Yeni Spiritüel Enerjiye Yaşamınızda İzin Vermek

Crimson Circle’de sunuldu

Ve öyledir sevgili dostlarım, bu çok kutsal günde, bu çok kutsal yerde toplanıyoruz. Burada sizinle olmak, perdenin öbür yanından gelen hepimiz için bir keyif. Bu bir onur ve ayrıcalıktır. Yaptığınız çok şey var ve biz bugün bununla ilgili çok ayrıntılı konuşacağız.

Birkaç dakikalığına enerjiyi sizinle dengeleyeceğiz, tanrısal insanlarla…..sizinle, bu odada toplanan tanrısal insanlarla. İnsan ve Ruh enerjilerini yeni bir boyuta ve yeni bir yere birlikte bütünleyeceğiz. Buna benzer diğer toplantılarımızda da söylediğimiz gibi, tanrısal insanla el-ele olduğumuzda, yeni bir enerji ve yeni bir boyut yaratıyoruz. 3, 4, 5, ve ötesi olduğunu düşündüğünüz boyutlarınız gibi değildir bu. Birçok, birçok yaşamınızdan sonra, ve birçok mücadelenizden sonra bu alana geldiğinizde…. bu, dostlarım, yeni bir boyut, yeni bir enerji, ve yüreklerinizi açtığınızda, yeni bir birleşmedir. Yine de buraya, simdi ne yapmanız gerektiğini sormak için, bir sonraki kontratınızın ne olduğunu sormak için geliyorsunuz. Onun için yaptığınız çalışma karşısında biz huşu içindeyiz, ve sizi bu dünyada gerçekleştirdikleriniz için onurlandırıyoruz.

Simdi ben, Tobias, bugün, dostumuz Cauldre kanalıyla konuşacağım. Ancak, söylenen sözcükler, iletilen enerjiye denk değildir. Her birinizin şimdi yüreğini ve zihnini açtığını görüyoruz. Bu bir enerji akımının girmesine, bir iletişim akımının oluşmasına izin veriyor. Burada söylenen sözcükler çoğu zaman, sadece bu yerde kalıyor. Gerçekte etkili olan şey ise, söylenmeyen sözcükler, söylenmeyen enerjidir.

Şimdi biz Cauldre olarak tanıdığımız dostumuz kanalıyla konuşacağız, ama biz her birinize kişisel olarak, her birinizle ayrı ayrı konuşacağız. Bu odadaki enerji ayarlanırken ve birleşirken ve dengelenirken dostlarım, sadece arkanıza yaslanın, sadece Ruhun sizi sevmesine izin verin, sadece Olduğunuz Tüm’ün burada olmasına izin verin. Bu zamana kadar hissedemediğiniz ya da algılayamadığınız ya da bilemediğiniz çok şey var. Bu değişmektedir. Bu gece bu değişimler üzerine konuşacağız.

Sevgili dostlar, bu, Dünyanın yeni spiritüel enerjisinin sınıfıdır. Bu, o sınıftır. Burada toplananlar, bu bilgileri okuyanlar – bu, o sınıftır. Bununla söylemek istediğimiz şudur; bizim Yeni Enerji Dünyası dediğimize geçmekte olan belli sayıda, az sayıda insan var. Bununla ilgili önceki mesajlarda konuştuk. Dedik ki, 13 Aralık 1999’daki ölçümden sonra Dünya bilinci ayrılmaya başladı. Aynı anda yan yana yaşayan, ama her biri başka enerji nitelikleri ve özellikleri olan iki Dünyada, kelimenin tam anlamıyla bir bilinç bölünmesi olmaktadır. Aralık tarihinizdeki ölçümde, yeni enerjiye geçişte ilk olmayı kabul eden, yeni enerjinin mimarisini, temelini kurmayı kabul eden, az sayıda insan var. Bunlar, bu gece burada oturan grup, bu mesajları okuyan grup, ve başka insanlar, ama sayıları az ve küçük. Onun için biz buna Dünyanın yeni spiritüel enerjisinin sınıfı diyoruz.

Bundan geçecek ilk kişiler sizler olacaksınız. Siz, yeni enerjiyle ilgili şeyleri öğrenen ilk kişiler olacaksınız. Diğer insanların izleyebilmesi için patikaları ve tünelleri oluşturan sizlersiniz. Sonra diğer insanlar izleyecek. Bu gece burada toplanmış olan siz öğretmenler, diğer insanlara, yeni enerjide kendi realitelerini nasıl yaratacaklarını öğrettiğinizde, onlar tünelden geçerek yeni enerjiye gelecekler. Daha önce de söylediğimiz gibi dostlarım, ondan sonra olacak olan şudur; ölmüş olan bizler – melekleriniz, koşucularınız, Kırmızı Mecliste olanlar, Işığın Biraderliğinde olanlar – o zaman o tünelden biz de geçeceğiz.

Biz yukarıdan bakıp da yanıtları biliyor değiliz. Sizsiniz dostlarım, burada, yeni spiritüel enerji sınıfında olanlar……sizlersiniz, öncüler, patikaları yaratan, yanıtlarla gelen. Bu gece bir soru-yanıt seansı yapacak olmamız ilginçtir. Ama gerçekte, yanıtını bilmediğimiz, Ruhun yanıtını bilmediği çok, bir çok sorunuz var. İnsanın ilginç bir algılaması var, bizim ya da Tanrının herhangi bir şekilde yanıtları bildiğine dair. Dostlarım, bu böyle olsaydı, siz Dünya üzerinde yürüyor olmazdınız. Çünkü bu bir sınav değildir. Yaşamınız, yaşamlarınız, bizim yanıtları bilip de sizden gizlediğimiz bir sınav değildir.

Siz, Ruhun bile anlamadığı yeni yerlere yolculuk yaptınız. Onun için, ilk elden Dünyaya gelmeyi kabul ettiniz. Geçmişteki yaşamlarınızda, şimdiki yaşamınızda yakın zamana kadar, ışıkla karanlığın dengesini anlamak amacıyla perdenin etkisi altında çalıştınız. Bu bir sınav değildi. Bu yeni bir enerji yapılaşmasıydı. Ruha dua ettiğinizde, rehberlerinize dua ettiğinizde, çoğu zaman hiç bir şeyin olmamasına hayret ettiniz. Dualarınız duyulmadığından değil dostlarım, çünkü siz hiç bir zaman yalnız değildiniz. Bu sadece biz yanıtları bilmediğimizdendi. Sadece sizin kanalınızla, bu Dünya üzerindeki çalışmalarınız, dualitedeki çalışmalarınızla öğreniyoruz biz de. Sadece sizin çalışmalarınızla öğreniyoruz biz de. Onun için mücadeleleriniz çoktu. Onun için yanıtlar her zaman apaçık değildi. Onun için çok zaman acı çektiniz. Onun için çok kişi, bu gece bu odada olanlarınızın ya da bu mesajları okuyanlarınızın çoğu, Ruhun sizi terk ettiğini zannetti. Bunun gerçekle yakından uzaktan ilgisi yoktur, çünkü siz hiç bir zaman yalnız değildiniz. Siz ön cephedeki öncüler oldunuz, ve sizin kanalınızla, tüm yaradılış, Tanrının tümü, büyük öneme sahip bir şey öğrenmektedir. Bu yeni spiritüel enerjinin sınıfıdır.

Sizler yeni enerjiye geçiş yapacak ilk kişiler arasındasınız. Oh evet, hala eski enerjinin izleri ve kalıntıları vardır. Onlar epey bir süre orada olacaklar. Dünyanın bu yeni enerjisini nasıl kullanacağınızla ilgili sizinle çalışmaya başlayacağız. Bunun zor olacağı zamanlar olabilir. Yanıtların hep var olmadığı zamanlar olabilir, ama dostlarım, çoğunuzda atılıma başlandığını, bu enerjinin nasıl kullanılacağının anlaşılmaya başlandığını gördük.

Şimdi, bu gecenin tartışmasına devam etmeden önce, yüreklerinizi enerjiye, birleşmeye açmanızı rica ediyoruz. Psişik olmak zorunda değilsiniz. “Yetenekli” olmak zorunda değilsiniz. Bu sadece vardır. Bu Ruhun enerjisidir. Olduğunuz Tüm ile birleşmek için kendinize izin verin. Yaptığınız çalışmanın onuruna dostlarım, izin verin. Birçok insana-dönüşmüş-melek vazgeçti. Birçoğu, birçoğu, sizi Ruhu bilmekten alıkoyan perdeye direnmeye devam edemedi. Onlar yuvaya döndüklerinde, tüm çalışmaları için onurlandırıldılar. Onlar, size bu yaşamınızda yardımcı olmaya devam etmek için döndüler. Bu gece bu odada olanlar ve bu mesajı okuyanlar – yaptığınız çalışma için kendinizi onurlandırın.

Şimdi bu toplantıların en sevdiğimiz bölümüne geldik; bu da, sizin izninizle öne gelip sizi kucaklamayı, size sarılmayı ve devam etmeden önce, enerjinin son birleşmesini rica ettiğimiz zamandır. Onun için dostumuz Cauldre’dan bir an sessiz olmasını rica ediyoruz ve her birinizden, öne çıkıp da sizi gerçekten kucaklamamıza izin vermenizi rica ediyoruz.

(sessizlik)

Yeni Spiritüel enerjinin kullanılması hakkında konuşacağız. Ama bunu yapmadan önce, bu noktaya nasıl geldiğimizi anlamanıza yardımcı olacak geri planı verelim biraz. Sizin zamanınızla altı ay kadar önce, rehberlerinizin gideceği hakkında, rehberlerinizin, etrafınızda her zaman doldurdukları alanı terk edecekleri hakkında konuşmuştuk. Bunun duygusal açıdan çok zor olabileceğine dikkatinizi çekmiştik, çünkü koruma örtülerini, sizi saran sevgi katmanlarını kaldıracaktık. Rehberleriniz bir denge unsuru olarak rol aldılar. Onlar Ruha kanal olma rolünü oynadılar. Onlar dengede olmanıza ve üçüncü boyutunuzda, üçün realitesine odaklanmanızı sürdürmeye yardımcı oldular. Çoğunuzun şimdi bildiği gibi, rehberleriniz bu genel zaman diliminde gittiler. Çoğunuz için bu zor oldu. Bu sanki şimdiye kadar hissettiğiniz en büyük aşkı kaybetmiş gibiydi. Bu bir boşluk gibiydi. Bu sanki, tanıdığınız bütün, güvencede olduğunuz duygularının altınızdan çekilip alınması gibiydi. Dostlarım, rehberlerinizin, doldurdukları bu alandan çekilmeleri zorunluydu. Gerçek Benliğiniz, İlahi Benliğinizin bu alanı doldurmaya başlayabilmesi için bu boşluğu bırakmak önemliydi. Ve böylece rehberleriniz çekildiler.

