Şaud 3: “Güce Elveda”

Adamus Saint Germain’in katılımıyla, Kanallık, Geoffrey Hoppe

Kırmızı Çembere sunulmuştur
4 Ekim 2008
www.crimsoncircle.com – www.kirmizicember.org

Ben O Ben’im, Adamus Saint Germain. (izleyiciler alkışlar) Çetin zamanlar, çetin melekleri gerektirir (kahkahalar) ve ben onun için buradayım bugün.

Son derece yoğun programımdan biraz zaman ayırdım, ve Paris’te gerçekleştirilen bir dizi toplantıdan az önce geldim, bunlar gerçekten çok zorlu toplantılar, Şambra, günlerce ve haftalarca ve aylarca devam edecek toplantılar, gününüzün erken saatlerinde Paris’te gündüzken, şimdi orada gece, gerçek toplantılara katıldım. Dünyada neler olup bittiğini, gücün düşüşüyle ilgili konuşmak üzere programımın birkaç dakikasını sizlerle birlikte olmaya ayırdım.

Bu tartışmanın yolculuğuna çıkmadan önce birlikte derin bir nefes alalım. Ben, koltuklarınızda sağlam oturmanızı isteyeceğim, yolculuğumuz sarsıntılı geçecek.

Ama sevgili Şambra, bunun geldiğini biliyordunuz ve bu yüzden şu anda burada oturuyorsunuz, ister bu çok ilginç ve hoş toplantı merkezinde olun, ister Paris’te ya da dünyanın herhangi bir yerinde, bu zamanda burada oturacağınızı biliyordunuz – biliyordunuz.

Güncel Olaylar

Bugün Paris’te gelecekle ilgili, Avrupa’nın, Asya’nın, Afrika ve Amerikalar’ın geleceğiyle ilgili çok önemli, hassas ve tarihi bir dizi toplantılara, şu son haftalarda dünyanın her yanında yapılanlara benzer toplantılara katıldım. Ben olsaydınız – ki değilsiniz – dünyanın her yanındaki bu inanılmaz güç bölgelerine – Washington, New York, Londra, Paris, Bangkok – gitmenin nasıl bir şey olduğunu bilirdiniz. Gördüğünüz şey, Dünya’da bilinen haliyle gücün son bulduğudur ve tanrıya şükür ki son buluyor.

Bu gücün son bulması, yüzlerce ve yüzlerce yıldır ondan beslenenlerin ödünü patlatıyor. İmparatorluklarının çöktüğünü görüyorlar. Servetlerinin yok olduğunu görüyorlar. Olduklarını sandıkları herşeyin gözleri önünde yıkıldığını görüyorlar, ve dünya değişiyor.

Bu birkaç hafta, Dünya tarihinde inanılmaz bir zaman oldu, ve uzun, çok uzun bir süre unutulmayacak. Ve bu, zamanın şu son on yılında dünyanın her yanındaki bilinçli insanların gerçekleştirdiği ve şimdi devreye giren şeydir. Bir yıl kadar önceki Kuantum Sıçramasından bu yana meydana gelenler, dünyanın her yanındaki güç tablolarında şu anda bir değişikliğe neden oluyor.

Bunu bu Şaud’da biraz daha açacağım, ama bir kez daha derin bir nefes alalım.

(duraklama)

Biz yeni topraklara giriyoruz. Böylesini hiç bir yaşantımda görmedim ve siz de görmediniz. Siz şu anda burada otururken, insanlığın en büyük değişimi meydana geliyor. Biz, hiçbir şeye benzemeyen bir bilinç değişiminden söz ediyoruz.

Siz daha önce de başka yaşamlarda değişimlerden geçtiniz, ama bu değişim çok, birçok yaşam süresince ortaya çıktı – yüzlerce ya da binlerce yılda. Bu değişim asla bu denli belirli bir biçimde ve bu kadar kısa bir zamanda olmadı.

Tobias benden bugün sizlerle bazı düşünce ve hislerimi paylaşmamı, bu dünyada gerçekte neler olduğu hakkında bazı anlayışlarımı sunmamı istedi. Tobias, yarın müzikle ilgili yapacağı konuşmaya hazırlanıyor. Brezilya’da seksüel enerji virüsünün ele alınacağı etkinliğe hazırlanıyor, ki bu çalışma, olmakta olan bu muazzam değişimde şu an çok önemlidir.

Ve elbette, Tobias, etten ve kemikten oluşan bir varlık olarak size katılabilmek için, şimdilerde gelmekte olanları – Kristalleri – karşılamanıza yardımcı olmak için, fiziksel biçime geri dönmeye hazırlanıyor.

Ah, Dünya üzerindeki bu güç değişiminde, güç için yaşamış birçok insanın – bir yaşamdan ötekine güç maskaralıklarıyla güç koltuklarında etkin güçleri içinde oturan insanların – Dünya’yı terk ettiğini ve uzun süre geri dönmediğini göreceksiniz.

Bu, daha önce Dünya’ya gelmemiş olanlara – tümüyle yeni bir nesile, Kristallere, Yeni Enerji çocuklarına yer açacak. Onlar o enerji ışınlarıyla, yaratılmasına yardımcı olduğunuz o bilinç kapılarından geliyorlar. Eğer doğum yapacak yaşı aştığınızı düşünüyorsanız – öylesinizdir. (yoğun kahkahalar) Bazılarınızın biraz paniklediğini gördüm de! (yoğun kahkahalar) “Sevgili Tanrım, hayatıma bunlarda bir tane daha gelmesin! İki yeterli.”

Ama siz çok gerçek başka bir yoldan doğum yaptınız. Zamanın son beş, on yılında, Kristallerin gelmesine izin verecek açılımları yarattığınız bir gebelik dönemi geçirdiniz. Ve bunlar (kristaller) bilge olanlar değildir. Onlar, yeni olanlardır. Onlar, şu anda insanlığın karşılaştığı birçok sorunun ve zorluğun çözümlerine ve yanıtlarına sahip olmayacaklardır, çünkü bunlara sahip olanlar zaten Dünyadalar ve bugün bu koltuklarda oturuyorlar, ve onlar sizsiniz.

Ulaklar

Hepinizin de dostu olan bir dostumun sevgili sözleriyle, o beklediğiniz (varlıklar) sizsiniz. Haberciler, ulaklar sizsiniz. Zamanın ve mekânın ötesinden gelen sizsiniz. Bu çok lineer ve kısıtlı boyuta yakalanmak pahasına, uzun, çok uzun zaman önce bir mesajla buraya gelen, birçok yaşam boyunca fiziksel bir bedenin içinde kılık değiştirerek, uzun süre zihinde kapana kısılan sizsiniz.

Ah, zihin. Biz zihnin ötesine geçeceğiz ve bu, birçoklarını korkutacak, çünkü ondan başkasını bilmiyorlar. Zihin bir güç merkezi oldu, ve biz onun ötesine geçeceğiz.

Ulaklar sizlersiniz, uçan dairelerdekiler değil, yüksek mevkilerden kalkıp da bu Dünya gezegenini kurtarmak için geleceğini düşündüğünüz bir lider değil. Haberciler sizlersiniz. Bunu nefesinizle içinize çekmenizi istiyorum.

Ben kim olduğunuzu hatırlamanızı istiyorum, Atlantis’teki tapınaklarda neden bulunduğunuzu, eski Mısır’a neden geri geldiğinizi, Yeshua zamanında neden geri geldiğinizi, hiç de tesadüf olmayan bir biçimde bu gezegenin tarihindeki en dramatik ve ıstıraplı ve önemli anlarda tekrar tekrar neden geldiğinizi hatırlamanızı istiyorum. Ama bu tarih gezegeni de aşıyor, başlamayı bekleyen, başka alemlerde biçimlenmekte olan binden fazla yeni Dünya’yı etkileyen bir tarih, ve bu yeni dünyalar bu fiziksel Dünya’nın, asıl Dünya’nın aynaları gibiler, ve onlar bekliyorlar.

Spiritüel ailelerinizin bulunduğu cennetlerde, aileleriniz şu anda bekliyor, derin bir nefes alarak size en derin sevgilerini yolluyorlar, çünkü siz onların da ulaklarısınız. Siz bu Dünya’ya ille de yüksek bir politik mevki edinmek ya da çok milyar dolarlık bir şirketin zengin işadamı olmak, ya da sahneye çıkan bir rock yıldızı olmak için gelmediniz, çünkü geçmiş yaşamlarınızda, gerçek bir ulak için bu rolleri oynamanın zor olduğunu öğrendiniz. Size yönlendirilen tüm o enerjilerin gücüne yakalanmak, o enerjilerde kendini kaybetmek, fazlasıyla kolaydır.

Zamanın ve mekânın ötesinden gelen haberciler olarak, sessiz sedasız düzeylerde, gündelik düzeylerde, ama çok da geniş düzeylerde burada bulunuyorsunuz; insanlığın geri kalanına mesajı getirecek, geleceğin vizyonunu getirecek, yeni yolun, yeni biçimin umudunu getirecek sizlersiniz, ve bu yüzden buradasınız.

Bundan çok sık kuşku duyuyorsunuz. Bu, bu kadar gerçek olsaydı, neden güçlü olmadığınızı merak ediyorsunuz. Arkadaşları, akrabaları ve başka insanları etkileyecek o büyük şeyleri neden yapamıyordunuz? Nasıl oluyordu da o berrak durugörüye sahip değildiniz? Nasıl oluyordu da geleceği öngöremiyordunuz? Nasıl oluyordu da, benim yaptığım gibi dokunmadan nesneleri hareket ettiremiyordunuz?

Siz bunları bir kenara koydunuz, en azından şimdilik. Bunlar sizin dikkatinizi dağıtırdı. Sonunda kendi zehirinizi oluşturacak bir şeye odaklanmanıza neden olurdu.

Ama sevgili dostlar, sizler – ben şimdi burada oturanlara, İnternet kanalıyla mekânın ötesinden gelenlere ve sonradan bunu okuyacak ve izleyeceklere bakıyorum da – eğer sözlerimi duyuyorsanız, ya da bu sözleri okuyorsanız, Şambra olarak bilinen bu grubun enerjisi sizi etkiliyorsa, sizler ulaklarsınız ve şimdi buraya geliyorsunuz.
Böylece Tobias daha çok çalışmaya hazırlanıyor, buraya, Dünya’ya geri dönmeye hazırlanıyor, sizlerle omuz omuza çalışmaya hazırlanıyor.

Şambra’nın önüne böyle sık sık çıkmayan Kuthumi, sizinle çalışmakla meşgul, ve siz bunu biliyorsunuz. Onun enerjisini hissediyorsunuz. Kuthumi’nin sürekli, şu anda bedeninizin içinde olmanın ve zihninizin ötesine genişlemenin önemini anlamanız için çalıştığını hissediyorsunuz.

Ama bugün… bugün, benim günüm. Bugün, Adamus’un günü, ve işte buradayız. Siz, Dünya üzerindeki en büyük değişimin zirvesindesiniz.

Bu Şimdi Olmakta

Şimdi, bazılarınız bunu sorgulayabilir, çünkü geçmiş yaşamlardaki değişimler çoğu zaman savaş zamanları ya da kıtlık zamanlarında meydana gelmişti. Değişimi devreye sokan bu iki yol vardı. Ama şimdi, geçmişte gördüğünüz savaş türlerini görmeyeceksiniz. Bilincin tümüyle farklı bir yoldan değiştiğini göreceksiniz.

2012’yi bekleyenleriniz, eğlenceyi kaçıracak. Partiyi kaçıracaksınız, çünkü bu şu anda olmaktadır. Bir yıl önce başladı – gerçek derin değişimler bir yıl önce başladı. Ha, uzun süredir yapılanmaktaydı ama, bilinçteki Eski Enerji titreşimlerinden Yeni Enerji’ye doğru genişleyen gerçek değişim bir yıl önce başladı, ve o zamandan bu yana olanlara bir bakın. Eğer büyük bir değişim için 2012’yi bekliyorsanız, herşeyi kaçırmış olacaksınız.

Özellikle gelecek dört yıl içinde bazı çok zor şeyler, meydan okuyucu şeyler göreceksiniz. Dünya üzerindeki eski bir bilincin çözüldüğünü, ayrıldığını göreceksiniz. Ve evet, panikleyenler de olacak. Korku içinde olanlar olacak, ve çok, birçokları çalıp çırpmaya başvuracak, bu ister para çalmak, ister başka insanların enerjilerini ve bilincini çalmak, ister malını mülkünü çalmak olsun. Bunların olduğunu çok göreceksiniz.

Önünüzdeki dört yıl sizin için dengede olmak, öğrendiğiniz herşeyi, bilgelik olarak kazandığınız herşeyi, içinizde zaten bildiğiniz herşeyi ortaya çıkarma zamanı olacak. Önünüzdeki dört yıl saklanmaktan vazgeçme ve bir kurbanmışsınız gibi davranmaktan vazgeçme, başka bir şeyi bekliyormuş gibi davranmaktan vazgeçme zamanı olacak. Daha fazlasını öğrenmeniz gerekiyormuş gibi, bir Yeni Enerji insanı olabilmek için tüm o ritüellerden ve törenlerden geçmeniz gerekiyormuş gibi davranmaktan vazgeçin. Siz hemen burada, hemen şu anda, bugün o Yeni Enerji insanısınız. Kendinize olan gerçek güvenden başka tek bir eksiğiniz yok.

Şu anda dünyanın her yanında, tüm çevrenizde olduğunu gördüğünüz şey, derin bir güven kaybıdır – eski sistemlere, eski organizasyonlara olan güven kaybı, hükümete olan güven kaybı ve bunlar çöküyor. Sahip olduğunuz, sevgili Şambra, en önemli araçlardan biri, kendinize olan gerçek güvendir. Ve nihayet, dünyanın geri kalanı için de, aynısı geçerlidir. Bu, onların, yanıtlara sahip olduklarına güvenmeyi öğrenmeleriyle ilgilidir. Ama şu anda, bu en değişime uğrayan, en çöken zamanlarda, kendinize olan güveni ortaya çıkarma zamanının geldiğini hatırlamak zamanıdır.

Kim olduğunuza güvenmeyi anımsarsanız, bu zamanların her bir bölümünden hemen hemen hiç yara almadan geçebileceksiniz. Ve ben bilinmedik bir tanrıya güvenmekten söz etmiyorum. Bir guruya güvenmekten söz etmiyorum. Beş ya da on yıla kadar olacağınızı düşündüğünüz kişiye güvenmekten söz etmiyorum. Ben, kendinize, size, şu anda güvenmekten söz ediyorum. Her türlü araca sahipsiniz. Her kaynağa sahipsiniz. Gereksinim duyduğunuz herşeye şu anda sahipsiniz, çünkü, bir ulak olarak, zaman ve mekânın ötesine geçebilen biri olarak, o aracı kendiniz için oraya siz yerleştirdiniz. Şimdi ânında kullanılmak üzere yolunuza o aracı yerleştirecek kadar bilginiz olduğuna güvenin. Onu zaten oraya koyduğunuza güvenin ve o orada olacaktır.

