Şaud 3: Yanıt, Sorudan daha Mükemmeldir

Yeni Enerji Dizisi – 04 Ekim 2003

Crimson Circle’de (Kırmızı Çemberde) sunulmuştur

TOBIAS: Ve öyledir, sevgili Shaumbra, bu güzel enerjide biraraya geliyoruz. Sizinle yeniden birlikte olmak Ben, Tobias için büyük mutluluktur. Siz nefes alıp verirken (kanallıktan önce), ve müzik çalarken, ben aranızda dolaşıyor ve size konuşuyorum. Elinizi sıkıyorum, deyim yerindeyse. Sizi kucaklıyorum. Bazılarınız bunu hissedebiliyor ve anlamaya çalışıyorlar, “Bu şimdi Tobias mıydı? Diğer melekler de çevrede miydi? Onlar, Cauldre konuşmaya başlayana kadar bekliyorlar mı?” Hayır, hayır, biz sıraların arasında daha Şaud başlamadan dolaşıyoruz.

Biz sizi yeniden görmekten çok mutluyuz! Biz sizi kendinizi açmanız için yüreklendiriyoruz, böylece hepimiz o kutsal enerjiyi buraya getirebiliriz. Şaud’a başlamadan önce sizinle birlikte olmak – benim özel zamanlarımdan biridir. Bazen bu birleşmeyi gerçekleştirmek biraz zaman alıyor, çünkü biz sizinle oturmaya bayılıyoruz.

Bugün konuşacağımız çok şey var. Bazısı konu dışı gibi görünebilir. Ama sevgili dostlar, bunların tümü birbirine bağlanır. Biz bugün çok şey hakkında konuşacağız, birçok farklı konuyu işleyeceğiz. Bunu daha sonra okuduğunuzda ya da dinlediğinizde, tümünün birbiriyle nasıl bağlantılı olduğunu göreceksiniz. Bunların tümü yolculuğunuza bağlanır.

Perdenin bizim yanında şu anda çok, çok faaliyet var. Melekler sürekli gidip geliyorlar. Çok faaliyet var, enerjiler sürekli gidip geliyor, insanlık alemiyle semavi alemler arasında sürekli ve yoğun bir iletişim var. Perdenin bizim yanı şu ara çok, çok yoğun. (kendi kendine güler) Aslında o kadar yoğun ki, buraya gelirken bile biraz geciktik! Neredeyse randevumuzu kaçıracaktık.

Bakın, burada bizim takvimlerimiz yoktur, ama enerjisel farkındalıklarımız vardır. Toplantımız için zamanın geldiğini biliyorduk, ama başka enerjileri yönlendirmekle o kadar meşgulduk ki, ancak yetiştik, tam Linda (Benyo) Papa (kahkahalar) ve bizim kehanetlerimiz hakkında konuşurken geldik. O kadar aceleyle geldik ki, elektronik aletlerinizin, ve klavyenin, ve diğer şeylerin bozulmasına neden olduk. (kanallıktan önce mikrofonla ve müzik setiyle yaşanan sorunlara göndermede bulunuyor) Onun için, biraz daha nazik olmaya çalışacağız. Bunun nasıl olduğunu bilirsiniz….bir toplantıya geç kalmışsınızdır….arabayla uçarsınız….odaya dalarsınız….ve bazen herşeyi yüzünüze gözünüze bulaştırırsınız. (kahkahalar)

Ama buradayız, hepimiz. Bizim de sizinle birlikte nefes alıştırmasını yapmamız gerekti, enerjilerimizi biraz yatıştırmak için.

Bazılarınız belki perdenin bizim yanında artan faaliyeti, tüm çevrenizde artan faaliyeti, hatta geceleri rüyalarınızda artan faaliyeti hissetti. Olan biten çok şey var, ve bunların tümü pek de uzak olmayan bir gelecekteki olayın hazırlığı niteliğinde. Bu bir bilinç sıçramasıdır, Dünya için büyük bir değişim ve geçiş zamanıdır. Bu, sizin gerçekleştirdiklerinize karşılık olarak çok, çok değişimleri talep etmiştir. Biz bugün bununla ilgili konuşacağız.

Bugün harika bir konuk grubumuz var. Bazılarını tanıyorsunuz – onlarla çalışıyorsunuz. Bazıları ise yeni geliyor, bir tür nöbet değişimi gibi.

Bugün gelenler sizin koşucularınız, sizin takımınız. Sayıca çoklar. Ve biz tam sayısını vermek istemiyoruz. Biz, siz insanların – bende üç….bir sonraki insanın, bende on….tanıdığınız bir sonraki insanın, bende bin tane var diyerek karşılaştırmasını istemiyoruz. (kahkahalar) Bu işler böyle yürümüyor. Bu belirli bir nicelik değildir. Daha çok niteliktir. Bu koşucular gerçekten melektirler. Bazıları daha önce Dünya’da bulunmuştur, ama çoğu bulunmamıştır.

Onlar, önceki rehberlerinize benzemez. Rehberleriniz doğrudan sizin enerji alanınızdaydılar. Onlar tüm çevrenizde bir alanı tutmuşlardı. Enerjilerinizi dengelemek için oradaydılar. Onlar, siz tüm alanınızı, tüm bilincinizi, ve tüm potansiyel tanrısallığınızı kabul edecek hale gelene kadar o alanı tutmak için oradaydılar. Rehberleriniz, bildiğiniz gibi, o alanı epey bir zaman önce terk ettiler. Bazıları zaman zaman koşucular olarak ya da sizin için bir enerji “mekiği” olarak çalışmak üzere gelirler.

Ama koşucular farklıdır. Onlar buradadır. Onlar bugün bu odadalar. Amaçları, enerjileri ve bilgileri getirip götürmektir. Aynı zamanda da, perdenin her iki yanına sevgi ve destek ulaştırırlar. Bazı yazılarınızda, insanı semavi tarafa bağlayan ve “gümüş bağ” denen şeyden söz edildiğini biliyoruz. Gümüş bağın bütünlüğünü korumak, bir anlamda koşucuların sorumluluğundadır.

Bunun gerçek anlamda bir gümüş bağ olmadığını lütfen anlayın. O, her iki tarafı birbirine bağlayan bir enerji kanalıdır. Koşucular ileri geri gidip gelirler. Size bizim taraftan yeni enerji ve bilgi çeşitlerini getirirler. Aynı zamanda da, içinizdeki çeşitli spiritüel ve insani enerjilerin dengelenmesine ve uyumlanmasına yardımcı olurlar.

Siz şu anda çok değişimler gerçekleştirmektesiniz, ve onun için de koşucularınız çok, çok meşguller. Onlar sürekli içinizdeki enerji oranlarının yeniden uyumlanmasına yardımcı oluyorlar. Siz kendinizi açıp da kendi tanrısallığınızın Şimdi anında mevcut olmasına izin verdikçe, onlar da bu enerjilerin sizinle, perdenin bizim yanı arasında uyumlanmasına yardımcı oluyorlar. Bir anlamda, onların hizmetkâr olduğunu söyleyebilirsiniz. Onlar, her birinize hizmette bulunmak amacıyla buradadır.

Siz değişim devrelerinden geçerken – son toplantımızda sözünü ettiğimiz devrelerden – koşucular, yaratılan bu Yeni Enerji’yi alıp uygun yerlere yerleştiriyorlar. Siz şimdi Yeni Enerji yaratıyorsunuz, ama bunu insan realitenizde kullanmak için gerekli mekanizmalar daha mevcut değildir. Koşucularınız onu (yeni enerjiyi) sizin adınıza depoluyorlar ve bir yandan da bu enerjiyi perdenin bizim yanına getiriyorlar, ve bu enerji buradan fiziksel evrenin her yanına ve tüm boyutsal hallerin her yanına da uygulanıyor.

Yani, onlar şu anda çok, çok meşguller. Bugün, onurlandırdığımız konuklar olarak buraya geliyorlar. Burada birlikte yarattığımız bu alanda, çok daha yakına gelebiliyorlar. Siz gevşerken, onlar da anlık bir ara verebiliyorlar. Onlar – nasıl desek – sizin yanıbaşınızda oturabiliyorlar. Sizinle tümüyle farklı bir biçimde iletişim kuruyorlar.

Tüm faaliyetler, burada birlikte olduğumuz Şimdi anında yavaşlayabilir. Hepimiz derin bir nefes alabiliriz. Koşucularınız biraz gevşeyebilir ve sizi yepyeni bir biçimde tanımaya başlayabilirler.

Koşucularınız size hizmette bulunmak için buradalar. Sizin yerinize onlar yapamazlar. Bu, onların ve sizin burada olma nedenini reddetmek olurdu. Onlar sizin için yaratamazlar, ama yine de sizin için sürekli bir enerji dengesi sağlayabilirler.

Onların varlığını farketmeniz, ya da gerçek olduklarını bilmek için kendinize izin vermeniz, tüm işleme yardımcı olur. İşlemi (prosedürü) çok daha yumuşak bir hale getirir. Son aylarda içinden geçtiğiniz meydan okumalardan geçmek zorunda kalmazsınız. Varlığınızda daha dengeli bir enerji türü olabilir ve perdenin her iki yanıyla daha iyi bir iletişim kurulabilir.

Böylece, sevgili dostlar, derin bir nefes alın ve koşucularınızın değişen bilincinize karşılık vermek için hazır durumda….enerjileri ileri geri getirip götürmeye hazır durumda…yaratılan Yeni Enerjileri, uygun zamanda kullanılmak üzere sizin adınıza güvence altına almaya hazır durumda sizinle olmasına izin verin. Gerçekten, gelecek günlerde, yaşantınıza tümüyle Yeni Enerji’nin girmesini talep edecek durumlar çok olacaktır. Ve o (yeni enerji) sizin için ulaşılır olacaktır. Siz onu şimdi yaratırken, uygun zamana kadar sizin adınıza güvence altına alınmaktadır.

Bazılarınız bunların tümünü sorguluyor. Size soruyoruz, “Bu gerçek midir? Koşucularınız gerçekten burada olabilirler mi? Bu alana gelebilirler mi….ister evinizde oturuyor olun…ister bir başkasının evinde…ya da bu kanyon toplantısında oturuyor olun? Bunlardan biri bile gerçek midir? Ve herşeyden önce, koşucular diye bir şey var mıdır? Şu anda hissettiğiniz enerji, bu titreşim – ama yeni bir titreşim çeşidi – bu gerçek midir? Yoksa bu sadece, böyle olmasını isteyen siz misiniz?”

Biz bunu tekrar tekrar sormaya devam edeceğiz, ”Bunun biri bile gerçek midir? Burada gerçekleştirdiğiniz çalışma – yaşamınızdaki iş değil – ama şu anda burada, bu gezegende gerçekleştirdiğiniz çalışma ….gerçek midir?” Eğer olmasına izin verirseniz, gerçekten öyledir. Eğer kendinize, kendinizi sevdiğiniz, seçtiğiniz yolculuk için kendinizi onurlandırdığınız bir alanda olmaya izin verirseniz, o zaman kesinlikle gerçektir. Tümüyle yeni bir biçimde gerçektir.

İşiniz….sabahları kalkıp da gittiğiniz bir ofiste yaptığınız iş değildir. Bu değildir işiniz. Merak edip duruyorsunuz, “Ruh şu anda ne yapmamı istiyor? Neden bu gezegendeyim? Önemsiz bir işim var, benim için pek anlamı olmayan bir iş. Eminim, Ruh’un benim için başka planları vardı. Eminim, muazzam bir çalışma içinde olmam gerekiyordu.”

Gerçek çalışmanız nedir biliyor musunuz? Sizler enerjiyi hareket ettirenlersiniz ve enerjiyi tutanlar. Bilincin genişlemesine yardımcı olan sizlersiniz. Bedeninizde, ve zihninizde, ve ruhunuzda tüm bu şeylerden geçen – tüm değişimlerden ve dönüşümlerden – ve bunlardan çok hızlı bir biçimde geçen sizlersiniz. Diğerleri için yolu aydınlatan sizlersiniz.

Siz Yeni Enerjileri yaratıp hareket ettirdikçe, aynı zamanda enerjileri tutuyorsunuz da. Onun için birçoğunuz farklı coğrafi bölgelere taşındı. İçinizde öyle bir enerji bileşimine, öyle bir, deyim yerindeyse parlak ışığa sahipsiniz ki, belli coğrafi bölgelerde bir dengeyi korumak ve o bölge için yeni bir potansiyel sağlamak için bu enerjiye ihtiyaç vardır.

Siz, belirli bir jeolojik formüle ya da formasyona sahip olduğu için belli bölgelere gönderilmezsiniz. Oralara dağlar olduğu için, ya da su, ya da kristaller olduğu için gönderilmezsiniz. Bu unsurlara ihtiyacınız olduğu için oralara gönderilmezsiniz. Oraya gönderilirsiniz, çünkü o bölgenin SİZE ihtiyacı vardır.

Toprağın – Gaia’nın – size ihtiyacı var. Biliyorsunuz, o gidiyor. Ruh’un sorumluluğunu kendi içlerinde kabul edebilecek kişilere ihtiyacı var. Onun için siz o yerlere bu enerjiyi tutmak için, ve bu enerjiyi oluşturmak için, ve gelip kapınızı çalanların bu enerjiye ulaşabilmelerini sağlamak için gönderiliyorsunuz.

İşiniz, maaş çekinizi nasıl kazanacağınız değildir. İşiniz, Eski paradigmaları yarıp geçmektir. Ve şu anda o kadar çok Eski paradigma vardır ki. Bizim size ihtiyacımız var. Eski yollara, biçimlere, yöntemlere meydan okuyanlar olmanız için, Yeni’ye geçen ama tüm işlem boyunca bir dengeyi koruyan olmanız için hepinize ihtiyacımız var.

Koşucularınız bugün buradalar…..mutlular. Bu alanı onlar için yarattığınız ve (gelmelerine) izin verdiğiniz için mutlular. Ve, daha yapılacak çok iş olduğunu biliyorlar. Size bir vaatte (taahhütte) bulunuyorlar. Bunu mümkün olduğu kadar kolaylaştırmak için ellerinden geleni yapacaklar. Sizin de bir vaatte bulunmanızı istiyorlar: Siz bunun kolay olmasına izin verecek misiniz….değişiklik olsun diye? (kahkahalar)

Biz bundan geçen ayki konuşmamızda söz ettik. Artık şu ıstırap enerjisine gerek yoktur. Meydan okuyan şeylerle, zor olan şeyler arasında bir fark vardır. Bu ikisini birbirinden ayırt edebilir misiniz? “Zor” ya da “ıstırap” sözcüğünü, “meydan okuma” sözcüğünden ayırabilir misiniz?

Siz, Shaumbra, iyi bir meydan okumaya bayılıyorsunuz, bizim tarafa geri geldiğinizde bile. Biz bazen gözlerimizi yuvarlıyoruz, çünkü siz hep bir meydan okuma istiyorsunuz. Hep gidip enerjilerle oynamak istiyorsunuz, oturup da sadece olmakla yetinmiyorsunuz. Hep oynamak istiyorsunuz. Sizi bunun için seviyoruz. Ama sonra Dünya’ya gidiyorsunuz. Meydan okumaları üstleniyorsunuz….Atlantis imparatorluğunu kurma meydan okumasını….Yeshua zamanında tanrısal tohumu getirme meydan okumasını….Yeni Enerji yaratma ve yeni yolları yaratma meydan okumalarını.

Ama bu zor olmak zorunda değildir. Gerçekten değildir. Kendinize ve yaşamınızda seçtiğiniz şeylere bir bakın. Eğer bolluk ve sevgi eksikliği varsa, buna bir göz atın. Bunu neden seçiyor olabilirsiniz? Yoksun olmanız gerektiğini düşündüren ne gibi enerjiler içinize bu kadar işlemiş? Ya da bunu neden seçiyor olabilirsiniz – sadece daha büyük bir engelin üstünden atlayabileceğinizi söyleyebilmek için mi? Buna bir göz atın. Zorluk olmak zorunda değildir.