Sonra, Aralıkta’ki ölçüm oldu. Ölçümün amacı iki Dünyanın, bilinç bölünmesinin enerjilerini belirlemekti. Bu, daha kozmik bir düzeyde olan bir şeyden ötürü uygun olarak yapıldı. Bundan önce, yaradılışın özünde, sizin ışık ve karanlık diye nitelendireceğiniz şeylerin birliği vardı – ve burada dikkatinizi çekmek istiyoruz, bazen insan sözcükleri, olayın enerjisinin tüm uygunluğunu vermeye yeterli olmuyor. Ama sizin bilinen yaradılışınızın özünde, bir zamanlar iki bölüm olanlar, ışık ve karanlık – birbirine iki ayna olanlar- birliğe geri getirildiler. Bu olay olduktan sonra ancak Dünyanızdaki bilincin bölünmesi uygun oldu. Bu sizin Binyıl zaman diliminizin sonunda oldu. Önce de söylediğimiz gibi, sonuçlar televizyonlarınızda ve manşetlerinizde ve haberlerinizde bile izlenebilir oldu.

Tüm Dünyada kutlamalar vardı. İki Dünyanın var olma zamanının şimdi geldiğinin bilişi vardı. Böylece bölünme oluştu sevgili dostlar.

Bazılarınız bunun sonuçlarını hissettiniz. Çoğunuz bundan şimdi geçmektesiniz. Bu sanki aynı zamanda iki dünyada yaşamak gibi bir şeydir. Hala alışık olduğunuz, sizi tutan eski enerjiler var, ama yine de yeni enerji Dünyasına ilerliyorsunuz. Bunun için çoğunuz son zamanlarda zorluklar ve dengesizlikler deneyimlemektesiniz. Bunun için çoğunuz ne olup bittiğini merak ediyordunuz. Bu gece, size her şeyin uygun olduğunu, her şeyin uygun olduğunu söylemek için buradayız. Sizler Tanrısal İnsan olmaya geçiyorsunuz. Siz Yeni Enerjiye geçiyorsunuz. Onun için biz buna Dünyanın yeni spiritüel enerjisinin sınıfı diyoruz. Öğreneceğiniz çok şey olacak, ve öğrendiklerinizle, sonra diğerlerine öğreteceğiniz çok şey olacak.

Bazı nitelikler hakkında konuşmaya başlayalım şimdi. Yeni Dünya enerjilerinde, fiziksel bedeninize ilişkin – bedeninizin kendini şifalandırmayı seçtiğini anlayın. Bedeninizde, şifaya uyumlanmamış tek bir hücre yoktur. Bu eski enerjinizden değişiktir. Eski enerjinizde bazen ışık ve karanlık enerjileri arasında karşıtlık vardı. Dualite hücresel ya da biyolojik düzeylerinizde bile vardı. Yeni enerjide, bedeniniz şifalanmayı seçecek, eğer siz şifalanmak isterseniz. Şimdi bu çok tartışma konusu olacak (ama bundan böyle söyleyeceğimiz çok şey tartışma konusu olacak). Eski yöntemlerinizin çoğunun değişmesine neden olacak. Burada olan sizler, bununla çalışmaya, incelemeye, anlamaya başlayacak olan kişilersiniz. Tanrısal İnsan olarak biyolojiniz şifalanmayı seçecek, eğer siz bunu seçerseniz. Yoldan çekilmeniz uygundur. Bedeniniz kendini nasıl şifalandıracağını bilir. Siz bilmezsiniz. Zihniniz nasıl yapılacağını bilmez.

Burada, ergenlik döneminden geçen bir genç benzetmesini kullanacağız. Ergenlik, insanın zihni devrede olsun ya da olmasın gerçekleşecektir; ancak, eğer insan ergenlik sürecini yönlendirmeye kalkarsa, bu insan zihninde sadece karışıklığa neden olacaktır. Ergenlik her şeye karşın gerçekleşecektir. İnsan zihni olmakta olan kimyasal ve biyolojik ve enerjisel değişimleri anlamaz. Hemen her insanda olan bu süreci sadece onurlandırmak en iyisidir. Bu şimdi içinden geçtiğiniz şeyle aynı şeydir. Siz, Tanrısal İnsana dönüşmek için biyolojik, spiritüel bir ergenlikten geçiyorsunuz. Zihniniz dostlarım, bu süreci anlamamakta, ve bu süreci anlaması da beklenmemektedir.

Şimdi içine girdiğiniz yeni spiritüel enerji – bununla ilgili zihnin sorunları var. Zihin, akıl, insanın kesinlikle bir çok yaşam boyunca geliştirdiği bir şeydir. Dışınızdaki yöntemlere tepkide bulunmanızı sağlar, ama içinizdeki yöntemlere tepki vermede şimdiye dek pek başarılı olamadı. Bu uygundu. Yeni spiritüel Dünyanın enerjilerinde, zihin işlevini görmeye devam edecek. Zihin, gelmekte olan yeni spiritüel enerjiyi nasıl yönlendireceğini anlamaya devam edecek. Zihin, Dünyanız şeylerini anlamakta çok değerli olmaya devam edecek. Zihin bir işlem merkezi olacak.

Zihinlerini baltalama girişiminde bulunan bir çok spiritüel insan gördük, bu ilginçtir, çünkü bu yapılamaz. Ahenksizliğin kökünde zihin olduğunu düşünüp, kendi zihinlerine karşı olan çok spiritüel insan gördük. Zihniniz yargı yaratmaz, çünkü yargı başka bir yerden gelmektedir. Zihniniz bir işlem yeridir. Kitaplarınızda okuduğunuz gibi, zihninizin sadece küçük bir bölümü kullanılmaktadır, ve bu doğru bir ifadedir. Ve şimdiye kadar, zihnin bu kullanılmayan bölümleri kasıtlı olarak bloke edilmişti. Bunlar şimdi yeni enerjide yürüyen her biriniz için kullanılır hale gelmektedir. Zihninizi sevin. Zihninize güvenin. Yeni enerjide zihninizi onurlandırın. Daha fazla bilgiyi ve veriyi ve elektromanyetik itici gücünü depolamak için, şimdiye kadar olduğundan çok fazla ihtiyacınız olacak ona.

Burada olan çoğunuzun zihinlerinin, olanlardan dolayı son zamanlarda aşırı yüklenmiş olduğunu görüyoruz. Zihnin bu yeni bölümlerini açma zamanıdır. Bu dostlarım, izin vererek yapılır. İstediği uygun enerjiyi vererek, zihninizi beslemeye devam edin. Onun açılmasına izin verin, çünkü buna ihtiyacınız olacak. Göreceksiniz, bu daha büyük kapasiteye ve daha çok esnekliğe insan ırkınızda, insan doğanızda ihtiyaç olacak (bildiğiniz gibi, hep daha fazla bilgi olacak…siz, birçoklarının “bilgi çağı” dediği zamanda yaşıyorsunuz). Dostlarım, burada toplananlarınız, bunu okuyanlarınız, sizler Dünyada kalmayı seçtiniz. Siz bu yeni enerjide yürümeye devam etmeyi seçtiniz. Zaman zaman çok zor olmasına karşın ve bazılarınız Yuvaya dönmek istediyse de, her biriniz seçim yaparak ellerinizi kaldırdınız. Ve şimdi biz size geliyor ve diyoruz ki, zihinlerinize, şimdiye kadar olduğundan çok daha değerli şekillerde gereksinim duymaya devam edeceksiniz. Bu üçlemenin bir parçasıdır. Bu kim olduğunuzun bir parçasıdır. Siz onu onurlandırdıkça, yeni alanlar açılacaktır. Siz izin verdikçe, yeni alanlar açılacaktır.

Kendinizi şifalandırmak için sadece bedeninizin şifalanmasına izin verin. Bu size çok meydan okuyan bir nokta olacak, çünkü siz belli bir zihin yapısına sahip olmanız gerektiğine, zihninizi belli bir yönde tutmanız gerektiğine, olumlu, onaylayıcı düşüncelerinizin olması gerektiğine inanıyorsunuz. Bu eski enerjiydi. Yeni enerjide, yeni dünyada dostlarım, sadece izin vermek vardır. Şöyle imgeleyin; bedeninizdeki her hücre bir üçgen seklinde, bir eşkenar üçgen seklinde, ve hücrelerin içinde, bir çoğu çeşitli yönlere bakıyor. Bir simetri yokmuş gibi gözüküyor. Yeni enerjide, siz izin verdiğinizde, bütün hücreler bir sıraya dizilir ve uygun şekilde yönlenirler. Burada bu uyumlanmanın oluşmasına neden olan manyetikler işin içindedir. Yeni enerji, yeni Tanrısal İnsan, bu işleme izin vermek sana kalmış bir şeydir. Bu bir kitapta bulabileceğiniz bir bilgi değildir. Bu spiritüel şifacılarınızda bulacağınız bir bilgi değildir. Buradaki bilgi – onu kullanmaya başlamanızdır, işte meydan okuma budur. Bu dizilme (uyumlanma) neye benziyor? O sizden ve ruhunuzdan gelen izin vermeye benziyor (ona göre uyumlanıyor).

Yakın geçmişteki bir oturumda birisine söylediğimiz gibi, kendinizi şifalandırmak için sadece yere yatın ve bunun olmasına izin verin. Sihirli sözlerin söylenmesi ve ayinlerin yapılması ve disiplinli olmak, bunlar eski enerjidir.

