Şaud 12: Yedi Mühür

Tanrısal İnsan Dizisi – 19 Temmuz 2003

Crimson Circle’de (Kırmızı Çemberde) sunulmuştur

Tobias : Ve öyledir, sevgili Shaumbra, yeniden biraraya geliyoruz. Sizinle, bu haftasonu boyunca devam eden bir enerjide biraraya geliyoruz. (Breckenridge, Colorado’da yapılan Yaz-Ortası Yeni Enerji Konferansı) Enerji, zaman/mekan açısından birkaç bin yıl önce olmuş bir şeye paraleldir. O olayın enerjisi, doğrudan bu olayın enerjisiyle başabaş gitmektedir. Bununla ilgili bugün Şaud’da konuşacağız.

Ben, Tobias için, burada siz Tanrısal İnsanlarla birlikte olmak büyük mutluluk. Yeniden burada bulunmak çağrısına yanıt veren sizlersiniz. Ben, Tobias için, enerjisi geçen gece buraya akan, ailesinden olduğunuz sevgili Mikail, (Ronna Herman’ın kanal olduğu) Başmelek Mikail ile ve sizi dengelemek amacıyla, boyutlar-arası olduğu kadar en çok da Şimdi’de bu işlemden geçmenize yardımcı olmak için buraya gelen (Jonette Crowley’in kanal olduğu) White Eagle (Beyaz Kartal) ve Mark enerjisiyle birlikte olmak bir onurdur.

Siz burada olmakla, kendinize bir sonraki kapıdan geçmeye izin verdiniz. Bu sizi daha çok tamamlanmaya, daha çok bütünlenmeye, ve yaşantınızda yeni deneyim türlerine götürecektir. Mark ve White Eagle’in enerjileri, bazı korku ve endişelerinizin üstesinden gelmenize yardımcı oluyor.

Ben, Tobias için sevgili Meryem, Marit enerjileriyle – o muhteşem melekle burada birlikte olmak bir onurdur. Onun enerjisi müzikle birlikte akıp geldi. (Kanallıktan önce Natalie Campbell tarafından söylenen Ave Maria’ya göndermede bulunuyor). Bu müzikle birlikte akan sıcaklığı, beslenmeyi, rahatlığı ve sevgiyi hissettiğinizi biliyoruz. Meryem enerjisini size aktarmak üzere bu sevgili varlığın, Natalie’nin burada bulunmasını sağlamak, bizim açımızdan biraz hazırlık gerektirdi. Ama, eğer gerek duyarsak bu tür şeyleri ayarlayabileceğimizi görüyorsunuz değil mi. (kahkahalar)

Enerjisiyle, ilerlemeniz için sizi dürtmeyi ve tekrar tekrar “Hazır mısınız? Cesur musunuz?” diye sormayı sürdüren Metatron ile burada birlikte olmak benim için bir onurdur. Arabanızı kullanırken “Hazır mısın?” sözlerini hissedebilir ya da duyabilirsiniz. Yüreğinizde doğru olduğunu hissettiğiniz bir şeyi gerçekleştirmekten kaçınabilirsiniz. Ve Metatron gelir ve size hatırlatır, “Hazır mısın?” der. Siz onca yaşam boyunca, sadece burada, Dünya’dayken değil, ama çok daha öncesinden buna hazırlanmaktaydınız.

Perdenin bu yanındaki sevgili dostum St. Germain’in enerjileriyle burada birlikte olmak Ben, Tobias için bir onurdur. Çünkü ikimiz de daha önce insan biçiminde bulunduk. Biz birçok öyküyü ve sizinle ilgili birkaç şakayı paylaşıyoruz! (bazı gülüşmeler) Ve, insan melekle ilgili gerçekten çok şey öğrenmekte olan, nasıl tepki verdiğinizi öğrenmekte olan, perde denen şeyin engellerini öğrenmekte olan Hossaf ile burada birlikte olmak bir onurdur. Evet, perde kalkmaktadır.

Siz perdenin çevrenizde olmasına o kadar alışıksınız ki. Bazen perde kalkmaya başladığında, tıpkı geceleri başının üstüne yorganını çeken küçük bir çocuk gibi onu yeniden üstünüze çektiğinizi görüyoruz. Siz perdenin altında rahatsınız. Perdenin altında nasıl iş göreceğinizi biliyorsunuz.

Perde kalktıkça, bedeninizde garip bir şey hissediyorsunuz. Zihniniz pek dengede görünmüyor. Hiç bir sınırın olmadığını hissediyorsunuz. Sizi içinde tutacak duvarlar yok. Bu, alışılmadık ve rahatsız eden bir his. Böylece perdeyi yeniden üstünüze çekmeye çalışıyorsunuz. Ama yine de, bir sonraki soluğunuzda, “Sevgili Ruh, çevremden perdeyi kaldır, çünkü ben özgür bir melek olmak istiyorum!” diyorsunuz.

(duraksama)

Bugün birçok başka konuğumuz var, bizim tarafta bize yardım eden, sizin Kırmızı Meclis’in personeli diyebileceğiniz varlıklar var.

Ve tüm çevrenizde karanlık melekleri var. Evet….ne hoş değil mi? Onlar buraya gözlemek için geliyorlar. Burada hiç bir şey yapamazlar sevgili dostlar. Onlar, Shaumbra tarafından yaratılmış olan kutsal ve aziz bir alandalar. Bu alanda bir şey yapamazlar. Gözlemek için buradalar. Onlar, Tüm Olan’ın parçasıdır. Onlar, geçmişinizin parçasıdır. Onlar Şimdi’nizin parçasıdır. Onların her birinde bir nimet vardır. Bugün onlarla ilgili konuşacağız. Bugün burada, bu odanın her köşesinde birer tane olmak üzere dört karanlık meleği var. Sizinle burada yapılacak bir işleri var. Bazı enerjilerin hareket etmesine ve dönüşmesine yardımcı olacaklar.

Bu dağa gelirken, bu olayın temasının “Uçabilirsin” olduğunu Cauldre’ya (Geoffrey Hoppe) söyledik. Sevgili dostlar, bu insan perspektifinize göre farklı açılardan algılanabilir. Bizim kendi kendimize gülmemize neden olan bir deyiminiz var. Şeyler – nasıl desek – vantilatöre çarpınca uçar. (kahkahalar) Ve odada da birçok vantilatör var (salonun sıcaklığından ötürü). Bu bir tesadüf değildir.

Bu olayın enerjisi de şeylerin uçmasına, havalanmasına, bırakılmasına, açılmasına izin vermektedir, tıpkı kozasından çıkan bir kelebek gibi. Kelebek güneş ışığına karşı koyamaz haldedir ve tüm çevresinde farklı şeyler hisseder. Şu kanat denen şeyler….başlangıçta korkutucudur, çünkü tırtıl daha önce hiç kanat bilmemiştir. Sadece bacak bilmiştir. Ama sonra kanatlarının muhteşem renklerini görür. Onları açar, kanatlarının havayı hissetmesine izin verir. Bu daha önce tırtıl olmuş olan derin bir nefes alır, kanatlarını açar, salar, kozayı geride bırakır, onu çok uzun zamandan beri içerde hapsetmiş olanı geride bırakır. Yeni bir yolculuğa, yeni bir hizmete, ve yeni bir yaşam tarzına çıkar.

