Ders Dokuz: Kapına Gelen Şeyle Dans Et

Crimson Circle’de (Kırmızı Çemberde) sunulmuştur

TOBIAS: Ve öyledir sevgili dostlar, sevgili Shaumbra, ve sevgili öğretmenler, yeniden bu çemberde, sevgi yerimizde toplanmaktayız. Bizi bugün bu alana kabul ettiğiniz ve çemberinize davet ettiğiniz için size teşekkür etmekteyiz Shaumbra. Konuşmamız ve üstünden geçmemiz gereken çok şey vardır. Bu, geçmişte kullandığınız yöntemleri yeniden düşünmenize neden olacak yeni bilgidir. Bu, kim olduğunuzu yeniden düşünmenize neden olacaktır, ve kendinizi gerçek bir yaratıcı olarak yeniden düşünmenize neden olacaktır.

Şimdi, bütün melekler ve varlıklar bu alana hızla girmekteyken, bir kaç dakikalığına yüreğinizi ve varlığınızı açmanızı rica etmekteyiz. Bu varlıklar, bugünün Yaratıcı Dizisinin Dokuzuncu Dersinde size katılmak için gelmektedir. Yeni enerjiye ilk giren kişiler olarak siz öğretmenlersiniz. Şimdiye kadar bu uzun yolda yolculuk yapan sizlersiniz, bu yeni alana ve bu yeni boyuta girecek ilk kişiler olmayı kabul eden sizlersiniz. Diğer kişiler için öğretmen olmayı kabul eden sizlersiniz.


Size daha önce de söylediğimiz gibi, burada oturup da Tobias ya da Kırmızı Meclisten olan varlıklara kanallık yapan Cauldre (Geoffrey Hoppe) değildir. Cauldre kanalıyla Tobias size kanallık etmektedir. Biz size sizin kanallığınızı yapmaktayız! Biz sizin deneyimlerinizi ve enerjilerinizi ve düşüncelerinizi ve rüyalarınızı, hayallerinizi alıp, bunları size geri getirmekteyiz. Böyle birlikte olduğumuz zamanlarda, size tamamen yeni olan çok az şey söyleyeceğiz. Söylediklerimiz, varlığınızın içinde sizinle titreşmelidir, çünkü biz gerçekten size kanallık etmekteyiz. Biz bütün bildiklerinizi ve bütün öğrendiklerinizi alıp, bunları sadece farklı bir bakış açısından sunmaktayız. Size kanallık eden biziz. Bu söylediğimizle ilgili olan ve siz kendi tanrısallığınızı edindikçe, yeni evinizde çiçek açmaya başladıkça, anlayacağınız çok şeyler vardır. Size kanallık eden biziz, ve bunun bir parçası olmamız için bizi buraya davet etmiş olmanız o kadar büyük bir sevinçtir ki.

Sevgili dostlar, birkaç dakikanızı ayırın ve derin nefesler alın. Varlığınızın çekirdeğine, özüne derin nefesler alın. Bugün buraya, size getirmekte olduğumuz sevgiyi, nefesinizle içinize çekin. Onuru çekin nefesinizle içeriye. Önünüzdeki bir saat boyunca, ya da belki daha fazla (kendi kendine güler) yanınızda oturmak için buraya akmakta olan dostların, ailenin ve Shaumbra’nın enerjisini nefesinizle içinize çekin. Nefeslerle içinize çekin. Bugün sizinle burada bulunmak için gelen tüm onuru içinize çekin. Onur, yolculuğunuz içindir, bu yeni enerjiye girdiğiniz içindir, bu dönüşümden geçtiğiniz içindir, burada olmanızı ve yeni enerjinin öğretmenleri olmanızı mümkün kılan yaşamınızdaki şeyleri bıraktığınız içindir.

Bazılarınızın ürkek ve çekingen olduğunu bilmekteyiz. Bu anı hakketmediğinizi, ve gelmekte olan bu büyük, muhteşem sevgiyi hakketmediğinizi hissetmektesiniz. Sizi görmekteyiz. Size gülümsemekteyiz. Anlamanız zor olsa da, biz sizi iyi tanımaktayız, çünkü siz ailesiniz. Sizin aile olduğunuzu bilmekteyiz. Sizler çekingen olanlarsınız, sessiz olanlarsınız, varlığının içinde yanıp tutuşan bir tutku hissedenlersiniz. Zihninizde çok sorular vardır. Bir şeylerin olmakta olduğunu bilmektesiniz, ama yine de köşede durmaktasınız. Ruhun, Ben Tobias’ın, Kırmızı Meclisin sizi neden onurlandırdığından, neden önünüzde diz çöktüğümüzden pek emin değilsiniz. Acele etmeyin. Ne zaman öne çıkacağınızı bileceksiniz. Ne zaman öne atılacağınızı, söylemeniz gereken şeyi yüksek sesle ne zaman ifade edeceğinizi, yeni enerjide ne zaman eylemde bulunacağınızı bileceksiniz.

O zamana kadar, size sunduğumuz gülümsemeyi kabul edin, sevgiyi kabul edin. Onuru kabul edin. Geçmişiniz uzun olduğu için onur vardır. Yolunuz çok, birçok deneyimle doludur. Sizin gerçekleştirdiğiniz şeyi biz bilmekteyiz. Bunu gördük. Hissettik. Bunlar kayıtlara geçmiştir. Ürkek olanlar, çekingen olanlar, sessiz olanlar….içinizden gelmekte olan bu tanrısallığı kabul edebileceğiniz zaman yakındır. Sizin için açığa çıkardığımız enerjiyi –belki şimdi değil, daha sonra- anlayacaksınız. Bugün özellikle sizlere uzanmaktayız. Siz gerçekten, burada bulunan herkes kadar, bu bilgiyle bağlantı kuran herkes kadar özelsiniz ve sevilmektesiniz. Yüreklerinizin parıldamaya başladığını görmekteyiz. Konuştuğumuz kişiler sizlersiniz.

Çemberimizde böyle biraraya geldiğimiz her sefer olduğu gibi, bize katılmak için davetli olan misafirler vardır. Onlar, bu harikulade olayın bir parçası olmak için buraya gelmektedir. Onlar, bir insanın tanrısallığına doğru yol almasının nasıl bir şey olduğunu gözlemlemek için gelmektedir. Bu tarafta, merak içinde olan ve burada olabilmek için sıraya girip bekleyen çok, pek çok varlık vardır. Bugün bize katılmak üzere ikinci çembere gelen davetli misafirler, özel bir gruptur. İnsan olan sizler, ilk çemberde oturmaktasınız. Sonra da toplanarak, gözlemlemek ve yanınızda durmak, sizi onurlandırmak, sizinle birkaç gülümseme ve birkaç gözyaşı paylaşmak için buraya gelen varlıklar vardır. Onlar ikinci çemberdedir. Bu geçtiğimiz dakikalarda onlar içeri girip, yanınızdaki yerlerini aldılar.

Böyle toplandığımız zamanlarda yeni bir enerji, yeni bir boyut yarattığımızı biliyor musunuz? Bu Dünyaya ait bir boyut değildir. Bu, bizim düzeylerimizden bir boyut değildir. Bu, tanrısallığın yeni bir boyutudur. Yüreğinizi açtığınızda, fiziksel bedende bulunmayan diğer varlıkları kabul ettiğinizde yaratılan budur. Ve şu anda yaratılmakta olan da budur.

Bu gece ikinci çembere gelenler, size özel bir ilgi duymaktadır. Onların, sizin yolculuğunuza özel bir ilgisi vardır. Bu yolculuğa, öğretmen olmak için devam ettiğinizi bilmekten doğan özel bir ilgiye sahiptirler. Onların ruhu bugün sizi ziyarete gelmektedir, çünkü herkes kadar, onlar da size, doğru yolda olduğunuz güvencesini vermek istemektedir. Onlar, yaşamınızın gelecek aylarında ve yıllarında size geri gelecektir. Ve o noktada, sizinle insan insana karşılıklı oturacaklardır.

Bugün gelen ve ikinci çemberde bulunanlar, sizin öğrencileriniz olacak varlıklardır. Onlara öğretmeniz ve onları şifalandırmanız için gelecek olanlar, bu varlıklardır. Esrarengiz bir şekilde karşınıza çıkacak olanlar, bu varlıklardır. Onlar size gelecektir. Oraya nasıl geldiklerini bilemeyeceklerdir ama size geleceklerdir. Yolu yürümüş olanın, tanrısallığını kabul etmiş olanın, yeni enerjiye girmiş ve şimdi o boyuttan ve o titreşimden çalışan kişinin bilgeliğini görecekler, hissedecekler ve duyumsayacaklardır. Burada, bu çemberde toplanmakta olan varlıklar, bu odayı doldurmaktadır. Bundan sonra eski enerjiden yeniye geçecek olan varlıklar, onlardır. İnsan kılığında bir rehbere gereksinimleri olacaktır. Eskiyle yeni arasındaki uçurumu geçmiş olan ve bunun yapılabileceği güvencesini onlara verecek olan birine gereksinimleri olacaktır.

Onların geçmişte de öğretmenleri olduğunuzu eklemek ilginçtir. Siz onlarla başka yaşamlarda da tapınaklarda, kiliselerde ve sınıflarda oturdunuz. Siz onların öğretmenleri oldunuz. Bu, sizinle onlar arasında yeni bir deneyim olmayacaktır. Bundan daha önce de geçmiştiniz.

Onlar, yeni enerjiye geçecek insanların arasında sizin ilk kişiler olacağınızı bilmekteydi. Ellerini kaldırıp, şöyle dediler, “Sen geçtikten sonra, benim öğretmenim ol. Bana, bedenimi nasıl şifalandıracağımı, duygularımı nasıl şifalandıracağımı, ve ruhumu nasıl seveceğimi gösterecek kişi ol.” Bugün burada toplanmakta olanların, burada bulunmak için nedenleri vardır. Devam etmeniz için size tezahürat yapma nedenleri vardır. İlk olmanın zor olduğunu bilmektedirler. Bunun, en çok sevdiğiniz şeylerden, ailenizden, kariyerinizden, sağlığınızdan, hatta kim olduğunuzu sandığınız anlayıştan vaz geçmek anlamına gelebileceğini bilmektedirler. Bunun meydan okuyucu olduğunu bilmektedirler. Onun için (gönüllü olmak için) ellerini kaldırmadılar! (kahkahalar) Ama sizin içinizde iyi bir öğretmenin olduğunu bilmekteydiler. Sizin bu derslerden geçtiğinizi bilerek, yaşamınızda birçok salıverme, sonra kabul etme, ve son olarak da güçlenme (muktedir olma) deneyimlerinden geçmekte olduğunuzu bilerek bugün buraya gelmektedirler.

Onlar gerçekleştirdiğiniz şeylere hayranlık duymaktadır, aynı bizim duyduğumuz hayranlık gibi. Gerçekleştirdiğiniz çalışma güçlüdür. Muazzamdır. Bu çalışma, Ruha ve Tüm Olan’a en büyük hizmet olarak yapılmaktadır. Ve siz bunu daha görememektesiniz! Siz daha kim olduğunuzu, ya da çevrenizdeki insanlara yaptığınız etkiyi görememektesiniz. Siz, Dünyanızı ve bu gezegenin bilincini nasıl etkilediğinizi daha görememektesiniz. Siz, evreninizi nasıl değiştirdiğinizi ve bizim Yuva dediğimiz yeri nasıl değiştirdiğinizi daha görememektesiniz. Sizin bugün, yarın ve gelecek günlerde gerçekleştirdiğiniz çalışmanın kendisi, çevrenizdeki herşeyi değiştirmektedir. Ve bu gerçekten, sizin geldiğiniz krallığın tüm doğasını değiştirmektedir.

