Şaud 9: Bağlantıları Kesmek; 3.Bölüm

Berraklık Dizisi – 01 Nisan 2006
Tobias’ın katılımıyla, Kanallık: Geoffrey Hoppe

Kırmızı Çembere sunulmuştur

www.crimsoncircle.com – www. kirmizicember.org

Ve öyledir, sevgili Şambra, Dünya’nın yeni spiritüel enerjisinin sınıfında sizinle bugün yeniden biraraya geliyoruz. Bu, ben Tobias, bugünün özel konuğu Rafael, ve sizinle olmak için bugün bize katılan tüm diğer varlıklar için büyük bir mutluluk.

Bu Şaudların en sevdiğimiz bölümlerinden biri de, müziğiniz çalarken yaptığınız solumadır – biz o zaman gelebiliyoruz, enerjinize, gerçekliğinize girebiliyoruz, çünkü bizi içeri davet ediyorsunuz. Siz, öncesine göre kapıları çok daha fazla açıyorsunuz. Zihninizden çıkıyor, o güzel kalplerinizi açıyor ve gelmemize izin veriyorsunuz. Biz yanınıza oturup birkaç öykü anlatabiliyoruz, geçen ay yaşayıp da, daha birkaç gün önce bile gülemediğiniz deneyimlerin bazısına sizinle birlikte gülebiliyoruz. (bazı gülüşmeler) Biz, enerjinizin açılıp genişlemesini izleyebiliyoruz.

Ve siz de bizimkini hissedebiliyorsunuz. Şu muazzam enerji parlamasını hissedebiliyorsunuz. Bazılarınız onun sahnede dans edişini görebiliyor. Bazılarınız onun bu odada dans edişini görebiliyor. Biz size, kendi içinde inanılmaz bir şebeke olan internet yoluyla gelirken, bazılarınız onun bilgisayarlarınızın ekranında dans edişini görebiliyor.

Gerçekten de, bugünün konuğu bir kez daha Rafa, Rafael enerjileri. O şu anda sizin, bu Şambra grubunun ve bir bütün olarak insanlığın çok yakınına geliyor. Ve beraberinde, değişim ve gelişim işlemlerinden geçen her birinizle çalışan melekleri ve varlıkları getiriyor. İş görme biçimlerinin eski yollarından ve eski sistemlerden, yeni biçimlere geçmek – sadece zihninizde değil, sadece ruhunuzda değil, ama bedeninizde de.

Az önce bir şey söylendi… Andra gibi – ya da sizin Norma olarak bildiğiniz kişi gibi… geçtiğimiz yıl içinde kendi fiziksel dönüşümünden ve yeniden yaratımından geçen Garret gibi… her zaman sabırlı olan, her zaman enerjiyi hareket ettiren Linda gibi… ve Cauldre gibi normal görünen, tipik insan varlıklar olarak görünen Varlıkların, nasıl bu denli dolu bir program izleyebildiklerinin şaşkınlık yarattığı söylendi. Bazılarınız bunun nasıl gerçekleştirilebildiğine şaşıyor. Basit. Bu, şeyleri gerçekleştirmenin eski yollarını bırakmaktır. Beslenmenin eski biçimlerini, bedenin nasıl uyuması gerektiğine dair ya da kendini nasıl beslemesi gerektiğine dair ve nasıl kendi tanıdık çevresinde olması gerektiğine dair eski düşünme biçimlerini bırakmaktır. Bu insanlar, salıvermenin, bırakmanın ve kendilerini daha doğal ve yeni bir biçimde yeniden-yaratmanın örnekleridir.

Ve işlem kesinlikle her zaman kolay değildir. Bunu parmağınızı şaklatarak oldurmak harika olurdu, ama her bir farklı düzeydeki enerji şebekelerinde ve sistemlerinde meydana gelmekte olan bir değişim söz konusudur. Onların içinden geçtiği ve sizin içinden geçtiğiniz bir değişim ve onurlandırma zamanı vardır. Ve bu olmaktadır.

Uykunuz asla eskisi gibi olmayacak, bunu üzülerek söylüyoruz. Bazılarınız o eski 8.5 saatlik uyku düzenine tutunmak istiyor. Bazılarınız – sizin deyiminizle – çok normal olan bir rüya kalıbı istiyor. Ve geçen 30 günde gördüğünüz gibi, rüyalar asla yeniden normale dönmeyecektir. Bazılarınız eski iş görme biçimlerine tutunmak istiyor, oysa o değişiyor. Herşey şimdi sizin için değişiyor, bu Dünya’da da değişiyor. Ama siz onu ilk olarak ve öncelikle deneyimliyorsunuz.

Siz Şambra olarak spiritüel fizikçilersiniz. Siz busunuz. Spiritüel fizikçiler. Fizik, enerjilerin iş görmesinin ve hareketlerinin arkasında yatan prensiplerdir. Ama siz bilim adamı değilsiniz. Bilim adamları farklıdır.

Bilim adamları, şeylerin nasıl yapıldığını inceler. Etkileri ve tepkileri inceler, ve bir bilim adamı, meydana gelen şeyin gerçekliğini doğrulamak için tekrarlanabilen olaylara bakar, anlıyor musunuz. Bir bilim adamı, dün yapılan şeyin, yarın da tekrarlanabileceğini ya da türetilebileceğini bilmek zorundadır. Ancak o zaman o şey bilim ve sözde gerçek haline gelir.

Ama siz spiritüel fizikçiler olarak onu bir kenara atabiliyorsunuz, çünkü spiritüel fizikçiler kendilerini sadece üçüncü boyuta değil, başka alemlere de açarlar. Siz şimdi birçok farklı alemde iş görüyorsunuz. Bazen bunun farkında değilsiniz, ama olan budur. Siz enerjinin çalışma biçimini her zaman tekrarlayamazsınız, en azından 3B aleminizde – üçüncü boyutunuzda – tekrarlayamazsınız, çünkü kendinizi boyutlar-arasına açtıkça, bugünün tipik etki-tepki olayının yarın tümüyle farklı bir hal alabileceğini görüyorsunuz. Bugünün gerçeği, yarının gerçek-olmayanı ya da yeni gerçeği olabilir.

Şeyler artık hep olduğu gibi olmuyor, çünkü siz çok-boyutlu iş görüyorsunuz, çünkü siz daha önce hiç çalışmadığınız yeni bir unsuru işin içine sokuyorsunuz. Buna Yeni Enerji deniyor – titreşimsel olmayan bir enerji, daha doğrusu genişleyen bir enerji – aynı anda her yöne genişleyen bir enerji.

Spiritüel fizikçiler olarak siz gerçekten öncüsünüz, çünkü bu enerjiyle ilk olarak ve öncelikle çalışan sizsiniz. Siz, eski şebekelerden ve yapılardan çıkıp da tümüyle yeni yollardan iş görmenin nasıl bir şey olduğunu deneyimliyorsunuz. Bazen zor oluyor, çünkü bir sonraki hamlenin ne olacağını asla bilemiyorsunuz… zihniniz asla bilemiyor, oysa o hep bilmek ister. Zihin böyle programlanmıştır. Bundan sonra ne olacağını bilmek ister. Ama çok- boyutlu çalışan fizikçiler olarak, bu o şekilde iş görmez.

Zamanın gelecek aylarında ve kesinlikle bir yıl kadar sonra olacak Kuantum Sıçrayışından önce, yeni anlayışlara geleceksiniz. Enerji tasarımı ve enerji hareketiyle ilgili yeni anlayışlara geleceksiniz. Ve bu zihin için maalesef, enerjinin şimdi çalıştığı gibi çalışmaması anlamına gelir. Bu tümüyle farklıdır. Geçmişte bildiğiniz şekliyle yaratı, şimdi değişmektedir.

Bazen kendinize sinirleniyorsunuz – ve gerçekten bize de sinirleniyorsunuz – çünkü bir şeyi tekrar tekrar kopyalayabileceğinizi, tekrarlayabileceğinizi bilmek istiyorsunuz. Belki enerjinin nasıl çalıştığına ilişkin, sizin nasıl iş gördüğünüze ilişkin yeni bir spiritüel anlayışa sahipsiniz ve bunu tekrar tekrar tekrarlamak istiyorsunuz, ama olmuyor. O sürekli değişiyor.

Zamanın gelecek aylarında birlikte yapacağımız Şaudlarda, onun özde nasıl iş gördüğünü anlayacaksınız, böylece deneyimleri kopyalamaya, tekrarlamaya ilişkin o eski zihinsel gereksinime sahip olmayacaksınız. Onun çok eski ve sınırlayıcı olduğunu anlayacaksınız. Ve o zaman enerjinin doğasını, nasıl aktığını, nasıl sürekli yaratılabildiğini ve yine çözülebildiğini anlarsınız. Onu yaşantınızda nasıl gerçekleştirebileceğinizi anlamaya başlarsınız.

Birçoğunuz, spiritüel fizikçiler ama aynı zamanda insan da olduğunuz için, prensiplerinizi ve kavramlarınızı ve fikirlerinizi – spiritüelliğinizi – ayrı, başka bir alemde tutuyorsunuz. Buna laboratuvarınız ya da çalışma masanız diyorsunuz, ve zaman zaman, özellikle de yarı-değişmiş halinizle geceleri oraya gidiyor ve çalışıyorsunuz. Ama onu bu gerçekliğe geri getirmek konusunda bir direnç ya da bir engel var.

Bu tıpkı su ve yağ gibidir, siz onların karışmadığını söylüyorsunuz. Bazen spiritüelliğin ve insanlığın karışmadığını söylüyorsunuz. “Bu prensipleri nasıl birleştirebilirim?” Gerçek şu ki: yağ ve su karışır, onlar karışır! Sizi sadece göz yanıltır. Göz size diyor ki, “Eh, birinin ötekinin üzerinde olduğu açık. Onlar farklı kimyasal niteliklere sahipler.” Ancak, sizin görmeyi başaramadığınız şey, gerçekten birbiriyle BÜTÜNLEŞEN bu ikisinin arkasında yatan enerjisel sistemdir. Yani, bu da eski bir gerçektir – kapı dışarı atın. Yağ ve su karışır. Ama ayrı oldukları yanılsamasını yansıtırlar.

Dünyada yaşamakla ilgili bugüne kadar öğrendiğiniz herşey değişiyor. Spiritüel fizikçiler olarak… kuantum spiritüel fizikçileri olarak, gerçek gibi görünen şeylerin artık gerçek olmadığı gerçeğini anlamaya başlıyorsunuz. Gerçek gibi görünen şey, gerçeğin yalnızca bir parçasıdır. Siz spiritüel fizikçiler olarak, bu konuda daha büyük anlayışlara gelmek için kendi yaşantınızı ve kendi deneyimlerinizi kullanıyorsunuz.

