Kuantum Sıçraması Kutlaması – Tobias – 2.Mesaj

Kanallık, Geoffrey Hoppe

www.crimsoncircle.com – www.kirmizicember.org

Ve öyledir bayanlar ve baylar, genç ve yaşlı Şambralar, yolculuğumuzun bu son bölümüne geliyoruz. Bu yolculuk bizi Başmelekler Düzeni’nden alıp buraya, Kauntum Sıçraması İstasyonu olarak bildiğiniz yere getirdi. Az sonra varmış olacağız, o nedenle lütfen son hazırlıklarınızı tamamlayın.

Derin bir nefes alın ve her bir yaşamınızın her hatırasının ve her ânın, her insanın, her deneyimin, her gün ve gecenin ve hayallerinizin tadını çıkartın.

Derin bir nefes alın ve kendiniz için ve tüm insanlık için; sizden sonra gelecek kristal çocuklar için; onlardan sonra gelecek tüm alemlerdeki melekler için; sizi takip eden Tüm Var Olmuş Olan’ın ve tüm potansiyelleriyle yeni Tüm Var Olan olacak olanın enerjisi için yarattıklarınızın güzelliğini anlamanıza izin verin.

Kuantum Sıçraması İstasyonu’na gelirken kemerlerinizi bağlayın. Yolculuk sırasında meydana gelmiş olabilecek her türlü hava akımları yüzünden özür diliyoruz, (izleyiciler güler, Tobias da kıkırdar), her türlü darbe için, her türlü raydan çıkmalar için, yolunuza çıkmış olabilecek her türlü engel için özür diliyoruz. Ama bakın, bu hat son zamanlarda inşa halindeydi. Başka kimse bu tarafa gelmedi. Sizden sonra gelecekler için yolu düzleyen sizlerdiniz Şambra.

Kemerlerinizi bağlayın, çünkü Yeni Enerji’ye geçtiğinizde, bizim Kuantum Sıçraması dediğimiz şeyin yaşamınızdaki gerçeklik olmasına izin verdiğinizde, diğerleri için öğretmen ve lider ve rehber rolünü üstleneceksiniz. Sizler, Yeni Enerji’nin Bayrakları, insanlığın Bayrakları olacaksınız. Bunu kabul etmek zaman zaman zor olabilir, çünkü siz doğru yaptığınız şeylere bakmak yerine, yanlışlıklara bakmak eğilimindesiniz. Kendinize bakıp da bunca şey yanlış gidiyor gibi görünürken, başkalarına nasıl örnek olabileceğinize şaşmak eğilimindesiniz. Ama tekrarlıyoruz, siz herkes ve herşey adına öğreniyordunuz. Yeni rayları döşeyen sizdiniz. O rayların ne kadar stres kaldırabileceğini test eden sizdiniz – ve iyi iş çıkardınız! (kahkahalar) Çok, çok iyi bir iş.

Kuantum Sıçramasında Çanlar

Eski Enerji’nizin bu en son anlarına girerken, bu âna bir işaret koyalım. Bırakın hepinizi ve tek tek her birinizi sembolik bir çınlamayla onurlandıralım… bir düdüğümüz yok ama çanları kullanacağız… geçen yıl Saint Germain’in başlattığı gelenek doğrultusunda yirmi-iki kez çalacak çanların sembolik çınlamasıyla.

Böylece şimdi, yirmi iki vuruş için Çan Üstadını çağırabilir miyiz. (Tobias’ın David McMaster’den söz etmesi gülüşmelere yol açar) Ve her bir vuruşun rezonansını hissederken… Virgos lütfen, sayman gerekmiyor, bu senin için yapılacaktır (yoğun kahkahalar)… rakkamların önemini anlayın – 2’ler dualitede, 4’ler Yeni Enerjiye geçiş. Kuantum Sıçramasına taşımayı seçtiğiniz her bir veçhenizin, her bir parçanızın, her çan vuruşunda size katılmasına izin verin.

