Şaud 5: Yeni Enerji Tutkun

Yeni Enerji Dizisi – 13 Aralık 2003
Crimson Circle’de (Kırmızı Çemberde) sunulmuştur

Ve öyledir, sevgili Shaumbra, birçoğunuz için yılın kutlama zamanı olan, tüm aktivitelerin….tüm proje ve planların tamamlandığı…sistematik yılınızın bittiği bu harika zamanda, enerjilerimizi yeniden birleştiriyoruz. Ve siz bunun zevkine varıp kutlayabilirsiniz. Biraz olsun gevşeyebilirsiniz. Geçen yılda başardığınız herşeyi, öğrendiğiniz herşeyi not alabilirsiniz. Hatta gelmekte olan yılı bekleyebilirsiniz, ama onu Yeni Enerji’yle bekleyin….beklentiniz olmadan….onun gerçekten size geldiği anlayışıyla.

Bugün buradaki toplantımıza bu müzikle başlamak ne güzel. (Tobias, kanallıktan önce Ralph Nichols’un sunduğu canlı müziğe göndermede bulunuyor) Biz onu bu tarafta kayıt ettik. (bazı gülüşmeler) Bu şarkı(ları)yı burada söyleyebiliriz. Bizim de kendimize göre toplantılarımız ve kulüplerimiz var. (kahkahalar)

Daha önce de söylediğimiz gibi, insan müziğini seviyoruz. İçinde çok ruh var. Öyküyü anlatıyor. Hiç bir zaman yalnız yürümediğinizin öyküsünü duyun. (kanallıktan önce söylenen şarkı sözlerine değiniyor) Ben, Tobias, size “Hiç bir zaman yalnız değilsiniz” diyebilirim. Ama bunu şarkıda duymak….bunun müzikte ifade bulduğunu duymak, sevgili dostlar, bu bizim için bir sevinçtir.

Cauldre biraz olsun şarkı söyleyebilseydi, biz her toplantıyı böyle bitirirdik. (kahkahalar) Kafası bugün biraz dağınık olduğu için, normalden biraz daha fazla dağınık olduğu için şanslıyız, ve bu iyi bir şeydir, çünkü onun çok açık olmasını sağlıyor. Ve o şu anda gülüyor. Çok açık olabiliyor, böylece biz de enerjileri size, Shaumbra’ya gerçekten geri sunabiliyoruz, sizi desteklemek amacıyla ve sizi kutlamak amacıyla tüm bu enerjileri getirebiliyoruz. Biz bunun için bugün buraya geliyoruz.

Bugün söylenecek çok söz olmasına karşın, bu gerçekten sözlerle ilgili değildir. Bu Shaumbra enerjisinde olmakla ilgilidir, paylaşan diğer insanların enerjisinde olmakla…..(biraz geç kalan birinin gıcırdayan kapıyı açarak girmesi ve esen rüzgarın odaya dolması izleyicilerin gülmesine ve mırıldanmasına neden olur) ….deneyimi sizinle paylaşan diğer insanlarla birlikte olmakla ilgilidir.

Şimdi Shaumbra, bir an için hissetmenizi, yüreklerinizi açmanızı, hepimizin şimdi size geldiğini hissetmenizi rica ediyoruz. Kapılar gerçekten açılıyor (az önce açılan kapıya değinmesi bazı izleyicileri güldürür), böylece biz de içeri girebiliyoruz. Siz bizi içeriye davet ettiniz. Bizim bu alana gelmemize izin verdiniz.

Şimdi hepinizden kendinizi açmanızı ve hissetmenizi, nefes almanızı rica ediyoruz, çünkü havada çok özel bir şey var, bugün burada çok özel bir şey var. Bu, öncelikle Yeni bir Enerji’dir. Bunu siz yarattınız.

Bu Yeni Enerji’yi ve ne getirdiğini hissetmek için bir an durun. Yeni Enerjilerin şimdi içinize akmasına izin verin – meleklerin değil, Ben, Tobias’ın değil – ama Yeni Enerjilerin. O size akarken, modelleri (Yeni Enerjinin modellerini) hissedin. Kendi kalkanlarınızı ve engellerinizi indirirken, enerjinin dinamiklerini hissedin, ve onları şu anda içinize çekebileceğiniz bir yerde oturun. Tüm bu enerjilerin içinize girmesine sadece izin verin. Onun size gelmesinin nasıl bir şey olduğunu hissedebilesiniz diye bir an susacağız.

(Tobias’ın söylediğini hissedebilmek amacıyla kısa bir duraklama)

Bakın….enerjiler içeri akıyor. Onlar size Yeni farkındalıklar getirerek, Yeni beceriler, ve yetenekler, ve güçler, anlayışlar getirerek akıyor….ama bunlar önceden sahip olduklarınızdan çok farklıdır. Siz bunların çok farklı olmaya başladığını biliyorsunuz. Ama yanıtlar için Eski alanlara bakmayı sürdürüyorsunuz. Yaşamınızda şeyleri oldurmanın yolunu bulmaya çalışıyorsunuz. O nasıl olsa oluyor. Siz şeylerin realitenize girmesini zorlamaya ve bunun için mücadele etmeye çalışıyorsunuz.

Bu ânı, onların size geldiğini hissetmek için kullanın. Bunlar, sizin oluşturduğunuz enerjilerdir. Bunlar, bu sandalyelerde oturan, web sisteminizden dinleyen Tanrısal İnsanların realitesine akan enerjilerdir. Bu koşulsuz enerjilerin size akmasının nasıl bir şey olduğunu hissedin.

(enerjileri hissetmek üzere bir kısa duraklama daha)

Böylece, burada bulunup da kaydettiğiniz ilerlemeyi görmek….Eski’yi bırakmayı ve Yeni’ye kendini açmayı gerçekten nasıl öğrendiğinizi görmek…..Tanrı olmanın….Eski beklentileri salmanın…. Tanrı olmanın ne anlama geldiğini gerçekten nasıl anlamaya başladığınızı görmek, hepimiz için büyük mutluluktur.

Bugün çok, çok özel bir konuğumuz var. Konuğumuzun enerjisi çok basit, çok sevecen, ve çok besleyicidir. Bu konuğun bir beklentisi, gündemi yoktur. Bu konuk size duyduğu sevgi ve şefkatle doludur. Bugün getirdiğimiz bu konuğu hissetmek için kendinize izin vermeyeli uzun, çok uzun zaman oldu.

Sevgili konuğumuzun potansiyelinden sizi ayıran çok şey vardı. Ama şimdi, bunu getirmek için iyi bir zamandır. Böylece, biz Tanrı’nın Elohim enerjisini davet ederken, sizden bir an için kafanızı bir kenara koymanızı, gevşemenizi, ve içinizin en mahrem, en kutsal düzeyinden hissetmenizi rica ediyoruz. (çvr.: Elohim’ler, dünyaları yaratan çok yüksek varlıklar olarak bilinir.) Getirdiğimiz muazzam bir konuktur. O, muhteşem bir tahtta oturan beyaz sakallı bir adam değildir….basit, sevgi dolu, ve koşulsuz….Tanrı enerjisi, Ruh’un, Tüm Var Olan’ın enerjisidir.

Tanrı’nın ne olduğu hakkındaki tüm beklentilerinizi ve düşüncelerinizi salmak zamanıdır….O yargılayan bir varlık değildir….türlü gözdelere sahip biri değildir….eski kitapta (Eski Ahit’e göndermede bulunuyor), hatta yenisinde (Yeni Ahit’e göndermede bulunuyor) bile çizilen Tanrı görüntüsü hiç değildir. Bizim için Tanrı’yı tanımlamaya çalışmak bile çok zordur, onun için, akıllaştırmayasınız, anlamaya çalışmayasınız diye bunu yapmaya kalkışmayacağız, sadece şunu diyeceğiz, “O basittir. O sevgi doludur. O koşulsuz şefkattir.”

Bakın…önceki yolculuğunuzda Tanrı’yı bulmaya çalıştınız. Dışarda tezahür etmesini beklediniz. Bir şeyin size görünmesini beklediniz. Bu yaşantı boyunca da, tekrar tekrar işaretler istediniz. Bir varlığın size görünmesini istediniz. Bu çoğunlukla, bu tezahürden ötürü dikkatiniz dağılmasın diye…Tanrı’nın dışsal olduğunu düşünmeye başlamayasınız diye…Tanrı’nın arada bir geldiğini sanmayasınız diye meydana gelmemiştir.

Ruh her zaman sizinle birlikteydi, ama bir anlamda uykudaydı. Şimdi, Tanrı’nın sevgisi, olduğunuz Tanrı, herşeyin Tanrı’sı, Elohim gelebilir ve sizinle olabilir. Eğer onu anlamaya çalışırsanız, onu aklınızla kavramaya çalışırsanız – şu anda bazılarınızın yaptığı gibi – anlaşılması zordur, değil mi? Gidiverir. Bu, yürekle olur, ruhla olur, ve canla olur.

Tanrı, açıklama ya da tanımlamaya karşı gelir ki, sadece “var-oluş” olabilsin. Kendinizi şimdi bu odadaki Can’ın “var-oluş”unu hissetmeye açabilir misiniz? Tanrı mevcudiyetinin havadaki moleküllerde….bedeninizin hücrelerinde….tüm çevrenizde parlayan ışıkta olduğunu bilecek, dingin bir alanda olabilir misiniz? Tanrı özü ateşte dans eder. Az önce yediğiniz yiyeceklerden size akar.

Ama Tanrı şahsiyetsiz değildir. Tanrı sadece bir enerji değildir. Tanrı, tüm yaradılışın doğasına sahiptir….Tüm Var Olan’ın sevgisine. Tanrı’nın içinizde ve tüm çevrenizde muazzam bir mevcudiyeti vardır. Ve bugün, geçenlerde sıraya dizilen yıldızlardan sonraki bu toplantıda, Tanrı enerjisinin burada olabilmesi uygundur.

Uzaklarda bir yerlerde adına “Cennet” denen bir yer yoktur. Buradan çok, çok uzak bir yerlerde Ruh’un enerjisini barındıran ve bununla sınırlı olan bir nokta yoktur. O, tüm çevrededir. O her zaman, ortaya çıkmaya bekleyerek içinizde var oldu. O basittir. O sevgi dolu, koşulsuz şefkattir.

Ruh’un bu enerjisini içinizde ve tüm çevrenizde hissetmek için kendinize izin verin. Ve, doğasını hissedin….sıcaklığı ve sevgiyi hissedin…ve tekrarlıyoruz, onu tanımlamaya çalışmadan yapın bunu, tanımlamaya çalışmadan. Tanrı enerjisi tanımlandığı anda, anında değişir. Bu, onu anında sınırlar. Bu, her zaman akıllarını kullanan insanlar için, şu anda kalplerini açmakta olan insanlar için zor bir kavramdır. Siz gerçekten hissetmeye başlayabilirsiniz, gerçekten hissetmeye.

İlk Çember’e getirmek istediğimiz başka bir konuk topluluğu daha var. Ve evet gerçekten, böyle toplandığımız zaman çok, çok, çok varlıklar var. Çoğu, (burayı) çevreleyen İkinci, ya da Üçüncü, ya da Dördüncü Çember’de oturur. Onların enerjisi – nasıl desek – karışmaya neden olacak kadar yakına gelmez. Ama gelip de doğrudan sizinle birlikte oturan, sizin alanınıza gelen, evlerinize, oturma odalarınıza gelen, bu dağdaki buluşma alanlarınıza, bu güzel Shaumbra toplantı yerine gelen konuklar vardır.

Biz bugün bu konukların adını – nasıl desek – bunu insana ait sözcüklere çevirmek zor, onun için tam telaffuzunu bir kenara bırakacağız. Ama siz bugün gelenlere “İsis’in kızları” derdiniz. Onlar Uyumlu Birleşme’nin enerjisinden sonra realitenize, alanınıza akmaya başladılar. Ve bir süre burada olmayı sürdürecekler, İsis’in yaralarını şifalandırmak, erille dişili birleştirmek için sizinle çalışacaklar.

Onlar bugün onüçlük bir grup olarak geliyorlar. Onlar – nasıl desek – bir kızkardeşlik birliğindendir…tekrarlıyoruz, sözcükler burada biraz kısıtlayıcı kalıyor. Onlar, hepinizin içindeki, tüm meleklerin içindeki dişil veçhenin birçok deneyimden geçeceği bir yolculuğa çıkacağını bilerek, uzak semavi düzeylerde, bu dişil enerjinin dengesini tutuyorlardı, onun sürekli dengelenmesine ve ona bir yer tutulmasına yardımcı oluyorlardı. Böylece bu belirli grup, İsis’in kızları, İsis’in kızkardeşlik birliği, bir denge enerjisini tutmak amacıyla geride kalmıştı.

Ve onlar şimdi şifalanmayı seçtiğinizi, tüm enerjileri yeniden toplamaya başladığınızı bilerek geliyorlar. Onlar bugün özellikle…. bazı eski yaraları şifalandırmada mücadele edenler için….salıvermek için yeterince değerli olmadığını hissedenler için…geçmişte yapılmış şeylerden dolayı utanç duyanlar için….ve fiziksel istismara uğramış olanlarınız için geliyorlar. Fiziksel istismara uğramış siz kadınlar, kendinizi bu tür bir istismara açmış olmanız, değerli hissetmediğinizin göstergesidir. Ve bunu şimdi şifalandırmak zamanıdır.

Yaralarınız, sevgili varlıklar….başta İsis’in yaralanmasından kaynaklanan yara izleri…çok derindir. Ve sonra bir de, bu yaşamda ve bazı yakın geçmişteki yaşamlarınızda üstlendiğiniz yükler var….sizi fiziksel olarak….aynı zamanda duygusal ve zihinsel olarak istismar eden….kapanmanıza neden olan….geride durmanıza neden olan….bir korku ve kendine güvensizlik alanına girmenize neden olan eril enerjilere maruz bıraktınız kendinizi.

