Ders Oniki, Bölüm I: Ruh’la Yeni İlişkin

Kryon Yaz-Ortası Işık Konferansı’nda sunulmuştur

Breckenridge, Colorado

TOBIAS: Ve öyledir sevgili dostlar, bu alanda, bu kutsal enerjide, aileyle biraraya gelmekteyiz. Dün gece burada toplandığımızdan beri, bu odanın, bu kaldığınız otelin, bu dağın enerjisi artmaktadır. Enerji yapılanmaktadır. Bu odadayken sevgili dostlar, tepkilerinize hakim olmanın size zor geldiğini göreceksiniz, çünkü içinizde birçok değişim meydana gelmektedir. Siz salıvermektesiniz. Siz, uzun zamandır planlanan bir şeye yolu açmaktasınız. Bu yeni tanrısallığın yaşamınızda ortaya çıkabilmesi için, kendi içinizde ona yer açmaktasınız. Ve biz bugün özellikle bunun hakkında konuşacağız.

Sevgili dostlar, sizler yaşamınızdan eski enerjiyi salmaktasınız. Eskiden, yeniye geçmektesiniz. Burası, bunu yapabileceğiniz kutsal bir yerdir, ve bu kutsal bir zamandır. Dün akşam söylediğimiz gibi, bu zamana hazırlanmak amacıyla, biz sizinle günlerdir ve haftalardır ve hatta aylardır çalışmaktayız. Sonra da, Ruh’un, Kryon’un, Başmelek Mikail’in ve Kırmızı Meclisin enerjileri, yoğun bir şekilde sizinle çalışabilmemiz için sizi burada biraraya getirmiştir. Siz şimdi bu geçiş noktasına gelmektesiniz. Bu, yaşamınızda çok önemi olan bir geçiştir, ve aynı şekilde, yaşamınızdaki bütün insanlar için ve Tüm Olan için önemi olan bir geçiştir. Bu gerçekten kutsal ve kutsanmış bir andır.


Bu yeni enerji sınıfında her zaman, bizimle gelen misafirler olur. Bugün ziyarete gelen enerji, Yuvadan bir enerjidir. Bu enerji Yuvadan gelmektedir. Onlar ikinci çemberde toplanmaktadır. Sizler ilk çemberdesiniz. Onlar tüm çevrenize toplanmaktadır. Bu, Yuvanın, Krallığın, geldiğiniz yerin anımsanmasıdır. Siz orayı terk ettiğinizden bu yana, bu inanılmaz yolculuğa çıktığınızdan bu yana, binlerce ve binlerce yıl –ama o kadar da uzun olmayan bir zaman- geçmiştir. Bu, Krallıktan çıkıp, boşluktan geçerek, Dünya denen bu yere gelen meleklerin yolculuğudur. Bu inanılmaz bir yolculuk olmuştur, inanılmaz bir yolculuk! Ve bugün, Yuvanın enerjisi, kral ve kraliçenin enerjisi ziyarete gelmektedir. Bugünkü toplantımız sırasında bundan daha söz edeceğiz.

Bu odada ve ikinci çemberde toplanmakta olan Kryon’un enerjileri ve Başmelek Mikail’in enerjileri de vardır. Onlar da burada toplanmaktadır. Sizin burada bulunduğunuz süre boyunca, onlar da buradaydılar. Onlar, sizin bir çeşit mezuniyet, yeni bir başlangıç, ve yeni bir dönem kutlamalarınıza katılmak için toplanmaktadır.

Burada bir an duralım ve Ben Tobias’ın kim olduğunu ve yaşamınızda ne anlama geldiğimi anlatmama izin verin. Ben gerçekten Dünya üzerinde yürüdüm. Ben insan bedeni içinde çok, birçok kez Dünyada bulundum. Birçoğunuzla, birlikte çok zaman geçirdik. Biz birbirimizi Ault (Atlantis) günlerinden tanıyorduk. Biz birlikte çalıştık. Biz aramaktaydık. Biz içimizdeki tanrısallığı aramaktaydık. Oh, biz çok şeyler keşfettik! Çok şeyler öğrendik. Ama sevgili dostlar, sevgili melekler, tanrısallığımızı keşfetmedik. Bunun pek de mümkün olmadığını farkettiğimizde, Dünyanın bu aşamasını terk etmeyi seçtik. Biz yeni baştan başlayabilmek için, yıkım yoluyla gelecek bir yenilenmeyi seçtik. Böylece bu içerdeki tanrısal tohumun arayışına yeniden başlayabilirdik.

Ben, Tobias, o zamanlar çoğunuzu, birçoğunuzu tanıyordum. Birlikte, elele çalıştık. Birlikte dua ettik. Birlikte araştırdık. Birlikte güldük. Siz onun için benim enerjimi tanımaktasınız.

Yine biraraya geldiğimiz bir zaman oldu, ama ben insan bedeni içinde değildim. Biz aile olarak, Shaumbra olarak toplandık. Bu zaman, gezegeniniz üzerinde, 2000 yıl önceydi. Ben çoğunuzla, çoğunuzla yakından çalıştım. Bu, tartışacağımız, önemli bir zamandı. Benim enerjim size o zamandan tanıdık gelebilir. Ben rehberlerinizin, –(kendi kendine güler) eski rehberlerinizin yanısıra, sizinle birlikte yürüdüm. O zamandan beri de, sizi seven, sizin için aile enerjisini tutan, size güvence veren biri olarak, çok yaşamdır sizinle birlikte yürüdüm. Melekleriniz ve kişisel enerji gruplarınızla biz birlikte çalıştık. Bizim bir misyonumuz vardı. Bu Dünya yerinde yapılması gereken önemli bir şey vardı. Biz birlikte çalıştık. Uyanmak kararını aldığınız için, bir Işık İşçisi olmak kararını aldığınız için, bu zor ve yalnız yolu seçtiğiniz için, bilinç açısından eski enerji Dünyasını terk edip, yeni Dünyanızda yürümeye başladığınız için, ben, başkalarının yanısıra bu yaşamınızda sizinle yakından çalıştım.

Ben, Tobias ve Kırmızı Meclisten olan varlıklar, hem geceleri uyurken, hem de uyanık halinizdeyken, sizinle yakından çalıştık. Biz bunun, meleklerin zor bir yolculuğu olduğunu bilmekteyiz. Bu zamanın, her biriniz için meydan okuyan bir zaman olduğunu bilmekteyiz. Siz, daha önce hiç yapılmamış bir şeyi gerçekleştirmektesiniz. Ben sizinle çalışmaya devam edeceğim, ve Kryon’un, başmeleklerin ve tüm diğerlerinin enerjileri de sizinle çalışmaya devam edecektir. Siz yolunuza devam etmeyi seçtiğiniz sürece, meleklerin bu yolculuğuna devam ettiğiniz sürece, biz de sizinle çalışmaya devam edeceğiz.

Siz kimsiniz? Siz kimsiniz? Sizler, uzun, çok uzun bir zaman önce, uzun bir yolculuk yapmak üzere Yuvayı terk edenlersiniz. Siz Yuvayı terk ettiniz. Siz Krallığın rahatlığını terk ettiniz. Siz çok uzun zaman önce asıl ailenizi terk ettiniz. Yaratılışı ve Tüm Olan’ı terk ettiğinizde, Ateş Duvarından geçtiniz. Daha önce de birçok kez söylediğimiz gibi, bu sizi milyonlarca parçaya bölmüştü. Bu olay eski benliğinizi ve bilincinizi milyonlarca parçaya bölmüştü. Onlar yeniden biraraya geldiğinde, siz Tüm Olan’ın dışında bulunuyordunuz. Siz Yuvanın ve Krallığın ve Tüm Olan’ın dışında bulunuyordunuz. Bir boşlukta, bir hiçlikteydiniz. O, o kadar hiçti ki, siyah bile yoktu, bir vakum bile yoktu – hiç bir şey yoktu- içinde uyandığınız bir boşluktu.

Siz, sevgili dostlar, beraberinizde Yuvadan hiç bir şey getirmeden buna uyandınız. Kullandığımız mesele göre bu, hiç yükünüz yoktu anlamına gelmektedir. Size ait bir eşyanız yoktu. Gerçek anlamda anılarınız yoktu. Siz, hiçliğe uyandınız. Bu, yeni yolculuğunuzun bir bölümüydü. Yeni maceranızın bir bölümüydü. Ve bundan da, muazzam bir yalnızlık ve ayrılık ve suçluluk ve kızgınlık duyguları oluştu. Yuvayı terk ettikten sonra, asıl yaratılışı terk ettikten sonra boşlukta uyandığınızda, hiç bir şey yoktu. Yalnızlık ve ayrılık ve suçluluk ve kızgınlık ve keder ve bütünlüğe geri dönme hisleri, o zamandan beri sizinle birliktedir. Onun için geceleri ağlarsınız. Biz sizi duymaktayız. Biz bunun nasıl bir şey olduğunu anlamaktayız.

Ama siz bir yolculuktaydınız, sizi Yuva ve Krallıktan alıp, sonunda buraya, Dünya denen yere getiren büyük bir yolculukta. Arada da, evren dediğiniz yerde, çok maceralar yaşadınız. Yıldızları yaratanların sizler olduğunu biliyor muydunuz? Evrende hala yaratılışı yaratmakta olanlar da sizsiniz. Uyandığınızda evren yoktu. Hiç bir şey yoktu. Bu sizdiniz. Siz çok şey yarattınız!

Sonunda Dünyaya geldiniz. Yeni bir şey öğrenmek için Dünyaya geldiniz. Yolculuklarınız sırasında, sevgili dostlar, Yuva gerçek anlamda anımsanmamaktaydı. İçinde oyalandığınız evrende süregelen mücadele ve savaşlar, hep Yuvaya geri dönmenin bir yolunu bulmaya çalışmakla ilgiliydi. Bu savaşlar, diğerlerinden, diğer varlıklardan ve diğer meleklerden enerjiyi almaya çalışmaktı. Sizi Yuvaya geri götürecek yeterli enerjiyi edinmek umuduyla savaştınız onlarla. Ama bildiğiniz gibi, bu bir işe yaramamıştır. Bu işe yaramamıştır. Savaşlar onun için olmuştur. Anlaşmazlıklar onun için olmuştur. Onun için hala burada, Dünya üzerinde anlaşmazlıklar vardır. İnsanlar hala birbirinden enerji almaya çalışmaktadır, bir şeyler, bilgi, sevgi vs almaya çalışmaktadır, hala Yuvaya geri dönmenin yolunu bulmaya çalışmaktadır, hala o derin keder içindedir, hala yeniden birleşmeyi istemektedir. Onun için zaman zaman bu kadar kederlisiniz ve o çok derinlerde yatan Yuvada olmak arzusuna sahipsiniz.

Ve sevgili dostlar, yarattığınız bilinç sayesinde, Yuvanın bir parçasının şimdi buraya, bu çok kutsal alana gelmesi, bugün, şu anda sizi ziyarete gelmesi mümkün olmuştur. Yuva size gelmektedir!

