, hatırlayın, bu sizinle ilgili değildir. Büyük bir değişime hazırlanan gerçekten dünyadır, ve üstündeki insanlardır, ve onu çevreleyen meleklerdir. (Dünyayı) hızlı biçimde terk edecek insanlar, hızlı biçimde terk edecek hayvanlar olacaktır. Bunu gerçekleştirdiklerinde onları sevin. Eğer onlara tutunursanız, bizim tarafa yaptıkları yolculuk çok zor olacaktır. Sizin için bu kadar uzun zamandır bir enerji tuttukları için onları onurlandırın. Şeyler hızlanmaya devam edecektir.

Sevgili dostlar, şimdi tüm Shaumbra enerjilerini, hepinizin enerjilerini, yanıbaşınızda oturan ve fiziksel bedenlerini bırakmış olan ama çalışmamızın çok önemli bir parçası olmaya devam eden tüm varlıkların enerjilerini biraraya getirelim. Gaia enerjilerini bugünün Şaud’u için biraraya getirelim, çünkü biz gerçekten tek sesiz. Biz çok sesiz. Biz aileyiz. Biz bir yolculukta birlikteyiz. Biz burada paylaşma ve sevme ve besleme anındayız.

(duraklama)

Bugün, Yeni Enerji’nin Dört Paradigması hakkında konuşalım. Daha sonra daha fazlası gelecek, ama bugün için sadece dört tane. Sevgili dostlar, birkaç hafta önce Independence (Missouri) (çvr.: yerin adı Bağımsızlık anlamına geliyor) denen yerde toplu bilinç hakkında konuştuk; bu yer bu amaç için özellikle düşünülmüştü, ama insanlar tarafından, bizim tarafımızdan değil.

Bu Independence denen yerde toplu bilinç hakkında konuştuk. Orada bulunan gruba bir soru sorduk. Bu grup bir anlamda – şu anda soruyu soran kişiye yanıt olarak – oldukça “seçkin” bir gruptu. Shaumbra grubuna sorduk, “Toplu bilince olan sıkı tutunmanızı bırakmaya hazır mısınız?” Yanıtı bildiğimizi düşünüyorduk, ama soruyu da sormak zorundaydık.

Şimdi de bugün bu gruba, tüm Shaumbra’ya, ve yolculuklarında bu yoldan geçecek herkese geliyoruz. Hepinize soruyoruz, “Hazır mısınız? Toplu bilinci terk etmeyi seçiyor musunuz? Toplu bilinci terk etmeyi seçiyor musunuz?”

Bilinç sadece (tamamen) farkındalıktır….farkındalık. Farkındalık çok kişisel bir şey olabilir. Farkındalık, kendinizi farkında olduğunuz, içinizde olan bitenin farkında olduğunuz kişisel bir farkındalık olabilir. Bu, kişisel bilinç ya da farkındalıktır.

Grup bilinci de vardır. Biz, Dünya’ya gelmeden çok önce birlikte yolculuk etmiş, hatta birlikte burada, Dünya’da yolculuk etmiş gruplardan daha önce söz ettik. Siz ve biyolojik aileniz neredeyse kesinlikle kendi grup bilincinizin bir parçasıdır. Siz daha önce birlikte oldunuz. Bu yaşamda yeniden biraraya geldiniz.

Dini gruplar vardır. Bunlardan bazıları hakkında konuştuk. Mormonlar dediğiniz insanların bir grup enerjisi, bir grup bilinci vardır. Yahudilerin gerçekten bir grup bilinci vardır. Birçok farklı grup bilinç türü vardır. Bu bir farkındalıktır. Bu, sizin bir yaşamdan ötekine, tekrar tekrar birlikte çalışmaya devam etmenizi sağlayan bir çekimdir.

Sonra bir de, toplu bilinç ya da insanlık bilinci vardır. Bakın, siz, şu anda Dünya’da yaşayan her insan ve şimdiye kadar insan olma yolculuğunu yapmış olan ya da bir insan yaşamına sahip olmuş olan her varlık, hepiniz, birlikte bir tür bir yolculuk paylaşıyorsunuz. Siz, toplu bilincin bir parçasısınız. Bu, kollektif bir bilinçtir. Ve buna her an girilebilinir, ulaşılabilinir.

Bazen, yeni bir icat olduğunda, ve bu aynı genel zamanda ama birbirini kesinlikle tanımayan ve dünyanın farklı yerlerinde yaşayan farklı üç, dört, beş bilim adamı/mucit tarafından icat edildiğinde, bunun nasıl olduğuna şaşıyorsunuz. Bu tesadüf değildir. Onların tümü toplu bilince girmektedir. Toplu bilinç belirli bir düzeye eriştiği zaman, yaratıcı işlemle şeyler icat edilebilinir. İnsanlığın titreşimi belli bir noktaya ulaşması, ilgili icatların realiteye geçirilmesini olası kılan bir enerji türü sağlar.

Daha önce sözünü ettiğimiz Thomas Edison – bunu nasıl desek – o da kendine Shaumbra diyebilirdi. Aynı zamanlarda, genel olarak bu tür şeyler üzerinde çalışan başkaları da vardı. O (Thomas Edison) sadece toplu bilince giriyordu.

Toplu bilinç harika bir şey olabilir. Ama sizi geri de tutabilir. Son zamanlarda birçoğunuz, şeylerin neden daha hızlı olmadığını anlamaya çalışıp, neden yarıp geçmeye çalışıyormuş gibi hissettiğinizi, ama bunun sanki yarıp geçemediğiniz lastik bir zar gibi olduğunu anlamaya çalışıp sinirlendiniz. Onu ittiğiniz her sefer, sizi geri sektiriyor. Kendinize ait içgörülere, ve farkındalıklara, ve yeni anlayışlara çok yakın olduğunuzu hissediyor, ama oraya tam varamıyor, perdeyi tam aşamıyorsunuz.

Sevgili dostlar, bu, büyük ölçüde toplu bilincin etkisidir. Bakın, siz onun bir parçasısınız. O dev bir top gibidir. Siz onun parçasısınız. Onun içindesiniz. O sizi geri tuttu. Size iyi hizmet etti, ama artık toplu bilincin hızından daha hızlı gitmeye hazırsınız. Artık o tutunmayı bırakabileceğiniz bir noktadasınız.

Peki diye soruyorsunuz, “Neden, neden toplu bilinçte kalayım ki?” Bunun bir nedeni, rahat olduğu içindir. Onu çok iyi tanıyorsunuz. Burada, Dünya üzerindeki her bir yaşamınızda onun içinde ve onun parçası oldunuz. Rahat bir yerin, rahat bir bölgenin dışına çıkmak, biraz düzen bozucu, biraz korkutucu olabilir.

Birçoğunuz özellikle toplu bilinçte kaldınız, çünkü rahattı. Onu iyi tanıyor, biliyordunuz. Bazılarınız, insanlık bilincine tutunmayı bırakırsanız, ilişkilere ne olacağını merak ettiğinizden sevdikleriniz yüzünden, aileniz, dostlarınız yüzünden toplu bilinçte kaldı. Onları da mı bırakmak durumunda kalacaktınız?

Bazıları size çok, çok candan, çok ağır bir biçimde güveniyor. Onlar size bir anlamda, tıpkı sizin destek ve beslenme ve yenilenme için Gaia’ya güvenmeniz gibi güveniyor. Derin düzeylerde, toplu bilinci bırakırsanız, bu ilişkiyi de bırakacağınızı hissettiniz.

Ve haklısınız – onu bırakırsınız, eğer uygunsa. Eğer uygunsa, size geri gelecektir. Ama onu gerçekten bırakmaya hazır olmalısınız. Bırakın onları. Bir dakikaya kadar bundan daha söz edeceğiz.

Bazılarınız sadece korku yüzünden toplu bilinçte kaldı. Eski’yi bırakmaktan korkuyorsunuz. İnsanlık bilincinin dışında olabilecek şeylerden korkuyorsunuz.

Bazılarınız, daha empatik şifacılar ve yardımcılar olabilmek için özellikle toplu bilinçte kaldı. Eğer bırakırsanız, hastanızı ya da alıcıyı anlamanıza yardımcı olan o bağı da salacağınızı hissettiniz. Toplu bilinci bırakırsanız, farklı bir yere gideceğinizi sandınız. Ve sonra onların şifalanmasına kim yardımcı olacaktı?

Bazılarınız, onu terk edebileceğini bilmediği için toplu bilinçte kaldı. Böylece bugün, sevgili dostlar, bugün Yeni Enerji’nin İlk Paradigması’nda diyoruz ki, “Toplu bilinç, size hizmet ederek zamanını tamamlamış bir anlaşmadır.” Toplu bilinç bir anlaşmadır. Bakın, hepiniz onu kabul ettiniz. Melekler, Gaia, bitki formları, hayvan alemi…..hepiniz onu kabul ettiniz. Ama o artık size hizmet etmiyor, eğer bunu seçerseniz.

Böylece, tüm dünyadaki Gaia’ya, burada oturan Shaumbra’ya, bizi dinleyen ya da okuyan Shaumbra’ya, ve yolları üzerinde bu yere gelecek herkese soruyoruz, “Toplu bilinci salmayı seçiyor musun? Tutunmanı, o genel titreşime olan tutunmanı bırakmayı seçiyor musun?”

Oo, bize şimdi soruyorsunuz; bizimle pazarlık ediyorsunuz. Diyorsunuz ki, “Peki bırakırsam ne olacak, bundan çıkarım ne?” (kahkahalar) Büyük bir sürprizle karşılacaksınız. (kahkahalar) Bu, spiritüel bir crackerjack (çvr.: tic.marka. üstü karamelalı patlatılmış mısır) gibi olacaktır. (kahkahalar) “Toplu bilinci bırakırsam ne olacak? Yaşantım nasıl daha iyi hale gelecek? Bu neyi değiştirecek? Yaşamımda kimi bırakabilirim? Kiminle birlikte kalabilirim?”

Sevgili dostlar, bu yanıtları veremeyiz. Bunun sizi zaman zaman sinirlendirdiğini (sinirli hale soktuğunu) biliyoruz. Ama, bunu zaten içinizde bildiğinizi biliyorsunuz. Bunu hissediyorsunuz. Sadece analiz etmeye çalışıyorsunuz. Böylece, daha derinden hissedin. Burada doğru ya da yanlış yanıt yoktur. Kalabilirsiniz. Gidebilirsiniz. Ama sevgili dostlar, biraz gidip biraz kalamazsınız. (yoğun kahkahalar) Bıraktığınız zaman, bırakırsınız. Bundan sonra olacaklar, sizin yaratığınız şey(ler)dir.

