Şaud 4: Cebrail’in Borusu

Crimson Circle’de (Kırmızı Çemberde) sunulmuştur

TOBIAS: Ve öyledir sevgili dostlar, çok değişmekte olan enerjinizde bugün biraraya gelmekteyiz. Şu müzik çalarken (kanallıktan önce çalınan, Brian Keane’in “Western Sky” adlı şarkısı), bir çoğunuz Cebrail’in borusunun titreşimini duyup, frekansını hissedebildiniz. Cebrail sizi hizmete çağırmak için, değişimlere çağırmak için, Yeni Dünya’ya çağırmak için, ve yükseliş statünüzü sahiplenmenize çağrıda bulunmak için, boruyu uzun yıllar önce çaldı.

Müzik çalarken, kalplerinizde bir şeyin şarkı söylediğini hissettik. Cebrail’in ilk kez 1987’de boruyu çalmasını anımsıyordunuz. Siz o zaman, “Evet! Evet Ruh, ben buradayım. Evet Ruh, ben ilerlemeye hazırım” demiştiniz.

Oh, o zamandan beri ne yolculuk yaptınız ama! Bizim bakış açımızdan bu sadece bir dakika kadar önceydi. Bu bir 15 yıla yayılmaktadır. Bu noktaya gelebilmek için ne yolculuk yaptınız ama!
Böyle toplandığımız zaman, şu engelleri ve duvarları kaldırdığınız zaman…Ruh’un sevgisiyle, Ben, Tobias’ın sevgisiyle, ve bugün toplanan tüm varlıkların sevgisiyle kuşatıldığınızı bildiğiniz zaman…. yoğun duygular içindesiniz. Evet, ve en önemlisi, yanınızda oturan, geçen ay ayak-okşama oyunları oynadığınız (kahkahalar) Shaumbra’nın sevgisiyle kuşatılmanızdır!