Her birinizin, derin nefesler almasını rica ediyoruz. Bu Yuva enerjisini, bu sevgiyi, Ruhun sevgisini, kral ve kraliçenin sevgisini, asıl yaratılışın sevgisini ve enerjisini nefeslerinizle varlığınıza çekin. O, gerçekleştirdiğiniz çalışmayı onurlandırmak için, buna teşekkür etmek için ve sizi sevmek için gelmektedir. Yolculuğunuz sırasında gerçekleştirdiğiniz, yeni bir şey yaratmaktı. Siz Yuvayı terk etmeden önce, sadece tek bir yaratılışın olduğunu söylemiştik. Bu size çok garip gelse de, sadece tek bir yaratılış vardı. Bu yaratılışın içinde, bu Krallığın içinde, herşey birdi. Herşey tekil bir ifadeydi.

Terketmekle ve birçok yolculuğa çıkmakla gerçekleştirdiğiniz çalışmalar, Ruh için ikinci bir yaratılışın yaratılmasını sağlamıştır. Evet siz….siz, Shaumbra….siz, Işık İşçileri…siz, Ruhun kendi başına gerçekleştiremeyeceği bir şeyi gerçekleştirdiniz. Siz yolculuğu yaptınız. Bunu yapan sizlersiniz. Biz onun için sizi onurlandırmaktayız. Onun için Kryon, ayaklarınızı yıkamaktadır. Onun için biz size hayranlık duymaktayız.

Şimdi sevgili dostlar, Yuvayı terk ettiğinizde, çevresinde onu koruyan bir sargı olan küçük, küçücük bir tohumun dışında, beraberinizde hiç bir şey getirmediniz. İçinizde getirdiğinizin hepsi buydu. Bu, tanrısallık tohumuydu. Siz onu, yolculuk sırasındaki tüm günleriniz ve tüm zamanlarınız boyunca, bilincinizde ve varlığınızda taşıdınız. Bu tohum, onu göremeyesiniz diye, ve başkaları da göremesin diye, içinizde özenle korunmuş, özenle saklanmıştı. O bilincinizin derinliklerine gömülmüştü.

Şimdi, yolda giderken, içinizde bir şey hissettiniz. Yüzeyde görünenlerin ötesinde bir şeyin olduğunu hissettiniz. İçinizdeki bu tanrısal tohumun varlığını hissettiniz. Yolculuklarınıza devam etmenize neden olan şey budur. Bu tanrısal tohum hala içinizdedir, ve bildiğiniz gibi, uyanmaya başlamaktadır. Biz tohum terimini bir mecaz olarak kullanmaktayız sevgili dostlar, ama bu kimliğinizi oluşturan bütününün ayrılmaz bir parçasıdır. Bu, uygun zaman gelene kadar ortaya çıkmayacak bir biçimde, varlığınızın en derin düzeylerinde bulunmaktadır.

2.500 yıl kadar önce, bu tanrısal bilinç tohumunu – bizim bazen Mesih bilinci olarak adlandırdığımızı- var olduğu dış alemler ve boyutlardan getirmek için Dünyanın enerjisi uygun olmaya başlamıştı. Çünkü biliyorsunuz, bilinciniz gerçekte biyolojinizin içinde bulunmamaktadır. O, sizi çevreleyen düzeylerde ve alanlarda bulunmaktadır. Bu, film projektörünüze çok benzemektedir. Bilinç – film ve projektör- bir yerdedir, ve görüntü de başka bir yere yansıtılmaktadır. Siz bir anlamda, üçüncü boyuta yansıtılan, taşıdığınız bu bedene yansıtılan, üstünde yürüdüğünüz bu Dünyaya yansıtılan bilincinizin görüntüsüsünüz.

2.500 yıl kadar önce, bu bilincin daha fazlasını Dünyaya, realitenize, üç-boyutluluğunuza getirmeye başlamak, uygun hale gelmişti. O zamanlar, bu işleme yardımcı olmak amacıyla gelmeyi seçen ve meleklerden oluşan aileler vardı. Bununla üne kavuşan bireyler vardı. Buddha –Siddhartha- olarak anılan, birçoklarıyla birlikte gelen bir varlık vardı. Bilinci getiren sadece Buddha değildi. O zamanlar ve o zamanları çevreleyen sürelerde gelen herkesti.

Sonra, bir grup daha vardı, bizim Shaumbra dediğimiz ve 2000 yıl önce gelen. Siz, Mesih bilincini dışsal alanlardan Dünyaya getirmek zamanı olduğunu bilerek geldiniz. Sizler bunun taşıyıcılarıydınız. Siz bunun getirilmesine yardımcı oldunuz. Burada bulunanların çoğu, Yeshua ben Joseph ile birlikte yürümüştür. Çoğunuz o zamanlarda, (Yeshua’nın bulunduğu yeri) çevreleyen topraklarda yaşadınız.

Çoğunuz, Yeshua ben Joseph’ten hemen sonraki, enerjinin hala güçlü ve keskin olduğu zamanda geldiniz. Yeni kiliselerin (dini kuruluşların) yapılanmasına yardımcı oldunuz. Bu kiliseler, Mesih bilincinin özenle beslenip, büyütüleceği yerlerdi. Onun getirilmesine yardımcı olan sizlersiniz. Ne pahasına olursa olsun, Mesih bilincini getirmek ve Dünya üzerinde oluşmasını sağlamak için herşeyi yapacağını söyleyen sizlersiniz. O zamandan beri de bu zor yolculuğu yapmakta olan sizlersiniz. Siz içinizde bir şeyleri biliyordunuz. Önemli bir misyonun, sizin için yapılacak önemli bir çalışmanın olduğunu biliyordunuz. Hatta, insan olarak zevk alabileceğiniz şeylerden ödün vererek, bu çalışmayı gerçekleştirmeyi kabul eden sizlersiniz.

Sevgili dostlar, derin nefesler alın. Derin nefesler alın. Bu yaşamınızda gerçekleştirdiğiniz çok çalışmalar olmuştur. Bildiğiniz gibi, ‘olaylar’ bu kadar iyi gelişmeyebilirdi. Yıkım olabilirdi. İkinci Dünya savaşınızdan başlayan ve milenyum zamanına kadar gelen dönem çerçevesinde, bitiş olabilirdi, son olabilirdi. Ama bu olmamıştır. Burada oturuyorsunuz. Bir sonraki adıma hazır olarak, bir sonraki düzeye hazır olarak burada oturmaktasınız.

Ve bu nedir, bu sonraki düzey nedir sevgili dostlar? Bu sonraki düzey, Ruhla olan yeni ilişkinize gelmektir. Şimdiye kadar bu pek mümkün olmamıştır, ya da Tanrı’yı gerçek anlamda anlaması ve bilmek pek de kolay olmamıştır. Şimdiye kadar, gerçek kimliğinizi anlamak, kendinizi aynada bir melek olarak görmek pek de kolay olmamıştır. Bunun için çalışmanız ve mücadele etmeniz gerekmiştir. O zaman bile bu anlaşılması zor ve uzak görünmüştür. Ruh, sizden uzakta ve ayrı bir zihinsel kavram olarak görünmüştür. Bu size sanki, burada tam olarak ne yapılacağını bilmeden, Ruhu arzulayarak ve isteyerek ama Onunla olan ilişkinizi bilmeden, Dünyaya yerleştirilmişiniz gibi gelmiştir.

Perde kalın ve güçlüyken, eski enerji vardı. Ruhla pek ilişkide bulunamıyordunuz. Yeni enerjide, Ruhla yeni bir ilişki vardır. Bu, yakın ve kişisel olan bir ilişkidir. Bu, çok farkında olduğunuz bir ilişkidir. İçinizde derin bir anlayış vardır.

Sevgili dostlar, eski enerjide, herşeyi olduğu gibi kabul etmek zordu, çünkü perde kalın ve güçlüydü, ve oynanan oyun dualiteydi. Ama yeni enerjide, şeyleri kabul etmek kolaylaşacaktır, çünkü siz planın daha büyük bir kısmını göreceksiniz. Ruhla olan yeni ilişkinizde, bu yeni enerjideki şeylerin daha büyük görüntüsünü (vizyonunu) anlayacaksınız. İnsanların, yaptıkları şeyleri neden yaptığını, üzerinde bulunduğunuz yolun neden üzerinde olduğunuzu anlayacaksınız.

Eski enerjide, insan benliğinizi kabul etmek zordu. Siz bunu bir anlamda, Yuvayı terk etmenin cezası olarak algılamaktaydınız. Sonunda, ağrıları ve acıları ve zorluklarıyla, kendinizi fiziksel bir bedenin içinde buldunuz. Dünyaya gelmeden önce, siz süzülmeye ve uçmaya alışıktınız! Siz Krallıkta hafif olmaya alışıktınız. İçine geçtiğiniz yeni enerjide, insanlığınızı kabul etmek kolay olacaktır,çünkü oraya (insanlığınıza) hapsolmadığınızı anlayacaksınız. Onun size çok olasılıklar sağladığını da anlayacaksınız. O size birçok zevki de sağlamaktadır. O size, içinizdeki ışığı ifade etmeniz için bir araç olmaktadır.

Sevgili dostlar, sizler Ruhla olan yeni ilişkinize girmektesiniz. Eski enerjide “şimdi”de olmak, Tanrısal An’da olmak zordu. Siz geleceği ve aynı zamanda geçmişi düşünmekteydiniz. Yeni enerjide Ruh’la olan yeni ilişkinizde, siz her zaman “şimdi”de olacaksınız. Geçmiş salıverilmiş olacak, gelecek de daha yaratılıyor olacak ve bunlar sizi pek de ilgilendirmeyecektir. Siz yeni enerjide her zaman “şimdi”de olacaksınız.

Derin nefesler alın sevgili dostlar. Yuvanın enerjisini derin nefeslerle içinize çekin. O buradadır.

Eski enerjide, yaratılarınızda zarif olmak zordu. Yaratılarınız hantaldı, ve siz de gerçekleştirdiğiniz şeyin tam olarak ne olduğunu, ya da eylemlerinizin sonucunu pek farkında değildiniz. İşin içinde karma vardı, her zaman halletmek zorunda olduğunuz karma. Yeni enerjide, yaratılarınız zarif olacaktır ve onlar akacaktır. Dün gece söylediğimiz gibi, bu bir dalgaya binmek gibi olacaktır, dalga kırılmaya hazırlanırken, yenisi sizin için hazır olacaktır.

Eski enerjide değişimleri kabul etmek zordu. Siz eskilere tutunmak istediniz, çünkü bunu yapmakla kendinizi güvende hissederdiniz. Zor ve meydan okuyucu da olsa, kendinizi güvende hissederdiniz. Yeni enerjide, değişimin doğal ve kutsanmış olduğunu anlayacaksınız. Değişimi takdir etmeye, hatta sezinlemeye başlayacaksınız, ya da onun, yaratıcılığınızın süregelen ifadesinden başka bir şey olmadığını bileceksiniz.

