Ders Onbir: Ruhunun Şarkısına Kulak Ver

Yükseliş Dizisi – 19 Temmuz 2002

Yaz-Ortası Işık Konferansı, Santa Fe, New Mexico’da sunulmuştur

TOBIAS: Ve öyledir sevgili dostlar, Yükseliş Dizisinin son dersi için toplanmış bulunuyoruz. Sizinle birlikte uzun ve harika bir yıl geçirdik. İçinden geçtiğiniz değişimlerin ve dönüşümlerin tümünün keyfine vardık. Yaşantınızda deneyimlediğiniz yepyeni sevinçlerden biz de mutluluk duyduk.

Bugün burada, en candan ve en derin biçimde aile olan bir grupla toplanmaktayız. Biz aynı zamanda, İnternet’le bize katılan, ya da kendi “şimdi”lerinde bu mesajları okuyan her birinize de dokunuyor ve her birinizle de biraraya geliyoruz. Evet, biz bu odada bulunanlarla olduğumuz kadar, sizinle de birlikteyiz şu anda.

Birlikte yarattığımız bu kutsal alan, Ruh’un saflığı ve sevgisiyle doludur. Yüreğinizi açtığınızı hissedebiliyoruz. Yüklerinizin birçoğunu salmaktasınız. Kendi ruhunuzun parlak bir biçimde yayılmasına izin vermektesiniz. Burası kesinlikle kutsal ve güvenli bir yerdir. Öğrendiğiniz ve deneyimlediğiniz şeylerin tümü sayesinde, gittiğiniz her yere bu enerjiyi de beraberinizde götürebileceksiniz.

Bir an için hissedin. Nasıl hissettiğinize bir bakın. Evet, belki de birkaç acı (hala) mevcuttur. Ama kim olduğunuzun en içsel hissini duyun. Şu anda sahip olduğunuz bu parıltıyı….içinizde görebiliyoruz. Tüm çevrenizde görebiliyoruz. Birkaç yıldan beri sözünü ettiğimiz şey budur. Bu, tanrısallığınızın enerjisidir. Onun ortaya çıkmasına izin vermektesiniz.

Gerçekten, burada bulunmak hepimiz için bir onurdur…kuzeyde Kryon enerjisi…batıda Mikail enerjisi… doğuda Metatron enerjisi… ah, ve güneyde Meryem Ana’nın sevgi dolu, besleyici enerjisi. Onlar, şimdi sizinle birlikte olabilmek için, dört kolonu tutmakta, dört köşede durmaktadır. Öte yandan onlar da, başka bir melekler ve varlıklar grubuyla kuşatılmıştır.

Ama şimdi sevgili dostlar ve sevgili aile, rahatlayın. Mümkün olduğunca rahatlayın. Derin nefesler alın. Gevşeyin. Bugünün insanı bazen çok gergin ve streslidir, ve tutuk bir bedene sahiptir. Benim zamanımda, biz çok daha rahattık. Kendimizi bu kadar sıkıntıya sokmazdık. Oh, payımıza düşen kederler elbette vardı. Ve kesinlikle payımıza düşen, ağır suçluluk duyguları da vardı. Ama biz bugünün insanları kadar gergin değildik.

Buradaki sıcaktan da rahatsız olmayın. Benim zamanımda terlemek, iyiye işaretti. Bir tür şifaydı. Onun için, kendinizi akışa bırakın, buna izin verin. Bedeninizin akmasına izin verin. Burada ürettiğiniz sıcaklığın keyfini çıkartın.

Şimdi, Yükseliş Dizisinde birçok zorlayıcı ve meydan okuyucu dersten geçtik. İlk derse, sevgili varlıklar, size “Bu artık sizinle ilgili değildir. Sizinle ilgili değildir” diyerek başladık. Artık bir kontrata sahip değilsiniz, ve artık bir karmaya sahip değilsiniz. Buna inanmanın zor geldiği günlerin olduğunu biliyoruz, ama bu artık sizinle ilgili değildir.

Siz artık tüm bu deneyimlerin ve meydan okumaların üstesinden gelmek zorunda olmadığınız, yepyeni bir düzeye geçmektesiniz. Artık bunları yolunuza koymak zorunda değilsiniz. Bu, sizinle ilgili değildir. Sizler bu Dünya denen yerde, öğretmen olmak için kalmayı seçtiniz. Kendi yolunuza koyduğunuz meydan okumaların tümünü, her an bırakabilirsiniz, ve böylece enerjinizi ve dikkatinizi, başkalarına rehberlik edecek, tanrısal bir insan olmaya odaklayabilirsiniz.

Bu artık sizinle ilgili değildir. Gerçi bundan kuşku duymanıza neden olacak enerjiler, içinizde ve çevrenizde kesinlikle vardır. Ama aynaya baktığınız zaman, bunun artık sizinle ilgili olmadığını kendinize hatırlatın.

Yükseliş Dizisinin Birinci Dersinde, şimdiden yükseldiğinizi paylaştık sizinle. Ne olacağını sanmıştınız ki? Beklentiniz neydi? Ve yükseldiğiniz zaman, sizi kimin karşılayacağını sandınız ki? Yükselmek, fiziksel bedeni değiştirmeden, bir yaşamdan ötekine geçmek demektir. Şu son birkaç yılda siz şimdiden bir, belki iki yaşamdan geçtiniz ve az sayıda kişi de üç yaşamdan geçmiştir. Siz bunlardan hızla geçtiniz.

Siz yükseldiniz. Bunun meydan okuyucu ve zor olmasının nedeni, tüm çevrenizdeki enerjilerin, Eski Dünya dediğimiz dünyaya ait olan enerjilerin, yükselmiş olmamasından kaynaklanmaktadır. Onun için, tüm çevrenizde, yani dışınızdaki realitede gördüğünüz şeyler, içinizde meydan gelmiş olan şeyden kuşku duymanıza neden olmaktadır. Ayrıca, yükselişin ne olduğuna dair önyargılı düşünceleriniz de vardı. Belki de kanatlarınızın çıkacağını ve çevrede uçacağınızı sandınız. (kahkahalar) Uçağa binmek çok daha kolaydır! (kahkahalar) Tüm zorlukların ve meydan okumaların yok olacağını sandınız. Ama söylediğimiz gibi, Dünyanın geri kalanının çoğu bu titreşime hala tutunmaktadır, ve siz çok daha açık ve duyarlı bir hale geldiğiniz için, çevrenizdekilerin hala içinde bulunduğu acı ve kederi hissedebiliyorsunuz. Ve bunları çoğu zaman kendinize ait acılar ve kederler olarak yorumluyorsunuz.

Ve eski anılar hala içinizde oyalanmaktadır. Bunlar size geçmişinizi, çocukluğunuzu ve geçmiş yaşamlarınızı hatırlatmaktadır. Ayrıca, pek emin olmayan bir yanınız da var. Eski karmayı bırakmak istiyorsunuz. Kulağa ne kadar garip gelirse gelsin, bazılarınız hala, geçmişte yaptığınız şeylerin karşılığını ödemek zorunda olduğunu sanmaktadır. Bu böyle değildir. Kendinizi affedebilirsiniz. Gerçekten, Ruh sizi hiçbir zaman yargılamamıştır. Siz her an kendinizi affedebilir ve karma zincirlerinden kurtulabilir ve özgür olabilirsiniz.

Yükseliş: Olacağını sandığınız şey değildir. Bu (deyiş) arabalarda kullanılan çıkartmalardan biri olabilirdi! (Tobias kendi kendine güler ve izleyiciler de)

İkinci Derste, size “tanrısallığınıza sahip çıkmak”tan söz ettik. Bu, size tekrar tekrar hatırlatacağımız bir konudur. Tanrısallık sizindir. Kryon, ya da Mikail, ya da Metatron, ya da Meryem, ya da herhangi başka bir varlığa ait değildir. Tanrısallığınız size aittir. Ona sahip çıkın!

Bazen, delikleri olan bir kova gibisiniz. Tanrısallığınız akıp gitmektedir. Ve siz ne olduğuna şaşmakta, tanrısallığınızın nereye gittiğini merak etmektesiniz. Tanrısallığınızdan pek emin değilsiniz. Ona değer (layık) olduğunuzdan pek emin değilsiniz. Onu bir an kucaklamaya çalışıyorsunuz. Sonra da başkalarına veriyorsunuz. Tanrısallığınıza sahip çıkın. Onun size ait olduğunu bilin. Bu, ruhsal bir varlık olarak, sizin doğuştan hakkınızdır. Siz Yuva’yı terk ettiğinizden beri, tanrısallık tohumunu beraberinizde taşıdınız. Krallığı terk edip de, kendinize ait bir kimlik yaratmak için Ateş Duvarından geçtiğinizde, tanrısal tohumu içinizde taşıdınız. O her zaman oradaydı. Onu hiçbir zaman bir başkasında bulamayacaksınız. Ruh bile onu size veremez, çünkü siz zaten ona sahipsiniz. Ona sahip çıkın!

Üçüncü Derste, size “içinizdeki karanlığı salmak”tan söz ettik. Sözünü ettiğimiz “yılanlar”, tekrar tekrar karşılaşacağınız bir şeydir. Onların orada bulunmasının bir nedeni vardır. Onlar oradadır….karşılaştığınız meydan okumalar, sorunlar…bunların orada bulunmasının bir nedeni vardır. Bilmeniz gereken şeyin ne olduğunu onlara sadece sorun. Yolunuza çıkan ve sizin bir parçanız olan bu yılanlara, bu deneyimden neler öğrenebileceğinizi sorun.

Biz size, “Işık İşçisi, karanlık senin bir parçandır” da dedik. Karanlık, sizin bir parçanızdır. Eğer karanlığı yok etmeye çalışırsanız, sadece kendinize acı ve zarar verirsiniz. Gerçek sandığınız kimlikle kendinizi kandırmış olursunuz. Siz hem karanlık, hem ışıksınız.

Dualite unsurları yolculuğunuz için önemliydi. Karanlığı kesip atamazsınız. Siz sadece bu enerjiyi içselleştirebilirsiniz. Bu, tekrar ve tekrar ve tekrar sözünü ettiğimiz dört bilyenin bir parçasıdır. Bu, yeni “dörtsel” enerjidir. Bu, tanrısal enerjiniz tarafından kucaklanan, olduğunuz herşeyin bütünleşmesidir. İçinizde bastırdığınız karanlığı salıverdiğiniz zaman, o ortaya çıkacak ve yükseliş evinizin kutsal mekanına sizi götürecek bir enerjinin yaratılmasını sağlayacaktır.

Karanlık…ona bakmayı pek sevmiyorsunuz. Geçmişte yapmış olabileceğiniz bazı şeyleri düşünmekten hoşlanmıyorsunuz. Siz sadece ışıkta yaşadığınızı düşünmekten hoşlanıyorsunuz. Herşeyi tümüyle kabul edene kadar, sorunlar ve meydan okumalar yaşamaya devam edeceksiniz. Karanlık ve ışık…Yuva’yı terk ettiğiniz zaman meydana gelmiş olan şey budur. Yarattığınız enerjiler bunlardır. Karanlık, ışığa ivme kazandırır. Karanlık, ışığı ileriye fırlatır. Onlar, uyum içinde birlikte çalışır. Onlar, enerjisel bir evlilikte birlikte çalışır.

Şimdi bu, kötü bir insan olmanız anlamına mı gelir? Hayır, burada enerjilerin bir dengesi olduğunu anlamanız için söylüyoruz bunu. Işık İşçileri, sadece ışıkta çalıştığını sanmak eğilimine sahiptir. Oysa gerçek, tanrısallığınız tarafından kucaklanan bu enerjilerin, bir birliğe ve uyuma bütünlenmesi ve kaynaşmasıdır.

Dördüncü Dersten, Altıncı Derse kadar, size “Ah Dili”nden söz ettik. Ah Dili, içsel biliştir. Bu, ortaya çıkarak parlayan ve meydan okumalara çözümler sağlayan, kendi tanrısallığınızdır. Bu tanrısal duyuların nasıl uyandığı hakkında konuştuk size. Bunlar, öncelikle insan duyularınızda başlar. Şimdiye kadar görmediğiniz şeyleri görmeye başlayacaksınız, ve daha önce bilmediğiniz biçimde duyacaksınız. Tad alma duyunuzda, ve koku alma duyunuzda, ve hissedişinizde…ve kesinlikle yüreğinizde ve zihninizde yeni derinliklere sahip olacaksınız.

Tanrısal güçleriniz, zaten sahip olduğunuz insan duyularınızla ortaya çıkar. Bu, insanın duyumsama, algılama deneyimi için oluşturduğu yapıyla, yani zaten var olan kanallarla ortaya çıkmaktadır. Ama şimdi, apaçık olanın ötesini görebildiğinizi bilin. Ve şimdiye kadar olduğundan çok daha derin duyabilirsiniz. Bir biliş duyusuna sahipsiniz. Bedeninizin tümünde, hissetme duyusuna sahipsiniz. Tanrısallığın, kendini ilk gösterdiği yer burasıdır. Siz, tanrısal duyularınızı, insan duyularınızla birleştirmeyi öğrendikçe, bu bütün bir paket haline gelir. Tanrısal duyularınız, daha Dünyaya gelmeden önce, bir melek olarak beraberinizde getirdiğiniz duyulardır. Bunların tümünü varlığınızla bütünleştirin. Gücünüzün yattığı yer burasıdır. İçinizdeki ve dışınızdaki şeyleri duyumsama, algılama anlayışınız ve yeteneğiniz burada yatar.