Meydan okumalar eğlencelidir. Sevinçli, neşelidir. Bu sanki sıkı bir oyun oynamak gibidir. Siz bunu sadece meydan okuma adına, sadece enerjilerinize alıştırma olsun diye, sadece kendi zekanızı ve kandi ruhunuzu keskinleştirmek ve bilemek için yapmaya bayılıyorsunuz. Meydan okumalar aynı zamanda çok ödüllendirici olabilir. Ama lütfen, zorluğu ve ıstırabı bir kenara atın.

Geçen ay değişim ve tamamlanma, bütünlenme devrelerinden söz ettik. Bunlar, içinden geçtiğiniz ve geçmiş olduğunuz devrelerdir. Biz bunları, nelerden geçtiğinizi anlayabilesiniz diye farkındalığınıza getiriyoruz. Siz bir uyanıştan geçiyorsunuz. Sonra da, anlayış ve bilgelik sağlayan bir işlemden geçiyorsunuz.

Sonra salıvermeden geçiyorsunuz, ki bu herşeyi bırakmaktır, tutunduğunuz tüm şeyleri bırakmaktır. Hayır, dolabın bir yerine kaldırmıyorsunuz. Halının altına süpürmüyorsunuz. Salıvermek, onun (şeylerin) kendi en yüksek potansiyeline ulaşmasına izin vermektir.

Uyanışınız bir enerji oluşturur. İşlemden geçirme, anlayış getirir, ama bu anlayış, olduğunuzu düşündüğünüz herşeyi salabilene kadar sınırlıdır. Onu saldığınız zaman, yepyeni bir enerjisel düzeye ulaşır.

Sonra da size geri gelir. Bütünlenme biçiminde geri gelir. Geri gelip içinizde birleşir, böylece her geçmiş yaşam ve deneyim, size Yeni bir yoldan hizmet etmek için geri gelir. Bilgelik, anlayışlar, ve aydınlanmalar, eğlence ve meydan okumaların tümü, yeni ve bütün halde size hizmet etmek için geri gelebilir.

Siz bu devrelerin tümünden geçersiniz. Ve sonra bunlardan yeniden geçersiniz. Ama ıstırap ve zorluğu bunlardan salabilirsiniz. Bu devrelerin bir sevinç olmasına izin verebilirsiniz.

Bunu gündeme getirmemizin nedeni, işlemle (prosedürle) ilgili devrelerin daha büyük bir anlayışına sahip olasınız ve böylece, başkaları size danışmaya geldiğinde de anlayışa sahip olasınız diyedir.

Onlar size öğüt ve rehberlik için geldiğinde, şöyle diyebilirsiniz, “Evet, onlar kendi uyanışları içindeler. Ben bunun dinamiklerini biliyorum. Sevinci biliyorum. Coşkuyu biliyorum, ama beraberinde başka şeyler getirdiğini de biliyorum.” Belli bir rahatlık sağladığı için, işlemden geçirmenin ötesine geçmek istemediklerinde, sizler, öğretmenler, “İşlemden geçirmeyi keselim. Salıverelim şimdi” demenin uygun zamanını bilmek zorunda kalacaksınız. Salmakla bağlantılı o derin endişeyi, korkuyu bileceksiniz. Bu sanki herşeyi bırakmaktır. Bu, yepyeni bir biçimde yeniden doğmak için ölmek gibidir.

Bu devrelerin dinamikleri, insan yaşamının çok unsurlarını içerir. Bu tüm yaşamlarınızın devrelerinde böyledir. Yeni Enerji’ye geçerken, yaşamınızın şu anki dönemlerinde bu devrelere sahipsiniz.

Yolculuğunuzun bu bölümünde birçok yeni ve tanıdık olmayan (alışık olmadığınız) dinamiklerin olduğunu anlıyoruz. Biz bunu yakından izliyoruz. Koşucularınız sürekli bu şeylerin farkındalar ve enerjileri yeniden dengelemeye ve yeniden uyumlamaya çalışıyorlar.

Çok yakında öyle bir noktaya geleceksiniz ki, bunların tümünün nasıl işlediğine dair bir aydınlanmaya sahip olacaksınız. Tüm koşucularınız tarafından gerçekleştirilen çalışmayı gördüğünüzde, bu yoğun işlemden geçmeyi nasıl sürdürdüğünüze…. yaşamayı nasıl sürdürdüğünüze… yürümeyi nasıl sürdürdüğünüze şaşacaksınız. Bu gezegende kalmak istediğinizden pek emin olmadığınızda….kalmanızın herhangi birine…ya da size bir yararı olup olmadığını sorguladığınızda, dengelemek için gelenler koşuculardır. Enerjileri getiren onlardır.

Koşucular, sizin nasıl hissettiğinizi değiştiremezler. Ama enerjileri getirirler, örneğin bir potansiyeli. Ve siz ihtiyaç duyduğunuzda, “Ama burada bulunmamın bir nedeni olmalı. Devam etmemin bir nedeni olmalı” dediğinizde, bu enerjileri (potansiyelleri) kullanabilirsiniz. Bu potansiyel, “İşte bunun için şu anda Dünya’dasın” diyen bizlerin bir mesajını iletmek gibi bir potansiyel, koşucularınız tarafından getirilmiştir. Onlar sürekli enerjileri yönlendirmektedir. Gördükleri işin kapsamı ve sizin bu noktaya gelmenize nasıl yardımcı olduğuna şaşacaksınız. Sonuçta enerjiyi kullanan sizsiniz. Sizin için enerjiyi yönlendiren ise onlardır.

Şu anda Dünya’nın her yanındaki Shaumbra’nın enerjisini hissediyoruz, ve bu özel zamanda bazı ilginç deneyimlerden geçtiğinizi görüyoruz. Bazı şeyler aklınızı karıştırmış – kendinizi belki kötü hissetmiyorsunuz ama aklınız karışmış halde. Son zamanlarda anlamaya çalıştığınız, biraz da sizi endişelendiren şeylerden biri de, “Gerçek artık nedir? Gerçek nedir?” Bir zamanlar bildiğinizi sanıyordunuz, ama bugünlerde kendinize “bu şimdi bir rüya mıydı?” (kahkahalar) “ya da gerçekten oldu mu?” diye sormak zorunda kalıyorsunuz.

Kendinize sormak zorunda kalıyorsunuz, “Ben şu konuşmayı gerçekten gerçek yaşamda bu insanla yaptım mı? Yoksa bu kafamdan geçen bir şey miydi? Dün akşam gerçekten sinemaya gittim mi? Yoksa bu gördüğüm bir rüya ya da vizyon muydu?” (yoğun kahkahalar) “Uzun zaman öncesinden tanıdığım bu insan birden gerçekten karşıma mı çıktı ? Yoksa bu sadece benim düşlediğim bir şey miydi?”

Bazılarınızın kafayı yediğini düşündüğünü biliyoruz. Bazılarınız bunu yaşlanmaya bağlıyorsunuz. “Oo, büyükanne/babamın içinden geçtiği bu olmalı” diyorsunuz. (yoğun kahkahalar) Oysa bu o değildir. Onlarınki farklı bir yolculuktu. Sizinki hiç de öyle değildir. Sizin içinden geçtiğiniz şey, yaşlanmanın sonucu değildir, daha çok bilgelik ve genişlemenin sonucudur.

Bazılarınız, acaba hayal gücünüzü, yaratıcı ifadenizi daha sıkı denetleyip, biraz geride mi tutmalısınız diye düşünüyorsunuz. Sevgili dostlar, salıverin…salıverin. Siz şu anda gerçekten dünyalar arasında gidip geliyorsunuz. Gerçekten bütünleşiyorsunuz, ve bu, işlemin bir parçasıdır.

Bunun zaman zaman şaşırtıcı olduğunu biliyoruz, çünkü artık neyin gerçek olduğunu söyleyemez haldesiniz. O zaman da size bu soruyu sorup duruyoruz, “Bu gerçek midir? Bu gerçek midir?” Eğer olmasına izin verirseniz, öyledir. Rüyanız gerçek midir? Son zamanlarda rüyalarınızın çok daha yoğun olduğunu farkettiniz mi? Bazen rüyanızdan çıkıp geri gelmek bile istemiyorsunuz.

Rüyalar şimdi farklı. Şu geçtiğiniz iki, üç ay içinde bir ara değiştiler. Rüyalarınızdaki faaliyetler, daha önceki faaliyetlerden değil. Dünya üzerinde olan şeylere bir çözüm bulmak için sık sık rüyalarınızı kullanıyorsunuz. İnsan realitenize getirmeden önce, potansiyel realiteler deneyiminden geçtiniz. Rüya dediğiniz şey budur. Bazı rüyalarda, diğerlerine hizmet için orada bulundunuz. Onlara, kendi rüyaları içinde yardım etmeye gittiniz. Onlara hizmette bulunmak için oradaydınız.

Bazı rüyalarda, perdenin bizim tarafındasınızdır. Ve sınıflar verirsiniz. Bu rüyalarınıza sızar, ve siz bunu hissedebilir ya da görebilirsiniz, hatta görüntüsüne sahip olabilirsiniz. Hepiniz – hepiniz – haftanın üç ya da dört gecesi burada sınıflar veriyorsunuz. (kahkahalar) Hiç insan biçimi üstlenmemiş meleklere, Tanrısallıkla bütünleşme işlemini öğretiyorsunuz.

Bakın, bütün olay budur. Yuva’yı terk etmenizin asıl nedeni budur – kendi eşsiz kimliğine sahip olmak, ama aynı zamanda senin de Tanrı olduğunu anlamak. Ruh kendi kimliğini bilmiyor. Siz biliyorsunuz. Siz şimdi Tanrı’yla birleşen kendi Benliğinizin farkında olmak gibi eşsiz bir armağana sahipsiniz. Perdenin bizim yanındaki melekler, özellikle de Dünya’da hiç bulunmamış olanlar bunun nasıl bir şey olduğunu duymak için sizin büyük, devasa bir amfi (toplantı salonu) diyeceğiniz yerlerde toplanıyorlar.

Böylece, rüyalarınızda sızmalar olduğunu görüyorsunuz. Artık neyin gerçek olduğunu anlamaya çalışıyorsunuz. Ve yanıt şudur, “Tümü gerçektir. Tümü gerçektir.” Dünya üzerinde bir insan olabilmek için kendinize yerleştirdiğiniz o çok tanımlanmış ve yüksek bir odağa sahip enerjiyi, bırakmayı, salmayı öğreniyorsunuz. Şimdi, hâlâ Dünya üzerinde bir insan olabilir ve tüm diğer boyutlar-arası enerjilere – aynı anda tümüne – girebilirsiniz. Ama bu başlarda biraz garip bir şey olacaktır.

Sizi kaygılandıran diğer şeylerden biri de, çok, çok duyarlı olmaya başlamanızdır. Biz, Ah Dilinden söz ederken bu sorunların bazılarından konuştuk. O kadar duyarlısınız ki, bazen acıtıyor. Belli gürültüleri duyduğunuzda gerçekten acıtıyor. Korkup sıçramanıza neden oluyor.

Bazen Gaia’nın, Toprak Ana’nın, her zaman sevdiğiniz enerjisinde olmak acıtıyor. O kadar duyarlı oldunuz ki şimdi, Toprak Ana’nın bazı enerjileri bedeninizde şimdiye kadar olduğundan çok daha fazla huzursuzluğa, rahatsızlığa neden oluyor. Bunu anlamaya çalışıyorsunuz. Acaba fazla mı duyarlı olmaya başladım diye sorguluyorsunuz. Eh, yanıt şudur, “Evet, öylesiniz.” Bu da geçecektir. Bu enerjilerin tümünü bütünleştirmeyi öğreneceksiniz.

Bu yüksek duyarlılık düzeyleri sizde kaygılara neden oluyor. Diğer insanlarla birlikte olmak size zor geliyor. Enerjilere şimdi çok duyarlı oldunuz. Sizde yolunda gitmeyen bir şey mi var diye merak ediyorsunuz. Neden böyle garip ve farklı hissettiğinizi, neden artık gruplarla ve kalabalıkta olmaya neredeyse tahammül edemediğinizi merak ediyorsunuz. Bazen sadece uyumak istiyorsunuz, çünkü uykunuzda bu kadar duyarlı olmayacağınızı düşünüyorsunuz. Ama sonra uyku halinizde, rüyalarınızda da duyarlı olduğunuzu görüyorsunuz.

Bu duyarlılıklar da, sevgili dostlar, sizin İÇİN çalışıyor. Bazı şeyleri şimdiye dek hiç olmadığı kadar hissedebiliyorsunuz. Odalardaki enerjileri hissedebiliyorsunuz. Oo, siz bunu hep yapmak istediniz. Şimdi bunu yapıyor ama her zaman da hoşnut olmuyorsunuz. (kahkahalar)

Enerjileri hissedebiliyorsunuz. Evet, geçen gün içinizden birinin otoyoldaki kazanın enerjisini hissettiğini biliyoruz. Ve sonra da kazanın görüntüsüyle karşılaştın. Hatta fiziksel gözlerinle görene kadar, onun orada olduğunu bile bilmedin. Ama hissettin. Bu karnında bir huzursuzluğa neden oldu. Kederi hissettin. O anda Dünya’yı terk edenlerin üzüntülerini hissettin.

Evet, tüm bu şeyleri hissediyorsunuz – bu içinden geçtiğiniz işlemin bir parçasıdır. Ama bu yeni duyarlılıkla başkalarına yardımcı olmak açısından, onların kendi işlemlerinden geçmesine yardımcı olmak açısından, odalardaki enerjileri hissedebilmek ve uzun zamandır oralara işlemiş o enerjide bulunanın siz olmadığınızı anlamakla şimdi neler gerçekleştirebileceğinizi bir düşünün.

Geçenlerde Cauldre (Geoffrey Hoppe) ile birkaç kişi, eski yerlerden – eski evlerden, eski yapılardan, eski yerlerden – artık nasıl hoşlanmadıklarından konuşurken kulak misafiri olduk. Bu, eski şeylerde çok fazla enerji olduğu için böyledir. İnsanı bazen bunaltır. Yeni yerlerde pek bu kadar oluşmuş enerji yoktur. Eski yerlerde bu çoktur.

Enerjiler dengenizi bozmaz. Örneğin çok güzel, eski bir evin çok, birçok katmanına girebilirsiniz. Orada yaşamış tüm aileleri, tüm sevgiyi ve sevinci, tüm kederi, tüm zorlukları hissedebilirsiniz. Bunların sizden geçip gitmesine izin verebilirsiniz. Hissedebilirsiniz, ama bunları sahiplenmeniz gerekmez.

Son zamanlarda sahip olduğunuz bu artmış duyarlılıklar, sadece kendini açma işleminin bir parçasıdır.

Birçoğunuzun bu ilginç, garip ikilemi yaşadığını biliyoruz – bir an, herşey çok hızlı akıyor, sonraki an çok, çok yavaş geçiyor. Şimdi, hangisidir, Shaumbra? Hızlı mı akıyor, yavaş mı? Her ikisi de!

Enerjiler daha hızlı akıYOR. Siz daha hızlı akıyorsunuz. Bazen kendinize ayak uydurmak bile çok zor geliyor. Bazen koşucuların size ayak uydurması zor oluyor. Bazen diyorsunuz ki, “Herşeyin yavaşladığı, sadece kendime ait bir güne ihtiyacım var.” Ama ne oluyor? Şeylerin yavaşlayabileceği bir fırsat yakalıyorsunuz. Ve merak ediyorsunuz, “Neden herşey bu kadar yavaş akıyor?” (kahkahalar) “Daha fazla ilerlemek istiyorum. Bunun hızlı olmasını istiyorum. Bundan çabucak geçmek istiyorum.” Bunların tümü uygundur.

Enerjiler gerçekten daha hızlı akıyor. Sabır düzeyiniz, hoşgörü düzeyiniz gerçekten şimdiye kadar olduğundan çok daha düşük, onun için de yavaş aktığı zaman bundan hoşlanmıyorsunuz. Bunun, bir süre devam edeceğini ve işlemin bir parçası olduğunu anlayın.

Hızlı ve yavaş olan enerjilere konuşun. Onları birbiriyle bütünleştirin. Dengeleyici enerjinin nerede olduğunu koşucularınıza sorun. O enerji sizin için oradadır. Koşucularınız onu getirmişlerdir. Bazen sadece bu enerjinin orada olduğunu farketmeniz gerekir. Bırakın koşucularınız onu bulmanıza yardımcı olsun, böylece şeylerin (insana) işkence edecek kadar yavaş, ya da bazen ne yapacağınızı bilemediğiniz kadar hızlı olduğunu hissetmezsiniz.

