Işık İşçilerinin Spiritüel Alet Kutusu için Yeni Aletler

Binyıl (Milenyum) Mesajı – Bölüm 3

Işık İşçilerinin Binyıl Kutlamaları’nda sunuldu

Nederland, Colorado

Not: Bu mesaj, Kryon Işık İşçileri Binyılı Geçme Kutlamaları’nda, 2 Ocak 2000 sabahında verildi. Üç gün boyunca ışık işçilerine seri halinde sunulan üç Tobias mesajının, bu sonuncusudur. Bu mesaj, (Geoffrey Hopp’un) alışılagelmiş, gözleri kapalı, oturur durumunda değilde, açık gözlerle ve ayakta olarak sunuldu. Tobias sonradan, bunun orada bulunan insanlara ve sonraki bir tarihte bu bilgiyi okuyacak insanlara gösterilen ayrıcalıklı saygıyı sembolize ettiğini söyledi.

Tobias:

Bu hafta sonu birçok armağanlar verildi. Sevgi armağanları ve kesinlikle güçlenme (kudretlenme) armağanları. Bugünden başlayarak, Yeni Enerjiye girmenizle birlikte kullanabileceğiniz yeni armağanları, buradaki her birinize sunarak, bu toplantıyı şimdilik bitirmek istiyoruz. Güçlenme, sevgi ve dayanıklılık içeren yeni armağanları sunuyoruz. Biz ışık işçisinin yeni alet kutusunu sıralarken, sunduğumuz armağanları her birinizin kabul etmesini rica ediyoruz. Siz bunları kullanmaya ve gerçekten denge ve sevgiyle kullanmaya hazır olana dek, sizin için bizim taşıdığımız, aslında her zaman sizin olan bu armağanları alın. Sizden bir kez daha rica ediyoruz, bu armağanları sahiplenin, bu aletleri sahiplenin,onları kullanın ve kullanmayı alışkanlık haline getirin ve onlarla öğretin.

Bu sabah sizin için birkaç yeni armağanımız var.

İlki, birkaç çeşidin ilki, ASA. Size asa armağanını veriyoruz. Bu asa sizin gerçek enerjinizi, Yüksek Benliğinizden gelen gerçek gücünüzü temsil ediyor. Size veriliyor şimdi. Olduğunuz Tümü – enerji transferini, güç transferini kabul etmeniz için veriliyor. Çünkü şimdiye kadar, siz olan gücü tutmayı başaramıyordunuz. Ama şimdi bu değişiyor. Asa, gücün size geçirilmesini sembolize etmek amacıyla veriliyor.

Oh, ve bu sabah sizin için çok özel bir armağanımız var, alışılagelmedik bir alet. Size verdiğimiz bir YASTIK bu. Çünkü ilerlerken fark edeceksiniz ki, geceleri rüyalarınız farklılaşıyor. Şimdiye kadar rüyalarınız durumları çözmekle ilgiliydi. Rüyalarınızda çok mücadele vardı. Onlar, ikilemler ve savaşları çözmek üzere kullanılıyordu. Rüyalarınız şimdi farklı olacak. Gecenin sonunda tükenmiş hissetmeyeceksiniz. Tazelenmiş ve güçlenmiş hissedeceksiniz, çünkü, siz uyurken, rüya görürken, rehberler ve meleklerle, sizin kişisel varlık grubunuzla birlikte oturacak, ve planlamayı yöneteceksiniz, geceleri takımınızla birlikte yaratma çalışmalarını yöneteceksiniz. Yeni kontratınızın ve yeni planınızın haritasını çıkartacaksınız. Rüyalarınız, mücadele ya da savaşlarla ilgili değil, ilerlemek, birlikte yaratma ve güçlenmeyle ilgili olacak. Sabahları uyanıp, o gece yeni bir şey yarattığınızı, ve bunu 3-B (boyutluluk) realitenize getirmek için kendinize aletleri ve gücü verdiğinizi hissedeceksiniz. Böylece, bütün gece mücadele ettiğiniz duygusuyla uyanacağınıza, günün yeni meydan okumalarına göğüs germeye hazır, ışığınızı dünyaya çıkarmaya hazır, heyecan içinde uyanacaksınız. Böylece bu yastığı alın, kabul edin ve sahiplenin. Geceleri rüyalarınızın farklı olacağını bilin.

