Bırakmak Zamanı

Crimson Circle’de (Kırmızı Çemberde) sunuldu.

Not: Crimson Circle’in aylık toplantılarının yapıldığı küçük salon, 5 Mayıs Cuma akşamı, 230’un üzerinde kişiyle dolmuştu.

İnsanlar, bu gezegensel uyumlanma zamanında yapılan özel ışık işçileri toplantısına katılabilmek için, Ohio, Texas, Nebraska, New Mexico ve New York gibi uzak yerlerden gelmişti.

Kanallıktan önce, Dr.Mindy Reynolds Mayıs ayı boyunca oluşacak gezegenlerin birbirlerine oranla yerleri ve güçlü dizilişleriyle ilgili çeşitli bilgiler sundu. Okuyucuların, diziliş süresince, uygun niyette bulunarak bu enerjiye ulaşabilmeleri amacıyla, bu bilgiyi buraya ekliyoruz. Ay boyunca, enerji güçlü olacaktır, ve bu bilgiyle ilgili her hangi bir zamanda niyette bulunmak da uygun olacaktır.


Tobias’a kanallık, Dr.Reynolds’un bildirisinden sonra yapılmıştır.

DR. MINDY REYNOLDS:

Bu Mayıs ayının, göklerde olacak “şeyler” için muazzam bir ay olacağını herhalde duymuşsunuzdur. Aslında bu, güneş Nisan sonunda boğa burcuna girdiğinde başladı. Mayısın 2’sinde, gecenin geç saatlerinde, yedi gezegen –astroloji dilinde, bu gezegenlere güneş ve ay da dahildir- hepsi bir arada, boğa burcundaydı. Bu oldukça alışılmadık bir olaydır – çok alışılmadık değil, ama yine de oldukça alışılmadıktır. Bu yedi gezegen, Satürn’den Güneş’e doğru sıralanan yedi gezegendir, yani biz Güneş, Merkür, Venüs, Ay, Mars, Jüpiter ve Satürn’den söz ediyoruz; hepsi, aynı zamanda boğa burcunda bulunuyor. Ve hepsi de, aşağı yukarı 14 saat, 3 Mayıs saat 13.00’e kadar boğa burcunda kaldı. Bu yedi gezegenin birbirine orantılı dizilişine “stellium”(yıldız şekli) denir, yani bu, birkaç gezegenin aynı burçta ya da aynı evde bulunmasıdır. Bir stellium, genellikle, gezegenler birbirine birkaç derecelik açılarda bulunduğunda oluşan birkaç kesişmeyi içerir. İki ya da daha fazla gezegenin kesişmesi, bir dönemin bitişine ve bir başka dönemin başlangıcına işaret eder. Bir dönemin bitişine ve bir başkasının başlangıcına yedi gezegenin birden işaret etmesi, oldukça muhteşem bir şeydir.

Mars, 3 Mayıs’da, altı gezegeni boğa burcunda bırakarak, ikizler burcuna geçti. Sonra, 3 Mayıs gecesi, bütün ay boyunca meydana gelecek oluşumların bir parçası gerçekleşti; Güneş ve Ay bir “yeni ay” dönemi oluşturdu, bu da bir dönemin bitişi ve bir sonrakinin başlangıcına işaret eden bir başka olaydır. Yeni ay dönemi her ay olur ama bu kez, yeni ay, Boğa Burcu Mayıs stelliumu ile aynı zamanda olmaktadır.

Şimdi bugüne geliyoruz, 5 Mayıs’a. Birçok kişi bugüne “büyük gün” adını verdi. Boğa burcunda artık yedi gezegenimiz olmasa da, böyle denmesinin bir nedeni vardır. Boğa burcunda beş ve İkizler burcunda da iki gezegenimiz var – bu sabahın erken saatlerinde Ay, İkizler burcuna geçti. Tüm yedi gezegen, sımsıkı, “küre” denilen bir şekile sıkıştı. Bunların hepsi boğa burcundayken, birbirlerine 29 derecelik bir uzaklıktaydılar. Bugün, yani en azından bu sabah, 26 derecelik uzaklıktaydılar. Bu, gezegenlerin aynı anda büyük bir yoğunlaşma oluşturmasıdır.

Bugünün çok güçlü olmasının bir başka nedeni de…..her hangi biriniz bugün gazeteleri gördünüz mü, Boulder County, Daily Camera gazetelerini? Bu sabahki gazetede, bu dizilişi konu alan bir yazı vardı. Doğal olarak, onlar bununla ilgili, bizim konuştuğumuz şekliyle söz etmiyor. Manşet şöyleydi; “Gezegensel Gruplaşma, Güneş’in Parlaklığı Yüzünden Gözden Saklanacak.” Altbaşlık ise şöyleydi, “Bugün, 1962’den bu yana beş gezegen ve ayın en yakın dizilişi olacak.” (Okuyucuyu bilgilendirmek amacıyla, burada sözü geçen 1962 dizilişi, Kova burcunda yedi gezegeni, bir yeni ay’ı, ve bir güneş tutulmasını içeriyordu. O yıl çokca meydana gelen olaylardan bazılarını sayarsak, bu, Küba missilleme krizinin olduğu, Beatles’in ilk albümünü yaptığı yıldı.)

Bugünün özel öneminin bir başka nedeni de – ve yazı bunu bir resimle anlatmaya çalışmış – Dünya’nın şimdi bulunduğu yere göre, Ay dahil bütün gezegenlerin, Güneş’in diğer (karşı) tarafında dizilmiş olmalarıdır. Benim şimdi üzerinde konuşacağım bölüm, doğal olarak biz Yeni Çağ/Metafizik insanlarına ilginç gelen ve gazetelerde sözü edilmeyen, olayın bu bölümüdür. Bir doğru (çizgi) var – biz Dünya üzerindeyiz ve Ay, Dünya ile Güneş arasında, sonra neredeyse düz bir doğru üzerinde –tam düzgün bir doğru değilse de, ona yakın, evrene doğru giden bir çizgi üzerinde, Güneş’in öbür yanında, tüm diğer gezegenler var. Şimdi, benim son zamanlarda okuduğum mesajlara (kanallıklara) göre…..ve çoğunuzun aynı mesajları sitede gördüğünden eminim….gezegenlerin dizilişi doğrudan Merkezi Güneş’i gösteriyor, bizim Güneş Sistemimizin Güneş’ini değil de, Tüm Olan’ın Merkezi Güneş’ini. Ve bize Boğa burcunun bu çok güzel enerjisini getiren de budur. Bu, enerjide büyük bir dönüşümü simgeler. Peki, Satürn’ün ötesindeki gezegenler ne alemde? Onlar pek de bu doğru üzerinde değiller, çünkü boğa burcundan başka burçlar içindeler. Ancak onlar da, Dünya’nın şimdi bulunduğu yere göre, Güneş’in diğer yanındalar. Onun için bugün o kadar güçlü bir gündür.

Bütün bu gezegenler Boğa burcundalar. Bunun anlamı nedir? Çoğunuzun belki bildiği gibi, bütün toprak burçlarının içinde, Boğa burcu en “toprak” olanıdır. Bütün bu gezegenlerin Boğa burcunda bulunması, bize tek bir şey için, yeni enerjiye “topraklanmak” için olanak sağlar. Milenyum (Binyıl) mesajlarından başlamak üzere, Kryon, Dünya gezegeninin bir şeye gereksinimi olduğundan söz etti. Kryon’un sözünü ettiği ve bizim en çok gereksinim duyduğumuz şey ANA’dır(çvr. Anne anlamında). Kryon bu gezegensel dizilişi, Ana-enerjisinin verilişi olarak tanımlamıştır. Ana-enerjisine neden ihtiyacımız var? Her hangi birinizin, gezegenimizde bulunan bizlerin çevresinde bir dengesizlik olduğu, dikkatini çekti mi? Boğa burcu fiziksel boyutun burcudur, ve bence, gezegenimizin fiziksel olarak dengeden çıktığını kesinlikle söyleyebiliriz. Toprak Anamız, bir Ana-enerjisinin doğumuna gereksinim duymaktadır. Burada olan birçok insanın, Ana-enerjisiyle aşılanacak kişisel bedenlerimizin, bundan çok yararlanabileceği konusunda, benimle aynı fikirde olacağını düşünebiliyorum.