İsis’in kızkardeşleri, İsis’in kızları, bugün her birinizle birlikte olmak için geliyor. Bunu dönüştürmek zamanıdır. Nasıl gerçekleştirirsiniz bunu? Nasıl gerçekleştirirsiniz? Öncelikle, nefes almakla ve yeniden hislerinizi açmakla başlarsınız. Kendinizi o kadar kapadınız ki. Çözümleri çok garip yollardan aradınız. Bildiğiniz gibi, kalpleriniz kapalıydı. Tatmini ve takdirle onaylanmayı başka yollardan aradınız.

Tüm kadınlık adına, İsis’in tümü adına bir yük taşıdığınızı anlamak zamanıdır. İstismar deneyimini, kültürünüze ve şimdiki toplumunuza bağlı tüm kadınlar adına, ve aynı zamanda İsis’in dişil enerjileri adına kendinize yaşattığınızı anlamak zamanıdır. Siz, kederin derinliklerine, acının derinliklerine, ve anlayışın, saf anlayışın derinliklerine inebilmek için bunun olmasına izin verdiniz. Bununla mücadele ettiğinizi biliyoruz. Ve bu yüzden kendinizi açmada zorlanıyorsunuz.

Onun için gerçekten, gerçekten, İsis’ten gelen bu grubun enerjisi, sizinle çalışmak için geliyor. Çevrenizde olan kişilerle olmasanız da, danışmanlarınız ve yardımcılarınızla olmasanız da, kendinize karşı gerçek ve açık olmanızı rica ediyorlar. İçinden geçtiğiniz şeylerle ilgili kendinize karşı çok açık ve dürüst olun.

Bakın….birçoğunuz kendinizle oyun oynuyorsunuz. Kendinize, bu olaya bir biçimde neden olduğunuzu, bir adamın sizi böyle istismar etmesine neden olacak bir şey yaptığınızı söylüyorsunuz. Bunu, sizin tarafınızdan yapılmış yanlış bir eylem yüzünden oldurduğunuzu düşünüyorsunuz, çünkü size söylenen budur, ve toplumun söylemeyi sürdürdüğü budur.

Bu fikri (sanıyı) bırakın ve yaşamınızda meydana gelen oluşlar hakkında kendinize karşı dürüst olun. Bazılarınız için bu gerçekten….sadece duygusal istismardı. Diğerleri için bu fiziksel ve duygusaldı. İkilemle yüzleşin. Olmuş olanla yüzleşin. Ve sonra, kendinizi affedin. Kendinize şefkat duyun. Bunu enerjisel olarak İsis adına yaptığınızı, ama artık bunu yapmak zorunda olmadığınızı, diğer kadınların da yapmak zorunda olmadığını anlayın.

Olayla ilgili anlayışa sahip olmaya– olanı reddetmek değil, ama tüm olayların anlayışına sahip olmaya – hazır olduğunuzu bir kez kabul ettiğinizde, İsis’in kızkardeşleri, İsis’in kızları, o enerjiyi bilgeliğe, anlayışa, ve şefkate dönüştürmenize yardımcı olmak üzere sizinle çalışabilecektir. Siz hâlâ…..birçoğunuz hâlâ, insan biçimindeyken meydana gelmiş bu eski, çok eski yaraların bazılarına tutunuyorsunuz.

Böylece, biz tüm bu yardımı size getiriyoruz. Zor olacaktır. Biz bunu hiç de yabana atmaya çalışmıyoruz. Bu sizin için zor olacaktır. Biz onun için sürekli Shaumbra ile, başkaları ile toplanmanızı istiyoruz. Deneyimleriniz hakkında konuşun.

Kendinizi açtıkça ve işlemden geçirdikçe, yeni anlayışlara, ve aydınlanmaya, ve yeni bir bütünlenme hissine geleceğinizi anlayın. Böylece, bu en zor, en zor deneyimden, onu şifalandırarak geçtiğinizde, herkesdeki dişil enerjinin de şifalanmasına yardımcı olduğunuzu anlayın. Siz bunu kendiniz için gerçekleştiriyorsunuz, ama bunun tüm insanlara bir etkisi ve onlarla ilgisi vardır.

Şimdi, biz geçenlerde Uyumlu Birleşme denen olay için sizinle toplanmıştık. Ve bu ne olaydı ama….bizim bakış açımızdan, perdenin bizim yanından inanılmazdı. Sizi birlikte otururken….kutlarken….uyumlanmanın etkisini enerjisel olarak hissederken… kendi içinizdeki bölünmenin bile birleştiğini hissederken izledik.

Bu gerçekten Süleyman’ın Mührü (Davud Yıldızı) dediğiniz, kırılmış pırlantaydı. O her iki taraftı, karşıtlar, birbiri için aynaydı. Ve onlar bir amaca hizmet ettiler. Ama onları yeniden birleştirmek zamanıydı.

Siz 8 Kasım’da bir işlem başlattınız. Ve bu işlem yapılanmaya, ve yapılanmaya, ve bir momentum kazanmaya devam edecektir, tümü, sözünü ettiğimiz 2007’deki o tarihe yönelmiştir. Siz, Süleyman’ın Mührü’nü olması gerektiği gibi birleştirerek, harika bir yeni yoldan tüm bu enerjileri yeniden bütünleştirmeye başladınız. Toplandığımız o tarihte, içinizde enerjisel bir etki vardı.

Ama o, Dünya’nın genel bilincini de etkiledi. Siz Yeni Enerji’nin sadece titreşiminin değil, düzeyinin de yükselmesine yardımcı oldunuz. Bakın….daha önce de sözünü ettiğimiz gibi titreşim, ileri geri titreşen şeyler, Eski Enerji niteliğidir. Siz o titreşim düzeyinin Dünya’nın her yanında yükselmesine yardımcı oldunuz. Ama siz aynı zamanda, Yeni Enerji dediğimiz bu şeyin büyümesi için onun getirilmesine de yardımcı oldunuz. Yeni Enerji titreşmez. O aynı anda her yöne genişler. O tümüyle tüm yönlere aynı zamanda yayılır….titreşimsel enerjiden oldukça farklıdır.

Bu Uyumlu Birleşme (günü) toplandığınızda, içinizdeki tanrısallık enerjisinin uzanıp genişleyebilmesini, içinizde büyümesini kolaylaştırmak üzere Tanrı enerjilerinin, Yuva enerjilerinin buraya gelmesini kolaylaştıracak bu Yeni Enerji’den daha fazlasının getirilmesine yardımcı oldunuz. Bu toplantıda sizinle mutluluk dolu bir zaman geçirdik. Ve gerçekten yol boyunca başka kilometre taşları da olacaktır, – sizin deyiminizle – bu enerjinin demirlenmesini, getirilmesini sağlayacak başka tarihler ve zamanlar olacaktır.

Ama işlem başlamıştır. Değişimler olmaktadır. Bu değişimler şu anda hem içinizde, hem de sizin kanalınızla olmaktadır. Bu oluşu, bu töreni sizinle paylaşmak, şu 2007 tarihinden önce şifa bulması öngörülen, neredeyse son büyük yara diyeceğimiz, çok Eski bir yaranın şifalanmasını sizinle paylaşmak bizim için büyük mutluluktu.

Böylece, geçen ayki toplantımızda size yolculuktan söz ettik, yolculuğun sona erdiğini söyledik. Buna gösterdiğiniz tepkiyi hissetmek, bununla ilgili ne hissettiğinizi, ne düşündüğünüzü görmek ilginçti. Ama gerçekten, yolculuk sona ermektedir. Siz çok deneyimlerden geçtiniz. Mücadele ettiniz. Çok çalıştınız. Yaşamınızda, meydan okumalardan geçtiniz.

Bunların tümünün şimdi sona erme zamanıdır. Aranacak bir şey kalmadı. Eski Enerji tarzıyla başarmaya çalışılacak hiç bir şey kalmadı. Yolculuk bitiyor. Ve şimdi deneyim başlıyor. Yolculuk bitiyor. Ve zevk başlıyor. Yolculuk bitiyor, ve gerçekleştirme ve tezahür başlıyor.

Artık aranacak bir şey yok. Bulmanız gereken ve gerçekte kaybolmuş olan bir şey asla olmadı. Siz tanrısalı bulmak, çözümü bulmak için bu büyük yolculuk, bu macera gibi görünen şeyden geçmek için kendinize sadece izin verdiniz. Ve gerçekten keşfettiğiniz şey, onun hep orada olduğu idi. Ama geçmek zorundaydınız. Onun hep orada olduğu anlayışının bütününe ulaşmak amacıyla tüm öğrenimlerinizden, tüm yaşamlarınızdan geçmek zorundaydınız.

Bu, mutfaktaki bir şefle (ahçıyla) çok benzeşir….tüm hazırlıklardan geçmek…. yeni tarifler aramak….yeni yemek türleri pişirmek….yeni malzemeler katmak….farklı malzemeleri birbirine katmak ve nasıl olduğuna bakmak….güzel kokular (aromalar) yaratmanın farklı yollarını bulmak….yiyeceklerdeki farklı enerji kaynaklarını farklı yollardan kaynaştırmak ve birleştirmek, ki çok tatmin edici bir şey ortaya çıkartmak. Siz hepiniz çalışıp, kendiniz için muhteşem gurme deneyimler yaratan, mutfaktaki şeflerdiniz.

Ama şimdi pişirme bitti. Pişirme bitti. Zaman gidip sofraya oturmak ve zevkini çıkartmak…. ziyafet çekip kutlamak….yemek ve tadına bakmak….ve şimdiye kadar yaptığınız herşeyi deneyimlemek zamanıdır.

Böylece, sevgili dostlar, yolculuk bitti….tabi siz ona devam etmeyi istemedikçe. Yepyeni bir yaşama tarzı ve deneyimleme başlamakta. Herşey dönüşüyor. Artık kovalamaca yok. O size gelir. Herşey yolunu size bulur. Biz bunu, siz gerçekten farkedene dek tekrar tekrar söyleyeceğiz. O size gelir.

Artık – nasıl desek – şu anda yaşamınızda meydan okumalar seçmek zorunda değilsiniz. Bir düşünün, sevgili Shaumbra….bir düşünün, şu anda yaşantınızdaki büyük, büyük meydan okumaların çoğu, sizinle ilgili bile değildir. Onlar, başka insanlardan üstlendiğiniz şeylerdir. Siz onların meydan okumalarını ve acılarını üstleniyorsunuz. Siz onlar için, bazen bağımlılığa neden olan besleyici bir rol üstleniyorsunuz. Bu kesinlikle size yük oluyor.

Çok özele girmeden, şu anda yaşantınızdaki sorunların, zorlukların yüzde doksanının başka insanlarla bağlantılı olduğunu söyleyebiliriz. Sadece küçük bir miktar gerçekten kendinizle ilgilidir. Bunu da bırakmak zamanıdır. En azından ne olduğunu kabul edin, ama bırakmayı da. Biz birazdan bununla ilgili konuşacağız.

Bazen yaşamın o kadar zor ve meydan okuyucu olduğunu düşünüyorsunuz ki, o insanların sorunlarını bırakırsanız ve kendi yaşamlarını – evet, tümüyle – sürdürmelerine izin verirseniz, çok az yükünüzün olacağını düşünüyorsunuz. Şimdi, birçoğunuz yapacak çok az şeyiniz varmış gibi de hissedeceksiniz, çünkü şimdiye dek hep başkalarına bakmaya ve onların yükünü taşımaya çalışmakla meşguldünüz.

Ama sevgili dostlar, biz size hemen şimdi, Yeni Enerji’de yapılacak çok iş olduğunu söyleyeceğiz. Bu Eski’ye hiç benzemez. Ama yapılacak çok iş var. Yeni Enerji ifadeyle ilgilidir. O artık meydan okuma, ya da ıstırap, ya da yanıt bulmaya çalışmakla ilgili değildir. O ifadeyle ilgilidir. Tanrı budur – ifade, saf ifade.

Yoculuğun sona erme zamanıdır, ve sonra herşeyin size geleceğini farketmek zamanıdır….aslında hep orada olan ama keşfedilmemiş, uykuda olan enerjilere, ve yeteneklere, ve kabiliyetlere sahip olduğunuzu farketmek zamanıdır. Onlar gelişmemiş, görünmez haldeydi. Doğru zamanı bekliyorlardı.

Burada bulunan bazılarınız müzisyen olma dürtülerine sahiptiniz, ama doğru aileye doğmadığınızı, ya da o doğal yeteneğe sahip olmadığınızı düşündünüz. Yolculuğu bıraktığınız ve deneyimleme zamanına geldiğiniz zaman, ne kadar müzikal olduğunuza, müziğin gerçekte ne olduğunu ne kadar hızlı öğrenebildiğinize şaşacaksınız. Yepyeni bir anlayışa sahip olacaksınız. O sadece akorlar ve notalar olmayacaktır. O, titreşimler, ve armoniler, ve Yeni Enerji, tümünün birlikte çalışması olacaktır.

Birçoğunuz çok akıllı olmadığınızı düşünüyorsunuz. IQ’nuzun diğerleri kadar yüksek olmadığını düşünüyorsunuz. Şu IQ’ya gelince…..biz bu tarafta onunla pek ilgilenmiyoruz. O, insanların birbirini ölçme yolu, bazı insanların diğerlerini aşağılama yoludur.

Akıllı olmak başka, bilge olmak başkadır. Ama sevgili dostlar, yolculuğu bitirip de deneyimleme zamanına geldiğinizde, gerçekte ne denli bilge olduğunuzu anlayacak ve farkedeceksiniz. Ve bilgelik, sizin akıllılık…zeka dediğinizin….kavramları, şimdiye kadar hiç olmadığı gibi kavrayabilme yeteneğinin….Eski okulcu öğrenme yollarından geçmek zorunda olmadan şeylerin nasıl işlediğini anlamanın…tüm o sıkıcı ayrıntıları öğrenmek zorunda kalmadan….ama, her an anda kalabilmenin….bir çiçeği elinizde tutup, sezgisel olarak herşeyin nasıl işlediğini anlamanın tezahür etmesine yardımcı olacaktır.