Bazılarınız büyük zorluklardan geçiyor; tüm bu farklı enerjileri denemenin ve onlarla oynamanın nasıl bir şey olduğunu deneyimleyebilmek için, yaşantılarınızda olaylar, durumlar yaratıyorsunuz. Bazen de o deneyimlerin içine hapsoluyorsunuz. (Örneğin) Hasta olduğunuza inanıyorsunuz – oysa bu, gerçeğin yalnızca bir parçasıdır. Yoksun ya da mahrum olduğunuza inanıyorsunuz – bu, gerçeğin yalnızca bir parçasıdır. “Yoksunluğun”…. yoksulluk ve bolluğun aslında aynı şey olduğunu öğreneceksiniz. Aynı enerjidir Şambra, aynı enerji. Siz onların ayrı olduğunu söyleyen bir oyun oynuyordunuz. Onları farklı roller gibi oynuyordunuz, oysa hepsi aynı şeydir. Siz, en yüksek mertebeye sahip spiritüel fizikçilersiniz.

Biz bugün birçok farklı noktaya parmak basacağız. Bundan sonraki toplantılarımızın da temelini oluşturacak bir dolu bilgi hakkında konuşacağız. Çok sevgili bir dostumuzdan, Yeni Dünyanın enerjisine yardımcı olmada sizinle ve başkalarıyla çok aktif olarak çalışan Kryon’dan bir alıntı yaparak başlamak istiyoruz. Kryon der ki, “Herşey her zaman göründüğü gibi değildir.”

Ama biz bunu biraz değiştireceğiz. Biz bunu biraz değiştireceğiz. Spiritüel fizikçiler olarak herhalde anlayacaksınız: şeyler göründüğünden fazlasıdır. Şeyler, göründüğünden fazlasıdır.

Siz bazen sadece bir parçasını, bir yüzünü… resmin bir parçasını ve öykünün bir parçasını görürsünüz ve tüm öykünün bu olduğuna inanmaya yatkın olursunuz. Su ve yağın karışmadığına inanmak eğilimindesiniz, çünkü lineer olarak çalışan ve bu gerçeklikte tekrar tekrar kopyalamayı öğrenmesi gereken bir bilim adamı böyle demiştir, ve siz de bunu gerçek olarak kabul edersiniz. Ama siz fizikçiler olarak, yağ ve suyun çok iyi karıştığını anlamaya başlayacaksınız, anlıyor musunuz.

Bir dakika kadar Şambradan söz edelim, benim ve belki de sizin en sevdiğimiz konudan. Biz sizlerle çalışmaya başladığımızda, bu yaşamdaki birçok yıl önce, bunun bir grup olduğunu söylemiştik. Bu insan grubu – sizler – bir değişim zamanında geldiniz. Siz, diğer bazı kişiler gibi ışık işçileri değildiniz, siz değişim-işçileriydiniz. Bunun ışıkla hiç bir ilgisi yoktur. Bu, enerjiyle ilgilidir. Değişim. Olan bitenin yepyeni bir anlayış alemine geçmek, sadece fiziksel dünyanızda değil, sizi çevreleyen tüm dünyalarda. Siz bu yaşama, O yaşama değişim-işçileri olarak geldiniz.

Siz Şambra olarak inanılmaz bir öykü yaratıyordunuz, birkaç başka insanın, ama bizim tarafta bulunan birçok meleğin de dikkatini çeken ve büyüleyen bir öyküyü. Onlar sizi gözlemliyorlar. Ve yaptıklarınız onları büyülüyor, çünkü siz onların birliğinden geliyorsunuz. Siz onlarsınız. Siz birer meleksiniz. Yaptıklarınızı izlemek onları büyülüyor. Hem kişisel olarak, hem de bir Şambra grubu olarak ilerlemenizi izlemek, ve içinden geçtiğiniz deneyimleri ve öyküleri uzak alemlerde bulunan meleksi varlıklarla – daha önce hiç Dünyada bulunmamış, hiç insan bedenini üstlenip madde ve yoğunluk içine girmemiş meleksi varlıklarla paylaşmanız, onlar için çok büyüleyici bir şey.

Ve onlar bu eşsiz grup hakkında – sizin hakkınızda – kendiniz için yarattığınız deneyimler hakkında öyküler anlatıp duruyorlar, ve bu kesinlikle büyüleyici bir şey. Aslında uzaktaki alemlerde bulunan bu diğer melekler için bu, büyüleci olmanın da ötesinde bir şey. Onlar bedenlemenin, fiziksel maddeye girmenin, gerçek özünü ve kendini unutup da sonra uyanmanın, ve aslında melekler alemlerindeyken bile bilmediğin bir şeyi yeniden keşfetmenin nasıl bir şey olduğunu hayal bile edemiyorlar. Siz sadece kim olduğunuzu yeniden keşfetmekle kalmıyor, çok uzun zaman önce unuttuğunuz bir şeyi yeniden keşfediyorsunuz, ama aynı zamanda da kendinizle ilgili yepyeni bir şey keşfediyorsunuz.

Siz yalnızca geri gitmiyorsunuz. Yalnızca geri gidip de kim olmuş olduğunuzu keşfetmiyorsunuz. Siz, bir melek varlık olarak, tanrı olarak, kendinizle ilgili yepyeni bir şey keşfediyorsunuz. Siz onu burada, bu yaşamda keşfediyorsunuz.

Dünyanızdaki tarihçiler gibi… bizim tarafta da ilerlemenizi kaydeden, onu Yeni Enerji kütüphanesine, ama başka boyutlarda bulunan başka kütüphanelere de koyan varlıklar var. Sizinle ilgili öyküler, sınavlarınız ve dertleriniz. Bunlar çok canlı çok-boyutlu öyküler. Sadece sözcükler değil, ama her türlü duyuları aktive eden hisler ve resimler ve enerjiler. Sizler filmlerde yer alıyorsunuz. Bizim taraftaki televizyon programlarında çıkıyorsunuz (gülüşmeler). Yaptığınız iş…. belki de programınız için gösterişli birkaç ad bulabilirsiniz (gülüşmeler)….

Sizin yaptıklarınızı izleyenler var. Onlar yaptıklarınızı çizelgelere geçiriyorlar, kaydediyorlar, çünkü yaptıklarınızdan büyüleniyorlar, çünkü sizin yolunuzdan yürüyecek olanlar var. Melek alemlerinde bulunanlar er ya da geç Dünyadan geçmek durumundalar. O nedenle, oraya gitmeden önce neye benzediğini bilmek istiyorlar. Onunla ilgili okumak istiyorlar. Enerjileri hissetmek istiyorlar.

Onlar, ilk gidenlerden ya da ilk gitmiş olanlardan büyüleniyorlar. Yeni Enerjiye tam anlamıyla ilk adımları atan bu Şambra grubundan, öncülerden, fizikçilerden büyüleniyorlar. Tüm bu işlemden/süreçten geçerken dengenizi nasıl tutabildiğinize – sizin deyiminizle – akıl sağlığınıza nasıl sahip çıkabildiğinize hayran oluyorlar. Onları herşeyden de çok bu büyülüyor. Ve sizinle çalışan birçoğumuzu büyüleyen şey de, bunlardan bu kadar çabuk geçmek istemeniz. Siz bunu birçok farklı yaşamlara yayabilirdiniz, ama tümünden aynı zamanda geçiyorsunuz. Tümünden aynı zamanda.

Şambra bir varlıktır. Biz ondan birçok ay önce söz ettik, ve dedik ki, siz Şambra’yı bir şey haline getirdiniz. O sadece bir sözcüktü. Sadece bir nefesti. Ama sonra kendi türünde bir enerji geliştirdi ve sonra da bir kişilik, kimlik türü geliştirdi. Sonra da bir varlık geliştirdi, tüm enerjilerinizi temel alan bir kolektif oldu. Perdenin bizim yanında bu Şambra kimliği tam olarak, açıkça görülür oldu. Şambra denen bu varlık, perdenin bizim yanında giderek daha açık, daha belirgin oldu. Bir gün, tıpkı Başmelek Mikail’i ya da Rafael’i ya da diğerlerini çağırdıkları gibi, Şambra’yı çağıranlar olacak. Onlar, yaşamlarının zor ve karanlık dönemlerinde yanlarında olsun diye çağıracaklar Şambra’yı.

Şambra, siz Şambra’yı bir varlık haline getirdiniz. Siz Şambra’yı perdenin bizim yanında gerçek hale getirdiniz. Ve şimdi, Şambra sizin alemlerinizde de giderek gerçek hale geliyor. Ona yüklediğiniz enerjiler sayesinde şimdi çok farklı biçimlerde Dünya’da tezahür ediyor.

Biz – ve biz onu yönlendirmiyoruz – ama biz bu Yeni Enerji Şirketinin nasıl oluştuğunu görüyoruz. Sahip olduğu potansiyeli görüyoruz. Biz onun şu anda Şambra’nın ve sizin ifadeniz olduğunu görüyoruz.

Şambra’nın ilginç bir niteliği var. O bir şebeke türü, ama bir Eski Enerji şebekesi değil. Biz bugün – nasıl desek – bu konuyu gündeme getiren Fred ve İsviçre grubuna sevgi dolu teşekkürlerimizle şebeke konusunu ele alacağız. Teşekkürler Fred. Ve bunun için utanmana gerek yok.

Biz bugün şebekeler (networks) hakkında konuşacağız. Biz eski şebekeler ve yeni şebekeler ve aradaki farkın ne olduğu hakkında konuşacağız. Şambra, yeni bir şebeke. Eski bir şebeke, normalde kendine bağımlı olur ve bir yapı oluşturur, sonra da kimliğini korumak için kendi korunmalarını ya da savunmalarını oluştururdu. Eski bir şebeke, kendiyle bağlantılı, kendinin tüm diğer veçhelerine bağımlı olurdu. Şambra böyle değildir.

O, Şambra enerjisini oluşturduğundan, enerjinin diğer unsurlarına bağımlı değildir. Her biriniz egemen ve bağımsızsınız. Herhangi bir Şambra’ya bağımlı değilsiniz, Şambra’dan beslenmiyorsunuz. Bunu fark ettiniz mi? Aslında bazılarınız Şambra’dan beslenmeye çalıştı. Bunda yanlış olan bir şey yok, siz sadece, sizi bu yaşamda besleyecek bir şey arıyorsunuz. Şambra beslenmez. Şambra bu tür bir eski enerjiyi yaymaz, öyle değil mi?

Yani Şambra, yeni bir şebeke türüdür, yeni bir enerji işbirliği türüdür, yeni bir enerjiyi hareket ettirme biçimidir. Onu Dünya’ya siz getiriyorsunuz. Onu siz gerçek kılıyorsunuz. Siz onu web sitelerinizde, internetinizde gerçek kılıyorsunuz. Onu şimdilerde bir dolu başka yoldan gerçek kılıyorsunuz. Buradaki önemli şey Şambra, öyküyü sizin yarattığınızı bilmektir. Siz bir vizyon yaratıyorsunuz. Siz, çok, birçok varlığın yürüyeceği bir yol yaratıyorsunuz. Onlar sizin adımlarınızı izleyecekler. Tabii bunu kendi tarzlarında yapacaklardır, ama sizin enerjisel adımlarınızı izleyeceklerdir.

Bazen unutuyorsunuz… gerçekleştirdiğiniz çalışmanın başkaları için ne denli önemli olduğunu unutuyorsunuz – unutuyorsunuz. Şu anda Dünya’da uyanmakta olan diğer insanlar, farklı bir… yeni türden bir gerçeği hissetmek ihtiyacındalar. Onlar Şambra bilincini hissedebiliyor ve ona erişebiliyorlar. Ondan beslenmek değil, ama o bilinci, yarattığınız bu kalıbı hissedebiliyorlar. Ve sonra, sonunda Dünya’ya gelecek olan, fiziksel beden üstlenecek olan diğer melekler, Şambra’nın yolu hakkında konuşacak, öyküler paylaşacaklar. Sizin yarattığınız yolu. Bu şaşırtıcı bir şeydir.

