Metatron Özel Mesajı: Bilinç Günü

Crimson Circle’de (Kırmızı Çemberde) sunulmuştur

(Çvr. notu: Bu toplantı ilk kez İnternet üzerinden canlı bağlantıyla yayınlanmıştır.)

TOBIAS: Ve öyledir sevgili dostlar, bu çok özel günde, “şimdi”nin enerjisinde sizinle yeniden biraraya gelmekteyiz. (Bu enerji) tüm insanları kapsamaktadır…doğrudan bu alanda bulunan kişileri, ve şimdi bu enerjiye bağlanan (Internetten) herkesi. Ve daha sonraki bir tarihte bunu okuyacak olan herkesi. Onlar da, bu “şimdi” anında burada oturmaktadır. Dünyanın her tarafından Shaumbra toplanmaktadır. Aynı “şimdi”de olmak için, aynı fiziksel alan ya da zamanda bulunmak zorunda değilsiniz. Aynı odada bulunmak zorunda değilsiniz, çünkü hepiniz aynı alandaSINIZ.

Perdenin bu yanında bulunan bizler, özellikle de bir zamandır insan biçimi üstlenmemiş olanlarımız, insan teknolojisinin enerjisine bayılıyoruz. Teknolojinin pek de harika bir şey olmadığını düşünen insanlar vardır. Ama sevgili varlıklar, sevgili varlıklar, teknoloji, bilincin SONUCUDUR. Teknoloji hiç bir zaman insanlığın bilincinden daha büyük olamaz. Teknoloji, bilincinizi izler. Onun için, İnternet gibi araçlar söz konusu olduğunda, şöyle diyecek bazı kişiler olabilir, “Bu iyi bir şey değildir. Bu karanlığa ya da kötülüğe alet olabilir.” Ama sevgili dostlar, bu bilincinizin sonucu olarak ortaya çıkmaktadır, onun için onu onurlandırın.

Bugün bilinç hakkında çok konuşacağız. Biz bu günü “bilinç günü” olarak, sizin ve Dünyanın değişen bilinci olarak adlandıracağız. Bu gerçekten özel bir gündür, çünkü Shaumbrayla toplandığımız bu zamanda ve burada genellikle ders yapıyor olurduk. Sizinle birlikte belirli bir anlayışı irdeler olurduk.

Ama bu dersin yerine, Metatron, dünyanın her yanında bulunan Shaumbraya, sözcüklerle verilen bir mesaja sarıp sarmalanmış bir enerjiyi iletmek istediğini bildirdi bize. Geride yatan mesaj ve enerjinin zamanı yoktur ama şimdi içinde bulunduğunuz ana çok uygundur.

Şimdi, yeni bir fiziksel alanda olduğunuzu görüyoruz. (Kırmızı Çember toplantılarının yapılacağı yeni toplantı yerini kastetmektedir.) Gittikçe daha büyük alanlara taşınıp durduğunuzu görüyoruz! (kahkahalar) Sizi fiziksel olarak çevreleyen duvarlar bizim için hiç farketmez, çünkü sizi buraya toplayan enerjidir.

Değişikliği, enerjinin yapılanmasını ve tüm enerjilerin biraraya gelmesini belki hissedebiliyorsunuz. Bu bir anlamda, sizin tarafınızdan, “şimdi”de olan insanlar tarafından yaratılmış bir enerji topudur. Bu, bu alanın merkez noktasından parlayan bir enerji topudur. Bu, tarafınızdan yaratılmıştır.

Ve, onun sevgi ve bilinç enerjisi, fiziksel bedenlerinizden, İnternetinizden yayılmaktadır. Bu yeni alanda yarattığınız bu bilinç topu, bu alanın duvarlarından bile Dünyanıza ve tüm evrenlerinizden yayılmaktadır. Biz bunu perdenin bu tarafından hissedebilmekteyiz. Siz de, yarattığınız bu alanda onu hissedebiliyor musunuz? Toplu bilincinizi, Ah Dili kanalıyla varlığınızda hissedebiliyor musunuz?

Sevgili varlıklar, Shaumbra, Kırmızı Meclis, Metatron ve Yuva enerjilerini nefesinizle içinize çekmek için bir an durun. Bu enerjileri derin derin varlığınıza çekin. Onu “şimdi”nize getiren ve demirleyen bu basit nefestir. Bu basit nefes, içinizde büyümekte olan tanrısalı ateşlemektedir. Onun için, derin nefesler alın şimdi, sevgili varlıklar. Bunu nefesinizle içinize çekin. Burada, ailenin olduğu bir yerde bulunduğunuzu bilin. Sevgiyle, ama yeni bir sevgi türüyle dolu olan bir yerde olduğunuzu bilin.

Burada oturup da size hayran olduğumuz zamanlar vardır. Oh, size bakıyoruz. Size sadece – sizin deyiminizle – bakakalmayı, hayranlık ve hayretler içinde bakmayı seviyoruz.

Bugün burada, perdenin bizim yanında oturan ve size bakan biri vardır. Mira dediğiniz bu sevgili varlık da şimdi bakmaktadır. (Mira Stanley, Shaumbra Hapisane programının koordinatörü, 1 Nisan 2002’de öteye geçmiştir) O gerçekten burada bizimle ve sizinle birliktedir, ama şimdi bizim taraftan bakmaktadır. İnsan olarak sürdürdüğü bu yaşamında hiç görmediği bir şey görmektedir. Hayranlık içinde, çok hayranlık içindedir!

Mira şöyle demektedir, “İnsan olmayı neden seçtiğimi şimdi anlıyorum. İnsan biçimine belki de sandığımdan biraz daha çabuk dönebilirim.” Kafasını sallamakta ve şöyle demektedir, “Vay, hiç geri dönmeyeceğimi söylemiştim. Ama şimdi, insan olarak Dünya üzerinde bulunmanın nedenini görebiliyorum.Bir grup insana bakıp, çiçek açmakta olan sevgiyi gördüğümde, bu nedeni anlıyorum. Bu, çiçeklerin seyredileceği, yeşerdiklerinin ve büyüdüklerinin görülebileceği, ilk yaprakların açılmaya başladığı, ve ilk kokuların yayılmaya başladığı en güzel mevsim olan bahar zamanı, çiçekleri izlemek gibi bir şey.”

Bizim de gördüğümüz budur. Mira’nın gördüğü budur. Sizi bu kadar çok onurlandırmamızın nedeni budur. Şu anda size birçok mesaj yollamaktayız, her bir mesaj tek tek hepiniz için uygundur ama bunları sizinle başka düzeylerde paylaşmaktayız. Her birinize bireysel olarak ilettiğimiz bu şeyleri, Ah Dili kanalıyla duyumsayabilirsiniz. Biz size çok sesli ve türlü biçimlerde konuşmaktayız. Sizinle sadece Cauldre’nın (Geoffrey Hoppe) sözleriyle konuşmamaktayız. Ve özellikle, bugünkü gibi enerjisi yoğun günlerde, sizinle türlü yollardan konuşmaktayız.

Şimdi, bir dakika için, son toplantımızda (Sekizinci Ders) sözünü ettiğimiz Sevginin Yeni Anlayışı hakkında konuşalım. Sevgili dostlar, çiçek açmakta olan Yeni Bir Enerji vardır ve içinizden yükselmektedir. Ve bunun içerdiği yeni bir sevgi fiziği, enerjinin yeni bir dengesi vardır.

Geçmişte sevgiyi ayna aracılığıyla bilirdiniz. Ayna kanalıyla sevgiyi öğrendiniz. Sevgiyi, bu dualite oyununu –karanlık ve aydınlık, iyi ve kötü – oynayarak öğrendiniz. Bilinciniz bu şekilde gelişmiştir. Ve evet, çok sevdiğiniz kişileri, birbirinizi bulduğunuz zamanlar olmuştur. Ama bir anlamda, bu eşler ya da aile üyeleri, ya da sevgili arkadaşlar, size birer ayna olmuştur.

Sevgiyi, aynaya bakarak, dualite adımlarından geçerek anladınız. Onun için genellikle sonunda, sevgi sanki doyurucu olmamış gibi gelmiştir size. Onun için, eşruhunuzu bile bulduğunuzda sevgiyi aramaya devam ettiniz. Bir aile bulup da, birlikte geçireceğiniz ve sevgiyi bileceğiniz bir yaşama gelmek için onlardan doğduğunuzda bile arayışınız sürmüştür. Arayışınız devam etmişti, çünkü sevgili dostlar, bu sadece bir aynaydı.

Sevginin yeni anlayışında, dualite ögeleri dans etmek üzere biraraya gelir. Sevginin yeni anlayışında, artık sizden dışarıya giden, ya da sizden size yansıyan bir ayna yoktur. Sevginin yeni anlayışında, meydana gelen bir evlilik vardır. Ve bu içinizde olmaktadır. Bu, siz olan tüm ögelerdir. Bu, yeni bir aydınlanma türü olarak birleşen ışık ve karanlıktır. Bu, önceden düşündüğünüz biçimde bir ışık değildir. Ve bu, karanlığın boşluğu değildir. Bu, yeni bir aydınlanmadır.

Sevginin yeni anlayışında ögelerin evliliği söz konusudur. Bu ögeler hep vardı. Bunlar bir anlamda, birbirine karşı çıkmakta, birbiriyle çarpışmaktaydı. Bu eylem, enerjinin bir halden ötekine geçmesini sağlıyordu. Ama bu yeni enerji değildi. Bu sadece var olan enerjinin değişmesiydi.

İçinize gelmekte olan sevginin yeni anlayışında, yaratılan yeni bir şey vardır. Bu artık sadece bir bilinç biçiminden ötekine değişen bir enerji değildir. Sevginin yeni anlayışı, Yeni EnerjiDİR.

Biz bundan daha söz EDECEĞİZ, ve bundan sonra Yükseliş Dizisinde toplam onbir adet olacak, birkaç dersimiz daha OLACAKTIR.

Sevgili dostlar, sevginin yeni bir anlayışı vardır ve bunu beyninizle yakalamak zorunda değilsiniz. Onu yaratmak ya da içinizin derinliklerinden çekip çıkarmak zorunda değilsiniz. O bir bahar çiçeği gibi açmaktadır.

Şimdi, bir dakikalığına bilinç hakkında konuşalım. Bilinç şu anda içinden geçtiğiniz şeylerin ve Dünyanın geçtiği şeylerin anahtar sözcüğüdür.

Bilinç, geçmişin deneyimleriyle, gelecek potansiyelinin biraraya getirilmesi ve “şimdi”de ifade edilmesidir.

Bilinç, sevgili dostlar, geçmişinizin bilgeliğidir. Bilinç, içinden geçtiğiniz dualite deneyimlerinin kendisi tarafından ulaştığınız aydınlanmalardır. O geçmişin bilgeliğidir. Dualitede olmanın, savaşları ve sevgiyi deneyimlemenin, bolluk ve yokluk deneyimlemenin, doyurucu bir ilişkiyi deneyimlemenin….ve yalnız olmayı deneyimlemenin ne anlama geldiğini bilmektir sevgili dostlar. Bunların hepsi deneyimlerdir ve içinizde bir bilgelik yaratmıştır.