Şimdi, burada bir konuyu daha ortaya atmak istiyoruz, ilgi çekecek bir şeyi. Bu garip bir gün, çok garip bir gün. Enerjiler – eğer daha hissetmediyseniz – biraz işlemez halde (ayarı bozuk). Şeyler – bunu hissetmek için kendinize verirseniz – bir anlamda biraz çarpık, ters gidiyor, yumuşak bir akışı izlemiyor.

Dışardan buraya gelen ve olan biteni anladıkları için özellikle – nasıl desek – bu toplantıya odaklanmış olan enerjiler var. Onlar, siz daha burada kapıdan içeriye girmeden önce olan biteni biliyorlardı.

Perdenin bizim yanında, bunun olmasını görmek istemeyen güçler olduğunu söyleyebilirsiniz. Bunun olmasını neden istemediklerini, tüm bu prosedürle kaybedecek neleri olduğunu hissetmenizi rica ediyoruz. Onlar, Dünya üzerinde bulunan ve bunun olmasını istemeyen güçlerle çalışıyorlar.

Her birinize enerjileri bugün özellikle yansıtıyorlar. Korkmak için bir neden yok. Bugün burada olan biteni gerçekten dinliyorlar. Ve şu anda da çabalarını arttırıyorlar. Biz burada oturmuş konuşurken size güçlerini yönlendirebileceklerini sanıyorlar. Sizi korkutabileceklerini sanıyorlar. Oo, çok zorluyorlar. Gücün bir illüzyon, bir yanılsama olduğunu daha öğrenmemişler.

Böylece sevgili Shaumbra, bu sizden geçip gidiyor. Bu geçip gidiyor. Ve bu da onları çok sinirlendiriyor. Hissettiğiniz kendi dengesiz enerjileriniz değildir, daha çok onlarınkidir. Bu enerjileri, sizi manipüle etmek için kullanamazlar.

Size böyle önemli bir soru sorduğumuz şu anda, çok sinirliler. Rahatsız oldular….ve gerçekten, hiç bir paranoya ya da endişe duymadan enerjilerin gelip geçmesine izin verdiğiniz şu anda bile.

Siz şu anda tanrısalsınız. Onların oldukça negatif, kaba enerjileri sizden geçip gidiyor. Geri gelip kendi donatımlarını, teçhizatlarını ve kendi bedenlerini etkiliyorlar. Bakın, siz bunun sizden akıp gitmesine izin veriyorsunuz.

Bu büyük komplolara girmekten hoşlanmıyoruz. Ama biz – nasıl desek – daha gün başlamadan Cauldre’ya konuşup onu uyardık. Gerçekten, gerçekten – biraz komik ama – size garip enerjiler yönlendiren bazı garip insanlar var burada. Bu, sizinle ilgili değildir.

Onlar, herhangi bir insan grubunun toplu bilinci terk etmeye başlayacak ilk kişilerini görmek istemiyorlar. Bu prosedürle kaybedecek bir şeyleri var, belirli bir kontrolü.

Böylece sevgili dostlar, size soruyu yöneltiyoruz. “Toplu bilinci terk etmeyi seçiyor musunuz?” Biz, fiziksel bedeninizi bırakmanızdan söz etmiyoruz. Ölmeyeceksiniz….gerçekten istemedikçe. Biz değiştirmekten, içinize kazınmış olan enerjisel bir modeli, bir kalıbı değiştirmekten, onu bırakmaktan, onu bırakmaktan söz ediyoruz.

Hemen şimdi karar vermek zorunda değilsiniz. (kendi kendine güler) Size bir 15 dakika daha veriyoruz. (kahkahalar) İstediğiniz kadar bekleyin. Hemen bugün bir karara varmak zorunda değilsiniz.

Ama size tek bir şey söylüyoruz. Bıraktığınız zaman geri dönemezsiniz, en azından dönebileceğinizi sandığınız biçimde değil. Toplu bilince geri gittiğiniz zaman, o tümüyle farklı olacaktır. İnsan enerjilerine girdiğiniz zaman, bu, Yeni bir yerden olacaktır. Bu başlarda biraz şaşkınlık yaratabilir. Ama o perdeden, sizi geri tutan o katmandan kurtulmuş olacaksınız.

Siz, tüm geri kalan martılardan kopan, kendi başına uçan, martı aklını, zihnini terk eden, martı bilincini terk eden o martı gibi olacaksınız. Bu başlarda biraz yalnızlık içeren bir şeydir. Ah….ama bunda çok nimetler (lütuflar, inayetler) vardır.

Böylece sevgili dostlar, Yeni Enerji’nin İlk Paradigması, toplu bilinç anlaşmasının artık, artık sizin için geçerli olmadığıdır. Eğer (bunu gerçekleştirmeyi) seçerseniz, toplu bilinci bırakabilirsiniz. Birçoğunuzun günlerce bununla mücadele edeceğini biliyoruz. Kendinizle uzun tartışmalara girecek ve Tobias şimdi önüme ne attı diye anlamaya çalışacaksınız.

Sözünü ettiğimiz şeyi sadece hissetmek için kendinize izin verin. Bugün burada bize kendilerini zorla kabul ettirmeye çalışanların enerjilerini, ve bunu neden yaptıklarını, size neden saldırmaya çalıştıklarını hissetmek için kendinize izin verin. Onlara ait enerjilerin gelip geçtiğini anlayın. Bu enerjiler sizi etkilemek zorunda değildir.

Yeni Enerji’nin İkinci Paradigması şudur, Eski Enerji’de size gelen her şeyin ve herkesin ihtiyaçları karşılanmamış, tamamlanmamıştı. Yükseliş yolculuğunuzdan önce tanıdığınız her insan, size tamamlanmamış enerjiyle geldi. Ve, siz onlara tamamlanmamış enerjiyle geldiniz.

Sahip olduğunuz her ilişki, tamamlanmamış enerji temelliydi. Şimdiye kadar sahip olduğunuz tüm evcil hayvanlar, tamamlanmamış enerji temelliydi. Yaşamınızda sahip olduğunuz her deneyim, tamamlanmamış enerji yüzündendi.

Ve şimdi can alıcı noktaya geldik. Bu büyük bir değişimdir. Bakın, tamamlanmamış parçalar, birbirini tamamlamak için biraraya gelmeye çalışıyordu. O iki parça, birbiriyle bütünlük oluşturmaya çalışıyordu. Yaşamınızda boşluk olduğunda, bir delik olduğunda, tamam, bütün olabilmeniz için o boşluğu doldurma potansiyeline sahip başka birine çekiliyordunuz.

Bu, Yeni Enerji’de farklıdır. Ve bu, dikkatle izlemek istediğimiz bir şeydir. Yükseliş prosedürüne girdiğiniz zaman, tamamlanmış bir insan melek olursunuz. Daireyi tamamlamış olursunuz, tamamlamış olursunuz. Artık karmanız yoktur.

Evet, arzularınız vardır, ifade etme, yaratıcı olma arzuları. Ama can düzeyinden, ruhsal düzeyden tamamlanmış haldesinizdir. Geçmeniz gereken tüm yaşamlardan geçmişsinizdir. Her yönden tamamlanmışsınızdır. Bütün ve tamamsınızdır. Hâlâ tamir edilmeye ihtiyaç duyan çok şeylerin olduğunu düşündüğünüzü biliyoruz. Ama sevgili dostlar, size söylüyoruz, eğer buradaysanız, eğer bu materyeli dinliyor ya da okuyorsanız, tamamlanmışsınızdır, tamamlanmış bir can, bir ruhsunuzdur.

Şimdi, siz hâlâ, tüm çevrenizde tamamlanmamış olan bir dünyada bulunuyorsunuz. Tüm dinamikler şimdi değişmektedir. Yaşamınızda meydana gelen herşey değişmektedir. Eski Enerji’de size gelen herşey, tamamlanmamış enerjiydi.

Buna bir bakın. Yaşamınızı ya da birçok yaşamınızı gözden geçirin. Onun nasıl bir şey isteyerek size geldiğini göreceksiniz. Ve, kendinizi bir şey isterken buldunuz. Melekler bile….evet, size gelen herşey tamamlanmamış enerjiydi.

Bu, Eski’nin yoluydu. Siz tamamlanmamış enerjiydiniz, onun için de sizi dolduracak şeylere çekildiniz. Ve, aynı zamanda tamamlanmamış enerjiyi kendinize çektiniz. Eski Enerji’de yolunuzu nasıl bulduğunuzun çok ilginç dinamiği! Kırmızı Çember denen bu gruba, tamamlanmamış olduğunuz için geldiniz. Ve, o size geldi, çünkü tamamlanmamıştı. Yaşamınızdaki herşey tamamlanmamış enerjinin, tamamlanmamış enerjiyle karşılaşmasıydı.

Böylece, tamamlanmış enerji olduğunuzda neler olabileceğini şimdi düşünebiliyor musunuz? Artık kendinizi tamamlama arayışında olmanız gerekmiyor. Ama, çevrenizdeki herşey hâlâ kendini tamamlamak peşindedir. Bu, diğer insanlarla olan tüm etkileşiminizi değiştirir. Bu, birlikte çalıştığınız meleklerle olan etkileşiminizi değiştirir. Bu, şimdi burada bütünlenmiş bir tanrısal varlık olarak otururken, herşeyi değiştirir.

Burada bir dönemden geçmek zorunda kaldınız, yaşamınızın çok, çok zor bir değişiminden – bıraktınız….saldınız…hasta oldunuz….işinizi kaybettiniz…evinizi kaybettiniz – bunların tümü yolu açmak içindi, yolu açmak için, böylece tamamlanmış bir varlık olarak Yeni Enerji’de ayağınız sağlam basacaktı. Bu, her dinamiği değiştirmektedir. Size gelen şeyi değiştirmektedir. Biz size tekrar tekrar söylüyoruz – size gelecektir. Ve şimdi size farklı biçimde gelmektedir, çünkü bütünsünüz.

Hâlâ size gelen tamamlanmamış insanlar, ve olaylar, ve şeyler olacaktır. Ama karşılıklı ilişkinin tüm dinamiği değişmektedir, çünkü siz tamamlandınız. Bunu hatırlayın. Bir süre hissedin.