Şimdi bu noktada vites değiştirelim. Biz size daha kişisel bir düzeyde, Yazgı (Kader) Tohumu denen bir şey hakkında konuşmak istiyoruz. Yazgı Tohumu. Hepiniz buna sahipsiniz.

Onu oldukça basit ifade edecek olursak: Bir Yazgı Tohumu, yaşamınızın bir potansiyeli ya da planıdır. O mutlak ya da kesin değildi, ama bir bakıma yaşantınızda sizin yarattığınız, ve bazen de karma yüzünden yaratılmış olan olaylar oldu ve siz buna yazgı dediniz. Yani, yaşantınızdaki bir sonraki şeylerin ortaya çıkabilmesi için olması gereken ya da ortaya çıkması gereken belli şeyler… belli kilometre taşları ya da olaylar… bazen, yine karmayı temel alan ve bazen de sadece planı temel alan belli şeylerin size olması… Biz bunlara Yazgı Tohumu diyoruz, çünkü bu tohumları potansiyeller yaşantınıza siz ektiniz. Bir potansiyeller yaşantısında herşey olabilir, ama bu tohumlar öncelikli olma eğilimindedir ve hükmetmeye yatkındır.

Yaşamınızda gerçekleştirdiğiniz tüm çalışmalarda, çok, çok, çok şeyleri salıverdiniz. Biliyoruz – siz tekrar tekrar salıvermeyi sürdürüyorsunuz. Ne kadar çok katmanların olduğunu, bunun yıllar alabileceğini keşfetmenin şaşkınlığı içindesiniz.

Biz şimdi şu Yazgı Tohumu katmanına iniyoruz. Bazılarınız ona hâlâ sahipsiniz. Bazılarınız uykuda. Bazılarınız onu bilmeden aktive etmiş durumda. Ve biz bunları bugün açıklığa kavuşturmak istiyoruz, çünkü bazılarınız için bir Yazgı Tohumu kanserdir. Bazılarınız için bir Yazgı Tohumu, ölümcül bir araba kazasıdır. Bazılarınız için bir Yazgı Tohumu, sizin için çok, çok önemli olan bir şeyin kaybıdır. Bazılarınız için işini kaybetmektir. Bazılarınız için yaşantınızda öylesine bir temizlik yapmaktır ki, kendiniz için inşa ettiğiniz, yarattığınız herşeyi kaybetmektir. Bazılarınız, yalnızlığı içeren, başkalarından uzak olmayı içeren bir Yazgı Tohumu yarattı.

Cauldre… biz bir an için onu seçelim… size çok ilginç bir Yazgı Tohumu göstereceğiz – bir uçak kazasında ölmek. Bu, çok uzun zaman önce onun ektiği bir Yazgı Tohumuydu. Bizim bundan söz etmemizden çok hoşlanmıyor. Bu, bu yaşamda ilerlemenin ilginç ve dramatik bir yoluydu, beklenmedik bir son olurdu ve belki de – nasıl desek – bu şekilde biraz da dikkat çekilir ve dram yaratılırdı.

Şimdi her birinize, ve Cauldre da buna dahil, artık bu Yazgı Tohumlarına ihtiyacınız olmadığını söyleyeceğiz. Onları defedebilirsiniz, bırakabilirsiniz. Onların enerjisini daha verimli, daha yaratıcı bir şeye dönüştürebilirsiniz. Artık eski bir yolu izlemek zorunda değilsiniz. Bazılarınız, o Yazgı Tohumlarının içinizde olduğunun bile farkında değildi. Onlar tetiklenmek için sadece doğru zamanı ve doğru olayı bekliyorlardı. Bazılarınız onları çok derinlere gömdünüz. Kendinize şöyle dediniz, “Ben onunla ilgili bir şey bilmek istemiyorum. Onu bulmak istemiyorum. Onu keşfetmek istemiyorum. Ben onun olmasını seçiyorum, bir hastalığın yaşantıma girmesini seçiyorum, başka bir olayın olmasını seçiyorum,” çünkü böyle bir şeye sahip olmanın önemli olduğunu hissettiniz. Onun, başka bir olaylar dizisini başlatacak tetikleyici bir mekanizma olduğunu hissettiniz.

Size hemen şunu söyleyelim, siz daha beş ya da on ya da elli yıl önce olduğunuz kişi değilsiniz. O Yazgı Tohumlarına ihtiyacınız yok, tabii içinizde olmalarını seçmediğiniz sürece.

Bazılarınız şu anda, “Peki ama benimkiler ne? Ne onlar?” diyor. Onların her birini ve hepsini belirlemek önemli değildir. Onların kuvvetini bilmeniz gerekmiyor, onların tetiklediği başka olayları bilmeniz gerekmiyor. Ama biz bu grupla şimdi o Yazgı Tohumlarını salıverme, onları etkisiz hale getirme fırsatını kullanacağız. O hastalığa ihtiyacınız yok. Yaşantınızda o ani enerji akışı değişimine ihtiyacınız yok – tabii siz istemedikçe.

Siz bilinçte bir kuantum sıçraması gerçekleştirdiniz. Artık lineer, eski bir yolda değilsiniz. Önceleri olduğunuz kişi değilsiniz. Onları saf dışı bırakmak zamanıdır. Onlar sizin içinizde küçük saatli bombalar gibidir. Saati kurdunuz. “Belli bir olaya ulaştığımda… ve hatta bazen belli bir tarihe… yeni bilincin belli bir düzeyine ulaştığımda, bu tohumu patlatacağım. Yaşantımda o şeyin olmasına izin vereceğim çünkü beni yeni bir düzeye fırlatacak. Ölmek anlamına gelse bile. Ölecek olsam bile beni fırlatacak. Direnmeye çalışsam bile beni bir sonraki düzeye gitmeye zorlayacak” dediniz.

Şu anda Yeni bir Enerji var. Siz farklı bir bilinçtesiniz. Spiritüel fizikçiler, öncüler, ve Yazgı Tohumunuzun yaratıcıları olarak, biz şu anda onları etkisiz kılma fırsatını kullanmak istiyoruz. Biz sizin şimdi korkmanızı ve tümünü etkisiz kılıp kılmadığınız hakkında kaygılanmanızı istemiyoruz – Rafa bu nedenle geldi -, çünkü onların tümünü etkisiz kılmayı seçerseniz, etkisiz hale geleceklerdir. Eğer o Yazgı Tohumlarını herhangi bir realite tabanından sadece göndermeyi – bedeninizden ve zihninizden çıkartmayı – seçerseniz, bugün bizler, meleksel varlıklar, onların – acıyla değil tabii – yumuşaklıkla ve kolayca temizlenmesine yardımcı olacağız. Ama bize izin vermeniz gerekir. Onları oraya yerleştiren sizsiniz. Doktorlar sizlerdiniz. Bu Yazgı Tohumlarının yaratıcıları sizdiniz, ama onları temizlemede size yardım etmemize izin verebilirsiniz.

Onlar artık gerçekten size uymuyor. 20 yıl önce belki. Ya da bu yaşama ilk geldiğinizde belki. Mükemmel bir plan olabilirdi, ama artık değildir. Siz çok değiştiniz. Biz, sizin bu noktadan sonraki yolunuzun berrak ve açık ve özgür olmasını istiyoruz. Biz, seçiminiz bu yöndeyse, eski sistemlerden ve eski şebekelerden çıkmanızı istiyoruz. Biz kendi bakış açımızdan, ektiğiniz o Yazgı Tohumlarının – kanserlerin, zorlukların, sıkıntıların, bu tür şeylerin herhangi birinin – sizi şu anda engelleyebileceğini gördük. Yolculuğunuzu daha zor ve daha ıstıraplı hale getirebilirlerdi.

Onun için, şimdi derin bir nefes alalım ve seçiminiz buysa, onları salıverelim, izin veriyorsanız, onları etkisiz kılmak istiyorsanız, bunu şimdi Şambranın bu güvenli ve kutsal enerjisinde gerçekleştirelim. Onları salıverelim.

Bazılarınız için Yazgı Tohumları, belli bir fiziksel ya da coğrafi yerde kalmanız gerektiği anlamına da geliyordu. Eski karmalara ve eski ailelere dayanan belli bir şehirde ya da ülkede kalmanız gerekiyordu. Bazılarınız için bir Yazgı Tohumu, yapmış olduğunuz bir kontrat türü yüzünden eski eşinizle kalmak anlamına bile geliyordu.

O nedenle, eğer hazırsanız, eğer istekliyseniz, bırakın etkisiz hale gelsinler ya da onların şimdi tümüyle temizlenmesine izin verin. Bırakın temizlensinler.

Böylece… gördüğünüz gibi, bu kadar kolay işte. Uzun ritüellere ihtiyacınız yok… birkaç derin nefes (yeterli). Konuşmamız bittiğinde Andra (Norma Delaney) yeniden geldiğinde, tam bir temizlik için size birkaç nefes alıştırması daha yaptıracak. Sonraki birkaç gün emin olmak amacıyla, eğlence olsun diye, bol bol sıvı tüketin. Gerçekten bir şey yaptığınızı düşünesiniz diye! (kahkahalar) Ve bırakın etkisiz hale gelsinler – ve etkisiz olacaklardır. Olacaklardır.

Son zamanlardaki garip rüyalarınızın nedeni de bu Yazgı Tohumları ile ilgilidir. Onların aktive olmaya hazırlandıklarını hissedebiliyorsunuz ve bu yüzden o rüya senaryoları gelmeye başlıyor, – nasıl desek – bir sonraki senaryo düzeyini sunmaya başlıyorlar. Ama size, bir sonraki düzeye çok daha hızlı geçebileceğinizi söyleyeceğiz. O Yazgı Tohumları olmadığında kendinizi çok, çok daha iyi açabilir ve genişleyebilirsiniz.

Sözünü etmesi biraz zor bir konuyu daha tartışacağız, ama şu son ay dünyada genel olarak çok zor bir enerjinin olduğunu birçoğunuz fark etti. Bu düşük bir enerjiydi, biraz sizin karanlık enerji diyeceğiniz türden, ve çok korku veren bir enerjiydi, her yerde. Sadece evinizde değil, ama Dünyanın her yanında. Hissettiğiniz bir ağırlık. Bunun birçok nedeni var.

Biz şu anda Dünyada inanılmaz bir değişimin olduğu noktada bulunuyoruz. İnsan bilinciyle ilgili herşey, değişimin eşiğinde, ama kendi deneyimlerinizden de bildiğiniz gibi, değişim arifesinde, en büyük dirençler de ortaya çıkar. Ve direnç korku getirir. Aslında korkuyu yaratan dirençtir. Yani, Dünyada değişime muazzam bir direnç oluştu. Dünya ve insanlık bilinci, yaklaşan ve bir yıldan daha uzak olmayan bu Kuantum Sıçrayışını hissedebiliyor. O yüzden de, meydana gelen tüm bu şeylere bilinç direniyor.

