Tobias’ın Aspektoloji Okulu: Yeni Enerji Psikolojisi

Sonraki bir tarihe ertelendi!


Tobias’ın Aspektoloji Okulu: Yeni Enerji Psikolojisi

Sertifikalı Öğretmenler Marianne Fuerlinger ve Heinrich Balatka

Tarih: 7 – 9 Ekim 2011
Yer: İstanbul, Turkiye

Son Başvuru Tarihi: 19 Eylül 2011 Pazartesi

Bu üç günlük çalışmada Tobias ‘veçhe’ çalışmasına bir giriş yapar. Veçheler, belirli bir amaç ya da iş için yaratılmış, Benliğin ifadeleridir. Genellikle sağlıklı ve dengelidirler. Ama çoğu zaman veçheler parçalanabilir ya da yaralanabilir, yaşantımızda zor etkilere sebep olabilirler. Veçheleri anlamak, kişilerin, hayatta karşılarına çıkan durumları idare etmek için kendi parçalarını nasıl yarattıklarını keşfetmelerine yardım edebilir. Bu çalışmaya katılanlar, hiçbir süreçten geçmeden, bir danışmana gitmeden, ilaçlar ya da uzun süren pahalı terapiler görmeden her bir parçalarını kendilerine geriye davet eden “güvenli alanı” yaratmayı öğrenirler.

Son derece pratik çözümler ve araçlar sunan bu çalışma (1) tipik terapi ve danışmanlık seanslarının ötesindeki hakiki çözümleri [özgürlük] arayanlar; (2) kendi hayatlarında bilinçli bir yaratıcı olmak isteyenler; (3) profesyonel terapist, danışman, psikolog vs. için uygundur. Aspektoloji ile ilgili daha fazla bilgi için:

http://www.crimsoncircle.com/ASP/tabid/1311/Default.aspx

http://www.youtube.com/watch?v=KXwmj-OJTtM

Çalışma Geoffrey Hoppe’nin kanallığını yaptığı 8 Tobias celsesinin olduğu DVD’leri, nefes eğitmenlerinin yönlendirdiği nefes çalışmalarını ve grup tartışmalarını içermektedir.

Tavsiye:

Aspektoloji Okuluna katılmadan önce Tobias’ın Cinsel Enerjiler Okulu’na (CEO) katılmanız şiddetle tavsiye edilir. CEO’da öğreneceğiniz enerji yönetimi becerileri, veçheleriniz Aspektoloji okulu süresince ve sonrasında ortaya çıktıklarında bu süreçle bunalmadan başa çıkmanızda yardımcı olacaklardır. CEO ile ilgili detaylı bilgi için:

http://www.crimsoncircle.com/SES/tabid/1309/Default.aspx

Not:

Psikoterapik ya da psikonöropatik ilaçları kullanmakta olanlar bu çalışmaya katılamazlar.

Dil: DVD’ler İngilizce olup Türkçe alt yazılıdır. Çalışma İngilizce olacak, Türkçe tercüme yapılacaktır.
Tarih: 7 – 9 Ekim 2011

Çalışma Saatleri:

7 Ekim, Cuma             : Kayıt 9.15 – 10:00
7 Ekim, Cuma             : 10:00 – 19:00

8 Ekim, Cumartesi      :10:00 – 19:00

9 Ekim, Pazar             :10:00 – 15:00
Mekan:
Daha sonra duyurulacak.
Ücret:
495 $
(Konaklama, yemek ya da yol masrafları dahil değildir.)
Not: Eğer daha önce bu okula katılmış ve tekrar ediyorsanız, yarı fiyata kayıt yaptırmak için öğretmenlerden biriyle bağlantıya geçin.

CCEC İptal Koşulları:

*%25 İptal tazminatı – Etkinlikten 72 saat önceki iptallerde (Hediye sertifikası kullanılan durumlarda uygulanmaz.)
*%50 İptal tazminatı – Etkinlikten önceki 72 saat içindeki iptallerde (Hediye sertifikası kullanılmışsa %25)

Daha fazla bilgi için:

traspektoloji@gmail.com (Türkçe)

ya da:

Marianne Fuerlinger
Telefon            :  +43 6801418806
E-posta           : marianne.fuerlinger@gmail.com (Almanca ya da İngilizce)

Kayıt yaptırmak için:

http://www.shaumbrashoppe.com/p-3561-tobias-aspectology-schools-istanbul-turkey-october-7-2011.aspx

Tobias’ın Aspektoloji Okulu

Aspektoloji, ya da Yeni Enerji Psikolojisi, katılımcıların nasıl veçhe yaratıldığını, bunların yaralı ya da parçalanmış hale gelerek hayatlarında dengesizliklere nasıl sebep olduklarını ve bu veçheleri yeniden nasıl birleştireceklerini öğrendikleri üç günlük bir çalışmadır.

Tobias bu çalışmada hayatımızı deneyimlemek ve idare etmek için yarattığımız veçhelerden bahseder. Bir veçhe sizin belirli bir parçanızı temsil eder, örneğin ebeveyn, müzisyen, savaşçı, iş adamı, şifacı, çocuk gibi… Geçmiş yaşamlardan kimlikler, belirli yetenekler ve beceriler ve hatta fiziksel biyoloji bile veçhedir. Her insanın milyonlarca veçhesi vardır. Bunlar aslında tanrısal benliğinizden yayılan ışınlar gibidir.

Veçheler normalde tamamen bütünlenmiş haldedirler. Ne var ki, fiziksel istismar, ciddi bir hastalık, boşanma ya da kaza gibi sebeplerle yaralanmış ya da parçalanmış hale de dönüşebilirler. Ya da reddettiğiniz ya da inkar ettiğiniz bir parçanız da bir veçhe olabilir. Bu durumda, veçhe sıkışmış, işlevini yitirmiş ve hayatınızı bilinçsiz ve kimi zaman da yıkıcı biçimde etkiliyor olabilir. En kötü senaryoda, kişi Çoklu Kişilik Bozukluğu geliştirebilir. Tobias tarafından önerilen araçlar yardımıyla, onları yuvaya, size davet ederek, tam anlamıyla entegre olmamış bu veçhelerinizi fark etmeye ve yeniden hayatınıza bütünlemeye başlayabilirsiniz.

Bu süreç oldukça meydan okuyucu ve yoğun olabilir ama aynı zamanda son derece özgürleştiricidir. Veçhelerinizi birleştirerek derin enerjetik yaraları şifalandırabilir ve hayattan yeni bir biçimde keyif almaya başlayabilirsiniz.