Yeni Evinizde…

Crimson Circle’de (Kırmızı Çemberde) sunuldu

Tobias:

Ve öyledir sevgili dostlar, kırmızı ailemiz bu çok kutsal alanda, bu çok kutsal enerjide, ve gerçekten bu çok kutsal günde, tekrar biraraya geliyor.

Bugün size getirdiğimiz çok bilgi ve deneyim vardır. Yeni eviniz ve yeni enerjinizle ilgili bilgi vardır. İçinden geçtiğiniz bazı şeyleri neden yaşadığınızla ilgili bilgi vardır, ve gelecekte nereye gideceğinizle ilgili bilgi vardır. Bu zaman süresince Ben, Tobias, Cauldre (Geoffrey Hoppe) olarak adlandırdığımız dostumuz kanalıyla konuşacağım.

Birkaç dakikalığına, sizinle birlikte enerjileri dengeleyeceğiz ve uyumlayacağız. Her birinizin yüreğine bakacağız. Sizinle birleşeceğiz. Sizinle bir an sevgiyi ve bir an dinginliği paylaşacağız. Şimdi sevgili dostlar ve sevgili aile, bizimle sadece enerjileri birleştirmek zamanıdır. Sadece yüreklerinizi açın. Sadece, bu güvenli alanda aileyle olun.

Şimdi, daha önce birçok kere söylediğimiz gibi, bugün olduğu gibi, sizin alanınıza davet edildiğimizde, enerjinizi hissettiğimizde, sevginizi hissettiğimizde, sizinle tekrar birlikte olduğumuzda, gözlerimiz yaşarıyor. Perde bazen kalın, gerçekten kalındır. Sizinle iletişim kurmak zor oluyor, ve enerjiyi paylaşmak zor oluyor. Ama bugün, kendinizi böyle açtığınızda, böyle toplandığımızda, bu gerçekten yuvayı, “shaumbra”yı, sevgiyi hissetmektir.

Şimdi, bu odada bulunanların çoğunun (ve bunu okuyanların çoğunun) çok açık olarak bildiği gibi, geçmiş yıllarda, yaşamınızda bir zaman geldi ve size, bu Dünya’da kalıp kalmayacağınız soruldu ya da böyle bir karar vermek noktasına geldiniz. Kritik bir zamana geldiniz. Her birinize farklı biçimde soruldu, her birinize, bu Dünya’da kalmak mı ya da Yuva’ya geri dönmek mi istiyorsunuz diye kendi tarzınızda soruldu. Bir an için geri gidin. Bu zamanı hatırlayabilirsiniz. Bazılarınız için bu, rüya halindeyken oldu. Diğerleri için, araba kullanırken, ya da okurken ya da belki hastayken oldu. Bugün buna değinmemizin nedeni sevgili dostlar, burada bulunan her birinizin, eski kontratınızın sonuna gelmekte olduğunuzu, bilmenizdendir. Dünya’ya yapmak üzere geldiğiniz şeyi tamamlamıştınız. O noktada, terk edebilirdiniz. Fiziksel bedeni bırakıp, Yuva’ya geri gelebilirdiniz. Burada olanların (ve bunu okuyanların da) kalmayı seçtiği apaçıktır! (kahkahalar) Bir anlamda, şaka yollu söylüyoruz, siz spiritüel hizmet için “yeniden kaydedildiniz”. Siz “çıtayı yeniden yükselttiniz”. Bu Dünya’da daha ek çalışmaların yapılacağını biliyordunuz. Onun için buradasınız.

Şimdi, yaşamınızın bu karar noktasından sonra, size olmuş olan çok şey vardır. Bu olayların bazılarından geçmek, oldukça acı verici ya da zor olmuştur. Ayrılınan ya da başka yönlere giden ilişkiler olmuştur; uzun ve anlamlı olan ilişkiler, şimdi çözülmektedir. Belki iş değişiklikleri olmuştur. Belki, sahip olduğunuz maddi malların çoğunu, hatta hepsini kaybettiniz. Belki arkadaşlarınızı kaybettiniz, ailenizi kaybettiniz, yolu yalnız yürüdünüz. Bütün bunlar sevgili dostlar, deyim yerindeyse, kalmayı seçtiğinizde nelerin meydana geleceğini söyleyen planınızın bir parçasıydı. Bırakılmak gereksinimi içinde olan o şeyler, uygun olmayan o şeyler, yaşamınızdan bir çıkış yolu bulmuştur. Yolun zorlu olduğunu biliyor ve anlıyoruz. Ama bu, yolculuğunuzun önemli bir bölümüydü.

Bugün, yeni evinize gireceksiniz. Yeni yeteneklerle çalışmaya başlayacaksınız. Oh, evet gerçekten, bütün bunlar benzetme şeklinde sunulacak, ama aynı derecede anlamlı ve yaşamınızda da aynı derecede gerçek olacaktır. Kristallere tutunmak – yine bir benzetme- ya da eski kitaplarınıza tutunmak – bu soru daha önce sorulmuştu- uygun değildir. İçinizden kaç kişi yakınlarda eski kitaplarına tekrar baktı ve artık sözcüklerin eskisi kadar kulağa doğru gelmediğini gördü? Kaç kişi geçiş sırasında, hayal gibi hissetti? Kaç kişi, geçmişte sahip olduğunuz araçların ve kendinizi güvende hissettiğiniz bölgelerin artık var olmadığını, ve şu anda, tutunacak hiç bir şeyin kalmadığını hissetti?

Bütün bunlar, siz bu Dünya’da kalmak kararını verdiğinizde, spiritüel hizmete yeniden-kaydedildiğinizde başlayan oluşumun bir parçasıdır. Bütün bunlar dostlarım, yeni evinize, “Yeni Camelot’a” taşınmanızla ilgilidir. Bunlar, içinizde Tanrısallığı kabul etmekle ilgilidir. Binlerce yıldır, perdenin altında, kim olduğunuzu anlamadınız. İsteseniz bile, benliğinizin gücünü tutamadınız. Kendi Tanrısallığınızı tümüyle içinize çekemediniz.

Ama şimdi, Dünya’nın enerjisi değişmiştir. Zamanlar değişmiştir. Şimdi bu uygundur. Şimdi, ilk yürüyen kişilerin, ilk öğrenen kişilerin ve Tanrısallığını bütünleştirecek ilk kişilerin olması gerekmektedir. Adım adım giden oluşum, önce bir insanda başlar, sonra bir grup insanda, sonra birçok insanda, ve sonra da Dünya’nıza yayılır. Bu grup, bizim “Dünya’nızın yeni spiritüel enerjisinin sınıfı” olarak tanımladığımız gruptur. Tanrısallığını kabul etmeye ve yeni Dünya’da yaratmaya başlamak üzere anlaşmaya varan, sizlersiniz.

Artık eski karmik kontratında olmayan kişiler sizsiniz. Siz bunu bıraktınız. Dostlarım, bunu, varlığınızın en derin yerinden, zihninizin en derin yerinden duymanızı istiyoruz. Artık karmik kontratınızda değilsiniz. Bunu doyuma ulaştırdınız. Hala memnun etmek zorunda ya da borçlu olduğunuz tek bir geçmiş yaşam, hatta bu yaşam bile yoktur. Siz, geçmiş karmanın bağı olmaksızın, özgürce yürüyorsunuz. Siz, bu yaşamda, bu Dünya’da yaratıcı kişiler olmak üzere, özgürce yürüyorsunuz. Onun için siz yaşamlarınız boyunca ve bu son birkaç yıldır, bu denli çok şeyden geçtiniz. Değişimlerden. Dönüşümlerden. Yuva’nın artık nerede olduğunu bilmemek duygusundan. Eski yöntemlerin artık işe yaramadığını hissetmekten. Bütün bunlar, zor olduğunu bilmemize rağmen, uygundu. Onun için burada olan ve bunu okuyan her bir kişiyi onurlandırıyoruz. Onun için, Dünya üzerindeki her insanı onurlandırıyoruz. Bu zor bir yoldur. Siz, eskinin rahatlığından vaz geçtiniz. Siz, olduğunuzu ya da olacağınızı düşündüğünüz her şeyden vaz geçtiniz. Bunu, kendi isteğinizle yaptınız. Bunu, sevinçle yaptınız. Bu, “yeni spiritüel enerjinin sınıfı”dır.

Bu zamanda dünyanızda, farklı adlar ve farklı öğretmenlerle, birçok başka ışık işçisi grupları vardır. Özellikle buradaki grup, bu kıta ve içinde bulunduğunuz enerji bölgesi için önemli bir işleve sahiptir. Kaç kişi buraya taşındı, kaç kişi geçmiş 5 ya da 10 yıl içinde, hatta geçen yıl, buraya yerleştirildi? Bu dağlarda, ve bu dağları çevreleyen ovalarda tutulmakta olan önemli enerjiler vardır. Bunlar, kendi Tanrısallığınız, ve Dünya’daki her insanın Tanrısallığıyla ilgili önemli enerjilerdir. Onun için siz bu yerde, bu coğrafyada bulunuyorsunuz.

Sonra, tüm bu topraklarda ve tüm Dünya’da, hem bu çalışmayı yapan, hem de yeni spiritüel enerjinin ve bu sınıfın bir parçası olan, erkek ve kızkardeşleriniz vardır. Onlar ileri karakollardalar. Onlar daha uzak yerlerdeler, ama her zaman bizimle burada olamadıkları halde, bu enerjiye bağlıdırlar. Bu gece burada olan her bir kişiden, bu “genişletilmiş” sınıfın bir parçası olan tüm diğer ışık işçilerine bu enerjiyi ve sevgiyi yaymaya yardımcı olmasını rica ediyoruz.

Bu sınıfta biz Tanrısallık hakkında öğreneceğiz. Sizin gerçekte kim olduğunuzu anlamanıza yardımcı olacağız. Bu enerjiyi, Tanrısallığınızı, Gerçek Benliğinizi içinize nasıl getireceğinizi anlamanıza yardımcı olacağız. Kırmızı Çemberin yaz tatilinden döndüğümüzde….Ağustos’ta geri geldiğimizde, gerçekten yoğun bir çalışmaya başlayacağız – gerçi geçen yıl, sizin için yoğun değildi demiyoruz! (kendi kendine güler) Ama yeni evinizin enerjisi ile nasıl çalışacağınızın gerçek anlayışına başlayacağız. Ondan sonra dostlarım her birinizden, kendi isteğinizle ve kendi seçiminizle, kendi niyetinizle….. ondan sonra her birinizden, öğretmen olmanız istenecektir. Sizden, öğrendiğiniz ve kazandığınız şeyleri kullanarak başkalarına uygun bir şekilde yardımcı olmanız, onlar size geldiğinde yardımcı olmanız istenecektir.