Tüm bu direncin ve korkunun ve terörün ortasında, bir de çok tiksindirici bir his, çok mide bulandıran bir his var. Eğer enerjileri hissedebiliyorsanız, Dünyanın çevresindeki bu enerji şu anda mide bulandırıcı. Biz sadece fizikselden söz etmiyoruz… spiritüel olarak da tiksindirici. Çok kalın ve – nasıl desek – yeşilimsi gri, çok yıpranmış, çok tiksindirici olarak tanımlanabilir (izleyicilerden homurdanmalar yükselir) – hatta bu tarafta bulunan bizlere bile böyle geliyor. Bizim kusmamız çok zordur (kahkahalar), ama bazen… siz şanslısınız, en azından müshil alabiliyorsunuz! (kahkahalar, Tobias da kendi kendine güler)

Şu anda Dünya üzerinde çok ağır bir enerji var. Bunun bir bölümü, yakında meydana gelecek Kuantum Sıçrayışı yüzünden. Bir bölümü de, geçtiğiniz ay Eski Dünya ile Yeni Dünya enerjileri kaynaşıp birleşme olanağına sahipti, bunların birleşmesinin başlangıcı. Ve bu olmadı Şambra, ve epey bir süre de olmayacak.

Biliyoruz, Yeni Dünya ile eski fiziksel Dünya enerjilerinin kaynaşıp da bir tür evlenmeleri ve bir tür birleşmeleri, birçoğunuzun arzusu ve rüyasıydı. Böylece ikisi birlikte çalışabilecek, Eski Dünya ile Yeni arasında bir ayrılık olmayacaktı.

Son Şaudumuzdan birkaç gün sonra bir tür ölçüm yapıldı. Ve bu öyle bir zamandı ki, ya ilerlenecekti ya da ilerlenmeyecekti. Ölçüm yapıldıktan sonra, Eski Dünyanın ilerlemek istemediği çok iyi anlaşıldı. O, Yeni ile birleşmek istemiyor. Böylece biz bir otuz ya da daha fazla yıllık dönemde, iki enerjinin hâlâ biraraya gelmeyeceği bir ayrılığa sahip olmayı sürdüreceğiz. (izleyicilerin düş kırıklığı) Ve siz bunu hissediyordunuz. Siz üzüntüyü, düş kırıklığını hissediyordunuz. Bu ikisinin daha birleşmeye başlamasının bile belki de 30 yıldan fazla ya da daha fazlasını alabileceğini hissediyordunuz.

Ama bunun bir de parlak yanına bakacak olursak, böyle olmasının harika bir nedeni var, ve biz sizden her zaman şunu anlamanızı istiyoruz, şeyler, göründüğünden FAZLASIDIR. Göründüğünden fazlasıdır. Eski Enerji ve Yeni Enerji birbiriyle iletişim kurduğunda… Eski Enerji, direnmesine rağmen, geri durmasına rağmen, eski yollarını tutmak istemesine rağmen… Eski Enerji yine de kendini özgürleştirmek ve serbest bırakmak arzusuna sahipti.

Eski Enerji insanlığın bilincine, Eski Dünyanın bilincine baktığında, Yeni Dünyaya şöyle dedi, “Ben seni yalnızca geri tutarım. Seni sadece geri tutarım, o yüzden şu anda seninle birleşmemeyi seçiyorum ki sen ışık hızıyla hareket edebil. Değişebilir ve gelişebilir ve genişleyebilirsin, bensiz olsa da. Ben şu anda bir engel ve bir yük olurum sana, ve ben herşeyden de çok… senin gerçek Yeni Enerjiye girdiğini ve bir potansiyel yarattığını –birleşseydik belki de söz konusu olamayacak bir potansiyeli yarattığını görmek istiyorum.” Böylece Eski Dünya, “Ben geride durup senin ilerlemene izin vereceğim. Seni hep seveceğim, ve biz belki bir gün… kaynaşıp birleşeceğiz. Ama şimdilik, Yeni Dünya, sen ilerle ve ben burada kalayım” dedi.

Bu aynı zamanda, sevgili Şambra, çok ilginç bir yoldan, size de yeni fırsatlar sağladı. Evet, siz hâlâ, birkaç yıl daha Eski Dünyada olacak ve fiziksel bedenlerinizle çalışacaksınız. Ve bu ikisinin birleşebileceğine ilişkin büyük bir tutkunun ya da bekleyişin olduğunu biliyoruz, çünkü şu anda her biriniz Yeni Dünyada çalışıyorsunuz. Siz oraya düzenli olarak gidiyorsunuz. Şu anda burada otururken ya da bunu dinlerken bile, bir parçanız Yeni Dünyada çalışıyor. Bir parçanız orada. Rüya hallerinizde oraya gidiyorsunuz. Çok-boyutlu hallerinizde oraya gidiyorsunuz. O nedenle, bu durum size, Yeni Dünyayı daha da hızlı yapılandırmak için bir tür fırsat sunuyor.

Orası inanılmaz bir yer, biraz tanımlamaların ötesinde. Bu Yeni Dünya, fiziksel Dünyanın tüm niteliklerine sahip, ama sınırlılıklar ya da kısıtlamalar olmadan. Yeni Dünya, Eski Dünyanın sistemleriyle, aynı şebekelerle çalışmıyor, çünkü o çok akışkan, çok genişleyici.

Yeni Dünyada gerçekten de oturup güzel bir yemek yiyebilirsiniz. Yeni Dünyada başka bir meleksi varlıkla birleşip cinselliğin mahremiyetini paylaşabilirsiniz, ve sonra da bedenlerinizden çıkıp o yanılsamanın salınmasına izin verir ve bedenin sınırlamaları olmadan tümüyle özgür olabilirsiniz. Yeni Dünyada, her iki dünyanın en iyilerini birleştiriyorsunuz. Tüm yaşamlarınız boyunca, evrende yaptığınız tüm yolculuklarınız sırasında öğrendiklerinizin en iyisini Yeni Dünyaya getiriyorsunuz. Ama Yeni Dünyada sistemler yerinde kilitlenip kalmaz. Enerji yerinde kilitlenip kalmaz. Çok özgür ve çok açıktır. Siz onu her türlü farklı biçimlerde yeniden keşfedebilir ya da yeniden yaratabilirsiniz.

Yeni Dünya bir kütüphanedir. Meleklerin, Yıldız Savaşları dediğimiz dönemden çok önce, fiziksel bir beden üstlenmeden çok önce başlayan yolculuklarının kütüphanesidir. O, Başmelekler Düzeninin bir kütüphanesidir. Dünyada edindiğiniz ve yaptıklarınızdan diğer varlıkların da yararlanması için Yeni Dünyaya yerleştirdiğiniz her deneyimin kütüphanesidir.

Yeni Dünya bir gevşeme ve yenilenme yeridir – yenilenme, Eski Dünyada hayalini bile kuramayacağınız yollardan olur. Bizler – ben Tobias, Saint Germain, ve diğerleri – biz yenilenmek için şimdi şu Yeni Dünyaya gidiyoruz. Şambra Hizmet Servisinin özünün Yeni Dünyada olduğu söylenebilir. Orası bir yenilenme yeri ve bir kütüphanedir.

Orası bir eğitim yeridir. Büyük araştırmaların, enerji araştırmalarının yapıldığı yer. Ayrıca bir ayrılık noktasıdır, yani bir yol-noktası, bilincin kuantum sıçrayışları arasındaki durak noktasıdır. Orası, Üçüncü Çembere açılan kapınızdır. Üçüncü Çember, tam bir yaratıcı, tam bir Tanrı olduğunuz yerdir, ve Üçüncü Çember, kendi evrenlerinizi yarattığınız yerdir. Bir anlamda, burada, Dünyada da Tanrı olduğunuzu söyleyebilirsiniz, ama siz eğitimde olan tanrılarsınız. Siz yaratıcı olmanın nasıl bir şey olduğunu çok sınırlı, çok yavaşlatılmış bir enerjide öğreniyorsunuz. Ama bu Üçüncü Çemberde ardına kadar açılmış haldedir. Siz burada öğrendiğinizi alıyor ve sözcüklerin ötesinde kalan bilgelikle orada uyguluyorsunuz.

Böylece Eski Dünya ve Eski Dünyanın birçok insanı anlaşarak, “Yeni Dünya, sen ilerle. Şambra, sen ilerle. Biz burada kalacağız. Biz kendi hızımızda gideceğiz. Biz bu ikisinin evlenmesine daha hazır değildik. Daha sonra tekrar gelip bizi kontrol edin, ama (şu anda) hazır değiliz” dedi.

Bu birçok insan için fazladan bir dolu hayat, tekrar doğmak anlamına geliyor, ama lütfen onlara şefkat besleyin ve onları onurlandırın, çünkü seçimleri böyle.

Bu Gaia için, Eski Enerjiyi uzun bir süre daha tutmak anlamına geliyor. Ve o bunu severek ve isteyerek yapıyor, ama gelecek aylarda enerjilerin bazısını salıvermek zorunda. O bunu yumuşak bir biçimde ve kolayca yapabilir, ama Yeni Dünyayla birleşmemekle, farklı bir enerji yükü üstlendiğini de anlayın. Böylece… Gaia bunu yapmaya çok hazırlıklı ve tüm bu enerjilerle başa çıkmaya da çok hazırlıklı, ama bazı şeylerin değiştiğini anlayın ve siz bunu da hissediyordunuz. Ayrılığın nasıl sürdüğünü hissediyordunuz, ama ayrılığın sevgiyle gerçekleştirildiğini anlayın.

Birçoğunuz şimdi Yeni Dünyaya gittiğinde, orada, daha hızlı gidebilme yetisi gibi, kendi içinde çok güzel bir boyut olan şu Yeni Dünyayı inşa etmeyi sürdürme yetisi gibi farklı bir enerji türü olduğunu görecek. Ama bu zamanda ilerlememeyi ya da birleşmemeyi seçmiş olanları da onurlandırın.

Şimdi enerji şebekeleri hakkında konuşalım. Enerji şebekeleri. Bu, bundan sonraki Şaudlarımızda ve – sizin Temmuz’da dağlarda yaptığınız o Şambra toplantısında – sonuçlandıracağımız bu dizimizin son Şaud’u boyunca önemli olmayı sürdürecek bir bilgi olacaktır. Biz tüm bu konuşmalarımızı bazı çok ilginç bilgiyle ve planladığımız çok benzersiz bir grup deneyimiyle sonuçlandıracağız. Biz, Saint Germain’in, Kuthumi’nin, Oama’nın, Kuan Yin’in ve benim bileşik enerjilerini, bu dizinin son Şaud’una kadar konuğumuz olmayı sürdürecek Rafa’nın enerjileriyle birlikte o toplantıya getireceğiz.

Şimdi enerji şebekeleri hakkında konuşalım, enerji şebekeleri. Herşey bir şebekedir. Tüm enerjiler. Bedeniniz inanılmaz bir enerjisel şebekedir. Hücrelerden ve moleküllerden ve DNA’lardan oluşmuştur. Organlardan oluşmuştur. Biyolojinizin şebekesini meydana getiren tüm o şeylerden oluşmuştur. Ama şebeke her türlü enerjisel ve elektriksel ve manyetik alanları içerir ve – nasıl desek – bunların hepsini şimdi ele almak, işi fazlasıyla karmaşıklaştırır. Tüm bu ayrıntılara girmenin hiç bir anlamı yok, sadece bir şebeke (network) olduğunu bilin. Biyolojik bir şebeke.