Bir gün gelecek, ve biz burada oturup hiç bir şey söylemeyeceğiz. Hisleri paylaşacağız. Sevgi paylaşacağız. Biz, sözcükler olmadan birbirimizle dans edeceğiz.
Sevgili dostlar, nasıl kanallık yapılacağını öğrenmeyi düşündüğünüzü duyduk. (Crimson Circle kursundan söz etmektedir. Çvr.: Geoffrey Hoppe bir ay kadar önce, nasıl kanallık yapılacağını ele alacak bir kursun duyurusunu yapmıştır) Size bir haberimiz var. Siz zaten nasıl kanallık yapılacağını biliyorsunuz. Sadece bildiğinizi bilmiyorsunuz! Bunu gerçekleştirmek için kendinize izin verdiğiniz zaman, gerçekten kim olduğunuza güvenip de iç sesinizi duymak için ve içsel alevi hissetmek için kendinize izin verdiğiniz zaman, bu çok kolay olacaktır.
Gerçekten, daha önce de söylediğim gibi, gerçek kimliğinize bağlandığınızda geri planda çok berrak bir biçimde duyacağınız şey, biz olacağız. Bizim, yolun her adımında sizinle birlikte olduğumuzu farkedeceksiniz. Yalnız olmadığınızı ve bunun, çok varlığı kapsayan bir yolculuk olduğunu farkedeceksiniz.
Tanrısallığınızı ifade etmeyi öğrendikçe, bizi çok berrak bir biçimde duyacaksınız. Adları ayırt edebileceksiniz. Başmeleklerin kimler olduğunu bileceksiniz. Benim enerjimi yepyeni bir biçimde hissedebileceksiniz. Bu yaşamdan tanıdığınız, (dünyayı) terkedip de bizim tarafa geçmiş olan insanları kolaylıkla saptayabileceksiniz. Bu yeni bir güç olacaktır.
Gerçekten de kanallık etmenin yeni bir yolu vardır. Biz Cauldre’nın (Geoffrey Hoppe) bunu gittikçe daha fazla yapmasını istiyoruz. Ve bu, olduğunu sandığınız şey değildir. Kanallık etmenin eski enerjideki yöntemi, meleklerin sizin kanalınızla konuşabilmesi için, kendinizi “terk etmeniz, boşaltmanız”dı. Meleklerin, kendi enerjileri için sizin bedeninizi, sesinizi ve realitenizi bir araç olarak kullanmasına izin verirdiniz.
Bizim şimdi Cauldre’dan bizimle birlikte bütünüyle burada olmasını, biz kanallık ederken kendi enerjisinin de Şimdi’de bütünüyle var olmasını istediğimizi biliyor musunuz? Bu yöntem, onun bedenini zorlamayacaktır. Doğal olacaktır. O boş bir kap gibi olmayacaktır. Mesajı getiren enerjisel grubun bir parçası olacaktır. Bu, meleksi ve insani enerjilerin bir korosu olacaktır.
Aynı şey sizin geçerlidir, sevgili dostlar. Nasıl kanallık edeceğinizi öğrendiğinizde, bütünüyle var olun. Sizin, bizimle birlikte sunmanızı istediğimizi bilin. Biz birlikte duruyoruz, hepimiz.
Siz güvenmediğiniz bir parçanızın işe karışacağından, süzgeçten geçireceğinden, mesajı çarpıtacağından korkuyorsunuz. Bunun ötesine geçtiğinizi bilin. Gerçekten güvendiğinizde ve tanrısal alevin gerçekten ortaya çıkmasına izin verdiğinizde, sizi saptırmayacağını bilin. Uygun olmayan mesajları size getirmeyecektir.
Hislerinizi açıp bize katılmanız, güçlü bir kanallık yaratır. Bunun bedeninizi ya da zihninizi zorlamadığını göreceksiniz. Farklı bir düzeye geçmek için mizah gibi dediğiniz…insan halinizden – ya da bizim mizah gibi demekten hoşlandığımız bir halden (kahkahalar, Tobias’ın dili sürçer insan=human ile mizah=humor’u karıştırır) çıkmak için ağır değişimlerden geçmek zorunda değilsiniz. Yeni Enerji’de siz, kendi Şimdi’nize bizim gelmemize izin veren ve sonra da hepimizin mesajını içeren koroyu oluşturan, bütünüyle var olan tanrısal bir insansınızdır.
Yeni Enerji kanallığı budur. Sizin olduğunuz şey budur. Olmaya başladığınız şey budur. Bizimle olun. Bize katılın. “Evet!” deyin. Ve bırakın hepimiz bu Yeni Enerji’ye girelim.
Sevgili dostlar, geçen ayki Şaud’da, Yeni Enerji için kendinize güçlü araçlar verdiniz. Bu kadar iyi odaklanabilmeniz ve bunları bu kadar iyi ifade edebilmeniz, perdenin bu yanında bulunan bizleri etkilemiştir. Biz bunları yazmakla ve ifade ettiğiniz şeylerin enerjisine bakmakla meşgul olduğumuzu gördük. Siz bunu varlığınızın derinliklerinde hissedene kadar, “Evet, ben bunu gerçekleştirebilirim” diyene kadar, tekrar tekrar söylediklerinizi size sürekli anımsatma kararı aldık.
Kendinize verdiğiniz Yeni Enerji araçları oldukça basittir. Nefes almak, nefes almak, sevgili dostlar….yaşam getirir, ve tüm bedeninize yaşamaya devam etmek istediğinizi söyler. Artık boğulmak yoktur. Artık kısmen var olmak yoktur. Nefes almak, bedeninize şunu der, “Evet, yaşamaya devam etmek istiyorum. Evet, yenilenmek istiyorum. Evet, yaşantımın değerini şimdi buluyorum. Ben an’da olan Ben’im.”
Nefes almak o kadar basittir ki, o kadar basittir ki. Bu karmaşık bir araç değildir. Fiyatı yoktur. Nasıl gerçekleştirileceğini öğrenmek için uzun bir öğretiye ihtiyacınız yoktur. Bu doğaldır, Tanrı-vergisidir, ve güçlüdür. Eğer zor bir durumdaysanız, çoğunuzun olduğunu bildiğimiz muazzam bir baskı altındaysanız, kullanın bunu. Bu nefesi yeni bir yaşam solumak için, yeni bir “olma halini”, “Ben Ben’im”in gücüne katmak için kullanın.
Ve sevgili dostlar, siz kendinize hissetme aracını verdiniz. Hissetmek, açılmanıza ve kim olduğunuzu hissetmeye izin vermek demektir. Bu gerçekten zaman zaman zor olacaktır, çünkü acınızı ve başkalarının acısını hissedeceksinizdir. Ama sevgili öğretmenler, biliyorsunuz, çünkü oralardan geçtiniz. Acıyı biliyorsunuz. Acı, bir amaca hizmet eder. Acı, işlemin bir parçasıdır. Bu farkedildiğinde, acı artık acıtmaz.
Acı, gelişmenize ve genişlemenize devam etmenizi sağlayan bir enerji yaratır. Acı artık, negatif diyeceğiniz bir şey haline gelmez. Hissetmek üzere kendinizi açtığınızda, kendinize ait geçmiş acıları da hissedebilirsiniz. Ama bunun çok uygun olduğunu anlayın.
Hissetmek, yaşamı kucaklamanıza da izin verir…kendi yaşamınızı….başkalarının yaşamını…o tatlılığı hissetmeye….saflığı hissetmeye….yaşamın inayetini hissetmeye izin verir. Hislerinize açılmak, şimdiye kadar hiç olmadığı gibi insanlığınızın keyfini çıkartmanıza, şakalar…yemek….seks gibi basit şeylerin, insanlar için armağan olan bu şeylerin tümünün keyfini çıkartmanıza izin verir.
Kendi benliğinizi, yarattığınız kimliği hissedin. Biliyor musunuz sevgili dostlar, o kadar çok şey kafanızdan gelmiştir ki. Kafanızın içindeki konuşmalar, size güvenmemeyi öğretmiştir. Gerçek kimliğinize güvenmemenizin nedeni, kafanızın içindeki bu konuşmalardır. Hislere girin, bütünlüğe, yüreğinize girin. O zaman beyin ayrıntıları halledecektir. Günlük realitenizde halledilmesi gerekeni halledecektir. Ama hissetmek için kendinize izin verin. Nefes alın ve hissedin, sevgili dostlar.
Kendinize verdiğiniz üçüncü araç, bütünüyle var olarak an’da olmaktı, Şimdi’de olmak. Söylediğimiz gibi, geçmişte yaşamak, içinizdeki ölüm sürecini tetikleyecektir. Gelecekte yaşamak, sizi boğacaktır. Bu, tanrısallığınızı boğar. Bütünüyle var olarak, bütünüyle farkında olarak, Şimdi’de olun.
Şimdi, sadece üzerinde oturduğunuz iskemleyi ve içinde bulunduğunuz odayı içermez, aynı zamanda yaşamınızda meydana gelmekte olan her şeyi içerir. Bu, Şimdi’nin bir parçasıdır. Şimdi’nin bir parçası. Ama siz bütünüyle var olursunuz, bütünüyle topraklanmış bir halde ve dengede olursunuz. Sizin Şimdi’de olmanız, uygun olan her şeyin size çekilmesini sağlar. Bu basit bir ruhsal fizik kuralıdır.
Ve kendinize verdiğiniz dördüncü araç : Şimdi’de ol, ve yollar hareket ederek senden geçecektir. Bunu hala anlamaya çalıştığınızı, ne anlam ifade ettiğini bulmaya çalıştığınızı biliyoruz. Ama anlamaya başladınız.
Siz bununla çalıştıkça, sihiri de anlamaya başlayacaksınız. Biz gerçekten sihir tanımını, eşzamanlılığı kullanıyoruz. Nefes alarak ve hissederek gerçekten Şimdi’de var olduğunuzda, uygun olan her şeyi kendinize çekersiniz. Siz bir mıknatıs gibisinizdir. Her şey size an’da gelecektir. Tüm kaynaklar. Tüm araçlar. Ve yapacağınız hizmet çalışmasının tümü size gelecektir.
Şimdi’nin dışında olduğunuz zaman, boş bir ev gibisinizdir. Yani araçlar, ve insanlar, ve fırsatlar Şimdi’nize geldiğinde, onları almak için evde değilsinizdir.
Şimdi’de yaşadığınız zaman, ihtiyacınız olan her şey size gelir. Siz Şimdi’de kalırsınız, ve yol hareket eder. Yol size ihtiyacınız olan her şeyi getirir. Kucaklamanız için neyin önemli olduğunu hissedeceğiniz gibi, sadece dokunup da yoluna gitmesine izin vereceğiniz şeyi de hissedeceksiniz. Nefes aldığınızda, hissettiğinizde ve Şimdi’de yaşadığınızda, yolunuza çıkan ne olursa olsun, tanrısal alevinizin onunla baş etme gücüne sahip olacaksınız.
Bu dört araç – nefes almak, hissetmek, Şimdi’de var olmak, ve her şeyi kendinize çekmek – o kadar basittir ki, çok basittir. Öğretin bunu, sevgili dostlar, gelen diğer insanlara. Öğretin bunu. Hemen anlamayacaklardır. Fazla basit gibi görünecektir. Bunu analiz etmeye çalışan kafa araya girecektir.
Bunun nasıl bir şey olduğunu siz biliyorsunuz. Kafadaki gevezeliklerin bitmesini bekleyin. Sonra, onları bu adımlardan geçirin. Bunlardan geçirin. Onların, sizin anlamaya başladığınız şeyi – kendinize Şaud’da verdiğiniz, perdenin bu yanında bulunan hepimizin onayladığı bu Yeni Enerjinin dört aracını anlamalarına yardımcı olun. Biz bunu daha iyi dile getiremezdik. Bu, yeni bir aydınlanmaya erişmekte olan Shaumbra’dır.
Sevgili dostlar, sevgili Shaumbra, evren izlemektedir şu anda. Meleklerin ve varlıkların tümü, yaptığınız her şeyi izlemektedir. Bu hepimiz için, insan olan sizler için, Tanrısal İnsanlar olan sizler için, ve hepimiz için önemli bir dönüm noktasıdır. Enerji ağındaki çalışma gerçekten neredeyse tamamlanmıştır, neredeyse, neredeyse tamamlanmıştır. Onlar şimdi sadece son parçaları temizlemekte ve cilalamaktadır. Enerji ağı çalışması tamamlanırken, yeni bir çağrı yapılmaktadır. Bu çağrı, olduğunuz tümün kabul edilmesidir.
Perdenin bu yanında bulunan bizler gerçekten çok meşgulüz. Biz izlemekteyiz. Biz karşılık vermekteyiz. Biz, şimdi sahip olduğunuz, tanrısallığınızla bütünüyle bütünleşme fırsatı ile ne yapacağınızı görmek istiyoruz. Gerçekten kim olduğunuzu anımsadığınızda, ne yapacağınızı görmek istiyoruz. Enerji ağının tamamlanmasıyla, bizimle nasıl çalıştığınızı ve Yeni Dünya’yı nasıl yarattığınızı görmek istiyoruz.
Bu önünüdeki birkaç haftalık sürede, takvim yılınızın sonunu gösteren ve ondan sonraki ayları izleyen bu birkaç haftalık sürede çok önemli bir dönüm noktasına geliyoruz. İnsanlar, enerjinin bu yeni potansiyeli ile, bu tanrısallığını kabul edip ortaya çıkartabilmek fırsatı ile nasıl başa çıkacak? Cenneteki tüm gözler Dünya’ya çevrilmiş durumda, buna sizin yabancı dediğiniz, geçmişteki siz olan varlıkların, şu anda size odaklanmış gözleri de dahildir. Onlar sizin bu yeni potansiyele, tanrısallığınızı ortaya çıkartmak ve tutmak fırsatına nasıl karşılık vereceğinizi, ve sonra da onu nasıl ifade edeceğinizi bilmek istiyorlar.
Başmelekler Mertebesi (Başmelekler) şu anda büyük bir dikkatle izlemektedir. Ne olacaktır? İnsanlara bu yeni potansiyel ve bu Yeni Enerji verilirken, ne olacaktır? Enerji ağı tamamlanmak üzereyken, şimdi ile yıl sonu arasında çok şey meydana gelecektir. Yeni yılın ilk aylarında olacak olanları izleyin. Bu, Eski Enerjinin gittiği yönü görmenizi sağlayacaktır.
Önünüzdeki birkaç ay boyunca kendinizi izleyin. İçinizde meydana gelen değişimleri gözleyin ve hissedin. Şu geçtiğiniz yıllarda çok şeylerden geçtiniz. İzleyin sevgili dostlar, nasıl kolaylaştığını görmek için izleyin. Sizler salıvermelerden……ve salıvermelerden……ve salıvermelerden geçtiniz…..ve şimdi bir kabul ve ifade etme noktasına geldiniz. Kendi yaşantınızın nasıl değiştiğini, kendi davranışlarınızın nasıl değiştiğini, ve realitenizdeki her şeyi gerçekten yaratma yeteneğinizin nasıl değiştiğini izleyin.
Gelecek aylar çok önemlidir. Biz bu ayların Dünyanın ve evrenin dengesi için kritik olduğunu söylemek istemiyoruz ama, bir anlamda da öyledir. Oh, eğer bu başarılı olmazsa, başarılı olmazsa sevgili dostlar, biz hepimiz muazzam şeyler öğrenmiş olacağız. (kendi kendine güler) Ama biz bunun meydana geleceğini görmüyoruz.
Siz yaşamınızda zorluların en zorundan geçtiniz. Şimdi yeni hizmetinize girmek söz konusudur. Ama söylediğimiz gibi, bu eğer başarılı olmazsa, yine de muazzam şeyler öğrenilmiş olacaktır. Eğer bunu yeniden denemek ihtiyacında olsaydık, o zaman o kadar daha akıllı, o kadar daha ileride olacaktık. Yaptığınız hiç bir şey asla boşa gitmemiştir. Hiç bir deneyim, hiç bir düşünce ya da his boşa gitmemiş olurdu. Bunların tümü, Yuva’yı size getirmenin bir parçası olurdu. Bunların tümü İlk Çember’i genişletmenin, Tüm Olan’ın bu Yeni Enerji’sine gelmenin bir parçası olurdu.
Yıkım ve son bulma? Hayır, bunu hiç de görmüyoruz. Tüm çevrede kargaşa? Kesinlikle! Kesinlikle! Kendi deneyimlerinizle edindiğiniz empatiyle, diğer insanların bundan geçmek zorunda olduğunu bilin. Aslında onlar, sizin geçtiklerinizin çoğundan geçecektir – katmanların soyulması…kendi içinde çözümlere gelmek…..önceki tüm deneyimlerden edinilen illüzyonun, yani varsayılan kimliğin değiştirilmesi….ve yeni bir anlayışa gelmek, Yaratan olduğunun, tahtın varisi olduğunun yeni kimliğine gelmek.
Böylece, gerçekten tüm çevrede kargaşa hüküm sürecektir. Bunu göreceksiniz. Bunu, aileleriniz, ve arkadaşlarınız olan ve işyerinizdeki insanlarda göreceksiniz. Bunu manşetlerde göreceksiniz. Ama bir şeyi biliyor olacaksınız. Şeylerin yıkılmadığını bileceksiniz. Onların, kendi yollarında ilerlediğini bileceksiniz.
Kırmızı Meclis’ten ve To-Bi-Wah Düzeni’nden olan bizlerin, geldiğimiz zaman, neden geldiğimizi sanıyorsunuz? Biz buraya sizi, yolunuza devam edeseniz diye cesaretlendirmek için, ve sonra da Yeni Enerji öğretmenleri, tanrısallık öğretmenleri olasınız diye cesaretlendirmek için geldik.
Sevgili dostlar, hepimiz şu anda ne olacağını görmek için izlemekteyiz. Biz heyecanlıyız, tıpkı noeli bekleyen çocuklar gibi diyebilirsiniz. Biz, zor zamanların en zorundan geçmiş olan sizler için, Shaumbra için heyecanlıyız. Siz şimdi gerçekten yaşayabileceğiniz, gerçekten ifade edebileceğiniz ve kolaylıkla yaratabileceğiniz bir noktaya gelmektesiniz. Bizi heyecanlandıran budur. Siz, biyolojinizle uyum içine girmektesiniz. Siz zihnin nasıl çalıştığını ve neden öyle çalıştığını öğrenmektesiniz. Siz her an’ın Yaratanı olmaya nasıl muktedir olduğunuzu anlamaya başlamaktasınız.
(duraklama)
Şimdi Ben, Tobias, bu ara dünyanızda olup bitenle ilgili kişisel bir yorumda bulunmak istiyorum. Bazılarınız bunu kabul edecek, bazılarınız da etmeyecektir. Öyle olsun. Cauldre nazik bir biçimde, hislerimin ortaya çıkmasına imkan tanımak için bir dakika kadar kenara çekileceğini söyledi.
Evet, ben bu konuda oldukça tutkuluyum, çünkü….daha önce Dünya üzerinde (yaşamış) bir insan oldum. Ve şeylerin nasıl işlediğini gördüm. Ben şimdi perdenin bu yanındayım. Farklı bir bakış açısına sahibim. Ama özellikle bir şeyin sevgili dostlar, şu anda bu Dünya üzerinde değişmek zorunda olduğunu açıkça görebiliyorum. Bu, sizin dinlerinizdir. Dinler değişmek zorundadır.
Güç kimin elinde? Politikacıların değil. Dünya üzerindeki dini ve ruhsal liderlerin elinde. Ruhları etkileyen kimler? Herşeyden çok, kiliseler (dini kurumlar). Ve ben, kiliselerin insanları nasıl sürekli geri tuttuğunu gördüm. Bu değişmek zorundadır. Kiliseler, eski kuralları, ve eski uygulamaları, ve eski korkuları temel almaktadır. Eski hikayeler anlatmaktadırlar. Dini liderler olan kişiler, kiliselerin kapılarını açan kişiler, kendi gölgelerinden korkmaktadır. Ve onlar öne çıkıp kendi gerçeklerini söylemekten korkmaktadırlar. Ve kormaktadırlar, çünkü Tanrı’yı bilmediklerini bilmektedirler! Onlar bununla yaşamakta, bununla uyumaktadırlar. Onlar Tanrı’yı bilmek amacıyla….olmayan bir Tanrı’ya dua ederler de, ederler de, ederler. Bunu her iki anlamda da kabul edebilirsiniz.
Sevgili dostlar, sevgili dostlar, dünya dinlerinin gücünü elinde tutanlar, kendi içlerine bakmaya korkmaktadırlar. Ama yine de bu insanlar, erkeklerin ve kadınların ve çocukların liderleridir. Cumartesi ve Pazar günleri, dünyanın her yanındaki kürsülerde durup da biliyormuş ve anlıyormuş gibi görünen kişiler bu insanlardır. Ama bilmediklerini biliyorlar.
Öyleyse ne yapıyorlar? Eski kitaplara ve eski kurallara dayanıyor ve korku yayıyorlar. Öğrencilerine, içine dönmeyi öğretmiyorlar. Tanrısallığın kişisel ve tek olduğunu, ve ona sahip çıkılabileceğini öğretmiyorlar. Bunun öğrenilmesi gerekmiyor. Bu hissedilir ve deneyimlenir.
Öyle şeyler öğretiyorlar ki, Ben, Tobias, şahsen üzülüyorum. Var olmayan bir cehennemi ve özel kişilere açık bir cenneti öğretiyorlar. Senin yanlış bir şey yaptığını, ve yeniden cennete girmeyi hak etmen gerektiğini öğretiyorlar. Bu asılsızdır, ve onlar da bunu biliyorlar! Onlar her günlerini bununla yaşıyorlar ama içinden nasıl çıkacaklarını da bilmiyorlar.
Dünyanızdaki dinler gücü elinde tutmaktadır. Bu, paradan daha güçlüdür, politikadan daha güçlüdür. Eğer kiliseler, hepinizin Tanrı olduğu gerçeğini, hepinizin kendi içinizde bu güce sahip olduğunuz gerçeğini ifade etmeye başlasaydı, bu Dünya şu anda dev bir titreşimsel sıçrayış gerçekleştirirdi. Biz tüm bu mücadelelerden ve tüm bu çalışmalardan geçmek zorunda kalmazdık.
Sevgili dostlar, Ben, Tobias, bunun bir gecede değişeceğini görmüyorum. Çünkü tehlikede olan çok şey vardır. Ben dinlerin, “Sen de Tanrı’sın” dediğini görmüyorum. Hatta ben onların daha fazla kurallarla, daha fazla yöntemlerle kafanızı karıştırdığını görüyorum, çünkü kendi kafaları karışıktır. Kendi kafaları karışıkken, sessizliğe ve dualara çekilip de dışarlarda bir yerlerde Tanrı’yı bulmaya çalışırken, zaten içlerinde olan kurtuluşu bulmaya çalışırlarken, açıklık ve gerçekten nasıl söz edebilirler?
Bu benim gözde projem ve gözde huysuzluğumdur. Ve bununla ilgili konuşmaya devam edeceğim. Şimdi değişmek zorunda olan, sevgili dostlar, dünyadaki dinlerdir. Siz savaşta olan ülkeler için barış duası edebilirsiniz. Ama dinler gücü elinde tuttuğu sürece bu bir şeyi değiştirmeyecektir.
Ve öyledir ki sevgili dostlar, ben ve buraya gelen tüm diğer varlıklar – Rafael, Cebrail, Meryem, Metatron – tekrar tekrar bunun içinizde başladığını söylemeyi sürdüreceğiz. Bu, içinizdeki gücü kabul etmekle başlar. Kim olduğunuzu onaylamakla başlar. Bildiğiniz gibi içinize dönüp, “Yarattığım tüm bu şeyleri Tanrı yaratır mıydı? Ben nasıl olur da Tanrı olur ve savaş yaratırım? Ben nasıl olur da Tanrı olur ve başkalarının acılarını yaratırım? Ben nasıl olur da Tanrı olur ve bazen bu kadar vurdumduymaz olup….şeylerin gerçek işleyişini anlamam?” demek korkutucu ve zordur.
Ama sevgili dostlar, Tanrı’yı gerçekten anlamak, tümüyle merhametten, TÜMÜYLE merhametten geçer ve Tanrı’nın savaşı deneyimlemek istediğini anlamaktan geçer. Tanrı, Kim olduğunu unutmayı deneyimlemek istemiştir. Tanrı, sahip olduğunuz şu güzel insan bedeni içinde yürümenin neye benzediğini deneyimlemek istemiştir. Tanrı, sizin yaratılarınızı deneyimlemek istemiştir. Merhamet budur. Tanrı budur. Ve bu, hala Dünya üzerindeki ruhları yöneten eski kitaplarda ya da eski dinlerde hiç bir zaman okuyamayacağınız bir şeydir.
Yürüdüğünüz yerde cesur olun. Sizin de Tanrı olduğunuz bilişinde cesur olun. Şimdilerde yeni bir zamana girmektesiniz. Enerji ağlarının sonlanması ile, tanrısallığınız tümüyle kullanılır halde, mevcut haldedir. Onu içinize çekmek için enerji ağının sonlanmasını beklemek zorunda değildiniz, ama sevgili dostlar, bu bunu biraz daha kolaylaştırmaktadır. Siz şimdi çok hassas ve çok önemli olan bir devrenin tamamlanacağı bir zamana gelmektesiniz – bu, Eski’nin salınmasıdır. Siz, gerçekten kim olduğunuzun, araçların ne olduğunun, gerçekten sahip olduğunuz gücü anlamanın farkındalığına gelmektesiniz. Siz yeni ve farklı yollardan gelmektesiniz.
Kuralların sizi kuşatmasına izin vermemeyi anımsayın. Her bir adama, her bir kadına, ve çocuğa kendi tanrısallıklarına sahip olduklarını söylemeyi anımsayın. Tanrısallık, bir kilisede değildir, ve bir kitapta değildir. Onlar, bunu anımsamak ya da deneyimlemek için ölmek zorunda değildir. Onlar tanrısaldır, Şimdi’de, an’da. Bugün söylenmiş olan bu sözleri anımsayın.
(duraklama)
Size konuşmayı ne kadar da seviyorum! Sizinle birlikte içinizin derinliklerine girmeyi ne kadar da seviyorum! Yolculuğunuzu paylaşmama izin vermenizi ne kadar da seviyorum. Biz bir sonraki devremize geçiyoruz Shaumbra.
Şimdi bugünün konuğunu tanıtalım. Konuğumuz….oh, ben burada sızlanıp dururken, çoğunuz konuğumuzun enerjisini hissetti, biliyoruz. Şimdi girmekte olan bir enerji var, parlayan ve öne çıkmayı bekleyen, bu alanda bütünüyle olmayı bekleyen tanıdık bir enerji. Bu enerjiyi hissetmek için bir dakikanızı ayırın. Şimdi’de olun.
Nefes alın ve enerjileri hissedin. Adını bulmak için zihninize yönelmeye çalışmayın. Bugünün konuğu olan varlığın enerjilerini hissedin. Anlamaya başlıyorsunuz. Hissetmeye başlıyorsunuz. Sevgili konuğumuzun öne çıkıp sizinle doğrudan konuşmasına izin veriyoruz.
(duraklama, Cauldre ve Tobias enerji değiş tokuşu yaparlar)
Merhaba, sevgili varlıklar, Ben manyetik hizmetten Kryon. Ben bugün gerçekten, Tobias’ın dediği gibi, öne çıkmayı bekleyerek, buradaki enerjisel alanı adımlayarak, sizinle birlikte olmak fırsatını bekleyerek, duygu dolu olarak geliyorum size. Geçtiğiniz yıllarda her biriniz Kryon enerjisiyle, benim enerjimle çalışmıştır. Bugün sizin toplantı yerinize gelmek, büyük bir mutluluktur. Bu tamamlanma zamanında burada olmama izin veren Tobias ve tüm diğerlerine teşekkür ediyorum.
Ben, manyetik hizmetten Kryon’um ve ben toplam onbir ve üç yıldır buradayım. 1987’nin Ağustos ayında, Başmelek Cebrail çağrıda bulundu. Biz Yeni Enerji’ye geçerken, hazır olan herkesin uyanması, öne çıkıp çalışmayı gerçekleştirmesi için Cebrail boruyu çaldı. Ve siz, varlığınızın derinliklerinde bu çağrıyı duydunuz. Kendi uygun yollarınızdan buna karşılık verdiniz.
Kryon varlıklar grubu da çağrıyı duydu ve sizin yanıtınızı duydu. Ve 1989 yılında, değişen bilincinize karşılık olarak enerji ağını uyumlamak için, bu varlıklar grubu Dünya’ya geldi. Çalışmanın tamamlanması ondört yıl alacaktı. Bu zamanın sonunda sizler tüm tanrısal gücünüzün potansiyeline sahip olacaktınız, Yuva’dan ayrıldığınızdan beri zamanın gelmesini bekleyen ve devrelerin tamamlanmasını bekleyen, sizin için mevcut hale gelmeyi bekleyen ve kozada bulunan tanrısal gücün potansiyeline sahip olacaktınız.
Böylece, 1989 yılında, bu varlıklar grubu çalışmalarına başladı. 1 Ocak 1992’de, enerji ağındaki uyumlamaların gerçek çalışmasına başlamak üzere Kryon, bütünüyle var olarak Dünya’ya geldi. Ve 144.000 insana, çalışmayı başlatması için çağrıda bulunuldu. Yükseliş işleminden geçmeye başlaması için, Dünya üzerindeki 144.000 insan bu zamanda hizmete çağrıldı. Bu, Eski Enerji’den, Yeni bir Enerji’ye ya da tanrısallığa geçişti.
Ve 144.000 insan karşılık verdi. Bu odada oturan herkes, bunu dinlemekte olan herkes, bu mesajları okuyacak olan herkes, ve benim çalışmalarıma çekilmiş olan herkes, karşılık verdi. Yükselmeyi seçen 144.000 kişi vardı. Bu insanların çoğu, insan aklı düzeyinde bunun ne anlama geldiğini ve ne gerektireceğini anlamadı. Ama siz 144.000 kişi, kendinizden verdiniz. Çoğunuz buna layık olmadığınızı düşündünüz. Seçilmiş olabileceğiniz aklınıza gelmedi. Bunun başka bir insan olacağını düşündünüz. Onların fiziksel bedenlerinin buharlaşıp yok olacağını sandınız. Ama şimdilerde, bunun böyle olmadığını öğrendiğiniz. “Evet” diyen sizdiniz. Yükselişe girmek için öne çıkan sizdiniz. Bu işlemi başlatan 144.000 kişi vardı. Ve onlara bir 144.000 kişi daha katıldı, ve sonra bir 144.000 kişi daha, ve sonra daha da ve daha da.
Ben, Kryon, öne çıkan sizlere, Cebrail’in borusunun sesini duyduğunuzda ellerini kaldıran sizlere hitap etmek üzere burada bulunuyorum. İçinden geçtiğiniz her şey için, yükselişe giren kişiler olduğunuz için size teşekkür ediyorum ve sizi onurlandırıyorum. Dünya’nın yüzünü değiştiren ve tüm evreni de değiştiren enerjiyi başlatan sizlersiniz.
Benim Dünya üzerindeki çalışmalarım neredeyse tamamlanmış durumdadır. Size hoşça kalın demek, benim için duygusal ve zor bir andır. Ben hiç insan biçimine girmedim. Ben gerçekten sadece sizin kimliğinizin bir veçhesiyim. Ama tüm bu süre içinde keyfine vardığım şey, sizinle birlikte olmaktı; bunu böylesine derinden deneyimleyerek keyfine varacağımı hiç farketmemişim. Kryon, buraya hizmet etmek üzere geldiği insanlara aşık olmuştur. Bizim birlikte birçok toplantımız, bir araya gelmelerimiz ve kişiye özel zamanlarımız oldu. Bu noktada devam etmek bana zor geliyor. Ama çalışma neredeyse bitmiştir. Sizin devralma zamanınız gelmişken, ben nasıl kalabilirdim ki?
Gerçekten, bu taraftaki ruhlar ağlamaktadır. Sevgili varlıklar, benim Dünya üzerindeki zamanım sona ermektedir. Ama ben her zaman sizinle olacağım. Çalışmalarım, beni şimdi yeni bir yere, sizi yeniden ama farklı bir biçimde tanıyacağım bir yere götürmektedir. Çalışmalarım beni şimdi, Tobias kardeşin sözünü ettiği yere, Başmelek Mikail’in gelecek aylarda daha çok sözünü edeceği bu yere götürmektedir.
Bu yer, Yeni Dünya’dır. Kryon, bu yerin yeni manyetik enerji ağının kurulmasında size ve diğer meleklere, yardımcı olmak için bu Yeni Dünya’ya gidecektir. Ama bu, Dünya üzerinde sahip olduğunuz enerji ağı türlerinden farklı olacaktır. Çok daha farklı olacaktır. Yeni Dünya enerji ağı, sizin bedensiz olarak yolculuk etmenize izin verecektir. Bu enerji ağı, sizin yeniden neredeyse düşünce hızıyla yaratmanıza izin verecektir. Kuracağım enerji ağı her zaman, kim olduğunuzun her parçasıyla, Ruh’un her parçasıyla, aynı anda tümüyle iletişim ve bağlantı içinde olmanıza izin verecektir. Bu benim için ve benim varlıklar grubum için keyif verici bir çalışma olacaktır.
Ama ben hep Dünya üzerinde geçirdiğimiz değerli zamanları anımsayacağım. Ben hep Cebrail’in borusuna karşılık veren, cesaretle, korkusuzca kendini ortaya koyan, tümüyle Ruh’a hizmet amacıyla kendinden veren bu 144.000 kişiyi anımsayacağım. Ben her zaman sizinle iletişim içinde olacağım. Her zaman sizinle bağlantıda olacağım. Bu (sadece) farklı bir yerden olacaktır.
Yakında, bu günlerden birinde bu Yeni Dünya’ya geleceksiniz. Orada ikamet etmek üzere geleceksiniz. Orada oynamak üzere geleceksiniz. Ve orada yaratmak üzere geleceksiniz. Ve ben sizi tanıyacağım, bileceğim. Ben ruhsal düzeyde adınızı bileceğim. Enerjinizi tanıyorum. Sizi selamlamak ve bir kez daha sizinle birlikte çalışmak için orada olacağım.
Ben Dünya’nın dışındaki manyetik enerji ağları ile çalışırken, sizler de Dünya’nın içinde bulunan ve bu manyetik enerji ağlarına tekabül eden, Gaia’nın kristal enerji ağları ile çalıştınız. Sizin bunlarla çalışma ve bunları etkileme biçiminiz, tüm geçmişi bırakmakla, geçmiş yaşamlardaki kimliklerinizin enerjisini salıvermekle, hapsedilmiş enerjileri salıvermekle gerçekleşmiştir. Sevgili dostlar, ben Dünya’yı çevreleyen manyetik enerji ağlarıyla çalışırken, sizler de Yerküre’nin kristal manyetik enerji ağlarında çalıştınız. Biz birlikte değişimler yarattık. Biz yeni bir potansiyel yarattık.
Sizinle birlikte olmak için bugün Tobias tarafından davet edilmiş olmak bir onurdur. Çalışma neredeyse tamamlanmıştır. Ben size sevgiyle ve ışıkla veda ediyorum.
Ve öyledir.
(duraklama, Tobias geri gelir)
Tobias: Ben Tobias, bugün özel konuğumuz olarak Kryon’u getireceğimizi bilmenin, Kryon sevgisi ve duygularıyla dolu olarak geri geliyorum sevgili dostlar. Siz hala tüm çevrenizde Kryon enerjisinin sizi kuşattığını, sizi doldurduğunu, sizinle dans ettiğini hissedebilmektesiniz. Kryon çalışmalarımızın çok önemli bir bölümüydü ve Yeni Dünya’da da öyle olmaya devam edecektir. Kryon bu fiziksel gezegenden ayrılmaktadır, ama Yeni Dünya’daki çalışmalarınıza devam edecektir. Kryon, Kryon bu alanı paylaşırken bugün, sizi sevgiye davet etmektedir, muktedir olmaya davet etmektedir. Siz bu enerjiyle (Kryon enerjisiyle) gelecek zamanlarda yeniden çalışacaksınız. Bu Kryon olarak tanınan güzel enerjisel varlık şimdi, Yeni Dünya’nın, zamanı geldiğinde hepinizin gideceği bu yerin manyetik enerji ağıyla çalışmak üzere gitmektedir.
Ve sevgili dostlar, gerçekleştirdiklerinizi kutlamak amacıyla, ve Yeni Dünya’yı kutlamak amacıyla, bir sonraki ay, doğmakta olan ayda, konuşmalarımızı Yeni Dünya’ya adayacağız. Onun niteliklerinden söz edeceğiz. Dünya gezegeninde, Gaia’da öğrenilmiş olup da şimdi bu Yeni Dünya’ya getirilmekte olan şeylerle ilgili konuşacağız. Yeni Dünya’nın potansiyeli hakkında konuşacağız. Onun ne tür bir oyun alanı olduğundan söz edeceğiz.
Bir sonraki konumuzun ne olacağını, genellikle önceden paylaşmayız. Ama sizin sezinlemenizi güçlendirmek istiyoruz! Sizin, şu anda yapılanmakta olan bu Yeni Dünya’yı hissetmeye başlamanızı istiyoruz. Ve bunu ayrıntılarıyla tartışacağız. Onun için lütfen bugün bununla ilgili sorular sormayın. Bunu bir sonraki aya saklayacağız.
Böylece sevgili dostlar, Şaud zamanıdır. Sizin gerçeğinizi ifade etmeniz zamanıdır. Cauldre’nın, hem bu odada oturanlara, hem de dünyanın her yanından buraya bağlananlara ait tüm enerjilerin merkezinde bulunması zamanıdır.
Cauldre bizimle şakalaşıyor, tüm konuklar ve ziyaretçilerle bugünün tam bir “Tobias Gösterisine” dönüştüğünü söylüyor. Farklı kanallık tarzlarına uyumlanmak durumunda kaldığı için biraz da şikayet ediyor. Ama bu….bir enerjiden ötekine geçmek, hem onun için, hem de sizin için doğal bir şey olmalı.
Biz uyumlanmak için bir dakikanızı alacağız. Ve sonra, kendi sesinizi duyacaksınız.
(duraklama)