Her biriniz (duraksama) – burada duygular oldukça yoğun – Dünya üzerindeki birçok yaşamınızın en yüksek düzeydeki niyetine, en yüksek düzeydeki yolculuğuna geçeceksiniz. Her biriniz, atanmış bir öğretmen olarak hizmet edeceksiniz. Bu atanmışlığı, yüreğinizde barındıracaksınız. Bununla kutsandığınızı bileceksiniz. Yolu yürüdüğünüzü ve bunu hak ettiğinizi bileceksiniz. Oh, bu belki bir kağıt parçasına kaydedilmeyecektir, ama biz gözlerinize baktığımızda, yüreğinize baktığımızda, her birinizin öğretmek, rehberlik etmek, ve sizin geçtiğiniz oluşumlardan geçmekte olan insanlara yardım etmek ehliyetine sahip bir Tanrısal İnsan olarak atandığınızı bileceğiz. Sizin deneyiminiz ve rehberliğinizle bu insanların süreci çok daha kolay olacaktır. Sizin geçtiğiniz derin sınavlar ve kederlerden geçmeyeceklerdir. İşte bu nedenden dolayı her birinizi sevgiyle onurlandırıyoruz. Siz bugün bu iskemlelerde oturmak için çok şeyden vaz geçtiniz ve fedakarlıkta bulundunuz – hepsini de sevgiyle yaptınız.

Şimdi sevgili dostlar, bugün yeni evinize girmeden önce, burada toplanan herkesin, Tobias’ın, Kırmızı Meclisin, geçmişte rehberleriniz olarak sizinle birlikte yürüyenlerin, ayrılıp da şimdi perdenin bizim tarafında olan aile üyelerinizin, sevgi ve gözyaşı yağmuru ile yıkanmanıza izin verin. Biz, gülümseyerek burada duruyoruz. Yaptığınız çalışmaya gülümsemeyen tek bir varlık bile yoktur. Sevinçli gözyaşı yağmuru ile yıkanmanıza izin verin. Hissetmiş olabileceğiniz utancın, suçluluk duygusunun, eskiye ait şeylerin bu gözyaşları ile yıkanıp temizlenmesine izin verin. Bırakın gözyaşlarımız, değersiz olduğunuza dair tuttuğunuz her düşünce ya da hissi yıkayıp temizlesin. Bu düşünce ya da hislerin orada bulunmasının tek nedeni perdedir, çünkü siz, gerçekte kim olduğunuzu görmüyorsunuz. Bırakın gözyaşlarımız, sizi geri tutan fiziksel rahatsızlıkları yıkayıp temizlesin. Sevgili dostlar, bunu bu enerji içinde kabul edin. Bu enerjinin içinde bu gerçekten güçlüdür. Mükemmelden daha az olduğunu düşündüğünüz her şeyden yıkanmanıza, arınmanıza ve temizlenmenize izin verin. Tamam ya da bütün olmadığınıza dair sahip olduğunuz her bir düşünceyi bırakmak için kendinize izin verin.

Sevgili dostlar, bir gün, biz her birinizin ve hepinizin kim olduğunu berrak bir şekilde görebiliyorken, nasıl oldu da siz göremediniz diye, birlikte konuşup, güleceğiz.

Şimdi oturumumuzun bir sonraki bölümüne geçmeden önce, bu odada toplanmış olan bütün varlıkların – meleklerin, başmeleklerin, ve evet, Sananda’nın, öne çıkmasını rica ediyoruz. Sizi kucaklamak, sizinle birleşmek, cesaret vermek üzere sırtınızı sıvazlamak, yeniden-kaydolmanıza teşekkür etmek ve ne kadar zor olursa olsun, bu yeni enerjiyi getirmek üzere Dünya’da kalmanıza teşekkür etmek üzere öne çıkmalarını rica ediyoruz. Onun için bu zaman boyunca, dostumuz Cauldre’dan bir an sessiz olmasını rica edeceğiz. Her birinizden sadece yüreğinizi açmanızı, bizim gelip de sizi kucaklamamıza ve öpmemize izin vermenizi rica ediyoruz.

(sessizlik)

Bu, sevgili dostlar, Dünya’nın yeni enerjisinin zamanıdır. Tanrısal Benliğin enerjisini getirmek, şimdiki spiritüel fizikle, Dünya üzerindeki insanlık tarihinde ilk kez mümkün olmaktadır. Oh, siz ve başkaları, geçmişte denediniz. Tanrı’yı tanımlamayı denediniz. Kutsal ve spiritüel olmayı denediniz. Geçmiş yaşamlarınızda, dinsel düzeylerde yolculuklarınız oldu. Sözünü ettiğimiz gibi, birçok dini başlattınız. Ama sizin zamanınızla son aylara kadar, bu kutsal enerjiyi getirmeye başlamak, gerçekten mümkün olmamıştır. Perde kalındı. Gerçek Benlik, bir çeşit kozanın içindeydi. Dünya’nın titreşimi uygun değildi. Biz şimdi bunu getirmenin ve bununla çalışmaya ve bunu kullanmaya başlamanın mümkün olduğu bir zamana geliyoruz.

Bugün yeni evin içine gireceğiz. Sizinle birlikte gireceğiz ve nasıl işlediği hakkında konuşacağız. Ama bunun, sizin açınızdan bir kararlılık (teslimiyet) isteyeceğini bilin. Yaratıcının siz olduğunu anlamanızı isteyecektir; bu sizin yerinize yapılmayacaktır. Bunun sizin eviniz olduğunu, sizin tanrısallığınız olduğunu, ona sizin sahip olduğunuzu, bu evin işe yarar hale getirilmesini bir başkasından bekleyecek olursanız, bir başka kişinin bu evi size getirmesini bekleyecek olursanız, hiç bir şeyin olmayacağını anlamanız istenmektedir.

Böylece sevgili dostlar, bu zamanı yeni evinize girmek için kullanalım. Sizinle birlikte yürüyecek, seçilmiş üç melek vardır. Onların kim olduğunu bilmek o kadar önemli değildir. Siz belki onların kim olduğunu algılayabileceksiniz. Onlar, elbette sizin izninizle, birlikte yürüyecekler ve size eşlik edecekler. Şimdi yeni evinize, Yeni Camelot’a, Tanrısal Benliğiniz’in içine göç etmeye başlayalım. Biz bir yandan yürüyüp, bir yandan da konuşacağız. Size, içerdeki bazı şeyleri göstereceğiz. Bunun ne olduğuna dair ön yargınızın olmamasını rica ediyoruz, şimdi sadece bizimle yürümeye başlayın.

Şimdi yeni evinizin girişine doğru yaklaşalım. İçeri girmeden önce burada bir an duralım. Bu evin neyi simgelediği hakkında bir dakika konuşalım. Yaşamlar ve yaşamlar boyunca, eviniz öncelikle fiziksel ve zihinsel benliğiniz olmuştur. Çevrenizde bir enerji yapısı vardı ve hala da vardır. Evin içinde yedi tane ve dışında da beş tane çakra vardı. Merkaba adını verdiğiniz enerji alanınız, büyüklük ve şekil ve kapasite olarak sınırlıydı. Bunun çok iyi bir nedeni vardı. Spiritüel enerjinizin geri kalan kısmı, Dünya üzerindeki fiziksel benliğinize onu kabul edebileceğiniz gün gelene kadar, başka bir yerde, bir kozanın içinde, başka bir boyutta tutuldu.

Şimdi biz yeni evin girişinde dururken, yeni evinizin enerji katsayılarına hiç bir sınır olmadığı bilinmelidir. Hiç bir sınır yoktur. “Enerjinin katsayısı, her zaman, el altında olan deneyime uygun olacaktır.” Bu, hatırlanması gereken bir şeydir. Yeni evinizin enerji katsayısı, her zaman, elinizin altında olan deneyim ve gereksinimlere denk (eşit) olacaktır. Yeni evinizin ne kadar büyük ya da küçük olduğuna önceden karar vermeyin.

Eski eviniz öncelikle, perdenin sizin tarafında deneyimleyeceğiniz ve hareket edebileceğiniz şekilde tasarlanmıştı. Eski ev, bilinçli haldeyken, perdenin bizim tarafıyla etkileşim içinde olmamanız için özel olarak tasarlanmıştı. O kadar içten ve gözyaşı dökerek meleklere ve Ruh’a dua ettiğiniz halde, duaların neden yanıtlanmadığını hiç merak ettiğiniz oldu mu? Bu, perdenin bunun olmasına izin vermeyişi yüzündendi. Eski eviniz bunun olmasına izin vermezdi.

Yeni evinizde farklı bir enerji yapılanması vardır. Geçmiş aylarda, evinizde çalışan “yapıcıların” olduğunu söylemiştik. Yeni evinizin yapısını ve iskeletini oluşturan yapıcılar vardı. Bu, sizi çevreleyen karmaşık ve karışık bir enerji iskeletidir. Bugün burada fazla ayrıntıya girmeyeceğiz. Ama eski evinize oranla inanılmaz derecede yeterlikli ve inanılmaz derecede saf olduğunu söylemekteyiz. Çevrenizde öyle bir enerji dokunmaktadırki, karşılaştırıldığında, eski merkabanız soluk kalmaktadır. Bu enerji, muhteşem ve yoğundur. Tanrısal Benliğinizi içeri çekmenizi, ve onu tutmanızı ve onunla iletişim içinde olmanızı ve ona erişebilir olmanızı sağlamak amacıyla bu enerji özenle dokunmuştur. Bu, ince (saf) bir dokumadır. Bu, güzel, narin bir dokumadır. Yeni evinizin bu enerjisi, destekleyici bir dokumadır.