Jack adındaki prensin yolculuğu hakkında, ki bu sizin yolculuğunuzdur, çok konuştuk. (bkz. önceki mesajlar) Buraya nasıl geldiğiniz hakkında, ne kadar maceracı olduğunuz hakkında, kim olduğunuzu unutarak bu bedenlerin içinde Dünya denilen bu yere nasıl geldiğiniz hakkında konuştuk. Siz bugün burada otururken, düşünceleriniz, eylemleriniz ve gerçekleştirdikleriniz, geldiğiniz krallığın doğasını gerçekten değiştirmektedir.

Biz, yaptığınız çalışmanın güçlü doğasını görmemenize şaşmaktayız. Siz sadece bu beden içinde, bir günden ötekine yaşamınızı sürdürmeye çalıştığınızı sanmaktasınız. Sizin gerçekleştirdiğiniz şey, Yuvanın doğasını değiştirmektedir. Biz bunun için sizi onurlandırmaktayız. Size teşekkür etmekteyiz. Ve söylediğimiz gibi, bir gün, sevinç içinde birlikte güleceğiz. Spiritüel gözlerinizi açmayı başardığınızda, tüm yaratılışa, sadece içinde yaşadığınız evrene değil, tüm yaratılışa yaptığınız etkiyi göreceksiniz.

Bize daha önce de şu soru sorulmuştu, “Yaşamlar arasında Yuvaya dönülmekte midir?”

Buna yanıt –bu gecenin ilerleyenin dakikalarında bu soruyu sormaya hazırlanan kişiye yanıt- “Hayır”dır. Siz, Yuvanın niteliklerine sahip olan bir yere geri dönmektesiniz. Orası, ailenizle doludur. Orası, fiziksel bedeninizi terk ettikten sonra yeniden dengelenmenizi sağlamak amacıyla sizinle çalışan meleklerle doludur. Dünyaya geleceğiniz bir sonraki zamana hazırlanma çalışmasıdır bu, ama burası, bir zamanlar Yuva olarak bildiğiniz yer değildir. Yuvaya geri dönecek olsaydınız, Dünyaya bir daha hiç geri gelmezdiniz. Geri gelmek size fazla zor gelirdi. Ve bir de sevgili dostlar, Yuvaya, krallığa şimdi geri dönecek olsaydınız, orayı tanımayacaktınız. Sizin ve diğer insan meleklerin gerçekleştirdiği çalışma, geldiğiniz krallığın doğasını, titreşimini ve özellikle de derinliğini değiştirmiştir.

Tüm yolculuğunuzun anılarına ulaşabileşeceğiniz, yolculuğunuzu anımsayacağınız bir zaman gelecektir. Bu, kullanabileceğiniz bir kütüphane gibi olacaktır. Yuvaya dönmeye gelince, biz sizi çok iyi tanımaktayız!! Biz, sizin maceracı olduğunuzu bilmekteyiz. Yeni enerjiye girdiğinizde, ve 4’ün enerjisine “dörtsel sıçramayla” geçtiğinizde – oh sevgili dostlar, biz sizi o kadar iyi tanımaktayız ki. Siz yeni boyutlar ve yeni yerler yaratmak için yeniden maceraya atılmak isteyeceksiniz. Siz, olduğunuz yerde duramayan varlıklarsınız. Uzun, çok uzun zamandır sizinle birlikte olduğumuz gibi, yeni maceralara atıldığınızda da hemen yanıbaşınızda olacağız.

Sevgili dostlar, salon şimdi uygun bir biçimde dengelenmiştir. Burası doludur. Burası, sizinle çalışmak için sıraya girecek varlıklarla doludur. Onlara öğreteceğiniz çok şey olacaktır. Oh onlar size çeşitli şekillerde karşı koyacaktır, aynı sizin birçok şekilde Tobias’a karşı koymanız gibi. (kendi kendine güler) Zaman zaman size söveceklerdir de, ama onlar sizin için en derin sevgi ve saygıya sahiptir. Onlar şimdi odayı doldurmaktadır ve tanrısal öğretmenler olacağınız, varlığınızın içinden yeni rolünüzü kabul edeceğiniz, yaşamınızdaki geçiş zamanını sabırsızlıkla beklemektedirler.

Ürkek olanlar, çekingen olanlar, size de hitap etmekteyiz, çünkü siz de en az diğerleri kadar bu yoldasınız. Siz sadece biraz geride durmayı seçtiniz. Siz de bu sandalyelerde oturanlar kadar çok çalışmaktasınız, çok şeyden geçmektesiniz ve onlar kadar değerlisiniz. Sevgili çekingen ve sessiz varlıklar, bu kanallığın enerjisini size adamaktayız. Bugün burada toplanan varlıklar, birlikte sahip olduğunuz geçmişin anısına, size gelmek zamanı olduğunu bilmektedir. Birlikte gerçekleştireceğiniz çalışmaya olan derin saygıyla size gelmek zamanı olduğunu bilmektedirler.

Bu son enerji bütünleşmesinin meydana gelmesi için, Cauldre’nın birkaç dakika sessiz olmasını rica etmekteyiz. Öğrencileriniz olacak varlıklar şimdi öne çıkmaktadır. Koltuk aralarında dolaşmaktadırlar. Onların yeni enerjideki atanmış öğretmenleri olmanız için, gözlerindeki yaşları sizinle paylaşmak, size teşekkür etmek ve çalışmanızın devamını cesaretlendirmek üzere gelmektedirler. Bir an sessiz olacağız.

(sessizlik)

Onlar size şöyle demektedir, “Ah sevgili öğretmen, ah sevgili öğretmen, seni bekleyen bu rolü kabul et. Seni, yeni enerjinin öğretmenini bekleyen onur koltuğunu kabul et.” Onlar, sizinle birlikte olacakları ve yeniden sizden öğrenecekleri zamanı sabırsızlıkla beklemektedir. Bazen kendinize pek güvenmediğinizi bilmektedirler ama sizden, yolculuğunuza devam etmenizi istemektedirler. Bu gece verilecek sözleri ve enerjiyi iyi dinlemenizi istemektedirler. Bu, içinde bulunduğunuz geçiş döneminin önemli bir ögesi olacaktır. Size teşekkür etmekte ve biz bugünün açıklamalarına geçerken, ikinci çemberdeki yerlerini almaktadırlar.

Birlikte paylaştığımız bu anlar tatlı ve değerlidir sevgili varlıklar. Öyle zamanlar vardır ki, sadece sessizlik içinde burada oturmak isterdik, ama şimdi konuşacağız.

Siz bu Dünya denilen yere gelmeden önce, yapılması gereken birçok hazırlık vardı. Enerjiniz biyolojiyi üstlendi. Siz fiziksel biçimi üstlendiniz. Bunun hazırlığı binlerce yıl aldı. Ama siz buraya fiziksel biçimle gelmeden önce, Dünyayı ruhunuzla, olduğunuz ışık biçiminde ziyaret ettiniz. Evren yapılanmaya başladığında, bu gezegenin niteliklerine alışmak için, maddeyle ifade edilen “iki”nin boyutuna alışmak için ışık bedeninizle Dünyaya yolculuk ettiniz.

Sizin Dünyaya olan bu ziyaretlere gereksiniminiz vardı ve bunlar uzun bir zamana yayılmıştı, ama bu ziyaretler fiziksel bedenlerle yapılmamıştır. Bunlar ışık bedenlerinizle yapılmıştır, çünkü varlığınızı, Dünyanın bu yeni ve yavaş-titreşimli enerjisine alıştırmak zorundaydınız. Siz çok hızlı titreşmeye alışıktınız. Fiziksel bir bedene alışabilmek için çok yavaş titreşmeye alışmanız gerekmekteydi.

Siz buraya ilk, Dünya kıraç bir yerken geldiniz. Hem enerjinizi bu gezegene tohumlamak, hem de yavaş titreşen bir halde dualiteye alışmak için geldiniz. Siz buraya geldiniz ve bilincinizi ve enerjinizi Dünyaya yerleştirdiniz. Deyim yerindeyse, enerjinizi kayalara yerleştirdiniz. Enerjinizi ve bilincinizi toprağa yerleştirdiniz. Yaşamın özü Dünya üzerinde biçimlenmeye başladığında, bu gezegenin yaşayan bir organizması olarak doğmayı deneyimlemek için, titreşiminizi en küçük yaşam biçimlerine yerleştirdiniz. Enerjinizi yüzlerce yılda, Dünya üzerinde gelişmeye başlayan daha ileri yaşam biçimlerine yerleştirdiniz. Bunların hepsi, çok uzun bir zaman sürecinde meydana gelmiştir. Ama sizin çalıştığınız boyutta, bu o kadar da uzun bir zaman almamıştır.

Işık bedenlerinizle Dünya denilen bu yere ilk gelmeye başladığınızda, varlığınıza toprak kadar sert gelmediği için, kendinizi su haline yerleştirmek, size özellikle rahat ve uygun gelmişti. Gezegeninizde gelişmeye başlayan su biçimlerine enerjinizi yerleştirmekle çok zaman geçirdiniz. Sevgili dostlar, en sevdiğiniz yaşam biçimleri arasında balinalar ve domuzbalıkları ve yunuslar vardı. Siz bu yeni yaşam biçimini deneyimlemekle çok zaman geçirdiniz, çünkü bu enerjiye bayılıyordunuz. Bunun oyunculuğuna bayılıyordunuz. Spiritüel bilgeliğinizi bu fiziksel beden içinde ifade etme yeteneğine bayılıyordunuz. Bu varlıklara karşı hala, bugüne kadar süren bir ilginiz vardır.

Bununla ilgili yanılgıya düşmeyin, bir kayayı, yaşayan bir organizmaya, Gaia’ya, filizlenen bir yaşama dönüştüren enerjiyle bu gezegeni tohumlamak için gelen sizlerdiniz ve diğer meleklerdir. Siz ışık bedenlerle buraya geldiniz ve Dünyanın enerji modellerini oluşturdunuz ve onu yaşayan ve büyüyen, dinamik bir güce dönüştürdünüz. Gaia sizdir, çünkü buraya geldiniz ve bu yeri tohumladınız. Okyanuslar ve göller sizdir, çünkü siz onlarda, daha fiziksel bedene girmeden önce yüzdünüz. Sizi besleyen ağaçlar, çiçekler ve bitkiler….sizdir.

Siz dünyaya geldiniz ve bu gezegenin yapısını ve şekillerini ve mimarisini ve tohumlarını yarattınız. Gaia, yaşayan bir organizmadır. O sizdir. Yıldızlarınıza baktığınız zaman, Gaia’nızın niteliklerine sahip olan başka yerler yoktur. Siz melekler olarak, tohum atmak için oralara (yıldızlara) gitmediniz. Siz buraya geldiniz. Aslında, bu Dünya denilen yerde çalışmanıza herkesin karar vermesinden önce, sizin deyiminizle başka gezegenlere yolculuklar yapılmıştır. Başka yıldızlara ve başka gezegenlere ışık bedenler içinde keşifler yapılmıştır, ama sevgili dostlar, seçilen gezegen, geldiğiniz yer, biyoloji içinde gelmeyi seçtiğiniz yer Dünya’dır.

Siz daha buraya gelmeden önce çok hazırlık yapılmıştır. Dünyaya geldiğinizde, ve enerjinizi fiziksel maddeye ve sonra yavaştan bir bedene yerleştirmeye başladığınızda, sizinle çalışacak bir takıma gereksiniminiz olacağı bilinmekteydi. Bu takımlar, “rehberleriniz” olarak tanınan varlıklardı. Genellikle, sizinle birlikte yolculuk eden iki tane melek vardı. Onlar, sizin gibi fiziksel bir beden üstlenmediler. Onlar ışık bedenlerinde kaldılar. Dünya üzerindeki birçok yaşamınız boyunca hep yanıbaşınızdaydılar. Onlar hep sizinleydi. Rolleri basitti – enerji dengesini tutmak, spiritüel parçanızı tutmak, sizi dengede tutmaktı. Onlar, her zaman size eşlik eden, perdenin öbür yanından gelen haberciler gibiydi. Siz bu meleksi rehber grubu olmadan buraya gelseydiniz, belki de dualiteye, içinden hiç çıkamayacak kadar batma olasılığınız vardı.

