Rehberler, Ölçüm ve Yeni Enerji

Binyıl (Milenyum) Mesajı – Bölüm I

Işık işçilerinin Binyıl Kutlamaları’nda sunuldu

Nederland, Colorado

Not: Bu mesaj, Kryon Işık İşçileri Binyılı Geçme Kutlamaları’nda 31 Aralık 1999 sabahında verildi. üç günlük kutlamalar, Colorado Rokie mountains dağlarında, Nederland’de rüstik bir köşkte yapıldı. Kryon’un kanallığını yapan Lee Carroll’de dahil olmak üzere, 50 kadar ışık işçisi küçük toplantı salonunun kapasitesini doldurmuştu. Binyıl haftasonu toplantısının bu ilk önemli olayıydı.

Tobias:

Ve öyledir dostlarım, bu aile tekrar biraraya geliyor. Bu sabah (31 Aralık 1999) sizinle birlikte bu alana girmek için yavaşça sıraya giriyoruz. Toplantınıza bizi davet ediyorsunuz. Birlikte, insan ve Ruh ve bu tarafta toplanan varlıklar, kutsal alanı oluşturmak için, biraraya geliyor. Bunun gibi toplantılarda daha önce de söylediğimiz gibi, insanlar, melekleri içeri davet ettiğinde -birlikte kaynaştığımız zaman- biz kutsal bir alan yaratıyoruz, yeni bir boyut, daha önce bilinmemiş bir boyut ve enerji. Bu dostlarım, Yeni Dünyanın, Yeni İnsanın enerjisidir. Ve bu, biz bu sabah biraraya gelirken, burada meydana gelmektedir.

Şimdi, burada birçok enerji dinamikleri oluşmakta ve birkaç dakikalığına, ben Tobias, Cauldre olarak adlandırdığımız (kaool-dra olarak söylenir) dostumuz kanalıyla konuşacağım. Bu olmaktayken, “dokuyucular” dediğimiz varlıklar içeri girip, buradaki en uygun birleşmeye izin verecek enerji dengelerini ayarlayacaklar. Ve bunun oluşması sizin zamanınızla birkaç dakika alacak.

Oh dostlarım, burada olmakta olan bir olay var ve bu sizin (31 Aralık 1999) gününüzde oluyor. Bu insanca bir olay, ama bunun güçlü nitelikleri ve karakteristiği var. Bu sadece bir tarihin değişmesi olsa da -bir binyıldan ötekine geçmek-, siz insanlar olarak, enerji ve sembollerle dolu birşeye tanık olacaksınız; bunu dikkatle izlemenizi istiyoruz. Yeni binyıl dünyanızdan akarken, olanları görmek için izleyin. Nelerin olacağını, kutuplaşmanın bazı izole köşeleri dışında çok az şeylerin olacağını tahmin ettiğinizi biliyoruz. Yeni binyıl dünyanıza akarken bunun size söylediği şudur; hepiniz burada, uyumlama ve değişimleri gerçekleştirme ve dünyanıza barış ve birlik getirme çalışmalarını yaptınız.

Bu bir kaos zamanı olabilirdi ve evet, daha önce de söylediğimiz gibi, dünyada kan gövdeyi götürdüğü bir zaman olabilirdi. Ama bugün, burada böyle olmadığı için sevinin. Dışsal olarak çok az şeyin olduğuna, ama içsel olarak çok şeyin olduğuna sevinin. Bunun üzücü ve kaotik bir zaman olmasındansa, dingin ve neşeli bir zaman olmasına izin veren birçok değişimi siz yaptınız. Onun için perdenin bu tarafındaki bizler, dünyanızdaki bu akışı izlerken seviniyoruz. Ve siz, bizim sizi neden bu kadar onurlandırdığımızı merak ediyorsunuz.