Yedinci Derste, kesinlikle çok zor ve meydan okuyan bir ders olan, “beklentisiz, gündemsiz (agendasız) olmak”tan söz ettik. Beklentileriniz, gündeminiz olmasın. Çoğunuz, sahip olduğunuz beklentileri nasıl bırakacağını düşünerek, günlerce, hatta haftalarca başını kaşıyıp durdu. Ama siz ancak beklentilerinizi bıraktıkça, işlerin nasıl yürüdüğüyle ilgili yeni bilişlere ulaşırsınız. (O zaman) bir beklentiye, bir gündeme ihtiyacınız olmadığını farkedersiniz. Beklentisiz, gündemsiz olduğunuzda, doğru zamanda, doğru yerde olduğunuzu göreceksiniz.

Sekizinci Derste, “sevginin yeni anlayışı” hakkında konuştuk. Gelecek derslerimizde, bundan daha söz etmeye devam edeceğiz. Sevginin değiştiğini göreceksiniz. Onun için ilişkiler de değişmektedir. Eski Enerjide sevgi, bütünlük yaratmak amacıyla enerjilerin biraraya getirilmesiydi. Sevginin yeni anlayışında, siz kendi içinizde bütünsünüzdür; onun için de, bir başkasıyla birleşmeniz, yeni bir enerji yaratır. Sevgi değişmektedir. Sevgi anlayışı…sevginin hissedilmesi…ve sevginin deneyimlenmesi….bunların tümü değişmektedir. İlişkilerinizin neden değiştiğini sanıyorsunuz? Siz bilincinizi değiştirdikçe, çevrenizdeki şeyler de değişecektir.

Dokuzuncu Derste size, “Yükseliş Boşluğu”ndan söz ettik. Boşluk, bir an için kenara çekilmektir, tanrısallığınızın ortaya çıkmasına izin vermek üzere kenara çekilmektir. İnsan olarak, tüm sorunları çözmek için şu aklınızı, kullanmak öğretildi size. Siz garip bir biçimde, birçok başka şeye değil de, aklınıza güvenmeyi öğrendiniz.

Deneyimleriniz yüzünden, Tanrı’ya güvenmekte zorlandınız, çünkü O’nu çağırdığınızda, gelmediğini gördünüz. Güvenmemeyi öğrendiniz, çünkü bu Tanrı kavramını bilmiyor ya da anlamıyordunuz. Böylece, bir gün belki Tanrı’nın geleceğini, size acıyacağını, ve istediğiniz şeyleri size ihsan edeceğini umarak, kendi benliğinize, eski benliğinize güvenip, geriye adım atıyorsunuz. Çünkü siz bu geçen sürede, kendi aklınıza güvenmeyi o kadar iyi öğrendiniz ki, tanrısallığınıza nasıl açılacağınızı unuttunuz.

Biz onun için, Yükseliş Boşluğuna gidin dedik. Kenara çekilin. Salıverin. Kendinizi açın. Bu biraz ürkütücüdür gerçekten. Aranızda bulunan çok kişinin, bunun üstesinden gelmeye çalıştığını biliyoruz. Ve, sıkı sıkıya tutunduğunuz şeyleri bıraktığınızda, sahip olduğunuzu sandığınız kontrolü elden bıraktığınızda, neler olacağını düşünmek, bazı korkuları da yüzeye çıkartır.

Yükseliş Boşluğuna gittiğinizde, mucizevi bir şey meydana gelir. Kimliğinizin insan yanı ile birleşmek üzere, çözüm, ve içgörü, ve biliş sağlamak üzere, kendi tanrısallığınızın ortaya çıkmasına izin verilmiş olur. Bu tanrısallık, uzun, çok uzun zamandır farkında olmadığınız parçanızdır. O her zaman oradaydı ve sadece ortaya çıkmayı bekliyordu.

Onuncu Derste, size “kimliksizlikten, yeni bir kimliğe” doğru gitmekten söz ettik. Geçtiğiniz son yıllarda, gerçekleştirmiş olduğunuz şey, genelde budur. Siz kimliğinizi bırakmaktaydınız, çevrenizdeki tüm şeyleri bırakmaktaydınız, eviniz, ya da ilişkileriniz, ya da işiniz, ya da anlayışlarınız, ya da inançlarınız, ya da düşünceleriniz, aileniz, dostlarınız gibi şeyleri bırakmaktaydınız.

Bilinciniz değiştikçe, çevrenizdeki şeyler de değişir. Ve bırakmak uygundur, herşeyi, inançları, maddi şeyleri bırakmak uygundur. Bunların gitme zamanı gelmişse, bırakın gitsinler. Sizin için ve onlar için uygun olan şeyler gelecektir. Uygun olmayanları kutsayın, ve kapıdan çıkıp gitmesine izin verin. Siz bir kimliksizlik döneminden geçiyorsunuz, ve şimdi, yeni bir tanrısal insan kimliğini oluşturmaya başlıyorsunuz – zor ve meydan okuyan bir işlem gerçekten, gerçekten.

(duraklama)

Siz şimdi bitiş zamanındasınız. Bununla ilgili çok şey yazılmıştır. Bitiş zamanıyla ilgili çok şey tartışılmıştır. Siz şimdi, vahiy olunan (bildirilen) günlerdesiniz. Ve kim olduğunuzun ve nereden geldiğinizin açığa çıkması ne muhteşem bir şeydir.
Kutsal kitaplarınızda, şu (Yuhanna’nın) Vahiy Kitabında, bunun karanlık, ve cezalandırıcı ve çirkin bir şey olacağı yazılıdır. Ama sevgili dostlar, kitabın adı kendini ele vermektedir – Vahiy, yani yeni ilhamlar ve yeni içgörüler…olmakta olan kesinlikle budur.

Kıyametin şimdi meydana gelmekte olduğunu biliyor muydunuz….ruhunuzdaki kıyamın şu anda meydana geldiğini? İnsanoğluna ait sözlüklerde kıyametin tanımı……KIYAMETİN ANLAMI, PERDENİN KALKMASIDIR! Yunancadaki gerçek tanımı budur. Kıyametin anlamı, perdenin kalkmasıdır.

Siz kıyamet günlerini şu anda yaşamaktasınız. Tüm çevrenizde, perde kalkmaktadır. Bu, ruhun kıyamıdır. Ve siz bu perdeyi kaldırdıkça, yeni anlayışlara ve içgörülere ulaştıkça, çevrenizdeki tüm şeylere ait bilincin de değişmesini sağlarsınız.

Onun için biz gerçekleştirdiğiniz çalışma için sizi onurlandırmaktayız. Sizin oluşturduğunuz, başlattığınız şeyler, daha sonra kendi yaşamındaki değişimleri gerçekleştirebilmesi için, diğer insanların kullanacağı araç ve enerji modellerini oluşturmaktadır. Sizler, öğretmenlersiniz. Kıyamet – perdenin kaldırılmasıdır. Kryon’un gerçekleştirdiği çalışma, değişen bilinciniz doğrultusunda enerji ağını değiştirmiştir. Enerji ağının uyumlanması ve değiştirilmesi, perdenin kalkmasını sağlayacaktır.

Onun için, bazı insanlar gelip de, parmaklarını size doğrultarak kıyamet hakkında konuşursa, gülümseyin ve onlara, neden söz ettiklerini bildiğinizi söyleyin. Bunu, ruhun dönüşmesi olarak anladığınızı söyleyin onlara. (Mahşerin) dört atlısını tam da bu kutsal topraklarda, bu kutsal odada hissettiğinizi söyleyin onlara. Ve bu dört atlı, Kryon’dur ve Mikail’dir ve Metatron’dur ve Meryem Ana’dır!

Kutsal kitaplarınızı okuduğunuzda ve şu Vahiy Kitabına baktığınızda, bunlara bu bilinçle bakın. Oradaki öyküler, meydana gelecek belirli olaylar değildir. Dünyanızın her yerine ölüm saçacak melekler olmayacaktır. John (çvr.Vaftizci Yahya) bunu o zamanki bilince göre yazmıştır. John berrak, açık bir hali yaşıyordu ve yazdıkları, insanın içinden başlayacak ve sonra tüm dünyaya yayılacak bir bilinç değişimiyle ilgiliydi. John, dünyaya değişimler saçan yedi melekten söz ederken, içinizde meydana gelen bir işlemi kastetmektedir. Bu, değişimdir ve eski çakralarla (enerji merkezleriyle) ilgilidir. Bunlar saf dışı kalmaktadır. Tek bir çakranın oluşabilmesi için, deyim yerindeyse, bunlar yok olmaktadır. Böylece yedi melek gelmekte, ve içerdeki değişimi gerçekleştirmektedir. Ve Vahiy, İsrail’den söz ettiğinde, bilinçten söz etmektedir. Ülkeden değil. Bu, bilinçle, ve ruhla, ve dünyanın yüreğiyle, ve kim olduğunuzla ilgilidir.

Bu Vahiy Kitabı kesinlikle doğruları ifade ediyordu, çünkü sizler yeni ilhamlara ve yeni anlayışlara sahip olacaksınız. Perde, gerçekten kaldırılacaktır. Burada bulunan tümünüz için kaldırılmıştır bile. Ve, değişimler olacaktır. Bunu, son yıllarda gördünüz. Kendi varlığınızda da değişimler olacaktır.

Bu, Tanrı dünyanın büyük bir bölümünü yok edecek anlamına gelmemektedir. Ve, “geride bırakılacak” grupların olacağı anlamına hiç gelmemektedir. Bu tür şeylerin yazılmış olması bile utanç vericidir!
Ama biliyor musunuz, bu güzel bir dram yaratmaktadır! (kahkahalar) Bu şu anlama gelmektedir sevgili dostlar, eski kimliklerinizin parçaları, geçmişteki kimlikleriniz….siz kendi parçalarınızı salıvermektesiniz, ve onlar, deyim yerindeyse, “geride bırakılmaktadırlar”. Siz, benliğinizin bu eski parçalarını bırakmaktasınız. Geçenlerde yaptığımız son derste de söylediğimiz gibi, mucizevi bir şey olmaktadır burada. Yuva’yı terk ettiğiniz zaman, sizinle birlikte gelen sınırlı ya da sonu olan bir enerji miktarı vardı. Şimdiki bilinen evreninize, yani (o zamanki) boşluğa giren, sınırlı bir enerji vardı. Oh, bu enerji miktarı engindi, ama yine de sınırlıydı.

O zamandan beri yaptığınız yolculukla, ve bir dolu yaşamdan oluşan Dünyadaki yolculuğunuzla, siz Yeni Enerji yaratmaktasınız. Mucize budur! Siz bunu daha kendi yaşantınızda göremiyorsunuz. Ama sözünü ettiğimiz şeyi anlamaya başlayacaksınız. Gerçekleştirdiğiniz çalışmadan ötürü Kryon’un neden bu kadar heyecanlandığını, sizi onurlandırmak için hepimizin neden burada toplandığını anlayacaksınız.

Bir şey olmaktadır. “Yeni Enerji” daha önce hiç yaratılmamıştır. Enerji dönüştürülmüş ve değiştirilmiş ama hiç yaratılmamıştır. Siz, Yeni Enerji yaratmaktasınız. Geçmiş yaşamlarınızı salmaktasınız. Siz, bir anlamda, onları geride bırakmaktasınız. Siz onları salmaktasınız. Ve siz bunu yaptıkça, onlar da kendi kimliklerini üstlenmektedir. Kendi yolculuklarına başlamak üzere, çok-boyutlu evreninizin başka yerlerine giderler.

Siz bu yeni veçheleri doğurdunuz. Bunlar, sizin geçmiş yaşantılarınızdır. Metatron, Mikail, Kryon ve Meryem Ana çemberinin dışındaki çemberde bugün toplananlar, onlardır. Kendi yolculuklarına başlamak üzere, şimdi başka çok-boyutlu alanlara gitmektedirler. Onlar sizin çocuklarınızdır. Onlar sizin yaratılarınızdır.

Bu dersin bu zamanında, Meryem Ana şimdi öne çıkmaktadır. Besleyici ve sevgi dolu bir enerji getirmektedir. Ve biz burada sadece, kitaplarınızda sözü geçen Meryem kimliğinden söz etmiyoruz. Ama o bir simgedir, ana enerjisinin temsilcisidir.

Dünya üzerindeki Ana-Baba enerjilerinde, oldukça uzun bir süredir dengesizlik olduğunu biliyor muydunuz? Bunun yeniden dengelenme zamanıdır. Ana enerjisinin şimdi öne çıkmasının nedeni, varlığının yeniden geri gelmesine izin verilmiş olmasındandır. Bu enerji, eril ve dişil enerjilere yeni bir denge getirmektedir.