Geçmişte yaşantınıza giren herşey tamamlanmamış enerjiydi. Siz de tamamlanmamış enerjiydiniz, böylece hepiniz bir oyun oynadınız. Böylece, daireyi tamamladığınızda, tamamlandığınızda, neler olduğunu, herşeyin nasıl değiştiğini hissedin.

Bu, Yeni Enerji’nin dönüşen başlıca paradigmasıdır. Biz bununla ilgili daha çok konuşacağız, ama bu, Gaia’ya nasıl yaklaştığınızla, hayvanlara nasıl yaklaştığınızla, yunuslara nasıl yaklaştığınızla ilgilidir. Bu, herşeye nasıl yaklaştığınızla ilgilidir. Değişmektedir. Önceleri olduğundan farklıdır. Ve, temel unsur, tamamlanmış olmanızdır.

Daireyi tamamladınız – yaşantınıza giren büyük, büyük şeyler. Bu noktaya gelmek zordu, biliyoruz. İçinden geçtiğiniz herşeyin içinden geçmek zordu, biliyoruz. Bu, işlemin, prosedürün bir parçasıydı.

Yeni Enerji’nin Üç Numaralı Paradigması – şimdiye kadar etkileşimde bulunduğunuz her bir insan, terk ettiğiniz her bir insan, yaşantınıza geri gelecektir. (kahkahalar) Her biri! Ya bu yaşantınızda geri geleceklerdir, ya da bir başkasında. Rüyalarınızda geri geleceklerdir. Belki de, yaşamlar arasında geri geleceklerdir. Ama sevgili dostlar, birçoğunuzun yaşamınızdan bazı şeyleri kopartıp attığını ve kapıyı çarptığını biliyoruz. Ama şimdi, Yeni Enerji’de, bunların tümü size geri gelecektir.

Nedeni basittir. Siz onlarla bir şey paylaştınız, bu her neyse – bir deneyim, bir his – melekler olarak enerjilerinizi paylaştınız. İnsan olarak onlara kızmış olabilirsiniz. İnsan olarak, onlar sizden önce ölmüş olabilir….neden ne olursa olsun. Ama siz onların bir parçası haline geldiniz, ve onlar da sizin, çünkü biz hepimiz birçok yönden bir ve aynıyız, ve yine de tümüyle bağımsızız.

Ama hepimiz birbirimizle ilişkili olduğumuzdan, onlar size geri gelen yollarını bulacaklardır. Önceden size gelmelerinin nedeni tamamlanmamış olduğunuz içindi, ve onlar da öyleydi. Siz şimdi tamamlanmış haldesiniz. Onlar, farklı olduğunuz için yeniden yaşamınıza gireceklerdir. Derin düzeylerde, sahip olduğunuz şeyi istediklerini anladıkları için yaşantınıza geri geleceklerdir. Onlar, tamamlanmak arayışıyla geri geleceklerdir.

Geldiklerinde, onlarla nasıl çalışacağınızı tam olarak bileceksiniz. Yaptığınız yolculuk yüzünden bileceksiniz. Söylenecek sözleri ve ne yapılacağını bileceksiniz.

Birçoğunuz işini terk etti, ya da işiniz sizi terk etti (bazı gülüşmeler) ve kendinizi sonradan yine orada çalışırken buldunuz ve başınızı kaşıyıp şöyle dediniz, “Ruh, bu nedir? Bunların tümü ne anlama geliyor?” Kendinizi tamamlayabilmek için, kişisel tamamlanmanıza gelebilmek için bir süreliğine terk ettiniz. Sonra geri döndünüz. Bunu (o işi) çok iyi biliyordunuz. Ama şimdi, o işe tamamlanmış bir enerji olarak geri döndünüz. Ve bu, herşeyi değiştirir.

İnsanlarla sahip olduğunuz ilişkiler….onlar geri gelecektir, bilmek isteyeceklerdir. Sahip olduğunuz tamamlanmayı isteyeceklerdir. Bunların tümü süptil (ince) düzeylerde olmaktadır. Onlar, postaya vermeyi unuttuğunuz çeki istemek için size geri gelebilirler. (kahkahalar) Onlar, geçmişteki ortak bir dost yüzünden geri gelebilirler. Onlar sadece, gecenin bir yarısı sizinle ilgili yoğun bir rüya görüp uyandıklarından ve yıllardır görüşmediğiniz halde telefona sarıldıklarından geri gelebilirler.

Ama geçmişteki tüm bu insanlar, ve şeyler, ve hatta evcil hayvanlar geri gelecektir. Bu, Yeni Enerji enerjisinin bir parçasıdır.

Bakın, sizin tamamlanmış enerjiniz onları yeniden geri çeker. Onların bir parçası olmakla, ve onlar sizin bir parçanız olmakla paylaşılan deneyim – bu onları yeniden geri çeker. Birçoğunuzun bundan çekindiğini, korktuğunu biliyoruz. (bazı gülüşmeler)

Ama bakın, daha önce siz tamamlanmamış bir insandınız. Ve onlarla zorluklar yaşadınız. Şimdi, şimdi onları yepyeni bir sevgiyle yepyeni bir ışıkta görebileceksiniz. Böylece, onların yeniden yaşantınıza girmesini bekleyin.

Ve bizi çağırıp, “Sevgili Tobias, sevgili Tobias, ben onu bıraktığımı sanıyordum. Şimdi neden geri geldi?” diye de sormayın. (kahkahalar) “Ben dersimi öğrenmedim mi? Test sayfasında yapmam gereken bir şeyi unuttum mu….geri gidip yeniden öğrenmem mi gerekli?”

Hayır sevgili dostlar, siz (birbirinize) bağlısınız. Toplu bilinci terk ettiğiniz zaman bile – hayır, bunu değiştiriyoruz – özellikle toplu bilinci bıraktığınızda, kendinizi geçmişin şeyleriyle yepyeni bir ilişkide bulacaksınız. Toplu bilinci bırakma sorusunu anlamaya çalışan hepiniz için burada bir ipucu olmalı. Bu, tamamlanmamışın, tamamlanmışla karşı karşıya kalmasıyla ilgilidir. Bunlar, bu Yeni Enerji’de büyük enerji değişimleridir.

Ve Dört Numara, Dördüncü Paradigma….bunu daha önce söyledik, ve şimdi farklı biçimde söyleyeceğiz. Yanıtlar zaten içerdedir, eğer bunların düşünce olmaksızın ortaya çıkmasına izin verirseniz. YANITLAR ZATEN, ŞİMDİDEN İÇERDEDİR. ONLAR, DÜŞÜNCE OLMADIĞINDA ORTAYA ÇIKACAKTIR.

Son toplantımızda söylediğimiz gibi, birçoğunuz mücadele ediyorsunuz. Kafanızdaki büyük sesleri bekliyorsunuz. Şu dev işaretleri bekliyorsunuz. Kendinize güvenmiyorsunuz.

Yanıt oradadır. O sessizdir. O süptildir. Düşüncenizle takılmadığınızda o orada olacaktır. Onu analiz etmekle, anlamaya ve hesaplamaya çalışmakla o kadar meşgulsunuz ki. Bu tarafta bizi bilmeye çalışıyorsunuz. Ruhu bilmeye çalışıyorsunuz, herşeyi bilmeye, hesaplamaya çalışıyorsunuz. Yanıt, düşünce olmadığında ortaya çıkar. O sadece oradadır.

Şimdi, olan şudur sevgili dostlar…..biyolojinizle konuşmak örneğini kullanalım. Bir dengesizliğiniz var. Bir ağrı ya da acınız var. Onunla ilgili ne bilmeniz gerektiğini bilmek istiyorsunuz. Böylece, bize soruyorsunuz. Biz size söyleyemeyiz. Bu, sizinle yaptığımız anlaşmanın bir parçasıdır. Bunu keşfetmek size kalmış bir şeydir.

Bakın, tanrısallığınızı keşfetmenize yardımcı olacağımıza dair bir anlaşmamız var sizinle, bir gün siz de, kendi tanrısallığımızı keşfetmede bize yardımcı olasanız diye. Ama, bazı zamanlar zor olmasına karşın yapılmış bir anlaşmamız var. Ama sizden, içinize yönelmenizi rica ediyoruz.

Böylece, bedeninize bir soru soruyorsunuz. Dizlerinize, rahatlamak için, yeniden iyi hissetmeleri için, sizi taşımaları ve desteklemeleri için neye ihtiyaçları olduğunu soruyorsunuz. Ve sonra, büyük bir ses bekliyorsunuz. Büyük bir işaret bekliyorsunuz.

Sevgili dostlar, yanıt oradadır. Size gelecektir, belki hemen o anda değil, belki biraz sonra. Ve bu belki de, evet, aldırmadığınız bir şey olabilir. Bir reklam panosu görebilirsiniz, size bir şey söyleyen bir reklam panosu. Belki şöyle bir şey söylüyordur, “Derin bir nefes al…..dizlerine kadar.” (bazı gülüşmeler) Ve sonra, buna aldırmıyorsunuz. Bunu analiz ediyor ve diyorsunuz ki, “Oo, bu konuşan sadece benim deli aklım.”

Sevgili dostlar, KENDİ KENDİNİZE ulaşmak için, tekrar, tekrar, ve tekrar kaç farklı yol deneyebilirSİNİZ ki? (kahkahalar) Siz KENDİNİZE kulak vermek istemiyorsunuz ki. Bize kulak vermek istiyorsunuz. Ama gerçek yanıt zaten şimdiden içinizdedir.

Ve o gelir….o, düşünce olmadığında ortaya çıkar. Başka bir deyişle, onu hesaplamaya, bilmeye çalışmayın. Analiz etmeyin. İstediğiniz her soruyu sorun kendinize. Ve sonra bırakın. Bırakın. Normal işlerinizi görmeye devam edin. Yanıt size gelecektir.

Yanıt size uykudan uyandığınız bir rüyada gelebilir. Belli bir anda bir aydınlanma ya da biliş olarak gelebilir. Televizyonda bir program izlerken gelebilir. Ona aldırmamazlık etmeyin. “Eh, televizyonda gördüğüm sadece saçmasapan bir şey” demeyin.