Derin bir nefes alın. 2012’yi beklemeyin, çünkü o zamana kadar bilinçteki bu dönüşüm en zor döngüsünden geçmiş olacak. 2012’de, yeni Dünyanın başlangıcını, tezahür etmiş başlangıcını hemen burada göreceksiniz.

Güç Kaybı

Konuşmamın sonucu, amacı, bugünkü konuşmamın başlığı, güce elveda’dır, ve aslında gördüğünüz de budur. Neler olup bittiğini bilmek istediğiniz zaman, “Saint Germain, bize asıl nedeni söyle. Şu anda Dünya’da neler oluyor?” diyorsunuz. Güç kayboluyor.

Bu sizin kendi içinizde meydana geldi , o nedenle bunların ne olduğunu tam olarak bilecek halde olmalısınız. On yıldır gücünüzü kaybediyorsunuz, umutsuzca ona tutunmaya çalışmanıza rağmen.

Dönüp de bu yaşamınızın tarihçesine bakacak olursanız, büyük bir bölümünün gücünüzü kaybetmekle ilgili olduğunu görürsünüz. Bu, bedeninizdeki güç merkezlerini de içeriyor. Eski güç merkezlerini, eski seksüel enerji merkezini kaybettiniz. O büyük bir güç merkeziydi. Oradan geçmek bazılarınızı zorladı, çünkü ona çok inanmıştınız. Hele seksüel enerjinizi oluşturduğunuz onca yaşamdan sonra – ve ben sadece, başka biriyle zina yapmaktan söz etmiyorum – ben, gücü yerleştirdiğiniz ve gücü yaydığınız yerden söz ediyorum.

Bu yaşamda, içinizdeki seksüel gücü salıvermenin nasıl bir şey olduğunu öğrendiniz. Bazılarınız onu büyük manipülasyonlar için kullandı. Bazılarınız onu çevrenizde büyük engeller oluşturmak için kullandı. Bazılarınız onu sadece saf bir enerji beslenmesi olarak kullandı. İçinizde gerçekten varolana güvenmek yerine, başkalarından beslenmek için bu seksüel güç merkezinden iş görüyorsunuz.

Böylece, bunun gitmesi gerekiyordu. Onu sizden ben almadım. Onu sizden kimse almadı, ama siz – çok, çok zor ve meydan okuyucu olmasına rağmen – o güç merkezini yıkmak için yaşamınızda (uygun) durumlar oluşturdunuz.

Birkaçınız paranın güç merkezine sahipti. Bunları birçok yaşam boyunca öğrendiniz, ve gücün bir yanılsama olduğunu öğrenmeniz gerekti. Bu gücü bırakmayı öğrenmeniz gerekti ve bu zordu ve ben neredeyse, bazılarınız maddi herşeyini kaybederken, onlar için birkaç gözyaşı döktüm. Bu, olduğunuzu sandığınız kişiydi. Kuvvetinizdi. Silahınızdı, ve siz onu kaybetmek zorunda kaldınız. Ve sonra, onu yeniden kazanmaya çalıştığınızda, onu bir kez daha kaybetmeniz gerekti. Tanrıya şükür.

Bugün birçoğunuzun hâlâ mücadele ettiği, ama üstesinden de geleceği, zihninizdeki güç merkezidir. Seksüel gücü kaybettiniz, parasal gücü kaybettiniz, böylece herşeyi buraya koydunuz. “En azından hâlâ aklıma, zihnime sahibim. En azından hâlâ akılcı olabiliyorum.” Ve bu da gidiyor. (bazı gülüşmeler)

Bakın, zihin çok kurnaz, çok inatçı bir güç merkezi oldu. Tüm gücünüzü, kendi öz-değerinizi, yaratabileceğinizi düşündüğünüz ve olabileceğinizi düşündüğünüz herşeyi oraya yerleştirdiniz. Ve biz, onun da gittiğini gördük, çünkü güç bir yanılsamadır.

Güç, eski titreşim enerjisidir. Güç – güçle ilgili herşey – karşıt enerjilere sahip olma gereksiniminden oluşur. Biz bunun üzerinden daha önce geçtik – pozitif/negatif, eril/dişil, aydınlık/karanlık – bunların her biri. Ama siz bu güç merkezini zihinde odakladınız, ve bu belki de sahip olduğunuz son gerçek güç merkezidir, ve o da gidiyor. Ve gittiği zaman, kendinizi gerçek kimliğinizin iç ve dış evrenine açacaksınız. Gücün bu son kalıntısının yanılsaması gittiğinde, zihnin bir kısıtlama olduğunu anlayacaksınız. Size dair çok daha fazlası söz konusudur.

Bazılarınız dini ve spiritüelliği kendi güç merkezi olarak kullandı ve bu zihinle birleştirildiğinde, çok tehlikeli bir karışım olur. Siz bu dinsel söz sanatını ve spiritüel safsatayı kullandınız (bazı gülüşmeler). Cauldre bok dememe izin vermedi, onun için safsata dedim! (yoğun kahkahalar) Bazılarınız onu geçmişte bir güç merkezi olarak seksüel güç merkeziyle de birleştirdi, ve neler olduğuna bakın. Şu anda bunu kiliselerde görüyorsunuz. Bu dogmayı, bu felsefeyi, bu sureti (yüzü) bırakmayı öğrendiniz. O bir güç merkeziydi ve gidiyor.

Sonra, bedeninizde o diğer küçük güç merkezlerini oluşturuyorsunuz ve onları fazlasıyla geçerli kılıyorsunuz – hani çakra dediklerinizi. Çakralarınız falan yok. Siz de Tanrı’sınız. Gücü, bedeninizde dönen o küçük renkli dairelerle pekiştirmenize gerek yok. Bu bir yanılsamadır, ya da bir kuruntu, bir aldatmaca mı demeliydim. Üstüne üstlük bir de diğer herkese gücünüzü teslim ediyorsunuz. Acı dolu on yıl boyunca salıvermenin nasıl bir şey olduğunu öğrendiniz.

Bu sizin için gücü kaybetmekti, böylece gerçekte olduğunuz kişi olabildiniz. Yeni Enerjiye geçebildiniz, ki onun güce gereksinimi yok, güç istemez ve güce izin de vermez. Gerçekten her yöne genişleyen bir enerjide neden güce gerek duyasınız ki? O, kendini bilmek için kendine karşı çıkmak zorunda değildir. Herhangi bir şey biriktirmek ihtiyacında değildir, çünkü herşey zaten oradadır. Neden güce gerek duyasınız ki?

Lemurya’nın son zamanlarından Atlantis’e geçildiğinden beri bu güç anlayışı üstüste inşa edildi de edildi. Bu modern – siz buna modern diyorsunuz – çağa getirildi ve şişirildi. Kontrolden çıktı. Ve şu anda, bir Yeni Enerjiye ve yeni bilince geçen dünyada olan şudur, güce izin verilmeyecektir.

Hemen şimdi sadede gelelim, güç zehirdir. Ve siz bunu, başlıkları okurken tekrar tekrar göreceksiniz, ve dünyada neler olup bittiğini göreceksiniz. Geçmişte insanların tutundukları o gücün kendisi, en büyük ve en güçlü kuruluşlardan başlayarak, o insanların zehiri olacak. Ne kadar tutunurlarsa, o kadar zehirli hale gelecek. Ona ne kadar inanmaya çalışırlarsa, o kadar zehir saçan hale gelecek. Onu ne kadar bir başkasına karşı kullanmaya kalkarlarsa, onları o kadar boğazlayacak. Onları boğacak. Onların içindeki yaşamı alacak.

Güç, kendi içinde bir bilinçtir. Güç, kendi döngüsünde öyle bir noktaya ulaştı ki, artık güç olamaz. Eril/dişile ya da aydınlık/karanlığa karşı çıkamaz. O, fazla büyüdü. İçinde bulunduğu o eski bilinçten özgürleşmek istiyor, ve şimdi kendi üzerine çöküyor. Güç, kendini zehirliyor ve öldürüyor ve ona tutunan herkesi de.

Çetin sözler, ama gerçek sözler. Göreceksiniz. Gelecek hafta ve ondan sonraki hafta göreceksiniz, ve merak edip, bu dünyada neler oluyor, parçalanıyor mu dediğinizde de yanıt şudur; kesinlikle. Güç, kendini, ve onu suistimal etmiş, kötüye kullanmış, yanlış anlamış herkesi yok ediyor.

İleride Neler Olacak

Bazı kategorileri sayalım. Olacakların potansiyel başlıklarına bir göz atalım. (Linda, “Bu, Ekim sürprizi mi” der, Adamus Saint Germain güler) Herşeyden önce, finans sektöründe bunu gördünüz, ve daha sadece başlangıcını gördünüz. Gelecek birkaç ay içinde özellikle göreceğiniz şey, gücü elinde tutanların – yalnızca bu yaşamda değil, ama birçok yaşamda tekrar tekrar elinde tutanların – buna yeniden enkarne olduklarıdır. Onlar kendilerini bir tür güç diktatörü olarak tayin etmişler, ve şu anda Dünya’da bunlardan çok var.

Finansal gücü ellerinde tutmuş olanların, bunu nasıl umutsuzca elde etmeye çalıştığını, geri almaya çalıştığını, onu manipüle etmeye çalıştığını göreceksiniz. Kısa duvarın arkasında durun, derin bir nefes alın, şefkat duyun, çünkü vay onların haline. Vay ailelerinin haline, vay hizmetkârlarının haline, onların güç oyunlarına alet olan herkesin vay haline. Şefkatle kısa duvarınızın arkasında durun, sevgili dostlar. Onlar için az da olsa üzülmeyin. Bir anlamda, çarpıtılmış bir anlamda, onların da bunu insanlık adına yaptığını söyleyebilirsiniz. Bunun geleceğini biliyorlardı.

1500’lerde, 1700’lerde ve 1900 sonlarında, gücü elinde tutan bu gruplarla bazı çok-boyutlu diyeceğiniz, çok spiritüel ve mistik tartışmalar yaptık. Onlara neler olacağını gösterdik. İnanmadılar. Bu, güce daha da umutsuzca tutunmalarına neden oldu, ve şimdi geldi işte.

Yani bunun geleceğini bildikleri bir düzey var. Üzüntü hissetmeyin. Ayrıca bazıları, hayatlarında neler olduğunu öğrenmek için bazılarınıza geldiğinde de üzüntü hissetmeyin. Size geldiklerinde kâbus içinde olacaklar. Bir acı dünyasında olacaklar. (Arka planda acil durum alarmı çalmaya başlayınca kahkahalar yükselir.)

Böylece sevgili Şambra, şu anda güç zehirdir. O, hükümette yer alanlara zehirdir, o küçük oyunlarını oynayanlara, o küçük imparatorluklarına sahip olanlara, kendilerini ve onları destekleyen küçük gruplarını daha fazla düşünenlere zehirdir. Ben sadece seçimle gelmiş memurlardan söz etmiyorum, ben bürokratlardan söz ediyorum. Bürokratlar dışlandıklarını görecekler. Bürokratlar yepyeni bir…. almak için değil de, hizmet için gelen yepyeni bir varlıklar ordusu görecekler. Gücün küçük saltanatına tutunanlar da kendilerini acı dünyasında bulacaklar.

Biz herhangi bir şeyi oldurmuyoruz. Siz herhangi bir şeyi oldurmuyorsunuz, ama içtikleri o güç, şimdi zehire dönüştü. Güvendikleri o güç, her gün içtikleri o içecek, şimdi bir zehir.

Siz bunun kiliselerde de sürdüğünü göreceksiniz. Tanrı’ya şükür (kahkahalar), çünkü onlar hükümetin gücünü ellerini tuttular, paranın gücünü, seksüel enerjinin gücünü ve ruhun ve bilincin gücünü, ve o güçten içtiklerinde, bağırsaklarında patlayacak. Bunca zamandır kötüye kullandıkları şeyler içlerinde patlayacak. Dini gücü ve güveni ve insanların imanını ellerinde tutanların gerçekte neye benzedikleri hakkında – gerçekte nasıl şeytan oldukları hakkında – öyküler anlatılacak.

Üzgünüm. Tobias… o size bunları daha yumuşak söylüyor. Ben bunları sadece masaya yatırıyorum. Müzakerelerle geçen çok, çok uzun birkaç hafta geçirdim. Bazen bir kedi olarak ortaya çıkıyorum – yeni favorilerimden biri. Biliyor musunuz, insanlar çok komik. Kedinin çok zararsız olduğunu düşünüyorlar. (kahkahalar)

Bugünün erken saatlerinde Paris’te kendim olarak ortaya çıktım ve şu güç insanlarının bazısının, başka yaşamlardan beni Saint Germain olarak tanıyan o bankerlerin, o bürokratların, o politikacıların ödünü patlattım. Tam olarak anlayamadılar – “Seni nereden tanıyorum?” – ve ben sadece gülümsedim. Dedim ki, “Beni cehennemden tanıyorsun” (kahkahalar ve alkışlar) “ve tam da oraya geri döneceksin.” (yoğun kahkahalar)

Sevgili, sevgili Şambra, şu anda gördükleriniz, güce bir güle güledir, gücün, şu anda Dünya’da bir zehir olan gücün kaybedilmesidir. Bu, her güç kuruluşunu silip süpürmektedir. Bunu üniversite ve okullarda bile göreceksiniz, polis bölümlerinde, silahlı kuvvetlerde, çünkü onları başından beri besleyen şey, şimdi onları yıkacak olan şeydir.

Bu değişim sırasında, eh, kargaşa (kaos) göreceksiniz. Bunu yumuşatıp tatlı hale sokmayacağım. Siz bunu tüm çevrenizde göreceksiniz. bazılarınız bunu kendi aileleri ve dostları kadar yakın (çevrelerde) deneyimleyecek. Onlar bazı şeylerini kaybedecekler. Acı ve ıstırap içinde olacaklar – en azından bunların yanılsaması içinde. Tanrı nerede diye merak edecekler, ve bu, soruların içinde en zoru olacak. Onları elleri ve dizleri üstünde sürekli dua ederken göreceksiniz, dua edecekler de edecekler cinnet getirene dek, çünkü her seferinde dua ettikleri o sahte tanrıdan güç almaya çalışıyorlardı. Onlar Tanrı’ya dua etmiyorlardı, onlar güç için dua ediyorlardı. Ve şimdi dua ettikleri zaman, Eski Enerjinin zehirini içiyor olacaklar ve bu, onların değişmesini zorunlu kılacak.