(Yineliyoruz, bu tartışmaya neden olacak bir bilgidir.) İzin vermek budur dostlarım. Bedeniniz kutsaldır. Hücreleriniz kutsaldır. Onlar kendilerini uyumlayacaklar eğer izin verirseniz. İzin vermek, bırakmaktır. İzin vermek, onu zihinden alıp bırakmaktır. Fiziksel hastalıklarınızı halletmesi için Ruha, Gerçek Benliğinize izin verin. Oh, “ama biz izin veriyorduk” diyen zihninizi duyuyoruz bile. Dostlarım, bu başkadır. Bu, geçmişte kullandığınız hiç bir enerji gibi değildir. Bu farklıdır. Bu işlem için bizimle çalışmaya başlamanızı istiyoruz. Size rehberlik etmek için, sorularınızı yanıtlamak için orada olacağız, ama sonuçta bu sadece size bağlıdır. Dediğimiz gibi, biz bile, Ruh, bunu sizin yerinize yapamayız. Öğretmen, izin vererek kendini şifalandır. Doğal, kutsal işlemlerin bedeninde olmaya başlamasına izin ver. Önceden geçtiğin şeylerle ilgili tüm düşünce ve yargıları bırak. Onlar burada, yeni spiritüel enerjinin sınıfında kullanılamaz. Bununla ilgili birbirinizle çalışın. Bir başka tanrısal insanla çalışmak rahatlatıcıdır. Nasıl izin verileceğini birbirinize öğretin. Sizin kaos olarak nitelendirdiğiniz şeyi göreceksiniz, ama o öyle değildir. Onlar biyolojik enerjilerin uyumlanmasıdır.

Tekrarlıyoruz, birlikte çalışın dostlarım. Birbirinize uzak adalar olmayın, birlikte çalışın. Bu grubun amacı budur. İnternet kominikasyonunuzun amacı budur, bunları paylaşabilmek. Bunlar şimdi Ruhtan ulaştırılmıyor. Bunlar kurallar ve kanunlar değildir. Bunlar önerilerdir. Yeni enerji, burada Dünya üzerinde olan sizler tarafından formüle ediliyor. Ve bu muazzam bir sorumluluktur! Bu, daha önce yapılmamıştır. Atlantis çağınız, burada olanlara yaklaşamaz bile. Bunu yaratan sizlersiniz. Yardım eden bizleriz. Onun için bugün burada bu sınıfta oturuyorsunuz.

Şimdi üçüncü bölüme geliyoruz, duygular dediğimize. Şimdi, duygularınız dostlarım, Ruhun yerine konan ilginç bir şeydi. Bildiğiniz gibi, perdenin sizin tarafında, fiziksel bedenlerinizde, spiritüel potansiyelinizin tümünü taşımadınız. Böylece duygularınız, bir anlamda Ruhun yerine kondu. Yeni enerjide, duygularınız size güdüsel bir güç olacaktır. Onlar tepkilerin olmasına olanak sağlayacaktır. Duygularınız, içsel varlığınızdan gelen şeyler, arzularınız etki ve tepkiye neden olacaktır. Şimdi geçmişteki duygularınız, trajedilerin oynanmasına alışıktı. Duygularınız şeyleri hissetmeye, neşeyi anlamaya, karanlığı anlamaya alışıktı.

Yeni enerjideki duygularınız oldukça değişik olacaktır. Işık ve karanlığı anlamak için bir neden ya da bir gereksinim olmayacaktır, çünkü dostlarım hatırlayın; şeylerin özünde, yaradılışın özünde bir birlik tekrar oluştu. Yeni enerjinizde, karanlığa karşı ışığı anlamaya ya da onunla oynamaya devam etmek için bir neden yoktur. Duygularınız şimdi, gerçek yaradılışa başlamak için özgür olacak.

Göreceksiniz, ve bir çoğunuz bunu deneyimledi bile, dram için artık yer yok. Ama yine de duygu merkezinizden gelen büyük miktarda enerjiniz var. Bu duygunun güdüsel bir güç olarak kullanılmasına izin vermeye başlayın. Bu, bu yeni enerjide kendi yaratımlarınız, kendi Ruhunuz için bir yakıtdır. Bunu betimlemek zor dostlarım, çünkü içinizde ve etrafınızda olmaya başlayacak şeyler var.

Siz yeni bir bağlılık hissetmeye başlayacaksınız. Yeni bir ortaklık hissetmeye başlayacaksınız. Bu his, siz olmasına izin verince, Gerçek Benliğinizin içeri girmeye başlamasıdır. Bu his, siz hala Dünya üzerinde insan bedenindeyken, Gerçek Benliğinizin sizinle birleşmesidir. Tekrarlıyoruz, bunun olması sadece izin vermeye bağlıdır, olmasına izin vermektir. Size çok alışılmadık gelecek ve belki de sizi dengenizden edecek deneyimleriniz ve tepkileriniz olacaktır. Bunların, yeni enerjiyle çalışmaya başladığınızdan meydana geldiğini anlayın.

Şimdi bununla ilgili bir dakika konuşalım. Yeni enerjinin size çok yeni ve alışılmadık gelecek bir çok niteliği vardır. Tam ne olduklarından emin olmadığınız halde, bunları kullanmaya başlamanız için size meydan okunacaktır. Sizin ulaşabileceğiniz, gelmekte olan yeni enerjiler, oldukça değişiktir. Daha önce kullanmadığınız özelliklere sahipler. Onları kullanmaya başlamanız için size meydan okunacaktır. Bu sadece, bunları varlığınıza çağırmaktır. örneğin, daha önce kullandığınızdan daha fazla fiziksel enerjiye gereksinim duyarsanız, buna sadece erişin, onu sadece varlığınıza çağırın, ve sonra olmasına izin verin. Daha fazla içgörü ve sezgiye gereksinim duyduğunuzda, bunu sadece çağırın. Tüm bu enerjiler, bizim gördüğümüz kadarıyla, etrafınızdalar, sizi çevreliyorlar. Onlar sizin için kullanılır hale geliyorlar. Bu enerjiler, Gerçek Benliğinizin özüdür. Ama onları kullanmak için çağırmanız gereklidir. Eğer eski enerji yöntemlerinizde kalmaya devam ederseniz, bu yeni enerji, bu Gerçek Benlik enerjisi, siz onu içeri çağırmaya hazır olana dek, yanınızda sabırla duruyor, bekliyor olacak. Daha fazla fiziksel enerjiye gereksinim duyduğunuzda, onu çağırın. Daha fazla bilişe gereksinim duyuyorsanız, onu çağırın. Başkaları için içgörü ya da şifaya gereksinim duyduğunuzda, onu çağırın.

Ve sonra olmasına izin verin. Olmasına izin verin.

Burada sözünü ettiğimiz enerji, bizim Mesih enerjisi dediğimizdir; onun hakkında, buna benzer son toplantımızda konuştuk. Bu enerji, saflığın ve gücün ve sevginin enerjisidir. O şimdi sizin için kullanılır hale geliyor, ama onu kullanmak size kalmış bir şeydir.

Bu enerji bazı ilginç nitelikleri taşıyor. O, 33’ün enerjisini taşıyor. Şimdi dostlarım, olaylar serisine bir bakın. Sizin 11:11 ve 12:12 olarak bildiğiniz şey vardı. 12:12 kolonla ayrılmış “bir” ve “iki” sayısıdır. Her iki tarafta bu rakamları toplarsanız, bir “üç” ve “üç” elde edersiniz. Bu, üçüncü boyutun iki yüzünü ya da tarafını temsil eder. Ve eğer ayırımı (kolonu) çıkartırsanız, o 33’tür. Bu Mesih enerjisidir. Bu şimdi, onunla çalışmak için, sizin ulaşabileceğiniz enerjidir. 2012 yılınıza bir bakın. Büyük bir değişim zamanı olduğunu düşündüğünüz yıla. 2012 yılı, eski enerjinin son yılını simgeliyor. Dünya ondan sonra 2013 yılına girecek, dostlarım, “iki” artı “bir”, artı “üç” – veya 33, Mesih bilincinin enerjisidir. Sizin simdi erişebileceğiniz enerji budur. (bak Tobias mesajı 15.1.00 – “Mesihin Kaybolmuş Çocukları”). Burada, bu sınıfta, bununla çalışmaya başlamanız için size meydan okunuyor.

Sahip olduğunuz eski araçları dostlarım…..onları kutsama ve onurlandırma ve bırakma zamanıdır. Yeni enerjide onlar işe yaramayacak. Onlar uygun olmayacaklar. Bu da çok tartışılacak bir konu olacaktır. Sizden artık kristallerinize ve boncuklarınıza ve tütsülerinize ve sizi çok uygun olarak buraya getiren diğer araçlarınıza güvenmemeniz isteniyor. Sizden, başkalarının mesajlarına, yaşamınızın nasıl olması gerektiğini söyleyen (psişik) okuma yapanlara artık güvenmemeniz isteniyor. Size, Tanrısal İnsanlar olarak, içinize bakmanız, içinizden gelen bu Mesih enerjisiyle öne çıkmanız için meydan okunuyor. Önceki mesajlarımızda da değindiğimiz gibi, tüm eski kitaplarınızı, tüm eski araçlarınızı, onları onurlandırın ve sevin, ama bırakın. Var olan sorularınızın yanıtları eski kitaplarınızda, eski öğretilerinizde, eski yöntemlerinizde bulunamayacak. Bu gece burada oturanlar, bu mesajları okuyanlar, yeni enerjiyle çalışmaya başlayacak olanlar onlardır. Bazıları bunu kabul edilemez bulacaktır. Bazıları eski araçları geride bırakmak istemeyecektir, ve bu da onurlandırılıyor ve uygundur.

Yeni enerjiyle çalışmaya devam edenler birçok meydan okumalarla karşılaşacaklar ama birçok da ödülle. Yaşantınız değişecek, ama sizin zannettiğiniz şekilde değil. Gücünüz olacak, ama sizin düşlediğiniz türde bir güçlülük olmayacak bu. Eğer devam etmeye istekliyseniz, bu yeni enerjide yürümeye ve bu sınıfın bir parçası olmaya istekliyseniz, bu, eski enerjinin en son şeylerini de bırakmanızı isteyecektir. Bu belli meydan okumalara (karşı koymanızı) isteyecektir, ama, bildiğiniz gibi dostlarım, bu meydan okumalarda çok hayırlar vardır. Bu, eski benliğinizle, o eski yorgun, sağlıksız, hırpalanmış benliğinizle ilgili kavramları geride bırakmanızı, ve sizden akan yeni enerjide yürümenizi isteyecektir. Gereksinim duyduğunuz her şey kolayca size gelecektir. Başkalarına bir kaynak olacaksınız. Burada, bu sınıfın amacı, kendi gücünüzü buldukça, başkalarına da kendilerininkini bulmalarına yardımcı olacak öğretmenler olmanızdır.

