HİÇ-Birşey Yapma

Crimson Circle’de (Kırmızı Çember’de) sunuldu

Ve öyledir dostlarım, burada aile olarak toplanıyoruz. Bu gece, Kırmızının Çemberinde biraraya geliyoruz. Şimdi, bu odadaki enerjiyi sizinle birlikte dengelerken, ben, Tobias, dostumuz Cauldre (Geoffrey Hoppe’a, Tobias tarafından verilen ad) kanalıyla konuşacağım. Burada insan ve Ruh ile birlikte yarattığımız şey, kutsal bir enerjidir, kutsanmış bir enerji. Bu “yeni zamanlarınızın” enerjisidir. Buradaki toplantıya biz gerçekten “dünyanın yeni spiritüel enerjisinin sınıfı” adını taktık. Çünkü sizler dostlarım, ancak geçtiğimiz birkaç ay içinde Dünyaya gelmeye başlayan yeni enerjilerle çalışmayı ve bunlara uyumlanmayı öğrenen kişilersiniz. Gerçekleştirdiğiniz çalışma öncülüktür. O farklıdır.

Yaptığınız çalışma değişimlerle ilgilidir. Ve siz zaman zaman, bazı günlerin neden bu kadar zor olduğuna hayret ediyorsunuz! Enerjilerin gel-gitlerini neden hissettiğinize hayret ediyorsunuz. Bu, bu yeni enerjilerle çalışan ilk kişiler olmanızdan dolayıdır. Bu Crimson Council’ın (Kırmızı Meclisin) rolüdür – perdenin bu tarafında olan bizlerin – bu yeni enerjiyle çalışan sizler ve gezegendeki diğer insanlarla çalışmasıdır.

Ve daha önce söylediğimiz gibi, siz insan benliğinize, Gerçek Benliğinizi bütünlemeyi öğrendikçe -uyanmakta olan Gerçek Benliğinizi -, ve enerjilerin farkları ve değişimlerini anlama işlemlerinden geçtikçe, bugün burada oturan her biriniz ve bu yazıları okuyan her biriniz…..tünelden (yükselmek) geçmek için diğer insanların ve bu Dünyanın gereksinim duyduğu öğretmenler olacaksınız. Sizin bir öğretmen olmanız sizi şaşırtmamalı. Bunu kaç zamandır biliyorsunuz. Yolculuğunuz sırasında, başkalarına öğretmenlik yapacağınız bir zamanın geleceğini biliyordunuz.

Bu, dostlarım, bu Dünyanın yeni spiritüel enerjisinin sınıfıdır.

Buna benzer daha önceki toplantılarımızda da yaptığımız gibi, size çelişkili, ya da belki şaşırtıcı gelebilecek şeyler hakkında konuşacağız. Çoğunu zaten sezgisel olarak algılıyorsunuz. Sizinle bu şeyler hakkında konuşacağız. Nelerin olup bittiğini ve ne yapmanız gerektiğini anlamanız amacıyla, sizinle deneyimlerinizi paylaşacağız. Bu gece bununla ilgili söyleyeceğimiz çok şey var.

Ama şimdi dostlarım, çevrenizdeki enerjiyi, bu odadaki enerjiyi (ve bu sözleri okurkenki enerjiyi) fark etmenizi rica ediyoruz. Şu anda çevrenizde oluşan değişimleri fark edin. Çünkü siz yüreğinizi açtıkça, bir (tek olan) çakranızı açtıkça, varlığınızı açtıkça, Ruh’un ve Gerçek Benliğinizin enerjisinin bu alana girmesine izin veriyorsunuz. Enerjiler, bu gece buraya gelen bütün varlıklar tarafından uyumlanıyor ve dengeleniyor. Ve burada bize katılan çok varlık var! Ruh’un, meleklerin, sizden önce yolu katedenlerin varlığını hissedin, sadece hissedin. Bu gece size verilen sevgiyi hissedin. Burada söylenen sözcükler değildir önemli olan. Buraya giren enerjidir önemli olan. Bu sözleri ister duyuyor, ister okuyor olun, bu yeni kutsal alanı, bu yeni boyutu yaratmayı, her biriniz tamamlıyorsunuz.

Şimdi, bu gece gelen çok, birçok varlık var. Onlar her birinize Kırmızı Çember’de katılıyor. Burada yaptığınız çalışma, bu yaşamınızdaki günleriniz boyunca yaptığınız çalışma o kadar önemliydiki, son derece önemliydi. Bu sadece sizinle ilgili değildi. Eğer yüklerinizin neden bu denli zor ve bu kadar ağır olduğunu, ve değişimi etkilemenin neden bu kadar zaman aldığını merak ediyorsanız….dostlarım, bunlar sadece sizinle ilgili değildir. Siz geçmiş yaşamların yüklerini taşıyorsunuz, sadece Dünya üzerindeki değil, daha birçok başka yerdeki geçmiş yaşamlarınkini de. Buradaki her biriniz, bunu okuyan her biriniz, daha önce sözünü ettiğimiz tünelden, “ikinci yaratılış” dediğimiz şeye götüren tünelden ilk geçecek olan kişilersiniz. Bu olay, şimdiye kadar bildiklerinizden çok daha karmaşıktır. Ve siz, yaptığınız çalışmayı, gerçekleştirdiğiniz çalışmanın önemini, perdenin bizim tarafından görebilseydiniz, siz de huşu ve hayranlık içinde olurdunuz. Sizin de gözlerinizden yaşlar akardı, bizden aktığı gibi.

Şimdi, bu gecenin açıklamalarına devam etmeden önce izninizle – ve sadece sizin izninizle- perdenin bizim tarafından burada olan bütün varlıkların, sizi onurlandırmak, size dokunmak, sizi kucaklamak üzere öne çıkmasını rica ediyoruz. Ve öyleyse eğer, varlığınızdan verin izni. Enerji birleşmesinin sonlanması için, bu zamanda içeri gireceğiz. Dostumuz Cauldre’dan bir an sessiz olmasını rica ediyoruz.

(insan ve spiritüel enerjinin birleşmesi sırasında sessizlik)

Şimdi, mesajların başından beri Kırmızı Meclisin konusu, değişim olmuştur. Ve bugün de, değişim hakkındaki açıklamalarımız gerçekten çok uygun olacaktır. Daha önceki oturumlarımızda da söylediğimiz gibi, geçtiğiniz aylarda Dünyanız enerjisinde, 13 Aralık 1999 tarihinde olan ölçüm ve iki bilince geçişle başlayan, muazzam bir değişim oldu. Bizim “içinizdeki tohumun filizlenmesi” diyeceğimiz bir olay oldu. Bu, her birinizde olan ve yakın zamana kadar sakladığınız Mesih Bilincidir. Ama şimdi, bu Mesih tohumunun her birinizde ortaya çıkma zamanıdır. Yaşamınızda birçok değişim var, ve belki de geçtiğiniz bir kaç ay içinde, bunların etkisini çeşitli şekillerde yaşamınızda hissettiniz. Herhalde, Kryon’un dediği gibi “her şey, her zaman göründüğü gibi değildir” sonucuna geldiniz. Herhalde, kullanmaya çalıştığınız araçların, artık bir işe yaramadığı sonucuna geldiniz.

Bu gece burada olanların ve bunu okuyanların enerji alanlarında, bir duvara çarptığını görüyoruz. Bir gerilim noktasına geldiniz. Çevrenizdeki şeylerin neden öyle olduğunu anlamıyorsunuz. Bir gün dünyanın tepesindeymiş gibi hissederken, ertesi gün neden uçurumun dibindeymiş gibi hissettiğinizi merak ediyorsunuz. Her gün Ruh’a sizi bundan kurtarması için dua ettiğiniz halde, süregelen depresyonun neden olduğunu merak ediyorsunuz. Neden mücadelelerin olduğunu, başka insanlarla birlikte olmanın, onlara odaklanmanın, hatta söylediklerini duymanın neden zor olduğunu…….neden yalnızmışınız gibi hissetiğinizi merak ediyorsunuz. Burada olan ve bunu okuyan hepinizden aynı duayı duyuyoruz; “Ruh, rehberler ve melekler, ilerlemek için bugün ve her gün yapmam gereken nedir? Bana amacımı göster. Bana burada olmamın nedenini göster.”

Dostlarım, bu gece biz bir konu hakkında konuşmak istiyoruz, ve sizin bununla ilgili biraz düşünmenizi istiyoruz. “Yapmam gereken nedir…” diye sorduğunuzda, yaşamınızın bilinmeyen eksik parçalarını tamamlamaya çalıştığınızda, farklı şeylere tutunup, onları denediğinizde, size şunu söylemek üzere buradayız – Dünyanın yeni spiritüel enerjisinin sınıfı – bu zamanda yapmanız gereken tek bir şey var, ve bu da…

HİÇ-birşey’dir!

Bu zamanda yapmanız gereken “HİÇ-birşey” yok. Bu belki de şimdiye kadar yaşamınızda ya da geçmiş yaşamlarınızda yaptığınız her şeye ters gibi geliyordur. Ama dostlarım, enerji farklıdır. Siz şimdi, geçmişe göre farklı dinamikler ve farklı enerji mimarisiyle çalışıyorsunuz.

Şimdi, biz size yapmanız gereken “HİÇ-birşey” yok dediğimizde, kesinlikle koltuğunuzda oturup da televizyonunuzdaki dramları seyredin demiyoruz. Bu sizinle birlikte araştıracağımız ilginç bir kavramdır. Ama bizi izlemenizi istiyoruz. Daha önce, bu noktaya kadar içinizde taşıdığınız ama filizlenmemiş Mesih tohumuna değindik. Bu tohum şimdi ortaya çıkmaktadır. O şimdi filizlenmektedir. O kendine ait bir yaşam edinmeye başlıyor.