Derin bir nefes alalım. Derin bir nefes alın.

Kısa duvarın arkasında durmuş güç zehirinin tüm Dünya’ya aktığını izlerken; çok yakın bir gelecekte Avrupa liderlerinin katledildiğini gördüğünüzde; büyük Yerküre değişimlerini, uzun zamandır olacağı söylenen o depremleri – ki bunlar olacak, Şambra, gözlerinizin önünde olacak – gördüğünüzde, gücün kaybolması olduğunu anlayın.

Bu, insanlar kötü olduğu için olmuyor. İnsanlar – insanlar iyidir. İnsanların kalpleri var. İnsanlar sevgi ve umut dolular, ama birkaç kişi bunu almaya kalktı, ve bu artık iş görmeyecek. Güce gerek duyulmayan ya da gücün istenmediği yeni bir bilince geçişi birkaç kişi engellemeye çalışıyor. Onlar tutunmaya çalışıyor ve bu onları mahvedecek.

Sokaklarda ayaklanmalar, şehirlerin yakıldığını göreceksiniz. İnsanların hastalık kaptığını, modern tıbbınızın bile yetişemeyeceği hızda yayılan salgın hastalıklar göreceksiniz. Bazı karanlık günler göreceksiniz, ve bu dünyanın sonu değildir.

Kim Olduğunuzu Olmak Zamanı

Ben tek tek her birinizden kendine güvenmeyi hatırlamasını isteyeceğim, güce ihtiyacınız olmadığını, o eski enerjiye ihtiyacınız olmadığını anlamanızı isteyeceğim. Ben her birinizden ayağa kalkıp, olduğunuz haberciyi olmanızı isteyeceğim. Kendi hazırlıklarınız için yaşadığınız onca zorlu yıla, tam olarak içinde yaşadığımız bu zamanlar için katlandınız. Onların, dinleyesiniz diye gelecekleri kişiler sizlersiniz. Dinlemek. Onları sadece dinleyecek birini gereksinecekler – konuşma sanatıyla göz boyayan birini değil, herhangi bir ritüel ya da kristal ya da şifa ya da bunlar gibisini uygulayanları değil. Onların bir dinleyiciye ihtiyaçları olacak.

Onların, nefes almalarına yardımcı olacak birine ihtiyacı olacak, çünkü, Tobias’ın da daha önce söylediği gibi, şok içinde olacaklar. Kıyamet zamanını yaşadıklarını sanacaklar. Bu, birçokları tarafından böyle hissedilecek. Ama tekrarlıyorum, burada ettiğim sözleri kaydedin, ben, dünyanın sonunu öngörmüyorum, ben, büyük değişimler öngörüyorum, ve gücün eriyip yok olacağını öngörüyorum.

Biraz korkutucu deneyimleriniz olacak, kelime anlamındaki gücün – elektriklerin – kesilmesi gibi, sadece küçük bir şehirde değil, ama bir ülkenin ya da ülkelerin tamamında. Ve siz, neler oluyor, diyeceksiniz, çünkü, bakın, dünyanız nükleer ve kömür ve başka kaynaklardan beslenen, kelime anlamındaki güç ağı üzerine kurulu. Ama bunlara dayalı bir Dünyanız var, onun için, sahip olduğunuz bu güç ağlarının bazısının çöktüğünü de göreceksiniz. Ha, bir süre sonra bunlar tamir edilecek, ama dünyanın farklı bölgelerinde çok alışılmadık ve gizemli bir biçimde kesilecekler.

Ve ben herkesin bu noktada bir durup bakmasını istiyorum, eğer bunlar için yabancı varlıkları suçlayacak olursanız (kahkahalar) benim uzun bir konuşma yapmam gerekecek. Sizi spiritüel çocuk yuvasına geri göndermem gerekecek. (Linda, “Spiritüel çocuk yuvası mı?!” der. İzleyiciler güler)

Şambra, hiç görmediğiniz şeyler göreceksiniz, ve bunların sizi etkilemesi gerekmiyor. Sizi dengenizden çıkarması gerekmiyor. Aslında bunu yapamaz da, çünkü gücü salıverdiniz. Kendinize, Kaynağa, içinizdeki Tanrı’ya geri geldiniz. Deyim yerindeyse, kendinizi o ağdan, insan bilincinin o Eski Enerji ağından kurtardınız. Hatırlayın, bazılarınızı üç yıl kadar önce o ağdan çekip çıkarmamız gerekti! O insan bilinci ağını bırakın, hatta spiritüel bilinç ağını da, çünkü siz kendi ağınızsınız. Böylece, çevrenizde bunların olup bittiğini görürken, bunlar sizi etkilemeyecektir, çünkü siz, şu anda dünyada bulunan diğerleri gibi güce tutunmuyorsunuz.

Olaylardan söz ederken, birçok insanın ziyaret adını vereceği şeyler göreceksiniz, – gökyüzünde ışıklar – çok alışılmadık şeyler, benzerinin hiç görülmediği şeyler. Bunlar yabancı varlıklar değildir. Bunlar, gelmekte olan insanlığın yeni bilincidir. Gökyüzünde ışık olarak algılanacaklar, yalnızca geceleri değil, gündüzleri de. Bunlar çok ilginç değişim ve dönüşümler olarak algılanacak, çoğu kez ışık enerjisi olarak, ama başka türden enerjiler olarak da. Bazıları bunu zihni ve gözleri devreye sokarak yabancı varlık olarak yorumlayacak, ama bu, sizin gelmekte olan Yeni Enerjiniz, tanrısallığınız ve insanlığın yeni bilincidir. Kendinizi yabancı varlıklara teslim etmek gibi eski güç yollarına geri dönmeyin.

Siz, habercilersiniz. O beklediğiniz, sizsiniz.

Elbette, gelip de izleyen ve gözlemleyen boyutların, gezegenlerin, başka yerlerin bilinçleri olacak, ama onlar kurtarma amacıyla gelmiyorlar. Onlar yanıtlarla gelmiyorlar, çünkü o yanıtlara siz sahipsiniz. Spiritüel ailelerin enerjisini hissedeceksiniz. Yeni Dünya’nın ve biçimlenmeye başlayan diğer yeni Dünyaların enerjilerini, gelmekte olan Kristallerin ve yeni varlıkların enerjilerini, onlar giderek Dünya’ya yaklaştıkça, hissedeceksiniz. Onlar daha fazla yaklaşabiliyorlar, çünkü perde daha ince. Dram ve değişim zamanlarında da yakına gelecekler, ama onların, sizi kurtarmak için buraya gönderilmediğini anımsayın.

Sizin bir kurtarıcıya ihtiyacınız yok. O beklediğiniz, sizsiniz.

Giyecek ve yiyecek ve barınak gibi şeyler için kaygılanmanız gerekmiyor, çünkü bunlar sizin için orada olacaklar. Dünyayı kurtarmakla ilgili kaygı duymanız gerekmiyor. Bunu daha önce de başka yaşamlarda denediniz ve geri tepti. Siz şu anda Dünya’da, dinleyici olmak üzere, vizyoner olmak üzere, başkalarına nefes almada yardımcı olmak ve başkalarına, güce ihtiyaçları olmadığını görmelerine yardımcı olmak üzere bulunan egemen/mutlak bir varlıksınız.

Korkmak, dramlara kapılmak eğilimi göstereceksiniz, çünkü olaylar yoğun olacak. Ben sizden, kim olduğunuzu hatırlamanızı isteyeceğim. Ben sizden, Şambra Hizmet Merkezi denen şeyi hatırlamanızı isteyeceğim, oranın yaratılmasına yardım ettiniz ve kendi yenilenmeniz için her an oraya gidebilirsiniz.

Bazılarınız sordu, bazılarınız sabırsızlık gösterdi ve dedi ki, “Peki Tobias, Saint Germain, dediniz ki, onlar kapınıza gelecekler, onlar size gelecekler. Peki bana gelecek olanlar nerede?” Biz de diyoruz ki, hazırlanın, çünkü onlar geliyorlar. Ayaklarının altından halının çekildiğini hissedenler, asla yaşamak istemedikleri bir kâbus yaşadıklarını hissedenler. Onlar gelecek size.

Yeni Potansiyeller

İnsanlık için zorlu bir dört yıl olacak, ve sonra yeni bir şafak göreceksiniz. Sizin ve diğerlerinin başka alemlerde üzerinde çalıştığı yeni çağı göreceksiniz. Onun Dünya’ya gelip tezahür ettiğini göreceksiniz. Eskinin büyük bir bölümünün terk edip gittiğini göreceksiniz, ve gitmeyenlerse değişecek. Birçok yeni varlığın geldiğini göreceksiniz.

Ben şimdi dünyanın her yanındaki Şambra’yla birlikte bir an için durmak istiyorum. Bu alanda, bir vizyon ve bir potansiyel yaratmak için birlikte olmanızı istiyorum. Bu, zihinsel bir vizyon yaratmak anlamına gelmiyor. Gerçek bir vizyon, hislerden ve kalpten gelir. Şeylerin nasıl görüneceğine ilişkin zihinsel bir resim oluşturmaya çalışmanız gerekmiyor.

İnsanlık için bir potansiyeli hissetmenizi istiyorum. Her insanın bir kâse yulaf ezmesine ve rahat ayakkabılara ve bir arabaya sahip olması gerektiğini söyleyen ayrıntılı bir liste düşünmenizi istemiyorum. Bunlar zihinden gelen şeylerdir. Gerçek bir vizyon, hissetmekten gelir.

Bir an durmanızı istiyorum. Yaşamınızdaki deneyimlerinizden birini, kendi içinde bütün ve mutlu bir hissi yeniden yaşayın. Bu, deniz kenarındaki bir gün olabilir, ormandaki bir yürüyüş ya da sadece arabanızı sürmek olabilir. Bunu hissetmenizi istiyorum.

Bakın, işte bu bir histir. Onu hissedin.

(duraklama)

Bu histe genelde bir tamamlanmışlık duygusu vardır, doygun, hoşnut olma hali, ve o anda hiç bir şeye ihtiyaç duymama hali vardır. Kendinizi doygun/hoşnut ve tamamlanmış hissettiğiniz için herhangi bir ihtiyaç duymazsınız. Şimdi hatırlıyor olabileceğiniz o çok özel anda, herşey mevcuttu. Herşey o anda dengedeydi. Bu bir huzur hissi. Güce ihtiyaç duymadığınız bir his. Sadece siz varsınız.

Şimdi, insanlık için bir vizyonda biraraya gelelim, ve bunu yapmadan önce, birkaç kaba/saygısız yorumda bulunmak istiyorum. Dünyanın her yanında, onların deyimiyle, insanlık için bu tür vizyonlara sahip olmaya çalışan gruplar, bireyler var, ama bu vizyonlar gerçekte zor ve hızlı arzulardır. Kendi amaçlarını, hatta kendi kısıtlılıklarını alıp başka insanlara yerleştiriyorlar. Dua gruplarında oturuyorlar. Meditasyon gruplarında ritmik sesler çıkartıyorlar. Kendi amaçlarını başka insanlara yamıyorlar. Biz bunu yapmayacağız, çünkü bu, sevgili dostlar, bir güç oyunuydu. Bir güç oyunuydu çünkü kendi inançlarını, kendi arzularını, kendi güvensizliklerini, hatta başkalarıyla ilgili kendi dileklerini başkalarına yamıyor, empoze ediyorlardı.

Bizim, Yeni Enerji vizyonerleri olarak gerçekleştireceğimiz şey, bir potansiyel yaratmaktır. Bunu kimseye yamamıyoruz, kimseye zorlamıyoruz. Yaptığımız şudur, biz, diğer insanların, seçtikleri takdirde kucaklayabilecekleri bir hissi, bir bilinci, bir potansiyel olarak gönderiyoruz. Şu anda güçlerini kaybedenler ve çok az ya da hiçbir şeyle kalacak olanlar bu potansiyele, bu yeni güçsüz yola girebilirler. Biz, Eski Enerji vizyonumuzdaki bir dünya yaratmaya çalışmıyoruz. Biz bir vizyonu açıp hisler yoluyla genişletmeye çalışıyoruz, böylece seçtikleri takdirde diğer insanlar bu vizyonu kucaklayabilecekler.

Şu an yakın gelecekteki potansiyele bakacak olursanız, epey kasvetli görünebilir. Bir güven kaybı oldu ve bu yüzden de bir umut kaybı. O nedenle şimdi ortaya çıkan potansiyeller, çoğu insanın şimdi gördüğü potansiyeller, çok karanlık ve çok olumsuz görünüyor. Bizim yapacağımız ise, eğer bunu seçmek isterlerse, güce gerek duyulmayan, kötüye kullanma ya da suistimal etmenin geçmişte kaldığı, tamamlanmışlığın tek tek herkesten geldiği, bir potansiyel yaratmaktır.

Şimdi derin bir nefes alalım…

(duraklama)

… ve herhangi bir kuvvet olmadan, herhangi bir güç olmadan, zihin olmadan, bizim o çok yetenekli müzisyenlerimiz, Einat ve Gerhard’ın buraya gelip, yeni bir bilince hazır olan insanlar için bunun müzik yoluyla iletilmesine, bu potansiyelin yarına ve öbür güne ve sonraki güne taşınmasına yardımcı olmalarını isteyeceğim.

Müzik çalarken, genişlemenize izin verin. Hissetmenize izin verin. Önünüzdeki dört yıl için bir ulak olmanıza izin verin.

(Müzik çalar)

Derin derin nefes alın, Şambra. Yarın için bir vizyon yaratalım, diğer insanların bağdaşabileceği, yaşamlarına tamamlanmayı, tanrısalı, bütünlemeyi, gücü bırakmayı getirerek, gerçekten yeni bilince geçebilecekleri bir hissi, bilinci yaratalım.

Gözlemle, Bırak ve Güven

Yaşamlarınızın bu bir sonraki çok önemli zamanına girerken ve kısa duvarın arkasında dururken, birkaç basit şeye değinelim.

Sonuç, gücün gidiyor olması, diyebilirsiniz. Biz güle güle diyoruz, ve şimdi gördüğünüz herşeyde, gözlemlediğiniz ve aslında başka bir açıdan baksaydınız olumsuz ya da kötü olarak yargılayacağınız herşeyde, bunun yalnızca terk edip giden güç olduğunu gözleyin. Gücü içmekte ısrar edenler için onun nasıl kendi zehiri olduğunu gözlemleyin, çünkü güç onlara bırakmalarını söylemeye çalışıyor. Daha büyük önem taşıyan bir şey var.