Şimdi, bu gece soru ve yanıtlar için bir zaman ayrılmasını istedik. Bu mesajla niyetimiz, bu sınıfın sürecine başlamak, enerji ve dinamikleri başlatmak, temeli atmak, sizinle çalışmak üzere buraya artık değişik bir halde geldiğimizi size bildirmekti. Buna benzer ilerideki açıklamalarımızda, yeni güçlenmenizle, Mesih enerjisiyle neler yaptığınıza dair gözlemlerimizi sizinle paylaşacağız. Geçmişe girmeyeceğiz dostlarım. Geçtiğiniz köprüler hakkında konuşmayacağız. Biz yeni enerji hakkında ve bunu nasıl kullanabileceğinizin nitelikleri hakkında konuşacağız. Tüm geçmiş yaşamları geride bırakma zamanıdır. Şimdi onları bırakmak, geçmiş yaşamlarınızı, son duygularını yaşamaları için bırakmak uygundur. Onlara tutunmak ya da onların size tutunmalarına izin vermek uygun değildir. Siz yeni topraklara doğru ilerliyorsunuz.

Bundan sonraki oturumlarımızda söyleyeceklerimizin çoğunun, daha önce yaptıklarınızdan epey farklı olacağına dikkatinizi çekeriz. Bu tartışma konusu olacaktır. Bu söyleyeceklerimizle aynı fikirde olmayan birçok kişi olacaktır. Size Sevgiyle yol göstereceğimizi de bildiriyoruz. Size Gerçeklik içinde rehberlik edeceğiz. Yapacağınız çalışmada, destek olarak orada olacağız. Ayrıca hatırlatıyoruz, şimdi kendi Mesih bilincinizle çalışmaya başlayınca…..hala perdenin sizin tarafında kalmanıza rağmen…her birinizin “koşuculara” erişimi olmaya başlıyor.

“Koşucular” rehberler değildir dostlarım. Onlar, sizin rehberleriniz, melekleriniz olarak düşündükleriniz değildir. Onlar başkadır. Onlar, şimdi size yardım etmek için meleksi düzeyden gelen varlıklardır. Onlara “koşucular” deniyor, çünkü onlar sizin sorularınızı yanıtlamıyorlar. Onlar size yönleri bildirmeyecekler; ancak onlar sizin takımınızın bir parçası olarak oradalar. Daha fazla fiziksel enerjiye gereksiniminiz olduğunda, onlar bunun olması için kaynakları sağlayacaklar. Bu (hizmet) sizin niyetinizi temel alır. Onlar perdenin bu tarafında, size yardımcı olmak için perde arkasında çalışacaklar. Buradaki hizmet çalışmanızı tamamlamak için yaşamınızda daha fazla bolluğa gereksinim duyduğunuzda, bunun olmasını sağlamak amacıyla perdenin gerisinde çalışacak olanlar onlardır. Bununla ilgili endişelenmeniz gerekmez. Siz hizmette olduğunuz sürece, onlar buna olanak sağlayacaklar. Başka insanlarla çalışırken, başka insanlara öğretirken, belli içgörülere, belli bilişlere gereksinim duyduğunuzda, (hastalarınızın) Yüksek Benliği ile ilişkiye geçebilmenize olanak sağlayan bilişleri size getirmeye yardımcı olacak olanlar onlardır.

Böylece, çağırın “koşucularınızı”. Tekrarlıyoruz, onlar sizin niyetinize tepki verirler, teslim olmuş niyetinize. Bugünden itibaren onlarla çalışmaya başlayın. Onlara gereksinimlerinizin ne olduğunu bildirmeye başlayın. Ondan sonra onlar gidecek ve bunun olması için enerji ağının çalışmasına ve işlemlere kanal olacaklar. Ve bunun gerçekleşeceğini bilin dostlarım.

Bu toplantılarda değindiğimiz gibi, çakralar – enerji çakraları- bir olmak üzere kaynaşıyorlar. Yeni Dünyada, yeni bilinçte, enerji merkeziniz, daha önce geldiği yerden gelmeyecek. Bunu anlatması biraz zor. Geçmişte şeyleri zihniniz kanalıyla ya da yüreğiniz kanalıyla yaratmaya alışıktınız. Yeni enerjide bunlar her iki yerden de yaratılmayacak – tekrarlıyoruz, bunu betimlemesi zor, çünkü siz onunla çalışmaya başlayana kadar, bu yerin tam nerede olduğunu bilemeyeceksiniz. Yaratmayı seçtiğiniz zaman, niyet ettiğiniz zaman dostlarım, bu zihinden ya da yürekten meydana gelmeyecek. O varlığınızın birliğinden, varlığınızın Mesih merkezinden meydana gelecek. Bu maddi bir yer değildir. Geçmişte, yaratmak için kafanızı kullandınız ya da yüreğinizi açtınız. Şimdi bu sürece tüm benliğinizi, Birliğinizi ve Tüm Oluşunuzu dahil edin. Bu başlangıçta biraz beceriksizce olacak çünkü evvelce yaptığınız herşeyden değişik olacak.

Burada olan ve bunu okuyan her biriniz…..yeni enerjiyle çalışmaya başlayın. Bu süreç içinde, kendi bakış açımızla size yol göstermek üzere buradayız. Birlikte hepimiz öğreniyoruz. Bu daha önce yapılmamıştı. Bize yolu gösterecek kitap ya da haritalar yok. Ama biz, perdenin bizim tarafından biliyoruz ki dostlarım, Gerçek Benliğinizle, Tanrısallığınızla bütünleştikçe, muhteşem insanlar olacaksınız, Tanrısal İnsanlar, başkalarına öğretmen olan insanlar olacaksınız.

Şimdi kısa bir ara vereceğiz ve size bir kaç soru sormak (kendi kendine güler) ve sonra da sizinkileri yanıtlamak için geri döneceğiz.

Ve öyledir.

Tobias’a Geoffrey Hoppe kanallık etmektedir. P.O.Box 7392, Golden, CO, 80403, Email:Cauldre@aol.com

Crimson Circle her ay, sevgi, bilgi ve kahkaha paylaşmak üzere Denver, Colorado’da toplanmaktadır. Crimson Circle hakkında daha fazla bilgi için Michele Machale’e e-mail çekebilirsiniz, Mmachale@aol.com

Bu metni basılı veya elektronik olarak bedava dağıtabilirsiniz.

Crimson Circle’deki herkese özel teşekkürler, Lee Carroll, Jan Tober, Kryon, Dr.Melanie Wolf, Tobias ve

Ruh’un sevgisine.

Telif hakkı, Y2000 Geoffrey A.Hoppe, Golden, CO USA. Tüm haklar mahfuzdur.

Soru ve Yanıtlar

Yeni Dünya Dizisi – 12 Şubat 2000
Yeni Spiritüel Enerjiye Yaşamınızda İzin Vermek

Crimson Circle toplantısındaki soru-yanıtların yazılımı.

TOBIAS: Ve öyledir sevgili dostlar, bu enerjiye geri dönüyoruz (gecenin ilk saatlerinde yapılan kanallıktan). Bu kutsal alana geri dönüyoruz. Şimdi, bu gecenin soru ve yanıt bölümüne başlamadan önce, bunun “yeni enerjinin sınıfı” olduğunu, burada olmak için kendinizi hizmete adadığınızı, yeni olan her şeyle çalışmaya ve onları bütünlemeye başlamak için ilk kişiler olduğunuzu size tekrar hatırlatıyoruz.

Mesajlara başladığımızdan bu yana, Kırmızı Meclis’in iki konusu oldu. İlki, olmakta olan birçok değişimin olduğuydu, ve siz bunu kesinlikle kendi yaşantılarınızda ve kendi dünyanızda gördünüz. Bu değişimler sizin yaptığınız çalışmalardan, ışık ve karanlığın anlaşılması çalışmasından geldi. Değişimler olmaya devam ediyor. Bildiğiniz gibi, çoğu zaman değişimlerin olması yaşamınızda zorluklara ya da çelişkilere neden olur. Bu yaptığınız herhangi bir yanlıştan dolayı değildir. Ruhun yargılaması yüzünden değildir, ama bu meydan okumaların çoğu, sizin burada olmayı istemenizdendir, tüm şeylerin nasıl işlediğini bilmek isteyenler olmanızdandır. Ve şimdi, yeni enerjileri anlayan ve onlarla çalışan ilk kişiler olmayı isteyen de sizsiniz.

Sizinle yaptığımız konuşmaların başından beri, hiçbir zaman yalnız olmadığınızı da söyledik. Çok kereler böyle hissetmenize rağmen – bu yolu yalnız yürüdüğünüzü hissetmenize rağmen- sizi destekleyen ve çevreleyen çok, birçok varlığın olduğunu bilmelisiniz. Rehberleriniz vardı. Melekleriniz, Başmelekleriniz vardı ve şimdi koşucularınız var. Burada olan bütün bir varlık grubu var. Siz hiç bir zaman yalnız değilsiniz dostlarım. Bu belki de, perdenin sizin tarafında olmanızdan gelen bir algılamadır. Resmin bütününü bir görebilseydiniz, bugün burada toplananların tümünü bir görebilseydiniz! Burada toplananların arasında geçmiş yaşamlarınızın veçheleri var. Burada toplananların arasında rehberleriniz olanlar var. Meleksi düzeylerin her bölümünden öğretmenler var. Size destek olmak için buradalar, ama söylediğimiz gibi, (çalışmayı) sizin yerinize yapamazlar. Onlar sadece destek olmak için ve sevgiyle buradalar.

Emirlerinizi, niyetlerinizi yanıtlamak için, arzularınızı ve hizmetinizi yerine getirmek için koşucular şimdi burada. Eğer yeni enerjide, hizmet ruhu içinde çalışırsanız, koşucularınızı eyleme çağırdığınızda sonuçların çok çabuk geldiğini göreceksiniz. Eğer bunu bencil nedenlerden dolayı yaparsınız (ve buradakilerin hiç birinin böyle bir niyeti olamaz)….ama böyle yapanlar olsaydı, onlar bir tepki göremeyeceklerdi. Bunun olmasına izin vermeyecek bir çok enerji kavramı oluşturuldu. Siz, burada toplananlar ve bu sözleri okuyanlar -ve hizmette olanlar- bu enerjide çalışmaya devam ettiğiniz sürece, şeylerin çok, çok hızlı meydana geldiğini göreceksiniz.

Şimdi sorularınızı yanıtlamadan – veya o girişimde bulunmadan önce (kendi kendine güler) – bu gece biz size bir kaç soru soracağız. Size soruyoruz, “Bu nasıl bir his?”