Kendinizi (insanı) bu yaşamda bir çiftçi olarak imgeleyin. Tarlaları sürdünüz. Toprak Anaya, tohumun gelişebilmesi için gübre verdiniz. Tarlanızı yabancı otlardan temizlediniz. Haşarat ve kemirgenlerden, tarlanızı rahat bırakmalarını istediniz. Ona çok iyi baktınız. Gece gündüz çalıştınız. Acı çektiniz ve mücadele ettiniz…Ruhunuzun şevkatli çiftçileri, sizler. Ama şimdi, Mesih tohumunun filizlendiği ve büyümeye başladığı zaman geldi. Ve hazırlık olarak yaptığınız bütün çalışmalar şimdi oyun alanınıza giriyor.

Şimdi dostlarım, yapmanız gereken “HİÇ-birşey” yok. Siz çalışmayı bu yaşamınızda ve tüm geçmiş yaşamlarınızda yaptınız. Siz bakımı ve yönlenmeyi gerçekleştirdiniz. Şimdi, yaşamınıza giren Mesih enerjisinin görkemiyle tarlanızda durmak zamanıdır. Şimdi, Ruh’un elini tutmak ve bu kutsal ve olağanüstü yeni enerjinin ortaya çıkışını seyretmek zamanıdır.

Dostlarım, eğer bu yeni enerjiyi olduğunu “düşündüğünüz” şey haline getirmeye çalışırsanız, bu sizin sadece kafanızı karıştıracaktır. Bu sizi geri tutacaktır. İçinizdeki Mesih tohumunun gelişmesini etkilemeyecektir, ama sizin, insanın, gerilmesine ve öfkelenmesine neden olacaktır. Yere, dizlerinizin üstüne çöküp, yine, ne bilmeniz gerektiğini Ruh’a ağlayarak sormanıza neden olacaktır. Ve siz yine “HİÇ-birşey” yanıtını alacaksınız. Bu zamanda “HİÇ-birşey” yapmayın. Sadece bir neşe alanında olun. Sadece yaşamınızda, çevrenizde olan olaylara bakmaya başlayın. Gözlemleyen olun. Çevrenizde olan kişilerin bütün değişim ve dönüşümlerini görmeye başlayın. Şeylerin yaşamınıza nasıl farklı girdiğini görmeye başlayın. Sakin olun dostlarım. Yeni enerjilerin ortaya çıkmasına izin verin. Tarlalarınızda – ruhunuzun tarlasında – binlerce yıl çalıştınız. Dışarı çıkıp da, tarlaları yeniden sürmek ve sulamak ve gübre vermek güdüsüne kulak asmamak zor olacak, çok zor olacak. Siz, olayları kontrol eden kişi olma arzusunu, bu eski arzuyu hissedeceksiniz.

Şimdi olmakta olan olay – Mesih tohumunun kendiliğinden büyümesi – kutsanmış bir olaydır. Siz bu olayın tamamlayıcı bir parçasısınız, ama şimdi, oturup geriye yaslanmak ve doğal sürecin olmasına izin vermek, “HİÇ-birşey” yapmamak zamanıdır. Bu size zor gelecek. Her birinizin içindeki endişeyi görebiliyoruz. Olayın içine atlamanız gerektiğini hissedeceksiniz. Değişimi etkilemeniz gerektiğini hissedeceksiniz. Neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair ayırd edici ve yargılayıcı eski enerji kalıplarının çekimini hissedeceksiniz. Ama dostlarım, bu zamanı değildir. Bu, eski enerjidir.

Sizler, burada oturan ve bunu okuyan her biriniz yeni enerjiye giriyorsunuz. Onun için, bu zamanda buradasınız. Bu, hiç eski enerji gibi değildir. Eski insan zihninin düşleyebileceği bir şey gibi değildir. Bu yenidir. Bu güçlüdür. Siz bununla çalışmayı öğreneceksiniz. O size gelecektir. Bu yeni enerji, gereksinim duyacağınız her şey için orada olacaktır. Dostlarım, bu yeni enerji nedir…bu bizim Gerçek Benliğiniz, Mesih Benliğiniz dediğimiz şeydir. O yaşamınızda ortaya çıkmak istiyor, ama siz başınızı öne eğmiş, toprağı sürerken, çapalarken ve gübrelerken ve sularken ve dua ederken, o bunu yapamaz. Dostlarım, bu olağanüstü bir enerjidir. O size rağmen büyümektedir. Bu zamanda “HİÇ-birşey” yapmayın. Sadece var olun ve olmakta olan tüm şeyleri gözlemleyin ve neşelenin.

Şimdi, siz gevşemeyi ve gerçekten güvenmeyi, yaşamınızda bir kere olsun Ruh’a, altın meleğinize gerçekten güvenmeyi öğrendikçe….savunmanızı bıraktığınızda…..her şeyi kendi oluşuna bıraktığınızda……çevrenizde hiç beklemediğiniz şeyler olabilir. Yaşamınızdaki şeylerin karmaşa (kaos) içindeymiş gibi görünebileceği bir dönem, kısa bir dönem olabilir. O zaman siz “Tobias ne yaptın? Sen bana “HİÇ-birşey” yapma dedin ve her şey karmakarışık oldu” diyeceksiniz. Olayların içine atlayıp, yine kontrol etmek eğilimi olacaktır. Ama dostlarım, bu çok önemli zamanda olmakta olan, uyumlamaların yapıldığıdır. Uyumlamalar yapılıyor ve onların tümü uygundur. Ve Ruh’a güvenmek zamanıdır. Oh, ve bu gece konuşan kişi (Tekamül Meleği “The Evolution Angel” kitabının yazarı Dr.Michael Abrams) evinin yandığından ve arabasının çalışmadığından ve işinin elinden alınmasından konuştu. Ruh’a ağladığı zamanı hatırlıyor musunuz? Hatta Ruh’a küfür bile etti. Ama dostlarım, o zaman için bu olanlar ona uygundu.

Yaşamınızdaki olayların değişimini izleyin ve olağanüstü bir dengenin oluşmasını izleyin, yeni bir farkındalığın oluşmasını ve varlığınıza yeni bir gücün gelişini izleyin. Çünkü muhteşem biri var…muhteşem biri, sizin ışığınızda olmak isteyen, sizinle bütünleşmek isteyen. O sizin Gerçek Benliğinizdir, sizin Mesih bilincinizdir. Söylediğimiz gibi, şimdiki insan zihninizle, hatta bugün buraya getirdiğiniz insan bilincinizle bile, dönüştüğünüz kutsal insanın içerdiği sevginin derinliğini ve farkındalığın derinliğini ve yaratıcılığın derinliğini düşünebilmenize imkan yok. Eski insan için bırakmak, izin vermek ve “HİÇ-birşey” yapmamak zamanıdır.

Aynı fikirde olmayan kişiler olacak, ama (söylediğimiz gibi) kristallerinizi bırakmak….eski kitaplarınızı bırakmak….sarkaçlarınızı bırakmak…..eski enerjide size hizmet etmiş ve sizi bu noktaya getirmiş tüm kutsanmış araçlarınızı bırakmak zamanıdır. Bunların şimdi işe yaramadığını göreceksiniz, ve aslında bunu farkına varmaya başlıyorsunuz. Kristalinize gittiğinizde, onda daha önce var olan titreşimin artık olmadığını hissediyorsunuz. Bu, siz yanlış bir şey yaptığınız için değildir. Kristalle artık eskiden olduğu gibi iletişim kurmuyorsunuz. Çünkü o gücün dengesine artık ihtiyaç yoktur. Eğer gerçekten dinlerseniz…….kristal size kendi gücünüzü sahiplenmenizi söylemektedir!

Kartlarınızı ve haritalarınızı açtığınızda, bunların farklı olduğunu göreceksiniz. Biz bu araçların yeni enerjide uygun olmadığını söylemiyoruz, ama biz size bu araçların farklı olduğunu anlayacağınızı söylüyoruz. Onlara baktığınızda ve önceden algıladığınız tepkileri almadığınızda, bu, onları kaybettiğinizden ya da Ruh’a bağlı olmadığınızdan değildir. Bu, yeni enerjinin, yaşamınızdaki her şeyi değiştirdiğindendir. Daha önceleri güvendiğiniz her şey değişmektedir. Çevrenizdeki insanlar bile değişmektedir. İşleriniz değişmektedir. Her şey uygundur.

Eski enerjideki insanın bunlara tepkisi, içine girip, setler oluşturmak ve başınızı eğmek ve duvara çarpmak ve bu problemlerle bilek güreşi yapmak olacaktı. Burada konuştuğumuz, bu sözcüklerle tanımladığımız yeni enerji dostlarım, bu zamanda –“HİÇ-birşey” yapmamaktır. Yapılacak “HİÇ-birşey” yoktur.

Şimdi, bu “HİÇ-birşey” yapmamak sonsuza kadar devam etmeyecektir. Bu oldukça kısa bir zaman dilimi için geçerlidir, ama sizin zannettiğinizden daha uzun bir süre için. Bu sessizlik zamanı, bu bırakma zamanı dostlarım……bundan sonra gelecek olan, yeni gücünüzü nasıl kullanacağınızın anlaşılmaya başlamasıdır, yeni gücünüzün nasıl kullanılacağının anlaşılması. Ama bu, şimdi düşünebileceğiniz şeylerden farklı olacaktır. Yeni gücünüz size konuşacaktır. Size yol gösterecektir. Sizi tamamlayan bir parça olacaktır. Sizin bununla mücadele etmenize gerek yoktur. O, size hizmet etmek için orada olacaktır. İşte “HİÇ-birşey” yapmamak döneminden sonra içine gireceğiniz şey budur. Ama bu oluşumun meydana gelebilmesi için, sessiz bir zihine ve izin veren bir zihine ve izin veren bir varlığa sahip olmak önemlidir. Onun için bu gece buraya getirdiğimiz önemli öğreti, “HİÇ-birşey” yapmamaktır.