Sevgili dostlar, bu konferansın enerjisi uçmaktır…uçmak. Böylece sizin, İnternet’ten dinleyenlerin, gelecek günlerde bu sözleri okuyan ya da dinleyenlerin, hepinizin derin bir nefes almasını rica ediyoruz. Derin bir nefes alın şimdi. Bugün burada küçük bir yolculuğa çıkacağız.

Bu, Tanrısal İnsan Dizisi’nin 12.Şaud’u. Sizinle birlikte harika bir yıl geçirdik, muazzam bir yıl. Bu, size konuşan Ben, Tobias ve meleklerden geçiş yaptığımız bir zamandı. Bu dizide siz de konuşmaya başladınız. Sizin sesiniz ve enerjiniz tüm titreşimsel modellerle, bu mesajların (kanallıkların) çok bileşik ve güzel her bir titreşim modeliyle kaynaştı. Siz birleştiniz. Şaud başladı. O sizin sesiniz, bizim sesimiz, ve Ruh’un sesi haline geldi.

Bu daha önce gerçekleştirilmemiş bir şeydi. İnsan her zaman melekleri dinledi, Tanrı’yı dinlemeye çalıştı…insan, ona ne yapacağını ve nasıl yapacağını söyleyen kürsüdeki birini dinledi….insan, ondan daha fazla bilgiye sahip olmayan bir guruyu izledi. Guru sadece nasıl konuşulacağını biraz daha iyi biliyordu.

Böylece siz bir Şaud’da birleştiniz. O – Dünya’nın enerjisini değiştiren, muhteşem – Shaumbra’nın sesi ve Ruh’un sesi haline geldi.

Biz Şaud’larımıza devam edeceğiz. Sizin enerjiniz gittikçe Şaud’un bir parçası haline gelecek. Ama bakın, siz gittikçe Şaud enerjisinin bir parçası olduğunuzda, yüreğinizi açıp da kendinizi bizim vasıtamızla ifade ettiğinizde, o zaman BİZ de gittikçe Şaud’un bir parçası haline gelebiliriz. Şaud daha tamam ve bütün olabilir.

Bakın, Şaud enerjisi doğrusal (lineer) değildir. O çok-boyutludur. Kendinizi olduğunuz tüme açtığınızda ve Şaud denen bu sevgi ve bilgi kabına enerjinizi kattığınızda, biz gittikçe daha fazla açılabiliriz. Sevgili dostlar, Ruh’un çalışma biçimi budur. Siz gitgide gerçekten olduğunuz Tanrı haline geldiğinizde, Tanrı da gitgide gerçekten olduğu Tanrı haline gelebilir! Yeni Enerji fiziği budur.

Siz sadece bir enerjiyi bir başkasıyla değiştirmiyorsunuz. Biz geri çekilelim diye öne çıkmıyorsunuz. Siz öne çıkıyor ve genişliyorsunuz, ve Ruh hemen yanıbaşınızdadır. Gaia…ve hatta Anasazi’ler…ve hatta hayvanlar…ve Dünya’nın devaları….onlar gitmekteydi. Onlar gitmekte ve Eski enerjilerini ve sizinle olan Eski ilişkilerini geri çekmekteydiler. Onlar gitmeye başladıkça, siz sorumluluğu kabul ediyorsunuz. Aah, bu anahtar noktadır – o zaman onlar geri gelebileceklerdir. Daha tamamlanmış ve Yeni Enerji’de bütünüyle yeni bir biçimde geri gelebileceklerdir.

Bakın Eski Enerji biraz dengeden çıkmıştı. Sizin bütün olmadığınız alanları tamamlamak için enerjiyi tutan varlıklara ihtiyacı vardı. Eski’nin tümünü saldığınızda, ve içinizde olan Tanrı’yı kabul etmeye başladığınızda, bu şeylerin tümü dinamik bir Yeni Enerji biçiminde geri gelebilir. Hiç bir şey kaybetmezsiniz. Herşeyi kazanırsınız Yeni Enerji’de.

İlişkilerden vaz geçmek…ve işlerden vaz geçmek….ve yaşantınızdaki her türlü şeyden vaz geçmek zorunda kalacağınızdan korktunuz. Hatta Gaia’ya bile üzüldünüz, gideceği için üzüldünüz. Bu, Eski tarzdaki şeylerin gidişiydi, ama sizin onları gerçekten bırakmanız gerekiyordu. Sonradan geri gelecekleri beklentisi içinde değil, bütünüyle salmanız gerekiyordu. Eskiyi gerçekten salmanız gerekiyordu.

Sonra, siz kendi hakkınıza sahip çıkarak genişlediğinizde, saldığınız herşey geri gelebilir ve onlar da genişleyebilir. Yeni Enerji fiziği şudur, siz açıldıkça, siz genişledikçe, Tanrı da genişler. Bu, bu kadar basittir.

(duraksama)

Biz bugün böyle bir olayda sizinle birlikte oturmaktan biraz etkilendik, adanmışlığınız ve kararlılığınız, sevginiz, hatta şeyler size karşıymış gibi görünürken oraya geri gelmeye gönüllü oluşunuz bizi biraz etkiledi. Biz bir dakika kadar burada, bu etkileyici enerjide oturup, bizim taraftan bu enerjiyi içimize çekeceğiz. Bırakın, kim olduğunuzdan ötürü sizi onurlandıralım. Sizler yeni patikayı aydınlatan meleklersiniz, gerçekten, gerçekten seven ve Şimdi’de yaşayan meleklersiniz. (kısa bir duraksama) Bu ne kadar güzel bir gün!

Yaklaşık 2150 yıl önce, sevgili dostlar, bu grup, tam olarak bu grup, eksiksiz, Zion Dağı denen yerde (çvr: Kudüs’ün merkezinde bulunan, Davut’un tapınağının bulunduğu, İsa’nın çıktığı, Zeytinlik Dağı denen dağ. Bilgi: Semra Ayanbaşı) aynen böyle birlikte oturdu. Şimdi’nin anında kalarak boyutlar-arasına açılmak için kendinize izin verin. Şimdi anında kalın ama boyutlar-arası açılarak Genişlemiş Şimdi’ye gidin. Birkaç bin yıl öncesine ait enerjilerin şimdi geri gelmesine izin verin. Biz önceden de böyle grup halinde birlikte oturduk.

O zamanda, İkinci Çemberde melekler de vardı. Ve enerjisel olarak, telepatik olarak bağlantı kuran başka insanlar ve melekler vardı, tıpkı şu anda (Internet üzerinden) bizimle bağlantı kuranlar gibi. Onlar bağlantı kuruyordu, bu ister Dünya düzeylerinden, ister çok-boyutlu düzeylerden olsun. Siz o zamanda büyük ve sevgi dolu bir enerji matrix’ine ayarlanmıştınız.

Bu odada bulunanlar birlikte oturdu. Bu rahipler ve nebiler toplantısında bulunmak için uzak ve ırak ülkelerden gelmiştiniz. Asya ülkelerinden, ve Avrupa ülkelerinden, Afrika ülkelerinden, ve bilinmeyen ülkelerden gelmiştiniz. Bu toplantıda bulunmak için aylarca, birçoğunuz yıllarca yolculuk yapmıştı.

Nefes alın ve 2150 yıl önceki bu paralel olayı hatırlamak için kendinize izin verin. Sizler tasavvuf ehli olanlardınız. Bazılarınız rahip ve hahamlardınız. Arap ve Yahudi, Afrikalı, Asyalıydınız.