Yeni evinizin girişinde dururken, farkına varmanızı istediğimiz bir başka şey daha var. Biz konuşmaktayken, yeni evinize ait algıladığınız görüntünün, gözlerinizin önünde devamlı olarak nasıl değiştiğini farkettiniz mi? İlk önce, büyük bir saray gibi görünmüş olabilir. Sonra, güzel, beyaz bir yazlık ev gibi görünmüş olabilir. Sonra sanki hiç bir şeye benzemiyormuş gibi görünmüş olabilir. Sonra da yok olmuş olabilir. Siz girişte duruyorken, o değişmeye devam etmektedir. Siz yeni evinize girdiğinizde, onun dışında olanların, onun dışında olanların görmeyi seçtikleri şeyi göreceklerini anlayın. Bugün burada bunu hatırlamak önemlidir. Onlar görecekleri şeyi seçecekler; evinizin neye benzediğiyle ilgili, umdukları şeyi görecekler. Yeni evinizle ilgili önceden belirlenmiş bir desen (şekil) ya da görüntü ya da his yoktur. Bu ev onlara tek ve eşsiz görünecektir. Böylece, onlar size belli bir şekilde göründüğünüzü söylerlerse, bilin ki, bu onlardan gelmektedir ( çvr. onların algılaması doğrultusundadır). Bunu, nereden geldiklerini anlamak için kullanın. Ve bir sonraki insan size gelip, tümüyle farklı göründüğünüzü söyleyecektir. Bunun sizi şaşırtmasına izin vermeyin, çünkü yeni evinize gelmeden önce, her bir kişi, sizi kendine uygun bir şekilde görecektir.

Şimdi, size eşlik eden meleklerden kapıyı açmalarını rica edeceğiz ve sizinle birlikte yeni evinize gireceğiz. (duraksama) Burada iki şey farkedeceksiniz. İlk önce enerjiyi farkedin. Evinizin titreşimini, uğultuyu farkedin. Bu bir ses olmak zorunda değildir. Bu bir ışık olmak zorunda değildir. Işık tek bir yerden yayılmak zorunda değildir, tersine evinizin tüm veçhelerinden gelmektedir. Bu bir “duyumsama”dır. Biz sözünü ettiğimizde, hissettiğiniz, duyduğunuz ya da duyumsadığınız bu ilk titreşimi…..bunu anımsayın. Bu size gelecek aylarda, yeni evinizin araçları ile çalışmayı öğrendikçe, bir zemin (topraklanma) sağlayacaktır. Bu, sizin için var olan bir titreşimdir. Üstünde düşünmeyin, sevgili dostlar. İlk hissettiğiniz titreşimi kabul edin. Bu sizindir. Birlikte çalışacağınız budur.

Yeni evinizde, bu titreşimden başka hiç bir şey yoktur. Eski evinizde olduğu gibi, duvarlar yoktur. Tavanlar yoktur. Aslında kapılar da yoktur, siz içeri girerken kapıyı sadece varmış gibi algıladınız. Onun için biz rehberlerden kapıyı o anda sizin için yaratmasını istedik. Işık, yeni evinizin bütün bölümlerinden yayılıyormuş gibi görünüyorsa da, ışık yoktur. Bir zeminin üstünde duruyormuşunuz gibi görünse de, zeminler yoktur. Dışarıyı apaçık (berrak bir şekilde) görebiliyorsunuz, çünkü burada gerçekten duvarlar yoktur. Belki dış duvarı oluşturan bir enerji şeklinin sadece algılanması, solgun bir işareti ve algılanması vardır, ama bu bile hareket etmekte ve değişmektedir. Evin dışından, yapıyı gördünüz. İçerde ise, sadece devamlı değişmekte olan bir şekil, enerji şeklinin ip uçlarını görmektesiniz. Bu size bir şey söylemelidir, sevgili dostlar. Bu size, ya yapıcıların işini çok iyi yapmadığını (kahkahalar), ya da sevgili dostlar, burada daha fazla şeylerin olduğunu söylemelidir. Gerçekten de, burada daha fazla şeyler vardır!

Yeni evinizde, enerji nötrdür. Siz onu aktive edene kadar, nötr kalır. Orada bir duvarın olmasını seçerseniz, olacaktır. Uzun bir günün sonunda gevşemek için bir koltuğun olmasını seçerseniz, ortaya çıkacaktır. Ne seçtiğinize dikkat edin. Bu sözleri daha önce de duydunuz, ama bunun nasıl bir şey olabileceğini gerçekten deneyimlemek şansınız hiç olmadı. Yeni evinizde ne seçtiğinize dikkat edin, çünkü o orada olacaktır. Eğer günlük işlerinize, spiritüel çalışmalarınıza, işinize (ki bu da spiritüel çalışmadır) devam etmek için daha fazla enerjiye gereksinim duyarsanız, niyet edin ve uygun yiyecekler ve uygun enerji ve beslenme size getirilecektir. Onlar yollarını size doğru bulacaktır. Eğer fiziksel bedeniniz için, uyku yoluyla daha fazla enerji ve dinlenceye gereksinim duyarsanız, niyet edin. Şimdiye kadar hiç içinde uyumadığınız gibi bir yatak belirecektir, ve sizin için orada olacaktır. Eğer sadece sessiz bir zamana, düşüneceğiniz (içe döneceğiniz) bir zamana gereksinim duyarsanız, yeni evinizde onu yaratın. Yolculuğunuzda ilerlemek için neye gereksiniminiz varsa, istediğiniz her neyse, ve niyet ettiğiniz her neyse, yeni evinizde yaratılabilinir.

Yeni evinizde, siz (bir şey) yaratana kadar, bütün enerjiler nötr halde kalacaktır. Bu hatırlanması gereken önemli bir noktadır, çünkü eğer koltuğunuzda oturur ve şeylerin size gelmesini beklersiniz, hiç bir şey gelmeyecektir. Yaratıcı olmayı seçerseniz, kim olduğunuzun Tanrısallığını kabul etmeyi seçerseniz, her şey oyun alanınıza girmeye başlayacaktır. Nötr görünen enerji, cansız görünen enerji, şimdi yaşam bulacaktır. Eğer buradaki spiritüel yolculuğunuza devam etmek için, öğretmenlik çalışmalarınız için, yaşamınızda daha fazla bolluğa gereksinim duyarsanız, o zaman bolluğu kendinize çekeceksiniz. Eğer bolluğa gereksiniminiz varsa, yeni evinizin içinden onu çağırın, ve o sizin için orada olacaktır. Eğer, buradaki spiritüel çalışmalarınıza devam edebilmek için fiziksel şifaya gereksiniminiz varsa, yeni evinizdeki enerjileri aktive edin. Şifa için niyet edin ve o orada olacaktır.

Yeni evinizde olmakta olan birkaç şey vardır. Söylediğimiz gibi, siz yaratıcı olmayı seçene kadar, enerji nötr halde kalacaktır. Bu, sizde bir ikileme neden olabilir. Ne yaratmak istediğinizden pek emin değilsiniz. Kendiniz için mümkün olan en iyi şeyi yarattığınızdan pek emin değilsiniz. Sevgili dostlar, evinizdeyken, yarattığınız her bir şeyin uygun olduğunu anlayın. Kendi yaratıcı yeteneğinizden korkmayın. Kendi Tanrısallığınıza güvenmeyi öğrenmeye başlayın. Bu yetenek Benliğinizin içinden gelecektir. Bundan korkmayın, çünkü yeni evinizin enerji yapısı içinde, yanlış-yaratmanızı çok zorlayacak bir enerji de beraberinde dokunmuştur. Bu, eski evin bir niteliğiydi. Bu, ayrılık varken olan bir nitelikti. Ama, daha önce size sözünü ettiğimiz gibi, kaynakta (merkezde) şimdi birlik vardır. Yeni evinizde birlik vardır. Yaratıcı yeteneğinizden korkmayın. Ruh’un ya da rehberlerin ya da başkalarının bunu sizin için yapmasını beklemeyin.

Dostlarım, bugünden başlayarak, insanca durumlar içinde olduğunuzda ve pek emin olmadığınızda ve eskinin enerjisi ile hala ağır hissettiğinizde, bu yere geri gelin. Yeni evinize geri gelin. Yüksek sesle niyet edin. Bunu Tobias’a ya da Ruh’a ya da meleklere etmeyin. Biz sizi duyabiliriz ama yapabileceğimiz hiç bir şey yoktur. Yeni evinizde yüksek sesle niyet edin. Gerçek Benliğinize, Olduğunuz Tüm’e niyet edin. Niyet edin. Bu, olduğunuz nötr enerjiyi yaratıcı enerjiye dönüştürecektir. Ondan sonra her şey olmaya başlayacaktır. Her şey olmaya başlayacaktır. Nasıl olacağına dair ayrıntılar hakkında endişelenmeyin. Endişelenmeyin, bunun nasıl sağlandığına dair sıkıntılanmayın.

Yeni evinizde, kendiniz için her şeyi yaratmak yeteneğine sahipsiniz. Ayrıntıların, Gerçek Benliğinizin yapısı, enerjisi ve enerji ağı tarafından üstlenileceğini anlayın. Oh, aslında bunu üstlenen sizsiniz, ama insani şartlar içindeyken, endişelenmenize gerek olmayan düzeylerden (üstleniyorsunuz).

Bu enerjiyle ilk çalışmaya başladığınızda, idaresi biraz güç olabilir. Onun için de, üç meleğin, size bir rahatlık hissi vermesi açısından, bugün size eşlik etmesini istedik. Siz bu kadar çok enerjiyle başa çıkmaya alışık değilsiniz. Yaratıcı dilek ve isteklerinize gelen hızlı yanıtlara alışık değilsiniz. Siz başkalarına dua etmeye, yardımı dışardan istemeye alışıksınız. Burada bulunan bir çok kişi hala, kendisi için çalışmanın yapılmasını rehberlerinden istemektedir. Yeni evinizde dostlarım, bu size kalmıştır. Oh ve biz gerçekten izleyerek ve alkış tutarak ve öğrenerek orada olacağız, ama bu size kalmıştır.