Şebeke genelde biyolojinin içinde bilgi içerir ve şebekenin diğer tüm parçaları ve unsurları hakkında da bilgi sahibidir. Karaciğer hücrelerinizin içinde, böbreklerin nasıl çalıştığına ilişkin tüm bilgi ve biliş vardır. Şu an karaciğerinizde bulunan hücreler ve onları çevreleyen enerji, karaciğer hücreleridir. Onlar, karaciğer şebekesinin bir parçasıdır, ama her an değişip böbreğin bir parçası haline de gelebilirler. Çok uyumludurlar. İşte şebeke bu biçimde çalışır. Tüm diğer kısımları farkındadırlar, ve ihtiyaç doğduğunda, kendi kimliklerini değiştirerek karaciğerden böbreğe geçebilirler. İhtiyaç olduğunda, kalbin enerjisel şebekesinden hızla beyin şebekesine dönüşebilirler.

Siz, bu birbiriyle bağlantılı büyük şebekesiniz. Hayati organların tümü arasında bu bağlantı vardır. Kanda da çok ayrıntılı bir şebeke vardır, sadece hücrelerden oluşan bir şebeke değil, hücrelerin içindeki tüm ileticileri de içeren bir şebeke. Benzer hücrelerle iletişim içinde olan hücreler, ve tamamen farklı hücrelerle iletişim kuran hücreler.

Biz size baktığımızda, sizi bir fiziksel varlık olarak görmeyiz… biz etinizi görmeyiz, saçınızı görmeyiz. Gördüğümüz şey, enerjisel şebekelerdir, birbiriyle kaynaşmış, tek bir fiziksel şebeke yaratmak üzere biraraya gelen – fiziksel bedeninizi oluşturan milyarlarca enerjisel şebekeler. Burada söylediğimiz şudur; şebekeler, daha da büyük bir şebeke yaratmak üzere birbiriyle kaynaşabilir, birleşebilir. Fiziksel bedeniniz budur.

Siz spiritüel bir şebekeye de sahipsiniz. Sizi başka alemlere bağlayan bir şebekeye. Sizi Alan’a bağlayan bir şebeke. Yüksek Benliğiniz dediğiniz şeye bağlayan bir şebeke. Ve bu arada, bazen Yüksek Benlik tanımı çok kısıtlıdır. Çok basittir. Bazen sizin Yüksek Benlik ya da Meleksel Benlik tanımınız çok dini olur, kiliselerin öğrettiği şeylerle çok bağlantılı olur. Onun için, biz sizin gerçek Benliğinizin bile çok farklı olduğunu anlamanızı istiyoruz. O aslında çok daha fazlasıdır. Şeyler, göründüklerinden daha FAZLASIDIR.

Ama siz ayrıntılı, incelikli bir spiritüel şebekeye de sahipsiniz, ve o spiritüel şebeke, fiziksel şebekenizle bağlantılıdır. Aslında bazılarınız çok uygun resimler görmekte ya da bu büyük miktarlardaki enerji birimlerinin birlikte çalıştığını, şebekeler yarattığını ve sonra da başka şebekelerle kaynaştığını hissetmektedir. Bunların tümü çok karmaşıktır ve aslında her bir şebekeyi ve nasıl çalıştığını anlamak önemli değildir. Tüm benzersiz nitelikleri anlamak önemli değildir. Aslında bu sizi başarısızlığa da götürür, çünkü enerjinin zihinde nasıl çalıştığını belirleyen bir beyin şebekesi de vardır. Yalnızca beyinin içindeki kimyasallar değil, bunlar küçük ve önemsizdir. Ama muazzam miktarlarda bir enerji akışı ve kalıplar vardır. O sanki beyin dediğiniz ve düşünceler ve zihin dediğiniz şeyi yaratan bir enerji otoyolu gibidir.

Aileler içinde enerji şebekeleri vardır. Sizler bir aile birimi içinde bireysel varlıklarsınız, ama şimdi birbirinizle bir şebeke yaratırsınız.

Şebekeler… her türlü biyolojik bir şebeke ya da hatta spiritüel bir şebeke, enerji şebekesi… kendini yaratmak eğilimindedir, kendini anlamak eğilimindedir. Ve bir şebekenin tüm bireysel parçaları, diğer parçaların ya da unsurların bilinmesine eğilimlidir ya da onlar tanıdık gelir, tıpkı bir aile gibi. Sizin anneniz ve babanız, büyükanne/büyükbabanız, bazı kardeşleriniz ve bir köpeğiniz ve bir kediniz vardır. Onlar, şebekelerindeki diğer parçaların farkındadırlar, ama onları birarada tutan, birbirlerine bağlayan bu şebekeyi – bu sistemi – onlar yaratmıştır.

Şebekeler türlü şeyler yapmak eğilimindedir. Kendilerini sürdürmek eğilimindedirler. Kendilerini sürdürmek üzere, bir kimlik oluşturmak ve sonra da onu sürdürmek üzere yaratıcıları tarafından, ya da sizin tarafınızdan tasarlanmışlardır. Sadece onu sürdürmek değil, aynı zamanda korumak da. Böylece, her türlü şebekeyi geçen başka bir karmaşık, incelikli şebeke daha vardır. Ve bu, sürdürmekle, korumakla, sürekli beslenmekle ve kimliğini sürekli güçlendirmekle ilgilidir.

Sizler parlak birer yaratıcısınız. Kendinizi ‘yarattığınızda’… tüm bu mikro ve makro şebekeleri yarattığınızda… bir Yaratıcı olarak, SİZ olarak dediniz ki, “Form ve biçim al, kimlik edin. O kimliği besle ve o kimliği koru.” Ve olmakta olan tam olarak budur. Siz kendiniz için muazzam kimlikler ya da alternatif şebekeler yarattınız. Geçmiş yaşamlar; bu yaşamınıza yansır; bu yaşamınızdaki kimliğinize. Sizin bu kimliğiniz, büyük bir şebekeden başka bir şey değildir. Ve yine bu şebeke, kimlik yaratmak ve sonra da onu sürdürmek üzere şarj edilmiş, ya da ona bu sorumluluk verilmiştir, anlıyor musunuz.

Ve işte şimdi buradayız, sizinle bu Şaud’da, bu dizide berraklık hakkında konuşuyoruz ve şebekeleri – hepsini – çıkartıp atmak zamanı olduğunu söylüyoruz. Tümünü. Ve ne olduğunu görüyor musunuz – bir yankı olduğunu söylediğimiz an, şebekenize neredeyse bir şok gibi gelen şey, “Savunmaya geç! Biri gelip de bizi parçalamaya çalışıyor. Biz, kendimizi savunmak üzere tasarlandık ve programlandık” diyor. Derinlerde yatan bir programlama var ve biz gelecek aylarda bununla ilgili konuşacağız. Derin programlamalar.

Böylece, tüm bu şekeleri yarattınız ve sonra şebekeleriniz Alan gibi şeylerden beslenmeye başladı – ki Alan sadece bir enerji şebekesidir – ve siz şimdi bunların tümünü dağıtmaya başladınız. Onları bırakmaya başlıyorsunuz.

Dediğimiz gibi, bir şebeke, kendini anlama eğilimindedir. Kendini yeniden yaratma, kendini yenilemeyi sürdürme, ama kendini devam ettirmeye çalışma eğilimlerine sahiptir. Şebekenin belli bir amacı ve işi ve sorumluluğu vardır ve ona bunları siz yüklediniz. Ona bunu yapmasını siz söylediniz. Siz ona, tıpkı bir robot gibi, bunu sürdürmesini söylediniz. O kadar ki, kendi şebeke oyunlarınızın bazısının içinde kayboldunuz.

Bazen, bir şebekeye belli miktarlarda büyüme ya da belli miktarlarda kendini genişletme ya da bilincini değiştirme izni verilir, ama bu genelde kısıtlıdır. Siz şu bilgisayar işlemlerinizden söz ediyorsunuz, yazılım programlarınızdan, yapay zekadan, onu programınıza ya da kodunuza eklemekten söz ediyorsunuz. Aynı şeyi kendi sinirsel şebekelerinizle yaptınız; yarattığınız fiziksel, spiritüel, zihinsel şebekelerinizle. Şebekenin bazı kısımlarının belli miktarlardaki zeka gelişimine izin verdiniz. Ama yine, oraya çok uzun zaman önce inşa edilmiş bir program niteliği, onu kısıtlamış, çıkmaz sokak haline getirmiş ve kapıları kilitlemiştir.

O nedenle, kendinizi ve bilincinizi geliştirmeye çalıştıysanız da, oraya yerleştirilmiş olan bazı kilitler ve kısıtlamalar, sizi onun ötesine geçmekten alıkoyuyor. Ve doğrusunu isterseniz, bu herhalde iyi bir şeydir, çünkü bu Yeni Enerjide artık şebekelere gereksinim duymayacaksınız – en azından eski biçimiyle değil.

Siz, bir tanrı olarak ve bir ruh olarak, bir şebeke değilsiniz. Siz bir özsünüz. Ve biz bu gelecek aylarda “öz” ile “şebeke” arasındaki farktan söz edeceğiz. Siz bir özsünüz. Özü bir kağıt üzerine çizemezsiniz, oysa bir şebekeyi ÇİZEBİLİRSİNİZ. Bir şebekenin enerji hareketini işaretleyebilirsiniz. Bazen çok karmaşıktır – her yöne hareket eden hatlar ve enerjiler ve herşey. Ama özünüz bir şebeke değildir.

Bazılarınız, bizim eğitim ya da öğretim diyeceğimiz şeyle, bir spiritüel varlık olarak sizin bir tür enerji şebekesi olduğunuza inandırıldınız. Değilsiniz. Siz bir özsünüz ve bu ikisi çok farklı şeylerdir. Biz öz, hamdır. Basittir. Bir yapıya GEREKSİNİMİ yoktur. Şebekelere gereksinimi yoktur.

Siz bir özsünüz, ama bu ayrıntılı, incelikli labirenti inşa ettiniz – bedeninizde ve zihninizde ve ruhunuzda – siz bu incelikli labirenti, yaratma biçiminiz olarak inşa ettiniz. Kendi boya kalemlerinizle. Kendi ispirtolu kalemlerinizle. Kendi suluboyalarınızla. Buna “şebeke inşaatı” denildi. Şimdi, bunların tümünü bırakıyorsunuz.

Alan, şebekenin bir parçasıydı. Alan, sizin eski sistemlerinizi ve yapılarınızı ve şebekelerinizi besledi. O, eski otoyolları ve yolları ve hatları ve ağları ve sizin yaratma ve tezahür ettirme biçiminiz olan herşeyi besledi.