Bakın olan şudur, siz Eski’den Yeni’ye değişmenin ve dönüşmenin tüm prosedüründen, işleminden geçmektesinizdir. Bazen yanıtlarda bir gecikme olur. Bunda gitgide ustalaşacaksınız. Kendi yanıtlarınıza güvenmeyi öğreneceksiniz. Bazen gecikmeler olur. Tanrısallığınız bazen, bakınmadığınız uygun anı beklemek zorunda kalır. Ve o zaman içeriye dalar.

Her zaman bakınıp analiz ediyorsanız, ortaya çıkamaz. Eğer her zaman yanıtın beklentisi içindeyseniz, geçip gelemez. Böylece, bekleyecektir, ve bekleyecektir, ve bekleyecektir, siz yanıtı beklemediğiniz….onu analiz etmeye çalışmadığınız….onu düşünmediğiniz ana kadar. Ve o zaman yanıt ortaya çıkacaktır.

Yanıt zaten, şimdiden oradadır. Başka yöne bakın ki gelebilsin. Onu hesaplamaya, bilmeye çalışmayın. O oradadır.

Siz prosedürün nasıl işlediği konusunda çok ustalaşacaksınız ve ona çok daha güveneceksiniz, onu çok daha iyi anlayacaksınız. Ama biz burada olan biteni anlamanıza yardımcı olmak istedik. Yeni Enerji’nin Dördüncü Paradigması, yanıtların zaten şimdiden orada olduğudur. Onlar düşünce olmadığında ortaya çıkacaktır.

Birçoğunuzun hâlâ bize güvendiğini biliyoruz. Bize güvenemeyeceğinizi, tüm yanıtları size veremeyeceğimizi söylediğimizde, koşa koşa başka kanallık yapan kişilere gidiyorsunuz. (kahkahalar) (Tobias kendi kendine güler) Evet, kendimizi biraz aldatılmış hissediyoruz. (yoğun kahkahalar) “Şu Tobias konuşuyor da konuşuyor, ama sorularımızı hiç yanıtlamıyor” diyorsunuz.

Sevgili dostlar, başka bir kanallık yapan kişiye gittiğinizde neler oluyor biliyoruz. Size aynı şeyi söylüyorlar! (yoğun kahkahalar) Bazılarınızın yeniden geri geldiğini görmek çok güzel! (yoğun kahkahalar)

Biz hepimiz size aynı şeyi söylemeye çalışıyoruz. Bu sizin içinizdedir. Bu, güvenle ilgilidir. Bu, kendini açmakla ilgilidir. Bu, yeni düzeylere gitmek için kendinize izin vermekle ilgilidir. Bu, Eski Enerji yöntemlerinden çıkmakla, Eski doğrusal yoldan çıkmakla ilgilidir. Bu, Yeni’ye girmekle ilgilidir.

Bunun zaman zaman rahatsız edici ve zor olduğunu biliyoruz. Ama biz sizinle çalışıyoruz, prosedürünüzden geçmede sizi cesaretlendiriyoruz.

Böylece, bugün burada çok enerji verildi. Çok şeyden söz edildi – Gaia’nın uzun bir dönemde ayrılacağından –teşekkürler- ve sizin yaşam gücünün yenilenmesi ve dengelenmesi sorumluluğunu kabul etmenizden.

Hepiniz için çok büyük bir adımdan söz ettik sevgili dostlar – toplu bilinci bırakmaktan….bunun ne anlama geldiğinden….buna neden tutunduğunuzdan, ve eğer onu bırakmayı seçerseniz şimdinin neden çok uygun olduğundan.

Tamamlanmamış enerjilerden ve gerçekten daireyi nasıl tamamladığınızdan söz ettik. Bazen bunu kabul etmenin zor olduğunu biliyoruz. “Ama bu kadar muhteşemsem, o kadar tamamlanarak daireyi tamamladıysam, neden hâlâ arabamla, evimle sorunlarım var?” diyorsunuz. Sevgili dostlar, bu, buna Eski Enerji tarzıyla baktığınız için böyledir.

Daireyi tamamlamış olmanın anlamı tamamen farklıdır. Bu, ruhsal düzeydedir. Siz hâlâ Eski insan düzeyinizden bazı şeyleri zorlamaya çalışıyorsunuz. Tanrısallığınızla birlikte Yeni Enerji’de çalışmaya, iş görmeye başladığınızda, sizi şaşırtacak kadar kolay olduğunu…..herşeyin nasıl size geldiğini göreceksiniz. Çevrenize baktığınızda – tüm çevrenizdeki insanların hâlâ mücadele ettiğini gördüğünüzde, bunun ne kadar kolay olduğundan neredeyse suçluluk duyacaksınız.

Onlara demek isteyeceksiniz ki, “Bu o kadar kolay ki. Sana gelmesine izin ver.” Ama bunu yaptığınızda, tıpkı bize fırlattığınız bakışlar gibi onların da size nasıl bakacağını biliyorsunuz. (kahkahalar)

Sevgili dostlar, sizinle bu zamanı paylaşmayı seviyoruz. Burada konuşurken, dönüşüm işleminizden geçmede size yardımcı olmayı seviyoruz. Bu, bizim söylediğimiz sözlerle ilgili değildir. Bu, bu alanda olan şeylerle ilgilidir – bırakmakla, yenilenmeyle, ve gerçek Tanrısal Benliğinizi kucaklamakla.

Birkaç dakikaya kadar size biraz daha konuşmak için geri geleceğiz. Ama şimdilik çıkın, kutlayın. Kutlayın ve konuşurken diğer insanların gözlerine bakın, ve tamamlanmış bir insan görmek ve hissetmek için kendinize izin verin.

Sizi candan seviyoruz. Her zaman sizinle birlikteyiz.

Ve öyledir!

Kırmızı Meclis’in varlıklarından Tobias, Golden, Colorado’da yaşamakta olan Geoffrey Hoppe tarafından sunulmaktadır. Tobit’in mukaddes kitabında bulunan Tobias’ın öyküsü, Crimson Circle sitesinde bulunmaktadır.
www.crimsoncircle.com. Tobias materyelleri, bedelsiz olarak dünyanın her tarafında bulunan ışık işçileri ve Shaumbra’ya, Ağustos 1999 tarihinden beri sunulmaktadır. Bu tarih Tobias’ın, insanlığın yıkım potansiyelini aşıp, Yeni Enerjiye girdiğini söylediği tarihtir.
Crimson Circle, Yeni Enerjiye geçiş yapacak ilk insan (kılığındaki) meleklerden oluşan global bir ağdır. Bu kişiler, yükseliş halinin sevinç ve zorluklarını deneyimlerken, diğer insanların da yolculuğuna, paylaşım, ilgi ve yol göstererek yardımcı olmaktadır. Crimson Circle’in sitesine her ay 40.000’in üzerinde ziyaretçi, son materyelleri okumak ve kendi deneyimlerini tartışmak amacıyla girmektedir.
Crimson Circle her ay Denver, Colorado’da, Tobias’ın, Geoffrey Hoppe kanalıyla son bilgileri sunduğu yerde biraraya gelmektedir. Tobias, kendisinin ve Crimson Council’ın (Kırmızı Meclisin) diğer semavi varlıklarının, aslında insanoğlunun kanallığını yapmakta olduğunu bildirmektedir. Tobias’a göre, onlar bizim enerjilerimizi okumakta ve biz içimizde deneyimlerken, dışardan da bakabilmemiz için, kendi bilgilerimizi bize geri tercüme etmektedirler. Crimson Circle toplantıları herkese açıktır, ama LCV takdir edilir. Katılımı gerektiren hiç bir şey ve ödenmesi gereken bir aidat yoktur. Crimson Circle, dünya çapındaki Shaumbra’nın açık sevgisi ve bağışları yoluyla bolluğu kabul etmektedir.
Crimson Circle’ın en yüksek amacı, insan melekler ve öğretmenler olarak, içsel spiritüel uyanış yolunu yürümekte olan kişilere hizmet etmektir. Bu hıristiyanlıkla ilgili bir misyon değildir. Tersine, içsel ışık, merhamet ve ilgi bulabilmeleri amacıyla, insanları senin kapına getirecektir. Kılıçlar Köprüsü’ndeki yolculuğuna başlayan bu kendine has ve değerli insan sana geldiğinde, o anda ne yapman ve öğretmen gerektiğini bileceksin.
Eğer bunu okumaktaysan ve gerçek olduğunu ve bir bağın olduğunu hissediyorsan, sen gerçekten Shaumbra’sın. Sen insan (kılığında) bir öğretmen ve bir rehbersin. İçindeki tanrısallık tohumunun bu anda ve gelecek tüm zamanlar için çiçek açmasına izin ver. Hiç bir zaman yalnız değilsin, çünkü tüm dünyada bir ailen ve çevrendeki semavi boyutlarda melekler vardır.
Bu metni lütfen ticari amaç olmaksızın ve bedelsiz olarak dağıtın.
Lütfen bu bilgiyi, dipnotlar dahil bütünüyle kullanın. Tüm diğer kullanımlar, Geoffrey Hoppe, Golden Colorado’dan alınacak yazılı onayı gerektirir. Telif hakkı 2001, Geoffrey Hoppe, P.O.Box 7328, Golden, CO 80403.e-posta: tobias@crimsoncircle.com. Tüm haklar mahfuzdur.

Sorular ve Yanıtlar

Tanrısal İnsan Dizisi – 07 Haziran 2003
Shoud 11: Dört Yeni Enerji Paradigması

Crimson Circle’de (Kırmızı Çemberde) sunulmuştur

TOBIAS: Ve öyledir, sevgili Shaumbra, Gaia sizi çok candan sevmektedir. Bu denli yumuşak ama odaklı bir biçimde bugün burada bulunmaktan çok mutludur…. size tanrısal bir hizmette bulunmuş olmaktan çok mutludur….tekrarlıyoruz, o bir çırpıda gitmeyecektir, ama gitmeye hazırlanmaktadır.

Rehberleriniz gitti. Elementallerin, doğa varlıkların ve devaların birçoğu gitti. Oo biliyoruz, birçoğunuz o doğa varlıklarını neden artık o kadar sık, ya da hiç görmediğinizi merak ediyorsunuz. Onların da zamanı gelmişti. Kryon varlıklar grubu gitti.

Şimdi Gaia yavaş yavaş çekilmektedir, yavaşça gitmektedir. Bunların tümünü içinizde bütünleştirebilmeniz için Başmelekler Düzeni’ndeki koltuğuna dönmektedir. Tekrarlıyoruz, bu bir işlem olacaktır. Bir zamanı içerecektir.