Biz bilmiyoruz. Gününüzü yaţarken, meydan okuyan ţeylerden geçerken….deneyimlerinizden geçerken, bunlarýn nasıl bir his oluşturduğunu bize söyleyin. Bize nasıl hissettiğinizi ve neye gereksinim duyduğunuzu söyleyin. Size soruyoruz, “Ne düşünüyorsunuz?” Sizin düşündüğünüzün tersine, biz zihinleri okumuyoruz. Bize izin verdiğinizde enerjinize girebiliriz, ama ne düşündüğünüzü bize söyleyin. Bize onu ifade edin. Bizimle konuşun. Yolculuğunuza devam etmek için gereksiniminiz olan nedir, bize söyleyin. Bazen hak etmediğiniz, değerli olmadığınız duygusu hakim size. Biz sadece, gereksinim duyduğunuz şeyleri bize bildirmenizi rica ediyoruz. Bunu yaptığınızda, bütün bir eylemler dizisi meydana gelmeye başlar. Eğer bu yolu sadece acı ve mücadele içinde ve kendinizi yalnız hissederek yürürseniz, biz sizin böyle hissetmenize izin vermek zorundayız. Bunu deneyimlemenize izin vermek mecburiyetindeyiz. Bizimle iletişim kurun. Kendinizle iletişim kurmaya başlayın. Bize ne hissettiğinizi, neye gereksinim duyduğunuzu söyleyin. Bizimle neşenizi ve üzüntünüzü paylaşın. Bugün evvelce söylediğimiz gibi, bu yeni enerjinin sınıfıdır. Birlikte öğreneceğiz.

Şimdi soru ve yanıtlara başlıyoruz.

SORU: Sana iki sorum var Tobias ve bir de yanıtım. Şimdi sorduğun “neye gereksinimimiz olduğu?” sorusuna yanıtım var. Bu yolu giden bizler….her ne kadar bu yolda gidiyorsak da ve acı ve üzüntü hissediyorsak da……Ruh ile, Ruhun esası ile, Büyük Ruhla, Yaradanla gereği gibi uyumlandığımızı bilmeye ihtiyacımız var. Bu yolu yürümemize rağmen, eski enerjide olanların acı çekmesine rağmen, bunu bilmeye ihtiyacımız var, “biz doğrumuyuz?” Bu ilişkilerle ilgili ilk sorumu getiriyor, buradaki çoğumuzun içinde olduğu ve danışmanlık verdiğimiz kişilerin ilişkileriyle ilgili…..(çvr notu: cümlenin bundan sonrası çok düşük ve anlaşılmaz olduğundan, affınıza sığınarak çeviremedim)

Bu bizi, olası bir yanlış yere oturtulmuş sevgi anlayışı ya da gerçek sevgi anlayışı yüzünden geri çekiyor, ama biz hareket etmiyoruz ve bir şey başarmıyoruz. İkinci sorum: Mesajının başında dedinki, biz yeni topraklara ayak basıyoruz, Ruh için yeni topraklara ayak basıyoruz. Biz buraya, bize yardım edecek, nereye gittiğimizi ve ne yaptığımızı bütünüyle görecek varlık grubuyla mı gidiyoruz?

TOBIAS: Bu yeni enerjiye girerken, çevrenizde bütün bir varlık grubu var, hakkında konuştuğumuz, “koşucular” gibi. Ayrıca meleksi düzeyden aileniz de var. Her bir mertebeden başmelekler yakından izlemekte ve neler olduğunu gözlemlemektedir. Yani siz çevrilmiş durumdasınız ama bizim görüşümüzün belki de sizin düşündüğünüz şey olmadığını söylemek istiyoruz. Biz haritayı tümüyle görüyor ve sizin üstünde olduğunuz yolu tam biliyor ve size belli şekillerde rehberlik edebiliyor değiliz. Biz sizin kanalınızla öğreniyoruz. Perdenin bu tarafında olmaktan dolayı bir (üstten) görüşümüz var, ama tanrısallığınızla bütünleşen sizlersiniz. Biz hem insan bedeni içinde yürümenin, hem de tanrısallıkla bütünleşmenin nasıl bir şey olduğunu anlamıyoruz. Başka bir deyişle dostum, zaman zaman yararı dokunabilecek bir görüşümüz olsa bile, her zaman yanıtı biliyor değiliz. Ve onun için bizimle sık sık konuşmanız için sizi cesaretlendiriyoruz.

İlişkilere gelince…..bu ilginç bir konudur. Öncelikle anlamalısın ki, içinde bulunduğun ilişki, bu zaman için uygundur. Bununla ilgili bir yanlışlık yok. Birini ya da diğerini geri tutmak diye bir şey yok. Şimdi, bu zamanda eşin yeni enerjide yürümeyi seçmiyor olabilir ve başta sadece ikinizden birinin bunu yapması uygun olabilir. Her ikinizin de aynı zamanda bundan geçiyor olmanız dengesizliklere neden olabilirdi. Ama bu bir kural değildir. Bundan birlikte geçmeyi uygun bulacak çiftler de var, ama bir çok başka durumda, çiftler birbirine karşı-dengeyi sağlıyor. Eğer ruhun için artık uygun olmayan bir ilişki içindeysen, o ilişki kendiliğinden değişecektir. Bu izin verme işleminin bir parçasıdır. Yapman gereken hiç bir şey yok, çünkü o kendiliğinden değişecektir. Enerji kendi düzeyini bulacaktır.

Burada olanların çoğunda, ilişkileriyle ne yapmaları gerektiği hakkında çelişkileri var, ve bu konuda çok çelişki içindeler. Şimdi size bildiriyoruz, bir taraf yeni enerjide olduğunda, uygun olmayan ilişkiler kendiliğinden çözümlenecek. Yapmanız gereken az şey olacak. Şöyle bir şey olabilir, bir eş birgün öbür eşe gelip “artık bu ilişki (bana) doğru gelmiyor” diyebilir. Bu yeni enerji dinamiklerinden biridir. Sizin istemenize bağlı olmayacak, deyim yerindeyse. Bir durumu oldurmak için zihinsel zorlamaya gerek olmayacak. Şeylerin uygun olarak meydana gelebilmesi için enerji uyumlamaları olacak.

Şimdi senden, senin durumunda, ilişkinin uygunluğunu içsel tanrısal varlığına sormanı rica ediyoruz. Sonra sabırlı ol ve yanıtın sana geleceğini bil. Kafanda bununla çok mücadele etme. Gidip gelen entellektüel mücadeleler, ileriyi ve geriyi değerlendirmeler, bunlar eski enerjinin güçlü nitelikleriydi. Yeni enerjide çoğu kişi için bu niteliklerle başa çıkmak, başlarda zor bir şey olacak. Zihinsel mücadeleyi yapmanıza gerek yok. Sadece bir niyet belirtmenize ihtiyacınız var. Amacınızı belirtmeye ihtiyacınız var. Sonuç olarak, ondan sonra her şey yerli yerine oturacak. İşlerinizde, kişisel yaşamlarınızda, mücadele etmeye gereksiniminiz olmayacak. Sadece kabul etmeye ve izin vermeye ihtiyacınız olacak. Bu, dediğimiz gibi, bu yeni enerjinin sınıfının ilk prensibidir.

Umarız bu sorunuzu yanıtlıyor.

SORU: Tobias, kristallerin değiştiğinden bahsettin. Onlar tarafından yardım görmüş olanlarımıza bunun nasıl değişeceğini ve onların enerjileriyle başka bir şekilde kutsanmaya devam edilip edilemeyeceğimizi bize açıklayabilirmisin acaba. Daha fazla açıklık istiyorum lütfen. Teţekkür ederim.

TOBIAS: Kristaller geçmişte sizin için bir enerji deposuydular. Onlar, sizin kendinizde tutamadığınız bir çok enerjiyi tuttular. Böylece bu çok değerli taşlara bir yakınlık (eğilim, ilgi) vardı. Onlar size iyi hizmet ettiler, ama yeni enerjiye geçerken, gücünüz için onları hesaba katmayın. Kendi tanrısal enerjinizle çalışmaya gerçekten başladıkça, evet, siz bu taşlarla olan bağınızı kaybedeceksiniz. Onlar zaman zaman bir amaca hizmet etmek için oradaydılar, ama şimdi sevgili varlık, senden tüm bu enerjileri kendi içinden tutman isteniyor, bunu yapabilmen için yol gösteriliyor. Bu dış araçları kullanmış ya da kullanmaya devam eden bir çokları var. Bazı araçları burada sayalım, örneğin kristaller, örneğin sarkaçlar, örneğin belli çeşit çiçekler ve baharatlar. Bunların hepsi uygundu. Bunlara uzak durmanızı istemiyoruz. Onları eski enerji araçları olarak tanımanızı istiyoruz. Yeni enerjide her şey içerden gelecek. Tekrarlıyoruz, bu sizin içinizde ve dışardaki diğer kişiler tarafından çok tartışmaya neden olacaktır. Bu araçları kullanmaya devam etme eğilimi var, ama sınıfta gerçekten çalışanlar, yeni enerjiyle çalışanlar, bunları şimdi bırakmayı uygun bulacaklar.

SORU: Tobias, izin verme kavramı hakkında konuştun. Ben insanlarla çok çalışıyorum. Onlara, bedenlerine geri dönmeye ya da bilinçli olmaya nasıl izin vereceklerini öğretmem gerekiyor. Bu, kendini insan egosu içinde bulan ruhun, bir çeşit ödeme yapması gibi bir şey, çünkü genellikle onların izin vermeyi “yaptıklarını” görüyorum. Bazı şeyler….. bu kavrama açıklık getirmek amacıyla, bu yeni enerjiyle çalışan ve ona bir alan açmaya izin vermeyi deneyenlerimize…..çünkü onun (yeni enerjinin) istediği budur, yani bir alan. Benim gözlemlediğim – birisinin izin verip verememesini doğrudan etkileyen- onlar sanki kendini-yargılama yoluyla kendi kendilerine çelme takıyorlar. Örneğin “Ben yeterli şeyleri yapmıyorum. Ben şeyleri doğru yapmıyorum” gibi yargılar var. Bir başka kavram da, şimdi ve burada olmakla ilgili. Çoğu insan ileride ne yapacağını ya da ne yapması gerektiğini düşünüyor. Onlar 3cü boyut zamanlarını yapacak şeylerle dolduruyorlar ki böylece egoları yeterli bir şeyler yaptığını hissetsin ve kendini yargılamak zorunda kalmasın. Herşey üçüncü-boyutlulukla doluyor ve alan kalmıyor. Bu insanlar için izin vermek olası değil. Hiç sessiz, durağan bir alan yok. Ve herşey benim gözlemime göre, kendini-yargılama kavramına geliyor. Açıklık getirmek için, benim sorum şu…..bu kendini-yargılama, üçüncü boyuttan çıkıp, uçsuz bucaksız alandan başka bir şey olmayan yeni alana girmeyi olası kılan izin vermeyi dışlıyor; bu kendini-yargılama temel kavramı üzerine konuşurmusun.