Bu, son zamanlarda Shaumbra’da olduğunu gördüğümüz bir şeydir. Sizi kaygılandırıyor. Bazen aklınız nerede, içinizde neler olup bitiyor diye merak ediyorsunuz.

İçinden geçtiğiniz başka bir ilginç ikilem daha var. İnsanlarla olmak zor geliyor. Bazen, başka insanlarla olmak için kendinizi zorlamanız gerekiyor. Bazen gerçekten bunun üzerinde çalışmanız gerekiyor. Bazen o insanları sarsmak istiyorsunuz. Oo, hepiniz onlarla da bütünleşmek istiyorsunuz….ve bütünleşeceksiniz de…bütünleşmektesiniz. Ama yepyeni bir düzeyde bütünleşeceksiniz.

Bazen neden bu kadar farklı doğduğunuzu merak ediyorsunuz. Neden biraz olsun onlara benzeyemediniz? (kahkahalar) Ama bunun böyle olmasını siz seçtiniz biliyorsunuz, kendi hakkınıza sahip çıkarak gerçekten yükselip yücelebilmek için. Diğer insanlarla yeni anlayışlara ve bütünlenmelere geri geleceksiniz. Ama bu, bu arada (bu gerçekleşene kadar) zordur.

Bazen bir takım insanlarla (gruplarla) olmaktan ödünüz kopuyor. Peki, ne yapıyorsunuz? Başınızı alıp gidiyorsunuz. Sonra, kendi kendinizle olmaya da tahammül edemediğinizi görüyorsunuz. (kahkahalar) Kendinizle başbaşa olduğunuzda enerji çok yoğun oluyor. Çok hızlı akıyor. Kendinizle zihinsel konuşmalara giriyorsunuz, ve sonra da kendi kendine konuşmak zorunda kalmamak için başka insanlar bulmak gerekiyor. Ne açmaz ama!

Kendi kendinize olmak şu anda zor, çünkü çok hızlı değişiyorsunuz. Artık kim olduğunuzu bile bilmiyorsunuz. Kendi kendinize olmak zor, çünkü Eski sizi hâlâ çekeliyor. Hâlâ Eski’nin seslerini duyuyorsunuz…..aklınızla sorguladıklarınızı…tüm sorgulamaları duyuyorsunuz, “Bu gerçek mi? Burada ne yapıyorum? Bu gerçek mi?”

Böylece sevgili dostlar, yalnız zaman geçirmek iyidir. Ama o zaman sırasında sadece nefes alın….sadece nefes alın.Kendinize konuşun. Kendinize, içinden geçtiğiniz şey hakkında konuşun. Kendinize sorular sorun. İçinden geçtiğiniz şey için her bir parçanızı onurlandırın.

Başkalarıyla olmayı istememenin ve kendinle olmayı istememenin ve bazen de bedeni bir tarafa atabilecekmiş gibi hissetmenin bu meydan okuyan ve zor zamanlarında…. Shaumbra ile birlikte olmak için bunlar güzel zamanlardır. Söylediğimiz gibi, başınızı alıp gitmek ve birlikte ormanlarda yaşamak hepiniz için iyi bir şey değildir. Dünya’da olmanızın nedeni bu değildir. Siz gerçekten çok kısa bir süre sonra birbirinize sinir olurdunuz. Ama Shaumbra ile biraraya gelin.

Bugün bile bazılarınız, burada bulunup bulunmamak konusunda tereddüt ettiniz. Bazılarınız buraya gelmenin ya da grubunuzla toplanmanın tüm görüntüsünden ürktü. Bugün diğer insanlarla başa çıkamayacakmışsınız gibi hissettiniz. Enerji doğru yerde değildi. Ama Shaumbra enerjisinde biraraya geldiğinizde ne oldu? Derin bir nefes aldınız. Ve dediniz ki, “Ah, bugün burada olduğuma seviniyorum. Buna ihtiyacım vardı. Onların enerjisine, ve sevgisine, ve takdir ve onayına ihtiyacım vardı. Bugün bu iskemlede oturmaya ve koşucu meleklerimin benimle olmasına ihtiyacım vardı. Tüm bu şeylere biraz olsun ara vermek ihtiyacındaydım.”

Shaumbra’da başka neler oluyor? İnsan gözlerinizle bazı garip ve ilginç şeyler görmeye başlıyorsunuz. Duyularınızla her türlü şey hissetmeye başlıyorsunuz. Algılamaya başladığınız şeylere şaştığınızı farkettik.

Özellikle de, diğer insanların maskelerinin gerisini görüyorsunuz. İlk kez auralarını görüyorsunuz. Yüzlerinin değiştiğini görüyorsunuz. Bazen buna şaşıyorsunuz. Ağzınız açık kalıyor ve gözleriniz büyüyor. Onların gözlerinizin önünde bir metamorfozdan geçtiğini görüyorsunuz.

Ve onlar size, “noluyor bu insana?” der gibi bakıyorlar, (bazı gülüşmeler) “ne görüyor?” Ve, gördüğünüz nedir? Siz tanıdık (aşina), ama yine de garip olan şeyler görüyorsunuz.

İnsanların zihninden geçeni ya da ötesini görüyorsunuz, özellikle de “gri enerjiyi”, ve sürüngen enerjisini,ve kertenkele enerjisini buraya getirmiş olanları. Bunlar sizin deyimleriniz, bizim değil. Ama siz bunu onların yüzlerinde görüyorsunuz. Ve diyorsunuz ki, “Başka bir yerden bakıldığında bu insan yabancı bir varlık gibi görünüyor.” Şu anda Dünya üzerinde çok hızlı ve çok kesin enerji değişimleriyle olan şudur, görme duyunuz çok daha geniş ve çok daha açık hale gelmekle kalmıyor, aynı zamanda, bir anlamda bazı – nasıl desek – bazı Eski beklentiler, gündemler şimdi açığa çıkıyor. Ve bunlar olmaya devam edecektir.

Melekler Düzeni Dünya denen bu yeri yarattığında, bu, kozmosun tüm bölgelerinde enerjilerin yeni bir anlayışına gelinmesini sağlayacak bir yöntem (olarak tasarlandı). Dünya, öncesine ait şeyleri yeniden deneyimleyebileceğiniz nötr bir yer olarak yaratıldı – “öncesine ait” derken, siz daha insan olmadan önceki, daha bu gezegene gelmeden önceki zamanı kastediyoruz. Dünya’da, eski deneyimlerden çok yavaşlatılmış bir biçimde geçebiliyordunuz….şu insan bedenlerinde maddeyle içiçe yürüyebiliyordunuz….kim olduğunuzu ve nereden geldiğinizi unutabiliyordunuz. Dünya özellikle böyle tasarlandı, size çok uzun zaman önce olan şeyleri yeniden deneyimleyebilmeniz için, seçim noktasına ve anlayış noktasına gelebilmeniz için, geçmişin şifalandırılabilmesi için. Gelecek, şifalanmış geçmişTİR.

Bu Dünya yeri yaratıldığı zaman ve meleklere çağrı yapıldığında, çağrı sadece iyi melekler olarak düşüneceğiniz meleklere yapılmamıştır. Sadece ışık meleklerine yapılmamıştır. Dünya üzerindeki enerji dengesi, evrendeki dengenin tümüyle aynısı olmak zorundaydı. Onun için de Dünya’ya çok farklı melekler geldi.

Sizin sürüngenler, griler, kertenkeleler dedikleriniz – bunlar gerçi yine sizin deyimlerinizdir ama bunu eğlendirici bir biçimde doğru kılan belli nitelikler söz konusudur. Onlar Dünya tohumunun bir parçasıydılar. Şimdi, ilginç bir durumu çözümlemek, evrenin tümü adına yeni anlayışlara gelmek için Dünya’ya gelen meleklerin tümü….onların hepsi Dünya’ya nötr gelmişlerdir. Bu böyle olmak zorundaydı.

Ama….ama belli semavi ailelerden gelen meleklerin bazılarına…..”yabancı varlık beklentisi, gündemi” denen şey aşılanmıştı. Onların içlerinin derinliklerine gömülmüş, kendi semavi ailelerinin beklenti ve gündemini temsil eden bir gündemleri, beklentileri vardı.

Diyelim ki onlar “grilerden” geldiler. İçlerine bu aşının yerleştirildiğinden haberleri yoktu. Bir anlamda içlerine yerleştirilmiş ve gri beklentiyi, gündemi Dünya’ya taşıyacak hipnotik bir telkin vardı. Bunun böyle olması amaçlanmamıştı. Ama yine de yaptılar. Ve hepimizin bundan haberi vardı. Onlar bir şey saklamıyordu.

Şimdi onların beklenti ve gündemleri Dünya üzerinde ortaya çıkmaya başladı. Onun için siz Shaumbra, fiziksel olarak bunun önünüzde tezahür ettiğini görmeye başladınız. Onun için bazen belli insanlarla olduğunuzda tiksiniyorsunuz ya da bir şeyin sizi tüketmeye çalıştığını hissediyorsunuz, ya da bazen bir şeyin tüm enerjinizi sizden almaya kalktığını hissediyorsunuz.

Evet, Cauldre şimdi kafasına vurup gözlerini yuvarlıyor. (kahkahalar) “Tobias, Tobias…oo, içi solucan dolu öyle bir kutu açtın ki!” Ama bunu gündeme getirmemizin nedeni, önemli bir nokta olduğu içindir. Konudan konuya atladığımız bu konuşmaya bağlanmaktadır. Sadede gelelim. (kendi kendine güler)

Böylece yoğun bir biçimde hareket halinde olan ve bilinçteki bir kuantum sıçrayışına doğru – ki bu dört yıl sonradır – ilerleyen tüm bu enerjilerle, ve yeni içgörüleriniz ve anlayışlarınızla, bu “saklı” beklenti ve gündemleri görmeye başlayabilirsiniz.

Şimdi, burada bir noktaya açıklık getirmek zorundayız. Bunu dinleyen ya da okuyan bazılarınız şimdi şöyle düşünüyor olabilir, “Aman Tanrım, içime aşılanmış bir yabancı varlık beklentisi ve gündemi var!” (kahkahalar) Hayır, hayır, siz bunlardan kurtuldunuz…. yani bunlara sahip olanlarınız. Siz bunlardan uzun zaman önce kurtuldunuz. Kurtulduğunuzda, muazzam bir dönüşüm meydana geldi. Bunun birçoğu başka yaşam süreçlerinde meydana geldi. Çok az kişi için bu yaşamda meydana geldi.

Siz kendinizi geçmişin bağlarından özgürleştirdiniz. Bu zor ve acı doluydu, çünkü kim olduğunuzun büyük bir bölümünü kapsıyordu. Siz, özgür olabilmek için, diğer insanların Yeni Enerji’ye girmelerine yardımcı olabilmek için bu enerjileri saldınız.

Bunun bir bölümü komplo dediğiniz şeylerde tezahür etmektedir, ama sonuçta gerçekten komplo diye bir şey yoktur. Diğer insanlar ya şu anda olmakta olan değişimleri durdurmaya çalışıyorlar, ya da kontrolü ellerinde tutma girişiminde bulunuyorlar. Ama bu, hiç birinizin kaygı duyması gereken bir şey değildir. Siz bunun çok ötesindesiniz.

Bizim bakış açımıza göre, hepinizi ipnotize edecek büyük komplolar söz konusu değildir. Hepinizi öldürmeye çalışan toplu komplolar söz konusu değildir. Cauldre’nin söylemekten hoşlandığı gibi, var olan en büyük komplo, hemen gözünüzün önündedir. Adı, IRS’tir (Internal Revenue Service – Maliyenin gelir vergisi bölümü) (kahkahalar) Hepiniz bunun farkındasınız. Hepiniz bunu sineye çekiyorsunuz. Birkaçınız çekmiyor. Ama bu, siz izin vermedikçe bir komplo değildir.

İlluminati denen şey hakkında konuşuyorsunuz. (çvr. Tüm dünyaya hükmetmeyi amaçlayan, bu yönde gizli adımlar atan, çalışan ve kalburüstü işadamlarını ve siyasetçileri kapsadığı söylenen gizli kuruluşa verilen ad) İlluminati gerçekten bir komploydu. Dünyayı kontrol etmek amacıyla enerjileri kullanan bir grup vardı. Ama ne anladılar biliyor musunuz? Dünyayı kontrol etmek eğlenceli değildi. İstediklerinden daha fazla başlarını ağrıtıyordu. İhtiyaçları olan tüm paraya sahiptiler. Kontrola yeltenmeye ihtiyaçları yoktu. Aslında kontrolü on, oniki yıl önce elden bırakmaya başladılar. O kadar da eğlenceli olmadığını farkettiler. Ayrıca bir de o zamanlar Dünya’ya gelmekte olan ve sizden doğmaya başlayan, ve spiritüel yolculukta olan diğer insanlardan doğan, ve bu komplonun Yeni Enerji’nin bir parçasını oluşturmadığını söyleyen bir enerji vardı. Bu komplonun Yeni Enerji’de yeri yoktu.

Yabancı varlık gibi görünen şeyleri görmeye ve hissetmeye başlarsanız, şaşırmayın. Onlar gerçekten de öyledir. Ve onlar gerçekten de geçmişten gelen sizlerdir. Ve bu yabancı-türden enerjiler gerçekten sizi ya da başkalarını hâlâ korkutmaya çalışacaktır.

Ama herşeyden çok – size şunu söyleyebiliriz – onlar herşeyden çok şu anda dönüşmeyi istemektedir. Onun için size görünüyorlar. Onun için yüzlerini tanımanızı istiyorlar. Değişim zamanı olduğunu anlıyorlar. Yeni Enerji’nin burada olduğunu anlıyorlar. Ve Yeni Enerji ve “Sen de Tanrı’sın” kavramı, Eski beklenti ve gündemleri çok aşmaktadır. Onlar enerjinizi hissedebilmek için….kendi içlerindeki bazı Eski gömülmüş enerjileri salmaya başlayabilmek için….onlar da Tanrı olabilsin diye kendilerini size tanıtıyorlar. Bizim taraftan bakmak eğlenceli, çünkü siz onların oyununu oynamayı istemedikçe…. bu Eski beklenti ve gündemlerin hiç birinin sizin üzerinizde bir güce sahip olmadığını görüyoruz.

Her gece size gelen – nasıl desek – enkarne olmamış ruhların, hayaletlerin olduğunu biliyorsunuz. Onlar çevrenizde toplanıyorlar, çünkü çok farklı bir ışık ve titreşim görüyor ve hissediyorlar. Ama onlar size bir şey yapmaz. Size zarar veremezler. Veremezler. Onlar sadece ışığınıza çekiliyorlar. Sizden bir şey alamazlar. Bedeninize girip onu devralamazlar.

Burada bulunan, bunu okuyan, dinleyen – başka bir ruhun bedenine girdiğini sananlar….bunu bir kez daha düşünün. (yoğun kahkahalar) Hiç bir şey bedeninize girmedi. Dünya’nın fizik kuralları bu biçimde oluşturulmadı. Önceden yapılan sıkı bir anlaşma gereği, bir ruhun, bir yaşam boyu bir bedene girme durumu çok ender olmuştur, ve bunlar çok sınırlıdır.

Sizin bedeniniz ele geçirilmemiştir. Siz yükselmiş bir insansınız. Siz aynı bedende kalarak bir yaşamdan ötekine geçtiniz. Bilincinizi dönüştürdünüz. Ve evet, kendinizi tümüyle farklı hissedebilirsiniz. Kendinizi yeni bir insan gibi hissedebilirsiniz, çünkü bir anlamda öylesiniz. Ama günün birinde bedeninize giren dışsal bir varlık olmadı.

Şimdi burada biraz raydan çıktık. Ama biz sizin, yeni yaşamınızda bu şeylerin neden meydana geldiğini, bu bazen dengesiz enerjilerin neden geldiğini, ve onları dengelemek için ne yapabileceğinizi anlamanıza yardımcı olmak istedik. Sadece derin bir nefes alın. Koşucularınızın uygun ve dengeli enerjiyi getirdiğini anlayın. O enerji sizin için ulaşılır haldedir.