Bakın, bir ay sürecek meditasyon ve duaları gerçekleştirmek amacıyla Zion Dağı’nda toplanmak için….perdenin bizim yanıyla yoğun bir bağlantı kurmak için…..Dünya’yla yoğun bir bağlantı kurmak için….ve gelecekteki benzer bir olayla yoğun bir bağlantı kurmak için, Başmelek Mikail’in muhteşem evinden bir çağrı yapılmıştı. Siz kesin tarihi bilmiyordunuz, ama uzun bir süredir kapalı olan bir şeyi açmak için, Yeni Enerji’ye ihtiyaç duyan bir şeyi değiştirmek için yeniden biraraya geleceğinizi biliyordunuz.

O zaman da, tıpkı şimdi birlikte oturduğumuz gibi, birlikte oturdunuz. Dil engellerine karşın büyük tartışmalar yapıldı. İnsanlığın doğasıyla ilgili, insanlık durumuyla ilgili, ve Dünya’nın her yanındaki insanların spiritüel doğasıyla ilgili, bugün burada yaptığınız tartışmalara benzer büyük tartışmalar yapıldı. Bunlar, Ruh’la yeniden nasıl birleşileceği ve insanoğlunu geri tutan şeylerin ne olduğuyla ilgili tartışmalardı.

Bazılarınız, o zamanın kiliseleriyle, sinagoglarıyla olan ittifakı korumak istediniz. Bazılarınız isyancı olmak istemediniz, tersine, yeni düşüncelerinizi, insanlığa ve spiritüelliğe yeni bakış açınızı kilise yapısıyla birleştirmek istediniz. Kiliselerle uyum içinde kalmak, onların enerjisiyle akmak istediniz. Bazılarınız epey isyankârdı. Bir başınıza çekip gitmek ve kendi yeni dininizi kurmak istediniz.

Gruptaki bazılarınız da komplolarla, çoğu gerçek olan, hükümetlerin ve kiliselerin komplolarıyla içiçeydiniz. Ama siz toplantınızın, o zamanlar Zion Dağı’ndaki konferansın enerjilerini komplolara odaklamak istediniz. Aranızdan bir başka grup uzak, binlerce mil uzaklığındaki topraklara gidip bir grup olarak kendini tecrit ederek, kendini kapatarak, sadece Dünya enerjisini tutmak istedi.

Bu toplantıda çok ayrıntılı olarak tartışılan şey, daha sonra kutsal İncil’inizde sözü geçen Yedi Mühür’ün anlaşılmasıydı. Bu tartışmanın enerjisi muazzamdı. Galaktik enerjilere, çok-boyutlu enerjilere bağlantı kurulmuştu. Şu Vahiy Kitabı’nı okursanız, galaktik enerjilerin nasıl işin içinde olduğunu göreceksiniz.

Bu toplantı Yedi Mühür’le ilgiliydi. İnsanın spiritüel halinde , içerden mühürlenmiş olan ama uygun da olan bir şeyin olduğu anlayışına geldiniz. Dünya yüzeyinde yürüyen insan meleklerde mühürlenmiş olan, insanlığa ait yedi hal vardı. Ve bir gün, eğer Dünya kalırsa, eğer insanlık belli köprülerden geçer ya da belli kapıları açarsa, bu mühürler açılmaya hazır olacaktı. Yedi Mühür belirlendi. Enerjileri tartışıldı. Bu toplantıda, sevgili dostlar, mühürleri, insan bedenindeki enerji sistemleriyle ilgili anlayışınıza, şimdilerde çakralar dediğinize bağladınız.

Şimdi, bu noktada bizimle açık kalmanızı rica ediyoruz. Şimdi’de olun. Varlığınızın mevcudiyetinde kalın, ama bizim birkaç bin yıl önceki toplantının enerjilerini bu odaya getireceğimizi anlayın. Biz aynı zamanda, birçoğunuzun geçmiş yaşamlarda gerçekleştirdiği çalışmalardan oluşan bugünün kiliselerine ait enerjileri de buraya çekiyoruz. Ve biz, Yeni Dünya dediğimiz şeyin de enerjilerini getireceğiz.

Derin nefesler alın, sevgili dostlar, ve tüm çevrenizde yaratılmasına izin verdiğiniz bu çok ilginç boyuta tüm bu unsurları birleştirmemize izin verin.

Biz bugün yumuşak bir biçimde – çok yumuşak bir biçimde – bu Yedi Mühür’ü açacağız. Bunu sadece kendiniz için gerçekleştirdiğinizi anlamanızı istiyoruz. Bunu, tüm insanlık için gerçekleştirmiyorsunuz. Bunu, onlar adına, onlar için gerçekleştiremezsiniz. Bunu, yanıbaşınızda oturanlar için yapmıyorsunuz. Bunu, çocuklarınız, ya da ana-babanız için yapmıyorsunuz. Siz Yedi Mühür’ü yumuşak bir biçimde kendiniz için açıyorsunuz.

Ama bakın, siz açtıkça, titreşiminizi değiştirdikçe, çevrenizdeki herşeyin potansiyelini etkilersiniz. Daha önce de sözünü ettiğimiz gibi, kendi titreşiminizi değiştirdiğinizde, sonradan herhangi bir insanın, herhangi bir yaşam biçiminin bunu kullanmayı seçebileceği nötr bir enerji potansiyeli yayarsınız. Ama siz iradenizi, arzunuzu onlara empoze etmezsiniz.

Bugün birçok insan, insanların büyük bir çoğunluğu mühürleri açmayı seçmemektedir. Bunu anlayın ve onurlandırın. Eğer bugün enerjisel ya da fiziksel olarak buradaysanız, bunları açmak zorunda değilsiniz.

Anlayın ki siz bunları yumuşak, çok yumuşak bir biçimde açarken……evet, gerçekten – şu anda birisi sordu – birçoğunuz bu mühürlerin üstünde bulunan bazı tabakaların aslında çözülmesini sağladığınız bu işlemden zaten geçiyorsunuz. Ve şimdi, şimdi bu grubun enerjisinde bunları yumuşak bir biçimde daha da çok açmak güvenlidir.

Bunlar, Yuva’dan ayrılışınızı….Ateş Duvarı’ndan geçişinizi….Başmelekler Düzeni’nden geçişinizi…ve Dünya üstündeki tüm deneyimlerinizden geçişinizi temel alarak yaratılmış olan yedi niteliktir. Bu nitelikler sizin tarafınızdan yine sizin içinize derin bir biçimde kazılmıştı. Bunlar değişime hazır olan hallerdir. Bunlar şimdi değişmeye hazır olan Eski paradigmalar ve Eski dinamikler, Eski kalıplardır. Bunlar Ruh tarafından ya da karanlık tarafından içinize damgalanmış şeyler değildir. Bunlar sadece yolculuğunuzun halleri ve kalıplarıdır.

Karanlığın bugün burada olma nedeni, bu yolculuğun, sizin bu yanınızın parçası olduğu içindir. Karanlık, tam olarak ne olduğunu ve ne olmadığını size göstermek için buradadır, artık onu yarattığınız biçimiyle var olmak zorunda olmayan, sadece Eski’ye ait bir nitelik olduğunu size göstermek için buradadır.

(duraklama)

İlk Mühür’de, sevgili dostlar, Ayrılık enerjisi vardır. Bu enerji derin bir biçimde içinize kazılıdır. O, Yuva’yı terk ettiğinizden beri ve Ateş Duvarı’ndan geçtiğinizden beri sizinledir. Siz onu içinize mühürlediniz, yaşadınız ve ona inandınız, ve Ruh’tan ayrı olduğunuzu kabul ettiniz. Ateş Duvarı’ndan geçtiğinizde ve benliğinizin milyarlarca, milyarlarca parçaya ayrıldığını hissettiğinizde, bu bir ayrılık duygusu yarattı.