Rehberleriniz, perdenin öbür yanına, bize olan bağlantılardı. Onlar sizinle uzun bir süre birlikte oldu. Oh, ve bildiğiniz gibi, onlar gitmiştir, ya da enerjilerini çekme süreci içindedir. Kendi tanrısallığınızı kabul edebilmeniz için, olduğunuz tümü şimdi kabul etmek zamanıdır. Kendi dengenizi şimdi tutabilecek hale gelmeniz, en yüksek dereceli bir övgüdür (iltifattır).

Kryon, bu çemberin şimdi toplandığı bu odada birkaç yıl önce, rehberlerin diğer niteliklerini açıklamıştı. İnsan melekler olarak deneyimlerden geçtiğinizde, ve yeni bir anlayışa ya da aydınlanmaya eriştiğinizde, rehberlerin beraberinde taşıdığı kapların, enerjinizle dolduğunu bildirmişti. Rehberleriniz tarafından taşınan bu büyük kapları dolduran enerjiniz, altından sıvı bir ışık gibiydi. Bu kaplar, aydınlanmanız ve yeni anlayışlarınızla dolmaktaydı. Rehberler, sizin dışarıya sızdırdığınız, altın bilgelik ve bilişi içeren bu harika enerjiyi toplardı. Oh, ve şu anda soruyu soran kişiye yanıtımız, evet, siz bunları onlara vermeyi kabul etmiştiniz. Onlar sizden bunları çalmadılar. (kendi kendine güler) Bu, bu Dünya yerinde size pek yaramayacak bir şeydi.

Rehberler bu enerjiyi toplardı, sonra, bu kaplar dolduğunda, başka bir grup devreye girerdi. Bu grup, kapları alıp, yerine boş olanları koyardı. Onlar bu bal gibi – altın ve tatlı ve besleyici- maddeyi alır, perdenin öbür yanına geri götürürlerdi. Bu enerji, evreninizin yaradılışını devam ettirmede kullanılırdı. Bu enerji, sizin geldiğiniz krallığa geri dönmek üzere yolunu bulurdu. Sizin burada, Dünyada, aydınlanmalarınız ve anlayışlarınız kanalıyla ürettiğiniz bu bal gibi olan altın enerji, Yuva’nın tüm doğasını değiştirmek ve Tüm Olan’ı genişletmek amacıyla, krallığa yolunu bulurdu. Bu, her hangi bir varlığın, şimdiye kadar verdiği en büyük sevgi armağanıydı.

Ve siz, sizi neden onurlandırdığımıza şaşmaktasınız ve kim olduğunuzu farketmediğinizi bilerek karşınızda oturduğumuzda, neden ağladığımıza şaşmaktasınız!

Bizim “koşucular” dediğimiz bir grup vardı ve olmaya da devam etmektedir. Perdenin sizin tarafıyla, bizimki arasında gidip gelenler, onlardır. Kurye olarak ve enerjilerin uyumlayıcıları olarak hizmet etmeye devam edenler, onlardır. Dualite boyutundan, sizin bilincinizde olan şeyleri alanlar, onlardır. Sonra da, enerjilerin, perdenin öbür yanından size geri gelmesine yardımcı olurlar. Onlar koşuculardır, çünkü enerjiyi sizden alır ve öbür yana koşarlar, ve sonra da beraberlerinde yeni araçları, yeni kapları, ve yeni enerjileri geri getirirler. Bu koşucular bugünlerde çok çalışmaktadır, çünkü sizin gerçekleştirdiğiniz çok çalışmalar vardır! Artık rehberlerle de ortak çalışmamaktadırlar. Bir zamanlar bu koşucular, doğrudan rehberlerinizle birlikte çalışırdı. Rehberler, bir sevgi kolonu gibi daima yanınızda bulunurdu. Koşucular, sevgili dostlar, şimdi doğrudan sizinle çalışmak istemektedir. Bunun nasıl olduğunu size açıklayalım.

Her birinizin, sandalyelerinizde rahat oturmasını ve gevşemesini rica etmekteyiz, sonra da Ders Dokuza geçecegiz. Kendinizi ve enerjinizi şimdi yeni evinize yerleştirin. Sevgili Shaumbra, yeni evinizde olmak için, tanrısallığınızın bu yerinde bulunmak için, yaratıcı olmayı öğrendiğiniz bu yerde bulunmak için, kendinize izin verin.

(duraklama)

Siz enerjilerinizi uyumlarken, ilginç bir şey söyleyeceğiz. Dünyaya geldiğiniz ve fiziksel bir beden edindiğiniz ilk günden, sizinle birlikte oturduğumuz bugüne kadar, kelimenin gerçek anlamını ifade eden bir yaratıcı olamamıştınız. Yaşam süreçlerinizi, grubunuzu (takımı) oluşturan meleklerle, zamanın ilerisine planlardınız. Belirli nesnellikler ve dersler üzerinde çalışırdınız. Bir spiritüel iş planı geliştirirdiniz. Sonra bu Dünyaya geri gelirdiniz. İnsan bedeni içinde geri gelirdiniz. Kendiniz için saptadığınız parametrelerden geçerdiniz. Bir hedefe ulaştığınızda, önceden planlanmış olan bir sonraki hedefe doğru giderdiniz. Gerçek anlamda bir yaratıcı olmak, sevgili dostlar, bu şekilde zordu. Siz bu şekilde, deneyimleyen, öğrenen biriydiniz. Ama yaratıcı olmak zordu, çünkü önceden belirlenmiş parametreler vardı.

Varlığınızın özünde bir düş kırıklığı, bir kızgınlık vardı, çünkü Dünyaya gelmeden önce, siz gerçekten yaratıcı varlıklardınız. Kendinizi daima dışa dönük ifade etmiştiniz. Sahip olduğunuz bunca yaşam boyunca kendinizi sıkışmış hissettiniz, çünkü bu kutuların dışına çıkamıyor gibiydiniz, ve geçmişte yaptığınız gibi, kendinizi açık ve akıcı bir biçimde ifade edememekteydiniz. Bu değişmiştir. Yaşam kitabınızın tüm bölümlerini tamamlamış bulunmaktasınız. Ve şimdi, yeni kitabınızda, sizin tarafınızdan yaratılmayı bekleyen boş sayfalar vardır.

Yeni evinizde otururken, sevgili dostlar, meydana gelmekte olan çok yeni şeyler vardır. Elinize fırçayı alıp, sınırsız bir darbe yaratmanız, bir eylemi harekete geçirir. Bu, bir enerji ifadesini harekete geçirir. Bu eylem, yankılanmaya ve büyümeye başlayan bir titreşim yaratır. Bu, kendine ait gibi görünen bir güç geliştirir. Siz sınırsız fırça darbesini vurana kadar, herşey nötrdür. Ama ilk sınırsız darbeyi gerçekleştirdiğinizde, herşey başlar. Sınırsız darbeyle, özün çok derin düzeylerinde çalışmaya başlayan titreşimsel bir enerjiyi başlatırsınız.

Bu enerjiler, yeni evinizin içinden yayılmaya başlar, ve sonra, tutku – gülün meyvesi- buna katılır, eklenir. Bu, sınırsız darbenizle yaratılmış olan titreşime ek bir yakıt sağlar. Bu yeni yaratıcı enerjinin, suya atılan taşa benzer bir etkisi vardır. Dışarıya doğru hareket eden dalgacıklar yaratır. Enerji dalgaları yaratır, ve bu enerji dalgaları evinize işler (nüfuz eder).

Sevgili dostlar, farkettiğiniz gibi, niyeti buna katmadık. Sınırsız darbeyi yaratırken, ya da tutkunuzu buna katarken, belli bir niyetin olması gerektiğini söylemedik. Bunun, açıklayacağımız bir nedeni vardır. Sınırsız darbe, ifadeyi başlatır. Tutku, ifadeye yakıt sağlar. Dalgalar, dışarıya gönderilir. Yeni yaratıcının sevgi titreşiminden oluşan dalgalar, yeni evinizden, yeni evinizi çevreleyen kısa duvardan geçerek dışarıya gönderilir. Sevgi titreşiminden oluşan dalgalar, çevrenizdeki insanlara, çevrenizdeki şehire, yaratılmasına yardımcı olduğunuz Dünyaya gönderilir. Dışarıya doğru giden ve sevgiden oluşan dalgalar ve dalgalar ve dalgalar vardır. Bu sevgi titreşiminden oluşan dalgalara, ne yapmaları gerektiğini ya da ne olmaları gerektiğini neden söylemek zorunda olasınız ki? Onlar, sizin içinizden gelmektedir. Onlar, sizdir.

Bu dalgalar dışarıya yayıldıkça, sadece sizin içinizdeki değil, aynı zamanda dışınızdaki şeylerin de titreşimini değiştirmektedir. Sizden yayılan titreşimler, sonra diğer insanlara erişir. Dünyaya erişir. Göklere ve sulara erişir. İnsanlık bilincine erişir. Bu sevgi dalgalarının niyete gereksinmesi yoktur. Spiritüel denge şimdiden oluşmuştur. Bu sizden gelen dalgalar, “4”ün dengesini, Dünyanızın yeni spiritüel dengesini içermektedir. Onlar kendi içinde dengededir, ve diğer ögelere, ya da diğer titreşimlere, ya da hatta bilinçlere eriştiklerinde, “4”ün dengeli sevgi titreşimi, eriştiği bütün enerjilerin yenilenmesine ve dengelenmesine yardımcı olmak potansiyeline sahiptir. Ancak etkilenmek, ya da etkilenmemek, bu enerjiyi alan (kişilere, şeylere) kalmış bir şeydir.

Sizden ve tanrısal varlığınızdan ve yeni evinizden gelen bu enerji, kendi içinde bütün ve tamamdır. Ona bir beklenti ya da yön ya da her hangi bir şey eklemek için bir neden yoktur. O sizden saf bir biçimde yayılmaktadır. O sizden, tamamlanmış ve sevgi dolu bir biçimde yayılmaktadır. Ona insanca döngülerinizi ve zihninizi yüklemeyin. Onun, sizden en mükemmel bir biçimde geldiğini kabul edin. O sizden zaten mükemmel bir halde gelmektedir.

Şimdi, burada ilginç bir şey meydana gelmektedir. Suya bir taş attığınız zaman, dışa doğru genişleyen dalgaların zamanla gücü azalır. Ve yavaş yavaş yok olurlar. Siz dalgaları, bu fırça darbesiyle yarattığınızda ve saf sevginizi ve tutkunuzu kattığınız bu dalgaları dışarıya gönderdiğinizde, olay farklıdır. Sevgili dostlar, dalgalar gidip de, çevrenizdeki herşeyi etkilediği zaman, dalganın, size geri gelen bir yansıması da olur.

Enerji, mümkün olan en iyi yoldan size geri gelecektir. Sizden çıkan bu sevgi titreşiminden oluşan dalgalara, bizim “koşucular” dediğimiz varlıklar eşlik etmektedir. Koşucular, bu dalgaların uygun yerlere ulaşmasını sağlamaktadır. Koşucular, enerjilerin arasındaki, ara-bulucu, yardımcı varlıklardır. Dalgalar yansıyıp da, koşucuların yardımıyla size geri geldiğinde, ihtiyacınız olan herşeyi, zamanlaması doğru olan herşeyi, ve uygun olan herşeyi size getirirler. O zaman kapınızın, şimdiye kadar hiç duymadığınız bir gürültüyle çalındığını duyacaksınız!

Sevgili dostlar, dokuzuncu ders: Kapınıza gelen şeyle dans edin.