Boğa burcu, yiyecek, giyecek, barınak gibi, hayatta kalmak için gereksinim duyduğumuz kaynaklarla ilgilidir. Tobias mesajlarını okumuş ya da duymuş olanlarınız, Tobias’ın belli bir barınaktan söz ettiğini bilir. Bundan önce, Tobias, tohumların ekilmesinden söz etmişti. Bu, yiyecek ve barınak kaynaklarının sağlanmasıyla ilgili bir konuşmaydı. Boğa burcu, bizim Yeni Camelot’u (her birimizin inşa edebileceği yeni eve, Tobias’ın verdiği ad) yaratmamızla uyum içinde olan burçtur. Tobias, her birimizin, kendimiz için bir Yeni Camelot yarattığından söz etmiştir. Ben, bizim, tüm Dünya için de bir Yeni Camelot yarattığımızı, bunun sadece kişisel olarak içimizde olan bir dönüşüm değil de, bütün gezegen için bir dönüşüm olduğunu öne sürüyorum. Böylece, eğer siz bütün kaynakları kullanırsanız, kaynaklarınızın neler olduğunu bilirseniz – bir eviniz, çok miktarda yiyeceğiniz, giyeceğiniz, geliriniz olacak, dili konuşabileceksiniz – bu nasıl bir duygu veriyor? Bütün bunlara sahip olduğunuz güvencesi; bunların sizden alınmayacağı duygusu. Sanırım çoğunuz, bunun oldukça dingin bir his yarattığını kabul edeceksiniz. Bu bir huzur hissi, bir dinginlik ve güvenlik hissi sağlamaktadır. Boğa burcunun en büyük (en son) amacı budur. Boğa burcu, huzur ve dinginlik – aslında “HİÇ-birşey” yapmamak, arayışındadır! (son Tobias mesajlarından birine göndermede bulunuyor).

Bu ay, dünyanın şimdi içinde olduğumuz hızlı gidişatını dengelemeye, teknolojiye oluşan yoğunlaşmanın dengelenmesine yardımcı olacak bir enerjinin verilmesidir. Teknolojimiz ne kadar mükemmel olursa olsun…..bu gece burada oturan insanlar, bana, mesajların İnternet üzerinden alınabilmesinin ne kadar güzel olduğunu söyledi. Ama ben sizi, özellikle bu Boğa burcu enerjisindeyken, arada bir İnterneti kapatmanız ve gidip bir ağaca sarılmanız konusunda cesaretlendirmek istiyorum. Bu, şimdi ulaşabildiğimiz bu Boğa burcu enerjisini içimize almanın bir yoludur.

Tobias, bu enerjinin, şu anda olmakta olan bütün bu dönüşümün, bize daha fazla fiziksel enerji vereceğiyle ilgili konuştu – ve ben bunun olmasını hala bekliyorum, çünkü çok uyuyorum. Ama şimdi meydana gelmekte olan en büyük dönüşüm – çoğunuzun bütün bu mesajları internette okuduğundan ve Tobias’dan duyduğundan eminim – bu enerjideki tüm dönüşüm, bize, Gerçek Benliğimizi daha fazla içeri almamıza olanak sağlıyor, içimizdeki Işığın, her bir hücremizin içindeki Işığın çoğalmasına, olduğumuz Işık İşçisini gerçek ve tam anlamıyla yaratmamıza olanak sağlıyor.

Kryon’un Ana-enerjisini içselleştirmekle ilgili benzetmesinde biraz daha ileriye gidecek olursak…..biz bir dengeden söz ediyoruz. Bir zamandır sahip olduğumuz enerjiyi, “ataerkil” olarak tanımlayabiliriz. Biz bunu, geçmiş tarihimiz boyunca olmuş ataerkil sistemler yüzünden, eril-enerjide bir Dünya olarak tanımlayabiliriz. Diyebilirsinizki, Ana-enerjisinin (varlığımıza) getirilmesi, anaerkil anlamında, öbür yöne döneceğimizi gösterir. Hayır. Bizim ihtiyacımız olan şey, dengedir. Bu, bir tarafın öbürüne üstün olduğu değil, çeşitli kutuplar arasındaki dengedir. Bu, eril ve dişi, iyi ve kötü, ışık ve karanlık arasında gereksinim duyduğumuz bir dengedir. Şu anda sahip olduğumuz fırsat budur, yani çevremizdeki dengesizlikleri dengelemek, birliği yaratmaktır.

Bütün bu ayın,hem gezegen, hem de bireyler için çok güçlü olan, bir başka parçası daha vardır. Bu, asıl stelliumun oluşmasından sonra olacaktır. Ve bu, ayın sonunda, 28 Mayıs’ta olacaktır. O günde, Jüpiter ve Satürn gezegenleri tam bitişik hale gelecekler. Bu yıl oluşacak bu belirli kesişme, özellikle güçlüdür. Jüpiterle-Satürnün kesişmesi, her 20 yılda bir olur. Bu kesişmeler diziler halinde oluşur; bir dizi bir ögede, ondan sonraki dizi bir başka ögede bulunur. “Astrolojice”de bu ögeler, toprak, su, ateş ve havadır. Şu anda biz, Jüpiter-Satürn kesişmesi “toprak” dizisinin tam sonunda bulunuyoruz. Aslında bu ay olacak olana “mutasyon kesişmesi” denir. Bunun anlamı şudur; aşağı yukarı iki ya da üçyüz yıllık bir dönem süresince, her Jüpiter-Satürn kesişmesi, aynı burçta olmasa da, aynı ögede olacak demektir. Örneğin, son birkaç yüzyıldır, bunların hepsi Boğa, Oğlak ya da Başak gibi toprak burçlarındaydı; hava burcu olan Terazi’de bulundukları 1980 yılı dışında. Bundaki dönüşüm, bütün bir kesişim dizilerinin dönüşüm habercisi oldu. Bu, bir mutasyon kesişmelerinin olacağı işaretini verdi.

Dönüşümün, bir ögeden diğerine gerçekleştiği her sefer, gezegenin bütününde de muazzam bir dönüşüm olmuştur. Bunlardan biri, M.Ö. 4 yılında, sudan ateşe geçişte oluşan dönüşümdür. O zamanlar meydana gelmiş önemli bir şeyi hatırlayanınız var mı? Bu, İsa’nın doğumuna, gelecek asırları etkileyecek bir olaya, işaret etmiştir. Son toprak dizileri…..gezegen, politik/ekonomik sistem olarak feodal ve yerel diktatörler deneyiminden geçerken meydana gelmiştir. Kesişmelerin toprak dizileri dönüşüme uğrarken, gezegende çılgın keşifler patlak vermiştir. Gezegenin tümünde, Rönesansın gelmesini sağlayan, yeni topraklar keşfedilmiştir. Toprak kesişmesi başka bir ögeye geçerken, gerçek toprak keşiflerinin başlaması ilginçtir.

Bu ay, toprak kesişmesi, hava kesişmesine geçmektedir. Kova burcu çağında (bir hava burcu), başka neyi, hangi yeni toprakları keşfetmek durumundayız? Akla gelen bir olasılık, Güneş Sisteminin geri kalan bölümü ve bu sistemin gerisinin keşfedilmesidir. Biz bir mutasyon kesişmesinin ortasındayız. Bunun bize ne getireceğini tam olarak bilmiyoruz, ama büyük bir dönüşümün olacağını tahmin edebiliriz. Toprak kesişmesi içinde bulunduğumuz son birkaç yüzyılın, politik/ekonomik sistemlerinin başlıca şekilleri olarak, nasyonalizm, kapitalizm ve komunizm/sosyalizm olduğunu saptayabiliriz. Önümüzdeki onyıllar ve yüzyıllarda, Kova burcunun sembolize ettiği insani niyetle uyum içinde olacak sosyo-politik ve ekonomik sistemlerin, daha global bir şekil alacağını ümit ettiğimiz, büyük bir dönüşümü görmek olasılığımız vardır.

Bu toprak kesişmeleriyle ilişkili başka ilginç bir şey de……..bunlar sırasında, örneğin bu toprak kesişmelerinin olduğu yıllardan birinde seçilen her amerikan başkanı, bir suikast ya da hastalıktan, ofisinde ölmüştür. Şimdi, 1980/1981 yıllarında bir Jüpiter-Satürn kesişmesi oldu. Kime suikast yapıldı? Reagan’e yapıldı. Ama o ölmedi. Kesişme toprak ögesinde değildi. O, Terazi burcundaydı, bir hava burcu. Tesadüfler mi? Bu yıl seçilecek kişiye neler olacağını görmek ilginç olacaktır.