Oh gerçekten, bu deneyimlerden kalma yara izleri vardır, ama yara izleri sadece ilüzyondur. Yaralar, değiştirilmesi ve bırakılması mümkün algılardır sadece. Yara izleri ve yaralar iyileşip de yok olduğu zaman geriye kalan bilgeliktir. Ruhunuzda saf olan, saflığı bozulmamış bir bilgelik. Bu, bilincin bir parçasıdır.

Bilinç aynı zamanda, geldiğiniz yeri temel alan ve önünüzde uzanan potansiyeldir. Gideceğiniz yere ait çok potansiyel senaryolar yarattınız. Bir anlamda, zamanı dönüştürdüğünüz ve geleceğin potansiyeline yatırım yaptığınız söylenebilir. Ama onu deneyimlemezsiniz. Merak edenlere – geleceğin zaten yaratılmış olduğunu sananlara – söylüyoruz, yaratılmamıştır. Siz sadece potansiyellere bir göz atabilirsiniz, ama “şimdi”de olmadığınız sürece geleceği deneyimleyemezsiniz.

Bilinç, geçmişin bilgeliğini, geleceğin potansiyelleriyle “şimdi”de birleştirmek ve bunu ifade etmektir. Bilinç budur. Ve bilinç şimdi hızla hem içinizde, hem de Dünya üstünde değişmektedir. Çok, çok hızlı değişmektedir.

Sevgili varlıklar, bazılarınız kendi gücünü, kendi Tanrı-benliğini bilmek istemiştir. Bazılarınız sessiz bir biçimde oturmuş ve önündeki masaya bir taş ya da belki başka bir nesne koymuştur. Ve onu düşüncenizle ve gücünüzle yerinden oynatmaya çalışmıştınız, değil mi? Fiziksel nesnelerin havada asılı kalmasını sağlamaya çalıştınız. Mumları üfleyerek değil de, zihninizle söndürmeye çalıştınız. Masanın üstündeki o taşı, irade gücüyle hareket ettirmeye, irade gücüyle oynatmaya çalıştınız. Ve o oynamamış, hareket etmemiştir!

Taşı zihninizle hareket ettiremeyince de aklınız karışmış ve sinirlenmiş ve güçlü olduğunuza inanmamıştınız. Tanrıya ait formülün doğrusunu daha bulamadığınızı sanmıştınız. Ama sevgili varlıklar, ona doğru bir biçimde bakmıyordunuz. Siz gerçek olmayan bir gücü kullanmaya çalışıyordunuz.

Gerçek güç, bilincinizi değiştirdiğiniz zaman meydana çıkar. Kayanın karşısında şimdi oturun. Yeni bilinciniz, kayanın da bilincini değiştirir. Yeni bilinciniz, bir çaba ya da irade ya da güç kullanmak ya da itici bir güç biçiminde olmayacaktır. O sadece bir bilinç değişimidir. Kaya, doğrudan yeni bilincinize yanıt verecek biçimde hareket edecektir.

Dokunmadan, iradeyle zorlamadan, ya da psişik bir güç kullanmadan bir kayayı bu şekilde hareket ettirebilirsiniz. Bilincinizi değiştirin ve kayanın da bilinci değişecektir. O zaman, ona dokunmadan onu nasıl hareket ettireceğinizi bileceksiniz. Oh, ve bunu yapmak için gerçek bir çaba göstermeniz gerekmeyecektir!

Ama, Tobias, diyorsunuz, “Bilincimi nasıl değiştiririm?” Bu oldukça basittir. Siz sadece yanlış yerlere bakmaktaydınız. Siz bunu çok zorlaştırmaya çalışmaktaydınız. Bilincinizi nasıl değiştirirsiniz? Sadece eski bilincinizi salıverirsiniz. Tüm yapacağınız şey budur. Dünün bilincini salıverdiğiniz zaman, yeni bilincin gelmesine yolu açmış olursunuz.

O hep değişmektedir ve siz salıvermelerden tekrar tekrar geçeceksiniz. Enerji sadece fiziksel, zihinsel, duygusal olarak tutunduğunuz zaman acı verecek ve sıkışıp kalacaktır. Dünün gerçeği, ya da daha önceki günün gerçeği olabilecek kavramları salıverin. Eski deneyimlerin enerjisini salıverin. Geçmişin travmalarını, ve geçmişin acılarını ve acı çekmelerini salıverin.

Size söylediğimiz şey şudur, “Tümüyle salıverin”. Biz bunu tekrar tekrar söyledik size. Onun için “Kristalleri salıverin. Eski kitapları salıverin” dedik size. Ah, onların bilinci size bilgelik sağlamıştır, ama salıverme zamanıdır. Tutunduğunuz bu dalları bırakma zamanıdır, çünkü onlar artık bir güce sahip değildir.

Güç içinizdedir. Kazandığınız bilgelik içinizdedir. Bilgelik, bir kitabın içindeki sözcüklerde değildi. Bunun arkasında yatan enerjideydi. Bilgelik, kristalin içinde değildi. Kristal, kendinizle ilgili öğrendiğiniz şeylere aynalık etmiştir.

Siz bilincinizi değiştirmektesiniz. Eskiyi salıvermekle, onun yeni yüksekliklere fırlamasına izin vermektesiniz. Salıvermek….insanlar için bunun oldukça meydan okuyucu ve zor bir şey olduğunu biliyorum. Ben, Tobias, bir zamanlar çarıklarla yürüdüm. Salıvermek zordur. Salınanların yerini alacak yeni bir şey gelene kadar, dualite ögelerinden gelen ve salıvermeyi zorlaştıran bir korku vardır.

Ama Yeni Enerjinin çalışma biçimi böyle değildir. (Onun biçimi), “şimdi”nin içinde bugün, anda salıvermektir. Ve yeni bir bilinç, geçmişin bilgeliği ile, gelecek potansiyelinin kaynaşmasından oluşmuş bir bilinç anında ortaya çıkacaktır.

Sevgili varlıklar, bilinç bu zamanda hem içinizde, hem de Dünyada hızla değişmektedir. Çok, çok hızlı değişmektedir. O kadar ki – nasıl desek – bazı kaygılarımız vardır. Bu sözcükte korku yoktur. Bizim açımızdan bir korku söz konusu değildir, ama bilincinizi değiştirmekle ve salıvermekle, içinizde çok hayran olunacak bir çalışma gerçekleştirdiğinizi görmekteyiz. İnsanlığın bir bütün olarak bilinci, herşeyin şu anda çok hızlandığı, çok çabuklaştığı bir noktaya dönüştürdüğünü görmekteyiz. Biz bile bunu beklemiyorduk.

Biz izlemekteydik – ya da sizin söyleyeceğiniz gibi, ölçüp biçmekteydik – salıvermeleriniz yüzünden içinden geçtiğiniz şeyleri bilerek izlemekteydik ilerlemenizi. Siz öylesine mükemmel bir iş başardınız ki, çok hassas bir dengenin yaratılmasına neden oldunuz.

Dualite, kendi bilincini Yeni Enerjiye dönüştürmektedir. Dualite artık ışık ve karanlık, artık iyi ve kötü değildir. Dualite kendi bilincini, “dört”ün enerjisi dediğimiz Yeni Bir Enerjiye dönüştürmektedir. Dört, çok sabit, sarsılmaz bir enerjidir, dengeli bir enerjidir. Onunla birlikte yeni şeyler öğrenilecek, yeni anlayışlar ve kesinlikle Yeni Enerji gelecektir. Ama bu hızlı dönüşüm yüzünden, hassas bir noktada olduğunuzu görüyoruz. Dünyanız çok hassas bir noktadadır.

Onun için Metatron bugün size hitap etmek istemiştir. O size bir mesaj iletmek istemiştir, ama daha da önemlisi, her birinize bir enerji iletmek istemiştir.

Şimdi, bir dakikaya kadar değişimi gerçekleştireceğiz. Biz birkaç haftadır buna hazırlanmaktaydık. Metatron enerjisi çok kuvvetli, çok güçlüdür. Biz, Cauldre kanalıyla size konuşan Tobias’tan, Cauldre kanalıyla size konuşan Metatron’a döneceğiz. Her birinizin enerjisi işin içinde olacağı gibi, Cauldre’nın da enerjileri, Kırmızı Meclisin de enerjileri, ve Ben, Tobias’ın, ve kesinlikle Metatron’un enerjisi de işin içinde olacaktır. Oh, bu Metatron mesajının üstüne bindiği bir enerjiler korosu olacaktır!

(Cauldre’nın korku ve endişelerini sezerek) Ve sana Cauldre, sadece bu akışın gerçekleşmesine izin vermeni söylüyoruz. Bunun olmasına sadece izin ver.

Böylece her birinizin, oturduğu yerde şimdi gevşemesini rica ediyoruz. Derin nefesler almanızı rica ediyoruz. Uyumlanma için bir dakikanızı alacağız. Derin nefesler alın ve kendinizi yeni bir bilince açın.

(duraklama)

Metatron:

Ben Metatron, Ruhsal Sesiniz.

Size doğrudan konuşmaya alışık değilim. Geçmişimi bilenler, sizinle birlikte olabilmek için elçiler gönderdiğimi anlayacaktır. Onun için, bu toplantıda Tobias’a ve size katılmak üzere böyle doğrudan gelmek, benim için oldukça onur verici bir şeydir. Ve bir anlamda, bu doğrudan sunum, beni de en az Cauldre, ya da sizin kadar heyecanlandırmıştır.

Dünyanın enerjisi hızla değişmektedir. Bilinç hızla hareket etmektedir. Ben, benimle gelen birçok varlıkla birlikte, içinizde ve tüm çevrenizde olmakta olan şeyler hakkında size konuşmak için gelmekteyim bugün. Çok, çok değişimler olacaktır. Rahatsız edici, cesaret kırıcı değişimlerin olma potansiyeli vardır. Bu değişimler bedeninizi etkileyebilir ve Dünyayı kesinlikle etkileyecektir.

Siz, tanrısallığınızı içinizde tutabileceğiniz bir bilince gelmektesiniz. Gelişiminiz sonucunda enerji ağının değiştirildiği ve değişime uğratıldığı bir zamana yaklaşmaktasınız. Bu, Kryon’un gerçekleştirdiği, manyetik dengeyle ilgili çalışmaların bitirileceği bir zamandır.

Bu hızla değişen bilinç zamanında, hassas bir denge vardır. Hassas bir denge vardır. Bu şeylerin hassas bir dengesi söz konusudur, özellikle de şimdi ile takvim yılınızın sonu arasındaki zamanda. Ama bu, bununla sınırlı kalmayacaktır. Bu hızlı değişimin kalıntıları, takviminizin bitiminden sonra da devam edecektir.