Sevgili dostlar, derin nefesler alın. Şimdi sizinle burada birlikte olan Yuva enerjisini, derin nefeslerle içinize çekin.

Eski enerjide, pek de tanrısal bir dengeye sahip değildiniz. Siz, sözünü ettiğimiz gibi, ışık ve karanlık ve değişip duran üçüncü öge enerjilerine sahiptiniz. Yeni enerjide, içinizde tanrısal denge vardır. Dördün enerjisi vardır, sağlam olan ve güvenli olacak.

Eski enerjide, bireysel yaratılara, küçük yaratılara odaklandınız, ama yeni enerjide siz sınırsız darbelerle yaratacaksınız. Hesabınızda yüz doların olması sizi pek endişelendirmeyecektir. Arabanız bozulduğunda, fazla endişelenmeniz gerekmeyecektir. Küçük şeyler yaratmanıza gerek kalmayacaktır. Siz sınırsız darbelerle yaratacaksınız. Yeni enerji budur. Ruhla olan yeni ilişkiniz budur.

Sevgili dostlar, yeniden, derin nefesler alın. Derin nefesler alın.

Eski enerjide tutkulu olmak zordu. İçinizde o derin spiritüel tutkuya sahip olmak zordu. Yeni enerjide o tutku hep sizinle olacaktır. O kendini ifade etmenin yollarını arayacaktır. Ortaya çıkmanın yolunu arayacaktır. Sizinle birlikte yaratmanın yolunu arayacaktır.

Eski enerjide sevgili dostlar, ihtiyacınız olan şeyi yaratmak için, evinizden dışarıya çıkmanız gerekmekteydi. Yeni enerjide, Ruh’la olan yeni ilişkinizde, o şeyler size gelecektir. Bu, anlamanın ve kabul etmenin size zor geleceğini bildiğimiz bir şeydir, ama o gerçekten size gelecektir. Kapınıza gelecektir. Bir Işık İşçisi ve bir yeni enerji insanı olarak ihtiyaç duyacağınız herşey size gelecektir. O uygun zamanda orada olacaktır.

Yeniden sevgili dostlar, derin nefesler alın. Derin nefesler alın. Siz, Ruh’la yeni bir ilişki dönemine girmektesiniz, yeni bir ilişki.

Eski enerjide özgür iradeye, ama bir anlamda, çok kısıtlı olan bir iradeye sahiptiniz. Yeni enerjide, sınırsız olan, herşeyi bilen tanrısal iradeye sahipsiniz. Bu, Ruh’la olan yeni ilişkinizin bir parçasıdır.

Eski enerjide, iyi şeyler olduğunda, ya da yaşamınızdaki şeyler için bir Tanrıya ve meleklere teşekkür ederdiniz. Ama sevgili dostlar, yeni enerjide, bunun gerçekte içinizden geldiğini anlamaya başlamaktasınız. Bu kesinlikle içinizden gelmektedir. Bu, Yuvayı terk ettiğinizden beri taşıdığınız tohumdur.

Gelin, Ruh’la yeni ilişkinize girin şimdi. Bu ne kadar basit görünürse görünsün sevgili dostlar…..ne kadar basit görünürse görünsün, bunu yaşamınıza kabul etmek ve yaşamınızın bir parçası haline getirmek biraz da meydan okuyucu olacaktır.

Yaratıcı Dizisinin Onikinci Dersi: Gelin, Ruh’la yeni ilişkinize girin şimdi.

Şimdi, özellikle de bu yeni ilişkiyi yaşamınıza nasıl getirirsiniz? Onu varlığınızda nasıl tezahür ettirirsiniz? Bu oldukça basittir. Bu, gerçekten oldukça basittir. Bu, nefes almakla gerçekleştirilir. Nefes almakla gerçekleştirilir. Nefes alırken, bilinçli nefes alın, Ruh’la yeni ilişkinizin farkında olun. Derin nefesler alın şimdi. Ruh’la yeni ilişkinizi, nefesinizle içinize çekin. Bu, içerde bulunan tanrısallığınızı besleyecek ve geliştirecektir.

Derin nefesler alın. Yaşamınızda yaratmayı seçtiğiniz şey bolluksa eğer, bunu (nasıl, ne kadar olacağını) belirlemeyin, bolluğu nefesinizle içinize çekin, ve onun dışardan gelmediğini anlayın. O içinizden gelmektedir. Nefes aldığınızda, bu uyanmakta olan tanrısallığın, bu içerdeki Mesih bilincinin, olduğunuz bütünün dışsal düzeylerinizden, varlığınıza gelmesine izin vermektesinizdir. Onun yaşamınızda tezahür etmesine izin vermektesinizdir. Faturalarınızı öderken, bolluğu nefesinizle içinize çekin. Bolluğu nefesinizle içinize çekin. Bedeniniz ağrıdığında ve acıdığında ve hasta olduğunda sevgili dostlar, nefes alın, derin nefesler alın, biyolojik dengeyi nefesinizle içinize çekin.

İçinizde olan tanrısallık şimdi ortaya çıkmaktadır ama onun bir araca gereksinimi vardır. Realitenize gelebilmek için bir araca ihtiyacı vardır. O sizin şimdinize nefesiniz kanalıyla gelmektedir. Oh, bunu epeydir bilen ve yapan kişiler vardır, ve bu etkili de olmuştur, ama bu şimdi, her birinizin kullanabileceği gerçek bir araçtır. İçinizdeki tanrısallığı insan realitenize getirmeniz şimdiye kadar zor ve belki de neredeyse imkansızdı. Dünyanın toplu bilinci, onun kolaylıkla çıkmasına izin vermemekteydi. Onun için (bunu gerçekleştirmek) bu kadar zor ve meydan okuyucu olmuştur. Onun için bunu sizin zamanınızla yüzlerce yıldır arayan kişiler olmuştur. Ama şimdi bulunduğumuz bilinç noktasında ve zamanında, bunu yaşamınıza getirmek mümkündür.

Ve her an, onun siz olduğunu hatırlayın. Bedeniniz ağrıdığında, sağlığı nefesinizle içinize çekin. O zaman içinizde bulunan tanrısallık ortaya çıkıp, yaşamınızda ve bedeninizde tezahür edecektir. Derin nefesler alın, çünkü bu, uyanmakta olan tanrısallığı yaşamınıza getirmenin yoludur. Bu o kadar basittir ki. O kadar basittir ki.

Yaşamınızda ilişki sorunları olduğunda, neyin olmasını istediğinizi belirlemeyin, ama o anda nefesiniz yoluyla tanrısallığınızı ortaya çıkartın. Dengeli ilişkileri nefesinizle içinize çekin. Bu ilişkilerin nasıl olması gerektiğini açıklamaya çalışmayın, dengeli ilişkileri nefesinizle içinize çekin. Bunu bu şekilde ortaya çıkartmaya çalıştığınızda, tanrısal varlığınızla birleşirsiniz – sizin tanrısallığınız onlarınkiyle birleşir. İlişkinin düzeyini tümüyle yeni bir düzeye dönüştürürsünüz. Bunu da, dengeli bir ilişkiyi nefesinizle içinize çekmekle gerçekleştirirsiniz.

Bu, ateş için havanın gerekliliği gibidir. İçinizdeki tanrısal alevi tutuşturur. Onu realitenize, insanlığınıza getirir. Ruh’la yeni ilişkinizi, nefesiniz yoluyla oluşturursunuz. Nefesiniz yoluyla, Yuvanın özünü realitenize getirirsiniz. Bu bu kadar basittir.

Ne yapmanız gerektiğini merak ettiğinizde, ve kendi değerinizi sorguladığınızda ve bu yeni enerjideki misyonunuzu merak ettiğinizde, sadece kendi değerinizin bilincini nefesinizle içinize çekin. Onu derin nefeslerle içinize çekin.

Sevgili dostlar, bunu nefesinizle içinize çekmekle, tanrısallığınızın, bilincin dış alemlerinden, şimdi içinde bulunduğunuz realitenize girmesine izin verirsiniz. Nefesle onu içinize çektiğinizde, tanrısallık doğal ve yumuşak bir şekilde içeri girer. O, olduğunuz tüme girer. Hücrelerinize girer. İnsan bilincinize girer.

Tanrısallığınızı NEFESİNİZLE içinize çekin! Onun içerde olduğunu düşünmeyin! Şimdiye kadar yapmaya çalıştığınız şey buydu. Ault’ta, Atlantis ülkesinde, birlikte yapmaya çalıştığımız şey buydu. Onun içerde olduğunu düşünmeye çalıştık. Biz onu, teknoloji yoluyla içimize getirmeye çalıştık. Onu üç-boyutlu araçlarımızla keşfetmeye çalıştık. Geçmiş yüzyıllarda, Tanrı’ya ulaşacak yolu düşünmeye çalışarak, tanrısallıklarında var olduklarını düşünmeye çalışarak, aydınlanma yolunu arayan kişiler olmuştur. Bu, artık bildiğiniz gibi, zihin yoluyla gelemez. Ama Ruh’la yeni ilişkinizi nefesinizle içinize çekebilirsiniz.

Yaşamınızda Ruh’la yeni ilişkinize girin şimdi. Bunun için sahip olduğunuz araç, nefestir. Bu o kadar basittir ki sevgili dostlar, ama şimdiye kadar mümkün olmamıştır. Dünya üzerinde çok değişimler ve dönüşümler meydana gelmiştir. Kişisel olarak yaşamınızda, geçmiş yaşamları da içeren, atalardan kalma karmayı da içeren, çok şeyi salıverdiniz. Onları artık bıraktınız. Bu, Ruh’la yeni ilişkinin yolunu açmaktadır.

Özünüz buraya yapacağınız yolculuğu planlarken, bu zamanın (şimdiki zamanın), tanrısallıkla, Ruh’la, kendinizle yeni bir ilişkiye başlamak zamanı ve fırsatı olacağını biliyordunuz. Bunun sizin için bir değişim ve dönüşüm noktası olacağını biliyordunuz. Siz ne pahasına olursa olsun, burada bulunmak için değişimlerden geçmeyi kabul ettiniz, ve hatta gerekli dönüşümlerin gerçekleşmesi için, gelecek günlerde ve haftalarda meydana gelecek değişimlerden de geçmeyi kabul ettiniz. Bilinçli olarak nefes almanız, tanrısallığınızı içinize çekecektir. Bu, kendi tanrısallığınızı öne çıkartacaktır, tanrısallığınızla olan kendi yeni ilişkinizi. Nefes almak onu yaşama geçirecektir.

Bunu bilinçli olarak uygulamanızı rica ediyoruz. Ona bir beklenti yüklemeyin. Onu zihinselleştirmeyin. Tanrısallığınızı, kendi tarzınıza göre düşünmeye çalışmayın, çünkü bu acıtacaktır! (kendi kendine güler) O zaman kendinizi pek de iyi hissetmeyeceksiniz! Sadece nefes alın. Yuvadan getirdiğiniz bu tanrısallık tohumu, ortaya çıkmak için uygun zamanı beklemekteydi. Ve şimdi siz yeni enerjiye geçerken, bu gerçekten doğru zamandır. Ruh’la yeni bir ilişkiye sahip olmanın gerçekten zamanıdır. Onca zamandır hissettiğiniz yalnızlık ve ayrılık sevgili dostlar, artık tamamlanmaya hazırdır ve bu içinizden gelmektedir. Bu, içinizden gelmektedir.

