Yeni Camelot

Crimson Circle’de (Kırmızı Çemberde) sunuldu

Ve öyledir sevgili dostlarım, Kırmızı Çember dediğimiz grupla, bu sevgi çemberinde tekrar bir araya geliyoruz. Böyle beraber olduğumuzdan, birlikte bu enerjide oturduğumuzdan bu yana bir ay geçti, ama neredeyse her gece ve gündüz, burada olan her birinizle, ve bu yazılı sayfalar kanalıyla bu mesajlara ulaşan her birinizle çalıştık. Sizinle yakından çalıştık ve şimdi içinden geçtiğiniz zorlukları anlıyoruz. Fiziksel zorlukları, yorgunlukları, eklemlerdeki ağrıları anlıyoruz. Şimdi deneyimlediğiniz duygusal zorlukları – kopukluk, yönsüzlük duygusunu, yalnız olduğunuz hissini- anlıyoruz. Dostlarım, bu duyguların gerçekle ilgisi yoktur. Şimdi sizinle, her zamankinden daha çok ve yakından çalışıyoruz.

Bu gece, burada, iletilmekte olan enerji ve sözcüklerin çok tanıdık geldiğini fark edeceksiniz. Bununla ilgili enerjiyi, bu meclisi, daha bugün buraya gelmeden önce Ruh’tan aldınız. Oh, belki tamı tamına sözcükleri değil, ama enerjiyi aldınız. Bu, onunla bütünleşebilmeniz ve onu insan bilincinize ve insan biyolojinize uyumlamaya başlayabilmeniz için yapıldı. Bu gece amaç, bu enerjiyi gerçekten aktive etmek, onu gerçekten kullanmaya başlamaktır. Bu enerji size tanıdık gelmelidir.

Bizim taraftan olan varlıklar – perdenin öbür yanından olanlar – bu odaya akın etmeye başladı. Size katılmaya başladılar, ve buna benzer toplantılarımızda hep söylediğimiz gibi, insan ve Ruh biraraya geldiğinde, yeni bir enerji yaratılmaktadır. Bu, sizin 4cü, ya da 5ci, ya da 6cı boyutunuz ya da daha önce her nasıl tanımladıysanız, o boyut değildir. Bu, sevgili dostlarım, kutsal ve tanrısal ve yeni bir enerjidir. Bu gerçekten Tanrısal İnsanın enerjisidir. O şimdi, biz sizinle biraraya gelirken olmaktadır. Burada olmaktan ve 100’ün üzerinde insan yüreğinin açılmasını gözlemlemekten daha kutsanmış ve neşe verici ve yükseltici bir şey yoktur. Sizin çemberinize katılmaya başladığımız zamanki meditasyon ve müziğiniz sırasında, niyetlerinizin ortaya çıktığını gördük. Yüreklerinizin açıldığını gördük. Savunmanızın indiğini gördük. Bu kutsal ve güvenli yerde, aileyle biraraya geldiğinizi gördük. Bunun bize verdiği neşe çok yoğundur. Çok yoğun.

Şimdi, sizinle tekrar biraraya gelmemizin bu bölümünde, bu ilk bölümde, bu zaman içinde, enerjileri uyumlamanıza, birleştirmenize yardımcı olacağız. Ben, Tobias, Crimson Council (Kırmızı Meclis) adına, bu sözcükleri söyleyen, bizim Cauldre olarak adlandırdığımız (Geoffrey Hoppe) dostumuz kanalıyla konuşacağım. Bu gecenin açıklamalarına başlamadan önce, kullanacağımız bu kısa zaman, enerjiyi birleştirmek içindir. Buradaki bu özel zamanı, bu birleşme zamanını ve biraraya gelişi, biraz sizin hakkınızda konuşmak için kullanacağız. Şimdi, perdenin bizim ama aynı zamanda sizin tarafında, birlikte olan bir grup var, derin niyeti olan bir grup, enerjinin nasıl çalıştığını ve yaradılışın nasıl çalıştığını gerçekten anlayan bir grup var. Biz bu gruba “Işık İşçileri” diyoruz. Onlar bu dünyanın her yerindedir ama sayıca azdırlar. Onlar büyük miktarlarda enerjiyle çalışmakta ve başa çıkmakta ustadır. Onlar – siz-, yaşamlarınızda, enerjilerin işleyişini bilmek, bu Dünyanın enerjilerini dönüştürmek ve dengelemek için muazzam zorlukları üzerinize aldınız. Bu gerçekten spiritüel bir ailedir, spiritüel bir aile. Bununla ilişkili olan bir ad vardır, bu, titreşimi olan bir addır. Bu ad, ait olduğunuz aile, olduğunuz aile, bizim sizi çağırdığımız ad “shaumbra”dır, bu büyük bir olasılıkla, daha önce duymadığınız bir sözcüktür. Bu bir titreşimdir. Bu shaumbra’dır. Bu ailedir. Budur senin kimliğin enerji işçisi, deneyimlerin en derinine inen, yaratan kişi. Shaumbra….Dünyanın yeni enerjisinde ilerleyenler. Araştırmaya ilgili duyanlara bu sözcüğe bakmalarını öneriyoruz. Bu çok yaygın bir sözcük değildir. Dünyanızın farklı dillerindeki çeşitli yorumlara baktığınızda anlamaya başlayacaksınız. Bu Shaumbra sözcüğünün enerjisini anlamaya başlayacaksınız. Siz ailesiniz.

Şimdi sevgili dostlar, buradaki enerjiyi birleştirmek zamanıdır. Bu akşam, biraz farklı bir şey yapacağız. Bu yalnızca sizin izninizle yapılacak, yalnızca sizin izninizle. Bu gece, bunu seçenleri bir yolculuğa, derin bir yolculuğa çıkartmak istiyoruz. Şimdi buna hazır olduğunuza dair enerji çalışmaları vardır. Bu yolculukta biz sizinle olmayı istiyoruz. Böylece, eğer izin verildiyse, kendinizi şimdi bir kapı içinde, bir kavşakta görün. Bu, sizin üzerinizde gerekli uyumlamaları yapabilmemiz için bize izin verecektir. Doğal olarak, bu zaman süresince biz sözcükleri söyleyeceğiz, ama aslında, gerçekte olmakta olan şey, enerjiyle ilgilidir. Dostlarım, daha önce de söylediğimiz gibi, bu geceden önce, enerjiyi hazırlamak için, sizi değişimlere, yükseliş diyeceğiniz şeye hazırlamak için, her birinizle çalıştık. Şimdi, sizinle çalışan tüm melekler, koşucularınız, yardıma gelenler, bu kapı içinde size katılıyor. Onlar, size rahatlık ve sevgi vermek, kapı içinden geçerken size yol göstermek için geliyorlar. Ve bu mesajları okuyanlar, siz de hangi zamanda olursa olsun, bu yolculuğun bir parçası olmak için izin verebilirsiniz.

Bu zamanda, devam etmeden önce, dostumuz Cauldre’dan (kanallığı yapan) bir an sessiz olmasını rica ediyoruz. Açıklamalarımızın bir sonraki bölümüne geçerken, burada sevgi ile çevrelendiğinizi bilin.

(sessizlik)

Şimdi sevgili dostlar, siz bir evde yaşıyordunuz. Hakkında konuştuğumuz ev, bilincinizi simgeliyor. O aynı zamanda biyolojinizi, insan benliğinizi simgeliyor. Siz bu evin içinde epey bir zamandır yaşıyorsunuz. Bu ev eskimeye başladı. Evin çevresine bir göz atarsanız, halıların yoşunmaya başladığını göreceksiniz. Son zamanlarda, evin çevresindeki su borularıyla sorunlarınız var. Kablolarınız ve devreleri garip ve olağan dışı hareketler gösteriyor. Zaman zaman göz kırpıyor. Kabloların eskimeye ve aşınmaya başladığını ve şimdi içinden geçen enerjilerle başa çıkamadığını biliyorsunuz. Evin tepesindeki dam birçok kez onarım gördü, ama yine de, dışarıda yağmur yağdığında, içeriye su damlıyor. Evinizdeki, bir zamanlar çok rahat olan ve sizin çok sevdiğiniz ve kendiniz için seçtiğiniz eşyalar, eskimeye ve bel vermeye başladı, ve artık o kadar rahat da değiller. Duvarlardaki resimler, her zamankinden daha da çarpık duruyor, ve üstelik artık uygun da görünmüyorlar. Onların taşıdığı simgeler, artık sizin titreştiğiniz enerjiye denk değil.

Yerler sanki engebeliymiş gibi görünüyor. Duvarları boyasanız bile, sanki bu son zamanlarda ortaya çıkmaya başlayan pis görünüm yok olmayacakmış gibi görünüyor. Evinizin yüreği, merkezi ve sizin sevdiğiniz yer olan mutfağınızdaki aletler, sanki birer birer bozuluyor. Evdeki bütün kapılar, sanki her zamankinden çok gıcırdıyor. Sizi bir zamanlar sıcak tutan ev, cereyan içinde. Bunca zaman evde yaşadıktan sonra, onu onarmak için zamanı ve kaynakları nereden bulacağınızı merak ediyorsunuz. Garaj kapısını, kırılan musluğu ne zaman onaracağınızı düşünmekten uykularınız kaçıyor. Kırık pencereleri onarmak ve lambaları yenilemek için parayı nereden bulacağınızı düşünüyorsunuz. Bu sizde büyük üzüntüye neden oluyor. Artık evinizde olmaktan fazla keyif de alamıyorsunuz. Bu eski enerjidir. Bu eski enerjidir, sevgili dostlarım.

