Şaud 10: Spiritüel Sanatçı

Tanrısal İnsan Dizisi – 03 Mayıs 2003

Crimson Circle’de (Kırmızı Çemberde) sunulmuştur

TOBIAS: Ve öyledir, sevgili Shaumbra, tanrısallık bu odaya, bu alana akarak gelmektedir. Bu sadece sizinle birlikte olmak için bugün gelen meleklerin enerjisi değildir. Ama siz, Shaumbra, Benliğinizin o değerli, değerli tanrısallığının realitenize girmesine izin vermektesiniz. Vay vay vay, daha müziği dinlediğiniz şu son dakikalarda bile enerji nasıl değişti. (kanallıktan önce dinlenen müzik) Yüreklerinizi açıyorsunuz….kendinize güveniyorsunuz….şimdiye kadar kolay kolay ele geçmeyen, bulunmayan, anlaşılmayan ama yine de her zaman sizinle olan o tanrısal parçanıza güveniyorsunuz.

Ben, Tobias için buraya akmak, (bizimle) birleşen her bir kalbe ve tüm kalplere akmak, bir sevinç. Tüm konuklarımızı alanınıza getirmek benim için bir onur. Her zamanki gibi, sizinle tartışacağımız çok şey var. Bugün burada, birkaç dakikaya kadar tanıtacağımız birçok konuğumuz var.

Ama sevgili dostlar, sizden şimdi Tanrı-benliğinizin enerjisini solumanızı rica ediyoruz. Nefes alın, ve tanrısal parçanız şimdi burada olmanın güvenli olduğunu bilsin. Yaşamın hâlâ meydan okumaları ve zorlukları olabileceğini bilin, çünkü siz hâlâ Eski Enerji dünyasında çalışan Yeni Enerjinin tanrısal meleklerisiniz. Ama şimdi güvendesiniz. İnsanı ve tanrısalı birbiriyle kaynaştırmak güvenlidir. Bu realitede kim olduğunuzun doğmasına izin vermek, güvenlidir.

Siz hep – insan hali denen – bu realiteyi kendinize sakladınız. Bu değerli, duyarlı Tanrısal Benliği realitenize pek davet etmediniz. Tanrısallığınız için bu dünyanın fazla zor ve fazla katı olduğunu düşündünüz. Böylece insan halinizi sadece kendinize sakladınız. Siz bu yalnız yolu, bir yaşamdan ötekine kendi başınıza yürüdünüz, çünkü tanrısallığınızı o kadar çok sevdiniz ki. Onun, bu insan realitesinin zorlukları ve kabalıkları olarak düşündüğünüz şeylerle karşı karşıya kalmasını istemediniz.

Böylece, tıpkı çocuğunu kötülüklerden sakınan bir anne gibi, tanrısallığınızı güvende ve ayrı tuttunuz. Ama sevgili dostlar, tüm bu zaman boyunca o melek, o Tanrı-benliği gelip oynamak istedi, bu insan realitesinin neye benzediğini görmek istedi. O, sizin ona izin vermenizi bekledi. Benliğinizin bu besleyici, dişil veçhesi, tanrısal meleğin savaş, ve hastalık, ve kızgınlık, ve hayal kırıklığı, ve yoksulluk gibi şeylere maruz kalmasını istemedi. Ve bunlar sadece yaşantınızdaki (bazı) şeylerdir! Bir de tanrısallığınızın karşılaşmasını istemediğiniz, bu harika ama meydan okuyan dünyanın tüm diğer yanlarını düşünün.

Tanrısallık şimdi gelmek ve oynamak istiyor. Bunun olmasına izin vermeye başladığınızı biliyoruz. Bunu burada, bugünün Şaud’una başlarken gördük. Kendinizi açtığınızı ve tanrısal çocuğun gelip oynamasına izin verdiğinizi gördük.

Sevgili dostlar, bugün konuşacak çok şeyimiz var. Ama herşeyden çok, HİSSEDECEĞİNİZ çok şey var, hissedeceğiniz çok şey var! Evet, gerçekten, şu kafanızı bırakmak konusunda gittikçe daha başarılı oluyorsunuz! Yeniden HİSSETMENİN aslında işe yaradığını görmeye başlıyorsunuz. Hissetmek güvenlidir.

Bugün, bugün sizi seveceğiz…birlikte olduğumuz süre boyunca sizi onurlandıracağız…sizi besleyeceğiz. Tüm varlığınıza spiritüel bir masaj yapacağız. Bu masaj, gerçekten kim olduğunuzu hissetmeye başlayabilmeniz için….kim olduğunuzu….ve nereden geldiğinizi hatırlamaya başlayabilmeniz için….ve böylece bilincinizi genişletmeye başlayabilmeniz için….ve bundan böyle yaratıcılığın her bir âna akmasını sağlayabilmeniz için gevşemenize yardımcı olacaktır.

Sevgili dostlar, bugün bir kez daha size hodri meydan diyeceğiz. Söylediklerimizin çoğunu sorgulayacaksınız. Geri gidip kafanızı kaşıyacak….bizimle tartışacak…münakaşa edeceksiniz. Ama bu iyidir. Bu, içinizde yeni bir anlayışın tüm işlemini başlatacak enerjileri üretir.

Biz size meydan okunmasını istiyoruz, çünkü bu sizi canlı tutar. (kahkahalar) Bu bize….bazen de Cauldre’ya (Geoffrey Hoppe) ve Linda’ya sinirlenmenize neden oluyor. Ama bir enerjinin de hareket etmesine neden oluyor.

Bugün bundan daha söz edeceğiz. Size meydan okuyacağız. İçinizde olan birçok konuyu, sorunu ortaya çıkartacağız. Kendinizi biraz tedirgin hissedebilirsiniz.

Ve bugün Cauldre’ya da biraz daha fazla takılacağız. Evet tıpkı, tipik bir kanallıkta olduğu gibi….bu şeylerin tümünü bugün yapacağız. (yoğun kahkahalar)

Sizinle birlikte burada oturmaya bayılıyoruz. Size vermek üzere geldiğimiz enerjinin şimdiden verildiğini söyleyebiliriz. Siz onu şimdiden kabul ettiniz. Onun şimdi gerçekten emilmesine izin verin. Gevşeyin ve kendinizi açın.

Bugün birkaç konuğumuz var. Biz bunu genellikle, sizi fazla etkilememesi için tek bir varlıkla sınırlıyoruz. Ama bugün, gelmek isteyen birçokları var. Ve biz, altı ay ya da bir yıl öncesine göre çok yönlü enerjileri daha iyi dengeleyebildiğinizi biliyoruz.

Yüreklerinizi açarak, bugün yeniden sizinle olmak için….sizi biraz itelemek için…sizi epey bir itelemek için ziyarete gelen sevgili dost Metatron’un enerjilerini hissetmenizi rica ediyoruz. Metatron bu çembere doğrudan geliyor, çünkü gerçekten Metatron sizin Ruh’sal sesinizdir. Metatron, Tanrı-benliğinizin simgesidir.

Geriye gidip, Metatron’un çembere ilk gelişini hatırlayın. Enerjilerin ne kadar sarsıcı, ne kadar güçlü, ne kadar etkileyici olduğunu hatırlayın. Birçoğunuzu günlerce nakavt ettiğini biliyoruz.

Ama şimdi, şimdi Metatron’u hissedin –farklı – yumuşak, şefkatli, ama yine de ateşli ve tutku dolu…arzu dolu…genişleme dolu. Metatron şu anda enerjisini tam merkezinize koyabiliyor. Bu, sizin devrelerinizi ve sistemlerinizi yakıp kül etmeyecektir. Metatron kalplerinizi ve ruhunuzu kucaklayabiliyor…..size dokunabiliyor, bunu bir yıl önce yapamazdı.

Metatron, bu Şaud’un enerjisini taşıyan varlık olarak geliyor. Metatron, çok uzun zamandır karşı koyduğunuz bir parçanızla sizi karşı karşıya getirmek için geliyor. Ama bu şimdi hem sizin, hem de Yeni Enerji’nin çok önemli bir parçasıdır.

İlk kez geçen ay gelen Yükseliş Meleği Hossaf’ın enerjisi de alanınıza geliyor ve yanıbaşınıza oturuyor. O geçen ay gelmiş ve sizi bu farklı biçimde görmekten çok mutlu olmuş ve şaşırmıştı. Çembere davet edilmekten çok mutlu olmuştu, çünkü o daha önce hiç insana özgü bir durumda bulunmamıştı.

O sizinle öte yanda çalıştı ve yoğun olarak rüyalarınızda çalışmaktadır. O, şimdi sizinle birlikte olacak varlık ve Melek’tir. O şimdi bir yardımcı olarak, ve siz çok-boyutluluğa doğru giderken tüm bu enerjileri dengeleyen varlık olarak yanınızda olacaktır.

Siz, bir yaşamdan ötekine geçen Eski yoldan, karmayla kazınmış olan Eski yoldan çıktınız. Siz şimdi karmik yoldan çıkarak, Eski Enerji’den çıkarak, çok-boyutluluğa gidiyorsunuz. Bazen neden bu kadar garip hissettiğinizi, neden bu kadar garip davrandığınızı anlamaya çalışıyorsunuz. Bu, olmuş olduğunuz ve bu anda olduğunuz tüm şeylerle birleşerek gerçekten çok-boyutlu varlıklar haline geldiğiniz içindir.

Bu bir ayrılık noktasıdır, Krallığı terk ettiğiniz zaman, Yuva’yı terk ettiğiniz zaman başlayan bir yolculuğun tamamlanması, bütünlenmesidir. Yaratının Prensleri ve Prensesleri olarak kimliğinizi anlamak üzere Yuva’yı terk etmeniz bir potansiyeldi. Sizin de Yaratan’ın enerjilerine sahip olduğunuzu, ve “kozmos” denilen bir şey yaratabileceğinizi bilmek bir poyansiyeldi. Başmelekler enerjilerini içeren ve Başmelekler Düzeni denen bir şey yaratabildiniz. Yeni Enerji’yi başlatan destek güçleri olarak Dünya denilen yere geldiğinizi bilmek bir tamamlanma, bir nail olmadır.

Dünya, çıkmaza girmiş enerjiler sorununu çözmek için yaratılmıştı. Ama bu, olanın sadece bir bölümüydü. Siz buraya, Dünya’ya Yeni Enerjileri başlatmak, tamamlanma ve bütünlenmeyi yepyeni bir anlayış düzeyine getirmek için geldiniz.

Bunu, kılık değiştirerek kendinizi kendinizden gizleyerek….dualite ve perdeyi üstlenerek…bir insan bedeni üstlenerek gerçekleştirdiniz. Siz, Spiritüel Sanatçılar, bunu anlayışlara gelebilmenin bir yolu olarak tasarladınız.

Ve şimdi Şaud’da oturmuş Metatron’un ruhunuzla titreştiğini, ruhunuzun uzun zamandır ilk kez titreştiğini duyuyorsunuz. Yarattığınız bu engeli, bu dualite yanılsamasını (illüzyonunu) , Ruh’tan ayrı olduğunuz yanılsamasını nasıl aşacağınızı bilmek istiyorsunuz.

Biz bunun için buradayız. Bugün bununla ilgili konuşacağız. Tüm toplantılarımızda ve sizi bireysel olarak her ziyaret edişimizde size bunu hatırlatacağız.

Sevgili dostlar, Hossaf, lineer yoldan çok-boyutluluğa geçerken tüm bu enerjileri dengelemenize yardımcı olmak için geliyor. Onunla her an konuşabilirsiniz. Ben, Tobias ile her an konuşabilirsiniz. Size geri gelen hislere güvenin.

İster inanın, ister inanmayın, ama bizden kelimeler duymayacaksınız. Eğer kafanızda kelimeler oluşuyorsa, çoğu zaman bizi duymuyorsunuz demektir. Geçersiz olan ve artık kullanılmayan, kadim bir eski akıl sistemine bağlanıyorsunuz demektir. Bu, kanallık etmek değildir. Sözcükler duymak ya da parmaklarınızla bir şeyler yazmak zorunda olduğunuzu düşünüyorsanız, bunlar mesaj iletmenin Eski yollarıdır.

Siz bizi yüreğinizde, hislerinizde duyacaksınız. Bu bir hareket olacaktır. Bu bir öz, bir gerçek ve his olacaktır. Sonradan bununla ne yapacağınızı bileceksiniz. Size gerçekten iletilen şeyi anlayacaksınız. Bizimle konuştuğunuz zaman, sadece an’da olmanıza izin verin ve bizi hissedin. Bizi hissedin.

Cauldre’nın şu anda gerçekleştirdiği budur. Bazen, konuşmamızın tüm ayrıntılarını önceden verelim de daha rahat etsin diye düşünüyor. (kahkahalar) (Böyle olsa) buna bayılırdı. Her seferinde ve her yorucu ayda bize soruyor (kahkahalar) “Tobias, Tobias, bana söyleyebilir misin? Neyle ilgili konuşacağına dair bana birkaç noktayı söyle. Kendimi daha rahat hissetmemi sağla. Tobias, önce benimle paylaşabilir misin?”