Rehberlerinizin gitmesi gerekiyordu. Ruh’la ilişkinizi anlamaya başlayabilmeniz için, onların çevrenizdeki enerji alanını terk etmesi gerekiyordu. Yüzlerce ve yüzlerce yıldır, bir yaşamdan ötekine sizinle birlikte olan bu varlıkların, bir süreliğine ve özellikle de şu son birkaç yılda, geride durmaları gerekiyordu. Onun için bu dönem size bu kadar zor ve meydan okuyucu gelmiştir, ama kendi tanrısal tohumunuzu ortaya çıkartacak alanı size sağlamak amacıyla, onların geride durması gerekiyordu. Siz bu tohumu, Yuvayı terk ettiğinizden beri beraberinizde taşıyordunuz. Onun, içinizden ışımasının zamanı gelmiştir. Bu ögeleri ve bu ışığı, realitenize, günlük yaşamınıza, basit bir nefesle getirin.

Bilinçli olarak derin nefesler alın. Kendi tanrısallığınızı nefesinizle içinize çekin. O uyanmaktadır. Siz bunu yaparken, kişisel enerjinizin ve kişisel ışığınızın birkaç derece yükseldiğini, biz görebiliyoruz.

Yaratıcı Dizisinin Onikinci Dersi: Gelin, Ruh’la yeni ilişkinize girin şimdi. Bunun zamanıdır. Bunun zamanıdır. Ve kullanacağınız basit araç da, nefesinizdir. Biz bunu açıklamak için bir yıldır beklemekteydik. Biz beklemekteydik. Biz, Mesih bilincinin içinizde doğmakta olduğunu söyleyebilmek için, sizi salıvermelerden ve anlayışlardan ve bir dizi adımlardan geçirdik. Onun için şu anda yaşadığınız şeyleri deneyimlemektesiniz. Tanrısallık, içinizde doğmaktadır. Siz bu enerjinin Dünya denen yere getirilmesini sağladınız. Şimdi de, onun kendi içinizde doğmasını sağlamaktasınız. Onu realitenize basit bir nefesle getirirsiniz. Eğer onu fazla düşündüğünüzü fark ederseniz, durun. Sadece onu nefesinizle içinize çekin. Nefes almak, içinizdeki tanrısallığın ateşini alevlendirir.

Şimdi, size gelecek kişilerle, size “öğretmen” diyecek kişilerle birlikte oturduğunuzda, onlara nefesle ilgili bu basit tekniği anlatacaksınız. Ve onları önce diğer derslerden geçirmeden, bunun hakkında konuşacak olursanız, size inanmayacaklardır ve anlamayacaklardır. Bu dersin anlaşılabilmesi için, bu noktaya gelmeden önce, diğer derslerden tek tek geçmek önemlidir. Bu çok basittir ve bu çok saftır, ama herşeye rağmen, bildiğiniz gibi, meleklerin yolculuğu uzun ve zor olmuştur.

Bu bizim için ve bugün ziyarete gelen Yuvanın enerjisi için değerli bir andır. Şu anda sizinle paylaştığımız şeyin etkisini daha pek fark etmemektesiniz. Bu farkındalık, önünüzdeki günlerde “ah gerçekten, Tobias bana derin nefesler almamı söylemişti” dediğinizde, size gelecektir. Ve sonra da etkilerini hissetmeye başlayacaksınız. Bugün size getirileni ve bugün konuşulanları anlayacaksınız. Bilinçli olarak nefes almayı hatırlayın. Bu, sizin Ruh’la yeni ilişkinizi uyandıracaktır.

Sizinle bu gece yaptığımız konuşmayı tatlı ve kısa tutacağız. Bunu size sunmak konusunda hevesli ve heyecanlıydık. Bu, sevgili dostlar, gerçektir. Bu basittir. Bu şimdidir.

Gelin, Ruh’la yeni ilişkinize girin şimdi.

Biz sevinç içinde sizinle birlikte yürüyeceğiz. Yalnızlık hissi, yerini sevgi ve bütünlüğe bıraktıkça, yeni anlayışlara geleceksiniz. Ayrılık hissi yerini birliğe, kimliğinizin çekirdeğinde hissedilen derin bir birliğe, herşeyle ve Tüm Olan’la olan bir birliğe, kendinizle ve Ruh’la, insan ve Tanrı ile olan bir birliğe bıraktığında, gerçek benliğinize geleceksiniz. Yaratılışın gerçek yollarını öğrenirken, yaşamınıza nefesinizle bolluğu çekmeyi öğrenirken, yeni dengelenmiş biyolojiyi nefesinizle içinize çekmeyi öğrenirken, uygun ilişkileri nefesinizle içinize çekmeyi öğrenirken, gerçekten olduğunuz Altın Meleği nefesinizle içinize çekerken, biz sizinle birlikte olacağız. Gelin, şimdi, şu anda, bu zamanda, Ruh’la yeni ilişkinize girin. Siz onu hakkettiniz.

Ve öyledir.

Kırmızı Meclis’in varlıklarından Tobias, Golden, Colorado’da yaşamakta olan Geoffrey Hoppe tarafından sunulmaktadır. Tobit’in mukaddes kitabında bulunan Tobias’ın öyküsü, Crimson Circle sitesinde bulunmaktadır.

www.crimsoncircle.com. Tobias materyelleri, bedelsiz olarak dünyanın her tarafında bulunan ışık işçileri ve Shaumbra’ya, Ağustos 1999 tarihinden beri sunulmaktadır. Bu tarih Tobias’ın, insanlığın yıkım potansiyelini aşıp, Yeni Enerjiye girdiğini söylediği tarihtir.

Crimson Circle, Yeni Enerjiye geçiş yapacak ilk insan (kılığındaki) meleklerden oluşan global bir ağdır. Bu kişiler, yükseliş halinin sevinç ve zorluklarını deneyimlerken, diğer insanların da yolculuğuna, paylaşım, ilgi ve yol göstererek yardımcı olmaktadır. Crimson Circle’in sitesine her ay 40.000’in üzerinde ziyaretçi, son materyelleri okumak ve kendi deneyimlerini tartışmak amacıyla girmektedir.

Crimson Circle her ay Denver, Colorado’da, Tobias’ın, Geoffrey Hoppe kanalıyla son bilgileri sunduğu yerde biraraya gelmektedir. Tobias, kendisinin ve Crimson Council’ın (Kırmızı Meclisin) diğer semavi varlıklarının, aslında insanoğlunun kanallığını yapmakta olduğunu bildirmektedir. Tobias’a göre, onlar bizim enerjilerimizi okumakta ve biz içimizde deneyimlerken, dışardan da bakabilmemiz için, kendi bilgilerimizi bize geri tercüme etmektedirler. Crimson Circle toplantıları herkese açıktır, ama LCV takdir edilir. Katılımı gerektiren hiç bir şey ve ödenmesi gereken bir aidat yoktur. Crimson Circle, dünya çapındaki Shaumbra’nın açık sevgisi ve bağışları yoluyla bolluğu kabul etmektedir.

Crimson Circle’ın en yüksek amacı, insan melekler ve öğretmenler olarak, içsel spiritüel uyanış yolunu yürümekte olan kişilere hizmet etmektir. Bu hıristiyanlıkla ilgili bir misyon değildir. Tersine, içsel ışık, merhamet ve ilgi bulabilmeleri amacıyla, insanları senin kapına getirecektir. Kılıçlar Köprüsü’ndeki yolculuğuna başlayan bu kendine has ve değerli insan sana geldiğinde, o anda ne yapman ve öğretmen gerektiğini bileceksin.

Eğer bunu okumaktaysan ve gerçek olduğunu ve bir bağın olduğunu hissediyorsan, sen gerçekten Shaumbra’sın. Sen insan (kılığında) bir öğretmen ve bir rehbersin. İçindeki tanrısallık tohumunun bu anda ve gelecek tüm zamanlar için çiçek açmasına izin ver. Hiç bir zaman yalnız değilsin, çünkü tüm dünyada bir ailen ve çevrendeki semavi boyutlarda melekler vardır.

Bu metni lütfen ticari amaç olmaksızın ve bedelsiz olarak dağıtın.

Lütfen bu bilgiyi, dipnotlar dahil bütünüyle kullanın. Tüm diğer kullanımlar, Geoffrey Hoppe, Golden Colorado’dan alınacak yazılı onayı gerektirir. Telif hakkı 2001, Geoffrey Hoppe, P.O.Box 7328, Golden, CO 80403.e-posta: tobias@crimsoncircle.com. Tüm haklar mahfuzdur.

Sorular ve Yanıtlar

Yaratıcı (Yaratan) Dizisi – 13 Temmuz 2001
Ders Oniki, Bölüm I: Ruh’la Yeni İlişkin

Kryon Yaz-Ortası Işık Konferansında sunulmuştur

Breckenridge, Colorado

Bu, Yaratıcı Dizisinin Onikinci Dersini oluşturan üç bölümün ilkidir. İkinci bölüm, 13 Temmuz 2001 Cuma günkü Tobias mesajıdır ve üçüncü bölüm de, 14 Temmuz 2001 Cumartesi günü, Kryon ve Başmelek Mikail’in katılımıyla gerçekleştirilen birleşik kanallığın, Tobias kısmıdır.

TOBIAS: Ve öyledir, sevgili dostlar, sevgili Shaumbra, burada, bu kutsal alanda toplanmaktayız. Sizinle birleşmekten, bizi alanınıza davet etmenizden, sevinç duymaktayız. Birlikte olacağımız bu zamanın, uzun bir süredir beklentisi içindeydik! Dağdaki bu yere yapacağımız yolculuk bizi, sizin buraya gelmek için duyduğunuz heyecandan daha fazla heyecanlandırdı.

Burası bir sevgi yeridir. Burası, insanların, Shaumbra’nın, üç buçuk günü sevgi ve bağlılıkla geçirmek üzere, dünyanın her yerinden geldiği bir yerdir. Siz bu zamanda, Yaz-Ortası Işık Konferansı dediğiniz şey için geldiniz. Burada bulunan her biriniz, buraya güç kazanmak için geldi. Yolculuğunuz bununla ilgiliydi. Buraya yeniden güçlenmek ve yeniden “dolmak” için geldiniz. Buraya güçlenmek için geldiniz; böylece yenilenmiş ve yeniden güçlenmiş bir halde, yeni bir yaşamla dolmuş bir halde, ailenizin ve burada toplanan diğer insanların sevgisiyle dolmuş bir halde –oh, bu insanlar sizi yenileyecektir- Ruh’un, Kryon’un, Başmelek Mikail’in, Kırmızı Meclisin bütün varlıklarının ve burada toplanan tüm diğer varlıkların sevgisiyle dolmuş bir halde dağdan aşağıya inip, dünyanıza geri dönebileceksiniz.

