Şaud 4: “Ruhun On Vaadi”

Tobias’ın katılımıyla, Kanallık, Geoffrey Hoppe

Kırmızı Çembere sunulmuştur
15 Aralık 2007
www.crimsoncircle.com – www.kirmizicember.org

Ve öyledir sevgili Şambra, enerjimizi bu toplantıya getiriyoruz, Kırmızı Çemberin bir toplantısına daha, muhteşem ve güvenli bir alanda enerjlerimizi bir Şaud’da daha biraraya getiriyoruz. Çalan müziğin eşliğinde aranızda dolaşmak ben Tobias ve bugünün özel konukları için ne büyük mutluluk, ve yılın bu tatlı zamanı için ne kadar güzel, tatlı bir müzik çalıyor. Ve biz aranızda dolanırken, 45 dakika ya da bir saat kadar sürecek – bugün kısa tutacağız – konuşacaklarımızın tümünü (kendinize) indirdiğinizi de biliyoruz. Ya da belki şimdiden indirilmiş haldedir. Belki onu bu haliyle bırakıp bir müzik parçası daha çalarak gitmek, yaşamın keyfini çıkartmak ve kutlamak isterdiniz! Ya da, biz sözel bölümü gerçekleştiririz, ama enerji buradadır. O alındı (kabul edildi).

Ve ben şimdi bir dakikanızı ayırıp onu hissetmenizi rica ediyorum. Biz Şaud’u şimdiden birlikte gerçekleştirdik. Bu artık bu kadar hızlı oluyor. Az önce aldığınız enerji, inanılmaz kristalin ve sevecen bir enerji. Onu önce kendinizden, sonra da, güvenli ve kutsal tapınağımızda dünyanın her bir yanından biraraya gelen diğer Şambralar’dan aldınız. Ve sonra bu enerjiyi, daha sonraki bir zamanda bu materyali okuyacak ya da dinleyecek herkesten aldınız.

Onlar bunu gerçekleştirdiğinde ilginç olacak, çünkü bakın, bu sizin şu anda aydınlattığınız bir yoldur. Siz eski bilinci yarıp geçiyorsunuz, ve onlar (sizi) izleyecektir. Ve onların deneyimleri sizinkinden farklı olacak. Ha evet, sizinkinden kolay olacak, çünkü siz zaten bilinci yarıp geçiyorsunuz. Tıpkı, arkasından gelen gemilerin geçip gitmesini sağlayan bir buzkıran gibi siz de bilinci kırıp geçtiniz. Ama ilginç olan ve çok gurur duyabileceğiniz bir şey de, arkanızdan gelenlerin, yolculuklarının bu bölümünde yol boyunca sizin enerjinizi, sizin yüreklendirmenizi hissedecek olmalarıdır. Bu, kendi zorluklarından ve meydan okumalarından geçen bu kişiler için yol gösteren bir ışık gibi, ama çok daha kolay olacaktır. Ama onlar ilk kimin geldiğini bilecekler. Bu yolu kimin aydınlattığını bilecekler. Şambra enerjisini bilecekler.

Böylece bugün yeniden Şaud’umuzda birlikteyiz. Bazen bunu kelimelere dökmek zorunda kalmak zor geliyor çünkü o kadar çok-boyutlu ki. Müzik dikkatinizi dağıtırken aldığınız şey bir anlamda kelimelerin çok ötesinde, Eski Enerji bilincinin ötesinde. O nedenle, bir dakikanızı bunu hissetmeye ayırın.

(duraklama)

Bunu yaparken, bugün gelen konuklarımızı da hissedin.

Şambra Hakkında

Bir noktaya değinmek zorundayım, dün gece bura saatiyle yaklaşık 7.00 sularında bir kanallık gerçekleştirdik, ve bu çok ilginç bir kanallık oldu, çok kısa bir süre sonra bir çok kişinin izlemesini sağlayacak bir çekim yapıldı. (Tobias, kanallıkla ilgili hazırlanan bir belgeselden söz ediyor.) Çok ilginçti… ben Tobias’ın yaptığımız bu röportaj sırasında çok canlı, çok direkt, çok enerji dolu olduğu söylendi. Ama ilginç olan şuydu ki, o hiç de ben değildim. Ortaya çıkan Şambra’nın enerjisiydi. Ha evet, ona benim adımı koydular. Bu Tobias kanallığından söz edecekler, ama size hemen şunu bildirmeliyim ki, biz dün gece hepinize çağrıda bulunduk ve dedik ki, “Dünya, Şambra denen şu şeyi bilmek istiyor. Onlar Yeni Enerjiyi bilmek istiyor. Onlar yeni bilinci bilmek istiyor.” Ve siz bura saatiyle akşamın 7’sinde, dünyanın her yanındaki Şambra’nın enerjisini Cauldre ve Linda’nın oturma odasında topladığımızda, bir şeyler hissetmiş olabilirsiniz. Harika bir kış gecesiydi, şöminede yanan ateş, dışarda yağan güzel hafif bir kar… bir yol arayan insanlara bu mesajı iletmek için harika bir bilinç.

Bize, “Şambra nedir?” diye soruldu. Şambra nedir? Şimdi, bu bile kendi başına açıklaması uzun zaman alabilecek bir şeydi. Ha, kelimenin bir anlamı var tabi. “Şambra” teriminin bir önemi var – daha önce birlikte olmuş bir aile, spiritüel bir yolculuk yapanlar, bilinci aşıp gidenler. Ama Şambra… daha derin bir anlamı da var. Şambra, bilinçte lider olanlardır. Bilinçte lider olanlar.

Şimdi, şu anda Dünya üzerinde sanayide lider olanlar var. Onlar ürünler imal edip bu ürünleri insanlara hizmet etsin diye çıkartıyorlar, yaşamı kolaylaştırmak ya da hızlandırmak ya da daha keyifli hale getirmek için falan. Ama sanayi liderleri var. Sonra – belki birkaç tane – hükümet gibi yerlerde kanunlar oluşturarak her yerdeki insanların bir dengeyi ve huzuru ve ahengi korumasına yardımcı olan liderler var. Yaratıcılıkta lider olanlar var, yeni müzikler yazıyor, yeni edebi çalışmalar yaratıyorlar. Onlar gerçekten kendi gücünü eline alan liderler. Finans liderleri. Bakın birçok farklı türden liderler var ve çoğu çalışmalarıyla takdir topluyor. Adları manşet oluyor ya da kitaplarda çıkıyor, haklarında konuşuluyor, üniversitelerde örnek olarak kullanılıyorlar.

Bir başka lider grubu da var ki, bize göre gerçekten, gerçekten diğerlerinin hepsinden üstün. Onlar sessiz bir iş görüyorlar, ama öylesine önemli bir iş gerçekleştiriyorlar ki, Dünya’daki tüm diğer liderlerlerin kendi işlerini yapmalarını sağlıyorlar. Ve bu da sizsiniz Şambra. Sizler, bilincin liderlerisiniz. Yeni alemlere gidenler sizsiniz. Başkaları da daha yüksek bir bilince geçebilsin diye yeni yollar açmak amacıyla kendinin derinliklerine inen sizsiniz.

Gerçekleştirdiğiniz çalışma gerçekten sizinle ilgili değil. Siz onu alıp kendi içinizde içselleştiriyorsunuz, ama aslında yaptığınız şey, bilinci alıp onun sizin içinizde genişlemesine izin vermektir. Geri kalan tüm insanların kullanabilmesi için kapılar ve pencereler açmak, yeni yollar ve yeni potansiyeller oluşturmaktır.

Bu bazen çok zor ve meydan okuyan bir çalışmadır çünkü siz bunu gerçekten neden yaptığınızı unutuyorsunuz. Ve zordur çünkü insanlar yolda yanınızdan geçerken size el sallayıp da gerçekleştirdiğiniz çalışma için teşekkür etmezler. Aslında çoğu zaman da sizinle alay ederler. Sizin bazı yollarınızın ya da tarzlarınızın oldukça alışılmadık ve garip olduğunu düşünürler. Ama size şunu söyleyelim ki, bu alemlerde, bu meleksi alemlerde, yaptığınız çalışmayı biz anlıyoruz. Onu bıkmadan usanmadan yaptığınızı anlıyoruz. Onu tutkuyla ve şefkatle gerçekleştiriyorsunuz. Kendiniz için değil, ama gerçekten sevdiğiniz tüm diğer insanlar adına gerçekleştiriyorsunuz. Biraz da zorluğu yüzünden yapıyorsunuz, çünkü bu zorluk vardır ve siz bunu yapabiliyorsunuz. Bir tür meydan okuma olduğu için de yapıyorsunuz. Ama asıl nedeni, bunu insanlık için ve meleksi alemlerde bulunanlar için gerçekleştiriyor olmanızdır.

Böylece dün gece bize “Şambra nedir?” diye sorulduğunda, bunu – Cauldre’yi ve fimi çekenleri düşünerek – kısa tutmaya çalıştık. Ama yanıtın içine, yaptığınız şeyden ötürü size duyulan mutlak onuru da sokuşturduk. O nedenle lütfen derin bir nefes alın ve yaptığınız şeyi gerçekten anlayan hepimizden gelen bu onurlandırmayı kabul edin.

Bu Sizinle İlgili Değil

Biz bunu tekrar tekrar söyledik ve şimdi yine söylemek zorundayız çünkü bu çok önemli. Başetmeye çalıştığınız sorunlar, çoğu, sizin değildir. Gerçekten değiller. Bazısı, yaşamınızda size yakın olan insanlarla ilgili. Siz onların sorunlarını üstleniyor ve üzerinde çalışıyorsunuz. Sorunları yeniden dengeliyorsunuz. Onları kendi içinizde çözüyor ve sonra da kendi yollarını temizlemelerine yardımcı olmak amacıyla potansiyelleri onlara yayıyorsunuz. Genel olarak dünya sorunlarını üstleniyorsunuz – hisleri, duyguları, meydan okumaları ve sorunları – içinize alıyorsunuz. Bunlar sanki size aitmiş gibi, sanki kendinizde düzeltilmesi gereken şeyler varmış gibi onlarla çalışıyorsunuz. Ama bunlar sizin sorunlarınız değil. Siz bunu insan bilinci adına yapıyorsunuz.

Bu öylesine önemli bir nokta ki tekrar tekrar gündeme getirmeyi sürdürüp duruyoruz. Bu sizinle ilgili değil. Bunlar sizin sorunlarınız değil. Ve bunu gerçekten anlamaya başladığınızda, hemen şimdi dönüp de kendinize baktığınızda, düzeltilmesi gereken çok az belki de hiç bir şeyin olmadığını anlayacaksınız. Çok az şeye sahip insanlar adına üstlendiğiniz o yoksulluk sorunu. Gerçekten hasta ve rahatsız olan insanlar adına üstlendiğiniz hastalık sorunları. Hatta, kaybolmuşluk ve yalnızlık çekme sorunları. Bu gerçekten size mi ait? Yoksa yolu bulmaya çalışan, bir yerlerde yardım için birine seslenen insanlar adına bunu kendi üzerinize mi alıyorsunuz.

Bunu yapmanız, çok hayran olunacak bir şey, ama öte yandan, tüm enerjilerde olduğu gibi, siz de gelişiyorsunuz. Kendi sorunlarınızın ne olduğunu fark ettiğiniz noktaya tekâmül ediyorsunuz. Ve bunların (kendi sorunlarınızın) çok az, çok az olduğunu keşfetmek sizi herhalde şaşırtacak – çok az. Üzerinde çalıştığınız şeylerin aslında size ait olmadığını keşfetmek sizi herhalde şaşırtacak. Onlar başka insanlara ait. Gezegene ait. Onlar uzun zaman öncesinden sizin spiritüel ailenizdir, ve siz eski sorunlar üzerinde çalışıyorsunuz – onları yarıp geçiyorsunuz.

Şu anda, birlikte bu güvenli ve kutsal alanı paylaştığımız bu anda, bir an için hissedin. Sizin sorunlarınız gerçekten nelerdir? Gerçek zorluklarınız nelerdir? Listenizi gözden geçirmeye başladığınızda, sizi sıkan şeylerin, geceleri uykunuzu kaçıran, kızdıran, çileden çıkartan şeylerin hiç de sizinle ilgili olmadığını fark edersiniz. Bunlar başka insanlar ve onların sorunlarıyla ilgilidir. Hatta sizin geçmiş yaşam veçhelerinizle ilgilidir. Bunlar… bir gazetenin manşetlerini okumakla bile bu enerjileri içinize alıyorsunuz. Evsiz bir insanın üzücü öyküsünü okuyor ve o enerjileri içinize alıyorsunuz.

Böylece, burada bu güvenli alanda oturuyorken, hangi sorunlar gerçekten size ait? Hangi sorunlar size ait? Ve yanıt oldukça basittir: Yalnızca sizin seçtikleriniz. Bu kadar.