Yaratıcı Dizisinin Dokuzuncu Dersi: Kapına gelen şeyle dans et. Bu yeni enerjiye girerken, çoğunuz, yeni evinizde bu gümbürtüleri ve vuruşları ve hatta kapı zilinin sesini duymaktasınız. Ama siz saklanmakta ve kapıyı açmamaktasınız! Bazıları da kapıyı açmakta, ama görmeleri gerektiğine inandıkları şeyleri görmemekte ve kapılarında beliren şeyleri tümüyle görmezden gelmektedirler. Kapıyı çarparak kapatırlar ve Ruhun, uygun olduğuna inandıkları paketi getirmesini beklerler.

Sevgili dostlar, Ders Dokuz: Kapınıza gelen şeyle dans edin. Bu uygun olacaktır. Size gelen şey, uygun olacaktır. İkinci çemberde toplananlar, kapınıza gelecek varlıklar olacaktır. Onlar nedenini bilmeden, kim olduğunuzu bilmeden, onları buraya getiren şeyin ne olduğunu bilmeden geleceklerdir. Yüzlerinde belki korku dolu, sinirli, ama herşeyden çok, aklı karışmış ve şaşkın bir ifade olacaktır. Onları sizin kapınıza getiren şeyin ne olduğunu bilmeyeceklerdir. Onlara eşlik eden koşucuları görmeyeceklerdir. Onları size getirenler, sizin koşucularınız ve onların koşucuları olacaktır.

Kapınıza gelen kim ya da ne olursa olsun, onunla dans edin. Bu uygunDUR.

Kapınıza gelen şeyle dans edin. Birbirini etkilemek zamanıdır. Kendinizle ilgili bildiğiniz herşeyi, öğrendiğiniz herşeyi alıp, bunları uygulamak zamanıdır. Kapınıza gelen şeyle, bu ister bir kişi, ister bir nesne, ister bir düşünce olsun, birleşmek, kaynaşmak zamanıdır. Oh evet, bu yayınevinizden gelen bir çek de olabilir! (kahkahalar) Kapınıza ne gelirse gelsin, oraya uygun olarak getirilmiştir. Bu, titreşimlerinizi temel alan koşucularınız tarafından size getirilmiştir. Dansa başlamak, birleşmeye başlamak ve enerjinizi buna katmak zamanıdır. Eğer (şeyler) kapınıza getirilmişse, bunu yapmak uygun olacaktır.

Şimdi bazı eski enerji nitelikleri hakkında konuşmak istiyoruz. Bizim “meşe palamutu toplayıcıları” dediğimiz kişiler vardır; yeterli kaynaklara sahip olmadığı korkusuyla, sincapların yaptığı gibi, çıkıp fındık, fıstık ve meşe palamutu toplayarak, bunları eski enerji evlerine getiren insanlar vardır. Bu insanlar, yere eğilerek meşe palamutlarını toplar ve bunları, gelecek uzun kışa (hazırlık olarak) evlerine getirirler. Onlar gerçekten önlem almaktadır. Ama sevgili dostlar, buna aynı zamanda, bir de korku düzeyi iliştirilmiştir.

Sonra, eski enerjide, bir de “isteyen” insanlar vardır. Onlar, şeylerin meydana gelmesini “isterler”. Onlar şeylerin meydana gelmesini, sadece istekle sağlamaya çalışır. Onlar, isteklerini zorlayarak yaratmaya çalışır. Oh, arada bir bu işe yarar sevgili dostlar, ama genellikle bu insanlar (çabaları sonunda) yorgun düşer ve hayal kırıklığına uğrayarak sinirlenir. Onlar uygun olmayan bir enerjiyi, pek de uygun olmayan bir biçimde yaratması için zorlamaktadır.

Sonra, “imgeleyenler” vardır; eğer bir şeyi imgeler ve zihinlerinde bunun bir resmini yaratırlarsa, bunun, onlara geleceğini düşünen insanlar vardır. Bu (yöntem), buna yeterli enerji akıtıldığında, ara sıra işe yarar.

Ama sevgili dostlar, kendinizi neden yorasınız, neden sinirlenesiniz ki? Şimdi, yeni enerjide bunu yapmanın, daha iyi bir yolu vardır. Sınırsız fırçanızı alın ve buna tutkunuzu katın ve sonra da, şeylerin uygun olarak kapınıza gelmesini bekleyin. Geldiğinde, birbirini etkilemek zamanıdır. Kapınıza gelen şeye enerjinizi ve insanca yeteneklerinizi ve tanrısal yeteneklerinizi de katmak zamanıdır.

Eğer kapınıza bir öğrenci getirilmişse –bu öğrencinin görüntüsünü ya da hareketlerini ya da kokusunu sevmeseniz bile- onunla dans etmek zamanıdır. (kahkahalar) Yakınlaşın. Samimi olun. Onlar, uygun nedenlerden ötürü size getirilmiştir.

İnsanca yargıları bir kenara bırakın ve herşeyin uygun olduğunu bilin. Eğer kapınıza bir nesne gelirse, o bir nedenden ötürü oradadır. Eğer işinizi kaybederseniz – onun kapınıza gelen bir şey olduğunu bilin. O, bir nedenden ötürü oradadır. Onunla dans edin. Duygularınızı ifade edin. Eğer duygularınız öfke ve acıysa, dans edin ve ifade edin. Burada olduğunuzdan daha kutsal olmak zorunda değilsiniz. Bununla birlikte gelen bir acı olduğunu anlamaktayız. Ama siz dans ettikçe, kendinizi ifade ettikçe, anı kucakladıkça, daha önce sizden saklanan şeyleri keşfedeceksiniz. Kapınıza gelen şeylerle dans edin.

Bu, çoğunuz için bir meydan okuma olacaktır. Siz planlamaya alışıksınız. Siz, şeylerin nasıl görünmesi ve olması gerektiğini ya da nasıl olmasını istediğinizi belirlemeye alışıksınız. Bu, “4”ün öneminde bir paradigma dönüşümü oluşturacaktır. Endişelenmek yerine, planlamak yerine, meşe palamutları toplamak yerine, şeylerin olmasını istemek yerine, sizin için bunu çok basit kılacağız. Sınırsız fırçanızı alın. Bir darbe yaratın. Bu, spiritüel fiziğin en yüksek düzeylerinde, titreşimsel bir etkileşim başlatır. Buna tutku da katıldığında, titreşim dalgaları yayılmaya başlar. Bu dalgalar, hazır olan diğer kişileri etkiler. Bu dalgalar, alıcı hazırsa, yeni evinizin dışındaki şeylerin doğasını değiştirir. Sonra, bu dalgaların yansıması, size uygun olan herşeyi geri getirir. Bunlar, insanlar, ilişkiler, bolluk ya da sağlık olabilir. Dalgalar bunu geri getirecektir. Koşucular bunun, yolunu engellemeye kalkacak şeylere karşın, size geri gelmesini sağlayacak işleme yardımcı olacaktır.

Burada ne dediğimizi anlıyor musunuz? Tanrısallığınızda olun ve uygun olan herşeyin size geleceğini bilin. Ruha yalvarmayın. Bu şeyler için yalvarmayın sevgili dostlar. Bu o kadar basittir ki, size meydan okuyacaktır. Korkularınız ortaya çıkacaktır, ve kapınızın çalındığını bir süre duymadığınızda, bunu yanlış uyguladığınızı sanacaksınız. Burada bir zorluk ya da meydan okuma yoktur. Bunu doğru yapmanın, öğrenilecek bir yolu yoktur. Bu, bu kadar basittir.

Eğer hemen, anında kapınızda bir şey durmuyorsanız, bunun anlamı, dışarıya yayılan dalgaların işini görmekte olduğudur. Sizin için şimdi yeni evinizin rahat koltuğunda oturmak zamanıdır. Kapının çalınmasını bekleyin. Şimdi, gevşemek zamanıdır, endişelenmek değil. Endişelenmeniz, ve tanrısallığınıza olan güvensizliğiniz, dışarıya açılan titreşimleri değiştirecek ve kesinlikle yaratmayı amaçladığınız şeyin en yüksek düzeyini size geri getirmeyecektir. Bunları dışarı yolladığınızda, endişelenmeyin.

Sevgili dostlar, Ders Dokuz: Kapına gelen şeyle dans et. Kapının vurulduğunu duyduğunda, sana bir şey geldiğinde, o şey, en yüksek hayrına ve tüm uygunluğu içinde getirilmiştir. Şimdi senin, onunla etkileşmeye başlamak zamanındır. Senin için şimdi bunun üzerinde çalışmak zamanıdır.

Diyorsunuz ki, “Tobias, kapıyı açtığımızda ve bir şey gördüğümüzde, ne yapacağımızı nasıl bileceğiz?” Biz de size diyoruz ki, sevgili dostlar, bunun yanıtı son toplantımızda açıklanmıştır. Sağ ya da sol ya da hiç bir şey yapmamak seçeneklerine bakınmayın. TÜM’e bakın. Koşucular tarafından getirilmiş bir halde, kişi kapınızda durmaktaysa ve hem siz, hem de kişinin kendi, orada ne aradığına şaşmaktaysa, apaçık, besbelli olanın ötesine bakın. TÜM’ün içine girin. TÜM, anlayışın dördüncü düzeyidir. TÜM, anlayışın daha yüksek bir düzeyidir. O, yanıtları içerir ve siz ne yapacağınızı bileceksiniz. Ne tarz bir dansı edeceğinizi bileceksiniz.

Kapınıza gelen şeyle dans edin. Şimdi, birbiriyle etkileşim zamanıdır. Biz “dans” terimini kullanmaktayız, çünkü bu, anladığımız kadarıyla güzel bir insan ifadesidir ……Cauldre bu sanatta pek başarılı olmasa da! (kahkahalar) Bu, ögeler arasında güzel bir etkileşim ve ifade tarzıdır. Bu, akmaktadır ve zariftir. Biz sadece “kapınıza gelen şeye göre hareket edin” dememekteyiz. Biz “dans” sözcüğünü kullanmaktayız, çünkü o tam ve güzeldir. O bir sanattır. Sadece dans edin. Etkileşime girin. TÜM’e baktığınızda, nesneyle, düşünceyle, kişiyle, duyguyla……kapınıza gelen her neyse, onunla ne yapacağınızı tam olarak bileceksiniz.

Öğretmenlere, sizlere burada meydan okuyan şey şudur: hergün yaptığınız planları bir kenara koyabilir misiniz? Şeylerin olması gerektiğini DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ biçimlerden kendinizi ayırabilir misiniz? Siz hep hedefe-yönelmiş bir haldeydiniz, ve sizi bu yere getirmek için bu size iyi hizmet etmiştir. Şeyleri hep insan zihninizde planladınız, ama şimdi bunu bırakmak zamanıdır. Oh, bu bazılarınızı zorlayacaktır! Biz burada kendi yaşamlarınıza ait şeylerden söz etmekteyiz. Sizden işyerinizde bu şeylere hala boyun eğmeniz istenecektir, biliyoruz, ama yeni enerjide, bu eski planların yanlışlığını görmeye başlayacaksınız. Bu planların aslında yaşamınızı ne kadar sınırlandırdığını görmeye başlayacaksınız.

Bu planlara ihtiyacınız kalmayacaktır. İstek gücü ve odaklanmak ve imgelemek gibi zor zihinsel alıştırmalara ihtiyacınız kalmayacaktır. Sevgili dostlar, sizi yorgunluktan bitap düşüren budur! Enerjinizin akıp gitmesine neden olan şey budur! Siz sağlıklı olmanızı, oldurmaya çalışmaktasınız. Bu pek de işe yaramamıştır! Siz bolluk içinde olmanızı oldurmaya çalışmaktasınız, ve kendinizi yere yapışmış bir halde bulmaktasınız……yere yapışmış ve meteliksiz!