Bu toplantı bizi heyecanlandırmaktaydı, çünkü sizin yakıt almak için durmaya ihtiyacınız olacağını bilmekteydik. Onun için biz de buna hazırlandık. Sizi bu haftasonu “doldurmak” ve yeniden enerjilenmenizi sağlamak amacıyla enerjileri uzun bir süredir getirmekteydik. Siz daha buraya geleceğinizi kesin olarak bilmeden bile, biz haftalar ve aylar öncesinden sizinle çalışmaya başladık. Buraya gelmenizin mümkün olabileceğine dair oldukça iyimserdik, ve biz hepinizle –hepinizle- bu zaman için çalıştık. Size şimdi yarayacak en iyi araçları ve enerjileri, bizim tarafta hazırlamaya koyulduk.

Eğer buraya kendinizi yorgun ve baskı altında ve aşağılarda bir noktada hissederek geldiyseniz, sizi bunun için kutlarız. Bundan utanmayın. Doğru alana geldiniz. Bu, sizin burada bulunmanız için doğru zamandır. Kendinize, içinizde hissettiğiniz yorgunluk ve tükenmişlik için izin verin. Oh, siz o kadar çok çalıştınız ki, sadece geçmiş yaşamlarınızda değil, sadece bu yaşamda değil, ama özellikle bu son yıllar çok zor geçmiştir, çünkü siz eski benliğinizden, yeni Tanrısal Benliğinize geçmekteydiniz. Bu küçümsenecek bir görev, bir hizmet değildir! Spiritüel fizik açısından kimliğinizin en çekirdeğinde,– duygularınızda, fiziksel varlığınızda, düşüncelerinizde, ve şeylerle baş etme yöntemlerinizde- kuantum değişimlerinden geçmektesiniz. Siz o kadar çok değişimden geçmektesiniz ki!

Zamanıdır. Dinlenmek için mola vermek zamanıdır. Onun için buradasınız ve onun için bu oda spiritüel enerjiyle dolmuştur. Tüm çevrenizdeki ve üstünüzdeki ve yanınızdaki ışıkları, pırıltıları görün. Bu alanda toplanan binlerce ve binlerce ve binlerce varlık vardır. Onların arasında çok iyi tanıdığınız varlıklar olduğu gibi, daha birlikte çalışmadığınız ama yeni bilincinize gelecek varlıklar da vardır. Onlar buradadır. Burası sizin mola yerinizdir. Buraya getirilen enerjilerin keyfini çıkartın. Biz hepimiz, bu günler boyunca size hizmet etmek için burada bulunmaktayız.

Bu aile toplantısının sonunda bu yeri terk ettiğiniz zaman, birçok yönden kendinizi hafiflemiş hissedeceksiniz. Beraberinizde getirdiğiniz yüklerin bazılarını arkanızda bırakmış olacaksınız. Eski benliğin bir parçasını, salıvermeye çalıştığınız eski benliğinizi geride bırakmış olacaksınız, ve şimdi bu enerjide, bu kutsal alanda, onu bırakabilirsiniz, çünkü bunun gerçekleştirilmesini sağlayacak çok yardım vardır burada. Çok yardım vardır.

Bildiğiniz gibi, bu geçtiğiniz haftada, sizinle özellikle çalıştık. Gördüğünüz rüyalar için sizden özür diliyoruz ama salıvermeniz açısından bunlar önemliydi! (kahkahalar) Biz sizinle bu gece ve burada bulunduğunuz her gece çalışacağız. Sonra uyanıp da, uykunuzu alamadığınızı söylediğinizde, bizi suçlamayın. (kahkahalar) Gerçekleştirilen çalışma çoktur, sadece burada sahne üzerinde değil, sadece bu balo salonunda değil, ama gittiğiniz her yerde. Burada özellikle yoğun ve sevgi dolu bir yenilenme enerjisi vardır. Bu, buradan ayrılırken, size güç verecektir.

Her birinizin yapacağı çok iş vardır. Işık İşçileri, Shaumbra, öğretmen ve yardımcılar olarak, gelecekte yapılacak çok iş vardır. Çok iş. Size ihtiyacımız vardır. Sizin enerjinize ihtiyacımız vardır. Onun için, bu gücü size verebilmek amacıyla toplanmaktayız burada. İçinden geçtiğiniz şeyleri şimdi, şu anda bırakmak zamanıdır.

Eski insan benliğinizi, bu bedene getirdiğiniz benliğinizi arkanızda bırakmaktasınız. Siz şimdi yeni bir insana, tanrısal bir insana, yeni enerji insanına dönüşmektesiniz. Bu değişim işlemi zordur ve meydan okumalar çekirdek düzeyinizdedir. Bu, bedeninizdeki ağrıların ve acıların nedenidir. Kendinizi bir gün iyi, bir gün kötü hissetmenizin nedenidir. Siz değişimlerin en derininden geçmektesiniz.

Son zamanlarda merak edenlere söylüyoruz – sizde bir gariplik yoktur. Bir gariplik yoktur. Siz sadece, insanların şimdiye kadar içinden geçtiği değişimlerin en büyük düzeyi dediğimiz şeyden geçmektesiniz. Bu, Alt (Atlantis) dönemlerinde ve Mu (Lemuria) dönemlerinde geçtiğinizden çok daha büyüktür. Bu çok daha büyüktür, çünkü Yuvayı terk ettiğinizden beri beraberinizde taşıdığınız Mesih tohumu – ama bilincinizin dışında derin, derin bir yerde saklanmış, üstü örtülmüş, sıkıştırılmış olan bu tohum- şimdi ortaya çıkmaktadır.

Dünya üzerinde yaşadığınız binlerce hayatta, tanrısallığınıza bu bilinçle hiç sahip olmadınız. Dünyaya gelmeden önceki binlerce yıllık zamanda da tanrısallığınıza bilinçli bir halde sahip olmadınız. Bu tanrısallık, bu içerdeki tohum şimdi ortaya çıkmaktadır. Ve kimliğinizin en derin düzeylerindeki değişimlere neden olmaktadır. Ve siz omuzlarınızın bazen neden ağrıdığına şaşıyorsunuz. (kahkahalar) Hislerinizin neden bir inip bir çıktığına şaşıyorsunuz. Siz çok büyük değişimlerden geçmektesiniz. Ve bunu da biliyorsunuz. İçinizde biliyorsunuz. Onun için de üzerinde bulunduğunuz zor yolda yürümeye devam etmektesiniz. Onun için bu üç buçuk günlük bir dinlenme molasıdır. Hazır buradayken, keyfini çıkartın. Size getirmekte olduğumuz sevgiyi ve enerjiyi ve gücü kabul edin. Sevgili dostlar, bu, oturduğunuz yere gelen ve buraya demirlenen, altın bir ışık sütunu gibidir. O buradadır ve hepiniz onu görebilir ve hissedebilirsiniz. Gerçekleştirdiğiniz çalışmaya hayranız!

Şimdi, tanrısallığınız, Mesih bilinciniz içinizde uyandıkça, sevgili dostlar, daha fazla değişimlerden geçmeye devam edeceksiniz, ama bunlar daha yumuşak olacaktır. Biz sörf benzetmesini kullanacağız. Şu anda siz bir dalgaya, Yeni Enerji dalgasına binmiş haldesiniz. Siz dalganın ucunda, doruğundasınız. Bu dalganın ön saflarında olan sizlersiniz. Oh, siz bu hissi tanıyorsunuz! Bu dalganın yumuşak ve akıcı olduğu günler vardır. Siz bu dalganın üstündesiniz. Önünüzü, Dünya üzerinde yaratılmakta olan yeni enerjinin potansiyelini görebilmektesiniz. Ve bu harikadır. Siz bu saf enerji dalgasıyla aktığınızı ve yükseldiğinizi hissetmektesiniz.

Ve öyle günler vardır ki sevgili dostlar, dalga kırılır ve siz de onunla birlikte göçersiniz! Dibe vurursunuz ve dalgalarda üstünüzden, tam tepenizden geçer. Seslenir ve şöyle dersiniz, “Sevgili Ruh, bana söylemeye çalıştığın nedir? Bilmem gereken nedir? Neyi yanlış yaptım?” Biz, bu hafta sonu burada toplanan hepimiz, hiç bir şeyi yanlış yapmadığınızı söylemek için buradayız! Size söylemeye çalıştığımız başka hiç bir şey yoktur. Siz sadece yeni enerji dalgasına binmiş bir haldesiniz. Onu yaratan, enerjilerle deneyler yapan sizlersiniz. Thomas Edison olarak anılan kişi gibi, en büyük mucitlerinizin bile arada bir başarısızlıkları olmuştur. Edison her zaman doğruyu ilk seferde bulmamıştır. Sizler, yeni enerjinin mucitleri ve mimarlarısınız. Arada bir göçmenize izin verin.

Bu enerjilerle çalışmaya devam ettikçe, ve tanrısallığın içinizden çıkmasına izin vermeye devam ettikçe, yeni bir şey meydana gelecektir. Dalganın üzerinde giderken, ve o batma hissi geldiğinde, ve dalganın kırılacağını anladığınızda, ve onunla birlikte düşeceğiniz endişesi ve korkusu size hakim olmaya başladığında…..yeni enerjide olacak şey – içinizdeki tanrısal ışıkla- birdenbire başka bir dalganın ortaya çıkacağıdır. Siz sadece yeni bir dalgaya geçeceksiniz. Çok yakında, dalgalarla birlikte kırılıp düşmektense, bir dalgadan ötekine atlayabileceksiniz. Bu neşeli bir şey olacaktır. Bu harika olacaktır ve siz eski dalganın kırıldığı yerden bir yenisine atlayabileceksiniz. Sonra bu dalga da kırılmaya hazırlanırken, bir sonraki yeni dalgaya atlayacaksınız. Siz sevgili dostlar, yeni enerjinin dalgasına bindiniz.

Bugünleri sadece salıvermek için kullanın ve bizim gelip size enerjisel masaj yapmamıza, enerjisel olarak sizinle çalışmamıza izin verin. Bu odada bulunup da konuşmacıları dinlediğiniz zamanlarda bile, içeriye akan enerjiler olacaktır. Geceleri uyuduğunuzda, sizinle çalışacağız. Sizin enerji kazandığınızı görmek istiyoruz! Sizin çalışmalara devam ettiğinizi, bütün Dünyanın ve üstündeki tüm insanların yeni enerjiye geçtiğini görmek istiyoruz. Geçişin anlamı, Yuvayı terk ettiğinizden beri hepinizin içinde saklı olan tanrısal bilincin ortaya çıkmasıdır.

Sorularınızı yanıtlamadan – ya da yanıtlamaya çalışmadan- önce, sizi ne kadar çok özlediğimizi her birinize söylemek istiyoruz. Çok uzun ve çetin bir yolculuk yaptığınızı biliyoruz. Sizi çok özlüyoruz. Yeni enerjiye geçtiğiniz zaman, sizi izleyip, orada size katılmak için sabırsızlanıyoruz.