Bu ayrılık duygusu sizinle kaldı…..Yuva’ya dönmek özlemi….Ana/Baba/Tanrı’ya özlem….ama bu enerjiyi bulamamak….sevgili, sevgili Kral ve Kraliçenin….geldiğiniz Birliğin kollarına geri dönmek özlemi. Ayrılık bir yanılsamaydı (illüzyondu). O orada olmak zorundaydı. İçeride mühürlenmeliydi ki kendi yolculuğunuzu gerçekleştirebilesiniz. O size güzel hizmet etti.

Gününüz kiliseleri ayrılık enerjisini arttırıp büyüttü. Onu içinize daha da kazıdılar. Cennetlerden nasıl atıldığınızdan, cennet bahçelerine nasıl yasaklandığınızdan söz ettiler. Sevgili dostlar, bu Eski Enerjiydi ve Yeni’de bunun yeri yoktur. Siz ayrı değilsiniz. Aslında hiç de olmadınız.

Böylece, yüreğinizdeki sevgi ve gözlerinizdeki yaşlarla, sevgili dostlar, İlk Mühür’ü açmak için kendinize izin verin. Siz onu açtıkça, Ayrılık Mühürü Ruh ve Yuva enerjisini geri getirir. O Tanrı sevgisini geri getirir. O onu realiteye, Şimdi’ye getirir.

Hiç bir adamın, kadının, ya da kilisenin, Tanrı’dan ayrı olduğunuzu söylemesine bir daha asla izin vermeyin. Asla.

(duraklama)

İkinci Mühür Benlik enerjisini içerir. Bakın, Ateş Duvarı’ndan geçip de ayrılığı deneyimlediğinizde, Benliği de ilk kez deneyimlemeye başladınız. Kendi kimliğinize ve kendi spiritüel parmak izinize sahip olduğunuzu farkettiniz.

Benlik gerçekleştirilmişti, ama bu aynı zamanda Benlik-kuşkusunu (kendinden kuşku duymayı) da yarattı. “Ben kimim? Ben kimim? Neden buradayım? Neden artık Yuva’da değilim? Neden boşluktayım?” Benliğin ve Benlik-kuşkusunun farkındalığı size aynı zamanda Kendini-keşfetme enerjisini sağladı. Sizler, kim olduğunuzu ve kim olmadığınızı keşfettiğiniz, binlerce yıllık bir yolculuktaydınız.

Kiliseler size Benliğin kötü ya da yanlış olduğunu söylüyor. Kiliselere ait bazı doktrinlerin ve dogmaların yaratılmasına yardımcı olduğunuzu anlayın ve hatırlayın. Ama bu enerjiyi değiştirmek, onu Yeni’ye dönüştürmek zamanıdır. Onlar size Benliğin yok edilmesi gerektiğini söylüyorlar. Size bırakmanızı ve bilinmeyen bir Tanrı’nın dizginleri ele almasına izin vermenizi ve bir gün, kim olduğunuza dair tüm anıların silineceğini, çünkü Tanrı’nın neşe dolu cennetlerine, büyük bir birlik çorbasına geri döneceğinizi söylüyorlar.

Sevgili dostlar, Yeni Enerji’de Benlik vardır. Kendini-gerçekleştirmek, kendini-anlamak vardır. Sizi buraya getiren yolculuğu hatırlayacaksınız. Kim olduğunuzu hatırlayacaksınız. Benlik, reddedilmemelidir. Benlik, yok edilmemelidir.

Biz her gece, dünyanın her yanında, kendini fiziksel ve duygusal olarak öldürmeye çalışan insanlarla çalışıyoruz. Onlar yapmış oldukları şeyin, ve bulundukları yerlerin anılarını öldürmeye çalışıyorlar. Biz her gece ağlıyoruz, çünkü Benlik, Ruh’un değerli bir armağanıdır. Bu sizin armağanınızdır.

Hiç bir adamın, kadının, ya da kilisenin, Benliği reddetmenizi söylemesine asla izin vermeyin. O, sizin kendinize has spiritüel kimliğinizin temel (asli) parçasıdır. Benliğin Yaratıcısı sizsiniz. Böylece, sevgili dostlar, yüreğinizdeki sevgi ve gözlerinizdeki yaşlarla, İkinci Mühür’ü açın. Benliğinizin güzelliğini görün. Yumuşak bir biçimde İkinci Mühür’ün açılmasına izin verin.

(duraklama)

Sevgili dostlar, Üçüncü bir Mühür var. Ve evet – şu anda soruyu soran kişiye – bunlar çakralarla bağlantılıdır. Bunlar, eğer biraz araştırırsanız, yazılardaki sözcüklerin enerjileriyle bağlantılıdır. Üçüncü Mühür’ün gerisinde Şeytan enerjisi mevcuttur. O içinizdedir, derin bir biçimde içinize kazılıdır.

Şeytan enerjisi dualiteden, ışık ve karanlıktan başka bir şey değildir. Ona kendi gücü teslim edilmiştir. Ama artık gücün bir yanılsama (illüzyon) olduğunu biliyorsunuz. Şeytan’a kendi gücü ve kendi kimliği, ve Tanrı’yla, Ruh’la bitişikliği teslim edilmiştir.

Evet, gerçekten, bugünün kiliseleri size Tanrı ya da Şeytan’ı seçmek zorunda olduğunuzu öğretmektedir. Bunlar aslında aynıdır, aynı şeyin parçalarıdır. Ama bu dualite duygusu, bir ayrılık ve bölünmenin olduğu içinize kazınmıştır.

Sizi dürten, harekete geçiren…ve aynı zamanda hastalandıran…zayıflatan…öldüren bir korku mevcuttur…Şeytan’ın eline düşme korkusu. Siz ışık için yarıştınız. Işığa sığınmaya çalıştınız. Ama Şeytan sizi sanki hep geldi buldu. Tanrı’nın nerede olduğunu, ve Tanrı’nın sizi neden kurtarmadığını, Şeytan’ın neden sizi sürekli çekelediğini merak ettiniz.

Şeytan enerjisi, bugün artık bildiğiniz gibi, bir yanılsamadır. Kiliselerin inanmanızı istediği gibi bir Şeytan yoktur. Cennetle cehennem, ışıkla karanlık arasında bir seçim yoktur. Sadece dualite vardı.

İçinizde de bir Şeytan olduğuna inandınız, bir parçanız o kadar kötü, o kadar günahkârdı ki, kalbinizin sevgisi ona sunulmamalıydı, var olması için ona yaşam verilmemeliydi. Kendi benliğinizin bir parçasını kesip attınız.

Böylece, sevgili dostlar, yüreğinizdeki sevgi ve gözlerinizdeki yaşlarla, bir dualite yanılsaması olduğunu, siz onu etiketleyene dek enerjinin sadece enerji olduğunu açığa çıkarmak için Üçüncü Mühür Şeytan’ı açın. O sadece Ruh’un enerjisidir. Odanın her bir köşesinde duran karanlık güçleri hissedin. Siz istediniz diye oynadıkları oyunu anlayın.