Şaud : Biz Shaumbra’yız. Biz aileyiz. Biz tek bir ses ve çok sesiz. Biz bir tamamlanma zamanına, yeni bir devrenin başlangıcına, ve eski bir devrenin bitişine yaklaşıyoruz. Kim olduğumuzu olmaya başlayabileceğimiz, artık saklanmak zorunda kalmayacağımız bir zamana yaklaşıyoruz. Biz Shaumbra, içsel benliğimizle çalışarak, salıvermek üzerine çalışarak, yeni bilgeliklere ve anlayışlara gelmek için çalışarak, uzun süredir gizli iş görüyorduk.
Kryon’un değindiği gibi, biz tamamlanması 14 yıllık bir zaman alan bir işlemden geçiyorduk. Biz Shaumbra, geleceğin bize ne getireceğinden, ilerde neler olacağından biraz endişe duyuyoruz. Tamamlanmanın neredeyse sonlandığını biliyoruz. Öğrenilecek her şeyin öğrenilip öğrenilmediğinden pek emin değiliz.
Shaumbra olarak, ilerlemeyi sürdürmek zamanı olduğunu anlıyoruz. Tanrısallığımızı kabul edip, olduğumuz tümü olmak zamanıdır. Şu geçtiğimiz yıllardaki her şeyin önemli olduğunu, kendi kendimize rehberlik ettiğimizi, eski evlerimizden vaz geçerek kendimizi yeni yerlere getirdiğimizi öğrendik. İlişkileri değiştirdiğimizi anlıyoruz. O kadar çok şeyden geçtik ki.
Bunların tümü kendi benliğimizin, kendi ruhumuzun rehberliğinde gerçekleşti. Bunların tümünün bir amacı ve anlamı vardı. Bunların tümü çalınan boruya karşılık, bu işlemden geçecek kişilere yapılan çağrıya karşılık gerçekleşmişti. Biz Shaumbra, kendimizi tümüyle hizmete adadığımızı, bu işlemden alçak gönüllülük içinde, sessizce, ve çoğu zaman kendi başımıza yalnızlık içinde geçecek ilk kişiler olmak üzere tümüyle kendimizden vaz geçtiğimizi anlıyoruz.
Biz, içinden geçtiğimiz her şeyin, Tüm Olan’ın amacına hizmet ettiğini anlıyoruz. Biz, içinden geçtiğimiz her şeyin bize yeni bir bilgelik ve yeni bir anlayış kazandırdığını anlıyoruz. Bize deneyim kazandırmak, anlayış kazandırmak için tanrısal benliğimizin yaptığı muazzam rehberliği anlıyoruz.
Şimdi, kabul etmek zamanı geliyor. Şimdi, gerçek hizmet zamanı geliyor. Şimdi, kendi gücümüzü kabul etmek zamanı geliyor. Kryon’un biraz önce bize söylediği gibi, enerji ağı çalışmaları neredeyse tamamlanmak üzere. Bu çalışmanın sürekli devam etmesinin, bizim bu işlemi ertelememizin bir anlamı yok.
Bizim için artık, olmayı kabul ettiğimiz öğretmenleri olmak, bütünüyle olmak ve başkaları için orada bulunmak zamanıdır. Bizim için saklandığımız köşeden çıkmak zamanıdır. Bizim için Şimdi’de “Ben – I Am” olmak zamanıdır. Bizim için realitemize giren her şeyin farkında olmak, bunlarla başa çıkmak için araçları, güçleri ve kaynakları ortaya çıkartmak amacıyla içimize dönmek zamanıdır.
Bizim için dünyaya açılmak ve işimizi görmek, dışsal çalışmamızı gerçekleştirmek zamanıdır. Bu geçen 14 yılda çok içsel çalışma gerçekleştirdik, o kadar ki neredeyse bu çalışmanın içinde kaybolma noktasına geldik. Neden burada bulunduğumuzu ve gerçekleştirmeyi kabul ettiğimiz şeyin ne olduğunu neredeyse unuttuk.
Bizim için, Shaumbra için şimdi cesaretle öne çıkmak ve buraya öncelikle yapmak üzere geldiğimiz hizmet çalışmasını gerçekleştirmek zamanıdır. Bizim için, kim olduğumuzla ilgili kitapları yazmak, bunu sınıflarda (kurslarda) öğretmek ve insanlara açık bir biçimde bundan söz etmek, ve bizim olduğumuz şeyi, onların da olabileceğini bildirmek zamanıdır. Ve biz Tanrı’yız!
Enerji ağı çalışması neredeyse tamamlanmıştır. Bir parçamız bununla yüzleşmeyi istememektedir. Bir parçamız bunun aylarca, belki de yıllarca gecikmesini istemektedir, çünkü böylece kaçınılmaz olandan kaçınabilirdik. Kaçınılmaz olan, an’da bulunan insan formundaki Ruh’tur. Kaçınılmaz olan, kim olduğumuza güvenmektir, hiç kimsenin üzerimizde güç kullanmasına izin vermemektir.
Biz Shaumbra, Cebrail’in ikinci çağrısına yanıt veriyoruz. Çalan ikinci boruya yanıt veriyoruz. Bizim için artık çalışmamızı gerçekleştirmek zamanıdır. Bunun bize geleceğini biliyoruz. Fırsatların, ya da insanların, ya da anlayışların, ya da tutkuların artık bize gelebileceğini biliyoruz.
Artık mazeretler söz konusu değildir. Enerji ağı tamamlandı. Öne çıkmak zamanı olduğunu biliyoruz. Yolculuğumuzun bir sonraki bölümü için kendimize verdiğimiz dört araç olduğunu biliyoruz. Bizi bunda destekleyecek, Shaumbra denen bir ailenin dünyanın her yanında olduğunu biliyoruz. Ve, artık kimsenin bizden bir daha bir şey alamayacağını biliyoruz.
Ölüm yoktur. Bize güç uygulayacak kimse yoktur. Çalışmamızı gerçekleştirmek zamanıdır. Bunun için buraya geldik. Bunun için burada kalmaktayız. Biz Shaumbra’yız. Biz gücüz.
(duraklama)
Tobias: Böylece Ben, Tobias, kendi enerjinizi kucaklamanızı rica etmek üzere bir dakikalığına geri geliyorum. Kendinizle bugünkü Şaud’da paylaştığınız şeyin enerjisini kucaklayın. Bazılarınızın kafasını kaşıdığını ve az önce söylediğiniz şeyi anlamaya çalıştığını görüyoruz! (bazı kişiler güler) Söylediğiniz şey şuydu, “Zaman şimdidir. Enerji ağı tamamlanmıştır.”
Siz o kadar çok içsel çalışma gerçekleştirdiniz ki neredeyse bu içsel çalışmadan zevk almaya başladınız. Çok salıvermeler gerçekleştirdiniz. Bazılarınızın, hiç de salınmak ihtiyacında olmayan yeni şeyler bulmaya çalıştığını görüyoruz! (kahkahalar) Kendinize Şaud sırasında, öne çıkmak zamanı olduğunu söylediniz. Yeni devreye ve yeni çalışmaya başlamak zamanıdır. Şimdi insan biçimindeki Tanrı olmak zamanıdır.
Birbirinizle paylaşın. Bunu daha önce de söyledik. Gruplarınızda, internette….paylaşın. Deneyimler hala zaman zaman zorludur. Ama bütünüyle olmanın, bütünüyle gücü sahiplenmenin nasıl işe yaradığını bir kişi paylaşırsa, diğerleri de bir güvenceye sahip olacak ve bunu deneyecektir. Konuşun birbirinizle Shaumbra.
Kryon’un, duygusal Kryon’un ne söylediğini duydunuz…ben onun hiç böyle heyecandan tıkandığını görmedim. Kryon’dan duyduğunuz şey – ve biz bunu tekrarlıyor ve onaylıyoruz – bu işi yapmak üzere 144.000’e çağrıda bulunulduğudur. Bu, kıyamet işlemini…perdenin kalkmasını…..olanın değişmesini…..illüzyonun kalkmasını başlatmak için gerekli olan matematiksel denklemdir. Bu Dünya gezegeni üzerinde bulunan 144.000 kişi, kimi bilinçli olarak, kimi de içsel düzeylerden karşılık vermiştir. Biz bugün onlara konuşuyoruz. Biz bugün onlara bakıyoruz. Kim olduğunuzla gurur duyun. Bazılarınız şöyle demektedir, “Oh, bu ben olamam. Hayır, benden söz ediyor olamazsın Tobias, çünkü ben daha yeni başladım bu çalışmaya.” Yanılıyorsunuz. Siz bunlardan birisiniz. Siz, karşılık verenlerden birisiniz.
Ve sonra işlem başladı, ve bu tarafta bulunan bizleri hayrete düşüren şey….oh, bu 144.000 kişiyle sınırlı kalmamıştır. Kuyruklar uzundu, bu işlemin bir parçası olmak isteyen insanlar sırada bekliyordu. Ve böylece 144.000 genişledi ve hep daha fazla insan katıldı. Ve her gün de yenileri gelmektedir. Onlar 1987’de çalınan borunun sesini duymaktadır. Bunu duymak biraz zamanlarını almıştır. Onlar bunu şimdi duymaktadır.
Dünyanız üzerinde meydana gelmekte olan bir değişim vardır. Bir değişim. Bu, enerji ağının tamamlanmasıyla ilgilidir. Bu, sizin kendi tanrısallığınıza sahip çıkmanızla ilgilidir. Yapılacak çok iş vardır. Yaşamınızda şimdi çok değişiklikler olacaktır. Sizden, kendi tanrısallığınıza sahip çıkmanız ve gelecek aylarda bunu kullanmanız istenecektir.
Sorularınızı yanıtlamak için bir dakikaya kadar geri geleceğiz. Ama sevgili dostlar, Dünya üzerindeki tüm yaşam devreleriniz boyunca, ve özellikle bu devrede, ve özellikle bu son 14 yıldır, hiç yalnız olmadığınızı anlayın.
Ve öyledir!