Ţimdi, bugün konuţulacak çok ţey var. Buna bir dakikaya kadar geleceđiz. Ama önce, buradaki enerjiyi biraz açıklayacağız. Ben, Tobias, bir insan bedenine girmiştim. Birçok, birçok yıl önce ben dünya üzerinde yürüdüm. Ve dostumuz Cauldre’nin (kanallık eden) bize hatırlattığı gibi, dünyada bedenlenmem bu yakınlarda değildi. Onun için, olmakta olan şeyler, enerjinin dönüşümü bana pek tanıdık gelmiyor, ama biz kesinlikle sevgi ve destekle buradayız. Tobias ve burada toplanan diğer varlıklar kanalıyla getirilen enerji, bizim daha öncede değindiğimiz Kırmızı Meclis enerjisidir. Basite indirgersek, Kırmızı Meclis, öğretiye dayalı bir spiritüel enerji grubudur. Bu gruptan olanlar, yeni enerjilerle başa çıkmayı öğrenmek ve sonra da başkalarına bunu öğretmek amacıyla tüm evrenlerde, yeni enerjilere ve yeni yaradılışlara girerler. Bu enerjiyle bağlantılı olan, sizin kırmızı diyeceğiniz bir renk titreşimi vardır. Bu bir anlamda bir öğretmenler derneğidir. Özel (başkalarını dışlayan) değildir.

Bugün bu odada toplananlar, buraya randevuyla getirilenler, durumlar garip gözükse de, hepsi bu kırmızı ailesindendir. Çünkü her biriniz, yüreğinizde bildiğiniz gibi, bir öğretmensiniz. Her biriniz bir sevgi ve ışık elçisisiniz. Her biriniz bizimle çalıştı, ve biz hepimiz Kryon enerjisiyle birlikte çalıştık. Böylece, burada tanıdık bir duygu var.

Şimdi, burada enerjileri dokuyanlar, insan bilinci enerjilerini, perdenin öte tarafının bilinciyle kaynaştıranlar, enerji birleştirme çalışmalarını bitiriyorlar. Bizim sizinle burada gerçekleştirdiğimiz, yeni ve kutsal bir bilinç, yeni bir boyut yaratmaktır. Bu daha önce yaratılmamıştı, ama bu sizin içine geçiş yaptığınız yeni enerjinin şablonunu oluşturacak. Ruh ile sizin insan bilinciniz birbiriyle kaynaşıp örtüştüğünde, birbirine bir çekim oluşur. Onun için son zamanlarda, sanki iki dünya arasında gidip geliyormuşsunuz gibi hissediyordunuz, çünkü bu her zaman ayrı olan iki enerji, şimdi biraraya geliyor. Daha önceki oturumlarda söylediğimiz gibi, bazı fiziksel rahatsızlıklar dönemi olabilir. Bunun için buraya gelen bazılarınız bedensel tepkilerden, biyolojik tepkilerden geçiyor. Bir bütünlenme oluşmaktadır. Başka insanlar için duygusal bir rahatsızlık var, yumuşak bir biçimde söylersek, kimliğiniz, Tüm Olanınız’la kaynaşmaktadır. Bu geçtiğiniz dönemle sabırlı olun. Bu işlemle (prosedürle) sabırlı olun.

Enerjileri dokumak için gelenler şimdi, uygun olarak, bu yeri terk ediyorlar. Şimdi bu toplantılarımızın en sevdiğimiz bölümüne geliyoruz. Daha önce söylediğimiz gibi, burada sözcükler o kadar önemli değildir. Önemli olan yaratılan enerjidir. Önemli olan, size ve sizden ve Ruh’tan iletilen sembollerdir. Önemli olan, ailenin kutsal ve güvenli bir alanda toplanmasıdır.

Şimdi sessizce yüreğinizden vereceğiniz izinle, ve sadece sizin vereceğiniz izinle, bu enerjinin son birleşmesinde öne çıkmak istiyoruz. Sizi kucaklamak için, yanağınıza bir öpücük kondurmak için, enerjisel olarak sizinle birleşmek için öne çıkmak istiyoruz. Burada bugün bize katılan, daha sonra açıklayacağımız, başka varlıklar da var. Şimdilik, dostumuz Cauldre’dan bir an sessiz olmasını rica ediyoruz, ve eğer uygunsa, yüreklerinizi açmanızı, size tekrar dokunabilmemiz için bize izin vermenizi (rica ediyoruz).