Hiç bir adamın, kadının, ya da kilisenin, Şeytan’ın sizi ele geçireceğini söylemesine asla izin vermeyin. Hiç bir adamın, kadının, ya da kilisenin, size Ruh’a karşıt bir gücün olduğunu söylemesine asla izin vermeyin. Bu sadece enerjidir. Sizin içinizdedir. Siz Yaratan’sınız. Mühür’ün yumuşak bir biçimde açılmasına izin verin.

(duraklama)

Sevgili dostlar, Dördüncü Mühür’de Günah enerjisi vardır. O aynı zamanda, çok uzun zamandır taşıdığınız suçluluktur. O derin bir biçimde içinize kazılıdır ve insanın spiritüel halinin bir parçasıdır. Günah ve suçluluk – aynı şeydir. Yuva’yı terk ettiğiniz için suçluluk taşıdınız. Çok uzun bir geçmişte, yıldızların ve galaksilerin yaratıldığı dönemlerde, fiziksel bir biçim üstlenmeden çok önce başka melekleri yok etmeye ya da tüketmeye çalıştığınız için suçluluk taşıdınız. Suçluluk taşıdınız, çünkü size Tanrı sevgisinden daha değersiz şeyler yaptığınız söylenmişti.

Siz günah ve suçluluk enerjisini içinizde taşıdınız. O, spiritüel insan halinizin bir parçasıydı. Siz onu açtıkça, suçluluk hissetmek için bir nedenin asla olmadığını, günah diye bir şeyin olmadığını farkedeceksiniz. SADECE deneyim vardır.

Böylece, sevgili dostlar, yüreğinizdeki sevgi ve gözlerinizdeki yaşlarla, Dördüncü Mühür’ün açılmasına izin verin. Kendinizi, çok uzun zamandır taşıdığınız günah ve suçluluk yüklerinden özgürleştirin. Yeni Enerji’de günah diye bir şey yoktur. Suçluluk duyacak hiç bir şey yoktur.

Hiç bir adamın, kadının, ya da kilisenin, size Tanrı gözünde yanlış yaptığınızı söylemesine asla izin vermeyin. Bu tümüyle deneyimle ilgilidir.

Yeni Enerji’de içinizde öyle bir denge vardır ki, başka bir adamın…ya da kadının…ya da Dünya’nın…ya da herhangi bir canlı objenin iradesi ya da sevgisine karşı bir şey yapmaya zorlanmayacaksınız, çünkü onların yolculuğuyla ilgili daha büyük bir anlayışa sahip olacaksınız. Onlar için büyük bir şefkat besleyeceksiniz, öyle bir şefkat ki, kendilerine iğrenç, kötü şeyler yaptıklarını görecek ve yine de onları seveceksiniz. Günah ve suçluluğu salın. Ve Yeni Enerji öğretmenleri olarak, bu çok zor engelden, bu çok zor çakradan geçmeleri için diğerlerine yardımcı olun.

(duraklama)

Sevgili dostlar, Beşinci Mühür’ün gerisinde, bugün ve bugünden sonraki her gün özellikle dikkatinizi vermenizi istediğimiz bir enerji yatmaktadır. İnsanın spiritüel hallerini oluşturup bunları bilincinizde ve inanç sistemlerinizde mühürlediğinizde, Istırap denen ilginç bir hali yarattınız. Istırap. Yuva’ya geri götüren yolun, yanlış yol gibi algıladığınız şeyi affettirmenin ya da telafi etmenin ıstıraptan geçtiğini sandınız. Bu, mühürlerin daha güncel bir bölümüdür.

Kendinize ıstırap verdiniz….fiziksel ıstırap…parasal ıstırap…ilişkilerde ıstırap…başkaları adına ıstırap. Sevgili Shaumbra, sizler başkaları adına ıstırap çekmede ustasınız! Ve bunu yapmakla, onların kendi ıstıraplarını (çekmelerini) reddediyorsunuz. Ve bu, onlar için bir şefkat yoksunluğunun ifadesidir.

Siz kendi ıstırabınızı…dünya ıstırabını…geçmiş yaşamların ıstırabını….hiç yaratılmamış evrenlerin ıstırabını üstlendiniz. (kahkahalar) Olmuş olduğunuz varlıkların ve meleklerin ıstırabını üstlendiniz. Istırap enerjisini derin bir biçimde içinize kazıdınız, ve bu kalplerinizde sorunlara neden olmaktadır. Yaşamınızda sorunlara neden olmaktadır. Yolculuğunuzda öylesine aşağılara düştünüz ki, geri dönmenin tek yolu ıstırap çekmek, ve ıstırap çekmek, ve ıstırap çekmek olduğunu sandınız.

Istırap Mührü’nü açmaya hazır olduğunuz zaman, enerjinin sevinç ve neşe ve yaratıcı enerjiye dönüştüğünü göreceksiniz. Sevgili Shaumbra, bazılarınız bu mühürü açmada zorlanabilir, çünkü hâlâ bazı ıstıraplardan geçmeniz gerektiğini düşünüyorsunuz. Hâlâ yaşamın zor olması gerektiğini düşünüyorsunuz. Kendinizi buna o kadar derinden inandırmışsınız ki, kendinize ancak yetecek kadarını, kıt kanaat geçinmek için yetecek kadarını veriyorsunuz. Bizim tarafa geliyor ve diyorsunuz ki, “Kahretsin, yaşam çok zor!” Bundan sonra bunu söylediğinizi duyduğumuzda, biz de “Kahretsin, bunu neden seçiyorsun ki?” diyeceğiz. (kahkahalar)

Böylece, sevgili dostlar, yüreğinizdeki sevgi ve gözlerinizdeki yaşlarla, ve sesinizdeki kahkahayla, Beşinci Mühür’ü açın, ve ıstırap enerjisinin bilincinizden salınmasına izin verin. Şimdiye kadar çektiğiniz tüm ıstırapların ve şu anda deneyimlediğiniz ıstırabın gitmesine izin verin.

Hiç bir adam, kadın, ya da kilisenin asla….asla…asla yeniden ıstırap çekmeniz gerektiğini söylemesine izin vermeyin. Yeni Enerji tarzı neşedir. Yeni Enerji tarzı tamamlanmadır. Kim olduğunuzla, ne olduğunuzla, ve ne yaptığınızla gurur duyun. Bunu sevgiyle ifade edin, tıpkı dün gece duyduğunuz gibi. (bir gece önceki bir konuşmacının söylediklerine gönderme yapıyor) Sevgili Shaumbra, Dünya üzerinde bir melek olmanın nimetlerini deneyimleyebilmeniz için Beşinci Mühür’den ıstırabı salıverin.

(duraksama)

Altıncı Mühür’ün gerisinde – ilginç bir unsur – gerisinde bugün çok enerji barındıran bir unsur…size gerçekten saldırmaya çalışan enerjiler….geçen ayki toplantımızda mevcut olan ve yeniden, özellikle de bugün gelen enerjiler var. Altıncı Mühür’ün gerisinde Kurtuluş var, Kurtuluş.

Bir gün, yolculuğunuzun dönüm noktasında kurtuluşun olacağını biliyordunuz. Özgür olmak gerçekleşecekti. Sizi almak için aşağıya inen UFO’lar değildir. (kahkahalar) Bir guru değildir. Başka bir insan değildir. Hatta İsa, Yeshua bile değildir.

Kurtuluş sizsiniz. Kurtuluş, tüm yanılsamaların (illüzyonların) salınmasıdır. Yedi Mühür’ün açılması kurtuluşTUR. Üç basit sözcüğün – BEN DE TANRI’YIM – yüreğinizde kabul edilmesi, kurtuluştur.