Eviniz için üzüldüğünüz ve onu sizin için onarmadığından Ruh’a küfür ettiğiniz tüm bu zaman süresince, niye burada yaşamak zorunda olduğunuzu merak ettiniz. Evinizin onarılıp da eski haline getirilmesi için niyet ettiğinizi söylüyorsunuz. Tüm bu zaman içinde, bütün seslere ve sizi geceleri uyanık tutan, ve iyi uyuyamadığınız için de gündüzleri sizi yoran bütün karışıklıklara kızgınsınız, çok kızgın. Uyurken sizi şaşırtan şeyler vardı. Çarpmalar, gümbürtüler, hatta bazen sesler vardı. Siz Ruh’a diyorsunuzki, “neden ben, Ruh? Evim neden parçalanıyor? Geceleri neden komşularım yüzünden uyanık kalıyorum? Artık geceleri iyi bir uyku çekemiyorum, onun için de gündüzleri işimde yorgun oluyorum. Ruh, neler oluyor?”

Bu gece size neler olduğunu söylemek istiyorum. Bu gece sizi içinden geçirmek istediğimiz kapı…..size şimdi neler olduğunu göstermek istiyoruz. Evinizin kapısından geçelim. Dışarıya birlikte çıkalım. Dışarıda yürürken, veranda da bir tabela dikkatinizi çekiyor – ve bu tabelada “dikkat, dikkat, inşa halinde” yazıyor. Ve siz kendi kendinize diyorsunuz ki, “belki de bunun için çoğu insan benden uzaklaştı; onlar, dikkat diyen tabelayı gördüler, ve ziyarete gelmediler.”

Dostlarım, burada şimdi neler olduğunu size gösterelim.

Evinizde yaşadığınız bunca zamandır, evinizin dışında olan şeyleri farketmediniz, özellikle de şu son dokuz aydır. İnşaatı devam eden yeni bir ev, tanrısal bir ev var – komşu kapınızda değil, sokağın altında değil, başka bir şehirde değil – eski evinizin tam çevresinde ve tepesinde. Bu ev muazzamdır. Bu bir saray, bir şatodur. Bu, eski evinizin çevresinde ve tepesinde inşa edilmektedir, ama o, o kadar büyüktür ki, farketmediniz bile.

Bu yeni evi size biraz gezdirelim. Öncelikle, onun bir şato gibi olduğunu farkedeceksiniz, ama duvarları yoğun bir maddeden değildir. Hayır, onlar parıldıyor. Onlar cam gibi, ama yine de yoğun bir maddeden değildir. Yeni evin bütün duvarları berrak bir şekilde (kristal beyazı ile) parıldıyor. Onlar, dışarının tüm ögelerini uygun olarak dışarıda tutuyor, ama enerjilerin geçmesine izin veriyor. Bu eski evin tepesine inşa edilmekte olan yeni evde aydınlatmaya gereksinim yoktur. Aydınlatma içerden geliyor. O, içerdeki kaynaktan aydınlanıyor. Eski evinizde olduğu gibi pencere ve kapılara gereksinim yoktur. Her şey açıktır. Sadece uygun olan sevgi enerjileri içeri girebilir.

Yeni evinizin – şatonuzun – damı da yoktur, bu iyidir, çünkü damlar bir sorundur. Bu yeni evin, şatonuzun, tepesinde bir dama gereksinimi yoktur. İçeriye getirilen sadece cennetin enerjisi, evrenin ve Tüm Olan’ın enerjisidir. Buraya sadece Sevginin uygun enerjileri girebilir. Geçmişte kullandığınız bakır ya da metal kablolara yeni evinizde gereksinim yoktur. Buradaki kablo sistemi tamamen farklıdır. Bunun doğrudan kozmik enerji kafesinden geldiğini söyleyebilirsiniz. Bu, direkt olarak ona bağlıdır. Bu enerji, cisim ya da maddeden değil de, sadece enerjiden oluşmuş hatlar ve kanallarla iletilmektedir.

Yeni evinizde, insan olarak gereksinim duyduğunuz her şey vardır. Onlar, sadece siz onlara gereksinim duyduğunuzda ortaya çıkacaktır. Koltuğunuz – oturma zamanı gelene dek, onu odada görmeyeceksiniz, ve sonra o belirecektir, ve size en uygun olan koltuk orada olacaktır. Uyuma zamanı gelene kadar, yatak odanızda bir yatak olmayacaktır, ve sonra o belirecektir, ve uygun şilte, uygun örtüler de ona eşlik edecektir. Ertesi gün kalktığınızda, yatağınız tekrar, cisimsel ya da maddesel olmayan bir enerji formuna geri dönecektir. Evinizde bir ocağa ya da klimaya gereksinim yoktur.

Buradaki her şey, doğal olarak içerden dengelenmektedir.

Eviniz, yeni şatonuz, oldukça büyüktür. O çok, çok büyüktür. Size çok küçük ve karanlık ve yıpranmış görünen eski evinizin tersine, yeni evinizde, ziyarete gelecek bütün insanları yerleştirebileceğiniz odalar vardır. Yeni evinizde bolca yer vardır. Çok kişi ziyaret etmek için gelecek. Verandadaki tabelada ““dikkat” yazısı yerine, “hoşgeldin” yazacaktır. Birçok kişi, tek bir şey, Tanrısal İnsanı, Benliğin güçlenmesini öğrenmek için ziyarete gelecektir. Sadece enerji çekmek için, sizden ya da başkalarından enerji çekmek için gelenler, şatonun yolunu bulamayacaktır. Sadece, kendini-güçlendirmeyi seçenler buranın yolunu bulacaktır. Siz şatonun sınırları içinde onlarla konuşacaksınız. Siz onlara, Tanrısal bir İnsan nasıl olunur, biyoloji içinde olup da, kim olduğunu anlayan, shaumbrayı, aileyi anlayan bir insana nasıl dönüşüleceğini öğreteceksiniz.

Yeni eviniz dostlarım, şu anda inşa halindedir. Onun için eklemleriniz ağrıyor. Onun için artık ne buraya, ne de başka bir yere ait değilmişiniz gibi hissediyorsunuz. Bilinçli olarak hareket etmek sürecindesiniz. Farkında olmadığınız çok şey olmaktadır. Sonradan, ne olduğunu araştırmak isteyebileceğiniz çok şey yapılanmaktadır burada.

Size biraz, evinizin inşaatını yapan ve geceleri sizi uyutmayan marangozlardan konuşalım. Joseph adında iki varlık var. Marangoz Joseph, ve marangozun oğlu Yeshua ben Joseph. Onlar yeni evinizde sizinle birlikte çalışıyor. Onlar temelleri atıyor. Bu yeni yere taşındığınızda, düşünce ve niyetlerinize yardımcı olacak enerji ağlarını ve dinamiklerini yaratıyorlar. Eski evinizle yenisi arasında sürekli gidip gelen koşucularınız var. Onlar malzemeleri getiriyor. Getiriyor ve eskiyle yeni arasında köprü kuruyorlar. Bu yeni evle çalışan çok, birçok varlık var.

Sizler dostlarım, bu şatonun mimarlarısınız. Niyetinizle ve hizmetle geçen birçok yaşamınız kanalıyla, bu yeni enerjideki yeni yerin taslağını siz çizdiniz. Siz bu yeni yerin aynı zamanda genel müteahhitisiniz (yüklenicisisiniz). Geceleri uyurken, enerjileri yönlendiren, birleşmeye yardımcı olan, yeni evin görüntüsünü ve hissini şekillendiren sizlersiniz. Şu anda olmakta olan çok şey vardır. Ve siz neden hissettiğiniz şeyleri hissettiğinize şaşıyorsunuz!

İnşaat, Mayıs ayınızın sonuna kadar devam edecektir. Çalışma devam edecektir. Ve dostlarım, bir sonraki ay toplandığımızda, yeni eve yerleşmeniz onuruna bir parti vereceğiz. Ondan sonra da Haziran ayında, burada aile olarak toplandığımızda, sizinle birlikte bütün yeni bağlantıları (kabloları) deneyeceğiz. Evi gezeceğiz. Yeni evinizde rahat olmanızı ve onun nasıl işlediğini anlamanızı sağlayacağız. Ve sonra dostlarım, Ağustos ayında bir tekrar yaptıktan sonra, sizinle, gerçekleştirmek üzere geldiğimiz asıl çalışmaya başlayacağız. Şu anda biz başka bir şeyle uğraşıyoruz. Evinizi inşa etmenize yardım ediyoruz.

Birkaç dakikalığına eski evinizle ilgili konuşalım. Bu ev, yerle bir edilmiyor. O yıkılmıyor. Söylediğimiz gibi, yeni şatonuz, eski evinizin çevresine ve tepesine inşa edilmektedir. Oh, yeni şatonuz muazzam ve büyük, şu anda düşünebileceğinizin çok ötesindedir. Siz küçük bir evde yaşamaya o kadar alışıksınızki. Yeni ev, eskisini kuşatmaktadır. O eskiyi koruyacaktır, çürümesini ve yıkılmasını engelleyecektir. Eski eve dokunulmaması kararını seçim yaparak aldınız ve biz de kabul ettik. Onun içinde çok, birçok anı vardır. Onun içinde, eski enerji insanının müzesi olacaktır. O, içinden geçtiğiniz ve deneyimlediğiniz her şeyin onuruna orada olacaktır. Bu Dünyaya ettiğiniz hizmet onuruna orada olacaktır. Siz her an geri gidip, onu ziyaret edebileceksiniz, ama onun eski olduğunu da anlayacaksınız. Eski evin bir anı olarak, zarar görmeden kalması, ama aynı zamanda, eski enerji bilincinin sizin için ve Ruh için yaptığı tüm şeylerin onuruna orada olması mantıklıdır. Eski evi anımsayın. O yıkılmayacaktır. O her zaman orada olacaktır. O her zaman kutsal bir yere sahip olacaktır.