Hayır, hayır Cauldre, biz senin HİSSETMENİ istiyoruz. Biz senin Şimdi’de olmanı istiyoruz, çünkü böyle olduğun zaman herkesle birleşirsin. Onlar seninle birleşir. Eğer bunu önceden planlarsan, enerjinin akmasına izin vermeyecek engeller yaratacaksın.

Cauldre….şu anda başı öne düşüyor. Hep aptalca bir şey söyleyeceğimizden korkuyor (kahkahalar), dinleyicilerde şiddetli bir sarsıntıya (şoka) neden olacak bir şey, bunu dinleyen ya da okuyanların karşılık vermelerine neden olacak bir şey söyleyeceğimizden korkuyor.

Ama sevgili dostlar, biz birlikte buraya kadar geldik. Önce kendinize güvenin. Ruh’a güvenin. Sizden gelen şeye güvenin. Bu tanrısaldır. Bu tanrısaldır.

Böylece Hossaf, ona eşlik eden Metatron enerjileriyle yeniden grubumuza geri gelmekten mutluluk duyuyor.

Bugün çok konuğumuz var. Şimdi gelen ve bu zaman için çok, birçok nedenden ötürü çok uygun olan, çok sevgili bir enerji var. Bu, Ana enerjisidir, Meryem’in enerjisidir – yayılan parlak bir mavi ile parlayan bir beyaz birlikte dans ediyor. Bugün burada epey bi sıra var!

Meryem – biz onu Marit olarak biliriz (Tobias bunu Mar-iit olarak telaffuz eder) – enerjilerini solumanızı rica ediyor, çünkü o buraya, ihtiyacınız olan bir zamanda….yorgun olduğunuz bir zamanda….çok hassas, kederli ve acılı olduğunuz bir zamanda….Meryem vasıtasıyla simgelenen Ruh’un kollarında olmak ihtiyacında olduğunuz bir zamanda sizi beslemek için geliyor.

Biz şimdiye kadar bu enerjileri birlikte ve aynı anda hiç getirememiştik. Sizin enerjilerinizi dengeden çıkartmak istememiştik. Ama onların tümü sizi onurlandırmak için şimdi buradadır.

Meryem, doğum, besleme ve yaratıcılık enerjilerini getiriyor. Bu Şaud’un önemli enerjileri için geliyor. O, sizin zamanınızla bir hafta ve bir güne kadar dünyanın her yanındaki annelerin onurlandırılacağı (11 Mayıs anneler gününe atıfta bulunuyor), dişil, tanrıça enerjilerine, doğurgan enerjilere bir an odaklanılacak bir zamanda geliyor.

Şimdi sizden, bu bir hafta ve bir günlük zaman boyunca Kral ve Kraliçe enerjilerini…Yuva’yı…sizi doğuran Tanrı sevgisini…onların sahip olduğu Yaratan enerjilerinin aynını size de veren Tanrı sevgisini solumanızı rica ediyor. Ne armağan! Ne armağan! Ruh’un gerçek sevgiyi anlayabilmesi için ne yol – sizi yaratmak ve sonra da özgür bırakmak.

Bir çocuk doğurmak, annenin sevgisine bağımlı olduğu o erken yıllarda bu çocuğu beslemek, ama sonra bir gün o çocuğu özgür bırakmak her anne için ne kadar zor bir iştir. Bunu gerçekleştirmek, en büyük sevgiye ve şefkate ihtiyaç duyar.

Ruh’un sizin için yaptığı budur. Ruh şöyle dedi, “Ben sana kendimdeki Yaratıcı yeteneklerin aynını verdim. Ve sen bir gün tahtı miras alacaksın. Tüm boyutlardaki tüm deneyimlerinden sonra bir gün tahtı miras alacaksın.” Siz bunun için burada, bu Dünya’dasınız. Bunun için, insan kılığında bir melek olmak dinamiğini ve olağanüstü deneyimini yarattınız.

Bu sizin gerçek biçiminiz değildir. Bu, sizin gerçek kimliğiniz değildir. Ama bu, şu anda kim olduğunuzdur. Böylece, bunu soluyun. Kendiniz için yarattığınız şeyin özünü soluyun. Bu olağanüstüdür. Bu tanrısaldır. Ve bazen zordur.

Marit vasıtasıyla temsil edilen ana enerjisi, her biriniz ve hepiniz için geliyor. İstisnasız her biriniz bir anneden doğdunuz. (bazı gülüşmeler) Anneniz ister şu anda Dünya’da olsun, ya da ister bizim tarafa gelmiş olsun, sevgili dostlar, o enerji bugün buradadır.

Biz sizin buna şimdi farklı bakmanızı rica ediyoruz, ona, insan gözlerinizle gördüğünüz bir anne olarak değil de, daha büyük bir enerji olarak, sizi buraya getirebilen, ve besleyen, ve ona yarattığınız zorluklara karşın sizi seven bir melek olarak bakmanızı rica ediyoruz. Bu, şu anda kendinizle tanrısal benliğiniz arasında olan bitenin öyle güzel bir simgesi, bir benzetmesidir ki. Bir doğum var. Siz onu doğuruyorsunuz. O sizi doğurdu. Bu anne, bu tanrıça enerjisi içinizdedir.

Böylece Marit, önünüzdeki bir hafta boyunca sizinle olmak için geliyor. Yaşantınızda olan bitenin, meydana gelen şeylerin, hem içinizde meydana gelen, hem de diğerlerine karşı gerçekleştirdiğiniz beslenmelerin farkında olun. Burada olan, Meryem tarafından getirilen ve sizin için burada olan bu sevgi dolu ve yaratıcı enerjinin farkında olun. Kendi annenizin özü şimdi Metatron’un, ve Hossaf’ın, ve Meryem’in yanında oturmak ve yolculuğunuzun bu bölümünde sizi kucaklamak için geliyor.

(duraklama)

Bir dakika kadar dünyanızdan söz edelim, neler oluyor, kendi yaşamınız bununla nasıl ilintili. Bir ay önce sizinle birlikte otururken, bir savaş tam başlamak üzereydi. Bu, insanlığın bilincindeydi çünkü bakın, herşey şimdi çok hızlıdır. Haberler hızlı yayılıyor.

Hatta bugünlerde haberler, askeri istihbarattan bile daha hızlı. (kahkahalar) Neler olduğunu, Pentagon, ya da diğer askeri birimler daha bilmeden, biliyor ve öğrenebiliyorsunuz. Bunu ilginç bulmuyor musunuz? Şeyler değişti. Savaş bir ayda kızıştı, ve sonra tüm niyetlere ve amaçlara göre bitti.

Ya da, belki bitmedi mi?

Savaş hızlı oldu. Geçmişte, savaşlar yüzlerce yıl sürüyordu. Ama bu çok hızlı, çok çabuk oldu. Bu tıpkı içinde yaşadığınız zamanlar, özellikle de çevrenizdeki Eski Enerji zamanları gibi. Herşey hızlı gidecek. İşinizdeki…ailelerinizdeki çatışmalar çok hızlı gidecek. Kesin olacaklar. Çekirdeğe, öze kadar inecekler.

Ama sevgili dostlar, bu Orta Doğu savaşı mecazında hatırlanması gereken bir şey var. Bu savaştan önce defalarca söylediğimiz gibi, savaş hızlı olacaktı, ama onu çevreleyen alışılmadık durumlar da olacaktı. Savaş, olacağını sandığınız şey olmayacaktı.

Şimdi ona bir bakabilirsiniz. Savaş bitti mi? Bombalar belki bitti. Ateş etmeler belki bitti. Ama savaş devam ediyor. Ordular geri çekilmeye başladığı zaman, yeni savaşlar başlayacak. Bakın, bu dini bir savaştı.

Burada olan şey şuydu, oraya giren güçler – İngilizler ve Amerikalılar ve onlarla işbirliği yapan diğerleri – oraya girdiler ve eski mücadelelerine yeniden başlamaları ya da devam etmeleri için o bölge insanlarını besliyorlar. (kahkahalar) O insanlar onlarca yıldır engelleniyordu. Birbirleriyle istedikleri gibi savaşamadılar. Korkuyla ve terörle, ve kanunlarla, ve kurallarla, ve planlarla savaşlara bir son veren üçüncü bir unsur, bir diktatör vardı.

Ama şimdi yeni bir ikilem, yeni bir çıkmaz söz konusu. Eğer ittifak güçleri bu ülkede kalırsa, o bölgenin insanları isyan edecek. Onları atmaya çalışacaklar. Eğer giderlerse, ki gideceklerini tahmin ediyoruz, tüm orduları geri çekerlerse, Eski dini enerjiler savaşlarına başlayabilirler. Savaş, hiç bir anlamda bitmemiştir.

Bir anlamda, Birleşik Devletler Başkanı ve bu eylemi destekleyen dünyanın diğer liderleri çok zor bir durumdalar, bir kazan-mama durumundalar. Eğer şimdi geri çekilirlerse, bir bölgede dengesizliğe neden olmakla suçlanacaklar. Ama dengesizlik aslında zaten mevcuttu. Eğer kalırlarsa, o bölgenin insanları onlara çok sert, haşin davranacaktır. Eğer kalırlarsa, o ülkeyi işgal etmeye çalıştıklarını söyleyecek dünyanın geri kalanının eleştirilerine maruz kalacaklar.

Yeni Enerji, olan biteni izlemeniz için kısa duvarınızın arkasında kalmanıza izin veriyor. O, çevrenizdeki tüm dünyada olan biteni gözlemlemenize izin veriyor. Şeyler çok hızlı gidiyor. Anlaşmazlıklar ısınıyor.

Anlaşmazlıkların çoğu dinle ilgili olacak ve olmaya devam edecek. “Din” sözcüğünün enerji anlamının “bir şeye güven, itimat” olduğunu hatırlayın. Sizden bunu onurlandırmanızı rica ediyoruz – zorluklar ve ikilemler olduğu gerçeğini değil – ama yolculuklarının bu bölümünde seçtikleri şeyin bu olduğu gerçeğini onurlandırmanızı rica ediyoruz. Çözümler arayan Eski Enerjilerin olduğu gerçeğini onurlandırın.

Bunun kendiniz açısından nasıl olduğunu, şu son yıllarda varlığınızın ta içinde meydana gelmiş olan savaşları hatırlıyorsunuz. Birçoğunuz size baskı yapan, sizi kendi özgürlüğünüzden alakoyan dışsal durumlarla karşı karşıya kaldınız. Karmalar salındığı zaman, ve geçmiş yaşamlarınız sizden salındığı zaman her şeyin mükemmel ve pembe olacağını sandınız.

Ve gördünüz ki Eski Enerjiler savaşmak için geldiler, ve zihniniz de savaş alanıydı. Eski Enerjiler çözüm bulmak ihtiyacındaydı.

Şimdi Yeni Enerji’ye giriyorsunuz ve bunların tümünün uygun olduğunu farkediyorsunuz. Tüm bu arınmaların olması gerekiyordu. Eski yaraların üzerine sadece bir sargı bezi koyamayacağınızı öğrendiniz. Bu işe yaramıyor.

Şifacılar ve yardım, destek uygulayanlar : Müşterilerinizin, alıcılarınızın derin yaralarının üstüne sadece bir sargı koyamayacağınızı anladınız. Eski yaraya bir bakılması gerekiyor.

Shaumbra, siz bunu kendinizde gerçekleştirdiniz. Siz sargıları çıkardınız. Eski benliğin tüm enerjilerinin öne çıkmasına izin verdiniz. Ve bunlar sizin Yeni Enerji’ye, şu anda içinde oturduğunuz Şimdi’ye itilmenize yardımcı oldu.

Yaşantınızda hâlâ zorluklar ve meydan okumalar var. Ama bir an için durun ve hissedin. Yaşamınızdaki tüm meydan okumaların arasında kaç tanesi diğer insanlarla olan durumlarla ilgili? Kaç tanesi sadece sizin içinizde? Sorunlarınızın büyük bir çoğunluğu başka insanlarla ilgili olduğunuz içindir. Onların yaşantılarına karışıyorsunuz. Ve bu birçok açıdan onurlandırılacak bir şeydir.

Ancak, onların sorunlarını kendi sorunlarınızmış gibi üstleniyorsunuz….çocuklarınızla olan sorunlar…işinizdeki sorunlar….arkadaşlarınızla olan sorunlar. Gazeteleri okuyorsunuz, ve baş sayfadaki sorunları kendi sorununuzmuş gibi içinize alıyorsunuz.

Buna bir son vermek zamanıdır. Kendi başınıza bütün ve tamam olduğunuzu farketmek zamanıdır. Şu anda gerçekten yaşantınızda çok zorluk ya da meydan okuma yoktur. Evet, gerçekten, bazılarınızın bedeninde dengesizlikler mevcuttur, çünkü çok insanın, çok şeyin enerjilerini üstlendiniz. Bunu bıraktığınız zaman, bedeniniz yeniden dengeye gelebilir.