Böylece şimdi, bunların tümüyle bağlantınızı kesiyorsunuz. Bırakıyorsunuz. Ve yine, bu rahatsızlık veriyor gibi görünüyor, ama Yeni Enerjide fark edeceksiniz ki… şimdiden Yeni Dünyadaki çalışmalarınızda fark ediyorsunuz, ama burada, fiziksel Dünyada da fark etmeye başlayacaksınız ki… artık o Eski Enerji şebekesinin yapısına ihtiyacınız yok, ya da en azından oluşturduğunuz herhangi bir yapının, şebekenin nitelikleri farklı olacaktır. Yerinde kilitlenmeyecektir.

Bakın, ağlarınızı, kişisel ağlarınızı – zihinsel, fiziksel, spiritüel – tarayabilseydiniz, bu şebekelerin birçoğunun ya da enerji dizilerinin aslında kilitli (olduğunu görürdünüz). Yeni Enerjide, önceki gibi şebeke inşa etme ihtiyacınız olmayacağından, şeyler kilitli olmayacaktır. Şeyler büyük bir kolaylıkla hareket edecektir. Çok kolayca değişip dönüşecektir.

Bir fiziksel beden gibi enerjisel şebekeler yapılandıracak olsanız bile, onlar BAĞIMLI şebekeler olmayacaktır. Bakın, şu anki şebekelerin büyük bir çoğunluğu… ve tekrar söylüyoruz; bir şebeke, bir bedeni ya da herhangi bir şeyi özsel düzeyde inşa etmek için kullandığınız enerji modelleri ve yapılarıdır…. yazılım, bunun için harika bir örnektir. Kod, şebeke-inşasıdır. Tüm olduğu budur. Programlamak, yazılım programı, sadece belli ve sınırlı hizmetler sunacak bir şebeke inşa etmektir: rakkamlarla oynamak; çizimler yapmak; internette çalışmak gibi. Bu ayrıntılı ve incelikli bir şebeke ya da yapıdır, ve kodlamayla başlar. Ama kod, kendi sınırlarına sahiptir.

Şu anda her türlü şebeke, bağımlı bir şebekedir. Diğer parçalarına bağımlıdır. Hatta bazen, başka şebekelerin onu güçlendirmesine bağımlıdır. Ve Alan gibi onu besleyen şeylere bağımlıdır. Şebekeler – yaratılar – bağımlıdır. Onların sürmesini sağlayacak başka şeylere gereksinimleri vardır.

Yeni Enerji, ona bir şebeke ya da yapı demek isteseniz bile BAĞIMSIZDIR. Hiç bir şeye bağımlı değildir. Canlılığını, dinamiğini doğrudan yaratandan alır – sizden. Onu doğrudan özünüzden alır. Onu kilitlerle ve sınırlılıklarla yaratmak zorunda değilsiniz çünkü çok-boyutlu çalışabilir. Bu gerçeklikle sınırlanması gerekmez, anlıyor musunuz.

Biz size şebekelerin nasıl çalıştığına ilişkin bu ilk bilgileri vermek, bu temel konuşmayı yapmak istedik, çünkü gelecek Şaudlarımızda bu konuyu genişleteceğiz. Ve biz sizin anlamanızı istiyoruz… herşeyin nasıl sadece bir şebeke olduğunu görmeye başlamınızı istiyoruz. Bu iskemle, üzerinde oturduğunuz iskemle, birbiriyle bağlantılı ve bağımlı enerjilerin bir şebekesidir, birlikte çalışırlar, – nasıl desek – belli bir nesne olarak, bir iskemle olarak tezahür etmesi için ona yerleştirilmiş yaratıcı enerjilerini izlerler. Ama o yine de bir enerji şebekesidir.

O, insan fiziğinizden ve dünya fiziğinizden bildiğiniz gibi, katı bir cisim olarak görünür. Ama değildir. O dönüp durmaktadır… atomlar ve mikro-atomlar ve atom-altı parçacıklar hep dönüp durmaktadır. Bir manyetizma vardır… biz bunun altındaki her fiziksel nesneyi derinleştireceğiz – atom-altı parçacıklar çok ilginçtir ya da sandığınızdan farklı manyetizma türleridir ama manyetizmadır… ve bunların tümü döner ve hareket eder. Ve aralarında da, fiziksel parçaların arasında, bildiğiniz gibi, büyük mesafeler vardır. Ama onlar bir şebeke yaratır, birbirleriyle bağlantı içinde olurlar ve bir iskemle olarak tezahür ederler.

Biz sizin, şebekelerin nasıl çalıştığının çok farkında olmanızı istiyoruz. Günlük yaşantınızda onlara hep sahipsiniz. Tüm çevrenizde varlar. Örneğin, bir radyo istasyonu iyi bir örnektir. Kendi şebekesinin diğer unsurlarına sinyal yollar, ve bu unsurlar bu sinyali alır ve başka bir enerji – elektrik – şebekesinin yardımıyla sesin yayılmasını, yükselmesini sağlarlar.

Herşey şebekedir. İnternetiniz harika bir şebeke örneğidir – sizin sanal dediğiniz türden – çünkü büyük bölümü dışarlarda, başka bir yerlerdedir. Onu göremezsiniz ya da dokunamaz ya da hissedemezsiniz. İnternet nerededir? Her yerdedir, ama bilgisayarınıza bağımlıdır, işlemcinize ve işlemcinizde yazılı olan yazılıma bağımlıdır. Yani o da bağımlı bir şebekedir. Herşey – zihin, beden – gerçekliğinizdeki herşey, bir enerji şebekesinden başka bir şey değildir.

Yaşantınızda şebekeleri salıverdiğinizde…. Alan gibi şeylerden kendinizi çekip çıkardığınızda… başka insanlardan beslenmeyi kestiğinizde… insan bilincinden beslenmeyi kestiğinizde… şebekelerle bağlantıyı kesmek için gerçekleştirdiğiniz çalışma, sizi giderek daha fazla kendi saf özünüze geri getirecektir.

Bu, Dünya’dan kopacaksınız anlamına gelmez. Aslında böylelikle Dünya üzerinde daha yumuşak, daha zarif ve daha doğal bir biçimde iş göreceksiniz. Başka şebekelerin size yapışmadığını göreceksiniz. Sizden bir şeyler almadıklarını göreceksiniz. Siz onlara bağımlı olmazsınız, ve onlar da size bağımlı olmaz. Yani bu, tüm bu şeyleri bırakıp da Dünya’yı da terk etmek ya da onunla ilginizi kesmek demek değildir.

Eski şebeke yapılarını ve onlardan beslenmeyi bıraktığınızda, yaşam çok kolaylaşır. Normalde angarya olan bir iş ya da gündelik zor işler, çok kolay hale gelir. Bedeninizin yiyeceği içine alması çok daha kolaylaşır. Şu son yıllarda bazılarınız – birçok Şambra – hazım sorunları yaşadı çünkü mide şebekeniz değişiyor, yiyeceği nasıl aldığı değişiyor. Bazılarınız, fazla miktarlarda yiyecekten uzaklaştığınızı göreceksiniz. Eski yapıları bıraktıkça, bağlantıları kestikçe, çok, çok az yiyeceğe gereksinim duyacak ve arzulamayacaksınız da.

Salıvermenin, herşeyle bağlantıyı kesmenin avantajı, şimdi herşeyle yeni ve özgür bir yoldan birlikte olabilmenizdir. Daha önce, ailenizle bağlantıları kesmekten söz ettik. Biz, ailenizden kaçın demiyoruz… (kahkahalar) gerçi bazılarınız… (yoğun kahkahalar).

Biz şunu söylüyoruz, eğer geliştirdiğiniz enerjisel şebekelerle ve ağlarla bağlantıyı keserseniz… onlardan beslenmeyi keserseniz ve onlar da sizden beslenmeyi keserlerse… onları parlak ve yeni bir biçimde görmeye – anlamaya – başlayacaksınız. Ve onlar tarafından tüketilmek ve yorulmak yerine, onların bir dolu yükünü taşımanız gerektiğini hissetmek yerine, ki böyle bir eğiliminiz var, onlarla birlikte olabilir ve aynı zamanda da rahat ve dingin olabilirsiniz. Ve bu herhangi bir çaba ve herhangi bir mücadeleyi de gerektirmeyecektir.

Aynısı, Dünya’da yaptığınız her türlü iş için geçerlidir – mücadele etmeniz gerekmiyor. Böylece, birçoğunuz zorunluluklar ve sorumluluklar yüklenmiş haldesiniz… bakın, bir şebeke tıpkı bir örümcek ağı gibi olabilir, ve siz iş ve para gibi şeylerin yükünü taşıyorsunuz. Ve örümcek ağına yakalanıyorsunuz, ve bu da sizin tezahür ettirmenizi çok zorlaştırıyor, ve o zaman da spiritüel bir kişi olmadığınızı düşünüyorsunuz. Hatta bazılarınız bunu da tersine çevirip, Ben spiritüel bir insanım, onun için de yaşantımda bolluk akışına izin veremem diyorsunuz. İşte o anda eski bir şebekeye ya da yapıya yakalanmış oluyorsunuz.

Bir kez salıverdiğinizde, tüm bu eski yollarla, biçimlerle bağlantıyı kestiğinizde, artık örümcek ağları olmadığını ve bir başkasının ağına da takılmadığınızı keşfedeceksiniz, çünkü bağlantıları kesmişsinizdir. Siz özsünüz. Siz ruhsunuz, cansınız. Siz bir şebeke değilsiniz. Siz bir özsünüz, saf bir enerji. O nedenle, başkalarından, dışsal şebekelerden ve sistemlerden almaya ihtiyacınız yoktur. Kendi varlığınızla dışarıyı beslemeye de ihtiyacınız yoktur.

Yani, bağlantıyı kesmenin güzel yanı, Dünya’daki yaşamı çok daha kolay hale getirmesidir. Ve siz bunu hak ediyorsunuz. İnsanlar olarak bunu hak ediyorsunuz. Şambra olarak hak ediyorsunuz. Çabalamayı sürdürmeye ihtiyacınız yok. Bu eski şebekelere yakalanmayı sürdürmeye ihtiyacınız yok. Siz bunu hak ediyorsunuz.

Biz şebekelerden daha söz edeceğiz, onların yeni biçimlerde nasıl inşa edileceğinden, tüm bu sinirsel şebekelerin, zeka şebekelerinin ve Yeni Enerji şebekelerinin yaşamınızda nasıl bir rol oynadığından söz edeceğiz.

Ama şimdi bir dakika kadar, bağlantıyı kesmenin kendisinden konuşalım… bağlantıyı kesmek hakkında. Rafa aylardır sizinle çalışıyor, çünkü korkular çıkıyor. “Peki, iş şebekesiyle bağlantımı kesersem ne olur? İşimi bırakırsam ne olur?” Bazen bırakmanız gerektiğini, zararlı olduğunu bildiğiniz halde oraya tutunursunuz çünkü parayı böyle kazandığınızı düşünürsünüz. Bundan beslenmeniz gerektiğini düşünürsünüz, onun için de biz size meydan okuduğumuzda, er ya da geç kendiniz için çalışmanız gerekecek dediğimizde, bir korku yükselir. Ama bunu yapmak zorunda kalacaksınız. Gerçek bir yaratıcı, çalışmak için başka birinin ofisine gitmez. Onlar kendi işlerinde çalışırlar. Bir dolu insanla birlikte çalışıp ortak iş yapabilirsiniz, ama iş, sizin işinizdir – sizin işiniz.