Şimdi, yeni yerinize gelince. Onu, dostlarım, Yeni Camelot olarak adlandırabilirsiniz. Bu gece Excaliber hakkındaki tartışma uygundu. (Excaliber adlı televizyon dizinin sahibi David McMaster, misafir konuşmacı olarak geceye katılmıştı) Biliminizden, öykülerinizden ve bir dereceye kadar da gerçek tarihinizden biliyorsunuzki, Camelot denilen yer, o zamanın yeni enerjileriyle inşa edilmişti. O zamanki Camelot, kendi benliğiyle ilgili şeyleri, Tanrı ve Ruh’la olan ilişkisini öğrenen insanın yeni enerjisini temsil ediyordu. Kitaplarınızda açıklandığı üzere, Camelot çeşitli yerlerde var oldu. O Dünyanız üzerinde var oldu. Aynı zamanda, Dünyanıza yakın ama onun dışındaki bir boyutta da var oldu. Burada olan her biriniz, bunu okuyan her biriniz, bu Dünya üstündeki adada (çvr. İngiltere) olmasa bile, eski kitaplarınızda anlatılan Camelot’u ziyaret ettiniz. Her biriniz farklı boyutların Camelot’larını ziyaret ettiniz. O, çok karanlıklardan ve çok değişimlerden geçmekte olan insan için, o zamanlar bir örnek (kalıp) oluşturuyordu. O, tıpkı Excaliber, Gerçeğin Kılıcı gibi, içinizde taşıdığınız güçlü bir simgedir. Evvelce söylediğimiz gibi, sizinle önceden çalıştık ve enerjileri de önceden getirdik. Sizi özellikle Camelot’a geri getirdik ve Excaliber’in enerjisini özellikle size anımsattık. Bu shaumbra’dır. Bu, kim olduğunuzdur. Yeni ev inşa halindedir. Siz, mimarısınız.

Dostlarım, biz size bu dizilerle konuşmaya başladığımızda (Ağustos 1999’dan itibaren), çok alışık olduğunuz rehber ve meleklerinizin gitmekte olduğunu söylemiştik. Onların, eski evinizden çıkmaları uygundu. Onlar, yenisinin inşaatına yardım ediyorlardı. Eski evinizde artık yer yoktu. Biz iki Dünya (bak: Aralık 1999’un mesajı), değişim ve bilinçteki bölünmeden konuştuğumuzda…..bu, yeni evin inşaatının başlamasına izin vermiştir. Onun için dostlarım, geçen ay “HİÇ-birşey yapmamak” hakkında konuştuk, çünkü devam eden bir inşaat var ve sizin bununla ilgili endişelenmenize gerek yoktur. Siz sadece mimarisini yarattınız. Şimdi bize, Gerçek Benliğinize, bu zamanda inşaatı idare etmeye izin verin. Bu önünüzdeki haftaları, sadece bırakmak ve gevşemek için kullanın. Yapmanız gereken az şey vardır. Size gerçekte söylediğimiz şey şudur, hazır yapabiliyorken, bir tatil yapın!

Ağustos’ta, rehberlerin gidişini konuştuğumuzdan bir yıl sonra, yeni evinizde, yeni enerji çalışması başlayacaktır. Şimdilik, yeni insan evini inşa etmiş olanlar için, şeyler hala bir çeşit kaos ve karışıklık içinde olacaktır. Bunu bileceksiniz, yeni yere bir an önce gitmek beklentisi varsa da, bu zor ve çok meydan okuyucu bir zamandır. Şimdi içinden geçtiğiniz budur. Onun için biz size, “sadece derin bir nefes alın ve HİÇ-birşey yapmayın” dedik. O sizin için yapılmaktadır. Marangozlar iş başındadır.

Yeni evinizle ilgili bir şey daha var. Bu sizin, büyük ön giriş için seçtiğiniz, özellikle seçtiğiniz bir şeydir. Bu ön girişte bir masa var. Masanın üzerinde bir vazo var. Vazonun içinde tek bir gül var, önceki mesajlarımızda bahsettiğimiz tarlanızda yetişmiş, kristal bir gül. Ve bütün bu zaman boyunca, siz mısır ve arpa yetiştirdiğinizi zannettiniz! Bir gül var. Bu, meyvası olan bir güldür. O, size enerji veriyor. O, size yeni enerjide kalma gücü veriyor. Bu gül, tüm güller gibi, bir güzellik ifadesidir, takdir edilecek bir şeydir. O, güzel kokuludur. O, sevecendir (yumuşaktır). Biz sizden, ön girişinize koyduğunuz bu tek gül meseli üzerine, düşünüp taşınmanızı istiyoruz. Gülün, aynı zamanda dikeni olduğunu da hatırlayın. Bu gece, üzerinde düşüneceğiniz, bakacağınız çok meseller var.

Bu geceki toplantımızda, sizinle konuşmak istediğimiz bir başka şey daha var. Bu çok basittir, bu, basit bir mesajdır. Her birinize mesajımız, Tanrı’dan yoksun olamayacağınızdır. Tanrı’dan yoksun olamazsınız. Çoğunuz, son zamanlarda, bir şekilde Ruh’dan yoksun olduğunuzu, yeterli şeyleri yapmadığınızı, yanlış köşeyi döndüğünüzü zannettiniz. Sevgili dostlar – shaumbra – Tanrı’dan yoksun olamazsınız. Doğru ya da yanlış yoktur. Cezalandırma yoktur. Karma bile yoktur, dostlarım. Günah yerine, korku yerine, anlamadığınız şeyler için, tekrar ve tekrar Dünyaya geri gelmeniz için kullanılan bu sözcüğü, karmayı, siz yarattınız. Bu sizin yarattığınız ve eski enerjiye yerleştirdiğiniz bir şeydir. Karma yoktur. Siz Tanrı’dan yoksun olamazsınız. Bu ifadeyi tekrarlıyoruz, “siz Tanrı’dan (virgül), yoksun olamazsınız. Siz Tanrı’dan yoksun olamazsınız. Bunu hatırlayın. Bunu bilin.

Bu, kim olduğunuza şimdi güvenmekle ilgilidir. Belki aynada kendinize baktığınızda, görüntünüz güven uyandırmamaktadır. Ve kendinizi ve ruhunuzu başarısız olmakla çok yargıladığınız için de, artık kendinize güvenemiyorsunuzdur. Siz tekrar başarısız (yetersiz) olabileceğinizi düşünüyorsunuzdur. Ama biz size basit ve kesin olarak, Tanrı’dan yoksun olamayacağınızı söylüyoruz. Siz Tanrı’sınız. Siz Ruh’sunuz. Siz sadece var olan ve eylemde bulunan shaumbra’sınız. Biz bu gruba geliyoruz ve kim olduğunu anlamayan, kendinin küçük, eski evlerde yaşadığını gören insanların, (aslında) muhteşem varlıklar olduğunu görüyoruz. Biz, binlerce yıl önce aileden ayrılarak, daha önce hiç deneyimlenmemiş bir şeyi deneyimlemek üzere Dünya denilen yere, kursa gelen, muhteşem varlıklar görüyoruz. Dünya bir cezalandırma yeri değildir. Bunu (cezaları) siz, kendi kendinize deneyimleriniz sırasında verdiniz. Dünya, cezalandırma yeri değildir.

Biz sizi sonsuz gücü olan, yeni yıldızlar yaratacak güçte varlıklar olarak görüyoruz. Bunu yaptığınızı biliyor musunuz? İfadeleriniz, yaratıcılığınız kanalıyla, tam anlamıyla yeni yıldızlar, yeni sistemler yarattığınızı, herhalde farkında bile değilsiniz. Görmekte olduğunuz gama ışınları, bu evreninizde parlayan enerji ışınları – onlar size doğru gelmiyor….onlar, sizin yansımanızdır. Onlar, sizin olduğunuz şeydir. Siz ancak onları anlamaya, algılamaya ve görmeye başlıyorsunuz. Gördüğünüz şey, kendi yaratıcılığınızın bir parçası, kendi yarattığınızdır. Ve evet, şu anda soranlara yanıtımız, evreninizde titreşimsel aktivitelerin çoğalacağı, güneşteki aktivitelerin çoğalacağı, gama ışın aktivitelerinin çoğalacağıdır. Şimdi ile Eylül ayınız arasındaki sürede bilginleriniz evrende, açıklanamayan ve şaşırtıcı olan yeni şeyler görecektir. Bunları insanlarla paylaşacaklar ve bununla ilgili çok tartışmalar olacaktır. Burada olan ve bunu okuyan sevgili dostlar, bu kutsal olayların anlamını (önemini) yüreğinizde anlayacaksınız. Neler olduğunu anlayacaksınız. Biz bunlarla ilgili, gelecek aylarda konuşacağız.

Olmakta olan birçok olay vardır. Olan, tek bir astrolojik olay değildir, sizin zamanınızla önünüzdeki 6-1/2 hafta boyunca olacak olaylar dizisi vardır. Meselimize devam edersek, bu enerjisel olaylar, sizin yeni evinize taşınmanıza olanak sağlayacaktır. Bu enerjisel olaylar, eski enerji insanının, yeniye dönüşmesine olanak sağlayacaktır. Bu önünüzdeki 6-1/2 haftalık dönem süresince, sadece sabırlı olmanızı rica ediyoruz. Olmakta olan işlemle sabırlı olun. Çevrenizde, başka insanlarda, sosyal yaşamınızda, borsanızda büyük enerji savrulmaları görürseniz, korku hissetmeyin, tersine bunların uygun olduğunu anlayın. Bu dönüşümlerin olduğunu görmeye devam edeceksiniz. Bunlar büyük çapta ve çok sayıda olacaktır. Çevrenizde, bunlarla başa çıkmakta zorlanacak kişiler olacaktır. Onların dramlarına yakalanmayın dostlarım. Bu zaman süresince, dramlara yakalanmanız doğrultusunda güçlü çekilimler olacaktır. Onlar sizin orada (dramın içinde) olmanızı isteyecektir. Onlar enerjinizin güçlü olduğunu bilmektedir. Onlar sizin orada olmanızı isteyecektir. Dostlarım, durumlara dinginlik getirin. Durumlara, kendi sabrınızı getirin.