Son Şaud’umuzda söylediğim gibi, gerçek özgürlük, geçmişinizi salıvermektir. Bırakın gitsin. O aslında artık siz değildir. O enerjileri salıverin ki geri gelebilsinler ve size yeni bir biçimde hizmet edebilsinler. Başkaları adına, dünya adına, sevdikleriniz adına taşıyıp durduğunuz sorunları salıverebilmek, gerçek özgürlüktür. Bırakın bunlar gitsin. Bunları bırakın ki, onlara yeni bir şefkat alanından yardım edebilmek için özgür ve berrak olun. Onların sorunlarını ya da yüklerini taşımak değil de, yeni bir şefkat alanında olmak. Yeni Enerjinin Bayrağı. Bu eski şeyleri, bu eski sorunları salıvermek çok, çok özgürleştirici bir şeydir.

Ve şimdi birlikte derin bir nefes alalım. Artık istemediğiniz şeyleri salıvermek için burası ne harika bir yer. Bu, bu kadar basittir. Bırakıverin. Ve tek tek her bir gününüzü yaşarken, gerçekten size ait olanı ve olmayanı fark edin. Dünyaya yardım etmek amacıyla dünyanın yüklerini taşımanız gerekmediğini fark edin. Onların aradığı gibi bir lider – bir bilinç lideri – olabilmek için onların acılarını ve travmalarını ve dengesizliklerini üstlenmek zorunda değilsiniz.

Bilinç, medyanızın ana görüşü olarak, başlıca tartışmalarda ve başlıca kitaplarda giderek daha fazla duyacağınız kelimelerden biri olacak. Bilinçle ilgili daha fazla tartışmalar ve daha fazla bilimsel araştırmalar olacak – nedir? – çünkü toplum bir bütün olarak zihinle bilinç arasında bir fark olduğunu görmeye başlayacak.

Böylece bu alanda daha fazla şeylerin yapıldığını duyacaksınız. Gerçek bilinç liderleri olduğunuzu bilmek kendi sırtınızı sıvazlamanızı ve yüzünüze kocaman bir gülücük kondurmanızı sağlayacak. Siz bunun ne olduğunu biliyorsunuz. Bunun, kendinizin her bir parçasına izin vermek olduğunu biliyorsunuz.

Bugünün Konukları

Böylece dün gece şu video üzerinde çalıştık. Birlikte ne muhteşem bir şey gerçekleştirdik, gerisinde muhteşem bir enerji yatıyor, ve siz bunu (filmi) gördüğünüzde fark edeceksiniz. Bu Şambra’nın enerjisiydi, ama herhalde tahmin edebileceğiniz gibi, kendini dışlanmış hisseden birkaç kişi var. O nedenle biz onları bugün özel konuklarımız olarak buraya getirdik. Bu sanki o üç bilge adamı buraya getirmek gibi (kahkahalar) – Kuthumi, Saint Germain ve ben, Tobias. (izleyiciler ve Tobias güler) Onların enerjisini buraya getirmek istiyoruz çünkü Şambra’yla paylaşmaya bayılıyorlar. Kuthumi ve Saint Germain’i buraya kabul etmek için bir an durun. Onları nefesinizle buraya çekin, seçiminiz buysa alkışlayın, tezahürat yapın, ya da… birkaçınızın buradan çıkıp gittiğini görüyoruz! (Tobias güler) Onlar şu son birkaç yıldır hepimizle büyük bir gayretle çalıştılar.

Takvim yılınızın sonuna geldiğimiz bugünlerde, yalnızca takvimden fazlası söz konusudur. Bu, enerjisel bir çağın sonudur, bir yılın sonu ve bir yeniden-doğma zamanıdır. Onlar, bu geçen yılı, bu Kuantum Sıçraması yılını, çarpışmalar yılını kapatmaya yardım etmek üzere geliyorlar. Bu, birçoğunuz için yaşamında büyük değişimlerin meydana geldiği bir yıl oldu. Zaman zaman birçok kuşkunun, zaman zaman da birçok sevincin olduğu bir yıl. Böylece onlar, bir yılın bitmesini ve yeni bir yılın başlamasını kutlamaya yardımcı olmak için geliyorlar.

O nedenle derin bir nefes alın, hepimiz birlikte. Kuthumi ve Saint Germain enerjilerini getirin. Ayrıca onlar, ben Tobias sizinle Sam aracılığıyla çalışmak üzere Dünya’ya geri geldikten sonra, sizinle çok daha yoğun bir biçimde çalışacaklar. Onlar, Şambra ve Kırmızı Çemberle çalışmak üzere başkalarını da getirecekler, ama inanılmaz olan, artık sizin öne çıkacak olmanızdır. Ha, siz bu meleksi varlıkların yardımına ve dostluğuna sahip olacaksınız ama, öne çıkan siz olacaksınız, başka insanlarla konuşan ve onlara rehberlik eden siz olacaksınız, fiziksel olmayan varlıklarla kolayca, kolayca konuşulabildiğini anlamalarına siz yardım edeceksiniz. Yaşamınızda kolayca seçim yapabilir ve seçtiğinizi yaratabilirsiniz.

Böylece, Noel zamanından az önceki bu güzel Şaud’da tüm bu enerjileri buraya getiriyoruz.

Denge Barometresi

Bir dakika kadar yaşamınızdaki denge barometreleri hakkında konuşmak istiyoruz. Denge barometreleri. Bakın, bunlara hep sahipsiniz. Aslında bunlar, dengenizin ne halde olduğunu anlamanıza yardım eden, temelde sizin için hep varolan – sizin tarafınızdan yaratılmış – dışsal işaretlerdir.

Denge, çok ilginç bir kelimedir. Yeni Enerjide de ilginç bir unsurdur. Bakın, dengeden çıkmış olan o kadar çok insan var ki. Bunu derken neyi kastediyoruz? Eh, onlar kendi eril ve dişil dengelerinden ya da kendi aydınlık ve karanlık dengelerinden çıkmış haldeler. Kendi bolluk ve bolluk yoksunluğu dengelerinden çıkmış haldeler. Onların dengeden çıkabileceği öylesine çok ve farklı şeyler var ki, ve siz bunları yeterince birleştirmeye başladığınızda, çarpışma ve akıl karışıklığı ve spiritüel uyuşukluk gibi şeyler olmaya başlar.

Günlük yaşamınızda bunun işaretleri var – kendi dengenizin barometreleri – ve bunlara dikkat etmek iyi bir şeydir. Bu işaretler, gerçekten dengenizde kalıp kalmadığınızı, ya da yaşamınızdaki başka şeyler tarafından – insanlar ve olaylar, hatta içinden geçtiğiniz arınmalar ve işlemden geçirmeler – çekelenip çekelenmediğinizi anlamanıza yardımcı olurlar ve kendi dengenize bakmanız gerektiğinin işaretleridirler.

Denge barometrelerine arabanız dahildir. Arabanız. Şimdi, arabanız, sizin bir uzantınızdır. O, Andra’nın da size söyleyeceği gibi, sizin bir veçhenizdir. Temelde, bir metal veçhedir ve yakıt açısından çok, çok Eski Enerjide çalışır. Ama sizin bir uzantınızdır. Arabanızı seviyor musunuz? Arabanızın garip bir adı var mı? (Tobias güler) Daha iyi bir arabanızın olmasını istiyor musunuz? Onu sık sık yıkamaya götürmeniz gerekmediğinde bile, arabanız oldukça temiz kalıyor mu? Arabanız yolda giderken mırıldanıyor mu, yoksa boğulup tıkanıyor mu? (bazı gülüşmeler)

Eğer arabanızdan garip sesler geliyorsa; garip elektrik problemleri var ve asıl neden bir türlü bulunamıyorsa; arabanız gerektiğinden fazla yağ yakıyorsa; yakıt tüketimi aniden artmışsa; sağa ya da sola çekiyorsa; silecekler çalışmıyorsa; ışıklar garip bir biçimde yanıp sönüyorsa; ya da arabanıza başka başka şeyler oluyorsa, dengenize bir bakmak zamanıdır. Arabanız, sizin harika bir göstergenizdir ve özellikle de biyolojinizin, ama aynı zamanda zihninizin ve ruhunuzun da.

Eğer son zamanlarda arabanıza lanetler yağdırıyorsanız ve neden hep bozulup durduğunu merak ediyorsanız, kendi dengenize bakın. Ve biz bir dakikaya kadar nasıl yeniden dengeleneceğinizden söz edeceğiz. Ama arabanız size, (kendinizde) dikkat edilmesi gereken bir şey olduğunu gösterir. Motor ışığınız mı yanıyor? Fren ışığınız mı yanıyor? Bunların tümü çok, çok basit ve sembolik olup size kendinizle ilgili bir şey söylüyordur. Bu, denge barometrelerinden biridir. Eğer bir arabanız yoksa, bunlara kafanızı takmayın. (kahkahalar)

Bir şey daha çok önemli, yeni bir araba almak zamanı gelmişse – başka bir deyişle, başka insanlar onu dere tepe kullanmışsa, size miras kalmışsa ya da siz onu bir dolu insan kullandıktan sonra kullanılmış aldıysanız – bir bakın. Kendinize ne zaman sahip çıkacaksınız? Kendi arabanızı alın. Yenisini alın, kullanılmış değil, çünkü o sizin bir veçhenizdir.

Bir denge barometresi de – kendinize biraz zaman ayırmanız, dikkatinizi biraz kendinize yöneltmeniz gerektiğini söyleyen küçük işaretler – bilgisayarınızdır. Bilgisayarınız. Şimdi, siz bilgisayarınızın başında inanılmaz fazla zaman geçiriyorsunuz! (bazı gülüşmeler) Fark ediyor musunuz ki – ben bazen yanıbaşınızda oturuyorum! – hiç fark ediyor musunuz ki… bazen bana nasıl boyutlar-arası olunacağını bilmediğinizi söylüyorsunuz, ama ben sizin bilgisayarınızın başına oturduğunuzu ve içine düştüğünüzü görüyorum. Gidip İnternetin içinde yaşıyorsunuz. O ekran sizi öylesine içine çekiyor ki, tam anlamıyla, enerjinizi ona akıtıyorsunuz.

Bilgisayarınıza neler olduğuna bir bakın. Şimdilerde çok, çok ağırlaştı mı? Performansı düştü mü? Bir gidip bir geliyor mu? Donuyor mu? Pencereleri çok mu yavaş açıyor? Size küçük oyunlar oynuyor ve sayıp sövmenize neden oluyor mu? Bilgisayarınız bir barometredir – özellikle zihninizin, ama aynı zamanda bir dereceye kadar da tanrısal zekânızın – ve bir şeyin dengeden çıktığını gösterir.

Bazı onarım programlarını çalıştırmayı denediniz. Hard sürücünüzden bazı şeyleri silmeyi denediniz. Arızaları düzeltip türlü değişiklikler yapmayı denediniz. Belki de kendinize bakmak zamanıdır. İçinizde bir şey var… zihninizde fazlalıklar taşıyıp duruyorsunuz. Hâlâ o dosyalar için kaygılanıp duruyorsunuz. Başka bir deyişle, geçmişiniz için. Fazla zihinsel oluyorsunuz. Bu herhalde en önemli şey. Bilgisayarınız yavaşlıyorsa, fazla zihinsel oluyorsunuz demektir. Bilgisayarınız sizin bir veçhenizdir. Sizin bir parçanız.

Yapabileceğiniz birkaç şey var. Herşeyden önce, bedeninizle, zihniniz ve ruhunuzla dengeye gelin. Yapabileceğiniz bir başka şey de: bu Yeni Enerjide – daha önce sözünü ettiğimiz yeni teknolojiyle – güncellemek önemlidir. Bu, kendi bilincinizi güncellemenin simgesidir. Ve bu, yeni bir bilgisayar, yeni bir işletim programı satın almak anlamına gelebilir. Ama bunu yaptığınız zaman, eski bilgisayarınızdaki şeyleri yenisine aktarmayın! Geçmişin yalnızca gerçekten tutunmak istediğiniz dosyalarını, bölümlerini aktarın. “Peki ya”lara takılmayın – peki ya şu ya da bu dosyaya ihtiyacım olursa demeyin – büyük bir olasılıkla olmayacaktır. Onları şu küçük CD disklerine alıp rafa kaldırabilir ve kaygılanmak zorunda kalmazsınız ve bir daha da hiç ihtiyacınız olmayacaktır. Bilgisayarınız sizin bir veçhenizdir. Eğer çalışmıyorsa, kendinize bir göz atın.

Sizin bir veçheniz ve dengeyle ilgili barometreniz olan bir diğer şey de, giysilerinizdir. Giysileriniz. Şimdi, giysileriniz, kendi öz-değerinizin ve kendiniz hakkında nasıl hissettiğinizin ilginç bir barometresidir. Hiç, üzerinize bir şey giyip de olmadığını hissettiğiniz bir gününüz oldu mu? Gider değiştirirsiniz. Başka bir şey giyersiniz, ve o da olmaz. Ve o zaman bedeninizi ve kilonuzu yargılamaya başlarsınız. Neyin güzel durduğunu neyin durmadığını yargılamaya başlarsınız. Ve sinirlenmiş ve kızgın bir halde aynanın önünde durur, sekiz kere daha üst baş değiştirirsiniz. En sonunda ilk seçtiğinize geri dönersiniz ama, yine de olmadığını hissedersiniz. Günü, (Tobias Cauldre’nın yakasını çekeler) “Bana yine de olmamış gibi geliyor” diyerek geçirirsiniz.

