Gerçek Benliğinizin Uyanışı

Crimson Circle’de (Kırmızı Çember) sunuldu

Tobias:

Ve öyledir sevgili dostlarım, Crimson ailemiz tekrar biraraya geliyor.

Bugün bu çemberde oturanlar sadece insanlar değil, aynı zamanda sizin geçmiş yaşamlarınızı oluşturan varlıklardır. Bunlar, tüm deneyimleri edinmiş, böylelikle Dünya Kitabını yaratmış olan sizin suretlerinizdir. Her bir geçmiş yaşamınız bugün bu Çembere sizinle katılıyor. Hepsi sizin bir parçanız, yine de her birinin kendine has bir kimliği var. Bu Cadılar Bayramı gecesinde size katılmaları onlar için uygundur. Size, herbirinize ve hepinize bu çembere hoşgeldiniz diyoruz.

Birkaç dakikalığına, biz bu alandaki son enerji uyumlama ve dengelemelerini yaparken, ben Tobias, dostumuz Cauldre (Geoffrey Hoppe) kanalıyla konuşacağım. Daha önceki toplantılarımızda da söylediğimiz gibi, sizinle böyle bir araya geldiğimizde, bizi yüreklerinize davet ettiğinizde, birlikte yeni ve kutsal bir enerji yaratıyoruz. Bu enerji insanlığın eski yöntemlerinden farklıdır. O, perdenin bizim tarafından da değildir. Doğrusu, bu birlikte yarattığımız yepyeni bir enerjidir. Bunu hissetmek için bir an durun. Bunu yüreğinizde kabul etmek için bir an durun. Çünkü bu enerji, bu sevgi titreşimi, yeni insanın yeni enerjisidir.

Şimdi, bazılarınız bu enerjiyi daha önceleri hissettiniz. Bunu günlerce ve haftalarca, yok olmuş gibi gözüktüğü zamanlarda bile kendinizde taşıdınız. Ama dostlarım, bu enerji -bu aydınlanma- çok uzak olmayan bir gelecekte, her zaman kendinizde taşıyabileceğiniz birşey olacaktır.

Sizin biyolojiniz bu enerjiye alışmak için uyumlanıyor. DNA ve bedenlerinizin hücre ve moleküllerinin ve organlarınızın bu değişimleri -bu daha yüksek titreşimsel düzeyi- kabul etmeleri zaman alır. Şu anda herbirinizin içinden geçtiği budur. Bedeniniz uyumlanmayı öğreniyor. Bu tanrısal enerjiyi kendinize çektiğinizde, yaşam deneyiminizin bir parçası olmaya onu davet ettiğinizde, hep daha fazlasını tutacak hale geleceksiniz, ta ki bir gün, çok yakında, devamlı bu enerjinin içinde olma noktasına gelene kadar.

Aynı zamanda duygularınız da bu yeni enerjiyle başa çıkmayı öğreniyor. Duygularınız buna alışık değildi. Duygularınız dualiteye o kadar uzun zamandır alışıktı ki. Bunun onayı, bu gece sizinle burada toplanan geçmiş yaşamlarınızın tüm suretlerinden geliyor. Geçmiş yaşamlarınız perdenin ağırlığını, sizden daha çok anlıyor. Duygularınız şimdi yeni bir Birliği kabul etmeyi öğreniyor. İçinizde, perdenin hafiflemesini kabul etmeye başlıyorsunuz.

Ve gerçekten, bu olmaktayken (kısa bir süre için bile olsa) zihninizde daha fazla çelişkilere neden oluyor. Eski insan zihni, eski insan duyguları, eski yöntemlere yapışma eğilimindedir, çünkü bunlar alışık olduğu şeylerdir. Ancak, içinizdeki yeni aydınlanma bu yeni enerjide ilerlemek istiyor. Bu kutuplaşma olduğu zaman, bir taraf tutunmak isterken, diğer taraf ilerlemek istediğinde ne olur? Bu bir çarpışma gibidir. Kafa kafaya çarpışan iki araba gibidir. Yaşantınızda parçalanmaya neden oluyor. Hangi yöne gideceğinizden emin olmadığınız için, varlığınızın merkezinde depresyona neden oluyor. Ama tüm bunlar geçici, dostlarım. Tüm bunlar geçecek. Bunlar sadece kendi gelişiminizin, kendi Oluş’unuzun belirtileridir.