Dünyada olan bitenlere, savaşlara, meydan okumalara, ve zorluklara bir bakın. Bunlar devam edecektir. Savaşları görmeye devam ettiğinizde, cesaretiniz kırılmasın, canınız sıkılmasın, ya da üzülmeyin. Bu, şu anda uygundur.

Bilinci etkilemek ve değiştirmek için ne yapabilirsiniz? Şimdi’nizde olun. Nefes alın, kendinizi yaşamla Doldurun ve yaşama “evet” Deyin. Bu, sizin titreşiminizi yükseltecektir. Sonra da titreşiminiz dünyanın geri kalanına doğru dışarıya yayılır. Tüm çok-boyutlu bölgelerden geçerek dışarı yayılır.

Bu, diğer insanlara ve diğer yaşam biçimlerine değişim için potansiyellik enerjisini sunar. Bunu kullanmak ya da kullanmamak sonra onlara kalmış bir şeydir. Şimdi’nin içinde bir sevgi ve denge alanında oturduğunuz zaman, dünyayı değiştirmek, bu açmazların bazılarına son vermek potansiyeline sahip olursunuz. Ama, bu insanları, bu ülkeleri, bu kabileleri, şu anda Eski savaşlarına devam etmeyi seçerlerse onurlandırmanızı da rica ediyoruz.

Çevrenizdeki dünyada şu anda ilginç bir virüs (SARS) var. Geçen sonbahar, Dünya’nın halinden söz ederken, yeni bir virüsün ortaya çıkacağını söylemiştik. Ve öyle de oldu. Ve kesinlikle epey bir ilgiye, epey bir endişeye, ve çokça korkuya neden oluyor.

Biz size diyoruz ki Shaumbra….ve Cauldre lütfen….size diyoruz ki Shaumbra, bu SARS denen şeyin kalbinde olabilirsiniz. Bunu kapmış insanların arasında olabilirsiniz ve bu sizi etkilemeyecektir, çünkü siz yaşamı solumayı öğrendiniz.

Şu hastalığa bir bakın. Neyi etkiliyor? Soluma sistemini. Bu bir soluma hastalığıdır. Bu, solumanın önemine, yaşamın önemine, ve yaşama “evet” demeye bir farkındalık sağlıyor.

Ve sizi etkilemek zorunda değildir. Evet, çin yemeği yiyebilirsiniz. (kahkahalar)

Bu virüs, şu anda insanlık bilincinde meydana gelen şeylere dikkat çekiyor. İnsanlık nefes almayı unuttu. Bu, bu kadar basittir. Bu virüs herkese solumayı hatırlatıyor, ama bunu yaparken de birçok korkuyu beraberinde getiriyor.

SARS büyümeye devam edecek. Buna bir çare bulduklarını söyleseler bile, virüsün onlardan çok daha zeki olduğunu farkedecekler. Çare sadece geçici olacaktır, ve virüs bir süre dünyada üremeye ve yayılmaya devam edecektir. Evet, sonunda kendiliğinden ölecektir. Geldiği gibi yok olacaktır.

Onun gitmesini aşılar ya da ilaçlar sağlamayacaktır. Bir bilinç değişimi sağlayacaktır. Bu bilinç değişimi, bilinçli bir biçimde nefes alan küçük bir Shaumbra grubu tarafından etkilenebilir. Ve, büyük bir Shaumbra grubu nefes alırsa, gerçekten değişebilir. Biz bu gruba derin nefesler alması için, yaşamı kendiniz için solumanızı ve sonra da tüm insanlığın etkilemesini sağlamanız için meydan okuyoruz.

Temmuz’da yeniden biraraya geldiğimizde (Breckenridge’de yapılacak Yaz Ortası Yeni Enerji Konferansı) – biz yine Cauldre’nın kafasını karıştırıyoruz – dünyanın her yanındaki Shaumbra’nın 45 zaman aralığı için derin soluma yapmasını rica edeceğiz. Bu size iyi gelecektir. Ve dünyayı değiştirecektir. Ve evet, hep birlikte nefes alabilmeniz için bir İnternet bağlantısının yolunu bulacağız. (kahkahalar)

Böylece sevgili dostlar, bu şeyleri gazetelerinizde gördüğünüz zaman, kısa duvarınızın arkasında durun. Gerçekte neyin olup bittiğini anlayın. Bunu çok basite indirgerseniz anlayabilirsiniz. Bu, – savaş gibi şeyler, SARS gibi şeyler – çok basittir.

Sonra bir de ekonominiz var. Sizi etkilemesi gerekmez. Ekonomiyle ilgili haberleri duyan birçoğunuzu görüyoruz. Ve enerjilerinizin telaşlandığını görüyoruz. (kahkahalar) Şöyle diyorsunuz, “Gerçekten, kötü zamanlar geldi. Gerçekten bolluğa sahip değilim. Ekonomik sistemler gerçekten çöküyor.” Ve sonra da, Eski bolluk yoksunluğu tarzınıza geri dönüyorsunuz.

Siz Yeni Enerji’desiniz. Yeni Enerji’de, Eski Enerji zihninizle ister istemez varsaydığınız bir biçimde olmayan, tümüyle tamamlanmışlık mevcuttur. Ama sizin için tümüyle tamamlanmışlık mevcuttur. Ekonomi çökebilir, ama siz yine de bolluğa sahip olabilirsiniz.

Hayır, biz burada kehanette bulunmuyoruz. Ekonomi inip çıkmaya, çalkalanmaya, anlaşılır bir mantığa sahip olmamaya devam edecektir. Haber programlarınızı izleyecek ve sözde uzmanların, ekonominin neden belirli eğilimler gösterdiğini tartıştıklarını duyacaksınız. Ve ertesi gün, söyledikleri herşeyin yanlış olduğu kanıtlanacaktır.

Sevgili dostlar, şu anda Eski Enerji’nin bakış açısından bakıldığında olan bitenin bir mantığı yoktur. Yeni Enerji bakış açısına göre…..bu çalkalanmanın etkisiyle yapılanan bir momentum vardır. Bir batmanın, dibe vurmanın olduğu her sefer, bu, Yeni bir bolluk türüne sıçramayı sağlayacak bir enerjinin yapılanmasına yardımcı olur.

Gelecek yıllarda, çok da uzak olmayan bir gelecekte, tüm dünya üzerindeki para sisteminde büyük bir revizyonun olacağını daha önce söylemiştik. Siz hâlâ paranın Eski Enerji biçimiyle iş görüyorsunuz. Ve bu değişecektir. Değişmek zorundadır.

Bu arada ise çalkalanmaları göreceksiniz. Ama bunun sizi etkilemesi gerekmez. Siz her an bolluk yaratabilirsiniz. Bunu en iyi biçimde, bolluğun ne olduğuyla ilgili sahip olduğunuz önyargılı fikirleri bırakarak gerçekleştirebilirsiniz. Bunu, kara gün için para biriktirmemekle gerçekleştirebilirsiniz, çünkü bildiğiniz gibi, yaptığınız buysa – parayı stokluyor ve onu harcamaktan korkuyorsanız – kara gün GELECEKTİR. (kahkahalar) Böylece sevgili dostlar, bunun sizi etkilemesi gerekmez. Siz bu Yeni Enerji’de bütünüyle, bütünüyle bolluk içinde olabilirsiniz.

Dünyanızda olan bitenle ilgili bir nokta daha – karmakarışık, değişken hava şartlarını görmeye devam edeceksiniz. Dünyadaki değişimlerin oldukça yumuşak olduğunu size bildirmekten mutluluk duyuyoruz. Fırtınalar, depremler, ve diğer doğal olaylar meydana gelmektedir.

Ama tekrarlıyoruz, yaşam kaybının çok, çok az olduğunu söylüyoruz. Bu, kendi içinde değişerek bir değişim oluşturan küçük bir grup olduğu için böyledir. Onlar geçmişe ait enerjilerin, kendi geçmiş yaşamlarına ait enerjilerin, kendi geçmiş tarzlarına ait enerjilerin salınmasına yardımcı oluyorlar. Onlar Gaia’nın basıncı salmasına yardımcı oluyorlar, böylece şimdi kusma yerine sadece geğirme meydana geliyor. (kahkahalar) Yerküre yumuşak biçimde salabiliyor.

Büyük miktarda yaşam kaybı olmak zorunda değildir. Bunun yerine, insanlar şimdi başka yollardan gidiyorlar (ölüyorlar). Evet, dünyayı terk etmekte olan, öncesine göre daha fazla insan var. Ama bu savaşla olmuyor. Sellerle olmuyor. Başka yollar var. Onlar sessizce gidiyorlar.

Bu, ölümle birleştirilen eğilimlere bakan tıp uzmanlarını şaşkına çevirecektir. Ve bunu hastalıklarla, savaşlarla, Tanrı eylemleriyle –ilginç bir deyim- ve diğer şeylerle karşılaştıracaklardır. Ama insanların gittikçe daha fazla öldüğünü göreceklerdir. Neden olduğunu anlamayacaklar.

Bunun nedeni, içinde bulundukları Eski Enerji’deyken dünyayı terk etmeyi seçen çok ruhun olmasındandır. Onlar içsel düzeylerinde, biyolojinin içinde kalmaya devam ederek Eski insan enerjisinden, Yeni’ye geçmenin çok, çok zor olduğunu biliyorlar. Yeni Enerji’ye daha geçmek istemeyen çok insan var. Onlar hazır olmadıklarını hissediyorlar. Geçişi gerçekleştirecekler. İnsan bedenini geride bırakacaklar. Perdenin bizim yanına gelecekler. Buraya anlayış, ve sevgi, ve beslenmek için gelecekler.

Ama herşeyden öte, sizin ne yaptığınızı gözlemlemek için buraya gelecekler. Yolunuzu izleyecekler. Dönüşümleri gerçekleştirme biçiminizi izleyecekler. Bunu, bir sonraki yaşamları için Dünya’ya geri döndükleri zaman örnek olarak kullanacaklar.

Gerçekleştirdiğiniz şey o kadar önemlidir ki. Sessizce, ve şimdiye kadar yapayalnız gerçekleştirdiğiniz şey, önemlidir. Siz Yeni’ye geçme enerjilerini yerleştiriyorsunuz.

Bir kez daha tekrarlıyoruz, bu yaz Yeni Enerji konferansınız için toplandığınız zaman, nefes almaya ve yaşamı kutlamaya zaman ayırmanızı rica ediyoruz. Yaşamı kutlayın ve yaşamın çok sevinçli, çok neşeli olabileceğine dair enerjileri dünyanın geri kalan bölümüne gönderin.

Böylece sevgili dostlar, hepimiz, Şaud dediğimiz bu zaman için enerjilerimizi toplayalım. Çünkü Ben, Tobias, Metatron, Hossaf, Meryem ve biyolojik annelerinizin tüm enerjileri, sizinle burada biraraya geliyor. Tek, bütün, birleşmiş bir Shaumbra, bir Ruh enerjisi yaratalım. Bir olalım. Ve, çok olalım. Metatron vasıtasıyla Ruh’sal sesiniz olalım. Tüm insan bilincinin sesi olalım.

(duraklama)

Derin uykuda olmuş olan bir parçanız var. Bu, sizin yaratıcılığınızdır, sizin yaratıcılığınız. Yaratıcılığınız, doğuştan gelen hakkınızdır. Sizler Spiritüel Sanatçılarsınız! Tüm yıldızları….tüm boyutları….Dünya denen bu yeri…içinde bulunduğunuz fiziksel bedeni…sahip olduğunuz deneyimleri yaratan sizsiniz.

Deneyimleriniz önceden belirlenmemiştir. Yaşantınız, bilinmeyen bir Tanrı tarafından önceden belirlenmemiştir. Kendinizi Ruh’a kanıtlamak için bir labirentten geçmiyorsunuz. Bu Eski fikri salın. Yaşantınızın her anının yaratıcısı sizsiniz. Siz bundan sorumlusunuz. Burada söylediğimiz şeyi tümüyle anlamayabilirsiniz. Bu size biraz yabancı bir kavram gibi gelebilir. Ama sevgili dostlar, bunu hissedin. Tüm bu şeyleri nasıl yarattığınızı hissedin.

Olduğunuz Spiritüel Sanatçı, sizi bu yere getiren yolları yaratmıştır. Olduğunuz Spiritüel Sanatçı, bunların tümünü meydana getirmek için, yaratıcılığı fırçanız ve boyanız olarak kullanmıştır. Tuvaliniz, başlangıçta bir boşluktu. O hiç bir şeydi, ve siz onu kozmosla doldurdunuz. Siz onu, yaşam denen bir şeyle doldurdunuz.

Dünya’ya gelip de şu bedeninizi ve dualiteyi üstlendiğinizde, yaratıcılığı birçok yönden unuttunuz. Biz burada sadece sanatsal yaratıcılıktan, tipik yaratıcılık olarak düşündüğünüz – şarkı bestelemek, resim yapmak gibi şeylerden söz etmiyoruz. Biz bir enerjiden, sizden akan ve an’da yaratan bir yaşam gücünden söz ediyoruz.