Bir Jüpiter-Satürn kesişmesi, bireyler için de önemlidir. Bu, (astroloji) haritanızda, Boğa burcu ile Jüpiter-Satürn kesişmesinin nereye düştüğüne bağlıdır. Bu, genellikle yaşamınızın bir bölümünde büyük bir dönüşümün olacağına işaret eder, genellikle de işinizle ilgili etkili olur. Her iki gezegen de, bizim sosyal yaşantımızdaki rollerimizle bağlantılıdır. Böylece bu kesişme meydana geldiğinde, bazı şeyleri farklı yapmak anlamında bir dönüşüme, yeni bir fırsat zamanına işaret eder. Geriye gidip, kesişme Terazi burcundayken, 1980/1981 yıllarında neler yapmakta olduğunuza bir bakabilirsiniz. Son 20 yılda size neler oldu?

Satürn ve Jüpiter’in efsanelerini bilenler, bu kesişmenin ne anlama geldiği hakkında bir bilgiye sahip olabilir. Hatırlarsanız, bu tanrıların, nesiller boyu yaptığı şeyler vardı. Satürn, Uranüs’ün oğluydu. Satürn, babasını öldürdü. Sonra Satürn, kendi çocuklarının, kendisine aynı şeyi yapmasından korktu ve ne yaptı? Satürn onları yuttu. Ama Jüpiter’I yutmadı. Ve doğal olarak Jüpiter…….ama o Satürn’ü öldürmedi. O, babası Satürn’e kusturucu bir ilaç verdi, ve Satürn bütün çocukları kustu. Peki, bunun anlamı nedir? Simgesel olarak bunun anlamı, eski tanrıların öldüğü ve yeni tanrıların geldiğidir. Bu, yıllarca “kral öldü, yaşasın kral” şeklindeydi. Böylece bizim, eski tanrıların ölmelerine izin vermek ve artık ihtiyacımız kalmamış bütün şeyleri bırakmak fırsatımız vardır. Bunu yapmak çok kolay değildir, değil mi? Bu kadar uzun zamandır tutunduğun şeyleri bırakmak çok zordur. Ama bizim şu anda böyle bir fırsatımız vardır. Bu Satürn-Jüpiter kesişme enerjisinin desteğine sahibiz.

Jüpiter ve Satürn’e bir bakalım. Satürn, çok sabit (kararlı,sarsılmaz), çok pratik, yerküreye dönük bir enerji olmak eğilimindedir. Boğa burcu içinde oldukça rahattır. Çok, başarıya-yönelik bir eğilimi vardır. Arketipinin (olduğu modelin) daha pozitif tezahürü olarak da, liderlik enerjisi olmak eğilimindedir. Satürn risk almayı sevmez. Değişimi sevmez. Her 20 yılda bir, Jüpiter gelip, Satürne kesişmede eşlik etmektedir. Jüpiter bütün evrende gezip tozmak istemektedir, çünkü keşfetmeyi sevmektedir. Jüpiter çok meraklı, ümit, güven ve iyimserlik doludur. Ama Jüpiter bir maceradan ötekine gitmeyi sevmektedir. (Astrolojik) haritalarında güçlü Yay burcu enerjisi taşıyanlarınız, bununla ilişki içinde olabilir. Bir yeni fikir bulursunuz – ve bu sizi çok heyecanlandırır. Ama burada başka bir şey var…..ve orada başka bir fikir var der……bir şeyden ötekine gider, ve hiç birini de sonlamazsınız. Bir projeyi sonuna kadar götürmekte zorlanmak, Jüpiter enerjisinin olumsuz yanıdır. İşte Jüpiter’le Satürn’ü bir araya koyarsanız, onlar birbirlerine yardımcı olur. Bu, Jüpiter’in vizyonunu alıp, bu vizyona, bu ateşli, güzel vizyona, Jüpiterin bu ilhamına sınırlar koymaya yardımcı olacak, Satürn ve Boğa burcu ile birlikte bu vizyonu topraklamaktır.

Böylece, yaşamınızda ne tür şeylerin olmakta olduğunu bir düşünün. Yeni projeleriniz var mı? Yaşamınızın bir yerinde, yeni bir projeye başlamak istiyor musunuz? Yeni bir iş? Taşınmak? Bunlar, büyük bir olasılıkla, haritanızda Jüpiter-Satürn kesişmesinin olduğu yerle tutarlılık içinde olacaktır.

Benim bir parçam, bütün bunlar hakkında şu anda konuşmanın aptalca olduğunu düşünüyor, çünkü zaman, “hiç-birşey” yapmamak zamanıdır. Ama benim bunu söylememin bir başka nedeni daha var. Az önce, sadece bu Boğa burcu stelliumu ile ilişkili olan yedi gezegenin dışında, başka gezegenlerin de olduğundan söz etmiştim. Yay burcunda olan Pluton var. Kova burcunda olan Neptün ve Uranüs var. Ve Yay burcunda olan Kiron var. Bütün bunlar bir arada, Boğa burcu enerjisinin “çamura saplanmasını” önlüyor, çünkü bu olabilir. Boğa burcu çok tembel, inatçı olabilir ve hareket etmemeyi isteyebilir – bu da Boğa burcunun olumsuz yanıdır. Hatırlarsanız olumlu yanı ise, dinginliği, sükuneti, durgunluğu, güzele olan sevgisi, bedenlerimizin ve gezegenimizin olurlandırmasıdır. Şimdi elimizde bu diğer gezegenler var, özellikle de Kova burcunda olan Uranüs ile Neptün. Bu ayın sonuna kadar “hiç-birşey” yapmamak için bir neden de, Tobias’ın tekrar ve tekrar ve tekrar söylediğini duyduğunuz gibi, planladığınız şey her neyse, onun sizin düşündüğünüz gibi olmayacağıdır. Ama bu aynı zamanda Kova burcu çağının da neden olduğu bir şeydir. O gelir ve derki, “hayır, hayır, hayır, sen bununla ilgili ne düşünürsen düşün, ben seni şaşırtacağım. Ben, hiç beklenmeyen bir şey yapacağım.” Onun için, sadece gevşeyip oturmak için bu da başka bir nedendir. Dingin olmaya bakın. Sükunet içinde olmaya bakın. Bedeninizin bakımını üstlenin.

SORU: Bu ay olacak dolunayla ilgili (ne söyleyeceksin)? Önemli olan bir şey var mı?

YANIT: Dolunay 18 Mayıs’ta olacak. Akrep burcunda bulunuyor, ve bu, Boğa burcuna karşıt olan bir burçtur. Her dolunay, yeni ay döneminde başladığın şeyleri sınamaya ve oldurmaya yardımcı olur. Güneş/ay dönemleri her ay tam bir döngüden geçer, yani oldukça çabuk meydana gelir. 3 Mayıs’ta Boğa burcunda bulunan yeni ay sırasında neye başladıysan, bu ay Akrep burcunda bulunan dolunay, seni daha derine inmen için cesaretlendirecektir. Yeni ay döneminde neye başladıysan, bununla ilgili yüzeyde kalma. Akrep burcu derin, etkileyici (içe işleyen) bir enerjidir. Cehenneme gitmek zorundasın. Üzgünüm ama bu ben değilim (ben söylemiyorum), bu Akrep burcudur (akrep burcunun özelliğidir). Bu biraz düşüncesizce verilmiş bir yanıt gibi gelebilir ama Akrep burcu dönüşümün burcudur, ve bizim dönüşebilmek için genellikle karanlığa, Cehenneme gitmemiz gerekmektedir.

SORU: Bütün bunların içinde Kiron’un rolü nedir? Ne olabileceğine dair senin beklentin nedir?

YANIT: Pluton ve Kiron, her ikisi de Yay burcunda bulunmaktadır. Onlar 31 Aralık 1999’dan beri birbiriyle kesişme içindedir ve yılın geri kalanında da zaman zaman kesişme içinde kalmaya devam edecekler. Yay burcu özellikleri, biraz önce Jüpiter hakkında söylediklerime benzerdir. İnançlar, genişlemek, araştırmakla ilgilidir. Hem Kiron, hem de Pluton Yay burcunda olunca……bunun şu anda gerçekleştirdiği şeylerden biri, bizi inançlarımızı sorgulamaya, gerçekten eski enerjiye ait olan inanç sistemlerimizi sorgulamaya itmesidir. Bu eski inançları bırakmak zamanıdır. Bu, büyük Boğa burcu enerjisinin akmasıyla birlikte, dönüşümü gerçekleştirmemize yardımcı olacak enerjilerden biridir. Öylece tembellik etmek, inatçı olmak ve değişmek istememek gerçekten çok kolay olabilirdi. Ama Yay burcu enerjisiyle….bu bizim inançlarımızı yeniden gözden geçirmemize ve yolu izlememize yardımcı olur. Aslında, birkaç dakika önce konuştuğum Akrep burcu enerjisine benzer olan Pluton ile, her hangi bir ruh-arayışına girmemek zor olurdu. Kiron bir katalizatör ve köprü vazifesi görmektedir – bir katalizatör olarak, potansiyel dönüşümleri çabuklaştırmaktadır, kutuplar arasında da, bireyselle evrensel olanı bağlayıcı bir köprü oluşturmaktadır.