Yeni enerjide, sevgili dostlar, siz dışa doğru bir titreşim yaymaktasınız, ve onun yansıması, tam da ihtiyacınız olan şeyi geri getirmektedir. O size geldiğinde, onunla dans edin. Bu belki yeni bir iş fırsatıdır. Bu belki, yeni enerjide uygun olduğunu hissettiğiniz, fiziksel bedeninize eziyet eden şeyleri şifalandırmaya yarayacak yeni bir şifa yöntemidir. Bu belki bir eş ve bir ilişkidir. Bu belki, sevgili dostlar, kim olduğunuzla, yaptığınız uzun yolculukla ve Tüm Olan’ın doğasını değiştirmek amacıyla gerçekleştirdiğiniz tüm şeylerle ilgili kendinize bir bakmaktır!

Dokuzuncu Ders, çok kolay olan, ama şeyleri gerçekleştirme yöntemlerinizi yeniden gözden geçirmenize neden olacak bir derstir. Sadece yeni evinizde bulunmak, sınırsız darbelerle yaratmak ve buna tutkunuzu katmak, niyetsiz ve beklentisiz sevgi dalgalarını dışarıya gönderir. Bu, mükemmellikTİR, ve sonra size ihtiyacınız olan herşeyi, mükemmelik içinde geri getirir. Bu ders size meydan okuyacaktır! Bunu bir kez anlamaya başladığınızda, şimdiye kadar onsuz nasıl yaptığınıza şaşacaksınız.

Sevgili dostlar, sevgili dostlar, önümüzdeki üç derste öğrenilecek çok şey vardır. Bir ay boyunca, size bugün verdiğimiz dersle çalışmanızı rica etmekteyiz – kapınıza gelen şeyle dans edin. Önünüzdeki 30 gün boyunca yaşamınıza girecek şey(ler), uygun olacaktır. Yaşamınıza girecek şey, düşünce tarzınıza meydan okuyacaktır. Bunun nesinin uygun olduğunu anlamayabilirsiniz. Ruhun size belki de korkunç şeyler getirdiğini sanacaksınız, ama bununla dans ederseniz, uygun olduğunu göreceksiniz ve bunda düşleyebileceğinizden de öte armağanlar bulacaksınız.

Bu bir kilometre-taşı dersidir. Bu sizi zorlayacaktır. Bu dersi başkalarına öğrettiğiniz zaman, bir uçurumu geçmek, bir güven ve biliş alanına girmek ve tutundukları birçok eski yöntemleri bırakmak, öğrencilerinizi de zorlayacaktır. Ama bu yöntemler, onları yaşamlarında sınırlayan faktörlerdir.

Siz artık bir kontrata sahip değilsiniz. Siz artık bir plana sahip değilsiniz. Siz bu noktada, artık bir yaşam dersine sahip değilsiniz. Sayfalar açık ve boştur. Siz şimdi yaratıcılarsınız. Biz size bu dersi, yaşamınızda gerçekten yaratmaya başlamanız için vermekteyiz.

Bugünkü oturumu kapamadan önce, burada bulunan her birinizin, bu bilgiye bağlanan her birinizin, geçmişte bir şekilde birlikte yürüdüğü bir varlık vardır. Bu varlık, bugüne kadar devam eden aile enerjisini uyumlamıştır. Bu enerji, en muhteşem sevgiyle devam etmektedir. Bizim Yeshua Ben Joseph olarak adlandırdığımız varlık, yaptığınız yolculuk için sizi onurlandırmak ve size gülümsemek için buraya gelmektedir. Şu anda bunu merak eden kişiye yanıtımız, evet, Onun enerjisi bütün gün boyunca buradaydı. O hepinizin yanında durmaktaydı. O, bu yeniden dirilme ve yenilenme ve Paskalya zamanından kısa bir süre önce, sizden sevinç ve neşe içinde olmanızı rica etmek için buraya gelmiştir. Bu çarmıh (haç) ve ölüm görüntüsünün pek de iyi olmadığını anlamanızı rica etmektedir! Evet, bu meydan okuyucu, ama sevinç dolu bir deneyimdi. Bu, sevgiyi ve inayeti ve her birinizin içinde mümkün olan yenilenmeyi, insanlığa göstermek içindi.

Yeshua çarmıha geriliyken, ruhu inip, orada duranların arasında dolaşmıştı. Ve ruhu tüm ülkeye genişlemişti, ve onu o belirli zamanın, belirli anında yanıbaşında gördüğünü zanneden çok, çok, çok kişi vardı. Burada bulunanların çoğu ona yakındı. Çoğu da başka ülkelerdeydi, ama Mesih enerjisini taşıyan bu varlığın, yanlarında yürüdüğünü hissetmişlerdi. Aynı anda iki yerde birden nasıl bulunabildiğini merak ettiniz. O fırtınanın olduğu gün, hem o tepenin üstünde, hem de yanınızda nasıl yürüyor olabilirdi? O, yaşamın yenilendiğini ve sizin yenilendiğinizi göstermek için gelmiştir.

Bugün buraya, sizin bir kez daha yenilendiğinizi söylemek için gelmektedir. Siz yenilenmektesiniz, ama eski insan zihni değil ve eski insan bedeni ve enerjisi değil. Siz, Onun 2000 yıl önce gerçekleştirdiğine çok benzer bir biçimde yenilenmekte ve dönüşmektesiniz.

Ondan ve bizden, 2000 yıl kadar önce başlayan Shaumbra titreşimine devam eden herkese Sevgi akmaktadır.

Ve öyledir.

Kırmızı Meclis’in varlıklarından Tobias, Golden, Colorado’da yaşamakta olan Geoffrey Hoppe tarafından sunulmaktadır. Tobit’in mukaddes kitabında bulunan Tobias’ın öyküsü, Crimson Circle sitesinde bulunmaktadır.

www.crimsoncircle.com. Tobias materyelleri, bedelsiz olarak dünyanın her tarafında bulunan ışık işçileri ve Shaumbra’ya, Ağustos 1999 tarihinden beri sunulmaktadır. Bu tarih Tobias’ın, insanlığın yıkım potansiyelini aşıp, Yeni Enerjiye girdiğini söylediği tarihtir.

Crimson Circle, Yeni Enerjiye geçiş yapacak ilk insan (kılığındaki) meleklerden oluşan global bir ağdır. Bu kişiler, yükseliş halinin sevinç ve zorluklarını deneyimlerken, diğer insanların da yolculuğuna, paylaşım, ilgi ve yol göstererek yardımcı olmaktadır. Crimson Circle’in sitesine her ay 40.000’in üzerinde ziyaretçi, son materyelleri okumak ve kendi deneyimlerini tartışmak amacıyla girmektedir.

Crimson Circle her ay Denver, Colorado’da, Tobias’ın, Geoffrey Hoppe kanalıyla son bilgileri sunduğu yerde biraraya gelmektedir. Tobias, kendisinin ve Crimson Council’ın (Kırmızı Meclisin) diğer semavi varlıklarının, aslında insanoğlunun kanallığını yapmakta olduğunu bildirmektedir. Tobias’a göre, onlar bizim enerjilerimizi okumakta ve biz içimizde deneyimlerken, dışardan da bakabilmemiz için, kendi bilgilerimizi bize geri tercüme etmektedirler. Crimson Circle toplantıları herkese açıktır, ama LCV takdir edilir. Katılımı gerektiren hiç bir şey ve ödenmesi gereken bir aidat yoktur. Crimson Circle, dünya çapındaki Shaumbra’nın açık sevgisi ve bağışları yoluyla bolluğu kabul etmektedir.

Crimson Circle’ın en yüksek amacı, insan melekler ve öğretmenler olarak, içsel spiritüel uyanış yolunu yürümekte olan kişilere hizmet etmektir. Bu hıristiyanlıkla ilgili bir misyon değildir. Tersine, içsel ışık, merhamet ve ilgi bulabilmeleri amacıyla, insanları senin kapına getirecektir. Kılıçlar Köprüsü’ndeki yolculuğuna başlayan bu kendine has ve değerli insan sana geldiğinde, o anda ne yapman ve öğretmen gerektiğini bileceksin.

Eğer bunu okumaktaysan ve gerçek olduğunu ve bir bağın olduğunu hissediyorsan, sen gerçekten Shaumbra’sın. Sen insan (kılığında) bir öğretmen ve bir rehbersin. İçindeki tanrısallık tohumunun bu anda ve gelecek tüm zamanlar için çiçek açmasına izin ver. Hiç bir zaman yalnız değilsin, çünkü tüm dünyada bir ailen ve çevrendeki semavi boyutlarda melekler vardır.

Bu metni lütfen ticari amaç olmaksızın ve bedelsiz olarak dağıtın.

Lütfen bu bilgiyi, dipnotlar dahil bütünüyle kullanın. Tüm diğer kullanımlar, Geoffrey Hoppe, Golden Colorado’dan alınacak yazılı onayı gerektirir. Telif hakkı 2001, Geoffrey Hoppe, P.O.Box 7328, Golden, CO 80403.e-posta: tobias@crimsoncircle.com. Tüm haklar mahfuzdur.

Soru ve Yanıtlar

Yaratıcı (Yaratan) Dizisi – 07 Nisan 2001
Ders Dokuz: Kapına Gelen Şeyle Dans Et

Crimson Circle’de (Kırmızı Çemberde) sunuldu

TOBIAS: Ve öyledir sevgili dostlar, Shaumbra toplantımıza geri dönmekteyiz. Bugünün kanallığına, bıraktığımız yerden devam etmekteyiz. Bir kaç dakikalığına, koşucu melekleriniz hakkında konuşacağız.

Size sürekli söylediğimiz gibi – her mesajımızın sonunda size söylediğimiz gibi- hiç bir zaman yalnız değilsiniz. Yakın zamana kadar, yanınızda bulunan ve sizin enerji dengenizi tutan rehberler vardı. Perdenin bu yanında, sizinle çalışan, enerjilerle çalışan ve sürekli sevgi gönderen melek gruplarının olduğu göz önüne alınırsa, hiç bir zaman yalnız değilsiniz. Burada yarattığınız şeyin özünü, aydınlanmanızdan ve anlayışınızdan gelen bu balımsı, altın enerjiyi alan melekler de vardır. Onlar bunu uygun bir biçimde çevreye yaymaktadır. Onlar bu enerjinin doğru yerlere gitmesine yardımcı olmaktadır.

Yaşamlar arasında geri gelmenizi beklemekten başka bir şey yapmayan melek takımları (grupları) vardır. Onlar, geri geldiğinizde, sizinle nasıl çalışacaklarını bilirler. Bizim tarafa geçtiğiniz zamanlarda, insan olarak deneyimlediğiniz şeylerin çok güçlü niteliklerini de beraberinizde getirdiğinizden, bizi, yani melekleri bile çoğu zaman görmediğinizi biliyor muydunuz? Eğer bize inanmadıysanız, ya da bizi dışladıysanız, geri geldiğinizde yeniden bağlantı kurmak zor olmaktadır. Siz nitelikleri, ve özellikle de Dünyada taşıdığınız güçlü duyguları geri getirmektesiniz.

Sizi spiritüel bir dengeye, gerçekte olduğunuz meleğin kendisine geri getirmek için çalışan, takımlar halinde melekler vardır. Bu takımlar, sizin içinden geçtiğiniz son insan deneyimlerinizin enerjisini uyumlamaya ve salmaya yardımcı olur. Perdenin bizim yanına geri gelen öyle insanlar vardır ki, onlara çok zaman ve çok enerjinin ayrılmasına, çok sevgi ve ilgi gösterilmesine ihtiyaçları vardır. Bu, yüzlerce yıl ve belki de daha fazla bir zaman alabilir. Güçlü duygularla ya da travmadan geçerek buraya geri gelen varlıkların, gözlerini açıp da, Yuva’dan uzakta ama yuva gibi olan yere uyanmaları, çok, çok uzun bir zaman alabilir.