Önünüzdeki yıllarda, gitgide daha fazla insanın, Meryem enerjisine kanallık ettiğini, bu enerjiyle çalıştığını ve bu enerjiye çekildiğini göreceksiniz. Onun sizi seven, ve besleyen, ve destekleyen, saf mavi enerjisini, çok kez çevrenizde hissedeceksiniz. Siz kendi tanrısallığınızı doğurmakta olduğunuz için, Ana enerjisi buradadır. Tanrısallığınızı doğurduğunuz bu zamanda, Ana enerjisi buradadır. Bu enerjiyi, tanrısal duyularınızla hissedeceksiniz. O şu anda ve bu alanda fazlasıyla mevcuttur. Çoğunuz onunla daha önce çalışmıştır. Ama onunla ilgili pek aşina olmadığınız, yeni veçheler söz konusudur. Meryem’in daha parlak ve hafif görünmesi ve hissedilmesi söz konusudur.

Perde kaldırıldıkça, o ortaya çıkabilmektedir. Onun enerjisi, çok ihtiyaç duyulan bir sevgi ve besleme türünü sağlamak için Dünyaya gelmektedir. Diğer insanların öğretmeni olarak çalışırken, her biriniz bu enerjiden yararlanabilirsiniz.

Şimdi, bir an durup size sadece bakıyoruz….ışığınıza ve parlayan tanrısallığınıza bakıyoruz. Bir sonraki adıma geçmek için heveslendiğinizi görüyoruz. Diğer insanlara yardım etmek için hevesli olduğunuzu görüyoruz. Kendi ruhunuzun yolculuğunu tamamlamak için hevesli olduğunuzu görüyoruz. Bir an durup, sevgimizi ve enerjimizi hissetmenizi rica ediyoruz. Daha sonraki bir tarihte bunu okuyor olsanız bile, bunu hissedebilirsiniz. Bunun için özel yeteneklere sahip olmak gerekmiyor. Ruh’un size duyduğu sevgiyi hissedebilmek için bu anı değerlendirin.

(duraklama)

Ah, öyle zamanlar var ki, sizinle birlikte sadece böylece oturmayı tercih ederdik. Başka düzeylerden, tüm bu sözcükler olmadan, çok daha iyi bir iletişim kurabiliyoruz. Zihniniz dolmuş bir halde. Yürekleriniz açık. Biz gelebiliyor, ve sizi sarılıp, kucaklayabiliyoruz.

Sevgili dostlar, sevgili aile, bu yolculuktan geçerken, yüreğinizi açarsınız. Yüreğinize güvenmeyi öğrendiğiniz zaman, çevrenizdeki şeylerin kesin bir biçimde değiştiğini göreceksiniz. ‘Sorunların çözümlendiği tek yer burası’ dediğiniz kafanızı bir kenara koyduğunuzda, ve “şimdi”ki anda yaşamaya başladığınızda ve tanrısallığınıza güvendiğinizde, gerçek kimliğinizi anlamaya başlayacaksınız.

Sizden rica ediyoruz, RUHUNUZUN ŞARKISI OLUN. Ruhunuzun şarkısı olun. O, oradadır. Size şarkı söylemektedir. Sadece o olmanızı bekleyen tanrısallığınız, size şarkı söylemektedir…tanrısal olmanın neye benzeyeceğini merak etmek değil….onu beklemek değil….sadece ruhunuzun şarkısı olmak.
Ruhunuzun bu şarkısına sahip çıkmanızı rica ediyoruz. Ona sarılın, onu kucaklayın , çünkü o sizdir. Tanrısallığınız hemen oradadır. Onu görebiliyoruz. İlle de fiziksel bedeninizin içinde olmak durumunda değildir. O tüm çevrenizde ve içinizdedir. Ortaya çıkmak istemektedir. Doğumun son aşamasını istemektedir. Geçtiğiniz yıllarda, tanrısallığınızın doğum sancılarını çektiniz. O şimdi artık gelmek istemektedir. Sizin ona sarılmanızı, kucaklamanızı istemektedir. O sizin tanrısallığınızdır, ama bir anlamda da, çocuk gibidir. Onu kucaklamanızı istemektedir.

Ve işte, Yükseliş Dizisinin Onbirinci Dersi, “Ruhunun Şarkısına Kulak Ver”. Ruhunun şarkısına kulak ver. O oradadır. Sizin dışınızda değildir. Başka birine ait değildir. Kafanızda değildir.

Tanrı’yı asla, asla kafanızla, aklınızla bulamazsınız. İnsanlar bunu binlerce yıldır denedi. Çoğunuz bunu hala kafanızda çözmeye çalışıyorsunuz. Sanki meleklerdeki hiyerarşiyi anlarsanız, cennete nasıl gidileceğini de bulabileceğinizi sanıyorsunuz. Bu, bu şekilde olmaz. Siz ruhunuzu, aklınızla bulmaya çalışıyorsunuz. Bu, bu şekilde olmaz.

Yüreklerinizi açın. Yüreklerinizi açın. Ruhunuzun şarkısına kulak verin. Bu şarkı, gerçek kimliğinizle kaynaşmaktır ve bütünleşmektir. Onu duyun. Onu hissedin. O oradadır. Onu kucaklayın, hemen şimdi, şu anda. O, sizdir. O, sizdir. O, tüm sevgisi ve saflığıyla ortaya çıkmak ve kendini ifade etmek isteyen bir çocuk gibidir. O, daha önce deneyimlediğiniz herşeyin ötesindeki bir bilişe sahip, bilge bir baba gibidir. O, size bakmak isteyen, sevgi dolu ve besleyici bir ana gibidir. Tanrısallığınız budur, içinizde olan ve ortaya çıkmak isteyen tanrısallığınız budur.

Ruhunuzun şarkısına kulak verin. Bunu yaptıkça, yeni bir berraklık kazanacaksınız. Bununla ilgili bir dakika konuşmak istiyoruz. Kendi tanrısallığınızın içinde, kim olduğunuza sahip çıktığınız zaman, daha önce hiç deneyimlemediğiniz, yeni bir berraklığa sahip olmaya başlayacaksınız. Manşetleri okuduğunuzda, nelerin olup bittiğini anlamaya başlayacaksınız. Vahiy Kitabını yeniden okuduğunuzda, onu anlamaya başlayacaksınız. Çevrenizdeki insanlarla ve tüm çevrenizde meydana gelen olaylarla ilgili bir berraklığa sahip olacaksınız.

Şimdi, bu harika bir şeydir…..bir noktaya kadar. Bazen de berraklık zorlayıcı olacaktır, çünkü şimdiye kadar hiç görmediğiniz gibi görecek, duyumsayacak ve hissedeceksiniz. Kendini yeniden kapatmak eğilimi baş gösterecektir. Tüm bu filtreleri bir nedenden ötürü kendi çevrenize yerleştirmiş olduğunuzu anlıyor musunuz? Çünkü bazen dışardan gelen enerjilerle başa çıkmak zordur.

Sahip olacağınız yeni berraklık, bazen eski inançları ve düşünceleri sarsacaktır. Bazen önünüzde duranı görmek istemeyeceksiniz. Sahip olduğunuz yeni berraklıkla, konuşulan sözleri duymak istemeyebilirsiniz. Ruhunuzun şarkısına kulak vermekle sahip olacağınız yeni berraklıkta, bazı hisleri duymak istemeyebilirsiniz. Bir dükkana girip de, yoğun ve ağır ve karanlık eski enerjiyi hissetmekten hoşnut olmayabilirsiniz.

Ve içinizdeki bazı düzeylerden, şöyle demek isteyebilirsiniz, “Bunun ne olduğunu bilmiyorum. Çevremdeki şeylerin şu anda neden bu kadar acımasız olduğunu, ya da beni tiksindiren, ya da dengesiz hale getiren bu enerjilerle, ve düşüncelerle, ve hislerle neden karşılaştığımı bilmiyorum.” Ve, perdenin arkasına ve yerleştirdiğiniz filtrelerin arkasına çekilmek isteyebilirsiniz.

Bunların, işlemin bir parçası olduğunu anlayın. Yeni berraklık, her zaman da en güzel resmi sergilemez. Yeni Enerjideki yeni bakış açınızla, Eski Enerjiyle ilgili ve başa çıkması zor olabilecek şeyler göreceksiniz. Bu, kadavra üzerinde çalışmaya başlayan bir tıp öğrencisinin ilk deneyimi gibidir. Her zaman çok güzel değildir. Buna sizin dikkatinizi çekmek istedik, çünkü gelecek günlerde ve haftalarda bunu hissedecek ve deneyimleyeceksiniz. Belki de bundan çok hoşlanmayacaksınız ve kendinizi kapatmak arzusu güçlü bir potansiyel olabilecektir. Şöyle diyebilirsiniz, “Bu işlemde yanlış olan nedir? Çiçek açan ruhsallığıma ne oldu? Ben herşeyin gökkuşağı gibi, pamuk helva gibi, ve yumuşacık bulutlar gibi olacağını sanmıştım.” İstediğiniz berraklığa kesinlikle sahip olacaksınız, ama başlangıçta, oldukça acımasız görünen şeyler görebilirsiniz.

Sonradan, neden bu kurguyu şimdiye kadar böyle görmediğinize şaşacaksınız, başka insanların hislerini, ve yüreklerini, ve zihinlerini neden hiç algılamadığınıza, göremediğinize şaşacaksınız. Göremediniz, çünkü filtreler vardı. Sizi korumak için perdeler vardı.

Öte yandan sevgili aile, yüreğinizin şarkısını dinlediğinizde, ve bu yeni berraklığı geliştirdiğinizde, yaşantınızdaki diğer şeylerle ilgili yeni, ve bütünleyici, ve seviç dolu deneyimlere de sahip olabileceksiniz. Berraklık, şimdiye kadar hiç hissetmediğiniz bir biçimde, müzikle titreşmenizi sağlayacaktır. Biz, sizin bazı şeylerin tadını alıp, derinine inmenize yardımcı olacağız.

Ah, kesinlikle, şu anda soruyu soran kişiye yanıtımız….evet, seks, sevişmek, şimdiye kadar deneyimlediğinizden çok daha tatmin edici olacaktır. Bununla ilgili bir berraklık olacaktır. Sadece fiziksel bir eylem olmayacaktır. Fiziksel varlığınızı, duygusal varlığınızı, ve ruhsal varlığınızı içeren, bütünleşmiş bir eylem olacaktır.

Yeni berraklığa sahip olduğunuzda, bedeninizle konuşabileceksiniz. Hücrelerinize konuşabileceksiniz. Onlardan gelecek şeyleri hissedebilecek ve bilebileceksiniz. İçinize dönüp de, bedeninizin hücrelerini ve moleküllerini ve atomlarını değişmeye zorlamayın. Onların neye dönüşmesini istediğinizi nereden bileceksiniz? Sahip olduğunuz yeni berraklıkla içinize dönün ve dinleyin. Onlar size söyleyecektir. Onlar size bir şey söyleyecektir. En çok ihtiyaç duyulan dengeyi, size söyleyeceklerdir.

Bazı şeyleri bedeninizde yeniden ahenge ve dengeye nasıl getireceğinizi, kendi ruhunuz size söyleyecektir. Ama, içinize dönüp de, o gribi, ya da nezleyi, ya da kanseri bedeninizden atmak için onları zorlamayı bırakın. Bunu yaptığınız zaman, dışarı atmak için zorladığınız zaman, onları kesinlikle yerlerine çivilemiş olursunuz.

Sahip olduğunuz berraklıkla içinize dönün. Bedeninizin içinde gezinebildiğinizi ve yolculuk edebildiğinizi göreceksiniz. Bunun nasıl bir şey olacağına dair önyargılı olmayın. İçe dönmek için sadece kendinize izin verin. Bedeninizle, içinizde küçük bir oyuncak ayı oturuyormuş gibi, konuşabilirsiniz. Canlanmış hücreler görebilirsiniz. Bir biyoloji fabrikası görebilirsiniz. Bu, hepiniz için farklı olacaktır. Ama yine de içinize dönün ve konuşun. O size söyleyecektir. Yeni berraklık, şimdiye kadar kapalı olan, yeni ve yaratıcı bir yanınızı ortaya çıkartacaktır. Sizler akıllı insanlarsınız, ama yaratıcı olmayı unutuyorsunuz! Bunu kilitleyip, kapattınız. Öğretmenleriniz ve ana-babanız, bunu kilitlemeyi öğretti. Onlar size, hissetmektense ve olmaktansa ve yaratmaktansa ve gerçekleştirmektense, düşünmeyi öğretti. Sahip olacağınız bu yeni berraklıkla, kendinizi bu muhteşem, yaratıcı yanınıza nasıl açacağınızı anlayacaksınız.

Kendi ruhunuzun şarkısına kulak verdikçe, fiziksel, duygusal, ve ruhsal yanlarınızın berraklığına sahip olacaksınız. Bunun böyle olacağını biliyoruz, çünkü bazılarınızla çalıştık, özellikle de bu odada bulunan bazı kişilerle, ve türlü yollardan buraya bağlanan bazı kişilerle. Geçtiğiniz aylarda, aranızda bulunan küçük bir grupla çalıştık. Shaumbra’nın bu yeni berraklıkla ne tür tepkiler verdiğini görmek istedik, ve kendinizi berrak olmaya açtığınızda, derin içsel bilişlere sahip olmak gibi harika ve güzel şeylerin olduğunu gördük.