Birkaç dakikaya kadar bunun hakkında daha fazla konuşacağız, ama şimdi bu yerdeki enerji uyumlamaların sonuncusuna geldik. Bizim dokuyucular dediğimiz (varlıklar) yoğun bir çalışma içinde, aranızda -etrafınızda- enerjiyi öylesine bir dokuyup kaynaştırdılar ki, sadece dostumuz Cauldre kanalıyla tercüme edilen sözleri duymanız değil, aynı zamanda bu odada, sözle ifade edilmemiş titreşim ve enerjileri de kabul etmeniz mümkün olacak.

Şimdi, bugün devam etmeden önce, her zaman en sevdiğimiz bölüme geldik. Bu da, sizin izninizle, her birinize sarılmak için öne çıkma isteğimizdir. Ama bugün bunlar sadece aileniz, Kırmızı Meclis değildir. Aynı zamanda geçmiş yaşamlarınızın tüm suretleridir de. Aslında öne çıkmak isteyen sizin ruhunuz -sizin Gerçek Benliğinizdir-. Onun için Cauldre’den, alışılmış olandan biraz daha uzun bir süre sessiz olmasını rica ediyoruz. Burada toplanmış olan her birinizden, yaratmaya yardım ettiğiniz bu enerjiyi hissetmenizi ve sonra da ruhsal olarak size katılanların öne çıkıp size sarılmalarına izin vermenizi istiyoruz. Şimdi bunu böyle yapmanızı rica ediyoruz.

(Sessizlik)

Enerji gerçekten de tatlı!

Şimdi, zamanımızın çoğunu, neden, insanlar olarak size duyduğumuz saygıyı anlatmak için harcadığımızı merak edenleriniz var. Bu kasıtlıdır. Yolunuz şimdi zor olabilir ve yaşamınızda böyle kutsal bir değişim anında olmasını beklemediğiniz zorluklar da olabilir; ancak bu duyduğumuz saygı, devam etmeniz için her birinize cesaret verdiğimizi bilmeniz içindir. Bu, dünyanın ve arkasından evreninizin değişim noktasının çok, çok yakın olduğunu size bildirmek içindir dostlarım.

Işık çalışması yapan -şifa ve seyahatler ve dualar ve meditasyonlar ve iç benliğinizde yaptığınız çalışmalar- her birinizden rica ediyoruz, buna devam edin. Öyle zamanlar olacak ki, bırakmak, kurtulmak, yuvaya geri dönmek size daha kolay gelecek. Öyle zamanlar olacak ki, yol ağır ve bitmez tükenmez görünecek. Yine de, değişim noktası -uzun zamandır beklediğiniz ve tüm geçmiş yaşamlarınızın olması için çalıştığı bu an- sadece bir nefes uzaktadır.

Her birinizi, öğretmeye, enerjiyi tutmaya, yeni iç görülerini açmaya devam etmeniz için cesaretlendiriyoruz. Yaptığınız çalışma değersiz değildir. Belki gazetelerinizde manşetlere çıkmıyor ama bizimkilerde çıkıyor! Perdenin bu tarafında biz sizin yaptıklarınızı görüyoruz. Ve sevgi adına, ilerlemek adına kararlar verdiğinizde, bunlar gecenin içindeki alevler gibi hepimiz tarafından görülüyor.

En büyük sevinçlerimizden biri de, dünyaya bu yaşamda yapmak üzere geldiğiniz şeyleri tamamlayıp da yuvaya geri döndüğünüzde olacaktır. Gerçekte neler olduğunu göstermek için, belleğinizdeki düşünceleri geri sarıp oynatacağız. Başkalarının yaşamlarına dokunduğunuzda oluşan etkiyi, ve bütün olarak dünyaya yaptığınız etkiyi göstereceğiz size. Ve şimdi daha tam var olmayan, ama yaratılmasına yardım ettiğiniz başka bir yerde, neleri yarattığınızı göstereceğiz size. Biz bu yere İkinci Yaradılış diyoruz. Dünya üstünde gerçekleştirdiğiniz şeyleri sizinle paylaşacağımız gün, sevinçli bir gün olacak!