Gelecek ay tekrar toplandığımızda, yine bir başka enerji dönüşümü üzerinde çalışacağız. Dediğimiz gibi, yeni evinize yerleşmeniz onuruna bir partimiz olacaktır. O zamana kadar, her birinizle yoğun bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Ruh’un bu odadaki sevgi ve enerjisini hissedebiliyor musunuz? O buradadır.

Bu alanda bir milyon ve daha fazla melek var. Onlar buraya, size ne yapmanız gerektiğini söylemeye, size göz kulak olmaya, sizi yargılamaya gelmiyor. Onlar buraya, gerçekleştirdiğiniz şeylere duydukları hayranlıkla gözleri ve ağızları bir karış açık geliyor. Onlar buraya, sizin yeni enerjiyle ilgili içinden geçtiğiniz öğretiler için geliyor. Bu herkes için değerli bir bilgidir. Onlar buraya sadece hizmetinizden ötürü, size teşekkür etmeye geliyor. Biz açıklamalarımızı bitirdikten sonra, bu enerjiye izin vermek ve onu içinize almak için birkaç dakikanızı ayırın. Sevgili dostlar, çevrenizi saran milyon melekle, hiç bir zaman yalnız olmadığınızı hatırlayın.

Ve öyledir.

Geoffrey Hoppe, Tobias’a kanallık etmektedir. P.O.Box 7392, Golden, CO, 80403, E-mail: Cauldre@aol.com

Crimson Circle her ay, sevgi, bilgi ve kahkaha paylaşmak üzere Denver, Colorado’da toplanmaktadır. Crimson Circle hakkında daha fazla bilgi için Michele Machale’e e-mail çekebilirsiniz, Mmachale@aol.com

Uzun saatler süren Tobias teybini yazıya döken Dr.Mindy Reynolds’a sevgisi ve sabrı için özel teşekkürler.

Bu metni lütfen basılı veya elektronik olarak, ticari amaçlı olmaksızın parasız dağıtın.

Daha fazla bilgi için Crimson Circle’in sitesini ziyaret edin; www.crimsoncircle.com

Crimson Circle’deki herkese özel teşekkürler, Lee Carroll, Jan Tober, Kryon, Dr.Melanie Wolf, Tobias ve Ruh’un sevgisine.

Telif hakkı, Y2000 Geoffrey A.Hoppe, Golden, CO USA. Tüm haklar mahfuzdur.

Sorular ve Yanıtlar

Yeni Dünya Dizisi – 08 Nisan 2000
Yeni Camelot

Crimson Circle’de (Kırmızı Çember) sunuldu

Ve öyledir sevgili dostlar, burada, bu enerjide tekrar biraraya geliyoruz (akşamın erken saatlerindeki oturum ertesi verilen aradan sonra). Siz kendinize bu arada ziyafet çekerken, biz bir yere ayrılmadık. Biz bu odada kaldık ve sizin eşliğinizde, insanların eşliğinde olmanın keyfini çıkarttık. Sizinle başladığımız çalışmaya devam etmek için kaldık, ve buna bu bölüm sırasında da, ve geceniz boyunca da, hatta bu gece siz uyurken de devam edeceğiz.

Şimdi, daha önce, kanallığın yapıldığı bölüm sırasında (bak, Tobias mesajı 8 Nisan 2000), bu mesajlara kanallık eden dostumuz, bizim Cauldre olarak (Geoffrey Hoppe) adlandırdığımız insan…bize, öyküler anlatmayı ne zaman kesip de, önemli bilgiye geleceğimizi sordu. (kendi kendine güler) Şimdi denebilir ki, bu geceki açıklamalarımız, diğer oturumlarımızdan farklıydı. Burada bir öykü anlatıldı. Bu öyküde birçok mesel vardı. Biz her birinizden, bu mesellere tekrar bakmanızı, okumanızı ya da onları dinlemenizi rica ediyoruz, çünkü şimdi yaşamlarınızla ve meydana gelecek şeylerle ilgili olan çok, birçok şey var burada. Ama dostumuza da söylediğimiz gibi, bu zaman sırasında sözcükler, herşeyden daha uygundu ama zihnin ilgisini de başka yöne çekti. Belirttiğiniz niyet ve seçtiğiniz yol, her birinizle gerçekten çok enerji çalışması yapılmasına olanak sağladı. Derin bir uyumlamanın zamanı gelmişti, ve bu da böyle bir enerjiyle, aileyle böyle birlikte olunduğunda, en iyi şekilde yapılır. Bu uyumlama, sizin zihniniz ve kulaklarınız bir öyküye odaklandığında, en iyi şekilde yapılır, böylece bu bize çok yakından çalışmak olanağı sağladı.

Hatırlarsanız, kanallığın başında, sizi bir kapı içinden geçirmek üzere izin istemiştik. Siz kalbinizi açıp, izin verdikten sonra, önümüzdeki işi yapmaya, yani gerçek enerji çalışmasına başladık. Bu kapıdan açılan yol, bizi açıkladığımız ev meseline de götürdü. Gerçek çalışma, başka düzeylerde yapıldı. Tüm bunlar dostlarım, olduğunuz Tanrısal İnsanın evini inşa etmektir. Bu çalışma, bir süre daha devam edecektir. Bu çok derin, içsel, hücresel çalışmaya ve bilincin, derin içsel çalışmasına başlamak için bu geceki enerjiler uygundu. Şimdi, sorularınızı yanıtlamaya çalışmaktan mutluluk duyacağız. Ama aynı zamanda, bu bölüm sırasında ve bu gece boyunca sizinle çalışmaya devam edeceğiz. Böylece, ilk soruyla başlayalım.

SORU: Ben 15-20 yıl önce, spiritüel yola baş koyduğumda, bir inanç sistemini geride bırakıp, yeni bir tanesini ediniyordum. Ben sanki, bedenin nasıl bir yapıya sahip olduğunu…..evrenin nasıl yaratıldığını…tüm bu şeyleri anlamak amacıyla, her iki ila beş yılda bir bunu yapıyorum. Bir tanesini alıyordum. Onu kalbime yerleştiriyordum. O bana ait oluyordu, ve sonra, yolda ilerlerken, onun yanlış olduğunu farkına varıyordum. Böylece, başka bir tane (inanç) buluyordum. Bunu alıyordum…… bu 15-20 yıldır böyle sürüp gitti. Şu anda, başka bir sistemi bıraktığım noktadayım ve şu anda (her hangi) bir sistemden bağımsızım. Başka bir sistem bulmanın bir amacı yokmuş gibi geliyor…bu, zihni oyalayacak başka bir yöntemmiş gibi geliyor. Sana sorum şu, zihinsel bir sistem bulmadan, ya da kullanmadan, ya da buna gereksinim duymadan, Tanrı-benliği, Tanrı ile birleşmenin bir yolu var mı?

TOBIAS: Çok derin soruna, çok basit bir yanıt…..”evet”. Geçen ayki toplantımızda, biz “HİÇ-birşey yapmamak” kavramı üzerine konuştuk. Bunu yapmanın zor olduğunu, geri bildirimlerle anlıyoruz, ama burada olan herkes, bunu okuyan herkes için bu, sistemleri bırakma zamanıdır. Bu, eski kitapları raflara geri koymak zamanıdır, çünkü yanıtları onlarda bulamayacaksınız. Bugün hakkında konuştuğumuz ev, inşa halinde olan ev, şimdiye kadar planlanan hiç bir eve benzememektedir. O yenidir. O farklıdır. O, benliğinizin en derin özünden gelmektedir. Daha önceki açıklamalarımızda, benliğinizin daha büyük bir parçasının, sizin deyiminizle Gerçek Benliğinizin bir çeşit koza, içe-bakan bir enerji çeşidi içinde olduğundan konuşmuştuk. Bu Gerçek Benliğin ortaya çıkma zamanıdır. O, sizinle, insan bilinci taşıyanla birleşmek istiyor. O -Gerçek Benliğiniz – siz tüm eski sistemlerinizi bırakana kadar, (yanınızda) duracak ve sabırla bekleyecektir. Siz kendinizi ve Tanrı’yı sistemler kanalıyla, zihin kanalıyla tanımlamaya çalışıyorsunuz. Burada olan herkesin bildiği gibi, bu, bu şekilde yapılamaz. Bu, sadece sessiz ve dingin bir alanda olduğunuzda…..bir güven alanında olduğunuzda…..hiç bir insani şey yapmadığınız alanda olduğunuzda ve spiritüelin devreye girmesine izin verdiğinizde gerçekleştirilir. Ben Ben’im inancını taşıyan her biriniz, Ruh’uh bir parçası olduğunuz, Tanrı’nın çocukları olduğunuz kavramını taşıyan her birinizin….belli felsefelere tutunan her birinizin…bunları bırakma zamanıdır. İçinde bulunduğunuz insan bilinciyle, Ruh’un neşesini ve büyüklüğünü ve sevgisini anlama olanağınız yoktur. Bu sizin için zor bir şeydir. Hepiniz çok araştırdınız (okudunuz). Hepiniz doktrinlere tutundunuz. Buradakilerin çoğu, geçmişte doktrinler üretti. Şimdi, durağan ve sessiz olmak zamanıdır. Böyle yaptığınızda, Gerçek Benliğiniz şimdi size gelebilir, sizinle birleşebilir. Ancak bu şekilde, sistemleriniz ve zihniniz kanalıyla hiç bir zaman anlayamadığınız şeyleri, anlamaya başlayacaksınız. Bir kaç ay önce burada yaptığımız açıklamalar sırasında, size verdiğimiz bazı bilgilerle ilgili çelişkilerin ve zorlukların olacağına değinmiştik, çünkü sizden, kendinize çok yakın bulduğunuz şeyleri bırakmanızı isteyecektik. Şimdi size geliyor ve tüm bunları bırakmak zamanı olduğunu hatırlatıyoruz. Ruh’la ve kendinizle birlik olmanın nasıl bir şey olduğunu, insan bilincinizle bilmeniz olanaksızdır. Eski evinize yeni bir şekil vermeyi durdurmak ve yeni evin inşasına izin vermek zamanıdır. Sorun için sana teşekkür ediyoruz.