Kendi yaşamlarınızda artık dramların dışında kalmayı, kendinizi suçlamanın dışında kalmayı, yeterince iyi biliyorsunuz. Şu an kendi yaşamlarınızda şeyleri basitleştirin. Basitleştirin. Bunu çevrenizde çok fiziksel yollardan gerçekleştirin. Bunu zihninizde gerçekleştirin. Bunu yaşamınızdaki herşeyde yapın. Şeyleri basit tutmakla, bu zamanlardan çok, çok daha kolay geçtiğinizi göreceksiniz. Daha azı size yapışacaktır. Ben, sahip olduğunuz herşeyi atmanızdan söz etmiyorum. Ben, şeyleri basit tutmaktan söz ediyorum.

Şu ara bilincinizin büyük bir bölümü birçok ayrıntıyı yönetmeye kullanılıyor. Yaşamınızdaki şeylere bir bakmanızı istiyorum: Onlar gerekli mi, değil mi? Ben yalnızca fiziksel olanlardan söz etmiyorum, zihinsel olanları, inançları, yaşamınızdaki herşeyi kastediyorum. Onlar gerçekten gerekli mi? Size gerçekten hizmet ediyorlar mı?

Ayrıca, zihninize ne kadar hâlâ bir güç merkezi olarak davrandığınıza da bakmanızı istiyorum. Birçoğunuz bunun büyük bir bölümünü bıraktınız. Kendinizi tanrısala ve hayal gücüne açmaya izin verdiniz, ama hâlâ bir güç merkezi olarak zihninize güveniyorsunuz. Bunu da bırakmaya hazır mısınız? Bu korkutucu olabilir, çünkü “Sahip olduğum tek şey zihin” diyorsunuz. Ama işte bu bile o güç merkezinin hilesidir. Siz çok daha fazlasına sahipsiniz ve çok daha fazlasısınız, yeter ki kim olduğunuza güvenin ve onun gelmesine izin verin.

Şu son birkaç haftadır gördükleriniz bir başlangıçtır. Daha fazlası olacak, birçok farklı yönden gelecek. Ben, herşey çok kötü olacak ve bunun çıkışı yok, demiyorum. Ben, kitlesel bir değişim öngörüyorum. Güce tutunanların, onun çok, çok tatsız bir zehir olduğunu göreceklerini öngörüyorum. Ve, gücü elinde tutanların kurbanları olmada ısrar edenler de, o Eski Enerjiyi bırakmak zamanının geldiğini görecekler.

Derin bir nefes alın. Hayat iyidir. Gerçekten öyledir.

Ben O Ben’im Adamus Saint Germain. Sizi kısa bir süre sonra yine göreceğiz.

Şimdi İyi Haberler

(Şaud 3’ü izleyen S&Y bölümünden)

Ben O Ben’im Adamus Saint Germain, ve siz daha fazlası için geri geldiniz! (kahkahalar)

Ama aslında, Şambra, şimdi iyi haberlere geçelim. Iyi haberi ben basit bir formülle açıklayabileceğim. Bu, Einstein ile birlikte yaratılmasına yardımcı olduğum bir fizik formülü ve o çok basit:

“Gücün çöküşü, sert dalgalara neden olur, ve bu, gergin bir boşluk yaratır, ki bu da yeni farkındalığa götürür.”

Hmmm, gerçekten. Şimdi siz uzun, sıkıcı bir matematik formülü yazabilirsiniz, ama bu basit bir, sizin deyiminizle, spiritüel fizik (kuralıdır).

Böylece şu ara olan şey, sizin güç merkezlerinin çöktüğünü gördüğünüzdür, ve bunu görmeye devam edeceksiniz, ve bu bir dolu insanı korkutacaktır. Onlar bu güç merkezlerine yatırım yaptılar – finansal olarak, kontrol açısından, yetki açısından – ama bu merkezler çökmeye başlayacak. Ve bu, sert dalgalar oluşturacak, ki bu da, dünyanın her yanındaki insanların korkmasına, aşırı tepki vermesine, dramlara yol açacak.

Ama bu öyle bir enerji dinamiği yaratacak ki, bir boşluk türü yaratacak, ve insanlar boşlukta ne yapacaklarını bilmezler. Heryerde yanıtları ararlar, ama o anda görünürde hiçbir yanıt yoktur. Ve ben buna gergin bir boşluk diyorum, çünkü, eh, tüm çevresi gerginlikle doludur. Gerginlikten yaratılmıştır. Ve bu boşluk bir boşluk olarak kalmak istemez, böylece onunla bağlantılı olan enerji, boşluğun tüm çevresinde bir dönüşüm işleminden geçer, ama merkezde hiçlik gibi görünür, ve insanlar bunu hissedeceklerdir.

Sonuç şu, o boşluk – o ille de çökmez, aslında dönüşür – ve bu dönüşüm içeriye farkındalığı ya da sizin yeni bilinç diyeceğiniz şeyin çok, çok yüksek bir düzeyini davet eder. Bu farkındalık ya da yeni bilinç, tıpkı bir su bendinin kırılmasıyla içeriye akan su gibi, içeri dalacaktır, ve siz, bazı çok, çok hızlı ve çok etkin çözümler göreceksiniz.

Benim, yeni bir sosyal toplum diyeceğim şey olacak – sosyalizm ya da komunizm ile karıştırılmasın – ama gerçekten sosyal kaygıları ve sosyal gereksinimleri göz önünde bulunduran bir sosyal toplum. Ama bu yeni sosyal toplum, geçmişte olduğu gibi kurbanların ondan eski biçimlerde beslenmesine izin vermeyecek. Sosyal bir toplum, tek tek her bir kişinin egemenliğini/mutlakiyetini tanıyacak, ama aynı zamanda mutlak varlıklar arasındaki uyumluluğu ya da işbirliğini de.

Küresel finans durumuna büyük, çok büyük hızla yeni çözümler (üretildiğini) göreceksiniz. Tam bir işbirliği içinde, güce dayanmayan, ama akıcı bir değiş-tokuş temeline dayanan yeni bir banka sisteminin ortaya çıktığını göreceksiniz.

Geçenlerde sözünü ettiğimiz şeyleri göreceksiniz – bu gezegen için yeni yiyecek kaynaklarının ve beslenme kaynaklarının büyük bir hızla geliştirildiğini göreceksiniz. Kanser gibi, AİDS gibi Eski Enerji sorunlarını, ve temelde Eski Enerji gücünün dengesiz enerjisinin bir sonucu olan bazı diğer hastalıkları da çözmek üzere şaşılası bir hızla gelen tıbbi gelişmeler göreceksiniz.

Dünya üzerindeki yakıt krizi ya da enerji krizi dediğiniz şeyler için parlak çözümlerin geldiğini göreceksiniz, ki bunlar keşfedildiğinde size çok açık, çok aşikâr gelecek. İnsanların kafalarını kaşıyıp da bunu daha önce neden görmediklerine şaşmalarına neden olacak. Bu çözümler temiz ve verimli ve bereketli olacak. Onlar, gücün gerekmemesi ve bireysel insanlara egemenliği geri getirmek gibi, aynı genel modele uygun olacaklar.

Ben güç terimini kullanırken, karşıt şarjlarla – negatif ve pozitifle – ilgili fizikten söz ediyorum. Dünya bilinci çok uzun bir süre bunu temel aldı. Dünyayı inşa eden buydu. O şimdi bir olgunluğa ve öyle bir noktaya ulaştı ki, güç, yani eski anlamıyla karşıt olan, çarpışan enerjilerin artık varolması gerekmiyor. Artı, her ne kadar tüm bu güç dalaverelerine inanmış ya da yatırım yapmış epey insan varsa da, ona aslında ihtiyaçları olmadığını görecekler.

Dünyanın aslına ilişkin onca sorunun yanıtı, ve boyutlara ilişkin, zaman ve mekânın kendisine ilişkin soruların yanıtı, bu yeni farkındalığın sonucu olarak gelecek. Önünüzde, hepimizin önünde birkaç zorlu jüri üyesi olacak. Panik ve korku olacak, suçlamalar ve tehditler olacak, ve güce tutunma girişimleri olacak. İnsanların o eski iyi günlere geri dönelim dediğini her duyduğunuzda, bu söylemin yerine şunu koyun, “Ben güce sahip olmayı ve onu kontrol etmeyi sürdürmeliyim.” İşte tam anlamı budur.

Siz Dünya’daki bu yaşamınızda yaptığınız yolculuğun en inanılmaz bölümüne, diğer alemlerde provasını yaptığınız bölümüne, şu an yaşamınızda her türlü farklı yoldan hazırlandığınız bölümüne geldiniz. Bu, sizlerin, ulakların, öne çıkma zamanıdır – vaaz vermek ve insanları dininden ya da dine döndürmek için değil, insanlara nasıl sizin haklı ve onların haksız olduğunu söylemek için değil, ama yeni bilincin bir Bayrağı olarak orada olmak için öne çıkma zamanıdır. Çünkü bu boşluk dolduğunda ve farkındalık geldiğinde, sizin gibi bütünleşmiş, o farkındalığı topraklayan, ve akla uygun ve yüksek bir bilinçle hareket eden insanlara ihtiyaç duyacaktır. Gerçekleştirdiğiniz çalışma için tek tek her birinize ve hepinize şapkamı çıkartıyorum.

Kırmızı Meclis’in varlıklarından Tobias, Golden, Colorado’da yaşamakta olan Geoffrey Hoppe tarafından sunulmaktadır. Tobit’in mukaddes kitabında bulunan Tobias’ın öyküsü, Crimson Circle sitesinde bulunmaktadır.
www.crimsoncircle.com. Tobias materyelleri, bedelsiz olarak dünyanın her tarafında bulunan ışık işçileri ve Shaumbra’ya, Ağustos 1999 tarihinden beri sunulmaktadır. Bu tarih Tobias’ın, insanlığın yıkım potansiyelini aşıp, Yeni Enerjiye girdiğini söylediği tarihtir.
Kırmızı Çember, Yeni Enerjiye geçiş yapacak ilk insan (kılığındaki) meleklerden oluşan küresel bir ağdır. Bu kişiler, yükseliş halinin sevinç ve zorluklarını deneyimlerken, diğer insanların da yolculuğuna, paylaşım, ilgi ve yol göstererek yardımcı olmaktadır. Crimson Circle’in sitesine her ay 50.000’in üzerinde ziyaretçi, son materyelleri okumak ve kendi deneyimlerini tartışmak amacıyla girmektedir.
Kırmızı Çember her ay Denver, Colorado’da, Tobias’ın, Geoffrey Hoppe kanalıyla son bilgileri sunduğu yerde biraraya gelmektedir. Tobias, kendisinin ve Crimson Council’ın (Kırmızı Meclisin) diğer semavi varlıklarının, aslında insanoğlunun kanallığını yapmakta olduğunu bildirmektedir. Tobias’a göre, onlar bizim enerjilerimizi okumakta ve biz içimizde deneyimlerken, dışardan da bakabilmemiz için, kendi bilgilerimizi bize geri tercüme etmektedirler. Kırmızı Çember toplantıları herkese açıktır, ama LCV takdir edilir. Katılımı gerektiren hiç bir şey ve ödenmesi gereken bir aidat yoktur. Kırmızı Çember bolluğunu, dünya çapındaki Shaumbra’nın açık sevgisi ve bağışlarıyla sürdürür.
Kırmızı Çemberin en yüksek amacı, insan melekler ve öğretmenler olarak, içsel spiritüel uyanış yolunu yürümekte olan kişilere hizmet etmektir. Bu hıristiyanlıkla ilgili bir misyon değildir. Tersine, içsel ışık, merhamet ve ilgi bulabilmeleri amacıyla, insanları senin kapına getirecektir. Kılıçlar Köprüsü’ndeki yolculuğuna başlayan bu kendine has ve değerli insan sana geldiğinde, o anda ne yapman ve öğretmen gerektiğini bileceksin.
Eğer bunu okumaktaysan ve gerçek olduğunu ve bir bağın olduğunu hissediyorsan, sen gerçekten Shaumbra’sın. Sen insan (kılığında) bir öğretmen ve bir rehbersin. İçindeki tanrısallık tohumunun bu anda ve gelecek tüm zamanlar için çiçek açmasına izin ver. Hiç bir zaman yalnız değilsin, çünkü tüm dünyada bir ailen ve çevrendeki semavi boyutlarda melekler vardır.
Bu metni lütfen ticari amaç olmaksızın ve bedelsiz olarak dağıtın.
Lütfen bu bilgiyi, dipnotlar dahil bütünüyle kullanın. Tüm diğer kullanımlar, Geoffrey Hoppe, Golden Colorado’dan alınacak yazılı onayı gerektirir. Telif hakkı 2001, Geoffrey Hoppe, P.O.Box 7328, Golden, CO 80403.e-posta: tobias@crimsoncircle.com. Tüm haklar mahfuzdur.

Sorular ve Yanıtlar

Geri Dönüş Dizisi:
ŞAUD 3: “Güce Elveda”
Adamus Saint Germain’in katılımıyla, Kanallık Geoffrey Hoppe

Kırmızı Çembere sunulmuştur
4 Ekim 2008
www.crimsoncircle.com – www.kirmizicember.org

Ben O Ben’im Adamus Saint Germain, ve siz daha fazlası için geri geldiniz! (kahkahalar)

Ama aslında, Şambra, şimdi iyi haberlere geçelim. İyi haberi ben basit bir formülle açıklayabileceğim. Bu, Einstein ile birlikte yaratılmasına yardımcı olduğum bir fizik formülü ve o çok basit:

“Gücün çöküşü, sert dalgalara neden olur, ve bu, gergin bir boşluk yaratır, ki bu da yeni farkındalığa götürür.”

Hmmm, gerçekten. Şimdi siz uzun, sıkıcı bir matematik formülü yazabilirsiniz, ama bu basit bir, sizin deyiminizle, spiritüel fizik (kuralıdır).

Böylece şu ara olan şey, sizin güç merkezlerinin çöktüğünü gördüğünüzdür, ve bunu görmeye devam edeceksiniz, ve bu bir dolu insanı korkutacaktır. Onlar bu güç merkezlerine yatırım yaptılar – finansal olarak, kontrol açısından, yetki açısından – ama bu merkezler çökmeye başlayacak. Ve bu, sert dalgalar oluşturacak, ki bu da, dünyanın her yanındaki insanların korkmasına, aşırı tepki vermesine, dramlara yol açacak.