Bu – giysileriniz, ki onlar sizin bir veçhenizdir – kendi öz-değerinizi dengelemek adına, size saygı duyan yanınızı dengelemek adına, kendinize bir bakmanız gerektiğini gösteren bir barometre ya da işarettir. Ha, giysileriniz karşılık verir. Kendinizi sevin, kendinizi onurlandırın, ve giysileriniz de o zaman bir italyan elbisesi gibi üstünüze oturur. (bazı gülüşmeler) Giysiler, üstünüze nasıl oturdukları… delikleri var mı ya da fermuar doğru dürüst çalışmıyor mu ya da düğmeleri mi kopuyor? Bunların hepsi yaşamınızdaki dengenin barometreleridir.

Kendinizi toparlamanız gerektiğini size söylemeye çalışan Ruh değildir, o sizsiniz ve o veçheleriniz, size en yakın olan şeyler. Bu arada, yeni giysiler almak zamanıdır. Biliyoruz, birçoğunuz buna direnip “değişimlerden geçmeyi sürdüreceğim, öyleyse bir süre daha eski elbiseleri giyerim” diyorsunuz. Ama çıkıp da yeni giysiler satın aldığınızda, yeni bir siz, bu bir bildiridir. Ha, diğer insanlara değil. Kendinize bildirmektir, değiştiğinizi, kendinizi sevdiğinizi, kendinize yatırım yapmaya istekli olduğunuzu kendinize bildirmektir.

Bir başka denge barometresi de evinizdir. Eviniz. Şimdi, evinizin çok fiziksel ve mekanik bir bölümü vardır. Su sisteminiz ve ısıtma sisteminiz, elektrik sisteminiz var. Bunlar nasıl çalışıyor? Bakın onlar size hizmet etsinler diye oradalar. Onlar sizi sıcak tutmak ve sizi muktedir tutmak için oradalar. Sessiz sedasız çalışıyorlar mı, yoksa hep bir şeyler bozuluyor mu? Sövüp onun eski bir ev olduğunu söyleyebilirsiniz, ama siz kendiniz dengede olduğunuzda, enerjiler de size hizmet etmek amacıyla tam anlamıyla kendilerini dengeleyeceklerdir.

Eviniz çok – eviniz, daireniz, nerede oturuyorsanız – sizin çok önemli bir veçhenizdir. Bir an için durun. Evinizi hayal edin. Bir an içinde gezinin. Evinizle ilgili ne hissediyorsunuz? Onun, çıkmaya can attığınız geçici bir yer olduğunu mu düşünüyorsunuz? Darmadağın mı? Her yerde bulaşıklar mı duruyor, hiç ilgilenmediğiniz kırık dökük şeyler mi var? Karanlık mı, aydınlık mı? Eviniz ne halde? Eviniz, sizin öylesine bir yansımanızdır ki. Belki de size en yakın veçhelerden biridir, hatta geçmiş yaşam veçhelerinden bile yakın. Eviniz sizdir ve şeyler dengeden çıktığında, bunu size söylemeye çalışır.

Evinizde yanlış giden ya da gidebilecek şeylerin her biri size bir şey söylüyordur. Eğer bir tesisat sorunu varsa, bu kendi akışınızla ilgilidir. Spiritüel tesisatınız – kasılmış halde mi? Bozulmuş mu? Su mu kaçırıyor? Yani tüm bu şeyler kendi dengenizin barometreleridir. Dinleyin ve gözlemleyin. Farkında olun.

Ve bir başka denge barometresi, belki de hepsinden daha yakın, candan, samimi olanı, evcil hayvanlarınızdır – kedileriniz, köpekleriniz, kırmızı balığınız – tüm evcil hayvanlarınız. Onların nasıl davrandığını izleyin. Korkak ya da ürkekler mi? Ağır ve tembeller mi? Yemeklerini yemiyorlar mı? Ya da sokulgan, cana yakınlar mı? Mutlular mı? Çokça egzersiz yapabiliyorlar mı? Oyuncullar mı? Evcil hayvanlarınız sizin bir uzantınızdır. Sizin bir veçhenizdir. Gerçekten de biyolojik varlıklardır ama, anlaşma gereği sizin enerjinizin büyük bir bölümünü üstlenirler. Onlar size hizmet etmek için buradalar. Gözlerine bakın. Onları tutun, dokunun, hissedin ve gözlemleyin, çünkü size kendinizle, kendi dengenizle ilgili bir şey söylüyorlardır.

Yeni Enerji Dengelemesi

Bu çok basit şeylerin farkında olmanız, size nerede olduğunuzu, nasıl olduğunuzu söyler. Bir dakikanızı ayırıp da içinizde bir Yeni Enerji dengelemesi yapmanızın gerekip gerekmediğini söyler. Bunu şimdi hep birlikte yapalım, böylece nasıl yapıldığını anlarsınız.

Şimdi, bu gerçekten çok zor değil. Bir dolu kuralı yok. Tüm enerji çözüm arar noktasından yola çıkar. Siz bile çözüm ararsınız, enerji olmadığınız, bilinç olduğunuz halde. Ama yaşamınızdaki herşey, bedeninizdeki, zihninizdeki herşey, yaşamınızda olan herşey, gerçekten size hizmet amacıyla oradadır.

Böylece, Şambra Hizmet Merkezi olarak da bilinen Yeni Enerji dengelemesi için yalnızca bir an Şimdi anında olursunuz. Birkaç derin nefes alırsınız… bir enerji akışını içinize alırsınız… ve sonra oturur, yeniden-dengelenmenin meydana gelmesine izin vermekten başka hiçbir şey yapmazsınız. Bu, masaj için bir kaplıcaya (spa) gitmek gibidir. Kendinize masaj yapmazsınız, öyle değil mi? Bacaklarınızda ve kollarınızda ve boynunuzda çalışmanız gerekmez. Hayır. Enerji, masöz, size himet eder.

Ama bu Yeni Enerji yeniden-dengelemede önemli olan kabul vermektir, evet, insanın günlük yaşamı zor olabilir, başka insanlarla etkileşimde bulunmak zor olabilir, bedeninize meydan okuyabilir. Bedeniniz bir gün içinde bir dolu – nasıl desek – meydan okumalardan geçiyor. Bedeninize aldığınız şeylerden tutun da, her türlü farklı enerjilerden gelen saldırılarla nasıl başa çıktığına kadar. Önemli olan, “Sevgili beden, sevgili harika, güzel beden, sen kendini nasıl dengeleyeceğini bilirsin, öyleyse gerçekleştir” demek için bir dakikanızı ayırmaktır.

Zihninizin, özellikle de içinde bulunduğunuz bu bilgi çağında, ne çok şey üstlendiğini ve başka insanların sorunlarını ne kadar çok üstlendiğini anlamaktır. Ve bir dakikanızı ayırıp ona, “Zihin, kendini toparlamak zamanı” demektir. Tıpkı hard sürücünüzü, yardımcı bir disk programıyla temizlediğiniz gibi. Bir şey yapmanıza gerek yok, sadece bir düğmeye basar ve olmasına izin verirsiniz.

Duygularınız ve ruhunuz – her bir parçanız için – arada bir durup, yeniden-dengelenmenin olmasına izin vermek zamanıdır. Ama bu Yeni Enerji yeniden-dengelenmede önemli olan, herhangi bir sorunu zorlamamaktır. Tornavida ve çekiç kullanmamaktır. Âna izin vermekten başka yapmanız gereken bir şey yoktur.

Beş dakikanızı, on dakikanızı ayırın. Nefes alın. O harika müziklerinizden birini dinleyin. Ve sonra da işleme/sürece izin verin. Şimdi bunu kısacık birkaç dakika için birlikte yapalım. Bunu sizin için herhangi bir meleksi varlığın ya da rehberlerin ya da herhangi bir başka şeyin yapmadığını anlayın. Onlar farklı bir alemde farklı bir biçimde yardımcı oluyorlar. Siz bu kutsal ânı, kendinizi yeniden-dengelemeye ayırıyorsunuz.

Derin bir nefes alın ve kendinize, yeniden-uyumlanmak ve yeniden-dengelenmek ve yenilenmek için izin verin, ve sonra da bırakın olsun.

(duraklama)

Bu, yalnızca nefes almak için iyi bir zaman. Ha, sakın herhangi bir zihinsel yönteme takılmayın. Herhangi bir mantra söyleyip durmanız gerekmiyor. Hatta zihinsel olarak enerji ağlarını manipüle etmeniz de gerekmiyor – ya da bunu özellikle yapmaya çalışmayın. Enerji ağlarınız, ya da bunlara her ne demek isterseniz, ne yapılacağını zaten bilirler. Dengenin ne olduğunu bilirler. DNA’nız kendini nasıl yenileyeceğini bilir. Bilir. Onu kendi haline bırakırsanız, Yeni Enerjiyi nasıl getireceğini bilir.

Sizler, bilinç liderleri olarak oradasınız, yeni yollar açıyorsunuz. Bu zor bir iştir, özellikle de tüm çevrenizde çok 3B olan, insanlığın büyük bir bölümünün hâlâ eski bir bilinçte olduğu bir gerçeklikle uğraşıyorsanız. Zordur.

Ama kendi yeniden-dengelenmenize izin verdiğiniz güvenli alana geldiğiniz zaman – herhangi bir üçkağıt ya da teknik ya da numara olmadan yalnızca kendinize yeniden-dengelenmek için izin verdiğinizde – sizin her bir parçanızın zaten neler bildiğine şaşıp kalacaksınız. Enerjiyi nasıl kullandığınıza ve Eski Enerji tarzında kullandığınıza şaşacaksınız, ama şimdi yavaş yavaş onu Yeni Enerji tarzında kullanmayı öğreniyorsunuz.

Derin bir nefes alın. Yeniden-dengelenmesi için biyolojnize izin verin.

(duraklama)

Derin bir nefes alın… ve zihninizin tüm o devrelerinin yeniden ayarlanmasına, yeniden yüklenmesine ve yeniden dengelenmesine izin verin.

(duraklama)

Ah siz bir anlamda simgesel canavar katilleri olarak dolanıyordunuz. Her gün çıkıyor, işinize gittiğinizi düşünüyorsunuz, ama aslında bilinci kesip biçmeye çıkıyorsunuz, yeni potansiyeller yaratmaya çıkıyorsunuz. Bu meydan okuyan bir çalışmadır, özellikle de, o çok derin içsel düzeyde ne yaptığınızı gerçekten fark etmiyorsanız.

Derin bir nefes alın. Duygularınız sınıra dayanacak kadar yıpranmış. Duygularınız karmakarışık, sanki en iyisi koşmak. Derin bir nefes alın ve kendi duygularınızın bile yeniden dengelenmesine izin verin. Ve hiçbir şeyi zorlamak zorunda değilsiniz, bu yalnızca izin vermekle ilgilidir. Bu kadar basit, bu kadar kolay.

Ve ruhunuz, canınız, ya da adına her ne demek isterseniz, bütünleşiyor. Size, yaşamınıza, daha fazla dahil oluyor, ama o da bu alemde açılmaya uyumlanmak konusunda kendi zorluklarına sahip. O nedenle bir an için nefes alın ve kendi ruhunuza, kendi ruhsal benliğiniz diyeceğiniz şeye, yeniden dengelenmesi için izin verin.

Burada önemli olan, bunu her yaptığınızda – ki herhangi bir zamanda yapabilirsiniz – hiçbir şeyi zorlamamaktır. Herhangi bir şeyi çözmeye çalışmayın. Anlamaya ya da analiz etmeye çalışmayın. Kendinizi yargılamayın ya da suçlamayın. Sadece kendinizin her bir parçasının yeniden dengelenmesine izin verin.

Bunu beş dakikada yapabilirsiniz, gerçekten. Ama yirmi ya da otuz dakikanızı da buna ayırmak isteyebilirsiniz, nasıl rahat ediyorsanız. Önemli olan, tüm bu enerjilerin çok dengelenmiş bir halde size hizmet etmesine izin verdiğinizi kabul etmenizdir.

Böylece, derin bir nefes alın…

(duraklama)

…izni verin, ve sonra da bırakın olsun.

Bunu yaptıkça kendinizi çok daha berrak hissedeceksiniz, çok daha hafif hissedeceksiniz, ve kesinlikle çok daha sezgisel hissedeceksiniz. Bu çok, çok basittir Şambra.

Evet, karmaşık alıştırmalara gereksinim duyan insanlar vardır. Onlar enerji ve bilinci anlamıyorlar. Onlar, spiritüelllik ve insanlıktan sizin anladığınızın minicik bir parçasını bile anlamıyorlar. O nedenle de karmaşık – çok karmaşık – kurslara gereksinim duyuyorlar. Başardıklarını hissedebilmek adına çabalamaları gerektiğini hissediyorlar. Ama sizler, bunların hiçbirini yapmak zorunda olmadığınız noktaya geldiniz.

Bir sonraki konuya geçelim. Derin bir nefes alın.