SEVGİLİ DOSTLAR, BİR AKIL OLMADIĞINIZI ANLAYIN. SİZ ENERJİSİNİZ.
Birçok yaşam boyunca kendinizi akıl olarak tanımlamaya başladığınızda, yaratıcı akışı kaybettiniz. Akıl, bir dizi insan yaşamı sırasında geliştirdiğiniz bir şeydi.

Siz zihin denen şeyi geliştirdiniz. O size iyi hizmet etti, ama şimdi yoruldu. O, şu yaratıcılığın yeniden yaşamınıza geri gelmesini istiyor.

Yaratıcılık, Yeni Enerji’de nefes kadar önemlidir. Yaratıcılık ve nefes, şimdi sizin Şimdi’nizde, an’ınızda birbiriyle kaynaşıyor. Yaratıcılık sizin doğuştan sahip olduğunuz hakkınızdır. Yaratıcılık, Şimdi’de sizden akan yaşam gücüdür, tanrısal Ruh’tur. O kendini ifade etmek istiyor. Siz, yaşamın ne olması gerektiğine dair tüm önyargılı düşüncelerinizi bıraktığınız zaman kendinizi ifade edebilirsiniz.

Bolluğun ne anlama geldiğine dair fikirleriniz var – bankada duran X sayıda dolarlar. İlişkilerle ilgili anlayışlarınız, görüşleriniz var – kaç tane arkadaş, ve sizi ne kadar seviyorlar.

Bunların tümü, yaratıcılığın sizden çıkmasına engel olan Eski yollardır. Yaratıcılık doğal bir akıştır, ama beyinden gelemez. Beyinden estirilemez. O sizden gelir. Şimdi’nize iner. Ve siz o zaman, arzu ettiğiniz her şeyi kendinize çekebilirsiniz.

Shaumbra, nasıl yaratacağınızla ilgili çok çelişki içindeydiniz. Hatta Yaratıcı olup olmadığınızı bile sorguladınız. Bazen, bu büyük yaşam ırmağında akıntıya kapıldığınızı, ve ırmağın akıntı ve akışıyla başa çıkamadığınızı düşünüyorsunuz. Bazen ellerinizi havaya kaldırıyor ve vaz geçiyorsunuz. Ve şöyle diyorsunuz, “Yaşamın akışıyla öyle ya da böyle itilip kakılmak zorundayım. Hiç bir kontrole sahip değilim.”

Ama evet, gerçekten de sahipsiniz. Gerçekten sahipsiniz. Irmak akışının bir parçası olabilir, ancak ondan ayrı da olabilirsiniz. Yaşantınızda tezahür ettirebilirsiniz. Yaratabilirsiniz.

Son toplantımızda İlâhi Plan’dan söz ettik, ki aslında bu bir plan değildir. Planı Şimdi’nizde nasıl gerçekleştirebileceğinizden söz ettik. O, insan planından, tüm yaşantınız boyunca, aslında çok, birçok yaşam boyunca üzerinde çalıştığınız insan planından farklıdır. Şimdi, insan planı ve ilâhi plan Şimdi’de birleşebilir.

Size sözünü ettiğimiz kavramlarla mücadele ediyorsunuz…kısa duvarın arkasında kalmak gibi …kapınıza gelen şeylerle dans etmek gibi. Siz, yaratıcılıkla ilgili olan kavramlarla mücadele ediyorsunuz.

Tüm bu şeyleri, Eski Enerji paradigmalarıyla anlamaya çalışıyorsunuz. Akılsal davranmaya çalışıyorsunuz. Daha fazla parayı nasıl yaratacağınızı, daha fazla mutluluğu nasıl yaratacağınızı anlamaya çalışıyorsunuz. Ama bunu Eski Enerji zihninde yapıyorsunuz.

Bunca yıldır size çok, çok sözler söyledik. Sonuç olarak bunlar sadece bırakmakla, salıvermek ve bırakmakla ilgiliydi. Ve biz, birçok kanallığa farklı başlıklar koyarak bu sözleri farklı biçimlerde tekrar tekrar yineledik. Ama bunların tümünün özünde bırakmak, salmak yatıyordu.

Siz Eski bir yoldaydınız, Eski, doğrusal bir yolda. Biz sizi sürekli bırakmanız için…izin vermeniz için…Eski Enerji zihninden çıkmanız için yüreklendirmek zorundaydık. Yeni Enerjiler yaşamınıza girebilsin diye, sizi bir boşluk alanına, nötr bir alana gitmeye yüreklendirdik. Biz sizi, tüm Eski yolları bırakmaya yüreklendirdik.

Bakın, içinde bulunduğunuz Eski Enerji zihni, sadece daha fazla Eski Enerji sorunları, daha büyük sorunlar yaratacaktı. Belki bankada daha fazla para olacaktı, ama o hâlâ Eski Enerji olacaktı. Ve hâlâ sorun yaratacaktı.

Birçoğunuzun evlerini kaybettiğini…..sizin için değerli olan şeyleri kaybettiğini…ilişkileri kaybettiğini…olduğunuzu sandığınız her şeyi kaybettiğinizi biliyoruz. Bu zor ve acılı olmuştu. Ama siz Eski Enerji tarzındaydınız.

Eğer Eski tarzda, gerçekten nasıl yaratılacağını anlasaydınız, Eski Enerji tarzlarınızın tuzağına daha da düşecek, daha da batacaktınız. Daha büyük Eski Enerji evleri inşa edecek, bilinmeyen bir hedefe doğru daha hızlı arabalarla sürat yapacaktınız. (kahkahalar) Sizi sevdiğini söyleyen ama aslında size içerleyen daha fazla Eski Enerji arkadaşlarına sahip olacaktınız. Bir başka Eski Enerji evliliği daha yapacaktınız. (yoğun kahkahalar)

Yalnızlık çektiğinizi biliyoruz. Kalbinizin kırık olduğunu biliyoruz. Hasta oldunuz. Ama Eski atlı karıncaya binmektense, daha büyük, daha hızlı ve daha akıl karıştırıcı bir atlı karıncaya binmektense, bırakmak daha iyiydi.

Biz şimdi sizinle bunun ötesine geçtik. Arada sırada bırakmayı size hatırlatacağız, ama bunun ötesine geçtik. Siz, olduğunuzu sandığınız her şeyi bırakmakla harika bir iş gördünüz. Oo, arada bir hâlâ Eski huylarınıza ve yollarınıza geri gidiyorsunuz. Ama çoğu zaman, düşünebileceğinizden çok daha fazlası olduğunuzu kabul etmeye başlıyorsunuz.

Yeni Enerji yolunun doğrusal olmadığını kabul etmeye başlıyorsunuz. O, o kadar farklı ki. Mutluluğun, neşenin ve tamamlanıp bütünlenmenin Yeni bir biçimde geldiğini anlamaya başlıyorsunuz. İnsan planının bir korunma planı ve bir korku planı olduğunu, ve İlâhi Planın tamlık, bütünlük ve yaratıcılık ve Yeni Enerji olduğunu anlamaya başlıyorsunuz.

Yeni Enerji’nin özü yaratıcılıktır. O, yaratıcı güçlerin Yeni ve farklı bir biçimde, bugün size katılan bizlerin bile anlatamayacağı ve tanımlayamayağı bir biçimde sizden akıp gelmesine izin veriyor.

Sevgili dostlar, nefes ile Şimdi’deki yaratıcılığın bileşimi güçlüdür. Bu, umduğunuz şey değildir. Bu, zihninizle analiz edebileceğiniz bir şey değildir. Bu, şimdiye kadar, özellikle de Eski Enerji biçimleriyle düşünebileceğinizden çok daha muhteşem bir şeydir.

Kendinizi yaratıcı akışa açmak zamanıdır. Siz bundan korktunuz. “Ben yaratıcı değilim. Ben nasıl çizileceğini, ya da boyanacağını, ya da dans edileceğini, ya da daha önce yaratıcı eğilimler ya da yetenekler olarak düşünülen şeyleri nasıl yapacağımı bilmiyorum” diyerek mazeretler buluyorsunuz.

Hayır, yaratıcılık farklıdır. O, sizin içinizde akan ve an’da ifade edilen yaşamdır, Ruh’tur. İfade etmek zamanıdır Shaumbra. Ve onun için Metatron yanınızda oturuyor ve sizi tekrar yüreklendiriyor.

Düşünceler ve hisler ve itilimler size geldi. Yeni bir tutkunun içinizde yükseldiğini hissettiniz, ama onu anlayamadınız. Ama ifade etmeye korktunuz. O yaratıcılığın yaşamınıza girmesine izin vermeye korktunuz. Ona o kadar güvenmediniz. Kendinize o kadar güvenmediniz. Sizinle alay edileceğinden çekindiniz. Dengenizi kaybetmekten korktunuz.

Sevgili dostlar, yaratıcılığın sizden akmasına, yaşam ifadesinin sizden akmasına izin verin. Yoksa o bir tür acıya neden olacaktır. Yaratıcılık, bir Yeni Enerji insanında engellendiği ya da yasaklandığı zaman, bir tür acıyla karşı karşıya kalırsınız. Onun ifade bulmaya ihtiyacı vardır. Onun akışa ihtiyacı vardır. Siz Yuva’yı terk ettiğinizden beri yaratıcılığa, yaratıcı enerjiye sahiptiniz. Onu bu çok, birçok yaşam boyunca engellediniz.

Yaratıcılık, bir anlamda, çevrenizdeki dünyanın geri kalanında gördüğünüz şeyin anti-tezidir. Dünyanın geri kalanı dijital gitmektedir. (kahkahalar) Onlar çok, çok akılsal olmaya başladılar. Eski yöntemlerin lineer yolunu tanımlamaya çalışmakta ve eğer bunu akılsal olarak tanımlayabilirlerse, üstesinden gelebileceklerini düşünmektedirler.

Bu, bu şekilde çalışmaz. Tanrı’yı ya da Ruh’u hiç bir zaman zihninizle anlayamayacaksınız. Yaratıcılık akışının sizden akmasını, hiç bir zaman kurallarla ya da plan programla sağlayamayacaksınız.

Kiliselerin şu anda yaptığı yanlış budur. Onun için duvarları çöküyor. Onlar Tanrı’yı kurallarla, ayinlerle, Eski yollarla tanımlamaya çalışıyor. Bu olmayacaktır. Tanrı, ve Ruh’un sevgisi, ve tüm meleklerin sevgisi, ve kendi tanrısallığınızın sevgisi sadece nefes aldığınız ve yaratıcı akışa izin verdiğiniz anda hissedilebilinir.

Nefes alın sevgili dostlar. Bir şeyi farkına varın. Nefes aldığınızda kendi kendinize akılsal bir tartışmaya giremezsiniz. (kahkahalar) Zihniniz sabit fikirlerini durdurur. Nefes aldığınızda analiz etmeyi durdurursunuz.

Derin nefesi alın. Aynı anda hem nefes almayı, hem de düşünmeyi deneyin. Olmaz. Nefesin armağanı böyledir. Tüm his merkezlerini – insana ait his merkezlerini ve tanrısal his merkezlerini açar.

Şimdi bir nefes alın ve sizden gelen yaratıcı enerjilerinizin akışını hissedin. Onlar sınırsız ve tanımsızdır. Onlar sadece sizin Şimdi’nizde dans etmek isterler. Derin bir nefes alın ve Şimdi’deki yaratıcı enerjilerinizi hissedin. Onlar – siz – ifade bulmak istiyor.

Yapmanız gerekenin ne olduğunu anlamaya çalışarak, son zamanlarda sıkışıp kaldığınızı hissettiniz. Ne yaptığınız önemli değildir. Her şey olabilir. Bu ilk adımı atın. Herhangi bir şeye başlayın, ne olursa, hatta gerçekten kötü bir şeye. (kahkahalar)

Kendi tanrısallığınızın dengesi sizi uygun yere getirecektir. Nefes alırken, Eski, karanlık enerji olarak düşündüğünüz bir şeyi yapmaya çalışın. Tanrısallığınız sizi dengeye, uygun yere geri getirecektir.

Yazar olduğunuzu düşünmediğiniz halde, yazmayı düşündüğünüz o kitabı yazmaya başlayın. Prosedürü (işlemi) başlatın. Sonunda elinizde bir kitap olmayabilir. Sonunda, olabileceğine hiç ihtimal vermediğiniz bir şey olabilir. Ama en azından işleme başlamış olursunuz.

Şarkı söylemeye başlayın. Sonunda bir şarkı çıkmayabilir. Sonunda, yepyeni bir kendini-anlama çıkabilir.

O sınıfı yaratmaya başlayın. Sonunda, insanların önünde konuşuyor olmayabilirsiniz. Ama sonunda kendi ruhunuz için çok büyük ve tamamlayıcı bir şey gerçekleştirmiş olabilirsiniz.

Yaratıcı akış bir kez başladığında, sonunda size ne olacağıyla ilgili beklentileriniz olmasın. Bu, Eski Enerji biçimiydi. Beklentiler sadece kısıtlamalardı. Yaratıcı akışa izin verin.