Sevgili varlıklarım, rüzgarlar, Dünyanızda bir değişim enerjisi estirecektir. Rüzgarlar, beraberinde bir keder, bir hüzün getirecektir. Çünkü her değişimde bir keder vardır. Ve bu keder (hüzün) ağır olacaktır. Ağır olacaktır. En çok da, kendini açmış olan ve tanrısallığına tutunmuş olanları etkileyecektir. Rüzgarlar, değişim rüzgarlarıdır ve keder (hüzün) sadece geçicidir. Rüzgarlar, topraklardan ve üzerindeki insanlardan Eski bir Enerjinin temizlenmesini sağlayacaktır.

Ve Dünyanın kendisi sallanacak ve titreyecektir, çünkü çok fazla enerjiyi tutmuştur içinde. Bu, salıvermek ve bırakmak zamanı olacaktır. Ve titreme meydana geldiğinde, ve hatta ayaklarınızın altında olduğunda, korkmayın. Bunun uygun olduğunu bilin. Dualitenin sadece gitmeye çalıştığını ve bunun sürecin bir parçası olduğunu bilin.

Tanrı’nın bir mesaj yolladığını iddia edecek kişiler olacaktır. Ve bu bir anlamda doğrudur. Ama mesaj, günahla ilgili değildir. Yanlış yapılmış bir şeyle ilgili değildir. Mesaj, uygunlukla ilgilidir. Diğer insanlardan doğruluk (taslayan) sözler duyacaksınız. Yanlış yaptığınızı söylemeye kalkacaklardır. Onların gerçeğini izlemediğiniz için sizi suçlamaya kalkacaklardır. Titremeler meydana geldiğinde, ve diğer insanların bağırış ve çığrışlarını kulaklarınızla duyduğunuzda, bunun uygun olduğunu anlayın. Bunun meydana gelmekte olan ve sizin gerçekleştirdiğiniz salıvermelere çok benzeyen bir salıverme olduğunu anlayın.

Ve alevler (yangınlar) topraklarınızı saracaktır. Ve alevler çok yeri yakacak ve çok, çok kişiyi evinden edecektir. Ve bu da uygundur. Yangınlar, salıvermeye yardımcı olur. Yangınlar, temizlemeye yardımcı olur. Sıcaklık, dönüşüme yardımcı olur. Ve bazı insanlar size ve diğer insanlara, bunun geçmişte yapılan yanlışlıkların sonucunda doğanın cezalandırması olduğunu söylediğinde, bu sözlerin gerçeğin tamamını ve tümünü yansıtmadığını bilin. Yangınların uygun olduğunu bilin. Bu yangınların sadece bir dönüşüm gerçekleştirdiğini bilin.

Ve sular gelecektir. Sular, denizden gelecektir. Gökten gelecektir. Ve bunlar muazzam olacaktır. Geçmiş yaşamlarınızda gördüğünüzden bile fazla olacaktır. Sular, temizlemek için gelmektedir. Sular, paklamak için gelmektedir. Ve sular, erkek ve kadınların kalbinde yanan ateşi söndürmek için gelmektedir. Sular geldiğinde, ve bazı kişiler bunun da Tanrı’nın bir işareti olduğunu iddia ettiğinde, bunun uygun olduğunu anlayın. Gelmekte olan tüm bu ögelerin – rüzgarların, toprağın, ateşin, ve suyun – dualite dönüşümünün bir parçası olduğunu anlayın. Bunlar, son temizliklerin ve son salıvermelerin bir parçasıdır.

Böylece Shaumbra, bu değişim zamanındaki hassas dengenin uygun olduğunu söylemek için gelmekteyiz bugün size. Haberlerinizde okuduğunuz şeyler sizi sarsmasın. Bunu, olduğundan başka bir şeymiş gibi göstermeye çalışan insanların sözleri sizi sarsmasın ya da moralinizi bozmasın. Birçok insanın bu zamanda dünyayı terk etmeyi seçmiş olması sizi üzmesin sevgili varlıklar. Bu uygundur.

Doğa güçlerinin çoğu – devalar ve sihir krallığının varlıkları – geçtiğiniz 12 yıl içinde ya da daha önce gitmişlerdir. Onlar, Dünyayı terk etmenin uygun olduğunu biliyordu. Siz kendi tanrısallığınızın gücüne sahip çıkıp, onu kabul edebilesiniz diye gittiler. Doğa güçleri bir dengeyi tutmaktaydı. Ve gitmişlerdir.

Enerjiyi tutmak amacıyla Dünyada kalmış olan çok insan vardır. Onlar bir enerjiye tutunmuştur. Ve onlar geçişi gerçekleştirdiğinde, bizim tarafa geldiğinde, üzülmeyin, çünkü bu uygundur. Bu insanların çoğu, size yardım etmek için geri gelecektir. Dünyayı terk etmeyi seçen insanların sayısı çok olabilir, ve bu (geçiş) çarpıcı görünen bir biçimde gerçekleşebilir.

Bu rüzgarlar estiğinde, ve alevler yükseldiğinde, ve Yerküre sallandığında, ve sular geldiğinde, kedere kapılmayın. Kendi tanrısallığınıza sahip çıkın sevgili dostlar. Kendi tanrısallığınıza sahip çıkın.

Biz bugün size enerjisel bir mesaj iletmek için gelmekteyiz, ama aynı zamanda sorular yöneltmek için de gelmekteyiz. Biz konuşurken, sizin de bir yandan kendi ruhunuzun içine ve kendi varlığınızın içine bakmanızı rica ediyoruz, çünkü bunun zamanı şimdi gelmektedir. Bunun zamanı şimdi gelmektedir.

Kendinizi ÖZGÜRLEŞTİRMEYE hazır mısınız? Eskinin kalıplarından ve yöntemlerinden kendinizi özgürleştirmeye hazır mısınız? İçinde yürüdüğünüz dualiteden kendinizi özgürleştirmeye hazır mısınız? Kendinize sıçramak için izin vermeye; geçmişin yaralarını salmaya; ortaya çıkmakta olan, içinizdeki ruhu, ortaya çıkmaya ve ifade bulmaya çalışan bu tanrısallığınızı özgür bırakmaya hazır mısınız?

Kendi çevrenizde hala sahip olduğunuz engeller ve duvarlar, özgür olmanıza izin vermemektedir. Onun için her birinize sormaktayız. Zaman şimdidir – özgür olmaya hazır mısınız?

Shaumbra, kendini SEVMEYE hazır mısın? Kendini gerçekten sevmeye hazır mısın? Geçmişte sandığın yollardan değil. Sadece kendini pohpohlamak (şımartmak) olan bir biçimde değil. Daha çok, gerçekleştirdiğiniz herşeyin kabulü olan, olduğunuz herşeyin, hem ışık, hem de karanlığın kabulü olan bir biçimde. Dualite içinde olmuş olduğunuzu ve edindiğiniz tüm deneyimlerin, Tobias’ın sözünü ettiği bilgeliği oluşturduğunu kabul etmeye hazır mısınız? Kendinizi, diğer insanları sevdiğiniz kadar, ve Tanrı’yı sevmeye çalıştığınız kadar sevmeye hazır mısınız?

Dualitenin Eski Enerjisinde, kendini sevmenin uygun olmadığı öğretilmiştir size. Kendinizi şimdi sevmeye, kimliğinizi oluşturan herşeyi sevmeye hazır mısınız? Siz olabilecek ya da olmayabilecek büyük bir melek ilüzyonunu sevmek değil, gelecekte olmayı düşündüğünüz birşeyi sevmek değil, ama kendinizi ŞİMDİ sevmeye hazır mısınız? Bunu gerçekleştirmeye, kendinizi şimdi sevmeye hazır mısınız?

Shaumbra, zaman şimdidir. Kendinizi BİLMEYE, gerçekten bilmeye hazır mısınız? Geçmişte, kim olduğunuzun veçhelerini bildiniz. Kendinizi bilmeye çalıştınız. Kendinizi bulmaya çalıştınız. Ama kendinizle ilgili içinizde tutulmuş olan bir şeyi, kendiniz tarafından kendinizden saklanmış olan bir şeyi gerçekten bilmeye hazır mısınız? Bu bir sır olarak kalmıştır, çünkü dualitede olan bir parçanız, kim olduğunu – Tanrı’nın tüm enerjisine ve tüm gücüne sahip, özgün bir varlık olduğunu – kabul etmek istememiştir.

Kabul etmenin zor olduğunu biliyoruz. Ama kendini bilmekle, bunu da bileceksiniz. Gerçekte kim olduğunuzu bileceksiniz. Bu biliş, kim olduğunuzu sandığınız ilüzyonu paramparça edecektir. Ve bu da korkuya neden olabilir. Bu, geri durmanıza neden olabilir. Kendinizi gerçekten, bütünüyle ve tamamen bilmeye hazır mısınız? Bu, olacağını sandığınız ilüzyon değildir. Bu, tümüyle farklı bir şeydir. Kendini Mesihsel bir varlık olarak bilmek, Ruh’la bir olan ve Ruh’tan gelen bir varlık olduğunu bilmek….bu çok zor bir meydan okumadır. Kendinizi bilmeye hazır mısınız?

Shaumbra, zaman şimdidir. Kendi tanrısallığınıza SAHİP ÇIKMAYA hazır mısınız? Onu sadece sevmeye değil, ve sadece bilmeye değil, sadece özgür olmasına değil. Ama sevgili varlıklar, ona kendi içinizde sahip çıkmaya, onun siz OLDUĞUNU anlamaya, onu kendi içinizde tutmaya, kim olduğunuzu saklamaya çalışmamaya hazır mısınız? Size ait olan şeye sahip çıkmaya hazır mısınız?

Tanrısallığınız, başka biri tarafından size verilmemiştir. Siz ona hep sahiptiniz. O mühürlenmişti. İçinizde sıkı sıkı tutulan yedi mühürle kilit altına alınmıştı.Mühürler şimdi patlayarak açılmaya hazırdır. Sanki gerilimle doluydular. Hissettiğiniz budur, teker teker değil, tümü birden patlayarak açılmak isteyen mühürlerdir. Mühürler teker teker açılmamaktadır. Birlik içinde açılmaktadır. Birlikte açılmaktadır. Ortaya çıkmakta olan şeye sahip çıkmaya, onu kendi varlığına kabul etmeye, ve onun her zaman orada olduğunu bilmeye hazır mısınız? O sadece kilit altında tutulmuştu. Olduğunuz Tanrı’yı sahiplenmeye hazır mısınız?

Zaman şimdidir, Shaumbra. Kim olduğunuzu GÖSTERMEYE ve ifade etmeye hazır mısınız? Çekingenliği, saklanmayı, kuşkuyu salmaya hazır mısınız? Kendinize ve dünyaya ve hepimize, olduğunuz muhteşem meleği göstermeye hazır mısınız? Artık ince perdelerin arkasında saklanmak yok, artık kendi enerjini bastırmak yok, artık kendinle ya da başkalarıyla konuşurken, kendi sesinden korkmak yok. Tanrısallığınızı ortaya koymaya ve onun ortaya çıkmasına izin vermeye, fırlayıp içinde yaşadığınız “şimdi”ye gelmesine hazır mısınız? Kim olduğunuzu gerçekten göstermek için, Tobias’ın sözünü ettiği gibi, ayağınızı frenden çekmeye hazır mısınız?