Tekrarlıyoruz, eski enerji yöntemlerinize geri giderseniz, hatta iki ya da üç ay öncesine kadar kullandığınız yöntemlere, onların artık işe yaramadıklarını göreceksiniz. Paniğe kapılmayın dostlarım, geçtiğiniz süreçte şimdi olmakta olan budur. Değişimler vardır. Bu sizin olması için çalıştığınız şeyler, ve olmasını istediğiniz şeyler, ve onlar şimdi tüm çevrenizde meydana gelmektedir. Eski insanın elinde tuttuğu kontrolü şimdi bırakmak zamanıdır. Sizin deyiminizle bu biraz zor, biraz korkutucu olacak. Dostlarım, sadece bu geceki sözlerimizi hatırlayın – “HİÇ-birşey” yapmayın.

Sadece Ruh’a izin verin. Kendi işlerini görebilmeleri için, sadece Gerçek Benliğinize, Mesih Benliğinize izin verin.

Yeni enerjinin içeri girmeye başladığının ilk belirtileri, çevrenizdeki her şeyin bilincini anlamaya ve hissetmeye başlamanız olacaktır. Bu, bu işlemden geçmekte olduğunuzun ilk göstergesi olacaktır. Bu zihinsel (entellektüel) bir kavram olmayacaktır. Örneğin, siz bir kayanın, bir iskemlenin, bir böceğin size konuştuğunu algılayacaksınız. İletişim kurabilmek için zihninizde mücadele etmenize gerek kalmayacaktır. Bu size gelecek, ve bu olay olduğunda, siz, “HİÇ-birşey” yapmamak döneminden çıkıp, farkındalık ve yeni yaratma dönemine girmekte olduğunuzu bileceksiniz. Bilidiğiniz gibi, her şey bir bilinç içermektedir. Her şey birbirine bağlıdır. Siz bunu zihninizde biliyorsunuz, ama bunu görmeye ve hissetmeye başlayacaksınız. Artık, yapmanız gereken şey nedir, ya da bilmeniz gereken şey nedir diye sormanıza gerek kalmayacaktır. Artık, perdenin bizim tarafında olanlarla, hatta diğer insanlarla iletişim kurmak size baskı yapmayacaktır. Çevrenizdeki şeylerin nasıl sizinle konuşmaya başladığı sizi şaşırtacaktır.

Dostumuz Cauldre şimdi bizden bu işlemi biraz daha açmamızı istiyor, ama detaylara girmek için bir başka toplantıyı bekleyeceğiz. Dostlarım, bunun sizin için “HİÇ-birşey” yapmamak zamanı olduğunu lütfen anlayın; sadece çevrenizde olanların farkında olun. Uygun olan zamanda, ne yapacağınızı tam olarak bileceksiniz. Bu bir mücadele olmayacaktır. Bu bir baskı yaratmayacaktır. Temelde güçlü bir biliş olacaktır. Zihninizde hiç bir soru olmayacaktır. Bu biliş, bu anlayış, bizim “tek çakra” dediğimiz, varlığınızın yeni olan bu tek enerji merkezinden gelecek ve sorular olmayacaktır.

Ama bu arada “HİÇ-birşey” yapmayın.

(duraksama)

Şimdi, Kutsal Yazılarınızda, Dünyanızın Son Bulma Zamanında meydana gelecek bir olayla ilgili açıklamalar vardır. Bu olay, bugüne kadar çok kişiyi korkutmuştur. Bu olayı çevreleyen büyük korkular vardır. Biz bu gece bu konuyu konuşmayı seçiyoruz. Kutsal Yazılarınızda, bir gün İsa’nın geri döneceğinden –Mesih’in geri döneceğinden- ve bütün ölülerin, yargılanmak üzere ölümden uyanacağından söz edilmektedir. Dostlarım, bu bazılarınızda büyük acılara (ıstıraplara) neden olmuştur. Siz belki buna inanmak istememeyi seçtiniz, ama varlığınızın en içinde, bir yargı gününün olacağı korkusu vardı. Ve gerçekten de bu vardır. Ama bu, yazıldığı gibi ya da başkalarının size öğrettiği gibi bir şey değildir.

Devam etmeden önce, bir dakikanızı alacağız.

(Bu duraksama sırasında Tobias’dan derin duygu yüklü “sesler” gelir.)

Bu gece buraya gelen ve sizinle bu odada toplanan varlıklar (oturumun başında değindiğimiz gibi, perdenin öbür yanından varlıklar), sizden önce ölen, toprağa gömülmüş varlıklardır. Onlar, sizin deyiminizle, sizin geçmiş yaşamlarınızdır. Onlar, bugüne kadar Dünya üzerinde yaşamış, kendi ruhunuzun veçheleridir. Gerçekten dostlarım, onlar bugüne kadar tam olarak ilerleyemediler. Yazıların gerçekten geçerli olan bir bölümü var, bu varlıkların gömüldüğünü, ve yargı gününü beklediğini söyleyen bölüm. Yazıların, Mesih’in yargı için geri geleceğini söyleyen bölümünün bir parçası gerçekten geçerlidir. Tekrarlıyoruz, bu öğretilenlerden farklıdır. Geçtiğiniz yılın sonundaki enerji değişimleri ve Gerçek Benliğinizi – Mesih Benliğinizi – tutan kapıların açılmasıyla, Mesih ortaya çıkmıştır. Buna benzer diğer oturumlarda da söylediğimiz gibi, Mesih bilincinin kristal merdivenlerden (DNA’nız) inerek, sizinle birleşmek ve kaynaşmak üzere aşağıya gelmesinin gerçekleşeceği bir gün vardı. Ve şimdi, bu her birinizin içinde olmaktayken, Mesih bilinci DNA’larınızdan, sarmallardan, merdivenden ortaya çıkmaktayken, gömülmüş olan geçmiş yaşamlarınızın her bir veçhesi, “yargılanmak” üzere öne çıkmak istemektedir.

Sizi bu gece, izninizle, bir alıştırmadan, bir deneyimden geçirmek istiyoruz. Bu gerçekten bir deneyimdir. Bu sembolik bir seremonidir. Ama dostlarım, bu gerçekten her birinize olmakta olan ve olacak olan şeydir. Söylediğimiz gibi, buraya oturduğunuz (ya da okumaya başladığınız) andan itibaren, bu oda onlarca ve binlerce, onlarca ve binlerce varlıkla doldu. Bunun belki insanca boyutlarınız içinde anlaşılması zordur. Ama size bu zamanda farklı bir boyuttan konuştuğumuzu anlayın. Bu alan gerçekten dolabilir.

Bu yaşamda ve Şimdi’de var olan ruhunuzun veçheleri, birçok varlık sizi bekliyordu. Onlar, sizin kendinizi açmanızı, Mesih tohumunun filizlenip, ortaya çıkmasına izin vermenizi bekliyordu. Onlar, sizin deyiminizle, toprağa bağlıydı. Onlar, siz, bu yaşamdaki insan, burada oturan insan, içindeki Mesih’in Kaybolmuş Çocuğunu bulana kadar, Yuvaya tamamen dönemediler.

Şimdi kendinizi büyük bir kapı içinde imgeleyin….perde olan kapı içinde, Dünya ile Tüm Olan arasındaki kapı içinde. İşte buradasınız, bu yaşamın insan veçhesi, kapı içinde duruyorsunuz, İkinci Yaradılışın, yükselmenin tünelini yaratan ve bu tünelin içinden geçen insan veçheleri olarak (burada duruyorsunuz). Her geçmiş yaşamın, her bir varlığı şimdi serbest bırakılmak isteğiyle, enerjilerini eski Dünyadan Tüm Olan’a geçirmek isteğiyle, sırayla önünüzden geçiyor. Ve onların her biri, sizin, ruhunuzun, geçmişinizin veçheleri, önünüzden geçerken, gözlerinizin içine bakıyor ve yaptıkları şeyleri neden yaptıklarını anlamanızı istiyor, onları affetmenizi istiyor, merhametinizi istiyor, yargıdan bağışlanmak istiyor. Çünkü gerçekten dostlarım, bu sizin ve onların yargı günüdür. Onlar sırayla geçiyor, birbiri ardına. Onları berrak bir şekilde göremiyorsanız, fark etmez dostlarım. Onların enerjisi oradadır. Onların yüzlerini ayırd etmeniz ya da geçmiş yaşamlardan belli şeyleri görmeniz gerekmiyor. Sizin bu yaşamda gerçekleştirdiğiniz çalışmalar ve teslimiyet yüzünden onların enerjisi oradadır. Onlar şimdi, yazılarınızda denildiği gibi, ölümden kalkıyor, eski mezarlarından kalkıyor. Onlar bugünü bekledi, özgür bırakılmayı bekledi. Onlar, tek tek, gözünüzün içine bakarak, affınızı istiyerek, özgür bırakılmayı isteyerek, ruhunuzun yükselişini mümkün kılmak için, gösterdiğiniz çabaya, bu yaşamdaki çalışmalarınıza teşekkür ederek, sırayla geçiyor.

Oh gerçekten, yazılarınızdaki bu güzel şeyin – yargılanma gününün -, böyle olumsuz ve korkutucu bir olaya dönüştürülmesi, bizi kederlendiriyor, çünkü gerçekten bu sizin için ve olmuş olduğunuz tüm sizler için kutsanmış bir gündür. Bu bırakmanın ve teşekkürün kutsal günüdür. Onlar şimdi Yuvaya, ruhunuzla birliğe geri dönebilir. Ve siz hayret ediyorsunuz, bu yaşamın çalışmalarının neden bu denli zor olduğuna hayret ediyorsunuz, zordu, çünkü siz tüm geçmişinizin enerjisini beraberinizde taşıyordunuz.

Geçmiş, sırayla önünüzden geçmeye devam ederken, siz onlara tesekkür etmeye ve onları kutsamaya devam ederken….aynı zamanda dostlarım, geçenler atalarınızdır, çünkü onlar da sizsiniz – büyükbaba ve anneleriniz, ve onların büyükbaba ve anneleri, ve tüm biyolojik soyunuzdan olanlar. Onlara bağlı olduğunuzla ilgili bir hata yapmayın burada. Ama sizin DNA’nız değiştikçe ve Mesih bilinci, uykusundan uyandıkça, sizin atalarınız da – ki onlar sizsiniz – sırayla geçecek, kapı içinden geçecek ve size teşekkür edecek ve ruhunuzun Birliğine geri dönebilmek için sizin tarafınızdan özgür bırakılmayı isteyecektir.