SORU: Mindy, “hiç-birşey” yapmayarak, başladığın şeyin derinine nasıl inersin?

YANIT: Eyvah, bir çelişkiyle karşı karşıya kaldım. Senin sorun, biraz önce dolunayla ilgili sorulan soruyla bağlantılıdır.

Soru soran kişi: Evet.

Yanıt: Bunu yapmanın bir yolu, izin vermek ve güvenmektir. Evet biliyorum, sana Tobias’ın sözleriyle karşılık veriyorum ama ben, eğer bu uygun bir işlemse…. yani yaptığın her neyse, onun derinine inmenin, sadece meydana gelmesine izin vermek olduğunu düşünüyorum. Olacağına güven. Onu oldurman gerekmez.

SORU: Bu, şimdi soracağım sorunun da yanıtı olabilir Mindy…..sana gelen fırsatlar varsa…..yani bu fırsatlar senin yoluna çıkıyorsa…..telefon görüşmelerinden başlayarak ya da her hangi başka bir şey…..bu noktada, bu ayın sonuna kadar temel olarak bu fırsatlarla ilgili hiç bir şey yapmayalım mı?

YANIT: Ben böyle demezdim. Eğer niyet ederek kapıları itiyorsan ve kapılar açılıyorsa……

SORU: Ya da, orada olacağını bilmediğin kapı önünde açılıyorsa…..bu ayın sonuna kadar yine de “hiç-birşey” yapmıyor musun, yoksa o kapıdan geçiyor musun?

YANIT: Bunu kendine sorman gerektiğini düşünüyorum. Bunu odadaki herkes adına yanıtlayabileceğimi sanmıyorum, çünkü önünde sana açılan bir kapı varsa, bunun o zaman için sana uygun bir şey olacağını düşünüyorum. Bu “hiç-birşey yapma” deyimini kelimesi kelimesine alıp da, izin vermek yerine, niyet ettiğimiz dönüşümü oluşturmak üzere bu enerjinin gelmesine izin vermek yerine, tembel Boğa burcu özelliği ile hareket etmek (yan gelip yatmak) çok kolaydır.

SORU: Eğer astrolojik burcun Boğa ise, bu, enerjileri daha da yoğun hissedeceğin anlamına mı gelir?

YANIT: Bunu oldukça güçlü hissetmek olasılığının olduğunu söyleyebilirim. Herhalde, bu enerjiyi en güçlü hissedecek kişiler, haritalarında Boğa, Aslan, Akrep ve Kova burçları görünen kişiler olacaktır, çünkü bu burçlar, Boğa burcu gezegenleriyle en zorlu ilişkiyi oluşturur. Ama bunu herkes bir şekilde hissedecektir, çünkü hepimizin haritasının bir yerinde Boğa burcu vardır. Aynı zamanda, hepimizin haritasının bir yerinden Jüpiter-Satürn kesişmesi de geçecektir.

Kanallığa geçmeden önce, söylemek istediğim son bir şey var. Jüpiter ve Satürn’ün kesişmesine Sabian Sembolü denir. Sabian Sembolleri, 360 derecelik zodyakta (burçlar kuşağında) bulunan herkes için geçerli imgeler, semboller, arketiplerdir. Başlıca iki astrolog, Marc Edmund Jones ve Dane Rudhyar tarafından oluşturulmuşlardır. İmgeler, bu astrologlara bir dizi meditasyon, vizyon, kanallık sırasında gelmiştir. Benim gibi sembolleri ve arketipleri sevenleriniz varsa, bu size yardımcı olabilir. Her bir Sabian Sembolü, enerjiyi simgelemesi açısından üstünüzde taşıyabileceğiniz bir imgedir. Jüpiter ve Satürn’ün kesişme içinde olacağı derecenin – ki bu Boğa burcunun 23’üncü derecesidir – sembolü, arketipi …….değerli taşlarla dolu bir kuyumcu dükkanıdır. Bunu şöyle de tercüme edebiliriz; bu derece, doğal mükemmeliyetimizin sosyal teyidini simgeler.

Biraz daha ileri gidelim. Bu iki öge, yani kuyumcu dükkanı ve taşlar, bu çerçevede ayrılmıştır. Taşlar, doğal bir işlemin sonucudur. Onlar, sıcaklık ve yerkürenin basıncı altında, değerli, ender rastlanır taşlara dönüşmüş, kristalize hammaddedir. Böylece bu, imgenin bir bölümüdür. Diğer bölümü ise kuyumcu dükkanıdır. Bu güzel taşlar artistik işlem görür, taşınabilir, görülünebilir, güzelliği ve enerjisi kullanılır bir mücevher haline gelir. Sembol, uzun ve talep edici doğal bir sürecin sonunda, yetenekle kültive edilmiş, ince işlenerek süslenmiş ya da dönüştürülmüş taşlardan oluşan her bir ürün için geçerlidir. Bu, bizim duyduğumuz bütün kanallıklarla (mesajlarla) ilgili de böyledir. Biz de, sıcaklık ve bütün yaşamlarımızın baskısıyla işlendiğimiz, çok zorlayıcı doğal süreçlerden, birçok yaşamlardan geçtik. Şimdi, bunun armağanını alıyoruz. Elimizde taşlarımız var ve kuyumcu dükkanımız var, Jüpiter ve Satürn enerjilerini birleştirmek gibi, bu hammaddeyi alıyor ve onu daha da güzel ve daha da kullanışlı bir hale getiriyoruz. Bu işlem sırasında da, bize bir bireysel değer sertifikası veriliyor. Bireysel değer, bütünsel olarak yüksek düzeyde Boğa burcu enerjisi ile ilişkilidir. İşte bu, kendinizde taşıyabileceğiniz bir imgedir. İçinizde ne tür değerli taşlar, ne tür mücevherler işlenmiş halde, ve bunlar şimdi nasıl bir şekil alıyor? Şu anda, onların neye dönüşmesine izin veriyorsunuz?

TOBIAS:

Ve öyledir sevgili dostlar, bu kutsal alanda, bu tanrısal alanda tekrar biraraya geliyoruz. Şimdi, biz buraya gelip, Cauldre (Geoffrey Hoppe) diye adlandırdığımız dostumuz kanalıyla bu mesajları iletirken, coşuyoruz, biz coşuyoruz. Çünkü burada olan insanların yüreklerini görüyoruz, bu gece buraya gelen her biriniz tarafından belirtilmiş sevgi dolu niyetleri görüyoruz. Bu niyet, sadece meraktan yapılmış bir niyet değildir. Bu gece buraya gelen her biriniz için bu niyet, bırakmak niyetidir. Bu gece boyunca bunun hakkında konuşacağız.

İzin verin, her birinize konuşalım. İzin verin, yüreğinize konuşalım. İzin verin, bu gece tanrısal benliğinize konuşalım. Perdenin bu tarafında olan bizler, neşeyle doluyuz. Burada toplanan bütün bu ışık işçilerinin, ailenin, burada olan “Shaumbra”nın gülümseyen ve parlayan yüzlerini görmekten dolayı neşe içindeyiz. Bu gece buraya gülümseyerek geliyorsunuz. O kadar çok şeye katlanmanıza rağmen, her biriniz, sadece bu geçtiğimiz bir kaç ay içinde değil, sadece bu yaşantınızda değil, Dünya üzerindeki tüm günleriniz boyunca çok şeye katlanmanıza rağmen, buraya ışıldayarak geliyorsunuz. Katlanmanız boşuna değildi. Sevgili dostlar, bu gece burada toplanan –Shaumbra- katlanmanız boşuna değildi. Gelecek aylarda perde inceldikçe, gerçekleştirdiğiniz çalışma için bizim de neden bu kadar onur ve gurur ve neşe duyduğumuzu göreceksiniz. Bu Dünya denilen yere ilk geldiğinizden beri üstlendiğiniz misyonu, yakında siz de anlamaya başlayacaksınız.