Size PİLLER armağan ediyoruz. Bu piller, sahip olacağınız yeni enerjinin sembolüdür. Gün içinde tükenmek yerine, çabucak tekrar dolabildiğinizi göreceksiniz, çabucak dolabildiğinizi. Onlar size dayanıklılık sağlayacak. Eskide bildiğiniz pillerden daha uzun süreli olacaklar. Böylece, varlığınıza, bu yeni spiritüel pil armağanını alın ve kabul edin ve bilinki, fazladan bir enerjiye gereksinim duyduğunuz her sefer, ışık işçisi alet kutunuzu açabilir ve bunları çıkartabilirsiniz.

Size EL FENERİ armağanını veriyoruz, karışıklıklara ya da ağlara yakalandığınız hissi yerine, karanlık ve korkudan geçen yolunuzu aydınlatmak üzere. Korku ve karanlıktan geçen yolu aydınlatmak için, ve zor zamanlardan geçen diğer insanlara da rehberlik ve öğretmede yardımcı olabilmek için yapmanız gereken, yeni spiritüel el fenerinizi çıkartmaktır. Böylece, yeni spiritüel el feneri armağanınızı alın ve sahiplenin. Onu ışık işçisi alet kutusuna koyun. Yolda, gereksinim duyduğunuzda kullanın.

Size İKİ-YÖNLÜ RADYO armağanını veriyoruz. Şimdi, bildiğiniz gibi, çoğu radyolar sadece alıcıdır. Onlar tek yönlüdür. Onlar, gelen mesajlar içindir. Bu radyo eşsizdir, çünkü o iki-yönlüdür. Bu radyoyla, perdenin bu tarafında olan, yardım eden bizlerden, çok daha kolay alabileceksiniz mesajları. Ama aynı zamanda, kendi enerjinizi de iletebileceksiniz. Başka insanlara titreşiminizi çok daha kolay iletebileceksiniz, ve bize olan mesajlarınızı, kesinlikle geri iletebileceksiniz. Böylece, bu iki-yönlü radyo armağanını alın ve yeni ışık işçisi alet kutusuna koyun. Başkalarına rehberlik etmeye yardımcı olacağınız, enerjinizi, sevginizi ve bilgeliğinizi iletmeye yardımcı olacağınız durumlar çıktığında, bunu kullanın.

Spiritüel ELDİVEN armağanını da veriyoruz. Buradaki her biriniz, ellerinizde ve varlığınızın bütün bölümlerinde, şifalandırmanın yeni enerjisini ve yeni gücünü bulacaksınız. Eldivenler, içinizde taşıdığınız şifalandırma yeteneğinin ve enerjisinin sembolüdür. Bu, kendi varlığınızı şifalandırmanız kadar, başkalarını da şifalandırmanız içindir. Bu yeni spiritüel eldivenlerle, uygun olan korunmayı da bulacaksınız. Başkalarının negatifliğini, başkalarının hastalıklarını, başkalarının dengesiz titreşimlerini içinize almaktan korkmanıza gerek kalmayacak, çünkü spiritüel eldivenler, başkalarını şifalandırırken bir koruyucu, ve bir enerji kanalı olma rolü oynayacak. Böylece, bu yeni spiritüel eldiven armağanını, alet kutunuza koymak üzere, alın ve kabul edin.

Alet kutunuz için bir başka armağan da spiritüel MIKNATIS. Bu, uygun olan şeyleri kendinize çekeceğinizin sembolüdür. Uygun olan şeyler size gelecektir. Bu mıknatıs çok güçlüdür. O size, kaybolmuş şeyleri bulmada, yeni yollar (yöntemler) bulmada, ve gereksinim duyduğunuz şeyleri size getirmede yardımcı olacak. Böylece, ışık işçisi alet kutunuza bu mıknatısı koyun ve kabul edin ve günlük yaşantınızda kullanın.

Spiritüel DÜRBÜN armağanını da veriyoruz. Bu dürbünler, içinde özel bir tarama aracıyla yapılmıştır. Bu dürbünlerle net (açık seçik) bir şekilde görebileceksiniz. Apaçık (belli) olanın ötesini görebileceksiniz. Başka bir insanla oturup, onları sadece insan olarak değil, Gerçek Benliklerini, Ruhlarını görebileceksiniz. Dürbünün içine monte edilmiş tarama aracı, sizin enerjileri okumanıza, önünüzdeki insanın dengelerini anlamanıza, size gelen herşeyi açıkça görmenize yardımcı olacak. Görüşünüzün bulanık olduğunu hissettiğinizde, net görebilmenize yardımcı olması için, sembolik, spiritüel dürbünüzü sadece çekip çıkartın.