Şimdi, sırayla geçen bir başka varlık grubu daha var. Siz onları, tüm yaşamlarınız boyunca sizi

İzleyen, kovalayan karanlık olarak tanıyorsunuz. Oh dostlarım, çoğunuz için sizi bu yaşama kadar izleyen, o karanlığın üç varlığı, şimdi sırayla önünüzden geçiyor. Sizin keder ve korkularınıza neden olan onlardır. Size meydan okuyan, en kötü kabuslarınıza neden olan, ruhunuzun en kötü, en karanlık anlarına neden olan varlıklar onlardır. Onlar da sırayla geçiyor, çünkü burada açıklamaya çalıştığımız gibi, onlar da sizsiniz bir anlamda. Yaşamınız sırasında çevrenizde hissettiğiniz karanlık varlıklar gerçekti, bunu anlayın. Tıpkı geçtiğimiz aylarda enerjinizi terk eden rehberleriniz ve melekleriniz gibi, onlara karşıt olan varlıklar da vardı. Siz onları “karanlık melekleriniz” olarak adlandırabilirsiniz. Onlar oradaydı. Çünkü siz gerçekten sadece bir ışık varlık olduğunuzu düşünmüyordunuz, değil mi? Siz, Tüm Olan’ın bir varlığısınız! Ve rehberleriniz ve meleklerinizin sizinle olması kadar, doğal olarak, bir denge de vardı. Orada “karanlık melekler” vardı. Onlar şimdi önünüzden geçiyor. Onlar yaşamlarınız boyunca size verdikleri tüm zararlar ve tüm kederler ve terör ve korku ve ölüm ve yıkım için, sırayla geçiyorlar. Siz onları hayretle izliyorsunuz, çünkü yaşamlarınıza getirdikleri karanlığa rağmen, onların çevresinde bir ışık halesi, bir aura, bir sevgi aurası var.

Bu şimdi terk eden, kapıdan geçmek üzere sıraya giren karanlığın melekleri, uygundu dostlarım. Tüm yaşamlarınızda uygundular. Ama söylediğimiz gibi, melekler ve rehberlerinizin gitmesi gibi, meleklerinizin bu gölgeleri de, bir sevgi aurası ile çevrelenmiş halde şimdi gidiyorlar. Onlar çok önemli bir amaca hizmet etmek üzere oradaydı. Belki de, önünüzdeki günler ve haftalarda, onların varlığının sizi terk ettiğini gerçekten hissettiğinizde, yaşamınıza getirdikleri tüm yıkıma rağmen, onları özleyen bir parçanız olacaktır. Siz varlığınızın merkezinde, onların önemli bir rol oynadığını ve denge oluşturduğunu biliyorsunuz. Evet, burada söylediğimiz şey dostlarım, rehberlerinizin gittiğidir. Onların gölgeleri de şimdi gitmekte. Biz size, bu karanlık varlıkların çevrenizde bulunduğunun gerçek olduğunu söylüyoruz. Onlar şimdi gidiyor. Bu olay şimdi sizi oldukça yalnız bırakacak, hem rehberleriniz yok, hem de onların gölgeleri. Onun için biz şimdi size, “HİÇ-birşey” yapmamak zamanıdır diyoruz. Sadece siz varsınız. Sadece siz varsınız. Mesih bilincinin uyanmasıyla ve tüm geçmiş yaşamlarınızın özgür bırakılmasıyla, “karanlık meleklerinin” özgür bırakılmasıyla, sadece siz varsınız. Ve bu şimdi, Gerçek Benliğinizin içeri girebilmesi için, ideal enerjiyi sağlıyor. Şimdi buna izin vermek ve bunu dinlemek ve bunun meydana gelmesi için en büyük güven alanında olmak zamanıdır.

Bu gece hakkında konuştuğumuz deneyim dostlarım, gerçek bir deneyimdir. Siz gelecek günlerde ve haftalarda ve aylarda bunun yaşamınızda tezahür ettiğini göreceksiniz ve hissedeceksiniz. Bizim burada yaptığımız, sizi bir “kostümlü provadan” geçirmekti. Size bununla ilgili bir his ve duygu vermekti, böylece bu en derin düzeylerinizde olmaya başladığında, çevrenizde neyin olup bittiğini anlayacaksınız. Siz anlayacaksınız ve belki de, bu zamanda “HİÇ-birşey” yapmayın dediğimizi hatırlayacaksınız. Sadece, Ruh’un sevgisinin içeri girmesine izin verin.

Dostlarım, gerçekleştirdiğiniz çalışmanın bir etkisi oldu. Bu, sadece bu evren ve realiteyi değiştirmekle kalmadı, aynı zamanda bir sonraki yaradılışın enerji ve temelini oluşturdu. Her biriniz kutsanıyorsunuz. Her biriniz sevgilisiniz.

En sevgili enerji Umuttur. Daha önce söylediğimiz gibi, bu bizim beklediğimiz bir şey değildi. Biz sizin Sevgi ve Gerçeğin anlayışına gelmenizi bekliyorduk, ama Umut, insanların yarattığı yeni bir enerjidir. Umut, sizin karanlığın en karanlığından geçmenizi sağlayan şeydir. Bu bizi hayrete düşürüyor. Zorluklardan yürüyüp geçmeniz ve bu kadar uzun bir zamandır bilincinizde Ruh’tan ayrı olmanız, ama yine de sabahları kalkıp işinize, ve dualarınıza, ve yaratmaya devam etmeniz Tobias’ı hayrete düşürüyor.

Şimdi dostlarım, gerçekten gevşemek ve izin vermek zamanıdır.

Siz tarlalarda iyi çalıştınız. Bahçelerinizi iyi hazırladınız. Şimdi işçiliğinizin meyvalarını deneyimlemeye başlayacaksınız.

Sizi yürekten seviyoruz.

Ve öyledir.

Tobias’a Geoffrey Hoppe kanallık etmektedir. P.O.Box 7392, Golden, CO, 80403, Email:Cauldre@aol.com

Crimson Circle her ay, sevgi, bilgi ve kahkaha paylaşmak üzere Denver, Colorado’da toplanmaktadır. Crimson Circle hakkında daha fazla bilgi için Michele Machale’e e-mail çekebilirsiniz, Mmachale@aol.com

Uzun saatler süren Tobias teybini yazıya döken Dr. Mindy Reynolds’a sevgisi ve sabrı için özel teşekkürler.

Bu metni lütfen basılı veya elektronik, ticari amacı olmaksızın parasız dağıtın.

Daha fazla bilgi için Crimson Circle sitesini ziyaret edin, www.crimsoncircle.com

Sorular ve Yanıtlar

Yeni Dünya Dizisi – 04 Mart 2000
HİÇ-Birşey Yapma

Crimson Circle’de (Kırmızı Çember) sunuldu

4 Mart 2000

Ve öyledir sevgili dostlar, sevgili aile, çemberimizde tartışmak, soru ve yanıtlar bölümü için tekrar toplanıyoruz. Ama biz bu bölüme başlamadan önce, burada olan her birinize, aileden olan her birinize, nasıl hissetiğinizi ve nelerden geçtiğinizi bize ve Ruh’a bildirmenizin önemli olduğunu hatırlatmak istiyoruz. Siz bunların tarafımızdan bilindiğini zannediyorsunuz ama gerçekten bu böyle değildir. Bütün bu şeyleri bize bildirmeniz, bizimle açık konuşmanız, bizimle yüreğinizden konuşmanız önemlidir. Bu, bizim ve koşucularınızın ve sizinle çalışan tüm varlıkların, yaşadığınız şeyleri daha iyi anlamamıza ve hissetmemize neden olacaktır. Dostlarım, bunun önünüzde kazınmış (önceden belirlenmiş) bir yol olmadığını hatırlayın. Bu, açık (belli) bir yol değildir. Bunu açan sizsiniz. Sözlerinizle, düşüncelerinizle ve yüreğinizden bize sağladığınız geri bildirimler çok önemlidir. Biz her zaman yanıtları biliyor değiliz. Ruh’un tüm yanıtları bildiğine dair, eski enerji insanının bir varsayımı var. Bu doğru değildir. Siz, yeni bir realite yaratmak üzere, Ruh ile el ele, birlikte çalışıyorsunuz. Siz kelimenin tam anlamıyla bir boşluğa, var olmayanın içine, nötr olanın içine….bir anlamda…yokluğun içine girdiniz. Siz bunun içinden bir şey yaratıyorsunuz. Onun için, Ruh sizin bütün düşüncelerinizi ve hamlelerinizi ve gelecekte ne yapacağınızı biliyor değildir. Siz Ruh ile el ele yürüyorsunuz, ve yol her ikiniz tarafından, siz ilerledikçe yaratılıyor.

Şimdi sorularınızı yanıtlamaya çalışmaktan mutluluk duyacağız.

SORU: Tobias, teşekkür ederim. Ben biraz daha rehberlerimizin ve meleklerimizin gitmesiyle ilgili bir şeyler bilmek istiyorum. Bu, senin bize 13 Aralık’da açıkladığın gibi (önceki bir oturumda) toplu halde mi oldu, yoksa karanlık yanlarımızın gitmesi gibi, yavaş yavaş mı oldu? Rehber ve meleklerimizin gidişiyle ilgili daha çok şey söyleyebilir misin?