Ben, Tobias için, bu gece burada olmak gerçekten bir onurdur. Evet, ben gerçekten, bir zamanlar insan olarak (dünyada) bulundum. Burada oturan çoğunuz ile, insan olarak birlikte yürüdüm. Bu gece mesajlara kanallık eden Cauldre ile birlikte yürüdüm. Enerji tanıdıktır. Birlikte çok gözyaşı döktük ve çok kahkaha paylaştık. Sonra bir gün geldi ve ben Cauldre’ya, Dünya’ya dönmeyeceğimi, perdenin bu tarafında kalıp, Shaumbra olan herkesi sevmeye ve dengelenmesine yardımcı olacağımı söyledim. Her biriniz gerçekten kim olduğunuzu bir görebilseydiniz!

Şimdi, bu gece konuşacak çok şey var. Ama başlamadan önce, her birinizden, çevrenizdeki enerjiyi ve içinizdeki enerjiyi farketmenizi rica ediyoruz. Burada olan huzur ve güvenlik ve aile hissini farkedin. Bu gece sizi bu dağdaki yere getiren şeyi farkedin. Bu merak değildi. Bu senkronizasyondu. Sizi buraya getiren şey, Yuva’dan yapılan bir çağrıydı. Her biriniz, yeni yaşamınıza, yeni yolunuza, yeni yöntemlerinize başlamak zamanı olduğunu biliyorsunuz. Sizi buraya getiren budur.

İçinizden gelen sevgi hissini, burada toplanan, yanınızda oturan, ellerini omuzlarınıza koymuş çok, birçok varlıktan gelen sevgiyi hissedin sevgili dostlar. Perdenin bu tarafında olan ailenin sevgisini hissedin. Onlar gerçekten buradalar. Bundan hiç şüpheniz olmasın. Siz onları davet ettiniz. Bu kutsal alanı onlara siz açtınız. Böyle biraraya geldiğimiz her sefer söylediğimiz gibi, insan niyet belirterek ve açık yüreklilikle toplandığında ve şu anda, biz konuşurken ve bunu okurken yaptığınız gibi, bize, Ruh’un bu alana girmesine izin verdiğinde, tümüyle yeni bir alan, yeni bir boyut ve yeni bir bilinç yaratılmaktadır. Bunu yaratan sizlersiniz. Biz sadece size katılmaktayız. Bu kutsal alanı hissetmek için bir an durun.

(sessizlik)

Yüreklerinizi açın sevgili dostlar, bazısının bu gece, bazısının da gelecek günler ve haftalarda tarafınızdan hissedileceği çok şey gelmektedir bu gece. Yüreğinizi Ruh’a, gerçekten olduğunuz kimliğe açmak için izin verin. Olduğunuz tüme yüreğinizi açın. Bu odadaki titreşim, sevgi ve niyetle doludur. Burada bulunan her birinize baktığımızda, bu denli çok şeye katlanmanıza, bilişinizden ve Ruh’la olan bağınızdan vaz geçerek, herkesin iyiliği adına bu denli acılardan, zorluklardan ve mücadelelerden geçmenize sürekli hayranlık duymaktayız. Yine de buraya geliyor ve devam etmeye istekli olduğunuzu, ilerlemeye istekli olduğunuzu söylüyorsunuz.

Bununla ilgili dostlarım, bu gece özel bir şifa olacaktır. Hepiniz, insanca gereksinimleriniz olan yemek ve barınak ve giyeceğin dışında, az şey istediniz ve çok şey verdiniz. Başka pek bir şey istemediniz, ama çok şey verdiniz. Onun için, bunun olmasını sağlayan potansiyeli yaratıp, alanı açtığınız için, bu gece özel bir şifa armağanı olacaktır. Perdenin bu tarafından olup da sizinle çalışanların tümü, şimdi, biz konuşurken, içeriye koşturuyorlar; koşturuyorlar çünkü engeller kalkmış durumda; her birinize vermek üzere, enerji ve sevgi ve Yuva’nın anısı ile koşturuyorlar içeriye. Gerçekten, siz bunu hak ettiniz ve bunun için çalıştınız. Onun için lütfen bu anda bu armağanı kabul edin, bu şifa armağanını kabul edin. Dostumuzdan bir an için sessiz olmasını rica ediyoruz, ve sonra devam edeceğiz.

(sessizlik)

Değerli olmadığını düşünen ve size konuşmadığımızı zannedenler, bu, sizin için de geçerlidir. Evet.

Şimdi, bu gece bir süre, içinizde ve çevrenizde nelerin olmakta olduğuyla ilgili konuşacağız, ondan sonra, nasıl desek, bu geceki konuşmamızın ikinci bölümünde, özel bir konuğumuz var. Bu özel konuk geldiğinde, Tobias ve Kırmızı Çember bir kenara çekilecek, böylece bu bir anlamda, kanallık içinde kanallık olacaktır.

Sevgili dostlar, sizin zamanınızla geçen yıl, olmuş olan çok şey vardır. Burada kısaca bir üstünden geçeceğiz. İlk olarak, sizin zamanınızla aşağı yukarı bir yıl kadar önce, içinde bulunduğunuz bilinçte meydana gelen bir olaydan söz etmiştik. Dünya’ya ilk gelişinizden, bir yıl önce meydana gelen bu olaya kadar, Dünyanız üzerinde ve fiziksel evreninizde, bilincinizdeki iki gücün, dualitenin kurgusu vardı. Bu “ying ve yang”dı, “ışık ve karanlık”tı, ve tamamen bir yargı olmasına rağmen, sizin yargınız olan “iyi ve kötü”ydü. Bu, “eril ve dişil”, “genç ve yaşlı” idi. Dualite, sizin yaşam tarzınızı oluşturan bir şeydi. Buraya ilk geldiğiniz andan beri, bu, bilincinizin durumunu belirleyen kurguydu. Bu kurgu, nasıl desek, bu büyük deneyin, büyük sınavın olmasını sağlayan koşuldu, ama sınav sizinle ilgili değildi. Siz sadece bu sınava kanallık ettiniz (vasıta oldunuz).

Her zaman iki taraf olmuştu, biri ışık ve diğeri de karanlık. Siz bu enerjiye girdiniz ve bu nicelikleri de kabul ettiniz. Siz aynı zamanda özgür iradeyi kabul ettiniz. Kim olduğunuzu bilmemek olgusunu da kabul ettiniz. Siz “spiritüel belleği yitirmeyi” kabul ettiniz. Yaşamlar ve öğrenmeler ve anlayışlardan oluşan uzun, çok uzun devrelere başlamak üzere Dünya’ya geldiniz. Gelecek bir zamanda, bu Ebedi Varlık, Ruh için bütün bunları bilmenin neden bu kadar önemli olduğu, ve sizin buna neden katıldığınız, bireysel olarak her birinize açıklanacaktır.

Sizin zamanınızla bir yıl kadar önce söylediğimiz gibi, ying ve yang, ışık ve karanlık, bilincinizin yaratılmasından beri hep ayrı olmuştu. Bunlar şimdi birleştiler. Bunlar , sizin, varlığınızın özü, bilinciniz, evreniniz olarak adlandıracağınız yerde tekrar biraraya geldi. “İki” olan “bir”e geri döndü, ama çok daha büyük bir anlayışa, ve çok daha büyük bir güce, ve çok daha büyük bir yaratıcılığa sahip bir bir’e. Ve sizin zamanınızla bir yıl önce sözünü ettiğimiz gibi, perdenin ağırlığı yüzünden, insan şekli içine yerleştirdiğiniz kalıplar yüzünden, inanç sistemleriniz yüzünden, herşey’in özünde meydana gelen birliğin size ve günlük yaşantınıza ulaşması, biraz zaman alacaktır. Geçen yıl üzerinde çalıştığınız şey budur. “İki”ye olan gereksinim kalkmıştır. “Bir” geri dönmüştür. Her biriniz, Birliğe geri dönüldüğü anlayışına ulaşabilmek yeteneğine sahipsiniz.