Bunu zorlaştırmayın. Bakın, Eski biçimlere geri gidip, bir bilinç halinden ötekine geçmeye çalışıyorsunuz. Bütün bu zorluklardan ve meydan okumalardan geçmek zorunda olduğunuzu sanıyorsunuz, bizi buraya getirirken bile. Biz tam buradayız! Biz bir soluk ötedeyiz! Bu kadar yakınız.

Eski biçimlere geri gidip, trans haline geçmeye çalışıyorsunuz, ya da bu tür şeylere. O enerjinin hemen burada olduğunu anlayın. Hızlı biçimde oluyor. Siz bir düzeyden ötekine geçebilirsiniz. Koşucularınıza şu anda erişebilirsiniz. Sadece o yöne dönün ve olmasına izin verin. İşte oradasınız. Bu, bu kadar hızlı oluyor.

İçinden geçtiğiniz herşey, sizi daha önce sözünü ettiğimiz şeye – bilincin kuantum sıçrayışına, Yeni Enerji’ye doğru bir değişime hazırlıyor. Ve bu çok hızlı yaklaşmaktadır. Çok uzun bir zaman, binlerce yıl önce bunun 2012 yılında olacağı kehanetinde bulunulmuştu. Birçok insan hâlâ bunun 31 Aralık 2012’de olacağı düşüncesine tutunuyor. Maya takvimi bitiyormuş. Bir yerde bitirmeleri gerekiyordu! (kahkahalar) Ve bu, takvimi sonlandırmak için Maya’lılar tarafından oldukça iyi tahmin edilen bir zamandı. Birçok insan hâlâ bu tarihin bir değişim noktası olduğuna tutunuyor.

Ama sevgili dostlar, biz bizim taraftan bunun üzerinde çalıştık ve bu kuantum sıçrayışının nerede olacağını anlamanıza yardımcı olmaya çalıştık. Cauldre bize sordu….sizler bize sordunuz, “Tarih ne? Kutsal ve sihirli tarih ne?” Bunu şimdi sizinle paylaşmaktan mutluluk duyacağız, ama şimdi gördüğümüz kadarıyla, o gün muazzam bir şeylerin olmayacağı anlayışına da sahibiz. O gün, herhangi bir gün gibi gelip geçecektir. Ancak, o günden sonra meydana gelecekler önemli olacaktır.

Eğer o gün Shaumbra olarak biraraya gelmek isterseniz, kutlayın ve sevinç duyun, bu gerçekten harikadır. Biz sizinle birlikte dans etmek için orada olacağız. O gün olacak felaketlerle ilgili kitaplar yazmak zorunda değilsiniz. Korku unsurunu buna katmak zorunda değilsiniz. İnsanlar bu tarihten geçmek için karşılık olarak hiç bir şey sağlamak zorunda değildir. Ayak parmaklarınıza takmak zorunda olduğunuz küçük, metal aygıtlar yoktur. (kahkahalar) Bu, semavi açıdan emredilmiş bir tarih değildir.

Bu, sizlerden gelen bir tarihtir. Bu, bu kuantum sıçrayışının olduğunu gördüğümüz bir tarihtir. Ve bu basittir – 18 Eylül 2007, bir tamamlanma, bütünlenme tarihi, ve bir dönüşüm tarihidir.

Şimdi, bu tarih değişebilir. Onu öne alacak ya da biraz geriye atacak olaylar olabilir. Ama biz bu tarihe baktık. Koşucular da bu tarih üzerinde çalıştılar. Bunun (kuantum sıçrayışının) meydana geldiğini gördüğümüz tarih budur.

Bakın….şimdi ile o gün arasında meydana gelecekler, gezegeninizde, gezegeninizin her yanında yoğun ve hızlı değişimlerdir. Şeyler uyumlanmaya çalışmaktadır. Dünya’yı terk edecek çok insan olacaktır, çünkü bir anlamda, onlar Yeni Enerji’ye hazır değildirler. Onlar fiziksel olarak geçişe hazırdır, ama bilinç olarak değil.

Bu değişimi görmek istemeyen Eski enerjiler var. Değişimin geldiğini hissedebiliyorlar, ve buna direneceklerdir. Geçen ay Papa’yı getirdik, çünkü bu da, değişimin kaçınılmaz olduğuna dair kiliselere bir işarettir. Ve onlar Papa’yı bırakmak istemiyorlar, çünkü gitmesinin, kiliselerde değişimlere neden olacağını, bu tarihe, 18 Eylül 2007’ye doğru bir değişim olacağını biliyorlar. Onun için de tutunuyorlar.

Sürüngenler, griler, bu sözünü ettiğimiz yabancı varlıkların beklenti ve gündemleri….onlar da biliyorlar bunun gelmekte olduğunu. Yakın zamana kadar bunun ne zaman olacağına ve hatta olup olmayacağına dair kuşkular vardı. Ama onlar gelmekte olduğunu biliyorlar. Kendi mevcudiyetlerini bildireceklerdir. Başkalarını korkutacak olan, ve büyük bir komplonun söz konusu olduğunu söyleyecek olan, onlardır. Komplo teorileriyle ilgili en fazla gürültüyü kopartanlar, komplocuların kendileridir!

Gerçekten, onlar – nasıl desek – spiritüel ve dinsel kisve altında kitaplar yazacaklar. Bu olayla ilgili korkuyu tetikleyecek kitaplar yazacaklar.

Başka olaylarla, daha önce olmuş başka şeylerle, hatta belki semavi uyumlamalarla her türlü bağlantıyı kuracak ve, “Hesap ve yargı günü bu gündür” diyecek olan, onlardır. Onlar insanlığı korkutmaya çalışacaktır.

Bu hiç bir biçimde bir yargı günü değildir. Bu bir kutlama ve dönüşüm günüdür. Her insanın yargılanması o gün salıverilecektir, eğer (insanlar) olmasına izin verirse. Hepimiz buraya doğru ilerliyoruz. Onun için sizler şu anda çevrenizdeki enerjilerin yoğunlaştığını hissediyorsunuz.

Teknolojilerin daha hızlı, ve daha hızlı, ve daha hızlı ilerlediğini göreceksiniz. Daha önce de söylediğimiz gibi, gelecek birkaç yıl içinde, şimdiye kadar olduğundan çok daha fazla patentler (kullanım hakları) alınacak ve dosyalanacaktır. Tıp alanında, teknik alanlarda hamleler göreceksiniz, çünkü enerjiler çok hızlı hareket etmektedir. Onlar şu anda bir momentum edinmektedir.

Bunun olma nedenlerinden biri, bunu gerçekten mümkün kılan şeylerden biri de iletişimdir. İnternet’inizin – şu anda bağlanıp da üzerinden konuştuğumuz şeyin – sadece onbir yıllık olduğunu farkında mısınız? Göz açıp kapayıncaya kadar geçen bir süre! Dünya’nızı nasıl etkilediğine bir bakın – basit bir onbir yıl! İletişim yolları olan….kendinizi açma yolları olan…. radyo ve televizyon ve telefonların günlük kullanıma girmesi sadece 75 yıl kadardır.

İletişimdeki ilk büyük değişiklik olan basılı yayınınız, Dünya üzerindeki tüm yaşam devrelerinizin son yıllarında meydana çıkmıştır….çok yakınlarda meydana çıkmıştır. İlginçtir ki, basılı yayınınız ilk geliştirildiğinde, ilk ticari uygulamada, ilk iletişimde çıkan, İncil’di.

Basılı yayında çalışan ve kitaplar üreten kişiler….başka insanlar tarafından işkence gördüler. Onların iş yerleri yakıldı, yakılarak yerle bir edildi, çünkü eğer iletişime açılınırsa, tüm insanlar – özellikle de kutsal yazılarda olanlarla ilgili iletişim, sadece kilisedeki birkaç kişinin elinde tuttuğu (bilgiyle) ilgili iletişim – sıradan adam ve kadınların eline verilirse, işler zorlaşacak korkusu vardı. Onlar kontrolü kaybedeceklerdi.

Gelecek birkaç yıl içinde iletişim artacaktır. Şu anda üzerinde çalışılmakta olan öyle teknolojiler vardır ki, sizi kesinlikle şaşkınlık içinde bırakacaktır. Bunu açıklamak zor, ama onlar bir tür holografik bir titreşimi işin içine sokmaktalar.

Gelecek birkaç yıl içinde geliştirilecek yeni bir dil vardır. Bu daha çok evrensel bir dildir. Belli bir matematik türünü, sizin yeni dijital algoritmalar diyebileceğiniz bir türü içeren bir dildir. Bu bir anlamda yazılabilecek bir dil olacaktır, ama herşeyden öte, ille de konuşulan değil de, sesli (ses çıkartılan, ses verilen), sesli bir dil olacaktır. Bu, sesli bir dil türü olacaktır. Bu bir anlamda, İnternet’te yapılan bazı çalışmaları ve araştırmaları temel alacaktır.

Bu dil büyük bir olasılıkla birkaç yıl içinde Dünya’da ilk kez küçük, çocuk gruplarından ortaya çıkacaktır. Bakın….onlar oynuyor olacaklar. Teknolojiden anlayan ya da İnternet’te oynamayı seven, ama dünyanın öbür ucundaki insanlarla da iletişim kurmak isteyen çocuklar….onlar yeni bir dil türüyle oynamaya başlayacaktır. Bu onlar için bir oyun, gizli bir şifre olacaktır. Ama bir gün ortaya çıkacaktır. Bazı araştırmacılar olacaktır, bunun oyunun ötesinde olduğunu anlayacak biri. Bu, iletişim kurmak için yeni bir yöntemdir.

İletişimler, gelecek birkaç yılda ve ondan sonra da meydana gelecek şeylerde büyük bir rol oynayacaktır. İletişimler gerçekten insanlığın ilk mührünü açmada yardımcı olmaktadır…yani ayrılık mührünün. Bakın….bunların tümü olmaya başladığında, mühürler açılmaya başlar. Sizler bu işlemden geçtiniz ve devrelerden geçmeyi de sürdüreceksiniz. İnsanlık İlk Mühür’ü bu kuantum sıçrayışıyla açmaya başlayacaktır. Bu şimdi olmaktadır. Siz, diller yüzünden birbirinizden ayrısınız. Siz ayrısınız.

Birkaç yüzyıl önce, şimdi olduğu gibi otomatik ya da anında iletişimlerin olmadığını düşünebiliyor musunuz? İletişim bir insandan ötekine kuruluyordu. Yavaştı. Şimdi anındadır. Biz şimdi İnternet üzerinden bir anda hepinize konuşabiliyoruz.

İletişimler İlk Mühür’ün açılmasına yardımcı olmaktadır. Ve bunu gerçekleştirdikçe de, Yuva’nın Dünya enerjisine gelmesini sağlayacaktır. Bunların tümü birlikte çalışır. İlk Mühür, Tüm Var Olan’ın Krallığını terk ettiğinizde (oluşan) ayrılık mührüdür. Oo, siz onu o zamandan beri beraberinizde taşıyorsunuz – o ayrılığı….o Yuva’ya dönme arzusunu….o Ruh’un sevgisini hissetme arzusunu. Ama o açılacaktır. O, iletişimle açılacaktır. O bu kuantum sıçrayışının bir parçası olacaktır.

Ayrılık, perdeye de yansır. Perde unsurlarının yaratılmasını sağlar. Şeyler biraraya gelmeye başladıkça, artık ayrılık olmayacaktır. Yuva size geldikçe, perde de yok olmaya başlayacaktır.

Bu, bu kuantum sıçrayışı zamanında, herşeyin dinamiğini değiştirmektedir. Bundan sonra ne olacağını size anlatmak çok zor. Bu biraz zaman alacaktır. Bir geceden ötekine olmayacaktır. Ama herşey değişmeye başlayacaktır. Siz herşeyle doğrusal (lineer) bir yolda gidiyordunuz, teknolojiden tutun da…tıbba…bilince varana kadar…..bu şeylerin tümü doğrusal bir çizgi üzerindeydi. Ama bu kuantum sıçrayışıyla herşeyin fiziği değişecektir.

Anlamanızı sağlamaya çalışacağız…..bunu iletmek biraz zor.

Fiziğiniz ve realiteniz belirli düzeylerde titreşen enerjiler içeriyor. Bunlar döngüler halinde gider. Örneğin, ses döngü halinde yayılır. Yayılma alanına göre yukarı çıkar ve aşağıya iner. Döngülerin uzaklığı ve hızı, sesi nasıl algıladığınızı belirler.

Çevrenizdeki herşey şu an titreşiyor. Bu realiteyi, madde ve kütle dediğiniz bu şeyin yaratılmasını sağlayan budur. Size öyle gibi gelse de, bedeniniz aslında katı bir madde değildir. O, çeşitli hızlarla titreşen enerji atomlarıdır (partikülleridir). Tüm realitenizi oluşturan budur.

Hatta iletişimler bile bundan oluşmuştur – titreşimlerden. Tüm unsurlar titreşiyor. Yukarı çıkarlar. Aşağı inerler. Çeşitli hızlarda hareket ederler. Ama titreşimin bir yin-yang’ı vardır. Çevrenizdeki herşeyi yaratan budur. Herşey titreşimdir.

Kuantum sıçrayışı noktasına vardığınızda, unsurlar…..artık titreşmeyecektir. Realite, karşıt enerjisel düzeylerde titreşen unsurlardan yaratılmayacaktır.

Kuantum sıçrayışında, realitenize girecek yeni bir fizik türü olacaktır. Bilim adamlarının bunu anlaması, hatta orada olduğunu bile bilmesi zaman alacaktır. Atomlar, realitelerini yaratmak için artık titreşmeyecektir. Bunun yerine, atomlar her yöne doğru genişleyecektir. Enerji hem içeriye, hem dışarıya…ve yanlara…ve yukarı ve aşağı, uyum içinde genişleyecektir. Realiteyi oluşturmak için, titreşimin dualitik enerjisine ihtiyacınız olmayacaktır. Bunun yerine, yeni realiteyi yaratacak olan, enerjilerin genişlemesi olacaktır. Bunun bütünlenmesi ve nasıl kullanılacağını bilim adamlarının öğrenmesi epey bir zaman alacaktır.

Bu nedir gerçekten? Bu, Yeni Enerji’dir. Üzerinde çalıştığınız şey budur. Bunlar, yaratılmasına yardımcı olduğunuz, koşucuların, uygun zamana kadar depolanmasına yardımcı oldukları modeller (şablonlar, kalıplar)dır.

Enerji, kendi içinde nötr’dür. Evreni yaratmak için ve buradaki, Dünya’daki realitenizi yaratmak için kullandığınız tüm enerjiler nötr olarak gelir. Ama sonra siz bunları aktive edersiniz. Onların hareketini sağlarsınız. Titreşmelerini sağlarsınız. Yeni bir şey yaratmak için, kendi realitenizi yaratmak için bunların birbirine karşıt olmasını, birbirine karşı çalışmasını sağlarsınız. Bu, Eski yoldu.

Kuantum sıçrayışından sonra enerjilerin dönüşmesi farklı olacaktır. Artık birbirine karşıt güçler olmayacaktır. Enerji artık sizin tarafınızdan – nasıl desek – aynı anda her yöne dağılan tek bir unsur olarak dönüştürülecek ya da kullanılacaktır. Enerji böyle iş görecektir.

Bu 18 Eylül 2007 tarihinden sonra, enerji yeni bir biçimde ulaşılır olacaktır. Bu enerji, bilinci harekete geçirmeye ve değiştirmeye yarayacak teknoloji ve icatlar için ulaşılır olacaktır. Bu, güçlü bir enerjidir. Eski Enerji’nin titreşim enerjisinden çok daha farklı çalışır. Dünya üzerindeki şeyleri çok hızlı değiştirecektir.

Sizin şimdi üzerinde çalıştığınız şey, sevgili dostlar, bu 18 Eylül 2007 zamanına götüren bir dinamiktir. Bu olaydan önce kendi yükselişinizden ve tanrısal bütünlenmenizden geçmiş olmak için şu anda bizi dinliyor….bunu okuyor….bu izleyicilerin arasında oturuyorsunuz….tüm bu işlemi başlatmak için.