Kırmızı Meclis’in varlıklarından Tobias, Golden, Colorado’da yaşamakta olan Geoffrey Hoppe tarafından sunulmaktadır. Tobit’in mukaddes kitabında bulunan Tobias’ın öyküsü, Crimson Circle sitesinde bulunmaktadır.
www.crimsoncircle.com. Tobias materyelleri, bedelsiz olarak dünyanın her tarafında bulunan ışık işçileri ve Shaumbra’ya, Ağustos 1999 tarihinden beri sunulmaktadır. Bu tarih Tobias’ın, insanlığın yıkım potansiyelini aşıp, Yeni Enerjiye girdiğini söylediği tarihtir.
Crimson Circle, Yeni Enerjiye geçiş yapacak ilk insan (kılığındaki) meleklerden oluşan global bir ağdır. Bu kişiler, yükseliş halinin sevinç ve zorluklarını deneyimlerken, diğer insanların da yolculuğuna, paylaşım, ilgi ve yol göstererek yardımcı olmaktadır. Crimson Circle’in sitesine her ay 40.000’in üzerinde ziyaretçi, son materyelleri okumak ve kendi deneyimlerini tartışmak amacıyla girmektedir.
Crimson Circle her ay Denver, Colorado’da, Tobias’ın, Geoffrey Hoppe kanalıyla son bilgileri sunduğu yerde biraraya gelmektedir. Tobias, kendisinin ve Crimson Council’ın (Kırmızı Meclisin) diğer semavi varlıklarının, aslında insanoğlunun kanallığını yapmakta olduğunu bildirmektedir. Tobias’a göre, onlar bizim enerjilerimizi okumakta ve biz içimizde deneyimlerken, dışardan da bakabilmemiz için, kendi bilgilerimizi bize geri tercüme etmektedirler. Crimson Circle toplantıları herkese açıktır, ama LCV takdir edilir. Katılımı gerektiren hiç bir şey ve ödenmesi gereken bir aidat yoktur. Crimson Circle, dünya çapındaki Shaumbra’nın açık sevgisi ve bağışları yoluyla bolluğu kabul etmektedir.
Crimson Circle’ın en yüksek amacı, insan melekler ve öğretmenler olarak, içsel spiritüel uyanış yolunu yürümekte olan kişilere hizmet etmektir. Bu hıristiyanlıkla ilgili bir misyon değildir. Tersine, içsel ışık, merhamet ve ilgi bulabilmeleri amacıyla, insanları senin kapına getirecektir. Kılıçlar Köprüsü’ndeki yolculuğuna başlayan bu kendine has ve değerli insan sana geldiğinde, o anda ne yapman ve öğretmen gerektiğini bileceksin.
Eğer bunu okumaktaysan ve gerçek olduğunu ve bir bağın olduğunu hissediyorsan, sen gerçekten Shaumbra’sın. Sen insan (kılığında) bir öğretmen ve bir rehbersin. İçindeki tanrısallık tohumunun bu anda ve gelecek tüm zamanlar için çiçek açmasına izin ver. Hiç bir zaman yalnız değilsin, çünkü tüm dünyada bir ailen ve çevrendeki semavi boyutlarda melekler vardır.
Bu metni lütfen ticari amaç olmaksızın ve bedelsiz olarak dağıtın.
Lütfen bu bilgiyi, dipnotlar dahil bütünüyle kullanın. Tüm diğer kullanımlar, Geoffrey Hoppe, Golden Colorado’dan alınacak yazılı onayı gerektirir. Telif hakkı 2001, Geoffrey Hoppe, P.O.Box 7328, Golden, CO 80403.e-posta: tobias@crimsoncircle.com. Tüm haklar mahfuzdur.