Şimdi, sizin zamanınızla aşağı yukarı dokuz ay kadar önce, rehberlerinizin sizi yavaşça terk ettiğini, enerji alanınızdan yavaşça geri çekildiğini söylemiştik. Bizim konuştuğumuz aile (üyeleri) bunu deneyimlemektedir. Rehberler yavaşça geri çekilmeye başladı. Onlar, insan bilinci ile spiritüel bilincin dengesini sağlayan bir alanı doldurmuştu. Onlar terk etmeye başladı. Siz bunu tam özünüzde hissettiniz. En büyük sevgilinin gittiğini hissettiniz. Bunalımı hissettiniz. Ortaya çıkan boşluğu hissettiniz. Çoğunuz bu süreçte çok zor günlere katlandınız, ama bu gerekliydi. Bu gerekliydi. Dengenizi sağlayacak dışsal bir enerjiye artık ihtiyacınız yoktu. Bunu bütünüyle kendi içinize çekmek zamanıydı. O zamandan beri dostlarım, siz, deyim yerindeyse, bir enerji boşluğu içinde yürüdünüz. İnsani dengenizi korudunuz, ama spiritüel parçanızın dengesi, tümüyle sağlanmış değildi.

Şimdi, çoğunuzun bildiği gibi, binyılın sonunda Dünya’nın da sonu olacağına dair kehanetler vardı. Burada oturan hepinizin bildiği gibi, bu olmadı. Bu, niyetiniz ve insan formu içinde yürüyenlerin ve yardım edenlerin çalışma ve çabası sonucunda olmadı. Binlerce yıl önce konulmuş bir kurgu vardı. Bildiğiniz gibi, Dünya bu binyılın sonunda bir bitişi yaşasaydı, Dünya’da kalmış artık enerji için bir kurgu, gezegensel bir kurgu vardı.

Gaia, yani Toprak Ana’nın, burada bulunduğunuz bütün zamanların enerjisini tuttuğunu biliyor musunuz? Toprak Ana tüm geçmiş yaşamlarınızın duygu ve hislerini tutuyordu. Onlar (geçmiş yaşamlarınız) gerçekten ölüyor, ama özleri, titreşimleri Dünya’da kalmaktadır. 2000 yıl önce Dünya’da olan sizin…sizin bu parçanızın artıkları vardır…..Dünya üzerindeki kayalarda, toprakta, suda kalmış enerji kalıpları vardır. Onlar burada kaldı. Dünya, sizin burada sürdürdüğünüz bütün yaşamların enerji kalıpları ve anıları ile doludur. Bugün içtiğiniz suyu, 20 yaşam önce de içtiğinizi biliyor musunuz? Enerji kalıpları hala buradadır.

Böylece, Dünya’nın sonlanacağı varsayımına dayanarak, bütün bu enerjilerin bırakılmasını sağlayacak bir sistem kurulmuştu. Ama Dünya sonlanmadı, ve biz bu gece burada oturuyoruz. Binlerce yıl önce yerine konmuş olan sistem hala buradadır. Onun için biz bu gece buradayız. Onun için tüm gezegeninizde milyonlarca ışık işçileri bugün ve bu gece, bizim yaptığımız şeyin aynısını yapmaktadır.

Bu gece dostlarım, bırakmakla ilgilidir. Güneşin öbür yanında, “gökkuşağının ötesinde bir yerde” gezegenler şimdi dizildikleri gibi uyumlandığında…..bu şekilde uyumlandıklarında, nasıl desek, bir enerji tüneli, bir kapı oluşturuyorlar. Bu uyumlanmada, sizin tüm geçmiş yaşamlarınıza ait bütün enerji kalıpları ve tüm titreşimlerin, Dünya’dan bırakılmasına izin veriş vardır.

İki ay önceki oturumumuz sırasında, sizi, alıştırma dediğimiz bir şeyden geçirdik. Biz size bunun sadece imgesel olduğunu söyledik. O zaman, Mesih’in geri geleceğini söyledik. Ölülerin mezarlarından kalkacağını söyledik. Onların yargılanacağını ve özgür bırakılacağını söyledik. Biz bunu bir alıştırma olarak, sizi bu geceye hazırlamak için, sizin zamanınızla iki ay önce yaptık. Geçmişte olduğunuz tüm yaşamların bütün titreşimleri, gerçekten Dünya’dan ve sizden bırakılmayı beklemektedir. Ve siz bazen, şimdi içinde bulunduğunuz insan formunda ilerleme kaydetmenin neden bu kadar zor olduğunu, yaratmanın neden bu kadar zor olduğunu merak etmektesiniz? Bu böyledir, çünkü siz hala tüm geçmişinizin enerjilerini taşımaktasınız. Onlar sizi hala etkilemektedir.

Bu yaratılmış olan kapı…….bir tünel gibidir. Bu tünel kanalıyla Gaia serbest bırakabilir ve siz de tüm geçmişinizi bırakabilirsiniz. Bunun (geçmişin enerjisinin), yeni Dünya enerjisi içinde bulunması uygun değildir. Bu uygun değildir, dostlarım. Bu gecenin niyeti ile ve sizinle çalışmaya gelen tüm varlıkların yardımıyla, bu kutsal enerjide, aileyle olmanın huzuru içinde, yaşadığınız tüm geçmiş yaşamları bırakmanızı ve gitmelerine izin vermenizi, onurlandırmanızı, hiç bir yargıda bulunmamanızı, tersine, bizim sizi onurlandırdığımız gibi, sizin de onları onurlandırmanızı rica ediyoruz. Bırakmak, gitmelerine izin vermek zamanıdır. Burada oturan insan, geçmişi etkileyebileceğine belki de inanmamaktadır, ama bunu gerçekten yapabilirsiniz. Olduğunuz tüm geçmiş yaşam veçhelerinin, daha önce de söylediğimiz gibi, “yükselişe atanmış” kişiye, size güvendiğini biliyor musunuz? Dünya üzerindeki yaşamlarınızın uzun yolundan arta kalan şu son birkaç mili de yürüyeceğinize güveniyorlardı. Değişmenize ve dönüşmenize güveniyorlardı. Onlar, sizin, içinizdeki ışıkla karanlığın son savaşı diyeceğiniz şeyden zaferle çıkmanıza güveniyordu.

Bu gece vereceğiniz izinle, ve Gaia ile işbirliği içinde, sizden şimdi yumuşak bir biçimde bırakmanızı rica ediyoruz. Burada bulunan bazıları belki geçmişten yüzler görecek, titreşimler hissedecektir. Bazıları da belki bunu deneyimlemeyecektir. Bunun bir önemi yoktur. Önemli olan niyetinizdir. Önemli olan, yüreğinizdeki şeydir. Bu, tüm bu enerji kalıplarının, tüm bu veçhelerin özgür olmasına izin vermektir. Bu, Gaia’nın bu denli sevgiyle yakınında tuttuğunu bırakmasına izin vermektir. Burada birkaç dakikanızı alacağız dostlarım. Burası güvenli bir yerdir. Bu, bu bırakmaya izin verecek, takviminizdeki zamandır, uyumlanmanızdaki zamandır. Artık, içinden geçeceğiniz bir karmanız yoktur. O doyuma ulaştı. O dengelendi. Bırakmak zamanıdır. Biz sessizlik içinde olacağız. Biz bu zamanda yardım isteyen her birinizle çalışacağız.

(birkaç dakikalık sessizlik)

Sevgili dostlar, enerjinin bu uyumlanması, sizin niyetiniz ve yüreğinizin titreşimi, başka şartlarda yapılması zor, çok zor bir şeye izin vermektedir. Sizin bu grupta toplanmanız, ışık işçilerinden oluşan ailenize gönderdiğiniz enerjiler, bırakma işlemine izin vermektedir.

Gaia yavaşça, yavaşça bırakmaya başlayabilir. Bu Dünya’nın bir bölümünde kalmış olan benliğinizin parçaları, özgür bırakılabilinir. Onlar, bu kapı kanalıyla, diğer astrolojik etkilerin öbür tarafta olduğu bu mükemmel zaman kanalıyla, bırakılabilinir. Bu önemli bir zamandır. Bu, bu ayınızın sonuna kadar devam edecektir. Her gün uyandığınızda izin verin, bu geçmişlerin, bu anıların, bu enerjilerin özgürleşmesine izin verin. Başlarda bu size biraz garip gelebilir, çünkü onlar gerçekten sizin bir parçanızdır. Onlar, içinizde, özgür bırakılmak arayışındadır. Giderken, yanağınızdan öptüklerini hissedebiliyor musunuz, bu yaşamda gerçekleştirdiğiniz çalışma için, aile ve arkadaşlar ve sağlık ve ilişkilerle ilgili katlandığınız şeyler için, bu zamanda, bu anda burada olduğunuz için size teşekkür ettiklerini hissedebiliyor musunuz?