Ama, bu berraklığa sahip olduğunuzda, ve yaşamın daha karanlık, daha çirkin, daha zor olduğunu sandığınız yanlarını gördüğünüzde, koşarak evinize geri kaçıp, kapıları ve pencereleri kapayıp, perdeleri çekip, “Bununla hiç bir ilgim olsun istemiyorum. Yeni berraklığım beni rahatsız etti” demek isteyeceğinizi de görüyoruz.

Bunu şimdi size sunmamızın nedeni budur. Gelecek günlerde, sizinle bunun üzerinde çalışacağız. Bu berraklığın, yaşamınıza girmekte olduğunu bilin. Birbirinizle çalışın. Deneyimlerinizi paylaşın. İçinden geçtiğiniz şeyleri belgeleyin. Arkadan gelenler, kazandığınız bu bilgilere ihtiyaç duyacaktır.

(duraklama)

Şimdi….şimdi…sevgili dostlar, sevgili aile, bu dersten sonra, sizinle konuşma biçimimizi de değiştireceğiz. Biz size kanallık ettiğimizde, odaya gelir ve burada bulunan herkesin enerjisini toplarız. Ve sonra da, bir anlamda, bunu Cauldre kanalıyla size geri veririz. Bu biraz, pasif olan bir bilgi verme türüydü.

Gelecek ay, yeni dizimize başlamak üzere toplandığımızda, bunu yeni bir biçimde gerçekleştireceğiz. Orada bulunan ve yeni bir alanda olmak isteyen herkese eşlik edeceğiz. Ama konuşmayı SİZ yapıyor olacaksınız. Biz Cauldre kanalıyla konuşacağız. Ama konuşan, pek de biz olmayacağız. Ben, Tobias orada olacağım, hem de çok mevcut olacağım, çünkü Ben ailedenim, ve sizi candan sevmekteyim. Ama biz gittikçe daha çok size güvenir olacağız.

Bunu tanımlamak için bu tarafta kullandığımız bir sözcük vardır. Bu, “shoud – şaud” titreşimini taşıyan bir sözcüktür. İngilizcenizde bu “s-h-o-u-d” olarak yazılabilir. Bu, kendinizi ve kendi tanrısallığınızı ifade etmeye başladığınız anlamına gelen bir titreşimdir. Ben, Tobias’ın ya da başka varlıkların enerjisine, artık eskisi kadar ihtiyacınız yoktur. Biz sizinle yine toplanacağız, ama ortaya çıkan, daha çok sizin Ruhsal sesiniz, gitgide artan kendi sesiniz olacaktır. Biz gitgide, söyleyeceklerinizi dinleyecek izleyiciler haline geleceğiz.

Bilgiye kanallık etme biçimi farklı olacaktır. Siz bunu hissedebilecek ve duyumsayabileceksiniz. Biz sizden, ve Cauldre’dan, bir büyük değişimi daha gerçekleştirmenizi, ve bir büyük adımı daha atmanızı rica ediyoruz. Bu, yeni bir iletişim biçimi ve yeni bir bilgi paylaşım biçimidir. Biz hala yanıbaşınızda olacağız. Ama biz, sizden öne çıkmanızı istiyoruz. Biz sizden tanrısallığınıza sahip çıkmanızı istiyoruz. Sizden, tanrısallığını ortaya çıkartan ve bundan dolayı da Yeni Enerjinin yeni bilgisini ortaya çıkartan kişiler olmanızı istiyoruz.

Sizi candan seviyoruz. Gerçekleştirdiğiniz çalışmalardan ötürü sizi onurlandırıyoruz. Bu haftasonunun kalan zamanında, sizinle yapacak, size söyleyecek ve sizinle paylaşacak çok şeyimiz var. Biz güçlü bir şekilde burada olacağız, çünkü siz hiçbir zaman yalnız değilsiniz.

Ve öyledir!

Kırmızı Meclis’in varlıklarından Tobias, Golden, Colorado’da yaşamakta olan Geoffrey Hoppe tarafından sunulmaktadır. Tobit’in mukaddes kitabında bulunan Tobias’ın öyküsü, Crimson Circle sitesinde bulunmaktadır.
www.crimsoncircle.com. Tobias materyelleri, bedelsiz olarak dünyanın her tarafında bulunan ışık işçileri ve Shaumbra’ya, Ağustos 1999 tarihinden beri sunulmaktadır. Bu tarih Tobias’ın, insanlığın yıkım potansiyelini aşıp, Yeni Enerjiye girdiğini söylediği tarihtir.

Crimson Circle, Yeni Enerjiye geçiş yapacak ilk insan (kılığındaki) meleklerden oluşan global bir ağdır. Bu kişiler, yükseliş halinin sevinç ve zorluklarını deneyimlerken, diğer insanların da yolculuğuna, paylaşım, ilgi ve yol göstererek yardımcı olmaktadır. Crimson Circle’in sitesine her ay 40.000’in üzerinde ziyaretçi, son materyelleri okumak ve kendi deneyimlerini tartışmak amacıyla girmektedir.

Crimson Circle her ay Denver, Colorado’da, Tobias’ın, Geoffrey Hoppe kanalıyla son bilgileri sunduğu yerde biraraya gelmektedir. Tobias, kendisinin ve Crimson Council’ın (Kırmızı Meclisin) diğer semavi varlıklarının, aslında insanoğlunun kanallığını yapmakta olduğunu bildirmektedir. Tobias’a göre, onlar bizim enerjilerimizi okumakta ve biz içimizde deneyimlerken, dışardan da bakabilmemiz için, kendi bilgilerimizi bize geri tercüme etmektedirler. Crimson Circle toplantıları herkese açıktır, ama LCV takdir edilir. Katılımı gerektiren hiç bir şey ve ödenmesi gereken bir aidat yoktur. Crimson Circle, dünya çapındaki Shaumbra’nın açık sevgisi ve bağışları yoluyla bolluğu kabul etmektedir.

Crimson Circle’ın en yüksek amacı, insan melekler ve öğretmenler olarak, içsel spiritüel uyanış yolunu yürümekte olan kişilere hizmet etmektir. Bu hıristiyanlıkla ilgili bir misyon değildir. Tersine, içsel ışık, merhamet ve ilgi bulabilmeleri amacıyla, insanları senin kapına getirecektir. Kılıçlar Köprüsü’ndeki yolculuğuna başlayan bu kendine has ve değerli insan sana geldiğinde, o anda ne yapman ve öğretmen gerektiğini bileceksin.
Eğer bunu okumaktaysan ve gerçek olduğunu ve bir bağın olduğunu hissediyorsan, sen gerçekten Shaumbra’sın. Sen insan (kılığında) bir öğretmen ve bir rehbersin. İçindeki tanrısallık tohumunun bu anda ve gelecek tüm zamanlar için çiçek açmasına izin ver. Hiç bir zaman yalnız değilsin, çünkü tüm dünyada bir ailen ve çevrendeki semavi boyutlarda melekler vardır.
Bu metni lütfen ticari amaç olmaksızın ve bedelsiz olarak dağıtın.

Lütfen bu bilgiyi, dipnotlar dahil bütünüyle kullanın. Tüm diğer kullanımlar, Geoffrey Hoppe, Golden Colorado’dan alınacak yazılı onayı gerektirir. Telif hakkı 2001, Geoffrey Hoppe, P.O.Box 7328, Golden, CO 80403.e-posta: tobias@crimsoncircle.com. Tüm haklar mahfuzdur.

Sorular ve Yanıtlar

Yükseliş Dizisi – 19 Temmuz 2002
Ders Onbir: Ruhunun Şarkısına Kulak Ver

Yaz-Ortasi Işık Konferansı, Santa Fe, New Mexico’da sunulmuştur
18 Temmuz 2002

TOBIAS: Ve öyledir sevgili dostlar, aile olarak, çok uzun zamandır birlikte yolculuk eden bir aile olarak, yeniden biraraya gelmekteyiz. Sizin bu alanınıza akarken, burada bulunmak için, ve birlikte bu kutsal enerjiyi yaratmak için, dünyanın her yanından gelip, yeniden birarada olabildiğinizi görmek, bize büyük mutluluk vermektedir. Oh, önümüzdeki birkaç gün boyunca, sizinle birlikte o kadar harika bir zaman geçireceğiz ki! (Santa Fe’deki Yaz-Ortası Işık Konferansı süresince)

Eğer buraya endişelerinizi ve sıkıntılarınızı getirdiyseniz, bu kesinlikle uygundur. Buraya, kederinizi ve yüklerinizi getirdiyseniz, sizden yapmanızı istediğimiz şey buydu! Gözlerinizden akan yaşlardan utanmayın. Yüreğinizdeki kederden utanmayın. Yolculuğunuzun şu anda berrak bir biçimde görünmüyor olması, aklınızı karıştırmasın. Siz bunun için buradasınız… aileyle birlikte olabilmek için. Bu odayı paylaşan insanlar, ve İnternetiniz aracılığıyla buraya bağlanan insanlar, ve gelecek günlerde bu mesajı okuyacak insanlar, melekler ve Ruh, ailemizdir.

Sevgili dostlar, Cauldre’nın çok iyi bildiği gibi, şu zihninizi bir kenara koymak zamanıdır! Evet, zihninizi bir kenara koyun. Bu uygundur. Kalbinizi açın, önünüzdeki birkaç gün boyunca yolunuza çıkacak herşeyi kucaklayabilmek için kalbinizi açın. Onu, bizim önümüze serin. Bırakın, şu birkaç gün sizi yoğun bir biçimde kucaklayalım ve besleyelim ve sevelim.

Oh, biz her zaman buradayız. Siz hiç bir zaman yalnız değilsiniz. Ama şimdi, daha önce de birlikte yolculuk ettiğiniz eski dostlarla güvenli ve kutsal bir alandasınız. Çevrenize bir bakının. Evet, yanınızdakilere bir bakın. Önünüzdekilere bir bakın. Dönün ve arkanızda bulunanlara bir bakın. Bu insanlar, birlikte çok yaşamlar ve deneyimler paylaştığınız insanlardır.

Ve şimdi sevgili varlıklar, ayağa kalkın ve onların yüzüne dokunun! (gülüşmeler) Yüzlerine dokunun. İşte böyle!

(Katılımcılar, gürültü ve gülüşmeler arasında Tobias’ın davetine uyar, ve Tobias da bu arada kendi kendine güler)

Şimdi sevgili varlıklar, bu şakayı aslında Cauldre’ya yaptık, çünkü konuşmamızı böyle bölmemizden pek hoşlanmamaktadır. (kahkahalar ve Tobias yine kendi kendine güler)

Bir başkasına uzanıp da, onun yüzüne dokunduğunuzda, onu tanıdığınızı hissettiniz. Onları tanıyorsunuz. Onlarla daha önce birlikte oldunuz. Siz, Mu zamanlarına, Ault (Atlantis) zamanlarına kadar geri giden muazzam bir yolculuğu paylaştınız. Ve hepiniz, zaman açısından çok daha yakın olan bir deneyimi de paylaştınız, ikibin yıl kadar önce, “Mesih Bilinci” denen bir şeyi getirmek ve onun yolunu açmak için dünyaya geldiniz (enkarne oldunuz).

Bu yaşamınızda çok deneyimlerden geçtiniz – Eski Enerjiden Yeni Zamanlara geçmek. Zor değil mi? Olacağını sandığınız şey değildi! Oh, yaptığınız bu melekler yolculuğu! Bu size meydan okumaktadır, çünkü olduğunuzu sandığınız, olduğunuzu sandığınız kimliğin köküne kadar inmektedir. Herşey değişmektedir, ve olacağını sandığınız gibi değildir. Çevrenizdeki herşey değişmektedir. Eski olan dönüşmektedir, ya da sizden alınmaktadır… bizim tarafımızdan değil… Ruh tarafından değil….sizi sevgiyle kucaklayan kendi mesih bilinciniz tarafından. O, bu Yeni Enerjiye götürmek için size rehberlik etmektedir. Bunun zaman zaman zor olduğunu biliyoruz.

Ama burada toplanan sevgili varlıklar, yeni zamanların öncüleri, sizler bu yolculuğun tüm için, tüm insanlık için ve tüm Yaradılış için, çok önemli olduğunu anlamaya başladınız.

Şimdi, bu odanın, birlikte yarattığımız bu alanın enerjisi gerçekten çok tatlı! Burada öylesine bir aile havası var ki! Zamanın bu anında bulunabilmek için hepinizin buraya nasıl geldiği, hayran olunacak bir şeydir! Bu haftasonu çok şey meydana gelecektir – kendi içinizde değişimler, çevrenizde oturanlarda değişimler olacaktır. Burada bazı sürprizler olacaktır. Bazı beklenmedik şeyler olacaktır size. Ama bu toplantının amacı zaten budur. Yüklerinizi, günlük yüklerinizi bize verin. Bırakın onları biz taşıyalım. Önünüzdeki bu üç gün boyunca, bırakın sizi sevelim.