BASTON armağanını da getiriyoruz. Yeni enerjideki yolunuzda yürürken, bastonunuz size denge getirmede yardımcı olacaktır. Bu, yolculuğunuzu dengelemeye yardımcı olacaktır. Bu bir koltuk değneği değildir, daha çok dengeleyici bir alettir. Spiritüel bastonun dengesini hissettikçe, içsel güveni bilmeye başlayacaksınız. Kendinize, içsel güveninize güvenmeye başlayacaksınız. Böylece, baston armağanını alın ve yeni spiritüel alet kutunuza koyun.

Sonra KRİSTAL armağanı geliyor. Kristal, kendinize ait bilişin ve sezginizin sembolüdür. Bu yeni enerjide yürürken karşılacağınız deneyimler sırasında, sezginizin size gerçek rehberlik ettiği noktaya ulaştığınızda, kristal aydınlatacak ve bilme hali içinde titreşecek. Böylece, emin olmadığınızda, tatlı alanınızda olduğunuzu bilmek için, kendi sevginiz, kendi sezginiz tarafından yol gösterildiğini bilmek için sadece kristalinize bakın ya da onu hissedin.

Ve yeni spiritüel alet kutunuzda son olarak, günlük düzeninizin başağrılarını geçirmeye yardımcı olacak, bir paket bildiğiniz ASPİRİN var. Bütün bu armağanlarınızın ve aletlerinizin olmasına rağmen, ve yeni enerjide yürüyor olmanıza rağmen, hala zorluklar olacak. Bedeninizde hala belli acılar ve ağrılar olacak. Sizde üzüntüye neden olacak başka insanlar olacak. Acıyı dindirmek üzere, yolculuğunuza devam edebilmek için, sadece birkaç aspirin alın.

Bu armağanların her biri, kendinize çektiğiniz şeyler, yol boyunca öğrendiğiniz şeyler için birer semboldür. Ama şimdi içinde bulunduğumuz yeni enerjide, sahip olduğunuz yeni güçle, yürüyüp gitmek için gereksinim duyacağınız tüm aletlere sahipsiniz. Işık işçileri olarak sizin, insanlar olarak sizin, melekler olarak sizin bunları kullanmaya ihtiyacınız var, bunları eyleme geçirmek ve onlardan yararlanmak amacıyla bu aletleri çağırmaya ihtiyacınız var. Bunları uygulamak zaman alacak, kendi niyetinize ve enerjinize bağlı olarak her bir aletin nasıl tepki vereceğini gerçekten bilmeye başlamak, zaman alacak. Onun için, gelecek haftalarda, bunların her birini nasıl kullanacağınızı öğrenmek için zaman ayırın. Göreceksiniz, onları çağırdığınızda, niyet ettiğinizde, onları kullanma arzunuzu dile getirdiğinizde, size hizmet etmek üzere orada olacaklar. Onları çağırmak önemlidir. Onları içinizden çağırın. Bunlar şimdi armağanlarınız ve aletlerinizdir. Bunlar sizin gücünüzdür. Dünya üzerinde yürüyen yeni güçlü insan olabilmeniz için, bunlar kullanılmak üzere sizindir.

Ve öyledir.

Geoffrey Hoppe, Tobias’a kanallık etmektedir. P.O.Box 7392, Golden, CO, 80403, E-mail: Cauldre@aol.com

Crimson Circle her ay, sevgi, bilgi ve kahkaha paylaşmak üzere Denver, Colorado’da toplanmaktadır. Crimson Circle hakkında daha fazla bilgi için Michele Machale’e e-mail çekebilirsiniz, Mmachale@aol.com

Uzun saatler süren Tobias teybini yazıya döken Marcy Perrotto’ya sevgisi ve sabrı için özel teşekkürler.

Bu metni lütfen basılı veya elektronik olarak, ticari amaçlı olmaksızın parasız dağıtın.

Daha fazla bilgi için Crimson Circle’in sanal sitesini ziyaret edin; www.crimsoncircle.com

Crimson Circle’deki herkese özel teţekkürler, Lee Carroll, Jan Tober, Kryon, Dr.Melanie Wolf, Tobias ve Ruh’un sevgisine.

Telif hakkı, Y2000 Geoffrey A.Hoppe, Golden, CO USA. Tüm haklar mahfuzdur.

Leave a Reply