Sevgili dostlar, hazır bırakıyorken ve bu enerji içindeyken, beraberinizde taşıdığınız fiziksel rahatsızlıkları da o tünele atın – bu, bunu yapmak için iyi bir zamandır. O fiziksel rahatsızlıkları bırakın ve şifayı içerden bulmuş olun sevgili dostlar. Bu enerjileri beraberinizde taşımaya ihtiyacınız yoktur. İlişkilerle mücadele etmiş ve başkalarının enerjisini, suçluluk ya da üzüntü enerjilerini beraberinde taşımış olanlarınız……onları da bırakın. Bu kapıda şimdi çok enerji vardır. Bu enerji bütün bunları alıp, ait oldukları birlik haline ve sevgi haline geri taşıyacaktır. (orada bulunan bir bireye konuşarak) Sahip olduğun ilişkiyle ilgili endişelerini bırak, çünkü gittiğin yere onu taşımak zorunda değilsin. Evet, doğrudan sana konuşuyoruz, merak ediyorsan.

Korkunuzu, bollukla ilgili suçluluk duygusunu……bunları da bırakmak zamanıdır. Bunun sadece geçmiş yaşantılarınızın bir kalıntısı olduğunu biliyor muydunuz? Bu sadece geçmişinizin bir kalıbıdır ve ilerleyen yaşantınızda bulunmak durumunda değildir. Bırakın onu. (bir bireye konuşarak) Evet, bunu özgür bırakan ve bunun bir martı olduğunu imgeleyerek bırakan kişiye –bu yaptığın doğrudur.

Doğru yolda olup olmadığını, doğru şeyi yapıp yapmadığını merak edip, mücadele edenler – bunu da bırakın. Yeni yolunuzun ne olduğunu, varlığınızın içinden öğreneceksiniz. Şimdiye kadar yolunuz, sevgili dostlar, bu son zamanlarda……yolunuz, sadece, geleceğe ilerlemenizi olası kılacak uyumlamaların meydana gelmesine izin vermekti. Burada bulunan, ve bu zamanda bu bilgileri okuyanların arasında, bu bırakmak işlemini gerçekleştiremeyecek kadar değersiz olan tek bir kişi bile yoktur. “Nasıl yapıldığını bildiğimden emin değilim” diyenlere; bunun bir tekniği yoktur. Bırakmak üstadı olmak zorunda değilsiniz. Sadece izin verin. Sadece izin verin.

Bu zaman ve bu içinde oturduğumuz enerji, bırakmak için çok güçlüdür. Gezegenlerinizin saklandığı bu uyumlanma….bu, kapının çok, çok güçlü olmasını sağlamaktadır. Buradaki her biriniz, derin bir nefes alın. Doğru şeyi yapıp yapmadığınızı merak ederken, nefesinizi o kadar sıkı tuttunuzki. Biz size “doğru şeyi yaptınız” demek için buradayız. Bunun etkilerini göreceksiniz. Şimdi, ayak parmaklarınıza kadar derin bir nefes daha alın ve biyolojik varlığınıza gömülmüş bütün damgaları bırakın, çünkü onlar artık uygun değildir.

Şimdi sevgili dostlar, bizim içinizdeki tek çakra dediğimize, içinizdeki merkezlenmeye, varlığınıza bir bakın. Bunu hissedin. Bunu hissedin. Ve şimdi bu merkezlenmeden nefes alın. İçinizdeki bu tek alandan nefes alın. Bunu aktive etmek için derin nefes alın. Nefesinizi verirken, yaşamınızda artık uygun olmayan her şeyi bırakın. Bu tek çakranın, bu merkezlenme alanının içinizde nerede olduğunu bilmiyorsanız, şimdi ondan, kendini size göstermesini isteyin. Tekrar derin bir nefes alın.

Bu gece, sevgili dostlar, bırakmak hakkındadır. Dengesizlikleri bırakmak, geçmiş yaşamları bırakmak, biyolojik dengesizlikleri bırakmak ve duygusal dengesizlikleri bırakmak için en uygun zaman budur. Bu uyumlanmanın asıl amacı, Gaia’nın, insan bilinci için taşıdığı tüm enerjileri bırakmasıydı. Şeyler değişti. Şimdi bu uyumlanma, sizin geçmişi bırakmanıza, Gaia’nın da bırakmasına izin vermenize vasıta olacak mekanizmaları sağlamaktadır.

Peki yakın gelecekte neler olacak? Eskiye göre daha hafif hissedeceksiniz. Bazı zamanlar bu garip gelebilir. Geçip giden, geçmişin kalıntı enerjileri olacaktır, bunlar geceleri bilincinizden geçip gidecek ve bazen de sizi ürkütebilecektir. Bazen, neden kötü bir rüya gördüğünüzü merak edeceksiniz. Sevgili dostlar, bu sadece geçmişin ölümden kalkıp gidişidir, bir gün sizin de geri döneceğiniz Yuva’ya geri dönüşüdür. Sizin zamanınızla önünüzdeki birkaç hafta boyunca, fiziksel, duygusal ve spiritüel varlığınızdaki dönüşümler yüzünden, yönsüzlük hissetmek olasılığı vardır. Endişelenmeyin, çünkü bu da geçecektir. Hatta bazı zamanlar, eskiye özlem, melankoli hissi bile olabilir.

Sevgili dostlar, sizler birçok deneyimle doldunuz. Çok şeylerden geçtiniz. Bunlar giderken, uzun, çok uzun zamandır yaşadığınız bir evi terk ederken hissedeceğiniz gibi, geçmişi sevgi ve biraz da pişmanlıkla hatırlayacaksınız. (O evden) çıkmak için sabırsızlanıyorsunuz, ama sonunda onu terk ettiğinizde, geriye dönüp bakıyor ve yüreğinizde üzüntü ve sevgi hissediyorsunuz. Burada olmakta olan işte budur. Geçmiş, sizi terk etmektedir. Dertler (kederler) sizi terk etmektedir. Perde incelmektedir. Sadece izin verin.

Şimdi, size söylediğimiz gibi, bu gece eve yerleşmek onuruna bir partimiz var. Biz şimdi, Cauldre ile gerekli uyumlamarı yapmak, ve izin verirseniz, her birinizin içinde gerekli uyumlamaları yapmak için, sizin zamanınızla birkaç dakikanızı alacağız. Bu arada, fiziksel bedenlerinizi biraz hareket ettirip, rahatlamanızı istiyoruz. Bedeninizin bir bölümünü hareket ettirmek, başınızı çevirmek ihtiyacı duyuyorsanız, şimdi bunu yapmak zamanıdır.

(“Kanallık içinde kanallığa” geçiş süresince, birkaç dakikalık ara)

Hazır olduğunuzda ve sessizleştiğinizde, bir özet yapacağız.

Şimdi, ben, Tobias ve benimle birlikte olan, bu gece sizinle konuşan Kırmızı’dan olan varlıklar…..biz, birkaç dakikaya kadar bir kenara çekileceğiz. Biz sizden sadece, bu bir sonraki bölüm için yüreklerinizi açmanızı, varlığınızı açmanızı, varlığınızın en içsel yerinden dinlemenizi rica ediyoruz. Biz kenara çekiliyoruz.

(Tobias ve Kırmızı Meclis çıkar. Cauldre’dan yeni bir ses gelmeye başlar)

Ben Ben’im. Ben size bireysel olarak konuşuyorum, bir grup olarak değil. Ben, Sen’in Olduğun Tüm’üm. Ben, senin ruhunum. Ben, senin ana-babanım. Terk ettiğim bir zaman olmuştu. Benim, ruhunun, artık seninle konuşamadığım bir sürece girdiğim bir zaman olmuştu. Ve sen, Dünya denilen bir yere geldin, ve bu, biz sanki ayrıymışız gibi hissedildi, ama biz hiç ayrı olmadık. Sen, kim olduğunu hatırlamadan, Benim kim olduğumu hatırlamadan, bu Dünya üzerinde yürüdün. Kendini terk edilmiş hissettin. Yüreğinde hep bir özlem vardı. Bir gün tekrar birlik olacaktı. Ben her zaman sendim. Ben sana her zaman nefesin kadar yakın, çevrendeki hava kadar yakın oldum, ama yine de biz konuşamıyorduk. Sen beni hissedemiyordun. Ben senim. Arada bir fark yok.