Çanın her vuruşunda, size ait olmayanın salınmasına izin verin. Size ait olmayan demek, artık olmasını seçmediğiniz herşey demektir. Bu seçimi yapabilirsiniz. Yeni Enerjiye almak istemediğiniz hiç bir şeyi almak zorunda değilsiniz. Ama ben Tobias, bu son bölümün kondüktörü, sizi bir konuda uyarıyorum. Eğer bir şeyi almamayı seçerseniz, gelmeyecektir. Sizinle olmayacaktır. Yaşamınızdan çıkacaktır. Uzaklaşacaktır. Onu onurlandırın, sevin ve salıverin.

Böylece Üstat, lütfen çanları son varışımızın beklentisi içinde çal.

(çanlar yavaşça 22 kez çalarken uzun bir ara)

Umarız, yolculuğun bu son, son ayağındaki eğlence programımızın keyfine varmışsınızdır (bazı gülüşmeler). Astek dansçıları ve ritim, atalardan kalma soylarıyla, Dünya üzerindeki ilk ulusun insanları anısına. Taiko davulcuları ve vuruşları, hareketle, ritimle. Hatta – eh, bunun Kuthumi, Saint Germain ve ben tarafından planlanmış bir sürpriz olduğunu söylemek zorundayız ve umarız sizce bir sakıncası yoktur – ama biz havai fişek gösterisini anımsayacağınızı umuyoruz. Şimdi bakın, ilerlerken bu sizin için önemli bir uyarıdır, yani havai fişek gösterisini kısa duvarınızın arkasından izlemeniz Şambra! (yoğun kahkahalar ve alkışlar, Tobias güler) Sizi oraya biz koşturduk! (Tobias gülmeyi sürdürür)

(Not: Bu kanallıktan önceki saatlerde, bir grup Taiko davulcularının ve Astek dansçılarının gösterileri, ardından da havai fişek gösterisi yapıldı. Ancak, hava koşulları yüzünden, izleyiciler havai fişek gösterisini planladığı gibi yakınlardaki bir park yerine, otelin otoparkından izlemek durumunda kaldı. Otelin otoparkını çevreleyen kısa bir duvar vardı.)

Evet, havai fişekler Eski Enerji dünyasında her gün olacak. Her yerde olacaklar. Bu havai fişek gösterileri bazen bu gece olduğu gibi çok güzel olacaklar. Bazen bir kutlama olacaklar. Bazen de bu havai fişek gösterileri dram olacak ve seksüel enerji virüsünden beslenerek, yapamayacağı halde sizi geri çekmeye çalışacak. Zaman zaman, sizi dramaya, dualiteye ve beslenmeye geri çekmeye çalışacak dokunaçların size uzanmaya çalıştığını hissedeceksiniz.

O anda durun. O derin nefesi almayı hatırlayın, Yo-ham. Sen Tanrısın. Sen Tüm Var Olansın. Sen başlangıç ve son ve aradaki herşeysin. Tüm çevrende patlayan o havai fişekleri gördüğünde – aile üyeleri, iş arkadaşları, eşler, hatta bazen evcil hayvanlarınız – o derin nefesi alın. O derin nefesi alın ve bu gece yaşadığımız o güzel sembolik deneyimi anımsayın. Kısa duvarın arkasında durabilir, deneyimin tadına varabilir ve hiç yanmayabilirsiniz.

Kutlama Başlıyor

Böylece son, en son hazırlığımız olarak size eğlence olsun diye biraz müzik çalmasını isteyeceğiz. Müzik, istediğiniz kadar sürebilir, hatta seçiminiz buysa geceye kadar.

Şu anda dünyanın birçok bölgesinde insanlar uyuyor, (arka planda yumuşak bir müzik başlar) bilinç gelişimi hızının ve oranının artık eski yolu izleyemeyeceği bir doyum noktasına geldiği bilincin Kuantum Sıçraması denen şeyin meydana geldiğinden habersiz olarak. Bilinç değişiyor. Patlıyor. Lineer olmaktan çıkıyor.