TOBIAS : Sizin 11:11 dediğiniz olaya geri gideceğiz. Bu, 1987 yılının Ağustos ayında alınmış çok büyük bir ölçümdü. Bu ölçümle, Tüm Olan’ı değişime uğratan birçok olaylar dizisi başladı. Ve o, insanların çalıştığı doğrultuda değişti. Sonra 12:12 olayınız geldi…..bu, Dünyanızda belli bir enerji dengesini tutan varlıkların ve divaların bırakılmasıydı. Bu varlıklar, bu 12:12 zamanında gittiler. Bundan kısa bir süre sonra rehberleriniz gitmeye başladı. Onların enerjisi birden bire terk etmedi, tersine, sizde ağır bir şoka neden olmamak için, aşamalı geri çekildi. Aralık 13’deki ölçümden ve onun sonucu olan, bilinçlerin ikiye bölünmesinden beri, çok hızlanma meydana geldi. Bir çoğunuz, sizi çevreleyen enerjide hala birkaç rehbere sahipsiniz. Bu sizin ikinci enerji düzeyinizdir. Onlar tamamen gitmedi. Ama başka kişiler varki, onların rehberleri, enerji alanlarını tamamen terk etti. Sizin hissettiğiniz şey, enerji alanınızdaki bu çekiliştir, ama size bildiriyoruz, bu çok aşamalı olacaktır. Özellikle bu grup, gidişin hızlandığını hissetmektedir. Bu grupda birçok kişi var ki, nasıl desek, terk edilme işlemini neredeyse tamamladı. Sadece kalıntılar kaldı. Çoğu insanların, bu zamanda, rehberleri (daha) terk etmiyor. Bu olacaktır, ama bildiğiniz gibi, çoğu insan, çevrelerinde melekler olduğunun bile farkında değildir. Onlar da sizin geçtiğinize benzer, bir uyanış ve anlayış sürecinden geçecekler, ve bunun sonucunda rehberleriyle ve sonra da onların gidişiyle uyum içinde olacaklar. Böylece sorunun yanıtı, gidişin aşamalı olduğudur. Her bireyde bu farklı zamanlarda meydana gelmektedir. Sizin bildiğiniz rehberler gittikten sonra ancak, onların gölgeleri de gidecektir. Buna belli bir zaman veremeyiz, ama bu işlemin olmakta olduğunu hissettiğinizi biliyoruz.

SORU: Tobias, “kırmızı” rengiyle ilişkilendirilen özellikler ya da kaliteler hakkındaki görüşünü rica ediyorum. Bu rengin kalite ya da özellikleri, senin öğretilerinin amacına ve anlamına nasıl tercüman oluyor?

TOBIAS: İnsani boyutların dışında, sizin spiritüel boyutlar dediğinizde, sizin bildiğiniz şekliyle fiziksel cisim yoktur. Şeyler, titreşim ve enerjiden oluşmuştur, ve alt düzeylerde onlar ışık ve renk olarak algılanır. Bir grup var….bizim spiritüel aile diyeceğimiz, binlerce yıldır birlikte olan bir grup var. Onlar gidip, sizin evreninizde ve diğer evrenlerde birçok yeni enerji yarattı. Sen ve burada olan diğerleri, bu mesajlardan etkilenenler, bizim Crimson Council (Kırmızı Meclis) olarak adlandırdığımız aileden olanlardır. Bu yeni enerjilere girip, onlarla nasıl çalışılacağını anlayan ve sonra gidip başkalarına öğreten varlıklarla ilişkili bir enerji ve renk takımı var. Örneğin, sen ailenin bir parçası olarak, yol üzerinde öğrendiğin şeyleri başkalarına öğretmek üzere bu evrenin birçok başka bölümlerine, sadece bu boyutta değil, ama bu evrende var olan (başka) boyutlara gittin. Bu, Crimson Circle’in (Kırmızı Çemberin), bu ailenin amacıdır. Kırmızının kendi içinde barındırdığı nitelikler, bir sevgi enerjisi ve yüksek bir irade (azim) enerjisidir. Bunlar birleştiğinde, kırmızının titreşim ve renk niteliklerini oluşturur.

SORU: Ruh’u bedene bütünlemek sürecinde, bana bazı matematiksel şekiller geliyor. Beni gece uyandıran bir tanesi….bana gelen 5 pi 2 R’nin karesiydi. (kahkahalar)

TOBIAS: DNA’nız özellikle daha fazla ışık titreşimi kabul ettiğinde, bununla ilişkili olan çok karmaşık matematiksel kodlar dizisi vardır. Bu gece burada olanların çoğu, ya rüyalarında, ya da uyanıkken, yeni rakkam dizileri görüyor. Uyanık-olmama hali içinde, özellikle senin ve başkalarının ilişkide olduğu oturumlar var; bu oturumlarda, şimdi yaratılmakta olan, bizim deyimimizle tünellere, yükseliş tünellerine ve enerjilerin yapılanmasına ya da mimarisine yardımcı oluyorsun. Sana uyanıkken gelen ya da hatırladığın şeyler, çok özenle hazırlanmış matematiksel denklemlerin bir parçasıdır. Burada, evrenin kendisinin, köksel düzeyde bir matematiksel denklem olmadığına dikkatinizi çekmek istiyoruz, ama kozmik kafes ve Dünyanın enerji ağı ve hatta elektromanyetik enerjilerin çalışma şekli gibi şeyler matematikle ilişkilidir. Senin hatırladığın çok karmaşık formüller, bütün Dünya bilgisayarlarının toplamının bile anlayamayacağı formüller kombinasyonunun bir bölümüdür.

SORU: Benim bir sorum var Tobias….her şeyden önce, burada olduğun için teşekkür ederim. Bunu sorduğum için belki de aptalım. Biz burada, Dünya üzerinde dersteyiz……

TOBIAS: (keserek) Dostum, burada kesiyoruz ve hatırlatıyoruz, sen ve burada olan diğerleri artık derste değilsiniz. Öğrenilecek ders yoktur. (kahkahalar ve alkış)

SORU (aynı kişi) : Peki, o zaman başka bir deyişle, sen benim sorumun ikinci bölümünü yanıtladın. Biz perdenin öbür yanına geçtiğimizde, neden Tüm Olan’la Bir’liğe geri dönmüyoruz?

TOBIAS: Bu ilginç bir soru. Birçok ışık işçisi, fiziksel bedenlerini bıraktığında, Yuvaya geri döndüğünü zannediyor. Biz size, bunun geçerli bir ifade olmadığını söylemek istiyoruz. Siz çok güçlü bir ağ ya da titreşimsel bir ağ ile Dünyaya hala bağlı kalıyorsunuz. Siz Yuvaya geri dönseydiniz, Dünyaya tekrar gelmeyi seçmezdiniz. Geri geldiğiniz bir dış oda var, burada meleksi düzeylerden olan, sizin melek diyeceğiniz varlıklar size çok iyi bakıyor (size eşlik ediyor). Yaşamlar arasında size yardım ediliyor ama Yuvaya dönmüyorsunuz. Ruhunuz tekrar ve tekrar Dünyaya gelmeyi seçti. Şimdi dostum, bu yaşamın artık bir ders olmayacağı ama yeni bir deneyim olacağı senin için ve diğerleri için yazılmıştı.

SORU: Merhaba Tobias. Seni yeniden görmek güzel. Şimdi bahsettiğin şey…..Yuvaya değil de bir odaya gitmekle ilgili….bu odaya, intihar ederek gitmeyi seçen insanlar….insanın kendi yaşamını alması eylemine ödenen bir bedel, bunda öğrenilen bir şey var mı?

TOBIAS: Dostum, yine uzun bir yanıt isteyen, güzel bir soru. Öyle insan anlayışları ve öğretileri var ki, bunlar çoğu zaman bizim ve Ruh’un gözlerini yaşartıyor. Şeyler o kadar yanlış anlaşılıyor ve başka insanlar tarafından çoğu zaman değiştiriliyorki (tahrif ediliyor). İntihar için ceza yoktur. Hiç bir zaman da olmadı. Şeyler zorlaştığında, özgür iradesini kullanarak gitmeyi seçen bir insanı cezalandırmak, Ruh’un yöntemi olamazdı. Onlar bizim tarafa geldiklerinde, sevgi ve neşeyle karşılanır. Onlar kendileriyle birlikte bir deneyim ve anlayış zenginliği getirir. İnsanın, gerçek deneyim olan şeyleri, neden günah olarak etiketlediğini anlamak bize zor geliyor. Kendi yaşamına son vereceğini bilerek Dünyaya gelen birçok ruh var. Ruh onları seviyor. Biz onları seviyoruz. Bu, işlemin bir parçasıdır. Yaşamlarını sona erdirenler için geçişi yapmak ya da Dünyaya geri gelmek, herhangi bir başka insan için olduğundan daha zor değildir. Genellikle onların Yaşam Kitaplarına, onlar tarafından, bu yolu seçecekleri yazıldı. Kendi yaşamını alanları sevin, çünkü bu yöntemle, bilinenden çok daha fazla şeyler ilişki içindedir. Bunda bir günah olmadığını, bir haksızlık olmadığını, bunun için bir ceza olmayacağını – yeterince güçlü ifade edemiyoruz.

SORU: Tobias, ben insanlar üzerinde büyük etkilere neden olan, Yaşam Suyu denilen bir şey satıyorum. Bununla ilgili biraz konuşabilirmisin?

TOBIAS: Daha önce de söylediğimiz gibi, hepinizin içinde DNA düzeyinde büyük değişimler olmaktadır, ama bu değişimler bu düzeyden önce başlıyor. Bu değişimlere en çok etkiyi yapacak belli Dünya ögeleri (elementleri) var. Bunlar değişimin kendisini gerçekleştirmeyecek, ama değişimleri yumuşatacak ve daha rahat olmasını sağlayacaktır. Bunların arasında, bizim “aktive edilmiş sular” diyeceğimiz şey de var; bu sularda, DNA işleminin değişimiyle uyumlu olan ve bunu uyaran belli kimyasallar, belli ögesel değişimler var. İnsan bedeninin çoğunluğu sudan meydana geldiğine göre, aktive edilmiş sularınızın yardımcı olacağı mantıklıdır. Ancak, suyun kendisinin ya da herhangi bir ilacın ya da içinize aldığınız yiyeceklerin, değişimlere neden olmayacağına dikkatinizi çekmek isteriz. Bunlar sadece, içinden geçtiğiniz değişimleri yumuşatmaya yarayacaktır. En iyisi, bunun kabul edilir olup olmadığını bedeninize sormak ve sonra değiştiğinizi anlamaktır. Su sizi değiştirmiyor.