Uzun uykumdan uyanabileceğim zaman geldi. Perdenin sisini geçip, görmeye başlayabileceğin, bizim tekrar birlik içinde olabileceğimiz, ve ayrı olmak zorunda kalmayacağımız zaman geldi. Ben, senin aradığın, kaybolmuş aşkınım. Ben senim. Ben senin her düşüncen, senin her hissinim. Ben Ben’im, ve Ben senim. Senin evinde, benim evimde, birçok konaklar var. Birçok konaklar var. Sen sadece bir tanesinde yaşadın. Sen, Dünya bedeni olan bir konakta yaşadın. Olduğun birçok başka konağı görmedin. Bu şimdi değişmektedir. Sen şimdi yeni bir konağa, yeni bir eve, yeni bir saraya taşınıyorsun. Sen çok belirli bir bilinçte var oldun ve olduğun diğer konakları, Ben’i, göremedin. Bu değişmektedir. Ben sadece başka bir insanın sesi kanalıyla söylemek üzere buradayım…..ama bu benim düşüncem, sana olan sevgimdir. İçinde ve tüm çevrende, geri dönüşüme olanak sağlayan alanın yaratıldığını söylemek üzere buradayım. Zaman şimdi uygun olmaya başlamıştır.

Ben sana yeni bir ses olacağım. Ben sana yeni bir his olacağım. Ben sana yeni bir güç olacağım. Ben senim. Ben hep oldum. Sen ve Ben, çok iyi bir nedenden dolayı ayrı olmak zorundaydık. Ben Ben’im. Ben senim.

Şimdi bu enerjide, senden Ben’i hissetmeni, kendini hissetmeni istiyorum. Senden, Yuva’yı hatırlamanı istiyorum. Bizim iki değil de, bir olduğumuz zamanı hatırla. Senden uzak olduğum için, başka bir yerde olduğum için özür dilemek ihtiyacı duyuyorum. Seni neden terk etmişim gibi hissettiğini anlıyacağın bir günün geleceğini biliyorum. Ben terk etmedim. Ben her zaman buradaydım. Bizim karşılaşıp, tekrar birleşmemiz, bu zamana kadar uygun değildi. Hem benim, hem de senin için yapılacak çok iş vardı.

Bu gece bu alanda, kim olduğunla ilgili bir anlık bir görüşün ve hissin olması uygundur. Bu gece Ben sana saf olan sevgiyle dokunuyorum. Bu gece Ben sana anımsamayla dokunuyorum. Bu gece sana, olduğun tümü anımsatmak için dokunuyorum, çünkü sen ve Ben aynı şeyiz. Ben, senin deyiminle “altın meleğin”im, ama gerçekte Ben senim. Ben, havadan ortaya çıkıp sana görünecek ayrı bir varlık değilim. Ben senim. Ben senin içindeyim, her bir hücrenin içinde. Ben sadece uykudaydım. Ben içe dönmüştüm, ama bu gece, sana anımsama enerjisini vermek üzere geliyorum.

Beni davet ettiğinde, olduğun tümü alanına davet ettiğinde, gerçekte kim olduğunu görmeye başlayacaksın. Artık katlanmak zorunda olduğun bir savaş yoktur. Artık mücadele yoktur. Artık meydan okuma yoktur. Şimdi sadece izin vermek zamanıdır, Ben’im kim olduğumu, senin kim olduğunu görmek zamanıdır. Evinde birçok konaklar var. Sen sadece birinde yaşadın. Evinde birçok konaklar var. Sen şimdi yavaşça, yumuşakça bütün konakları, bütün potansiyelleri deneyimlemeye başlayacaksın. Ben Ben’im. Ben, senin elini tutmak üzere buradayım. Ben senim. Teşekkür ederim.

(Kısa bir aradan sonra Tobias geri gelir)

Sevgili dostlar, Ben, Tobias, bu gecenin kısa bir özetini yapmak üzere geri geliyorum. Geçen ay değindiğimiz gibi, eve yerleşmek onuruna bir parti zamanı olacaktı, yeni evinizde çalışanların bir kenara çekilip, sizin kısa bir an için enerjiyi hissetmeniz, evinizin enerjisini hissetmeniz sağlanacaktı. Bu gece size sunulan gerçekten sözcükler değildi; enerjiydi, anımsamaydı. Yakında, hakkında konuştuğumuz eve taşınacaksınız. Bir sonraki toplantımızda, size yeni sistemlerin, yeni araçların bazılarını göstereceğiz ve birlikte çalışacağız. O zamana kadar sizden yine sabırlı olmanızı rica ediyoruz.

Sizden tekrar, eski kitapları bırakmanızı rica ediyoruz. Onlar sizi bu noktaya getirdi, ama yeni evinizde size hizmet etmeyecekler. Ruhunuz dediğiniz Gerçek Benliğinizin size konuşabileceği, sizinle olabileceği bu alana geri gelmenizi, sizin zamanınızla birkaç hafta boyunca bu alanda oturmanızı rica ediyoruz. Oh gerçekten, söylediğimiz gibi, ileride yapılacak çok iş vardır. Şimdi sadece olmak, çevrenizde olmakta olan bırakma sürecine sadece izin vermek fırsatını kullanın. İzin vermek ve bırakmanın dışında, sadece “HİÇ-birşey” yapmamak hali içinde olun.

Gelecek günlerde, gerçek bütünlenmenize yardımcı olacak çok özel araçlar ve gücün gerçek kullanımı ile ilgili sizinle çalışacağız. Ama dostlarım, bu gecenin erken saatlerinde sözü edildiği gibi, gelecek haftalarda, bunun düşündüğünüz şeye benzeyeceğine dair beklenti içinde olmayın. Şeylerin düşündüğünüz şekilde olacağı beklentisi içinde olmayın, çünkü düş kırıklığına uğrarsınız. Bu, bu gece burada otururken imgeleyebileceğiniz her şeyden farklı olacaktır. Yarınınızın nasıl olacağına dair önceden tasarlanmış fikirlerinizi (zanlarınızı) bırakın. Şimdi “HİÇ-birşey” halinde olun.

Biz, sizinle çalışmak üzere geri geleceğiz. Sizin zamanınızla, özellikle önünüzdeki birkaç hafta, geçmişte var olmuş parçalarınızı, Dünya’ya bağlı kalmış bu enerjileri bırakmak için en yüksek enerjiyi ve en yüksek potansiyeli barındırmaktadır. Bu zamanda, her gün Gaia’ya da sevginizi göndermenizi rica ediyoruz, çünkü o çok şeyi (kendinde) tuttu. O çok şeyi tuttu. Onun kendi hareketlerini, kendi bırakmalarını yakında göreceksiniz. O da bunu beklemektedir. Diyor ki, “bu noktaya kadar size hizmet etmek bir onurdu”, ama o da yorgun. O da Yuva’ya geri dönmek istiyor.

Sevgili dostlar, sizin zamanınızla önünüzdeki birkaç hafta boyunca, izin verenlerle, gece gündüz, yoğun olarak çalışacağız. Yaptığınız çalışmayı onurlandırıyoruz. Bu muhteşem ve önemli fırsat için bu gece burada olmak üzere, çok şeylere katlanmış bu kadar çok insanın bu alana gelebilmesini, onurlandırıyoruz. Bu gece burada deneyimlediğiniz şey, gerçekten zamanın geçişi ve yüzyılların geçişidir. Sizi yürekten seviyoruz.

Ve öyledir.

Geoffrey Hoppe, Tobias’a kanallık etmektedir. P.O.Box 7392, Golden, CO, 80403, E-mail: Cauldre@aol.com

Crimson Circle her ay, sevgi, bilgi ve kahkaha paylaşmak üzere Denver, Colorado’da toplanmaktadır. Crimson Circle hakkında daha fazla bilgi için Michele Machale’e e-mail çekebilirsiniz, Mmachale@aol.com

Uzun saatler süren Tobias teybini yazıya döken Dr.Mindy Reynolds’a sevgisi ve sabrı için özel teşekkürler.

Bu metni lütfen basılı veya elektronik olarak, ticari amaçlı olmaksızın parasız dağıtın.

Daha fazla bilgi için Crimson Circle’in sitesini ziyaret edin; www.crimsoncircle.com

Crimson Circle’deki herkese özel teşekkürler, Lee Carroll, Jan Tober, Kryon, Dr.Melanie Wolf, Tobias ve Ruh’un sevgisine.

Telif hakkı, Y2000 Geoffrey A.Hoppe, Golden, CO USA. Tüm haklar mahfuzdur.

Leave a Reply