Devam etmeden önce, bir yorumda bulunmak zorundayız. Şu kitapla ilgili açıklamayı duyduk. (Tobias Materyelleri – Yaratıcı Dizisi ) Ve Cauldre’nın, armağan olarak güzel bir kalem aldığını gördük. (kanallıktan önce) Ama Ben, Tobias, o kitabın üstünde ve oldukça büyük bir biçimde, BENİM adımın yazılı olduğunu söylemek durumundayım. (yoğun kahkahalar) (kendi kendine güler) Benim zamanımda bir kitap yazmak hemen hemen imkansızdı. Gerçi başka kitaplarda adımdan söz edilir ama (İncil’deki Tobit’in Kitabı), bir kitabın yazılması çok zordu. Onun için ben de biraz, belki de (Cauldre’dan) biraz daha fazla gurur duyuyorum KİTABIMLA. (yoğun kahkahalar) BENİM sözlerimi biraraya topladığı için, (kahkahalar) ve bu oldukça güzel sanatsal çalışmayı gerçekleştirdiği için Cauldre’ya teşekkür ediyorum. Ve, kapağa da kendi resmini koyduğunu farkettim, ama benim adım yine de daha büyük yazılı! (yoğun kahkahalar)

Ama daha da önemlisi sevgili aile, bu SİZİN kitabınızdır. Bu sizin kitabınızdır, çünkü biz size kanallık etmekteyiz. Biz, sizin bilincinize kanallık ediyoruz. Düşünce ve duygularınıza kanallık ediyoruz. Yüreğinizden gelen şeyleri alıyor ve topluyoruz, sonra da sözcüklerle Cauldre’ya iletiyoruz. Bu kitap size, Shaumbra’ya, dünyanın her yanındaki Shaumbra’ya adanmıştır. Bu, yolculuğunuzun kitabıdır.

Ve Ben, Tobias, bu kitabın yıllarca, onyıllarca ve belki de çağlar boyunca okunacağının garantisini verebilirim. Bu, Eski Enerjiden Yeni Zamanlara geçişin kitabı olacaktır. Bu, SİZİN yolculuğunuzun kitabıdır. Onun için, perdenin bu yanında bulunan hepimiz, bunu biraraya getirdiğiniz için SİZİ alkışlamaktayız.

Şimdi, bu haftasonunun enerjisine gelince….yanıtlamamız gereken sorular olduğunu biliyoruz, ama bir dakika daha konuşacağız. (kahkahalar)

Bu haftasonunun enerjisi toparlanmaktadır. Sizinle birlikte olmak amacıyla gelen varlıklar, güçlü varlıklar vardır. Biz şimdi onları tanıtmak istiyoruz. Onlar sizinle birlikte olacaktır. Onlar, birlikte olduğumuz süre boyunca sizin için burada bulunacaklardır. Hatta internetle buraya bağlanan kişiler için, ya da bu sözleri okuyanlar için…. bu enerji sizin için de mevcuttur, çünkü siz de buradasınız, bedenen değil belki ama bilincinizle. Sizler, bizimle birlikte buradasınız.

Şimdi buraya gelen dört varlık var. Onlar, sizin yüklerinizi alacak, ve bunları sizin yerinize taşıyacaktır, böylece siz, önünüzdeki günlerde gerçek anlamdaki içsel çalışmaları gerçekleştirebileceksiniz. Anlıyor musunuz? O yükleri bırakın, gitsinler. Evet, Cauldre’nın keşfettiği gibi, şu zihninizi bir kenara koyun. Burada, düşünmenin bir anlamı yok, ve düşünmenize gerek de yok. Kalp dediğiniz, ruh dediğiniz, tanrısallığınız dediğiniz ve içinizde bulunan o özel yeri açın. Biz diğer şeylerin gereğini yerine getirirken, onun öne çıkmasına izin verin.

Kuzeyden, haftasonu boyunca güçlü bir biçimde burada kalacak olan bir enerji gelmektedir. Bu, Kryon enerjisidir. Kryon enerjisi buraya gelmekte ve Kuzey bölgesine oturmaktadır, anlayış bölgesine oturmaktadır. Kryon, anlayışı, duygularla zihnin kaynaşmasından doğan gerçek anlayışı temsil etmektedir. Bunca yıldır sizinle birlikte olan Kryon, bir kez daha size katılmak için gelmekte ve Kuzey’deki yerini almaktadır.

Batıdan, Başmelek Mikail enerjisi gelmektedir. Siz hepiniz kesinlikle “Kılıç Ailesi”nin bir parçasısınız. Kılıcın neyi simgelediğini gerçekten anlamaya başlıyorsunuz. Bu, Gerçek Kılıcı’dır. Mikail’in güçlü, sevecen ve merhametli enerjisi gelmekte ve Batı’ya oturmaktadır.

Doğudan, Ruhunuzun Sesi olan, Metatron enerjisi gelmektedir. Metatron, sevgili aile, SİZSİNİZ! Metatron, insanlığınızla bütünleşmiş tanrısallığınızın simgesidir. Metatron tek bir melek değildir. Metatron, kitaplarınıza göre, Ruh’un sağında oturmaktadır. O, SİZSİNİZ. Dünya üzerindeyken içinde bulunduğunuz insan biçiminizle, gerçek kimliğinizi birleştirmede çok ilerleme kaydettiğiniz için Metatron gelebilmektedir. Bildiğiniz gibi, o bizi Yükseliş Dizisi derslerinin çoğunda ziyaret etmiştir. Bir zamanlar bazılarınız için , uyumlanması belki zor olan bu Metatron enerjisinin….. şimdi çok daha rahatlatıcı ve çok daha besleyici olduğunu farketmektesiniz. Mikail’in karşısında oturan Metatron, Doğu’daki yerini almaktadır.

Ve son olarak sevgili dostlar, çoğunuzun şu son birkaç haftadır, ve özellikle de şu son günlerde hissettiği bir enerji gelmektedir. Onu açık bir biçimde tanımlayamadınız, ama bir şeyin orada olduğunu, bir şeyin farklı olduğunu biliyordunuz. Sizin için önemli olan bu zamanda gelen dördüncü enerji….güney’deki yerini almak üzere gelen… Meryem enerjisidir….. Meryem Ana dediğiniz enerjidir. Oh, bizim daha bunu söylerken duygularımız kabarmaktadır, çünkü Meryem, sizinle birlikte yapılan bu toplantı için öngörülmüş yerini almak üzere gelmektedir şimdi. Güney’deki bu yerinden, her birinize yoğun bir sevgi ve yoğun bir besleyici enerji getirmektedir. Meryem, İncil’den bilinir, ama sevgili dostlar, onun enerjisi, bundan çok daha engindir. O sadece hıristiyanlıkla ilgili yazılarda kalmış bir enerji değildir, o tüm zamanlar boyunca sizinle birlikte olmuştur. Bu enerji, Ana enerjisidir, besleyici enerjidir. Bu, krallıktaki kraliçe enerjisidir. Oh biliyoruz, krallıktaki sevgiye olan bağınızı özlediğinizi biliyoruz. Tanrı sevgisini yaşantınızda hissedebilmeyi istediğinizi biliyoruz. Buna, Meryem enerjisiyle ulaşılabilinir. O, Kryon, Mikail ve Metatron enerjilerini dengelemek üzere buradadır.

Meryem, bir denge, merhamet ve anlayış unsuru olarak, Kryon’un karşısında oturmaktadır. Meryem, Kryon, Mikail ve Metatron, hissetmeniz için, yararlanmanız için, iletişime geçmeniz için burada olacaklardır. Onlar, belki de böylesine aileyle birlikte olmadığınız zamanlara oranla, tüm haftasonu boyunca, çok daha güçlü bir biçimde burada olacaklardır.

Bu bir aile toplantısıdır, eski-dostlar toplantısı, dünyanın farklı yerlerinde yaşayan, güzel insan meleklerinin toplantısıdır. Ama hepiniz yükseliş yolunda yürümektesiniz. Hepiniz, çok benzer deneyimler paylaşmaktasınız. Hepiniz, sizi yeni zamanlara götüren hareketi paylaşmaktasınız.

Onun için size şimdi şunu söylemekteyiz, “Bırakın yüklerinizi ve kederlerinizi ve fiziksel acılarınızı biz taşıyalım.” Bu süreyi, gerçek içsel çalışmanızı yapmak için kullanın. Kendinize bir armağan verin. Bu armağan, kendi tanrısallığına güvenmektir. Siz bununla mücadele ettiniz. Kendi tanrısallığınıza güvenmeye çalıştınız. Ancak şu insan yanınız, eski yöntemlere geri dönmeye devam etmektedir. Tanrısallığınıza NASIL güveneceğinizden, NE ZAMAN güveneceğinizden, ya da Ruh’un bu güzel dansını kimin yönettiğinden pek emin değilsiniz.

Tanrısallığınız Sizsiniz. O, dışardaki bir başka varlık değildir. Mikail, Kryon, Metatron, ya da Meryem değildir. O, Sizsiniz. Kim olduğunuza güvenin. Ortaya çıkmaya çalışan o sezginize güvenin. Pek emin olamadığınız o içsel mesajlara ve hislere güvenin. Kim olduğunuza, tanrısallığınıza güvenin. Bir salıverme halinde olun. Olduğunuz tümün ortaya çıkmasına izin vermek üzere, boşlukta olun.

Ve bu üç gün boyunca, acı içinde olan, kederle dolu olan ve bundan nasıl kurtulacağını bilemeyen birini görürseniz sevgili dostlar, hiçbir şey söylemeyin, bir beklentiye ya da gündeme sahip olmayın. Onların sadece yüzlerine dokunun, bir melekten diğerine… Ne demek istediğinizi bileceklerdir, çünkü siz, kendi tanrısallığınızın, onlarınkine dokunmasına izin vermiş olacaksınız. Sözlere gerek yok, beklentiye gerek yok. Onları şifalandırmaya çalışmayın. Onlar için dua etmeyin. Sadece dokunun, bir melekten diğerine. Bileceklerdir. Bileceklerdir.

Şimdi, son zamanlarda çoğunuz, hangi yöne gideceğini bilemeden, şu spiritüel izin dışına çıkamadığınızı hissederek, artık eski dünyada olmadığınızı, ama yenisine de daha giremediğinizi hissederek, bir kapana kısılmış gibiydiniz. Ama biliyor musunuz, bu uygundur. Siz şu derin yarığın başındasınız, şu geçiş noktasındasınız, kendi içsel benliğinize yeterince güvenmediğiniz, onun için de eski yöntemlerinizi tümüyle bırakmadığınız noktadasınız. Hala tutunmaya çalışıyorsunuz. Salıvermeden önce, Yeni Enerjiden bir şeyin, eskisinin yerini almasını istiyorsunuz, değil mi?

Şimdi eskiyi bırakmak zamanıdır. Tanrısallığınızın, sizi tamamen ve bütünüyle Yeni Enerjiye götüreceğine güvenin. O zaman o izin dışına çıkabileceksiniz. Sizin açınızdan ilişkiler, o zaman yürüyecektir. Siz şu anda, bir yandan ilişkilerle ilgili eski niteliklere tutunmaya çalışıyor, bir yandan da yeni bir ilişkiyi yürekten istiyorsunuz.

İşiniz…ya da oradaki yetersizlik….siz eskiye tutunmaya çalışıyorsunuz. Ama sevgili dostlar, salıverin ki yeniye GİDEBİLESİNİZ, tanrısallığınız böylece – ve burada bulunan her birinizin, bu mesajın hitap ettiği her birinizin bir tanrısallığı vardır, bundan kesinlikle emin olun. Bununla ilgili yanlış bir anlama olmasın….tanrısallık bölümünde hiç biriniz göz ardı edilmedi. Hepiniz ona sahipsiniz. Kapana kısıldınız, çünkü anlamaya çalışıyordunuz, Eski’nin son salıvermelerini gerçekleştirmek için hazır olup olmadığınızı, buna gerçekten değer olup olmadığınızı anlamaya çalışıyordunuz.

Bu haftasonu bırakın yüklerinizi alalım, ki tanrısallığınızla kaynaşabilesiniz, son salıvermeleri gerçekleştirebilesiniz, izden çıkıp, yaşamınızın ilerleyebilmesi için yeni yollar bulabilesiniz. BİZ bunu gerçekten istiyoruz, çünkü biz her birinizin, bu döngüyü tamamlamasını istiyoruz. Ve sonra da, başkalarına öğretmen olabilmek amacıyla, her birinizin bilgeliğe ve merhamete, bilgi ve anlayışa sahip olmanızı istiyoruz.