Hayalini kurduğunuz o projeye başlayın. Ve ilk adımı attıktan sonra, olacağınızı sandığınız yerde olmayabilirsiniz. Sonunda kendinizi çok daha çok-boyutlu, çok daha tamamlayıcı, ve çok daha yaratıcı bir yerde bulabilirsiniz.

Yaratıcılık sınırlı ya da tanımlanmış değildir. O sizi, çok muhteşem oldukları için hayalini bile kuramadığınız yerlere götürecek bir ifadedir. Herşey, siz başladığınızda başlar.

Yaşamınızda para ya da sevgi ya da sağlık neden yok diye merak ettiniz. Siz bunlara Eski Enerji zihniyle yaklaşıyordunuz. Şimdi tüm bu sorunları salın, bırakın. Onlara odaklanmaktan vaz geçin.

Yaşamınızda bir şey yapın. Bu sorunlar tümüyle kendiliğinden gidecektir. Herhangi bir şey yapın. Radikal bir eyleme geçin. Bu akşam yemekte farklı bir şey yiyin. (kahkahalar) Yürüyüş yapın.

Saklandığınız yerden çıkın Shaumbra. Yaratıcılığın sizi eyleme sokmasına izin verin. Ve tüm bu zaman boyunca onun siz olduğunu, ama çok uzun zamandır bilmediğiniz bir parçanız olduğunu anlayın.

İçinizde ve sizden hareket eden yaratıcılık, o yaşam gücü enerjisi, Yeni Enerji’nin özüdür. Şimdi başlayın, bir şey yapın. Eğer ne olduğundan emin değilseniz nefes alın, nefes alın ve sonra da tutkunuzu izleyin. Bu, bu kadar basittir sevgili Shaumbra.

Siz bunu karmaşık hale getirdiniz. Siz ona Eski Enerji zihniyle yaklaştınız. Şimdi ona Yeni Enerji ruhuyla ve yaratıcılığıyla yaklaşın. O dışarı çıkmak istiyor. Siz dışarı çıkmak ve oynamak istiyorsunuz. Zamanıdır.

Metatron, ilerlemeniz için sizi yüreklendirerek enerjileriyle buradadır. Siz Yeni’ye ve oldukça bilinmeyen topraklara girerken, dengeyi tutmanıza yardımcı olmak için Hossaf buradadır. İlerlerken, ifade etmeye başlarken, Marit’in enerjileri sizi beslemek, ve rahatlatmak, ve sevmek için buradadır.

Bu enerjilerin tümü sizin için burada toplanmıştır. Ama onlardan sizin yerinize yapmalarını isteyemezsiniz. Onlar rahatlatan, sizi seven varlıklar olarak buradadır. Ama gerisi size kalmıştır sevgili Shaumbra.

Biz, Yeni Enerji’nin bu meydan okumasını sunuyoruz. Spiritüel Sanatçılar sizlersiniz. Bu Yeni Enerji’de, Şimdi’nizde ifade etmeye başlayın.

Bu Şaud’u bitirmeden önce, uzun zamandır yapmak istediğimiz bir şey için özel bir ricamız var. Biz bir dakikaya kadar Cauldre’nın gözlerini açmasını istiyoruz, ve Ben, Tobias sizi kucaklamak istiyorum. Kendinizi kucaklamanızı istiyorum. Kucaklarken de kendinizi açın ve yaratıcılığın akışını hissedin.

(duraklama)

Merhaba Cauldre. (Geoffrey/Cauldre tereddüt ederek harekete geçerken izleyiciler gülmeye başlar)

Şimdi, biraz müzik çalabilir miyiz……ve biz kucaklarken bütünüyle burada mevcut olmaya devam edeceğiz. (Geoffrey/Cauldre ayağa kalkmaya başlarken tereddüt ve duraklama)

O bunu yavaş yavaş yapacak. (yoğun kahkahalar) Müziği şimdi çalabilirsek… ve herkes ayağa kalkıp kucaklaşmaya başlasa…..

(Tobias/Geoffrey/Cauldre katılanları kucaklamaya başlarken, grup da kalkıp dolanmaya ve birbirine yürekten sarılmaya başladı. Tobias ile “kucaklaşılanlar” arasında birçok “teşekkür ederim”ler paylaşıldı. Kucaklaşma sırasında, zamanla Tobias’ın sesi, gitgide Geoffrey’nin sesine dönüşmeye başladı. Geoffrey’in bir yorumu da şöyleydi, “Tobias artık kanallık etmeyebilir. Sadece kucaklaşabilir!”)

(Bu kanallığın bilinen tipik bitişi olmadı. Grup kucaklaşmaya devam ederken, bazıları başka odalara geçti, örneğin yemek için mutfağa. Kısa zamanda anlaşıldı ki, kanallıkla soru&yanıtlar arasında verilen ara başlamıştı.)

Ve öyledir!

Kırmızı Meclis’in varlıklarından Tobias, Golden, Colorado’da yaşamakta olan Geoffrey Hoppe tarafından sunulmaktadır. Tobit’in mukaddes kitabında bulunan Tobias’ın öyküsü, Crimson Circle sitesinde bulunmaktadır.
www.crimsoncircle.com. Tobias materyelleri, bedelsiz olarak dünyanın her tarafında bulunan ışık işçileri ve Shaumbra’ya, Ağustos 1999 tarihinden beri sunulmaktadır. Bu tarih Tobias’ın, insanlığın yıkım potansiyelini aşıp, Yeni Enerjiye girdiğini söylediği tarihtir.
Crimson Circle, Yeni Enerjiye geçiş yapacak ilk insan (kılığındaki) meleklerden oluşan global bir ağdır. Bu kişiler, yükseliş halinin sevinç ve zorluklarını deneyimlerken, diğer insanların da yolculuğuna, paylaşım, ilgi ve yol göstererek yardımcı olmaktadır. Crimson Circle’in sitesine her ay 40.000’in üzerinde ziyaretçi, son materyelleri okumak ve kendi deneyimlerini tartışmak amacıyla girmektedir.
Crimson Circle her ay Denver, Colorado’da, Tobias’ın, Geoffrey Hoppe kanalıyla son bilgileri sunduğu yerde biraraya gelmektedir. Tobias, kendisinin ve Crimson Council’ın (Kırmızı Meclisin) diğer semavi varlıklarının, aslında insanoğlunun kanallığını yapmakta olduğunu bildirmektedir. Tobias’a göre, onlar bizim enerjilerimizi okumakta ve biz içimizde deneyimlerken, dışardan da bakabilmemiz için, kendi bilgilerimizi bize geri tercüme etmektedirler. Crimson Circle toplantıları herkese açıktır, ama LCV takdir edilir. Katılımı gerektiren hiç bir şey ve ödenmesi gereken bir aidat yoktur. Crimson Circle, dünya çapındaki Shaumbra’nın açık sevgisi ve bağışları yoluyla bolluğu kabul etmektedir.
Crimson Circle’ın en yüksek amacı, insan melekler ve öğretmenler olarak, içsel spiritüel uyanış yolunu yürümekte olan kişilere hizmet etmektir. Bu hıristiyanlıkla ilgili bir misyon değildir. Tersine, içsel ışık, merhamet ve ilgi bulabilmeleri amacıyla, insanları senin kapına getirecektir. Kılıçlar Köprüsü’ndeki yolculuğuna başlayan bu kendine has ve değerli insan sana geldiğinde, o anda ne yapman ve öğretmen gerektiğini bileceksin.
Eğer bunu okumaktaysan ve gerçek olduğunu ve bir bağın olduğunu hissediyorsan, sen gerçekten Shaumbra’sın. Sen insan (kılığında) bir öğretmen ve bir rehbersin. İçindeki tanrısallık tohumunun bu anda ve gelecek tüm zamanlar için çiçek açmasına izin ver. Hiç bir zaman yalnız değilsin, çünkü tüm dünyada bir ailen ve çevrendeki semavi boyutlarda melekler vardır.
Bu metni lütfen ticari amaç olmaksızın ve bedelsiz olarak dağıtın.
Lütfen bu bilgiyi, dipnotlar dahil bütünüyle kullanın. Tüm diğer kullanımlar, Geoffrey Hoppe, Golden Colorado’dan alınacak yazılı onayı gerektirir. Telif hakkı 2001, Geoffrey Hoppe, P.O.Box 7328, Golden, CO 80403.e-posta: tobias@crimsoncircle.com. Tüm haklar mahfuzdur.

Sorular ve Yanıtlar

Tanrısal İnsan Dizisi – 03 Mayıs 2003
Shoud 10: Spiritüel Sanatçı

Crimson Circle’de (Kırmızı Çemberde) sunulmuştur

TOBIAS: Ve öyledir sevgili dostlar, bugünün yaratıcı enerjilerine devam ediyoruz. Metatron, Hossaf, Meryem, ve tüm diğer melekler ve varlıklar burada bir Spiritüel Sanatçılar grubunun önünde oturuyorlar. Siz Yuva’dan bu alana uzanan yolunuzu yarattınız, ve şimdi de yepyeni bir anlayış ve farkındalık yaratmaktasınız. Siz, Ruh’un gerçek bir açılımını yaratmaktasınız. Siz, açılan bir çiçek gibisiniz, çevrenizdeki her şeyi içinize kabul ediyor, gerçekten olduğunuz şeyin açığa çıkması için kendinizi açıyorsunuz.

Ben, Tobias için en sonunda sizi kucaklamak bir onur ve mutluluktu! (kahkahalar) Ve yüreklerinde şu soruyu soranlar vardı, “Bu şimdi Tobias mıydı? Yoksa Cauldre mıydı?” (yoğun kahkahalar) Aslında ikimiz birdendik. Aynı zamanda Metatron, Hossaf ve Meryem’in de enerjileriydi. Bu vesileyle bedenini paylaşan Cauldre sayesinde hepimiz gelebildik. (kahkahalar)

Bu kadar yakına gelmek bizim için her zaman kolay değildi. Bazen, meleklerin her an özgürce gelebildikleri sanılıyor. Bu o kadar da gerçek değildir sevgili dostlar. Perdeden geçip gelmek bizim için zordur, tıpkı sizin için perdeyi aşmanın zor olması gibi. Melekler, bir anlamda, uzaktan gözleyebiliyorlar. Ama bugün gerçekleştirebildiğimiz kadar yakına gelebilmek, bizim için her zaman çok zordu.

Sizden almak, sizinle birleşmek ne onurdu! Yüreğinizi açtığınızı, yüreğinizi açmak için kendinizi güvende hissettiğinizi görmek ne sevinçti!

Kucaklaşmalar ilginç bir şeydir. Bir insan, kucaklamak için yeterince güvende olduğunda….oo, o zaman yaratıcı tanrısallıklarını ifade etmek için de gerçekten yeterli güvence içindedirler. Beden öylesine engelleri temsil eder ki. Başka bir insana bu denli yaklaşmak, onlara dokunmak, beraberinde engeller getirir.

Ama biz kendinizi açtığınızda, bize dokunduğunuzda sizi hissettik. Siz bunu hissedebildiniz. Biz fiziksel bir biçimin içinde değiliz, ama sizin olağanüstü enerji duyumsamalarınızı ve sevginizi, Ben, Tobias’ın şimdiye kadar hiç hissedemediği bir biçimde hissettik.

Bazılarınız bazen üzülüyor, bozuluyorsunuz, ve talepkâr oluyorsunuz. Hatta bazılarınızın bize şöyle dediğini bile duyduk, “Ama eğer gerçeksen, önümüzde tezahür et. Bize kendini göster. Var olduğunu bana kanıtla. Ben insan gözlerimle bir melek görmek istiyorum.” Bazılarınız bunu kendiniz için bir sınav olarak koydunuz, belki de bizim için bir sınav.

Biz size şunu söylüyoruz, eğer bu biçimde, bu akılcı biçimde düşünüyorsanız, eğer Eski Enerji realitenizde kanıt talep ediyorsanız, biz sizin önünüzde duruyor olabiliriz ve siz bizi göremezsiniz. Yüreğinizi açtığınız zaman, Eski realiteden çıktığınız zaman, önce bizi hissedecek, sonra da görmeye başlayacaksınız. Ne zaman yanınızda durduğumuzu ve ne zaman durmadığımızı bilmeye başlayacaksınız. Zihninizde artık kuşku kalmayacaktır.

Şimdiden bunun bazı ipuçlarını almaya başladınız. Gözünüzün ucunda parlak bir ışık noktası olarak bizi görmeye başladınız. Ama ona baktığınız zaman, aklı devreye sokuyorsunuz. Analitik oluyorsunuz. O zaman da o parlak ışık noktası yok olmuş gibi görünüyor. Ama olmuyor. Biz hâlâ oradayızdır.

Siz o parlak ışıkta Ruh’un özünü görüyorsunuz. Ama analitik zihninize dönüyor ve bizi artık duyumsayamıyorsunuz. Bazen bizi yanınızda bir hareket olarak görüyorsunuz. Bir sıcaklık hissinin sizi kapladığını hissediyorsunuz. Ama bunu analiz etmeye başladığınız an, yok oluyor.

Sevgili dostlar, bu tekrar olduğunda, biz realitenizde sizinle birlikte hemen yanıbaşınızda olduğumuzda, ne yapılacağını biliyorsunuz. Nefes alın. Kendi yaratıcılığınızın bizimkiyle dans etmesine izin verin.