Şimdi, bu gecenin sorularına başlamadan önce, her birinize, bizim size kanallık ettiğimizi söylüyoruz. Biz bu grubun, Shaumbra’nın bilincini okuyoruz. Biz bunu sadece size geri okumaktayız. Biz size kanallık etmekteyiz. Yaptığımız budur. Biz bilincinizi ve enerjinizi ve nerede olduğunuzu görüyor ve sadece size bunu rapor ediyoruz. Buna benzer toplantılarda daha önce de söylediğimiz gibi, gelecek soruların yanıtları için içinize bakmanızı, aynı zamanda içinize de bakmanızı rica ediyoruz. Bu gece sorulan soruları duyduğunuzda, kendi varlığınızın içine bakın. Rehberlerinize değil – çünkü onlar gittiler- Ruh’a değil, ve başka birine değil, Kryon’a değil, hatta Ben, Tobias’a da değil – yanıtlar için kendi varlığınızın içine bakın. Siz bunu yaparken, tanrısallığınız da yanıt vermeye başlayacaktır. Bunu uygulamaya başlarsanız, o da tepki vermeye, yanıt vermeye başlayacaktır. İçinize bakın. Bu, tanrısallığınızı yapılandıracaktır. Bu, bu ışığın gittikçe daha güçlü bir biçimde ortaya çıkmasını sağlayacaktır. Yanıtlar için içinize bakın. Sonra, biz de yanıtın bize göre tanımlanmış halini size geri vereceğiz. Sevgili dostlar, aileyle birlikte olduğunuz bu zamanın keyfini çıkartın. Ve bunu da söyledikten sonra, bu gecenin sorularına başlayacağız.

Linda Benyo (dinleyicilerin kartlar üzerine yazıp verdiği soruları okur): Tobias, buradaki (kafasındaki soruları ima eder) soruların bir çoğunu şimdiden yanıtladığın için sana teşekkür etmek istiyorum.

TOBIAS: Bunun nasıl olduğu eğlencelidir, değil mi!

SORU: Tobias, ben Yüksek Benliğimle konuştuğum zaman, Yüksek Benliğimi mi, yoksa egomu mu duyduğumu nasıl bileceğim?

TOBIAS: Bunu alıştırma yapa yapa, yakında öğreneceğini söylemek durumundayız. Herşeyden önce, egonla Yüksek Benliğin arasında bir ayırım olmadığını anlamalısın. Sen buna sanki egon, aşağılık ve insanca bir şeymiş de, Yüksek Benliğin de başka bir bilinç küresinde var olan yükselmiş bir melekmiş gibi bakıyorsun. Onları birleştirmeye başla. Ortaya çıkan yanıtı dinle. Nereden geldiğini yargılamaya çalışma. Sadece içini dinle. Eğer bunu yapmaya devam edersen ve bu alıştırmayı yaparsan, bunu saf bir hale getireceksin. Burada önemli olan Yüksek Benliğini ya da egonu dinlemen değildir, kendine sormaya devam ettiğin sürece, daha büyük bir gerçeğin girmesini sağlayacak bir kanal ya da yol açacaksın.

Cauldre (Geoffrey Hoppe) sizinle onun öyküsünü de paylaşmamızı rica etmektedir, çünkü o da başlarda pek emin değildi. Bunu yapmaya devam etmesi için onu yüreklendirip durduk. Ona zaman zaman tökezleyeceğini de söyledik. Bazen bazı öngörülerde ya da bazı kehanetlerde bulunmaya çalışıyordu, ve bunlar her zaman doğru çıkmıyordu, o zaman da kendine sinirleniyordu. Ama biz onu devam etmesi için sürekli yüreklendirdik. Şimdi bizimle kendi varlığı arasındaki farkı bilmektedir. Buna gittikçe daha fazla güvenmeyi öğrenmektedir. Her birinizi, içinize sormaya devam etmeniz için yüreklendirmekteyiz. Yanıtın nereden geldiğini belirlemeye çalışmayın. Hepsi içerden gelmektedir. Bunun alıştırmasını ne kadar çok yaparsanız, berraklığın ve gerçeğin ortaya çıkması o kadar kolay olacaktır. Bunu hergün uygulayın. Hergün uygulayın. Gittikçe daha güçlü bir biçimde ortaya çıkacaktır. Yanıt, içinizdedir.

SORU: Tobias, lütfen Shaumbra’yı biraz daha açıkla, Shaumbra’nın enerjisini.

TOBIAS: Sevgili dostlar, bundan yarın, tekrar toplandığımızda söz edeceğiz ama bu gece bir bölümünü yanıtlayalım. 2500 yıl önce ve 2000 yıl önce ve 1000 yıl önce özel enerji niteliklerini taşıyan melekler, yani insanlar, Dünyaya büyük akınlar halinde gelmiştir. Sadece bir kişi gelmemiştir. Bu sadece Siddhartha olmamıştır. Işığı getirmek için buraya gelen sadece Yeshua ben Joseph olmamıştır. Bu bütün bir insan grubu olmuştur.

2000 yıl önce, bunun bir parçası olan bir grup vardı. Sevgili dostlar, burada bulunanların çoğu ve bunu okuyanların çoğu, bu grubun bir parçası olmuştur. O zamanlar çoğunuz Kudüs denilen yerde olmanıza rağmen, hepiniz de orada bulunmamaktaydınız. Ama o zamanlarda, yarın sözünü edeceğimiz önemli bir niteliği getirmek için, Dünyaya geldiniz. Biraraya geldiniz. Toplandınız. Kendinizi Shaumbra olarak tanımladınız. Yapacağınız yolculukla ilgili, Dünyaya geldiğiniz zamanlara geri giden ve kendi aranızda ve bizimle yaptığınız anlaşmalar vardır. Birbirinizin gözünün içine bakın şimdi. Yapın bunu. Birbirinizin gözünün içine bakın. (dinleyiciler birbirinin gözüne bakar) Siz ailesiniz. Sevgiye bir bakın. Işığa bir bakın. Kısa bir an için bile olsa, yeniden biraraya gelmek için anlaştığınızı anımsayın. Çevrenize bakın. Bu Shaumbra’dır. Bu ailedir – Shaumbra, Yuvanın ailesi anlamına gelmektedir. Biz şimdi bu sevgide toplanmaktayız.

SORU: Tobias, benim sorum şu. Bir enerjisel tıp uygulayıcısı olarak, ben her zaman şifaların hızlı bir şekilde meydana geldiğini görmekteyim. Bu, herşeyin hızlanmaya başladığını gösteren şeylerden sadece biri. Uzuvların yenilendiğini, organların yenilendiğini vs görmeye başlayacak mıyız? Buna daha etkin bir biçimde nasıl yardımcı olabilirim?

TOBIAS: Gördüğünüz şifalar, özellikle de Işık İşçilerinden oluşan ailenizde gördüğünüz şifalar, git gide hızlanacaktır. Burada bulunan şifacılara ve yardımcılara, sadece bir enerji kanalı olduğunuzu hatırlatıyoruz. Siz sadece, o kişinin şifalanma potansiyeline, kendi zamanında ve kendi isteğiyle, hastalıktan çıkartacağı dersleri bırakmasına, köprü olmaktasınız. Şifalanmaya hazır olanlar –ve siz bu kişilere bu haftasonu çok rastlayacaksınız, çünkü onlar buraya şifalanmak için gelmiştir- buraya salıvermek için gelmiştir ve şifalar da hızlı gerçekleşecektir. Diğer insanlar, sevgili dostlar, öğrendiğiniz gibi, daha pek hazır değildir. Onlar çözümleri ve iyileşmeyi dışarıda aramaktadır. Onlar o derin içsel bakışı daha edinmemiştir. Ve bu zor olacaktır. Anımsayın, bu sizinle ilgili değildir. Bir şifacı olarak sizin etkinliğiniz ölçü değildir. Yarın (Dr.Eric Scott Pearl’ün konuşması), uygulayabileceğiniz çok güçlü şifa tekniklerini ve uygulamalarını dinleyeceksiniz. Elinizin altında bulunan bu şifa potansiyellerine kanal olmayı öğrenebilirsiniz. Ve evet, bu hızlı gerçekleşecektir.

Uzuvların yenilenmesi, yeni organlar – bunların hepsi mümkündür. Ama sizi uyarıyoruz. Sizi uyarıyoruz. Şifanın kapsamı hala, birlikte çalıştığınız alıcılara ve hastalara bağlıdır. Bir bacağın yeniden oluşmasını, bir yarayı iyileştirmekten daha zor kılan biyolojik ve fiziksel durumlar da söz konusudur. Yerkürenin fizik kanunları hala işin içindedir. Onun için sizi uyarıyoruz. O yüksek dalgaya binerseniz, ve şeyler pek de sizin istediğiniz şekilde gelişmezse, ve siz bir süreliğine düşerseniz, sadece dalgaya yeniden binin ve onunla tekrar gitmeye başlayın.

Burada sözünü ettiğin bu şeylerin hepsi, şimdi var olan potansiyellerdir. Sizler, Shaumbra, dünyanın her yanındaki Işık İşçileri, bu enerjiyi gerçekten getirmekte olan kişilersiniz. Makinaları kapsamasa da, en ileri teknolojilerden bazılarını öğrenmek için bu alana geldiğinizi biliyor muydunuz? Bu, Ruh’un yeni teknolojisidir. Şimdilerde kullandığınız ya da modern aletlerinizi de kapsayan, ama farklı bir şekilde kullanılan, sadece bedeni görmek için değil, aynı zamanda varlığın ruhunu da görmeyi içeren en ileri teknolojileri, içsel bakışı edinmeyi öğrenmek için de buraya geldiniz. Siz bu konferansa tıbbın en ileri gelişmelerinden bazılarını, DNA düzeyinizde meydana gelen şeylerin en ileri anlayışlarından bazılarını öğrenmek için geldiniz, ve bu da sevgili dostlar, çok basit olarak, tanrısallığınızın uyanışıdır. Tanrısallığınız, DNA’nızın çevresine sarılıdır. Siz onun için buradasınız. Anında meydana gelecek şifanın tüm potansiyeli oradadır. Uzuvların yenilenmesi, yaşamın uzaması potansiyelinin tümü oradadır, ama Thomas Edison gibi büyük bir insanın bile zaman zaman tökezlediğini anlayın. O her zaman doğruyu ilk seferde bulmamıştır. Kendinize izin verin. İşleminiz sırasında kendinizle sabırlı olun.

SORU: Tobias, çocuklara ne öğretmeliyiz? Onlar yeni enerjide sadece bizi mi beklemektedir?