Daha önce de söylediğimiz gibi, tanrısal öğretmenlere dünyanın her yanında ihtiyaç vardır. Biz bunu kendi bakış açımızdan görebiliyoruz. Biz bu yolculuğa, sizin on yıl önce, otuz yıl önce, belki de on yaşam önce başladığınız, bu tanrısallığı içselleştirme yolculuğuna çıkmaya hazırlanan ruhları görebiliyoruz. Onların, öğretmenlere ihtiyacı olacaktır. Onun için buradasınız. Onun için bu zamanda dünyaya geldiniz. Geri dönmeye hazır olup olmadığınızı sorduğumuzda, onun için Yuva’ya geri dönmeyi seçmediniz. Yeni zamanlara geçiş zamanıdır, ve bu haftasonunun enerjisi, bunu gerçekleştirmek için çok uygun bir yerdir.

Şimdi, sorularınızı yanıtlamaktan mutluluk duyacağız.

SORU: Tobias, sen yüreğimin sesini dinlememi söyledin, ama yüreğim başı çekiyormuş gibi gelmiyor bana. Birşeylerin yapılması gerekli gibi. Yanıtı bulamıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum.

TOBIAS: Ah, bu kadar uygun bir soru olabilir! Sen hala tanrısallığını, kafanla anlamaya çalışıyorsun. Yüreğine nasıl ulaşabileceğini anlamaya çalışıyorsun, ama bunu kafanla yapıyorsun. Tanrı’yı HİÇBİR ZAMAN kafanla anlayamayacaksın, kendini HİÇBİR ZAMAN kafanla anlayamayacaksın.

Bu harika aracı kullanmak üzere eğitildiniz. Ama bazılarınız için, bildiğiniz gibi, akıl bir engel oluşturabilir. Yüreğini açmak demek, şu korkuları bırakmak demektir. Eski kimliğinizi bırakmak demektir. Yüreğine nasıl ulaşabileceğini anlamaya çalışıyorsun ama, aklının da kontrol etmesini istiyorsun. Bunu bırakabilir misin? Tanrısallığının gerçekten çiçek açmasına izin verebilir misin?

Onun için şimdi Meryem enerjisi gelmektedir. Bu bir kafa enerjisi değildir. Bu, kalp enerjisidir. Bu, duygudur. Ve bu, sevgidir. Meryem, bu sorunla karşılaşan sizlere ve tüm diğer kişilere, kalbinizle nasıl çalışılacağını öğrenmenize yardımcı olmak amacıyla burada bulunmaktadır. Ve evet, bu haftasonu ağlayabilirsiniz. Bu, yüreğin açılmasına yardımcı olur. Gözyaşlarınızı tutmayın. Bunlar, salıvermek ve bırakmak demektir. Hatta bu, kalp enerjisi olduğunu sandığınız kavramı da bırakmak demektir. Açın kendinizi. Kendiniz açın ve gerçek kimliğinizi tümüyle kabul edin.

SORU: Tobias, özel şifa tarzımı biçimlendirmek ve başka insanlara bunu uygulayabilmek ve onları şifalandırabilmek için ne yapabilirim? Teşekkür ederim.

TOBIAS: Sen gerçekten güçlü sezgilere, güçlü bir içsel bilgeliğe sahipsin, ama bunlar bir anlamda, güçlü kapasiteleriyle ortaya çıkabilmek için engellenmektedir, çünkü sen hala, şifa olduğunu sandığın kavramlara sahipsin. Şifayla ilgili önyargılı düşüncelere sahip olduğun için engeller vardır. Bunu gözle. Şifayı nasıl tanımladığına aynada bir bak. Sonra da, gerçek şifanın ne olduğunu görmek için içine bak.

Gerçek şifanın gündemi, beklentisi yoktur. Gerçek şifa, tümüyle vermek VE tümüyle almaktır. Bu, kendi içinde bütün olan, tamamlanmış bir döngüdür. Gerçek şifa, alıcıyla birlikte oturduğunda, onların şifalanmayı seçmeyebileceklerini bilmek merhametidir. Gerçek şifa, gücün kesinlikle kendi içinden geldiğini bilmektir. Sen sadece bir kanal oluşturan ve senin dışında olan bir güce yönelmemektesin. Bu parlayan, diğerlerinin gözü önünde parlayan senin kendi tanrısallığındır.

Gerçek şifayı bir dene. Bir başkasının sadece yüzüne dokun. Anlamaya başlayacaksın. Bu o kadar basit, o kadar kolaydır ki. Bunu, şu kafanla karmaşık hale getirmeye çalışıyorsun. Şu son parçayı da tamamladığında sevgili varlık, oh, o kadar güçlü olacaksın ki! Şimdiden öylesin. Şimdiden sahip olduğun şeyi farketmeye başlıyorsun. Son engelleri salıver sevgili varlık, ve insanlar kapını çalmaya başlayacaktır.

SORU: Ben, çok sevdiğim şu adamla olan ilişkinin nasıl sonuçlanacağını bilmek istiyorum. Sanki, zamanın çoğunu fiziksel olarak ayrı geçiriyoruz. Mesafeler, kaçınılmaz bir şekilde aramıza giriyor.

TOBIAS: Bu ilişkinin sonucu, tamamen ikinize kalmış birşeydir. Bizim bunu etkilememiz söz konusu değildir. Bizim bir beklentimiz ya da gündemimiz yoktur. Ama birşeyi sana kesin olarak söyleyebiliriz: Bu ilişkinin içerdiği çok, çok Eski Enerji nitelikleri vardır. Ve siz onun için birbirinizle bu bırakma ve yeniden birlikte olma dansını etmektesiniz. İçine dön, ve bu ilişkide gerçekten aradığın şeyin ne olduğunu, gerçekten arzuladığın şeyin ne olduğunu gör. Bir süre, bu bireyden uzak kal ve bir sessizlik dönemi yaşa. Gerçek hislerini görmeye başlayacaksın. Gerçek anlayışın ortaya çıkacaktır.

Gelecek ayınızda başlayacak olan bir sonraki dizimizde, ilişkilerden çok söz edeceğiz. Bu, çoğunuz için oldukça sorun halinde. Biz bunu daha önce de söyledik – bazılarınız belki de bu söylediğimizle düş kırıklığına uğradı – ama ilişkiler, eskiden olduğu gibi değildir, ve eskiden olduğu gibi olmayacaktır. İlişkiler değişmektedir, çünkü siz değişmektesiniz. Siz artık kendinizin bir başka parçasını dışarda aramamaktasınız. Yeni Enerjide siz kendi içinizde bütün olacaksınız, onun için ilişkiler, sizi tatmin etmek zorunda olmayacaktır. Sadece o insanla birlikte olmayı seçtiğiniz için ilişkide olacaksınız.

Onunla şimdi içinde bulunduğun ilişkiye bir bak. Benliğinin içine dön. Bu ilişkiyle ne yaptığını anlayacaksın. Biz izleyeceğiz ve büyük bir sevgiyle seni destekleyeceğiz, ama karar sana ve o eşe kalmış bir şeydir.

SORU: Tobias, lütfen ne tür bir iradeye sahip olduğunu açıkla. Eğer Tanrısal İradeye sahipsen, Dünya’ya gelmek için bunu bırakmak ve Özgür İradeyi üstlenmek durumundasın. Sonra da, Tanrısal İradeyi geri almak için, Özgür İradeyi bırakmak zorunda olacaksın. Teşekkürler! (kahkahalar)

TOBIAS: Yuva’yı terk ettiğinizde….Ateş Duvarından geçtiğinizde, siz tekil ya da Bir İradesinden, Özgür İradeye geçtiniz. Kendiniz için yeni bir kimlik yarattınız. Özgür İradeye sahiptiniz. Dünyaya gelmeden önceki tüm süreçlerde, gittiğiniz tüm gezegenler ve galaksilerde, daha Dünyaya gelmeden önce sahip olduğunuz tüm yaşamlarda, bu Özgür İrade niteliğini beraberinizde taşıdınız.

Özgür İrade, Ruh’un sadece “İstediğin şeyi yapabilirsin ve ben seni koşulsuz bir biçimde seveceğim. İstediğin oyunu oynayabilirsin, kanser oyunu dahil, istismar etme oyunu dahil, kurban olma oyunu dahil. Bu oyunların tümünü oynayabilirsin” demesidir. Ve Ruh şunu demektedir, “Ben seni koşulsuz seveceğim.”

Ama bu oyunları oynamayı bırakırsanız, dualiteden Yeni Enerjiye geçmeyi seçerseniz, Tanrısal İradeniz ortaya çıkacaktır. Tanrısal İrade, Yuva’yı hatırlamaktır, Yuva’yı neden terk ettiğinizin hatırlanmasıdır. Tanrısal İrade şöyle demektedir, “Ben artık oyunlardan sıkıldım. Ben dualiteden sıkıldım. Yeterince şey öğrendim. Yeterince büyüdüm. Şimdi artık, tanrısal tatmin olan Tanrısal İradeyi seçmekteyim.” Siz hala Özgür İradeye sahipsiniz. O sizi terk etmemektedir. Ama şimdi, şimdi o Tanrısal İrade tarafından kucaklanmaktadır. Tanrısal İrade anlayıştır. O berraklıktır. O Yuva’nın anımsanmasıdır, kim olduğunuzun ve neden burada bulunduğunuzun anımsanmasıdır. Perdenin öbür yanında, sanki bir kuklaymışçasına ipleri çeken melekler yoktur. Ruh, herşeye rağmen ipleri çekmemektedir, çünkü Tanrısal İradede, siz Ruh olduğunuzu, her zaman Ruh olmuş olduğunuzu, ve her zaman da Ruh olacağınızı anlamaya başlarsınız. O size sadece, “Artık yolculuğumuzun tamamlanma zamanına gelelim” demektedir.

Özgür İradenizi bırakmak hakkında konuştuğumuz zaman, bazılarınız oldukça duygusal tepkiler verdi. Ama bu, sizin amaçladığınız şeydir. Yolculuğunuzun daha yüksek anlayışı olan Tanrısal İrade….Tanrısal İrade, yolculuğunuzun tamamlanmasını, bitmesini sağlar.

SORU: Bir adaya taşınmam konusunda tüm kapıların açılmasına karşın, Ruh’un istediğini sandığım iş olmadı. Bu, Boşluk yüzünden midir?

TOBIAS: Ruh senin belirli bir işe sahip olmanı istemez. Bunu anla. Ruh’un sana, “Seni candan seviyorum”dan başka bir şey söylemeye çalışmadığını anla. Ruh seni o yöne ya da bu yöne çekmeye çalışmamaktadır. Ve bu haftasonu için burada toplanan varlıklar da – Metatron ve Mikail, Kryon ve Meryem de (seni belirli bir yöne çekmeye çalışmamaktadır). Onlar, “Seni seviyoruz”dan başka bir şey söylemeye çalışmamaktadır. Biz sizin…biz hepinizin, “Kendi benliğim nedir, kendime ne söylemeye çalışıyorum?” demeye başlamanızı istiyoruz. Sen kendine, bir adaya taşınman gerektiğini mi söylemeye çalışıyorsun? Yoksa kendine başka bir şey mi söylemeye çalışıyorsun?

Sevgili varlıklar, KENDİ GÜCÜNÜZÜ HERHANGİ BAŞKA BİR VARLIĞA TESLİM ETMEYİN! Soruyu doğrudan yanıtlamadığımızı biliyoruz. Biz, sizinle sahip olduğumuz, hepinizle sahip olduğumuz bir sorunu yanıtlıyoruz. Ruh size herhangi bir şey söylemeye çalışmamaktadır. Bir şey olduğunda, ve size rehberlik edildiğini farkettiğinizde, yönlendirildiğinizi hissettiğinizde, kendinize teşekkür edin, çünkü bu sizsiniz.

Şimdi, tanrısallığın seni bir adaya mı taşımaya çalışmaktadır, ya da herhangi bir yere? Senin kendi tanrısallığın, değişimlerin kapıda olduğunu anlatmaya çalışmaktadır. Bu, simgelerle gerçekleşmektedir, ve sen bunu yeni bir berraklıkla çok, çok yakında anlamaya başlayacaksın. Ama bunun, coğrafi bir bölgede, özel bir ada olduğunu sanma. Bu bir simgedir. Bu, enerji içeren bir simgedir, ve bunun kilidini açmak sana kalmıştır. Ve sen bunu açabilirsin, çünkü anahtar senin elindedir. Kendi tanrısallığın sana değişimin kaçınılmaz olduğunu, eylemin kaçınılmaz olduğunu söylemektedir. Ama senden, bazı eski bilinçleri bırakmanı isteyecektir. Bize bir an için yetkili birileri gibi konuşmak fırsatı verdiğin için sana teşekkür ediyoruz. (kahkahalar)

SORU: Arkansas, Hot Springs’deki su, Kryon’un “o su” olarak söz ettiği su mudur?