Gelecekte yeni evinize girdiğinizde, biraz acemi hissedebilirsiniz. Önceki güvensizlik hissi ortaya çıkabilir. Güvensizlik, bunu denemeye kalkarsanız ve işe yaramazsa, başarısız olacağınız (düşüncesinde) yatar. Gerçekte bu böyle değildir. Bunu denemeye kalktığınızda işe yaramazsa, bu sadece fazla çaba gösterdiğiniz anlamına gelir. Bununla ilgili bir çaba olmamalıdır. Bu, sevgi dolu niyet olmalıdır. Eğer, yaratan olarak yeni evinizde bulunduğunuzda bir mücadele varsa……eğer bir mücadele ya da çaba varsa, titreşiminize, ilk içeri girdiğinizde duyduğunuz o “uğultuya” kulak asmıyorsunuz demektir. Sadece eski insanın zihnini dinliyorsunuz demektir.

İçeri ilk girip de, yeni evinizin enerjisini kullanmaya başladığınızda, bu enerjiyi doğru kullanamayacağınız ya da uygun olmayacağına dair bir güvensizlik olabilir. Söylediğimiz gibi, burada bunun olması mümkün değildir. Eğer bu teoriyi sınamak isterseniz, bunu yapmak özgürlüğüne sahipsiniz. (kendi kendine güler) Sahip olduğunuz bilgelik ve evinizin yapısı ile, uygunsuz olan bir şeyi yaratmanız mümkün değildir. Burada kendi yaratıcı yeteneklerinizden korkmayın. Gelecek olan şeyi hak etmediğinizi (düşünerek) korkmayın. Yeni evinizle çalışmaya alışmanız biraz zaman alacaktır. Biz bunu sizin yerinize yapamayız. Bize bakmayın. Gerçi biz her zaman sevgiyle oradayız, bizimle her zaman konuşabilirsiniz. Ama biz sizin yerinize bu nötr enerjileri aktive edemeyiz. Bu ev sizsiniz. Bu ev, kim olduğunuzdur. Bu ev, sizin bir yaratıcı olarak öne çıkmanızı beklemektedir.

Şimdi, siz yeni evinize bir defada taşınacak değilsiniz. Burada bir geçiş dönemi vardır. Eski enerjiye geri çekilmeye devam ettiğinizi göreceksiniz, çünkü başka insanlarla eski enerji hala güçlüdür. O sizin içinizde bile hala güçlüdür. Ama bugünden başlayarak kendinizi bilinçli olarak yeni evinize koyun, ve yakın zamanda evinizin devamlı sakini (oturanı) olacaksınız. Kendinizi yeni evinize koyarken sizden istenen, bilinçli ama çabasız düşüncedir. Yarın kendinizi iş yerinizde ya da ailenizle, sizi sinirlendiren bir deneyimin içinde bulursanız, kendinizi bilinçli olarak yeni evinize koyun. Bu deneyimle ilgili seçtiğiniz sonucun yaratıcısı olun. Bunu düzenli olarak yapın. Kendinizi bilinçli olarak yeni evinize koymak, tüm çevrede olan enerjilerle çalışmayı öğrenmek, bu enerjilerin size ve sizin onlara nasıl tepki verdiğini öğrenmek, her gün kararlı bir çalışma isteyecektir. Bu, sevgili dostlar, alıştırma isteyen bir şeydir, ama bu sevgi dolu bir alıştırma olmalıdır. Eğer kendinizi çabalarken ve mücadele ederken, şeylerin neden gerçekleşmediğini merak ederken bulursanız……bu, çabaladığınız ve mücadele ettiğiniz içindir.

Burada olan enerji, kiraladığınız bir ev değildir. Bu, ipoteği olan bir ev de değildir. Bunun sahibi sizsiniz. Biz ev benzetmesini, anlamanıza yardımcı olmak üzere kullanıyoruz. Bu, Gerçek Benliğinizin, Tanrısal Benliğinizin enerjisidir. Bu, içerden gelmektedir; bu dışardan gelmektedir. Ama tümü sizsiniz.

Yeni evinizde, sevgili dostlar, birçok konak vardır. Kendinizi evinizin gücü, büyüklüğü, yetenekleri hakkında sınırlamayın. Yeni enerjinizdeki yaratıcı olmak için, onunla çalışın. Onunla ilgili utangaç ya da ürkek olmayın. İlk başta havai fişek etkisi yapmıyorsa, sinirlenmeyin. Bildiğiniz gibi, bir enerjiyi nötr halden bir başka yöne hareket ettirmek biraz zaman almaktadır. Bununla sabırlı olun.

Ama her şeyden çok, sevgili dostlar, yeni evinizdeyken ve ne yapmanız gerektiğinden ya da onu nasıl kullanacağınızdan, ya da en iyi şekliyle bir yaratıcının nasıl olunacağından emin olmadığınızda, sadece yeni evinize sorun. Sadece Gerçek Benliğinize sorun. Sadece, orada olan tüm enerjiye sorun. Enerjileri aktive ederken doğru şeyi yaptığınızdan emin olmadığınızda – yaratan olmak için enerjilerle uygun bir şekilde çalıştığınızdan emin olmadığınızda – sadece evinize sorun ve sonra da gelecek yanıtı dinleyin. Bize sormayın. Meleklere ve rehberlere sormayın. Bize sormak uygun değildir, çünkü biz, sizin bu yaşadıklarınızdan hiç geçmedik! Kendi evinize sorun, Tanrısal Benliğinize sorun, ve sonra yanıta kulak verin. Yanıtın nereden geldiğine kulak verin.

Yeni evinizin başka bir yüzü daha var, sevgili dostlar. Enerjileri aktive ettiğinizde, yüksek sesle niyet ettiğinizde, bir yaratıcı olarak davrandığınızda, her şeyin size geldiğini göreceksiniz. İstediğiniz şeyin ne olduğunu, dışarıya çıkıp aramak zorunda kalmayacaksınız. O size gelecektir. Niyet ederek, siz kelimenin tam anlamıyla nötr olan enerjiyi aktive edecek ve kutuplaştıracak ve enerjilendireceksiniz, ve dev ve muhteşem bir mıknatıs gibi, uygun olan her şey size getirilecektir. Eğer aradığınız belli bir şifa çeşidiyse, evin içinde yüksek sesle niyet edin ve bu şifanın size doğru yolunu bulacağını anlayın. O gelip kapınızı çalacaktır. Eğer şimdi belli bir ilişki çeşidini seçiyorsanız (uygun olmayan ilişkileri şimdi aştığınıza göre!), uygun olan ilişkinin size geleceğini anlayın. Dışarı çıkıp, onu aramak zorunda değilsiniz. Bir alış-veriş merkezinde dolanıp da, bu ya da o kişinin eş ruhunuz olup olmadığını merak etmek zorunda değilsiniz. (kendi kendine güler) O kişi kapınıza gelecektir.

Her şey size getirilecektir. Onlar gelip kapınızı çalacaktır. Onlar o denli belirgin olacaktır ki, bunun gerçek olmadığını söylemek eğiliminde olacak ve onlara görmeden bakacaksınız. Niyetinizle enerjiyi aktive ettiğinizde, yeni evinizi aktive ettiğinizde, uygun olan tüm şeylerin – bolluğun, sağlığın, anlayışların, bilgeliğin, dostların, yeni bilgilerin, yeni araçların, size getirileceğini anlayın. Yeni eviniz, şeyleri kapınıza getirecek dev bir mıknatıstır. Eski insan yöntemlerinin hala rol oynadığı dönemler gerçekten olacaktır, ama dostlarım, Benliğinize güvendikçe, yeni evinizin bu enerjileri ile çalıştıkça, bunun hızla değiştiğini göreceksiniz.

Daha önce de söylediğimiz gibi, size, yeni evinize çekilen birçok kişi olacaktır. Öğrenim ve şifa ve anlayış için size çekilecek çok kişi olacaktır. Bazı kişiler de, sadece, evinizin fiziksel dış görünümünün neden hep değiştiğini anlamadıkları için size çekilecek, ve hayran kalacaklardır. Ama, sevgili dostlar, yol göstermeniz için size çekim duyup gelecek ve kapınızı çalacak çok kişi olacaktır. Onları evinize davet edin. Bazen sadece tek bir kişi olacaktır. Bazen, bunun gibi büyük bir grup, bazen daha da büyüğü olacaktır. Onlar size çekilecektir ve evinizde, sizin bol yeriniz ve bol enerjiniz ve bol güzel yiyecekleriniz olacaktır. Ama, onların size çekileceğini söylediğimizi hatırlayın. Dışarı çıkıp da, insanları çevirerek, yeni evlerinden söz etmenize gerek yoktur. Onlar size çekilecektir. Her durum, gereksinim duyduğunuz her şey, her araç size çekilecektir. Her şey gelip kapınızı çalacaktır. Siz sadece, kapınızın çalındığını duymak ve onu açmak halinde ve bilincinde olmak durumundasınız.

(duraksama)

Bu gece bir başka konu hakkında da konuşacağız. Bunu geçmişte birbirimizle tartıştık ve şimdi buna değinmek istiyoruz. Bu, burada bulunan her birinizin içinden geçeceğini bildiğimiz bir şeydir. Kim olduğunuzu gerçekten öğrenmeye ve titreşiminizi anlamaya başladığınızda, ve yeni Dünya’da çalışmaya başladığınızda, bilincinizi ve titreşiminizi gerçekten yükseltmektesiniz. Siz gerçekten yeni bir alana geçmektesiniz. Yeni evinize alışmaya başladığınızda öyle bir an gelecekki, sevgili dostlar, bir gün, insanlığın sizi çok derinden etkilediği bir noktaya geleceksiniz. Yeni evinizden dışarıya, orada oturan insanlara baktığınızda, çok derin bir üzüntü duyacaksınız. Bu, gözlerinizi yaşlarla dolduracaktır. Bu, size, karşı konulamaz bir acı verecektir. Bunu şimdi bazı durumlarda gördük.

Dönüşümünüz sırasında, başka insanların içinden geçtiği acıları görmenin zor olduğu bir noktaya geleceksiniz. Bu insanlar kendi aileniz ya da dostlarınız ya da birlikte çalıştığınız insanlar olabilir. Bu, bütün olarak insanlık adına duyulan bir acıya neden olacaktır. Bu acı, rehberleriniz gittiğinde başa çıkmak zorunda kaldığınız acıdan daha derin ve zorlu olabilir. Bu acı, Dünya’yı terk etmek ya da spiritüel hizmet için yeniden-kaydedilmek üzere kalmak seçenekleri size verildiğinde, yüzleşmek zorunda kaldığınız şeylerden daha da zor olacaktır. Bu acı, yaşamınızın bu son 20 yılında içinden geçtiğiniz şeylerin her hangi birinden, çok daha etkili ve çok daha acı verici olacaktır.