TOBIAS: Sevgili dostlar, siz pek anlamamaktasınız. Siz, yeni enerjiye yolculuk yapan ilk kişiler olarak anımsanacaksınız. Orada sizi bekleyen çocuklar yoktur. Yeni enerjide ermiş varlıklar ya da başmelekler yoktur. Orada sizi bekleyen bir Tobias yoktur. Orada sizi bekleyen bir Yeshua ben Joseph yoktur. Sizsiniz. O köprüyü yaratan sizsiniz. Eskiden yeniye uzanan köprüyü sevgiyle oluşturduğunuz için, katlandığınız şeyler için, özverileriniz için anımsanacak olanlar sizsiniz.

Çok özel ve eşsiz niteliklere sahip olan çocuklar gelmektedir şimdi, ama onlar, öğretmenleri olasınız diye size bakınmaktadır. Onun için biz, yaptığınız işin bu kadar önemli olduğunu söylemekteyiz. Onlar size bakınmaktadır. Evet, bu boşluktan geçmek ve sizin geçtiğiniz bu karanlık ve zor ve yalnız yolu yürümek onlar için daha kolay olacaktır. Daha kolay olacaktır, çünkü onlar öbür tarafta insan kılığında bir rehbere sahip olacaklardır. Onları yüreklendiren ve başarabileceklerini söyleyen birine sahip olacaklardır. Ve bu da siz olacaksınız. Biz size bunu tekrar tekrar söylemeye devam edeceğiz. O dalgaya binen sizlersiniz. Öğretmenler olacak kişiler sizlersiniz. Onun için biz sizden fiziksel bedenlerinizin içinde burada, bu Dünyada kalmanızı rica ettik – ve bu gece bunu yeniden rica etmekteyiz- burada kalmanızı, çünkü öğretmenlere ihtiyacımız vardır. Gelmekte olan yeni çocukların öğretmenlere ihtiyacı olacaktır. Bizim size ihtiyacımız vardır.

SORU: Biz 2012 ve bütün bunlar hakkında çok şey duyduk – ne demek istediğimi bildiğinden eminim. Ben görsel bir kişiyimdir ama Dünyanın titreşimini yükseltmekte başarılı olur da mezun olursak, yaşamın nasıl olacağını hiç düşünemiyorum. Hala işe ya da paraya ihtiyacımız olacak mıdır? Yemek yemeye, ekip biçmeye ihtiyacımız olacak mıdır? Lütfen boşlukları doldurmama yardım et. Teşekkür ederim.

TOBIAS: Sevgili dostlar, öncelikle 2012’nin sabit bir tarih olmadığını söylemeliyiz. Bunu kabul edin. Bu yansıtılmış bir zamandır. Şeyler 31 Aralık 2012’nin gecesinde birdenbire değişmeyecektir. Biz sık sık kehanette bulunmayız, ama bu sefer bulunacağız. (kahkahalar)

2012 yılı için öngörülmüş, yansıtılmış olan bir kuantum sıçrayışı ya da dönüşümü vardır. Bu tarihin sihirli bir yanı yoktur. Daha önceki mesajımızda da söyledik, sizin ve diğer insanların gerçekleştirdiği çalışmalar yüzünden, aslında programın ilerisindesiniz, aslında ilerisindesiniz. Kendi içinizdeki kuantum sıçrayışı için 2012 yılını beklemeyin. Buna şimdi sahip olabilirsiniz, ve bir kere sahip olduktan sonra, ve içinizdeki bu tanrısallığı ortaya çıkarttıktan sonra, bu bir başkasını etkileyecektir, sonra da bir başkasını etkileyecektir. Meydana gelecek olan kuantum sıçrayışı budur.

Bunun kişisel olarak senin için anlamı nedir? Bu gece söyledik – dalgaya binip sonra da düşmek, göçmek yerine, bir dalgadan ötekine bineceksiniz. İşiniz artık bir iş gibi gelmeyecektir size. Onun içinde çok sevgi olacaktır. Sanki size büyük miktarlarda ödeme yapılıyormuş ve siz de bununla ne yapacağınızı bilmiyormuşunuz gibi görünecektir. Bu çok daha kolay olacaktır. Şimdi içinden geçtiğiniz mücadeleler gibi olmayacaktır. Bedeniniz ve zihninizin, ruhunuzla daha iyi bir bağlantısı olacaktır. Onlar ahenk içinde birlikte çalışacaktır.

Bu dönüşümün, bu yeni enerjinin neye benzeyeceğini biz sizin adınıza tanımlamak istemiyoruz. Biz bilmiyoruz. Hiç kimse daha orada değil. Hepinizin içinde gördüğümüz şeyi temel aldığımızda, hızla meydana gelen, ama tanrısal bir doğaya sahip olan bir yaratılış olduğunu biliyoruz. Bu, sadece daha büyük bir ödemeyi yaratmakla sınırlı değildir, çünkü böyle bir şeyin anlamı size az gelecektir. Herşeyin size geldiğini göreceksiniz. Bunlar için mücadele etmenize gerek kalmayacaktır. Siz orada olacaksınız. Bunun ne kadar kolay olduğuna şaşacaksınız, ve gözlemlerimize dayanarak, bunu deneyimlemeye başlayan kişilerin olduğunu söyleyebiliriz size. Bu o kadar kolaydır ki, kabul etmekte zorlanabilirsiniz. Bunu zorlaştırmak için özellikle baltalamaya çalışabilirsiniz. Mücadelenin olmaması, zorlukların olmaması sizi rahatsız edebilir. Hiçbir şey (yapmadan) birşeylere sahip olduğunuz hissine kapılabilirsiniz. Yeni enerjide, siz ona geçerken, mücadele yok olmuştur. Mücadele salıverilmiştir.

Biz önünüzdeki yılda, yeni dizimizde bundan daha çok söz edeceğiz. Biz bundan tekrar ve tekrar, siz bıkıncaya kadar söz edeceğiz. Bunun artık sizinle ilgili olmadığını söylemeye devam edeceğiz. Bu, eski benlikle ilgili değildir. İhtiyaçlarınızın, eskiden olduğu şekilde karşılanmasına gerek yoktur. Onlar yeni bir şekilde karşılanacaktır. Küçük ayrıntılar hakkında pek endişelenmenize gerek yoktur. Bu sizinle ve ne kadar paraya sahip olduğunuzla ve ne kadar sağlıklı olduğunuzla ilgili olmayacaktır. Siz şimdi, hizmette bulunan kişiler olduğunuzu anlayacağınız yeni bir bilince geçeceksiniz. Öğretmenler olan sizlersiniz. Ve tüm ihtiyaçlarınız da kesinlikle size uygun olarak gelecektir. Bunları size getirenin Ruh ya da melekler olmadığını anlayın. Bunları yaratan sizsiniz. İçinizde, uygun olan tüm şeyleri ortaya çıkartan, yeni bir denge, yeni bir titreşim olacaktır.

Bu yeni enerjide de hala bazı meydan okumalar olacaktır. İnsanların hepsi, birdenbire yeni enerjiye geçmeyecektir. Bu tek tek olacaktır. Bu bireysel olacaktır. Tanrısallığın yeni bilincinde, bunun sizi zorladığını göreceksiniz sevgili dostlar, daha pek uyanmamış insanlarla çalışmak size çok meydan okuyacaktır. En derin düzeyinizden onlara empati duyacaksınız. Onların geçtiği şeyleri görmek, “Kılıçlar Köprüsü”nden geçmek için yapmak zorunda oldukları uzun yürüyüşü bilmek, acıya neden olacaktır. Kendinizin bundan nasıl geçtiğini anımsayacaksınız. Bu oturumlarda daha önce de söylediğimiz gibi, Dünya üzerindeki acıyı görmek, diğerlerinin yaşadığı ve başkalarına da yaşattığı acıyı görmek, sizin en büyük meydan okumanız olacaktır. Bu, sizi zorlayacak en büyük meydan okumalardan biri olacaktır. Bir parçanız gitmek isteyecektir. Diğer insanların acılarını izlemek çok zor olacaktır. Onun için biz böyle toplanmakta ve bu şekilde konuşmakta ve sevgimizi getirmekteyiz, çünkü sizden yolculuğa devam etmenizi rica etmekteyiz.

SORU: Tobias, DNA’daki değişimlerle bağlantılı olan acı ve rahatsızlığı nasıl salıverebiliriz?

TOBIAS: Bu mükemmel bir sorudur. Bu, bizim sizde dikkatle incelediğimiz, meydana gelenleri gözlemlediğimiz bir şeydir. Sizler, bu değişimlerden geçen ilk kişilerin arasındasınız, ve sizin tam olarak nelerden geçeceğinizi önceden bilmek bizim için zordu. Biz şimdi öğrenmekteyiz, çünkü siz hem bizimle, hem de birbirinizle iletişim kurmaktasınız. İçinden geçtiğiniz acıları ve ağrıları öğrenmekteyiz. Burada bulunan ve bu dünyada aile olan kişilerin, bu ağrı ve acıları yatıştırmak ve hafifletmek amacıyla yarattığı ve geliştirdiği çok, birçok yeni yöntemler, tıbbi işlemler ve homeopatik işlemler vardır. Biz, bu yeni şeylerin yaratılmasına yardımcı olan kişilerle çalışmaktayız. Daha önce de söyledik, biz ortaya çıkmakta olan birçok yeni teknolojinin ve şifa çalışmalarının farkındayız. Bizim bakış açımıza göre de, bunların yakında ortaya çıkacağını bilmekteyiz. Bunlar üzerinde hala çalışmalar yapılmaktadır.

Bildiğimiz bir şey de, bu odada, çok basit teknikler, bu rahatsızlıkları yatıştıracak teknikler üzerinde şimdiden çalışan ve bunları geliştirecek kişilerin olduğudur. Bu çok basittir sevgili dostlar, çünkü bu, kişinin bedenindeki uygun yerlere ve enerjisine, ağrıların bazılarını yatıştırmaya yarayacak enerjinin transfer edilmesidir. Siz birbirinize bu işlemlerde yardımcı olacaksınız. Ama bu arada sevgili dostlar, kendiniz için yapabileceğiniz en iyi şey, bedeninizi sevmektir, varlığındaki her bir hücreyi sevmektir, olduğunuz kişiyi sevmektir, çünkü yolladığınız bu titreşim, kimliğinizin en derin düzeyinde çok takdir edilmektedir. Bedeninizi sevmeyi hatırlayın. Kendinize bu tanrısal enerjiyi yollamayı hatırlayın. Onu varlığınızın bütün parçalarına yollamayı hatırlayın. Bu, şu anda en büyük etkiyi sağlayacaktır.

SORU: Tobias, spiritüel büyümemi kısıtlıyor gibi görünen geçmiş eylemleri nasıl kabul edebilir, şifalandırabilir ve kendimi affedebilirim?

TOBIAS: Geçmiş yaşamlardan kalma ve ödediğiniz bir karmanın olduğu durumuyla başa çıkmak, insanca koşullarda zordur. Yakınlarda açıkladığımız gibi, bu sadece sizin geçmiş ruh-yaşantılarınız değildir, aynı zamanda ailenizin soyu, atalarınız ve kan bağlarınızdır. O zamanlar neler yapıldığını tam olarak bilmemenin, kimin kafasının kesildiğini bilmemenin, ne gibi şeylerin yapıldığını bilmemenin, ama yine de bunları bırakmak zorunda olmanın zor olduğunu biliyoruz. Ancak bunda bir kutsama vardır. Bunların ne olduğuyla ilgili belirli ve canlı bir anıya sahip olsaydınız, bunaltıcı olurdu. Bu, bunaltıcı olurdu. Bunların hepsinin neler olduğunu bilmeye gerek yoktur.