Ama bu öyle bir enerji dinamiği yaratacak ki, bir boşluk türü yaratacak, ve insanlar boşlukta ne yapacaklarını bilmezler. Heryerde yanıtları ararlar, ama o anda görünürde hiçbir yanıt yoktur. Ve ben buna gergin bir boşluk diyorum, çünkü, eh, tüm çevresi gerginlikle doludur. Gerginlikten yaratılmıştır. Ve bu boşluk bir boşluk olarak kalmak istemez, böylece onunla bağlantılı olan enerji, boşluğun tüm çevresinde bir dönüşüm işleminden geçer, ama merkezde hiçlik gibi görünür, ve insanlar bunu hissedeceklerdir.

Sonuç şu, o boşluk – o ille de çökmez, aslında dönüşür – ve bu dönüşüm içeriye farkındalığı ya da sizin yeni bilinç diyeceğiniz şeyin çok, çok yüksek bir düzeyini davet eder. Bu farkındalık ya da yeni bilinç, tıpkı bir su bendinin kırılmasıyla içeriye akan su gibi, içeri dalacaktır, ve siz, bazı çok, çok hızlı ve çok etkin çözümler göreceksiniz.

Benim, yeni bir sosyal toplum diyeceğim şey olacak – sosyalizm ya da komunizm ile karıştırılmasın – ama gerçekten sosyal kaygıları ve sosyal gereksinimleri göz önünde bulunduran bir sosyal toplum. Ama bu yeni sosyal toplum, geçmişte olduğu gibi kurbanların ondan eski biçimlerde beslenmesine izin vermeyecek. Sosyal bir toplum, tek tek her bir kişinin egemenliğini/mutlakiyetini tanıyacak, ama aynı zamanda mutlak varlıklar arasındaki uyumluluğu ya da işbirliğini de.

Küresel finans durumuna büyük, çok büyük hızla yeni çözümler (üretildiğini) göreceksiniz. Tam bir işbirliği içinde, güce dayanmayan, ama akıcı bir değiş-tokuş temeline dayanan yeni bir banka sisteminin ortaya çıktığını göreceksiniz.

Geçenlerde sözünü ettiğimiz şeyleri göreceksiniz – bu gezegen için yeni yiyecek kaynaklarının ve beslenme kaynaklarının büyük bir hızla geliştirildiğini göreceksiniz. Kanser gibi, AİDS gibi Eski Enerji sorunlarını, ve temelde Eski Enerji gücünün dengesiz enerjisinin bir sonucu olan bazı diğer hastalıkları da çözmek üzere şaşılası bir hızla gelen tıbbi gelişmeler göreceksiniz.

Dünya üzerindeki yakıt krizi ya da enerji krizi dediğiniz şeyler için parlak çözümlerin geldiğini göreceksiniz, ki bunlar keşfedildiğinde size çok açık, çok aşikâr gelecek. İnsanların kafalarını kaşıyıp da bunu daha önce neden görmediklerine şaşmalarına neden olacak. Bu çözümler temiz ve verimli ve bereketli olacak. Onlar, gücün gerekmemesi ve bireysel insanlara egemenliği geri getirmek gibi aynı genel modele uygun olacaklar.

Ben güç terimini kullanırken, karşıt şarjlarla – negatif ve pozitifle – ilgili fizikten söz ediyorum. Dünya bilinci çok uzun bir süre bunu temel aldı. Dünyayı inşa eden buydu. O şimdi bir olgunluğa ve öyle bir noktaya ulaştı ki, güç, yani eski anlamıyla karşıt olan, çarpışan enerjilerin artık varolması gerekmiyor. Artı, her ne kadar tüm bu güç dalaverelerine inanmış ya da yatırım yapmış epey insan varsa da, ona aslında ihtiyaçları olmadığını görecekler.

Dünyanın aslına ilişkin onca sorunun yanıtı, ve boyutlara ilişkin, zaman ve mekânın kendisine ilişkin soruların yanıtı, bu yeni farkındalığın sonucu olarak gelecek. Önünüzde, hepimizin önünde birkaç zorlu jüri üyesi olacak. Panik ve korku olacak, suçlamalar ve tehditler olacak, ve güce tutunma girişimleri olacak. İnsanların o eski iyi günlere geri dönelim dediğini her duyduğunuzda, bu söylemin yerine şunu koyun, “Ben güce sahip olmayı ve onu kontrol etmeyi sürdürmeliyim.” İşte tam anlamı budur.

Siz Dünya’daki bu yaşamınızda yaptığınız yolculuğun en inanılmaz bölümüne, diğer alemlerde provasını yaptığınız bölümüne, şu an yaşamınızda her türlü farklı yoldan hazırlandığınız bölümüne geldiniz. Bu, sizlerin, ulakların, öne çıkma zamanıdır – vaaz vermek ve insanları dininden ya da dine döndürmek için değil, insanlara nasıl sizin haklı ve onların haksız olduğunu söylemek için değil, ama yeni bilincin bir Bayrağı olarak orada olmak için öne çıkma zamanıdır. Çünkü bu boşluk dolduğunda ve farkındalık geldiğinde, sizin gibi bütünleşmiş, o farkındalığı topraklayan, ve akla uygun ve yüksek bir bilinçle hareket eden insanlara ihtiyaç duyacaktır. Gerçekleştirdiğiniz çalışma için tek tek her birinize ve hepinize şapkamı çıkartıyorum.

Ve şimdi, soru sormaya cesaret edenler için (kahkahalar) (soru&yanıt zamanı).

LİNDA: Gerçi bu soru Tobias’a sorulmuş ama, senin uygun bir yanıt verebileceğini düşünüyorum.

1.ŞAMBRA’NIN SORUSU (İnternetten, Linda okur): Sevgili Tobias, eşim bir başkasına aşık, o ilişkide cinselliği yaşamayı seçerken, bizim ilişkimizi de sürdürmek istiyor. Ben bunu birçok açıdan denedimse de, bir türlü kendime uygun hale getiremiyorum. Sağlık, denge, berraklık, eski inanç sistemlerinin salıverilmesi, güvenli bir alan yaratma, veçheleri buyur etme, kendime güvenmeyi öğrenme ve kendime verdiğim bu deneyimi onurlandırmayı seçerek bilinçli nefesler aldım. Bu deneyimi bir Yeni Enerji bakış açısıyla anlamak istiyorum. Ruh açısından bakıldığından bu aslında neyle ilgili? Kendim için daha iyi bir sağlık ve denge nasıl yaratabilirim? Bu konuyla ilgili en sevecen ve şefkatli seçimler nelerdir? Bu süreci yönlendirmemi sağlayacak her türlü anlayışı şükranla kabul edeceğim.

ADAMUS SAINT GERMAIN: Gerçekten. Eğer kendine saygı duyuyorsan, ki duymalısın, bu ilişkiyi bırakmalısın. Bu, eski bir ilişki ve bir dolu manipülasyon söz konusu. Seni mutlu etmesi için, seni tatmin etmesi ya da sana herhangi bir şey getirmesi için başka bir kişiye ihtiyacın yok. Bu insan, nasıl salıvereceğinle, kendi içinde nasıl Tanrı olacağınla ilgili, senin yaşamında güzel bir örnek. Bu çok Eski Enerji ilişkisi ve bırakmanın da zamanı gelmiş. Ve bu arada, bunu yaptığın zaman, kendi dışına bakıp durduğun için kullanmadığın, ama senin içinde varolan kaynakları göreceksin.

Ben ilişkilerle ilgili genel bir şey söyleyeceğim. Birçoğunuzun keşfettiği gibi, bunlar da fazlasıyla Eski Enerjidir. İlişkilerle mücadele edip durduğunuzu biliyorum, ve içinizde bir yerlerde, değerli bir insan olabilmek için bir ilişkinizin olması gerektiğine dair bir program var, ama sonra berbat ilişkilere giriyor ve bırakmak istemiyorsunuz. İlişkiler kendi içlerinde – Eski Enerji ilişkileri – bir dolu yaşamdan arta kalan eski güç merkezlerine sahiptir. Eğer bir ilişkide zorluk yaşıyorsanız, büyük bir olasılıkla size kendi egemen/muktedir varlığınızı olmanız gerektiğini söylüyordur. Bu herhalde, beslendiğin şeyleri nasıl salıvereceğine ilişkin çok basit bir örnektir. Teşekkür ederiz.

2.ŞAMBRA’NIN SORUSU (mikrofona gelen bir adam): Merhaba, eski dostum. Seninle birlikte dünyanın türlü yerlerinde dolaştıktan sonra yeniden karşılaşıyoruz. Finans sorunlarından söz etmek amacıyla bugün burada bulunmam çok uygun. Kamu şirketlerini iflastan kurtarmak adına yapılan müdahalelerin sonuncusunu yaşadım ve direnmeye çalıştım, ama sanırım işe yaramadı.

ADAMUS SAINT GERMAIN: Eh, sonuncusu, şimdilerde olanlardan farklıydı.

2.ŞAMBRA: Aynen öyle. Herneyse, bildiğin gibi ben yeni projem üzerinde çalışıyordum ve Yeni Enerjiyle düşünmeyi deniyordum; bir Eski Enerji dağıtım şebekesini alıp, bir Yeni Enerji dağıtımını şimdiden planlasam, bilirsin, temelde yakıt falan gibi şeyler. Ve burada muazzam bir fırsat var, ama ben biraz yıpranmaya başladım ve biraz yardım gereksiniyorum, ve ben, bilirsin, hayal kuruyordum. Senin öğrettiğin farklı programları falan uyguluyordum, ama beni önemli ölçüde yıpratıyor. Neyi gözden kaçırıyorum?

ADAMUS SAINT GERMAIN: Gözden kaçırMADIĞIN, kendi zihnin. Analiz etme ve düşünme tarzında eski geçmişine fazlasıyla bağlısın, ve hayal gücü dediğin bazı alemleri keşfetmeye cesaret edemedin. Hâlâ bunu düşünce yoluyla halletmeye çalışıyorsun, ve bu seni çok yıpratacaktır ve ayrıca başarılı olmanı da çok zorlayacaktır.

Bu nedenle, ben senden büyük korku duyduğun şeyi yapmanı isteyeceğim – en az 30 gün boyunca bunların tümünden uzaklaş. Bunu bir kenara koy. Kendi – ah, şimdiden senin bağırıp çağırdığını duyabiliyorum! (kahkahalar) İşin komik yanı, biz seninle bu konuşmayı daha önceki gün yaptık ve sen, duyduğun şeylere inanmadığını söyledin, onun için bunları yeniden duymak için bugün buraya geldin. (yoğun kahkahalar)

2.ŞAMBRA: Bunu iki günde bir sabahın 3:00’ünde yapamaz mısın?! (izleyiciler ve Adamus Saint Germain güler)

ADAMUS SAINT GERMAIN: Bu, kafanın devreye girmediği sayılı zamanlardan biri. Ve ben bunu türlü nedenlerden ötürü söylüyorum. Birincisi, biraz geri çekilmeni sağlamak. 30 gün içinde başka şeyler değişecek ve sen, bu projenin parçası olan bazı kişilere bağlanmadığın için memnun olacaksın. Bu süre ayrıca, düşündüğün şeyleri düşünmekten vazgeçmen ve beynin yerine farkındalığını ve bilinci kullanman için de sana zaman tanıyacaktır. Ve yanıtın gerçekten, çabalayıp durduğun şeylerden çok daha basit olduğunu göreceksin. Ayrıca o noktada, programa farklı türden ortaklar çekeceksin.

Böylece, üzgünüm ama, 30 gün… (Saint Germain güler) yarın başlıyor. Gerçekten.

2.ŞAMBRA: Ha, ve bu arada, Yükseliş sınıfından mezuniyet armağanımda, tekne bayi faturayı nereye göndereceğini bilmek istiyor. (Saint Germain güler)

ADAMUS SAINT GERMAIN: Bana yollasın. Ben onun icabına bakarım! (yoğun kahkahalar)

LİNDA: Pekâla, bu, bir dolu soruyu temsil ediyor, yani örnek bir soru.

3.ŞAMBRA’NIN SORUSU (İnternetten, Linda okur): Sevgili Tobias, burada sana büyük sevgi besleniyor. (Linda, “Ay, senden söz etmediği için üzgünüm!” der, izleyiciler ve Adamus güler) Eminim, bir UFO’nun görünmesiyle ilgili 14 Ekim olayı hakkında birçok mektup alıyorsundur. Başkaları gibi, beni de senin yorumun ilgilendiriyor… (Adamus esner, izleyiciler çok güler, ve Linda “Bırak da bitireyim! Bırak da bitireyim, sabırlı ol” der.) Başkaları gibi, beni de senin bu konudaki yorumun ilgilendiriyor, ama bunu ayrıca, uzaylı/yabancı varlıklarla ilgili genel görüşünü açıklamanı rica etmek için bir fırsat olarak kullanmak istedim. Ne de olsa, yıllarca dinlediğim Bashar, “Tuning In” filminde seninle birlikte filmin yıldızı olanlardan biriydi. Bashar’ın uzaylı yanıyla fazla ilgilenmediysem de, onu hep sevecen bir öğretmen olarak algıladım, ve filmde de görüldüğü üzere, senin mesajlarınla benzerlik taşıyan mesajları var. Sen geçmişte, bu uzaylı ya da yabancı varlıklar konusuna fazla bulaşmamamızı söylemiştin. Sanırım nedenini anlıyorum. Çünkü bazı uzaylıların, tıpkı bazı insanlar gibi, başka gündemleri olduğunu gördükten sonra (Adamus oturduğu yerde kaykılır, izleyicilerden kahkahalar yükselir) kendi spiritüel yolumuza ve içsel yönlendirmelere (odaklanmış) dikkatimizin kolayca dağılabileceğini görebiliyorum. Ama yorumda bulunup…

ADAMUS SAINT GERMAIN: Belki bulunurum…

3.ŞAMBRA: (linda kararlı bir biçimde okumayı sürdürür)… 14 Ekim olaylarını ve onunla bağlantılı konuları açıklayabilir miydin. Teşekkür ederim! (kahkahalar)

ADAMUS SAINT GERMAIN: …. Ve ben şu anda Paris’te olabilirdim. (yoğun kahkahalar)

LİNDA: Çok, birçok insan bunu sordu. Nazik ol.

ADAMUS SAINT GERMAIN: Ben, Saint Germain, son kez yanıt vereceğim ve bir daha da uzaylılarla ya da yabancı varlıklarla ilgili Şambra’dan gelecek soruları almayacağım.