Bazen anlamaya çalışıyorsunuz, “Ben bunu uyduruyor muyum?” Biz bir anlamda gülüyor ve diyoruz ki, “Fark eder mi?” (kahkahalar) Gerçek nedir? Eski realiteniz dar, doğrusal bir yoldu…kuru…zor…katı. Yeni realiteniz, onu oldurduğunuz herşeydir….herşey. Burada söylediğimiz şey budur.

Kendinizi ifade edin. Çok-boyutlu olun. Kendinize, aklınızın dışında olmaya izin verin. (bazı gülüşmeler) Realiteniz, onu oldurduğunuz herşeydir. Artık, sadece gördüğünüz, ya da belki insan duyularınızla hissettiğiniz şeylerle sınırlı olan Eski dünya realitesinde olmak zorunda değilsiniz. Bu realite şimdi çok daha genişleyebilir ve derinlere inebilir. Realiteniz, onu oldurmak istediğiniz herşeydir. Realitenin Şimdi anında ifade ettiğiniz zaman, o elle tutulur, gözle görülür dediğiniz hale gelir.

Tek bir gerçek yoktur. Oo, bazen insan duyularınız bunun tersini kanıtlamaya çalışır, realitenin sadece hissedebildiğiniz şeyler olduğunu söylemeye çalışır. Bir ağaca başını çarptığınızda, realite bir ağaçtır. Ama realite aynı zamanda çevrenizdeki Şimdi’de var olan herşeydir. Onu soluyun ve ifade edin. Yaratıcılığınızı ifade edin. O, o zaman sizin realiteniz haline gelir, tıpkı başınızı çarptığınızda ağacın realiteniz haline gelmesi gibi.

Bunu da söyledikten sonra sevgili dostlar, sorularınızı yanıtlamaktan mutluluk duyacağız.

1.SHAUMBRA’NIN SORUSU: Tobias, neden bugünlerde kendimi boş ve üzgün hissediyorum? Hiçbirşey yapmak istemiyorum, sadece oturmak ve hiç bir şey yapmamak istiyorum, oysa hergün gitmem gereken bir işim var, ve bir kocam ve ilgimi isteyen bir bebeğim var.

TOBIAS: Bu gerçekten tüm Shaumbra’nın sorduğu ya da belki sormuş olduğu bir soru – boşluk hissi, keder hissi. Siz gerçekten bir enerjiden ötekine geçiyorsunuz. Siz gerçekten olduğunuzu sandığınız her şeyi değiştiriyorsunuz. Siz bir anlamda ölüyorsunuz, bir yaşamdan ötekine geçiyor ama fiziksel bedeninizde kalıyorsunuz, ve hâlâ Eski enerji realitelerine de derinden bağlısınız.

Biz daha önce Şaud’da muazzam bir bırakma döneminden, bir boşluk döneminden söz ettik. Bu kadar çok keder burada devreye girer. Bu, işlemin bir parçası gibi görünüyor. Bu durumu rahatlatmak için yapılabilecek şeyler var. Bunlar çok basittir. Bu, nefes almaktır – kabul etme, bu alanda (bu durumda) olduğunuzu kabul etme nefesini almak. Bunu saklamanın ya da bununla mücadele etmenin anlamı yoktur.

İçinde bulunduğunuz keder için kendinizi onurlandırın. Kendinizi onurlandırın. Çok iyi bildiğinizi düşündüğünüz parçanız gitmiştir. Boşluk hissini onurlandırın. Onun üstesinden gelmeye, onunla mücadele etmeye ya da onu yadsımaya çalışmayın. Bütünüyle onun içinde olun.

Şimdi, biliyoruz bir çoğunuz şöyle diyor, “Ama Tobias, biz onun içinde olmak istemiyoruz. Biz bu durumdan çıkmak istiyoruz. “ (kahkahalar) Siz bu durumu onulandırmakla, ve kabul etmekle, ve ona izin vermekle, kendinize çok armağanlar sunacaksınız.

Bunu onurlandırırsanız, orada takılıp kalacağınızdan korkuyorsunuz, ondan uzaklaşabildiğiniz kadar hızlı uzaklaşmanız gerektiğini düşünüyorsunuz. Bu sanki sizi kovalayan ve yok etmeye çalışan bir öcü gibi. Ama siz buna takılıp kalmayacaksınız….takılıp kalmayacaksınız.

Yani bu senin için bir anlamda bir nimet, bir lütuftur. Sen, dünyanın her yanındaki Shaumbra’nın içinden geçtiği ya da geçmekte olduğu bir şey deneyimliyorsun. Nefes al ve Eski benliğinin ölümünü kutla. Ve, Yeni sen’in neye benzeyeceğine dair beklentiler içinde olma.

2.SHAUMBRA’NIN SORUSU: Evet, benim bir sorum var. Birçok çocuğa ADD (Dikkat Bozukluğu) ve ADHD (Hiperaktif Dikkat Bozukluğu) tanısı konuyor, özellikle de Amerikan toplumunda. Sorum şu – bu çocuklar yanlış anlaşılmıyorlar mı? Onlar sadece gelmekte olan Yeni Enerji’nin bir parçası değil mi?

TOBIAS: Gerçekten, sezgilerin çok güçlü. Odaklanamıyormuş gibi görünen çocuklar, belki de çoğunuzdan çok daha fazla genişlemiş bir halde gelen varlıklardır. Onlar çok duyarlı çocuklardır. Çevrelerindeki “gerçek dışı” denebilecek alemlerde olan biten çok şeyin farkındadırlar. Ama artık bildiğimiz gibi, bu alemler aslında çok gerçektir.

Okulların ve ailelerin mevcut yapısı, bu çocukları tekil, doğrusal (lineer) ve analitik bir odağa sokmaya çalışıyor. Ancak onlar çok çok-boyutlu ve çok hassastır. Sürekli olarak türlü kaynaklar aracılığıyla uyarılmaya ihtiyaçları vardır. Kendilerini ifade edebilmeye ihtiyaçları vardır. Ve birçoklarına bu ifade yolu kapatılır. Okullar, sevgili dostlar, daha önce de sözünü ettiğimiz gibi, bu çocukların (ihtiyacı olan) çevreyi sağlamıyorlar.

Peki kim bu okulları yaratacak? Bu, sizsiniz Shaumbra. Bunu ne zaman gerçekleştireceksiniz? Bu Yeni Enerji çocuklarından şimdi milyonlarcası geliyor. Eğer siz okulları yaratmazsanız, bu çocuklar nerede toplanacak? Kendi yaratıcı yeteneklerinizi kullanıp bu yerleri ne zaman meydana getireceksiniz? Metatron’un “zaman şimdidir” diyerek verdiği başlama işaretini ne zaman eyleme sokacaksınız?

Senin Yeni Enerji çocuklarıyla ilgili sezgilerin çok açık. Ve bu Ben, Tobias’ı üzüyor. Evet, hepinizin çevresinde ne kadar çok bulunursam, o kadar insanımsı özellikler geliştirmeye başlıyorum. (kahkahalar) Bu çocuklara nasıl davranıldığını görmek beni üzüyor.

Ne olduğunu tam olarak biliyorsunuz. Onlara tanı konuyor. Bir Eski Enerji sistemi ve bir Eski Enerji beyni tarafından, kendine doktor diyen biri tarafından analiz ediliyorlar. Analiz ediliyorlar, ve onlara içlerindeki yaratıcı akışı bastıracak ilaçlar veriliyor. Yapılması gereken şeyleri daha fazla söylememe gerek yok. Bu çalışmayı gerçekleştirmenizin zamanı gelmiştir Shaumbra. Bu okulları kurmak gibi şeyleri gerçekleştirerek kendi yaratıcı ifadenize şimdi başladığınızda, hemen bir sonuç alamazsanız, herşey tezahür etmezse endişelenmeyin. Attığınız adım süreç içinde bir değişim gösterirse, dehşete kapılmayın.

En azından eylemi gerçekleştiriyor ve tanrısal enerjinin Şimdi’ye gelmesine izin veriyor olursunuz. Ama siz ilerledikçe bu da büyüyecek ve yapılanacaktır. Hata yapmaktan korkmayın. Artık içinizde doğal ve ruhsal bir dengeleyiciye sahipsiniz. Yoluna girecektir. Sana bu soru için ve piskoposlar gibi vaaz verebilme fırsatı yarattığın için teşekkür ederiz. (kahkahalar)

3.SHAUMBRA’NIN SORUSU: Tobias, Yehova Şahitleri organizasyonunun oynadığı rolü lütfen bizimle paylaşır mısın? Erkek arkadaşımın Yehova Şahidi olan ailesinin yaşamlarını daha korkusuz hale getirebilmemin bir yolu var mı? (kahkahalar) Seni her zaman çok seviyorum.

TOBIAS: Bir yaşamdan ötekine geri gelip birlikte olan birçok karmik spiritüel gruplar vardır. Örneğin demin sözünü ettiğin, Yehova Şahitleri var. Geri gidip bu grubun üyelerinin soyunu araştırırsan, geçmişte belki başka bir spiritüel ya da dinsel organizasyonda birlikte olduklarını görürsün. Onlar bu modern zamanlarda, yeniden birlikte olmak için geliyorlar. Onları birarada tutan şey belki bir kitap ya da ortak bir inanç sistemidir. Ama aslında onları birbirine bağlayan şey, eski grup karmasıdır.

Şimdi, bunlar ister Yehova Şahitleri olsun, ister şu anda sahip olduğunuz ve çok sıkı bir biçimde yüksek bir odağa sahip birçok dinden biri olsun, onlar birçok kurallar ve yönetmelikler koyuyorlar. Dışardan üye çekmeye çalışıyorlar, ama dışardaki insanların gelip gittiğini görüyorlar. Bu insanlar kısa bir süre için onlara katılabilirler, ama sonra gidiyorlar, çünkü bu çekirdek grup gibi aynı karmik enerjileri taşımak istemiyorlar.

Bu grupların yeniden birlikte olmasıyla çok şeye hizmet ediliyor. Birbirlerine güç veriyorlar. Ve, kendilerine ait birçok karmik durumun üzerinde çalışıyorlar. Onun için, onların tümünü onurlandır. Bu, onların inanç sistemlerini kabul etmen gerektiği anlamına gelmez, ve onlar da seninkini kabul etmek zorunda değildir.

Aile ilişkine gelince, sen geçmişte bu karmik gruba bağlıydın. Şimdi ise kendini Eski Enerjilerden özgür kılıyorsun. Yehova Şahitleri’yle ilintili olan aile dinamikleri içinde kendini rahat hissetmiyorsun. Onları değiştirmenin uygun olmadığını anla. Ama kendi durumunu değiştirmek uygun olabilir. Bununla bağlantılı olarak çok suçluluk duyguları olacaktır. Ve bu çok zor olacaktır, çünkü Eski aile biçimleriyle hâlâ güçlü bağlar söz konusudur.

Yehova ailesine ait bağlar sadece Dünya üzerindeki yaşamlardan kalma değildir. Onlar, daha Dünya’ya gelmeden önce, Dünya daha yaratılmadan bile önce var olan bir gruba aittirler. Bu, daha bir –nasıl hecelesek – C-I-D-A, Cida denen ve hepinizin bir parçası olduğu, semavi bir gruptu.

Sen şimdi (onları) terk etme zamanı olduğunu biliyorsun. Bu zordur. Bu sende çok hayal kırıklığı ve kızgınlığa neden oluyor. Ama biz sana, yüreğini izle diyoruz. Ne yapacağını bileceksin.

Şu anda, benim de bir parçası olduğum İsrail aşireti dahil olmak üzere, birçok grubun ve dinlerin daha Dünya’ya gelmeden çok öncesine dayanan bağları olduğunu ısrarla söylüyoruz. Biz, Dünya’ya gelmeden önce birbirini çok iyi tanıyan bir gruptuk. Dünya’ya geldiğimizde, beraberimizde çok karma getirdik.

Bu, Atlantis döneminde, grubumuz Atlantis’i yönetmeye kalktığında daha da arttı. Biz hükmetmeye kalktık. Çok elit bir gruptuk. İsrail çocuklarının, Yahudi aşiretinin kabul ettiği karmik bir durum ve karmik bir arınma söz konusuydu. Bu, sizin 2.Dünya Savaşı olarak bildiğiniz şeydir.

4.SHAUMBRA’NIN SORUSU: Merhaba Tobias, ben İsrail’den Joseph.

TOBIAS: Joseph, senin kim olduğunu biliyorum. (kahkahalar) Biz birbirimizi epeydir tanıyoruz.