Daha sonra, gidip belirli bilimsel işlemleri (prosedürleri) okuyabilirsiniz. Ama siz, yaşamın o çiçeğe nasıl geldiğini ve yaratıldığını bilebilecek bir bilim adamının sahip olduğu anlayışın ötesinde bir anlayışa sahip olacaksınız.

Böylece, sıra yolculuğu bitirip de deneyimlemeye geldiğinde, yepyeni bir zekaya, sadece bir insan beyni zekasına değil, tanrısal bir zekaya sahip olacaksınız. Evet, birçoğunuzun bunu şimdiden deneyimlediğini biliyoruz.

Sizin için yolculuk biterken, insanları anlamaya çalışmanız gerekmeyecek. Onları anlamak için zihinsel bir işlemden geçmeye çalışmanız gerekmeyecek. Anlamanızı sağlasın diye o insanları kutulara koymaya çalışmak gibi Eski Enerji psikoloji prensiplerini kesinlikle kullanmak zorunda kalmayacaksınız. İnsanlarla birlikte olabilir, ve kolaylıkla enerjilerini hissedebilir ve okuyabilirsiniz. Ve onlarla ilgili biliş size gelecektir. Diğer insanlara karşı çok yeni bir anlayış ve empati düzeyine sahip olacaksınız.

Eski yolculuktan çıkıp da deneyime geldiğinizde, yaşantınızda finansal bolluğu tezahür ettirmenin ne kadar kolay olduğunu göreceksiniz sevgili dostlar. Siz şu anda, borsayı anlamadığınız için, ya da para akışını gerçekten anlayan küçük bir insan grubu olduğu için, muhasebeci ya da finans uzmanı olmadığınız için bolluk akışında olmadığınızı düşünüyorsunuz.

Yolculuğu durdurduğunuzda, ve insan yaşamının deneyim ve ifadesinin bütününde olmak için kendinize izin verdiğinizde, o size gelecektir. Fırsatlar, şu anda geçerli olan yapılaşmanın içinde, geçerli finansal yapılaşmanın içinde gelecektir size, enerjinin – ki para budur – enerjinin nasıl aktığı bilişi gelecektir size.

Onu biriktirmenin, istiflemenin size ya da herhangi birine hizmet etmediğini de anlayacaksınız. Bolluğun size gelmesi ve sonra onun deneyimlenmemesi, sevgili dostlar, tüm etkisinin kaybolmasına neden olur. Görüyor musunuz? Birçoğunuzun yaşantısına bolluk gelmiştir. Ve siz, gideceği korkusuyla üzerinde oturursunuz. Sonra da neden daha fazlasının gelmediğine şaşar ve daha da korkarsınız.

Eski yoldan çıkıp da yaşamı deneyimlemenin, yaşam bayramını kutlamanın Yeni bir noktasına ulaştığınızda, gidip para harcayabildiğinizi göreceksiniz. Bu sizde suçluluk duygusu uyandırıyor mu Shaumbra? Para harcayın! Kendiniz için bir şeyler alın! Ve yeni paralar ortaya çıkacaktır. Kendinize o ayakkabıları alın. Bazen, yanınızda yürürken ayaklarınızın acımasından bıkıyoruz! (kahkahalar)

Sevgili dostlar, yolculuğun bitmesine izin verdiğiniz zaman, kendinizle ve neden burada olduğunuzla, bu yere neden geldiğinizle ilgili yepyeni bir anlayışa sahip olacaksınız. Bununla mücadele etmeyeceksiniz. Tanrısal bir farkındalığa sahip olacaksınız. Şimdiden onun birazını görmeye başladınız. O şimdiden gelmeye başlamıştır.

Onun için, gerçekten yemek pişirmeyi bırakmak zamanıdır. Mutfaktan çıkıp ziyafete, sizin yarattığınız o ziyafete, bolluğu olan, ödüllendirici ve zenginleştirici olan o ziyafete gitmek zamanıdır. Bazılarınız bundan suçluluk duyabilir. Dünyada yapılacak onca iş varken, ziyafete nasıl giderim? Onca ıstırap çeken insan varken, yaşamın keyfini nasıl çıkartırım? Biz birazdan bununla ilgili konuşacağız.

Bu arada sizinle çok basit bir düşünceyi, çok basit bir kavramı paylaşmak istiyoruz. Tüm bu Yeni Enerji şeylerinin nasıl işlediğini merak ediyorsunuz. Ne zaman, ve neden, ve nasıl diye merak ediyorsunuz. Tüm bu soruları kafanızdan geçiriyorsunuz. Bunun yaşamınıza girmesi için, Ben, Tobias’ın belirli bir yapıyı ve yolu, her gün yapmanız gereken belirli şeyleri ne zaman saptayacağımı merak ediyorsunuz.

Sevgili dostlar, siz ve Tanrı ve benim aramda küçük bir sır var. Bu zaten (öyle ya da böyle) olacaktır. (bazı gülüşmeler) Tüm bu Yeni Enerji’ye geçiş ve dualitenin salıverilmesi nasıl olsa olacaktır. Siz izin verdiniz. Siz onay verdiniz. Siz kendinizi buna açtınız. Tekerlekler dönüyor. Hareket başlıyor. Enerji yapılanıyor. Bu zaten olacaktır.

Böylece, ister bununla mücadele eder…karşı koyar….ve merak edip…anlamaya çalışır….ve aslında onu ağır ve sıkıcı bir hale getirmek için belirli teknikler ve yollar geliştirmeye çalışırsınız. Ya da, onun olduğunu sadece bilirsiniz. O sizinle ya da sizsiz olmaktadır. O olmaktadır. O yaşantınızda meydana gelecektir.

Yanlış sapağa sapıp sapmadığınızı ya da yanlış bir şey yapıp yapmadığınızı bilmek zorunda değilsiniz. Bunların hiç biri önemli değildir. Daha önce de söylediğimiz gibi, şu anda hangi yöne adım attığınız – öne, yanlara, arkaya, yukarı ya da aşağı – önemli değildir.

Siz zaten hareketi başlattınız. İçinizdeki Ruh, herşeyin Tanrı’sı, momentumu doğru yere ve doğru yöne getirir. Yeni Enerji’ye girmek dediğiniz şey nasıl olsa olacaktır. Şimdiden olmaktadır.

Evet, bazı zorluklardan ve büyük sıkıntılardan geçiyorsunuz – bunların tümü geçmişin veçhelerine tutunmakla ilgilidir, tümü, gelecekte ne olacağından emin olmamakla ilgilidir. Ama, o olacaktır.

Biz burada özel olarak Shaumbra’ya konuşuyoruz. Biz, dünyanın geri kalanından söz etmiyoruz. Dünyada bulunan insanların çoğu, bu işleme izin vermemiştir. Böylece onlar dualitede yürümeye ve dualitede oynamaya devam ediyorlar. Onlar, ruh yolculuklarına devam ediyorlar.

Shaumbra biraz farklıdır. Siz izin verdiniz. Bizim gelip de sizinle çalışmamıza izin verdiniz. Bir Tanrısal İnsan meleği olmak için varlığınızın özünden izin verdiniz.

Şimdi soruyoruz size, “Geriye yaslanıp gevşeyebilir misiniz? Onun sadece olacağını bilebilir misiniz? Yaşantınızda çapalar oluşturan ya da sizi geri tutan şeyleri bırakabilir misiniz? Bu işlemin neye benzediğiyle ilgili bu kadar korkmayabilir misiniz?” Tekrarlıyoruz, o size gelir. O sadece olur, olmaktadır.

Sizi destekleyen, sizinle birlikte yürüyen o kadar çok varlık var ki. Biz bir işleme vasıta olmaya çalışıyoruz. Koşucularınızın ne yaptığını merak ediyorsunuz. Koşucularınıza, yeni bir işe ihtiyacınız olduğunu söylüyorsunuz. Onların yapacak daha iyi işleri var. (kahkahalar)

Onlar, sizin için büyük değişimlerin gelmesine, anlayışlarda büyük değişimlere yardımcı oluyorlar. Yeni Enerji’nin gelmesine yardımcı oluyorlar. Sizin, perdenin bizim yanıyla dengede kalmanıza yardımcı oluyorlar. Kazandığınız bazı bilgeliklerin alınıp, başka boyutlara götürülmek üzere bizim tarafa getirilmesine yardımcı oluyorlar. Bakın….siz şu anda burada otururken, bekleyen, kendileri de ilerleme kaydedebilsin diye sizin ilerlemenizi bekleyen, kendileri de keşfedebilsin diye, sizin tanrısal aslınızı keşfetmenizi bekleyen ruh varlıkları var başka boyutlarda.

Koşucular enerjileri getirip götürmekle çok meşguller. İş bulmak kadar basit bir şey, sevgili dostlar….o size gelecektir. Siz, Yaratanlarsınız. Siz onlarsınız.

Böylece, o gerçekten size gelecektir. O gerçekten olacaktır. Tüm bu işlem çok momentum kazanmıştır. Şu sözünü ettiğimiz 2007’deki kuantum sıçrayışı….sevgili dostlar, ona vasıta olmak için gerçekten yapacağınız fazla bir şey yoktur. O olmaktadır. O gelecektir.

Böylece, bir an için burada enerji vitesini değiştirelim. Geçenlerde Ah-ta-rah’da, Avustralya olarak bildiğiniz yerde enerjisel olarak ektiğimiz bir şeyden söz edelim. Bugün tutku ve şefkatten söz edelim, ve tüm bu enerjileri getirelim.

Bu yaşamdaki insanlar olarak çok tutkuya sahiptiniz. Bu yaşama, bir değişim gerçekleştirmek, Dünya üzerindeki şeyleri etkilemek için çok güçlü bir arzuyla geldiniz. Yaşamınızın büyük bir çoğunluğunda bu tutkuya, sizi güden bir güç olarak sahiptiniz. Bir iş için tutkuya sahiptiniz.

Belki bir sağlık uzmanıydınız. İnsanlara yardım etmek tutkusuna sahiptiniz. Onları fiziksel ya da zihinsel olarak şifalandırmak tutkusuna sahiptiniz. Belki bir ahçıydınız, ya da bir ahçısınız. İnsanların zevkine varacağı harika yemekler yaratmak tutkusuna sahiptiniz. Belki bir iş adamıydınız. Bir iş çevresinde olmak, bir şirketin büyümesine katkıda bulunmak, bir ürünün çıkmasını sağlamak tutkusuna sahiptiniz.

Belki öğretmenlik tutkusuna sahiptiniz, bir okul öğretmeni olarak çocuklarla çalışmaya, olabilecekleri herşeyi olabilmelerine yardımcı olmak tutkusuna sahiptiniz. Tutkunuz bir hobi olmuş olabilir. Tutkunuz, aileniz ya da evcil hayvanınız olmuş olabilir. Tutkunuz, sadece benzer kafadaki spiritüel insanlarla biraraya gelmek olmuş olabilir.

Ama bir tutkunuz vardı, güçlü bir itkiniz vardı. Bu, bu yaşamınızda birçok kez değişti, çocukken sahip olduğunuz tutkuyu izleyen gençliğinizdeki tutkunuz ve sonra da yetişkinliğinizdeki. Ama her zaman, bu tutkuların altında yatan (başka) bir tutku vardı – bu dünyaya Yeni Enerji’yi getirmek tutkusu….bilinci değiştirmek….diğer insanların yaşamı nasıl algıladığını değiştirmek tutkusu….Shaumbra ile birleşerek….Yükseliş işlemi denen tüm bu şeyi yaratmak tutkusu.

Ve sonra birçoğunuz için bu tutku yok oldu. Tutku gitti. Ve artık orada değildi. Sabahları kalkmak için sahip olduğunuz o güçlü motivasyon yok oldu. O altta yatan güdüye artık sahip değildiniz. Tutkunuza ne olduğunu merak ettiniz. Ve her gün, her bir ve her gün onun yeniden gelmesini beklediniz. Ruh size ne zaman yeni bir tutku, yeni bir itki verecek diye merak ettiniz.

Yaşantınızda tutku yok diye birçoğunuz özünüze kadar boş hissettiniz. Ruh’la hayal kırıklığına uğrayıp sinirlendiniz, kendinizle hayal kırıklığına uğrayıp sinirlendiniz, belki de gitmek zamanı olduğunu düşündünüz. Yaşamlarında birçok tutkuya sahipmiş gibi görünen diğer insanlara imrenerek bakıyorsunuz, tutkunun size geri gelmesini istiyor, tüm bu Yeni Enerji şeyini anlamaya çalışıyor, bu eğer tutkusuzsa, o zaman yaşam da yoktur, sevinç ve ifade de yoktur diye düşünüyorsunuz.

Tutku gitti, çünkü bir anlamda o Eski Enerjiydi. O gitmek zorundaydı. Terk etmek zorundaydı. Eski Enerji tutkusu genelde bir meydan okuma, ya da mücadele, ya da bir şeyi değiştirmeye çalışmaya dayalıydı. Eski Enerji tutkusu, birçok durumda karşıt unsurlarla çalıştı. Ne yaparsanız yapın, tutkunun karşıt gücü hep vardı. Bunu bir an hissetmek için kendinize izin verin. Tutkunun çok güzel değerleri olmasına karşın, o aynı zamanda dualiteye dayalıydı, Eski Enerji’ye dayalıydı. Böylece, tutku gitti.

Ve burada oturmuş merak ediyorsunuz, “Şimdi ne olacak?” diye. Çevrenize bakınıp durdunuz, yatağınızın altına, dolaplara baktınız ve o tutkuyu bulmaya çalıştınız, yeniden tutuşturmaya çalıştınız. Anlamadınız mı? O eski ateşi yeniden tutuşturamazsınız. Kendinizi biraz kandırabilirsiniz, ama yeniden tutuşturamazsınız.

Şimdi gelmekte olan Yeni bir tutku var, ve o Eski Enerji özelliklerine dayalı değildir. Biz aslında tutku sözcüğünü bile pek sevmiyoruz. Biz, buna yeni bir sözcük bulması için Shaumbra’ya meydan okuyoruz, çünkü o tutkunun ötesindedir. O, yaşamın ta kendisinin sevinci, ve ifadesi, ve deneyimidir. Onda dualistik unsurlar yoktur.