Sorular ve Yanıtlar

Tanrısal İnsan Dizisi – 03 Kasım 2002
Shoud 4: Cebrail’in Borusu

Crimson Circle’de (Kırmızı Çemberde) sunulmuştur

TOBIAS: Ve öyledir sevgili dostlar, birlikte olduğumuz bu sürenin kalanında Kryon enerjisi bütünüyle var olarak bizimle olmaya devam edecektir. Kryon tüm çevrenizde, bedeninizin, ve zihninizin tüm çevresinde, tanrısallığınızın tüm çevresinde hareket etmekte, girdap gibi dönmektedir. Kryon, gerçekleştirdiğiniz çalışmanın onayı içinde, ve şeylerin gerçekten değişmekte olduğunun bilinci içinde burada bulunmaktadır. Ve değişimler önce sizin içinizde meydana gelmektedir.

Siz çok şeylerden geçtiniz. Artık bunların tümü için birleşme zamanıdır. Yolculuğunuzun bir sonraki bölümüne başlamak ve bunu sevinç içinde yapmak zamanıdır. Başkalarının ne düşündüğü hakkında endişe duymadan, kendi gücünüz ya da güçlülüğünüz ya da bunu dengeleme yeteneğiniz ve bilgeliğiniz hakkında endişe duymadan, kim olduğunuzun harika bir ifadesi olarak yaşayın.

Sevgili dostlar, rehberlerinizi, çevrenizdeki alanda bulunan bu varlıkları bıraktığınızdan bu yana çok zaman geçmedi. Onlar kimliğinizin dengesini tutmanıza yardımcı olmuştu, ve insan bilincinizle, tanrısal bilinciniz ve perdenin bu yanı arasındaki bağlantınızı sürdürmenize yardımcı olmuştu. Siz rehberlerinizi bıraktınız. Bu zordu. Kendinizi yalnız hissettiniz.