Gaia bugün, ruhunuzun onun biyolojisinde olmasına izin verdiğiniz için….onunla epey bir deneyim paylaştığınız için size teşekkür etmek üzere geldi…..yaşam gücü enerjilerini…..sizden akan enerjileri…. besleyebilecek enerjileri…..yenileyebilecek enerjileri….yaşamın sadece kendini destekleyip beslemesine değil, ama şimdi bir de kendini genişletmesine yarayabilecek, Yeni Enerji dediğiniz enerjileri şimdi üstlendiğiniz için size teşekkür etmek üzere geldi.

Sevgili dostlar, üzerinde dura dura vurgulamak istediğimiz noktalardan biri de, bunun artık neden sizinle ilgili olmadığını şimdi tümüyle farklı bir açıdan anlamanızdır. Bakın, Yeni Enerjiye geçip de tamamlandığınızda, ruhunuz ve canınız tamamlanır. Bu herşeyi değiştirir. Ama yine de, hâlâ tamamlanmamış olan insanlarla ve hatta insan olmayan biçimlerle çevrilisiniz.

Basit bir benzetme yapalım…..Cauldre, burada ‘ince bir buz tabakası üstünde yürüdüğümüzü’ söyleyerek uyarıyor bizi. (kahkahalar) Basit benzetme şudur, aç olan bir köpek yiyecek peşine düşecektir. Köpek tamamlanmamıştır. Karnı açtır. Böylece uyandığı andan uykuya yatacağı ana kadar – ve hatta uykusunda – yiyecek peşinde koşacaktır. Açlığını gidermek ister. Yaşamındaki herşey, midesine yiyecek indirmekle ilgili hale gelecektir.

Bir köpeğin temel enerjisi, size hizmette bulunmaktır. Köpek derin bir biçimde Gaia ile bağlantı halindedir. Onlar Gaia’da yuvarlanmaya bayılır. (kahkahalar) Ama bir köpek aslında gerçekten size hizmette bulunmak için buradadır. O sizin bir yansımanızdır. Buraya evcil bir hayvanınız olarak hizmet için gelir. Ancak, biyolojisi tamamlanmamış haldeyse, açsa, kendini beslemek için yükümlülüklerini ve vaatlerini göz ardı edecektir. Size hizmet edebilmek için, önce kendini beslemesi gerektiğini içsel düzeyden bilecektir.

Hepiniz köpekler gibisiniz! (kahkahalar) Burada hizmet için bulunuyorsunuz. Açlığınız, spiritüel açlıktı, ruhsal açlıktı….yolculuğunuzun tamamlanmasını isteme açlığıydı….Eski vaatlerden ve Eski karmalardan kurtulma açlığıydı…..içinizde olan tanrısallığın tümünü, ve başkaları tarafından –Gaia, Anasazi, hayvan alemi, ve bitki alemi, ve yunus alemi tarafından- tutulan tanrısallığınızı kabul etme isteğinin açlığıydı.

Ruhsal düzeyde açlık çekiyordunuz. Ama şimdi, tamamlanmak için kendinize izin veriyorsunuz. İçinize dönüyor ve içerden yenileniyorsunuz. İtici güç artık spiritüel açlığınız değildir. Onu an’da, solukta, kendi içinizde buluyorsunuz. Görüyor musunuz, böylece herşey değişmektedir. Siz tamamlanmış oluyorsunuz.

Ama dünyanın geri kalanı, aç köpekler gibi diyebilirsiniz. Onlar yaptıkları şeyler için farklı nedenlere sahip, burada, Dünya’da bulunmalarının, size göre farklı bir nedeni var. Çoğu Eski Enerji’dedir. Sizler Yeni Enerji’de dengeli hale geliyorsunuz. Ama yine de onlarla yan yana bulunuyorsunuz.

Birşeyler olduğunda, bunun gerçekten sizinle ilgisi olmadığını anlayın. Onlar kendilerini beslemeye çalışıyorlar. Kendi tamamlanmalarını bulmak peşindeler. Size çekileceklerdir, özellikle de önceden tanıdıklarınız, çünkü sizde açlıklarını giderecek bir şey olduğunu hissediyorlar. Ancak, sizden bir ısırık alırlarsa, bir şey alırlarsa, işe yarayacağını düşünüyorlar. Böylece birçoğu bunu deneyecektir. Bu, sizinle ilgili değildir. Onlar, o aç köpeklerdir.

Sevgili dostlar, size gelen deneyimlerin bir nedenden ötürü geldiğini hatırlamanızı rica ediyoruz. Ama bu sizinle ilgili değildir. Eğer seçtiğiniz buysa, şimdi tüm enerjinizi hizmette bulunmaya adayabilirsiniz.

Ve hizmette, sevgili dostlar –bu tarafta bir deyişimiz vardır – hizmette olduğunuzda, herşey size gelir. Hizmette olduğunuzda, ruhsal düzeyiniz, güçlü bir biyolojiye ihtiyacı olduğunu bilir. Bolluğa ihtiyacı vardır. Zaman zaman ilişkilere ihtiyacı vardır. Ve bazen de hiç ilişkiye ihtiyacı yoktur. Herşey size gelecektir.

Garip bir nedenden ötürü, geçmiş yaşamlarda hizmette bulunmanın anlamı yoksulluk yemini edip, herşeyi bırakmaktı. Şimdi Yeni Enerji’de, Yeni paradigmada herşey hızlı hızlı size gelir. Onun için dilenmeniz gerekmeyecektir. O şimdiden neye ihtiyacınız olduğunu biliyor. Tanrısallığınız şimdiden biliyor ve anlıyor.

Böylece o, Ruh çalışmasında ve ruhsal hizmet çalışmasında çok daha güçlü ve daha etkili olabilmeniz için size gelebilmektedir. Bunu kendi içinize çekmenizi rica ediyoruz, daha güçlü hizmette bulunabilmeniz için onun size gelebileceği gerçeğini içinize çekmenizi rica ediyoruz.

Bakın siz ondan sakındınız –şifanın çoğundan, bolluğun çoğundan – sakındınız. Üstat yolunun bu olduğunu sandınız. Gerçek Üstat o anda, o anda ihtiyaç duyduğu, depoladığı değil, o âna getirdiği her aracı ve her kaynağı kullanır diyoruz size. Kendinize bu doğal, ruhsal olgu için – onun size gelmesine – izin verin. Siz gerçekten anlamaya başlayana kadar biz bunu tekrar tekrar söyleyeceğiz.

Ve, şu anda size gelenleri anlayın, çünkü bunların büyük bir bölümü tamamlanmamış insanlar, tamamlanmamış deneyimler, tamamlanmamış gruplar olacaktır. Onlar açlar. Sizin içerden dolduğunuzu hissedecekler. Bunu nereden bulduğunuzu bilmek isteyecekler. Size geldiklerinde, onlarla nasıl başa çıkacağınızı bileceksiniz. Bileceksiniz.

Şeyler şu anda çok, çok hızlı hareket ediyor ve önünüzdeki birkaç yıl da etmeye devam edecektir. Tüm çevrenizde ileri geri hızlı dönüşümler olacaktır. Lütfen, bunu siz olarak almayın. Anlayın.

Bugün birçoğunuz buraya gelip kendini garip ya da acayip hissetti. Burada mevcut olan yoğunluğu hissettiniz. Siz…..siz şu harika, kutsal, yumuşak, dingin, sevecen hissi duymak istediniz. (kahkahalar) Ah….sevgili dostlar, hissettiğiniz şey, sözünü ettiğimiz ve buraya enerjilerini akıtan şu dışardaki gruptu.

Onlardan etkilenmek zorunda değildiniz, ama yine de onları hissettiniz. Onların yoğunluğunu hissettiniz. Kızgınlıklarını ve korkularını hissettiniz. Sizi manipüle etmeye çalıştıklarını hissettiniz.

Bu enerjiyi içinize alabiliyorsunuz, çünkü bakın, size gelirken bu enerjinin gerçekten yapışkan bir hali yoktur. Onlar enerjiyi yapışsın diye gönderebilirler, ama bu size Yeni Enerji’de geldiği zaman, saf enerji olarak gelir. Ve siz onunla ne seçerseniz onu yapabilirsiniz. Ve bunun ne olduğunu anlamak bilgeliğine de sahipsiniz.

Böylece, sevgili dostlar, tüm bu şeyler olmaktadır. Şeyler hızlı değişmektedir. Değişimlerden hoşlanmayacak çok güçler var. Biraz kontrol ve güçlerinden ödün verdiklerini hissedeceklerdir. O dönüşümü, onların da Tanrı olduklarına güvenmeyi gerektiren dönüşümü kendilerinde gerçekleştirmeye korkuyorlar. Tanrı olmadıklarına çok güçlü biçimde inandırılmışlar, ama belirli şeyleri gerçekleştirdiklerinde bazı yüksek güçlere girmeye çalışabilirler.

Onlar içlerine bakıp, “Ben de Tanrı’yım” demeye ölümüne korkuyorlar. Bunu söylemek onlar için günahtır. Şimdi, bugün size zorla kendini kabul ettirmeye çalışanların kim olduğunu anlayacaksınız. Bunu söylemek (Ben Tanrı’yım, demek) küfürdür. Böylece bunu yapmakta korku vardır. Korku vardır.

Sevgili dostlar, ama şu anda bir gruba bakıyoruz. Sizinle çok sevgi dolu bir bağ kuruyoruz. En azından bunu kabul etmede….buna açılmaya çalışmada….tanrısallığınızın içinize gelmesine izin vermeye çalışmada yeterince cesur olduğunuzu görüyoruz. Onun için geldiğimizde çok duygulanıyoruz. Onun için Yeni Enerji’nin bu melekleriyle – sizinle – birlikte olmak bizim için bir onur, büyük bir onurdur.

Şimdi soru ve yanıtlar zamanı. Size konuşmak zamanı. Ama bugün bunu biraz farklı yapmak istiyoruz. Soruları BİZ SİZE sormak istiyoruz! (kahkahalar) Enerjinizi bizimle ve herkesle paylaşmanızı istiyoruz.