(duraklama)

Şimdi size soruyorum. Bizim neyi – buna ne derseniz – temizlediğimizi, yeniden-dengelediğimizi hissedebiliyor musunuz? Biz hissedebiliyoruz. Kuthumi, Saint Germain ve ben hissedebiliyoruz. Bu, şöminedeki ateş kadar gerçek.

Böylece, derin bir nefes alın.

Çekim Yasası

Biz bu noktada, günün son konusuna geçmeden önce, bir dakika kadar Çekim Yasası denen şey hakkında konuşmak istedik. Bu bize dün gece röportajımızda – benim röportajımda – soruldu… teşekkür ederim! (bazı gülüşmeler) Bu bize dün gece soruldu ve biz bunu tüm Şambra için açıklığa kavuşturmak istedik. Çekim Yasasıyla ilgili çok tartışmalar yapıldı. “Nedir? İşe yarar mı? Onun yaşamımda kendim için nasıl daha iyi iş görmesini sağlarım?” Başlıca sorular bunlar.

Evet, Çekim Yasası denen spiritüel bir yasa var, ki bu aynı zamanda bir fizik yasasıdır. Siz bir mıknatıssınız, ve seçtiğiniz herşeyi desteklemek üzere herşeyi kendinize çekersiniz, bilinçli ya da bilinçsiz. Her Allah’ın günü size olan herşey, Çekim Yasasını temel alır. Şimdi, bu sinir edici bir şey çünkü çoğu kez yarattığınızı fark etmiyorsunuz. Ya da, daha da kötüsü, otoriteyi bir başkasına veriyorsunuz. “Bunu yaratan ben değilim. Dışardan geliyor” diyorsunuz. Ama aslında, o sizin kendi Çekim Yasanız.

Şimdi, biz bu noktada bu çekimle, kendi çekimlerinizle başa çıkmanız konusunda biraz kaygılanıyoruz. Insanlar bu çekim teorisinin ya da prensibinin birazını anlıyorlar, ama sonra bu konuda zihinselleşip küçülüyorlar ve insanca oluyorlar. Ve, “Ama bu Çekim Yasası iş görüyorsa, kendime 100 $ çekeceğim” diyorlar. “Kendime daha genç bir görünüm çekeceğim. Daha iyi bir iş çekeceğim. Çok duyarlı bir eş çekeceğim.” Ve liste uzuyor da uzuyor, ve tüm bu Çekim Yasasının çok, çok sınırlandığını görmek, bu tarafta bulunan bizleri biraz sinirlendiriyor, çünkü insan benliği, “Önce benim ihtiyaçlarım” diyor. İnsan benliği ruhu ya da ruhsal benliği bir kenara itip, “Bu küçük şeylerin hepsine sahip olmam gerekiyor. Onları yaşantıma çekmem gerekiyor” diyor.

Bildiğiniz gibi, bu genelde çok da işe yaramıyor. Ve o zaman sinirleniyor ve başkalarının bu Çekim Yasasında uzman, sizinse sadece bir salak olduğunuzu düşünüyorsunuz! (kahkahalar) Ve kafanız çok karışıyor ve daha da çok kursa ve daha fazla terapiye gitmek zorunda kalıyorsunuz, ve şeyleri yaşamınıza neden çekmediğinizi anlamak için psişik kişilere ve okuma yapanlara gidiyorsunuz. Oysa nedeni basit: çünkü zihinsel ve insanca.

Çekim Yasasının gerçek enerjisinde küçük şeyler için kaygılanmaz gerekmez. Onlar kendi başlarının çaresine bakarlar. Ve biz şimdi dengeleme prensibine geri dönüyoruz. Kendinize 100 $ çekmeye çalışmanız gerekmiyor. Siz ona zaten sahipsiniz, sadece fark etmiyorsunuz. Doğru eşi kendinize çekmek için ya da o uzun Noel listenizdeki o küçük insan şeylerini kendinize çekmek için zihinsel bir alıştırma yapmanız gerekmiyor.

Ve Şambra, biz sizi suçlayıp azarlamıyoruz. Aslında burada sizden çok diğer insanlara konuşuyoruz. Ve evet, bir Saint Germain ve Kuthumi unsuru da işin içine karışıyor. (Tobias ve izleyiciler güler) Ben, Tobias, asla böyle ilgisiz şeyler söylemem!

Çekim Yasası aslında ruhu, kendi ruhsal benliğinizi ya da can’ınızı, ya da adına her ne demek isterseniz, kendinize çekmekle ilgilidir. O, bilincin ihtiyaçlarını, arzularını, ya da herşeyden çok, ifadesini kendinize çekmektir. Bilincin! Bunun herşeye göre önceliği vardır. Bir anlamda, küçük insan ihtiyaçlarınız bilincinizin umurunda değildir. Küçük insan benliğiniz onun umurunda değildir, çünkü onun geçici olduğunu bilir. Küçük insan benliği asla krallığa hükmetmek üzere tasarlanmadı. Ama küçük insan benliği biraz kontrolden çıktı diyeceğiz, ve ruhun ihtiyaçlarını, bilincin ihtiyaçlarını, bir kenara itti.

Bilincin ihtiyaçları oldukça basittir – ya da onun arzuları diyelim – gerçekten oldukça basittir. Sürekli bir ifade halinde genişlemek ve ifade etmektir. Bu, bilincin gerçekleştirmeye bayıldığı şeydir, çünkü ifade yoluyla yaşamı kutlar, bu ister insan bedeni içindeki yaşam olsun, ister fiziksel olmayan alemlerdeki yaşam. Ama onun arzusu sürekli ifade etmektir. Bu, yaratının şarkısıdır.

Ve bilinç – ruh – sizin deyiminizle daha fazlasını hissetmek için, ya da daha fazlasını bilmek için, ama akılcı bir biliş değil, sürekli bir genişleme arzusuna sahiptir. Bu, bilişin bilinmesidir – Ben O Ben’im. Onun ihtiyaçları bunlardır. Başka şeyleri kendine çeken bunlardır. Ve küçük insan devreye girip de bunu 100 $ gibi önemsiz, küçük ihtiyaçlarla kösteklediğinde, bu tür kafa karışıklığı ve bu tür kaybolmuşluk ya da beceresizlik hisleri yaratır.

O nedenle, şimdi bir an ruhsal benliğinize, kendi bilincinize bir göz atın. Bilincinizin aslında gerçekten yapmak istediği şey nedir? İnsan zihninden ve kısıtlamalarından çıkın. Bilincinize girin. Diyorsunuz ki, “Ama ben bilincimin ne olduğunu bilmiyorum.” Biliyorsunuz, gerçekten biliyorsunuz. Hissedin. Bilinç sizdir. Bilinç, sizin ifadenizdir. Kendine ne çekmek istiyor? Şu anda ne çekiyor?

Bilincinizle, ruhunuzla birleşin. Yaşantınıza tümüyle farklı bir enerji türü çekmeye başlayacaksınız. Onun için çalışmanız ya da onu manipüle etmeniz gerekmediğini fark edeceksiniz. Sözlerinizi seçmek ve kendinize çekmeyi seçtiğiniz şeyi nasıl ifade edeceğinizi seçmek zorunda değilsiniz. Bazen buna, yani şeyleri doğru biçimde ifade etmeye öylesine takılıyorsunuz ki… “Belki ruhunuz bunu doğru duymamıştır.”

Bir kez bu biliş düzeyine geldiğinizde, ya da buna seçim düzeyi diyelim. Seçim düzeyi. Bir kez bu düzeye geldiğinizde, bir daha asla küçük insan ayrıntılarıyla ilgili kaygılanmanız gerekmez, çünkü herşey hemen oradadır. Para 100 $ değil de, 1.000 $ ya da 10.000 $ ya da 100.000 $ olacak ve hemen orada olacaktır. Sizin neredeyse bilinmeyen bir kaynak olarak düşüneceğiniz yerden gelecektir. O anda orada olacaktır. Yeni Enerji böyle iş görür. Insanlar, dostluklar, küçük bilişler… bunlar size epey bir oldu Şambra, bir şeyi öylece biliverdiniz ve ağzınızdan çıkan kelimelere kendiniz şaştınız, çünkü kendinizi o kadar önemsemediniz. Ama biliş, kelimeler, hatta gerçekler, öylece o anda oluverdiler.

Ruhsal çekimi ya da bilinç çekimini gerçekten anladığınızda, bir daha asla enerjinizi küçük şeylere, o küçük sinir edici ayrıntılara genişletmek zorunda kalmazsınız. Onlar orada oluverirler. Üstatlar bunu bilirler, ve siz Şambra, bunu anlamaya ve kendi yaşamınızda uygulamaya başlıyorsunuz. Bunun yaşamınıza girmesine izin verin ki, ne kadar kolay iş gördüğünü başkalarına da gösterebilesiniz.

Çekim Yasası zihinsel bir alıştırma değildir. Imgeleme ya da onaylama değildir. Bunlar zihinsel alıştırmalardır ve sonunda sizi çok, çok sinir edecekleri gibi, bir yaratan olmadığınıza inanmanıza neden olurlar. Ruhunuzun ya da bilincinizin kendine çekmeyi seçtiği şeyin ne olduğunu hissedin, duyumsayın ve seçin.

Böylece, bir derin nefes daha alalım ve günün bir sonraki konusuna geçelim.

(duraklama)

Size şunu soracağız… enerjinin nasıl bu kadar çabuk değişebildiğine, bugün birlikte ne çok şeyi hareket ettirdiğimize şaşıyoruz… böylece sizden bir an bunu hissetmenizi istiyoruz.

(duraklama)

On Vaat

Hadi Musa hakkında konuşalım. Yüce Musa. (kahkahalar) (çvr: İngilizcede “Aman Allah’ım” ya da benzeri şaşkınlık ifadesi olarak “Kutsal Musa” anlamına gelen “Holy Moses” terimi de kullanılır.) Geçenlerde bir grup Şambra bize, Saint Germain’e, Musa’yı ve On Emir’i sordu. Daha fazla Şambra’yla paylaşabilmek amacıyla Saint Germain soruyu yanıtlamak için beklemeyi seçti.

Böylece biz şimdi öbür alemlerden tanıdığım bu sevgili varlık, Musa hakkında konuşacağız. O daha önce buraya konuk olmuştu. Musa, Muhammed dediğiniz varlık olarak da enkarne oldu. Musa, köle olsun, yoksul olsun, insanların sorunlarını üstlenmede harikadır, bu konuda mükemmeldi. En çok ihtiyaç içinde olan gruplara girer ve onların sorunlarını üstlenirdi.

Bunu Musa’ya söylerdim – bazı konuşmalarımızda Musa’nın kendisine de söyledim – aslında pek de lider sayılmazdı. Kendi omuzlarında fazlasıyla yük taşıdı. Şeylere öylesine üzülüyordu ki. Musa hırçındı – gerçekten hırçın! Ama öte yandan inancı uğruna ıstırap çekmeyi de kabul ediyordu… (Tobias gülmeye başlar) Cauldre sonunda uyandı ve kanallığı dinlemeye başladı! (izleyiciler ve Tobias’tan yoğun kahkahalar) Şekerleme yaparsan böyle olur işte Cauldre! (yoğun kahkahalar) Az kalsın bu konudan hiç haberin olmayacaktı. Evet, Cauldre, On Emir’den söz ediyoruz. (kahkahalar)

Böylece, özetleyelim! Ve Musa, İ.Ö. yaklaşık 1300’lerde, uzun, çok uzun zaman önce, dağın tepesine çıktı – Sina Dağı’na – ve yanan bir çalıyla karşılaştı. Eh, öyle olduğunu sandı. Bu bir tür yanılsamaydı, çünkü bu kendi halkına ve kendine, liderliğine duyduğu öfkesi ve hayal kırıklığıydı. Şöyle hissetti, “Hangi lider 40 yılını çöllerde dolanarak geçirir? (kahkahalar) Hangi lider halkına yanıtlar vermekten acizdir? Ben nasıl bir liderim ki?” diye düşündü dağın tepesine tırmanırken. Ama aslında halkına da kızmıştı. Onların beceriksiz olduğunu düşünüyordu. Eğer etkisiz bir lideri izleyecek kadar aptalsalar, gerçekten aptallar, diye düşündü! (kahkahalar)

Böylece dağın tepesine çıktı ve yanan çalıyla karşılaştı, ki bu aslında kendi öfkesinin ve hayal kırıklığının simgesiydi. Ve bu aynı zamanda bir dönüşümün de simgesiydi çünkü o ve halkı artık gerçekten bazı değişimler için zamanın geldiğini – olması gerektiğini – seçiyorlardı. Böylece bilincin esinlendiği bu anda, Musa Tanrı’nın sesini duydu, ama o aslında kendi sesiydi, kendi yüksek bilinci ve halkının sesiydi. O, yanan çalının başında, dağın tepesinde, bir Şaud gerçekleştiriyordu. Bunu Tanrı’ya mâl etti tabi, çünkü başka kime mâl edeceğini bilmiyordu.