Şu anda dünyanın birçok bölgesindeki insanlar uyuyor ve bunun meydana geldiğini bile farkında değiller, ama seçimleri bu yönde olursa, potansiyeller onlar için de geçerlidir. Birçok insan, dünyanın başka bölgelerinde, yeni bir gün olduğunu düşündükleri günü deneyimliyorlar. Enerjinin bu Kuantum Sıçraması onlara daha ulaşmış değil, ama çok, çok yakında ulaşacak. Yaşamlarında bir şey olabilir ve onları durdurabilir, o an durup hissettiklerinin ne olduğunu anlamaya çalışmalarını sağlayabilir. O, Yeni Enerjidir, Kuantum Sıçraması.

Şu anki bilinç düzeylerinde, erişebilecekleri tanımlanmamış, açıklanamaz yepyeni bir potansiyeller dizisine sahip olduklarını fark edemeyebilirler. Şu anda dünya, her zamanki hareketine devam ediyor, ama şu andan itibaren eklenen yeni bir malzeme var. Yeni Enerji. Tümüyle yeni bilinç.

Dünya, bunun 18 Eylül 2007’de meydana geldiğini, Taos, New Mexico dediğimiz bu yerden yayıldığını anlamayabilir. Tohumun burada, hemen şimdi hem ekildiğini hem de filizlendiğini anlamayabilirler. Geriye bakıp da, “Bir şeyler oldu. Fizik değişti. Spiritüalite değişti ve genişledi” demeleri on yıl, elli yıl ya da yüz yıl alabilir. Bundan çok, çok yıl sonra bir yerlerde şöyle yazabilir, “18 Eylül 2007’de bir yerlerde, bir şeyler oldu.” Ama biz biliyoruz Şambra. Biz onun ne olduğunu tam olarak biliyoruz. Kuantum Sıçraması. Yeni bilinç ve yeni potansiyeller.

Eski Enerji treni istasyona girerken, sizden bir derin nefes daha almanızı istiyoruz.

Bu geceki uykunuz farklı olacak, daha önce deneyimlediklerinizden farklı olacak. Bazılarınız çok, çok uzaklara gidecek. Bazılarınız huzursuz hissedebilir, iyi bir uyku çekmek diye nitelendirdiğiniz uykuya dalamayabilir. Ama uykuya dalamıyorsunuz diye streslenmeden önce, hemen o an bir durun. Şu an bir şeyin meydana geldiğini anımsayın. Beslenmesine ve gelişmesine yardım ettiğiniz bir şeyin. Dünya denen bu yere getirilmesine yardımcı olduğunuz bir şeyin.

Derin bir nefes alın.

Şu anda gelen müziğin dolgunluğunu hissetmek için kendinize izin verin. Bu sizin alıştığınız müziğiniz değil. Dans müziğiniz değil. Pop değil, caz da değil. Yeni Enerji müziği.

Ben Tobias kanalıyla, Amir, Gerhard (müzisyenler) kanalıyla, Linda, Norma ve Garret, ve şu anda burada bulunan her biriniz kanalıyla, Kuantum Sıçraması’nın kanal olunan bu enerjisini müzik yoluyla her birinize geri iletecek ve tüm Dünya’ya yayılmasına izin vereceğiz.

Böylece, derin bir nefes alın.

(duraklama)

Eski Enerjiye elveda deyin.

(duraklama)

Ve şimdi müziğin akmasına izin verin.

Koltuklarınızda istediğiniz kadar kalabilirsiniz.

Cauldre ve Linda bir dakikaya kadar bu sahneden ayrılacaklar. Müzik, kanallık, enerji, seçiminiz doğrultusunda istediğiniz kadar sürecek.