Böylece, size duyduğumuz saygı aynı zamanda bu yaşantınızdaki yolculuğunuza devam etmeniz için sizi cesaretlendirmek amacındadır. Tüm geçmiş yaşam suretlerinizden de gelen cesaretlendirmeyi hissetmiyor musunuz? Sizi devama teşvik ediyoruz. Hayır, daha önce de söylediğimiz gibi, onlar veya biz bunu sizin yerinize yapamayız. Bu odadaki birçoğunun keşfettiği gibi, şu geçtiğimiz birkaç ay içinde rehberleriniz, melekleriniz geriye çekildi, çünkü şimdi zaman sizin zamanınızdır. Bu, uçurumu aşma zamanıdır. Bu belki yalnızlık zamanıdır, ama bu uzun, çok uzun bir yolculuğun son ayağıdır.

Şimdi, başlangıçlarınız hakkında kısaca konuşacağız. Ve tanrısal insanın yeni enerjisi hakkında, sizin hakkınızda konuşacağız. Diğer oturumlarda bildirmiştik; binlerce yıl önce, bu dünya denilen yer yaratıldığında siz, melekler, buraya geldiniz. Ama sizin sadece küçük bir parçanız bu dünya denilen yerin gerçekten bilincinde. Benliğinizin diğer parçaları -bizim Gerçek Benliğiniz dediğimiz- dünyanın enerji alanı içinde ve başka gezegenlerin enerji alanları içindedir.

Siz bu dünyaya bu yolculuğu yaptığınızda, Gerçek Benliğinizin büyük bir bölümü bir enerji kozası içine yerleştirilmişti. Bunun bir nedeni vardı. Bu, yapılacak çok içsel çalışma olmasındandı. Böylece, Gerçek Benliğinizin büyük çoğunluğu, başkalarının görmesinin mümkün olmadığı bir enerjiyle sarılıydı. Diğer gezegenlerden ve başka boyutlardan olan varlıklar sizin Gerçek Benliğinizi göremiyorlardı. Gerçek Benliğiniz, bu enerji kozası içinde sarılıyken, gerekli olan hassas dengenin korunabilmesi için, rehber ve melek orduları tarafından gözetiliyordu.

Gerçek Benliğiniz herzaman dışa dönük yaratıcı bir ifadeydi. Ruh herzaman dışa dönük yaratıcı bir ifadeydi. Şimdi, ancak ıssız bir yerde keşfedilebilecek birşeyi keşfetmek için duraksama ve içe dönme zamanıydı.

Gerçek Benliğiniz bu kozanın içinde sarılı ve melekler tarafından gözetiliyorken, gerçek varlığınızın küçük bir parçası dünya denilen bu yere geldi ve fiziksel bir form almaya başladı. Ve Gerçek Benliğinizin bu parçası buraya gelip de fiziksel bir form aldığında, dualiteyi de kabul etti ve Dünya denilen bu muazzam anlayışta Gerçek Benliğiniz ve Ruh’un çok gereksinimi olan bir niteliği üstüne aldı. Sizin bir parçanız, kim olduğunun bilinçli idraki olmadan yürümek zorundaydı. Gerçekten ruh, gerçekten Sevgi olduğunuzun bilinçli kabulünü bıraktınız. Siz bu dünya denilen yere ve suya ve kayaya ve havaya geldiniz ve kim olduğunuzu hatırlamadınız.

Bu, dostlarım, bu yaradılışın tarihinde hiçbir varlığın yapmadığı kadar büyük bir özveri olarak farkedildi. Siz kim olduğunuzu unutuyorsunuz. En derin dualarınızda ve en sessiz anlarınızda bile anımsama olanağınız yoktu. Hatırlamak için mücadele ettiniz. Ruh’tan işaretler istediniz. Ama kurallar böyle değil. Kurallar, anımsamadan, bağlantısız yürümeniz doğrultusunda. Oh, gerçekten, Ruh her duayı duydu! Ruh her duyguyu hissetti, ama sizin anımsamamanız şarttı. Bu gece bunun detaylarına girmeyeceğiz. Ama size şunu söylemek için buradayız, sizin yaptığınız, daha önce hiç kimsenin yapmadığı bir özveridir.

Biliyor musunuz ki, yerdeki taş bile Ruh’un bir parçası olduğunu hatırlar? Her ağaç, her molekül, ışığın her zerresi Ruh’un bir parçası olduğunu anımsar, kaynağını anımsar. Onun için hayvanlar öldüğünde, onlar yas tutmaz. Ağaçlar öldüğünde, onlar anlar. Burada keder yoktur, çünkü burada her zaman aslen kim olduklarının bilinci vardır. Anımsamayanlar sizlersiniz, insan türleri. Bunun için sizi onurlandırıyoruz. Çünkü siz bu gece, biz konuşurken bile, burada oturuyor ve anımsamıyorsunuz! Bu da değişecek.