(sessizlik)

Dostlarım, bugün, geçen yılınızda olmuş üç olaydan bahsedeceğiz.

İlki (kronolojik sırada değil, ama şimdiyle ilişkili olduğundan): Bu yılın son zamanlarında, bu odadaki ışık işçileri ve birçok başkaları için, epey üzüntüye neden olan bir olay oldu. Bu olay, bu dünyada olduğunuzdan beri, her zaman sizin enerji alanınızın içinde olan rehber ve meleklerinizin, enerjinizden geri çekilmelerini tamamlamalarıydı. Onlar her zaman etrafınızda kutsal bir alanı doldurdular. Onlar her zaman yakınınızdaydı. Oh evet, onlar belki her zaman sizin insanca isteklerinizi yerine getiremediler ama her zaman bir alanı doldurdular. Onlar sizin için, yer-tutucu ve enerji dengeleyicisi oldular. Sizin için (aradaki) perdeye köprü oluşturanlar, dengeyi koruyanlar onlar oldu. Siz dikkatinizi insan halinize vermişken, onlar yuvaya olan dengeyi korudular.

Bu yılın son dönemlerinde, onlar enerji alanınızı terk ettiler. Her birinizin buna değişik bir tepkisi oldu. Ve neden olduğunu bilmeden, büyük bir kaybetmişlik, boşluk duygusu oldu ve Ruh’un sizi neden terk ettiğini anlayamadınız, en iyi dostunuzun ve yaşamınızın aşkının, neden sizi terk ettiğini anlayamadınız. Ve bazılarınız, bu olay daha olmaktayken bunu deneyimlediniz. Rehberleriniz enerji alanınızı uygun olarak terk ettiler, böylece gerçekliğinize (realitenize) Gerçek Benliğinizin enerjisini almaya başlayabilesiniz diye. Gerçek Benliğiniz artık başka bir bilinçte kalmayacak. Artık Gerçek Benliğinize, sadece en derin içinize dönme halinde bağlanmayacaksınız. Rehberleriniz gitti, tıpkı devaların dünyanızı yıllar önce terk etmeleri gibi. Onlar şimdi enerji alanınızı, Gerçek Benliğiniz ile bütünleşmenize izin vermek için terk ettiler. Gerçek Benliğiniz gelemiyordu, çünkü alan tutulmuştu. Rehberleriniz geri çekilince, alan boşaldı. Ve sizin tarafınızdan bir tepki oldu.

Ve şimdi, en yüksek mertebe ve titreşimden olan ışık işçileri ile burada yaptığımız bu kutsal toplantıya, rehberleriniz tekrar geri geldiler bu sabah, size dokunmak için, hiçbir zaman yalnız olmadığınızı size hatırlatmak için. Burada sizinle sevgi ve destek içinde oturmak üzere geri geldiler. Her birinizi, ne kadar zor olursa olsun, yolculuğunuza devam etmeniz konusunda cesaretlendirmek için geri geldiler. Onlar, yolculuğunuza devam etmeniz için sizi cesaretlendiriyorlar. Eğer şimdi bir sevgi, Yuva deneyimi yaşıyorsanız, bu, kısa bir an için, rehberlerinizin geri gelmiş olmasındandır. Ve her ne kadar sizin direkt enerji alanınızı terk ettiyseler de, sizi tamamen terk etmediklerini bildiriyorlar. Bir meselle (anlatacak olursak), onlar tüm bu zamanlar boyunca oturdukları evin odalarını terk ettiler. Ve evi size terk ettiler. Onu size terk ettiler ki, Gerçek Benliğinizin içeri girmesine izin vermek için ruhunuzun tüm kapı ve pencerelerini açabilesiniz diye. Bu ilk olaydı. Onlar size hoşgeldiniz diyor. Onlar sizinle, o kadar güçlü ve o kadar özel ve içinizde o kadar derin bir sevgi ve bağ paylaşıyorlar ki.