Ama o esin verici anda, Ruh’tan On Vaadi, Ruh’un – ruhunuzun – sizin için gerçekleştireceği vaatleri aldı. Sizin Yüksek Benliğiniz diyeceğinizin, tanrısal benliğinizin her bir gün verdiği sözleri. Musa bunları aldı. Ve anında bunları levhalara da yazmadı elbette. Onları dağdan aşağıya taşımak fazla ağır gelirdi. (bazı gülüşmeler) Ama, bu inanılmaz dönüştürücü, kutsal deneyimden sonra, sizin ışık diyeceğiniz şeyle dolu olarak, yeni bilinçle dolu olarak, halkını toplayıp da onlara Ruh’un ya da Tanrı’nın On Vaadinden söz etme heyecanı içinde dağdan indi. Halkıyla, Tanrı’nın birlikte-yaratmadaki istekliliğini paylaşmak, Ruh’un zaten orada olduğu ve zaten onlar olduğu gerçeğini paylaşmak üzere indi.

Ama dağdan dönerken, köylerden geçerken, insanların birbirleriyle kavga ettiklerini gördü. Tüccarların müşterilerini dolandırdığını gördü. Insanların yiyecek çaldığını ve birbirlerinden öte beri çaldıklarını gördü. Insanların birbirine küfrettiğini gördü. Arka avluların birinde, birbiriyle evli olmadığı halde sevişen bir çift gördü. Nereye varmak istediğimi anladınız, değil mi. Ve dedi ki, “Sevgili Tanrım, bana verdiğin bu Vaatleri, beni hâlâ her yere takip eden bu yozlaşmış insanlarla nasıl paylaşabilirim ki? Bu vaatleri onlara nasıl verebilirim, çünkü kutsallığını kirletecekler. Daha da beter hale getirecekler. Sevgili Tanrım, yeniden konuşmamız gerek.”

Böylece geri dönüp tekrar dağın yolunu tuttu – bu kez yanan çalı yoktu – halkına karşı büyük bir öfke hissediyordu ve şöyle dedi, “Onların Ruh’un Vaatlerini bilmesine gerek yok, onların emirlere ihtiyacı var. onların kurallara ihtiyacı var ve yasalara.” Ve aldığı vahiyi bir kenara attı. Dağdan indi ve yazı yazabilen birini buldu, ve onlar onun düşüncelerini belgelerken karşılarında oturdu, ve aslında ondan (Musa’dan) oniki emir çıktı.

Zaman içinde bunlar değişti ve düzeltildi ve sizin şimdi On Emir olarak bildiğiniz maddelere tercüme edildi, ve yaklaşık 3.300 yıldır da toplumunuzun bilinç temelini oluşturdu, çünkü dünyanın büyük bir bölümü bugün bu tür bir dini ya da felsefeyi izliyor. Yani bunlar bilince çok kazınmış halde, ve biz bugün, Saint Germain ve Kuthumi ve ben, Şambra enerjisiyle birlikte, Yeni Enerjideki On Vaat, Ruh’un On Vaadi hakkında konuşmayı arzuluyoruz.

Ben şimdi eski Emirleri söyleyeceğim – ve biz bunun grupla interaktif olmasını istiyoruz – ve siz de, sanki böyle bir şeyin levhalara yazılmış olabilmesine çok şaşırmış gibi “Yüce Musa! (Holy Moses!)” diyeceksiniz. (yoğun kahkahalar) Ve size, Ruh’un Yeni Enerji Vaatlerini açıklayacağız.

Birinci Emir: Ben sizin Tanrınızım. Benim önüme başka kimseyi/hiçbir şeyi koymayın.

ŞAMBRA: Yüce Musa! (Tobias ve izleyicilerden yoğun kahkahalar)

TOBIAS: Yeni Enerji Vaadi oldukça basittir – sen de Tanrısın. Sen de Tanrısın. Sen osun. Cennette bir baba ya da başka bir şey yok. Siz yaratansınız. Siz de Tanrısınız. Bu, bu kadar basit, ve vaat de bu, Ruh’un zaten burada ve zaten içinizde olduğu vaadi.

Şimdi, ikinci emir: Sahte idollere/putlara tapmayacaksın.

ŞAMBRA: Yüce Musa! (Tobias kıkırdar ve izleyiciler güler)

TOBIAS: Yeni Enerji Vaadi, içinizde tüm araçlara sahip olduğunuzdur. Onları başka bir yerde aramanız gerekmiyor – tüm araçlar. Kristallere tapmak zorunda değilsiniz ve Tanrı heykelleri yontmak zorunda değilsiniz. Dünya’daki şeylerin güzelliğine hayran olabilirsiniz, ama zaten içinizde tüm araçlara sahipsiniz. Dışarıya bakmayın, çünkü onlar zaten içinizde.

Üçüncü emir: Tanrı’nın adını boş yere anma.

ŞAMBRA: Yüce Musa!

TOBIAS: Yeni Enerji – kendini sev ve kendine saygı duy. Kendini sev. Olduğunuz kişiyi sevmekten ötürü suçluluk hissetmeyin. Kendinizi sevmenin yanlış olduğu, bilince yerleştirildi. Böylece insanlar da kendilerine sövmek eğilimindeler. Bu, kendini yargılamadan, açıkça ve özgürce sevmekle ilgilidir.

Dördüncü emir: Sebt gününü (Hıristiyanlarca Pazar, Musevilerce Cumartesi günü uygulanan kutsal dinlenme günü) onurlandırın.

ŞAMBRA: Yüce Musa!

TOBIAS: Bu tıpkı Rocky Horror korku filmine benzedi! (Tobias ve izleyiciler güler)

Kendinize zaman ayırın. Nefes almak için zaman ayırın, yeniden dengelenmek için zaman ayırın. Zamanınıza ve enerjilerinize o kadar çok talep var ki, türlü yönlere çekilip duruyorsunuz. Geceleri yatağa bitap düşüyorsunuz, ama sonra da uyku tutturamıyorsunuz, çünkü hâlâ herkes ve herşey için kaygılanıp duruyorsunuz. Kendinize zaman ayırın.

Bir sonraki emir: Ananı ve babanı onurlandır.

ŞAMBRA: Yüce Musa!

TOBIAS: Şimdi, daha önce de söylediğimiz gibi, Ruh gerçekten anne ve babanızı tanımış olsaydı, bu emiri asla yazmazdı! (kahkahalar) Yeni Enerjide bu, eril ve dişili onurlandırmaktır. Çocuğu ve ebeveyni onurlandırmak. Her bir parçanızı, her veçhenizi onurlandırmak, onların bu Şimdi anında, bu gerçeklikte yuvaya, size geri dönmelerine izin vermek. Kendinizle ilgili herşeyi onurlandırın.

Sonraki emir: Öldürmeyeceksin.

ŞAMBRA: Yüce Musa! (kahkahalar)

TOBIAS: Eh sanırım bu, Eski Enerjide çok açık olan bir madde. Yeni Enerjide – yaşamın keyfine varın. Yaşamın keyfini çıkartın. Bu kadar basit.

Burada, Dünya’dasınız. Bilinç liderleri olmanın zorlu görevlerini ve ödevlerini üstlendiniz – yaşamın tadını çıkartın. Ne yapıp ne yapmayacağınıza ilişkin… (Tobias kıkırdar)… Musa gibi insanların oluşturduğu öyle çok kuralınız var ki, o nedenle de, yaşamın tadını çıkartmayı günah olarak görüyorsunuz, ve bu anlayış neredeyse herşey ve herkes tarafından sürdürüldü. Ama yaşamın keyfine varmaktan daha büyük, daha büyük bir sevinç ne olabilir ki.

Yediğiniz yemeğin tadını çıkartın, o zaman bedeninizde yağa dönüşmeyecektir. Kendini çok doğal olarak işlemden geçirecek ve gereksinmediğiniz şeylerden kurtulacaktır. Kendinize zaman ayırmanın keyfini çıkartın, bu, kitap okumak, televizyon izlemek olsa bile. Uyandığınız andan, yatağa girdiğiniz âna kadar ve rüyalarınızda da yaşamın tadını çıkartın. Yaşamın tadını çıkartın. Daha önce de söylediğimiz gibi, burada olmak bir ceza değildir. Bu bir cezaevi mahkûmiyeti değildir. Üzerinde çalıştığınız kötü bir karma değildir. Lütfen yaşamın keyfini çıkartın.

Buna derin bir nefes alın.

(duraklama)

Gerçekten de.

Şimdi, sonraki emir: Çalmayacaksın.

ŞAMBRA: Yüce Musa!

TOBIAS: Sevgili Şambra, tüm enerjiye içinizde sahipsiniz. Onu herhangi birinden almaya ihtiyacınız yok ve onu herhangi birine vermeye de ihtiyacınız yok. Uzun süredir insanlar sizin enerjinizi çalıyordu ve siz de onlarınkini çalıyordunuz. Ama siz bir egemenlik/hâkimiyet noktasına geldiniz ve herşeye içinizde sahip olduğunuzu fark ediyorsunuz. Zaten herşey içinizde.

Onu çalmak zorunda olmadığınızı anlayın ve başka birinin de sizden çalmasına izin vermeyin. Her yanıt için, her çözüm için, yaşamınızdaki herşey için, içinize dönün. Çalmaya ihtiyacınız yok, ve onların da sizden çalmasına izin vermeyin.

Buna da derin bir nefes alın.

(duraklama)

Sonraki… bu ilginç bir tane: Zina yapmayacaksın.

ŞAMBRA: Yüce Musa!

TOBIAS: (gülerek) Şimdi bunu söylediğimde birkaçınız çok suçlandı! (kahkahalar) Lütfen bunu bırakın. Buna tutunmayı sürdürmeniz çok zor bir karmik enerji yaratır.

Bu maddenin gerçekte söylediği, yine, kendini sevmektir. Kendine, kim olduğuna karşı samimi/sadık olmaktır. Yanıtlar için başka yerlere gitmeniz gerekmiyor, bu, kendine karşı samimi/sadık olmakla ilgilidir. Kendini aldatmana gerek yok. Yaşamın hakkında yalan söylemek zorunda değilsin. Bu, kendinin her bir parçasını kabul etmekle ilgilidir. Bu, bir kez daha, kendini sevmekle ilgilidir. Yeni Enerjinin tarzı budur.

Derin bir nefes alın…

(duraklama)

… ve enerjilerin nasıl değiştiğini hissedin.

Sonraki emir: Komşuna karşı yalancı şahitlik yapmayacaksın.

ŞAMBRA: Yüce Musa!

TOBIAS: Şambra, bu, Yeni Enerjide bir kez daha kendine güvenmekle ilgilidir. Kendinizle ilgili herşeye güvenin. Kim olduğunuza güvenmek ne muhteşem bir şey. Kendinize o kadar güvenin ki, tekrarlıyoruz, yalan söylemek zorunda kalmayın, dolandırmak zorunda kalmayın, çalmak zorunda kalmayın.

Siz, kimseniz osunuz, ve bunu ifade etmekten gurur duyuyorsunuz. Dünya’da tezahür eden Tanrı olduğunuzu biliyorsunuz. Her an kendinizi dengeleme yetisine sahip olduğunuzu biliyorsunuz. Yeni bilinç yaratma yetisine sahipsiniz.

Ve şimdi son emir: Komşunun malına mülküne göz dikmeyeceksin.

ŞAMBRA: Yüce Musa!

TOBIAS: Ve bu sonuncusu, komşunun malına mülküne göz dikmeme maddesi, şu anda yaşamınıza tekrar bir göz atmakla ilgilidir. Herhangi bir insanı kıskanmanız gerekmiyor. Keşke şunu farklı yapsaydım demeniz gerekmiyor. Bu, geçmişte yapmayı seçtiğiniz şeyler ve yapma biçiminiz için kendinizi onurlandırmak ve saygı duymakla ilgilidir. Bu, yaşamınızda bir hata olduğunu düşündüğünüz şeyi alıp o enerjiye girmeniz ve onun yalnızca bir deneyim olduğunu fark etmenizle ilgilidir. O, yaptığınız ve sizi bu noktaya getiren bir seçimdi. Bir hata falan değildi, ve aslında yaşamınızın ruhuna daha büyük bir deneyim sağlayan bir şeydi.

Ruh’un Yeni Enerjide Vaadi, sizi desteklemek ve dengelemek, içinizde olmak, sizi yenilemek, sizi bilmek ve sevmektir. Ama o, uzaklarda bir yerlerde olan bir ruh değildir. O, sizin şu anki Ruhunuzdur. Ve işte Ruh’un Yeni Enerjideki Vaatleri bunlardır.

Böylece Şambra, derin bir nefes alalım, bugünü dengeleyen bir nefes…

(duraklama)

… ve tüm eski emirleri salıverelim. Ister Musa’dan geliyor olsunlar, ister kendiniz için yine kendinizin yarattıkları, bırakıverin onları. Siz şimdi bu andasınız. Bu enerjidesiniz. Olmak, sevmek, deneyimlemek ve ifade etmek için kendinize söz verin.