Bize sürekli işinizle ilgili sorular soruyorsunuz, “Tobias, ne zaman anlamlı bir işe sahip olacağım?” (kahkahalar) Yaptığınız şeye bir bakın. Realitenin değişmesine ve genişlemesine yardımcı oluyorsunuz. YepYENİ bir enerji türünü ulaşılır kılacak, o bilincin kuantum sıçrayışı noktasına gelinmesini sağlıyorsunuz.

Bununla ilgili söyleyecek daha çok şeyimiz olacak. Ama biz bunu sizinle bu tarihte paylaşmak istedik. Bu gerçekten Yeni Enerji dizisidir, ve biz şu anda yaşamlarınızda olan bitene, çevrenizdeki dünyada olan bitene, ve Yeni Enerji’nin ne olduğuna odaklanacağız.

Bu arada da, bunların tümünü aklınızla anlamaya çalışmamanızı, hesaplamamanızı rica ediyoruz. (kahkahalar) Biz bunu geçenlerde bir başka grupta gündeme getirdik. Onlardan, herşeyi hesaplayıp, anlamaya çalışmayı bırakmalarını rica ettik. Shaumbra, sabah kalkıp da, hiç bir şeyi hesaplamadığınızı, düşünmediğinizi hayal edin! (yoğun kahkahalar) Bir saat boyunca, hiç bir şey hesaplayıp, anlamaya çalışmadığınızı hayal edin! Sonra da hayal gücünüzü iyice genişletin – sabahı….ve sonra da bütün bir günü…hiç bir şey hesaplayıp, düşünmeden geçirmeye çalışın.

Bakın….siz bunların tümünü anlamaya, hesaplamaya çalışıyorsunuz. Hiç de akılcı olmayan bir şeye, akılcı bir anlayış yüklemeye çalışıyorsunuz. Şu anda zorlanmanızın nedeni budur. Herşeyi anlamaya, düşünmeye, hesaplamaya çalışıyorsunuz.

Bu o kadar yeni ki. O kadar farklı ki. Bunu anlayamazsınız. Bunu ancak hissedebilirsiniz ve bilebilirsiniz – yüreğinizde bilebilirsiniz, beyninizde değil. Bundan sonra ne yapılacağını anlamaya, hesaplamaya çalışıyorsunuz. Hesaplamaya çalışıyorsunuz, “Sağa mı döneyim, sola mı?” Bir kutu yumurtayı yere düşürdüğünüzde, Ruh’un size ne söylemeye çalıştığını anlamaya çalışıyorsunuz. (kahkahalar) Ruh size, birçok boyutta olduğunuzdan başka bir şey söylemeye çalışmıyor.

Bazen yumurtalar gerçekten elinizden kayar. Ve şaşarsınız, “Bunu nasıl becerdim? Onları (elimde) tutuyordum.” Bir parçanız tutuyordu onları. Öbür parçanız tutmuyordu, ve onlar öbür parçanızdan kayıp düştü. Ruh size herhangi büyük bir mesaj vermeye çalışmıyor. Ruh size belli yönlere gitmenizi söylemeye çalışmıyor.

Eğer hesaplamayı, düşünmeyi bırakırsanız, içinizde olan o şey – bundan daha önce söz ettik – Tanrısal Rehberlik Sistemi çalışmaya başlayabilir. O sizin adınıza daha sıradan, günlük, insana ait şeylerin icabına bakabilir. Dengelenmenize yardımcı olabilir. Yaşantınızın bu anında sahip olmanız gereken herşeyin size gelmesini sağlayabilir – bolluğun, ve sağlığın, ve tüm bu şeylerin.

Ama bakın….siz herşeyi hesaplamaya ve düşünmeye çalışıyorsunuz, ve Tanrısal Rehberlik Sisteminiz de kapalı moduna geçiyor, çünkü sizi seviyor. “Bugün hesaplayıp düşünmek istiyorlar” diyor. (kahkahalar) “Biz de bugün tatil yaparız.” (yoğun kahkahalar) “Herşeyi hesaplayıp düşünmeye bayılıyorlar. Bunları hep belgelemek istiyorlar. Yeni Enerji’ye nasıl geçtiğimize dair grafikleri ve çizelgelerini hazırlamak istiyorlar. Bunu planlayıp bilgisayarlarından geçirmek ve hesaplayıp anlamak istiyorlar.”

Bunu yapamazsınız sevgili dostlar. Onu sadece bilebilirsiniz. Daha sonra, akılcı anlayış size gelecektir. Düşünüp hesaplamayı bırakın. Hergün başınızı duvara çarpıyorsunuz. Biz bu mesajı hep size iletmeye çalıştık. Siz en ufak bir şeyi bile anlamaya çalıştınız, ama aklınızla. Aklınız, zihniniz Eski Enerji temelli çalışır. Siz, Tanrısal İnsanlar, Yeni Enerji temelli çalışırsınız.

Bir düşünün – bütün bir günü hesaplamaya, anlamaya çalışmakla geçirmediğinizi düşünün! Ne kadar daha fazla enerjiye sahip olduğunuza şaşacaksınız. Şeyleri ne kadar daha berrak gördüğünüze şaşacaksınız. Berraklık düzeyiniz katlanarak artacaktır. Kendinizi o zihinsel çıkmazlarda bulmayacaksınız. Depresyonlara girmeyeceksiniz.

Bunu hesaplayıp, anlamaya çalışmayı bırakın. Bu zor olacaktır, çünkü – bakın, şimdiden biliyoruz – bu hesaplamanın bir bölümünü salacaksınız, ama tümünü değil. Kendinizi hâlâ bu kontrol eden unsura sahip olmak zorunda hissedeceksiniz. Hâlâ kendinize tümüyle güvenmiyorsunuz. Onun için de, sadece biraz daha az hesaplayıp anlamaya çalışıyorsunuz.

Biz TÜMÜYLE “hesaplamayı-anlamaya- çalışmayı-bırakın” diyoruz. Yanıtlar şimdiden oradadır, ama yepYENİ bir biçimde. Yanıtlar size yepYENİ bir biçimde gelecektir. Geçenlerde bir başka gruba da söylediğimiz gibi, size gelecek olan yanıt, sorabileceğiniz her türlü sorudan çok daha muazzamdır.

Ama siz en ufak şeyi bile hesaplamakla meşgulsünüz. Kendinizi yıpratıyorsunuz. Sözlerimize dikkat edin – gelecek dört yıl içinde enerjinize ihtiyacınız olacaktır.

Hesaplamayı bırakın. O size gelir. Bakın…eğer herşeyi hesaplamayı bırakırsanız, birinin gelip sizi ele geçireceğini düşünüyorsunuz. Biz size biraz önce, bunu gerçekleştiremeyeceklerini söyledik. Fizik kuralları buna izin vermez.

Bazen gülmek zorunda kalıyoruz. Kendilerini başka varlıklara teslim etmeye çalışan kişiler bile var. (kahkahalar) Bu başka varlıklar ise bunu istemiyorlar. (yoğun kahkahalar)

Onun için, eski insanca kontrolleri bırakıp, Tanrısal Rehberliğin gelmesine izin verebilirsiniz. Hesaplamaya, düşünmeye çalışmayı bırakabilirsiniz. Bilişin gelmesine izin verebilirsiniz. Daha soru bile sorulmadan, yanıtın orada olmasına izin verebilirsiniz. Bu böyle işler.

Zihninizde takılıp kaldığınızı gördüğünüz zaman, artık ne yapacağınızı biliyorsunuz – derin bir nefes alın. Bugün burada konuştuğumuz şeyleri hatırlayın. Muazzam bir yolculukta olduğunuzu hatırlayın. İşinizin çok önemli olduğunu hatırlayın. İşiniz büyük bir fark yaratmaktadır.

Bakın….Dünya bir kuantum sıçrayışı gerçekleştirdiğinde, geride kalan bizler de gerçekleştirebiliriz. Dünya bir titreşim hali mevcudiyetinden, aynı anda her yöne genişleyen bir enerjiye geçtiğinde, biz de geçebiliriz. Perdenin bizim yanında, biz titreşimsel bir realitede bulunuyoruz. Bu gerçekten güzeldir – renklerin, ve sesin, ve enerjilerin titreşimi. Ama onlar titreşiyor. Onlar doğrusallar.

Siz bu Yeni Enerji’ye, bu genişleyen enerjiye geçtiğinizde, biz de bunu gerçekleştirebiliriz. O zaman Yuva gerçekten gelebilir size. Ayrılık olmayacaktır. O zaman hepimiz yepyeni bir yaşama, ve büyüme, ve Tanrı olma yoluna gireceğiz.

Siz bu yaşamın anlamını, önemini merak ettiniz! Düşünebileceğinizden çok daha fazlasıdır. Bir an için hissetmeye çalışın. Bırakın size bunu iletelim, burada gerçekten ne yaptığınızı…ne gerçekleştirdiğinizi sandığınızı değil, ama gerçekten ne gerçekleştirdiğinizi. Bunu hissetmek için kendinize izin verin. Siz bunu büyük sıfatlar taşımadan, ya da kendinizi üstün görmeden, olmuş olabileceğinizi sandığınız büyük ve muhteşem bir varlığı yaratmadan gerçekleştiriyorsunuz. Siz bunu sadece gerçekleştiriyorsunuz.

Biz bunun için sizi bu kadar seviyoruz. Siz bunun için hiç bir zaman yalnız olmayacaksınız.

Ve öyledir!

Kırmızı Meclis’in varlıklarından Tobias, Golden, Colorado’da yaşamakta olan Geoffrey Hoppe tarafından sunulmaktadır. Tobit’in mukaddes kitabında bulunan Tobias’ın öyküsü, Crimson Circle sitesinde bulunmaktadır.
www.crimsoncircle.com. Tobias materyelleri, bedelsiz olarak dünyanın her tarafında bulunan ışık işçileri ve Shaumbra’ya, Ağustos 1999 tarihinden beri sunulmaktadır. Bu tarih Tobias’ın, insanlığın yıkım potansiyelini aşıp, Yeni Enerjiye girdiğini söylediği tarihtir.
Crimson Circle, Yeni Enerjiye geçiş yapacak ilk insan (kılığındaki) meleklerden oluşan global bir ağdır. Bu kişiler, yükseliş halinin sevinç ve zorluklarını deneyimlerken, diğer insanların da yolculuğuna, paylaşım, ilgi ve yol göstererek yardımcı olmaktadır. Crimson Circle’in sitesine her ay 40.000’in üzerinde ziyaretçi, son materyelleri okumak ve kendi deneyimlerini tartışmak amacıyla girmektedir.
Crimson Circle her ay Denver, Colorado’da, Tobias’ın, Geoffrey Hoppe kanalıyla son bilgileri sunduğu yerde biraraya gelmektedir. Tobias, kendisinin ve Crimson Council’ın (Kırmızı Meclisin) diğer semavi varlıklarının, aslında insanoğlunun kanallığını yapmakta olduğunu bildirmektedir. Tobias’a göre, onlar bizim enerjilerimizi okumakta ve biz içimizde deneyimlerken, dışardan da bakabilmemiz için, kendi bilgilerimizi bize geri tercüme etmektedirler. Crimson Circle toplantıları herkese açıktır, ama LCV takdir edilir. Katılımı gerektiren hiç bir şey ve ödenmesi gereken bir aidat yoktur. Crimson Circle, dünya çapındaki Shaumbra’nın açık sevgisi ve bağışları yoluyla bolluğu kabul etmektedir.
Crimson Circle’ın en yüksek amacı, insan melekler ve öğretmenler olarak, içsel spiritüel uyanış yolunu yürümekte olan kişilere hizmet etmektir. Bu hıristiyanlıkla ilgili bir misyon değildir. Tersine, içsel ışık, merhamet ve ilgi bulabilmeleri amacıyla, insanları senin kapına getirecektir. Kılıçlar Köprüsü’ndeki yolculuğuna başlayan bu kendine has ve değerli insan sana geldiğinde, o anda ne yapman ve öğretmen gerektiğini bileceksin.
Eğer bunu okumaktaysan ve gerçek olduğunu ve bir bağın olduğunu hissediyorsan, sen gerçekten Shaumbra’sın. Sen insan (kılığında) bir öğretmen ve bir rehbersin. İçindeki tanrısallık tohumunun bu anda ve gelecek tüm zamanlar için çiçek açmasına izin ver. Hiç bir zaman yalnız değilsin, çünkü tüm dünyada bir ailen ve çevrendeki semavi boyutlarda melekler vardır.
Bu metni lütfen ticari amaç olmaksızın ve bedelsiz olarak dağıtın.
Lütfen bu bilgiyi, dipnotlar dahil bütünüyle kullanın. Tüm diğer kullanımlar, Geoffrey Hoppe, Golden Colorado’dan alınacak yazılı onayı gerektirir. Telif hakkı 2001, Geoffrey Hoppe, P.O.Box 7328, Golden, CO 80403.e-posta: tobias@crimsoncircle.com. Tüm haklar mahfuzdur.

Sorular ve Yanıtlar

Yeni Enerji Dizisi – 04 Ekim 2003
Şaud 3: Yanıt, Sorudan daha Mükemmeldir

Crimson Circle’de (Kırmızı Çemberde) sunulmuştur

TOBIAS: Ve öyledir, sevgili dostlar, şu anda yaşamlarınızda ve çevrenizdeki dünyada çok şeyler olmaktadır. Gazetelerinizde okuduğunuz ya da televizyonlarınızda gördüğünüz şeyler yüzünden dengenizi kaybetmeyin. Bunların tümü işlemin bir parçasıdır – bundan dört yıl kadar sonra altın kapıların açılacağı zamana doğru ilerlemenin bir parçasıdır. Tüm insanlığı etkileyecek bilincin bu kuantum sıçrayışı zamanında bu, Yeni Enerji’nin gerçekleşmesidir, insanla Ruhun birleşmesinin gerçekleşmesidir.

Daha önce de söylediğimiz gibi, söz konusu olan o tarihte olacaklar değildir. O tarihten sonra olacakların potansiyelidir. Şeyler, titreşimsel bir enerjiden harekete geçmektedir, enerjiler, bir titreşim yaratmak için birbiriyle çalışır ve realitenizi yaratır. Bu değişecektir…yavaş yavaş…yavaş yavaş. Bu bir gecede değişmeyecektir. Yeni Enerji dinamiği realitenizle bütünleşecektir. O, şu anda atomlar arasındaki alanda mevcut olan bir enerjidir…o orada nötr bir halde oturmaktadır. Bilim adamları onu göremiyorlar. Bir şeyin orada olduğunu biliyorlar. Onu göremiyorlar, çünkü Eski Enerji gözleriyle bakıyorlar.

Bu altın kapı açıldıktan sonra ve siz yepYENİ bir çağa girdiğinizde, onun orada olduğunu bileceksiniz. Onunla bilinçli bir düzeyden çalışmaya başlayacaksınız. Bazılarınız şimdiden, deneysel düzeyler diyeceğiniz yerdesiniz. Yakında bilim adamları da onu görmeye başlayacaktır ve onu nasıl uygulayabileceklerini, nasıl çalıştığını değil, ama nasıl uygulanabileceğini anlamaya başlayacaklardır.

Daha önce de söylediğimiz gibi, titreşimi ve böylece realiteyi yaratmak amacıyla birbiriyle çatışan enerji güçleri yerine, nötr enerji aktive edilecek ve aynı zamanda hem genişleyecek, hem de kasılacaktır. Yeni realiteyi bu yaratacaktır.

Bunun, bu 18 Eylül 2007 tarihinden sonra ne kadar hızlı meydana geleceğini söylemek zordur. Ama bu teknolojilere ve tıbba ve şifa sanatlarına inanılmaz değişiklikler getirecektir. Başkalarıyla yaptığınız çalışmalarda yepyeni yeteneklere erişeceksiniz.

Bu, burada, Dünya’da enerjinin kullanılma biçimini değiştirecektir. Enerji şimdilerde, size hareket sağlamak için, elektronik (aletleri vs) sağlamak için, enerji harcadığınız her türlü şeyi sağlamak için, eski fosil yakıtlarına – Eski Enerji’ye – dayalıdır. Bu da değişecektir. Biraz zaman alacaktır. Siz bunu yaşamınızda göreceksiniz. Değişimlerin başladığını göreceksiniz.

Neler olup bittiğini bu Şaud sayesinde anlayacaksınız. Biz, realitenizde olanı size geri ilettik. Biz tek ses olarak ve dünyanın her yanındaki Shaumbra’nın çok sesi olarak konuştuk.