TOBIAS: İzin vermek ilginç bir konudur. Perdenin bizim tarafında izin vermek, üzerinde düşünmediğimiz, o kadar doğal bir işlemdirki. Siz insanlar olarak Dünyaya geldiğinizde, perdenin arkasına geçtiğinizde ve bir insan bedeni edindiğinizde, kendinizi Ruhtan ayırdınız. Ve bu olay Dünyadan aktarılacak anlayışların bir parçasıydı, ışık ve karanlığın anlaşılmasıydı. Yaptığınız iş için duyduğumuz onur, Ruhun yarattığı başka hiç bir yaradılışın bilinçli ve amaçlı olarak Ruhla bağını kopartmamasındandır. Bu, kim olduğunuzu unutmak, Dünya enerjisinin bir parçasıydı. Bunu yaptığınızda, Ruhtan ayrıldığınızda, gerçek kimliğinizi unuttuğunuzda, güvenmemeye başladınız. Zihninize ve egonuza güvenmeye başladınız. Egonuz da böylece, Ruhtan boşalan yere, yeni bir siz tanımı getirdi. Yolda giderken güveni kaybettiniz. Tekrarlıyoruz, bu bizim bilmediğimiz bir ayrılığın sonucuydu.

Şimdi, sizden izin vermeniz istendiğinde, içinizde hemen bir güvensizlik duygusu tetikleniyor. Daha önce, akla gelebilecek her şekilde izin vermeyi denediniz. İyiliğin ve şifanın ve ışığın ve bolluğun yaşantınızda olmasına izin vermeyi denediniz. Ama poponuzun üstüne oturdunuz, değim yerindeyse! Bu dostum, gerçek izin vermeye olanak tanıyan uygun mekanikleri sağlamayan eski enerjide çalışmanızdan dolayıydı.

Şimdi içinde yürümeye başlayacağınız yeni enerjide, izin vermek, tanrısallığınıza güvenmekle gelecek. İzin vermek, tanrısal doğanıza, birlikte geldiğiniz Mesih tohumuna güvenmekten gelir. Siz güvenmeyi öğrendikçe, kimliğinizi hatırlamayı öğrendikçe ve benliğinize güvendikçe ve Ruha güvendikçe, izin vermek bunun doğal bir yan ürünü olacaktır. İzin vermeyi oldurmak için zorlayamazsınız. Bu varlığınızın en derin yerinden, esasından gelir. İzin vermek, her şeyin bırakılmasıyla gelir. Her şeyi bıraktığınızda, hakkında konuştuğumuz uçurumu geçtiğinizde, izin vermek işte o zaman, olduğunuz tüm şeylerin olasılığını açmaya başlayacaktır. Bu gruba, buna benzer diğer oturumlarda, dönüşeceğiniz yeni tanrısal insanın dünkü ya da belki de bugünkü zihninizle düşünebileceğiniz hiç bir şeye benzemeyeceğini de söyledik. Size, Benliğinize ve Ruha çok derin bir güven noktasına gelmeniz konusunda meydan okunuyor. Dostlarım, Ruh ve Benliğinizden başka güvenilecek ne varki?

Siz bu yeni güven noktasına geldikçe, bu izin verme noktasına da doğal olarak geleceksiniz. Ondan sonra şöyle olacak…..setleri olmadan, kısıtlamaları olmadan akan bir ırmak gibi olacaksınız. Zihniniz, engellemeye ya da sınırlandırmaya ya da akışı yönlendirmeye çalışan bir araç oldu. Sadece izin vermek ve güvenmek için zaman geldi. Ruhun doğal sevgisinin ve işlemlerinin size yol göstermesine izin verin. Bu izin verme ögesi yeni enerjiye girişinizde, size en çok meydan okuyan bölüm olacak. Zihnin, izin verme mekaniklerini belirlemeye kalkacağını bilmen çok doğru dostum, ama izin verme oradan gelmeyecek. Bununla çalışmaya devam et. Dediğimiz gibi, kişisel ve grup olarak, “izin vermenin” oluşmasına izin vermek için çalışmaya devam edin.

SORU: Konu perde. Bana öyle geliyor ki, ve ben bununla ilgili rehberliğinizi takdir ediyorum, perdenin var olduğunu bilmem, şimdi onu benim için yararsız hale getiriyor. Soru şu, “neden o hala orada?” Bu perde, Dünyaya gelmeye ve insan olmaya karar verdiğimizde, hepimizi içeren bir kontratın parçası mı? Yoksa, tamamen yok olması ya da daha çok yok olması için, öncelikle olması gereken başka şeyler mi var? Bunun kökeninde ne var?

TOBIAS: Bu mükemmel bir soru. Perde, toplu bilinç tarafından yaratılıyor. Perdenin varlığının farkında olmana rağmen, ve etrafındaki perdenin çözülmesi için bir niyetin olsa bile, toplu bilinç tarafından yaratılan, hala çok güçlü olan bir elektro-manyetik yapısı var perdenin. Sen bir birey olarak kendi perdeni çözülür hale getiremezsin, ama azalması için edeceğin niyetle birlikte, bu sisi kaldırmak için, ve bu gruptaki diğerlerinin niyetiyle, ve sonra dünyadaki diğerlerine öğrettikçe, perde çözülecektir. Şimdi, senin şu an içinde bulunduğun titreşimsel düzeyin nedeniyle, hala eski enerjide olan bir bireye göre, perde, senin bireysel yaşantında daha az etkili olacaktır. Böylece, bir yere kadar bunun kontrolü senin elindedir. Ama perdeyi delip geçmeye çalışarak hayal kırıklığına uğrama. Tekrarlıyoruz, bu bir anlamda entellektüel bir çalışmadır. Sen titreşimini ve anlayışını yükselttikçe, ve tanrısallığının filizlenmesine ve sonra da çiçek açmasına izin verdikçe, perdenin toplu bilinçten gelen gücü olmasına rağmen, sen bireysel olarak ondan daha az ve daha az ve daha az etkileneceksin. Ama dostum, biz perdeyle savaşmamanı öneriyoruz.

SORU: Öncelikle Cauldre’ya (kanallığı yapan Geoffrey Hoppe) hizmeti için tekrar teşekkür etmek istiyorum. Benim sorum sanatla ilgili. Sanatla Ruh arasındaki bağ nedir? Yeni enerjide bu değişik mi olacak?

TOBIAS: Daha önce bir kaç kişiyle paylaştığımız bir öyküyü anlatacağız. Tanrı, yani Yaradanın muhteşem bir ressam olduğu benzetmesini kullandık. Ve Tanrı bir gün çizim ve boya yapmayı seçti, ve şimdiye kadar yarattıklarına hiç benzemeyen, muhteşem bir resim yarattı. Bu çok güzel bir resimdi. Tanrının yüreğinde Tanrı, bu resmi sadece boyamayı değil, aynı zamanda içinde yaşamayı, onu içerden deneyimlemeyi -onu sadece dışardan bir öge olarak yaratmamayı- çok derinden arzuladı. Böylece Tanrı bu yaratılana girmeyi, bu resme girmeyi, içinde yaşamayı ve O’nun yarattığı bu resmin güzelliğini ve derinliğini ve sevgisini gerçekten anlamayı seçti. Tanrı resme girdi ve O (çvr notu: burada ingilizce erkek ve dişi 3.şahıs kullanılıyor, yani Tanrının hem erkek, hem dişi nitelikleri vurgulanıyor) Tanrı olduğunu unuttu. Bu olay gerçekten, gerçekten yaradılışın (resmin) içinde yaşamasına izin verdi.

Bu sizlersiniz dostlarım. Siz Tanrı’sınız. Resmi siz yarattınız. Sonra en derin sevgi ve şevkatle, bu resmin içinde yaşamayı ve ressamın siz olduğunu unutmayı seçtiniz. Böylece siz şimdi burada deneyimlerinizi ve dramlarınızı resmin içinden oynuyorsunuz. Ama yeni enerjide siz ressamın kendisi olduğunuzu hatırlayacaksınız. Böylece dostum, bu ne mükemmel bir soru ve sanatın değerini anlamak için ne mükemmel bir yol. Buna bir de öbür yanından bak, Tüm şeylerin ressamının sen olduğun açısından, senin sadece yarattığının içinde yaşadığın açısından. İfadelerin tüm benliğinden gelmesine izin verdiğinde -sadece zihninden değil, sadece kalbinden değil- ama tek bir enerji noktasından …..bu ifadelerin çıkıp gitmesine izin verdiğinde, bu sizin yükselme dediğiniz olacak, bu tekrar ressam olmanız olacaktır.

SORU: Yeni enerjide hala neden ve sonuç ilişkisi olacak mı?

TOBIAS: Bu da harika bir soru. Yeni enerjide, sizin geçmişte alışageldiğiniz neden ve sonuç ilişkileri olmayacak. Geçmişte zaman zaman siz buna “karma” dediniz. Dengeyi anlamak için eski enerjide ışığın ve karanlığın enerjileri arasında oynadınız. Yeni enerjide neden ve sonuç ilişkisi olmayacak bu. Bu NİYET ve YARATMAK olacaktır.

SORU: Benim bir sorum var. Senin yeni enerji dediğin, sanırım ezelden beri vardı. Benim için yeni olan ise, realitemi nasıl yaratacağımın ve senin de dediğin gibi, şifalanmak için araçlara ihtiyacım olmadığının, ancak şu son yıllarda bilincine varmam oldu. Şifalanmanın, izin vermek olduğunu, şifalandığına inanmak olduğunu ve ancak ondan sonra insanın şifalanabileceğini anladığım bir ana kadar şifa çalışmaları yaptım. Yani bu yeni mi gerçekten, yoksa her zaman var olanın biz yeni bir farkındalığına mı erişiyoruz?