SORU: Tobias, ben iş yerinde, kanımca enerji dönüşümünün etkilerini hisseden ama korku yüzünden, olumsuz tepkiler veren insanlarla çevriliyim. Bu insanların çevresinde odaklanmış kalmaya zorlanıyorum. Bununla ilgili bana yardımcı olabilirmisin.

TOBIAS: Bu, dostum, ışık işçilerinin en büyük meydan okumalarından biri olacak. Bilinçteki ayrılık yoğunlaştıkça, iki dünya birbirinden ayrıldıkça, sizin için şeyler çoğalarak zorlaşacak. Ne senin, ne de bu odadaki diğer öğretmenler için, alıp başını dağa çıkmak uygun değildir. Siz bu yaşamı bir ışık çapası olmak için, bu işlemlerden geçerek, sonra bunları öğretecek kişiler olmak için seçtiniz. Eski enerjide, onların olumsuz titreşimlerinin sizi çok etkileyebileceğini anlayın. Yeni enerjide daha dengeli ve topraklanmış hale geldiğinizde, onların sizi etkilemediğini göreceksiniz. Bu arada, bunun zor olduğunu bize bildirmenizi takdir ediyoruz. (kahkahalar) Biz sana çok basit bir teknik önereceğiz. Bu herkesin kullanabileceği bir şeydir. Çok kişi bunu zaten kullanmaktadır.

Bu, sadece onların Gerçek Benliğini, Yüksek Benliğini hedefleyerek konuşmaktır ve onlara, sevgiyle burada olduğunuzun güvencesini vermek, kabul ederlerse, yol gösteren bir el olarak orada olduğunuzu ve ışığı tutmaya devam edeceğinizi bildirmektir. Onların Gerçek Benliği ile bir zaman konuştuktan sonra, çok şaşırtıcı şeylerin olduğunu fark edeceksiniz. Bu şeyleri grupla paylaşmanızı rica ediyoruz.

SORU: Tobias, enerjini bizimle paylaştığın için teşekkür ederim. Benim, aslında belki de bir önceki konuşmacıya sormam gereken bir soru var (Dr.Michael Abrams), ama senin bunu yanıtlayabileceğinden eminim. Ne yaptığını açıkladığı paragrafda, sonraki dünyaya üzücü geçişi yapmakta olan, ölmekte olan ruhlara yardım etmek istediğini söylüyor. “Üzücü” sözcüğü beni rahatsız ediyor. Bu geçişle ilgili her birimizin ayrı bir deneyimi mi var? Bunu lütfen açar mısın?

TOBIAS: Evet, gerçekten , her bir geçiş deneyimi zordur ve burada değinilen metindeki sözcükle ilgili, perdenin iki yüzü olduğunu anlayın. Ölmekte olan ve hala insani boyuta tutunan bir insan için bu gerçekten üzücüdür. İnsanlara, öldüklerinde, ya yargılanacakları, ya da hiç bir şey olmadığı öğretilmiştir. Onlar mümkün olduğu kadar uzun tutunmaya çalışıyorlar. Bu, deyim yerindeyse, kapı içinden geçme deneyimi, insanlardaki en büyük korkuları, en büyük terörü ortaya çıkartacaktır. Bunu söylemekten nefret ediyoruz, ama çoğu, bir çoğu geçişi yaptıkları halde, şimdi bile, İsa dedikleri varlık tarafından yargılanmak üzere, yargı gününün gelmesini, sıraya girmiş bekliyorlar. Bu hal içinde gerçekte yaptıkları şey, kendini-değerlendirmektir, ama buna gereksinim yoktur. Onlar kendilerini cezalandırıp yargılamaktadır. Bu üzücü bir deneyimdir. İnsan bilinci, insani tutunma sonunda bırakıldığında, büyük bir ferahlama olur. Ölmediklerini, bizim tarafta, onları yargılamayı bekleyen bir jürinin olmadığını, sonsuza kadar yanacakları bir cehennemin olmadığını anladıkları noktada, coşkulu bir neşe olur; muazzam bir bırakma olur, ve genellikle o anda, varlığın ruhu “ben geri döneceğim” der.

SORU: Tobias, benim bir şeyle ilgili biraz kafam karışık. Bu meydana gelen korkunç (trajik) olaylarla ilgili, örneğin birkaç oğlan birçok başka öğrenciyi öldürdü, bir anne kendi çocuklarını öldürdü, kötüye kullanılan ilişkiler içinde olan insanlar var…. sanki kurbanlara çok sempati duyuluyor ve çok dua ediliyor gibi geliyor, ama eğer biz gerçekten hepimiz birsek, o zaman onların taktıkları maskenin gerisine bakmak ve onların Tanrı benliği ile birleşmek önemli değil midir?

TOBIAS: Bu gerçekten öyledir dostum, gerçekten öyledir. Bu ilginç bir insan çelişkisidir. Bu, bu gece daha önce söylediğimiz şeye bağlanıyor, yani sizin insan olarak bütün yaşamlarınız boyunca, rehber meleklerinize sahip olduğunuz ama aynı zamanda karanlık meleklerinizin de var olduğu olgusuna bakmak istemediğinize. Sizin düzeyinizde bunun var olduğunu reddetmek, karanlığın var olmadığını söylemek isteği yatıyordu. Onun için birçok insan, her iki tarafı görmek istemediği için, dengesiz hale geldi. Senin verdiğin örnekte, denklemin iki tarafında da, kurbanda da ve suçu işleyende de, gerçekten bir kutsallık vardır. Burada yanlışlık yoktur. Bu şeyler, her iki tarafın kabul etmesiyle olur, belki her zaman önceden planlanmamıştır, ama zamanın o anında mutlaka kabul edilmiştir. İnsanın zihninde, “doğru” ve “yanlış”la ilgili muazzam bir yargı var. Bu gece burada olanların ve bu sözleri okuyanların anlamaya başlayacağı gibi, yargı bir kısıtlama ve engeldir. Bu Dünya deneyiminin uygun olabilmesi için, eşit miktarlarda ışık ve karanlık gerektiğini anlamaya başlayacaksınız. Muazzam reddetme vardı. Hala muazzam reddetme var. Bu gece, suç işleyenlere dua ederek bu salondan çıkarsan, kimse seni anlamayacak. (Bu senin ilk kez başına gelmeyecek.) Ama ilişkiyi anlaman ve onurlandırman kesinlikle doğrudur. Bu gece, eski bağlarından özgür kılınmak üzere yükseliş kapısından geçen geçmiş yaşamlarınızın tüm veçhelerini görün dediğimiz deneyimden sizi geçirirken….ve bu işlemin sonunda, her zaman çevrenizde olan üç ya da daha fazla karanlık meleğin de olduğunu söylediğimizde…..ve siz onların kapı içinden geçmesini izlerken, çevrelerinde bir ışık ve sevgi çemberi gördünüz. Bu size şaşırtıcı geldi, çünkü onların hep karanlık olduğunu zannediyordunuz. Bu sözde karanlıkla ilgili her birinizin öğreneceği çok şey var. Şimdi, bunun ne olduğuyla ilgili çok yargı var, ama dostlarım, olduğunu düşündüğünüz şey hiç değildir bu. Siz zihninizi açtıkça, bıraktıkça ve “HİÇ-birşey” yapmadığınızda, her şeyin, her şeyin Tanrı sevgisinin bir parçası, her şeyin Tanrı yaradılışının bir parçası olduğunu anlamaya başlayacaksınız. Biz sana gerçekten bu sorun için teşekkür ediyoruz.

SORU: Bu “iyi” adamların, “kötü”/karanlık adamlardan önce gitmesinin bir parçası mı. “İyi” adamların gitmesi ve sadece “kötü” adamların kalması nasıl bir his uyandırıyor?

TOBIAS: Öncelikle, “iyi” ya da “kötü” adamların olmadığı anlaşılmalıdır – filmlerinizin dışında. (kahkahalar) Anımsayacağınız gibi, biz onlara melek rehberlerinizin “gölgesi” dedik, çünkü onlar sadece bir gölgedir. Bu size bilmece gibi geliyor. Gölge her zaman direkt olarak cismi izlemez. O, bir anlamda, bir kalıntıdır. Onlar her zaman denge yaratmalarına karşın, her zaman da birlikte hareket etmezler. Ve biz bunu burada kesiyoruz, senin bunu daha iyi anlaman için.

SORU: Rehberliğin için teşekkürler Tobias. Ben iki konu hakkında açıklama istiyorum. Birincisi, benim perdeyle ilgili algıladığım şey, onun bizi gerçeği ya da öbür tarafta var olan gerçeği görmekten alakoyduğudur. Ve benim kavramım doğruysa, biz…..biz perdenin ya bir ya da diğer tarafında mı olmak durumundayız, ya da arada bir yerde olabilir miyiz? Diğer sorum, Mesih’in Kaybolmuş Çocukları ile ilgili. Bu kaybolmuş çocuklar – ve ben kendimi bunlardan biri sayıyorum- zamanın farklı noktalarında Buddha ya da bir başka büyük, aydınlanmış varlık gibi üstatlarla birlikte yürümüş olabilir mi?