Öne gelmenizi istiyoruz. Ve geldiğinizde, size bir soru sormak istiyoruz. Önce sorup sonra gelmenizi istemiyoruz. Mikrofon başında Şimdi’de, an’da olmanızı rica ediyoruz. (kahkahalar) Sizinle biraz paylaşmak istiyoruz. Böylece, cesur olun sevgili varlıklar. Mikrofona gelin.

(duraklama, sonra ilk Shaumbra’nın, bir adamın mikrofona yaklaşmasıyla kopan alkışlar)

TOBIAS : Ah….ayağa kalktığında öyle çok enerji aktı ki! (kahkahalar) Peki sana soruyoruz – insan olmakla ilgili en sevdiğin şey nedir? Bu arada, bunu gerçekten bilmek isterdik. Bu tuzak bir soru değildir sevgili dostlar. Sizden duymaya bayılıyoruz.

YANIT : mikrofondaki adamdan değil de, izleyicilerin arasında bulunan bir kadından gelir : Seks! (yoğun kahkahalar)

TOBIAS : Ve sana sevgili varlık soruyu geri yöneltirsek – bu tamamlanmış bir enerji midir yoksa tamamlanmamış mı? (yoğun kahkahalar)

SHAUMBRA 1, mikrofondaki adam : Seks çok, çok iyidir. Ve aslında daha da iyi olacağını düşünüyorum. Kanal olma (kanallık yapma) seminerinde bir deneyim yaşadım…..sanki tanrısallığım, yeni seksüel enerjileri aslında deneyimlemeye başlamış bile gibi hissettim….ve sanki aramızda mesafeler olmasına karşın…. enerjilerimi ve fakat eşimin de enerjilerini içimde hissedebildim. Böylece, yakın temas olmamasına karşın, enerjiler kaynaşıp birleştiler. Ve sanırım – demin sorduğun soruya yanıt olarak – bana en çok sevinç veren şey, tanrısallığımı keşfetmek ve onun çiçek açıp büyümesine izin vermek.

TOBIAS : Ve sana teşekkür ediyoruz, cesur olduğun için, öne çıkıp bizimle paylaştığın için. Biz sadece sözlerden çok daha fazlasını duyuyoruz. Kalbindeki sevgiyi duyuyoruz. Kendinle ilgili sahip olduğun parlaklığı hissediyoruz. Ve bu, hepinizin sahip olduğu birçok kuşkunun, bu yolculukla ve nerede bulunduğunuzla, neyi nasıl, ne kadar gerçekleştirip gerçekleştiremediğinizle ilgili kuşkunun salınmasına yardımcı olacaktır.

Ve bu anı, seksle ilgili bir not düşmek için de kullanıyoruz. Seks, bir insanı, ne kadar tanrısal olduğunu keşfetmekten alakoyan muazzam yollardan biridir. Seksle ilgili olan o kadar çok suçluluk, ve utanç, ve istismar etme enerjileri söz konusu olmuştur ki. Seksüel olarak kendinizi açtığınız zaman, bu ister kendinizle olsun, ister bir başka insanla, kendinizi açtığınız zaman, işte o zaman tanrısallığınız gelebilir ve sizinle oynayabilir. O dans edebilir. Ama suçluluk, ve kuşku, ve istismar etmenin ağır yükleri olduğu sürece, tanrısalığınızın geçip gelmesi çok zordur.

Tanrısallığın en muhteşem ifadelerinden biri de, seks diyeceğiniz şeydir. Bunu kendinize siz verdiniz, bu büyük zevki. Orgazm anında enerji, tanrısal enerji akar sizden. Ve paylaşan bir eşle, sizin gibi tamamlanmış olan bir eşle birlikteyseniz…..oo sevgili varlıklar, Yeni Enerji gerçekten yaratılmıştır!

Böylece, artık seksle ilgili utancın olmamasına izin verin. Seksle ilgili istismar etmenin olmamasına izin verin. Açık olmasına izin verin. Bunu öğretenlerin siz, Shaumbra olmasına izin verin, çünkü sizlerin seksle ilgili en iğrenç ve en zor deneyimlerin bazılarından geçtiğinizi biliyoruz. Onun için, öğretmenler olun şimdi. Sevginin öğretmenleri olun. Teşekkür ederiz.

SHAUMBRA 2, bir kadın : Merhaba Tobias.

TOBIAS : Selamlar. Ve sana soruyoruz bugün – toplu bilinci bırakmayı seçiyor musun, yoksa onda kalmayı mı seçiyorsun?

SHAUMBRA 2 : Ben bırakmayı seçiyorum. Ben aslında Independence seminerine gelmiştim…

TOBIAS : Onun için sana bu soruyu sorduk! (kahkahalar) Sen, tüm Shaumbra adına bu deneyimden geçen insanlardan biriydin. Ama devam et.

SHAUMBRA 2 : Bununla ilgili mi konuşayım? Evet, toplu bilinci bırakmayı seçiyorum. Ben zaten, deyim yerindeyse, pek kalıplara sığan bir insan olmadım. Ben bir tür kalıp kıran bir insanım. Yani bu sanki doğal bir adım.

TOBIAS: Sen – nasıl desek – birkaç hafta önceki Independence enerjisinin çok önemli bir parçasıydın. Ve senin, özellikle de bununla ilgili gerçek sorunlar hakkında orada bulunan diğerleriyle çalışıp konuştuğunu, anlamalarına yardımcı olduğunu biliyoruz. Ve gerçekleştirmen gereken çalışmanın çoğu, sevgili varlık, insanlara aynı zamanda bu tür bir salma işleminde, Eski fikirleri ve kavramları bırakabilecekleri bir işlemde rehberlik etmektir. Gerçekleştirdiğin şeylerde, peşine düştüğün şeylerde seninle yakından çalışıyoruz. Ve bazen başını kaşıyıp bunu anlamaya çalıştığını da biliyoruz. Ama giriştiğin şey ve burada öğrettiğin şey çok önemlidir, çok kritik unsurlardan biridir. Çalışmana devam etmen için seni cesaretlendiriyoruz. Burada bulunanları, çalışmanı desteklemeleri, ve hazırladığın yolda sana katılmaları için yüreklendiriyoruz. Ve, diğer insanların bağımsız olmasına çok farklı yollardan yardımcı oluyorsun. Bundan dolayı bu soru için seni seçmek istedik.

SHAUMBRA 2 : Teşekkür ederim. İzin verirsen şunu da eklemek istiyorum, gerçi ben gayri menkul yatırımları öğretiyorum ama, bu sanki bir maske. Aslında yaptığım muktedir olmakla, bollukla ilgili…..

TOBIAS : Bu, her düzeyde bireysel bağımsızlıkla ilgili. Ama aç köpek yiyecek peşine düşer. Yoksulluk içinde olan insan, her zaman parayla ilgili endişelere sahiptir ve buna odaklanır. Böylece sen onlara bağımsızlık için bir araç sunuyorsun. Ve bu konuda bizden alıntı yapabilirsin. (kahkahalar)

TOBIAS 3.SHAUMBRA’YA (genç bir delikanlı) : Burada olmak nasıl bir şey?

SHAUMBRA 3 : Harika.

TOBIAS : Burada olmak nasıl bir şey?

SHAUMBRA 3 : Harika. (kahkahalar)

TOBIAS : Burada olmak GERÇEKTEN nasıl bir şey?

SHAUMBRA 3 : Harika. (yoğun kahkahalar)

TOBIAS : Nefes al ve enerjileri hissetmek için kendine izin ver. Yanında duran, fiziksel olmayan biri var. Ve biz onun için, burada olmak nasıl bir şey diye sorup duruyoruz. Yanıbaşında duran varlığı hissedebiliyor musun?

SHAUMBRA 3 : Az çok.

TOBIAS : “Hayır” demen pekaladır. Ama nefes alırsan, kalbini açarsan, onların yaşantının birkaç yılından beri seninle olduğunu hissedeceksin. Onları önceden tanıyorsun. İnsan bedenindeydiler. Seninle birlikte yürüdüler. Yolculuğun bu bölümünü seninle paylaşmak için, güvence vermek için, yanıbaşında sana güvence veren bir enerji olarak geri gelebilmek için bu yaşantılarını özellikle terk ettiler. Bu varlık seni çok seviyor ve epey bir zamandır enerjisini hissetmeni bekliyordu. Burada – nasıl desek – tüm ayrıntılara girmemek daha hayırlıdır, ama kendini hissetmeye açarsan, sözünü ettiğimiz şeylerin çoğunu anlayacaksın. Öyleyse, nasıl hissediyorsun?

SHAUMBRA 3 : Biraz rahatsız.

TOBIAS : İyi! (kahkahalar) Rahatsız olmak dönüştürmeye yarar…gerçekten herşeyin dönüşmesini sağlar. Ama burada önemli olan, senin ayağa kalkmandı, tüm Shaumbra’nın önünde olmaya gönüllü olmandı. Bugün herkesin önünde durarak, hislerini açarak, diğerlerinin okuyacağı ve tarihe geçecek kitaplara girmeye gönüllü oldun. Bak, hislerini açmak güvenlidir. Güvenlidir. Hiç bir enerji gelip saldıramaz ya da ele geçiremez. Şu anda olduğun gibi korunmasız ve açık olmak güvenlidir. Oturduğun yere geri kaçmak istediğini biliyoruz. (bazı gülüşmeler) Ama sen bir yol-göstericisisin. Başka insanların görmesini sağlıyorsun. Hissetmek ve kendini açmak pekaladır. Ve, bir sorun var mı?

SHAUMBRA 3 : Hayır.

TOBIAS : Bir Sorun var mı? (kahkahalar)

SHAUMBRA 3 : Hayır.

TOBIAS : Eğer bir sorun olursa, her an sorabilirsin.

SHAUMBRA 3 : Yerime gidebilir miyim? (yoğun kahkahalar ve bazı alkışlar)

TOBIAS : Evet. Bu kadar açık olduğun için sana yeniden teşekkür ediyoruz. (alkışlar)

TOBIAS (4.Shaumbra olan kadına konuşur) : Bakıyoruz. (duraklama) Ve, doğum günün ne zaman?

SHAUMBRA 4 : 15 Şubat.

TOBIAS : Güzel bir gün.

SHAUMBRA 4 : Evet, öyledir.

TOBIAS : Ve kaç yaşındasın?

SHAUMBRA 4 : 52…..52 milyon….trilyon.