Bunu da söyledikten sonra, sorularınızı yanıtlamaktan mutluluk duyacağız.

1.SHAUMBRA’NIN SORUSU: Tobias, 1900 başlarında John Kaufman olarak bilinen varlığın kanallık ettiği bilgilerle Mennonit’ler ne yapmak durumunda? O kanallığın enerjisi eski bir arketipsel enerji gibi görünüyor ve taraftarlarının çoğu da sanki ‘o bilginin’ içinde sıkışıp kalmış gibiler. Senin görüşün nedir?

TOBIAS: Kanal olanların – tümünün – o Şimdi anı için bir mesaj verdiğini söyleyebilirsiniz. Mennonit grubuna verilene, bir anlamda kanal olunmuştu. O, o grup için geçerliydi. Ve o zaman için.

Eski’ye tutunduğunuz zaman ne olduğunu zaten biliyorsunuz. Sıkışıp kalıyorsunuz. Tekrar nasıl çıkacağınızı bilmiyorsunuz. O bilgi, verildiği zamana göre onurlandırılmalıdır.

Şimdi, meydan okuma şudur – bu Mennonit grubu, bu aile, yeni bir düzeye ilerleyebilir mi? O gruptan biri çıkıp da –ipucu, ipucu – (bazı gülüşmeler) yeni bilgiye kanal olacak, ve belki de buna kanallık demeyebilecek midir? Tanrısal esin diyebilecek midir? Çoğu insan buna bayılır. Ya da cennetlerden gelen bir mesaj diyebilecek midir? Grubun için şimdi önemli olan Yeni bilgileri getir.

Onlar, lider olman için sana bakıyorlar. Sana has yumuşak ve bilge tarzınla, olduklarını düşündükleri herşeyi bırakmalarını iste onlardan. Yeni bir yola yönlendirilebilmelerini sağlayacak kadar çok Tanrı’yı sevmelerini ve O’na güvenmelerini iste onlardan. Şeytan korkusu olmadan kalplerini Ruh’un sevgisine açmalarını iste, böylece tüm grup dönüşebilecektir.

Bu çok kısa bir sürede gerçekleştirilebilir. Burada müthiş sevgi dolu enerjiler var. Ama Eski törenlere (ayinlere, ibadet biçimlerine) ve Eski kurallara çok kısılıp kalmışlar ya da bunlarla çok kuşatılmışlar. Korkusuz, cesur, aklında olanı söyleyecek cesarete sahip bir lider arıyorlar.

Onlardan Eski bilgiyi onurlandırmalarını, ama bırakmalarını iste, çünkü o bilgi, o zaman ve o grup için verilmişti. Burada, Şaud’larla bu Shaumbra grubu için verilen bilgi bile….bu bilgi, birlikte içinde yaşadığımız Şimdi dönemi içindir. Biz, bundan sonra bu hep böyle olmalıdır demiyoruz. Hatta, sizler değiştiğiniz için mesajımızın değişeceğini bile söyledik.

2.SHAUMBRA’NIN SORUSU: Sevgili Tobias, öncelikle biz Shaumbra’nın hatırlamasına yardımcı olmak amacıyla yaptığınız çalışmadan ötürü, sana ve perdenin öte yanındaki varlıklara duyduğum derin saygıyla teşekkür etmek istiyorum. Son kanallıktan sonra ben bir soru yöneltmiştim ve sen de yanıtlamıştın, ama Cauldre bu sorunun sorulmuş olmasını arzuladığını söylemişti. Ve soru şuydu, John Paul II, Kırmızı Meclisin bir parçası mıydı. Ve sen sonra – ve ben bundan biraz bilgi de edindim – Tanrı’nın çok çocuksu olduğunu da söyledin. Ve bu nedense içimde pek yankı uyandırmıyor. Yani bunlarla ilgili konuşabilirsen….teşekkür ederim.

TOBIAS: Elbette. Her ne kadar enerjilerimiz birbiriyle bağlantılı çalışıyorsa da, John Paul II – nasıl desek – doğrudan Kırmızı Meclisin enerjileriyle çalışmıyor. Yani aynı aileden ya da düzenden olduğunu söyleyemezsin. Ama bu ikisi arasında çok yakın bir bağlantı vardır. Toplantılarımıza daha sık gelip, hatta İkinci ve Üçüncü çemberlerde oturmayı planlıyor. Burada küçük ama – onun sözleriyle – çok ilerlemiş bir spiritüel öğretmenler ve spiritüel liderler grubunun çalışmalarına büyük hayranlık duyuyor.

Biz, Tanrı’nın çocuk olduğu mecazını, Shaumbra, Tanrı’nın Baba olduğu ya da kurallar koyan….tapmanızı ve hizmet etmenizi isteyen….belirli semavi talimatlara uymanızı isteyen bir ana/baba (ebeveyin) figürü düşüncesini dönüştürsün diye kullandık. Çünkü bu böyle değildir.

Bazıları için rahatsızlık veren bir düşünce olsa da, Tanrı’yı, oynamayı seven, sadece gelip deneyimlemek isteyen…ve öğrenmek…ve hissetmek…ve duyumsamak…ve koşulsuz sevmek isteyen bir çocuk gibi düşünmenizi istiyoruz. Bunların tümü çocuk nitelikleridir.

Bazılarınızın hâlâ yukardan alınacak semavi talimatlara eğilimi var. Perdenin bizim yanındaki herşeyin belirli bir düzen içinde olduğunu bilmek istiyorsunuz. Yerli yerinde duran ve Dünya düzeyinizdeki herşeyi güvenceye alan bir kontrol mekanizmasının olduğunu bilmek istiyorsunuz.

Bu konuda Eski Enerji anlayışıyla iş gördüğünüz için düşündüğünüz gibi bir düzenin olmadığını söylemek zorundayız. Siz düzeni anlama konusuna çok ebeveyinimsi bir anlayışla yaklaşıyorsunuz.

Perdenin bizim yanındaki herşey – ve gerçekten sizin tarafınızda da – tanrısal bir düzen içindedir. Doğru ya da yanlış sapaklar yoktur, sonuç olarak iyi ve kötü de yoktur. Daha önce de söylediğimiz gibi, Dünya’ya gelen bazı meleklere aşılanmış olan ‘yabancı varlıkların’ gündemleri bile….biz bile onları düzenin bir parçası olarak, öğrenmenin bir parçası olarak, tüm işlemin (prosedürün) bir parçası olarak bildik. Daha önce sahip olduğunuz o Eski ebeveyin enerjilerine ihtiyacınız yoktur.

Ruh bir çocuktur. Ve çocuk iyidir. Çocuk kendi hakkına sahip çıkarak mükemmel bir biçimde gelir. Bir çocuk sadece hissetmek ve ifade etmek, yaratmak ve bilmek ister.

3.SHAUMBRA’NIN SORUSU: Sevgili Tobias, pembe nedir? Ve potansiyeli nedir?

TOBIAS: Bu, özellikle soruyu soran sen tarafından kullanılacak bir enerji niteliğidir. O, melekler tarafından sana sunulan bir destek sistemiyle ilgilidir. O, realitende şimdi kullanabileceğin bir enerjidir. Ancak şunu da söylemek zorundayız, “Ona fazla takılma, çünkü o da kendi tarzında kısıtlıdır.” Çok daha geniş ve çok daha kapsayıcı olan enerjiler vardır. Bu senin için sadece bir destek sistemidir. Ama burada daha birçok başka şey de vardır.

4.SHAUMBRA’NIN SORUSU: Merhaba Tobias, son zamanlarda bana bir şeyler oluyor, deneyimlerimin çoğunda bir zenginliğe sahip oluyorum. Ve bu deneyimlerle gelen bir yapı var. Örneğin geçen gün en iyi arkadaşımla birlikte öğle yemeği yiyorduk, ve orada oturmuş, The Cottage denen küçük lokantada kahkahalarla gülüyorduk. Ve lokantada bulunan herkes bize katılmaya başladı. Ve bu öylesine eğlenceliydi ki. Ve öylesine zengindi ki. Ve sanki bu farkındalık o yerdeki tüm çevreye yayılmış gibiydi. Ve sonra birdenbire böyle (parmağını şakırdatır) kederleniverdim. Ve gözyaşları….yani tıpkı şey gibi….o kadar farklı bir şey ki, ama aynı zamanda o kadar da olağan ki. Bununla ilgili konuşabilir misin?

TOBIAS: Elbette, biz bundan şimdilerde ve geçen birkaç ay içinde gördüğünüz rüyalar hakkında konuşurken biraz söz ettik. Hepiniz için rüyalar tümüyle farklı bir boyut kazanmaya başladı. Cauldre’nin böyle bir deneyimi oldu, rüyası öylesine doluydu ki ve – nasıl desek – üç-boyutlu, hatta dört-boyutlu bakış çok yüzeysel kalırdı.

Bu, tanrısallığınız içinize girdikçe oluşan Yeni algının, Yeni farkındalığın bir parçasıdır. Hepiniz bunu deneyimlemeye başlayacaksınız, başlarda azar azar, ve sonra gittikçe artarak. Herşey daha fazla derinliğe sahip olacaktır. “Zengin” iyi bir sözcüktür. “Dolu” da bir sözcüktür, ama daha pek de tanımlayamadığınız biçimlerde.

Şimdiye kadar realite, unsurların ya da unsurların titreşiminin direnciyle yaratıldı. Yani bir anlamda o kadar derin değildir. Yeni zenginlik Yeni Enerji’dir, ve o her yöne hareket eder. Herşey çok daha dolu bir haldedir.

Ve bakın….hepiniz şeylerin nasıl olacağını imgelemeye çalışıyorsunuz. Ama Eski Enerji zihniyle imgelemeye çalışıyorsunuz.

Ve şimdi sevgili varlık, sen deneyimlemeye başlıyorsun.

Yeni Enerji, enerji dalgaları yayıyor ve enerjilerin gerçekten – nasıl desek –kendilerini yeniden, ama daha büyük ve geniş bir biçimde yaratmalarına izin veriyor. Ve bu herkesi, çevrende bulunan herkesi etkiliyor.

Keder, bunun geçici olduğunu farkettiğin zaman, Eski Enerji tarzına geri döndüğün zaman ortaya çıkıyor. Keder aynı zamanda, bunun sana gelen Yuva enerjisi olduğunu farkettiğinde ortaya çıkıyor. Ona gönülden tutunmak istiyorsun. Eski Enerjiler seni geri çektiği için elinden kayıp gittiğini biliyorsun. Geri gelecektir. Geri gelecektir.

Onu tanımlamaya çalışma, çünkü o sana şimdi biraz farklı geri gelecektir. Yeni bir deneyim olacaktır. Eski deneyimlerinin aynısı olamaz. Biz onun için bunu anlamaya, ya da sınırlandırmaya, ya da tanımlamaya çalışmamanı rica ettik. Farklı gelecektir. Önceden deneyimlediklerine göre daha yeni, daha yeni bir zenginlik olacaktır.

Nasıl desek – birçok insanın epey bir süre bu Eski Enerji dünyasında yaşayacağını bilmek kedere neden oluyor. Sen hissettiklerini ve deneyimlediklerini onlarla paylaşmak istiyorsun. Ama bunu onlar için tanımlamaya yarayacak sözcükler yoktur. Onlar kendi yaşantılarını biraz sınırlı bir boyutsal yolda yaşıyorlar. Sen hissettiğini onların da deneyimlemesini istiyorsun.

Bak, bu aydınlanmanın bir başka biçimidir. Biz geçen ay devrelerden, genişleyen devrelerden söz ettik. Bir başka uyanış biçimi daha yaşadın. Ve bunu biraz da işlemden geçirmeye ihtiyacın var – ki bunu seninle burada gerçekleştiriyoruz. Sonra, bazı salıvermeler gerçekleştireceksin, sana göre salınması gerekenleri. Sonra, gerçek bütünlenme sana geri gelecektir ve beraberinde Yeni bir deneyim ve bir başka uyanış daha getirecektir.

Bunun nasıl olacağının tadına vardın, azıcık tadına vardın. Bu güzel bir şeydir. Eski’ye geri dönmenin – sizin deyiminizle – neredeyse renksiz, yüzeysel, neredeyse heyecansız Eski Enerji realitesine geri dönmenin üzücü ve zor olduğunu biliyoruz.

Böylece, teşekkür ederiz, ve sen konuşurken, biz konuşurken, birçok kişinin bunu hissettiğini de biliyoruz. Onlar da bunun bir tadına bakabildiler.

5.SHAUMBRA’NIN SORUSU: Sevgili Tobias, uzun zamandır, çalıştığım yerin dinamikleriyle çalıştım. Şirketin potansiyeliyle… çok zor olan patronum dahil,
birlikte çalıştığım sevgili kişilerle ilgili bana bazı içgörüler sunabilir misin….ve ben orada aslında ne yapıyorum? O yerin, gördüğüm potansiyele ilerlediği konusunda kendimi kandırıyor muyum, yoksa salıvermemi istemeyen enerjiler tarafından geri mi tutuluyorum? O yer kapanacak mı? Şu anki durum sonu yokmuş gibi görünüyor. Elimden başka bir şey gelmiyor, ve o ya da bu şekilde yoluma devam etmek istiyorum, özellikle de kış gelmeden yaşanacak yeni bir yer istiyorum. Evim dökülüyor. Kışın burası soğuk oluyor. Teşekkür ederim. (kahkahalar)

TOBIAS: Gerçekten, bunu okuduğunda, bunu duyduğunda derin bir nefes almanı rica ediyoruz. Bugünün erken saatlerinde gerçek işinizle ilgili söylediklerimizi hatırla. Senin şimdi gerçekleştirdiğin şey sadece bir alanı tutmaktır ve enerjiyi tutmaktır. Evet gerçekten, şirket batabilir. Farketmez. Sen yoluna devam edersin. Onlar buna çok fazla kafa yoruyorlar, çok fazla hesabediyorlar.

Sen oradasın, çünkü oradasın. (kahkahalar) Bu, bu kadar basittir. “Neresi” olduğu önemli değildir. Sadece ol. (yoğun kahkahalar) Ruh sana bir iş emretmeye çalışmıyor.Sen gerçekten, seninle birlikte o şirkette olan kişilere bir tür rehberlik ve demirlenme sağlıyorsun.

Bir anlamda, oraya yapmak üzere gittiğin işi yaptığın söylenebilir. Böylece biz, TÜM hislerini salmanı, bu şirketle ve oradaki pozisyonunla ilgili herşeyi salmanı rica ediyoruz. Bak…başka şeylerin yoluna çıkmasını engelliyorsun.

Sen şimdi bu diğer şeylerin ne olduğunu tanımlamamızı istiyorsun, ama bu sana hizmet etmez ve bize hizmet etmez. Bu işin ve bu pozisyonun enerjisini sal gitsin….salıver ki diğer şeyler gelebilsin. Ona öylesine odaklanmış bir halde, düşünüp hesaplamaya çalışıyorsun ki, bu durum tüm diğer potansiyelleri engelliyor.

Bir anlamda, böyle bir şey yaptığında – tüm Shaumbra yaptığında – özgürce yaşamıyorsun….açık bir biçimde yaşamıyorsun. Seni geri tutacak enerjilerle karmakarışık oluyorsun. Yani, bunların tümünü sal gitsin, hemen şimdi.

Bu arada, bir yandan salarken, bir yandan da çalıştığın o yere git ve orada çalışmaktan çok daha fazlasını gerçekleştirdiğini anla. Ve o gerçekten sana gelecektir. Birçok Shaumbra’nın hâlâ bu enerji dinamiğini sorguladığını biliyoruz. Ama o size gelir. Uygun olan herşey size gelir, eğer izin verirseniz.