Ben Ben’im, Namaste, ve öyledir. (kahkahalar ve alkışlar)

Kırmızı Meclis’in varlıklarından Tobias, Golden, Colorado’da yaşamakta olan Geoffrey Hoppe tarafından sunulmaktadır. Tobit’in mukaddes kitabında bulunan Tobias’ın öyküsü, Crimson Circle sitesinde bulunmaktadır.
www.crimsoncircle.com. Tobias materyelleri, bedelsiz olarak dünyanın her tarafında bulunan ışık işçileri ve Shaumbra’ya, Ağustos 1999 tarihinden beri sunulmaktadır. Bu tarih Tobias’ın, insanlığın yıkım potansiyelini aşıp, Yeni Enerjiye girdiğini söylediği tarihtir.
Kırmızı Çember, Yeni Enerjiye geçiş yapacak ilk insan (kılığındaki) meleklerden oluşan küresel bir ağdır. Bu kişiler, yükseliş halinin sevinç ve zorluklarını deneyimlerken, diğer insanların da yolculuğuna, paylaşım, ilgi ve yol göstererek yardımcı olmaktadır. Crimson Circle’in sitesine her ay 50.000’in üzerinde ziyaretçi, son materyelleri okumak ve kendi deneyimlerini tartışmak amacıyla girmektedir.
Kırmızı Çember her ay Denver, Colorado’da, Tobias’ın, Geoffrey Hoppe kanalıyla son bilgileri sunduğu yerde biraraya gelmektedir. Tobias, kendisinin ve Crimson Council’ın (Kırmızı Meclisin) diğer semavi varlıklarının, aslında insanoğlunun kanallığını yapmakta olduğunu bildirmektedir. Tobias’a göre, onlar bizim enerjilerimizi okumakta ve biz içimizde deneyimlerken, dışardan da bakabilmemiz için, kendi bilgilerimizi bize geri tercüme etmektedirler. Kırmızı Çember toplantıları herkese açıktır, ama LCV takdir edilir. Katılımı gerektiren hiç bir şey ve ödenmesi gereken bir aidat yoktur. Kırmızı Çember bolluğunu, dünya çapındaki Shaumbra’nın açık sevgisi ve bağışlarıyla sürdürür.
Kırmızı Çemberin en yüksek amacı, insan melekler ve öğretmenler olarak, içsel spiritüel uyanış yolunu yürümekte olan kişilere hizmet etmektir. Bu hıristiyanlıkla ilgili bir misyon değildir. Tersine, içsel ışık, merhamet ve ilgi bulabilmeleri amacıyla, insanları senin kapına getirecektir. Kılıçlar Köprüsü’ndeki yolculuğuna başlayan bu kendine has ve değerli insan sana geldiğinde, o anda ne yapman ve öğretmen gerektiğini bileceksin.
Eğer bunu okumaktaysan ve gerçek olduğunu ve bir bağın olduğunu hissediyorsan, sen gerçekten Shaumbra’sın. Sen insan (kılığında) bir öğretmen ve bir rehbersin. İçindeki tanrısallık tohumunun bu anda ve gelecek tüm zamanlar için çiçek açmasına izin ver. Hiç bir zaman yalnız değilsin, çünkü tüm dünyada bir ailen ve çevrendeki semavi boyutlarda melekler vardır.
Bu metni lütfen ticari amaç olmaksızın ve bedelsiz olarak dağıtın.
Lütfen bu bilgiyi, dipnotlar dahil bütünüyle kullanın. Tüm diğer kullanımlar, Geoffrey Hoppe, Golden Colorado’dan alınacak yazılı onayı gerektirir. Telif hakkı 2001, Geoffrey Hoppe, P.O.Box 7328, Golden, CO 80403.e-posta: tobias@crimsoncircle.com. Tüm haklar mahfuzdur.

Sorular ve Yanıtlar

Kuantum Sıçraması Dizisi:
Şaud 4: “Ruhun On Vaadi”
Tobias’ın katılımıyla, Kanallık, Geoffrey Hoppe

Kırmızı Çembere sunulmuştur
15 Aralık 2007
www.crimsoncircle.com – www.kirmizicember.org

Ve öyledir Şambra, üç bilge adam, Şambra’yla birlikte yapılan bu toplantının enerjisini sürdürüyor. Soru ve yanıtlara geçmeden önce bir noktaya değinmek istiyorum. Biz bugün, biraz mizah ve gülmeyle enerji dengelemesini birleştirdik. Bugün salıvermeler gerçekleştirdik. Neden? Eh çünkü bir sonraki döngüye, bir sonraki gelişime hazırlanıyoruz. Biz, Kuantum Sıçraması kutlamalarından bu yana, yeniden-ayarlanmaların ve içinizde bazı derin değişimlerin gerçekleştirildiği bir döngünün ya da dönemin sonuna geldik. Ve şimdi bir sonraki döngüye hazırlanıyoruz – hepimizin sözünü ettiği bazı şeylerin günlük yaşamınızda daha fazla gerçekleştirilmesine, daha fazla yerine getirilmesine.

Enerjiler uyumlanıyor. Aslında yaşamınıza geliyorlar, çünkü siz bunu seçiyorsunuz. Ve böyle bir değişimin meydana geldiği, yeni bir gelişim ya da döngü türü söz konusu olduğunda, enerjinin yeniden-yönlenmesini ya da yeniden-uyumlanmasını da talep eder. Birkaç aydır içinden geçtiğiniz şey budur.

Böylece bugün, hep birlikte bir sonraki düzeye geçeceğimizi bildiğimizden, biraz dengeleme, biraz nefes, biraz güvenli bir alan yarattık. Sizi gerçekten de geri tutan bazı konuları aşmak amacıyla da biraz mizah kattık. Ve şimdi hazır olun, çünkü bu bir sonraki döngü yaklaşık altı ay sürecek ve onu buraya getirmekle ilgilidir. Onu bu gerçekliğe getirmekle ilgilidir, artık sözünü ettiğimiz bazı şeylerin kavram ve teori olmaktan çıkıp da şimdi pratik uygulamalara dönüşmesidir.

Kendi benliğinizin, bu yeni araç gereci ve yeni enerjileri yaşamanıza getirmenizi talep etmesi, zaman zaman biraz beceriksiz hissetmenize neden olabilir. Onlarla çalışmaya alışık değilsiniz, ve çok, çok hantal ya da beceriksiz hissedebilirsiniz. Böyle zamanlarda derin bir nefes alıp bu yeni araç gereci nasıl kullanacağınızı zaten sezgisel olarak bildiğinizi anlamak iyi olabilir. Bu konuda zihninize yakalanmayın. Özgür olun ve akın ve karşılık verin. Yeni Enerjiyle oynayın. Ve sonra onu yaşamınızda her kullandığınızda, farklı karşılıklar ya da yanıtlar vereceğini anlayın. O, Eski Enerji gibi, aynı eski kalıpları ve aynı eski izleri izlemez.

Böylece, birlikte derin bir nefes alın ve o tam dengelenmenin olmasına izin verin, ve birlikte gireceğimiz bir sonraki döngüye hazır olun.

Bugün Linda ve Cauldre benden soru ve yanıtları olabildiğince kısa tutmamı istediler, çünkü bu gece yapılması gereken bir parti var. (Linda, “Sen de orada olacaksın!” der) Gerçekten de – onur konukları olarak! Sizi şaşırtmak için develerimizin üzerinde geleceğiz! (kahkahalar)

O nedenle, soruların bazısını şimdiden eliyoruz:

Köpeğinin adını söyle Adamus. (izleyiciler ve Tobias güler)

Ölmüş büyükannen öbür tarafta harika bir zaman geçiriyor. Diğer alemlerde poker oynayıp masaların üstünde dans ediyor, bunlar Dünya’dayken hep yapmak istediği şeylerdi.

O Eski Enerji işini bırak. Ortaya çıkmak ve kendi bütünlüğünü ifade etmek zamanıdır.

Ve son olarak, senin bir ruh eşin yok. Sen kendine aitsin.

Böylece soruların yüzde doksanını elemiş olduk, (kahkahalar) şimdi geri kalanlarla devam edelim.

LİNDA: Tamam, sanırım bu biraz özel bir soru.

1.ŞAMBRA’NIN SORUSU (Internetten, Linda okur): Merhaba Tobias, sorumu aldığın için teşekkürler. Katıldığım o Kuantum Sıçraması’ndan beri, eskiden olduğu kadar yaşam sevinciyle dolu olmadığım gibi, Kuantum Sıçraması’ndan önceki olasılıklardan da yoksun olduğumu görüyorum. Bunların yerine, umutsuzluğun ve öfkenin mutsuz melankolisiyle dolu olduğumu görüyorum. Sabahları, şimdi ölmekten gocunmayacağımı düşünerek uyanıyorum. Kendimi öldürmeye niyetim yok, ama ölüme kabul verdiğimi görüyorum. Yaşam, tatsız ve bitip tükenmez bir angarya haline geldi. Yaşamıma çağırdığım şeylerin hiç geldiğini görmüyorum ve nedenini de bir türlü anlayamıyorum. Hayatımdaki önemli şeylerin birçoğu, Sıçrama öncesini ve sonrasını kapsayan altı ay içinde buharlaşıp yok oldu. Harika bir iş, uzun süredir harika olan birçok ilişki, hızla yok oldu ve o boşluğu hiçbir şey doldurmadı. Bolluk, bereket, sevgi, günlerimi yaşamı güzelce kutlamaya adamak…

TOBIAS: (keserek) Varmak istediği noktayı anladık. Ve bu, birçok Şambra’nın deneyimlediği bir şey. Bunun bir bölümü, geçmiş hakkında melankolik hissetmenizden kaynaklanıyor – çünkü siz Kuantum Sıçraması’nda tren istasyona geldiğinde, Eski Enerjiyi terk ettiniz – ve yaşamınızdaki herşey değişiyor. Az önce değindiğimiz gibi, şimdilerde, Kuantum Sıçraması kutlamasından beri, Yeni bir Enerjiye ve gerçekten yeni bir size hazırlık olarak, enerjileriniz tümüyle yeniden-uyumlanıyor.

Böylece, şeyleri bırakmanız bir boşluk türü yaratıyor. Ama sen aynı zamanda… yalnızca bu soruyu soran sen değil, ama tüm Şambra, o eski tarzlardan bıktığınızı söyleyip duruyordunuz. Bir ilişkideki sevgi yokluğundan, bir işteki tatmin yokluğundan ve kendini gerçekten anlamak ve sevmek yoksunluğundan bıkmıştın. Ve biz bu şeyleri geride bıraktık ve bu da bir boşluk oluşturur. Bir kedere neden olabilir, ayrıca ölüm dediğin şeyi umursamama hissine de neden olabilir. Bu, kendi eski benliğinin ölümüdür. Bu, salıverilen bir insan veçhesinin ölümüdür. Böylece, bir üzüntü döneminden geçersin, ama bu aynı zamanda harika bir zamandır, çünkü neyin önemli olduğunu görmen için seni kendi içinin derinliklerine çeker. Geçmişe bir bakmanı ve onu onurlandırmanı ve sonra da ilerlerken yeninin seçimlerini yapmanı sağlar.

Soru ve yanıt bölümünün başında değindiğimiz gibi, biz şimdi o kısa döngüyü arkamızda bırakıyoruz ve uygulamanın ve aynı zamanda ifade etmenin yeni döngüsüne giriyoruz. O nedenle, nefes almayı sürdür ve bir seçim, yaşamında basit bir seçim yap, yapmak istediğin bir şey seç – ne olursa. Sana sevinç verecek bir şeyi. Öyle muazzam bir şey olması gerekmiyor, herhangi bir şey olabilir. O seçimi yap ve sonra enerjilerin nasıl çalıştığını izle. Teşekkür ederiz.

2.ŞAMBRA’NIN SORUSU (mikrofona gelen bir kadın): Saint Adamus’un – Saint Germain’in – buralarda olmasına çok sevindim, çünkü benim sorum Rüya Yürüyüşü materyaliyle ilgili. Ben, yeni kurulan onaylanmış yükseliş öğretmenleri grubunun bir üyesiyim, ve eğitimlerimize önümüzdeki ay başlıyoruz, ve ben pazarlama ve bazı ilanlar ve Internet ile uğraşmaya başladım ve kitlelere ve geniş topluluklara ulaşmayı amaçlıyorum. Böylece bu konuda verebileceğiniz geri bildirimleri ve önerileri almak… ölüm, doğum, yükseliş, SES kurslarını almış tüm öğretmenlerin nasıl bir yol izlemesini, nasıl bir pazarlama yapmasını önerirsin.

TOBIAS: Bu – nasıl desek – yanıt arayan ordular dolusu insan var. Onlar yanıtları başka materyallerde ve başka şeylerde ya da kiliselerde bulamıyorlar. Böylece muazzam bir arzu söz konusu, ve sen bu farklı okulların herhangi birinin öğretmeni olmakla, niyetini salıyorsun. Onlar adına potansiyeli ortaya salıyorsun. En önemli şey budur. Sen, bir bilinç noktasının bağlanmasına yardımcı oluyorsun.