Sevgili dostlar, size hizmet eden çok varlık vardır, hizmet eden çok sayıda melekler ordusu vardır. Bir günden ötekine sizinle çalışan melekler vardır, yarattığınız enerjilerle geri planda çalışan melekler vardır. Bugün daha önce sözünü ettiğimiz koşucular, yeni evinizden dışarıya göndermeye başladığınız bu titreşim dalgalarını alan meleklerdir. Onlar, yolculukları sırasında bu dalgalara eşlik etmek için burada bulunmaktadır. Yaydığınız bu titreşimlerin doğru yerlere ulaşmasını sağlamak amacıyla burada bulunmaktadırlar. Onlar, bu titreşimlerin yanında uçarlar. Ama herşeyden çok, bu titreşimlerin uygun olacak yansıma dengesini sağlamak için burada bulunmaktadırlar. Size geri gelen budur.

Onların sahip olduğu, ilginç ve biraz zor bir görevdir, çünkü titreşimin size geri dönüşü sırasında, size geri dönmesini engellemeye çalışan çok şey vardır. Örneğin, bugün ikinci çemberde toplananları ele alalım. Sizin titreşiminiz onlara ulaşacaktır, ve onlar, kendilerini size getirecek yolu bulmak yolculuğuna çıkacaklardır. Bu yolculuğu engelleyecek çok şey vardır. Bu, örneğin parasal konular olabilir. Vereceğiniz hizmetin karşılığını ödeyebilecek paraları olmayabilir, hatta belki de size ulaşmak için arabaya ya da uçağa ya da otobüse ödeyecek paraları olmayabilir. Enerjilerle çalışmak için, potansiyelin, kendi en yüksek düzeyini farketmesi için koşucu melekler orada bulunur. Sizi arayan varlığın yolunu, koşucular açmaktadır. Ondan sonra da insanlar kapınıza gelecek ve şöyle diyecektir; “Buraya nasıl gelebildiğimden emin değilim, çünkü param yoktu, ama oldu. Bunu yapacak gücüm yoktu, ama sonra enerjiyle doldum. Yolu bilmiyordum, biri bana gösterdi. Bunun nasıl olduğundan emin değilim.”

Sevgili dostlar, bunlar, işini görmekte olan koşuculardır. Onlar işi sizin yerinize yapamazlar, ama kendi evinizde başlattığınız işleme yardımcı olabilirler. Siz fırça darbenizle, tutkunuzla, ve dışarıya yaydığınız titreşim dalgalarıyla onları harekete geçirene (aktive edene) kadar, nötrde kalmaktadırlar. Bu gece evine gittiğinde, yatağına uzanarak, “Sevgili koşucular, lütfen bana şunu şunu getir” diyecek olan kişilere, bunun bu şekilde iş görmeyeceğini söylemekteyiz. Bu, bu şekilde iş görmez. Koşucular, evinizden, tek çakranızdan gelen enerjilerle çalışır. Onlar, dışarıya giden yola, ve sonra içeriye gelen yola yardımcı olur. Onlar, sizinle çalışmak için gönüllü olmuş bir melekler takımıdır. Onlar hizmette bulunmaktadır.

Bir lokantaya gittiğinizde, size hizmet eden kişilerin olması gibi, koşucular da size hizmet etmektedir. Bu, onların işidir. Yaptıkları bu iş için takdir edilmek isterler, üzülmenizi değil, ya da aşağılanmak değil, takdir beklerler. Onlar, hizmette bulunmaya bayılırlar. Koşucularınız da sizin gibidir. Onların sevgisi ve tutkusu ve ruh düzeyindeki öğretileri, size hizmet etmekten geçer. Onlar sizin için çalışmaktadır. Onlarla konuşmanız, onlara sevginizi yollamanız ve onlarla eğlenmeniz çok uygundur. Bu arada, iş dışındaki zamanlarında oyun oynamayı severler. (kahkahalar)

Şu anda düşünceyle sorulan soruya yanıtımız, bazı kişilerin bir düzine, bazılarının da yüzlerce koşucuya sahip olduğudur. Çok görevler vardır, ve bu görevler işin karmaşıklığına bağlıdır. Bu, kaç tane koşucuya sahip olduğunuzla ilgili değildir. Bu, onların yaptığı çalışmayla ilgilidir. Onikiye oniki tane koşucuya sahip olduğunuz için gururlanmayın. Bu sizi daha iyi bir öğretmen yapmaz. Bu, onların görevi ve görevlerinin büyüklüğü ile ilgilidir. Koşucular gerçekten melektir. Onların gerçek bir kimliği ve kişiliği vardır. Onlar sizin için orada bulunmaktadır. Gidip de, sizin için yeni bir iş yaratmalarını onlardan isteyemezsiniz, ama siz o titreşimi içinizde yarattığınız zaman – niyeti ya da beklentisi olmayan bir titreşimi – onlar bu enerjiyi en uygun yerlere götürür, ve size en uygun olanı geri getirirler.

“Kapınıza gelen şeyle dans edin” dersi, size meydan okuyacaktır. Burada bu derse çok kolay gireceğini düşünen kimseler olsa da, eski eğilimler geri gelmek isteyecektir; olacak şeylerin kontrolünü elinde tutmayı istemek, olacak şeyleri planlamak, ve meydana gelen şeylere güvenmemek eğilimleri tekrar ortaya çıkacaktır. Sevgili dostlar, tanrısallığınızın içinde, yeni ortaya çıkmakta olan tanrısallığınızın içinde, siz, farklı anlamda bir yaratıcı olacaksınız. Bu biraz çalışma gerektirecektir. Yerel çemberlerde çalışan kişiler için bu tartışılacak ve üzerinde çalışılacak bir şeydir. (çvr. Dünyanın çeşitli yerlerinde, Tobias’ın mesajlarını konuşmak, paylaşmak ve bunlarla çalışmak için gruplar kurulmuştur. Yerel çember derken, söz ettiği şey budur.) Kendi başına olup da zorlananlara gelince, sizi, Internet forumlarının ve yerel grupların aracılığıyla diğer kişilerle çalışmaya ve konuşmaya yüreklendirmekteyiz. Bu, Shaumbra’nın birbiriyle iletişim kurması ve deneyimleri paylaşması zamanıdır. Birbirinizden öğreneceğiniz çok şey vardır.

Koşucu melekleriniz sizin için önemli bir kaynaktır. Onlar sizin takımın bir parçasıdır. Onlar hizmettedir. Ve yüreğinizden gelecek emiri beklemektedirler.

Bunu da söyledikten sonra, sorularınıza geçebiliriz.

SORU: Tobias, haberlerdeki tüm bu negatif şeylerle, insanlar kendi karanlık yanlarını, şimdiye kadar bilinçli olarak araştırılmamış ama gerçekte, eylemlerini belirleyen yanlarını araştırmak zorunda bırakılıyorlar sanki. Ben bu yanların bazılarının şifalandırılabileceğine inanıyorum. Bu işlemle ve bunun gelecek aylardaki yoğunluğu ile ilgili yorumda bulunabilir misin?

TOBIAS: Gerçekten de, manşetlerinizde gördüğünüz şeyler, eskiyle yeni enerji arasındaki çelişki ve bölünmedir. Uzun zamandır bastırılmış olan enerjiler vardır ve bunlar şimdi serbest kalmayı seçmektedir. Çözümlenmemiş ve dengelenmek isteyen eski karmalar da vardır. Bu önünüzdeki birkaç yıl sevgili dostlar, çevrenizde çok kargaşa göreceksiniz, ama bunun içinizde meydana gelmesi gerekmemektedir. İşte bu, kısa duvarın arkasında durmak dersidir.

Birkaç ay önce değindiğimiz gibi, belirli bir mantığı olmaksızın, borsalarınızın yükseldiğini ya da düşüşe geçtiğini göreceksiniz. Bu, yeniyle eski arasında bir denge bulmak girişimidir. Bunlar, devam etmesi gereken uyumlamalardır. Daha önce değindiğimiz gibi, depremlerinizin devam ettiğini göreceksiniz. Meydana gelen parçalanmaları göreceksiniz, çünkü Dünyanın içinde bile, eskiden yeniye geçmek için bir girişim vardır. Burada bulunan her birinizin, ve bunu okuyan her birinizin bildiği gibi, eskiyi bırakmak ve yeniye geçmek o kadar kolay değildir. Dikkat çekmek için bağırıp çağıran enerjiler vardır. Bırakılmayı istemeyen başka ögeler ve enerjiler vardır. Hatta, kontrolü elinden bırakmak isteyip istemediğinden pek de emin olmayan, sizin deyiminizle, insan egosu vardır.

Manşetlere her baktığınızda, ve okullarda ve yerleşim alanlarında ve evet, havaalanlarında bile silahların patladığını gördüğünüzde…….bunlar zor şeylerdir. Bunlar yüreğinizi parçalamaktadır. Biliyoruz. Bunun uygun olduğunu anlayın ve bunun sadece işlemin bir parçası olduğunu anlayın. Sorunun yanıtı olarak, bu bir anlamda, karanlık yanı anlamakla ilgilidir.

Çoğu insana, bir doğru ve bir yanlış olduğu öğretilmiştir. Bu, eski dualitedir, eski enerjidir. Yeni enerjide, TÜM’ün olduğunu göreceksiniz. Bu artık sağ, sol, ya da merkezle ilgili değildir. Bu artık beyaz bilye ve siyah bilyeyle ilgili değildir. Bu, birlikte çalışan “dört”le ilgilidir.

Bunlar, gazetelerinize bakacak olursanız, içinden geçilecek zor aylar olacaktır. Çok dram ve çok travmatik olaylar göreceksiniz. Tekrarlıyoruz sevgili dostlar, her biriniz şimdi yeni evinde yaşamaya başlamaktadır. Bu, meydana gelen bu şeylerden izole edildiğiniz anlamına gelmemektedir, ama siz daha derin bir anlayışa sahipsiniz. Biz, Dünyada meydana gelen bu şeylerden söz etmeye devam edeceğiz, ama bunları her gördüğünüzde, bunun yeni enerjiye geçişin bir parçası olduğunu anlayın. Öğretmenlere, sizin gibi öğretmenlere duyulacak gereksinmenin nedeni budur. Biz bunun için, yolunuza devam etmeniz için sizi yüreklendirmekteyiz. Tanrısallığıyla bütünleşmeyi öğrenmiş, yeni enerjiye girmiş kişilere gereksinim olacaktır. Yüzlerce, ve sonra binlerce, ve sonra onbinlerce, Dünya yeni enerji öğretmenlerine gereksinim olacaktır.

SORU: Tobias, yeni enerjiyi bu yaşantımızda tamamen deneyimleyebilecek miyiz, yoksa Ateş Duvarı ile bugün arasındaki dönem gibi, bunu deneyimlememiz binlerce yıl mı alacaktır?

TOBIAS: Binlerce yıl olmayacaktır. Çoğunuz bunu bu yaşamınızda görebileceksiniz. Kendi tanrısallığınızın bulunduğu yere geleceksiniz. Bunu, evinizin dışındaki dünyada görmeyebilirsiniz, ama kendi içinizde göreceksiniz. Ve bunu gördüğünüzde de, sizin dışınızda meydan gelen şeyler hakkında daha büyük bir anlayışa sahip olacaksınız. Merhamet ve anlayışla dolacaksınız.

Dünyanızda bir dönüm noktası, 2012 yılında bir kuantum sıçrayışı olacağı kehanetinde bulunulmuştur. Kırmızı Meclisin bakış açısından, siz programın ilerisinde bulunmaktasınız. Bu, zamanınızın onbir yıl sonrasında olmayacaktır. İnsanlık bilincinin değişmesi nedeniyle, gerçek kuantum sıçrayışlarını 2007 yılına yakın görmeye başlayacaksınız. Bu da, ilk sorunun yanıtına bağlanmaktadır. Siz bu kuantum sıçrayışı noktasına yaklaştıkça, çevrenizde daha fazla çelişki ve kargaşa göreceksiniz, ama bunların içinizde olması gerekmemektedir. Bu, mükemmel bir sorudur.