Bu yılın ikinci olayını açıklamak biraz zor, çünkü sizin insan bilincinizin farkında olmadığı bir fiziği içeriyor olabilir. Böylece bu zaman süresince, burada olan rehberleriniz, insan dilinin tanımlayamadığını, her birinizin daha iyi anlayabilmesi için, sembolleri tercüme etmeye yardım edecek. Bu yılınızda – yılınızın erken dönemlerinde- kozmik düzeylerde olmuş olan bir olay var; tamamı hemen şimdi değil, ama bir zaman içerisinde sizin insan veya Dünya düzeyinizi içerecek bir olay. Sizin evreniniz dualitenin enerjisi ve dinamiği ile kurulmuştu, sizin “ışık” ve “karanlık” dediğinizle. Ve Dünya üzerinde bu aynı enerji nitelikleri kesinlikle var ve bulunuyor. Evreninizde ve gezegeninizdeki ışık ile karanlığın dengesi -ışık ile karanlığın savaşı- uygundu. Çünkü hangi tarafın kazandığını görmekten daha büyük, çok daha büyük bir plan var. Çok daha büyük bir plan. Siz yüreğinizde bunu biliyorsunuz, ne ışıkta ne de karanlıkta bir doğru olmadığını, çünkü her ikisinin de olan olduğunu. Ama evreninizdeki dualite, bizim “ikinci yaradılış” dediğimiz şeyi anlamaya (aslında yine çok daha büyük bir plan söz konusu) yardımcı olmak açısından önemliydi. Bu dualite, bu ışıkla karanlık arasındaki fark çok savaşlara neden oldu, çok acılara neden oldu, Dünyanız tarihinde çok korkunçluklara neden oldu, ama o uygundu. Bu uygundu.

Takvim yılınızın başlarında, beklenenden erken gelen bir olay oldu. Bir olay oldu; evreniniz enerjisinin iç (esas) düzeyinde kutuplar arasında bir anlaşma oldu, ışık ve karanlık arasında. Sonsuz savaşlardan ve sonsuz ayrılıktan gelen önemli bir anlayış ve bilişin sonucu olarak, ışık ve karanlığın birleşip, yeniden bir olması anlaşması oldu. Şimdi, gerçekte onlar her zaman birdiler, ama aynanın değişik tarafları olmayı seçmişlerdi. Bir’in iyiliği için, ayrılık yoluyla daha iyi anlamayı seçmişlerdi. Ve onlar şimdi tekrar birleşmeyi seçtiler.

Bu içermeler hemen herşeyi etkilemeyecek. Özellikle perdenin sizden yana olan tarafında, herşey ayrılığın devamı realitesine hala tutunmakta. Perdenin sizin tarafındaki realite, ışık ile karanlık arasında fark olduğudur. Böylece siz bu iki tarafın etkisini, bir süre daha Dünyanızda göreceksiniz. Ama biz ışık işçisi olan her birinizin, en derin düzeylerinize gidebilmek için, bu birliğe bağlanabileceğinizi bilmenizi istiyoruz. Birliğe geri dönüş hissine gelebilirsiniz. Ve dostlarım, bu ikinin Bir olduğu yere gitmeniz, bu enerjiyi hissetmeniz ve Dünyanıza getirmeye yardımcı olmanız her birinizden rica ediliyor.

Eğer burada ne yapmanız gerektiğini merak ettiyseniz, eğer bu geçen yıllarda hep aynı kalıplar içinde olduğunuzu hissettiyseniz, eğer beklediğinizi ve bir zamanı hedeflediğinizi hissettiyseniz, bilin ki zaman şimdi uygundur. Dünyanız üstünde, Bir’in bu enerjisini getirmeyi, ikinin artık olmamasını, ışık ve karanlık ayrılığının artık olmamasını şimdi uygun kılmak için çok olaylar oldu. Perdenin bizim tarafındaki öğretmenlerle beraber çalışarak, ışıkla karanlığın tekrar birleşmesinin nasıl bir duygu olduğuna alışabilmeniz için, sizi o bilinç yerine götürmeye yardım edeceğiz. Bu alana sizi getirmek, bunun ne olduğuna dair size bilinçli bir duygu vermek, kendi biyolojinize, duygularınıza ve zihninize bunu bütünlemenize yardımcı olmak, bunu size bir tattırmak için, sizi bu hafta sonu bir yolculuğa çıkartacağız. Çünkü bu birlik bilincini şimdi, bu zamanda, Dünyanıza getirmek için bazı kişilere gereksinim var.