Başka bir insan için, tanrısallığına sahip çıkan ve onu ifade eden bir insanı görmekten daha büyük bir örnek olamaz. Kim olduğunuzu göstermezseniz, enerji içinizde karışacak ve zihninizi ve bedeninizi acıtacaktır.

Soruyoruz size Shaumbra, kim olduğunuzu şimdi göstermeye hazır mısınız, “Kendimi hiç bir zaman Ruh’la dolu bir insan olarak ortaya atmayacağım, çünkü bunu yaptığım için alay konusu oldum, aşağılandım, ve hatta hapse atıldım” diyerek arkasına saklandığınız geçmiş yaşamlarınızı salıvermeye hazır mısınız? Dualiteden çıkarak dönüşmekte olan bu Yeni Enerjide, kim olduğunuzu göstermek, anahtarlardan biridir. Bu, vaaz vereceğiniz anlamına gelmemektedir. Bu, başka insanların inancını değiştirmeye kalkacağınız anlamına gelmemektedir. Bu, kendi enerjinizi dışarıya doğru IŞIMAK anlamına gelmektedir. Söylenmesi gereken sözlere bile gerek olmayabilir. Bu sadece kimliğinizi ışımak, onu varlığınız kanalıyla ifade etmektir. Yedi mühür açıldıkça, bu enerji ortaya çıkmak isteyecektir. Kim olduğunuzu göstermeye hazır mısınız?

Shaumbra, zaman şimdidir. Diğer insanların kendi alanında, kendi bilincinde olmasına İZİN verecek misiniz? Çevrenizdeki insanların içinde olup biten şeylerin ve çevrenizdeki enerjilerin uygun olduğunu kabul etmeye hazır mısınız? Doğru ya da yanlışı yargılamak size düşmez; bir kabul alanında olmaktır (size düşen). Çevrenizdeki diğerler insanları ve herşeyi kabul etmeye, ve bunlara izin vermeye hazır mısınız?

Bu Yeni Enerjiye geçmek için bir anahtardır. Bu, “kısa duvarın arkasında durmak” olarak Tobias’ın sözünü ettiği şeydir. Bunu gerçekleştirmekle, şeylerin gerçekte nasıl yaratıldığını anlayacaksınız, ama aynı zamanda diğer insanları izledikleri yol için de onurlandırmış olacaksınız. Diğer insanların kendi yolunu izlemesine, onlara kendi alanlarını vermeye, ve herşeyden önemlisi, kendi bilincinde olmasına izin vermeye hazır mısınız? Çünkü buna izin vermezseniz, sizin enerjiniz onlarınkine dolanacaktır ve kendi yolculuğunuza devam etmektense, ONLARIN yolculuğuna katıldığınızı farkedebilirsiniz.

Sevgili varlıklar, sevgili Shaumbra, Tobias’ın “Gülün Meyvesi” olarak sözünü ettiği armağanı ALMAYA (kabul etmeye) hazır mısınız? O sizin tanrısallığınızdır! Onu, Yuvayı terk ettiğinizden beri beraberinizde taşıdınız. Tanrısallığınız her zaman oradaydı. O, sizin tarafınızdan size (verilmiş) bir armağandır. Gülün Meyvesinde, sizin önceden bilincinize yerleştirdiğiniz çözüm mevcuttur. Bugün karşımızda oturan sevgili Tanrı, sen çözümü önceden yaratmış, ama diğer olanakları da araştırmak istemiştin! Çözüm, her zaman seninle birlikte olan Gülün Meyvesindedir.

Siz hiç bir zaman, yanıtını hazırlamadığınız bir zorluk üstlenmediniz. Yanıtları kendinize duyduğunuz sevgi ve merhametle hazırladınız ve oraya yerleştirdiniz. Ve şimdi, yaşamınızda bir zorlukla karşılaştığınız her sefer, önceden hazırladığınız çözümün Gülün Meyvesi olduğunu anlayın. Siz sadece buna bakmak istemediniz. Başka olası çözümler aradınız.

Bir tanrısal çözüm vardır, ve bu Ruh, ya da Metatron, ya da Tobias, ya da rehberleriniz, ya da melekler tarafından yazılmamış, ya da yaratılmamış, ya da size verilmemiştir. Bu, kendi yüreğinizde yaratılmıştır ve Gülün MeyvesiDİR, herşeyin, içinizden gelen çözümüdür. Ama ona sahip çıkmak ve onun başka bir varlık tarafından size gümüş bir tepside sunulmadığını kabul etmek zorundasınız. Çünkü oynadığınız oyun budur. Diğerleri tarafından yaratılmış çözümleri aramak, oyun budur. Gülün Meyvesini, kendi tanrısal çözümünüzü almaya (kabul etmeye) hazır mısınız?

Ve son olarak soruyoruz size, zaman şimdidir, dualite ilüzyonunu salmaya hazır mısınız? Bu büyük ilüzyonu, onun gerçek ve gerçeklik olduğunu sanacak kadar güçlü bir ilüzyonu bırakmaya hazır mısınız? Bilinciniz şimdi değişmektedir. Dualite enerjisinin dinamiklerini anlamaya başlıyorsunuz. Yavaş yavaş DUALİTENİN SADECE BİR İLÜZYON OLDUĞUNU anlamaya başlıyorsunuz. Bu ilüzyonu bırakmaya hazır mısınız?

Bu size bir platform gibi görünebilir. Bu size temeliniz ya da topraklanmanız gibi görünebilir. Yeni temelin ya da yeni topraklanmanın ne olduğunu bilmeden bunu bırakmaya çalışmak, korkutucu olabilir. Siz şu anda çitin önünde bulunmaktasınız.

Siz, bir ayağınız dualitede, diğeri yükselişte, dualitede kalan ayağı çekmeye çalıştığınız bir çitin önündesiniz.

Dünyanın enerjisel dengesinin bu çok önemli dönüm noktası zamanında, bugün hepinizi ‘mücadeleye’ davet ediyoruz. Dualiteyi, dualite ilüzyonunu salmaya hazır mısınız? Bu o kadar güçlüdür ki, onun sadece bir ilüzyon olduğunu farketmek zordur, ama öyledir. Bilinçteki bu değişime hazır mısınız? Sadece sizin yolunuz değil, hepimizin yolu açısından burada bulunmak için, devam eden (yükseliş) dizisinde araya girmek için izin istedik. Bilinç, sevgili varlıklar, Dünya bilinci ve Dünyada meydana gelen şeyler, hepimizi etkilemektedir. Dünyanın bilinci nasıl gidiyorsa, evrenin bilinci de o şekilde gitmektedir.

Verdiğiniz kararlar sadece kim olduğunuzu değil, tüm diğer yerleri ve alanları da doğrudan etkilemektedir. Bu, boyutları delip geçmektedir. Bilinciniz ve Dünyada bulunan herkesin bilinci – uzayı delip geçmektedir. İnsanlığın şu anda içinde bulunduğu hassas denge bizi etkilemektedir, bizi etkilemektedir.

Onun için biz bugün ve bu zamanda size gelmekte ve sormaktayız:

Tanrısal Benliğin olmaya hazır mısın?

Dualite ilüzyonu ve hastalık, yalnızlık, keder gibi zayıflıklardan vaz geçmeye hazır mısın?

Sevgi olduğunu sandığın, sevgi ilüzyonundan vaz geçmeye hazır mısın?

Özgür olmadığın ilüzyonundan vaz geçmeye hazır mısın?

Arkasında saklandığın o gizli yerden, yedi mühürden vaz geçmeye hazır mısın?

En derin ve en mahrem ve en merhametli düzeyden kim olduğunu bilmeye hazır mısın?

Oynadığın bu kendini bulmaya çalışmak oyununu bırakmaya, sana çok bilgelik ve bize büyük bir bilinç kazandıran bu harika oyunu bırakmaya hazır mısın?

Biz onu neyse, öyle adlandıracağız – kendini bulmaya çalışmak oyunu. Çevrenize kurduğunuz tüm ilüzyon katmanları….harika, oyuncul, çok yaratıcıdır. Ama Tanrı, ortaya çıkmaya hazır mısın? İnsanlığın geri kalanı, evrenin geri kalanı, yanıtınızı, içinizde olan yanıtı beklemektedir.

Sizin bilinciniz nasıl giderse, Tüm Olan’ın bilinci de öyle gider.

Size konuşmak üzere geldiğimiz bugünün enerjisini anımsayın…içsel soruları size sorduğumuz bu zamanı…içinizin derinliklerine, size hayal ürünü, belki de korkutucu gelen, ama içinizin derinliklerinde yatan bu yere bakmanızı rica ettiğimiz zamanı anımsayın. Bunların zor sorular, çok zor sorular olduğunu anladığımızı bilin.

Dünyanız, ve onunla bağlantılı olarak evren kritik bir dengede bulunmaktadır. Burada iletmekte olduğumuz enerjide korku yoktur. Korku yoktur. Sadece nerede bulunduğunuzun gözlemi vardır – hızla değişen bilinç, dönüşmeye, terk etmeye çalışan dualite. Bunların tümü, Dünya üzerinde, tanrısallığınızın ortaya çıkmasına ihtiyaç duyulan bir durum yaratmıştır.

Çevrenizde meydana gelen şeyler sırasında dingin bir alanda olun. Sizler, hislere, enerjilere, dönüşümlere açık olan kimselersiniz. Bunlara kendinizi çok iyi açtınız. Ama, içinizin derinliklerinden tanrısallığınıza sahip çıkmazsanız, kendini açmakla, kırılgan bir hale gelirsiniz. Tanrısallığınızın, kendini ifade etmesine izin vermezseniz, çok kırılgan bir hale gelirsiniz.

Diğer insanlardaki bazı şeyleri hissetmektesiniz, ve hatta dünyanın başka bölgelerinde meydana gelen olayları hissetmektesiniz. Ülkeler arasında, Dünyanızda, ve tüm çevrenizde olacak büyük değişikliklerin potansiyelini hissetmektesiniz. Bunların etkilerini derinden hissetmektesiniz.

Bu zamanda, Dünyanız üzerinde büyük ve hızlı değişimlerin meydana gelme potansiyelinin güçlü olduğunu söylemek için gelmekteyiz bugün size. Tanrısallığınızla dingin bir alanda olun. Yapabileceğiniz en muhteşem şey budur.

O kısa duvarın arkasında durun.

Diğer insanların kendi alanında olmasına ve kendi deneyimlerini edinmesine izin verin.

Dualite ilüzyonunuzu salın.

Ben Metatron, Ruhsal sesiniz. Tobias’a dönüyoruz.

(duraklama)

Ve öyledir sevgili dostlar, Metatron enerjisi iletilmiştir.
Sözler iletilmiştir, ve ben bunu izlerken, sevgi, kesinlikle yeni bir sevgi, kesinlikle paylaşılmıştır. Bu tür toplantılara pek alışık olmayan, her zaman benim gibi başka varlıkları elçi olarak kullanan Metatron’un bu biçimde öne çıkması ilginçti. Bu durumla ilgili onun kendi rahatsızlığını izlemek bana biraz komik geldi!