SORU: Merhaba Tobias. Verdiğin tüm bilgilere teşekkürler. Ben senden, yapabilirsen eğer, duymaktan çok bıktığım bir sözcüğe yeni bir çerçeve getirmeni rica ediyorum. Ve bu sözcük “sabır”dır. Lütfen olabildiğince dolaysız yanıtlar mısın.

TOBIAS: Buna senin için çok basit bir yeni-çerçeve koyacağız. “Sabır” sözcüğünü “güven” sözcüğüyle değiştir.

SORU: Tobias, bu geceki tüm yardımlarına ve eşlik edenlere teşekkür ediyorum. Seninle paylaşmak istediğim bir deneyimim oldu bugün ve onunla ilgili öğüdünü rica ediyorum. Bir devlet hapishanesinde Reiki öğretiyorum ve bugün, oranın sakinlerinden biri bana bir sorgulama odası kurulmakta olduğunu söyledi. Benden dua etmemi istediler, çünkü sorgulama odasının organizasyonu ve işlevini çevreleyen çok olumsuz (negatif) enerji olduğunu söylediler. Ben, eve gittiğimde, yardım etmeyi kabul ettim. Sonra, enerjiyi yolladım ve onlar için kutsal bir alan yarattım ve aşağı yukarı beş dakika sonra, gerçek bir stereotip iblis görüntüsü belirdi, şeytan-tipli bir figür, ve Ruh’tan onu alıp, rehabilite edilmek üzere bir yere götürmesini rica ettim. O yerin bir hapishane olduğunu düşünürsek, orada çok negatif enerji ve büyük bir olasılıkla, iyi niyetli olmayan birçok varlık da var. Hapishanedeki insanlara, bu varlıklarla başa çıkmayı öğretmenin en iyi yolu ne olabilir?

TOBIAS: Dostum, bu bahsettiğin durumda çok negatif enerjiler var. Bunlar, nasıl desek, çoğu zaman, hapishanedeki insanların kendisinden gelmektedir, ama onlar burada dışsal negatif enerjileri de çekiyorlar. Senin gördüğün şeytan simgesi, bununla ilgili olan bazı kişilerin kötü niyetini temsil ediyor. Onlar bu fırsatı çok bencil amaçlar için kullanıyor. Şimdi sen bu enerjiyi, bir şeytan formunda deneyimledin, ve dünyasal yaşamınızda bu tip şeyleri deneyimleyen her birinizin, öncelikle…..zaman zaman size gelecek bu şeytanların, bu canavarların, bu karanlık simgelerin gerçek bir güç ya da enerji barındırmadıklarını bilmesini istiyoruz. Onlara, gitmelerini söyleyebilirsiniz. Ruh’tan, onların alınmasını istemek, Tanrısal İnsan olarak artık o kadar uygun değildir; bu negatif enerjilerin gitmesini ve işe karışmamasını talep etme gücünü kendiniz üstlenin. Bunlar her biriniz için, içinden geçerken öğreneceğiniz, mükemmel fırsatlardır. Ve tekrarlıyoruz, bu gücü meleklere ya da rehberlere, hatta genel anlamda Ruh’a bile bırakmayın, buna içinizden sahip çıkmaya başlayın. Bu, güçlenmeniz zamanıdır. Siz bunu öğrendikçe, karanlık durumların en karanlığının içinden geçip gidebileceksiniz. Ve sen o zaman, bu projeyle ilgili olan, niyeti ışıklı olan kişilerle sıkı işbirliği içinde çalışabileceksin, ve diğerleri de, bu programın artık neden bir parçası olmadıklarını anlayamadan, gidecekler.

SORU: Tobias, meydana gelen bu değişimler yüzünden, işimin, yani gelirimin, çok etkilendiğini görüyorum. Bu son bir buçuk aydır falan, bellek sorunları fark ediyorum, yani gün gün yaptıklarımı etkileyen ciddi şeyler demek istiyorum……bu sanki anlayışımın ve ileri görüşlülüğümün ve sezgilerimin bir parçasını kaybetmiş…..ya da yanlış yere koymuşum gibi bir şey. Şimdi, sen iş dünyasında, bizim gibi bu tip şeylerle ilgili olmayan insanlarla çalışırken……”aah, bil bakalım ne oldu, Ruh’um bugün benimle çalışıyor ve biliyor musun, ben inşa halindeyim” diyemezsin, bunu paylaşamazsın. Bunu yapamazsın. Ben, bütün bunlar olmaktayken dengede kalmaya zorlanıyorum. Bununla ilgili bana bir açıklamada ya da yardımda bulunabilir misin?

TOBIAS: Gerçekten, eski evinizin kablo sistemi artık gelmekte olan yeni enerjiyi kaldıramıyor. Senin birlikte çalıştığın insanlar bunun pek farkında değil. Sen bu uyuşmazlıkların (tutarsızlıkların) çok daha fazla farkındasın. Eskiden olduğu kadar topraklanmadığını çok daha fazla farkındasın. Böylece, bu zamanda endişelenmeyi bırak. Onlara neler olduğunu açıklamak zorunda değilsin, çünkü çoğu kişi anlamayacaktır. Sadece, durumu senin kadar farkında olmadıklarını bilmelisin. Bugün, önceki kanallık sırasında verdiğimiz meseldeki yeni evine taşındıkça, belleğinle, bilmen gereken her şeyle tamamen farklı bir bağın olduğunu göreceksin. Şimdilik dostum, bunun uygun olduğuna sadece güven. İçinden geçtiğin şeyi anlıyor ve gerçekten empati duyuyoruz.

SORU: Tobias, bizimle olduğun için ve sabrın için ve güvenimizi kazanmak konusunda bize yardımcı olmana teşekkür ederim. Benim sorum sadece kendi adıma değil, herhalde tüm dünyadaki birçok insan için de. Ben senin “Mesih’in Kaybolmuş Çocukları” mesajına göndermede bulunuyorum; son Aralık ayına kadar biz bunca zamandır, tekrar ve tekrar eski enerjinin içinden geçtik durduk. Spiritüelliğe yönelmiş olanlarımız, 3cü boyuttaki insanlarla yakın ilişki içinde var olabildi. Ama şimdi, enerjilerin dönüşmesiyle, uçurumların gittikçe daha çok açılacağını göreceğiz. Kafamdaki soru şu. Yeni enerjiye geçmekte olanlarımızın, yeni enerji ve yeni dünyadaki ilişkileri, eski enerjide olan ilişkilere benzer ama daha yüksek bir düzeyde mi olacak?

TOBIAS: Yanıtlayacağımız soru, birkaç soruyu birden içeriyor sevgili dostum. Tüm bunlar uygundur. Öncelikle, sorulan bir önceki soruya bağlı olduğundan, insanlarla olan bağın kopması hissi ve bunun diğer insanlar üzerindeki etkisi, bunu sende gözlemleyip, gözlemlemedikleri hakkında konuşalım. Yeni enerjiye girdikçe, içindeki tanrısallığı kabul ettikçe, ilişkilere artık eskisi kadar bağlı olmadığını hissedebilirsin. Eski evinde, sana iyi hizmet etmiş olan ama artık pek de uygun değilmiş gibi gelen bir ilişkin olabilir. Öte yandan, eski evinde ilişkide olduğun kişi, şimdi kendini sana daha yakın ve daha bağlı hissedebilir. Onlar senin içinde bir şeylerin olduğunu görüyor. Onlar, bir şeylerin olduğunu hissediyor. Onlar kendilerini daha bağlı hissediyor. Onlar senin ışığını ve dinginliğini algılıyor. Böylece, senin gözlemin, bu ilişkinin değiştiği ve koptuğu doğrultusundayken, onların bakış açısından, ilişki daha güçlü ve iyiye gidiyor görünebilir. Yeni enerjide önemli olan, en büyük önemi taşıyan ilişki, kendi benliğinle, kendi Tanrısallığınla olan ilişkidir. Dışarıdaki ilişkilere, onlar çok doğal ve çok güzel bir şekilde yaşamına girecek olsa bile, gereksinimin kalmayacaktır. Hatırlatmak isteriz, bu ilişkiler, yeni enerjiye geçmiş varlıklarla olmayabilir. Denge unsuru olması açısından, hiç bir spiritüel yolda olmayan, eski enerjide olan kişilerle karşılabilirsin. Ama bu ilişkiler kesinlikle uygun olabilir. Öncelikli ilişkin dostum, kendi tanrısal benliğinle olacaktır. Oradan, uygun bir ilişkinin dinamiklerini ve önemini ve enerjisini anlamaya başlayacaksın. Burada olanların ve bunu okuyanların arasında olup da, kendisine şimdi hizmet etmeyen bir ilişki içinde olduğunu hisseden kişilerin (dikkatini çekmek isteriz ki)…..daha önce de söylediğimiz gibi, (ve bu yine zor bir kavramdır), önünüzdeki iki ay, ilişkilerinizde büyük değişiklikler yapmak ya da kararlar almak için uygun bir zaman değildir.