Dostlarım, tüm bunlar bugüne kadar olan olaylara, ve bugün OLMAMAKTA olan olaylara bağlanıyor. Dostlarım, şunu diyebilirsiniz, bu gece (Yeni Yıl Gecesi) başardığınızı ilan edebilirsiniz, başardığınızı! İnsanlığın muhteşem bir noktaya geldiğini (ilan edebilirsiniz)!

Şimdi, çok yakınlarda olan bir üçüncü olay vardı, size verdiğimiz, kanallık ettiğimiz bir tarihte, sizin zamanınıza göre Aralığın 13’ünde. Yakın geçmişte bunu çok tartıştığımız bir toplantımız olmuştu. Bundan biraz da şimdi konuşacağız. 1987 yılınız ile 2012 yılınız arasındaki enerjisel yarıyol noktası olan bu tarihte bir ölçüm alındı. Dünyanın bir değerlendirmesi alındı. Ve yine çoğu insan bunu hissetmedi, bilmedi. Bu sadece perdenin bu tarafından yapılmış bir ölçümdü. Ama burada önemli olan birşey vardı. Bu bizim “İki Yerküre” iki dünya dediğimizin başlangıcıydı. Şimdi biz bunu dünyanın fiziksel olarak ikiye ayrılacağı anlamında söylemiyoruz. Biz bunu bilinç anlamında söylüyoruz.

Bu zamanda Yeni Enerji Dünyasına girmeye hazır olanlar var. Gerçek Benliklerini, realitelerine bütünlemeye hazır olanlar var. Zamanın onlar için daha gelmediğine, uygun olarak karar vermiş insanlar var, çünkü anlayın, dengelerin devam etmesi gerekiyor. Çünkü herkes bir anda Yeni Enerjiye girmeyi seçseydi, bu bir dengesizlik yaratırdı. Böylece, daha geçmeyenleri, daha karar vermemiş olanları onurlandırın. Bu dünyada, Yeni Enerji Dünyasına adım atmaya karar vermiş küçük bir grup ışık işçisi var. Bir süre bu iki dünya yan yana birlikte var olacak. Daha önce de söylediğimiz gibi, Yeni Enerji Dünyasındakiler, kendi enerji niteliklerinin ve yapısının ve dinamiklerinin, aynı zamanda da eski enerjinin farkında olacaklar. Eski enerji dünyasında kalanlar, bir bölünmenin olduğunu biliçli olarak fark etmeyecekler.

Bu ölçümde, ileriye bir adım atmaya hazır olup olmadığınız, eski enerjinizle birlikte yan yana var olacak bir dünyada, Yeni Enerji Dünyasında öncüler olmaya hazır olup olmadığınız, ruhsal düzeyinizde soruldu. Bu ölçümde, geçmişinizin tarihini yeniden yazmaya hazır olup olmadığınız soruldu. Burada söylemek istediğimiz şey şudur, şimdiki yaşamınızda – bu yaşamınızı, şifa yaşamı olarak seçtiğinizdir (görevlendirdiğinizdir). Ah, ve siz neden bu kadar zamanı, bu kadar çok zamanı şifalanmanız için harcadığınızı ve neden şifacılar olduğunuzu merak ediyorsunuz. Bu sizin için şifa ve azimlilik (kararlılık) yaşamı. Ve siz bazen, engelleri aşıp da yolu temizlediğinizi sandığınızda, sizi geri tutan başka bir yükü görüp şifalanmanın neden bu kadar zor olduğunu merak ediyorsunuz. Dostlarım, bunlar sadece bu yaşamı değiştirmekle ilgili değildir. Yaşadığınız tüm diğer yaşamları değiştirmekle ilgilidir.