Metatron, kendi varlığını Shaumbra’ya ve Dünyanın erkek ve kadınlarına bildirmeye devam edeceğini hatırlatıyor size. Çünkü içinden geçtiğiniz bu bilinç değişimi….Metatron enerjilerinin akarak gelmesi için kapıları açmaktadır. Ve tanrısallığınıza sahip çıktığınız ve onu ifade ettiğiniz zaman, Metatron hemen yanıbaşınızda olacaktır.

Şimdi, bu sözler sizin için belki güçlü, belki meydan okuyucuydu.Sizinle çok açık konuşmak, sözlerin ve anlayışların çok açık olması, Metatron’un amacıydı.

Bir çoğunuz gerçekte burada değildiniz, bu zaman içinde alınıp, kimliğinizin daha derin düzeylerine götürüldünüz, tüm düzeyler arasındaki en derin düzeye enerjilerin gelebilmesi için ‘alındınız’.

Metatron, Dünyanızda değişimler öngörmektedir, çok şeylerin olacağını öngörmektedir. Biz belirli senaryolara girmek istemiyoruz, çünkü bunlar daha yaratılmamıştır. Bunların tümü potansiyellerdir. Bunların TÜMÜ olabilecek şeylerin potansiyelidir.

Bugün size söylediğimiz gibi, bilincin hızlı değişimi yüzünden, insanlığın çok hassas bir noktasında, çok hassas bir noktasında oturmaktasınız. Kendi tanrısallığınızla birlikte, Metatron’un sözünü ettiği o dingin alanda olun. Bunu bir başkasında aramayın. Bu şeyler çevrenizde meydana geldiği zaman, aklınız karışmasın. Kedere kapılmayın. Tüm bu olanların uygun olduğunu anlayın.

Ve Shaumbra, bunu ne kadar sık söylesem yeridir. Size bunu tekrar tekrar söyleyeceğim. Aile olarak birlikte olun. Siz perdenin bu yanında Shaumbra ailesiydiniz. Biz hepimiz birlikte çalıştık, birlikte oynadık, birlikte araştırdık ve paylaştık. Dünyaya gittiğiniz zaman, size en yakın olanları unutmaktasınız. Sözlerin gerçek enerjisini unutmaktasınız, Shaumbra.

Şimdi tüm dünyada bu biçimde birbirinize bağlanabilirsiniz. Teknoloji ve bilinç bunu mümkün kılmıştır. Birbirinizle paylaşın. Birbirinizle konuşun. Birbirinizle oynayın burada. Bu, Dünyanın zor enerjilerinden geçmek için çok önemli olacaktır. Hiç bir zaman ve asla yalnız olmadığınızı kesinlikle bilin.

Ve öyledir!

Kırmızı Meclis’in varlıklarından Tobias, Golden, Colorado’da yaşamakta olan Geoffrey Hoppe tarafından sunulmaktadır. Tobit’in mukaddes kitabında bulunan Tobias’ın öyküsü, Crimson Circle sitesinde bulunmaktadır.
www.crimsoncircle.com. Tobias materyelleri, bedelsiz olarak dünyanın her tarafında bulunan ışık işçileri ve Shaumbra’ya, Ağustos 1999 tarihinden beri sunulmaktadır. Bu tarih Tobias’ın, insanlığın yıkım potansiyelini aşıp, Yeni Enerjiye girdiğini söylediği tarihtir.

Crimson Circle, Yeni Enerjiye geçiş yapacak ilk insan (kılığındaki) meleklerden oluşan global bir ağdır. Bu kişiler, yükseliş halinin sevinç ve zorluklarını deneyimlerken, diğer insanların da yolculuğuna, paylaşım, ilgi ve yol göstererek yardımcı olmaktadır. Crimson Circle’in sitesine her ay 40.000’in üzerinde ziyaretçi, son materyelleri okumak ve kendi deneyimlerini tartışmak amacıyla girmektedir.

Crimson Circle her ay Denver, Colorado’da, Tobias’ın, Geoffrey Hoppe kanalıyla son bilgileri sunduğu yerde biraraya gelmektedir. Tobias, kendisinin ve Crimson Council’ın (Kırmızı Meclisin) diğer semavi varlıklarının, aslında insanoğlunun kanallığını yapmakta olduğunu bildirmektedir. Tobias’a göre, onlar bizim enerjilerimizi okumakta ve biz içimizde deneyimlerken, dışardan da bakabilmemiz için, kendi bilgilerimizi bize geri tercüme etmektedirler. Crimson Circle toplantıları herkese açıktır, ama LCV takdir edilir. Katılımı gerektiren hiç bir şey ve ödenmesi gereken bir aidat yoktur. Crimson Circle, dünya çapındaki Shaumbra’nın açık sevgisi ve bağışları yoluyla bolluğu kabul etmektedir.

Crimson Circle’ın en yüksek amacı, insan melekler ve öğretmenler olarak, içsel spiritüel uyanış yolunu yürümekte olan kişilere hizmet etmektir. Bu hıristiyanlıkla ilgili bir misyon değildir. Tersine, içsel ışık, merhamet ve ilgi bulabilmeleri amacıyla, insanları senin kapına getirecektir. Kılıçlar Köprüsü’ndeki yolculuğuna başlayan bu kendine has ve değerli insan sana geldiğinde, o anda ne yapman ve öğretmen gerektiğini bileceksin.

Eğer bunu okumaktaysan ve gerçek olduğunu ve bir bağın olduğunu hissediyorsan, sen gerçekten Shaumbra’sın. Sen insan (kılığında) bir öğretmen ve bir rehbersin. İçindeki tanrısallık tohumunun bu anda ve gelecek tüm zamanlar için çiçek açmasına izin ver. Hiç bir zaman yalnız değilsin, çünkü tüm dünyada bir ailen ve çevrendeki semavi boyutlarda melekler vardır.

Bu metni lütfen ticari amaç olmaksızın ve bedelsiz olarak dağıtın.

Lütfen bu bilgiyi, dipnotlar dahil bütünüyle kullanın. Tüm diğer kullanımlar, Geoffrey Hoppe, Golden Colorado’dan alınacak yazılı onayı gerektirir. Telif hakkı 2001, Geoffrey Hoppe, P.O.Box 7328, Golden, CO 80403.e-posta: tobias@crimsoncircle.com. Tüm haklar mahfuzdur.

Sorular ve Yanıtlar

Yükseliş Dizisi – 07 Nisan 2002
Metatron Özel Mesajı: Bilinç Günü

Crimson Circle’de (Kırmızı Çemberde) sunulmuştur

TOBIAS: Ve öyledir sevgili dostlar, bu kutsal ve kutsanmış enerjiye geri dönmekteyiz. Enerji burada çok güçlü ve çok yoğun. Bu, gerçekten beraberinizde götürebileceğiniz bir şeydir. Bu enerjiyi şimdi alabilir ve istediğiniz an ortaya çıkartabilirsiniz. Onu, kuşkuya düştüğünüz, nelerin olup bittiğini merak ettiğiniz zamanlarda ortaya çıkartabilirsiniz. Sadece buranın ve şimdinin enerjisine geri gelmeniz (yeterlidir).

Şimdi sevgili dostlar, perdenin bu yanında bulunan bizlerle nasıl iletişim kurabileceğinizi sormaktasınız. Ve kendinizle ve tanrısallığınızla nasıl iletişim kurabileceğinizi sormaktasınız. Onunla daha bağlantı kuramadığınızı, size çok uzak göründüğünü, ve pek emin olmadığınızı söylemektesiniz.

Tanrısallığınızın enerjisi, ve o yüzden Tüm Olan’ın bilişi ve sevgisi, avucunuzun tam içindedir. O şimdiden yüreğinizdedir. O şimdiden zihninizin bir parçasıdır. O, o kadar yakındır ki. O kadar yakındır ki, gözünüzden kaçmaktadır. Siz o duvarın öte yanına bakmakta ve bunun size bir başkası tarafından, başka bir yerde sunulacağını sanmaktasınız. O, o kadar yakındır ki, şimdiden ona kanallık ettiğinizi bile farkında değilsiniz. Perdenin bizim yanında bulunan varlıklarla şimdiden konuşmaktasınız. Siz şimdiden tanrısallığınızdasınız.

Ama yanıtları çok uzaklarda aradığınız için, bunların şimdiden içinizde olduğu farkındalığına erişmediniz. (Tanrısallığınızın, yanıtların) başka bir yerde olduğu ilüzyonundasınız. Onun içinizde olduğu gerçeğiyle yüzleşmediniz.

Ben, Tobias’a, ya da herhangi başka bir varlığa – Metatron’a, Yeshua’ya, ya da Kırmızı Çembere gelen herhangi bir varlığa – kanallık mı etmek istiyorsunuz? İçinizin derinliklerine dönün. Öncelikle enerjileri hissedin. Belirli sözcüklerle ilgili endişeleri bir kenara koyun. Onun, içinizde, çok yakınınızda olduğunu anlayın. Ortaya çıkan sözcüklerin gerçek olup olmadığına takılmayın. Enerjiyi hissedin. Biliş, o enerjide mevcuttur.

Sevgili varlıklar, sizden farklı göründüğünü, farklı ses verdiğini, ve farklı hissedildiğini sandığınız bir şeyi aramaktasınız. Başka bir dışsal ayna daha aramaktasınız. Bu, böyle değildir. Bu, sizin olduğunuzdan farklı görünmeyecek, ya da hissedilmeyecek, ya da kokmayacaktır. Bu, sizin o kadar bir parçanız olacaktır ki, başlarda farketmek bile biraz zor olacaktır. Bu, sizDİR. Bu, şimdiden orada olan tanrısal benliktir. Tanrısal anda yürüdüğünüzü farkettiğinizde bile, çoğunuz bunu reddedecektir. Tanrısallığınızı başka yerlerde aramaya devam edeceksiniz.

Uyanmakta olan tanrısallığınız görmezden gelindiğinde, kabul edilmediğinde, size şöyle der, “Belki de bir süreliğine, oynadığın oyunu bitirebilmen için, uykuma geri dönerim.”

Onun için Metatron bugün size, “Ruhunuzu göstermeye, onu ortaya çıkartmaya, onun SİZ olduğunu bilmeye ve başka bir yabancıyı aramamaya hazır mısınız. Muhteşem bir melek aramayın. Daha yüksek ve uzak bir benlik aramayın. Sadece her an, onun orada olduğunu bilerek, onun şimdiden, belki farkına bile varamadığınız kadar büyük bir parçanızı oluşturduğunu bilerek, tanrısallığınızda olun” demiştir.

Şimdi, bugün iletilen enerjiyle birlikte birçok soru çıkmıştır ortaya, ne gibi kehanetlerde bulunduğumuzla ilgili, Metatron’un öngördüğü şeylerle ilgili sorular. Sevgili varlıklar, bildiğiniz gibi, bunların tümü, meydana gelebilecek şeylerin potansiyelleridir. Bunların tümü potansiyellerdir. Meydana gelen şeyler, sizin “şimdi” bilincinizi temel almaktadır, “şimdi” bilincinizi.