Tıpkı Eski Enerji’nin titreşime dayalı olması gibi – ileri ve geri, yukarı ve aşağı – Eski Enerji tutkusu da aynı şeye dayalıydı. Yeni Enerji, az önce de açıkladığımız gibi, aynı anda her yöne hareket eden enerjiye dayalıdır. O genişler ve kasılır. Yeni Enerji tutkusu da aynıdır. Aynı anda her yöne hareket eder. Ve o, Yaratan enerjisinin sevincine ve ifadesine dayalıdır.

Siz tutkunuzu yeniden tutuşturmak amacıyla her türlü Eski yerlere bakındınız. Yenisi geliyor. Konuştuğumuz şu anda içinizde doğmakta olan bir Yenisi var. Tutkunuz için eski yerlere bakınmayı bırakın Shaumbra.

Eğer olması gereken oysa, bir süre boşlukta olmak için kendinize izin verin. Tutkunun ne olduğuyla ilgili Eski Enerjileri salıvermek için, kendinize tutkusuz olmak iznini verin.

Bu Yeni Enerji tutkusu çok farklıdır. O, Eski Enerji tutkusunun, karşılaştırıldığı zaman ilgisiz, küçük, minicik görünmesine neden olur. Eski Enerji tutkusu itici bir güçtü. Yeni Enerji tutkusu ifade eden bir güçtür. O, o kadar farklıdır ki.

Ve tekrarlıyoruz, biz buna tutku bile demek istemiyoruz, çünkü bu Eski düşünme biçimlerini ve Eski var olma biçimlerini çok çağrıştırıyor. Onun için de hepinizin buna yeni bir ad bulmasını rica ediyoruz. Onu varlığınızın içinde hissetmeye başlarken, Yeni tutkuyu bekleyin, Yeni Enerji tutkusunun gelmeye başlamasını, o yaşamın Yeni ifadesinin gelmesini bekleyin. Sonra, onunla ilgili gelen bu hisleri kullanın, onu tanımlamak için kullanacağınız sözcüğün enerjisini hissetmek üzere kullanın.
Bu Yeni Enerji tutkusu gelirken, yaşam ve ölüme öyle yeni bir anlam katar ki. Ölüm, realitenizin çok komik bir şeyidir. Çoğu insan, tüm insanların çoğu ondan korkar. Hatta siz bile Shaumbra ondan korkuyorsunuz. Kaçınılmaz olduğunu biliyorsunuz.

Tekrar tekrar bize soracaksınız, “Ölümden nasıl kaçınabilirim?” Ve biz de size, “Kaçınamayacaksınız” diyeceğiz. Ölümün dinamiklerini değiştirebilirsiniz, ama sonsuza dek bu insan bedeni içinde kalmanız ön görülmemiştir. Birazdan bununla ilgili konuşacağız. Ama sevgili dostlar, bu Yeni Enerji tutkusu, yaşama ve ölüme ve neden burada olduğunuza yepyeni bir anlam kazandırır.

Ama onu hissetmek ve deneyimlemek amacıyla kendinize gerçekten izin verebilmeniz, sizden tam bir şefkate sahip olmanızı talep eder. Yeni Enerji tutkusuna sahip olmak, tam bir şefkat talep eder. Tam şefkat ne demektir? Tanrı, bugün konuğumuz olarak bu odada bulunan Tanrı sizinle ilgili ne hissediyor? Tanrı tam şefkate sahiptir.

Tanrı’nın burada olduğunu söylediğimizde bazılarınızı hissettik….hemen başınızı çevirdiğinizi hissettik (kahkahalar)…..yıldırım çarpmış gibi….uzanan Tanrı eli. “Ah, buldum seni şimdi. İşte buradasın. Saklanıyordun demek.” Hayır, bu böyle değildir.

Tanrı tam şefkattir. Biz bunu farklı biçimlerde söyledik. Bugün yeniden söyleyeceğiz. Herşeye Shaumbra, tam bir şefkat içinde olabilir misiniz? Herşeye…herşeye…çünkü Tanrı tam sevgi ve şefkattir size….yaptığınız herşeye….her bir küçük pis şeye….her bir küçük iğrenç, ayıp, edepsiz şeye…her bir sevinç veren küçük şeye….yaptığınız her bir büyük, büyük, büyük şeye….herşeye, sevgili dostlar.

Hatta bazılarınız şimdi, odada bulunan, içinizde bulunan Elohim enerjisinden kendi parçalarını saklıyor. Bunu yapabilirsiniz, biliyorsunuz. Tanrı’dan saklanabilirsiniz. Tanrı’dan saklanabilirsiniz. Kendi parçalarınızı kapatabilirsiniz. Dinleriniz size, Tanrı’nın herşeyi görebildiğini ve herşeyi bildiğini öğretiyor – doğru değil! Meleklerden saklanabilirsiniz ve Tanrı’dan saklanabilirsiniz. Ama bakın, bunu yaptığınız zaman, kendinizden de saklanmış oluyorsunuz.

Böylece, sevgili dostlar, bu tam şefkate sahip olmakla ilgilidir, tıpkı Tanrı’nın gördüğü gibi. Ailenizdeki herkese şefkat besliyor musunuz? Hayır mı? Derin bir nefes alın. Onları onurlandırıp, değiştirmeye çalışmaktan vaz geçebiliyor musunuz – kızlarınızı, ve oğullarınızı, eşlerinizi, ve ana/babalarınızı? Onları tümüyle kabul edebiliyor musunuz?

Onları değiştirmekten vaz geçin, Shaumbra. Onlar hâlâ kendi yolculuklarındalar. Siz kendinizinkini bitirmiş olabilirsiniz, ama onlar hâlâ kendi yolculuklarındalar. Onurlandırın onları, tıpkı Tanrı’nın sizi yolculuğunuzun her adımında onurlandırdığı gibi.

Çocuklarınızı, sizin gibi olmalarını sağlamak için değiştirmekten vaz geçebilir misiniz? Onları onurlandırmaya başlayın. Onlar, sizin geldiğinizden farklı bir enerjiyle geliyorlar. Onlar, sizin sahip olduğunuzdan çok daha farklı bir karmik yapıyla geliyorlar. Onları değiştirmekten vaz geçin. Kabul edin onları. Bu zor bir şeydir. Onları değiştirmek ve yaşamlarına rehberlik eden bir güç olmak farklı farklı şeylerdir.

Eşlerinizi değiştirmekten vaz geçin. Bunu denediniz ve çekip gittiler. Gelecek olan bir sonraki eşi – onları koşulsuz onurlandırın. Şu anda neden ilişki sorunları yaşadığınıza şaşıyorsunuz. Onları değiştirmeye çalıştığınız için. Onlarla ilgili herşeyi kabul edemiyorsunuz, çünkü kendinizle ilgili herşeyi kabul etmediniz.

Çocuklar dahil, hasta olan herkese tam bir şefkat gösterebilir misiniz? Onlara bakıp da yolculuklarını onurlandırabilir misiniz, sevgili dostlar….bunu yapmak zor bir şeydir, özellikle de küçük çocuklarla. Bazıları, hastalığı beraberinde getireceğini bilerek, bedenlerinde deforme durumları getireceklerini bilerek geliyorlar. Onlar bunu seçiyorlar. Bunu tümüyle onurlandırıp, onları değiştirmeye çalışmaktan vaz geçebilir misiniz, sizin istediğiniz gibi olmalarını sağlamaya çalışmaktan vaz geçebilir misiniz?

Savaşta olan ülkeleri tümüyle onurlandırabilir misiniz? Geçmişte, “Barış için dua etmekten vaz geçin. Onlar birbirleriyle savaşarak çok eğleniyorlar” dediğimizde, bazı kaşların kalkmasına neden olduğumuzu biliyoruz. Bırakın, oyunlarını oynasınlar. Onlar aynı zamanda bazı eski karmik sorunlarla çalışıyorlar. Onlar, kendileriyle olan bazı mücadeleler ve zorluklarla çalışıyorlar. Gazeteyi açıp da savaşları okuduğunuzda, terör eylemlerini okuduğunuzda, onurlandırabiliyor musunuz onları? Bu, onu destekliyorsunuz anlamına gelmez. Bunun en iyi davranış biçimi olduğunu söylemek anlamına gelmez. Siz onları sadece onurlandırırsınız.

Size bakıp da, saptığınız yöne başımızı salladığımız zamanlar oldu. Ama biz bu seçiminizden ötürü sizi onurlandırdık ve hemen yanıbaşınızda bulunduk. Kötü yön ya da değil, biz hemen yanıbaşınızdaydık, çünkü siz bir şey deneyimlemeyi seçmiştiniz. Ve sonunda hepimiz (bir şey) öğrendik. Siz öğrendiniz, ve biz de sizden öğrendik. Herşeyi, herşeyi kabul edip onurlandırabilecek kadar şefkat dolu olabilir misiniz?

Çevre….çevreyle ilgili endişeleriniz var biliyoruz, çünkü burası değerli Gaia’nın yeridir. Ve siz bu yeri şimdi devralıyorsunuz. Suyunuzun, ve havanızın, ve toprağınızın kalitesiyle ilgili endişeleriniz var, biliyoruz. Ama önce bir geriye çekilip de onu onurlandırabilir misiniz, ve işlemi anlayabilir misiniz, ve herşeyden çok, Gaia ve Yeryüzü enerjilerinin, insanların fiziksel enerjilerinden çok daha güçlü olduğunu anlayabilir misiniz? Birçoğumuzun, ben ve sizler dahil, Atlantis’te deneyimlediği gibi, Gaia kendi başının çaresine pek güzel bakabilir. (bazı gülüşmeler)

Ölmekte olanları onurlandırıp, ölmenin sadece bir işlem (prosedür) olduğunu anlayabilir misiniz? Siz ondan çok kez geçersiniz. Tıpkı Tanrı’nın size beslediği gibi, çok şefkat besleyerek herkesi ve herşeyi onurlandırabilir misiniz? Komşunuza şefkat besleyebilir misiniz, hani şu yıllardır sizi huzursuz edene, onları onurlandırabilir misiniz?

İnsan niteliklerinden biri de, insanların sürekli kendi dışındaki herşeyi değiştirmeye çalışmasıdır. Yeni Enerji’deki bu yeni yere geldiğiniz zaman, burası herşeye duyulan tam bir şefkatle ilgilidir. Herşeye! Bu özünüze kadar meydan okuyacaktır. Biliyoruz… bunu şimdiden biliyoruz. Herşeyi onurlandırın. Onu değiştirmekten vaz geçin.

Bu çok basit biçimde, kısa duvarın arkasında durmak, dualiteden çıkmak prensibidir. Onlar hâlâ dualitedeler. Siz değilsiniz. Tam şefkate sahip olduğunuzda, ve sonra da Dünya’da bulunan bir Tanrısal İnsan olduğunuzda, sahip olduğunuz bu Yeni Enerji tutkusunu nasıl uygulayacağınızı anlayacaksınız. Siz dünyayı düzeltmeyeceksiniz ya da değiştirmeyeceksiniz. Çok derin bir bilgeliğe ve anlayışa sahip olacaksınız. Ve bu bilgelik ve anlayış kendi içinde, değişmek isteyenler için bir potansiyel oluşturacaktır. Bu tümüyle, değişmek isteyenlere bir potansiyel yaratmakla ilgilidir.

Siz yaşantınızın bir noktasında değişmek istediniz. Dediniz ki, “Sevgili Ruh, ben değişmek istiyorum. İçimdeki Tanrı’yı bilmek istiyorum.” Ve bu, yaşantınızda bir olaylar zinciri oluşturdu. Size gelen ve sizin yaratmış olduğunuz birçok potansiyeller var. Ve biz size bu taraftan yaratmanız için yardımcı olduk, her bir insan için sahip olduğumuz tam şefkatle, tam kabulle.

Onları değiştirmeye çalışmayın artık. Onları düzeltmeye çalışmayın. O insanlar size gelmedikçe, kendi yaşamlarında değişim istemedikçe, ve böylece yaratılmasına yardımcı olduğunuz potansiyeli kabul etmedikçe, onları şifalandırmaya, ya da düzeltmeye çalışmayın.

Yeni Enerji şefkatiniz….yeni tutkunuz doğmaya ve içinizde bütünüyle ifade bulmaya başladığında ancak, şeylerin gerçekte nasıl işlediği, ve enerjilerinizi nasıl ve ne zaman uygulayacağınız anlayışına sahip olacaksınız. Bakın…siz şu anda hâlâ Eski Enerji biçiminde iş görüyorsunuz, ileri geri savaşıyor, mücadele ediyorsunuz.

Yeni tutku çok farklıdır….Yeni tutku, tam şefkate dayalıdır. Bu, bu kadar basittir. O, şu andan itibaren yaşamınıza rehberlik eden bir güç olmalıdır. Kendinizi izleyin. Şeylere nasıl tepki verdiğinizi izleyin. Onu nasıl sık sık değiştirmeye çalıştığınızı izleyin. Ondan hoşlanmıyorsunuz. Derin bir nefes alın. Herşey için….herşey….tam bir şefkate sahip olun….hiç bir şeyi dışlamadan, sevgili dostlar.

Yarın sabah bununla ilgili bir sınav istiyorsunuz….gazetenizi okuyun. Makaleleri okuyun. Bakın bakalım, bir gecede evleri yananlara….bir kazada sevdiğini kaybedenlere….kaçırılmış olanlara….bir savaşta yaşamını ya da uzuvlarını kaybetmiş olanlara şefkatiniz var mı. Eğer bunda zorlanıyorsanız, derin bir nefes alın.

Kazaların olmadığını anlayın. Onların bu deneyimi kendilerine yarattıklarını anlayın. Artık o tür bir yaşamı kabul etmek zorunda değilsiniz. Artık yaşantınızda o zor mücadelelerden geçmek zorunda değilsiniz. Bir başkasının kendine o ya da bu biçimde zarar vermiş olması, o enerjiyi yaşamınıza kabul etmeniz gerektiği anlamına gelmez. Ama yaşamları için onlara şefkat duyun.