Bu yaşamınızda bir dairenin ortasında durduğunuzu düşünün. Tüm yaşamlarınızın bir dairede, etrafınızda durduğunu düşünün. Sizin her görünüşünüz (veçheniz) bir dairede duruyor. Onlar, hepsi için “yükselen” olmak üzere, hepsi için “şifacı” olmak üzere sizi – bu yaşamdaki insanı- seçtiler (atadılar). Çünkü siz şifalandıkça ve siz yükseldikçe, bütün geçmiş yaşamlarınızın tarihini yeniden yazıyorsunuz. Siz kelimenin tam anlamıyla dostlarım, bu geçmiş yaşamların sonucunu değiştiriyorsunuz. Bu bir filmin senaryosunu alıp da – trajik biten, gözyaşı ve yıkımla biten, öfke ve nefretle biten bir film- geçmiş yaşamların tarihini, anlayış ve şevkat ve ışıkla karanlığın dengelerini içgörüşle sonlandırmak üzere, son sayfayı yeniden yazmak gibi birşeydir. Bu yaşamınızdaki yolculuğunuz, olduğunu düşündüğünüz şey değildi. İşleriniz, hatta tanıdığınız kişiler hakkında da değildi. Yolculuğunuz, geçmişi şifalandırma, kendi tarihinizi yeniden yazma hakkındaydı.

Her biriniz buradan nereye gideceğinizi merak ederek, bu özel -çok özel- haftasonu, dağdaki bu yere geldiniz, aile ile toplandınız. Bazılarınız bu kadarını becereceğini bile düşünmüyordu! Çoğunuz yorgunsunuz, çoğunuz mücadeleyi, mücadelenin etkilerini hissediyorsunuz. Buradan nereye gideceğinizi merak ederek geliyorsunuz buraya.

Burada olmanızın, her biriniz için uygun olduğunu söylüyoruz size. Ve ölçüm olduktan sonra, bunun olabilmesi için birçok son dakika değişiklikleri oldu. Buradaki her biriniz karmasını bıraktı, sizin deyiminizle. Bizim deyimimizle ise, bu tarihinizi yeniden yazmaktır. Buraya gelen her biriniz bir sonraki adımı atmaya hazır. Buraya gelen her biriniz, özellikle şu son yıllarda, bir işlemden geçti, bu noktaya gelme hazırlığı içinde, arınma ve bırakma ve şifalanma işleminden. Kesinlikle öğretmenler olma hazırlığı içindeydiniz, birliğin enerjisini, ışık ile karanlığın birliğini getirenler olmak için. Her biriniz buraya, dünyada yürüyüp de başka insanlara birliği öğretmek üzere, bedeninizi, zihninizi ve ruhunuzu ağır hazırlıklardan geçirerek geldiniz.

Bu, bu kadar basittir!

Buradaki herkese tanıdık gelen nitelikler var. Şimdi sizi küçük bir geziye çıkartacağız. Siz küçükken, bu dünyaya bir insan olarak geldiğinizde, sizi kollarında tutanlar tarafından anlaşılmayan garip (hayret verici) özellikler getirdiniz. Onlar sizin enerjinizi anlamadılar. Çünkü o parlaktı ve değişikti. Ve başkaları gibi olmadığınız açıktı. Küçük, küçücük bir çocukken gücünüzü biliyordunuz, bu yaşamda yapmaya gereksinim duyacağınız birçok şeyi biliyordunuz. Çıkmaya hazırlanan bir melek olduğunuzu biliyordunuz, ve hem bireysel olarak sizin için ve hem de bütün olarak dünya için bu yaşamda çok zor sınavların ve kederlerin olacağını biliyordunuz. Büyük bir kumarın oynandığını biliyordunuz -dünya bütün olarak bunun üstesinden gelebilecek mi, gelmeyecek mi? Kahinler HAYIR’a oynadılar. Siz bunu olası kılacak, böyle olmasını sağlayacak, bugüne kadar getirecek bir enerjiyi getirdiniz.