TOBIAS: Tek bir belirli yer ya da belirli su yoktur. Biz burada Kryon’a danışıyoruz. (duraklama) Kendi tanrısallığınızın enerjisel ve moleküler uyumlamaları yapmasına izin verdiğiniz sürece, bedeninizde özümseyeceğiniz her doğal suyun enerjileri vardır. Kryon ve Tobias, 350 Işık İşçisinin, Kutsal Kaseyi (çvr. Holy Grail – son akşam yemeğinde İsa’nın kullandığı farzolunan kase) aramak üzere, Hot Springs, Arkansas’a koştuğunu görmek istemiyor! (kahkahalar) Sonuç olarak, herhangi bir suyu, herhangi bir suyu, herhangi bir yiyeceği, özellikle de canlı yiyecekleri varlığınıza aldığınızda, size hizmet ettiğini göreceksiniz. Şu çukulata parçalı bisküvilerin bile size hizmet etmek istediğini biliyor musunuz? (Tobias, izleyicilerle birlikte güler) Ben bunlara karşı koyamazdım! (kahkahalar) Tabağınızda olan yiyecek…sisteminize girmeye hazırlanan yiyecek….size hizmet etmek istemektedir. Sizin buna sadece izin vermeniz gerekmektedir. Bunların kuşkonmaz, ya da yeşil fasulye, ya da et, ya da patates, ya da kraker, ya da başka bir şey olması, bizim umurumuzda değildir. O size hizmet etmek istemektedir.

Belli bir yiyeceğin kötü olduğu bilincine sahipseniz, SİZE O YÖNDE HİZMET EDECEKTİR. Sizi hasta EDECEKTİR. Tabağınızda bulunanların size sağlıklı bir biçimde hizmet edeceği bilincine sahipseniz, öyle olacaktır. Bu,bu kadar basittir sevgili dostlar. Bunu karmaşık hale getirmeyin. Ve evet, şunu da ekleyeceğiz…Hot Springs’deki suyun enerjisi yüksektir, ama bu su tek değildir.

SORU: Buradaki yaşantımın kalan yolunu giderken daha fazla özgürlüğe sahip olabilmek için, zaten yapmakta olduğumdan başka ne yapmam gerekir?

TOBIAS: Bu anlık zamanda daha fazla yapabileceğin şey, hepinizin daha fazla yapabileceği şey, eskinin artıklarını salıvermektir. Eski zamanlar harikaydı. Size çok iyi hizmet ettiler. Geçmiş yaşamlarınız size çok iyi hizmet etti. Hatta bu yaşam bile size çok iyi hizmet etti. Ama gerçekten bırakmak, gerçekten salıvermek zamanıdır. Bu hepiniz için şunu da içermektedir – Cauldre söylemek üzere olduğumuz şeyden hoşlanmadı, ama size sık sık söylediğimiz gibi, biz yine de sözümüzü esirgemeyeceğiz – bu, eski ilişkilerinizi de kapsamaktadır. Bırakın onları. Şu anda içinde olduğunuz ilişkiyi, şu anda birlikte olduğunuz eşle olan ilişkiyi…bırakın. Eğer bu ilişki uygunsa, size zaten geri gelecektir. Şimdi, biz hepinizin pazartesi günü koşa koşa avukata gitmenizi söylemiyoruz. (kahkahalar) Söylediğimiz şudur, bir an için geri çekilin. Eşinizin gitmesine izin verin. Onları en yüksek hayırları için salıverin. Onlara yüklediğiniz beklenti ve yükleri alın ve gitmelerine izin verin. Neler olduğuna bir bakın.

Bazıları kapıdan çıkacak ve bir daha geri dönmeyecektir. Onlar daha mutlu ve tatmin olacaklardır. Diğerleri, siz onları enerjisel olarak bıraktığınızda o kadar şaşıracaktır ki, yeni bir koşulsuz ve parlayan sevgiyle, ilk birleştiğinizde deneyimlediğiniz sevgiye çok benzer bir sevgiyle uçarak size geri geleceklerdir. Ama bu kez bu sevgi saf, ve temiz ve kontratsız olacaktır.

Yolculuğunun bu aşamasında ne yapabilirsin? Yapabileceğin şey bırakmaktır. Biz bundan söz ettik. Biz, “kimliksizlik”ten, eskiyi salıvermekten söz ettik. Biz Yükseliş Boşluğundan – bir durum ya da sorun olduğunda yoldan çekilmek olan Yükseliş Boşluğundan söz ettik. Yoldan çekilin. Kafanızı bir kenara koyun. Tanrısallığınızın ortaya çıkmasına izin verin. O zaman, mucizelerin olduğunu göreceksiniz.

Salıvermek demek….insan melekler olarak gerçekleştireceğiniz en zor şey demektir, çünkü kat kat oluşturma arzusu mevcuttur. Ama bu katmanların bir noktada yıkılması gerekmektedir. Bu yaşamda gerçekleştirdiğiniz budur. Bu bilge soru için sana teşekkür ediyoruz.

SORU: Herşeyin hayrıma olduğunu biliyorsam da, gelirken arabamın vitesi neden bozuldu ve burada üç ya da dört gün fazla kalmama neden oldu? (kahkahalar)

TOBIAS: Sevgili varlık, vites, mekanik aksamı iyi olmadığı için bozuldu! (yoğun kahkahalar) Aslında soru şudur, “Sen bununla başa çıkabiliyor musun? Buna uyum sağlayabiliyor musun?” Ruh’un, vitesini bozmadığını anlayabiliyor musun? Onun bozulmasına imalatçı neden olmuştur. (yoğun kahkahalar) Ruh sana herhangi bir şey söylemeye çalışmamaktadır. Ama sen, içinde bulunduğun anla başa çıkabiliyor musun? Ruh’un ya da meleklerin bunu neden yaptığını, ya da onların sana ne söylemek istediğini anlamaya çalışarak, arkana ve yukarıya bırakmayı kes. Onlar araba kullanmazlar. Pek de umurlarında değildir. (kahkahalar) Ama sen, içinde bulunduğun anla başa çıkabiliyor musun? Soru budur.

SORU: Kendimi yeni iş sahama hazırlamak amacıyla yapabileceğim şey nedir?

TOBIAS: Biz yine, salıverme konusuna geri geleceğiz, şeylerin nasıl olduğuyla ilgili beklentilerini salıvermek, bu şifa gibi şeylerin, hatta öğretmekle ilgili şeylerin ne olduğu hakkındaki düşüncelerini salıvermek. Evet, biz senden, öğretmekle ilgili sahip olduğun bilinci salıvermeni rica etmekteyiz. Çok insanın öğretmekle ilgili önyargılı olduğu, bize sevgili Linda tarafından aktarıldı. Hatta Shaumbra ve aile olan çoğunuzun bile, öğretmenin ne olduğuna dair belirli bir fikri var. Bırakın bunu. Sözünü ettiğimiz şu Boşluğa girin. Geniş ve berrak ve güzel bir resim görmeye başlayacaksınız. Ve bunu gerçekleştirdikçe, yeni bir berraklığa sahip olacaksınız. Yeni işine nasıl yaklaşacağını, o zaman anlayacaksın.

SORU: Ben evimde kalacak mıyım, ve eğer öyleyse, ne kadarlık bir süre için? Eğer taşınırsam, bu eyaletin dışına mı taşınacağım? Bana sağlayacağın her bilgi için teşekkür ederim.

TOBIAS: Biz şimdiden biliyoruz ki, sen de bu soruyu yanıtlamayacağımızı biliyorsun. (kahkahalar) Biz kahin değiliz. Bizim kristal kürelerimiz yoktur. Biz, senin ne yapacağını göremeyiz. SEN muktedirsin. Karar verecek olan SENsin. Biz sadece oturup sizi izleriz, ve severiz ve ilgileniriz. Gerisi size kalmış bir şeydir. Bu güzel bir sorudur. Bu, güzel bir benzetmedir. Eski evinden taşınmaya hazır mısın? Eskiyi bırakmaya hazır mısın? Tanrısallığına hazır mısın? Oh evet, Metatron sormaktaDIR, “HAZIR MISINIZ?” Ne zaman taşınacağın, sana kalmış bir şeydir.

SORU: Geçen yılın Tobias kanallıkları sırasında, mavimsi bir yeşil katman geliştiren beyaz taşın özelliği nedir?

TOBIAS: Bu değişime neden olan sevgili dost, sadece senin kendi gücün ve kendi titreşimindir. Sen, bir anlamda, kendi enerjini bu taşa yükledin. Bu, senin bir yansımandır. Bu sana, ve tüm diğer kişilere, insan olarak ne denli güçlü olduğunuzu göstermektedir. Siz, bir taşın içindeki molekülleri değiştirebilirsiniz! Enerjniz, çevrenizdeki şeyleri değiştirebilir! Beraberinde taşıdığın bu taş, tanrısal olduğunu söyleyen güzel bir simgedir. Ruh, kayadan daha güçlüdür. Kalp, taştan daha etkilidir. Siz gerçekten bilinci değiştirebilirsiniz. Ve bilinci değiştimekle de, çevrenizdeki herşeyi değiştirirsiniz. Bu soruyu yönelten kişiden rica ediyoruz, bu taşı diğer kişilere göster, bu üç gün boyunca bunu ve Tanrısal İnsanın gücünü ve bu güçle neler yapılabileceğini göster onlara. Kendine bu armağanı vermenin bir nedeni de budur – böylece, bilincin dağları oynatabileceğini diğer insanlara gösterebileceksin.

SORU: Tobias, Yeni Enerji’deki çocuklarımız için, eğitim reformları ve programları hakkında bir görüşe sahip misin?

TOBIAS: Kesinlikle sahibiz: Güzel bir temizlik! (kahkahalar) Ama bu zor olacaktır. Zaman alacaktır. Bu, sizin yeni bir bilince gelmenizi isteyecektir. Bu bir geceden ötekine olmayacaktır. Bu, siz diğer insanlara tanrısallığı öğretmeye başladığınızda, ve onlar da başkalarına öğretmeye başladığında olacaktır. Ve zamanla, senin başka bir insana tanrısal yolculukla ilgili öğrettiğin şeyler, yolunu eğitim sistemlerine, okullara bulacaktır, bu belki senin kullandığın sözcüklerin aynısı olarak değil de, bilinç olarak meydana gelecektir.

İnsanlar, gücün kendi içlerinde yattığını, ve bir kitapta, ulusta, inançta, ya da bunun gibi herhangi başka bir şeyde olmadığını anlamaya başladığında….bilinçteki bu değişim, çocukların nasıl eğitileceğini de değiştirecektir. Shaumbra olan hepiniz, kendiniz için ve çocuklarınız için, şimdi öğretin, dinleyerek öğretin. Ah diliyle Tanrısal Benliğinizi dinleyerek öğretin. Sizinle iletişim kurmaya çalışan çocuğun, gerçekte söylediği şeyin ne olduğuna kulak verin. Gerçek öğretinin nasıl yapıldığını anlamaya başlayacaksınız.

Anlamaya ve bilmeye başlayacağınız bu prensipler, zamanla okul sistemlerine girecektir. Ama bu biraz zaman alacaktır. Bizim bakış açımıza göre bir temizlik sürecine ihtiyaç vardır. Ve burada bulunan çoğu kişi – nasıl desek – bize şimdi katılan ve bu enerjide bulunan kişiler….bu çabanın öncüleri sizler olacaksınız. Ama bu zaman alacaktır, ve enerjiye ihtiyaç duyacaktır.

SORU: Tobias, yıllardır gerçekleştirdiğim salıvermelere rağmen, bir insan duygusal olarak bana yaklaşmaya kalktığında, hala ters bir fiziksel tepki veriyorum. Önerin nedir?

TOBIAS: İçinde çok yaralar var. Çok yaralanmışsın. Belki de şimdi, dışsal bir ilişkinin o kadar da önemli olmadığını anlamak için, kendinle olmak zamanıdır. Bu eski yaraları belki de dışardaki bir ilişki bandajıyla iyileştiremeyeceksin. Belki de, kendi iç benliğinle zaman geçirmek zamanıdır.

İlişkilerin olmalı mı, olmamalı mı, ya da insanların sana yakın ya da uzak olmasıyla ilgili bu kadar endişelenme. Kendine ve Ruh’a ve içsel varlığına zaman ayır. Böylece, bu eski yaraları iyileştirebilecek ve bırakabileceksin. Ondan sonra da, başkalarıyla açık ve sevgi dolu ilişkiler kurabileceksin. Bu ara, ilişkiler kurmak zorunda olduğunu düşünüp de, baskı yapma kendine. İçine dön, ve bunun doğal olarak meydana gelmesine izin ver.

SORU: Tobias, kocam eve geri dönecek mi? (bazı izleyiciler güler)

TOBIAS: Bu yine, yanıtlayamayacağımız bir sorudur. Sana söyleyebileceğimiz şey, bununla ilgili endişelenmemektir, endişelenme. Şu anda olmakta olan şey uygundur. Şu anda olmakta olan şey sana, yeniden kendini beslemek, kendine bakmak, başkarı hakkında endişelenmemek, ama kendine odaklanmak zamanı olduğunu göstermektedir. Bununla ilgili çok derin duygusal sorunlar söz konusu, ama şimdi buna girmek zor olurdu. Ama kocanın da şu anda çok yoğun, içsel bir süreçten geçtiğini anla. Dışardan öyle gözükmese de, o çok, çok derin bir ruhsal arayışın içinden geçmektedir. Bir anlamda şöyle de düşünebilirsin, onun bu ruhsal arayışa girmesine katkıda bulundun. Biz, dönüp dönmeyeceğini bilmiyoruz, ama geri gelirse, senin eskiden tanıdığın kişi olmayacaktır artık.