TOBIAS : Kesinlikle. Kesinlikle. Ve sana bugün şunu soruyoruz. Bunu çok açık bir biçimde grupla paylaşmanı rica ediyoruz ki, doğum gününün ne zaman olduğunu bilsinler. Bir parti hazırlayabilirler. (bazı gülüşmeler) Ama bu aynı zamanda hepinizin anlamasını sağlama biçimimizdir, bakın, siz şimdi her gün doğuyorsunuz. Eski Enerji insanının yolu, bir doğum tarihine saplanmak ve yaşını bilmek ve buna tutunmaktı.

Birçoğunuzun sabah kalkıp aynaya baktığını, ve geçen günleri ve yılları saydığını görüyoruz. Ve siz (böyle yapmakla) sadece biyolojinizin ölüm işlemine geçmesini tetikliyorsunuz. Bu Dünya’ya doğduğunuz bir tarihe, hatta buraya gelirkenki burcunuza tutunuyorsunuz. Bunların hiç biri artık gerçekten uygun değildir. Evet, hâlâ o tarihi işaretleyebilirsiniz. Hâlâ o tarihte kendi kendinize gülümseyebilirsiniz.

Ama hepiniz yeniden doğmaktasınız. Hepiniz yeniden doğmaktasınız. Kendinizi yenileyeBİLİRSİNİZ, özellikle de Gaia’nın bugün buraya getirdiği bazı enerjilerle. Yenilenebilirsiniz. Artık bir yaşlanma işlemine tutunmanız gerekmiyor. Belli sayıda yılların kaldığına tutunmak zorunda değilsiniz. Bu hâlâ birçoğunuzun içinde kazınmış halde. Ve birçoğunuz hâlâ – nasıl desek – doğumu, ve yaş dönemlerini izleyip, yılları sayıyor. Bunu bırakmak zamanıdır, bu Eski kalıba ait bilincinizi bırakmak zamanıdır. Böylece, bu fırsat için sana teşekkür ediyoruz. Ve grubun önünde böyle durduğun için sana teşekkür ediyoruz.

SHAUMBRA 5 (bir adam) : Selam Tobias.,

TOBIAS : Gerçekten. Peki, bir sonraki yaşamında geri gelmeyi, Dünya’ya geri gelmeyi seçecek misin? Buna zorunlu değilsin. Bunların tümünü bıraktın. Buraya geri gelmeyi seçecek misin?

SHAUMBRA 5 : Gerçekten daha bilmiyorum.

TOBIAS : Ama şu anda bir seçim yapmak zorunda olsaydın, ne yapmayı seçerdin?

SHAUMBRA 5 : Sanırım geri gelmeyi seçerdim.

TOBIAS : Gerçekten, ve bu soruyu bizden aldığın için sana teşekkür ederiz. Bunu bugün gündeme getirmemizin nedeni, geri gelmekle ilgili sahip olduğunuz tüm önyargılı düşüncelerinizi bırakmanızı istediğimizdendir. Bu, düşündüğünüz şey değildir. Siz, mücadele ve zorluklarla dolu yaşamlara bakıyordunuz. Benliğinizin bütününü olamadığınız ya da hissedemediğiniz yaşamlara bakıyordunuz. Birçoğunuz, bir daha asla buraya gelmeyeceğinize dair sözler verdiniz kendinize. Ve bu da sizi mevcut bazı potansiyellere karşı kapatmaktadır.

Geri gelebileceğiniz öyle yollar vardır ki, hayalini bile kuramazdınız. Geri gelme nedeni olarak, Gaia ve Dünya’yla ilgili harika şeyler vardır. Ama hepinizden rica ediyoruz, geri gelmek ya da gelmemekle, Yeni Dünya’ya gitmek ya da bu dünyaya gelmekle ilgili o Eski önyargılarınızı salın gitsin.

Ve kalbinizde ve varlığınızda hissettiğimiz şey, tümüyle insanlığa hizmettir. Siz çok zor deneyimlerden geçtiniz, bazısı bu yaşantınızda, çoğu diğerlerinde, ve insanlık için muazzam bir empati ve ve sevgi kazandınız. Ve başkalarına kendinizden çok verdiğinizi görüyoruz. Ve bunun için size teşekkür ediyoruz. Ve bu fırsatı, gerçekleştirdiğiniz şeylerden dolayı sizi takdir etmek için kullanmak istiyoruz.

SHAUMBRA 6 (bir kadın) : Merhaba Tobias.

TOBIAS : Merhabalar. Seni yeniden görmek ne mutluluk. Bugün sana soracağımız soru – tavuk neden yolu geçmeye kalktı? (kahkahalar)

SHAUMBRA 6 : çünkü meraklıydı.

TOBIAS : Meraklıydı. Gerçekten, ve neyi merak ediyordu?

SHAUMBRA 6 : Herşeyi.

TOBIAS : Kendini biraz tedirgin mi hissediyorsun?

SHAUMBRA 6 : Evet.

TOBIAS : Gerçekten, tavuk meraklıydı. Ama aslına bakarsanız, tavuk yolu hiç geçmeye kalkmadı. (bazı gülüşmeler) Merakını gidermek amacıyla yolu geçmek zorunda kalması, sadece bir yanılsama, bir illüzyondu. Tavuk Şimdi’de, an’da kaldı. Ve herşey ona geldi. Yolu geçmek zorunda değildi. (kahkahalar)

SHAUMBRA 6 : Teşekkür ederim.

TOBIAS : Ve sana çabucak bir soru daha soruyoruz. Gerçekten bir mücadeleden geçiyorsun, bazı enerjilerin dönüştüğünü biliyorsun ama belki kendini kapana kısılmış hissediyorsun. Ama, yaşantında uygulayacağın ve bu mücadeleden geçmeni sağlayacak bugünün aracı nedir?

SHAUMBRA 6 : Herşey benim içimde tamamlanmış halde. Ben tamamlanmış haldeyim.

TOBIAS : Gerçekten. Gerçekten…..onun zaten şimdiden orada olduğu anlayışı, yolu geçmek zorunda olmadığının, sadece onu solumanın anlayışı. Tavuklar yolu geçerken ölüyorlar! (yoğun kahkahalar) Teşekkür ederiz.

SHAUMBRA 6 : Çok teşekkür ederim.

TOBIAS 7.Shaumbra’ya, mikrofona yaklaşan kadına : Ve sana soruyoruz – diğer insanlar sana geldiğinde onlara nasıl danışmanlık yaparsın? Onlara spiritüel yolculuk hakkında, uzun zamandır yaptığın bu yolculuk hakkında nasıl danışmanlık yaparsın? Ama öğretmen olarak sana geldiklerinde, onlara ne söyleyeceksin?

SHAUMBRA 7 : Bana öğretmen olarak geldiklerinde mi?

TOBIAS : Gerçekten.

SHAUMBRA 7 : Onlara ne söylerim? Olabildiğimce açık olmaya çalışırım, çünkü kimin bana bir mesajı olduğunu hiç bilemem. Ve benim için bir yanıtı varsa, ne biçimde olursa olsun bunu kendime uygulamaya çalışırım. İhtiyacım olanı alır, kalanını bırakırım.

TOBIAS : Gerçekten, bu soruyu sana sorduk, çünkü çok yakında sana geleceklerdir. Gelecekler, ve bu insanlar ille de beklediğin kimseler olmayacaktır. Ama sana ilginç ve farklı yollardan geleceklerdir. Ve kendi kalbin ve kendi titreşiminde kalbinin yeri nedir konularında odak noktası olacaksın. Ve onlar bir anlamda, bildiğin şeyin ne olduğunu bilmek isteyeceklerdir. Ama bunu çok savunmacı bir tavırla soracaklardır.

Ve o noktada derin bir nefes almak önemlidir. O noktada onlara, siz ne hissediyorsunuz diye sormak önemlidir. Dinlemek önemlidir. Kendilerini ifade etmeleri, içlerinde olan biteni ifade etmeleri önemlidir.

Bu senin için çok önemlidir, ama tüm Shaumbra için de. Vaaz vermeye gerek yoktur. Bir kitaptan alıntılar yapmaya gerek yoktur. Sana geldiklerinde, öğrencilerinle an’da olmak, derin bir nefes almak ve dinlemek önemlidir.

Bakın, bizim sık sık sizinle yaptığımız şey budur. Bize geldiğiniz zaman, bize ağladığınız zaman, bize kızdığınız zaman, derin bir nefes alıyoruz. Ve diyoruz ki, “Hissettiğin nedir? Sanki kızgın gibisin. Sanki zorluk çekiyormuş gibisin.” Ve sonra siz tüm o düşüncelerin ve hislerin gidip içinizde bir işlemden geçmesine izin veriyorsunuz. Ve sonra da kendinize ait yanıtlarla geliyorsunuz.

Böylece, bu, yaşamında olacak bir şeydir. Bu sana çok uygun olarak sorduğumuz bir şeydir. Ve, burada olduğun için sana teşekkür ediyoruz. Senin sana gelmesi, bu Yeni rolü üstlendiğin için teşekkür ediyoruz.

SHAUMBRA 8, bir adam : Merhaba Tobias.

TOBIAS : Gerçekten. Ve sana bugün soruyoruz – Eski Enerjileri salmak için bulduğun en iyi yol nedir?

SHAUMBRA 8 : Nefes almak.

TOBIAS : Güzel yanıt! (kahkahalar) Ve sen epey bir salma işlemi gerçekleştirdin. Biz yanında olduğumuzdan, seninle olduğumuzdan biliyoruz, zaman zaman zihninden çıkmanın nasıl bir mücadeleye neden olduğunu da. Ama şimdi nefes almayı öğrendiğine göre….ne oluyor….nasıl….Eski gereksiz enerjiler özellikle senden nasıl salınıyor? Senden nasıl atılıyor? Burada senin gerçekleştirdiğin bir şey var ve biz bunu diğerleriyle de paylaşmanı istiyoruz.

SHAUMBRA 8 : Sanki sadece düşünmek rayından çıkıyorum. Ve sanki sadece kendimi bırakıyorum. Ve bu sanki daha çok, çok-boyutlu bir ifade tarzı gibi. Sanırım bunu ifade etmek zor, sanırım.