Bugün (hıristiyan) kiliseleriniz herkese kurtuluşun İsa Mesih, Tanrı’nın yegâne oğluyla olduğunu söylüyor. Ve Ben, Tobias, burada cesur bir bildirimde bulunacağım – bu bir yalandır! Seçilmiş bir oğul yoktur. Yuva’nın melekleri vardır, hem de milyonlarcası ve milyarlarcası. Ve ben şu anda burada oturmuş, bunlardan 238 tanesine konuşuyorum, artı İnternetten bağlanan hepinizle. Ben hepinize hitap ediyorum.

Hiç bir kilisenin (dini kurumun), Yeshua dahil herhangi birinin yolunu izlemenizi söylemesine izin vermeyin. O gerçekten bir örnek oluşturmuştur. Ama insanların onu izlemesini istememiştir. Biliyor musunuz, bazı hatalar yaptı. Çekmesi gerektiğinden fazla ıstırap çekti! (bazı gülüşmeler)

Böylece, sevgili dostlar, yüreğinizdeki sevgi ve gözlerinizdeki yaşlarla, Altıncı Mühür’ü, Kurtuluşu açın. Eğer uygun biçimde yargılanırsanız birisinin sizi kurtaracağı inancınızla bağlantılı Eski Enerji kurtuluşunu dönüştürün. Bunu içinizden salın. Kendi kurtuluşunuzun kendiniz olduğunu anlayın. Başka hiç kimse kurtuluşunuz değildir, yalnızca siz.

Kurtuluş her zaman mevcuttu. O, kendinizi ve yolculuğunuzu kabullenmekti. Yeshua’nın sizi sevdiğini anlayın. Yeshua sizinle birlikte yürüdü. Yeshua’nın sizi herhangi bir şeyden kurtarmasına gerek yoktu. Sizin kurtarılmaya hiç ihtiyacınız yoktu. Sadece size hatırlatılmasına ihtiyacınız vardı.

(duraklama)

Son olarak, Yedinci Mühür. Yedinci Mühür de Benlik enerjisidir, tıpkı İki Numaralı Mühür gibi. Ama Yedinci Mühür’de, “Ben kimim?” Benliğindense, “Ben Ben’im” Benliğinin açığa çıkması söz konusudur. Yedinci Mühür, kozayı terk eden kelebektir.

Yedinci Mühür her zaman içinizdeydi. O her zaman “Ben Ben’im” potansiyeline sahipti. “Ben Ben’im”in, kim olduğunu sorgulamasına gerek yoktur. Çevrede olan biteni sorgulamasına gerek yoktur. O engin bir yeni düzeydeki bilişe ve anlayışa sahiptir. Yedinci Mühür’ün gerisindeki Benlik, şeyleri tanrısal kalple anlar, insan aklıyla değil. Yedinci Mühür, Yeni Enerji’nin ve Yeni Dünya’nın potansiyelidir.

Böylece, bizim tüm kutsamalarımızla….Başmelek Mikail’in…Metatron’un…ve Meryem’in…Hossaf’ın…St.Germain’in….evet, gerçekten – şu anda soruyu sorana – gerçekten Kryon’un da….ve köşelerde duran karanlık varlıkların kutsamasıyla, “Ben Ben’im” olmak amacıyla kendinize izin vermek için Yedinci Mühür’ü açın.

Sevgili dostlar, Yeni Enerji’de hiç bir adamın, kadının, ya da kilisenin, Tanrı’dan daha azı olduğunuzu söylemesine asla izin vermeyin. Her bir an’ı, her nefesi, ve her günü Tanrı olarak yaşamaya başlayın. O tanrısal yüreğinizi açın. Zihninize yerleştirdiğiniz yükü salın.

(duraklama)

Yedi Mühür yumuşak bir biçimde açılacak, yumuşak bir biçimde. Bu süre boyunca çevrenizdeki meleklerin sevgi ve desteğine sahipsiniz. Ve kendi Tanrısal Benliğinize sahipsiniz. Bakın, bir bebek bir günde gelişip doğmaz. Bu aylar alır, dokuz ay. Mühürlerinizin açılması yumuşak ve yavaş olacaktır.

Sizden sabahları ilk iş olarak nefes almanızı ve Sizin de Tanrı Olduğunuzu onaylamanızı rica ediyoruz. Gün boyunca zihninizin gevezeliklerini duyarsanız, bu sadece Kendinden-kuşku-duymaktır. Kendinize hatırlatın, “Ben de Tanrı’yım.” Tüm bilmeniz gereken budur. Siz buna lâyıksınız, hepiniz. Siz buna lâyıksınız. Şimdi, bunu yüreklerinize kabul edin.

Herkes için yeni zamanlar gelmektedir. Meydan okumalar olabilir. Yapılacak işiniz olabilir. Ama bu, önceden olduğu gibi olmayacaktır. Bu, önceden olduğu gibi olmayacaktır. Bakın, bazılarınız çalışıyor da çalışıyor, çok çalışıyor. Çalışma enerjisi bile değişecektir. Daha oyuncul bir hale gelecektir. Macera olacaktır. Böylesine bir mücadele olmak zorunda kalmayacaktır. Istırap olmak zorunda kalmayacaktır.

Gelecek Yeni Enerji günlerinde, Shaumbra, yapacağınız çok şey olacaktır. Bazılarını burada duydunuz. (Yeni Enerji Konferansı’ndaki sunumlara değiniyor.) Size öneriler geldi. Size burada fırsatlar ve potansiyeller gösterildi. Size burada engelleri, ve mânileri, ve bariyerleri nasıl aşacağınız gösterildi.

Meydan okumaları kabul ederseniz, Yeni Enerji’yi kabul ederseniz, çok uzun zamandır kapalı olan içinizdeki mühürleri açmak için kendinize izin verirseniz, çok farklı bir yol bulacaksınız. O size gelecektir. O size GELECEKTİR. O kadar çok çalışmak zorunda olmadığınızı göreceksiniz. Evet, günlerinizi aktivitelerle dolduracaksınız, öncesine göre daha da fazla, ama o, geçmişte olduğu gibi ağır ve tatsız bir iş olmayacaktır. O, yaşamın sevinci, neşesi olacaktır. Bununla başa çıkabilir misiniz, Shaumbra? (kahkahalar)

(duraklama)

Yirmi ay önce bu odada otururken, bir Pazar sabahı bir mesaj verdik. (İlk Crimson Circle Okulu: Çemberin Dışında konulu seminer) Bu mesaj, burada bulunan hepiniz tarafından, Zion Dağı’nda toplanan hepiniz tarafından 2150 yıl kadar önce yazılmış sözlerin bir yansımasıydı.

Bu mesajın özü, ifade edilemeyen ya da yazılamayan sözlerle ilgiliydi (kısa bir duraksama, Tobias duygulanır) – burada biraz duygulandık – o zamanlar söylenemeyen ya da yazılamayan, hatta şimdi bile, bu 2003 yılında bile açıkça söylenemeyen ya da yazılamayan sözler. O zamanlar öldürülürdünüz. Şimdi ise sadece biraz tartaklanırsınız! (kahkahalar)

Yirmi ay önce üç basit sözcüğün kanallığını yaptık – SEN DE TANRI’SIN. Basit sözcükler. Ancak bunlar Yeni Enerji’nin en dinamik üç sözcüğüdür.