TOBIAS: Perdeyle ilgili…yine çok algıya ilişkin bir soru. Bu zamana kadar, her iki tarafta da olmak zordu. Bunu yapabilen çok az varlık vardı. Onun için dostlarım, yabancı dediğiniz varlıkların bu gezegene geldiğini daha sık görmüyorsunuz. Onlar, eşiği geçtiklerinde, evreninizin diğer bölümlerinden gelenlerin, elektromanyetik ağın ağırlığına takılıp kalacağını biliyor. Perdeden çıkmak için yolu bulamayacaklar. Perde çok kalındır. Şimdiye kadar, nasıl desek, sadece biri ya da ikisi geçebilmiştir. Onun için, sizin geri bildiriminize ihtiyacımız olduğunu söylüyoruz, çünkü biz her iki tarafta çalışıyor değiliz. Biz aşağıya bakıp da her şeyi anlıyor değiliz. Perde, her şeyi bilmek konusunda bize ve hatta Ruh’a bile engel oluyor. Siz, Mesih tohumu içinizde büyüyüp de yeni birTanrısal insan olarak ortaya cıktığınızda, perdenin iki tarafını da bilen ilk varlık grubu olacaksınız.

Mesih’in Kaybolmuş Çocukları’na gelince, biz burada öncelikle Mesih bilincini kastediyoruz, ve siz kesinlikle birçok üstatla yürüdünüz, ama bir o kadar üstatla da hüsrana uğradınız. Bu uygundu dostlarım, çünkü (birini) izlemek günleri çoktan geçti. Bu odadakilerin çoğu, çeşitli türde üstatları izledi. Çoğu hüsrana uğradı, belki üstadın kendisiyle değil, ama öğretilere sonradan yapılan şeylerle. Bu gece burada olanların ve bunu okuyanların çoğu, tamamen nefret içinde tüm spiritüel ilişkilerden ve tüm dinsel ilişkilerden geri çekildi ve yalnız ve zor bir yol izledi. Burada olanların ve bunu okuyanların çoğu, Gerçeği kendi içinde bulmaya yemin etti, ve biz bu gece bunun için buradayız.

SORU: “HİÇ-birşey yapma” ile ilgili daha fazla açıklama rica ediyorum. Ben çok sabırsız bir şekilde, birçok şeyi yapma arzusuyla doluyum.

TOBIAS: Bu, burada olanlar tarafından anlaşılması zor bir kavram olacaktır. Hepiniz güçlü ve enerjisi yüksek varlıklarsınız. Bu yaşama gelirken, bu nitelikleri siz kendi kendinize verdiniz. En zor, değişken niceliklerden (parametre) geçip de etkilenmemeyi başaran sizlersiniz. Bilinç araştırmalarını en derin düzeylerde yapan sizlersiniz. Onun için bu şimdi zor gelecek, “HİÇ-birşey yapmamak”. “HİÇ-birşey” yapmamanın beraberinde gelen alıştırma ve seremonileri bilmek isteyeceksiniz. (kahkahalar, alkış, vs.) Bu şuna benzer, kaba bir benzetme kullanacak olursak…..tüm yaşamlarınız, 3-boyutlu bir yap boz oyununu (puzzle) tamamlamak gibi olsaydı. Siz resmi ortada yaratmaya çalışıyorsunuz. Bütün parçalar, tüm çevrenizde. Siz parçaları bulup, doğru yerlere oturtmaya çalışıyorsunuz. Doğru parçayı, doğru zamanda, doğru yere koymak için, yaşamlarınız boyunca çok çalıştınız. Sizi bu noktaya getiren, bu çalışma olmuştur. Hepiniz kararlı ve kendini adamış bir şekilde, doğru parçaları bulmayı aradınız ve aradınız. Eski enerji insanı, bu parçaları bulmak arzusunu devam ettirirdi, ama yeni enerjide,

“HİÇ-birşey” enerjisinde dostum, yap-boz oyununun kendini tamamlaması sihir gibi olacaktır. Parçalar ortaya çıkacak. Çünkü sizin niyetiniz ve gerçekleştirdiğiniz çalışma ve kararlı azminiz, bu yönü oluşturdu. Sen kendi tanrısallığınla bütünleştiğinde, niyetin artı yeni tanrısallığın, o eksik parçanın yerine oturmasını yaratacak. Yap-boz oyununun parçaları kendini yaratıyormuş ve yerine oturuyormuş gibi gözükürken, bir başka ilginç şey daha olacak. Yap-boz oyununun kendi doğası bütünüyle değişecek. Neden bu kadar rahatsızlık hissettiğini merak ediyorsun. Bu gerçekten, derin nefes almak, gevşemek ve tanrısallığının içeri girmesine izin vermek zamanıdır. Senin tanrısallığın sendir. O dışarıdan bir varlık ya da dışarıdan bir enerji değildir. O sendir. Sen her zaman ona sahiptin. O kilit arkasındaydı ya da senin deyiminle, kaybolmuştu. Sen izin verdikçe, bu her zaman sen olan enerji, şimdi ortaya çıkıyor. Şeylerin bütünlük içinde meydana geldiğini göreceksin. Daha önce bir örnek verdik. Bir kayanın sana konuştuğunu duyacaksın. Ya gerçekten deli olmaya başladığını düşüneceksin, ya da nihayet kendi tanrısallığına güvendiğini. Ve onun, olduğu şey olduğunu dostum, seni sarmalayan bir tanrısallık olduğunu, bileceksin.

SORU: Teşekkür ederim Tobias. Benim, biraz önce ortaya atılan konuyla ilgili bir sorum var. Perdenin öbür yanında, ruh/insan olarak acı çeken, herhangi bir ışığa geçiş yapamamış ve hala bizim “cehennem” dediğimiz karanlık yerde bulunan varlıklar var mı. Eğer varsa, onların ışığı görmelerine nasıl yardımcı olabiliriz?

TOBIAS: Algıya ilişkin bir başka soru. Bu zamanda bu grupla olmanın o kadar çok keyfini çıkartıyoruzki. Sizin gerçekten ne kadar anladığınızı, anlamaya başlıyoruz. İnanç mekanizmaları ve daha çok, suçluluk duyguları yüzünden, sizin çok karanlık ya da çok depresif diyeceğiniz bir halde bulunan varlıklar vardır. Bu durumda olan, bir anlamda tuzağa düşmüş olan, sizin geçmiş yaşamlarınızdan olan varlıklar var dostlarım. Siz bu Dünyayı terk ettiğinizde, daha saf olan varlığınızın, ya da daha Gerçek olan Benliğinizin bahsettiğimiz odaya geri dönmesine karşın, o yaşamdaki kişiliğin bir parçası, Dünyanın enerjileri içinde kalabilir. Sizin bir parçanız, ruhunuzun bir parçası geride kalmış olabilir. Bu gecenin başlarında sizi, ölüleri uyandırıp da yargılanmaya gelmeleri deneyiminden geçirdiğimizde, onlara teşekkür eden ve onların teşekkür ettiği sizdiniz. Bu içinden geçtiğiniz işlemin bir parçasıdır – cehennem gibi bir enerji çeşidinde tutulan bu yaşamları özgürleştirmek. Onlar kesinlikle bundan özgürleşmek istiyor ama nasıl yapılacağını bilmiyor. Ve kesinlikle, onları özgürleştirebilecek olan gerçekten de sadece sizsiniz. Daha önce de söylediğimiz gibi, Ruh bile bunu yapamaz. Bunu onlara sunacak olan sizsiniz. Sen ve buradaki diğerleri, sahip olduğunuz aydınlanma ile şimdi, geçmiş yaşamlarınızı özgürleştirmek, onların yükseliş tünelinden geçmelerine izin vermek yeteneğine sahipsiniz.

SORU: Tobias, ben hem fiziksel, hem de duygusal şifa ile çalışmak istiyorum. Ben yeni enerjiyle şifanın nasıl bir şey olduğunu merak ediyorum…. ilaçlarımız hala önemli olacak mı….. ya da “elleri üstüne koymak”mı olacak…… ya da yeni enerjide şifa neye benzeyecek.

TOBIAS: İlaçlar epey bir zaman devam edecek. Yeni enerjiye dönüşme işlemi birçok insanın içinden geçeceği çok, birçok yaşam alabilir. Yeni enerjilerle çalışmaya başlayanlar, başkalarına şifa kanalı olma niyetlerinin, ne kadar çabuk tepki verdiğini farkına varacaklar. Bu, senin deyiminle, belki elleri üstüne koymakla olacak, ama şifa enerjisini ortaya çıkartan senin tüm varlığındır. Sen, herkes tarafından hemen kabul edilmeyecek bu farkındalıkları getirecek kişilerden birisin. Sen, başka alanlarda umutlarını kaybetmiş ve şimdi ne olursa, onunla başlamaya hazır kişilerle çalışacaksın. Dostum, her ne kadar onların (senin ellerini) görmeye ihtiyaçları olsa da, bireyi gerçekte şifalandıran şeyin ellerin olmayacağını anla. Bizim tek çakra dediğimize, tanrısallığına uyumlanmakla, çalıştığın kişinin hastalıklı hücreleriyle doğrudan konuşabileceksin. Hücrelere, kendini nasıl şifalandıracağını iletebileceksin.

SORU: Tobias, ben şu anda hiç de bütün bir varlık gibi hissetmiyorum. Geçmiş yaşamlarımdan olan parçalar var, meleklerim olan parçalarım var, gölge meleklerim olan parçalarım var, perdenin öbür yanında olan parçalarım var. Ben, “benim” artık nerede olduğunu anlamıyorum. Sen bizim burada ve perdenin öbür yanında anlayacak ilk kişiler olduğumuzdan konuştun…..ve, ne yani? (gülüşmeler)….demek istiyorum ki…..