Büyümeye başladığınızda, 2, 3, 4 yaşına geldiğinizde, sizde olan bu nitelikler, sizde olan farklılıklar iyice belli oldu. Çocukken rüyalarınız farklıydı. Yatağınızda, beşiğinizde yattığınızda ve etrafınızdaki diğerleri ile konuştuğunuzda, bu farklıydı. Ve dostlarım, siz etrafınızdakileri korkuttunuz, çünkü onlar anlamadılar – siz farklıydınız. Anne-babalarınızdan bazıları ve sizi büyütenler, başka yöne bakmayı denediler. Bazıları korktu. Bazıları sizinle evde nasıl başa çıkacağını bilemediği için, sizi kiliselere götürmenin en iyisi olduğunu düşündü. Ve çok azınızın sizi yüreklendiren, yakın ve sevgi dolu anne-babası oldu.

Ama bugün burada olan her birinizi, bir enerjiyi anımsama noktasına geri götüreceğiz. Geçliğinizde bir zaman geldi – bazılarınız 3, 4, 5 yaşındaydınız, bazılarınız biraz daha büyük. Bu yaşamınıza bu kadar güçlü getirdiğiniz bu Mesih bilincini, sizin bu parçanızı, unutmak, saklamak, geçici olarak gömmek üzere daha da güçlü bir perdeyi edinmeyi seçtiniz. Şimdilik onu gömmeye razı oldunuz, çünkü onu çıkartmak uygun değildi. Dünya uygun bir alanda değildi. Böylece siz onu sakladınız. Siz onu, ailenize olan sevginizden, kendi güvenliğiniz ve korunmanız için sakladınız. Ve sonra, onu sakladığınızı unuttunuz. Onu sakladığınız anısını sakladınız. Her birinizi, bilinçli olarak anımsamadığınız bu noktaya geri getiriyoruz. Kapıyı kapatmanın önemli olduğunu, yaşamınızı güçlü bir perdeyle sürdürmeyi, yaşamınızda gerçek kimliğinizi unutarak yürümeyi düşündüğünüz o noktanın enerjisini sadece hissetmenizi istiyoruz. Tüm bunlar uygundu, ve siz nedenini anlayacaksınız.

Ama şimdi dünya ve dünyanın bilinci bölünüyorken, ve iki ayrı bilince geçiyorken, ve siz Yeniye geçiyorken, kapıları tekrar açmak, gücünüzün tekrar dışarı çıkmasına izin vermek uygundur. Dostlarım, büyümekle yanılmadınız. Sahip olduğunuz içgörüler ve düşüncelerde yanılmadınız. Değişik inançlarınız ve yapılanmanızda yanılmadınız. Siz sadece bir ışık işçisiydiniz. Başkaları sizden değişik bir yaklaşım takındıklarında yanılmadınız. Siz sadece bir ışık işçisiydiniz. Başkalarının hissetmediği şeyleri yüreğinizde hissedip, zihninizde bildiğinizde yanılmadınız. Yanılmadınız. Siz sadece bir ışık işçisiydiniz. Siz sadece uzun, çok uzun zaman önce bir kenara koyduğunuz Mesih enerjisine bağlılığınızı hissediyordunuz. Değişik sanatları incelediğinizde, diğer insanlardan ayrı, güçlü bir kendi başına kalma gereksinimi hissettiğinizde, yanılmadınız. Yanılmadınız. Siz sadece Mesih-Benliğiyle tekrar iletişime geçen bir ışık işçisiydiniz. Farklı, tipik yaşam tarzlarına, inançlarına, şeyleri yapma tarzına, şeylere bakma tarzına diyelim, çekildiğinizde, yanılmadınız. Yanılmadınız. Siz sadece bir ışık işçisiydiniz.

Tüm bunlar şimdi bu zamanda bir araya geliyor. Tekrarlıyoruz, binyıl değişimi bugünün geç saatlerinde ulusunuzdan geçerken neler oluyor; gözlemlemenizi rica ediyoruz. Önemli olan Ruhtan gelen semboller değil veya Ruhtan gelen enerji değildir. Siz bugün Dünya bilincinizin tepkisini gözlemliyorsunuz. Siz gözlemliyorsunuz. Neyin nerede olduğunu anlamak için, bu günde olanlarla siz Dünya bilincini ölçebilirsiniz.

En derin düzeyinizde dostlarım, yaşamınızın gerçek çalışmasıyla ilerlemek zamanı olduğunu bilebilirsiniz.