Ama bu sefer, bu sizinle ilgili olmayacaktır. Bu, sizin kendi yüreğiniz ve kendi yolunuzla ilgili olmayacaktır. Bu, başka insanlar için duyduğunuz üzüntü olacaktır. Onun için bunu kabul etmek, kendinize duyduğunuz üzüntüden bile daha zor olacaktır. Bu zor bir dönem olacaktır dostlar. Bu dönemden geçmenize yardımcı olmak amacıyla, biz şimdiden sizi rahatlatacak örtüleri dokumaktayız. Biz şimdiden gelecek şeylere hazırlanıyoruz. Bu, bir kez daha, kalmak ya da gitmek kararıyla kendi başınıza yüzleşeceğiniz bir zaman olacaktır.

Karanlık ve korkunç bir günde,Yeshua ben Joseph olarak bilinen varlık, bir tepedeyken, çarmıha gerilmiş olmaktan dolayı büyük fiziksel acı içindeydi. O, kendisi için ağlamıyordu. O, insanlara bakıyordu. O, her birinizin acılarına bakıyordu. O, sizin içinden geçeceğiniz yolculuğu biliyordu, ve kendisi için değil, sizin için ağlamış ve kanamıştır. Buradaki yaşamlarınızda buna benzer bir şey deneyimleyeceksiniz. Her ne kadar sizi bu zamana yeterli bir şekilde hazırlayabilecek sözcüklerimiz yoksa da, hazırlıklı olabilmeniz amacıyla bu konuyu şimdi gündeme getiriyoruz. Ulaşmaya yaklaştığınız bir titreşim düzeyine geldiğinizde, Dünya’nın geri kalan kısmına ve insanlığa bakmak, bir dönem için zor olacaktır.

Gelecek oturumlarımızda bundan daha söz edeceğiz. İnsanlığı bu bakış açısından gördüğünüzde, bu yolculuğu sizin de yaptığınızı anlayın. Onların, elle tutulur ve gerçek olan, ve bu yolu yürümüş olan, ve şimdi yeni evinde oturan insanlar olan, rehber ve öğretmenlere sahip olacağını anlayın. Siz onların öğretmenleri olacaksınız. Onlara, yeni evlerinin yolunu gösteren sizler olacaksınız. Onlara, kendi Tanrısallıklarını gösterecek kişiler, sizler olacaksınız.

(duraksama)

Sevgili dostlar, yeni evinizde siz Tanrısalsınız. Siz güçlüsünüz. Dünya’da ya da cennetlerde, yeni evinizde sizin gerçekleştireceğiniz şekilde, gücü tutacak ve kullanacak hiç bir varlık yoktur. Siz bu yaşamda, Ruh’un hizmetini seçtiniz. Siz bu alana gelmeyi seçtiniz. Siz şimdi, olduğunuz tümün, gerçek ve tanrısal varlığınızın enerjileri ile çalışmaya başlamayı seçtiniz. Bu yolculukta olduğunuz için sizi kutsuyoruz. Yaşamınızda yaratmak üzere olduğunuz her şey için sizi kutsuyoruz. Bu ev sizsiniz. Onun sahibi sizsiniz, başka hiç kimse değil. Ve başka hiç kimse onu elinizden alamaz.

Gerçekleştirdiğiniz çalışma yüzünden yürekten seviliyorsunuz. Gerçekleştirmek üzere olduğunuz yeni çalışmanız için yürekten seviliyorsunuz.

Ve öyledir.

Soru ve Yanıtlar

Yeni Dünya Dizisi – 04 Haziran 2000
Yeni Evinizde…

Crimson Circle’da Sunuldu

Tobias (kanallığın yapıldığı oturumda verilen aradan sonra) :

Ve öyledir, sevgili dostlar, buraya geri gelmemiz fazla zaman almadı! Bu odadaki enerji güçlü ve berrak olarak kalmıştır. Şimdi, Cauldre (Geoffrey Hoppe) bazen endişelenmektedir. Aradan sonra bütünleşmenin epey bir zaman alacağını zannetmektedir. Ama Cauldre’nın yaptığı gibi, sadece yüksek sesle niyet etmek, yeni evinizde olmanın bir örneğidir. Cauldre, varlığımızı, geçmişe göre çok daha çabuk hissetmiştir. Şimdi, soru ve yanıtlar, bizim daha eğlenceli ve ilginç bölümlerimizden biridir. Bu gece bu grupta çok, birçok sorunun olduğunu, ama aynı zamanda da kendini geri çekenlerin olduğunu görüyoruz. Eğer burada yanıtlanmasını seçmediğiniz sorularınız varsa, sadece yüksek sesle niyet edin, ve biz sizinle bu gece rüyalarınızda çalışacağız. Şimdi, ilk soruyla başlayacağız.

SORU: Tobias, şu sözcük “shaumbra” habire karşıma çıkıyor. Onun ne anlama geldiğini ya da nasıl yazıldığını bilen kimseyi bulamıyorum. Bize “shaumbra” ile ilgili daha fazla açıklamada bulunabilir misin ve ingilizce nasıl yazıldığını da söyler misin! (dinleyicilerden kahkahalar)

TOBIAS: Bu gerçekten mükemmel bir soru, ve bunun bütün anlamlarını düzgün olarak açıklamak birkaç dakika alacaktır. Bu pek insanlığa ait bir sözcük değildir, daha çok bu tarafta kullanılan bir titreşimdir. Bu sözcüğün, açıklayacağımız birçok düzeyi vardır. En basit düzeyde “shaumbra” aile demektir. Shaumbra, bu aile demektir. Bildiğiniz gibi, biz çok, birçok zamanlar önce birlikte olduk. Biz birlikte yolculuk ettik ve şimdi burada bu gruba geri geldik. Biz, Dünya üzerindeki genişletilmiş ailemizle geri geldik. Yani basit şekliyle “shaumbra” ailemiz demektir. Shaumbra’nın titreşiminde, biraraya gelen iki temel öge vardır. Bunun ilk kısmı, “shau-home” (çvr. “şo-houm”) olarak söyleyeceğiniz (telaffuz edeceğiniz) sözcüğün titreşimidir. “Shau-home” sesi, kulağa geldiği gibidir. Perdenin bu tarafında “shauhome”, Yuvanın enerjisi, ailenin enerjisi anlamındadır. İkinci kısım ise “ba-rah”dır; bu da deneyim ve yolculuk ve misyonla ilgilidir. Böylece bu enerji birleştirildiğinde, yolculukta olan ve birlikte deneyimleyen aile anlamına gelen

“shau-home-ba-rah” olur. Şimdi, İncil zamanınızda (çvr. İsa’nın yaşadığı zamanlar) – o zamanda yaşayan sizler – biraz gizli olan toplantılara katılmak üzere biraraya gelirdiniz. Bunun gibi olan aile toplantılarında biraraya gelmek üzere haberleşilen zamanlar vardı. O zamanlar şifre olarak, bir çeşit giysi kullanılırdı. Bu, erkek ya da kadın tarafından taşınan bir atkı ya da şaldı. Bunun, aileden olan diğer kişilerin, toplantı zamanı olduğunu anlamasına yarayan özel bir rengi vardı. Ve bu renk, doğal olarak, fes-kırmızısıydı. Böylece, Dünya’nızın bazı dillerinde, bir giysiyle ilişkilendirilen, “shaumbra”ya benzer sözcükler vardır. Bu o zamanlar alınmış ve birçok farklı dillere taşınmıştır. “Shaumbra”nın bizim tarafta belli bir yazılışı yoktur, çünkü biz sizin kullandığınız gibi bir alfabe kullanmıyoruz. Bu gerçekten bir enerjidir. Ama yazılışında birçok da olasılık vardır. Dr.Reynolds’un mesajların yazılımında kullandığı şekil çok uygundur. Bu, titreşimsel düzey açısından en doğru olandır. Sizin dilinizde kullanılan, ilişkili ve benzer olan enerjiler de vardır, “shambrala” gibi. Tibet’in dağlarında saklanmış olan bu yere işaret etmektedir. Bu sözcüğün, “shaumbra”ya benzer titreşimi ve benzer niyeti vardır. Biz bu sorunun ortaya çıkmasını bekliyorduk, ve onu yanıtlayabilmiş olmaktan sevinç duyuyoruz.

SORU: Tobias, bana bu ay bir rüyamda, “indigo” (çvr. çivit rengi) çocuklarıyla bağlantılı olan bir şey geldi. Bu, benim içinden geçmem gereken bir geçit, kapıydı. Adı da “indigo geçidi”ydi. Bunun ne olduğunu biliyor musun?

TOBIAS: Bunun için başkalarına danışacağız, bir dakika izin verin.

(Tobias ve Kırmızı Meclis başka varlıkları yardıma çağırırken duraksama)

Bu rüyalarında gördüğün “indigo geçidi”, sizin “indigo” çocuklar olarak adlandırdığınızla pek bağlantılı değildir. Bu başka bir şeyle ilgilidir. Bu alanlarla iligilidir – boyutsal ya da fiziksel alanlarla-, birçok varlığın buraya gelebilmek için geçtiği alanlarla ilgilidir. Bu odada bulunan herkes, Dünya’ya gelmeden önce, birçok kere başka “kozmik” alanları deneyimledi. Buraya gelirken kullandığınız belli kanallar ya da geçitler vardı. “İndigo geçidi”, varlıkları, şu anda kanallıkta açıklaması zor olacak bir yerden getirmede etkin olan yollardan biriydi. Bizim burada gördüğümüz ve anladığımız geçit buydu. Bu zamanda Dünya’ya gelmekte olan yeni varlıklar vardır. Onlar insan olarak ilk defa doğmaktadır. Onlar aynı geçidi, bu indigo geçidini kullanmaktadır. Böylece, sizin şu anda “indigo” çocukları diye adlandırdığınızdan farklı, yeni bir çocuk soyu olacaktır. Senin göndermede bulunduğun “indigo” çocukları, genelde bu Dünya üzerinde birçok enkarnasyonu olmuş varlıklardır. Ancak, önceden hiç Dünya deneyimi olmamış yeni bir insan çeşidi doğmak üzere yakında hazır olacaktır. Bu soruyla ilgili, bu kısa zamanda burada yanıtlaması zor, birçok karmaşık şey vardır. Ama bugünden sonra bile, anlamanı sağlamak üzere seninle çalışmaya devam edeceğiz.