Şimdi, bu kozanın içinde olan Gerçek Benliğinizin de uyanmaya başladığını bildirmiştik. Bunu, şimdi açılmaya başlayan bir enerji yumurtası olarak imgeleyin.

Sizin Gerçek Benliğiniz dostlarım, sizinle birliğe dönme arayışı içindedir. Gerçek Benliğiniz ortaya çıkıp, bu içinde olduğu bu uzun, çok uzun uykudan uyanırken, ilk isteği size geri dönmektir.

Bir anlamda Gerçek Benliğiniz, binlerce yıllık bir uykudan sonra, biraz uyuşuk bir halde (sizin de olacağınız gibi). Biraz uykulu. Ve ortaya çıkmakta olan Gerçek Benliğinizle çalışan melekler var, enerjilerin uyumlanmasına yardımcı olmak için. Ama Gerçek Benliğinizin yapmak istediği ilk şey -gerçek yüreğinizin ilk arzusu- sizinle tekrar bir olmak için, size geri dönmektir. Geceleri yarı uyanık yarı uyku halinde yattığınızda hissetmediniz mi…..yüreğinizde bir arzu, bir ağlama hissetmediniz mi? Dostlarım, bu Olduğunuz Tüm ile derin bütünleşme arzusudur.

Şimdi, dünyanızın dinamikleri yüzünden ve insanların yaradılış tarzı yüzünden, Gerçek Benliğinizden bile ayrı olan, tam bir özgür irade verildi size. Siz bu dünyada ilüzyon içindeki yolculuğunuzu tamamlarken, Gerçek Benliğiniz sizi ancak sabır ve sevgiyle bekleyebilir. Siz kalbinizi açmadıkça ve bu geri dönüşü davet etmedikçe Gerçek Benliğiniz sizinle kaynaşamaz. Bu Gerçek Benliğinize bağlı değildir, bu size bağlıdır. Eğer siz birleşmeden, daha onlarca, yüzlerce hayat yaşamayı seçerseniz, yaşamınıza bu Altın Meleği davet etmeye hazır olana dek, Gerçek Benliğiniz tüm sevgisi ve tüm kabulü ile orada olacaktır.

Şimdi, her biriniz bunun olmasını davet etti ve hatta yalvardı. Ama sizin insan enerjinizin bir parçası var ki, buna karşı koymakta. İnsan enerjinizin bir parçası, Altın Meleğinizi bilincinize davet etmenin sizin için kesin bir ölüm olacağını hissediyor. Onun için bu aralar herşey bu kadar zor geliyor. Onun için ruh nerede-melekler nerede diye merak ediyorsunuz. Çünkü varlığınızın bir parçası hala-ve bu DNA’da başlayıp tüm hücrelere kadar gidiyor- bunu kabul etmeye hazır değil.

Sevgili dostlar, sevgili aile……bunu onurlandırın. Bununla savaşmayın. Öz varlığınızın hala insan olmaya tutunduğu gerçeğini onurlandırın. Çünkü siz çok, birçok yaşamı bu enerjide, bu perdeyle yaşadınız. Bununla savaşmak sadece gerilim yaratacaktır. Bununla savaşmak, şimdi sizinle burada bulunan her bir geçmiş yaşamınıza saygısızlık olacaktır. Bu geçişi sadece onurlandırın. İnsan olmanın keyfine varmış enerjiyi onurlandırın. Üç boyutluluğunuza odaklanmış enerjiyi onurlandırın.

Gelecek günlerde, sessiz bir anınızdayken, araba kullanırken, kendinize teşekkür edin. İnsan olarak yaşadığınız tüm hayatlar için kendinizin tümünü onurlandırın. Biz sizin, sizin deyiminizle yükselmek için, insan derinizi nasıl çabucak soymak istediğinizi-bir yıldırım çarpmasıyla herşeyin değişmesini istediğinizi görüyoruz. Dostlarım bu olacaktır, ancak şimdiye kadar yaptığınız herşey onurlandırıldığında olacaktır. Bu olduğunda, ve yaptığınız herşeyi çevreleyen, tüm geçmiş yaşamlarınızı çevreleyen sevgi enerjisi olduğunda, size katılmak için Gerçek Benliğinizin enerjisine yol açılacaktır.