Ölüme de şefkat duyun. Söylediğimiz gibi, o gelecektir. Ama o bu Yeni Enerji’de değişerek, nasıl gitmek istediğinizi seçebileceğiniz noktaya gelmektedir. Sahip olduğunuz bu bedende sonsuza kadar yaşamanız hiç öngörülmemiştir. Bu bedeniniz geçicidir. Siz ve biz onu kaybolmayasınız diye bu biçimde tasarladık. İnsan bedeni bir noktada ölmek üzere tasarlanmıştı. Güzel olan şu ki, geri gelip bir başkasını, genç, canlı, iyi-görünümlü bir beden yaratabilirsiniz. (kahkahalar)

Ama ölüme şefkat duyun, ve onun Tanrı’nın verdiği bir ceza olmadığını anlayın. Bu, deneyimlerden geçmenin bir yoludur. Bir gün, evet sevgili dostlar, beraberinizde taşıdığınız fiziksel bedeni bir gün bırakacağınız gerçeğine şefkat duyun. Bir gün, farklı bir kimlik ve ad üstleneceksiniz.

Ama bu yaşamda kim olduğunuzun özü her zaman orada olacaktır…her zaman orada olacaktır. Hiç bir zaman gitmeyecektir. O mezara gitmez. O ad….şu anda sahip olduğunuz kimlik yok olmaz. O her zaman sizin bir parçanızdır.

Ölüm denen tüm bu işleme şefkat duyun. Ondan korkmaktan vaz geçin. Ondan kaçınmaktan ve onu reddetmekten vaz geçin. Sadece metafiziksel ve ruhsal (spiritüel) olduğunuz için bir biçimde ölümden kaçınacağınızı düşünmekten vaz geçin. Eğer bunun için bu çalışmanın içindeyseniz – ölümden kaçınmak için – çalışmayı şimdi terk etmeniz en iyisidir.

Sahip olduğunuz bu bedenin içinde yaşarken, kutlayabileceğinizi, zevkini çıkartabileceğinizi, yaşam sofrasında şimdi ziyafet çekebileceğinizi anlayın ve buna şefkat duyun. Siz uzun, çok uzun zamandır mutfaktasınız. Ve şimdi ziyafet çekebilirsiniz.

Ve aynı zamanda, kendinize ve yaptığınız herşeye şefkat duyun, tıpkı Tanrı’nın size duyduğu gibi, Ruh’un duyduğu gibi. Bu yaşamda ya da diğerlerinde yaptığınız şeylerle ilgili bir anı gelirse, onu reddetmekten ya da ondan saklanmaktan vaz geçin. Şefkat duyun.

Aslında siz kimseyi acıtmazsınız. Savaşlarda ya da kötü eylemlerde birçok insanı öldürdüğünüzü düşünüyorsunuz. Siz onları öldürmediniz. Birçoğu zaten şu anda yaşamınıza geri geldi. (kahkahalar) Bazılarını bir gün öldürmek isterdiniz. (yoğun kahkahalar)

Bir ruhun özünü asla yok edemezsiniz. Onunla her türlü oyunu oynayabilirsiniz. Ama asla yok edemezsiniz. Kendiniz için de tam şefkat duyun.

Eski Enerji tutkusundan çok farklı olan bu Yeni Enerji tutkusunu yaşamınıza getirebilmek için, tam bir şefkate sahip olmalısınız….herşeye ve herkese şefkat…hiç bir şeyi dışlamadan. Bu odada bulunan, siz dinlerken sizinle şu anda birlikte olan Tanrı….Tanrı sizi hiç yargıladı mı, sizi tatlı tatlı ve candan sevmekten başka bir şey yaptı mı? Şimdi, Elohim enerjisi sizden ŞİMDİ bunu gerçekleştirmenizi rica ediyor.

Burada enerji çok yükseldi!

Siz gerçekten, bunu gerçekleştirmesi istenen – Tanrı’nın sahip olduğu şefkatin aynısına sahip olması, herşeye ve herkese şefkat duyması istenen – ilk büyük insan grubusunuz. Bu işlemi anlamaya başlayan bireyler vardı, bazı küçük insan grupları vardı. Bunun bir kavram olarak bir insan grubuna sunulması – şu anda konuştuğumuz insanlara uygun olarak – ilk kez oluyor.

Fiziksel bedenlerinizle ilgili konuşurken, sevgili dostlar, kısaca bir konudan daha söz etmek istiyoruz. Biliyoruz onlar için ödünüz kopuyor. Onlar için kaygılanıyorsunuz. Ne olacağını merak ediyorsunuz. Hastalıkları ve tüm bu şeyleri merak ediyorsunuz.

Öncelikle, neden bir fiziksel beden seçtiğinizi anlayın. Deneyimlemek istediniz. Bu maddesel dünyaya, bu madde ve kütle dünyasına gelmek istediniz. Şeylerin gerçekten neye benzediğini, yaratımın neye benzediğini hissetmek istediniz. Sizin Dünya üzerinde sahip olduğunuz his düzeyinin tamamına sahip olmak, perdenin bizim yanında bulunan varlıklar için zordur.

Böylece, fiziksel bedeninizi bir araç olarak üstlendiniz. İlle de ona sahip değilsiniz. Onu ödünç alıyorsunuz. Ona bakmakla, ve onu sevmekle, ve beslemekle yükümlüsünüz. Ama bildiğiniz gibi o siz değildir. Ruhunuz onun içinde, bir yerinde saklanmış değildir. Bedeniniz bir anlamda, ruh tarafından…Tanrı tarafından….sizin tarafınızdan işgal edilmiş bir hayvandır.

Bedeniniz, bu fiziksel realitede iş görmenizi ve işlemenizi mümkün kılıyor. Beden, Dünya’daki herhangi bir organizma gibidir. Hassastır. Dünya’daki her organizma doğmak, yaşamak ve ölmek devrelerine sahiptir. Ve bedeniniz de öyledir.

Daha önce de söylediğimiz gibi, bedeninizin nefesi kesildiğinde, bittiğinde, siz devam edersiniz. Ya perdenin bizim yanına gelebilirsiniz. Ya bir çok varlığın yaptığı gibi, Dünya çevresinde bedensiz olarak dolanabilirsiniz….hatta bugün bile birkaçı buraya girip çıkıp duruyor. Ya da, yeni bir bedene enkarne olmayı seçebilirsiniz.

Biyoloji şu anda hızla değişmektedir. Onun hızlı değişmesinin nedeni, sizin Yeni Enerji’yi getirmenizdendir. Bedenin yeniden dengelenmesine yardımcı olacak çok yeni yollar olacaktır. Kendinize, biyolojinize verdiğiniz şeylerden biri de, doğal olarak şifalanma, dengeye gelme yeteneğidir. O yetenek zaten oradadır. O – izin verdiğinizde yeniden dengelenmesi – biyolojik sisteminizin asıl rollerinden biridir.

Eğer içinizde biyolojik olarak dengeden çıkmış, hasta ya da fonksiyon görmeyen şeyler varsa, sadece derin bir nefes alın. Sık sık nefes alın. Bedeninizin dengelenmesine izin verdiğinizi ona bildirin. O, şifalandırmak ve onarmak yeteneğine doğal olarak sahiptir.

Hatta uzuvları yeniden oluşturmak yeteneğine de doğal olarak sahiptir. Ama bu – bir kol ya da bacağı yeniden oluşturmak – çok uzun zamandır uygulanmadı. Siz bunu çok kaba bir biçimde zaten dişlerle ve bazı dokularla gerçekleştiriyorsunuz. Ama o uzuvları yeniden oluşturmak yeteneğine sahiptir. Gerçi bu DNA yapınızın şu anki güçlü yanlarından biri değildir. Ama izin verirseniz geri gelme yeteneğine sahiptir.

Şimdiden, gelecek yılınızda bile tıp araştırmalarında büyük ilerlemeler göreceksiniz. Gelecek yıllarda daha birçoğunu göreceksiniz. Ve bunun 2007 tarihimizden sonra daha da hızlandığını göreceksiniz. Ama sevgili dostlar, en hızlı ve en etkili yol yine de bedeninize, kendini yeniden dengelemesi için izin vermektir.

Tıpta öyle ilerlemeler göreceksiniz ki – nasıl desek – doktorlar, bedenin büyük parçalarını kesip atmak zorunda kalmayacaklar. Biz perdenin bu yanında bunun biraz kaba bir yöntem olduğunu düşünüyoruz. Hatta Atlantis günlerinde, dokulardaki titreşim modelini, hatta bazen DNA’ya kadar değiştirmek için – genellikle kristalleri, ama aynı zamanda imal ettiğimiz başka aygıtları da kullanarak – iğne ucu gibi kesin hedefe giden enerjiler, yönlendirilmiş enerjiler kullandık. Çağdaş tıbbınız uzuvları keserek bu yöntemlerden ayrılmıştır, (hastalık) nedeninin kökünde o uzvun olduğunu düşünüyorlar, bedeninizde kanserojen bir bölge varsa kesilip atılması gerektiğini, çünkü sorunun ondan kaynaklandığını düşünüyorlar.

Sevgili dostlar, bu gerçeğin kendisinden o kadar uzaktır ki. Kanser, kanser sinyali, bedenin başka yerlerinde, ve ruhta, ve zihinde başlar. Onu kesip atmak sadece geçicidir. Onu kesip atmak, bedenin o parçasını da onurlandırmamaktır.

Modern tıbbın çok yararları vardır şu anda. Biz bunları kullanmamanızı söylemiyoruz.

Ama her birinize şunu söylüyoruz – doktora gittiğiniz zaman, hatta hastaneye bile gitmek zorunda kaldığınızda, tüm yeniden dengelenme işleminin bir parçası olması için bedeninize izin verin, onay verin. Doktora giderken enerjilere vasıta olan bir yardımcıyı da beraberinizde götürün. Bu işleme şimdiden başlayan bazı insanlar var, tam burada, bu bölgede oturan insanlar var. Ve bu büyümeye devam edecektir. Ve biz güçlü bir biçimde onların çalışmalarını yüreklendiriyoruz.

Yeni Enerji’yi ya da Ruh’un doğasını anlamayan bir tıp uzmanını görmeye gittiğinizde, enerjiye vasıta olan bir yardımcıyı beraberinizde götürün. Onlar ellerini oynatmak zorunda değildir. Herhangi bir ritüel yapmak zorunda değildir. Onlar bir alanın tutulmasına yardımcı olurlar. Onlar, sizinle birlikte bir potansiyelin yaratılmasına, bedenin yeniden dengelenme potansiyelinin yaratılmasına yardımcı olurlar.

Yeni Enerji’ye girdikçe, bedeninizin kendini çok daha hızlı ve çok daha iyi biçimde yeniden dengelediğini göreceksiniz. Birçoğunuzun tıptaki gelişmeleri sorduğunu – ve sormaya da devam edeceğini – biliyoruz. Gelişmeler olacaktır. Yaşamınız süresinde kanserin üstesinden gelemiyeceklerdir. Çünkü kanser şu anda insan bilincinin çok derinine inmiştir. Onun orada olmasının bir nedeni vardır. Üstesinden gelinemeyecektir. Kontrol edilebilecektir, ama üstesinden gelinemeyecektir.

Başka hastalık türlerinin ürediğini göreceksiniz. Bazıları şimdiden ortaya çıkmıştır. Bedendeki şeker dengesizliği….diabetlerle…düşük kan şekeriyle….yaygın hale gelmektedir. Sevgili dostlar, bu tümüyle yaşamınıza tatlılığı kabul etmekle ilgilidir, sevgiyi yaşamınıza kabul etmekle ilgilidir. Bu kendini-sevmekle ilgilidir. Diğer insanların sizi sevmesine, sizin onları sevmenize izin vermek yeteneğiyle ilgilidir. Bu büyümeye ve büyümeye ve sorun olmaya devam edecektir. Ve ilaçlar alındığı zaman, sorun başka bir yerde tezahür edecektir.

AIDS gibi bağışıklık sistemiyle bağlantılı – kendini şifalandırma yeteneği, biyolojinin kendi başının çaresine bakabilme yeteneğiyle bağlantılı – sorunları görmeye devam edeceksiniz, çünkü kendi-değerini bilme eksikliği mevcuttur. Nasıl desek – negatif enerjilerin insanı yok ettiği hissi vardır. Bizim bakış açımızdan bakıldığında, bunun da şifalandığını, yaşantınız süresinde kökünden yok olduğunu görmüyoruz. Kontrol edilecektir. Bu şeyleri çevreleyen köksel nedenler için daha fazla bilince gerek vardır.

Zihinsel sağlık sorunlarının dikkate değer biçimde, hükümetlerin, hükümetlerinizin sorunlarla başa çıkamayacağı noktaya kadar arttığını göreceksiniz. Onlar sorunlara kapıları, gözlerini kapatmak zorunda kalacaklar. Şeker gibi uyuşturucu dağıtacaklardır, çünkü bu ilaçlar etkileri azaltacaktır. İnsanlar şu anda uyumlanmak için çok zorlanıyorlar. Gelmekte olan Yeni Enerjiler, gitmeye çalışan Eski dualite enerjileri var. Zihnin biraz dağılmasına neden olan güçler var.

Bugün size verdiğimiz mesaj, Shaumbra, bu şeylerin hiç birini kabul etmek zorunda olmadığınızdır. Bunları kabul etmek zorunda değilsiniz. Biyolojinizin yeniden dengelenmesine izin verebilirsiniz. Biz şu anda hepinizi birbirinize…birbirinize enerji dengeleyeci kişiler olmanız için yüreklendiriyoruz. Bunu öğrenmek çok kolaydır. O insanla sadece şefkat içinde oturun. Onları değiştirmeye çalışmayın. Onları düzeltmeye çalışmayın.

Birlikte bire-bir oturun. Biriniz, potansiyellerin yaratanı olarak, bir dost ve bir yoldaş olarak enerji alanını tutar….diğeri ise sadece o enerjide oturur ve enerjinin, biyolojisini yeniden dengelemek üzere sistemine girmesine izin verir. Birlikte oturan iki insan….ya da bunu bir grup olarak yapın. Ama bu tümüyle şefkat alanından gelmeyi talep eder.