Ancak sevgili dostlar, kendinizle baş başa sessiz bir zaman bulduğunuzda, bir an için oturun ve ve sizi çevreleyen enerjileri gözlemleyin. Çevrenizdeki çemberi gözlemleyin. Bu, geçmiş yaşamlarınızın kimlikleridir. Hatta atalarınızın soyunun kimlikleridir. Onların hepsi çevrenizde durmakta ve gerçekleştirdiğiniz çalışma için sizi alkışlamakta, yüreklendirmektedir. Bu yaşamınızdaki şeyleri bıraktığınız zaman, zorluklardan geçip, bunlarla başa çıkmayı öğrendiğiniz zaman, sadece bu yaşamınızdaki kendinizi şifalandırmamaktasınız. Kimliğinizin geçmişini de şifalandırmaktasınız. Ailelerinizin, kan bağlarınızın da geçmişini şifalandırmaktasınız. Daha Dünyaya gelmeden önceki geçmişinizi şifalandırmaktasınız. Daha önce de söylediğimiz gibi, siz olduğunuz bütün kimliklerin seçilmiş, atanmış “yükseliş adayı”sınız. Onun için gerçekleştirmekte olduğunuz çalışma bu kadar önemlidir. Bundan geçmenin zor olduğunu anlamaktayız sevgili dostlar, ama siz gerçekten geçmişin kitabını yeniden yazmaktasınız. Siz, geçmişte yapılmış olanları şifalandırmaktasınız.

Aynı zamanda, siz meydan okumalarınızdan ve salıvermelerden ve şifalardan geçmekteyken, geçmiş yaşamlarınızın enerjilerinin de Dünyanın içinde tutulduğunu anlayın. Geçmişte ölmüş birinizin enerjisini, Dünya uygun bir zamana kadar tutmuştur. Uygun zaman şimdidir. Dünya geçmişin enerjilerini şimdi bırakmakta, salıvermektedir. Bırakan sadece siz değilsiniz, Dünya da bırakmaktadır, volkanlarla ve depremlerle, rüzgarlarla, Dünyanın doğal hareketleriyle. O, bu değerli ruh, şimdi sizi geçmişten özgür kılmaktadır. Ve evet, bu bedeninizin de ağrımasına neden olacaktır. Eğer Dünyanın şu anda salıverdiği yerlerinde yaşıyorsanız, bu, bedeninizde ve zihninizde epeyi bir çelişkiye neden olacaktır. Eğer deprem kuşaklarının ve volkanların ve güçlü rüzgarları kendine çeken yerlerin yanıbaşında yaşıyorsanız, bunlar sizi etkileyecektir. Bunlar yaşanması zor ve meydan okuyucu yerlerdir. Sizin, Shaumbra’nın oralarda bulunmasının bir nedeni olduğunu düşünmüyor musunuz?

SORU: Tobias, bu yaşamımızda yükselişi nasıl başaracağız?

TOBIAS: Bu yaşamınızda yükselişi başarmayı arzulamamakla! (kahkahalar) Sevgili dostlar, biz bunu çok sık duyuyoruz. Biz dualarınızı duyuyoruz, hepsini. Biz konuşmalarınızı duyuyoruz. Biz sövdüğünüzü bile duyuyoruz, ama pek de umursamıyoruz! (kahkahalar) Çünkü şu anda birisinin zihninde söylediği gibi bu “kokan gezegeni” (kahkahalar) terk edip de bir daha hiç geri gelmek isteyenlere, çok kötü bir haberimiz var: Biz bir başka yaşamda yeniden sizinle birlikte bunun gibi olan gruplarda oturacağız! Siz yeni bir bedenin içinde olacaksınız ama biz size aynı öyküleri anlatıyor olacağız!

Siz Yuvayı binlerce, binlerce yıl önce terk ettiniz, ama biz göz kırparak eklemekteyiz, bu o kadar da uzun bir zaman önce değildi. Bildiğiniz biçimiyle yaratılışın o kadar da yaşlı, eski olmadığını biliyor musunuz? Zaman, bir anlamda, ileriye gittiği kadar, geriye de gitmektedir. Yuvayı terk etmeniz o kadar uzun bir zaman önce değildi. Yuvayı terk ettiniz ve boşluktan geçtiniz. Yıldızları yarattınız. Bu evreni, oyun alanınızı yarattınız. Herşey pek de yolunda gitmediğinde, bu Dünya yerine geldiniz, ama bu kararın arkasında bilgelik ve tanrısallık yatıyordu.

Bu Dünya yerine yeni bir tanrısallığı doğurmak amacıyla, yeni bir dengeyi oturtmak, bir yuva yaratmak, yeni bir ev yaratmak için gelmektesiniz. Siz bunun için buradasınız. Bu dünya bir yuvadır. Siz şimdiye kadar yaratılışın tümünde görülmemiş bir yeni tanrısallık çeşidini doğurmaktasınız. Siz buraya yeni enerjiyi, bizim “ikinci yaratılış” dediğimizi yaratmak için gelmektesiniz.

Sevgili dostlar, yükseldiğiniz zaman, Yuvaya geri dönmemektesiniz. Yuva ergeç buraya, size gelecektir. O buraya gelecektir. Bunu en iyi şekilde nasıl ifade edeceğimizi pek bilemiyoruz – Yuvaya geri dönemezsiniz. Dönemezsiniz. Ama Yuva size gelebilir. Yaratılış, Tüm Olan, İlk Çember, sizin olduğunuz yere genişleyecektir. O size gelecektir. Yükselmek demek, sizin doğurduğunuz bu yeni yerde parlayan tanrısallığınızın olduğu bu yeni enerjiye girmek demektir. Bu, Yuvaya GERİ dönmekle ilgili değildir. Bu, daha önce gerçekleştirilemeyen yeni bir şeyi Ruh için yaratmakla ilgilidir. Burada bulunan sizler…….siz Tüm Olan’ın dışında bulunmaktasınız. Oh, Cauldre bu konuda bize tekrar tekrar meydan okudu, ama biz, Krallığı terk ettiğinizde, Tüm Olan’ın dışına çıktığınızı söylemeye devam edeceğiz. Ama bir gün, Tüm Olan size gelecektir. O genişleyecektir. Krallığı terk etmenizin tüm nedeni budur.

Bu üç buçuk günü (Yaz-Ortası Işık Konferansı), yenilenmek ve yeni bir güç ve yeni bir anlayış kazanmak için kullanın. Bu üç günü, bırakmak isteyip de, inatla size yapışmış gibi görünen şeyleri bırakmak için kullanın. Bu üç günü aileyle birleşmek, birbirinizi sevmek ve inanılmaz bir yolculukta olduğunuzu anlamak için kullanın.

Sizi derinden sevmekteyiz, ve bu dağbaşında şimdi sizinle toplanmış olan onbinlerce varlıktan, bütün bu şeyleri size getirmek için gelen bu varlıklardan anlayacağınız gibi, hiç bir zaman yalnız değilsiniz!

Ve öyledir.

—————————————

Kırmızı Meclis’in varlıklarından Tobias, Golden, Colorado’da yaşamakta olan Geoffrey Hoppe tarafından sunulmaktadır. Tobit’in mukaddes kitabında bulunan Tobias’ın öyküsü, Crimson Circle sitesinde bulunmaktadır.

www.crimsoncircle.com. Tobias materyelleri, bedelsiz olarak dünyanın her tarafında bulunan ışık işçileri ve Shaumbra’ya, Ağustos 1999 tarihinden beri sunulmaktadır. Bu tarih Tobias’ın, insanlığın yıkım potansiyelini aşıp, Yeni Enerjiye girdiğini söylediği tarihtir.

Crimson Circle, Yeni Enerjiye geçiş yapacak ilk insan (kılığındaki) meleklerden oluşan global bir ağdır. Bu kişiler, yükseliş halinin sevinç ve zorluklarını deneyimlerken, diğer insanların da yolculuğuna, paylaşım, ilgi ve yol göstererek yardımcı olmaktadır. Crimson Circle’in sitesine her ay 40.000’in üzerinde ziyaretçi, son materyelleri okumak ve kendi deneyimlerini tartışmak amacıyla girmektedir.

Crimson Circle her ay Denver, Colorado’da, Tobias’ın, Geoffrey Hoppe kanalıyla son bilgileri sunduğu yerde biraraya gelmektedir. Tobias, kendisinin ve Crimson Council’ın (Kırmızı Meclisin) diğer semavi varlıklarının, aslında insanoğlunun kanallığını yapmakta olduğunu bildirmektedir. Tobias’a göre, onlar bizim enerjilerimizi okumakta ve biz içimizde deneyimlerken, dışardan da bakabilmemiz için, kendi bilgilerimizi bize geri tercüme etmektedirler. Crimson Circle toplantıları herkese açıktır, ama LCV takdir edilir. Katılımı gerektiren hiç bir şey ve ödenmesi gereken bir aidat yoktur. Crimson Circle, dünya çapındaki Shaumbra’nın açık sevgisi ve bağışları yoluyla bolluğu kabul etmektedir.

Crimson Circle’ın en yüksek amacı, insan melekler ve öğretmenler olarak, içsel spiritüel uyanış yolunu yürümekte olan kişilere hizmet etmektir. Bu hıristiyanlıkla ilgili bir misyon değildir. Tersine, içsel ışık, merhamet ve ilgi bulabilmeleri amacıyla, insanları senin kapına getirecektir. Kılıçlar Köprüsü’ndeki yolculuğuna başlayan bu kendine has ve değerli insan sana geldiğinde, o anda ne yapman ve öğretmen gerektiğini bileceksin.

Eğer bunu okumaktaysan ve gerçek olduğunu ve bir bağın olduğunu hissediyorsan, sen gerçekten Shaumbra’sın. Sen insan (kılığında) bir öğretmen ve bir rehbersin. İçindeki tanrısallık tohumunun bu anda ve gelecek tüm zamanlar için çiçek açmasına izin ver. Hiç bir zaman yalnız değilsin, çünkü tüm dünyada bir ailen ve çevrendeki semavi boyutlarda melekler vardır.

Bu metni lütfen ticari amaç olmaksızın ve bedelsiz olarak dağıtın.

Lütfen bu bilgiyi, dipnotlar dahil bütünüyle kullanın. Tüm diğer kullanımlar, Geoffrey Hoppe, Golden Colorado’dan alınacak yazılı onayı gerektirir.

Telif hakkı 2001, Geoffrey Hoppe, P.O.Box 7328, Golden, CO 80403.

e-posta: tobias@crimsoncircle.com. Tüm haklar mahfuzdur.

Leave a Reply