TOBIAS: Yönünü kaybetmişlik duygusu, benlikle ilgili kimliğini kaybetmişlik duygusu, gerçekten bu ailenin şimdi içinden geçtiği en yaygın şeylerdir. Tepetaklak olduğunu hisseden, hiç bir esas yanı ya da merkezi kalmamış gibi hisseden kişiler var. Tüm bunlar uygundur, çünkü siz gerçekten değişiyorsunuz. Siz, eski insan yöntemlerini bırakıyorsunuz. Yeni yöntemleri içselleştirme yeteneğine sahip olmaya başlıyorsunuz. Onun için biz, şimdi “HİÇ-birşey” zamanıdır diyoruz. En iyisi, karşı koymaktansa, bu işlemin sadece olmasına, ortaya çıkmasına izin vermektir. Karşı koymak, çok rahatsızlığa neden olacaktır. Tüm bunların, açıklaması biraz zor, bir amacı vardır. Sizi küçümsediğimizi zannetmeyin, ama bugün sahip olduğunuz insan zihni ve bilincinin, bunu anlama yeteneği yoktur. Basit bir şekilde söylersek, şu anda olmakta olan, bizim “ikinci yaradılış” olarak adlandırdığımız şeydir. Bu kendi başına çok, birçok kitabı dolduracak açıklamaları talep eder (ister). Bu kritik bir olaydır. Bu tüm yaradılışların zirvesi olan bir olaydır. Bu sadece insanlar ya da sadece bu tek evren ya da bu boyutla ilgili değildir. Bu ikinci yaradılış, Ruh’un kendini gelecekte gerçekleştirmesinin temelidir – bunu açıklamak çok zor, bununla ilişkili olan çok dinamikler var. Sizler, bu ikinci yaradılışın, sözünü ettiğimiz, Sevgi enerjisi, Gerçek enerjisi, Umut gibi temellerini yaratmakla kalmıyorsunuz. Özellikle burada olanlar ve bunu okuyanlar, enerji tünellerini, sizin, geçmiş yaşamlarınızın, tüm insanların, meleksi düzeyde olanların tümünün, Kırmızı Mecliste olan bizlerin, Tobias’ın, içinden geçeceği yapılanmayı (strüktürü) yaratan sizsiniz. Böylece, gerçekleştirdiğiniz çalışma çok önemlidir.

SORU: Tobias, başka rehberler bana, ışık işçilerinin, gezegen üzerindeki insanlar için enerji kalıplarını tuttuğunu söyledi. Bunu biraz daha açıklar mısın?

TOBIAS: Işık işçileri ailesi, başkalarının gelecekte kullanacağı kalıpları (şablonları) yaratmaktadır. Şimdiye kadar, sizin deyiminizle, enerjiyi tutuyordunuz. Çoğunuz, Dünyanız için enerjiyi tutuyordunuz. Çok kişi, iş yerinde bile, insan grupları için enerjiyi tutuyordu. 13 Aralık’ta başlayan değişimlerle birlikte, başkaları için enerjiyi tutmak sorumluluğunu artık taşımıyorsunuz. Bu görev/sorumluluk başkalarına verildi. Siz, tanrısal enerjinizi getirebilmek yeteneğini en yüksek noktaya çıkartabilmek amacıyla, bu sorumluluklardan özgür kılındınız. Senin ve diğerlerinin öğrendiği gibi, tanrısal enerjinizin boyutunuza gelmesiyle ilgili geçiş döneminiz, sizin tüm varlığınızı ve tüm enerjinizi almaktadır.

SORU: Tobias, insan egosunun oynadığı rol nedir? Bu tekrar bütünleşmeyi, ego engellemekte ya da yavaşlatmakta mıdır? Bizim yardımcı olmak amacıyla yapabileceğimiz “HİÇ-birşey” var mıdır?

TOBIAS: Eski enerjide, insan egosu uygundu. İnsan egosu, sizin spiritüel bir enerji edinmenizi, olduğunuz meleği olmanızı, ve perdenin altına girerek, manipüle (idare) etmenizi, ve bir insan bedeni kullanmanızı, ve insanca şeylerinizi anlamanızı sağladı. İnsan egosu çok kötü manşet oldu, ama o değerli bir amaca hizmet etti. Burada olanlara ilginç gelecektir, insan egosu bu noktada yorgun, bırakmak istiyor, bu zamanda, görevlerinden özgür kılınmak istiyor. Bu olmaktadır; ancak o denli güçlü anılar, o kadar güçlü geçmiş deneyimler var ki, bunlar onu eylemlerine devam etmeye zorluyor. Ama ona soracak olursanız, bu zamanda gerçekten bırakmayı istemektedir. O bıraktıkça, sizin tanrısallığınız içeri girebilecektir. Tanrısallık, insan egosunun yerine konandır.

SORU (aynı kişi) : Buna yardımcı olmak amacıyla yapabileceğimiz bir şey var mı? (kahkahalar…gruptan bir başkası yorumda bulunur, “biz yavaş öğreniyoruz!”

TOBIAS: Evet, burada, bizim tarafta olanlar tarafından önerilen bir şey var. Ve bu da, sizin zamanınızla sabahın 4:30’unda uyanıp, bir elinizde bir elma tutmak ve bir bardak su içmeniz ve sonra kendinizi aptal gibi hissetmek ve tekrar yatağa dönmektir. (bu açıklama boyunca alkışlar ve kahkahalar)

SORU: Tobias, varlıkların ve karanlık ruhların terk etmesinden konuştuğunda……bizim boyutumuzda, genellikle bir şeyle dolan, “emilme (vakum) kanunu” denilen bir şey var. Bu varlıkların gitmesiyle boşalan yeri dolduracak bir şey var mı?

TOBIAS: Bu kesinlikle doğrudur. Emilme (vakum) vardır. Bir boşluk vardır, ve onun için bir çoğunuz hem fiziksel ve hem de duygusal zorluklar hissediyorsunuz, çünkü siz boşluğu hissediyorsunuz. Siz onu doldurmak istiyorsunuz. Onun için biz, “HİÇ-birşey yapmayın, bunu doldurmaya kalkmayın” diyoruz. Kısa bir boşluk süresinden sonra olacak olan, tanrısallığınızın bu boşluğu doldurmasıdır. Bu, bu kadar basittir. Tanrısallığınız sabırla bekleyecek, siz onun içeri girmesine izin verene dek, “HİÇ-birşey” yapmayana dek sabırla bekleyecek. Eylemde bulunduğunuz sürece, arayışınızı sürdürdüğünüz sürece, bundan sonra koyacağınız, yap-boz oyununun parçasını aradığınız sürece, tanrısallığınız yanı başınızda duracak ve sizi tümüyle sevecek ve siz sonunda “Ben HİÇ-birşey yapmıyorum. Sadece Olduğum Tüm’e, kim olduğuma güveniyorum” diyene kadar bekleyecek.

Ve bu noktada biz son bir soru rica ediyoruz. Gerçi dostumuz daha halsizleşmedi ama biz de onu sömürmek istemiyoruz.

SORU: Tobias, benim çocuklarla ilgili bir sorum var. Benim iki oğlum var, birinin disleksisi var (çvr.notu: algı farklılığından ötürü, bazı harfleri ters görme ve yazmasına neden olan öğrenme güçlüğü),diğerinde ise Dikkat Eksikliği Sorunu (ADD) ve nörolojik “bozukluk” (cerebral palsy) var. Bu durumlar yeni enerjiyle nasıl etkilenecek?

TOBIAS: Enerjinin disleksi ve ADD üzerinde, önünüzdeki birkaç yıl içinde göreceğini bir etkisi olacaktır. Biliminiz bunların fonksiyon bozukluğu olmadığını anlayacaktır. Nasıl desek, yüksek enerji düşünüşüyle ilişki içinde olan belli enerji özellikleri vardı. Özellikle senin durumunda, bu sözde fonksiyon bozukluklarının çözüleceğini ve onlardan, yüksek bir düşünüş düzeyinin çıkacağını göreceksin. Diğer fiziksel belirtiye gelince, bu karmik bir reaksiyondur. Bunu sadece kutsamanı ve onurlandırmanı rica ediyoruz.

Ve dostlarım, bu zamanda, bu çemberin bir parçası olduğunuz için her birinize teşekkür ediyoruz. Dostumuzun kannallık sırasında yüzünü döndüğü yönle ilgili bir şey ekleyerek bitiriyoruz. (Oturumun başında Geoffrey Hoppe’un yüzü, 125 kişilik seyirciye dönüktü. Oturumun sonunda ise, -90 derece yana dönmüştü.) Biz Crimson Circle’den (Kırmızı Çemberden) konuşurken dostlarım, çok güçlü olan bir enerji çemberi vardır. Bu çembere, bir saate bakar gibi bakarsanız, dostumuzun, saat 12:00’de durup konuşması normaldir, ama bu gece, daha çok saat 9:00’u gösteren, çok güçlü enerji etkileri vardı. Bu, içeri getirilen enerjilerle ilişkiliydi, Mesih enerjisi olan 3 ve 3 rakkamları ile. Dostumuza, çemberimizin bu durumunda mesajları iletmek, farkında olmadan çok daha kolay ve çok daha rahat gelmiştir. Pozisyonunu değiştirdiği için gülerek ondan özür diliyoruz. Sırtını döndüğü herkesten özür diliyoruz.

Dostlarım, Crimson Council’de (Kırmızı Mecliste) olanların ve ben, Tobias’ın her birinizle çalıştığını……bu niyeti kucaklayan ve ona izin veren her birinizle çalıştığımızı bilmenizi istiyoruz. Çünkü biz kesinlikle zorla araya girmiyoruz, ama izin verildiğinde, anlamanıza, olduğunuzu bildiğimiz tanrısal insanlara dönüşmenize yardımcı olmak amacıyla sizinle çalışacağız.

Ve öyledir.

Tobias’a Geoffrey Hoppe kanallık etmektedir. P.O.Box 7392, Golden, CO, 80403, Email:Cauldre@aol.com

Crimson Circle her ay, sevgi, bilgi ve kahkaha paylaşmak üzere Denver, Colorado’da toplanmaktadır. Crimson Circle hakkında daha fazla bilgi için Michele Machale’e e-mail çekebilirsiniz, Mmachale@aol.com

Uzun saatler süren Tobias teybini yazıya döken Marcy Perrotto’ya sevgisi ve sabrı için özel teşekkürler.

Bu metni lütfen basılı veya elektronik, ticari amacı olmaksızın parasız dağıtın.

Daha fazla bilgi için Crimson Circle sitesini ziyaret edin, www.crimsoncircle.com

Leave a Reply