Bu minvalde düşünen herhangi biriniz, tüm boyutlardaki en muhteşem varlıklar olduğunuzu, ne zaman anlayacaksınız? Başka alemlerde, bazısı bir tür biyoloji içinde bazısı değil, türlü yaşam biçimleri var. Başka alemlerde spiritüel aileleriniz var. Ama önce Dünya gelir. Daha zeki uygarlıklar yok. Daha aldatıcı, yanıltıcı uygarlıklar var. Nasıl yalan söyleneceğini, hırsızlık yapılacağını ve aldatılacağını sizden daha iyi öğrenmiş uygarlıklar var, ve tüm yaptıkları da bu. Sizden besleniyorlar. Sanırım alien (yabancı/uzaylı) kelimesine bakmanızı söyleyen Tobias idi – a lie (bir yalan). Tüm olan budur.

Şimdi, uzaylı dramları, dramların içinde yaşayan insanlar, İsa dramları, ve buna benzer her türlü dram, bunun gibi değişim zamanında ve korkuların yükseldiği zamanlarda, gerçekten yüzeye çıkarlar. Hatta birçok insanın takıldığı şu 2012’yle ilgili dram, 2013 geldiğinde ve onlar hâlâ aynı eski püskü giysileri içinde aynı eski püskü arabalarına bindiklerinde, büyük hayal kırıklığına uğrayacaklar. (Saint Germain kendi kendine güler) O nedenle sizden hemen şimdi bunu salıvermenizi isteyeceğim. 15 Ekim’de sizi hayal kırıklığı içinde görmek istemiyorum.

Bir şeyler oluyor, gerçekten de, ama ana gemi inmiyor. Uzaylılar ya da yabancı varlıklar kurtarmaya gelmiyor. Az önceki konuşmamda da sözünü ettiğim gibi, gelmekte olan enerjiler var, ve bunlar, insan gözüyle görülecek şeyler. Görünen şeyler artacak, ama gelmekte olan sizlersiniz. Perde, şimdiye kadar olduğundan çok daha ince, o nedenle, bir şeylerin geldiğini görme algısı da şimdiye kadar olduğundan çok daha fazla olacak. Bazı insanlar korkacak. Bazı insanlar, bazı uzaylıların gelip de onları kurtarmasını dileyecek, isteyecek, ama bu olmayacak. Gelmesini beklediğiniz, sizsiniz. Nokta. Uzaylılar/yabancı varlıklarla ilgili soruların sonu.

Şunu da eklemek zorundayım… bir bakayım, Tobias dinliyor mu. Dinlemiyor. (kahkahalar) Ben Tobias’ı candan seviyorum, ondan çok şey öğrendim. Ama Tobias ayrılıp da sizinle çalışmak üzere geldiğimde, Tobias’dan çok daha az sabrım olduğunu size söyleyeyim, ve yapacak çok daha önemli şeylerim var, onun yaptıklarından daha önemli. (kahkahalar) Dünya’da günümü gün edeceğim!

Biz hemen burada, Dünya üzerinde, Gizem Okulları’nı Yeni Enerji tarzında yeniden yaratacağız, ve bu yoğun/güçlü olacak, ve ben, dramlara kapılmak isteyenlere, uzaylılar hakkında konuşmak isteyenlere, İlluminati hakkında konuşmak isteyenlere – ki bu arada, onu ben kurmuştum – kesinlikle hoşgörü göstermeyeceğim, onun için de bunlarla ilgili herhangi bir soru duymak istemiyorum. Biz, Gizem Okulları’nı geri getireceğiz, ama onlar gizemli olmayacaklar. Onlar çok açık ve pek görünür olacaklar.

Bu sırada Şambra’nın da yüzde 90’ını kaybedebiliriz, çünkü onları kışkırtacağım (bana düşman kesilebilirler). Onlara baskı yapacağım. Onları sinirlendireceğim. Ama kalanlar, tanrısal yaşamın gerçekte ne olduğunu anlayacaklar. Teşekkür ederim. (izleyiciler alkışlar)

Bu arada, bunu şimdiden Tobias’a da söyledim. Sonraki soru.

4.ŞAMBRA’NIN SORUSU (mikrofona gelen bir kadın): Eh, şu anda (korkudan) titrememi sağladın doğrusu! Ben buna “Selam Tobias” diye başlamıştım ve şimdi Adamus’u ekleyeceğim. Benimle aynı durumda olan bir dolu Şambra vardır herhalde. Bunca yıldır yarattığım ve tezahür ettirdiğim urları, tümörleri, fiziksel bedenimin yok etmesine yardımcı olmak amacıyla Bayrak Teknolojisi’ni kullandım. Anlaşılan ben bu urları falan tezahür ettirmede çok başarılıyım. Hızla ortaya çıkmayı sürdürüyorlar. Son altı yıldır, 43 yıllık kocama bakıyorum. Yavaş bir geçiş (ölüm) süreci seçmiş görünüyor. Evimizde 18 ay boyunca tam gün onun bakımını üstlendikten sonra, bana zor gelen bir karar alarak onu bir bakımevine yatırdım. Kendime de bakmam gerektiğini bildiğim halde, kocama artık evde bakmayı sürdüremediğim için suçluluk ve keder duyuyorum. Geçmiş seçimler ve eylemler için kendimi bağışlayamadım mı? Sürekli önüme gelip duran suçluluk duygusunu değiştirmek amacıyla ‘çatışma devrimini’ kullanıyorum. Bu urlar falan, şimdi ânında kendimi olduğum gibi kabul etmemenin ve sevmemenin sonucu mu? Ben bu urların tümünün ya da bazısının habisleşmesinden korkuyorum. Bu zor zamanda bana lütfen içgörülerini ve rehberliğini sunabilir misin? Ben, Yeni Enerji bilincinde bir Bayrak olarak yaşamı seçiyorum.

ADAMUS SAINT GERMAIN: Gerçekten, ve sen aslında kendi sorunu hiç yapmacıklığa kaçmadan, yorum yapmadan, düzgün bir biçimde yanıtladın. Çok iyi bir farkındalığa sahipsin ve aslında onay istiyorsun. Söz konusu durumda, bu çok sevgili ve sana yakın kişiyi kurtaramadığın için, üstelik (bakımevine) naklettiğin için muazzam suçluluk duyuyorsun. Geçmiş yaşamlarda başkalarını – birlikte savaştıklarını, tıbbi olarak bakımını üstlendiklerini – kurtaramadığın için suçluluk hissettin, ve bu şimdi yaşamında çok güçlü bir sorun olarak, zor bir sorun olarak yeniden ortaya çıkıyor, çünkü sevecen bir insan, bir başkasını hissedecek ve empati duyacaktır. Başkalarıyla ilgilenen biri, onların ıstıraplarını hissedecektir.

Sen, yaşamındaki bu sevgili varlığın enerjisini tam anlamıyla üstlenmiş durumdasın, ve burada bazı ilginç dinamikler devrede, ve umarım, benim biraz açık konuşmam seni rahatsız etmez.

(duraklama)

4.ŞAMBRA: Devam et.

ADAMUS SAINT GERMAIN: Onlar gitmek istiyor. Onlar gerçekten gitmek istiyor, zamanın geldiğini hissedebiliyorlar. Sen aslında tutunuyorsun. O çok çok kuvvetli hislerin ve duyuların aslında o tutunmayı yaratıyor, çünkü sen onları bırakmak yerine, iyileşmelerini istiyorsun. Bu sevgili varlığı bırakabilir ve öbür tarafa geri dönmesine izin verebilir misin? Bırak, fiziksel bedenden özgürleşsinler, ve yüreklerinde gerçekten yapmayı arzuladıkları şeyleri yapabilmeleri için bu tarafa gelmelerine izin ver, onların bunu yapmama nedeni, sana duydukları sevgiden. Şu anda bırakabilir misin?

4.ŞAMBRA: (gözyaşları içinde) Birkaç kez bıraktım sandım, ama görünen o ki, bırakmamışım.

ADAMUS SAINT GERMAIN: Bu, ölüm inancı yüzünden zor bir şeydir, ama ben, ölümün çok sevinç/neşe dolu bir deneyim olabileceğini bilmeni isterim. Bu, fiziksel zorluklardan özgürleşme olabilir. Öbür taraftaki aileye ve dostlara geri dönmek olabilir. Bunda korku ya da acı yoktur, tabii kişi bunu seçerse, ve hele senin gibi biri onların geçişine yardım ederse. Biliyorum, burada bir düğmene basıyorum ama, şunu söylüyorum, onları şu anda bırakmaya gerçekten hazır mısın? Ve onlar yanıbaşında durmuş gözlerinin içine bakıyorlar.

4.ŞAMBRA: Seni (sizi) bırakmaya hazırım.

ADAMUS SAINT GERMAIN: Bedenindeki dengesizliklerin, ve yinelenip duran dengesizliklerin birçoğu, senin suçluluk duygun ve onların enerjisini üstlenmen yüzünden oluyor. Sen, onların hastalıklarını ve rahatsızlıklarını kendi bedeninde işlemden geçirip dönüştürmeye çalışıyorsun. Oysa şimdi, bırakmanın ve kendini ve bu sevgili varlığı sevmenin yeni bir düzeyini keşfetmenin, bedenini dengeye getirdiğini göreceksin. Herhangi bir ur ya da kanser olasılığı için kaygılanmana gerek kalmayacak. Sen çok sezgiselsin. Sen, kendi haklarına sahip olan çok güçlü bir şifacısın. Kendi bedeninle çok bağlantıdasın, ama şu diğer konu seni engelliyordu.

Böylece, derin bir nefes al, ve bu sevgili varlıkla paylaştığın tüm deneyimlere en içten sevginle teşekkür et. Onlar gitmek istiyor.

4.ŞAMBRA: Teşekkür ederim.

ADAMUS SAINT GERMAIN: Biz teşekkür ederiz. Sen bugün sadece birkaç kişiye değil, çok insana yardımcı oldun.

5.ŞAMBRA’NIN SORUSU (İnternetten, Linda okur): Tobias… (Linda şöyle der, “Üzgünüm, Saint Germain. Ben sadece, bilirsin işte, gördüğümü okuyorum. Valla öyle!” kahkahalar) Partnerim ve ben, derneğimizin eğitim bölümünde bir Yeni Enerji’yi tanıtım sınıfı oluşturduk. İnsanlara bu sınıf hakkında konuştuğumda, ilgilenmiş gibiydiler, ama şimdiye kadar sadece bir kişi kaydoldu ve sınıf herhalde iptal edilecek. Biz, kendi gerçeğinde yaşayan Bayraklar ve öğretmenler olmaya çalışıyoruz. Yanlış giden ne?

ADAMUS SAINT GERMAIN: Beklenti. Bugün, dünyanın her yanındaki Şambra’dan şunu isteyeceğim – burada biraz çizginin dışına çıkıyorum ama, gelecek ay Tobias bunu toparlar (kahkahalar) – şu anda yaşantınızda ne yapıyor olursanız olun, ben sizi kendi işinizi kurmaya davet etmek istiyorum. İster bunu resmi yollardan yapın, ister daha gayri resmi yollardan birini seçin, ama ben sizin kendi işinizi kurmanızı istiyorum. Ona bir ad verin. Yapacağınız şeyle ilgili olması gerekmiyor. Sadece ona bir ad verin, herhangi bir ad. Bir iş kurmak, sizi çok yakın bir gelecekte gerçekleştireceğiniz çalışmaya götürecek bir süreci/işlemi yaratacaktır. Ve evet, şu anda soru soran biri var, bir iş kuracak olursan, bu, büyük bir olasılıkla o işte pişeceğin anlamına mı geliyor? En yakın zamanda, kesinlikle.

Ve bir iş kurduğunuz zaman, bunu hiç beklentiniz ve hiç bir kısıtlama olmadan yapın. Bir iş kurar da, yaptığınız pastayı yemeye gelen, yarattığınız sınıfa gelen, yazdığınız kitabı satın alan bir müşteriniz olmazsa, azıcık bile umursamayın. Eğer sadece bir kişi geliyor ve sınıfı iptal ediyorlarsa, sınıfı evinizde ya da bir sokak köşesinde yapın. Onlar geliyor, şu anda – ‘onlar’ derken, uyanmakta olan insanları, sunduğunuz hizmetleri gereksinen ve arzulayan insanları kastediyoruz. Bir gecede zengin olacağın beklentisi, popüler ve tanınan biri olacağın beklentisi, bir Eski Enerji beklentisidir. Siz yaratılarınızı ortaya koyun. Onu somut, elle tutulur hale getirin. Onlar gelecektir.

Böylece Şambra, derin bir nefes alın ve Yeni Enerji işini bugün yaratın. Teşekkür ederiz.

6.ŞAMBRA’NIN SORUSU (mikrofona gelen bir kadın): Merhaba Saint Germain. Son beş yıldır bazı çok ciddi sağlık sorunları ve hayatımdaki kargaşayla yaşadım. En son, şu geçtiğimiz bir buçuk yıl boyunca, böbrek üstü bezlerimin aşırı yorgunluğu ile savaşıyorum, ki bu da saçlarımın tamamen dökülmesi olarak tezahür etti – ve bu birçok belirtiden sadece biriydi. Bedenim şimdi çok daha güçlü, saçlarımın dökülme sorunu hariç, ve ben, bu konuda şifalanmama ya da sadece genel olarak yardımcı olup olamayacağını merak ediyordum.

ADAMUS SAINT GERMAIN: Gerçekten. Biz bunu çok basit tutacağız. Çünkü bu çok uzun bir tartışma olabilir. Beden… sen bedeninin kendini yeniden-uyumlamasına izin veriyorsun, ve o öncelikle içsel bölgelerde çalışıyor, ve içinde varolan bazı çok derin şeylerin yeniden ortaya çıktığı bir durum yaşamamanı güvence altına almak amacıyla, bedenin bu şeyleri temizlerken muazzam miktarlarda enerji ve bilinç tüketiyor. Bedeninin yapacağı en son şey, daha estetik olanlardır. Saç, hücresel ve organik bölgelerin çalışması için o kadar da önemli değil.

Böylece, derin bir nefes al. Bırak bedenin, yapması gereken şeyleri yapsın. Saç gelecektir, ama biyoloji tümüyle güvenli bir enerjiye geri geldiğini hissettiğinde ancak en son olarak gelecektir.

6.ŞAMBRA: Bu işlemde bana yardımcı olabilir misin?

ADAMUS SAINT GERMAIN: Aslına bakarsan, hayır, olamam. Kendine sen yardım edebilirsin, ve bu işlem şu anda çalışıyor. Ben senin enerjine bakıyorum da… sen bunun, bazı başka nahoş yan etkileri olmadan meydana gelmesine izin vermeyi seçmişsin. Bu biraz daha yavaş bir süreç, ama doğrusu bedenin için daha kalıcı bir süreç.