SORU: Tobias, yeni evde bizim yiyeceklerle olan ilişkimiz nasıl değişebilir, bunun hakkında konuşabilir misin?

TOBIAS: Kesinlikle. Öncelikle bunun bireysel bir durum olduğunu söylüyoruz. Biz size yeni evinizde bulunmanızı ve en uygun şeyin ne olduğunu sormanızı söylüyoruz. Yeni enerjinizin, sizin için uygun yiyecekleri seçmesine izin verin. Bedene en iyi hizmet edecek şeyin ne olduğunu çok çabuk anlayacaksınız. Aynı zamanda, bir takım değişimler ve dönüşümlerden de geçeceğinizi bilin. Şimdi yeni bir çeşit yiyeceğe çekilebilirsiniz, ama birkaç ay içinde de farklı bir yiyeceğe dönebilirsiniz. Onun için şu anda değişime çok açık olun. Her hangi, belli bir şeye kilitlenmeyin. Yaşam özünü barındıran, yaşayan ögeleri fazla işlenmemiş yiyecekler, fiziksel varlığınıza en yararlı olacak yiyeceklerdir. Bunlar, her çeşit sebze ve meyvayı, toprakta yetişmiş ve fazla işlenmemiş yiyecekleri içerir. Et yiyen kişiler için, hala bu beslenme tarzını kullanıyorsanız, size yararlı olacak çok gıda çeşitleri vardır. Burada bulunan her hangi bir kimseye, sana ya da bir başkasına, belli bir çeşit yiyeceğin yanlış olduğunu söylemek uygun değildir. Buna açık olmak (önemlidir). Genel anlamda, yiyecek ne kadar az işlenmişse, sizin için o kadar iyidir. Tükettiğiniz yiyecek miktarının biraz azaldığını da fark edeceksiniz, ama sonra, geçmişe göre çok, çok daha fazla yediğinizi fark ettiğiniz yeni bir döneme girdiğinizi göreceksiniz. Sizin zamanınızla birkaç yıl devam edecek böyle dönemler olacaktır. Tekrarlıyoruz, en doğrusu, bedeninize neyin en iyi geleceğini sadece varlığınıza sormaktır. Ve tekrarlıyoruz, yanıtların size geldiğini göreceksiniz.

SORU: Ben, yüksek sesle niyet etmek için en doğru yolun ya da zamanın ne olduğunu bilmek istiyorum. En doğru olan, bunu gün içinde mi yapmaktır, yoksa geceleri, yatmadan önce mi?

TOBIAS: Burada, en iyi ya da en kötü zaman yoktur. En önemli olan şey, yüreğinizden gelmesidir. Şimdi burada biraz konudan ayrılacağız; yeni evinizde dostlar, artık 7 (fiziksel) artı 5 (eterik) çakra yoktur. Sadece BİR çakra vardır. Burada sadece bir enerji merkezi vardır ve o birleşmiştir. Bu bir çakraya erişim, günün ya da ayın zamanından daha önemlidir. Bir şeyi yapmak için belli bir zamanın ya da belli bir yolun olduğunu düşünmek zihinden gelir. Bu, mücadele etmektir. Bunun, yüreğin saflığından gelmesi ve birliğin olduğu alandan ve içteki Tanrısallıktan gelmesi, en büyük farkı yaratacaktır. Bu belki de yeni evinizde anlaşılması en zor şeylerden biri olacaktır. Özel yöntemlerin ne olduğunu, özel gün ya da ayın hangisi olduğunu, hangi özel astrolojik dönemin olması gerektiğini bilmek isteyen bir eğiliminiz olacaktır. Dostlarım, o günler geçmiştir. Onun için buradasınız. Şimdi (önemli) olan, içinizden gelen şeydir, varlığınızın özünden gelen şeydir. Bunun, dürüst ve saf bir şekilde varlığınızın merkezinden yükses sesle niyet etmekten başka bir yolu yoktur.

SORU: Tobias, yeni evi ve bizim yeni enerjiye taşınmamızı ben şöyle anlıyorum; biz buraya geldiğimizde, bizim bir parçamız buraya geldi, Ben varlığının bir parçası. Biz şimdi bununla daha bütünleşmek sürecindeyiz. Işık işçileri bütünleştiğinde, bu nasıl olacak, merak ediyorum. Sonra sen insanlarla çalışacağımızdan, bu enerjiye gereksinim duyan ve ona geçmek isteyen kişilere öğretmen olacağımızdan söz ettin. Bu nasıl bir şey olacak?

TOBIAS: Yeni evinizin yapısı ve iskeleti, olduğunuz tümü kabul edebilmeniz ve olabilmeniz için özel olarak tasarlanmıştır. Daha önceki bir mesajda da söylediğimiz gibi, Gerçek Benliğinizin büyük bir parçasını, Tanrısallığınızın büyük bir parçasını, Dünya üzerinde yürüdüğünüz bu kalıp, içine alamamıştır. Bu eski evinizdi. Yeni evinizde, sevgili dostlar, enerji yapısı ve enerji dokuması

daha iyi bir sözcük bulamadığımızdan – Gerçek Benliğinizi daha fazla ve daha fazla ve daha fazla (içinize) yerleştirmenize izin vermektedir. Bunun tümü size anlık bir ışık patlaması ile gelmeyecektir. Ama gelmeye başlayacaktır. Siz onunla çalışmaya başlayacaksınız. Siz yaratan olduğunuz, yeni evinizin nötr enerjisini aktive ettiğiniz her sefer, Tanrısal Benliğinizin, kendini evinde hissetmek üzere, biraz daha içeri girmesine izin vermektesiniz. Onun için biz sizi aktif olarak ve her gün, yeni evinizde nasıl bir yaratıcı olduğunuzun anlaşılmasını sağlayacak çalışmanın yapılması için cesaretlendiriyoruz. Böylece bu, biraz zaman alacak bir süreçtir. Bununla çalışmak, kişisel olarak size kalmış bir şeydir. Bizim bu gruba verebileceğimiz genel bir yanıt yoktur. Her süreç kendine has ve kişisel olacaktır. Söylediğimiz gibi, rehberlik için Ruh’u çağırdığınızda, melekleri çağırdığınızda, bununla nasıl başa çıkacaklarını onlar da pek bilmemektedir. Onlar gülümseyerek ve çağrınızı kabul ederek orada bulunacaktır ama çalışmayı yapması gereken sizsiniz.

Başkalarının size nasıl tepki vereceğini de bilmiyoruz. Bu yeni spiritüel enerjinin sınıfı’nın bir amacı da, sizden geri bildirim almaktır. Bunu ilerde burada yapacağız; sizin içinden geçtiğiniz şeyleri anlamak ihtiyacındayız, başka varlıklar bunu anlamak ihtiyacındadır. Geleceğini bildiğimiz bazı şeyler vardır. Çevrenizdeki insanların, neden devamlı değiştiğinizi anlamayacaklarını biliyoruz. Bu, onlar sizde kendi yansımalarını gördüğü için olacaktır. Birlik içinde olduğunuz ve – kendi içinizde – Yeni Camelot ile birleştiğinizde zor bir zamanın geleceğini biliyoruz, daha önce sözünü ettiğimiz gibi (kanallık sırasında) insanlığa bakıp, çekilen acıyı bilmenin zor olacağını biliyoruz. Ama çoğu şeyi, dostum, sizinle yan yana olmakla öğreniyoruz. Bizim gurular olmadığımızı söylemek, bizim için bir zevktir. Yükselmiş olanlar biz değiliz. Biz burada bulunan her bir kişi ve herkes için bir destek takımıyız. Biz sizinle öğreniyoruz. Buradaki her biriniz bir kapı eşiğindesiniz. Sorun için sana teşekkür ediyoruz.

SORU: Tobias, ben astroloji hakkında biraz bilgi rica ediyorum. Astrolojinin, yeni enerjide artık işe yaramayacağını mı söylüyorsun? Eski haritaların, matematiksel olarak doğru olmadığını mı söylüyorsun? Eski bilgiyi kullanmaktansa, kendi yorumumuzu getirmemiz gerektiğini mi söylüyorsun? Tam olarak söylediğin nedir?

TOBIAS: Bunu sana çok kesin olarak açıklayabiliriz. Eski Dünya’da, eski enerji içinde olan bir insan için, senin tutunduğun astroloji prensipleri, çok iyi iş görecektir. Yeni evine taşınmış bir insan için, astroloji prensipleri hiç iş görmeyecektir. Sen tekrar doğdun, ve artık her hangi bir burcun ya da gezegenin ya da insanın etkisi altında değilsin.

SORU: Görmeye başlayacağımız acıdan söz ettin (önce yapılan kanallık sırasında). Bununla kesişen, son-gün sıkıntıları (dertleri) ve ne olmayacağına dair birçok kehanet var. Ön görülen şeylere göre – yani dünyada olacak afetler gibi şeyler – ne gibi şeylerin olmasını bekleyebiliriz, ve tüm bu geçiş sırasındaki yerimiz ne olacak? Bu da değişti mi?