Bu, Eski Enerjideki son sözlü kanallığımızdır.

Sizi candan seviyoruz. Tren istasyona varmak üzere.

Ve öyledir.

Kırmızı Meclis’in varlıklarından Tobias, Golden, Colorado’da yaşamakta olan Geoffrey Hoppe tarafından sunulmaktadır. Tobit’in mukaddes kitabında bulunan Tobias’ın öyküsü, Crimson Circle sitesinde bulunmaktadır.
www.crimsoncircle.com. Tobias materyelleri, bedelsiz olarak dünyanın her tarafında bulunan ışık işçileri ve Shaumbra’ya, Ağustos 1999 tarihinden beri sunulmaktadır. Bu tarih Tobias’ın, insanlığın yıkım potansiyelini aşıp, Yeni Enerjiye girdiğini söylediği tarihtir.
Kırmızı Çember, Yeni Enerjiye geçiş yapacak ilk insan (kılığındaki) meleklerden oluşan küresel bir ağdır. Bu kişiler, yükseliş halinin sevinç ve zorluklarını deneyimlerken, diğer insanların da yolculuğuna, paylaşım, ilgi ve yol göstererek yardımcı olmaktadır. Crimson Circle’in sitesine her ay 50.000’in üzerinde ziyaretçi, son materyelleri okumak ve kendi deneyimlerini tartışmak amacıyla girmektedir.
Kırmızı Çember her ay Denver, Colorado’da, Tobias’ın, Geoffrey Hoppe kanalıyla son bilgileri sunduğu yerde biraraya gelmektedir. Tobias, kendisinin ve Crimson Council’ın (Kırmızı Meclisin) diğer semavi varlıklarının, aslında insanoğlunun kanallığını yapmakta olduğunu bildirmektedir. Tobias’a göre, onlar bizim enerjilerimizi okumakta ve biz içimizde deneyimlerken, dışardan da bakabilmemiz için, kendi bilgilerimizi bize geri tercüme etmektedirler. Kırmızı Çember toplantıları herkese açıktır, ama LCV takdir edilir. Katılımı gerektiren hiç bir şey ve ödenmesi gereken bir aidat yoktur. Kırmızı Çember bolluğunu, dünya çapındaki Shaumbra’nın açık sevgisi ve bağışlarıyla sürdürür.
Kırmızı Çemberin en yüksek amacı, insan melekler ve öğretmenler olarak, içsel spiritüel uyanış yolunu yürümekte olan kişilere hizmet etmektir. Bu hıristiyanlıkla ilgili bir misyon değildir. Tersine, içsel ışık, merhamet ve ilgi bulabilmeleri amacıyla, insanları senin kapına getirecektir. Kılıçlar Köprüsü’ndeki yolculuğuna başlayan bu kendine has ve değerli insan sana geldiğinde, o anda ne yapman ve öğretmen gerektiğini bileceksin.
Eğer bunu okumaktaysan ve gerçek olduğunu ve bir bağın olduğunu hissediyorsan, sen gerçekten Shaumbra’sın. Sen insan (kılığında) bir öğretmen ve bir rehbersin. İçindeki tanrısallık tohumunun bu anda ve gelecek tüm zamanlar için çiçek açmasına izin ver. Hiç bir zaman yalnız değilsin, çünkü tüm dünyada bir ailen ve çevrendeki semavi boyutlarda melekler vardır.
Bu metni lütfen ticari amaç olmaksızın ve bedelsiz olarak dağıtın.
Lütfen bu bilgiyi, dipnotlar dahil bütünüyle kullanın. Tüm diğer kullanımlar, Geoffrey Hoppe, Golden Colorado’dan alınacak yazılı onayı gerektirir. Telif hakkı 2001, Geoffrey Hoppe, P.O.Box 7328, Golden, CO 80403.e-posta: tobias@crimsoncircle.com. Tüm haklar mahfuzdur.