İçsel çalışmalara izin ver – bedenin, kendine nasıl bakacağını bilir – içsel çalışmaların olmasına izin ver ve şu saçlar… bedenin saçı yeniden uzatacaktır, ama diğer işlemlere izin ver. Şöyle bir öneride bulunacağım… nefes yaptığını biliyorum, yapıyorsun, ama bu – nasıl söylesem – sen bunu çok yüzeysel bir düzeyde yapıyorsun. Ben senden, biyolojinin tümüne daha derin nefesler almanı, ve bunu da düzenli yapmanı isteyeceğim. Bunu kalbinden yap, sadece sana nefes alman söylendiği için değil.

6.ŞAMBRA: Teşekkür ederim.

ADAMUS SAINT GERMAIN: Biz teşekkür ederiz.

7.ŞAMBRA’NIN SORUSU (mikrofona gelen bir adam): Selam Saint Germain. Sanırım seninle karşılaşmak bir zevk. (kahkahalar)

ADAMUS SAINT GERMAIN: (güler) Bunu 30 saniye içinde anlayacaksın! (yoğun kahkahalar)

7.ŞAMBRA: Bunu tahmin etmiştim. Benim yalnızca bir sorum var. Yaşantımın çoğunda otoriteyle sorun yaşadım. Buna bir açıklık getirebilir misin?

ADAMUS SAINT GERMAIN: Ben bu soru için doğru kişi değilim. (yoğun kahkahalar) Otoriteden nefret ederim. Otoriteye tepeden bakar, küçük görürüm, çünkü ben otoriteden daha muhteşemim. Senin problemin şu ki, sen kendin geçmişte bir otoriteydin, ve çok, birçok yaşam boyunca çok güçlü poziyonlarda bulundun, ve şimdi, nasıl olduğunu bildiğinden, bunun kokusuna, tadına bile dayanamıyorsun. Yani, bunun üstesinden gelmek zamanıdır. Bunu bırakmak zamanıdır. Geçmiş yaşam, eski ıvır zıvırlar, kimin umurunda. Şimdi, yaşantında biraz geride durup kendi otoritenin kendin olduğunu ve dışsal herhangi bir otoriteden daha muhteşem olduğunu anlamak zamanıdır. Sen hâlâ onlarla savaşmak istiyorsun, ama sen, otoritenin kendisinden çok daha büyüksün.

7.ŞAMBRA: Teşekkür ederim. Bu (açıklamanı) çok takdir ediyorum.

ADAMUS SAINT GERMAIN: Üstesinden gel. (kahkahalar)

LİNDA: Seansı bitirmeden önce resmi olarak üç soru daha ele alabilir miyiz.

ADAMUS SAINT GERMAIN: Ben yedi tanesini de yanıtlayabilirim ama…

LİNDA: Üç diyelim.

ADAMUS SAINT GERMAIN: Yedi duyduğumu sanıyordum. (kahkahalar)

LİNDA: Üç dediğimi sanıyorum. Cauldre ne düşünüyor?

ADAMUS SAINT GERMAIN: Bir şey içmem gerekiyor!

LİNDA: Şişe içinde Saint Germain ister misin?! (Birinin verdiği St.Germain marka liköre göndermede bulunur)

8.ŞAMBRA’NIN SORUSU (mikrofona gelen bir kadın): Benim sorunu aldığın için teşekkür ederim. Dört yıldır meme kanseriyle uğraşıyorum. Kemo terapi, radyasyon, haplar aldım ve artık bu tedavilere tahammül edemiyorum.

ADAMUS SAINT GERMAIN: Gerçekten. Bunlardan geçtiğin için Tanrı’nın inayeti üzerine olsun.

8.ŞAMBRA: Teşekkür ederim. Beni tedavi eden son doktor, artık kanserin görülmediğini, ondan kurtulduğumu söyledi ve son PET taraması da bunu doğruladı. Şimdi bugün, bedenimin yan tarafı simsiyah ve mor ve yeni doktorum da, kanserin geri geldiğini söyledi. Şimdi benim Tobias’a sorduğum soru şu, benim hangi veçhem bu kanseri geri getirip duruyor? Bu arada, bana kanserimin geri geldiği söylenmesine rağmen, kendimi iyi hissediyorum. Ama biraz şaşkınım, çünkü yan tarafımdaki siyah ve mor ezikler büyüyor. Ben neyi yapmıyorum?

ADAMUS SAINT GERMAIN: YAPTIĞIN şey problemi yaratıyor. Sen, hayatında sana çok yakın olan insanların problemlerini, derin problemlerini üstleniyorsun, ve sen onların problemlerini içine almayı sürdürüyorsun, ve bu da o kanser mekanizmasını tetikleyip duruyor. Sen, onların problemlerini temizlemeye çalışıyorsun, bu da kendi biyolojini kısır bir döngüye sokuyor, ki bu da bu hücrelerin disiplinsiz oluşumuna neden oluyor.

Bedenindeki bu eziklerle şu anda şöyle bir şey deneyimliyorsun; bedenin sana tam anlamıyla diyor ki, başka insanların problemlerini üstlenmeye devam ettikçe bana acı veriyorsun. Kimden söz ettiğimi biliyorsun. Sana yakın olan bazı kişilerle çatışmalar yaşadığını biliyorsun. Onların problemlerini üstlenmekten vazgeç. Doğrusunu istersen, onlara hiç de yardımcı olmuyorsun. Sen egemen/mutlak bir varlıksın. Sen, Yeni Enerjinin bir Bayrağısın, ama onların tüm dramlarını, sorunlarını, öfkelerini ve nefretlerini üstlenerek onlara hizmet etmiyorsun. Artık bunu yapma. Bedenin özgürleşecektir, ve bu da çok enerjinin tasarruf edilmesini sağlayacaktır, ki sen de böylece, onların yükünü üstlenmek yerine, farklı bir biçimde yardım edebileceksin. Teşekkür ederiz.

8.ŞAMBRA: Teşekkür ederim.

LİNDA: Gerçekten yedi soru daha mı almak istiyoruz? (Saint Germain başıyla onaylar) Lütfen ama. Cauldre bunu kabul ediyor mu? (Saint Germain’in omuzunu silkmesi gülüşmelere yol açar) Peki.

9.ŞAMBRA’NIN SORUSU (İnternetten, Linda okur): Ben yoksul ve evsiz hale geleli üç yıl oldu, bu süre içinde bir dolu ıstıraptan geçtim. Bu yolu neden seçiyorum, gerçekten bilmiyorum. Bolluk, sağlık, çözümler gibi şeyler kadar, tümüyle bütünleşmiş olmak, ifade bulmuş olmak ve artık kim olduğumun tümüne bu yaşamda sahip olmak gibi belirli şeyleri kalbimden seçmiştim. Biz, istifa bile etmeden işimizi kaybettik. Sen bunun olacağını üç yıl önce söylemiştin. Çok da şaşmadım, ama daha iyi şeyler olmadı ve ben son üç yıldır yoksulluk içinde ıstırap çektim. Şimdi de adil olmayan bir mahkeme (dava) var. Birbiri ardına tokatlar yiyip duruyorum ya da bombalar. İntihar etmenin yollarını aradım, ama bu yollar korkunç ve garantisi de yok. Hatta sana ve Dünya’da bulunan diğer meleklere de çağrıda bulundum, beni buradan çıkartın ve Rüya Yürüyüşünde eşlik edin diye, ister uykumda olsun ister uykuda değilken, ama ertesi sabah uyanıp da hâlâ burada olduğumu görmek, büyük bir düş kırıklığı. Bu yoksulluktan çıkmak ve Tüm Var Oluşuma izin vermek için elimden geleni yaptım. Yaşantımda, elimden gelenin en iyisini yaptığımdan başka söyleyecek söz bulamıyorum, özellikle de bu davada. Ben tam anlamıyla yaşamla ölüm arasındaki çizgideyim. Yardıma ihtiyacım var, hatta profesyonel yardıma, dışardaki sıradan insanlardan değil, ama bana bu Dünya’ya seçimlerimi getirmede yardım edecek kişilere ihtiyacım var, çünkü nedense bu seçimleri buraya getiremiyorum. Hatta zihnimle değil, kalbimle seçim yaptığım halde, çünkü farkı biliyorum, çünkü farkı şimdiden hissettim ve deneyimledim. Bu yüzden, lütfen, hayatımda olan bitenlerle ilgili bana yardım eder misin, bu, buradan defolup gitmek için Rüya Yürüyüşü olsa bile. Herşey için teşekkürler.

ADAMUS SAINT GERMAIN: Gerçekten. Bunun çok basit bir yanıtı var. Sen, yaşamındaki hemen herşeyi temizlemeyi, boşaltmayı seçtin. Kendi güç merkezlerinden, tüm o eski yanılsamalarından kurtuldun. Sen bunu tam anlamıyla defterinden sildin.

Şimdi, yaşamın umutsuz olduğunu düşünen insan yanına bu zor gelir, ama sen çok önemli bir zamanda burada olmak amacıyla kendine bu temizlik için izin verdin. Şimdi Dünya üzerinde şeyler bu kadar hızlı değişirken, öyle şeyler göreceksin ki, uyanman için ansızın yeni bir çağrı niteliğinde olacaklar. Tutkunun geri geldiğini, bolluğun geri geldiğini göreceksin, ama bazı nedenlerden ötürü bu çok dramatik arınmalardan geçmeyi seçmişsin. Sana gelen meleksel varlıkları dinleme iznini kendine vermedin. Çok inatçısın ve bundan geçmeye de çok kararlısın.

Şimdi bu değişiyor. Bu şimdi değişiyor. Ben senin üç ay sonra geri yazmanı – ki o zaman Tobias olacak – ve yaşantının nasıl değiştiği hakkında konuşmanı istiyorum, çünkü Dünya bilinci değişti ve sen şimdi buraya (dünyaya) gelirken gerçekleştirmeyi amaçladığın çalışmayı gerçekleştirmeye hazırsın. Teşekkür ederiz. Çok zor bir yol seçmişsin, bunu tavsiye etmiyorum. (bazı gülüşmeler)

10.ŞAMBRA’NIN SORUSU (mikrofona gelen bir kadın): Geoff, Linda, çok teşekkür ederim. Ayrıca, Norma ve Garret, Adamus, size de “dayube”. Umarım bunu anlarsınız.

LİNDA: Bu arada, senden uzaklaşarak geriye doğru üç adım attı! (kahkahalar) Ve şimdi yeniden öne geldi.

10.ŞAMBRA: Tüm bu soruları dinlemek ilginç. Geçenlerde bir şirket kurdum ya da kurma aşamasındayım. Onun alan adını (URL) aldım. Adı, Yeni Bilinç Danışmanlığı. Yani bu başlatıldı. Ama benim sorum şu, ve son kişinin sorusunda da hukuki şeylerin olması ilginç, neyse sorum şu, bir Yeni Enerji avukatını, bunların tümünü garip ya da tuhaf bulmayan bir avukatı desteklemenin, gelişmesine yardımcı olmanın en iyi yolu nedir? Ben şimdilerde bu kişi için çalışıyorum ve bu biraz da onu yapmak istediği şeylerden çıkarmanın bir yolu. Ve sen şimdi benim gelip kendim için bir soru sorduğumu söyleyebilirsin ama benim milyonlarca sorum var. Ama bu ilk sorum.

ADAMUS SAINT GERMAIN: Gerçekten. Benim avukatlara karşı ilginç bir küçük görme (huyum) var, onun için… (kahkahalar)

10.ŞAMBRA: İşte bu yüzden (sana bu soruyu sordum), ama ben onlar için çalışıyorum.

ADAMUS SAINT GERMAIN: … ama bu zamanda bunun gerekli olduğunu da anlıyorum. Çok basitçe, ünvanı tam olarak yaptığın gibi koy – Yeni Enerji, Yeni Bilinç Avukatı. Bu birçok kaşların kalkmasına neden olacak, ama çok da ilgi çekecektir. Aynen böyle.

10.ŞAMBRA: Bunu yapmanın en iyi yolu ne olabilir idi sorum. Sanırım crimsoncircle.com’daki müşteri hizmetlerine yazabilir ve bunun web sitesinde ilan edilmesini isteyebilirim.

ADAMUS SAINT GERMAIN: İşte bu noktada, siz insanlar devreye giriyorsunuz. Ayrıntıları halletmek size kalmış bir şeydir, ister ilan vermek, ister web siteleri ya da radyoda röportajlar ya da işte bu tür şeylerin herhangi biri. Biz bu ayrıntıları size bırakıyoruz.

10.ŞAMBRA: Peki bir Crimson Circle Semineri nasıl olurdu? Bu kişi daha çok patentler, gayrimenkullerle falan ilişkili, yani suçla ilgili şeylerle değil, ve eğer herkes yaratıcı bir şey yapıyorsa, o zaman bununla ilişki kurmak isteyebilirler.

ADAMUS SAINT GERMAIN: Kesinlikle, ve Crimson Circle’in değeri de burada yatıyor, paylaşılacak bir yer olması.

LİNDA: Yani bu bir avukattan çok, bir savunucu.

10.ŞAMBRA: Bu insan bir avukat. Harvard’ın Hukuk Fakültesine gitmişler.

LİNDA: Tamam, ama sen hem bir avukat hem de bir savunucu olabilirsin…

10.ŞAMBRA: Aynen, aynen.

ADAMUS SAINT GERMAIN: Ve az önce verdiğin destek de çok iyiydi. (kahkahalar)

10.ŞAMBRA: Aynen. Bu kişinin adı Eamonn Gardner ve Superior’da yaşıyor. Ben şu anda onunla çalışıyorum. Biz Broomfield’deki büyük bir hukuk şirketinde çalışıyoruz, ama dedi ki, “Terri, eğer bana para yapabileceğim başka yollar bulabilirsen…” dedi ki, “bunu çok severek yaparım.”

ADAMUS SAINT GERMAIN: Kesinlikle.

10.ŞAMBRA: Teşekkür ederim.

ADAMUS SAINT GERMAIN: Ve öyledir.