Yeni Enerji İncil’ini yayınlasın diye Cauldre’ya meydan okuduk. Ve biz bunu gerçek anlamda kastettik. Bu şeyi yaratması için Shaumbra enerjisine baskı uyguladık. Bunu yapsın diye Cauldre’nın omuzuna çok vurduk.

Gerçekten, gerçekten, endişeleri anlıyoruz. Gerçekten, Eski Enerji’nin şu “kurtuluş güçleri”nin bundan hiç hoşlanmadığını anlıyoruz. Onlar bunu görmek istemiyorlar. Bu sözlerin yayınlanmasını istemiyorlar, çünkü bakın, onların içindeki yedi mühür hâlâ kapalıdır. Onlar hâlâ Eski inançlara ve Eski tarzlara tutunuyorlar. Yeni Enerji’den, Yeni kiliseden, Yeni tarzdan korkuyorlar.

Ama biz, siz Shaumbra’nın güçlü olduğunu biliyoruz. Biz, sizin hazır olduğunuzu biliyoruz. Siz buna hazırsınız.

Böylece, yarattığınız bu armağanı, bu üç sözcüğün armağanını kabul etmenizi rica ediyoruz – SEN DE TANRI’SIN.

Yeni Enerji İncil’i şimdi hazır! Biz bitirdiğimizde Cauldre size komik bir öykü anlatacak. (Mesajın sonuna bakın) Yeni Enerji İncil’i bu konferansa yetişmek zorundaydı. Zar zor yetişti! Onun bugün bu odada olması gerekiyordu! 2150 yıl önce Zion Dağı’nda toplanan siz 238 kişinin birleşmiş enerjileriyle olmak zorundaydı.

Bu Yeni Enerji İncil’inde sadece üç sözcük var. (kahkahalar) SEN DE TANRI’SIN. Bu, bu kadar basittir. Bu, bu kadar basittir.

Bugün burada göreceğiniz bu Yeni Enerji İncil’inde 238 sayfa var. Bugün bu odada bulunan her insanı temsil eden bir sayfa var! Ve Yeni Enerji İncil’inin kapağı, dünyanın her yanındaki Shaumbra’yı temsil etmektedir.

Yeni Enerji İncil’i, sevgili dostlar, boş sayfalarla doludur, çünkü hiç bir adam, kadın, ya da kilise, size nasıl yaşayacağınızı asla söyleyemez. SEN DE TANRI’SIN. Burada bulunan her biriniz, 2150 yıl öncesinin her varlığı bu kitaptaki bir sayfayla temsil ediliyor. Bunun yaratılmasına siz yardımcı oldunuz.

Bu hem bizim için, hem de sizin için özel bir gün. Bu, dışardaki güçlerin, gelmesini istemediği bir gün. Enerjisel saldırılarına aylar öncesinden başladılar. Evet, bazılarınız bunu hissetti. Bu saldırıları son toplantımızda yoğunlaştırdılar. Neredeyse Cauldre’nın kitabı unutmasına neden oldular! (bazı gülüşmeler) Ama kitap tam zamanında geldi. Seninle şakalaşıyoruz tabii, Cauldre.

Böylece, sevgili dostlar, Tanrısal İnsan Dizisi, Shoud 12’nin enerjisi böyle bir şey. Yedi Mühür, içinizin derinliklerinde kazılı olan enerjiler şimdi açılabilir ve salınabilir.

Evet, eğer yazıları ve çakra sisteminin enerjilerini araştırırsanız, bunların tümünün birbiriyle nasıl bağlantılı olduğunu göreceksiniz. Vahiy Kitabı’yla ilgili daha fazla şeyler öğrenmek, yazıları araştırmak isterseniz, Zion Dağı’nda 2150 yıl önce buluştuğumuzda, boyutlar-arası enerjilerle birleştiğimizi anlayın. Vahiy Kitabı’nda sözü geçen şeytana, ve atlara, ve savaşçılara ve tüm diğer simgelere yorumlar açısından bakın. Bu kitaba yeniden bir bakın, ve gerçekten anlayacaksınız.

Biz bu toplantının enerjisine önünüzdeki iki ya da üç gün devam edeceğiz. Ama BU an’ın enerjisi, Sen de Tanrı’sın’ın, ve Yedi Mühür’ün açılışını kabul etmektir.

Sizi candan seviyoruz. Hiç bir zaman yalnız değilsiniz.

Ve öyledir!

Geoffrey Hoppe’nin (Cauldre) notu:

İlk Crimson Circle Okulu, “Çemberin Dışında”, Yeni Enerji Konferansı’nda yukardaki mesajın verildiği balo salonunda 8-11 Kasım 2001 tarihinde Great Divide Lodge’da gerçekleştirildi. Okuldaki hafta sonu uzun ve yorucu, ama çok tatmin ediciydi. 60’ın üzerinde Shaumbra, Yuva’dan başlayan, Ateş Duvarı’ndan geçip Boşluğa giden ve evrenin yaratılışından geçen yolculuğu yeniden deneyimledi.

Okulun son günü pazar sabahı uyandığımda ne kadar yorgun olduğumu net olarak hatırlıyorum. Önceki iki gün Tobias zaten beş kez benim kanalımla konuşmuştu ve o sabah da gerçekleştireceğimiz son bir kanallık vardı. Tobias’a perişan olduğumu söyledim ve sabahki mesajı kısa tutmasını rica ettim. Kanallığın odağını ve enerjisini tutmakla ilgili endişelerim vardı.

Sabahın ilerleyen zamanında, Tobias kanallık için geldi. Konuşmaya başladığı anda enerjilendiğimi hissettim. Ve bu, Tobias’ın şimdiye kadar verdiği en güzel – ve en uzun – kanallıklardan biri oldu. İlk kez burada “Sen de Tanrı’sın” sözlerini sundu. Gezegenin Yeni Enerji İncil’i için hazır olduğunu, ve bu kitabın sadece üç sözcüğü, “Sen de Tanrı’sın”ı içermesini söyledi. Tobias, Yeni Enerji İncil’inin “100 ve 100 ve birkaç sayfa daha” olmasını ve teki hariç tüm diğer sayfaların boş olmasını söyledi. Yeni Enerji’deki yaratanlar olarak, kendi Yeni Enerji İncil’imizin sayfalarını yazmanın her birimize kaldığını söyledi.

Ben bu projeyi aklımın “yapılacaklar” kutusuna koydum, ama daha öncelikli gündemler yüzünden bu proje listenin altına itilip duruyordu. Bir yıl kadar sonra fiat almak için bazı basımcılarla iletişim kurdum ama engellerle karşılaştım, çünkü benim neden sadece bir sayfası basılı, ciltlenmiş bir kitap istediğimi pek anlayamadılar. Bu projenin bir kez daha listenin alt sıralarına düşmesine izin verdim.

Geçtiğimiz kış, toplu bir kanallık sırasında, Tobias bana yeniden Yeni Enerji İncil’ini hatırlattı. Ben bana danışan bir müşterinin çok büyük bir projesiyle öylesine meşguldum ki, geçici olarak Tobias’ın bu isteğini duymazdan gelmeyi seçtim. Sonra, tam iki hafta önce, bu Yeni Enerji Konferansı’na gelmeye hazırlanırken, bir ara vermek için öğleden sonra dışarı çıktığımda Tobias geliverdi.

“Benim Yeni Enerji İncil’im nasıl gidiyor?” diye sordu, alaycı bir sesle.

“Tobias, sanat çalışmasını ve üretimi yapacak zamanım olmadı” diye yanıtladım.