SORU: Kabul etmek ve izin vermek ve niyet arasındaki ilişki nedir? Biz eğer gerçekten kabul edip, izin veriyorsak, neden niyette bulunmak isteyelim ki?

TOBIAS: Bu, bugünkü mesajımızda altını çizdiğimiz noktadır. Bu kavramı anlamanız biraz zor olabilir. Biz Cauldre’nın bile (Geoffrey Hoppe) bunu pek anlamadığını görmekteyiz ve onun çok çalışması gerekecektir! Kabul etmek ve izin vermek, aynı zamanda “şimdi”de bulunmaktır, bir inayet hali içinde bulunmaktır ve kendi tanrısallığının bilincinde olmaktır. Sınırsız fırça darbesiyle yarattığınız zaman, niyete gereksinim yoktur. Ortaya çıkmakta olan yeni enerjinizi, her hangi özel bir yere doğru yönlendirmeniz gerekmemektedir. Bu da, çoğunuza meydan okuyacaktır. Siz o fırçayı elinize alıp, şöyle demek isteyeceksiniz, “Bana ilişkiler ver. Bana 1000.00. Dolar ver. Bana şunu ya da bunu ver.” Bu, sizin tanrısal gücünüzü ve onun potansiyelini kısıtlamaktadır. Kabul etmek, izin vermek ve bilmek, günün enerjisi haline gelecektir. Sınırsız darbeyi yarattıktan ve buna tutkuyu da kattıktan sonra, sevgili dostlar, sadece arkanıza yaslanıp, oturun. Uygun olan şeyler gelip, kapınızı çalacaktır. Bu, sizin çok güveninizi isteyecek bir şey olacaktır!

SORU: Tobias, ben intiharı hep, imanda bir sıçrayış olarak düşünmüşümdür. Yardım eli uzatılmış intiharlar hakkında yorumda bulur musun?

TOBIAS: Gitmek zamanı olduğunu bilen kişiler vardır. Onlar ille de depressif olmak durumunda değildir, çünkü o halden geçmişlerdir. Kızgın da değillerdir, çünkü bu duygulardan da geçmişlerdir. Onlar gitmek zamanı olduğunu bilirler ancak fiziksel beden bazen gitmek istemez. Farkettiğiniz gibi, eski enerjideki fiziksel bedenin sanki kendine ait bir zihni vardır. Yardım eli alarak intihar etmeyi seçenler, öz düzeylerinde gitmek zamanı olduğunu bilirler. Bu kişiler kendileriyle, Ruh’la ve meleklerle çok konuşmuştur. Zamanın geldiğini bilirler. Sevgili dostlar, terk etmeyi seçen kişiler, tarafımızdan yargılanmaz ya da suçlanmaz. Onların Yuvaya dönmesi, diğer insanların Yuvaya dönmesi kadar sevinç ve kutlama yaratır. Bu kişiler, gitmek zamanı olduğunu yüreklerinde bilirler. Bu işlemde onlara yardımcı olmak için gelen kişileri, daha kontrat aşamasında kararlaştırmışlardır. Kırmızı Meclisin bu konuyla ilgili düşüncesi, bunun o insan için bir utanç ve suçluluk zamanı değil de, kutsanan ve onurlandırılan bir zaman olmasıdır.

SORU: Tobias, ben temizlediğimi sandığım şeylere aşırı duygusal tepkiler vermekteyim, ama yeni enerjinin bir öğretmeni olmak için de aşırı bir tutkuya sahibim, ancak yolunu bulamamaktayım. Bu da çok moral bozucu bir şey. Bu konuyla ilgili içgörülerin var mı?

TOBIAS: Gerçekten de sevgili dost, sen fazla zorlamaktasın! Eski enerjiden yeniye geçmek zordur. Yeniye geçebilmek için eski enerjide kullandığın araçlara bakınmaktasın. Senin ve diğer kişilerin keşfetmekte olduğu yeni yöntemleri, Shaumbra’nın bünyesindeki bu çemberde, biz size geri bildirmekteyiz (size geri kanallık etmekteyiz). Bunlar işe yarayan metotlardır, etkili olan metotlardır. Yeni evinde daha çok zaman geçir. Niyet OLMAKSIZIN yarat. Bu sana meydan okuyacaktır. Niyet olmaksızın yarat. Sen kendi özünde uygun olan herşeyi bilmektesin ama kendi yolunu, kendin engellemektesin. Senin kullandığın anlamda niyet, yolu engellemekte ve yaratılışın potansiyelini kısıtlamaktadır.

SORU: Sevgili Tobias, yaşantımızda sınırsız darbeyle boyayacağımız sadece dört alan olduğunu, doğru mu anlıyorum, ve bir seferde birden fazla alanı boyamak uygun mudur?

TOBIAS: Biz bu dört alanı, insan yanınıza meydan okuyan şeyleri tanımlamak açısından kullandık. İnsanlarda, meydan okuyan şeyleri abartmak eğilimi vardır. Bunları dört alanda toplamak, bu şeylerin, zihninizin bazen size söylediği kadar da büyütülecek şeyler olmadığını farketmenize yarar.

Sınırsız darbeyi kullandığınızda…..yeni titreşimsel işlemi başlattığınızda….tekrarlıyoruz, belirli bir niyette bulunmayın. Niyete gereksinim duyuyorsanız, sadece tanrısal denge için – ilişkilerin dengesi, biyolojinin ve bolluğun dengesi, ve özellikle de, özdeğerliliğinizin dengelenmesi için niyet edin. Buna başka bir döngü eklemeyin. Belirli bir şey istemeyin. Ruh’a emirler vermeyin ve Ruh’a yalvarmayın. Sınırsız darbeyle yaratırken, yüreğiniz her hangi bir arzuya gereksinim duymaktaysa, bunun sadece dengelenmesini isteyin. Güçlü bir faktöre sahip olan ve doğrudan tanrısallığınızla bağlantılı olan, içine girmekte olduğunuz “dört”ün enerjisiyle dengeleyin.

SORU: Tobias, bize lütfen hapiste öldüğün ve geri dönmek cesaretini gösteremediğin zamanın, Dünyaya konuk olduğun bu zamanın öyküsünü anlat. Bize öğrendiğin dersleri, açmazları, korkuları, kızgınlık ve kederleri anlat. Ben gerçek bir meleğin bütün gerçek deneyimlerini ve o yaşamın hepimize kazandırdığı şeyleri okuyabilseydim…… bu boyutta yapılmış bir yolculuğun bireysel öyküsünü okuyabilseydim, ve bu tanıdığımız bir kişi olsaydı, o zaman ilişki kurabileceğim bir şeye sahip olurdum.

TOBIAS: (kendi kendine güler) Ben özetleyeceğim, çünkü bu, Cauldre’nın yazacağı kitaplardan birinin içeriğini oluşturacak, uzun bir öyküdür. (kahkahalar) O yaşamda, ben hapiste olmayı seçmiştim. Ruhsal düzeyimde çalıştığım şeylerden biri de, kendimi oturttuğum bilinç hapisanesinden çıkmaktı. Sahip olduğum birçok yaşam boyunca, insan olarak istediğim şeylerin çoğunu elde etmiştim. Atlantis’teki yaşamlarım , benim için kesinlikle en güçlü, ama aynı zamanda da en travmatik olanlardı. O belirli döngüde – Dünya üstündeki son yaşamımda, çevreme ördüğüm duvarları gerçekten anlamak amacıyla hapiste ölmeyi seçmiştim.

İnsan formundaki kişilere güvenmektense, görünmezde bulunan güçlere ve enerjilere güvenmek zorunluluğu içinde, yalnız ölmeyi seçtim. Ben bir sessizlik dönemini seçtim, çok zihinsel işkence ve çok fiziksel acı çektiysem de, bunların üstesinden gelmeyi öğrendim. İçimde, çok derin yerlere gitmeyi öğrendim. Bu, şimdi size yeni ev olarak sözünü ettiğim şeyle ilk deneyimimdi. Teselli buldum. Kendi içimde enerji buldum ve sevgiyi buldum. Bunun olması için de bir hapisanenin duvarlarını kullandım; yoksa hala dışardaki işime ve ilişkilerime devam ediyor olacaktım. Dışsal işlerime devam ediyor olacaktım. Hapisanedeki bu yaşamımı, o döngünün son yaşamı olarak seçtim. Sizin ayak izlerinizden gitmek için, geri döneceğim bir gün gelecektir. Öğretmenim olmanız için, bazılarınıza geleceğim bir gün olacaktır. Ah, biz bununla ilgili çok güleceğiz! (kahkahalar)

SORU: Sevgili Tobias, sen, yeni çağ inançları ve alıştırmalarının çoğunun artık eski enerji olduğunu söylemiştin. Ben bu aralar, yedi çakra sistemini temel alan bir enerjisel şifa tekniğini öğrenmekteyim. Sen devamlı artık tek bir çakraya sahip olduğumuzu söylemektesin, o zaman benim öğrendiğim bu şifa tekniği modası geçmiş ya da eski enerji tekniği midir?

TOBIAS: Senin çakra şifa tekniğin, çalışacağın çoğu insana çok uygundur. Dünya üzerindeki insanların büyük, büyük, büyük bir çoğunluğu, yedi çakrayla çalışmaya devam etmektedir. Tek çakraya bütünleşmekte olan, az sayıda insan vardır. Senin bu yedi enerji merkeziyle yaptığın çalışma, çok uygun olacaktır. Ama bu öğrendiğin şeyleri al, bu öğrendiğin şifa tekniklerini al ve bunlara kendi yeni enerji anlayışını kat. Kitaplarda ve gittiğin sınıflarda apaçık olan şeylerin ötesinde, daha büyük anlayışlar vardır. Bu anlayışlar TÜM’den gelmektedir. Sorunu doğrudan yanıtlarsak, evet, bu bir anlamda eski enerjidir, ama çok uygundur, çünkü senin çalışacağın insanlar eski enerjiden gelecektir.

SORU: Tobias, bu günlerde, gelecekte et, balık ve tahıl yenmeyeceğine dair yapılan kehanetlerin geçerliliği nedir?

TOBIAS: Gerçek değildir. Sevgili dostlar, gezegeniniz üzerindeki yaşamı besleyecek enerjilere gereksinim vardır. Bunlar devam edecektir, ama saflaşacaktır. İngiltere’deki et krizi gibi krizlerin olması, bilim adamlarınızın ve halkın ve hükümetlerinizin yeni ve daha saflaştırılmış şeylere bakmasına neden olmaktadır. Bu bir anlamda, eski enerjiden yeniye geçiştir. Bir şeyin ortası çıkması gerekmektedir, ya da bir şeyin çürümesi, ya da bir sorun yaratması gerekmektedir ki, yeniden değerlendirilsin. Ancak o zaman insanlık bir bütün olarak, bilinç bir bütün olarak bir sonraki düzeye geçebilir. Siz, kısa duvarın arkasında durmayı öğrendikçe, bu şeylerin hiçbirini yargılamayacaksınız. Bunun neden meydana geldiğine dair daha büyük bir anlayışa sahip olacaksınız.

Et, tahıl, meyve, ve sebze…. önemi yoktur, sevgili dostlar. Bunlar olumsuz (negatif) şeyler değildir. Bunlar, biyolojiyi besleyen kaynaklardır. Yeni evinizde olduğunuzda, sınırsız darbelerle yaratmaktasınız. Buna tutkunuzu katmaktasınız. Uygun olan beslenmenin de size getirileceğini bilin. Eğer biyolojiniz için kalıplarını değiştirmek zamanı gelmişse, bunların kapınızda belireceğini bilin. Eğer biri size aptal bir yiyecekle gelirse ya da genelde bedeninize almayacağınız bir şeyle gelirse, buna yeniden bir bakın. Bu size önemli nedenlerden ötürü getirilmiştir. Bir süreliğine bisküvilerden oluşan bir beslenme şekli –burada aşırıya kaçmaktayız- çok da alışılmamış bir olay olmayacaktır. (kahkahalar) Bedeniniz için neyin doğru ya da yanlış olduğunu çok yargılamayın. Kapınıza gelen şeyin, tüm uygunluğu içinde oraya getirildiğini anlayın. Sizin için, onunla dans etmek zamanıdır.