11.ŞAMBRA’NIN SORUSU (mikrofona gelen bir kadın): Ben şimdi burada olabildiğim için çok şükrediyorum. Bunu birçok nedenden ötürü söylemek istedim. Adamus, ben 20 yıl boyunca mahkemelerde zabıt kâtibi olarak çalıştım, ve bu da, bu tür bir sistemin insanlar için çok uygun olmadığını görmem için yeterince uzun bir zamandı. Son on yıldır, insanları yeniden kazanmaya yönelik adalet sistemi ve anlaşmazlıklar için çözüm üreten arabuluculuk alanlarını öğrendim, bu alanlarda çalıştım ve hatırladım. Ve yaklaşık bir yıl önce, bir buçuk yıl önce, kendi işimi kurdum. Şimdi üç program üzerinde çalışıyorum. Kendi web sitemi oluşturdum ve bir yandan başka şeyleri de yürütüyorum. Bugünkü mesaj çok güçlüydü, ve ben yaptığım işle ilgili birçok şeyin oluştuğunu görebiliyorum, potansiyeller gibi. Benim için, gelecekte neler olacağına dair, söyleyebileceğin bir şeyler var mı?

ADAMUS SAINT GERMAIN: Sana şu anlayışımı sunayım. Gelecek birkaç yıl içinde şeyler aşırı derecede değişecek, özellikle de senin mesleğinde, senin çalışma alanında, onun için, çok, çok esnek ol. Ama biz güç merkezlerinden söz ederken, mahkemeler – dünyanın her yanındaki mahkeme sistemleri – çok büyük bir yenilenme ihtiyacındalar. Ve avukatlardan ve jürilerden ve hakimlerden oluşan ve lafı/süreci fazlasıyla uzatan bu prosedürler – masraflar, kontrol, manipülasyon – değişmek zorunda kalacaklar. Ve sen, hayalini kurduğun bazı şeylerin, gerçek adalet ve restorasyonla (onarım/yeniden kazanma) ilgili bazı fikirlerinin hayata geçmeye başladığını göreceksin. Sadece, bu prosedür ortaya çıkarken biraz sabırlı ol.

11.ŞAMBRA: Teşekkür ederim.

ADAMUS SAINT GERMAIN: Biz teşekkür ederiz. Sen çok doğru yoldasın.

LİNDA: İki soru daha.

ADAMUS SAINT GERMAIN: Gerçekten.

12.ŞAMBRA’NIN SORUSU (mikrofona gelen bir adam): Eh, bugün bu çetin sevgi üstadının bizimle birlikte olması, ne kadar da mükemmelce uygun. Ve sen, bugünkü sorularımın neredeyse tamamını yanıtladın, ve bunun için sana teşekkür ediyorum, ama azıcık bir berraklığa ihtiyacım var. Ve beni kaygılandıran, merakımı uyandıran şeylerden biri de şu, doğru dürüst çalışmayan tüm bu sistemleri nasıl yenileyeceğiz? Ve sanırım anladım, kötü olan ille de sistemin kendisi değil de, bu sistemleri kontrol edenler.

ADAMUS SAINT GERMAIN: Sistemler de kötü. Sistemler, farklı bir bilinçte yaratılmıştı. Yani deyim yerindeyse, kontrolü elinde tutanlar yalnızca insanlar ya da kişiler ve güç tümüyle yanlışsız değil. Onların arkasında sadece kişiler ya da güç olsaydı, böylesine şiddetli bir değişime gerek kalmazdı. Ama bu tıpkı… ben Crimson Circle web sitesini örnekleyeyim. Onun tüm temeli değişmek zorunda kaldı – tüm yazılımı – ve sen tüm sistemlerin yenilenmesi gerektiğini göreceksin, ama bunu yapmak onlarca ya da yüzlerce yıl almayacak. Şu anda Dünya bilincinin tüm çevresinde, bu sorunlar şimdiden eterik bir halde ele alınıyor. Yeni Enerji anlayışlarının birçoğunun ana hatları, bugün (bizi) dinlemekte olanlar tarafından şimdiden çıkartıldı. Böylece yeni sistemlerin yaşama geçmesi çok verimli olabilir ve çok, çok hızlı meydana gelebilir.

12.ŞAMBRA: Mükemmel, teşekkür ederim.

ADAMUS SAINT GERMAIN: Ama dahası vardı. Sen bir şey daha sormak istiyordun.

12.ŞAMBRA: (güler) Yani, demek istiyordum ki, üzerinde çalıştığım proje, ve çok, çok yaklaştım, ama çok da zordu, çok moral bozucuydu, ve bilmiyorum ben sadece biraz ileride miydim yoksa…

ADAMUS SAINT GERMAIN: Peki, öncelikle, sen başka düzlemlerde, başka boyutsal hallerde o projenin üzerinde çalıştın. O projede, zamanın ilerisindesin, ve daha çok insan seni dinlemiyor diye biraz sinirleniyorsun, ve sonra o sinirlilik hali yaptığın işe yansıyor. Zamanın bu gelecek dört yılında, çağrının ortaya çıkacağını anla.

12.ŞAMBRA: Peki.

ADAMUS SAINT GERMAIN: Tamam.

12.ŞAMBRA: Teşekkür ederim.

ADAMUS SAINT GERMAIN: Elbette. Bu projenin bazı bölümlerinde seninle çalışmaktan keyif alıyorum.

12.ŞAMBRA: Evet, oraya geldiğini biliyorum.

ADAMUS SAINT GERMAIN: Gelmek mi? Onu ben gerçekleştiriyorum! (kahkahalar) Şaka yapıyorum.

LİNDA: İzninle, son soru.
ADAMUS SAINT GERMAIN: Son soru.

13.ŞAMBRA’NIN SORUSU (mikrofona gelen bir kadın): Merhaba Adamus. Biliyor musun, Ben O Ben’im, sevimli, güzel, sonsuz bilge ve sen değilsin! (kahkahalar) Sana söyleyeyim dedim! Bilgine sunulur Adamus! Tamam.

ADAMUS SAINT GERMAIN: Aslında, evet öylesin.

13.ŞAMBRA: Evet!

ADAMUS SAINT GERMAIN: Ve ötesi, gerçekten öyleyim (kahkahalar), çünkü, ve ben bunu kibirli bir biçimde söylemiyorum, ki kibirliyimdir…

13.ŞAMBRA: Gerçekten mi? Evet…

ADAMUS SAINT GERMAIN: … ama kendini gerçekten sevdiğinde, gerçekten kendini, her parçanı sevdiğinde, o güzellik, tezahür ettirmek istediğim herşeyden ışıldar, ister bir kedi ya da köpek Barney olsun, ister kendim olarak. Sana şunu söyleyeyim – ben buna hâlâ gülüyorum. Biliyorum bu senin sorun, ama bu da benim programım. (kahkahalar) Paris’te, ki şimdi orada dün olmuştur, yüzlerce yıl önceki görüntümle kendim olarak ortaya çıktığımda, birçoklarını şoke ettim. Elbette şimdi çok güzel İtalyan bir takım elbise giymiştim, çok şık bir kıyafet, ama onlar gerçekten benim hâlâ burada olduğumu, hâlâ ilişkili olduğumu ve iyi bir kişiyi küçümseyemeyeceklerini fark ettiklerinde (kahkahalar ve alkışlar), gerçekten şok geçirdiler. Ve bunu (küçümsemeyi) denediler. Denediler. Neyse, geri gelelim – neydi seninle ilgili olan, güzel mi?

13.ŞAMBRA: Ah, teşekkür ederim. Yapacağın her türlü dünya turu ve aşk macerası için müsaitim.

ADAMUS SAINT GERMAIN: Senin, benim gibi yolculuk edebilmen gerekir. Bavul yok, fiziksel beden yok.

13.ŞAMBRA: Varım! Ha ama fiziksel beden. Of! Unut bunu.

ADAMUS SAINT GERMAIN: Fiziksel bedeni terk etmeye daha hazır olduğunu sanmıyorum.

13.ŞAMBRA: Pek değil. Sevdiğim küçük bir oğlum var, buralarda olmak istiyorum. Biz boyutlararası genişlemeyi gerçekleştirdik ve Geoff gerçek tezahürü indirmeye pek hazır değildi, ve ben merak ettim, acaba ben hazırım diye mi o yüklemeyi aldı.

ADAMUS SAINT GERMAIN: Peki ne tezahür ettirmek isterdin, sevgilim?

13.ŞAMBRA: Bir yat, bir malikâne…

ADAMUS SAINT GERMAIN: Unut bunu. (kahkahalar)

13.ŞAMBRA: … bir Ferrari.

ADAMUS SAINT GERMAIN: Unut bunu. Bu şeyler… bunlar oyuncak. Bunlar önemsiz. Bunlar… ben bunların peşinden koşan ne çok aptal ve sihirbaz gördüm. Ben, senin deyiminle, aydınlanmış olup da yan yollara saparak dikkati dağılan ne çok insan gördüm. Onlar (bu istediklerin) sana gelir. Onları asla yaratmak zorunda değilsin. İşte sihir budur. Onlar sana geliverir.

13.ŞAMBRA: Bir Yeni Enerji işi olarak bana önerebileceğin bir iş var mı?

ADAMUS SAINT GERMAIN: Evet. Bunu seninle sonra paylaşacağım, çünkü herkesin önünde seni utandırmak istemiyorum.

13.ŞAMBRA: Hayır, kaldırabilirim. Hadi söyle.

ADAMUS SAINT GERMAIN: (güler) Hiç sanmıyorum. (yoğun kahkahalar)

13.ŞAMBRA: Peki ama sonra gerçekten paylaşacak mısın? Gerçekten paylaşacak mısın… yani kelimelerle ya da bilinçli olarak hatırlayacağım gibi?

ADAMUS SAINT GERMAIN: Kesinlikle. İki basit sözcük. Kıçını kaldır. (kahkahalar)

13.ŞAMBRA: Tamam.

ADAMUS SAINT GERMAIN: Sadece yap.

13.ŞAMBRA: Peki.

ADAMUS SAINT GERMAIN: Sen, Tobias, Ben… biz ne çok konuşuyoruz ve sen kendini nasıl tutuyorsun, ve sen bana bahaneler bulup duruyorsun ve ben de sana bir daha asla seninle konuşmayacağım diyorum ama, işte yine buradayız. (kahkahalar) Yap!

13.ŞAMBRA: Buna bayılıyorsun ve bunu da biliyorsun.

ADAMUS SAINT GERMAIN: Evet. Ben senin cezalandırılmana çok hevesliyim.

13.ŞAMBRA: Teşekkür ederim.

ADAMUS SAINT GERMAIN: Sadece yap.

13.ŞAMBRA: Tamam.

ADAMUS SAINT GERMAIN: Yap.

13.ŞAMBRA: Yapacağım.

ADAMUS SAINT GERMAIN: Bahane yok. Yapmadan geri gelme. (izleyiciler alkışlar)

Böylece, sevgili Şambra, sonuç – sonuç – gücün yok olmasıdır. Güce tutunmuş olanlar, onun kendi zehirleri olduğunu görecekler. Olanlara şaşacaklar. Bunca zaman gücü kullandıktan sonra, şimdi onun onlara saldırmasına şaşacaklar. Siz, Şambra, şu anda dünyada olan biteni tam olarak anlayacağınız benzersiz bir pozisyondasınız.

Şimdi birlikte derin bir nefes alalım.

Hepimize çok iyi hizmet etmiş olan, ama artık Tüm Var Olan’ın yeni bilincinde gereksinilmeyen bir şeye, veda edin.

Ben O Ben’im, ve bir gün siz de olacaksınız.

Kırmızı Meclis’in varlıklarından Tobias, Golden, Colorado’da yaşamakta olan Geoffrey Hoppe tarafından sunulmaktadır. Tobit’in mukaddes kitabında bulunan Tobias’ın öyküsü, Crimson Circle sitesinde bulunmaktadır.
www.crimsoncircle.com. Tobias materyelleri, bedelsiz olarak dünyanın her tarafında bulunan ışık işçileri ve Shaumbra’ya, Ağustos 1999 tarihinden beri sunulmaktadır. Bu tarih Tobias’ın, insanlığın yıkım potansiyelini aşıp, Yeni Enerjiye girdiğini söylediği tarihtir.
Kırmızı Çember, Yeni Enerjiye geçiş yapacak ilk insan (kılığındaki) meleklerden oluşan küresel bir ağdır. Bu kişiler, yükseliş halinin sevinç ve zorluklarını deneyimlerken, diğer insanların da yolculuğuna, paylaşım, ilgi ve yol göstererek yardımcı olmaktadır. Crimson Circle’in sitesine her ay 50.000’in üzerinde ziyaretçi, son materyelleri okumak ve kendi deneyimlerini tartışmak amacıyla girmektedir.
Kırmızı Çember her ay Denver, Colorado’da, Tobias’ın, Geoffrey Hoppe kanalıyla son bilgileri sunduğu yerde biraraya gelmektedir. Tobias, kendisinin ve Crimson Council’ın (Kırmızı Meclisin) diğer semavi varlıklarının, aslında insanoğlunun kanallığını yapmakta olduğunu bildirmektedir. Tobias’a göre, onlar bizim enerjilerimizi okumakta ve biz içimizde deneyimlerken, dışardan da bakabilmemiz için, kendi bilgilerimizi bize geri tercüme etmektedirler. Kırmızı Çember toplantıları herkese açıktır, ama LCV takdir edilir. Katılımı gerektiren hiç bir şey ve ödenmesi gereken bir aidat yoktur. Kırmızı Çember bolluğunu, dünya çapındaki Shaumbra’nın açık sevgisi ve bağışlarıyla sürdürür.
Kırmızı Çemberin en yüksek amacı, insan melekler ve öğretmenler olarak, içsel spiritüel uyanış yolunu yürümekte olan kişilere hizmet etmektir. Bu hıristiyanlıkla ilgili bir misyon değildir. Tersine, içsel ışık, merhamet ve ilgi bulabilmeleri amacıyla, insanları senin kapına getirecektir. Kılıçlar Köprüsü’ndeki yolculuğuna başlayan bu kendine has ve değerli insan sana geldiğinde, o anda ne yapman ve öğretmen gerektiğini bileceksin.
Eğer bunu okumaktaysan ve gerçek olduğunu ve bir bağın olduğunu hissediyorsan, sen gerçekten Shaumbra’sın. Sen insan (kılığında) bir öğretmen ve bir rehbersin. İçindeki tanrısallık tohumunun bu anda ve gelecek tüm zamanlar için çiçek açmasına izin ver. Hiç bir zaman yalnız değilsin, çünkü tüm dünyada bir ailen ve çevrendeki semavi boyutlarda melekler vardır.
Bu metni lütfen ticari amaç olmaksızın ve bedelsiz olarak dağıtın.
Lütfen bu bilgiyi, dipnotlar dahil bütünüyle kullanın. Tüm diğer kullanımlar, Geoffrey Hoppe, Golden Colorado’dan alınacak yazılı onayı gerektirir. Telif hakkı 2001, Geoffrey Hoppe, P.O.Box 7328, Golden, CO 80403.e-posta: tobias@crimsoncircle.com. Tüm haklar mahfuzdur.