Şimdi ile Mayıs sonu arasında, büyük enerji değişimleri olduktan sonra, şeylerin oldukça doğal bir şekilde meydana geldiğini göreceksiniz. Bu dönemden sonra, bu ilşkinizle ilgili ne yapacağınıza dair derin bir bilişiniz olacak. Geçen ayki açıklamalarımıza dayanarak, bunun büyük değişiklikler yapmak zamanı olmadığını söylüyoruz.

SORU: Bir mesajında, gelecekte daha az uyuyacağımıza değinmiştin. Ben kendimi daha çok uyur ve yorgun kalkar buluyorum. Bu, yakında değişecek bir şey midir?

TOBIAS: Işık işçilerinin bu aralar deneyimledikleri uyku düzeni, en çok dikkat çeken şeylerden biridir. Bu düzen kişiden kişiye değişecektir. Bazıları daha fazla uyumaya gereksinim duyacaktır, ve evet, yine de yorgun olacaktır, çünkü bu geceki bölümün başında değindiğimiz gibi, siz sıradan bir uyku deneyimlemiyorsunuz, çünkü geceleri çok yapılanma (inşaat) aktiviteleri olmaktadır. Benliğinizin derin düzeylerinde o denli çok şey olmaktadırki, çok uyuduğunuz halde, yine de yorgun hissedeceksiniz. Bu da, sizin zamanınızla 6 hafta içinde değişecektir. Çok az uyuyup, yine de çok yorgun hisseden kişiler de var. Onlar daha fazla uyumak istiyor ama inşaat planı yüzünden, bu şimdilik uygun değildir. Herkes için değilse de, buradakilerin çoğu için sonuç, sizin daha az uykuya gereksinim duyacağınız ve eylemleriniz sırasında da kendinizi daha enerjik hissedeceğiniz doğrultusunda olacaktır. Ama Mayıs ayından sonra, yine de gün içinde birkaç mola almak gereksinimi duyacaksınız. Sizin zamanınızla beş ya da on dakika gibi çok çabuk bir zamanda yeniden enerjiyle dolduğunuzu göreceksiniz, ama (bunu yaparken) kendinizi eylemlerden ve diğer insanlardan uzakta tutmak gereksinimi duyacaksınız. Düzenli uykularınıza ek olarak, bu birkaç arayı (molayı) vermek ihtiyacı duyacaksınız. Bu zaman döneminden sonra, biyolojinizi enerjiyle doldurmak ve yenilemek metotlarınız oldukça değişecektir.

SORU: Burada bizimle olduğun için teşekkür ederim Tobias. Bildiğimiz gibi, aynı hedefe götüren biçok yol var. Ben “yükselmenin spiritüel okulu” adında bir yola rastladım. Buna, Rize tarikatı tarafından kanallık ediliyor. Sen onları tanıyor musun ve onlarla ilgili bilgi verebilir misin?

TOBIAS: Burada başkalarına danışmamız gerekli. (duraksama) Bu zamanda insanlarla farklı düzeylerde çalışan birçok grup var. Bu senin bahsettiğin grubun, çok büyük olmayan, özel bir grup insanla bir misyonu var. Bu misyon, bu insanların ilişkide olduğu ve senin de bağlı olduğun, eski okulları, Mısır’ın eski okullarını temel almaktadır. Sen, o zamanlardan bugüne belli öğretileri getirmeyi seçtin. Biz şimdi, sizin başmelekler boyutu diyeceğinizle bunun arasında doğrudan bir bağlantı olup olmadığını araştırıyoruz, ve bir bağlantı göremiyoruz. Bu özünde, Mısır okullarında daha önce birlikte olup da şimdi eski öğretiler yoluyla yükseliş arayışı içinde olan insanların enerjisidir. Bu grup hakkında bildiklerimiz bunlardır.

SORU: Tobias, benim çok kişisel olan ama sonuçta, verilecek bilgiyi herkesin kullanabileceği bir sorum var. Erkek kardeşim iki yıl önce öldürüldü. Katilin davasına bugünlerde, tesadüf olmadığı üzere Nisanın son haftası, Mayısın ilk haftasında bakılacak. Geçtiğimiz iki yıl içinde tüm bu dram, ailemin geride kalan az sayıda üyesinin bir tarafta, benimse tek başıma diğer tarafta olduğum büyük bir kutuplaşmaya neden oldu. Bu zaman süresince sahiplenemedikleri öfke, suçluluk ve utançları için, günah keçisi olarak beni gösterdiler. Bu benim için inanılmaz derecede zor oldu, ama hem eski, hem de yeni alanı uygulamak açısından da, engin bir deneyim oldu. Bunun aşırı uçta bir durum olduğunu biliyorum, ama benim karşılaştığım şey, eski enerjide, yargı içinde, suçlama içinde, bir günah keçisi bulma peşinde, sorumluluğu sahiplenmeme içinde olan bu kişilerle, yeni enerji içinde olmaya çalışan kendimle, aramızdaki bu kutuplaşma alanıdır. Bu alanda o kadar çok delilik varki, çünkü çok karşıtlık, aynanın iki yüzü kadar karşıtlık var. Ben sevecen olmak istiyorum. Merhametim var. Benim, kontratımı ve bütün bunları anlama kapasitem var. Anlık, somut, konuşmaya hazır, yakın bir ilişki kurmak istediğim anda olan şey……delilik. Benim etkileşimde bulunmam, sanki benden bütünlüğüm ya da kim olduğum gerçeğiyle uzlaşmamı istiyor gibi. Bu sanki, insanların benimle konuşabilmesi için, benim küçük bir kutuya geri dönüp, onlar gibi olmam gerekiyormuş gibi bir şey. Onlara gerçeğimle karşı durursam, gerçek o kadar büyük ki; (onları) yüzleştirmiş ve sert (şevkatsiz) görünüyor. Temelde, benim dileğim, artık anne ve babama daha fazla acı çektirmemektir. Sanki ben artık onlarla aynı alanı paylaşamıyorum. Benim sorum şu; bu iki alanın birbiriyle somut bir şekilde çarpıştığı mutlak alanla karşılaştığımızda, bilincin toleransı (müsamahası) ile bu delilikle nasıl başa çıkacağımızdır?

TOBIAS: Bu gerçekten özel bir soru, ama aynı zamanda burada olan ve bunu okuyan herkesi de ilgilendiriyor. Yeni enerjinin içine girdikçe ve tanrısallığını kabul ettikçe, durumları, şimdi olduğundan, çok farklı bir şekilde etkileyeceksin. İlişkide olduğun insanlarla şimdi doğrudan konuştuğun ve onların alanlarına girdiğin halde, açıldıkça ve güçlendikçe, onlarla enerjisel olarak, sözsüz bir düzeyden kuracağın iletişimle çalışacaksın. Onların kargaşaları, düşük enerji kargaşalarıyla tuzağa düşmeyeceksin. Sen onlarla, onların Gerçek Benlikleri düzeyinde çalışacaksın. O zaman tuzağa düşmeyeksin. Şimdi hissettiğin gibi endişeli olmayacaksın. Göğsündeki sıkışmayı ve adalelerindeki gerginliği hissetmeyeceksin. Durumları farklı bir düzeyden etkilemeye başlayacaksın. Sen kendi isteğini, deyim yerindeyse, zorla kabul ettirmeyeceksin, tersine, tüm durumun yönünü ve doğasını değiştirecek, çok aydınlık bir ışık taşıyarak yürüyeceksin. Dostlarım, şimdiye kadar insan olarak kullandığınız araçlar size iyi hizmet etti. Yeni enerjinin araçları, içinde yaşayacağınız yeni eviniz oldukça farklı olacaktır. Bu araçlar çok daha yumuşak, çok daha süptil, ama çok da güçlü düzeylerden çalışacak. Senin durumunda dostum, sadece orada ol. Durumu değiştirmen ya da etkilemen gerek düşüncesiyle kendine eziyet ediyorsun. Ama dediğin gibi, eski enerjinin de baskısını çok hissediyorsun. Şimdi sen bu duruma kendi tanrısallığını getir ve çevrende şeylerin otomatik olarak nasıl değiştiğini izle. Daha kesin (spesifik) ve daha az ezoterik bir yanıtı tercih ettiğini biliyoruz ama bizim gördüğümüz budur.

SORU: Tobias, ben Colorado’da Mark denilen bir gruba dahilim. Bu, Jeanette Crowley’in kanallık ettiği bir kanal. Bu çok küçük bir grup ama çok ışığı var. Seninle bu grup arasındaki bağı, bir bağ varsa eğer, açıklayabilir misin?

TOBIAS: Çoğu durumda, bizim taraftaki gruplar arasında güçlü bir etkileşim yoktur. Biz yapılan çok çalışmaların olduğunu farkındayız ama bizim yaptığımız çalışma ve Mark grubunun çalışması, yüksek odaklıdır. Çoğu zaman bu çalışmalar birbirinin kademeleridir. Çoğu zaman, aynı temel enerji prensipleri kullanılır ama birbirinden tamamen farklı gruplarla çalışılır. Senin birlikte çalıştığın bu grup, gerçekten küçük bir gruptur ve bu insan grubunu biraz zorlu bir değişimden geçirmeye yardımcı olmak gibi özel bir misyonları ya da amaçları vardır. Bu grubun sağlıklı etkisini görüyoruz ve onun farkındayız. Ancak, her hangi, belli bir grup hakkında da güçlü yorumlarda bulunmamayı seçiyoruz, ama bil ki, her biri kendine has bir amaca hizmet etmektedir.