4.SHAUMBRA: Seni kucaklamak çok duygusaldı. Teşekkür ederim. Ve dünyanın her yanındaki bu harika ve muhteşem aileye, ve İsrail’de şu anda uyanık olan aileme…şimdi orada gecenin geç bir saati….merhaba. Benim ilk sorum şu, şu anda İsrail’deki çok gergin ve korkunç durumla ilgili ne söyleyebilirsin? Orduya katılmak zorunda olan gençlerle ilgili ne söyleyebilirsin? Onlar bu savaşın ve bu tür durumların tuzağına düşmüş haldeler, ama bana öyle geliyor ki, bu onların dünyası, en azından Birleşik Devletler bir şekilde destek veriyor. Diğer sorum da şu – Colorado’ya gelirken uçakta yaşadığım o fırtına neydi? Teşekkür ederim.

TOBIAS: Gerçekten, ve biz benim anayurdum İsrail hakkında konuştuk. Şu anda İsrail’de mevcut olan anlaşmazlıklar hakkında çok kez konuştuk. Bu anlaşmazlıklar olmaya devam edecektir. Bunlar, tüm enerjiler, Eski dinsel enerjiler yüzeye çıkıp da yeni ve farklı bir çözüm bulunana kadar devam edecektir. Onlar, Eski yöntemlerinden bıktıklarında gerçekleştireceklerdir bunu.

Hâlâ terörizmin, ve bombalamanın, ve baskıcı tavrın, ve baskı altında tutmanın Eski biçimleriyle oynuyorlar. Bunlar Atlantis dönemine kadar gidiyor. Hatta Dünya üzerinde insan olmadan önceki zamanlara kadar geri gidiyor. Böylece, bir temizlenme, arınma yolu olarak bunların arttığını göreceksin.

Şimdi, sevgili Joseph, sen bu İsrail denen yere bağlı değilsin. Değiştin. Bu enerjilerden çoğunu saldın. Bu yeri terk etmeyi seçersen, bu zor ve üzücü olacaktır, ama ona bağlı değilsin. Orada kalmayı seçersen, Shaumbra’nın özünü ve Yeni Enerji özünü seninle birlikte oraya götüreceksin. Ve orada kalmak bir süre zor olacaktır. Bu senin seçimin. Bu, sana kalmış bir şey, ama bunun zor bir karar olduğunu bil.

Bu anlaşmazlık bir süre var olmaya devam edecektir. Biz şimdi burada kehanette bulunmuyoruz, ama gelecek aylarda bunun biraz iyiye gittiğini, sonra çok daha kötüye, çok daha kötüye gittiğini görüyoruz. Kısa duvarının arkasında kalarak bunun uygun olduğunu anla. Bunların tümü bir yenilenme sürecinin parçasıdır.

Belki bugünlerde Dünya’nın her yanındaki insanlar, sizin de ortaya attığınız Yeni Enerji çözümlerine ve yaratıcılığına ulaşacaklardır. Eski yöntemlere, yollara sığınmak zorunda kalmayacaksınız. Ama bir süreliğine bu yerdeki durumlar böyle olacaktır.

Burada kişisel bir not düşeceğim. Ben, Tobias, epeydir Cauldre ve Linda’yı bu bölgeye gitmeleri için sıkıştırıp duruyorum. (kahkahalar) Bunu şimdi alenen açıklıyorum. (yoğun kahkahalar) Bizim için oraya geri gitmenin uygun olacağından hiç kuşkunuz olmasın. Bu sadece benim için çok kutsal ve çok, çok duygusal olan dünyanın bir bölgesini yeniden ziyaret etmemle ilgili değildir.

Ama sevgili Cauldre ve Linda, sizin Kore’ye gitmenizi sağladık ve güvende oldunuz. Sizin birçok zor yerlere gitmenizi sağladık ve hep güvende oldunuz. Geçenlerde Indianapolis’teydiniz ve orası da güvenliydi. (yoğun kahkahalar) (çvr.notu: Tobias’ın Indianapolis’e değinmesinin özel bir önemi yokmuş, sadece çok sıkıcı, hiç bir turistik cazibesi olmayan, uçsuz bucaksız bir tarım alanıymış ve katılımcılar da bunu bildiği için çok gülmüşler.)

Onun için, çevrenizde birçok koruyucu enerji olacaktır. Biz bunu bir yıllık bir sürede gerçekleştirmek istiyoruz. (yoğun kahkahalar, özellikle de Linda’nın yüzündeki şaşkınlık ifadesi ve gözlerini açarak “Yoksa ben o yerin daha kötü olacağını kaçırdım mı?” diye yorumda bulunmasına.” Daha erken olması daha iyi olur. (yoğun kahkahalar) Ama ne zaman giderseniz gidin, çevrenizdeki enerjilerden etkilenmek zorunda olmadığınızı göreceksiniz.

Bizim için, hepimiz için orada yapılacak bir iş var. Yeni Enerji’yi getirme çalışması var. Biz, bunu grubuyla birlikte gerçekleştiren Joseph’in yükünü azaltmaya yardımcı olmak zorundayız. Siz Shaumbra’ların bu alana gitmesi onlar için çok uygun olacaktır.

Buraya gelirkenki fırtınayla ilgili soruna gelince –bunu ifade etmenin bir anlamda iki farklı yolu var. Dağlık bölge çok çalkantılı rüzgarlar yaratmaktadır ve uçaklar da zorlanmaktadır. Öte yandan Joseph, bu senin kişisel yolculuğunun, yani yeni yerlere yolculuk ettiğinin simgesiydi. Ve bazen, yeni bir ayrılık noktasına ulaşmış olmanın güvenliğini hissetmeye çok yakınken, havada çalkantılar oluyor.

Bu hepiniz için güzel bir örnektir. Bu herzaman yumuşak bir yolculuk değildir. Her zaman kolay değildir. Bütün bunlara karşın sevgili dostlar, tümüyle güvende olduğunuzu kabul edin. Bunun yolculuğun bir parçası olduğunu kabul edin ve bununla mücadele etmeyi bırakın. Fırtınaların bile Yeni Enerji ve Yeni arınmalar getirdiğini anlayın. Sorun için sana teşekkür ediyor ve seni ülkende görmeyi umuyoruz.

5.SHAUMBRA’NIN SORUSU: Bir şey istediğimi nasıl bilirim? Ciddiyim. Bazen istediğim şeylere baktığımda, aslında onları gerçekten istemediğimi görüyorum. Bir şeyi gerçekten istediğimi nasıl bileceğim? Ve lütfen, “Bunu gerçekten istemediğini nasıl biliyorsun?” diyerek yanıtlama beni. Gerçekten, dünyasal kavramlara göre bir şey olmak istemiyorum, en azından bilinçli olarak, ya da bir şey yapmak istemiyorum. Sonra, birçok şey bana gereksiz geliyor. Bana bu olguyla ilgili birşey söyleyebilir misin?

TOBIAS: Gerçekten. Sen bir şaşkınlık, bir kargaşa döneminden geçiyorsun, (kahkahalar) tıpkı dünyanın her yanındaki birçok Shaumbra gibi. Artık gerçekten ne istediğini bilmiyorsun, ama istediğin yeni şeyi de tanımlayamıyorsun. Bu da seni bu geçiş döneminde bir kargaşaya sokuyor. Belki yeni bir araba istediğini düşündün, ama sonra gidip de arabalara baktığında, hiç ilgilenmediğini gördün. Bir süreliğine birçok şey böyle olacaktır.

Bir şey, gerçekten sana ait olan bir tutku, sadece bir kapris değil, ama derin olan bir şey gerçekten geldiğinde nasıl anlarsın? Oo, hissedeceksin. Öyle bir sevgi ve bağ ve tutku ve yaratıcı arzu hissedeceksin ki, bunu sözcüklerle ifade etmem mümkün değil. Bu, sadece bir hissin ya da önsezinin ötesinde bir şey olacaktır. Bu bir tutku ve arzu dalgası olacaktır, ama tümü çok uygun bir halde, içindeki yaratıcı arzuyu çok tamamlayan bir biçimde olacaktır.

Bu arada, sadece nefes al ve çevrendeki herşeyin değiştiğini anla. Ve değişmektedir de, çünkü sen bir Yeni Enerji insanı haline geliyorsun.

6.SHAUMBRA’NIN SORUSU : Ben bunu, bir iki haftayı daha yemek yiyemeden ve kilo kaybederek geride bırakan oğlum adına soruyorum. Bedenimde neler olup bitiyor? Midem neden meyvelere ve birçok yiyeceğe karşı bu kadar hassas? Neden yiyecekleri hazmederken sürekli gazlanıyorum? Ve neden acı içindeyim? Ve neden insanları aradığım zaman, sorumluluk alıp beni geri aramıyorlar? Ve neden insanlar bu kadar sık ölüyor?

TOBIAS: Sistemin çok, çok hassas, özellikle de bu yaşama getirdiğin enerjiler ve şu anda içinden geçtiğin değişimler yüzünden. Sen neredeyse Eski Enerji’yle ve Eski biçimlerle ilgili herşeyi reddediyorsun. Buna, sistemine aldığın yiyecekler de dahil. Bu, içinde kargaşaya neden oluyor. Bu, Eski yolları reddetmekten kaynaklanıyor.

Bu yaşamını devam ettirme noktasında, bedeninin yiyeceğe ihtiyacı olduğu anlaşılmalıdır. Bedeninin bununla bağlantılı olan enerjiye ihtiyacı vardır. Besleyici (enerjilere) ihtiyacı vardır. Böylece şu anda, ham ve kaba Eski biçimler olduğunu düşündüğün şeyleri midene indirmene karşın, bunları sistemine almanın hâlâ önemli olduğunu anlamak durumundasın. Sistemine yiyecek almak, seni Eski Enerji tuzağına düşürmeyecektir. Kendine bunu hatırlatmak zorundasın.

Sen – özellikle sen – arzu ettiğin gibi, tüm çevrendeki enerjileri, çevrendeki boyutlarda mevcut enerjileri soluyarak bunları özümseyip hazmedebileceksin. Ama bedenin daha buna pek hazır değil. Sen bir anlamda, Eski yaşam tarzının kendisini reddediyorsun.

Ama Shaumbra’yla yaptığımız tartışmalarda sık sık söylediğimiz gibi, bu Eski tarzları da onurlandırmakla ilgilidir. Eski tarzlar, ne kadar zor olmuş olsalar da, sizi bu yere getirdiler. Eski tarzlar inkâr edilemez, ya da bir anlamda değiştirelemezler. Onlar vardı. Onurlandır onları. Bunu yaptıkça ve kendini ve yolunu onurlandırdıkça, kendi dönüşüm işleminden çok daha yumuşak geçeceksin. Bunu, Eski Enerji yaşam gücü olarak hissettiğin şeyleri keserek gerçekleştirmek zorunda değilsin.

Yani bu, dünyanın geri kalanının yüklerini ve zorluklarını da üstlenmek zorunda değilsin demektir. Sen bunların tümünü aynı anda yapmaya çalışıyorsun. Ben seni geçmişten tanıyorum, ve oldukça hızlı bir koşucu, çok hızlı hareket eden bir varlık olarak tanıyorum. Bu yaşama geliyorsun ve herşeyi bir anda oldurmaya çalışıyorsun. Ancak hâlâ içinde tuttuğun bazı sorunlar var – kızgınlık gibi, gücenme gibi.

Sana, bunları bırakmana, salmana yardımcı olması için sevgili rehber-annenin seni dışarıya çıkarmasını ve sadece bağırmanı öneririm. Evet, bunun çıkmasını sağlamak için, git ve doğada avazın çıktığı kadar bağır, evinde değil. (bazı gülüşmeler) Bu tabii nefesle ilgili. Ama, bazı eski kızgınlıkları derinlemesine salmakla da ilgili. Ve, Yeni Enerji’ye girmelerin şu anda çok uygun olduğunu anla.

7.SHAUMBRA’NIN SORUSU: Benim sorum şu – Afrika kökenli insanların Yeni Enerji’deki yeri nedir? Ve ikincisi de, gençliğimizin Yeni Enerji’deki yeri nedir?

TOBIAS: İlginç. Yeni Enerji için sınırlar ve engeller yoktur. Biz şimdi bunları bırakabiliriz. Hossaf geçen ay grubumuza geldiğinde, ve enerjinizi şimdi farklı biçimlerde ve formlarda görmek için insan bedeninize bakmaya başladığında, bizim tarafa geri gelip, eğer insan olarak geri gelirse neye benzemek istediğini çizmeye başladı. (kahkahalar)

Öncelikle daha koyu bir tene sahip olmayı tercih edeceğini söyledi, çünkü daha güzel göründüğünü görmüş. Ama bir de kırmızı saç istedi, çünkü bunun ateşine hayran olmuş. (kahkahalar) Geri gelmek için daha kısa bir beden tercih edeceğini söyledi, çünkü daha yoğun ve sıkı olmayı tercih edermiş. Cauldre bunun komik olduğunu düşünmüyor. ( takr. 186 cm olan Geoffrey’in boyuyla ilgili bu yoruma izleyiciler çok güler) Ve hâlâ erkek mi kadın mı olmak istediğine karar vermeye çalışıyor. Belki her ikisi birden. (yoğun kahkahalar)

Tüm bu söylediklerimiz – nasıl desek – bizim için farketmez demenin bir yoludur.