Eğer bir başkasına dengelenmede yardımcı oluyorsanız, onları düzeltmeye çalışmıyorsunuz demektir. Onların her yanına büyüler yapmazsınız. Tüm o dışsal enerjileri büyü yoluyla meydana çıkarmaya çalışmazsınız. Siz onlarla sadece tam bir sevgi ve şefkat alanında oturuyor olursunuz. Ve bu, bir insan için yapabileceğiniz en büyük şeydir….en büyük şey. Bu biyolojilerinin dengelenmesinde en dikkate değer etkiye sahip olacaktır.

Deneyin bunu Shaumbra birbirinizde. Size meydan okuyacaktır. Bir şeyler yapmak isteyeceksiniz. Onlara kendi enerjinizi projekte etmek zorunda olduğunuzu, onları sağlıklı bir bedenin içinde imgelemek zorunda olduğunuzu düşünmek isteyeceksiniz. Bunların hiç biri değildir Shaumbra….tam şefkatte olun. Onlarla oturan Tanrı olun. Bu, isterlerse içlerine çekebilecekleri ya da çekmeyecekleri bir enerji potansiyeli yaratır. Bu, o noktada onlara kalmış bir şeydir. Siz sadece Yeni Enerji potansiyelini yaratmış olursunuz. Bu, bu kadar basittir. Bu kadar etkilidir. Bu kadar Shaumbra’dır.

Böylece, sevgili dostlar, günün uzadığını biliyoruz. Sizinle oturmaya bayılıyoruz. Bazen, sizinle birlikte olabilmek için yaygarayı basıp duruyoruz. (kahkahalar) Ama Cauldre’nın boğazındaki kuruluğu hissediyoruz. Biz…biliyoruz bazılarınız gözlerini yuvarlayıp ne zaman bitireceğimizi soruyor. Ama bir dakikalığına sizinle oturmamıza izin verin, hepimizin birlikte yarattığı bu harika alanda, yolculuğun bittiğini ve yaşam ziyafetinin başladığını bilerek, sadece sizinle ve Tanrı’yla olmamıza izin verin.

Sofrada hiç bir zaman yalnız değilsiniz.

Ve öyledir!

Kırmızı Meclis’in varlıklarından Tobias, Golden, Colorado’da yaşamakta olan Geoffrey Hoppe tarafından sunulmaktadır. Tobit’in mukaddes kitabında bulunan Tobias’ın öyküsü, Crimson Circle sitesinde bulunmaktadır.
www.crimsoncircle.com. Tobias materyelleri, bedelsiz olarak dünyanın her tarafında bulunan ışık işçileri ve Shaumbra’ya, Ağustos 1999 tarihinden beri sunulmaktadır. Bu tarih Tobias’ın, insanlığın yıkım potansiyelini aşıp, Yeni Enerjiye girdiğini söylediği tarihtir.
Crimson Circle, Yeni Enerjiye geçiş yapacak ilk insan (kılığındaki) meleklerden oluşan global bir ağdır. Bu kişiler, yükseliş halinin sevinç ve zorluklarını deneyimlerken, diğer insanların da yolculuğuna, paylaşım, ilgi ve yol göstererek yardımcı olmaktadır. Crimson Circle’in sitesine her ay 40.000’in üzerinde ziyaretçi, son materyelleri okumak ve kendi deneyimlerini tartışmak amacıyla girmektedir.
Crimson Circle her ay Denver, Colorado’da, Tobias’ın, Geoffrey Hoppe kanalıyla son bilgileri sunduğu yerde biraraya gelmektedir. Tobias, kendisinin ve Crimson Council’ın (Kırmızı Meclisin) diğer semavi varlıklarının, aslında insanoğlunun kanallığını yapmakta olduğunu bildirmektedir. Tobias’a göre, onlar bizim enerjilerimizi okumakta ve biz içimizde deneyimlerken, dışardan da bakabilmemiz için, kendi bilgilerimizi bize geri tercüme etmektedirler. Crimson Circle toplantıları herkese açıktır, ama LCV takdir edilir. Katılımı gerektiren hiç bir şey ve ödenmesi gereken bir aidat yoktur. Crimson Circle, dünya çapındaki Shaumbra’nın açık sevgisi ve bağışları yoluyla bolluğu kabul etmektedir.
Crimson Circle’ın en yüksek amacı, insan melekler ve öğretmenler olarak, içsel spiritüel uyanış yolunu yürümekte olan kişilere hizmet etmektir. Bu hıristiyanlıkla ilgili bir misyon değildir. Tersine, içsel ışık, merhamet ve ilgi bulabilmeleri amacıyla, insanları senin kapına getirecektir. Kılıçlar Köprüsü’ndeki yolculuğuna başlayan bu kendine has ve değerli insan sana geldiğinde, o anda ne yapman ve öğretmen gerektiğini bileceksin.
Eğer bunu okumaktaysan ve gerçek olduğunu ve bir bağın olduğunu hissediyorsan, sen gerçekten Shaumbra’sın. Sen insan (kılığında) bir öğretmen ve bir rehbersin. İçindeki tanrısallık tohumunun bu anda ve gelecek tüm zamanlar için çiçek açmasına izin ver. Hiç bir zaman yalnız değilsin, çünkü tüm dünyada bir ailen ve çevrendeki semavi boyutlarda melekler vardır.
Bu metni lütfen ticari amaç olmaksızın ve bedelsiz olarak dağıtın.
Lütfen bu bilgiyi, dipnotlar dahil bütünüyle kullanın. Tüm diğer kullanımlar, Geoffrey Hoppe, Golden Colorado’dan alınacak yazılı onayı gerektirir. Telif hakkı 2001, Geoffrey Hoppe, P.O.Box 7328, Golden, CO 80403.e-posta: tobias@crimsoncircle.com. Tüm haklar mahfuzdur.

Sorular ve Yanıtlar

Yeni Enerji Dizisi – 13 Aralık 2003
Şaud 5: Yeni Enerji Tutkun

Crimson Circle’de (Kırmızı Çemberde) sunulmuştur

Ve öyledir sevgili dostlar, bugünün sıcak ve sevgi dolu enerjisiyle devam ediyoruz. Konuşmamız sırasında, Şaud sırasında birçoğunuza dokunduğumuzu biliyoruz. Birçoğunuza meydan okuduk. Bazılarının başını kaşımasına neden olduk. Bu, tam şefkat denen şeyi nasıl gerçekleştirebileceğinizi merak ediyorsunuz, çünkü geçmişte çoğunuz bir misyonda, bir yolculuktaydınız.

Siz, bu yaşama gelen savaşçılardınız. Değişimleri etkileyebilmek için o savaşçı enerjisini üstlenmek zorundaydınız. Ama şimdi o zırhı çıkartıyorsunuz. O savaşçı enerjisini, tam bir şefkat alanında olmak için bırakıyorsunuz.

Bu şefkat alanında his ve heyecan ve sevinç yok değildir. Bazılarınız, tüm bu şeyleri bırakırsanız, geriye hiç bir şeyin kalmayacağını düşünüyor. Oo…sevgili dostlar, şefkate – Tanrı şefkatine – sahip olduğunuz zaman, yaşamın tümüyle yeni ve farklı bir anlam kazandığını, ve bir Yeni Enerji tutkusunun yaşamınıza girdiğini göreceksiniz. Birçok Eski yükü taşıdığınızı….dünya adına yükler….sevdikleriniz adına yükler….hatta tanımadığınız insanlar adına yükler taşıdığınızı keşfedeceksiniz. Ama siz o yükleri taşıyorsunuz.

Şimdi, tam şefkat noktasına gelmeniz, duyarlılık ya da ilgi göstermek yeteneğinizi kaybedeceğiniz anlamına mı gelir? Hayır, hiç gelmez! O bunları gerçekten yeni bir düzeye götürür, durumla gerçekten ilintili dinamikleri anlayabileceğiniz, ve sonra da enerjilerinizi ne zaman ve nasıl kullanacağınızı anlayacağınız yeni bir düzeye götürür.

Bu yüklerin tümü omuzlarınızdan kalkar. Bu bedeninizi etkileyecektir. Bu kadar çok yük taşımadığınız için bedeniniz kendini daha hafif ve daha iyi hissedecektir. Böylece, tüm bu yükler kalkacaktır. Ve siz – nasıl desek – düşünmenin ve farkında olmanın kolaylaştığını göreceksiniz. Tıpkı bugün bu odada bulunan ve herşey için çok farklı biçimlerde tam bir şefkate sahip olan Tanrı gibi, herşeye tam bir şefkat alanında olmakla daha duyarlı hale geleceksiniz, daha az duyarlı değil. Bu Shaumbra denen insan grubunun şimdi bu düzeye çıkması isteniyor.

Bugünkü sorularınızı yanıtlamaktan ve belki de birkaç soru sorarak size meydan okumaktan mutlu olacağız. (kahkahalar)

1.SHAUMBRA (İnternet’ten, Linda okur) : Tobias, ben mesajları neredeyse üç yıldır izliyorum. Soru sormak cesaretini hiç bulamamıştım. Yetişkinlik dönemim boyunca, babamın kaderinden kaçmaya çalıştım. Son zamanlardaki sağlık sorunlarımla ilgili herhangi bir içgörü paylaşabilir misin? Deniz kenarında yaşamak bana daha iyi gelir mi?

TOBIAS: Bir anlamda, senin atalardan kalma, soyunda olan bir şeyin yükünü taşıdığını söyleyebilirsin. Ama artık bunun seni etkilemesi gerekmez. Buna çok üzülüyordun. Ve bir anlamda, bu dengesizlik işlemini bedeninde başlatan mekanizmayı tetikleyen de budur.

Daha önce de söylediğimiz gibi, bedenin, kendini nasıl yenileyeceğini ve nasıl dengeleyeceğini bilir. Shaumbra ile birlikte ol. Bir başka Tanrısal İnsanla birlikte ol. Ve onların senin için şefkat alanını tutmasını sağla, ve Yeni Enerji’de bir potansiyel yarat, bedeninin dengeye gelmesini kendi varlığında kabul edebileceğinin potansiyelini.

Hayır, gerçekten, kendi soyun, kendi geçmişin tarafından hiç kısıtlanmıyorsun – hiç biriniz kısıtlanmıyorsunuz! Eğer seçiminiz buysa, onu kabul edebilirsiniz, ama bu noktada bunu yapmak zorunda değilsiniz. Onu bırakabilirsiniz. Farklı bir iklime ya da farklı bir rakıma taşınmak önemli bir fark yaratmayacaktır. Bu, bedenine yeniden dengeye gelmesine izin vermekle ilgilidir. Mücadele etme. Zorlama.

Bazılarınızın, şu – nasıl desek – sağlıklı bir beden imgelemesini zorlamaya çalıştığını biliyoruz. Bu, kendinizle oynadığınız bir oyundur. Bedeniniz bunu nasıl yapacağını zaten biliyor. Olacaktır…eğer izin verirseniz. Teşekkür ederiz.

2.SHAUMBRA’NIN SORUSU (mikrofona gelen bir kadın) : Tobias, ben işimi bırakıp, ruhsallığa yönelmiş çocuk kitapları yazmayı planlıyordum. Şimdi ansızın işim değişmeye başladı, ve büyük bir olasılıkla hayalini kurduğum iş olma yolunda. Yani herşey ters yüz oldu. Benim sorum….geleceğimizi nasıl yaratırız? Ben niyet ettim ve bir gelecek seçtim, ama benimkinin yanısıra daha iyi bir geleceğin potansiyeli yaratıldı. Bunu nasıl gerçekleştirdim? Ve bu, şeylerin bize gelmesine izin vermekle nasıl ilintilidir?

TOBIAS: Bakın gerçekten, Shaumbra için tüm beklentileri ve, bir anlamda, arzuları ve Eski tutkuları bile bırakmak, şu anda çok önemlidir. Eski tutkuları, Eski beklentileri ve planları bıraktığınız zaman, gerçekleşmenin en yüksek potansiyeli yaşamınıza girebilir.

Sevgili varlık, bu geçici bir şeydir. Bu öyle bir şey ki – nasıl desek – iş durumunun değişmesi, sonunda ifade çalışmasını gerçekleştirmene yarayacak daha büyük bir metot ya da kaynak sağlayacaktır. Bu kitapları yazmakla ifade etmek, bu yolla yaratmak. Gelmeye hazır başka bir potansiyel, daha büyük bir potansiyel var. Yani kendini sınırlama.

Sana gelen uygundur. Bunun arkasında bir anlam ve amaç yatıyor. Onu insan aklıyla sınırlama. Bunun zor olduğunu biliyoruz, çünkü sen şaşırıyor ve “Eğer ben bir Yaratansam, bunu gerçekten nasıl yaratıyorum?” diyorsun. Bu, şeylerin en yüksek düzeyini kendine çeken, içindeki bir titreşim düzeyinden, içindeki bir enerji düzeyinden yaratılıyor. Kendine duyduğun şefkatle kısa duvarının arkasında durduğun zaman, dinamiklerin nasıl çalıştığını görmeye başlayacaksın. Kendi enerjinin, başka enerjileri nasıl kendine çektiğini görmeye başlayabilirsin.

En muhteşem şeyin yaşamına girmesine izin vermek için TÜM beklentileri ve Eski tutkuları bırakmak, şimdi çok önemlidir. Bazen, insan aklıyla yapılan insan planı, sahip olduğunuz potansiyelle kıyaslandığında o kadar sınırlıdır ki….çok sınırlıdır. Yani, insan beklentilerinin umduğu ve planladığı ile – nasıl desek – uyuşmuyormuş gibi görünen şeyler yaşamınıza girecektir.

Açık ol, çünkü aslında yaptığın şey, çok daha yüksek bir gerçekleşme düzeyini kendine çekmektir. Bu odada bulunan bazı kişiler şu anda gülümsüyor, çünkü onlar yıllarca mücadele ettikten sonra, şimdi tam olarak neden söz ettiğimizi biliyorlar. Çok açık ol ve yaptığın şeylerden büyük keyif al. Teşekkür ederiz.