SORU (aynı kişi): Ben neden her ikisine de, hem Crimson Circle’e, hem de Mark’a çekiliyorum?

TOBIAS: Sen geçmişte her iki insan grubuyla da ilişki içindeydin ve Mark grubunda denge unsuru olarak, senin enerjine özellikle gereksinim vardır. Bir çeşit birleşme için, senin orada olman önemlidir. Öte yandan, Crimson Circle ile olan ilişkin, aile olduğu içindir. Mark grubuyla olan çalışmanın, kendi programının bir uzantısı olduğunu söyleyebilirsin.

SORU: Tobias, burada olduğun için çok teşekkür ederim. Bu muhteşem sevgi enerjisini açtığın için teşekkür ederim. Benim sorum, gerçekleştirmek üzere geldiğim kontratımı uygulamakla ilgili. Eminim, başkaları da bu düşünceye sahiptir. Bu altı haftalık dönemden geçtikten sonra, benimle aynı titreşime sahip olan şeylerden beni alıkoyan bazı kısıtlamalar daha mı az olacak? Bu eski enerjileri bırakabilecek miyim, böylelikle yol, ilerlemek için daha berrak görünecek mi?

TOBIAS: Bir anlamda “evet”. Senin dediğin gibi, kısıtlamaların kaldırılmış olmasına çok şaşıracaksın. Bu gerçekten perdenin incelmesidir. Uyumlanmak üzere perdenin çeşitli düzeylerinden geçmek senin yeteneğindir. Ama burada olan ve bunu okuyan herkesin dikkatini çekmek isterizki, yaşamınızda göreceğiniz değişimler, bugün burada otururken, olmasını beklediğiniz şeyler olmayabilir. Bunlar çok farklı şeyler olacaktır. Bu gecenin meseline devam edecek olursak, çoğu insan, eski evinde sadece büyük bir şekil değişimi bekliyor, ama bu uygun değildir. Bu, şimdiye kadar inşa edildiğini gördüğünüz hiç bir eve benzemeyen, yeni bir evdir. Gelecek ay, bu eve yerleşmenizi kutlamak üzere geri geleceğimize değinmiştik biraz önce. Bu, yeni enerjiye sizi alıştırmak içindir. Sonra Haziran’da, yeni araçlarınızın ilk bölümüne alışmanız için, evi gezmek üzere geri geleceğiz. Sonra Ağustos’ta gerçek çalışma başlayacaktır, ama dediğimiz gibi, bu sizin olacağını düşündüğünüz şey olmayabilir. Gerçekleştirilen çok çalışma vardır. Olmakta olan çok değişim vardır. Bu, sizin üzerinde çalışacağınız muhteşem ama çok da farklı bir enerji olacaktır.

SORU: Tobias, biz değişimden geçtikten sonra, bir daha geri gelmek zorunda kalmadan, yeni bir kontrat yaratabileceğiz diye anlıyorum. Bu doğru mu?

TOBIAS: Siz niyetleriniz ve duyulmuş olan dualarınız kanalıyla, bir anlamda yeni kontratınızı yaratmış durumdasınız. Siz kendinize yeni bir yön yarattınız. Bir an geri çekilip de benim bakış açımdan bakarsanız, ister ilişkilerdeki, ister gerçeğin, ister içsel güvenin zorlukları olsun, şu anda içinden geçmekte olduğunuz büyük zorlukları (meydan okumaları) görürsünüz. Sizi bu aralar etkileyen şeyler, gelecekte başkalarına öğreteceğiniz şeylerdir. Sizin kontratınız bu olacaktır. Şu anda her şeyin neden bu kadar zor olduğunu zannediyorsunuz? Çünkü siz bu enerjinin şimdi en meydan okuyucu bölümlerinden geçiyorsunuz. İlişkileriyle şimdi zorluk yaşayan kişiler, diğerlerine yeni ilişki tipini (çeşidini) öğretecektir. Gerçekle ilgili sorunlarla yüzleşenler, diğerlerine Ruh’un basit, saf gerçeğini öğretecektir. Şimdi içinden geçtiğiniz sorunlara bir bakın. Gelecekte kendiniz için kaleme aldığınız kontrat budur.

SORU: Tobias, bizimle burada olduğun için teşekkür ederim. Benim kişisel bir sorum var, ama başkalarını da ilgilendirebilir. Benden bir gruba, şifa ve enerji çalışması hakkında konuşmam istendi. Bu grup, kadınlardan oluşan belli bir grup ve kendilerini Nasıralı, Lüteryan, Hıristiyan ve Metodist olarak adlandırıyorlar. Benim sorum, onları incitmeden ve beni de aşağılamalarına izin vermeden, enerji çalışması ve kendilerini şifalandırma hakkında nasıl konuşacağımdır. Rastlantısal olarak bu programa verilen başlık şu, “Şifayı Tanrı gerçekleştirir ve parayı doktor alır”.

TOBIAS: Bu gerçekten, eski enerjiyle yeninin ilginç bir çalışması olacaktır. En iyisi dostum, sadece kendi gerçeğini konuşmaktır. Işık işçileri arasında, inançlarını savunmak zorundaymışlar gibi komik bir eğilim var. Savunma duygusu yüzünden, başkalarıyla çalışırken bir enerji engeli oluşturuyorlar. Bu da diğerleri tarafından hissediliyor. Bir şeyin tam da doğru olmadığını (yerine oturmadığını) hissediyorlar. Senin bu gruba söyleyeceğin şey dostum, onların belki zihinlerinde değil ama yüreklerinde yankılanacaktır. Bu yine, onlarla sözsüz düzeyde çalışmak açısından iyi bir örnektir. Bu senin uygulamanın ve kendi yeni Tanrısallığınla çalışmanın bir parçasıdır. Kendini savunmak üzere, söylemen gereken sözcükler yoktur. Sen buna sevgi ve gerçek içinde girersen, onlar anlayacaktır. Belki sen orayı terk ettiğinde, bu ne hakkında konuştu diye sorgulayacaklardır. Onlar yüreklerinde anlayacaklardır. Burada olan herkes için bu tip fırsatlar, yeni enerjiyle çalışmak, sadece gerçeğinizle orada bulunmak açısından, mükemmel örneklerdir. Zihninizi değil, tek olan çakranızı, “tüm”ünüzü kullanın. O zaman durumların, geçmişte deneyimlediklerinizden çok farklı olacağını göreceksiniz. Buradakilerin çoğu çok, birçok yaşamdır bu yolda. Buradakilerin çoğu, Gerçeğin arayışı içindeydi. Buradakilerin çoğu, organize dinleri reddetti. Ve buradakilerin çoğu, organize dinleri organize edenler oldu. (kahkahalar) Başkaları tarafından reddedilmeye alışıktınız. Kendi aileniz ve arkadaşlarınız tarafından eksantrik (garip) olarak görüldünüz. Ama bunun kalbinde, sizin Gerçeğe olan niyetiniz, Tanrısallığa olan niyetiniz yatıyor. Şimdi siz o noktadasınız. Dünya ve toplu bilinç, bunun uygun olduğu bir zamandadır. Sadece kendi Gerçeğinde ol, ve çevrendeki diğer insanların değiştiğini göreceksin.

SORU: Ben geçenlerde belli bir geçmiş yaşamımın peşine düşüp, onunla ilgili bilgi edinmeye yönlendirildim. Bu büyüleyici bir şeydi. Bu bana has bir şey miydi, yoksa bu süreç içinde herkes bundan geçecek mi diye merak ediyordum?

TOBIAS: Burada bazı durumlar varki, geçmiş yaşamları araştırmak, kendi sürecinizin önemli bir parçası olabilir. Ama çoğu kişi için, eski kitapları raflarda bırakmak zamanı olduğunu söylüyoruz. Bir ay önceki toplantımızda, hala var olan, ama Dünyada kapana kısılmış olan, geçmiş yaşamlarınızın enerji kalıntılarını bırakmakla ilgili konuşmuştuk. Onlarla, ölüleri mezarından yaşama, deyim yerindeyse, yargılama gününe geri getirmek konusunda çalışmıştık. Çoğu kişi için bu zamanda geçmiş yaşamlara gitmek uygun değildir; ancak, ilerlemeni zorlaştıran belli blokajlar (engeller) varsa, özellikle bu geçmiş yaşamlara gitmek için sana yol gösterilecektir. Oraya gitmek için sana yol gösterildiyse dostum, o zaman bu çalışmaya devam et.

SORU: Eğer istemiyorsan, bu soruya yanıt vermek zorunda değilsin tabi. Bu, konu dışı olabilir. Ama ben çok uzun zamandır, Mısır piramitlerini kimin yaptığını merak ediyordum.