Biz bugün bu odayı tararken, her biriniz Gerçek Benliğiniz enerjisinin bir zerresini kabul ettiniz. Herbiriniz Altın Meleğinizin bu titreşimini yeni enerji alanınıza doldurmaya başlıyorsunuz. Onurlandırmaya devam edin ve izin vermeye ve bu (titreşim) yapılanmaya devam edecektir. Etrafınızdaki şeylerin size önceye göre değişik göründüğünü farkedeceksiniz. Daha önce hiç sahip olmadığınız içgörüler ve algılamalar farkedeceksiniz. Değişimleri göreceksiniz. Bizim Tanrısal İnsan olarak nitelendirdiğimiz varlık olma yolundasınız. İnsan varlığınızın enerjisini ve fiziksel niteliklerini ve bazı duygusal nitelikleri sürdüreceksiniz. Ama siz tanrısal varlığınızla -Altın Meleğinizle- bütünleşip kaynaşacaksınız.

Bu yeni Tanrısal İnsan, etrafındaki şeyler ve diğer insanlar hakkında(yeni bir) anlayışa ve bilişe sahip olacak. Bunların nereden geldiğini gerçekten anlamayacaksınız, ama bunlar sahiden sizin içinizden geliyor. Siz durumların içine girip (oradaki) enerjiyi okuyabileceksiniz ve bunu nasıl yaptığınızı anlamayacaksınız. Kendi biyolojinizi çabucak etkileyebileceksiniz. Sadece niyetinizi dile getirerek kendinizi şifalandırabileceksiniz. Tanrısal İnsan diğer insanlarla sözsüz (konuşmadan) iletişim kurabilecek. Önceki güçlü insani duyguları sergilemeden, durumları etkileyebileceksiniz. Diğer insanlarla sessizce konuşarak, durumların sonucunu değiştirebileceksiniz.

Tanrısal İnsanın gereksinimleri olmayacak. Gereksinimsiz olacaksınız çünkü herşeyin size uygun olduğu şekilde geleceğini bileceksiniz. İstekleriniz olmayacak. Sonra ne olacak korkusu olmayacak. Siz, Tanrısal İnsan, şimdi ve burada olacak ve gelecek için endişelenmeyeceksiniz. Çünkü içinizdeki tanrısallığın size her şeyi sağlayacağını bileceksiniz.

Sizin, Tanrısal İnsanın, insanlığınız hakkında artık endişelenmesine gerek kalmayacak. Başka insanlar için endişelenmenize gerek kalmayacak. Onların bulunduğu yeri ve kendi bulunduğunuz yeri kabul edebileceksiniz. An’da olacaksınız, an’da yaratacaksınız, şimdi’nizde mucizeler yaratacaksınız. Sonra ne olacağı hakkında endişelenmenize gerek olmayacak. Bütün bunlar, varlığınızın en derin düzeyine olan güveninizden gelecek. Kendi ruhunuza olan güvenden. Kendi Gerçek Benliğinize olan güvenden.

Binlerce yıldır Gerçek Benliğinizden ayrıydınız. Siz, çok küçük yaşta anne-babası onu terketmiş bir çocuk gibisiniz. Terkedilmişliğin travması hala duruyor. Siz, bazen karanlık, bazen korkulu, bazen eksik bir dünyada, kendi başının çaresine bakmak durumunda bırakılmış bir çocuk gibiydiniz. Ve siz geceleri ağladınız-çocuk olan siz- anne-babanın nereye gittiğini merak ederek, neden terk edildiğinizi merak ederek, neden kendi başınızın çaresine bakmak durumunda bırakıldığınızı merak ederek.

Bunun tanrısal bir nedeni ve tanrısal bir amacı vardı, ama yine de ayrılığın travması, derin üzüntü ve kızgınlık, ve yalnızlık hala var. Tatlı ve sevgi dolu bir anne. Güçlü ve koruyucu, affedici bir baba. Onlar kendi yolculuklarından geri döndüler. Onlar sizinle birlikte olmak için geri geldiler. Onlar çocuklarını bulmak için geldiler ama hepiniz o kadar değişik görünüyorsunuz ki. Çocuk artık deneyimlerle dolu ve aslında bir çocuk da değil artık. Bugün sizinle birlikte olan geçmiş yaşamlarınıza bir bakın. Artık bir çocuk değilsiniz! Kendi haklılığınız içinde siz bir yaradan’sınız. O tatlı ve sevecen anne ve baba, onlar sizin Gerçek Benliğinizdir. Ve onlar da değiştiler.