Ama kendini açan ve yeni alanınızı kabul eden başka bir parçanız vardı. Rehberlerinizin, uzun zamandır yanınızda bulunan bu varlıkların, aslında sizin geçmiş veçheleriniz olduğunu biliyor musunuz? Onların bir bölümü, insan biçimindeyken ölen ve bu tarafta, perdenin bizim yanında kalan, ama ruhunuza hizmet etmek amacıyla ve tekamülünüze hizmet etmek amacıyla size geri gelebilen, sizin parçalarınızdır. Diğer rehberleriniz, hiç insan olmak deneyimini üstlenmemiş, ama daha siz Dünya’ya gelmeden önce sizin deneyimlerinizi anlamış olan parçalarınızdır.

Sizin rehberleriniz, sizdiler. Onları bırakmak, kendinizi bırakmak, geçmişinizi bırakmak uygun değil miydi? Tam olarak ifade bulabilmeniz için, yardımcı tekerlekleri çıkartmak uygun değil miydi?

Dünyayı çevreleyen elektromanyetik enerji ağının ve Gaia’nın enerji ağının uyumlanmasında sizinle yakından çalışmış olan Kryon’u şimdi onurlandırmak ve bırakmak da çok önemlidir. Yardımcı tekerleklerin şimdi çıkartılması ve kendi tanrısallığınızın tümüyle şimdi birleşmeniz uygun değil midir? Bu işlemin büyükçe bir bölümü, enerji ağıyla mümkün olmaktadır.

Böylece, Kryon Dünya üzerindeki çalışmasını bitirmiştir. O şimdi, yaratılmasına yardımcı olduğunuz, bir sonraki toplantıda sözünü edeceğimiz, Yeni Dünya denilen bu yere gitmektedir. Varlıklar grubu oraya yönlenmektedir. Bazılarınız Yeni Dünya’yla ilgili konuştu. Siz buna kayıp gezegen, Gezegen X, ya da Nibiru dediniz. Bu gezegen, bilim adamları tarafından görülememekte ama sizin tarafınızdan hissedilmektedir. Onun enerjisel güçleri, dışsal uzayı araştıran, galaksinizi araştıran astronomlar tarafından hissedilmektedir. Kryon Yeni Dünya’ya, Ruh adına atandığı bir sonraki yere gitmektedir. Sevgili dostlar, Kryon’un siz olduğunu, kimliğinizin bir veçhesi olduğunu, kendi değişen bilincinize karşılık olarak yola devam eden ve hepinizin veçheleri olduğunu anlayın. Siz gene de Kryon’la konuşabilirsiniz, çünkü zaman ve mekan bizi gelmekten ve sizinle konuşmaktan ala koyamaz. Ama Kryon, uygun olan başka çalışmalara yönelmektedir.

Ben, Tobias için günün birinde, Shaumbra ile yaptığımız toplantılarda farklı bir rol üstlenmek uygun olacaktır. Ben gelip sizinle konuşmaya bayılıyorum. Ben ziyarete gelmeyi seviyorum. Gerçekten, sahnede olmaya bayılıyorum! (kahkahalar ve Tobias kendi kendine güler)

Ama ben bir noktada sizin kendinize, tanrısallığınıza, kim OLDUĞUNUZA kanallık ettiğinizi görmek istiyorum. Ben, bunu yapmanıza izin veren diğer insanları SİZİN hissettiğinizi, onları anlamak ve onlara kanallık etmek duyarlılığına sahip olduğunuzu görmek istiyorum. Enerjinizi tuttuğunuzu görmek istiyorum. Bu zaman geldiğinde…gerçekten kim olduğunuza sahip çıktığınızda….saklandığınız yerden gerçekten çıktığınızda ve olduğunuz tümü olduğunuzda, sevgili Tanrım….o zaman Dünya’ya geri gelebilirim. Dünya’ya geri gelebilir ve fiziksel bir beden üstlenebilirim. O yolculuktan geçebilirim. Sizinle, o zaman hala Dünya’daysanız, insan biçimi içinde oturabilirim. Ben, bir öğretmen, bir rehber, kendi işlemimde bana yardımcı olacak biri olarak size gidebilirim.

Bunların tümü değişimle ilgilidir. Değişim bazen zordur. Bazen insanlar, hatta melekler, değişimi kabul etmek istemez. Bazen yeniyi ister, ama eskiyi bırakmak istemezsiniz. Bazen geçmişin çok yükünü taşımaya devam etmek istersiniz. Bazen bırakmak üzücüdür. Rehberlerinizi bırakmak gerçekten üzücüydü, öyle değil mi? Birlikte çalıştığınız bazı melekleri bırakmak üzücü olacaktır. Ama onlar sizden bunu, yani bırakılmayı talep ederler, bir sonraki düzeylerine gidebilsinler ve siz de bütünüyle kendi tanrısallığınıza gelebilesiniz diye.

Bunu da söyledikten sonra, sorularınızı yanıtlamaya çalışmaktan mutluluk duyacağız.

1.SHAUMBRA’NIN SORUSU: Bir ay kadar önce bir sayfaya bakıyordum, ve küçük bir nokta olarak ortaya çıkan ve geometrik, parlak bir yeşil olarak genişleyen bir şey gördüm. Bunun ne anlama geldiğini bana açıklayabilir misin?

TOBIAS: Sen gerçekten boyutların arasını görüyordun. Sen kendini açmaktasın. Okurken bunu deneyimlemek, özellikle de Shaumbra’da görülen bir şeydir, çünkü dikkatiniz ve beyninizin bir bölümü sayfaya, sayfada basılı olan şeyi tercüme etmek ve yorumlamak işlemine odaklanmıştır. Ve sonra açılım gerçekleşir.

Bu gittikçe daha yaygın hale gelecektir. Bazı insanlar bunu, Cauldre’nın dediği gibi, “mavi bir nokta” olarak görmektedir. Bu, ortaya çıkan parlak bir ışıktır. Ama bunun derinine girmek için kendinize izin verdiğinizde, simgelerin olduğunu göreceksiniz. Onun içinde çok daha fazla enerjiler olacaktır. Sen gerçekten diğer boyutları görmektesin. Bu gittikçe daha yaygın hale gelecektir.

Gerçekten, gözlerinize bir baktırmak ihtiyacı duyabilirsiniz. Ama gerçek şudur ki, bu şeyler gittikçe daha fazla meydana gelecektir. Bunlara açık olun, ve bunların size mesajlar olduğunu anlayın. Bunlar sizin için, Şimdi’nizde gelen yollardır. Bunları aklınızla yorumlamak zorunda değilsiniz. Kalbinizde bileceksiniz.

Bu şeylerin tümü sevgili dostlar, bu harika soruya eklemek durumundayız….beklediğiniz ve olması için çalıştığınız tüm bu şeyler şimdi yolunuza çıkmaktadır. Onlar için hazır olun. Sizi bazen şaşırtacaklardır. Bazen pek emin olamayacaksınız. Ama onlar yolunuza çıkacaktır.

2.SHAUMBRA’NIN SORUSU: Tobias, Kryon, Cebrail, Metatron, Yeshua, benimle çalışan sevgi dolu, tüm sevgili varlıklar….teşekkür ederim, sevginize teşekkür ederim, rehberliğinize teşekkür ederim. Ve bugün görmekte olduğum gök kuşakları için teşekkür ederim.

TOBIAS: Biz sana teşekkür ederiz. Ve sana şunu söylüyoruz….tüm Shaumbra’ya şunu söylüyoruz, bu çalışmadaki yeriniz o kadar önemli ki. Kryon’un daha önce değindiği gibi, ellerini kaldıran, çalan boruya karşılık veren 144.000 (kişi) vardı. Onun sizden söz ettiğine çoğunuzun inanmadığını biliyoruz. Ama öyleydi. Sizin çalışmalarınız Metatron, ve Meryem, Yeshua, Cebrail, Rafael, ve perdenin bizim yanında bulunan tüm varlıkların dikkatini çekmiştir.

Biraz önce söylediğimiz gibi, evren şu anda sizi izlemektedir, sizin nasıl karşılık verdiğinizi izlemektedir, bu bir sonraki adımı atıp atmayacağınızı görmek için izlemektedir. Tanrısallığınıza “evet” diyor musunuz? Size gelmekte olan yeni çalışmaya “evet” diyor musunuz? Gerçekten saklandığınız delikten çıkıyor musunuz? Çoğunuzun içinizde bu içsel çalışmayı gerçekleştirdiğini biliyoruz. Orada olmak, bir anlamda rahat olabilir. Ama şu örtüleri – şu sözünü ettiğimiz örtüleri – kaldırmaya, ve çalışmanızın bir sonrakine düzeyini gerçekleştirmeye hazır mısınız?

3.SHAUMBRA’NIN SORUSU: Selam ve Sevgi Tobias. Benim sorum ya da endişem duyarlılıkla ilgili, özellikle de işte, o insanlar tarafından topa tutuluyormuşum ve çekip çekiştiriliyormuşum gibi hissediyorum.

TOBIAS: Her şeyden önce, senin iş durumun, çok yakında güçlü bir değişim geçirme potansiyeline sahiptir. (kahkahalar ve Tobias kendi kendine güler) Ama bunu kendin belirleyeceksin. Bu, yapacağın bir seçim olacaktır. Gerçekten, kendini bu kadar açmış olan ve bu kadar hassaslaşmış olan Shaumbra için bu Eski Enerjilerle uğraşmak zordur. Ama sevgili dostlar, siz “evet” dediğinizde ve çalışmanızın bir sonraki düzeyine geçtiğinizde, bu sizi daha da Eski Enerjilerin içine sokacaktır, çünkü size orada ihtiyaç duyulmaktadır.

Ama siz oraya yeni bir alet kutusuyla, yeni araçlarla, kendinize verdiğiniz araçlarla gideceksiniz. Örneğin, topraklanmış ve odaklanmış bir halde bulunmak gibi…kısa duvarın arkasında durmak gibi…dramlara kapılmamak gibi…çevrenizdeki şeyleri hissetmek…onlara karşı duyarlı olmak ama, sizi çekelemelerine de izin vermemek gibi. Siz kendinize, en zor durumlarda bulunabilme yeteneğini ve çevrenizde olup biteni anlamak için enerjileri okuma yeteneğini verdiniz. Siz kendinize, uygun kaynakları ve araçları o an’da kullanabilme yeteneğini verdiniz.

Daha kolay olacağını söyleyemeyeceğiz. Bu Eski Enerjiler tarafından kuşatılmanız sürecektir. Ama şimdi, işlerin nasıl işlediğine dair çok daha fazla bilgeliğe sahipsiniz. Onların da, sizin gerçekleştirdiğiniz gibi, tanrısallıklarına geçen insanlar olduklarını farkedeceksiniz. Ama onlar kendi işlem ve süreçlerinden geçmektedir.

Buna bir unsur daha ekleyeceğiz. Hepiniz merhametle, tümüyle merhametli olmakla ilgili çok şey öğrenmektesiniz. Merhamet, yolculukları sırasında diğer insanlar için üzülmek değildir, ve onları yargılamak değildir. Merhamet, onların bu işlemden geçmesine sadece izin vermektir.