TOBIAS: Onlar, hmm…..Mısırlılardı. (coşkulu kahkahalar) Orada kullanılan ve geri getirilmeyen ilginç bir teknoloji vardı. O zamanlar, “büyütülmüş” enerjinin kullanımı vardı. Sizin, zihnin kontrol edilmesi olarak tanımlayacağınız şeyi büyük bir ustalıkla gerçekleştiren rahipler vardı, ve onlar büyük insan gruplarını biraraya getirerek, düşünceyi belli alanlarda yoğunlaştırırdı. Sonra bu düşünceler, insan grupları tarafından, bir dizi kristal enerji ağından geçirilerek, başka bir insan grubuna iletilirdi ve onlar da taşları gerçekten kaldırırdı. Onlar içlerinde büyük, çok büyük bir güç bulurlardı. Dediğimiz gibi, bu, bir insan grubundan, diğerine giden “büyütülmüş” enerjiydi. Bu tip bir enerji çalışması hala elde edilebilinir haldedir. Onu ortaya çıkartmak çok araştırma gerektirecektir. Ama dediğimiz gibi, bütün bunlar eski enerji araçlarıdır. Yeni enerjinizde, yaratmak çok farklı ve eskisine göre de çok daha kolay olacaktır. Yani senin soruna yanıtımız, piramitleri inşa edenler, ilim ve bilgeliğe sahip, o zamanın rahipleri aracılığıyla, o zamanda ve o topraklarda yaşayan insanlardı.

SORU: Geçtiğimiz Ekim’de, merkezime odaklanmaya çalışırken, o merkezin içsel bir şekilde yer değiştirdiğini farkettim. Bu şimdi yerleşti mi, yoksa ben biraz daha yer değiştirmesini beklemeli miyim? Benzer dönüşümler farkeden diğer insan ne alemde?

TOBIAS: Bu mükemmel bir soru. Daha birçok dönüşümler olmaya devam edecektir. Daha önce de söylediğimiz gibi, yanıtları bulmaya alışık olduğun yerler, kim olduğunu bulmak amacıyla gittiğin yerler değişmektedir ve değişmeye de devam edecektir. Eski yerlere gittiğinde, eski bilince gittiğinde, boşuna uğraştığını göreceksin. Bir duvara çarpmış gibi hissedeceksin. O, değişmeye ve dönüşmeye devam edecektir. Biz bu grupla ve internetiniz kanalıyla bağlı olanlarla özel olarak çalışacağız. Ağustos ayınızda başlayarak, sizin merkez olarak tanımladığınız yeri tekrar nasıl bulacağınız konusunda sizinle özel olarak çalışacağız.

SORU: Tobias, sorularımızda bize yardımcı olduğun için teşekkür ederim. Ben, adı Beyaz Tüyler (White Feathers) olan ruhsal bir rehberle çalışıyorum. Bana ışıktan bir ilaç armağanı verildi. Ben, bu armağanı alabilmek için bedenimle nasıl ilgilenmem gerektiğini ve bu armağanı nasıl kullanacağımı bilmek istiyorum.

TOBIAS: Beyaz Tüyler, bunu doğrudan ona sormanı istiyor.

SORU (aynı kişi): Bunu denedim ama sanki Beyaz Tüyler’le çalışmama izin vermeyen bir engel var gibi.

TOBIAS: Bunu çok ciddi söylüyoruz dostum, bu bilgiyi almak üzere kendini açman, kendi kendine meydan okumanın bir parçasıdır. Bu rehber (Beyaz Tüyler) gerçekten çok iyi tanıdığın bir varlıktır. O senin, varlığının içine dönmeni istiyor. İkiniz arasındaki bağlantı duruyor. Buradaki dersin bir parçası……bize, tüm bunların arkasında bir şakanın yattığını söylüyor…..senin onunla doğrudan çalışmandır. Biz bunun arkasında yatan dersi ya da mizahı açıklamayı seçmiyoruz, ama gelecek toplantılarda bunu bizimle paylaşmanı rica ediyoruz. Biz tüm ciddiyetimizle diyoruz ki, bu mükemmel bir soruydu. Beyaz Tüyler seninle çalışmaya ve bunu doğrudan duymanı sağlamaya çalışıyordu. Buradaki her biriniz ve hepiniz için de, içinizden çalışmaya başlamınız iyi olacaktır. Rehberlerinizden yanıtlar beklediğinizde, onların orada olmadığını göreceksiniz. Onlar evde değildir. Şimdi sizden istenilen, size meydan okuyan şey, sürekli olarak içinize dönmenizdir. Bu, bazen acı çekmenizin, ve zorlanmanızın ve sinirli hissetmenizin nedenlerinden biridir. Geçmişte, kararı rehberlerinize bırakıp, soru yönelttiğiniz zamanlar vardı. Onlar şimdi eski evi terk ettiler. Onlar, yanıtları kendi içinizde bulabilmeniz için sizi terk ettiler. Siz o yeri bulana kadar, yeninin içinde çalışmaya başlayacağınız o merkezi bulana kadar, bu size meydan okumaya devam edecektir. Burada olan herkes için bu en büyük meydan okumalardan biri olacaktır.

SORU: Tobias, ben Malchizadek şifa metotları hakkında sormak istiyorum.

TOBIAS: Malchizadek’in yaptığı çalışma için büyük onur vardır, büyük onur, çünkü aileden olan çok, birçok kişinin bu noktaya gelmesini sağlamıştır. Bütün eski sistemlerin çok iyi şeyler getirdiğini söylemiştik. Bunlar sizi bu yere getirdiler, ama dostlarım, her biriniz, yeni kitapları yazacak olan kişilersiniz. Sizden şimdi yavaşça ve sevgiyle eski kitapları bırakmanızı rica ediyoruz. Onlar sizi bu yere getirdi. Onlar size iyi yol gösterdi. Eğer onları kullanmaya devam edecek olursanız, boşa çaba harcadığınızı (sinirlendiğinizi) göreceksiniz. Ruh’a kızacaksınız. Enerjinin yatay ve uygun olmadığını göreceksiniz. İlerlemek zamanıdır. Yeni enerjiye geçmek zamanıdır. Her biriniz için yanıtların geleceği tek bir yer vardır. Başka sistemlere bakmanız gerekmeyecektir. Belli vitaminler almanıza ya da belli dietler uygulamanıza gerek kalmayacaktır. Öğrenmeniz gereken belli kitaplar ya da yapmanız gereken belli ayinler (ibadetler) yoktur. Şimdi tek bir şeye bakmanız, içinize dönmeniz için, size Gerçek Benliğiniz tarafından, içinizdeki Altın Melekten çağrıda bulunuluyor. Büyük bir Üstat, her şeyin içerden geldiğini, Tanrı Ruhunun, Babanın, Ananın içerde olduğunu söylemişti. O, her birinizin içindedir. Şimdi, onu ortaya çıkartmak zamanıdır. Biz sizi buraya getiren kitapları ve sistemleri reddetmenizi istemiyoruz. Biz sadece onları kitaplığınıza geri koymanızı ve yeni enerjide yürümeye başlamınızı rica ediyoruz, ondan sonra, öğrendiklerinizle, dediğimiz gibi, yeni kitapları yazacak olan sizler olacaksınız.

Sevgili dostlar, bu zamanda birçok zorluklardan geçtiğinizi biliyoruz. Dostumuz Cauldra’nın yakındığı gibi…..tüm eski enerji yöntemleri, tüm olduğunu düşündüğü şeyler, kemiklerinden sıyrılıyormuş, kopartılarak alınıyormuş gibi hissettiğini söylemişti. Burada olanların çoğunun böyle hissettiğini anlıyoruz. Bu, bir anlamda, tam da olmakta olan şeydir. Artık uygun olmayan bütün bu enerji kalıpları, onları bırakmazsanız, sizden kopartılarak alınıyor. Onları bırakmaya niyet etseniz bile, bazen yapışıyorlar; bazen tutunmaya devam etmek istiyorlar. Tüm uygunluğu içinde yeni enerji, onların kopartılıp alınmasına neden oluyor. Bu sadece kişisel olarak size olmayacaktır, bu küresel bilinç düzeyinde olmaktadır. Tekrarlıyoruz, Aralık sonlarındaki açıklamalarımız sırasında söylediğimiz gibi, manşetlerinize bakın. Neler olduğunu görün. Büyük sallantıların inip çıktığını izleyin. Altüst oluşu izleyin. Hepsi çevrenizde olmaktadır.

En derin düzeylerden başlayarak bu (çalkantılardan) geçen sizlersiniz. Bu, yeni spiritüel enerjinin sınıfıdır. Burası, yeni enerjiyi tartışacağımız ve öğreneceğimiz yerdir. Sizin zamanınızla birkaç ay içinde, yeni enerjiyle özel olarak çalışmaya başlayacağız. Bu geçtiğimiz birkaç ay boyunca, olmakta olan enerji olaylarından konuştuk. Sizin zamanınızla birkaç aya kadar, burada yeni araçlarla çalışmaya başlayacağız. Bu arada, yalnız sürecin kendisiyle sabırlı olmanızı değil, aynı zamanda sürece güvenmenizi ve kim olduğunuza güvenmenizi rica ediyoruz.

Ve öyledir, sevgili dostlar.

Geoffrey Hoppe, Tobias’a kanallık etmektedir. P.O.Box 7392, Golden, CO, 80403, E-mail: Cauldre@aol.com

Crimson Circle her ay, sevgi, bilgi ve kahkaha paylaşmak üzere Denver, Colorado’da toplanmaktadır. Crimson Circle hakkında daha fazla bilgi için Michele Machale’e e-mail çekebilirsiniz, Mmachale@aol.com

Uzun saatler süren Tobias teybini yazıya döken Dr.Mindy Reynolds’a sevgisi ve sabrı için özel teşekkürler.

Bu metni lütfen basılı veya elektronik olarak, ticari amaçlı olmaksızın parasız dağıtın.

Daha fazla bilgi için Crimson Circle’in sitesini ziyaret edin; www.crimsoncircle.com

Crimson Circle’deki herkese özel teşekkürler, Lee Carroll, Jan Tober, Kryon, Dr.Melanie Wolf, Tobias ve Ruh’un sevgisine.

Telif hakkı, Y2000 Geoffrey A.Hoppe, Golden, CO USA. Tüm haklar mahfuzdur.

Leave a Reply