3.SHAUMBRA’NIN SORUSU (İnternet’ten, Linda okur) : Sevgili Tobias, bize biraz Michael Jackson hakkında konuşmak ister misin? O şu ya da bu biçimde birçok yüreğe dokunan bir şöhret, özellikle de bugünlerde.

TOBIAS: Elbette, biz….

LINDA: Oo….bir saniye….ve o aynı zamanda Tanrı olduğunu açıkça ifade eden biri. Dişil ve eril enerjiler de, görünüşe göre büyük bir sorun. Lütfen biraz açar mısın. Teşekkürler.

TOBIAS: Gerçekten – nasıl desek – bir anlamda kendilerini feda etmek üzere gelen varlıklar vardır – Michael olarak bilinen bu sevgili kişinin özel durumunda – ki o gerçekten Mikail enerjisini taşımaktadır – onlar statüleri vasıtasıyla başka sorunları sergilemek amacıyla, yüksek bir statü, yüksek bir profile ulaşmak üzere gelirler. Onlar, doğrudan işin içinde olmasalar da…..haksız yere suçlansalar da, özellikle de bu davada….. çocuk istismarı (tacizi) gibi şeyler sergilerler.

Ama bu ruh, bir soruna, olmakta olan bir tacize dikkat çekmek için bunu gerçekleştirmeyi kabul etmiştir. Bu varlık, erille dişili bütünleştirip ifade etmek için kendine izin verip, kendi yaşamını da kendi tarzında kutlamaktadır. Ona yöneltilen yargılayıcı enerji, şu anda ona çok yük bindirmiştir. Bu enerji epeydir ona yöneltilmiştir. Bu, onun sağlığına, dayanıklılığına mâl oluyor. Ama bizim taraftan, Mikail ailesinden çok melek onunla çalışıyor.

Dünyaya gelip odağı dengesizliklere çekmek, onun tutkusuydu. Tarihinizin çok da eski olmayan geçmişinde, DNA’nın önemine dikkat çekmek için gelen başka biri daha vardır. Böylece, sevgili dostlar, şefkat alanından ‘hareket ederseniz’, yargıdan çıkarsınız. Gerçekten ne olup bittiğini, bu sevgili ruhların Dünya’ya nasıl bir aydınlanma getirdiğini anlarsınız. Teşekkür ederiz.

4.SHAUMBRA’NIN SORUSU (mikrofona gelen bir kadın) : Merhaba Tobias, uzun zaman oldu. Benim sorum ilişkilerle ilgili. Deneyim ve sevinçten oluşan Yeni Enerji’de ilişkiler nasıl olacak? Ve özellikle benim için bu alandaki potansiyeller nelerdir?

TOBIAS: Biz gerçekten bu konuda kitaplar yazabilirdik. İlişkiler hakkında SİZ kitaplar yazabilirdiniz. Onlar kesin değişimler gösterecektir. Eski ilişkiler, birbirini tamamlamak üzere biraraya gelen iki varlık üzerine kurulmuştu, daha tamam bir şeyi oluşturmak için biraraya gelen iki yarım. O ilişkiler, birleşmek zorunda olan erille dişilin arketipsel enerjileri üzerine kurulmuştu.

O kum havuzunda oynamak artık uygun olmadığı için, birçoğunuz ilişkilerden kopma aşamasından geçtiniz. Böylece şimdi biraz, hiç bir ilişkinin olmadığı bir dönemdesiniz, ve dengeli bir partnerin (eşin) gelmesini bekliyorsunuz. Şimdi, kürenin her yanındaki insanlığa bakıldığında – nasıl desek – şu anda fazla bir seçenek yok. (kahkahalar) Bu Yeni Enerji’de yürümeyi seçmiş olan az sayıda insan var.

Ancak, sen kendini bununla sınırlamak zorunda da değilsin. Seni tamamlamak için ve senin de onları tamamlaman için burada bulunmadıklarını enerjisel olarak anlayacak birçok sevgili ve harika ruh var dışarda.

Yeni Enerji ilişkileri tam ve kesin güvene dayalı olacaktır. Tam ve kesin bir onurlandırmayı ve şefkati düşünebiliyor musun? O ilişki karşılıklı saygıya, ve yükselip uçmanız için birbirini cesaretlendirmeye dayalı olacaktır, zaman zaman ayrı olmak ihtiyacı duysanız bile.

Yeni Enerji ilişkileri, geçmişte gördüğünüz ve insanları enerjisel olarak ve hukuken bağlayan o evlilik sertifikasına sahip olmayacaktır. O ilişkiler gün gün gerçek bir sevgiye ve gerçek bir onurlandırmaya dayalı olacaktır.

Yeni Enerji ilişkileri, her iki tarafı da tamamlayan ve hoşnut eden, enerjileri çalmak yerine enerjileri paylaşmak olan, tümüyle yeni bir cinselliği deneyimlemeye dayalı olacaktır. Yeni Enerji ilişkileri – nasıl desek – fiziksel olarak meydana gelecektir ama, o iki kişi enerjisel olarak yepYeni bir biçimde birbirine bağlanacaktır.

İki insanın Yeni birlikteliği – bu ister kadın ve erkek, ister kadın kadına, ya da erkek erkeğe olsun – ilişkilerine yepyeni bir koşucu melek enerjisinin girmesine neden olacaktır. Çünkü onların birbiriyle bu denli yakın çalışması, Yeni Enerji tutkularının ne olduğu konusunda bizim tarafta bulunan bizlerin daha fazla yardımcı olmasına izin verir.

Sana gelince….aramayı bırak…artık yolculuk yok. Bunun, önce kendinle bir ilişki geliştirmekle ilgili olduğunu anla. En kutsal ve mukaddes şey budur – kendi içindeki şefkati geliştirmek. Ve sonra da olasılıklara ve imkanlara açık ol – bunu nasıl desek – yaşamına girecek olan senden oldukça genç biri olabilir (kahkahalar), çünkü onlar farklı bir – nasıl desek – senin bulunduğun noktaya daha uygun düşen enerji nitelikleri taşımaktadır. Yani, gözlerini çok açık tut.

5.SHAUMBRA’NIN SORUSU (İnternet’ten, Linda okur) : Tobias, mevsim gribi ve onun neden çocukları bu denli vurduğu hakkında konuşmanın sence bir mahsuru var mı? Bir de, grip uzmanlarının beklediği büyük salgından söz eder misin?

TOBIAS: Elbette…elbette…bu grip, bir anlamda, bir arınma ya da temizlenme işlemi olarak tasarlandı. Gripler toplumunuzun içinden, Eski Enerji’lerin salınmasına yardımcı olmak amacıyla geçiyor. Grip yüzünden dibe vurduğunuzda, içinizden çok şey salarsınız. Bedeninize, ihtiyacı olan bir devreden geçmesi için izin verirsiniz.

Bazılarınız griple mücadele etmeye çalışıyorsunuz. Grip ya da soğuk algınlığının bir zayıflık işareti olduğunu düşünüyorsunuz. Sevgili dostlar, bu, şeyleri bedeninizden ve zihninizden temizlemenin en hızlı ve en iyi yollarından biridir. Onun için, eğer buna – nasıl desek – yakalandıysanız, kendinizi yargılayıp suçlamayın.

Şu anda Dünya’da meydana gelen enerji değişimlerinin tümü yüzünden, siz bu grip ve soğuk algınlığı belirtilerini çok göreceksiniz. Şimdilerde sunulan aşılara bağışıklığı olan cinslerini göreceksiniz. Bu artacaktır. Evet, bunun yüzünden yaşamını yitirecek bazı küçük, genç ve bazı yaşlı insanlar olacaktır. Ama tekrarlıyoruz, seçtikleri yolculuğa şefkat duyun.

Bedeniniz bundan etkilendiğinde ya da bu bedeninize bulaştığında – eğer bu bedeninize bulaşır ya da bedeniniz etkilenirse – kendinize şefkat duyun. Reddetmekten vaz geçin…..”Aman, bugün kendini sadece biraz keyifsiz hissediyorsun” demeye çalışmaktan vaz geçin. Bedeninizin bu işlemden geçmesine izin verin. Tekrarlıyoruz, o kendini nasıl yeniden dengeleyeceğini bilir.

Bir de….bu tür bir enerji arınmasına artık ihtiyaç duymayacağınız bir noktaya geleceğinizi de anlayın. Yeni Enerji’de olduğunuz zaman, size artık hizmet etmeyen şeyleri salmanın başka yollarını bulacaksınız. Bunu egsersizle gerçekleştirebileceksiniz.

Bir de göreceksiniz ki – nasıl desek – Cauldre sadede gelmemizi istiyor (kahkahalar). Ama burada değinmek istediğimiz nokta….sindirim ve dışkı sistemleriniz yoluyla çok hızlı, çok hızlı arınabildiğinizi göreceksiniz. Ve hastalığı ya da gribi üstlenmek zorunda kalmayacaksınız. Kendi sindirim bölgeniz ve atık sisteminiz, Eski Enerji’yi bırakacak biçimde tasarlanmıştır. Onun için, bedeninizi dinleyin. Onun, arınmayı gerçekleştirebilmesi için zaman zaman lifli maddelere ihtiyacı vardır.

Ama sorunu doğrudan yanıtlayacak olursak, bu gripler ve soğuk algınlıkları gelecek üç ya da dört yılda daha da artacaktır.

6.SHAUMBRA’NIN SORUSU (mikrofona gelen bir kadın) : Merhaba Tobias. Sanırım sen bunun üzerinde herhalde çalıştın ama, Şaud sırasında aramızda dolaşabilmesi için Geoff’in sen konuşurken gözlerini açmasını sağlayabileceğini düşünüyor musun? Ve bir de, benim ne sormamı isterdin?

TOBIAS: Geçenlerde, o uzun uçak yolculuğu sırasında Cauldre ve ben bundan söz ettik. Ben uçakları seviyorum! (bazı gülüşmeler) Şimdi insan biçimi içinde olsaydım, herhalde pilot olurdum. Uçmaya bayılıyorum….Cauldre ile konuşmak için iyi bir zaman, çünkü o kapana kısılmış oluyor. (kahkahalar)

Ve senin bu soruyu sorman komik, çünkü aynı soruyu ben ona sordum. “Gözlerini ne zaman açacaksın? Çevrede dolanmamıza ne zaman izin vereceksin?” Sanırım onunla çalışmamız gerekecek. Bir yandan da onunla alıştırmalar yapıyoruz. Ama o günün gelmesi yakındır. O da biliyor. Biz de biliyoruz.

Ve sana sormak istediğimiz soru….Şimdi anında burada dururken….kendine vereceğin en büyük armağan nedir?

6.SHAUMBRA: Sanırım kendimi daha fazla sevmek.

TOBIAS: Bu, verilecek güzel bir armağandır. O zaman….öyle olsun.

7.SHAUMBRA’NIN SORUSU (İnternet’ten, Linda okur) : Yeni Enerji Konferansı’ndan beri benim için büyük değişimler söz konusu oldu. Boşanıyorum, ve doğruluğumu, dürüstlüğümü bozmadan ve herşeyi de kaybetmeden bunu Yeni Enerji farkındalığı ile nasıl gerçekleştirebileceğimi bilmek istiyorum. Teşekkür ederim. (bazı gülüşmeler)

TOBIAS: Elbette, yapılacak ilk iş, bu konudaki tüm beklentilerini ve gündemlerini salmaktır….eşleştiğin insana tam şefkat beslemek….ve bunun zamanının geldiğini anlamaktır. Birbirinizi tekrar bizim tarafta göreceksiniz. Hatta birlikte burada ya da Dünya’da maceralarınız bile olabilir. Ama ayrılmak herhangi biriniz için geçicidir.

Aranızdaki bağların tümünü enerjisel olarak salabileceğini anla. Ve bunların gitmesine izin verebilirsin. Ve bunu gerçekleştirirken, gömleğini kaybedeceksin diye o enerjiyi burada tutma, çünkü o zaman olacağı odur. Bırak ve kendi Yeni Enerji’nde, yaratacağın kendi yaşantında, şu anda ikiniz için var olandan çok daha fazla bolluğu kendine getireceğini anla. Yani, bunun bir sorun olmasına bile izin verme.

Sadece sevgiyle bırak, ve bu insan için tam bir şefkat besle. Onların yaraları çok çabuk iyileşecektir. Sana teşekkür ediyoruz, ve büyük bir işlem için kendine izin verdiğini görüyoruz. Ve senin için işlerin yakında yoluna girdiğini görüyoruz. Cauldre, “yakında’yı tanımla” diyor. Mart/Nisan gibi işlerin oldukça yoluna gireceğini söylüyoruz. Teşekkür ederiz.

8.SHAUMBRA’NIN SORUSU (mikrofona gelen bir adam) : Tobias, yaşamımda olduğun için ve beni çukulatayla yeniden tanıştırdığın için sana çok teşekkür etmek istiyorum. (bazı gülüşmeler) Çok uzun zamandır, bedenimin bununla başa çıkamayacağı oyununu oynuyordum. Ve şimdi, bunu yeniden deneyimlerken, harika bir deneyim olduğunu görüyorum. Aslında benim bir sorum yok, daha çok, nereye gitmek istediğimle ilgili bu yıl muazzam ilhamlar aldığımı paylaşmak istedim. Bunun insan planım olduğunu farkediyorum. Ve adımları atıyorum….bir kitap yazıyorum….ve seminerler vermekle ilgili bir vizyonum var….vs vs. Ve zamanın bu noktasında dışsal olarak ana/babamla yaşıyorum ve onların bazı sağlık sorunlarıyla ilgileniyorum. Ve onlara karşı şefkat beslemek için, onları kabul etmek ve onurlandırmak için elimden geleni yapıyorum. Ancak öyle zamanlar var ki, enerji, çevrelerindeki Eski Enerji beni boğuyor. Ve, benim gerçekten istediğim ya da aradığım şey, daha geniş bir bakış açısı. Şu büyük vizyona sahibim ama dışsal olarak belli bir durumun içindeyim. Ve belki de senden, gerçekte nelerin olup bittiğine dair daha geniş bir bakış açısı edinmek istiyorum.