Sözünü ettiğin diğer şey, yani ilan vermen ya da seninle röportaj yapılması için kendine izin vermen, onun (niyetinin ya da seçiminin) bu gerçeklikte topraklanmasını sağlar. Bak, seçim ya da potansiyelleri yaratmak, başka alemlerde mevcut olur ve çok, çok önemlidir. Ama sonra, bundan birkaç kişiye ya da birçok kişiye söz etmekle, ne yaptığını anlatmakla, onu buraya topraklarsın. Bu ikisi birlikte çalışır ve bazen de oluşturulmuş olan potansiyeller, insanın onları birleştirmesini bekleyerek oyalanır durur. Ve insan deneyimlerinden geçmiş biri olarak bileceğin gibi, bu senin bir arzun da olabilir. Bazı yanıtlar istediğini ama çıkıp da bunları gerçekleştirmekten korktuğunu da bilebilirsin. Işte şu ara birçok insan bu durumda. Onlar, ölüm ya da seksüel enerjiler hakkındaki kursları almak için o büyük sıçramayı yapmaya korkuyorlar. Ama er ya da geç bu sıçramayı yaparlar, çünkü enerjilerin çok uyumlu olduğunu fark ederler.

O nedenle, senin ve tüm diğer öğretmenlerin yaptıkları güzeldir. Burada yapabileceğimiz yegâne yorum, bu çalışmayı asla bir öğreti haline sokmamaktır. Burada amaç yeni Şambra üyeleri, hatta yeni öğrenciler edinmek değildir, bu, seçimleri bu yöndeyse, onlar adına yeni potansiyelleri oluşturmakla ilgilidir. Teşekkür ederiz.

3.ŞAMBRA’NIN SORUSU: (İnternetten, Linda okur): Adamus Saint Germain, spiritüel lavmandan söz etmişti. Kolon hidroterapisi’nin yükseliş sırasında yararı olur mu? (kahkahalar)

TOBIAS: (güler) Ve sanırım o bu konuda uzman biri. Aslında, ne kadar gülünç olursa olsun, kolon terapisi (lavman) sizi yükselişe götürmese de (bazı gülüşmeler) biyolojide birikmiş ve sıkışıp kalmış olan ve uygun olmayan ya da sizin boktan diyeceğiniz (kahkahalar) eski enerjilerin temizlenmesine gerçekten yardımcı olur. Ve ayrıca… bedeniniz sürekli Eski Enerjiyi atmak ihtiyacındadır ve bunu türlü yollardan gerçekleştirir. Bunlardan biri de, senin burada sözünü ettiğin biçimdedir. Ayrıca, onu deriden de salıverirsin. Ya da çoğu kez, birçoğunuzun bildiği gibi, burnunuz ya da gözünüz akar. Onu bu yolla salarsınız. Bedeniniz sürekli olarak yalnızca biyolojik enerji değil, ama aynı zamanda psişik ve zihinsel enerjileri de salar.

Bedenin, bu tür bir kolon terapisiyle ona yardımcı olduğunu bilirse, bunun, enerjiyi, fazladan enerjiyi salıvermek için iyi bir yer olduğunu da bilir. Bu enerjileri kulağından ya da topuğundan ya da bu tür bir yerden salmak amacıyla bir yol bulmak zorunda kalmaz. Deyim yerindeyse, “Atıklardan kurtulmak için burada çok doğal bir yer var” der. Teşekkür ederiz.

3.ŞAMBRA: Teşekkür ederim.

4.ŞAMBRA’NIN SORUSU (mikrofona gelen bir kadın) : Merhaba Tobias ve dostlar. Ben size 1 Kasım’da öteye geçen o harika torunumu sormak istiyorum. Ve o bugün beni dürtüp durdu ve “Büyükanne, bu grubun bir parçası olabilir miyim? Lütfen, bu grubun bir parçası olabilir miyim?” dedi. Ve ben bugün burada hiç ayağa kalkmayacaktım ama, o da bu grubun bir parçası olabilir mi? Ve onun keyfi nasıl ve ben aileye daha nasıl yardımcı olabilirim?

TOBIAS: Aileyi desteklemekle ilgili önemi olan bir şey – ve aslında öncelikle – kendini desteklemen, gitmeyi onun seçtiğini anlamandır. Bu bir kaza değildir. Yanlış değildir. Bu gezegende göreceli olarak çok kısa bir yaşamı olmasının bazı çok belirli nedenleri vardı.

Şambra enerjisini anlaması ve hissetmesi, onun bu enerjiye çok çekilmesine neden oldu, ve lütfen, burada katılınacak bir şeyin olmadığını ona bildir. Bu yalnızca bir seçimdir. Ve o burada kesinlikle hoş karşılanır.

Bizim tarafta şu anda ona gelecek ve yalnız olmadığının, kaybolmadığının güvencesini verecek büyük bir melek ve varlık grubu var. Gerçekleştirdiği geçişin bir hata olmadığının güvencesini, ve isterse yoluna devam ederek Çiçekler Köprüsüne gitmek ya da bir süre burada kalarak Şambra enerjilerini hissetmek seçimini yapabileceği güvencesini. Bu gerçek bir seçimdir. Ama burada önemli olan, buna tipik insan bakışıyla, yanlış bir ölümmüş gibi bakmamaktır, çünkü gerçekten de oluş biçimiyle çok mükemmeldi. Ve o (torunun), kalkıp buraya öne gelmek konusundaki cesaretine çok müteşekkir, çünkü bu, onun da gelişimini sürdürmesini sağlayacak enerjinin yolunu açtı. Teşekkür ederiz.

5.ŞAMBRA’NIN SORUSU (İnternetten, Linda okur): Günler çok hızlı geçiyormuş gibi görünüyor. Sanki enerjim yokmuş gibi hissediyorum, yine de, yapmayı tasarladığım herşeyi yapmış olmasam da, günü geçirmeyi başarıyorum gibi. Çevremde değişimler olageliyorsa da, ben sanki hiç bir değişim olmuyormuş gibi hissediyorum – en azından benim gerçekten……..

TOBIAS: ……….. bizim gündelik işler dediğimiz – yani günlük görev listesi ve “yapılması gerekenler” listesi – ve bu gerçekten enerjini tüketiyor çünkü tanrısal benliğine izin vermiyorsun. Yeni Enerjinin gelmesine izin vermiyorsun. Günlük yaşama öylesine kapılıyorsun ki. Biz, hepinizin görev listelerinden kurtulmasını, hedeflerden kurtulmanızı öneriyoruz – onları pencereden atıverin. Az önce Çekim Yasaı’ndan söz ettik. Önemli olana geri dönün ve bilinciniz için seçtiğinize. Tüm o küçük ayrıntılar kendi başlarının çaresine bakma eğilimindedirler. Enerjini bu kadar genişletip de günün sonunda tükenmiş hissetmek yerine, bunun çok yumuşak ve çok kolay olduğunu göreceksin.

Bunu keşfetmekte olan çok Şambra var, yani bu bir teori ve yalnızca bir umut değil. Tüm bu küçük insanca şeyleri salıverdiğinde ve tüm kaygıları bıraktığında – içine dönüp, kendine güvendiğinde – herşeyin uygun biçimde karşılık verdiğini keşfeden çok Şambra var. Ve bu, çok daha basit, çok daha mutlu ve çok daha etkin bir yaşam biçimidir. Sonra, yaşamının küçük, yavan ve yaratıcılıktan uzak ayrıntılarında takılıp kalmak yerine, birdenbire büyük fikirlerle, yaratmak istediğin şirkete dair düşüncelerinle ya da gerçekleştirmek istediğin programlarla ya da yalnızca kendine ayırmak istediğin zamanla çalışmak için muazzam bir enerjiye sahip olursun. Ama gerçekten de, küçük şeylere odaklandığında, çok tükenirsin.

Böylece… söyleyeceğimiz bir başka şey de, yoldan çekilin’dir. Bu ayrıntıların büyük bir bölümü, onlara izin verirseniz, kendi başlarının çaresine bakarlar. Teşekkür ederiz.

5.ŞAMBRA: Teşekkür ederim.

6.ŞAMBRA’NIN SORUSU (mikrofona gelen bir kadın): Bu yanıta teşekkürler Tobias, çünkü sorumun bir bölümü de buydu. Diğer bölümü ise, çok küçük çocukların eğitimi, ve biz Şambra okullarını yaratana dek… yani şu anki hayal kırıklığını kastediyorum – bunların hepsini (bir kenara atıp da) unutayım mı? Bulunduğum yerde hem o alanı tutmayı hem de, son soruda yanıtını verdiğin bu yüce fikirleri yaratmayı nasıl beceririm?

TOBIAS: Yapılacak ilk şey, hayal gücünü açmaktır. Senin yaptığın gibi, ayrıntılar diyeceğimiz şeyler üzerinde çalışmak, lojistik hakkında kaygılanmak yerine… lojistik ve ayrıntılar, sen kendini bilincine – daha yüksek bilincine – açtığın zaman, başlarının çaresine bakacaklardır. Ve bu okulların nasıl olacağını cesurca ve büyük ve ölçüsüzce hayal etmek, onlarla, ayrıntı düzeyinde değil de, yüksek düzeylerden kuracağın ilişkiyi nasıl seçeceğini imgelemek.

Enerjiyi hisset. Bir grup öğrencinin, – yepyeni bir biçimde öğrenmek için gelen küçüklerin ve kristal çocukların enerjisini hayal et. Sonra da, hâlâ eski eğitim sisteminde sıkışıp kalmış dünyanın geri kalanı adına oluşturulan potansiyeli hisset. Ve o potansiyelin, eğer bunu seçerlerse, yaşamlarına nasıl girebileceğini hisset.

Ayrıntılar, zihinsel şeyler hakkında kaygı duymadan sınırsız hayal gücünü kullan. Ayrıntılara takıldığın zaman, başında bir baskı hissedersin, çünkü bunlar, bizim ifadeye ya da yaratıcılığa dayalı diyeceğimiz düşüncelerden çok, zihinsel temele sahiptir. Sınırsız, engin hayal gücüne dal, ve bu – bu dağları yerinden oynatır. O zaman, bu kadar sinir olmayacaksın, çünkü her hayal ettiğinde, tam anlamıyla bir resim yaparsın. Potansiyeller yaratırsın. Onlar başka alemlerde mevcut hale gelir ve sonra bu işlemle onları buraya, Dünya’ya davet edersin ve onlar tezahür etmeye başlar.

Başka alemlerdeki hayaller Dünya’da tezahür etmeye başladıkça, kendilerine ait bir yaşam gücü üstlenirler. Kendi başlarına üretmeye ya da yaratmaya başlarlar. Senin – Cauldre’nın deyimiyle – ayrıntılarla gereksiz zaman harcamana gerek kalmaz. Küçük şeylere kaygılanman gerekmez. İnsanların dayandığı bu şey inanılmaz. Çünkü küçük ayrıntıların icabına bakarlarsa, bilincin büyük şeylerinin de bir şekilde, gizemli bir biçimde iş göreceğini düşünüyorlar. Bu, bu şekilde olmaz. Bilinç, hayal gücü, hayaller – onların ortaya çıkmasına izin ver, anlıyor musun.

6.ŞAMBRA: Teşekkür ederim.

TOBIAS: Biz teşekkür ederiz.

(Linda bir sonraki soruyu okumaya başlar, Tobias keser)

TOBIAS: Buna bir yorum daha eklemek zorundayım. İşte bu, bir bilinç işçisinin – bir Yeni Enerji bilinç işçisinin – çalışmasıdır, hayal etmek, hergün. Yapacağınız şey budur.

7.ŞAMBRA’NIN SORUSU (İnternetten, Linda okur): Kocamla olan ilişkim hakkında benimle içgörülerini paylaşabilir misin. Bizim ilişkimiz sanki eskiden yeniye dönüştüğü bir sürecin tam ortasındaymış gibi, ama ben neden bu kadar üzgün hissediyorum, sanki başka bir adamla yaşayabileceğim tatmin edici gerçek bir ilişkiyi kaçırıyormuşum gibi. Ayrıca, hamile olmama ve bir indigo ya da kristal bebek bağlantısına da değinebilir misin.

TOBIAS: Gerçekten. İkiniz arasında meydana gelmekte olan bir dönüşüm var, ve zaten senin de çok güzel ifade ettiğin gibi, aranızda epey bir geçmiş söz konusu. Bunun karma olduğunu söylemek istemiyorum, bu aşinalık, ama bazen bir ilişkideki aşinalık – bunun gibi derin olan bir aşinalık – kolayca dikkatini başka yönlere çekebilir ve seni, senin için önemli olandan uzaklaştırabilir. Böylece, ilişkiyi onurlandırmakla kendini onurlandırmak arasında büyük bir enerjisel mücadele var. Ve şu anda ilişki kazanıyor, oysa benliğinin kazanması daha önemli. Bu bencilce değildir. Bu, kendinle ilgilendiğin zaman, kendini sevdiğin zaman ancak, bir başkasını gerçekten nasıl seveceğini anlamakla ilgilidir.

Şu anda gelmekte olan sevgili varlık, hem bir nimet hem de bir meydan okuma olacak. (bazı gülüşmeler ve Tobias kıkırdar) Gelecek olan sevgili varlık, geçmişten tanıdığın, inanılmaz bağımsız, inanılmaz güçlü bir iradeye sahip olan bir varlık, ama, senin kendi bağımsızlığına bakman için de harika bir ayna olacak.