Biz büyük savaşların olacağı kehanetinde bulunmayacağız. Bu uygun olmazdı, çünkü perdenin bizim yanında bile (bunun olup olmayacağını) bilmemekteyiz. Biz sadece, bu tür şeylerin olma potansiyelinin şimdi mümkün olduğunu görebilmekteyiz. Biz gerçekten, sizin de gördüğünüz gibi, yoğun bir dualite enerjisine sahip olan, sizin karanlığın veçhesi diyeceğiniz…..bu zamanda karanlığın ortaya çıkmasını sağlayarak kaybedecek hiçbir şeyleri, kazanacak çok şeyleri olacağını düşünen küçük grupların potansiyelini görmekteyiz.

Bu zamanda, toplu yıkıma neden olacak silahlara sahip olanların ortaya çıkma potansiyeli vardır. Ama bu sadece bir potansiyeldir. Dünyada büyük değişimlerin, sizin yıkım diyeceğiniz değişimlerin olma potansiyeli vardır, çünkü bazı şeylerin salınması gerekmektedir, bazı şeylerin bırakılması gerekmektedir. Ama biz, belli bir günde meydana gelecek bir depremin, ya da belli zamanda meydana gelecek bir deniz yükselmesi kehanetinde bulunmayacağız. Biz sadece bunların potansiyeller olduğunu söyleyebiliriz.

Belli bir salgın hastalığın bir ülkeyi kırıp geçireceği kehanetinde bulunmayacağız. Bu, Yeni Enerjinin bu hassas dualite dengesinde şu anda var olan bir potansiyeldir. Bu sadece bir potansiyeldir. İçinde bulunduğunuz zamanın dramları sizi de beraberinde sürüklemesin sevgili dostlar. Belirli potansiyeller “şimdi”ye getirildiğinde ortaya çıkabilecek keder ve hüzün, sizi de beraberinde sürüklemesin sevgili dostlar.

Kendi dualiteniz için derin bir keder hissetme eğilimi olacaktır. Dualitenizin elemlerine, dertlerine geri koşarak, diğer insanları, insanlığı kurtarmak için dışarıya fırlama gereğini hissedebilirsiniz. Belki bunun içine geri atlamanın, kederin sizi sürüklemesine izin vermenin gerekli olduğunu hissedeceksiniz. Ama sevgili varlıklar, bu potansiyel değişimlerin uygun olduğunu söylediğimiz bugünü anımsayın.

Kim olduğunuzu gerçekten anlamaya başlamanızı sağlayan, kendinizi özgürleştirmeye başlamanızı sağlayan, üzerinde yürüdüğünüz yolu anımsayın. Diğer insanların da yaşamlarında şimdi bunu gerçekleştirdiğini anlayın. Çözümün, herşeyin özünde olduğunu da anlayın. Kendi yaşamınızın tanrısal çözümü, sizin tarafınızdan önceden yaratılmıştı bile. Biz burada felsefe yapmıyoruz. Biz “şimdi”nin gerçekliğinden (realitesinden) söz ediyoruz.

Sizin için ve sizin tarafınızdan anda ve “şimdi”de yaratılmış olan çözüm, “Gülün Meyvesi”dir. Onun zaten içinizde oturduğunu anlayın. Onu içselleştirmeniz, almanız ve sahip çıkmanız için hazırdır. Bu “Gülün Meyvesi” çok kişinin aklını karıştırdı, biliyoruz, ama o, kendinize önceden sunduğunuz tanrısal çözümdür. O her zaman orada olmuştur. Ve sadece sizin onu almanızı beklemektedir.

Önünüzde meydan okuyan zamanlar vardır. Zor zamanlar….ama sadece öyle (zor) olmasına izin verirseniz (zor olacaktır). Dünya ve tüm evren için (ise) kutsal zamanlardır bunlar. Daha önce de söylediğimiz gibi, Dünyanın bilinci nasıl giderse, evrenin bilinci de öyle gider. Bilinç…..geçmişin bilgeliğiyle, gelecek potansiyelinin, “şimdi” gerçekliğine getirilmesi ve odaklanmasıdır.

Tüm çevrenizde çok, çok değişimler göreceksiniz. Bilincinizi ve onun ne olduğunu anımsayın. O bilince sahip çıkın. Kısa duvarın arkasında durun. Dünyanızın bu zamanında şeylerin nasıl ve neden meydana geldiğinin gerçek (yüzünü) göreceksiniz.

Şimdi, bunu da söyledikten sonra sorularınıza geçmekten mutlu olacağız. Ama sorulan soruların yanıtını aynı zamanda kendi varlığınızın içinde hissetmeniz için de her birinize ‘meydan okumaktayız’. “Gülün Meyvesini” hissedin, içinize çekin ve alın ve yanıtın içinizde yattığını, başka bir varlık tarafından uzanamayacağınız bir uzaklıkta tutulmadığını bilin. Yanıt şimdiden içinizdedir. Bunu da söyledikten sonra, yorumlarımızı sunmaktan mutluluk duyacağız.

SORU: Tobias, geçtiğimiz haftalarda çoğumuz çok diplerde süründük. Bu konuyu lütfen biraz aydınlatabilir misin? Teşekkürler.

TOBIAS: Kesinlikle. Kesinlikle, ve bunları daha da yoğun hissedeceksiniz. Bu Yeni Enerjide, eskisine oranla çok daha duyarlı olduğunuzu anlayın. Siz şu anda açılmaktasınız. Siz, Metatron’un sözünü ettiği kederi, hüzünü hissetmektesiniz, şu anda Dünya üzerinde esmekte olan değişim rüzgarlarıyla gelen – hem gerçek, hem de mecazi rüzgarlarla gelen – kederi hissetmektesiniz. Siz, diğer insanların acılarını ve acı çekmelerini hissetmektesiniz. Birçok durumda bunu kendi acılarınız sanmaktasınız. Diğer insanların yüklerini hissetmektesiniz. Bunun ne olduğunu anlayın ve onurlandırın, ama sevgili varlıklar, bunun mutlaka sizden gelmediğini de anlayın.

Siz de kendi içinizde inip çıkan, bir çok döngü yaşamaktasınız. Bu döngüler daha da sıklaşmakta ve daha da yoğunlaşmaktadır. Bunlar görünüşe göre uyum içinde olmanın dışına çıkan dualite enerjileridir, ve bir anlamda, gerçekleştirdikleri de budur. Işık ve karanlık her zaman uygun bir uyum içindeydi. Şimdi o uyumun dışına çıkmaktadırlar. Bu dipleri hissedeceksiniz. Zirveleri de. Bunlar, daha önce sözünü ettiğimiz bu yeni evlilikle yeniden uyumlanabilmek için (eski) uyumun dışına çıkmaktadır. Bunu gerçekleştirmekle, Yeni Enerjiyi yaratmaktasınız.

Bu kederin, hüznün kendi içinizden mi, yoksa dışardan mı geldiğini bilebilmek için önce kendi içinize dönün. Eğer sizden geliyorsa, bunun sürecin bir parçası olduğunu anlayın. Dibe vurmaların, bu enerjisel dönüşümden geçebilmek ve Yeni Enerjiye girebilmek için bir momentum sağladığını anlayın.

Sonraki birkaç derste, Yeni Enerji hakkında konuşacağız. Siz gerçekten Yeni Enerji yaratmaktasınız. Bu, döngülerin bir parçasıdır. Bu döngüler bir süre yoğun olacaktır. Onlardan çıkmaya ya da görmezden gelmeye çalışmayın. Onlarla ilgili bir bilgeliğe sahip olmaya çalışın. Olup bitenlerle ilgili bir bilgeliğe sahip olmaya çalışın. Sevgili dostlar, içinden geçtiğiniz bu döngüler, ve içinizde olagelen dualite değişimleri, insanlık da bu dönüşümlerden geçerken, dışarda da ifade bulacaktır. Bunun çok güçlü yollardan ifade bulduğunu göreceksiniz.

SORU: Tobias, spiritüel açıdan ve fiziksel açıdan olmam gereken yerde miyim?

TOBIAS: Olduğun yerdesin ve bu uygundur. İnsanlar doğru şeyi yapıp yapmadıklarını, yaşamlarında doğru kararlar alıp, doğru seçimler yapıp yapmadıklarını merak ediyorlar – sanki biz bilirmişiz gibi! (kahkahalar) Bu sadece bir seçimdir. Sadece bir karardır. Doğru ya da yanlış değildir. Dualite budur. Çoğunuz buna kilitlenip kalmışsınız. Onun için Metatron, kendinizi göstermekten (ortaya koymaktan) ve ifade etmekten söz etmiştir.

“Doğru şeyi yapmadığınız”a dair bir korku vardır. Doğru ya da yanlış yoktur. Sadece OLMAK vardır. Olman gereken ya da olmaman gereken bir yer yoktur. Sen sadece VARSIN. Bunların tümü “şimdi”ki andadır. Öngörülmüş bir biçim ya da rota yoktur. Tanrı sizi Dünyaya yerleştirip de, “saklı bir hazineyi bulmak zorundasınız” dememiştir. Bu saçma olurdu. Siz yolculuğun, yeni bilinç yolculuğunun, Ruh’u genişletmek yolculuğunun bir parçası olarak buradasınız. Ruh’un bu genişlemesinde, doğru ya da yanlış söz konusu değildir.

Dünya yolculuğunda, çukura düşmüş biri, yoksul ve yoksun ve bedeni hasta ve zihni güçsüz olan biri, perdenin bizim yanında çok onurlandırılmaktadır. Bu insan yanlış kararlar almamıştır. Bu insan derin kararlar almıştır. Bu insan, aşağılarda bulunmanın nasıl bir şey olduğunu öğrenmek için karanlığın derinliklerine inmekten çekinmemiştir. Biz bu insanı, duvarların ve kapıların arkasına saklanarak evinde ürkek bir biçimde oturan ve hareket etmeye ya da kararlar almaya korkan insanlar kadar ya da bu insanlardan daha çok alkışlamaktayız. Çukura düşmüş biri, acının ve acı çekmelerin derinliğini cesaretle araştırmıştır. Ve bunu yapmakla da, bu insan yeni ve genişlemiş bir bilincin yaratılmasına yardımcı olmuştur.

Şimdi, çukura düşmüş olan biri, bazen bu bilincin kapanına kısılır. Bunun şimdi gerçeklik (realite) olduğunu sanmaya başlarlar. Yollarını kaybederler ve nasıl çıkılacağını da unuturlar. Bu enerjiye o kadar dalmışlardır ki, bazen içinde kaybolurlar. Gerçekten, gerçekten, bazen Ruh ve siz kaybolursunuz!

Sonra bir gün, üşümüş ve aç ve felaket ve kızgın bir halde o çukurda yatarlarken, bir insan çıkagelir ve gülümsemekten başka hiçbir şey yapmaz ve nasıl olduklarını sorar. Sözlerin ve fiziksel görünümün ötesinde ise bir pırıltı ortaya çıkmaktadır, bir tanrısallık pırıltısı ve bir umut pırıltısıdır. Yolculuğu sırasında kaybolmuş olan insan, (bu çukurdan) çıkmanın mümkün olduğunu görür. Çünkü karşısında gördüğü, Shaumbra adını taşıyan, uzun bir yolculuk yapmış olan, ve kendini keşfetmiş olan muhteşem ve tanrısal bir melektir. Ve sizin, çukurun dibinde yatan bir serseri diye tanımlayacağınız biri bunu görür ve kendisinin de bu pırıltıyı kendi varlığının içinde bulabileceğini anlar.