TOBIAS: Gerçekten, burada birçok düzey, birçok konu söz konusu. Bunlardan biri şu tutku konusu….beklentiler…arzular. Bu gerçekten yapmak istediğin şeylerin peşine düşmekle, ama gelecek diğer şeylere de açık olmakla ilgilidir. Bazen – hepiniz Shaumbra – gözbağı taktığın zaman, gelen diğer potansiyelleri göremezsin.

Bir ifade alanında olmayı gerçekten çok önemli ve sevinç verici buluyorsun….bu ister kitap yazmak ya da seminerler olsun….ister sadece gruplara rehberlik etmek olsun… gruplara yaptıkları işte ev sahipliği ya da rehberlik etmek olsun….ve sana gelebilecek başka ifade yolları olsun. Tüm bu şeyler, senin burada sevdiklerin için erişilir olmak, onların bakıcısı olmak seçimin yüzünden gerçekten boğuluyor.

Nasıl desek – içinde bulunduğun enerjiyle nasıl başa çıkacağın tümüyle senin seçimindir. Orada bulunabilir ve onların yükünü üstlenmeden onlara bakabilir ve onları sevebilirsin. Ve bunu gerçekleştirmek zordur. Çünkü ateşin ortasındasındır. Enerjisel olarak, yüklerin çoğunu taşımanı sağlayacakları bir yerin ortasındasın. Ama tam bir şefkate ve sevgiye sahip olmanın, bu sorunları taşıman gerektiği anlamına gelmediğini anla.

Onlarla içinde bulunduğun durum sürerken, kendine zaman ayırmak önemli olacaktır, ki bu zamana yeterince sahip değilsin….uzaklaşmak zamanı – nasıl desek – başkalarının gelip senin yerini doldurması ve senin tatile çıkman gibi. Eğer buna sadece izin verirsen, o kaynak hazır hale gelecektir. Ama kendin için o zamana ihtiyacın var.

Sen bir anlamda, ana/babanla olan durumu – nasıl desek – kendi yaratma yeteneklerinle tümüyle yüzleşmemek için kullanıyorsun. Değişimlerin olmasına izin verdiğinde, sevdiklerinle paylaştığın çevrenin de hızla değiştiğini göreceksin. Biz – nasıl desek – biz burada biraz örtülü (şifreli) konuşuyoruz, ama özellikle böyle yapıyoruz. Kendi çalışmalarına gelince, tüm enerjilerinin bu çalışmaya odaklanmasına izin ver.

Çukulatayla ilgili verdiğin basit örnek, kendinle ilgili herşeyi açıklıyor. Biz sadece tadı güzel olduğu için değil, aynı zamanda tatlı olduğu için de çukulatayla ilgili şakalar yapıyoruz. İnsanlar, özellikle de Shaumbra, yaşamını tatlandırmaktan nefret ediyor. Şişmanlayacaklarını sandıklarından bunu yapamayacaklarını düşünüyorlar. (şişmanladıkları zaman) Artık kabul görmeyeceklerdir. Yapamıyorlar, çünkü şeker değerlerinde bir dengesizlik yaratacaklardır. Biz bunu burada destekleyip duruyoruz, çünkü “yaşantınıza tatlılık getirin” diyoruz.

Böylece burada kendi yaşamınla ilgili bir benzetme de var. Çukulatayı içine almak için kendine izin verdin. Şimdi de tatlılığın, yaşamının her bölümüne girmesine izin ver. Çok önemli değişimlerin olduğunu göreceksin. Ve Cauldre bize “yakında”nın ne anlama geldiğini sormadan önce (bazı gülüşmeler), gelecek yaz ortası gibi diyeceğiz. Tüm çevrende ve hatta tutkunda önemli değişimlerin olduğunu göreceksin. Bu (zaman), senin koyduğun bir şeydir, bizim koyduğumuz değil.

Böylece, seni onurlandırıyoruz ve adınla bağlantılı birçok enerjinin de seninle birlikte olduğunu anla. Sevgili dostumuz, havarilerden Paul’ün ‘söylediklerini’ okumak, bu adı neden seçtiğini anlaman açısından yararlı olabilir.

8.SHAUMBRA: Teşekkür ederim.

TOBIAS: Elbette.

9.SHAUMBRA’NIN SORUSU (İnternet’ten, Linda okur) : Son zamanlarda yaşantımla ilgisi yokmuş gibi görünen birçok kızgınlık ve/veya üzüntü yaşıyormuş gibiyim. Ama bu kolaylıkla salınabiliyor, sanki benden geçip gidiyormuş gibi. Bu sadece bendeki kalıntı enerjiler mi, yoksa çevremdeki diğer insanların geçip giden enerjisi mi?

TOBIAS: Aslında her ikisi de. Ve sen bu şefkat niteliğini tümüyle geliştirdiğinde, hangisinin sana, hangisinin onlara ait olduğunu anlamaya başlayacaksın. Senden geçip giden bazı kızgınlıklar var. Ama sen aynı zamanda –oldukça empatik bir insan olarak – diğer insanlarınkini de hep hissediyorsun. Ama bunun senden akıp geçmesine izin vermeyi öğrendin. Onu farkında olmayı, enerjisel bağlantısını anlamaya, ve sonra da, sahiplenmeden senden akıp gitmesine izin vermeyi öğrendin. Teşekkür ederiz.

LINDA: Son soru, eğer öyle olmasını seçiyorsan.

10.SHAUMBRA’NIN SORUSU (nikrofona gelen bir kadın) : Tobias, benim ne sormamı isterdin?

TOBIAS: Şu anda yaşamındaki en önemli şey nedir?

10.SHAUMBRA: Öykü anlatmak.

TOBIAS: Ve neden?

10.SHAUMBRA: Bunu yapmaya bayılıyorum.

TOBIAS: Ve bunu – nasıl desek – kendi tutkunu tamamlamak anlamında nasıl değerlendiriyorsun?

10.SHAUMBRA: Emin değilim. Şu anda bu konuda içimde çok belirsizlik var. Yaptığım şeyi yapmaya devam edip etmemeyi ya da deyim yerindeyse, daha büyük bir havuza adım atıp atmamayı sorguluyorum.

TOBIAS: Şu anda ne yapmak isterdin?

10.SHAUMBRA: (gülerek) İyi bir uyku çekmek isterdim!

TOBIAS: Gerçekten, ve Linda ve Cauldre da bunu isterdi. (kahkahalar)

10.SHAUMBRA: Hayır, bir yuva duygusu istiyorum. Kendimi bir gezgin gibi hissediyorum. Ve ben Denver’de kök salabilmeyi isterdim. Ama çekildiğimi hissediyorum. Los Angeles’e çekildiğimi hissediyorum. Avustralya’ya çekildiğimi hissediyorum. İnsan ruhuyla ilgili, daha geniş izleyici kitlesine ulaşacak, daha derin öyküler anlatmak amacıyla başka yerlere çekildiğimi hissediyorum. Şu anda ipe sapa gelmez öyküler anlatıyorum.

TOBIAS: Gerçekten, ve bilinç, öyküler vasıtasıyla değişir. Yeni Enerjinin bu potansiyeli, öyküler vasıtasıyla insanlara ulaştırılır. Ve bu öylesine dinamik bir yoldur ki. Nasıl desek – öykülerin, sadece konuşmaktan çok daha fazla etkisi vardır.

Çok farklı biçimlerde çekildiğini hissediyorsun, çünkü çok farklı şeyler var….seni çağıran çok farklı alanlar var. Tutkun….sevincin, neşen….önemli olduğunu hissettiğin şey…..bu öyküleri anlatmaktır, bu öykülere kendi bilgeliğini, Shaumbra bilgeliğini katmaktır.

Yani, savrul gitsin. (10.Shaumbra güler, onunla birlikte izleyiciler de güler) Burada, Kırmızı Çember’de anlat öyküleri. Online anlat. Kitaplarda anlat. Kendini buna aç. Sen, kendi içindeki şeylerin seni çektiğini hissediyorsun, bizim değil. Bunlar, bu Yeni Enerji çalışmasını gerçekleştirmen konusunda kendine gerçekten izin vermen için içinden gelen çağrılardır. Sana teşekkür ediyoruz.

10.SHAUMBRA: Ben teşekkür ederim.

TOBIAS: Ve böylece, sevgili dostlar, bize kalsa sonsuza kadar devam ederdik, ama Cauldre’nın boğazı çok kurudu. Böylece, bugünün enerjisini burada topluyoruz, bu, istediğiniz an geri gelebileceğiniz bir enerjidir. O yok olmaz. Siz bu enerjiyi, bu aylardaki kutlama mevsiminde, hatta gelecek yıllarda ziyaret edebilirsiniz.

Bu mesajı okuyabilirsiniz. Onu dinleyebilirsiniz ve aynı enerji size geri gelecektir. Kendinize bu yere geri gelmek için sadece izin verebilir ve enerjiyi alabilirsiniz….Tanrı’nın konuk olarak geldiği günün bu enerjisini.

Gerçekten…Cauldre bize, doum gününe bu kadar yakınken Yeshua’nın neden gelmediğini soruyor. Birincisi, bugün onun doğum gününe yakın değildir (bazı gülüşmeler)….bu oldukça yapay bir tarihtir. Ve ikincisi, kiliseyle önceden ayarlanmış bir randevusu vardı. (yoğun kahkahalar) Onlar onu yılın bu zamanında çağırmayı seviyorlar. Biz şimdi gerçekten takılıyoruz….kozmik mizah. Birçoğunuz bugün Yeshua’nın enerjisinin burada olduğunu hissetti.

Bu enerjiye….bu alana….gelmekte olan Yeni tutkudan….tam şefkatinizle dengelenmiş Yeni tutkudan…..tam şefkat alanında bulunmaktan….dünyanın geri kalanı adına taşıdığınız tüm eski yükleri bırakmaktan söz ettiğimiz bugüne her an geri gelebilirsiniz. En etkili doktor…ya da hemşire…ya da şifacı….yardımcı…rehber…ya da öğretmen, tümüyle şefkatte olan kimsedir. Hangisini seçerdiniz – tam şefkatte olan bir şifacıyı, enerjilere vasıta olan bir yardımcıyı mı, yoksa hâlâ kendi beklentilerine, gündemlerine sahip olup da Yeni Enerji tarzındansa kendi tarzında şifalandırmaya çalışanı mı?

Sevgili dostlar, hepinizi çok candan seviyoruz.

Ve öyledir!

Kırmızı Meclis’in varlıklarından Tobias, Golden, Colorado’da yaşamakta olan Geoffrey Hoppe tarafından sunulmaktadır. Tobit’in mukaddes kitabında bulunan Tobias’ın öyküsü, Crimson Circle sitesinde bulunmaktadır.
www.crimsoncircle.com. Tobias materyelleri, bedelsiz olarak dünyanın her tarafında bulunan ışık işçileri ve Shaumbra’ya, Ağustos 1999 tarihinden beri sunulmaktadır. Bu tarih Tobias’ın, insanlığın yıkım potansiyelini aşıp, Yeni Enerjiye girdiğini söylediği tarihtir.
Crimson Circle, Yeni Enerjiye geçiş yapacak ilk insan (kılığındaki) meleklerden oluşan global bir ağdır. Bu kişiler, yükseliş halinin sevinç ve zorluklarını deneyimlerken, diğer insanların da yolculuğuna, paylaşım, ilgi ve yol göstererek yardımcı olmaktadır. Crimson Circle’in sitesine her ay 40.000’in üzerinde ziyaretçi, son materyelleri okumak ve kendi deneyimlerini tartışmak amacıyla girmektedir.
Crimson Circle her ay Denver, Colorado’da, Tobias’ın, Geoffrey Hoppe kanalıyla son bilgileri sunduğu yerde biraraya gelmektedir. Tobias, kendisinin ve Crimson Council’ın (Kırmızı Meclisin) diğer semavi varlıklarının, aslında insanoğlunun kanallığını yapmakta olduğunu bildirmektedir. Tobias’a göre, onlar bizim enerjilerimizi okumakta ve biz içimizde deneyimlerken, dışardan da bakabilmemiz için, kendi bilgilerimizi bize geri tercüme etmektedirler. Crimson Circle toplantıları herkese açıktır, ama LCV takdir edilir. Katılımı gerektiren hiç bir şey ve ödenmesi gereken bir aidat yoktur. Crimson Circle, dünya çapındaki Shaumbra’nın açık sevgisi ve bağışları yoluyla bolluğu kabul etmektedir.
Crimson Circle’ın en yüksek amacı, insan melekler ve öğretmenler olarak, içsel spiritüel uyanış yolunu yürümekte olan kişilere hizmet etmektir. Bu hıristiyanlıkla ilgili bir misyon değildir. Tersine, içsel ışık, merhamet ve ilgi bulabilmeleri amacıyla, insanları senin kapına getirecektir. Kılıçlar Köprüsü’ndeki yolculuğuna başlayan bu kendine has ve değerli insan sana geldiğinde, o anda ne yapman ve öğretmen gerektiğini bileceksin.
Eğer bunu okumaktaysan ve gerçek olduğunu ve bir bağın olduğunu hissediyorsan, sen gerçekten Shaumbra’sın. Sen insan (kılığında) bir öğretmen ve bir rehbersin. İçindeki tanrısallık tohumunun bu anda ve gelecek tüm zamanlar için çiçek açmasına izin ver. Hiç bir zaman yalnız değilsin, çünkü tüm dünyada bir ailen ve çevrendeki semavi boyutlarda melekler vardır.
Bu metni lütfen ticari amaç olmaksızın ve bedelsiz olarak dağıtın.
Lütfen bu bilgiyi, dipnotlar dahil bütünüyle kullanın. Tüm diğer kullanımlar, Geoffrey Hoppe, Golden Colorado’dan alınacak yazılı onayı gerektirir. Telif hakkı 2001, Geoffrey Hoppe, P.O.Box 7328, Golden, CO 80403.e-posta: tobias@crimsoncircle.com. Tüm haklar mahfuzdur.