Sizin başkalarına duyduğunuz merhamet, sizden bir enerji ya da ışık olarak yayılır. Bu, gerçekten uyanmaya hazır olduklarında, insanların kullanabileceği bir potansiyel haline gelir. Onların çevresinde bulunan ışığınız, titreşiminiz, uyanış işlemine başladıklarında, kullanabilecekleri bir potansiyel olur.

Sevgili dostlar, siz uyanmaya başladığınızda, böyle bir enerjiye sahip değildiniz. Çevrenizde, merhametin yeni enerjisinde, Yeni Dünya’nın enerjisinde olan bir insan yoktu. Sizler bunu kendi başınıza keşfetmek zorunda kaldınız. Bunu kendi başınıza ortaya çıkartmak zorunda kaldınız. Şimdi ise, ışığı veren kişi olarak oturacaksınız o insanlarla. Siz, merhamet veren olacaksınız. Sonra, bunu kullanıp kullanmamak onlara kalmış bir şeydir.

Gelecek aylarda çoğunuz yeni bir hizmet biçimine çağrılacaksınız. Bu, düşündüğünüz şey olmayabilir. Şu anda sandığınız gibi, sizi ekzotik (alışılmamış, garip) bir çalışmaya ya da ekzotik bir yere götürmeyebilir. Nereye giderseniz gidin, kendi benliğiniz ne yapmanızı isterse istesin, tüm araçlara sahip olacaksınız. Gücünüz ve duyularınız, bilgeliğiniz ve güçlülüğünüzle dengede olacaktır.

4.SHAUMBRA’NIN SORUSU: Tobias, bu benim için bir zevk. Ben bu alanı kızım için tutuyorum – o 12 yaşında – ona aşığım ve uyanmasını bekliyorum. Geçen hafta büyücülükle ilgili sorduğu sorularla beni şaşırttı ve bunu öğrenmek istiyor. Bir baba olarak bana verebileceğin herhangi bir öğüdün var mı?

TOBIAS: Onunla harika bir yolculuk yapacaksın! O gerçekten açılmaya hazırlanan, sevgi dolu bir varlık. Söyleyebileceğimiz en iyi şey, daha önce de söylediğimiz gibi, dinlemektir. Onun altını üstünü, bir yandan öbür yana araştırmasına izin ver. Bunu kendi içinde halletmesine izin ver. Soruları yanıtlamak için yanında ol. Öğrendiğin şeyleri paylaşmak için yanında ol. İçinden geçtiğin şeyler konusunda onunla açık ve dürüst ol. Sözlerini sakınmak zorunda değilsin. Sen, 12 yaşındaki bir kıza konuşmaktan çok daha fazlasına konuşuyorsun! Yüreğinden konuş. Hissedecektir. Duyacaktır. Bu, ona gerçekten yolculuğunda rehberlik edecektir. Bu durumda sevgili varlık, öğretmen olman için sana çağrıda bulunuluyor. Ve hevesli biri var. Ve aynı zamanda seni sınayacak biri var.

5.SHAUMBRA’NIN SORUSU: Merhaba Tobias, ve sana ve ruhsal her varlığa sevgiler, ve özel bir sevgi ve şükran da bugün Kryon’a. Sen çok tutkulu bir halde dinlerden ve değişmeleri gerektiğinden söz ettin. Bizim, Shaumbra’nın buna yardımcı olmak için yapabileceğimiz herhangi bir şey var mı? Bana gelen ilk his, merhametti. Yani bizimle bu konuda paylaşmak istediğin bir şeyler var mı?

TOBIAS: Sanıyorum şu anda Dünya’ya geri gelmiş olsaydım, manşet olurdum (kahkahalar), çünkü bu gerçekten benim için önemli bir konu. Ben İsrail kanunlarını saygıyla izleyen biri olarak o kadar çok yılımı harcadım ki, çok yıllarımı harcadım. Bir yaşamdan ötekine kuralları izledim ve bu kurallara dayanmaya çalıştım. Bu süreçte çok şey öğrendim. Ama aynı zamanda cenneti bulmanın, ya da Dünya üzerindeki cenneti bulmanın, ya da kendimi bulmanın yolunun bu olmadığını da öğrendim. Onun için dinler konusunda, yüreğimdeki büyük tutkuyla konuşurum.

Gerçekten, gerçekten bu şimdi merhametle ilgilidir, ama anlayışla birleştirilen merhamet çok daha güçlüdür. Çoğunuz, gezegeninizdeki büyük sorunların politik liderler tarafından, ya da çevreyi kirletenler tarafından, ya da hükümet, ya da iş ve bankalar tarafından, ya da yabancı varlıklar tarafından ….ya da diğer eğlendirici komplo teorileri tarafından yaratıldığını düşünüyorsunuz. Bizim bakış açımıza göreyse, kiliselerin (dini kuruluşların) gücüyle karşılaştırıldığında, bunlar hiç bir şeydir. Bu kiliseler çok eski şeylerden söz ederek insanları geri tutmaktadır. Köksel nedenlerin bazılarını anlayabiliyorsan, ve merhamete sahipsen….muazzam bir değişim yaratan budur. Biz, kiliseler hakkında alevlendirici makaleler yazmaya başlamak zorunda olduğunuzu söylemiyoruz. Biz, gidip de pazar ayinlerini basın demiyoruz. (kahkahalar) Ama biz, insanların gerçekten yanıtı ve gerçeği aradığının farkında olun ve merhametli olun diyoruz.

İnsanlar şu anda kiliselere yüz çevirmeye başlamıştır. Kaybolmuş haldeler. Bilgelik arıyorlar. Ruhsal anlayış arıyorlar. Ama bunu kilise ve tapınaklarda bulamıyorlar. Onun için de evlerine gidiyorlar, bunalıma giriyor ve anlayamıyorlar. Şöyle diyorlar, “Tanrı yok herhalde, çünkü olsaydı biri bunu bilirdi.” İşte siz burada devreye giriyorsunuz Shaumbra. Oyun alanına burada giriyorsunuz. Eğer merhametli ve anlayışlı ve Şimdi’de olursanız, bu insanlar yollarını size bulacaktır. O zaman onların, yanıtları içeren bir yapı, bir bina olmadığını anlamalarına yardımcı olabilirsiniz. Her şey, içinizdedir.

Üstat Yeshua sürekli bize söylemeye çalışmış da çalışmıştır. Üstat Yeshua bu dünyanın belalı kiliseleri üzerinde, benden çok daha fazla durmuştur! (kahkahalar) Eğer şimdi geri gelseydi – bunu anlatacak sözcükleri bile kullanmak istemiyoruz – bazı kapıları tekmeleyerek alaşağı ederdi. Bu, 2000 yıl önce vermeye çalıştığı mesajdır ve karşılığında çarmıha gerilmiştir. Bu bizim tarafta bir sorundur. Evet, evet, merhametli olun. Bize hatırlattığın için sana teşekkür ediyoruz! (yoğun kahkahalar)

6.SHAUMBRA’NIN SORUSU: Selam Tobias, nasılsın?
TOBIAS: Hızını alamamış bir haldeyim, teşekkür ederim. (yoğun kahkahalar)
6.SHAUMBRA: Ben arayışımda oldukça yeniyim, ve geçenlerde kendimi…daha beni nereye götürdüğünü bilemediğim bu yolda buldum. Yani altı ay önce, burada olabileceğim aklıma bile gelmezdi. Benimle ilgili bildiklerinden yola çıkarak ve kendi bakış açına göre, gidebileceğim yönler hakkında herhangi bir önerin var mı?

TOBIAS: Elbette. Ve sen bunda çok yeni olduğunu söylüyorsun ama biz de, “Hayır, sen aslında bunda oldukça eskisin” diyoruz. Sen birçok yaşam boyunca, gerçekten bir tür….keşiş doğru sözcük değil, ama bir tür Birader olarak bir mezhepte (bir tarikatta) olduğun zamanlar bu içsel çalışmaları çok yaptın. Sen, şu gizli tarikatlardan bazılarında bulundun, çünkü tanrısallığı bulma tutkun çok güçlüydü. Çok derinlere indin. Bu senin için hiç de yeni değil.

Biz sana şunu söylüyoruz, (bu işler) şimdi sandığından çok daha kolay. Geçmiş veçhelerin sana arayışın zor, hatta belki de acı dolu olması gerektiğini söylüyor. Bu veçheler sana, dizlerinin üstünde, ya da meditatif bir halde, ya da dua ederek saatler geçirmen gerektiğini söylüyor. Bir anlamda, bu geçmiş yaşamlar dizisi, seni yanıtları bu yolla bulmaya zorluyor.

Biz bugün sana şunu söylemek için buradayız, bunu yapmak zorunda değilsin…hiç biriniz, hiç biriniz değilsiniz. Yanıtları bulma yeteneği, şu anda içinizdedir. Tanrısallığınızla birleşme fırsatı buradadır. Kryon varlıklar grubunun enerji ağını tamamlamış olması, bunu şimdi çok kolaylaştırmaktadır. Bu artık sadece bunu kabul etmek meselesidir.

Sana gelince, yanıtları uzun bir süredir ve ısrarla kafanda aradın. Oysa bu yaşama getirdiğin öyle bir yeteneğin var ki, bu hissetmektir, hissetmek. Sen çevrende bulunan kişiler tarafından – gerçekten çevrende çok sevgi var – hissetmen için cesaretlendiriliyorsun. Ama bundan, bir anlamda, korkuyorsun. Kendinden pek emin değilsin. Ama sana söylüyoruz, eğer hissetmek için kendine izin verirsen, yanıtlara sahip olacaksın. Artık herhangi bir şey araman gerekmeyecektir. Yanıtlar orada olacaktır. Artık aramak söz konusu olmayacaktır…yanıtlar sana gelecektir.

Böylece özel olarak senin için, önermek yerine, şaka yollu, 10 tane “Our Fathers” duası ve 10 tane de “Hale Mary’s” duası etmeni (kahkahalar)……senin için sabahları 10 adet derin nefes ve geceleri yatmadan önce 10 adet derin nefes öneriyoruz. Günahların affedildi! (yoğun kahkahalar ve alkışlar)

7.SHAUMBRA’NIN SORUSU: Senin mizah duygunu takdir ediyorum. Ben 9 yıl bir papazın karısıydım. Bu çok, çok iyi bir ders oldu. Benim sorum, benim demecim şu….yaptığım çalışmada, yapmam için bana yol gösterilen çalışmada, insanın içinden ve dışından değişmesi, bedenin katmanlarında yatan enerjisel kalkanları salıvermekle gerçekleşiyor, ve bunları uzuvlardan, eller ve ayaklardan Toprak Ana’ya salmakla gerçekleşiyor. Dolayısiyla hem içsel, hem de dışsal varlığını değiştirmiş oluyorsun….yani seni fiziksel olarak daha ışıklı yapacak bir DNA değişimi, ve bu da diğer insanlarla kurduğun iletişimin fiziksel olarak değişmesini sağlıyor. Ve dünyayı da bu şekilde değiştiriyorsun, teke tek. Peki bu bizi nereye götürüyor….çünkü ben bunu gördüm, ama şimdi….bir sonraki adım nedir, çünkü bu parçanın bilmek zorunda olduğum başka bir boyutu olduğunu biliyorum?