TOBIAS : Çünkü şimdi kafana başvurdun da ondan. (bazı gülüşmeler) Biz, nefes alırken senin şunu yaptığını görüyoruz, onun çok derine inmesine izin veriyorsun, ve sonra da onu biraz sıkıştırıyorsun. Onu içerde biriktiyorsun. Sonra onu çıkartıveriyorsun. Tümünü bir nefeste boşaltıyorsun. Nefesini yumuşak, sakin bir biçimde alıyorsun. Ama sonra onu hızlı bir biçimde salıyorsun. Bu, salmak için sana çok güzel hizmet etmiş gibi görünüyor. Bu sanki –nasıl desek – defettiğin, attığın bir enerji boşalması gibi bir şey. Çok şeyi harekete geçiriyor. Böylece biz senin bunu diğerleriyle paylaşmanı, ve şeylerin gerçekten solukla bırakılabileceğini anlamalarına yardımcı olmanı istedik. Bu, bu kadar basittir. Bu kadar basittir. Ve biz, Dünya üzerindeki Shaumbra’nın bu kadar harika bir parçası olduğun ve bu çembere enerjini kattığın için sana teşekkür ediyoruz.

LINDA : Geoffrey’nin programına göre bu son görüşme olacak.

TOBIAS: Kesinlikle. (kahkahalar)

SHAUMBRA 9, bir kadın : Merhaba Tobias.

TOBIAS : Gerçekten. Şu anda yaşantındaki en büyük sevinci sağlayacak şey nedir?

SHAUMBRA 9 : Bu çok kapsamlı bir soru olabilir.

TOBIAS : Derin bir nefes al. Bireysel yaşamına en büyük sevinci şu anda sana ne sağlardı?

SHAUMBRA 9 : Kalbim sadece tek bir şey söylüyor. Bu da bir ilişki olabilirdi.

TOBIAS : O zaman, öyle olsun. Öyle olsun. Onu ifade ettin. Ve bunu hak ediyorsun. Verecek çok şeyin var, ve bunu paylaşmak istiyorsun. Ama bu, iki tamamlanmış insanın ilişkisi olsun. Bu, kendini Shaumbra olarak tanımlayan biri olmak zorunda değildir, ama ruhsal düzeyde tamamlanmış biri (olsun). Sen epeydir bekliyordun. Şimdi de bunu ifade ettin. Bunu paylaştın. Bu derin hisleri hepimizle paylaştın. Böylece, bunu aynı zamanda yarattın da. Sana teşekkür ediyoruz. Ve bize ilişkinle ilgili geri bildirimde bulunman hoşumuza gidecektir.

SHAUMBRA 9 : Bunu sana bildirmekten büyük zevk alacağım. Ve, teşekkür ederim.

TOBIAS : Biz sana teşekkür ederiz, çünkü onu şu anda yaratan sendin. Ve o şimdi sana gelebilir. Bir soru daha soracağız.

SHAUMBRA 10, bir kadın : Selam Tobias.

TOBIAS : Selam. Senin bizimle burada, bu enerjide olman çok güzel. Ve sana soruyoruz – kendin için şu anda yapabileceğin en büyük şey nedir? Bu, sana yöneltilmiş kişisel bir sorudur. Kendin için yapabileceğin en büyük şey nedir?

SHAUMBRA 10 : Aklıma gelen tek şey, bu yaşantım boyunca öğrendiğim şey – kendimi sevmek.

TOBIAS : Kesinlikle. Bu, bir insanın gerçekleştireceği en zor şeydir. Onlara çok uzun bir süre kendilerini sevmemeleri öğretildi. Onlara, tamam olmadıkları öğretildi. Onlara, değersiz oldukları öğretildi. Onun için, kendinizi yeniden sevmeyi öğrenmek, her birinizin kendine verebileceği en büyük armağandır. En büyük sevinçtir. Bu – nasıl desek – en hızlı dönüşümü sağlayacaktır.

Ama bunu gerçekleştirmek zordur. Bazı günler aynada kendinize bakmak – bu hepiniz için geçerlidir – ve kendinizi sevmek zordur. Siz hâlâ mükemmelden daha az olan bir şeyin yansımasını görüyorsunuz.

Bugün burada, büyük düzenlerden gelen, sizin “yüksek ve kudretli melekler” diyeceğiniz çok sayıda melek toplanmış bulunuyor. Onlar bugün burada oturmuş ağlıyorlar, çünkü sizin kim olduğunuzu biliyorlar. Gerçekleştirdiğiniz çalışmayı biliyorlar. Adanmışlığı biliyorlar. Sizi candan seviyorlar. Sadece hepinizin kendini sevebilmesini, hepinizin kendinin kim olduğunu kabul edebilmesini, zihninize oyunlar oynamaya çalışmamanızı, ama sadece var olan sevginin girmesine izin vermenizi, kendinizi koşulsuz olarak sevmenizi diliyorlar.

Başkalarını sevebilirsiniz. Ve sevgili varlık, sen bunu, başkalarını sevmeyi, başkalarıyla ilgilenmeyi ve onları beslemeyi çok güzel gerçekleştiriyorsun. Ama kendini sevmek, kendi kendine verebileceğin en büyük armağandır.

Ve böylece, sevgili dostlar, bu gün için….paylaşımlar için…bizimle olduğunuz için…bizi dinlediğiniz için size teşekkür ediyoruz. Gaia enerjilerinin bu odaya gelmesine izin verdiğiniz için ve bir geçiş döneminin şimdi başlama zamanı olduğunu anladığınız için size teşekkür ediyoruz. Söylediğimiz gibi, bunun gerçekleşmesi çok, çok, çok yıllar alacaktır. Ama başlamaktadır. Gaia kendini açıyor, ve tıpkı bir hafta önce Santa Fe’deki Anasazi’ler gibi, sorumlulukları sizin üstlenmenizi arzuladığını söylüyor. Anasazi’lerin gitme zamanıydı. Onlar çalışmalarını bitirmişlerdi. Grupta bulunan bazı kişiler, sonradan kendilerini boş, yalnız, candan bir dost onları terk etmiş gibi hissetti. Ve bu bir anlamda çok doğrudur.

Değişen çok şey vardır. Çok şey şimdi (dünyayı) terk etmektedir. Ama artık kendi tanrısallığınızı siz üstleneceksiniz, enerjileri tutan ve dengeleyen varlıklar olma sorumluluğunu siz, siz üstleneceksiniz. Size hatırlatıyoruz, enerjiler terk ettiğinde ancak – ve özellikle o zaman – yepyeni bir biçimde size geri gelebileceklerdir. Onlar sadece, size Yeni’de geri gelebilmek için
Eski Enerji ilişkilerini terk etmektedir. Bir insanı ya da bir şeyi bıraktığınız zaman – hatta bıraktığınız zaman melekler bile –tümüyle Yeni Enerji’de size yeniden katılabilirler.

Sizinle konuşmaya devam edecek daha çok şeyimiz var. Sizi candan seviyoruz. Ve hiç bir zaman yalnız değilsiniz.

Ve öyledir!

Kırmızı Meclis’in varlıklarından Tobias, Golden, Colorado’da yaşamakta olan Geoffrey Hoppe tarafından sunulmaktadır. Tobit’in mukaddes kitabında bulunan Tobias’ın öyküsü, Crimson Circle sitesinde bulunmaktadır.
www.crimsoncircle.com. Tobias materyelleri, bedelsiz olarak dünyanın her tarafında bulunan ışık işçileri ve Shaumbra’ya, Ağustos 1999 tarihinden beri sunulmaktadır. Bu tarih Tobias’ın, insanlığın yıkım potansiyelini aşıp, Yeni Enerjiye girdiğini söylediği tarihtir.
Crimson Circle, Yeni Enerjiye geçiş yapacak ilk insan (kılığındaki) meleklerden oluşan global bir ağdır. Bu kişiler, yükseliş halinin sevinç ve zorluklarını deneyimlerken, diğer insanların da yolculuğuna, paylaşım, ilgi ve yol göstererek yardımcı olmaktadır. Crimson Circle’in sitesine her ay 40.000’in üzerinde ziyaretçi, son materyelleri okumak ve kendi deneyimlerini tartışmak amacıyla girmektedir.
Crimson Circle her ay Denver, Colorado’da, Tobias’ın, Geoffrey Hoppe kanalıyla son bilgileri sunduğu yerde biraraya gelmektedir. Tobias, kendisinin ve Crimson Council’ın (Kırmızı Meclisin) diğer semavi varlıklarının, aslında insanoğlunun kanallığını yapmakta olduğunu bildirmektedir. Tobias’a göre, onlar bizim enerjilerimizi okumakta ve biz içimizde deneyimlerken, dışardan da bakabilmemiz için, kendi bilgilerimizi bize geri tercüme etmektedirler. Crimson Circle toplantıları herkese açıktır, ama LCV takdir edilir. Katılımı gerektiren hiç bir şey ve ödenmesi gereken bir aidat yoktur. Crimson Circle, dünya çapındaki Shaumbra’nın açık sevgisi ve bağışları yoluyla bolluğu kabul etmektedir.
Crimson Circle’ın en yüksek amacı, insan melekler ve öğretmenler olarak, içsel spiritüel uyanış yolunu yürümekte olan kişilere hizmet etmektir. Bu hıristiyanlıkla ilgili bir misyon değildir. Tersine, içsel ışık, merhamet ve ilgi bulabilmeleri amacıyla, insanları senin kapına getirecektir. Kılıçlar Köprüsü’ndeki yolculuğuna başlayan bu kendine has ve değerli insan sana geldiğinde, o anda ne yapman ve öğretmen gerektiğini bileceksin.
Eğer bunu okumaktaysan ve gerçek olduğunu ve bir bağın olduğunu hissediyorsan, sen gerçekten Shaumbra’sın. Sen insan (kılığında) bir öğretmen ve bir rehbersin. İçindeki tanrısallık tohumunun bu anda ve gelecek tüm zamanlar için çiçek açmasına izin ver. Hiç bir zaman yalnız değilsin, çünkü tüm dünyada bir ailen ve çevrendeki semavi boyutlarda melekler vardır.
Bu metni lütfen ticari amaç olmaksızın ve bedelsiz olarak dağıtın.
Lütfen bu bilgiyi, dipnotlar dahil bütünüyle kullanın. Tüm diğer kullanımlar, Geoffrey Hoppe, Golden Colorado’dan alınacak yazılı onayı gerektirir. Telif hakkı 2001, Geoffrey Hoppe, P.O.Box 7328, Golden, CO 80403.e-posta: tobias@crimsoncircle.com. Tüm haklar mahfuzdur.