Ah, şimdiyle ilgili sorularınız, Ruha ve rehberlerinize yakındığınız şeyler, hüsrana uğradığınız şeyler. Şimdi o zamana geliyorsunuz. Şimdi bu bir geceden ötekine olmayacak ama siz yaşamınızdaki tepkileri oldukça çabuk göreceksiniz. Değişimlere hazır olun. Bu değişimleri kabul edin. Bunun hakkında bu hafta daha konuşacağız. Şimdi ilerleme zamanı, olduğunuz gerçek (kişi) olma zamanı. Birliğin enerjisini getirme zamanı. Şimdi şeylerin merkezi düzeyinde bir birliğin olması, bir kutupların birleşmesi olması, ama aynı zamanda, Dünyanızın iki bilince bölünmesi garip görünebilir. Bunu, bu haftasonu bir çeşit bilmece veya yap-boz oyunu olarak düşünmeniz için size bırakıyoruz.

Böylece sevgili varlıklar, yolculuk uzun ve zorluydu. Meydan okumalar kafa karıştırıcı, engellenme duygularıyla dolu ve zorluydu, çünkü sizin dışınızdaki her şey size tüm bunların, belki de deli saçması olduğunu söylüyordu. Ama bugün gitmeden önce size tek bir şey söyleyeceğiz. Sizin belki yanlış yolda ya da deli olduğunuzu söyleyen bütün dış durumlara karşın, her birinizi yürümeye devam ettiren birşey vardı. Bir şey sizi tüm bunlardan geçiriyordu. Bir şey sizi ilerletiyordu. Bunun Ruh olmadığını biliyor musunuz? Rehberleriniz de değildi. Şimdi size söylüyoruz. Bunu size daha önce söyleseydik, vazgeçebilirdiniz. Size diyoruz ki bu kendinizdiniz, ve hatta Ruhun bile anlamadığı ya da öngörmediği bir enerji vardı, sizin bu noktaya gelmenize yardımcı olan bir enerji. Sizin, insanlar olarak yarattığınız bir enerji var. Bu, bizim İkinci Yaradılış dediğimiz şeyin temel enerjilerinden olacak. Sizin yarattığınız, UMUT enerjisiydi. Dualiteye karşın, zorluklar ve mücadelelere karşın, realitenin sizi gerçek yolunuzdan çevirmek istemesine karşın. Siz UMUT enerjisini yarattınız ve tuttunuz. UMUT – bu sözcüğü açıklamak zor. UMUT. Bu körlük değildir. Bu uyuşukluk değildir. Bu bilmektir.

Ve bu İkinci Yaradılışa, evreninizin başka yerlerinde kanıtları olan, bu her tarafta olmakta olan yeni yaratıcı olaya, sizin dünyada gerçekleştirdiğiniz çalışmalar sayesinde yerleştirilen temel enerjiler var. Bu zamanda, bu temel enerjiler SEVGİ, GERGEK ve UMUT’tur. Ve İkinci Yaradılış için olan bu temel enerjiler, sizin burada yaptığınız çalışmalardan kaynaklanmaktadır. Oh, sizi onurlandırmak ve sizi sevmek ve sizden yolculuğunuza devam etmenizi rica etmek için bugün burada neden toplandığımıza hayret ediyorsunuz.

Ve öyledir.

Tobias’a Geoffrey Hoppe kanallık etmektedir. P.O.Box 7392, Golden, CO, 80403, Email:Cauldre@aol.com

Crimson Circle her ay, sevgi, bilgi ve kahkaha paylaşmak üzere Denver, Colorado’da toplanmaktadır. Crimson Circle hakkında daha fazla bilgi için Michele Machale’e e-mail çekebilirsiniz, Mmachale@aol.com

Bu metni basılı veya elektronik olarak bedava dağıtabilirsiniz.

Crimson Circle’deki herkese özel teţekkürler, Lee Carroll, Jan Tober, Kryon, Dr.Melanie Wolf, Tobias ve

Ruh’un sevgisine.

Telif hakkı, Y2000 Geoffrey A.Hoppe, Golden, CO USA. Tüm haklar mahfuzdur.

Leave a Reply