TOBIAS: Sen ve bu odadaki diğerleri ve bu biligleri okuyanlar, yeni enerjinin ilk kalıplarını yaratmaya yardımcı olmak için bir kaç yıldır – çok yıldır- çalışıyorsunuz, ama gerçekten, bizim yeni enerji olarak tanımladığımız, çok yeni bir yaratılıştır. Bu tamamen yenidir. Bu daha önce yapılmamıştı. Budur (daha önce yapılmamış olması) size meydan okuyacak olan, ve sizin için harikulade olacak olan. Size oturumlarda konuştuğumuzda, burada insanlarla toplandığımızda, ve sizinle birleştiğimizde, yeni bir enerji yaratılmaktadır. Bu, sizin bizim alanımıza gelmeniz, ya da bizim sizin alanınıza gelmemiz kadar basit bir şey değildir. Birlikte biz kutsal bir alan ve kutsal bir enerji yaratıyoruz. Bizim “İki Dünya” dediğimiz, yakınlarda oluşan bilinçteki bölünme, bu olay, daha önce hiç yaratılmamış gerçek bir yeni enerjidir. Ama dostum, sen ve odadaki diğerleri, bir zamandır bunun enerji ağlarını ve yapısını kurmak için, hem uyanıkken, hem de rüyalarınızda çalışıyordunuz. Bunu yaptığınız iyi oldu, çünkü sonradan bireysel olarak bu yeni alanda daha fazla denge bulacaksınız.

SORU: Ben niyet ve yaratmak hakkında daha fazla şey duymak istiyorum. Bizim düşünceyle yarattığımızı söyleyen kitaplar var, bir de, Gregg Braden’inki gibi, duygularla yarattığımızı söyleyen kitaplar var. Şimdi senin söylediğin ise, bizim bir tümden, bir birleşmeden, bir birlikten (yola çıkarak) yaradılışı getireceğimiz. Bunu anlıyorum ama bu bilgiye olan yaklaşımım hala bir his şeklinde. Bunu açıklıyabilirmisin?

TOBIAS: Bu, yanıtlarını bilmediğimiz bir alan. Yaratmanın -tüm yaratmanın- sadece düşünceden gelmeyeceğini biliyoruz. Bunlar eski enerji özellikleridir. Eski enerjinizde işe yaradı, ama yeni enerjide aynı etkiyi göstermeyecektir. Duygularınız, daha önce de söylediğimiz gibi, bir yakıt ya da güdücü bir güçtür. Ancak, yaratmanızı oluşturacak şey, tüm benliğinizin bir bileşkesidir (kombinasyonudur).Bu yaratma, bu gruba söylediğimiz meydan okumalardan bir tanesidir; deneyler yapmaya başlamanız, bilincin değişik alanlarını denemeye başlamanızdır. Bu yaratmaların sadece yüreğinizden ya da sadece zihninizden gelmeyeceğini biliyoruz. Bu, varlığınızın tümünden gelecek bir izin verme ve arzu ile olacak. Bu alanı bulmaya başlamanız bir çalışma isteyecektir.

Bir benzetme kullanacak olursak, dostumuz Cauldre (kanallığı yapan) bizimle çalışmaya başladığında, berrak bir iletişimi açmaya başlaması için doğru olan titreşimsel frekansları bulması, epey bir zamanını aldı. Biz ona nasıl söyleceğimizi kesin olarak bilmiyorduk. Onun bunu deneyimlemesi ve değişik yöntemler bulması gerekiyordu. Bununla rahat olmaya başlamadan önce de çok kereler takılıp düştü. Yeni enerji ve yeni yaradılışla da böyle olacak. İleriye ve geriye çalışmalar gerekecek. Onun için size Internet aracını önerdik, orada birbirinizle iletişim kurabilirsiniz. Bazıları yeni patikaları bulmaya başlayacaklar. Onun için bu grup önemli, çünkü paylaşabilir ve kıyaslayabilirsiniz. Başlamanızı önerebileceğimiz özel bir yer yok. Bu sadece, bu yolda olmak niyetidir.

SORU: Benim rüyalarla ilgili bir sorum var. Ben sanki rüyalarımız……bu odadaki çoğumuzun, aslında…bu odadakilerin çoğu benim rüyalarıma giriyor, ve sanki biz bir çeşit görevdeymişiz gibi geliyor ya da çeşitli görevlerdeymişiz gibi geliyor. Bize bunun hakkında biraz bilgi verebilirmisin?

TOBIAS: Buradaki her bir kişi, bunu okuyacak her bir kişi, senin deyiminle, bir görevdedir. Her biri bunu kendi rüyalarında değişik yorumlayacaktır. Bazıları bütün bir gece çalışmış gibi hissedecektir. Diğerleri, sanki bütün bir gece sınıflarda oturmuş gibi hissedecektir. Gerçekten dostum, ruhsal olarak burada olan her bir kişi, Mesihin Kaybolmuş Çocukları olarak adlandırdığımız her bir kişi, öne çıkma zamanı olduğunu biliyor. Bu yaşantının gerçek dünyasal kontratını tamamlama zamanıdır. Her biriniz bu yeni enerjiyi yaratacağınızı ve onunla çalışacağınızı biliyorsunuz. Böylece özellikle bu konuda, önünüzdeki üç ay boyunca, sizin zamanınızla önünüzdeki üç ay boyunca, rüyalarınızın yoğun olması devam edecek, çok baskı ve çok meydan okumalar olduğu duygusu devam edecektir. Ama tekrarlıyoruz, onun için buna yeni spiritüel enerjinin sınıfı diyoruz, birlikte çalışmaya başlayabilmeniz ve bunu tanımlayabilmeniz için. Özellikle rüyalarınızda dostum, belli enerjileri tanımlamaya çalışıyorsunuz, sonradan onları başkalarıyla ve özellikle de bu grupla paylaşabilirsiniz. Böylece sorunun senin açından yanıtı, bir görevinin olduğudur.

SORU: Bir ara, ţimdi bir çok insan için depresyonun sorun olduđunu söyledin. Bunu daha açabilirmisin? Depresyon gibi değil de, bu daha çok bir kaybolmuşluk duygusu. Bu yeni enerjinin çok farkında olmama rağmen ve onu kendime bir meydan okuma olarak kabul etmeme rağmen, yine de kendimi kaybolmuţ hissediyorum.

TOBIAS: Depresyon, Benliğin kendini terk edilmiş hissetmesidir. Bir kaybetmişlik ve üzüntü duygusu vardır. Açıklaması zor, ama eski enerji insan benliğinin, kendine ait bir kimliği var, tıpkı geçmiş yaşamlarınızın kendine ait bir kimliği olduğu gibi. Bu kimlik kendini terk edilmiş, öldüğünü ya da ölmekte olduğunu hissediyor. Onun için buradakilerin çoğu bir ölüm hayaleti hissinden geçti. Bu, sanki altınızdan bütün enerji çekiliyormuş duygusudur. Bu kimlik yaşamaya devam etmek istiyor, kimliğini devam ettirmek istiyor, ama aynı zamanda biliyor ki, Gerçek Benliğe, Yüksek Benliğe, girebilmesi için yer açmak uygundur. Bu duygular güçlüdür ve onlar gerçektir. Bunlardan geçmeyi başaramayan ve Yuvaya geri dönmeyi seçen insanlar var. Bu duygular yoğun bir güçtedir. Rehberleriniz çevrenizde doldurdukları alanı terk etmeye başladıklarında, bu depresyon duyguları son zamanlarda daha da çoğaldı, bir de üstüne terk edilmişlik duygusu eklendi.

Dostlarım, bu yaptığınız zor birşey. Bu, kim olduğunuzun esas sorunuyla oynamaktır. Duygular gerçektir. Onlar basit bir şekilde zihin tarafından üstesinden gelinemez. Bu yeni enerjiye maceracı girişin, sizin açınızdan kesinlikle tehlikeleri vardır. Bu zor bir iştir. Burada, Dünyanın yeni spiritüel enerji sınıfında biraraya geldik. Yaptığınız işe enerji katmak, sevgi katmak için size katıldık, çünkü bunun zor olduğunu biliyoruz. Kendinize karşı çok katı davranmamak, yolculuğunuzda çok büyük bir fark yaratacak, her birinizin yapabileceği birşeydir. Doğru şeyi yapıp yapmadığınızı merak etme eğiliminiz var. Kendinizi dövme eğiliminiz var.

Biz size Gerçeğin ve Sevginin kendisinden, doğru yolda olduğunuzu, doğru şeyi yaptığınızı söylüyoruz. Yargıyı bırakın ve yürüyüp gidin. Dostumuz Cauldre’nın dediği gibi, başınıza şimdi gelebilecek en kötü şey, insanların sizi deli zannetmesi olacaktır. Onların bakış açısından olabilirsiniz, ama siz tümüyle yeni olan şeylerle uğraşıyorsunuz.

Onun için, tekrar söylüyoruz, bu oda sadece insanlarla değil, başmelekler alayı ve Ruh ve geçmiş yaşam veçheleri ile dolu. Onlar olayların nasıl bir hal alacağını merakla izliyor. Onlar sizi onur ve sevgiyle izliyorlar, çünkü tekrarlıyoruz, her şey sizin kanalınızla öğreniliyor. Yeni enerjinin bilişi şimdi sizden geliyor. Daha önce hiç kimse bu noktaya kadar gelmedi.

Çoğunuzun deneyimlediği bir depresyon duygusu olduğunda, bunu kutsayın, ne kadar zor gelirse gelsin, onu kutsayın. Çünkü bu doğaldır. Bu bir geçiştir. Bazen sizi en derin düzeylerde sınavdan geçirecektir. Ama onu kutsayın. Bunun gibi olan aileyle olun, gruplarla. Birbirinizle yazışın. Siz şifacılar ve öğretmenlersiniz – birbirinize yardım edin. Bu iki-yönlü bir enerjidir, çünkü siz ailenizdeki diğerlerine öğrettikçe ve onları şifalandırdıkça, yeni enerjilerinizi kullanmaya başlıyorsunuz. (çvr.notu: buradaki aileden kasıt, yeni enerjiyle çalışanlar) Siz akışın olmasına izin vermeye başlıyorsunuz, ve aynı zamanda, aileden olan bir başkasına yardım ediyorsunuz. Bu olay kendi içinde, tüme yardımcı olur. Kendinize katı davranmayın. Burada olan savaşçıların en güçlüleri bile, kendinize katı davranmayın. Eğer fiziksel olarak hastalanırsanız, eğer depresif olursanız – bu şeyler doğaldır. Bunu, sizde “yanlış” bir şey var anlamında bir “işaret” olarak almayın. Anlayın ki bu, yeni enerjiye giriş sürecinin bir parçasıdır.