“Kitabı Yeni Enerji Konferansı için hazır etmek iyi olurdu” diye kışkırttı Tobias.

“Yaz-Ortası Yeni Enerji Konferansı’na sadece iki hafta var Tobias!” dedim çileden çıkmış bir halde. “Geri döner dönmez yapmaya çalışırım.”

“Hmmmmmmm…..” Ve Tobias gitti.

Masama döner dönmez telefon çaldı. Arayan, müşteri-bağlantılı projelerimde birlikte çalıştığım bir basımcıydı. Konuşmamızın sonunda, “Altı ay önce yorumda bulunduğum şu kitabı hatırlıyor musun? Hani şu sayfaları boş olanı? Onunla ilgili yazışmaları buldum. Bu kitabı hâlâ basmak istiyor musun?”

“Yahu Tobias bunu nasıl beceriyor!!?” diye şaştım kendi kendime. Basımcıya, kitabı iki hafta içinde, en geç 18 Temmuz, Cuma günü kesinlikle teslim almam gerektiğini söyledim. Eğer bu mümkün olmayacaksa, konuşmak için Konferans sonrasını beklemek zorunda kalacaktık.

Basımcı dört saat kadar sonra geri aradı. Şirketi ciltli kitap basmasa da ve bu işi Doğu Kıyısı’ndaki bir şirketle işbirliği içinde yapmak durumunda olsalar da, ilk 300 kitabı 18 Temmuz’da Breckenridge’e teslim edebileceklerini söyledi….eğer ben ertesi günün öğlenine kadar sanat çalışmalarını içeren dosyaları hazır edersem.

Ertesi gün sabah 6’da kalktım; kapağı ve iç sayfaları çizdim ve öğleyin basımcıya e-postayla gönderdim. O sabah, sekiz yıllık spiritüel yolculuğum sırasında hiç yaşamadığım duygusal, zihinsel ve spiritüel meydan okumalardan geçtim. Ben kimim ki bu kitabı yazıyorum? İnsanlar ne diyecek? Kökten dinciler nasıl tepki verecek? Yeshua için bu uygun mu? Ya Musa? Peki şimdi öte tarafta olan annem babam ne diyecek? Gerçekten karın ağrılarına varacak kadar kötüydüm ve içimde o kadar çelişkilerle doluydum ki, çevremde Tobias’ı bile hissedemiyordum. O andaki dualite-zihnimde bunların tümü….kâfirce geliyordu! Taşlandığımı görür gibi oluyordum. Tabii ki sert kaya taşlarıyla.

Yeni Enerji İncil’inin 300 kopyası, söz verildiği gibi, 18 Temmuz’da Breckenridge, Colorado’ya teslim edildi. Tobias benden, 19 Temmuz, Cumartesi günkü kanallığına kadar bu kitaptan söz etmememi istedi. O sırada bu isteğini anlamadım, ama kanallıktan sonra tamamen anladım. Shaumbra’nın en yeni kitabı, 238 sayfalık “Yeni Enerji İncil’i”nin sunumu için enerjiyi hazırlamak istemişti. Üç basit sözcük. “Sen de Tanrı’sın.”

Kanallıktan sonraki çok güzel ve etkileyici bir anda, Brad Johnson, Clear Lake, MN, Konferansta bulunan herkesin Yeni Enerji’nin bir kopyasını imzalamasını önerdi. Ertesi günkü kanallık sırasında Tobias bu fikri onayladı ve ötesi, Linda ve benim bu Yeni Enerji İncil’inin imzalı kopyasını gittiğimiz her seminere ve toplantıya götürmemizi, ve böylece dünyanın her yerindeki Shaumbra’nın da onu imzalamasını önerdi. Ve öyledir!

(Yeni Enerji İncil’inin geri kalanı bir hafta kadar sonra gönderildi. Crimson Circle web sitesindeki Shaumbra armağanlar bölümünden temin edilebilir. www.crimsoncircle.com)

Kırmızı Meclis’in varlıklarından Tobias, Golden, Colorado’da yaşamakta olan Geoffrey Hoppe tarafından sunulmaktadır. Tobit’in mukaddes kitabında bulunan Tobias’ın öyküsü, Crimson Circle sitesinde bulunmaktadır.
www.crimsoncircle.com. Tobias materyelleri, bedelsiz olarak dünyanın her tarafında bulunan ışık işçileri ve Shaumbra’ya, Ağustos 1999 tarihinden beri sunulmaktadır. Bu tarih Tobias’ın, insanlığın yıkım potansiyelini aşıp, Yeni Enerjiye girdiğini söylediği tarihtir.
Crimson Circle, Yeni Enerjiye geçiş yapacak ilk insan (kılığındaki) meleklerden oluşan global bir ağdır. Bu kişiler, yükseliş halinin sevinç ve zorluklarını deneyimlerken, diğer insanların da yolculuğuna, paylaşım, ilgi ve yol göstererek yardımcı olmaktadır. Crimson Circle’in sitesine her ay 40.000’in üzerinde ziyaretçi, son materyelleri okumak ve kendi deneyimlerini tartışmak amacıyla girmektedir.
Crimson Circle her ay Denver, Colorado’da, Tobias’ın, Geoffrey Hoppe kanalıyla son bilgileri sunduğu yerde biraraya gelmektedir. Tobias, kendisinin ve Crimson Council’ın (Kırmızı Meclisin) diğer semavi varlıklarının, aslında insanoğlunun kanallığını yapmakta olduğunu bildirmektedir. Tobias’a göre, onlar bizim enerjilerimizi okumakta ve biz içimizde deneyimlerken, dışardan da bakabilmemiz için, kendi bilgilerimizi bize geri tercüme etmektedirler. Crimson Circle toplantıları herkese açıktır, ama LCV takdir edilir. Katılımı gerektiren hiç bir şey ve ödenmesi gereken bir aidat yoktur. Crimson Circle, dünya çapındaki Shaumbra’nın açık sevgisi ve bağışları yoluyla bolluğu kabul etmektedir.
Crimson Circle’ın en yüksek amacı, insan melekler ve öğretmenler olarak, içsel spiritüel uyanış yolunu yürümekte olan kişilere hizmet etmektir. Bu hıristiyanlıkla ilgili bir misyon değildir. Tersine, içsel ışık, merhamet ve ilgi bulabilmeleri amacıyla, insanları senin kapına getirecektir. Kılıçlar Köprüsü’ndeki yolculuğuna başlayan bu kendine has ve değerli insan sana geldiğinde, o anda ne yapman ve öğretmen gerektiğini bileceksin.
Eğer bunu okumaktaysan ve gerçek olduğunu ve bir bağın olduğunu hissediyorsan, sen gerçekten Shaumbra’sın. Sen insan (kılığında) bir öğretmen ve bir rehbersin. İçindeki tanrısallık tohumunun bu anda ve gelecek tüm zamanlar için çiçek açmasına izin ver. Hiç bir zaman yalnız değilsin, çünkü tüm dünyada bir ailen ve çevrendeki semavi boyutlarda melekler vardır.
Bu metni lütfen ticari amaç olmaksızın ve bedelsiz olarak dağıtın.
Lütfen bu bilgiyi, dipnotlar dahil bütünüyle kullanın. Tüm diğer kullanımlar, Geoffrey Hoppe, Golden Colorado’dan alınacak yazılı onayı gerektirir. Telif hakkı 2001, Geoffrey Hoppe, P.O.Box 7328, Golden, CO 80403.e-posta: tobias@crimsoncircle.com. Tüm haklar mahfuzdur.