TOBIAS: Gelecek ay ve yıllarda, Yerküre uyumlamaları olacaktır. Bunlar, sevgi dolu ve doğal olarak yapılacaktır. Çünkü söylediğimiz gibi, Gaia, geçmişin çok enerjisini, kim olduğunuzun çok enerjisini tutmuştur. O da yorgun ve bıkkındır, tıpkı sizin eski enerji benliğinizin yorgun ve bıkkın olması gibi. O da, geçmiş yaşamlarınızdan oluşan titreşimlerin enerjilerini bırakmaya başlamıştır. Bunu yaparken de uyumlamalar olacaktır. Dünya’nın içinde olan ve Dünya’yı çevreleyen manyetik enerji alanlarında uyumlamalar olacaktır. Bunu yaparken de bazı karışıklıkların olması beklenmelidir. Hava koşullarında bazı değişimler olacaktır. Dünya’nın çok, birçok bölgesinden gelecek çok güçlü rüzgarlar olacaktır. Rüzgarlar uygundur, özellikle de bu yeni enerjide. Rüzgar Dünya’ya geldiğinde, ağaçlara estiğinde, ve toprağa ve dağlara estiğinde, yaratılan bir sürtünme vardır. Bu, Gaia’nın, hapsolmuş gerilimleri ve eski enerjileri bırakmasının en iyi yollarından biridir. Ve siz rüzgarı gördüğünüzde, hissettiğinizde onu kutsayın. Rüzgar, en yıkıcı olmayan yoldan, eski enerjilerin bırakılmasını sağlamaktadır. Biz, Dünya üzerinde felaketle sonuçlanacak her hangi bir olay sezinlemiyoruz (beklemiyoruz). Ama bizim kehanette bulunma işinde olmadığımızı da söylemek gerekir. (dinleyicilerden kahkahalar)

Şimdi, biz göreceğiniz acı ve neden olacağı üzüntüden söz ederken; sevgili dostlar, bu acı şu anda yaşanmaktadır. Ancak, siz yeni bir alan ve yeni bir titreşimde olacaksınız, bir anlamda, dağın tepesinde duracak, bütün bunları görecek, oradan geldiğinizi bileceksiniz. Kryon, katran çukurunu anlattığı meselinde açık konuşmuştur. Bu meselde Kryon, içinden güçlenen ve katran çukurunu terk eden insandan söz etmektedir. Bu insan geriye bakar ve geldiği yeri görür (bilir). O anda katran çukurunda bulunan diğer kişilerin, sadece kendini kurtarabileceğini bilir. Aydınlanmış insanın, yüksek titreşimli insanın, bir başka insanı katran çukurundan çekip çıkarmasının bir yolu yoktur. Bizim sözünü ettiğimiz acı budur. Bu, şimdiden olmakta olan bir acıdır, sizin önceden içinden geçtiğiniz acıdır. Ama siz yeni bir alan ve yeni bir titreşimde bulunacaksınız, ve ilk kez, insana dönüşen meleklerin, Tüm Olan’ın ilerlemesini sağlamak amacıyla ne yaptığının gerçekten farkında olacaksınız. Hala acı çeken insanların, birlikte yürüdüğünüz diğer melekler olduğunu bilmek, sizde büyük üzüntüye ve büyük bir içsel acıya neden olacaktır. O anda, Yuva’ya dönmeyi seçebilirsiniz. Biz bu gece, bu örneği, bu endişeyi özellikle dile getirmekteyiz. Geçtiğiniz altı aylık dönemde, bu yeni titreşime giren, yeni evlerine taşınan ve acının ağırlığının altından kalkamayarak ve bizi çok şaşırtarak, devam etmek yerine, Yuva’ya geri gelmeyi seçen bazı insanlar olmuştur. Biz şimdi, sizin gibi olan diğer ışık işçilerine de bu mesajı veriyoruz. Biz, bu zamandan geçmenize yardımcı olmak amacıyla, rahatlatıcı örtüleri dokumaktayız. Biz, yaşam devrelerinden geçmiş ve daha yüksek titreşime erişmiş bir insanın, hala yürümekte olan diğer insanları görmesinin bu denli zor olacağı gerçeğini….. (dünyayı) terk etmeyi seçecek denli zor olacağı gerçeğini, göz ardı ettik. Bu yine uzun bir yanıt oldu, ama bunun sorunu yanıtladığını umarız.

SORU: Ben, yeni eve taşındığımızda, iletişimin nasıl olacağını merak ediyorum. Bu sözlü mü olacak?

TOBIAS: Bu çok güzel bir soru. Tekrarlıyoruz, yeni evinizle ilgili daha bilmediğimiz birçok şey var. Yapısını baştan başa biliyoruz, çünkü tasarımı ve mimarisi sırasında sizinle birlikte çalıştık. Kendine özgü (spesifik) şeyleri bilmiyoruz. Tekrarlıyoruz, burada bulunan bu grubun nedeni budur. Ama bugünkü zihninizle bile düşünemeyeceğiniz düzeylerde, bir takım anlayışlara sahip olacağınızı var sayıyoruz. Daha önce de söylediğimiz gibi, siz kayaların sizinle konuşmaya başladığını duyacaksınız ve ne söylediklerini anlayacaksınız. Onlar da Ruh’un titreşimini içermektedir. Başka insanların düşüncelerini berrak bir şekilde hissedeceksiniz, her zaman olduğundan çok daha berrak bir şekilde. Size şifa için gelecek kişilerdeki dengesizliği görebileceksiniz. Dengesizliği hissedebileceksiniz. Sezgisel olarak size çok şey gelecektir. Empatik (çvr.bir başkasının duygularını anlamak) olarak size çok şey gelecektir. Yürekten, size çok şey gelecektir. Onun için biz size dikkatle dinleyin diyoruz, çünkü size gelen her şey uygundur. Senin için dostum, “shaumbra” olan kişilerle, olmayanlara göre, sözsüz iletişimde bulunmak daha kolay olacaktır, ama sen de bütün insanları, eskiye göre çok daha berrak bir şekilde anlamaya başlayacaksın.

SORU: Tobias, yıllar önce gelip de bu enerji değişiminin olacağını önceden bilen ve buna daha hazırlıklı olan, ve onun içinde farkına varmamış insanlar var mıdır?

TOBIAS: Tüm insanlık bilincinde, Dünya’nın bir yıkım döneminden geçebileceği, ya da, sizin deyiminizle, yükselme potansiyelinin olabileceği biliniyordu. Daha çok araştırma ve hazırlık yapmış olan ve değişimin onları kökten (radikal) etkilemediği bazı insanlar vardır. Ve özellikle bu grup (ve bu mesajları okuyanlar), çok derin düzeylerde çalışmıştır, böylece geçmiş bir kaç yıldır süregelen iniş çıkışlarınıza rağmen, siz, birçok insana göre, bu enerjiyi kullanmaya çok daha hazırsınız. Diğer insanlara göre, gerçekleştirdiğiniz okumaların doğası, ilişkide bulunduğunuz gruplar, hatta bu çemberin (etkisiyle), bu enerjiyi kullanmak üzere çok daha hazırlıklıydınız. Böylece, burada bulunan bazı kişiler, meydana gelen değişimlerden çok etkilenmemiştir.

SORU: Benim, yeni evin enerjisi ile çalışmak hakkında bir başka sorum var. Bize bir şey için niyet ettiğimizde, bunun hangi yoldan bize geleceğini anlamamız gerekmediği öğretildi. Başka bir deyişle, Ruh’un bize vereceği işaretlere ve kapılara bakacaktık. Merak ediyorum, bu şimdi iptal edildi ve biz tüm ayrıntıların da sorumluluğunu üstlenmek durumunda mıyız? (dinleyicilerin kahkahaları)

TOBIAS: Yeni evinizde yüksek sesle niyet edildiğinde, bu bir tetiklemeyi başlatır. Bu bir kıvılcımı başlatır, kıvılcım da ateşi tutuşturur. Senin niyetin, evinin nötr enerjisini alır ve aktif bir oluşumu başlatan bir titreşim yaratır. Bu oluşumun ayrıntılarıyla kaygılanmana gerek yoktur, bütün bu şeyleri halledenin gerçekte sen olması ilginç olsa bile. Ama bunun zihninde yer tutmasına gerek yoktur. Gerçekte, tüm düzeylerde ayrıntıları halledenin sen olduğunu anla, dostum. Sonra, uygun olan şeyler kapına getirilecektir. Yeni evinin enerjisiyle çalıştıkça, eşzamanlılığın (senkronizasyonların) arttığını fark edeceksin. Çok şeyin, senin dikkatini çekmek için çağrıda bulunduğunu fark edeceksin. Niyet ettiğinde ve uygun kişi ya da şey sana getirildiğinde, ama sen onu görmezden geldiğinde, dikkatini çekmek için omuzuna dokunduğunu fark edeceksin. Sen dikkat edene kadar da bunu yapmaya devam edecektir. Senin gerçekten niyeti oluşturduğun ve Gerçek Benliğinin de gerçekten ayrıntıları hallettiği anlaşılmalıdır. Ayrıntılar hakkında, akli zihninle kaygılanmana gerek yoktur.

SORU: Ben de ses hakkındaki soruyla ilgilendim, çünkü rahatsızlığı ya da dengesizliği olan insanlarla şifa çalışması yaparken, görünüşe bakılırsa, ses, blokajların daha kolay kaldırılmasını sağlıyor. Ve sesler (çvr. müzikteki ses; tonlar) aynı zamanda yüksek bir titreşimdir.

TOBIAS: Yeni eve girdiğinizde (bu akşamın erken saatlerinde), öncelikle size özel bir ses (ton) ya da bir titreşim hissetmeniz için sizinle çalışmıştık. Bu, bir başka insanla ve onun şifasıyla çalışmaktan ve titreşimsel bir çalışma kullanmaktan farklıdır. Sen kendi evinde ve kendi sesinle (tonunla) dengede olduğunda, başka bir insanın acısını ya da rahatsızlığını görebilecek ve anlayabileceksin. Bu dengesizliği neden taşıdıklarını da anlayabileceksin. Bu geceki konuşmacı (Dr. Sid Wolf), rahatsızlığı bile bile (isteyerek) taşıyan birçok insanın olduğuna, doğru olarak işaret etmiştir. Onlar rahatsızlığa tutunmaktadır. Kişinin bırakmaya ve ilerlemeye gerçekten hazır olup olmadığını, görebileceksin. Onların geçtiği şeyleri anlayan bir öğretmen, bir şifacı, empati duyan bir kişi olarak, dengesizliği bırakmaya hazır olup olmadıklarını görebileceksin. Bunu onlar için sen yapmayacaksın. Sen, onların kendi rahatsızlıklarını, kendi hastalıklarını bırakmalarına yardımcı olacaksın. Sen kendi titreşiminde dengede kalacaksın, ve tekrar, onları şifalandıranın sen olmadığını hatırla. Sen, onların kendi içindeki tanrısallığı keşfetmelerine, kendi içinde, şifa bulmalarını sağlayan sesi (tonu) keşfetmelerine yardımcı olmaktasın.