SORU: Tobias, sen bizim kanalımızla öğrendiğini söyledin. Ben, hiç bir zaman insan olmamış, Kryon ya da perdenin öbür yanından herhangi birinin, bizim nelerden geçtiğimizi nasıl bilebileceğini sık sık merak ettim. Siz hiç bir zaman ayrılığı ya da korkuyu ya da biz her neden geçiyorsak onu deneyimlemediniz. Bunun nasıl olduğunu bilmek istiyorum.

TOBIAS: (çok duygusal bir şekilde) Ben, Tobias, yüzyıllar önce fiziksel bedenle Dünyada yaşadım. Ve Dünya üzerinde bir çok yaşamdan sonra, bu tarafta kalmayı seçtim. Buradaki her birinizin gücü bende yoktu. Her birinizde var olan, Ruhla doğrudan bağlı olmaktan sürekli alıkonma yeteneği, bende yoktu. Böylece, size buradan yardım etmek, her birinize buradan hizmet etmek sözünü vererek ve kendimi bu söze adayarak, perdenin bu tarafına geri döndüm. Biz sizler kanalıyla öğreniyoruz. Bu yeni enerjide yürüyecek olan ilk kişiler sizsiniz. Onun için size “nasıl hissettiğinizi bize söyleyin, ne düşündüğünüzü bize söyleyin, neye ihtiyacınız olduğunu bize söyleyin” diyoruz. Şimdi neler olduğu hakkında bütün bilgileri ve verileri toplayan ve bir araya getiren sizlersiniz. Biz perdenin bu tarafında oturup bu bilgi ve verileri kaydediyoruz, bunlara bakıyor, yeni enerji modelleri olarak evrenin başka yerlerindeki yaradılışlarda kullanıyoruz. Deyim yerindeyse, bunları (yeni bilgileri) hazmeden sizlersiniz. İşlemleri yapan bizleriz. Onun için buradaki herkesi devam etmeye yüreklendiriyoruz. Geri dönme arzusunun olduğunu biliyoruz, ama yaptığınız çalışma önemlidir. Sizin gözlerinizden biz yeni günü görüyoruz. Sizin hisleriniz aracılığıyla biz hissediyoruz. Sizin varlığınız kanalıyla biz yeni anlayışlara geliyoruz. Ruh, daha önce hiç anlaşılmamış olan, (yeni) yaradılış anlayışlarına geliyor. Onun için bizden yanıt istediğinizde, biz bunu çoğu zaman bilmiyoruz.

SORU: Bu yılın Mayıs 5’i civarında olacak gezegensel diziliş – gelecek üç ayın önemiyle ilgili konuşabilirmisin?

TOBIAS: Bu bir kapının açılması gibi olacak. Bu bir sonraki kapı açıldığında, arkasında sizin için, bütün insanlar için ek enerji kaynakları olacak. Bu gezegensel dizilişin bu gruba etkisi, kendi spiritüel enerjinizi, kendi Gerçek Benliğinizi daha fazla sahiplenebilmek olacaktır. Bu tür şeyler kademeler halinde olur. Bunlar, olmakta olan elektromanyetik uyumlanmaların bir parçasıdır. Bu olduğunda size yeni olanaklar sağlayacaktır. Bu noktada, Dünyanızda önemli bir olayın olmasıyla ilgili – haber olmaya değecek bir şeyin olmasını beklemeyin. Bu olaylar sessizdir. Ama bu olay sırasında ve ondan kısa bir süre sonra, buna uyumlanmış kişiler daha fazla güç hissedecekler. Onlar, yaratma yeteneklerine odaklanmış hissedecekler. Onlar daha fazla fiziksel enerji hissedecekler, örneğin daha az uykuya gereksinim gibi. Onlar, bedenlerini ve zihinlerini daha çabuk şifalandırabilecekler.

SORU: Geçen bir, iki ay içinde, insanların kalbime, şimdiye kadar olduğundan daha fazla tutundukları dikkatimi çekti. Ve bu beni sinirlendiriyor. Bu insanların dramlarına çok çekilmiyorum ama onlarla olan bağımın daha çok olduğunu hissediyorum. Bu çok şaşırtıcı.

TOBIAS: Bundan etkilenmen dostum, kendi açılmanın bir parçası, kendi farkındalığının bir parçasıdır. Ama aynı zamanda, bu insanların çoğunun eski enerjide olmalarından da kaynaklanıyor. Onlar sende, burada olan ve bu sözleri okuyan her birinizde başka bir şey görüyorlar. Son zamanlarda, insanların size çekildiğini, çoğunuzun farkına vardığını biliyoruz. Tanrısallık tohumu içinizde filizlenip de büyüdükçe, bu insanlar size çekileceklerdir. Ne olduğunu anlamayacaklar ve insanca tutumları içinde, onları kutsuyoruz…..insanca tutumları içinde, sizde olan şeye sahip olmak isteyecekler. Sizde bir ışık görüyorlar. Bu ışık kendi içlerinde de olsun istiyorlar, ama bildiğiniz gibi, siz onu onlara veremezsiniz. Siz ancak bu ışığı kendi içlerinde çıkartmaya başlamalarını teşvik edebilirsiniz. Bu çekilimler devam edecek ve siz yeni enerjinin derinliğine indikçe bu nitelikle hep daha sık karşılacaksınız. Sizde olan şeyi isteyen kimseler gelecek size. Onlara, istediklerini veremeyeceğinizi söylediğinizde, onlar…….bazıları sizin gerçekte nelerden oluştuğunuzu bulmak amacıyla size saldırmak isteyecektir. İşte burada sizin öğretmenliğiniz, sizin içinizde gördükleri tanrısallığa onların da zaten sahip olduğunu, buna zaten sahip olduklarını, ama bununla çalışmaya başlamalarına ve bunu canlandırmaya ihtiyaçları olduğunu öğretmeniz, çok önem kazanacaktır. Bu, her birinizin öğretmenler olacağınız alan olacaktır.

SORU: Tobias, kutsamaların için teşekkürler. Biz de seni eşit bir şekilde kutsamayı öğrenebilirmiyiz. Benim sorum iletişimle ilgili. Perdenin senin tarafından bizim düşüncelerimizi okuyamadığını söylüyorsun ama yine de düşüncelerimizi öğrenmek istiyorsun. Bunu yüksek sesle mi ifade etmeliyiz? Şunu mu yapmalıyız…….niyet formunda söyleyebilirmiyiz? Perdenin azalmasını sağlayacak, daha açık bir iletişimde nasıl bulunabiliriz?

TOBIAS: Bir insan düşüncelerini ve duygularını kapamayı seçerse, enerjinizi okumak bizim için çok zordur, çünkü kapalı olan bir kapı vardır. Düşüncelerinizi bize yöneltir, bizimle içinizden konuşursanız, bu da kapıyı açmak gibidir. O zaman iletişim mümkündür. Bizimle yüksek sesle konuştuğunuzda, sizi duymak için kulaklara ihtiyacımız yoktur, ama o zaman sizin enerjiniz çok daha fazla odaklanmış ve çok daha güçlü olur. Bunun yorumu bizim açımızdan daha az önemli bir konudur. Siz tanrısallığınızla çalıştıkça, yeni enerjide çalıştıkça, içinizden kuracağınız iletişim, yüksek sesle kuracağınızdan çok daha güçlü olacaktır. Ama bunun olması biraz çalışmanızı gerektirecektir, ve bu gelecekte yapacağımız sınıf tartışmalarının bir bölümüdür. Düşünceleriniz ve sözcükleriniz yönlendirildiğinde, o zaman biz onları okuyabiliriz. Ama utangaçlık ya da suçluluk ya da korku hisseden bir insan varsa, ve onlar duygusal bir örtünün altına saklanıyorlarsa, görmek bizim için zordur. Anlamak bizim için zordur. Onu çevreleyen genel enerji kalıplarını okuyabiliriz, ama ancak insanın izniyle içeri girebiliriz. Onun için sakladığınız alanları görebilmek, en iyi falcılarınız ve en iyi psişik kişileriniz için bile zordur. Dostum, sen kontrolü her zaman elinde tuttun. Buradaki insanların hepsi kontrolü her zaman elinde tuttu. Onun için kehanetlerde bulunmak ya da bir kimsenin tüm yaşamını okumak zordur. Bir takım işaretler ya da enerji titreşim kalıpları kesinlikle vardır ama kapılarınız kapalıysa biz içeri giremeyiz.

Şimdi, dostumuz Cauldre’nın halsizleştiğini biliyoruz. İskemlelerde oturan insanların huzursuzlaştığını biliyoruz. Bugün söylediklerimizi özetliyoruz, bu toplantı, sınıfın başlangıcı, öğrenmenin başlangıcı oldu. Size yeni gelen şeyler olacak, ve belki de, önceden yaptıklarınıza ters düşecek şeyler olacak. Biz size yol göstermek amacıyla buradayız. Bu insan çemberini çevreleyen büyük bir varlıklar grubu var ve onlar sizi desteklemeye, sizi izlemeye devam edecekler. Koşucularınız, onlara gereksinim duyduğunuzda orada olacaklar. Dostlarım, bu geceyi, size sadece şunu anımsatmakla bitiriyoruz: yanıtları bulmak için eski kitaplığınıza geri gitmeyin. Yanıtların tümü yeni alanlardan gelecektir. Bu yeni alanları bulmak ve oradan çalışmak bu grubun amacıdır.

Ve öyledir.

Tobias’a Geoffrey Hoppe kanallık etmektedir. P.O.Box 7392, Golden, CO, 80403, Email:Cauldre@aol.com

Crimson Circle her ay, sevgi, bilgi ve kahkaha paylaşmak üzere Denver, Colorado’da toplanmaktadır. Crimson Circle hakkında daha fazla bilgi için Michele Machale’e e-mail çekebilirsiniz, Mmachale@aol.com

Uzun saatler süren Tobias teybini yazıya döken Marcy Perrotto’ya sevgisi ve sabrı için özel teşekkürler.

Bu metni lütfen basılı veya elektronik, ticari amacı olmaksızın parasız dağıtın.

Daha fazla bilgi için Crimson Circle sitesini ziyaret edin, www.crimsoncircle.com

Leave a Reply