Onlar (Gerçek Benliğiniz) bu dünya enerjisine geldiklerinde ve kozalarının enerjisine girdiklerinde, bizler gibi bir melektiler, tıpkı sizin yanınızda olan Kırmızı aileniz gibi. Ve şimdi, kozalarından çıkarlarken, onlar farklılar. Onlar bizim gibi değiller. Onlar inanılmaz birşey öğrenmiş yüce varlıklardır. Bu doğmakta olan Gerçek Benliğe baktığımızda, gözlerimiz yaşlarla doluyor. Ve şimdi çocuk olan siz ve anne-baba olan siz, bir birleşme noktasına geliyorsunuz. Oh, bu ne kadar kutsanmış, muhteşem, çoktandır beklenen bir kutlama olacak! Yaşadığınız her şeyi onurlandırmak, bu yolculuğu onurlandırmak, Gerçek Benliğin girişine izin vermek, bu gerçekten, çocuk olan size, insan olan size bağlıdır.

Peki şimdi bize ne olacak? Bu birçok yaşam boyunca sizin yanınızda olan, yumurtasının içindeki Gerçek Benliğinizi gözeten bu meleklere ne olacak? Şimdi bizim sıramız gelecek. Siz bundan geçen ilk varlıklar oldunuz. Siz bu işlemden geçen ilk melekler oldunuz. Sizin öğrendiğiniz şey, geride kalan bizlerin, Kırmızı ailenizin geri kalan kısmının, Ruhsal ailenizin geri kalan kısmının, bu işlemden geçmesine olanak sağlayacak.

Gerçekten, biz sizin geçtiğiniz zorluklardan ve ayrılıklardan geçmek zorunda kalmayacağız, çünkü siz bu özveriyi bizim için yaptınız. Siz tamamlandıktan sonra ve dünya denilen bu yer yükseliş statüsüne geldikten sonra, biz bir çeşit metamorfozdan (başkalaşımdan) geçeceğiz. Ondan sonra bizim geri kalanımız sizi izleyecek. Biz bu değişimi gerçekleştirirken bizi gözeten sizler olacaksınız. Tüm bu senaryoyu açıklamak çok zor, ama dostlarım sizi yürekten onurlandırıyoruz, çünkü gerçekleştirdikleriniz hakkında en ufak bir fikriniz yok.

Siz bu dünya üzerinde bir süre Tanrısal İnsanlar olarak, başkalarına yolu gösteren öğretmenler olarak yürüyeceksiniz. Geçtiğiniz derin ve güzel ve yoğun işlemleri, diğerlerinin anlamasına yardımcı olacaksınız. Tanrısal İnsan dediğimiz enerjiyi siz demirleyeceksiniz. Bu odadaki çoğunuz, bu Tanrısal İnsan enerjisini sağlamlaştırmaya, bunu öğretmeye, hatta bunu biçimlendirmeye yardım etmek için, çalışmaya ve birlikte öğrenmeye devam edeceksiniz. Burada birlikte oluşunuz bir yanılgı değil, çünkü yeni kitapları yazacak olanlar sizlersiniz.

Bugün bitirmeden önce, burada olan tüm geçmiş yaşamlarınıza bir bakmanızı istiyoruz. Onlara teşekkür edin ve onları onurlandırın. Çünkü onlar sizi buraya kadar getirdi. Onlar sizi bu yere getirdi. Onların sizi kutsadığı gibi, siz de onları kutsayın. Çünkü geçmek üzere olduğunuz değişim geçmişin tarihini değiştirecek. Sizi yürekten seviyoruz.

Ve öyledir.

Tobias’a Geoffrey Hoppe kanallık etmektedir. P.O.Box 7392, Golden, CO, 80403, Email:Cauldre@aol.com

Crimson Circle her ay, sevgi, bilgi ve kahkaha paylaşmak üzere Denver, Colorado’da toplanmaktadır. Crimson Circle hakkında daha fazla bilgi için Michele Machale’e e-mail çekebilirsiniz, Mmachale@aol.com

Uzun saatler süren Tobias teybini yazıya döken Marcy Perrotto’ya sevgisi ve sabrı için özel teşekkürler.

Bu metni lütfen basılı veya elektronik, ticari amacı olmaksızın parasız dağıtın.

Daha fazla bilgi için Crimson Circle sitesini ziyaret edin, www.crimsoncircle.com

Leave a Reply