SORU: Tobias, benim indigo bir çocuğum var ve çok enerji dolu. Şimdi gelmekte olan enerjiye karşı çok duyarlı. Uyumakda zorluk çekiyor. Bu durum devam edecek mi?

TOBIAS: Sizin adlandırdığınız gibi, indigo çocukları, şu anda yeni enerjiyle başa çıkmada çok zor dönemlerden geçmektedir, ama bunun olacağı onlar tarafından, daha buraya gelmeden bilinmekteydi. Ama sen bilinç düzeyinde değil de, daha çok ruhsal düzeyinde endişelenmektesin. Onlar her iki enerjiyle, hem eski Dünya ve hem de yeni Dünya enerjisi ile çalışmayı öğrenmektedir. Bu bir dengesizlik görünümüne neden olmaktadır. Gelecek birkaç yıllık dönemde bu indigo çocukları, özellikle de sizin tarafınızdan ADD (çvr. dikkat dağınıklığı) ve başka şeylerle yaftalanmış (etiketlenmiş) olanlar, yeni evlerinin enerjisini kullanmaya başlayacaktır. Onlar gerçekten, deyim yerindeyse, çok çabuk, çok çabuk sahneye çıkacaktır. O zaman, süreç boyunca her şeyin uygun olduğunu göreceksin. İnsanların, sahip olduğu enerji niteliklerini anlamadan birbirini nasıl yaftaladığını (etiketlediğini) görmek, bize üzücü gelmektedir. Gelecek birkaç yıl içinde indigo çocuklarının algılanış şeklinde, her yönüyle bir değişim olacaktır.

SORU: Sen, utançtan söz ettin. İnsanlarla çalışırken ve daha geniş anlamda benliklerini deneyimlemelerine yardımcı olmaya çalışırken, utanca hala tutunduklarını görüyorum. Belli bir duruş açısından bu o kadar gereksiz bir şey ki; utanç yüzünden insanlar hala kendilerinden saklanmaktadır. Bu, onların kendini üstün görmesi ya da yargılaması ya da gururu ya da öz-saygı eksikliği yüzünden meydana gelmektedir. Bunların tümü de, bu utanç yüzünden…… temelde kendilerini sevmemelerine geri geliyor. Ve eğer utanç içindeysen, yeni evdeki “şalteri kaldırabilir misin”, bilmiyorum. Bununla ilgili biraz konuşmanı rica ediyorum.

TOBIAS: Bu mükemmel bir sorudur, çünkü utanç dediğiniz enerji niteliği, gerçekte sizin temel günah olarak adlandıracağınız şeydir. Bu Dünya’ya gelmeden önce, bildiğiniz gibi, her biriniz bir melektiniz. Her biriniz muhteşem bir yaratıcıydınız. Perde ya da dualitenin oluşmasını sağlayan Dünya enerjisinin temelleri atılırken, ne siz, ne biz, ne de Ruh, Ruh’la olan birliğinizden bilincinizi kopartmanın zorluk ve derinliğini öngöremedik. O zamanlar Dünya’ya indiğinizde ve, mecazi anlamda, bir insan bedeni içinde uyanıp da kendinizi Ruh’la bağlantısı kopmuş bir halde bulduğunuzda, büyük ve karşı konulamaz bir utanç hissi oluşmuştur. Büyük bir utanç hissi. Yanlış yapmışınız gibi hissettiniz, Ruh’u hayal kırıklığına uğratmışınız gibi hissettiniz. Bu his, bu temel günah, o zamandan beri her birinizde olagelmiştir. Kiliseleriniz bunun üstüne öyküler kurmuştur. Bu, insanları güçşüz hale getirmek için kullanılmıştır, ve insanlara, elleri ve dizleri üstünde Ruh’a geri dönmeleri gerektiğini söylemek için kullanılmıştır. Bu utanç ögesi, buraya geldiğiniz ilk günden beri, Dünya’nızın temel enerji damgası olmuştur. Ve kurtulmanın en zor olacağı damgalardan biri olacaktır. Ruh’un sizi sevdiğinin ve her zaman da sevmiş olduğunun anlaşılması, sizin mükemmel olduğunuzun anlaşılması……tüm yaratılışa önemli bir şeyi getirmek üzere buraya geldiğinizin anlaşılması – bu, utancın yok olmasını sağlayacaktır. Bu, utancın yok olmasını sağlayacaktır.

SORU: Ben bir durum yaratıyorum, bir çeşit hastalık. Bunun bütün eski benliklerimden kurtulmamı sağlamasıyla ve her bir veçhemle dünyada ne gibi eylemlerde bulunduğumla dalga geçiyorum. Eski benliğimle, yeni ev arasındaki köprüye daha sahip değilim. Eski parçaların olmayışı öfke ve üzüntüye neden oluyor ama yeni parçaların yeteneklerine sahip değilim. Burada, bu köprüyü daha tam olarak demirlememiş birçok insanın olduğunu biliyorum. Bir önerin var mı?

TOBIAS: Dostum, senden yeni evinde durmanı, yeni evinde durmanı ve onun sana ait olduğunu bilmeni rica ediyoruz. Şifayı seçtiğini, ilerlemek için niyet ettiğini, sağlıklı bir biyoloji seçtiğini, artık kendini yıkıma uğratmayan, artık bir molekülden diğerine zincirleme olaylar yaratmayan, seni kısıtlamayan bir biyoloji seçtiğini, yeni evine ve içindeki tüm enerjiye söyle. Biz, senden sadece evinde durmanı ve yüksek sesle niyet etmeni ve bunu hak ettiğini bilmeni istiyoruz, sen ve bu gece bu odada bulunan (ve bunu okuyan) her bir kişi bunu hak etmektedir. Artık köprülerin inşa edilmesini beklemeye gerek yoktur. Altın Meleğin size inmesini beklemeye gerek yoktur. Zaman şimdidir. İstemediğiniz ya da yüksek sesle niyet etmediğiniz zaman, hazır olmadığınız duygusuna kapılacaksınız. Her şey nötr bir enerjide kalacaktır. Bu enerjiyi sadece niyetle ve istemekle, ve hak ettiğinizi bilerek aktive ettiğinizde işe yarayacaktır. Eğer hak ettiğini bilirsen, her hücre, her molekül, ve DNA’nın her sarmalı niyetine karşılık verecektir. Her sarmalı idare etmen (manipüle etmen) gerekmeyecektir. Her hücreye masaj yapman gerekmeyecektir. Onlar titreşime karşılık verecektir. Onlar niyetine karşılık verecektir. Yüksek sesle niyet etmekten ve öyle olacağını bilmekten başka yapman gereken hiç bir şey yoktur. Seni ya da bu odada olan her hangi birini, Olduğunuz Tüm’den ayıran hiç bir şey yoktur. Yeni evinizi ve Gerçek Benliğinizi, yeni gerçekliğinizi (realitenizi) yaratmaktan alıkoyacak yegane şey sevgili dostlar, hiç bir şey yapmamanızdır. (dinleyiciler mırıldanır) (Tobias kendi kendine güler) Şimdi bu, bir noktayı bilinçli olarak ortaya çıkartmaktadır. Evinizin son ayarlamaları yapılırken, biz her birinizden, “hiç-birşey” yapmamak hali içinde olmanızı rica etmiştik (önceki bir kanallıkta). Bu bir geçiş dönemi haliydi. Eski ile yeni enerji arasında bir yerdeydi. Bu bir sessizlik zamanı, enerji düzeylerinin yeniden ayarlanması zamanıydı. Şimdi yeni evinize geçerken……şimdi niyet zamanıdır. Şimdi, niyet, deneyim ya da olayları yarattığınızmda, ve bunlar kapınıza dayandığında eyleme geçmek zamanıdır. Şimdi, yaratmak, niyet etmek ve sonra size getirilenler doğrultusunda eylemde bulunmak zamanıdır. Böylece senin soruna biz bir kerede iki yanıt verdik.

Şimdi yaratan olmaya başlamak zamanıdır. Bu geceki kanallıkta söylediğimiz gibi, şimdi yükses sesle niyet etmek ve yeni evinizde ilerlemek zamanıdır.

Bu gelecek günlerde hepimiz için öğrenecek çok şey vardır. Ve tekrar, söylediğimiz gibi, biz tüm yanıtlara sahip değiliz. Bütün bunlara, bizim sadece farklı bir bakış açımız vardır. Biz de sizin kanalınızla ve sizden öğreniyoruz. Biz, bizim bakış açımızdan (yola çıkarak) size cesaret ve yardım ve kesinlikle bilgelik sağlamak üzere buradayız, ama çalışmayı gerçekleştiren sizsiniz. Bu süreçten geçen sizsiniz. Onun için bizimle konuşmaya devam edin. Bize geri bildirimler vermeye devam edin. Ama en önemlisi, sevgili dostlar, şimdi yeni evinizde olmaya devam edin. Onu sahiplenin. Yeni evinizde yaratan olun ve şeyler size geldiğinde eyleme geçin. Gelecek günlerde burada olan hepinizle çalışmayı umuyoruz. Ve tekrarlıyoruz, gerçekleştirdiğiniz ışık çalışmasını kesinlikle takdir ediyoruz.

Ve öyledir.

Geoffrey Hoppe, Tobias’a kanallık etmektedir. P.O.Box 7392, Golden, CO, 80403, E-mail: Cauldre@aol.com

Crimson Circle her ay, sevgi, bilgi ve kahkaha paylaşmak üzere Denver, Colorado’da toplanmaktadır. Crimson Circle hakkında daha fazla bilgi için Michele Machale’e e-mail çekebilirsiniz, Mmachale@aol.com

Uzun saatler süren Tobias teybini yazıya döken Dr.Mindy Reynolds’a sevgisi ve sabrı için özel teşekkürler.

Bu metni lütfen basılı veya elektronik olarak, ticari amaçlı olmaksızın parasız dağıtın.

Daha fazla bilgi için Crimson Circle’in sitesini ziyaret edin; www.crimsoncircle.com

Crimson Circle’deki herkese özel teşekkürler, Lee Carroll, Jan Tober, Kryon, Dr.Melanie Wolf, Tobias ve Ruh’un sevgisine.

Telif hakkı, Y2000 Geoffrey A.Hoppe, Golden, CO USA. Tüm haklar mahfuzdur.

Leave a Reply