O nedenle, bağlantıları kesmekten söz ettiğimizde bir korku yükselir. Korkunun olması doğaldır çünkü siz her bir şebekeyi, her bir yapıyı, her bir ağı, kendini koruması için programladınız. Kendi kimliğine sahip çıkması ve kendi kimliğini sürdürmesi ve dış saldırılara karşı kendini koruması için programladınız. Onun için, biz bırakmaktan söz ettiğimiz an korku da geliverir.

Siz bazen çok direnç gösteriyorsunuz. Tutunma eğilimi gösteriyorsunuz, tıpkı Eski Dünya insanının kendi Eski Enerji yollarına tutunması gibi. Engellerin gelmesine izin veriyorsunuz ve sonra, daha da kötüsü, bu süreçten düşünce yoluyla geçmeye çalışıyorsunuz. Şöyle diyorsunuz, “Eh, Tobias ve Saint Germain bağlantıları kesme zamanı dedi.” Böylece kafanıza başvuruyor ve bağlantıyı kesmeye çalışıyor ve bu işlemde/süreçte çok zihinsel oluyorsunuz. Ama size hatırlatmak isteriz ki, bağlantıları kesmek, herşeyden çok doğal bir işlem/süreçtir. Doğal.

Şebekelerinizin ve yaratılarınızın yaratanı olarak siz her bir şebekenize, er ya da geç kendini eritmek, kendini yok etmek ve saf özüne geri dönmek zorunda kalacağını da kodladınız, ya da bu bilgiyi onlara yüklediniz. O nedenle, bağlantıyı kesmek sizin için doğal bir yoldur. Siz bir yaratan olarak, kendini dağıtmasını ona kodlayacak kadar akıllıydınız, zekiydiniz, bilgeydiniz. Bu çok doğal bir süreçtir ve şu anda olmaktadır. Korku yükselse de, bazılarınız kendini rahatsız hissetse de, bu olmaktadır.

Onu gerçekten zorlayamazsınız, çünkü bu yapmacık olurdu. Sadece bırakabilirsiniz. Sadece olmasına izin verebilirsiniz. “Bunun iki gün içinde olmasını istiyorum” diyemezsiniz. Sadece, “Mükemmel bir yaratan olarak, bağlantıyı kesmenin kendisini kodladığımı biliyorum ve şimdi bunun olmasına izin veriyorum” diyebilirsiniz.

Onun çevresinden nasıl dolanacağınızı düşünemezsiniz. Onunla savaşamazsınız. Eğer bunu yapacak olursanız, gerçekten zorlaşacaktır. Direnç yükselecektir. Direnç, korku yaratır. Korku, engellenmiş enerji yaratır, ve o zaman, doğal bir işlem/süreç kısıtlanmış olur.

Bakın, bir ırmak doğal olarak akar. Doğal olarak akar. En kolay yolu bulur. Kendi aslının/kökeninin yolunu bulur. Siz onu kontrol etmeniz gerektiğini düşünerek, ırmağı dize getirmeniz gerektiğini düşünerek engellemeye başladığınızda, setler oluşturduğunuzda ancak sorun olmaya başlar. Gerçi bu hemen aşikâr olmaz, ama ırmak, er ya da geç kendini temizleyecek, kendi içinde boğulacak, kendi enerjisine geri dönecektir.

Bu, bir yaratan olarak sahip olduğunuz her türlü yapı için, her türlü bağlantı için de benzerdir. Sadece bırakın, o doğal süreç olagelsin. Bırakın aksın. Buna ilişkin öyle ezoterik bir hale bürünmeyin. Onu manipüle ya da kontrol etmeye kalkışmayın. Şu an yapılacak en iyi şey, sadece kendinize izin vermektir. O doğal işlemin olmasına izin verin.

Onlar olagelirken, izleyin. Onları hissedin. Şu anda bile, Alan’la bağlantınızı keserken, başka insanlarla, eski inanç sistemleriyle ve örtücü-katmanlarla bağlantılarınızı keserken, kurtulma ve özgürlük duyusunu hissedin. O örtücü-katmanlar çok güçlü ve çok ağırdırlar. Bağlantıyı keserken, özgürlük ve serbestlik duyusunu hissedin. İçinizden bir korku yükselecek olursa, korku duyusunu da hissedin. “Bırakırsam ne olur? O insana, o sevdiğim insana ne olur, onlardan enerjimi kesersem ne olur?” Bununla bağlantılı olan bir korku vardır. Sadece potansiyel olarak onları kaybetme korkusu değil, ama sizin koruyucu şebekeniz onların çevresinde olmazsa, onlara kötü bir şey olacağı korkusu da girer işin içine.

Korkuyla ilgili bu tür şeyleri gözlemleseniz bile, bağlantıyı kesme işleminin sürmesine izin verin. Büyük bir korku, çok açık bir korku da şudur, “Peki yaşantımı sürdürmemi sağlayan eski yollarla bağlantımı kopartırsam ne olur?” Siz buna yaşamak mı diyorsunuz?! (kahkahalar) Onunla bağlantınızın kopmasına izin verin. Maaş günü gerçekten o kağıt parçasına (çek), o küçücük enerji zerresine, o “sadece yeterince” enerjisine gerçekten ihtiyacınız var mı? Evet, tam olarak “Peki kendimi nasıl besleyeceğim” korkusunu hissediyorsunuz. “Sebzemi, meyvamı nasıl alacağım?” Siz yepyeni bir biçimde besleneceksiniz, dış şebekelere bağımlı olmanızı, ya da hatta kendi içsel şebekelerinize bağımlı olmanızı talep etmeyen bir biçimde besleneceksiniz.

Böylece Şambra, bunlar çok ilginç zamanlardır. Çok ilginç zamanlar, ve sizin şunu hep anımsamanızı istiyoruz, şeyler göründüğünden FAZLASIDIR. Şeyler, göründüğünden FAZLASIDIR.

Sık sık, içinde bulunduğunuz sınırlı bir yapının, bir şebekenin tam potansiyelinin sadece bir dilimini ya da incecik bir parçasını görürsünüz. Siz kendinizin yalnızca bir parçasını görürsünüz. Çok daha fazlası vardır, ve o doğal işleme/sürece izin verecek olursanız, kendinize güvenirseniz, doğal tekamüller ve döngüler kendiliğinden oluşur. Bunların tümünü siz yarattınız. Bu bir sonraki değişim düzeyini siz programladınız ya da kodladınız, ve şimdi, zaten yaratmış olduğunuz bir şeyi deneyimliyorsunuz, anlıyor musunuz.

Bu, bir gün için yeterli bir bilgidir. Bu kadar çok şeyi kapsadığımız için bazılarınızın biraz midesi bile bulanmaya başladı. ( bazı gülüşmeler) Böylece, bu gelecek bir aylık zaman için sizden ricamız, sadece şebekelerin farkında olmanızdır – mikro, makro, fiziksel şebekeler, zihinsel şebekeler, bilgisayar şebekeleri, progralamalar…. bu güzel bir örnek! Programlama, bilgisayar şebekeleri, her türlü şebeke – ve bilinç şebekelerini, fiziksellik şebekelerini, zihninizin şebekesini ve kendiniz için her türlü şebekeleri nasıl inşa ettiğinize bakın.

Bağlantıyı kesmenin doğal işlemine/sürecine izin verin. Bunu solumayla gerçekleştirin. Her gün biraz bilinçli soluma yapın ve eski şebekelerle bağlantıyı kesmenin o doğal ve güzel, zarif işleminin meydana gelmesine izin verin.

Özünüze geri gelin, Şambra. Asla yalnız olmadığınızı orada keşfedeceksiniz.

Ve öyledir.

Kırmızı Meclis’in varlıklarından Tobias, Golden, Colorado’da yaşamakta olan Geoffrey Hoppe tarafından sunulmaktadır. Tobit’in mukaddes kitabında bulunan Tobias’ın öyküsü, Crimson Circle sitesinde bulunmaktadır.
www.crimsoncircle.com. Tobias materyelleri, bedelsiz olarak dünyanın her tarafında bulunan ışık işçileri ve Shaumbra’ya, Ağustos 1999 tarihinden beri sunulmaktadır. Bu tarih Tobias’ın, insanlığın yıkım potansiyelini aşıp, Yeni Enerjiye girdiğini söylediği tarihtir.
Crimson Circle, Yeni Enerjiye geçiş yapacak ilk insan (kılığındaki) meleklerden oluşan global bir ağdır. Bu kişiler, yükseliş halinin sevinç ve zorluklarını deneyimlerken, diğer insanların da yolculuğuna, paylaşım, ilgi ve yol göstererek yardımcı olmaktadır. Crimson Circle’in sitesine her ay 40.000’in üzerinde ziyaretçi, son materyelleri okumak ve kendi deneyimlerini tartışmak amacıyla girmektedir.
Crimson Circle her ay Denver, Colorado’da, Tobias’ın, Geoffrey Hoppe kanalıyla son bilgileri sunduğu yerde biraraya gelmektedir. Tobias, kendisinin ve Crimson Council’ın (Kırmızı Meclisin) diğer semavi varlıklarının, aslında insanoğlunun kanallığını yapmakta olduğunu bildirmektedir. Tobias’a göre, onlar bizim enerjilerimizi okumakta ve biz içimizde deneyimlerken, dışardan da bakabilmemiz için, kendi bilgilerimizi bize geri tercüme etmektedirler. Crimson Circle toplantıları herkese açıktır, ama LCV takdir edilir. Katılımı gerektiren hiç bir şey ve ödenmesi gereken bir aidat yoktur. Crimson Circle, dünya çapındaki Shaumbra’nın açık sevgisi ve bağışları yoluyla bolluğu kabul etmektedir.
Crimson Circle’ın en yüksek amacı, insan melekler ve öğretmenler olarak, içsel spiritüel uyanış yolunu yürümekte olan kişilere hizmet etmektir. Bu hıristiyanlıkla ilgili bir misyon değildir. Tersine, içsel ışık, merhamet ve ilgi bulabilmeleri amacıyla, insanları senin kapına getirecektir. Kılıçlar Köprüsü’ndeki yolculuğuna başlayan bu kendine has ve değerli insan sana geldiğinde, o anda ne yapman ve öğretmen gerektiğini bileceksin.
Eğer bunu okumaktaysan ve gerçek olduğunu ve bir bağın olduğunu hissediyorsan, sen gerçekten Shaumbra’sın. Sen insan (kılığında) bir öğretmen ve bir rehbersin. İçindeki tanrısallık tohumunun bu anda ve gelecek tüm zamanlar için çiçek açmasına izin ver. Hiç bir zaman yalnız değilsin, çünkü tüm dünyada bir ailen ve çevrendeki semavi boyutlarda melekler vardır.
Bu metni lütfen ticari amaç olmaksızın ve bedelsiz olarak dağıtın.
Lütfen bu bilgiyi, dipnotlar dahil bütünüyle kullanın. Tüm diğer kullanımlar, Geoffrey Hoppe, Golden Colorado’dan alınacak yazılı onayı gerektirir. Telif hakkı 2001, Geoffrey Hoppe, P.O.Box 7328, Golden, CO 80403.e-posta: tobias@crimsoncircle.com. Tüm haklar mahfuzdur.