SORU: Tobias, önceki mesajlarından birinde, güvenmenin, yükselme işlemini yumuşatacak enerji niteliği olduğunu bildirmiştin. Bu böyleyse, o zaman güvene ulaşmak bana neden bu kadar zor gelmekte? Yüksek Benliğimin gerçekten var olduğuna dair bir delile sahip olsaydım, sanki içimi kemiren şüpheleri yok edip, Yüksek Benliğime gerçek bir güveni geliştirebilirdim gibi geliyor. Bu delili bulmak için nereye gidebilirim? Ve lütfen, bana, evime gidip de kapıyı kapatmamı söyleme, çünkü ben oraya da gittim. (kahkahalar) Ben gerçekten bir ya da iki mucizeye tanık olmak isterdim, yoksa Ruhla yaptığımız ve bunu engelleyen bir antlaşma mı var? Lütfen yardım et!

TOBIAS: Ah sevgili varlık, söyleyebileceğimiz az şey var, çünkü sen bunu kendi yöntemlerinle gerçekleştirmeye kararlısın! Sen eski enerji araçlarını kullanmaya kararlısın. Sen, güveni zihninde bulmaya kararlısın. Orada bulamayacaksın. Onu orada bulamayacaksın. Onu bir kağıt parçası üzerinde bulamayacaksın. Onu, bir kitapta tanımlanmış olarak bulamayacaksın. Güven, içerden gelir. Sana yeni evine gidip de kapıyı kapatmanı söylemeyeceğiz, çünkü bunu söylemememizi istedin bizden. (kahkahalar) Sen, kapının vurulduğunu duyacak ve açmayı reddecek ve kızacak birisin, çünkü bu vuruşun, huzurunu ve sessizliğini neden bozduğunu merak edeceksin. Biz sana, onun orada bulunmasının bir nedeni olduğunu söylemekteyiz. Sen çok sıkı tutunmaktasın. Gerçekleştirdiğin şeyleri çevreleyen çok korkulara sahipsin. Gerçekten bırakmayı öğrenene kadar da bu yeni enerji sana meydan okumaya devam edecektir. Bunun zor olduğunu bilmekteyiz. Burada her hangi bir alay ya da yargı söz konusu değildir. Bu çok zordur.

Bu gece burada oturmakta olan ve bunu okumakta olan öyle kişiler vardır ki, onlar salıvermenin derinliğini bilmektedir. Onlar, salıverdikten sonra bile, yeniden bırakmaya gereksinim olduğunu bilmektedir. Ve sen de, yeniden ve yeniden bırakmak zorundasın. Bıraktığın her sefer, iman hakkında bir şey daha ve güven hakkında bir şey daha öğrenirsin. Bir mucize bekliyorsan, sevgili dost, yanlış yere bakmaktasın. Sen, mucizenin içinden geldiğini kabul etmek istemiyorsun. Sen kendinin dışında bir şey istiyorsun ve yaratıcının gerçekten sen olduğunu kabul etmek istemiyorsun.

SORU: Tobias, “kundalini” enerjisinin bu çalışmayla ilişkisi nedir?

TOBIAS: Yeni enerji tutkusu, bir anlamda kundalinidir. Tutku, içinizden yükselir. Tutku, kim olduğunuz titreşiminin yakıtı haline gelir. Tutku, biyolojinizin yenilenmesine yardımcı olur. Tutku, birlikte dans eden ve kundalininin doğasına benzeyen DNA sarmallarının içine girer. Yeni enerjinin kundalinisi, gülden gelen tutkudur.

SORU: Tobias, yaptığım, yaratılışın tüm dünyalarını birbirine bağlayan güç yolları (hatları, çizgileri) imgelemesi, geçerli bir kavram mıdır?

TOBIAS: Kesinlikle öyledir, ve sen bununla ilgili daha büyük anlayışlara geleceksin. Belirli şeylere kilitlenip kalma. Daha o kitabı yazmak zamanı değildir. Sen dokumanın nasıl dokunduğuyla ilgili daha fazla şeyler öğrenmeye devam edeceksin. Biz buna daha bir yıl kadar bir zaman vermeni rica ediyoruz.

SORU: Biz başka düzeylerde çalıştığımız zaman, oralarda olan şey gerçekte nedir, ve bu çalışma fiziksel realitemizi nasıl etkilemektedir?

TOBIAS: Sizler çok-boyutlu varlıklarsınız. Başka düzeylerde yapılan çok şey vardır. Sözünü ettiğimiz gibi, koşucularınız enerjilerinizle, onu başka boyutlara taşıyarak, onu zaman ve mekandan taşıyarak, onu yaratılan yeni realitelere taşıyarak çalışmaktadır. Shaumbra’ya, bu çok-boyutluluk halini, bu çalıştığınız diğer alanları “kafanıza fazla takmamanızı” söylemekteyiz. Bu –Cauldre şimdi bize gülmektedir- daha sonra, ileri derecede, tümüyle yeni bir dizi dersi kapsayacaktır. Çok-boyutlu düzeylerde nelerin olup bittiğini görmene ve yaptığın çalışmanın, sadece kendi dünyanı değil, diğer şeyleri de nasıl etkilediğini görmene yardımcı olmak için, seninle çalışacağız.

Ama şimdilik Shaumbra’dan ricamız, yaşamınızda meydana gelen şeylere odaklanmanız olacaktır. İlk kez nasıl gerçek yaratıcılar olduğunuza, Dünyada var olduğunuzdan bu yana ilk kez nasıl gerçek yaratıcılar olduğunuza odaklanın. Verdiğimiz derslerle, ‘kapınıza gelen şeyle dans edin’ dersiyle bu size neden meydan okuyacaktır? Çünkü siz şimdiye kadar gerçek anlamda yaratıcı hiç olamadınız. Siz bir planı izlediniz. Siz, biraz önceden-belirlenmiş olan kontratları izlediniz. Şimdi, yaratıcı olmak olanağının tümüne sahipsiniz, onun için de sizden ricamız, şimdi bu şeylere odaklanmanızdır. Bu dizi boyunca bizimle kalın. İlerlerken, bizimle kalın. Yakında, sizlerle başka düzeylere yolculuk yapacağımız bir zaman gelecektir. Sadece bu insan realitesindeki şeyleri değil, aynı zamanda tüm çevrenizdeki ve başka boyutlardaki şeyleri nasıl etkileyip yarattığınızı da göreceksiniz. Bunlar çok güçlü kavramlardır, ama koşmadan önce, yürümeyi öğrenelim.

Sevgili dostlar, bugün, sizin yeniden üstünden geçmenizi isteyecek çok şey konuşuldu. Siz bu metinin üzerinden geçerken, omuzunuzda oturmuş sizi izleyen varlıklar olacaktır. Omuzunuzdan sizi izleyenler, bir öğretmen arayışı içinde, yakında kapınızı çalacak olan varlıklardır. Engin bir ilgiyle, bu dersleri gerçekten anladığınızdan, içerden nasıl yaratılacağını ve sonra da size geri gelmesini nasıl bekleyeceğinizi gerçekten anladığınızdan emin olmak isteyen varlıklar, bunlardır.

Her zamanki gibi, birlikte geçirdiğimiz zamanın keyfine vardık. Biz bu derslerin keyfini çıkartmaktayız. Biz sizin mizah anlayışınızın, kahkahalarınızın ve gözyaşlarınızın keyfini çıkartmaktayız. Her birinize, burada bulunan her birinize, bunu okuyan ve etkilenen her birinize verdiğimiz tek bir şey vardır. Bu şimdi, biz konuşmaktayken, hizmetinizde olan koşucularınız tarafından hazırlanmaktadır. Bu, melekler tarafından hazırlanmaktadır ve onlar gülümsemektedir. Sevgili dostlar, kapınızda bizden size özel bir armağan, çok özel bir armağan olacaktır. Bu gerçekten, keyfini çıkartacağınız, belki de gözünüzün yaşlanmasına neden olacak bir armağan olacaktır. Bu, bizim sevgimizden sizedir.

Yolculuğunuzda hiç bir zaman yalnız değilsiniz.

Ve öyledir!

Kırmızı Meclis’in varlıklarından Tobias, Golden, Colorado’da yaşamakta olan Geoffrey Hoppe tarafından sunulmaktadır. Tobit’in mukaddes kitabında bulunan Tobias’ın öyküsü, Crimson Circle sitesinde bulunmaktadır.

www.crimsoncircle.com. Tobias materyelleri, bedelsiz olarak dünyanın her tarafında bulunan ışık işçileri ve Shaumbra’ya, Ağustos 1999 tarihinden beri sunulmaktadır. Bu tarih Tobias’ın, insanlığın yıkım potansiyelini aşıp, Yeni Enerjiye girdiğini söylediği tarihtir.

Crimson Circle, Yeni Enerjiye geçiş yapacak ilk insan (kılığındaki) meleklerden oluşan global bir ağdır. Bu kişiler, yükseliş halinin sevinç ve zorluklarını deneyimlerken, diğer insanların da yolculuğuna, paylaşım, ilgi ve yol göstererek yardımcı olmaktadır. Crimson Circle’in sitesine her ay 40.000’in üzerinde ziyaretçi, son materyelleri okumak ve kendi deneyimlerini tartışmak amacıyla girmektedir.

Crimson Circle her ay Denver, Colorado’da, Tobias’ın, Geoffrey Hoppe kanalıyla son bilgileri sunduğu yerde biraraya gelmektedir. Tobias, kendisinin ve Crimson Council’ın (Kırmızı Meclisin) diğer semavi varlıklarının, aslında insanoğlunun kanallığını yapmakta olduğunu bildirmektedir. Tobias’a göre, onlar bizim enerjilerimizi okumakta ve biz içimizde deneyimlerken, dışardan da bakabilmemiz için, kendi bilgilerimizi bize geri tercüme etmektedirler. Crimson Circle toplantıları herkese açıktır, ama LCV takdir edilir. Katılımı gerektiren hiç bir şey ve ödenmesi gereken bir aidat yoktur. Crimson Circle, dünya çapındaki Shaumbra’nın açık sevgisi ve bağışları yoluyla bolluğu kabul etmektedir.

Crimson Circle’ın en yüksek amacı, insan melekler ve öğretmenler olarak, içsel spiritüel uyanış yolunu yürümekte olan kişilere hizmet etmektir. Bu hıristiyanlıkla ilgili bir misyon değildir. Tersine, içsel ışık, merhamet ve ilgi bulabilmeleri amacıyla, insanları senin kapına getirecektir. Kılıçlar Köprüsü’ndeki yolculuğuna başlayan bu kendine has ve değerli insan sana geldiğinde, o anda ne yapman ve öğretmen gerektiğini bileceksin.

Eğer bunu okumaktaysan ve gerçek olduğunu ve bir bağın olduğunu hissediyorsan, sen gerçekten Shaumbra’sın. Sen insan (kılığında) bir öğretmen ve bir rehbersin. İçindeki tanrısallık tohumunun bu anda ve gelecek tüm zamanlar için çiçek açmasına izin ver. Hiç bir zaman yalnız değilsin, çünkü tüm dünyada bir ailen ve çevrendeki semavi boyutlarda melekler vardır.

Bu metni lütfen ticari amaç olmaksızın ve bedelsiz olarak dağıtın.

Lütfen bu bilgiyi, dipnotlar dahil bütünüyle kullanın. Tüm diğer kullanımlar, Geoffrey Hoppe, Golden Colorado’dan alınacak yazılı onayı gerektirir.

Telif hakkı 2001, Geoffrey Hoppe, P.O.Box 7328, Golden, CO 80403.

e-posta: tobias@crimsoncircle.com. Tüm haklar mahfuzdur.

Leave a Reply