Metatron, kim olduğunuzu göstermekten söz ettiği zaman, sarfedilen bir dolu sözü ya da felsefeleri kastetmemiştir. Bazen bu sadece aydınlığınızı göstermek, onun ortaya çıkmasına izin vermek demektir. Bu soru için sana teşekkür ederiz. Ve Cauldre, bazen lafı çok uzattığımızı söylemektedir bize. (kahkahalar)

SORU: Tobias, tanrısallığıma daha iyi sahip çıkabilmek için, şimdi yapmadığım, ama yapmamın yararlı olacağı özel bir şey var mıdır?

TOBIAS: Onun şimdiden içinde olduğunu anlamaktır. Kurallar, ya da şekiller, ya da ibadet biçimleri söz konusu değildir. Eski seremoniler, eski kurallar, eski ibadet biçimleri, aslında kendi tanrısallığını anlamaktan seni uzaklaştırır. Tanrısallığın doğal olarak ortaya çıkar ve çiçek açar. O, bunu şimdi gerçekleştirmektedir. Sen çiçek açma döneminin ortasında bulunuyorsun.

Bazen hepiniz o kadar uzaklara bakıyorsunuz ki. Tanrısallığınızın, arkasında güneş batan bir tepeden, beyaz bir at üzerinde geleceğini ve sizi alıp götüreceğini sanıyorsunuz. Ve o bayıra baktığınız sürece sevgili varlıklar, ayaklarınızın dibinde çiçek açmakta olan tanrısallığınız, yaşamınızın “şimdi-sine” gerçek anlamda giremez. Siz onu beslemezseniz, tanrısallığınız solacak, canlılığını yitirecektir. Çok uzun zamandır saklandığı o yere geri gidecektir. Siz, “Sizin de Tanrı olduğunuzu” kabul edip onaylamaya hazır olana dek, bir sonraki güne ya da bir sonraki yaşama kadar bekleyecektir.

SORU: Tobias, ben altı hafta kadar önce, Yaratıcı Dizisiyle çalışmaya yeni başladım. Yükseliş Dizisinin Derslerini de kapsayan tüm izleyen mesajları okuduysam da, hem derslerin içeriği açısından, hem de doğal olarak Shaumbra enerjisi açısından, ki bir anlamda o enerjide olduğumu biliyorum, hızlanmayı ve günü yakalamayı çok arzu ediyorum. Eğer dersleri, verildikleri zaman aralığına göre izlersem, yani her ders için bir ayımı ayırırsam, hep onsekiz ay kadar geride kalacağım. Hem senin bu mesajlarınla çalışıp, hem de sizi nasıl yakalayabilirim? Bu sorunu çok kişinin deneyimlediğinden ya da deneyimleyeceğinden eminim.

TOBIAS: Sevgili varlıklar, bu dersler ve açıklamalar aylık olarak verilmektedir. O gün konuştuğumuz gruplar açısından, bunların bu aralıklarla verilmesi uygundur. Bunu bir dakikaya kadar açıklayacağız. Bu enerjiye şimdi çekilen kişiler içinse, bunların okunmak zorunda olduğu belli bir sırası yoktur.

Cauldre bizi kesmekte (kahkahalar) ve üstüne kurduğumuz dil yüzünden, akılların karışmaması için bu mesajların sırayla okunmasının daha iyi olacağını söylemektedir. Ama BİZ deriz ki (kahkahalar), bu zamanda bunların sırayla okunması gerekmemektedir. Aylık bir sıranın izlenmesi gerekmemektedir.

Bir seferde üçünün okunması ve özümsenmesi çok uygun olacaktır, çünkü biz dersleri “dörtsel” olarak vermekteyiz. Bir sonraki üç derse geçmeden önce, birbiriyle bağlantılı olan üç ders vardır. Bir seferde üçüne birden odaklanmak iyi bir fikir olurdu. Bir sonraki düzeye geçmeden önce, enerjisel bir anlayışa sahip olmak da iyi bir fikir olurdu.

Bu dersler bu gruba, aşağı yukarı 30 günlük bir aralıkla “şimdi”de sunulmaktadır. Bu, gelecekte öğreteceğiniz şeylere temel olarak bu materyelleri kullandığınızda, öğrencilerinizin, dersleri içselleştirecek ve deneyimleyecek yeterli süreye sahip olmaları için böyle yapılmıştır. Öğrencilerinize bir seferde birçok dersi birden vermeye kalkarsanız, zor olacaktır.

Şimdi, asıl soruya geri gelelim. Bu soruyu soran sen, bunları 30-günlük aralıklarla (okumak, anlamak, içselleştirmek) zorunda değilsin. Ama yine de, aynı zaman diliminde en az üç dersi okumanı öneririz. Bu, kendi içinde daha iyi bir dengede kalmanı sağlayacaktır.

SORU: Tobias, sen bize, buraya yapmak üzere geldiğimiz şeyi gerçekleştirme zamanının şimdi geldiğini ve bunu bileceğimizi öğrettin. Tüm (yanlarıma) baktım ve diğer insanların da, en az benim kadar akıntıya kürek çektiğini gördüm. Bir yandan öğrencilerimizin ortaya çıkmasını beklerken, bir yandan da bu bilişi bulabilmek için bana yol gösterebilir misin? Teşekkür ederim.

TOBIAS: İnsanların dediği gibi, “Üstat hazır olduğunda, öğrenci de ortaya çıkacaktır.” Şimdi, çoğunuz bu bilişi hala uzaklarda, tepenin ardındaki gelecekte aramaktasınız. O şimdiden oradadır. Ama siz onun ötesine bakmaktasınız. Onun muhteşem bir biçimde gelmesini beklemektesiniz. Ama o şimdiden oradadır. O içinizde ve O KADAR yakındır ki. Siz, birşeylerin duvara yazılmasını beklemektesiniz. Siz, Ruh’tan gelecek büyük bir işaret ya da vahiy beklemektesiniz. Biliyoruz. Bunu içinizde görüyoruz. Ama o şimdiden oradadır.

Şimdi, bunun ne olduğunu bize soracak olursanız, bunu açıklayamayız. Bunu kendiniz açığa çıkartmak zorundasınız. Ama bunun için bir ipucu vardır, açıklamalarımızın başından beri sözünü ettiğimiz bir ipucu. Shaumbra öğretmendir, çok farklı yollardan öğreten, kendi hakkına sahip çıkan öğretmenlerdir ve bu materyelleri öğretme biçimi de öğretmenden öğretmene (Shaumbra’dan Shaumbra’ya) farklılık göstermektedir. Bu ipucuna bir bak bakalım. Sonra da kendi içine bir bak. Anlamaya başlayacaksın.

SORU: Sevgili Tobias, aslında zaten var olan tanrısallığı bilmeyi ve deneyimlemeyi çapraşık hale getiren eski biçimlere ve kalıplara odaklanmak, akılcı zihnin alışkanlığı değil midir? Bu biçimlerin ilüzyonuna yönlendirilen odağı değiştirmek, sonuçta ayağını frenden çekmek anlamına gelir – değil mi? Zaten sentez olan bir şeyi analiz etmek, ayrılık yaratır. Bunu lütfen açar mısın.

TOBIAS: Gerçekten, geçmişin deneyimlerine geri dönmek doğaldır. Ama bu kendi içinde kötü bir şey değildir. Buna ne kadar tutunduğuna bağlıdır. Söylediğimiz gibi, geçmiş, bilgelik yaratmıştır. Geçmişin bilgeliğini “şimdi”ye getirin.
Çoğu insanın analitik (düşünce) kapanına kısıldığını görüyoruz. Siz bir anlamda diğer enerjileri, “kalp” ve “merhamet” ve “biliş” diyeceğiniz, zaten orada olan enerjileri birleştirmemektesiniz. Siz, onları “bileceğinize” ya da “hissedeceğinize”, neyin nasıl olacağını hesaplamaya çalışarak sadece zihninize odaklanmak eğilimi göstermektesiniz. Tüm varlığınızı bunun süreciyle sadece bütünleştirin.

Evet, kesinlikle, analiz ettikçe birçok şey beyninize kilitlenip kalmaktadır ve siz tekrar tekrar bunların üstünden geçer durursunuz. Ama biz beyninizi aradan çıkartmanızı istemiyoruz. Kötülüklerin kökünde beynin yattığını, egonun kötü olduğunu söyleyen modern bir kavram, modern bir felsefe vardır. Sevgili varlıklar, bunların hepsi sürecin, işlemin bir parçasıdır. Zihin, işlemin, sürecin bütününün bir parçasıDIR.

Biliş, bir his olarak gelme eğilimine sahiptir ve çok kişi şu anda bunu anlamaktadır. Bu biliş, insan gerçekliğinizde eyleme geçebilmek için, sonunda zihinsel bir işlemden geçer. Zihin değerlidir. Bunu gerçekleştirmede zihin çok değerlidir. Geçmişin sadece bilgelik sağlamak amacıyla deneyimlendiğini anlamak, bunu kabul etmek ve onaylamak, ilerleyebilmeniz için zihninizin salmanıza izin vermesini sağlayacaktır. Zihniniz, yapmak üzere yönlendirildiği bir fonksiyonu görmeye çalışmaktadır. Ama şimdi, onu yeniden yönlendirebilirsiniz. Analizden çok, bilgeliği işlemek zamanı olduğunu, zihninize bildirin.

SORU: Tobias, yaptığın herşey için teşekkürler. Yolculuğumda bana gerçekten çok yardımcı oldun. Bilmemi istediğin herhangi bir şey var mı?

TOBIAS: Tanrı olduğun, ve candan sevildiğin! Ve, daha önce söylediğimiz gibi, yanlış ya da doğru yanıtların olmadığı. Sadece OLMAK vardır. Sadece ifade vardır. Ailenin her zaman, tüm çevrende olduğunu bilmeni isteriz. Ve kendi tanrısallığının gücüne sahip olduğunu. Sen, Yeni Enerjide muhteşem bir potansiyele sahipsin.

Sensin, sevgili varlık, geceleri geldiğimiz kişi. Bunun ne olduğunu merak ettiğini biliyoruz. Biz sadece seninle birlikte olmak ve seninle birlikte oturmak için geceleri sana gelmekteyiz. Bunu bu denli karmaşık bir hale sokmak zorunda değilsin.