SORU: Sevgili Tobias, tam fiziksel benliğimi kabul etmeye başlamışken, sen bize, aynada gördüğümüz kişinin, aslında biz olmadığını söylüyorsun. (kahkahalar) Lütfen karışan kafamı “yerine” getirebilir misin?

TOBIAS: Aynaya baktığın zaman, fiziksel formun ötesine bak. Aynaya baktığın zaman, gözünü kendi ruhuna dik. Gözünü, kendi tanrısallığına dik. O fiziksel bedenin ötesine bak. Ama o fiziksel bedene baktığında, onu da sevmeni rica ediyoruz. Ama sonra onun ötesine, gerçek kimliğine bak. Sadece gözlerine bakma, ama gözlerinden görünen ruhuna bak. Biz sizin fiziksel kimliğinizden vaz geçmenizi istemiyoruz. Biz, onun ötesine bakmanızı ve aynada gerçekten kim olduğunuzu görmenizi istiyoruz.

SORU: Tobias, ben sürekli olmayacak, ama candan olacak bir ilişkiye açık olduğum bir zamandayım. Böyle bir ilişkiyi ufukta görüyor musun? (kahkahalar)

TOBIAS: (kendi kendine güler, bunun üzerine izleyiciler daha fazla güler) Zihninin şu anda içinde bulunduğu durum ve düşünce tarzınla, ilişkileri kendine çekeceğini görüyoruz….hem de birbiri ardına. (kahkahalar) Çünkü sen kendi dışında bir şeyler aramaktasın. Bir ilişki arzulamaktasın. Ama önce kendi tanrısallığınla ilişkiye girmeye çalış. Ondan sonra, yaşamına çok mutluluk getirecek birisiyle, çok uzun sürecek ve çok tatmin edici, tamamlayıcı olacak bir ilişkiyi kendine çekebileceksin. Biz kehanetlerde bulunmaktan hoşlanmayız, ama zamanın gelmesini, doğru zamanın gelmesini bekleyen biri var. Ama onların enerjisinin sana gelebilmesinden önce, senin kendinden hoşnut olman, kendinle tatmin olman gereklidir.

SORU: Lütfen zamanı açıklamaya çalışır mısın – perdenin öte yanındaki, tüm zamanların birlik yaratarak birbirine geçmesine karşılık, Dünya üzerindeki, geçmiş, şimdi ve gelecek zamanlar. Bugün gerçekleştirdiğimiz şeyler, aynı anda var olan diğer yaşamları nasıl etkilemektedir?

TOBIAS: Yanıtımızı dinlemek için dileriz ÇOK zamanınız vardır, (kahkahalar) çünkü bunu açıklamak, Cauldre’nın, hatta bizim bile bu geceye ayırmak istediğimiz zamandan çok, çok fazlasını alır. Öncelikle, bizim tarafta zaman olmadığına dair sahip olduğun anlayışı bırak. Bu anlayışın nereden kaynaklandığını anlamıyoruz. Bizim tarafta bir tür zaman VARDIR. Sizinki gibi değildir. Kolumuzda, şu saatlerle dolaşmayız.

Ama meydana gelen olayların düzeni açısından bir ilerleme vardır. Perdenin bizim yanındaki enerjimizde, HERŞEY aynı anda OLMAMAKTADIR. Bu bizim için çok karmaşık olurdu. Düşüncenin uç noktasında, haklısın, zaman diye birşey yoktur, çünkü herşeyin bir daire gibi olduğunu, herşeyin geri geldiğini göreceksin. Ama bu genişleyen ve spiralimsi bir çemberdir. Olaylar, kendi üstlerine kapaklanmaz. Yani bir anlamda, bir olaylar dizisi mevcuttur.

Şimdi, Dünyada yürüyen insanlar olarak, kendi algılarınıza göre yaşantınızı zaman ile tanımladınız, ve bu uygundu. Zaman engellerini aşmaya çalışmamalısınız. Yaşamınızla ilgili yapacağınız daha iyi şeyler vardır. Ancak, zaman algılarınızın, anlayışınızın değiştiğini GÖRECEKSİNİZ. Bazı günler size çok daha uzun, bazıları da çok daha kısa gelecektir. Kendi kişisel yaşamlarınızda bir “zaman kayması kavramı”na sahip olacaksınız. Ve, bunu da özellikle önünüzdeki yıllarda hissedeceksiniz. İnsanlık, kuantum değişimi noktasına gelince, zamanın kaydığını özellikle hissedeceksiniz.

Çoğunuzun, kendi yaşamında bu kayan zamanı hissettiğini biliyoruz. Ve sonra, çok kişinin bunu durdurmaya çalışması, bizi eğlendirmektedir. Panikliyorsunuz. Eski zamanınıza geri dönmeye çalışıyorsunuz. Bunun değişmesi ve dalgalanması uygundur. Ve bu böyle olmaya da devam edecektir.

Zamanın bizim tarafımızda nasıl işlediği ve zamanın evreninizde nasıl işlediği yönündeki açıklamalara gelince…bunu başka bir zaman açıklamayı tercih edeceğiz, (kahkahalar) çünkü ailenin, tanrısallığıyla bütünleşmeye odaklanmasını istiyoruz. Ve bu, kalpten gelen bir enerjidir. Bu, güneyde oturan Meryem’den gelen ve onun desteklediği bir enerjidir. Kendinizi bu zaman analizine çok kaptırırsanız, yine aklı devreye sokmuş olursunuz. Tanrı’yı akıl yoluyla bulmaya çalışıyor olursunuz. Ama tanrısallığınızın çiçek açmaya devam etmesine izin verirseniz, beyninizle analiz etmek ihtiyacı duymayacağınız bir zaman anlayışına sahip olacaksınız. Bu size farklı bir şekilde gelecektir.

SORU: Tobias, yeni bir yaşama – bazılarımız için – bu bedenlerle nasıl yükseleceğiz?

TOBIAS: Bu mükemmel bir soru, ve biz de bunu hala sizinle birlikte anlamaya çalışıyoruz. (kahkahalar) Fiziksel bedeninizin hücreleri, molekülleri, atomları, kendilerine ait bir belleğe sahiptir. Onlar, nesiller boyunca ve binlerce yıldır yerleştirilmiş belirli bir kalıba, modele sahiptir. Onlar, deyim yerindeyse, bir doğum, yaşam ve ölüm sürecinden geçmek kalıbına sahiptir.

Şimdi, bunu nasıl değiştiririz? Eh, bunun en kolay yolu, bilincinizledir. Aklınızla değil ama. Daha uzun yaşamayı İRADEYLE sağlayamazsınız, ama kendinize İZİN VEREBİLİRSİNİZ daha uzun yaşamak için. Önceki soruyu soran kişinin taşına bakın. Bu taş, bilincin madde üzerindeki etkisini göstermektedir. Bilincinizi değiştirdikçe, içinizdeki hücre ve moleküllerin kalıbını da değiştirebilirsiniz. Sağlığınızı geliştirebilirsiniz, Yaşamınızı uzatabilirsiniz.

Ama bunun bilinçle olması gerekir. Akılla ya da zihinle gerçekleştirilemez. Biz şimdiden bazılarınızın bununla mücadele ettiğini görüyoruz, şöyle diyorsunuz, “Ben daha uzun yaşayacağım. Daha uzun yaşayacağım. Kahretsin, atomlar, moleküller, daha uzun yaşayın! Daha sağlıklı olun!” (kahkahalar) Bu, işe yaramayacaktır. Bu sadece bedeninizi şaşırtacaktır, sonra da hastalanacaktır.

Bilinç, Tanrısal Benliğinizin anlaşılmasıdır. Bilinç, herşeyin ve kim olduğunuzun, gelişmiş anlayışıdır. Bilinç, akılda ya da zihinde yaratılmış bir inanç değildir. O, kalpten ve ruhtan gelen bir enerjidir. Bilincinizle, içinizdeki ve tüm çevrenizdeki maddelerin davranışını değiştirebilirsiniz.

Bedenin bu şeylerinden, ve bedenin geçiş sürecinden yarın daha söz edeceğiz. Bazılarınızın (dünyayı) terk etmeyi seçmesinin, ya da terk etmeyi seçebilecek olmasının bazı nedenlerinden söz edeceğiz. Biz – nasıl desek –yaşamı uzatmak için – bunu seçerseniz eğer – kendi fiziksel varlığınızla kurulacak iletişim ve uygunluktan söz edeceğiz. Ama bu, en büyük soruyu içermektedir – gitmek istediğiniz uzaklık ya da mesafe nedir?

Ve böylece sevgili dostlar ve aile, kendileriyle çalıştığımız ve çok iyi tanıdığımız ve bu odanın enerjisinde bulunan o kadar çok, o kadar çok kişi var ki….önünüzdeki üç günlük sürede, bırakın Mikail, ve Kryon, ve Metatron ve Meryem sizi kucaklasın, ve beslesin, ve sevsin. Onların buraya getirdiği şeye değersiniz. Kendinizi onlara teslim edin. Onların sizi kollarına almasına, ve sevmesine, ve sizi kucaklarında sallamasına, ve beslemesine izin verin, çünkü bunu gerçekten hak ediyorsunuz. Onlar bunu yaparken, tanrısallığınız da şimdi gerçek çalışmayı gerçekleştirebilir.

Sizi candan seviyoruz. Ve sizin zamanınızla önünüdeki üç gün boyunca, bizler sizi, gerçek melekleri onurlandırmak üzere tüm ihtişamımız ve heybetimizle burada olacağız.

Ve öyledir!

Kırmızı Meclis’in varlıklarından Tobias, Golden, Colorado’da yaşamakta olan Geoffrey Hoppe tarafından sunulmaktadır. Tobit’in mukaddes kitabında bulunan Tobias’ın öyküsü, Crimson Circle sitesinde bulunmaktadır.
www.crimsoncircle.com. Tobias materyelleri, bedelsiz olarak dünyanın her tarafında bulunan ışık işçileri ve Shaumbra’ya, Ağustos 1999 tarihinden beri sunulmaktadır. Bu tarih Tobias’ın, insanlığın yıkım potansiyelini aşıp, Yeni Enerjiye girdiğini söylediği tarihtir.

Crimson Circle, Yeni Enerjiye geçiş yapacak ilk insan (kılığındaki) meleklerden oluşan global bir ağdır. Bu kişiler, yükseliş halinin sevinç ve zorluklarını deneyimlerken, diğer insanların da yolculuğuna, paylaşım, ilgi ve yol göstererek yardımcı olmaktadır. Crimson Circle’in sitesine her ay 40.000’in üzerinde ziyaretçi, son materyelleri okumak ve kendi deneyimlerini tartışmak amacıyla girmektedir.

Crimson Circle her ay Denver, Colorado’da, Tobias’ın, Geoffrey Hoppe kanalıyla son bilgileri sunduğu yerde biraraya gelmektedir. Tobias, kendisinin ve Crimson Council’ın (Kırmızı Meclisin) diğer semavi varlıklarının, aslında insanoğlunun kanallığını yapmakta olduğunu bildirmektedir. Tobias’a göre, onlar bizim enerjilerimizi okumakta ve biz içimizde deneyimlerken, dışardan da bakabilmemiz için, kendi bilgilerimizi bize geri tercüme etmektedirler. Crimson Circle toplantıları herkese açıktır, ama LCV takdir edilir. Katılımı gerektiren hiç bir şey ve ödenmesi gereken bir aidat yoktur. Crimson Circle, dünya çapındaki Shaumbra’nın açık sevgisi ve bağışları yoluyla bolluğu kabul etmektedir.

Crimson Circle’ın en yüksek amacı, insan melekler ve öğretmenler olarak, içsel spiritüel uyanış yolunu yürümekte olan kişilere hizmet etmektir. Bu hıristiyanlıkla ilgili bir misyon değildir. Tersine, içsel ışık, merhamet ve ilgi bulabilmeleri amacıyla, insanları senin kapına getirecektir. Kılıçlar Köprüsü’ndeki yolculuğuna başlayan bu kendine has ve değerli insan sana geldiğinde, o anda ne yapman ve öğretmen gerektiğini bileceksin.

Eğer bunu okumaktaysan ve gerçek olduğunu ve bir bağın olduğunu hissediyorsan, sen gerçekten Shaumbra’sın. Sen insan (kılığında) bir öğretmen ve bir rehbersin. İçindeki tanrısallık tohumunun bu anda ve gelecek tüm zamanlar için çiçek açmasına izin ver. Hiç bir zaman yalnız değilsin, çünkü tüm dünyada bir ailen ve çevrendeki semavi boyutlarda melekler vardır.
Bu metni lütfen ticari amaç olmaksızın ve bedelsiz olarak dağıtın.
Lütfen bu bilgiyi, dipnotlar dahil bütünüyle kullanın. Tüm diğer kullanımlar, Geoffrey Hoppe, Golden Colorado’dan alınacak yazılı onayı gerektirir.
Telif hakkı 2001, Geoffrey Hoppe, P.O.Box 7328, Golden, CO 80403.
e-posta: tobias@crimsoncircle.com. Tüm haklar mahfuzdur.

Leave a Reply