6.SHAUMBRA’NIN SORUSU: Teşekkürler Linda, ve teşekkürler Geoff. Ve Tobias, neredeyse üç yıl uzak kaldıktan sonra burada olmak bir onur. Yuva…burası benim fiziksel yuvam. Ve ben üç yıl kadar biyolojik ailemle çalıştım. Ve ben hissettim ki…..en önemli sorumun bir bölümünü, –ne diye tanımlamıştın – “gri” enerjiyle yanıtladın. Ama ben aile durumlarıyla, reenkarnasyonun biraz ötesine ve karmanın ötesine bakarak bağlantı kurmaya çalışıyorum ve ailenin, senin sözünü ettiğin, aile üyeleri arasındaki uyumsuzluk ve kötü davranışlar anlamındaki o enerjilere bir biçimde bağlı olup olmadıklarını görmeye çalışıyorum. Bu buradan mı başladı? Yani ben, aile için düzensiz gitmeye başlayan şeylerin başlangıcını bulmaya çalışıyorum, çünkü bu sonra dünyaya bu noktadan yayıldı. Ve o noktada bir bağlantı görüyorum. Ve daha bütün bir anlayışa sahip olabilmek benim için önem taşıyor….tabi bu bir anlam ifade ediyorsa. Ve sen buna bir yanıt ya da bilgi vermeden önce, “Ben de Tanrı’yım” demek istiyorum. Bunu bugün ilk kez hissettim. Teşekkür ederim.

TOBIAS: Gerçekten, ve senin soruyu zaten yanıtladığını düşünüyoruz (kahkahalar), ama biz bunu biraz daha açacağız. İdraklerin (algıların) gerçekten doğrudur. Kendine güvenmeni sürdürmeni rica ediyoruz, ki bunu zaten yapıyordun. Hislerine güvenmeye devam et. Bu bazen zordur, çünkü hislere sahip olursun ama nereden geldiğini bilemezsin. Onları tanımlayamazsın. Bu gerçekten derin nefes alınacak bir zamandır, ve yanıtlar sana gelecektir.

Bu aileyle ilgili sezgilerinde haklısın. Bazı çok Eski enerjiler var, ama bu gri enerji değildir. Bu Eski bir ‘yabancı varlık’ enerji türüdür ve şu anda herkesi etkilemektedir. Bir çok kişinin gerçekleştirmeye çalıştığı değişimler var, ama bu enerji yüzünden kısıtlandıklarını hissediyorlar.

Varlığının onlarla birlikte olması önemliydi, çünkü onların “Ben de Tanrı’yım” diyen birini görmeye ihtiyaçları vardı.

Bir anlamda, – bunu tanımlamak zor – ama onlar uzun, çok uzun bir zaman öncesinde hâlâ orada burada savaşıyorlar, ama bu aynı zamanda şimdiki zamandır. Onlar hâlâ birbiriyle savaşıyor, biz şu anda konuşurken bile, ama bak, bu Eski bir savaştır. Farklı bir boyutsal düzeyde meydana gelmektedir. Bir çözüme ulaşmaya çalışıyorlar. Ama kendi içlerinde bir dengeye gelemiyorlar. Onların bir bölümü hâlâ Dünya üzerinde şimdi, ve birçok anlaşmazlıktan,ve çok dramlardan, ve açmazlardan geçiyorlar.

Bu durumla ilgili şu anda yapılacak en iyi şey, kısa duvarın arkasında durmaktır. Onların kendi işlemlerinden geçmesine izin ver. Seni aramalarına izin ver, ama kendi enerjini tüketmelerine izin verme. Bu burada – nasıl desek – bir yıllık bir zaman diliminde zirveye ulaşacaktır. Zaman zaman yoğun ve sancılı hale gelebilecektir. Ama şu anda herşey bir çözüme doğru gidiyor. Herşeyden çok kendi hislerine güvenmeyi sürdür, çünkü tam da orada sen sensin.

7.SHAUMBRA’NIN SORUSU (mikrofona gelen bir kadın): Ben herşey için şükran içindeyim Tobias, ve Linda ve Geoff’e de. Babam yakınlarda göçtü….93 yaşında oldukça iyi bir ölümdü….iyi bir yaşam. O bir entellektüeldi ve Ruh’a inanmıyordu, ve ölmeye korkuyordu. Ben elimden geldiğince ona yardımcı olmaya çalıştım. Ne alemde? Hiç bir şey hissetmedim. Babam karşılandı mı?

TOBIAS: Bir bakalım. Bazen biz….biz herşeyi bilmiyoruz. (kahkahalar) Bazen çok az şey biliriz, onun için de diğer varlıklara danışırız. (kendi kendine güler)

Bu bilgi doğrudan ondan gelmiyor, çünkü o gitmiş ve – nasıl desek – doğrudan iletişim kurabileceğimiz alanın dışında bulunuyor şu anda. Ama onunla çalışan varlıklar var. Geçişi zor ve korkutucu oldu. Enerjisini bir top halinde topladı.

Geçiş yaptığı gerçeğini kabul ettikten sonra, bazı eski aile üyelerinin onu rahatlatmasına izin verdi. Hâlâ nerede olduğundan emin değil. Cennet ve cehennemle ilgili sahip olduğu tüm o kavramlarından emin değil. Bununla yüzleşmek zorunda kalıp kalmayacağından emin değil.

Çok, birçok varlık tarafından kuşatılmış halde. Bazıları onu Dünya’dan tanıyorlar, birçoğunu da o semavi alemlerden tanıyordu. Bu varlıkların, enerjilerinin onun (babanın) çevresinde olmasına izin vermekten başka bir şey yapmadıklarını anlaman gerekiyor. Onlar babana bir şey öğretmiyorlar ya da onu ikna etmeye çalışmıyorlar. Sadece orada bulunuyorlar.

Baban onların varlığını yavaştan kabul etmeye başlıyor. Onlar onunla epey bir süre çalışmayı sürdürecekler. Bizimle ya da onunla bağlantı kurmanı rica ediyoruz, gerçi onun enerjisinin ulaşılır olması zaman alacaktır. Ama oldukça açık bir biçimde geleceğini düşünüyoruz.

Bu soruyu sorman bizi mutlu etti, çünkü bu, daha önce hepinize Shaumbra, söylediğimiz şeyi pekiştirmemize izin veriyor. Şimdi yapılacak çok iş var, özellikle de bu Yeni Enerji günlerinde geçiş (ölüm) enerjisiyle ilgili. Buna bağlı çok korkular var. Buraya geri geldiğiniz zaman, göreceksiniz. Yaşamlar arasında başınızı sallayıp, bunun işleri nasıl zorlaştırdığını ve ne çok korkuları tetiklediğini anlıyorsunuz.

Geçiş yapan bir insanın enerjisi doğrudan öte yana taşınır. Ve buraya geri getirilir. Bununla çalışmak çok zordur, çünkü öylesine içinize işlemiştir ki, söylediğimiz gibi, Yeshua bu Eski korkulara, bu Eski dinsel korkulara, – ya da hatta dinsel olmayan korkulara – sahip insanların yanına gelir de onu tanımazlar bile. Neye bakındıklarını, ne aradıklarını bilmiyorlar.

Sizin tarafta geçişi öğretmeye başladığınız zaman, bu erken yaşlardan başlayabilir. Bu öğreti sadece gitmeye hazır hale gelenler için olmak zorunda değildir. Ama, geçişi yapar yapmaz, anında onlarla olacağımızı anlamalarına yardımcı olun. O koridordan geçmelerine yardımcı olan, (koridorun) öbür ucunda yargılanmanın olmadığını anlamalarına yardımcı olan çok eğitimli melekler vardır. Onların (geçişi yapanların) beklediği budur (yargılanmadır).

Ruhlarının devam ettiğini anlamalarına yardımcı ol. Bundan söz ederken dini açıdan yaklaşmana gerek yoktur. Hatta baban gibi inanmayan – ya da en azından Tanrı’ya inanmadığını söyleyenlere de. Aslında o Tanrı’dan korkuyordu, onun için de Tanrı’ya inanmadığını söylemek zorundaydı. Ama insanlara, buraya geldiklerinde yargı olmadığını anlamalarına yardımcı ol.

Ruhlarının devam ettiğini anlamalarına yardımcı ol. Bu – ruhun devamlılığı – herkesin anlayabileceği bir kavramdır. Ruh, beden olmadan bile devam eder. Ateist olan, Tanrı’ya inanmayan birine konuşabilirsin, ve onlar bu kavramı anlayacaklardır.

Eski dini inançları derinlemesine kökleşmiş olanlara, onları bekleyen bir yargılanmanın olmadığı, sadece sevenlerin olduğu konusunda yardımcı ol. Diğer inanç sistemlerinin hiçbirinden söz etmek zorunda değilsin. Reenkarnasyondan konuşmak zorunda değilsin. Bunun onlarla hiç bir ilgisi yoktur. Hepinizin yapmaya başlamasını rica ettiğimiz geçiş eğitimi çok tatlı ve yumuşaktır.

Böylece, buna izin verdiğin için teşekkür ederiz. Ve şimdi onun (babanın) nerede olduğunu bildiğimize göre, onu yoklamaya devam edeceğiz.

8.SHAUMBRA’NI SORUSU: Sevgili Tobias, benim iki küçük sorum var. İlki – ben aynı yerde yaşıyor ve çalışıyorum. Ve oraya taşındığımda işimle ve insanlarla ilgili çok tutkuluydum. Bizlerin şu anda üçte ikisi göçmen.Ve ben derinden sevdiğim Etopyalı insanlara ve çocuklarına had safhada bağlıyım. Artık işle ilgili bir tutkum kalmadı ama tutkum insanlara karşı kesinlikle devam ediyor. Neler olup bittiğini bilmek istiyorum. Ve bu Etopyalı çocuklardan biri otistik. Ve sen sesten söz etmiştin. Ve bu küçük oğlan balkonda oturup bu sesleri çıkartıyor. Bu konuda bilgilenmek istiyorum.

TOBIAS: Gerçekten, derin tutkular değişir, ve bunlar çok düzeyli olduğundan iş zorlaşır. İşinle ilgili tutku çok hızlı değişebilir, ama senin hâlâ, seninle birlikte çalışan diğer meleklere bir tutkun var. Bu tümüyle senin kararındır. Bu ikisi, sen öyle olmak zorunda sansan da, ille de el-ele gitmek zorunda değildir. Ama başka bir iş potansiyelinin sana gelmesine izin verecek enerjisel kapıları açmak, senin için önemli olacaktır. Sen bu şeylerin tümünü temelde birleştirdiğinden, yolu engelliyorsun. Yeni bir tutkuya geçebilir, ve yine de ailenle, senin de bildiğin gibi, Dünya’da birçok kez birlikte olduğun için, derin bir bağa sahip olduğun bu aileyle olan sevgi dolu ilişkini sürdürebilirsin.

Sözünü ettiğin otizm, bir anlamda hem bir lütuf, hem de lanettir. Bunun Eski Enerji’de bir lanet olmasının nedeni, insanların buna bir tür engel (handikap) olarak bakmasındandır. Otizmin yaratılma nedeni, gelmekte olan yeni varlıkların, çevrelerindeki herşeye karşı çok duyarlı olmalarındandır. Çok içseldirler. Çok bilişe sahiptirler, ancak kendi dışlarındaki dünyada gördükleri şeylerle başa çıkamazlar. Onun için de içlerine dönme eğilimine sahiptirler. Çevrelerindeki dışsal uyarılardan etkilenme eğilimine sahiptirler.

Onların, şu anda Dünya bilincine gerçekten muazzam bir armağan getirdiklerini anlamalarını sağlayacak ana/babalarının, arkadaşlarının, ve öğretmenlerinin sevgi ve yüreklendirmelerine ihtiyaçları vardır. Onlar, duyarlılık (hassaslık) armağanını getiriyorlar. Özellikle senin sözünü ettiğin çocuğun seslerle çalışmasının nedeni, gerçek titreşimin ve gerçek dilin bu olduğu yolunda büyük bir sezgisel bilişe sahip olmasındandır.

Biz daha önce diller hakkında konuştuk. Atlantis’te kullandığımız diller, şimdi kullanılanlara hiç benzemiyordu. Onlar melodili dillerdi. Sizin diliniz çok yavan. Şu anda size konuşurken, bu dil oldukça monoton. Siz simgeleri ağzınızla biçimlendiriyorsunuz, ağzınızdan farklı sesler çıkartıyorsunuz. Ama bu çok yavan.

Şimdi, eğer biz kanallık yapıyor olsaydık, ve Cauldre bizim kanallıkları söylüyor olsaydı, tiz ve alçak sesler, ve sonra da tümüyle yeni bir titreşim olacaktı. (Tobias’ın Cauldre’nin sesini kullanarak bunu şarkı söyler gibi tatbik ederek açıklaması, izleyicileri güldürür) Ama bu, Atlantis’te hepimizin kullandığı dil biçimidir. O melodili (şarkı söyler gibi) bir dildi.

Şimdi, Cauldre….o kendi adına utandı! (yoğun kahkahalar)

Böylece, o sevgili varlıkta gördüğün budur. O sadece Yeni türden bir dilde ifade ediyor. Onun için, yüreklendir, yüreklendir onu.

Hepiniz gençken, küçükken çevrenizdekilerin – ana/babanızın ve öğretmenlerin – sizi genele uydurmaya çalıştığını biliyorsunuz. Ve siz denediniz de denediniz, değil mi? Ve bu acıttı. Uymaya çalıştınız, oysa o kutudan çıkmaya yüreklendirilmeniz gerekirdi. Siz bir nedenden ötürü gerçekten farklıydınız. Ama bu çocuk farklı – içsel düzeylerde büyük bir şifa yeteneği var. Onun için, bu çocuğu şarkı söylemesi ve sevinç duyması için yüreklendir. Ve onun güvenli bir alanda olduğunu bilmesini sağla.

9.SHAUMBRA’NIN SORUSU: Selam, ben Kathleen. Ve benim sulu bir sorum daha var. Bugünkü Şaud sırasında genişlemeden, ve Yeni Enerji’den, ve onun doğası gereği genişlediğinden söz ettin. Ve evet, ben şeyleri anlamayı, hesaplamayı seviyorum. Ama bana şöyle bir şey geldi, insanlar zaten orgazmı deneyimliyor. Ve ben bunun, genişleyen yeni enerji türünü zaten deneyimlediğimiz bir yol olup olmadığını merak ettim. Teşekkür ederim. Aa, ve bir de….orgazmla birlikte gelen sesler de var. (kahkahalar)

TOBIAS: Gerçekten de, insanların şu anda deneyimlediği orgazm – şu anda DEĞİL – (yoğun kahkahalar) o kadar sınırlı ve bazen de o kadar korkunç acılı ki. Biz fiziksel açıdan değil, duygusal açıdan söz ediyoruz. Bu sözde, Dünya’ya gelirken kendinize verdiğiniz en büyük armağanlardan biri olmalıydı. Ve bu – nasıl desek – ne olabileceği ile karşılaştırıldığında öylesine küçük kalıyor ki.

Orgazmlar çok daha tamamlayıcı (doyum verici) ve sevinçli olmalıydı. Bunun getirdiği enerjiler, insanlar arasında paylaşılan, kendinize çektiğiniz enerjiler….öylesine muazzamdır ki.

Siz şu anda bu işlemi kısıtlıyorsunuz – hepiniz. Sevinç duymak için kendinize izin vermiyorsunuz. Sonunda gelinen nokta budur. Siz kendinizi bir doruk noktasına ulaştırmaya çalışıyorsunuz. Oraya gelmek için mücadele ediyorsunuz. Bununla bağlantılı olan çok duygularınız var. Doğru yapıp yapmadığınızı merak ediyorsunuz. Bunların tümünü hesaplamaya çalışıyorsunuz. Ve oo…. en iyisi bu konuya baştan başlayalım.

Bununla ilgili bazı kavramları ve bazı duyguları salarsanız, çok daha tamamlayıcı, doyum verici olabilirdi. Bu çok tamamlayıcı ve çok çok-boyutludur. Çok kutsal ve ruhsaldır!

Ama insanlık çağları boyunca alçaltılmıştır. Utanç duymanız sağlanmıştır. Size bunun kirli ve günah olduğu hissettirilmiştir. Eğer bunu evlilik dışı uygulayacak olursanız, sonsuz bir cehenneme gideceğiniz söylenmiştir. Bu kimin kuralı gibi geliyor kulağa? Bu Tanrı’nın bir kanunu değildir. Tanrı sizden Dünya’ya gidip yaşamın keyfini çıkartmanızı istemiştir.