SORU: Tobias, bu değişim zamanındaki ilişkilerin doğası hakkında ve Eski Enerjiden, Yeni Enerjiye geçiş hakkında yorumda bulunabilir misin? Ne demek istediğimi anlatacak bir örnek sunacağım. Eski bir ilişkiyle şimdi yeniden karşılaştım ve bu bende sorun yarattı. Benimle ilişkiyi başlatan kişi, onu son gördüğümden bu yana, katolik bir rahip olmak seçimini yapmış. Bir yandan rahip olmanın geleneksel prensip ve kurallarını izlerken, bir yandan da değişen zamanın koşullarına uygun olarak rahip kavramını genişletmek istediğini söylüyor bana. Biz yüreklerimizin ve ruhumuzun yakınlığını keşfederken ve onaylarken, o Yeniye doğru ilerliyor, ama geriye de adım atıyor. Dualite aklımı karıştırıyor ve dostluğumuza gölge düşürüyor. Bir de, benim gibi Yeni Enerjiye doğru ilerleyen insanların, Eski biçimlere, Yeniye göre yeniden şekillendirmeye çalıştığı bu biçimlere nasıl yakalanabildiğine şaşıyorum. Perdenin senin yanından gelecek her yorum beni mutlu edecektir.

TOBIAS: Bu ilişki enerjisini gündeme getirdiğin için sana teşekkür ederiz – bildiğin gibi, bu Yeni Enerjide şu anda çok meydan okuyan bir şeydir. Ve kesinlikle, senin Yeni Enerjide olman, çevrendeki herşeyin de onun içinde olduğu anlamına gelmemektedir. Biz uzunca bir zaman önce bundan, yani “iki Dünya”dan söz etmiştik. Sen bir bilinç ve farkındalık halinde olacak ve tüm çevrendeki diğer bilinç halini anlayacaksın….ama, onlar belki seni anlamayacaklardır. Bu, özellikle ilişkiler konusunda dualitenin en güçlü ve bazen de en garip yollardan ortaya çıktığı bir zamandır.

İnsanlarda geriye gitme eğilimi vardır, ya da geriye gitmek gibi görünen bir eğilim, çünkü çok kişi, geçmişten kalan bir şeyi çözmeye ya da şifalandırmaya çalışmaktadır. İlerleyebilmek için, bir parçalarının geriye gidip geçmişi şifalandırması gerektiğini farketmekteler. Bu, onlar için uygundur. Bu, onurlandırılması gereken bir şeydir.

Senin şu anda hissettiğin şey ise, onların enerjisine, dualitenin onlara ait çelişkilerine ve anlayışına çekildiğindir. Özellikle söz konusu olan bu kişiyle, bu yaşamın ötesine uzanan uzun bir geçmişiniz vardır. Bu insan geçmişte sana yol göstermiştir. Sen bu bireyi birçok yönden izlemiştin. Ve şimdide, kimi izlediğine dair aklın karıştı. Onlar bir anlamda sana şöyle demektedir, “Artık beni izleme. Beni izleme. Kendini izle. Ve sen kendini izlediğinde, ve ben kendimi izlediğimde, geçmişin eski bağlarını salabilir ve daha yeni olan, birbirimizle yaptığımız eski kontratlara ve eski karmalara dayanmayan bir ilişkide yeniden biraraya gelebiliriz.” Başka bir deyişle, bu insan seni özgür bırakmaya çalışmaktadır. Senin kendi tanrısallığını izlemeni sağlamaya çalışmaktadır.

Yeni Enerjiye geçerek eski kurumları değiştirmek isteyen insanlar da vardır. Kendi tanrısallığınızla dengeye geldikçe, bunun daha fazla olduğunu görüyoruz. Bu insanlar geri gidip eski yöntemleri silkelemek istemektedir. Biz bununla ilgili herhangi bir yargıda bulunmuyoruz. Bu sadece ilginç bir gözlemdir.

SORU: Bize lütfen rüya yorumları hakkında birşeyler daha söyle.

TOBIAS: Rüyalar, hakkında daha çok konuşacağımız bir alandır, ama bu sorunun şimdi gelmesinden mutluluk duyduk. Rüyalar çok ilginç bir fenomendir. İnsanlar Dünyaya gidip de fiziksel bedenler edindiğinde, geceleri rüya görecekleri bilinmiyordu.

Şimdi, rüyaların anlaşılmasıyla ilgili daha hiç girilmemiş muazzam alanlar vardır. Biz Shaumbra’yı ve Shaumbra’nın içindeki belli grupları, rüyaların anlaşılması üzerine çalışması için yüreklendirmekteyiz. Dünya okyanuslarında keşfedilmemiş uçsuz bucaksız alanlar vardır. Evreniniz ve tüm çevrenizdeki yıldızlar, bu noktada bulunan insanlar tarafından neredeyse daha hiç keşfedilmemiştir. Ama rüyalar, bunların arasında en keşfedilmemiş alandır. Bir rüyadan anımsadıklarınız, gerçekte meydana gelen şeylerin sadece küçük bir bölümüdür.

Yeni Enerjide rüyalara olan ilgi ve onların anlaşılması çok daha fazla olacaktır. Bilim adamlarınız, araştırmacılar ve psikologlar, rüyaları bir kutunun içine yerleştirmeye ve onlara simgeler ve kesin anlamlar yüklemeye çalıştığı için uğraşları boşa çıkmıştır. Ama onlar, rüya gerçeklerinin anlaşılacağı yerlere bakmamıştır.

Gelecek konuşmalarımızda bundan daha söz edeceğiz. Siz şu anda farklı türden rüyalar görmekte ve o rüyalarda farklı türden deneyimler edinmektesiniz. Bunların tümü, şu anda içinden geçtiğiniz sürecin ve işlemin bir parçasıdır. Özellikle, bu rüyaların arkasında yatan enerjilere bakmak isterseniz, bunların tümünün dualiteyi salmakla ilgili olduğunu (bilin).

Kendi rüyalarınızı şimdi yorumlarken, bunlara dualitenin salınması açısından bakın. Anlamak için bunu anahtar olarak kullanın. O zaman bütün parçaları birleştirmeye başlayacaksınız.

Sevgili dostlar, bugün mükemmel bir enerji vardı. Buraya gelmek ve Shaumbra’ya doğrudan konuşmak ve hepinize bu enerjiyi iletmek Metatron’a mutluluk vermiştir. Şimdi, bazılarınız varlığında alışılmadık bir yorgunluk, ya da alışılmadık bir enerji dalgalanması deneyimleyebilir. Bunların tümü, dualite ögeleridir. Bazılarınız bir süre yanıp tutuşuyormuş gibi hissedebilir, ya da birkaç gün boyuca, çevresinde bir sis tabakası varmış gibi hissedebilir. Bunların tümü uygundur. Tanrısallığınızın ve bu tarafta bulunan bizlerin enerjisinin gittikçe daha yakına gelmesi, bu deneyimler için forma girmek gibi bir şey olacaktır. Bu deneyimlerle gittikçe daha kolay başa çıkabileceksiniz. Ve bunlar fiziksel varlığınızı artık fazla etkilemeyecektir.

Bugün verilmiş olan çok şey vardır. Daha derinden anlamak amacıyla geri gidip bu sözleri yeniden okumak isteyeceğinizi de biliyoruz. Bu sözlerin içerdiği gizli bir kodlamanın olup olmadığını görmek isteyeceksiniz. Bir anlamda evet, vardır. Ama kodlama bir kağıt parçası üzerindeki sözlerde değildir. Kodlama, sözler kanalıyla gün boyunca dokunmuş olan enerjinin içindedir. Ev ödeviniz budur – bunun ne olduğunu bulmak ve size söylediği gerçeğin ne olduğunu içinizde anlamak. Bir ay sonra geri geleceğiz ve bir sonraki dersi vereceğiz.

Ve öyledir!

Kırmızı Meclis’in varlıklarından Tobias, Golden, Colorado’da yaşamakta olan Geoffrey Hoppe tarafından sunulmaktadır. Tobit’in mukaddes kitabında bulunan Tobias’ın öyküsü, Crimson Circle sitesinde bulunmaktadır.
www.crimsoncircle.com. Tobias materyelleri, bedelsiz olarak dünyanın her tarafında bulunan ışık işçileri ve Shaumbra’ya, Ağustos 1999 tarihinden beri sunulmaktadır. Bu tarih Tobias’ın, insanlığın yıkım potansiyelini aşıp, Yeni Enerjiye girdiğini söylediği tarihtir.

Crimson Circle, Yeni Enerjiye geçiş yapacak ilk insan (kılığındaki) meleklerden oluşan global bir ağdır. Bu kişiler, yükseliş halinin sevinç ve zorluklarını deneyimlerken, diğer insanların da yolculuğuna, paylaşım, ilgi ve yol göstererek yardımcı olmaktadır. Crimson Circle’in sitesine her ay 40.000’in üzerinde ziyaretçi, son materyelleri okumak ve kendi deneyimlerini tartışmak amacıyla girmektedir.

Crimson Circle her ay Denver, Colorado’da, Tobias’ın, Geoffrey Hoppe kanalıyla son bilgileri sunduğu yerde biraraya gelmektedir. Tobias, kendisinin ve Crimson Council’ın (Kırmızı Meclisin) diğer semavi varlıklarının, aslında insanoğlunun kanallığını yapmakta olduğunu bildirmektedir. Tobias’a göre, onlar bizim enerjilerimizi okumakta ve biz içimizde deneyimlerken, dışardan da bakabilmemiz için, kendi bilgilerimizi bize geri tercüme etmektedirler. Crimson Circle toplantıları herkese açıktır, ama LCV takdir edilir. Katılımı gerektiren hiç bir şey ve ödenmesi gereken bir aidat yoktur. Crimson Circle, dünya çapındaki Shaumbra’nın açık sevgisi ve bağışları yoluyla bolluğu kabul etmektedir.

Crimson Circle’ın en yüksek amacı, insan melekler ve öğretmenler olarak, içsel spiritüel uyanış yolunu yürümekte olan kişilere hizmet etmektir. Bu hıristiyanlıkla ilgili bir misyon değildir. Tersine, içsel ışık, merhamet ve ilgi bulabilmeleri amacıyla, insanları senin kapına getirecektir. Kılıçlar Köprüsü’ndeki yolculuğuna başlayan bu kendine has ve değerli insan sana geldiğinde, o anda ne yapman ve öğretmen gerektiğini bileceksin.

Eğer bunu okumaktaysan ve gerçek olduğunu ve bir bağın olduğunu hissediyorsan, sen gerçekten Shaumbra’sın. Sen insan (kılığında) bir öğretmen ve bir rehbersin. İçindeki tanrısallık tohumunun bu anda ve gelecek tüm zamanlar için çiçek açmasına izin ver. Hiç bir zaman yalnız değilsin, çünkü tüm dünyada bir ailen ve çevrendeki semavi boyutlarda melekler vardır.
Bu metni lütfen ticari amaç olmaksızın ve bedelsiz olarak dağıtın.
Lütfen bu bilgiyi, dipnotlar dahil bütünüyle kullanın. Tüm diğer kullanımlar, Geoffrey Hoppe, Golden Colorado’dan alınacak yazılı onayı gerektirir.
Telif hakkı 2001, Geoffrey Hoppe, P.O.Box 7328, Golden, CO 80403.
e-posta: tobias@crimsoncircle.com. Tüm haklar mahfuzdur.

Leave a Reply