Birlikte olduğun kişiyle gelecekteki ilişkin hakkında bir öngörüde bulunmayacağız, ama şu anki enerjinin tümünün “Önce sen bağımsız olabilir ve sonra çok sağlıklı ve dengeli bir ilişki içinde olabilir misin?” dediğini söyleyeceğiz. Senin şimdiden yanıtı bildiğini düşünüyoruz – ki o yanıt evet – ve sen zaten düşündüğün şeyleri onaylamamızı istiyorsun.

Yaşamına gelmekte olan bu sevgili varlık ayrıca muazzam bir nimet olacak, çünkü onların gözünün içine bakacak ve saflıklarını ve masumiyetlerini göreceksin, kendilerini sevmeyi nasıl öğrendiklerini, zor yoldan gerçi ama, kendilerini sevmeyi öğrendiklerini göreceksin. Ve bu sevgili varlık şimdi Dünya’ya geldiğinde, kim olduğunu sevmenin mümkün olduğunu görmek, senin için inanılmaz bir nimet olacak. Teşekkür ederiz.

8.ŞAMBRA’NIN SORUSU (mikrofona gelen bir adam): Selam Tobias. Gününü bizimle paylaştığın için teşekkürler. Merhaba Şambra. Benim sorum şu, geçen ay, Şaud’dan hemen sonra (yerküre hareketiyle ilgili bir donanımım) çalındı. Bunun, sizin tarafınızdan yapılan bir şaka mı olduğunu “Yükseliş yolunda herşeyi kaybettim” (kahkahalar) yoksa yaşamdaki odağımı değiştirmek için kendimin mi yarattığını merak ediyorum.

TOBIAS: (güler) Kendi sorularınızı yanıtlamak için kalkıp buraya gelmenize bayılıyoruz! (kahkahalar) Bu bizi eğlendiriyor. Her ikisi de. Bu sembolikti. Bugün söylediğimiz gibi, dengenizin barometreleri var.Onlara bir göz at. Onlar, Ruh’tan gelen işaretler değil, onlar, senin yaşamınla ilgili kendi kendini dürtüklemendir.

Sen… sen gerçekten kendi yolunla ilgili bir tür sembol ya da işaret istedin. Ve bu, senin çalışmanın, günlük işinin bir parçasıydı, ve sen zaten bu işte kalıp kalmamayı bir süredir sorguluyordun. Böylece o terk etti; gitti. Yükseliş yolunda komik bir şey oldu! Ayrıca, o iş dalında gerçekten kalmak isteyip istemediğini kendine soran da sendin. (Bu iş) artık gerçekten bu kadar önemli miydi? Onunla ilgili sevdiğin şeyler var – yerkürenin hareketi. Yaptığın şeyde muazzam bir güç duygusu var. Ama, aslında içinde olanı ifade etmek bağlamında bu işin artık pek de tatmin edici olmadığını görüyorsun. Sen, dağları yerinden oynatabilecek birisin, gerçekten, ve şimdi bir yanın, bilinç dağlarını başka insanlarla birlikte yerinde oynatmak istiyor. Öyleyse bunu al! (izleyiciler ve Tobias güler ve alkışlar)

LİNDA: İki soru daha.

TOBIAS: Kabul ettik.

LİNDA: Tanrı’ya şükür. Aman Allah’ım – tabi ya, Noel!

TOBIAS: Saint Germain ve Kuthumi az önce partiye katılmak üzere gittiler, yani (kahkahalar) sadece ben kaldım.

9.ŞAMBRA’NIN SORUSU (mikrofona gelen bir kadın): Merhaba Tobias. Mutlu Noeller. Ve Ben O Ben’im, ve ben muhteşem bir biçimde ölçüsüzüm, hayranlık verici bir biçimde güzelim, muhteşemim ve düşünebileceğin her türlü güzel kelimeyim. Bu, benim sana Noel kutsamam. (bazı alkışlar)

TOBIAS: Teşekkür ederim.

9.ŞAMBRA: Ben teşekkür ederim. Ve bunu söylemekten gurur duyuyorum!

TOBIAS: Şambra gerçekten öğreniyor!

9.ŞAMBRA: Ve bu gerçekten harika bir yıl oldu, ve ben, benim için ve hepimiz için yaptığın herşeye teşekkür ederim demek istiyorum. Kafama takılan ve sorguladığım bir şey var, biliyorsun, bir dolu şey öğrendik, gaz çıkarmamız (yellenmemiz) de buna dahil. Eh, eğer yellenmek hakkında da öğreniyorsak, o zaman herşeyi sorabiliriz diye düşündüm! (Tobias güler) Herşey açık. (Linda, 9.Şambra’ya soruya devam etmesini işaret eder) Geliyorum Linda… (kahkahalar) Biliyorum, gidecek bir partimiz var! Benim sorum şu, senin ego hakkında konuştuğunu duyduk, ama küçük lokmalar halinde. Ve ego nedir ve hatta anlamı nedir, ve biz onu geride mi bırakıyoruz, yoksa onu şişiriyor muyuz?

TOBIAS: Ego aslında güzel bir şeydir. Ego, aslında “Ben gidiyorum” ya da “ilerliyorum” ya da “ifade ediyorum” anlamına gelir. Ego, nihayetinde, sana hizmet için orada bulunan veçhelerin yaratımıyla ilgilidir. Ama dengeden-çıkmış bir ego, veçhenin Üstat olduğuna inandığı, örneğin insanlık veçhesinin yönetimi ele alarak herşeyin bu olduğuna inandığı bir egodur.

O, aslında yalnızca bir veçhe olduğunu bilir. (Tobias parmağını şaklatır) Böyle yok olabileceğini bilir. O nedenle de büyük bir korku içinde yaşar, ve kendini şişirerek o korkudan saklanmaya çalışır. Sürekli kendini şişirmek zorundadır ve işte bizim dengeden-çıkmış bir ego dediğimiz şey budur. Aslında olduğundan çok daha fazlasıymış gibi davranmak zorundadır. Gerçek bir sevgi ya da onur temeline sahip değildir. Kendi beslenmesini, başka insanlardan enerji çalarak sürdürmek zorundadır – yani başka insanların ona tapması ya da ondan korkması ya da adına her ne diyorsanız. O, hatalı ya da dengesiz bir veçhedir. Bu, egonun olumsuz tanımıdır. Ama her birinizin özünde, egonun anlamı, sadece kendinizi türlü yollardan ya da veçheler yoluyla ifade ederken, tamamen de bütünleşmiş halde kalmanız, veçhelerin yaratanı olduğunuzu anlamanızdır.

En büyük veçhe yaratıcılarından biri de belki Adamus Saint Germain’dir, çünkü o, bunun tümünün yalnızca bir oyun olduğunu bilir. Hepsi bir roldür, ama o, kim olduğunu hep bilir. Merkezinin ya da ruhunun nerede olduğunu hep bilir. O yüzden de zaman zaman kibirli ve havalı bir ahmak gibi çıkar önünüze… o gitti bu arada. (izleyicilerden ve Tobias’tan gelen kahkahalar) Bu türden bir veçhe yaratır, ama varlığında kim olduğunu hep bilir. O bir aktördür ve eğlenir, ama o rolün içinde asla kaybolmaz.

Böylece ego – onu nasıl kullanmak istediğine bağlıdır. Nasıl genişlemek ya da yaratmak istediğine bağlıdır. Bu veçhelerin yönetimi ele geçirmesini istiyor musun? Akıl hastalarının tımarhaneyi yönetmesini istiyor musun? Yoksa, yaptığın herşeyin, söylediğin herşeyin ve olduğun herşeyin sorumluluğunu alıp sahiplenmek mi istiyorsun? Teşekkür ederiz.

LİNDA: Son soru. Son soru.

10.ŞAMBRA’NIN SORUSU (mikrofona gelen bir kadın): Merhaba Tobias. Selam çocuklar. Onların gittiğine üzüldüm. Almak istediğim yanıtların hepsini aldım ama şunu sormak istiyordum, bize biraz daha manyetiklerle ilgili söz edebilir misin?

TOBIAS: Bu noktada değil. Tümünü bu konuya ayıracağımız bir konuşma yapacağız ve ben şimdi buna başlamak istemiyorum. Özel bir seans yapacağız ve buna tipik bir “Tobias’a Sor” oturumu bile demeyeceğiz çünkü ben, Adamus, Tesla ve başka enerjiler de işin içinde olacak. Ama buna daha hazır değiliz. Türlü nedenleri var. Bu konuyu ele alacağız. Ama bu, burada, Dünya’da geniş bir biçimde kullanılma potansiyeline sahip olan boyutlar-arası özgür enerji biçimidir, ve bu… şu anda bununla ilgili daha fazla bir şey söylemeyeceğiz. Çünkü bu konuyu hafife almak istemiyoruz.

10.ŞAMBRA: Teşekkür ederim.

TOBIAS: Biz teşekkür ederiz.

Böylece Şambra, şimdi yeniden birlikte derin bir nefes alalım.

(duraklama)

Bu kutlama zamanında sizinle birlikte burada bulunmak bir onur ve mutluluktu, ve kutlamalarınız nerede olursa olsun – ister burada, Cold Creek Canyon’da ya da dünyanın herhangi bir yerinde – bu akşam kutlamalarınıza katılacağız, çünkü sizi candan seviyoruz ve asla yalnız değilsiniz.

Ve öyledir.

Kırmızı Meclis’in varlıklarından Tobias, Golden, Colorado’da yaşamakta olan Geoffrey Hoppe tarafından sunulmaktadır. Tobit’in mukaddes kitabında bulunan Tobias’ın öyküsü, Crimson Circle sitesinde bulunmaktadır.
www.crimsoncircle.com. Tobias materyelleri, bedelsiz olarak dünyanın her tarafında bulunan ışık işçileri ve Shaumbra’ya, Ağustos 1999 tarihinden beri sunulmaktadır. Bu tarih Tobias’ın, insanlığın yıkım potansiyelini aşıp, Yeni Enerjiye girdiğini söylediği tarihtir.
Kırmızı Çember, Yeni Enerjiye geçiş yapacak ilk insan (kılığındaki) meleklerden oluşan küresel bir ağdır. Bu kişiler, yükseliş halinin sevinç ve zorluklarını deneyimlerken, diğer insanların da yolculuğuna, paylaşım, ilgi ve yol göstererek yardımcı olmaktadır. Crimson Circle’in sitesine her ay 50.000’in üzerinde ziyaretçi, son materyelleri okumak ve kendi deneyimlerini tartışmak amacıyla girmektedir.
Kırmızı Çember her ay Denver, Colorado’da, Tobias’ın, Geoffrey Hoppe kanalıyla son bilgileri sunduğu yerde biraraya gelmektedir. Tobias, kendisinin ve Crimson Council’ın (Kırmızı Meclisin) diğer semavi varlıklarının, aslında insanoğlunun kanallığını yapmakta olduğunu bildirmektedir. Tobias’a göre, onlar bizim enerjilerimizi okumakta ve biz içimizde deneyimlerken, dışardan da bakabilmemiz için, kendi bilgilerimizi bize geri tercüme etmektedirler. Kırmızı Çember toplantıları herkese açıktır, ama LCV takdir edilir. Katılımı gerektiren hiç bir şey ve ödenmesi gereken bir aidat yoktur. Kırmızı Çember bolluğunu, dünya çapındaki Shaumbra’nın açık sevgisi ve bağışlarıyla sürdürür.
Kırmızı Çemberin en yüksek amacı, insan melekler ve öğretmenler olarak, içsel spiritüel uyanış yolunu yürümekte olan kişilere hizmet etmektir. Bu hıristiyanlıkla ilgili bir misyon değildir. Tersine, içsel ışık, merhamet ve ilgi bulabilmeleri amacıyla, insanları senin kapına getirecektir. Kılıçlar Köprüsü’ndeki yolculuğuna başlayan bu kendine has ve değerli insan sana geldiğinde, o anda ne yapman ve öğretmen gerektiğini bileceksin.
Eğer bunu okumaktaysan ve gerçek olduğunu ve bir bağın olduğunu hissediyorsan, sen gerçekten Shaumbra’sın. Sen insan (kılığında) bir öğretmen ve bir rehbersin. İçindeki tanrısallık tohumunun bu anda ve gelecek tüm zamanlar için çiçek açmasına izin ver. Hiç bir zaman yalnız değilsin, çünkü tüm dünyada bir ailen ve çevrendeki semavi boyutlarda melekler vardır.
Bu metni lütfen ticari amaç olmaksızın ve bedelsiz olarak dağıtın.
Lütfen bu bilgiyi, dipnotlar dahil bütünüyle kullanın. Tüm diğer kullanımlar, Geoffrey Hoppe, Golden Colorado’dan alınacak yazılı onayı gerektirir. Telif hakkı 2001, Geoffrey Hoppe, P.O.Box 7328, Golden, CO 80403.e-posta: tobias@crimsoncircle.com. Tüm haklar mahfuzdur.