TOBIAS: Ve biz sana soruyoruz, “Bir sonraki adımın ne olduğunu düşünüyorsun? Bir sonraki adımın ne olmasını seçiyorsun?” Bir sezgiye sahipsin, ama bunun çıkmasına izin vermedin.

7.SHAUMBRA: Evet, sanırım işlemi anlıyorum. İşlemi gerçekleştiriyorum. Ama çoğunluk için bunun güvenli olması, birisiyle çalışırken, bir şey…ah…Tamam, peki…..sorumluluğu değiştirmek ve sonuçlara ve merhamete içerden varmak, ve sonra da bunun geçip gitmesine izin vermek…..bunun gibi bir şey.

TOBIAS: Bunun gibi bir şey. Gerçekten sezgin iyi ve güçlü ama biz senden bunu basit tutmanı rica ediyoruz. Hepiniz….bunları basite indirgeyin. İşlemlere ve süreçlere girme eğiliminiz var. Oysa her şey çok basittir. Kendinizi Yeni Enerjide keşfettiğiniz zaman sizi şaşırtacak olan budur. Şöyle diyeceksiniz, “Keşke bunu bu denli zor hale getirmeseydim. Keşke bunu basit tutsaydım.” Böylece, özellikle sana bunu basit tutmanı söylüyoruz. Bir sonraki adım, bir sonraki adımı bilmiyoruz. Ve bilseydik bile bunu seninle paylaşmazdık. (kahkahalar) Bunu sen keşfedeceksin. Bunu istediğin biçimde yaratmak sana kalmış bir şey. Şu anda nerede olduğunu biliyorsun….nasıl bir yoldu biliyorsun, an’ın ne olduğunu şimdi biliyorsun….ve, şeyler sana gelmektedir. Ve bununla dans etmek sana kalmış bir şeydir. Biz bir sonraki adım, böyle bir adım varsa eğer, sonunda kim olduğunuzu bilmenin basitliği ve olağanüstü sevinci, keyfidir diyoruz, ve sonra, bunu nasıl gerçekleştirdiğinizi öğrenmek üzere size gelecek diğer insanlar için var olmanın merhametidir diyoruz. Bir sonraki adım budur.

8.SHAUMBRA’NIN SORUSU: Selam. 14 yıl önce çağrıda bulunduğunuz ve bizimle birlikte olduğunuz için hepinize teşekkürler. Çok şey saldığımı ve çok şeyi şifalandırdığımı hissediyorum, ve son olarak daha geçen ay, gerçekten kim olduğumu ve tanrısallığımı kabul edebildim. Ve bu kendimi iyi hissetmeme neden oluyor. Muktedir hissetmeme. Güçlü hissetmeme. Sanki gerçekten burada doğru yönde ilerliyormuşum gibi hissediyorum. Ancak çok inatçı olan bir sağlık sorunum var. Ve ben içime dönüp onunla konuşmaya çalıştım, ve ona sevgi yollamaya, ve onunla olmaya, ve ne istediğini sormaya çalıştım. Ama sınırlı bir başarı elde ettim. Burada benim gözden kaçırdığım ve bana yardımcı olabileceğin bir şeyin olup olmadığını merak ediyorum.

TOBIAS: Gerçekten – nasıl desek – sen bunda, şimdi farkettiğinden çok daha fazla başarılı oldun. Sen içindeki yenilenme işlemini, içindeki yeniden dengelenme işlemini başlattın. Bu sadece daha yüzeye çıkmadı. Onun için de hala oradaymış gibi hissediliyor. Ve sen buna bir baktırsan, hala orada olduğu görülecektir.

Ama biz sana şunu söylemek için buradayız, şu anda sana bakıyoruz, içinin derinliklerine bakıyoruz ve değişimleri başlattığını söylüyoruz, ve bu değişimler meydana gelmektedir. Şimdi, onlarla sabırlı ol. Sen onlara Şimdi’de olma enerjisini, yenilenme enerjisini, ve temizlenme, ve arınma enerjisini verdin. Evet bu rahatsız eden bir şeydir, çok uzun, çok uzun bir geçmişe sahip olan bir sorundur. Bu – nasıl desek – gerçekten salınacak son kalıntılardan biridir.

Ama kendi varlığın, kendi ruhun, bunu bırakmak zamanı olduğunu biliyor. En derin hücresel düzeyde, sizin DNA düzeyi dediğiniz düzeyde….muazzam değişimler meydana gelmiştir, öyle ki insanlar bunu bir mucizenin değiştirdiğini bile söyleyebilir. Değişimler gerçekten yüzlerini göstermek üzere hazır olduğunda, gerçek içsel biyolojik çalışma ortaya çıkmak üzere hazır olduğunda, bu çok hızlı gerçekleşecektir. İyi başardığını bil. Nasıl desek – an’da çok kaldığını ve içine döndüğünü ve bu çalışmayı gerçekleştirdiğini bil. Şimdi, sonuçlar ortaya çıkacaktır.

Shaumbra, çok çalışmadan ve kendinizi cezalandırmadan fiziksel bedeninizi yeniden uyumlamak yeteneğine sahipsiniz. Fiziksel bedeninizin yeni çalışmanıza doğru ilerlemesine ihtiyacınız var. Enerji ağı çalışmalarının şimdi tamamlanmasıyla, ve Dünya enerji ağları arasında şimdi gerçek bir potansiyel ve gerçek bir denge mevcutken, gelecekteki çalışmayı gerçekleştirmek için güçlü ve dengeli bir bedene ihtiyacınız var. Siz “şifa” sözcüğünü bile sevmiyorsunuz. Bedeninizi yeniden dengelemek ve yeniden yenilemek çok hızlı gerçekleşecektir. Bu çok hızlı gerçekleşecektir.

İçine dön. Bedenine konuş. Dinle. Onu dinle. Onu kutsa. Her bir hücreyi ve her bir molekülü sevdiğini bildir. Bedenine, ona ihtiyacın olduğunu ve onu sevdiğini bildir. Bedeniniz artık tüm o eski yükleri ve tüm o Eski Enerjileri taşımak zorunda değildir. Bedeninizin, değişen bilincinizi yakalamasına izin verin şimdi.

Gelecekteki çalışmalar için güçlü ve sağlıklı bedenlere sahip olmanızı istiyoruz. Yaşamınızda her türlü bolluğa sahip olmanızı istiyoruz. Bu şeylere ihtiyacınız olacak. Ve her şeyden öte, bunları hak ediyorsunuz. Sağlığı hak ediyorsunuz. Parasal bolluğu hak ediyorsunuz. Güçlü ilişkileri hak ediyorsunuz, bağımlı olduğunuz ya da sizi yıpratan ilişkiler değil, ama güçlülük üzerine kurulmuş ilişkileri hak ediyorsunuz.

Sevgili dostlar, bu önünüzdeki aylarda ilerlerken, enerji ağının tamamlanmasının ötesine geçerken, ve yeni çalışmanıza başlarken, artık derslerin olmadığını anlayın. Artık ders yoktur. Geçmiş şifalanmıştır. Geçmiş yeniden dengelenmiştir. Gelecek, sizin tarafınızdan yaratılacaktır. Artık dersler yoktur. Bu sağlık sorunlarının ve tüm diğer şeylerin yüküne ihtiyacınız yoktur….artık dersler yoktur. Ama, kim olduğunuzun tüm ifadesi olmak zamanıdır. Ve biz yanınızda olacağız. Tüm yol boyunca yanınızda olacağız. Hiç bir zaman yalnız değilsiniz. Kryon size şimdilik özel bir sevgiyle veda ediyor ve sizi kocaman kucaklıyor bugün.

Ve öyledir!

Kırmızı Meclis’in varlıklarından Tobias, Golden, Colorado’da yaşamakta olan Geoffrey Hoppe tarafından sunulmaktadır. Tobit’in mukaddes kitabında bulunan Tobias’ın öyküsü, Crimson Circle sitesinde bulunmaktadır.
www.crimsoncircle.com. Tobias materyelleri, bedelsiz olarak dünyanın her tarafında bulunan ışık işçileri ve Shaumbra’ya, Ağustos 1999 tarihinden beri sunulmaktadır. Bu tarih Tobias’ın, insanlığın yıkım potansiyelini aşıp, Yeni Enerjiye girdiğini söylediği tarihtir.

Crimson Circle, Yeni Enerjiye geçiş yapacak ilk insan (kılığındaki) meleklerden oluşan global bir ağdır. Bu kişiler, yükseliş halinin sevinç ve zorluklarını deneyimlerken, diğer insanların da yolculuğuna, paylaşım, ilgi ve yol göstererek yardımcı olmaktadır. Crimson Circle’in sitesine her ay 40.000’in üzerinde ziyaretçi, son materyelleri okumak ve kendi deneyimlerini tartışmak amacıyla girmektedir.

Crimson Circle her ay Denver, Colorado’da, Tobias’ın, Geoffrey Hoppe kanalıyla son bilgileri sunduğu yerde biraraya gelmektedir. Tobias, kendisinin ve Crimson Council’ın (Kırmızı Meclisin) diğer semavi varlıklarının, aslında insanoğlunun kanallığını yapmakta olduğunu bildirmektedir. Tobias’a göre, onlar bizim enerjilerimizi okumakta ve biz içimizde deneyimlerken, dışardan da bakabilmemiz için, kendi bilgilerimizi bize geri tercüme etmektedirler. Crimson Circle toplantıları herkese açıktır, ama LCV takdir edilir. Katılımı gerektiren hiç bir şey ve ödenmesi gereken bir aidat yoktur. Crimson Circle, dünya çapındaki Shaumbra’nın açık sevgisi ve bağışları yoluyla bolluğu kabul etmektedir.

Crimson Circle’ın en yüksek amacı, insan melekler ve öğretmenler olarak, içsel spiritüel uyanış yolunu yürümekte olan kişilere hizmet etmektir. Bu hıristiyanlıkla ilgili bir misyon değildir. Tersine, içsel ışık, merhamet ve ilgi bulabilmeleri amacıyla, insanları senin kapına getirecektir. Kılıçlar Köprüsü’ndeki yolculuğuna başlayan bu kendine has ve değerli insan sana geldiğinde, o anda ne yapman ve öğretmen gerektiğini bileceksin.

Eğer bunu okumaktaysan ve gerçek olduğunu ve bir bağın olduğunu hissediyorsan, sen gerçekten Shaumbra’sın. Sen insan (kılığında) bir öğretmen ve bir rehbersin. İçindeki tanrısallık tohumunun bu anda ve gelecek tüm zamanlar için çiçek açmasına izin ver. Hiç bir zaman yalnız değilsin, çünkü tüm dünyada bir ailen ve çevrendeki semavi boyutlarda melekler vardır.
Bu metni lütfen ticari amaç olmaksızın ve bedelsiz olarak dağıtın.
Lütfen bu bilgiyi, dipnotlar dahil bütünüyle kullanın. Tüm diğer kullanımlar, Geoffrey Hoppe, Golden Colorado’dan alınacak yazılı onayı gerektirir.
Telif hakkı 2001, Geoffrey Hoppe, P.O.Box 7328, Golden, CO 80403.
e-posta: tobias@crimsoncircle.com. Tüm haklar mahfuzdur.