Şimdi, soruna daha doğrudan ve mantıklı bir açıklama getirecek olursak – bu, belli bir cinsiyet ya da ırkla ilgili değildir. Bu, Dünya üzerinde sahip olduğunuz türlü alt-gruplarda Yeni Enerji’nin filizlenmesi ve sonra da birbiriyle kaynaşması, birleşmesiyle ilgilidir. Bu, çok önemlidir.

Sözünü ettiğin gençliğe gelince, onlar birçok Yeni Enerji nitelikleriyle geliyorlar. Onlar, sizin içinden geçmek zorunda kaldığınız geçişlerden ya da birçok mücadelelerden geçmek zorunda değildirler. Ama yine de, bu gelen gençlerin öğretmenlere ihtiyacı vardır. İnsan rehberlere ihtiyacı vardır. Onlar Yeni Enerji nitelikleriyle hâlâ çok Eski Enerji dünyası olan bir dünyaya geliyorlar. Ve eğer öğretmenlere sahip olmazlarsa, kafaları karışacak ve şaşkınlık içinde olacaklardır.

Bu da Kırmızı Çemberin özünü ve sizlerin neden burada olduğunu açıklıyor. Biz hepinizi öğretmenler ve rehberler olmanız için cesaretlendiriyoruz, Yeni tarzları, yolları geliştirmeye başlamanız için, şimdi içinizden çıkıp gelmek isteyen yaratıcı güçleri kullanmanız için hepinizi cesaretlendiriyoruz.

8.SHAUMBRA’NIN SORUSU: Benim sorum, demin söylediğin şey için biçilmiş kaftan. Ben, zamanın devamlılığı ve kelimelerimi fiziksel eyleme sokmak üzerine çalışıyorum. Örneğin, trafikte gidiyorum, dönülecek bir yer yok. Ve dedim ki, “Neden kırmızı arabaların ayrılmasını sağlayamayalım?” ve şöyle bir hareket olmasın. (soruyu soran kişi eliyle bir hareket yapar) Bilin ne oldu? Kırmızı arabalar ayrıldı. Annem ve ben geçtik ve kırmızı arabalar tekrar birleşti. Ve bunun gibi deneyimlerimiz oldu. Sınıflar verecek misin? Bizim bunları…..manipüle etmek demek istemiyorum, ama kontrol etmesini….ve bu da doğru bir sözcük olmadı – sen ne demek istediğimi biliyorsun – ve daha fazla uygulamasını bize öğretecek öğretmenlere ihtiyacımız var. Ve sana bir soru daha sorabilir miyim? Bu özel alanda kısmen etkili bir enerji ağın var – kırmızı, sarı, yeşil. Neden sadece kısmen? Ve yerleştirdiğin şey nedir? Teşekkür ederim.

TOBIAS: Yaşamınızda bizim eşzamanlılık dediğimiz şeylerin olması, park edebileceğiniz bir yer bulmak gibi şeyler, ihtiyacınız olduğunda trafiğin akması gibi şeyler….bunların tümü gitgide daha fazla yaşamınıza girecek eşzamanlılıklardır. Bu sadece olacaktır. Eğer bunu zihninle manipüle ya da kontrol edecek olursan, olmayacaktır. Aslında tam tersini üretecektir. Ve hatta, (durumlar) daha da zorlaşacaktır.

Onun için sevgili dostlar, biz hepinizi bir anlayış yoluna getirdik. Bu anlayış, Eski Enerji yollarından gelmez ve zihinden de gelmez. Bu şu anda biraz şaşırtıcı, kafa karıştırıcıdır, çünkü siz nasıl yaratacağınızdan ve nasıl tezahür ettireceğinizden hâlâ pek emin değilsiniz.

Bizim gerçekleştirdiğimiz şey, tüm eski tarzları yoldan çekmeye çalışmak, eşzamanlılıkları hiç zorlanmadan ya da kontrol etmeye çalışmadan, doğal olarak geldiğini izlediğiniz, tümüyle açık ve saf bir alanda olmanızı sağlamaktı. Tüm eşzamanlılıkların nasıl meydana geldiğini, herşeyin nasıl sadece sizin için orada olduğunu bir kez görmeye başladınız mı, bunu daha aktif bir bilinç düzeyiyle nasıl gerçekleştirebileceğinizin ayrıntılarına girebileceğiz. Bizim endişemiz, ve bir anlamda sizin de endişeniz şuydu, eğer bu Yeni Enerji eşzamanlılıklarını Eski Enerji zihin kalıplarıyla gerçekleştirmeye kalkarsanız, bu, çok zorluklara ve acılara neden olacaktı.

Böylece şu anda tüm Shaumbra’ya, tüm Shaumbra’ya söylüyoruz, herşeyin size nasıl geldiğini sadece izleyin. Onu sınırlamaya kalkmayın. Onu tanımlamaya kalkmayın. Sadece gelmesine izin verin. Sizinle ilerdeki tartışmalarımızda bunun ayrıntılarına gireceğiz. Ama şimdilik, herşeyin yaşamınıza nasıl ulaştığını sadece izleyin.

Bunu daha fazla kontrol etmek istediğinizi biliyoruz. Bunu tanımlayanın siz olduğunu hissetmek istiyorsunuz. Sizi temin ederiz ki bunu tanımlıyorsunuz, sadece daha pek anlayamadığınız düzeylerde. Oraya geleceğiz, ama bunu Eski Enerji zihniyle yapmayalım.

Ve, enerji ağı ve renklere gelince – şu anda buna girmeyelim. Sadece hissedelim. Algılamadığınız o kadar çok enerjiler var ki. Siz sadece bir alana odaklanıyorsunuz. Burada, özellikle de bugün burada toplanan grupla, hayal edebileceğinizden çok daha fazla enerjiler mevcut. Onun için biz sizden Şimdi’nizde kalarak çok-boyutluluğa girmenizi ve hissetmenizi rica ediyoruz, pek farkında olmadığınız, diğerlerinin arkasına saklanmış olan titreşimleri hissetmenizi rica ediyoruz. Ama bu titreşimler mevcuttur.

9.SHAUMBRA’NIN SORUSU: Merhaba Tobias. Evrenin bu kadar büyük olmasının amacı nedir?

TOBIAS: Aslında o kadar da büyük değildir. (kahkahalar) Evren, ona sadece bir Eski Enerji zihin kalıbıyla ya da bir teleskopla baktığınızda büyük ya da karmaşık görünür. İnsanların şimdilerde evreni ölçmek için kullandıkları ölçüm aletleri, bizim bakış açımıza göre biraz komiktir.

Bilim adamları her gün, evrenin kaç yaşında olduğuyla ilgili yeni denklemlerle ortaya çıkıyorlar. Ve biz burada gözümüzü kırparak ekliyoruz – evren onların sandığı kadar eski (yaşlı) değildir, hiç değildir. Size yaptığımız açıklamalarda sık sık buna değindik….”uzun, çok uzun bir zaman önce, ama hiç de o kadar uzun bir zaman önce değil” dedik. Sevgili dostlar, evren, sizler ve yolculuğunuz o kadar yeni ki, o kadar yakın bir zaman ki neredeyse komik.

Uzun zamandır buralarda olduğunuzu ve evrenin daha da uzun zamandır mevcut olduğunu mu sanıyorsunuz? Bu çok eğlenceli, çünkü o çok yenidir. Yuva’yı, sadece bir dakikalık bir zaman önce terk ettiniz, sadece bir dakikalık bir zaman önce.

Evrenin büyük ve eski olduğu bir yanılsamadır (illüzyondur). Evren daireseldir ve spiral biçiminde genişlemektedir. Evren, şu anda sahip olduğunuz ölçüm aletlerinin hiç biriyle tanımlanamaz. Evreni, kendi bilincinizi genişleterek, kaynakta kalarak araştırabilirsiniz, ama bilim adamlarına vereceğiniz bilginin, onların iyi hissetmelerini sağlayacağını sanmıyoruz. (bazı gülüşmeler)

Evren, genişleyen Ruh’un yeni Yuva’sıdır. Göklere bakıp da milyarlarca yıldız gördüğünüzde
uçsuz bucaksız, açık uzaylar gördüğünüzde, orada fazla bir şeyler yoktur. Yabancı varlıkların yaşamıyla dolup taşmıyor. Yabancı varlıklar yaşamı başka boyutsal düzeylerde mevcuttur. Bu yaşam sizin fiziksel evreninizde değildir.

Peki öyleyse neden, neden böyle büyük, büyük bir oturma odasına sahipsiniz? Bu, konukların gelebilmesi için böyledir. Bu, Ruh Krallıktan sizin aracılığınızla genişlediğinde, uzay ya da evren denen bu şeyin içinde oynayabilecek bir alanı olsun diye böyledir. Burada, Dünya’da, yaşam gücü ve yaşam biçimleriyle ilgili öğrenilen şeyler sonra başka gezegenlere ve başka yerlere, sizin gibi insan biçiminde olan varlıklar şu anda oraların sakini olamaz gibi görünen yerlere taşınacaktır. Ama biz Yeni Enerjiye girdikçe, insan biçimi yepyeni bir dinamik üstlenecektir.

Evren o kadar büyük değildir, ama o gerçekten düşündüğünüz şey hiç değildir. Evren, genişleyen Ruh’un Yeni Yuva’sıdır. Ve onu yaratan da sizlersiniz.

Metatron, Hossaf, Meryem ve tüm diğer melekler gibi varlıkların, başardığınız bu iş için size teşekkür etmek üzere gelmeleri şaşılacak bir şey değildir.

Hiç bir zaman yalnız değilsiniz. Biz hep sizinleyiz.

Ve öyledir!

Kırmızı Meclis’in varlıklarından Tobias, Golden, Colorado’da yaşamakta olan Geoffrey Hoppe tarafından sunulmaktadır. Tobit’in mukaddes kitabında bulunan Tobias’ın öyküsü, Crimson Circle sitesinde bulunmaktadır.
www.crimsoncircle.com. Tobias materyelleri, bedelsiz olarak dünyanın her tarafında bulunan ışık işçileri ve Shaumbra’ya, Ağustos 1999 tarihinden beri sunulmaktadır. Bu tarih Tobias’ın, insanlığın yıkım potansiyelini aşıp, Yeni Enerjiye girdiğini söylediği tarihtir.
Crimson Circle, Yeni Enerjiye geçiş yapacak ilk insan (kılığındaki) meleklerden oluşan global bir ağdır. Bu kişiler, yükseliş halinin sevinç ve zorluklarını deneyimlerken, diğer insanların da yolculuğuna, paylaşım, ilgi ve yol göstererek yardımcı olmaktadır. Crimson Circle’in sitesine her ay 40.000’in üzerinde ziyaretçi, son materyelleri okumak ve kendi deneyimlerini tartışmak amacıyla girmektedir.
Crimson Circle her ay Denver, Colorado’da, Tobias’ın, Geoffrey Hoppe kanalıyla son bilgileri sunduğu yerde biraraya gelmektedir. Tobias, kendisinin ve Crimson Council’ın (Kırmızı Meclisin) diğer semavi varlıklarının, aslında insanoğlunun kanallığını yapmakta olduğunu bildirmektedir. Tobias’a göre, onlar bizim enerjilerimizi okumakta ve biz içimizde deneyimlerken, dışardan da bakabilmemiz için, kendi bilgilerimizi bize geri tercüme etmektedirler. Crimson Circle toplantıları herkese açıktır, ama LCV takdir edilir. Katılımı gerektiren hiç bir şey ve ödenmesi gereken bir aidat yoktur. Crimson Circle, dünya çapındaki Shaumbra’nın açık sevgisi ve bağışları yoluyla bolluğu kabul etmektedir.
Crimson Circle’ın en yüksek amacı, insan melekler ve öğretmenler olarak, içsel spiritüel uyanış yolunu yürümekte olan kişilere hizmet etmektir. Bu hıristiyanlıkla ilgili bir misyon değildir. Tersine, içsel ışık, merhamet ve ilgi bulabilmeleri amacıyla, insanları senin kapına getirecektir. Kılıçlar Köprüsü’ndeki yolculuğuna başlayan bu kendine has ve değerli insan sana geldiğinde, o anda ne yapman ve öğretmen gerektiğini bileceksin.
Eğer bunu okumaktaysan ve gerçek olduğunu ve bir bağın olduğunu hissediyorsan, sen gerçekten Shaumbra’sın. Sen insan (kılığında) bir öğretmen ve bir rehbersin. İçindeki tanrısallık tohumunun bu anda ve gelecek tüm zamanlar için çiçek açmasına izin ver. Hiç bir zaman yalnız değilsin, çünkü tüm dünyada bir ailen ve çevrendeki semavi boyutlarda melekler vardır.
Bu metni lütfen ticari amaç olmaksızın ve bedelsiz olarak dağıtın.
Lütfen bu bilgiyi, dipnotlar dahil bütünüyle kullanın. Tüm diğer kullanımlar, Geoffrey Hoppe, Golden Colorado’dan alınacak yazılı onayı gerektirir. Telif hakkı 2001, Geoffrey Hoppe, P.O.Box 7328, Golden, CO 80403.e-posta: tobias@crimsoncircle.com. Tüm haklar mahfuzdur.