Lemurya’nın ilk günlerinde ve hatta Atlantis günlerine kadar, seks ve üreme iki ayrı şeydi, bakın….farklı deliklerdi. Öyle ki, zevk alırken hamile kalmak endişesi olmazdı. İnsanlığın içinden geçtiği onca programlanma ve tüm mücadelelerden sonra bunlar tek bir uzuv olarak birleştirildi.

Ve, bunlar bedendeki anüsün yakınına yerleştirildi. Tümü aynı alana yerleştirildi. Bedeninizin üremeye ve zevk almaya çalıştığınız bölgesinden dışkıları da atıyorsunuz. Sevgili dostlar, bunların tümünün değişme zamanıdır.

Birbirinizle çok güzel ve harika bir paylaşımla, ya da kendi başınıza, fiziksel, duygusal, ve ruhsal hazların tümünden büyük bir orgazmla zevk aldığınız bir zaman vardı. Bu o kadar çarpıtılmıştır ki!

Böylece biz özellikle senden – hepinizden – dışarı çıkıp bu alanda yeni çalışmaya başlamanızı rica ediyoruz. Bunu utanç duymadan yapın. Cesaretle yapın. İnsanların ne kadar hızlı karşılık verdiklerini göreceksiniz. (kahkahalar) İnsanların, Yuva’nın anısına nasıl özlem çektiklerini göreceksiniz. Bu anıya giden en kısa yolun ne olduğunu düşünüyorsunuz? İnsana ait seksüel deneyim yoluyla. Bu, herşeyden daha hızlı biçimde Yuva’nın anısını getirecektir.

Böylece, öğretilere başlayın. Sınıflarınıza başlayın. Nereden başlayacağınızla ilgili endişelenmeyin….herhangi bir yerden başlayın. Bollukla ilgili endişelenmeyin. Onlar büyük miktarlarda para ödemeye hazır olacaklardır. (yoğun kahkahalar) Bir bakacak olursanız….İnternet denen bu harika araç ilk yaratıldığında oraya konan ilk şey neydi? Seksti. Böylece şimdi, onların bunu arzuladığını görüyorsunuz, hatta – nasıl desek – seks hakkında biraz sapık görüşlere sahip olanlar bile. Onlar sadece Yuva’yı bulmaya çalışıyorlar. Onun için, teşekkür ederiz, teşekkür ederiz….senin çalışmanın başlama zamanıdır.

10.SHAUMBRA’NIN SORUSU: Merhaba Tobias, teşekkür ederim. Benim ne söyleyeceğimi şimdiden bildiğini biliyorum ama burada bulunan herkesin de yararlanması için….

TOBIAS: Aslında seni durdurmak zorundayız. Ne söyleyeceğini bilmiyoruz, çünkü şu anda senin çevrende binlerce potansiyel var. Ve gerçek şu ki, sen birini seçtiğini sanıyorsun ama aslında seçmedin. Ne söyleyeceğin hakkında bir fikrimiz var. Ama, onu şimdi söylerken yarattığını anla.

10.SHAUMBRA: Teşekkürler Tobias, düzeltildim. (kahkahalar)

TOBIAS: Bak, gördün mü….söylemek üzere olduğun şeyi söylemedin!

10.SHAUMBRA: Dört hafta önce bana virütik menenjit tanısı kondu. Son Şaud’dan sonraki Pazar, ıstırap veren bir başağrısıyla ER’a geri gittim. Ve o zaman yapılan taramada bir beyin kanaması saptandı. Ertesi gün çekilen MR’da beyin kanaması görülmedi. Ama beynimin talamus bölgesinde (göz sinirinin beyindeki başı) bir beyaz leke görünüyordu. Doktorlar daha önce böyle bir şey hiç görmemişler ve ne olduğuna dair hiç bir fikirleri yok. Tamamen şaşkın bir haldeler. Sen, Yeni Enerji’de, doktorların açıklayamayacağı fiziksel şeylerin olacağını söyledin. Ben bu işlemin tümüyle ve bu beyaz lekenin de yükseliş işlemiyle ilgili olduğundan oldukça eminim, ama bana sağlayabileceğin herhangi bir yorum için de çok müteşekkir olacağım. Teşekkür ederim.

TOBIAS: Gerçekten, sen şu anda muazzam bir işlemden geçiyorsun, şu yükseliş işleminden, ve bu da fiziksel bedeninde türlü değişimlere neden oluyor. Düzenlemeler ve arınmalar meydana geliyor. Bazen bunların görüntüsü….ya da bunlar hastalık ya da dengesizlik diyeceğiniz şeylerle ortaya çıkıyor.

Yaşantında gerçekleştiğin muazzam izin vermeler sayesinde, yaşamanın harika Yeni topraklarına ayak bastın. Son toplantımızdaki Shaumbra enerjisine gelmen, Yeni Enerji’lerin girmesine izin vermen, tanrısallığının gerçekten bir alana gelmesine izin vermen, ve böylece onun monitörde izlenip ölçülebilmesi şaşılacak bir şey değil.

O tanrısallığın beyninde olmasına izin ver. Sadece Eski Enerji beyni olmak yerine, tanrısallığın şimdi oraya yerleşiyor, ve onlar bunun bir fotoğrafını çektiğinde, alışılmadık bir şey görüyorlar….farklı bir şey…daha önce hiç görmedikleri bir şey. Sen gerçekten izin veriyorsun. Çok çalışmadan sonra, zihninle tanrısallığının birleşmesine izin veriyorsun.

Böylece o şu taramada beyninde görünüyor. Bunun sadece o noktada meydana gelmediğini anla. Bu, tüm fiziksel bedeninde ve ruhsal bedeninde de meydana gelmektedir. Ama o burada yakalandı. Sen ona bedeninin her yanında izin veriyorsun.

Sen bir anlamda, ruhunun şimdi içinden yükselebileceği bir konuma girebilmek için bu fiziksel dengesizlikten geçmek zorundaydın. Bazen, bildiğin gibi, tutunma eğilimi gösteriyorsun…..biraz inatçı oluyorsun….bazen şeyleri oldukça hesaplamaya çalışıyorsun. Ama bunun şimdi girmesine izin veriyorsun.

O taramada görünen tek yerde meydana gelmediğini anımsa. Orası sadece yakalandığı yerdi. O senin her yanında meydana gelmektedir. Yakında her türlü fiziksel dengesizliği salmaya hazır olacaksın, çünkü onların artık senin açılımını sağlamasına ihtiyacın olmadığını göreceksin. Bunu, bedeninin seni sarsmasına gerek kalmadan kendi başına gerçekleştirebilirsin.

11.SHAUMBRA’NIN SORUSU: Merhaba Tobias. Bana, birçoğumuzun ortak sorunu olduğunu düşündüğüm bir şey oluyor. Ve bu da, gece boyunca uyuyamamak, uyanmak, ve sonra da belki iki ya da üç saat uyanık kalmak, ya da alternatif olarak bir çeşit ilaç almak. Yeniden gece boyunca uyuyabilmek için bu durumu rahatlatacak bir şey sunup sunamayacağını merak ediyorum. Çok teşekkür ederim.

TOBIAS: Yanıt – herhalde sunamayacağımızdır. (kahkahalar) Sana öğretilen sekiz saatlik uyku ihtiyacının artık karşılanmamasının bir nedeni var. Çoğu Shaumbra için en iyi uyku düzeni – özellikle de senin için – şudur, gece boyunca dört, beş saatlik uyku, sonra birkaç saatliğine kalkmak, ve ya çalışmak, ya da müzik dinlemek, ki bu senin için iyidir….ya da sadece nefes almak – ama sadece bunu yapmak bazen sıkıcı olabilir – ya da bir şey yapmak, kendin için bir şey. Bu hem senin, hem de herkesin zamanıdır. Uyandığın zaman, bu, kendin için bir şey yapmak zamanıdır – zevk alma zamanı -.

Sonra, az önce kendine verdiğin zevki bedeninin emmesine izin vermek için, biraz daha uyumak isteyebilirsin. Ve sonra, genelde gün ortasında, öğleden sonra 2.00 (14.00) gibi bir “güçlendirici uyku”ya yatabilirsin. Çoğunuzun bunu iş yerinde yapması zordur. Ama biz sizin yine de bunu yapmanın yollarını bulduğunuzu biliyoruz. (kahkahalar)

Uyku düzeni büyük bir olasılıkla sekiz saatlik, ya da yedi saatlik düzene geri dönmeyecektir. Bu şimdi farklı olacaktır. Bunu sadece kabul etmeye çalışın. Diğer herkesin uyku düzenine uymaya çalışırken, böyle bir düzene sahip olmak zordur.

Ama bunu kabul edersen – ve bedenin değişen uyku düzenine alışmak için bir geçişten geçecektir – ama bunu kabul edersen, uyanık olduğun saatlerde enerjilerin çok daha berrak olduğunu göreceksin, çünkü herkes uyuyor olacak. Seni – nasıl desek – etkileyen ve bazen de dengeden çıkartan o gürültüler, o titreşimler olmayacaktır. Bunu sadece kabul etmeye çalış. Ayrıca, 10 ya da 12 saat uyumaya ihtiyaç duyduğun zamanların olduğunu da göreceksin. Böylece, bu noktada belirli bir uyku düzeni beklemeyeceksin.

Gelecek birkaç yıl içinde çoğunuz bu konuda, çok, çok az uykuya ihtiyacınız olduğunu göreceğiniz bir noktaya geleceksiniz. Nedeni oldukça basittir. Yeniden enerjilenmek, yenilenmek amacıyla bizim tarafa gelebilmek için uykuya ihtiyacınız vardı. Dünya’da kaybolmamak için, içinde yaşadığınız o yanılsamanın (illüzyonun) içinde kaybolmamak için de uykuya ihtiyacınız vardı. Bakın…uyku olmasaydı ve ölüm olmasaydı, bu yanılsamanın içinde çoktan kaybolmuş ve boğulmuş olurdunuz. Kendinize verdiğiniz iki harika armağan vardır.

Tanrısallıkla bütünleştikçe uyku ihtiyacınız kalmaz, çünkü siz her an yeniden enerjilenip, yenilenirsiniz. Uykuya ihtiyacınız olmayacak, çünkü ruhunuzun, Dünya enerjilerinde kaybolacağınız endişesi artık olmayacaktır. Siz geri gelmek ve hepimizle konuşmak zevkli diye uyuyacaksınız. (kahkahalar)

(duraklama)

Sevgili dostlar, bu güzel bir toplantı daha oldu, bir kilometre taşı daha, bu yolculukta bir ilerleme daha. Gelecek günlerde kendinize bir iyilik yapın. Herşeyi hesaplamaya çalışmayın. Bu işlemin tümünü planlamayı ve çizelgesini çıkartmayı bırakın. Bunu yaparsanız, onu sadece kısıtlamış olursunuz. Yanıtlar size gelecektir.

Bakın….sabah yataktan kalkıyor ve hemen gün içindeki herşeyi hesaplamaya çalışıyorsunuz. Şimdi, elbette, yapılması gereken belli şeyler vardır. Bunlar, bu belirli gereklilikler mekanik düzeydedir. Ama siz zaten bunları nasıl yapacağınızı biliyorsunuz. Bunlar nispeten otomatik olarak yapılır. Ama yaşamı…ve neden burada olduğunuzu…ve tanrısallığınızın ruhunuzla birleşmesini nasıl sağlayacağınızı…ve bunu nasıl yapmanız gerektiğini…ve şunu nasıl yapmanız gerektiğini hesaplamaya çalışmak….Bunu hesaplamaya çalışmadığınız bir gün geçirin. Bunu gerçekleştirmenin ne kadar zor olduğuna şaşacaksınız.

Ama bunun aynı zamanda ne kadar enerji verdiğine de şaşacaksınız. Daha sorular bile sorulmadan, yanıtların size nasıl geldiğine şaşacaksınız. Ve yanıtlar çok tamam ve bütün olacaktır. Bu, Yeni bir yaşam tarzıdır. Herşeyi hesaplamaya çalışmamak, kendinize biraz güvenmeyi gerektirecektir, çünkü hep yaptığınız buydu. Yarına böyle yaklaşın.Hesaplamaya çalışmayın. Sadece olun.

İnsanlar sizi içeri çekmeye kalkarsa ve hesaplamaya zorlarsa, sizi o Eski dualiteye sokmaya çalışırsa, ne yapacağınızı biliyorsunuz. Derin bir nefes alın. Kısa duvarın arkasında durun. Yanıtlar size yepYeni bir biçimde gelecektir.

Sizi candan seviyoruz. Ve bir sonraki toplantımızı iple çekiyoruz. Bu arada koşucularınız şu anda ayaklandılar. Enerjilerle çalışmaya başladılar. Gidip gelmeye başladılar. Burada muazzam bir iş gerçekleştirdiğinizi anlayın. Hiç bir zaman yalnız değilsiniz.

Ve öyledir!

Kırmızı Meclis’in varlıklarından Tobias, Golden, Colorado’da yaşamakta olan Geoffrey Hoppe tarafından sunulmaktadır. Tobit’in mukaddes kitabında bulunan Tobias’ın öyküsü, Crimson Circle sitesinde bulunmaktadır.
www.crimsoncircle.com. Tobias materyelleri, bedelsiz olarak dünyanın her tarafında bulunan ışık işçileri ve Shaumbra’ya, Ağustos 1999 tarihinden beri sunulmaktadır. Bu tarih Tobias’ın, insanlığın yıkım potansiyelini aşıp, Yeni Enerjiye girdiğini söylediği tarihtir.
Crimson Circle, Yeni Enerjiye geçiş yapacak ilk insan (kılığındaki) meleklerden oluşan global bir ağdır. Bu kişiler, yükseliş halinin sevinç ve zorluklarını deneyimlerken, diğer insanların da yolculuğuna, paylaşım, ilgi ve yol göstererek yardımcı olmaktadır. Crimson Circle’in sitesine her ay 40.000’in üzerinde ziyaretçi, son materyelleri okumak ve kendi deneyimlerini tartışmak amacıyla girmektedir.
Crimson Circle her ay Denver, Colorado’da, Tobias’ın, Geoffrey Hoppe kanalıyla son bilgileri sunduğu yerde biraraya gelmektedir. Tobias, kendisinin ve Crimson Council’ın (Kırmızı Meclisin) diğer semavi varlıklarının, aslında insanoğlunun kanallığını yapmakta olduğunu bildirmektedir. Tobias’a göre, onlar bizim enerjilerimizi okumakta ve biz içimizde deneyimlerken, dışardan da bakabilmemiz için, kendi bilgilerimizi bize geri tercüme etmektedirler. Crimson Circle toplantıları herkese açıktır, ama LCV takdir edilir. Katılımı gerektiren hiç bir şey ve ödenmesi gereken bir aidat yoktur. Crimson Circle, dünya çapındaki Shaumbra’nın açık sevgisi ve bağışları yoluyla bolluğu kabul etmektedir.
Crimson Circle’ın en yüksek amacı, insan melekler ve öğretmenler olarak, içsel spiritüel uyanış yolunu yürümekte olan kişilere hizmet etmektir. Bu hıristiyanlıkla ilgili bir misyon değildir. Tersine, içsel ışık, merhamet ve ilgi bulabilmeleri amacıyla, insanları senin kapına getirecektir. Kılıçlar Köprüsü’ndeki yolculuğuna başlayan bu kendine has ve değerli insan sana geldiğinde, o anda ne yapman ve öğretmen gerektiğini bileceksin.
Eğer bunu okumaktaysan ve gerçek olduğunu ve bir bağın olduğunu hissediyorsan, sen gerçekten Shaumbra’sın. Sen insan (kılığında) bir öğretmen ve bir rehbersin. İçindeki tanrısallık tohumunun bu anda ve gelecek tüm zamanlar için çiçek açmasına izin ver. Hiç bir zaman yalnız değilsin, çünkü tüm dünyada bir ailen ve çevrendeki semavi boyutlarda melekler vardır.
Bu metni lütfen ticari amaç olmaksızın ve bedelsiz olarak dağıtın.
Lütfen bu bilgiyi, dipnotlar dahil bütünüyle kullanın. Tüm diğer kullanımlar, Geoffrey Hoppe, Golden Colorado’dan alınacak yazılı onayı gerektirir. Telif hakkı 2001, Geoffrey Hoppe, P.O.Box 7328, Golden, CO 80403.e-posta: tobias@crimsoncircle.com. Tüm haklar mahfuzdur.