Sorular ve Yanıtlar

Berraklık Dizisi – 01 Nisan 2006
Şaud 9: Bağlantıları Kesmek; 3.Bölüm
Tobias’ın katılımıyla, Kanallık: Geoffrey Hoppe

Kırmızı Çembere sunulmuştur
www.crimsoncircle.com – www.kirmizicember.org

Ve öyledir, sevgili Şambra, bu Yeni Enerji toplantısının, Yeni Enerji sınıfının, Yeni Enerji Şambra fizikçileri olan sizlerin enerjisiyle devam ediyoruz.

Bugünkü Şaud’a birkaç şey eklemek istiyoruz. Önce, sözünü ettiğimiz şu Yazgı Tohumlarıyla ilgili. Kendi yaratılarınızın tuzağına düşmeyeseniz diye onları oraya siz yerleştirdiniz. Enerjiyi harekete geçirmeyi ya da değiştirmeyi sağlama almak için onları oraya siz yerleştirdiniz. Bu bir garanti sistemi gibiydi. Bu, bu yaşamda ilerlemeyi ya da tekamülü sürdürmeyi sağlama almak için yerleştirdiğiniz bir tür güvenlik şebekesiydi.

Ama şimdi… şimdi bir dolu değişimden geçtikten sonra, tüm enerjiniz şimdi hızlandırıldıktan sonra, şimdi geçmişin çok şeylerini temizledikten sonra ve şimdi, kendi yaratılarınızın tuzağına düşmek zorunda olmadığınızı fark ettikten sonra… bu Yazgı Tohumlarını etkisiz hale getirmek ya da tümüyle salıvermek, çok uygundur.

Bunun üzerinde günlerce ya da aylarca çalışmanız gerekmiyor. Biz bugün, bunlar hemen salıverilebilsin diye bu Şaud’da bir enerji yarattık, Şambra için bir enerji yarattık. Bu Yazgı Tohumları yalnızca bir bilinç biçimidir, bir… bir tür Ayrılık Noktasıdır, ve çok kolayca salıverilebilirler. Bazıları, enerjisel olarak fiziksel bedeninize, bedeninizin belli organlarına gömülüdür, ama bugün gerçekleştirdiğimiz şey gibi kolayca salıverilebilirler. Biraz soluma, izin verme, ve değişmek için kendinize izin vermeniz – ve gideceklerdir.

Şaud’un sonunda, bazılarınızın tümünü salıvermediği, onların tıkanıp kaldığı kaygısını taşıdığını gördük. (bazı gülüşmeler) Size, onların çok kolayca gidebileceği güvencesini vermek istiyoruz. Onlara ilişkin kaygılanmanız gerekmediği güvencesini vermek istiyoruz, ama kaygılandığınızı ya da korktuğunuzu görürseniz, sadece yeniden o nefesi alın, bırakın o Yazgı Tohumları etkisiz hale gelsin ya da gerçekliğinizden tümüyle salıverilsinler. Bırakın gitsinler. Onlar, geri de gelmeyeceklerdir. Geri gelmeyeceklerdir. Bazılarınız, “Ya enerjim yeterince değişmediyse, acaba geri gelirler mi?” diye kaygılanıyor. Artık geri gelmeleri gerekmiyor.

Bu zamanda kaynaşmamayı, birleşmemeyi seçen Eski Dünya ile Yeni Dünya’ya da kısaca değinmek istiyoruz. Bu, sizin gerçekleştirmekte olduğunuz şeyi nasıl etkiler? Bu, Eski Enerji Dünyasında kalacak olan sevdiğiniz kişileri nasıl etkiler?

Öncelikle, sizin duruş açınıza göre bu, daha hızlı ya da en azından daha az engellenerek, daha az geri tutularak hareket etmenize izin verecektir. Bu, genişlemenizin ve tekamülünüzün daha zarif ve – sizin deyiminizle – daha kısa sürede olmasına izin verecektir. O nedenle, Yeni Enerjiyle birleşmenizi çok daha yumuşak ve hızlı yaşadığınızda, bir an için, geride kalmayı seçenler için nasıl daha etkili bir öğretmen ve rehber ve yardımcı olabileceğinizi düşünün ya da hissedin. Siz onlara, öncesine göre çok daha berrak bir biçimde bir öğretmen, bir örnek olarak geri gelmiş olacaksınız. Onlar, kendi Yeni Enerji’ye geçme işlemlerini seçtiklerinde, siz onlar için çok daha iyi bir insan rehber olabilirsiniz.

Onun için, bu kötü bir haber ya da olumsuz bir haber gibi görünse de, aslında çok, çok yararları vardır. Ve bu ayrılık hissi bir süre devam ederken, bunu onların seçtiğini, sizin seçtiğinizi anlayın, ve bunların tümünün uygunluğunu onurlandırın.

Bunu da söyledikten sonra, sorularınızı almaktan mutlu olacağız.

LİNDA: Teşekkür ederim. Sanırım bu soru bağlantıları kesmekle ilgili.

1.ŞAMBRA’NIN SORUSU (İnternetten, Linda okur): Merhaba. Üzgünüm ama, geleneksel aile (kavramının) kırılması gerektiğinin nedenlerini anlamıyorum. Tobias’ın hevesli bir izleyicisi olan karım gitti – sadece beni değil, çocuklarını da terk etti. Ben, kötü davranmayan, taciz etmeyen, azarlamayan, açık ve spiritüel bir insanım ya da karımı desteklememezlik etmiyorum. Tam tersine. Ben destekleyiciyim, içkim yok, onu kandırmıyorum, karımı istediği şeyleri yapmaktan alıkoymuyorum, her gereksinimini karşılıyorum ve kendi olma özgürlüğünü veriyorum.

Ancak, seksüel şifa atölye çalışmasına ve Rüya Yürüyüşü atölye çalışmasına katıldıktan sonra, ki bunlara ayıracak paramız yoktu, ama ben yine de onu gitmesi için destekledim, karım şimdi bu aileyle, çocuklarıyla ve benimle her türlü bağı reddediyor. Hadi beni reddetmesi onun seçimi, ama çocukları neden reddediyor? İki oğlumuz var, 6 ve 10 yaşlarında, ve onların annelerine ihtiyaçları var. Karım şimdi diyor ki, o atölye çalışmalarına katıldıktan sonra, sevgimiz artık gerçek değilmiş ve sadece eski bir inanç sistemiymiş, tıpkı “ailenin” de eski bir inanç sistemi olması gibi. Sen bunun uygun olduğunu hissediyor musun? Şaud’ların acaba yanlış mı yorumlandı? Bana, karımın bu aileye ilişkin herşeyi neden reddettiğini açıklayabilir misin? Lütfen açıklamaya çalış.

TOBIAS: Gerçekten de. Mükemmel bir soru ve soruyu soran sen için, ailen için, ve tüm Şambra için birçok sorunu gündeme getiriyor. Bağlantıyı kestiğin zaman ne olur? Bıraktığında ne olur? Bunu, burada anlattığın yöntemle mi yapmak zorundasın? Şambra’nın çekip gitmesi ve ailelerini terk etmesi mi gerekiyor? Bu, kendi başına bir durum. Genel bir yanıt vermek bizim için çok zor olurdu.

Bazen, o aile şebekesindeki bir ya da daha fazla kişi, bağlantıları tümüyle kesmenin uygun olduğunu hissederler – sevgi eksikliğinden değil, bencillikten değil, eski biçime kızdıkları ya da onu reddettikleri için değil – ama bir an için onun dışına çıkmaları gerektiğini fark ederler. Meydana gelmekte olan bazı Eski Enerji dinamiklerini kırmaları gerekir.

Şimdi, sen bu sorunda diyorsun ki, o korkunç şeylerin hiç birini yapmıyorum; ve anlaşılan bu doğru. Ama kendine karşı, bir göz atacak kadar dürüst olursan, yine de bazı çok Eski Enerji oyunlarının oynandığını görürdün. Biz yargılamıyoruz, ama şunu söylüyoruz, belki de bu durumda, üyelerden biri… karın, bu ailenin bir üyesi… – çıkıp gitmek anlamına gelse bile – o eski döngüyü kırması gerektiğini bilecek içsel bilgeliğe sahipti. Bu, bu aile şebekesinde hepinizin arasında meydana gelmekte olan o eski kalıpları kırdı.

Diyorsun ki, belki de artık seni sevmediğini, çocukları sevmediğini hissediyorsun, ama biz senin buna bir bakmanı istiyoruz. Belki de sevgi öylesine büyüktü ki ve öylesine güçlüydü ki, o, oynanmakta olan bazı eski oyunları kırmak istedi. Belki de bunu sevginin en yüksek haliyle gerçekleştirdi, çünkü bugün burada bir durum söz konusu – Eski Dünya ve Yeni Dünya – şu anda BİRLEŞMİYOR. Belki de Eski Dünya, Yeni Dünya olasılığını o kadar sevdi ki, “Ben seni geri tutacağım” dedi. İşte BU sevgidir. Bu, şefkattir.

Biz senin buna, tüm bu oyunda bir kurban olduğun bakış açısıyla bakmanı değil de, olasılığın uygunluğu açısından ve eğer, aileye geri dönecek olursa, geri döndüğünde, yeni ne yaratılabilir diye bakmanı istiyoruz. Aile içinde herkesin – çocukların, senin – yararına ne yeniden yaratılabilir.

Enerjinin azaldığını biliyorsun, çünkü paranın da azaldığını biliyorsun, ve bunun için bir dolu başka şeyi suçluyorsun, ama bir bak. Ailede sıkışıp kalmış bir enerji vardı, ve bu kendini hepinizde hastalık olarak, fiziksel sistemde dengesizlik olarak, parasal açıdan ve her şeyde dengesizlik olarak tezahür ettiriyordu.

Onun için belki de, sadece belki, ona bakabilir ve onun en zor şeylerden birini, en meydan okuyan şeylerden birini gerçekleştirdiğini fark edebilirsin, ve belki de onu en çok acıtabilecek şeylerden biri de, çıkıp gidecek cesareti bulmaktı, eski dinamikleri kırmaktı ki, hepiniz şimdi ailenizi yeni bir biçimde yeniden yaratabilin, tabii bunu seçerseniz. Teşekkür ederiz.

LİNDA: Teşekkürler.

2.ŞAMBRA’NIN SORUSU (mikrofona gelen bir kadın): Tobias, kızım bazı ıstıraplardan geçiyor. Önerebileceğin herhangi bir şey ya da ona bir mesajın var mı?

TOBIAS: Bir insanın ıstıraptan geçmeyi seçmesi çok, çok zor bir durumdur. Çok zordur. Ve ilk şey, bunu onların yarattığını anlamaktır ve kulağa ne kadar katı gelirse gelsin, onların bunu bir nedenden ötürü yaptıklarını fark etmen gerekir. Bu bir anne olarak kalbini daraltıyor, herhangi bir Varlığın, ama özellikle de sevdiğin birinin, bu dünyaya doğurduğun birinin böylesine zorluklardan geçtiğini görmek, gözlerini yaşla dolduruyor.

Ve evet, yapabileceğin bir şey var. Sen tam anlamıyla – ve biz sana bunu çok basit tutmanı söyleyeceğiz – tam anlamıyla onun elini tutabilir, onunla birlikte nefes alabilir, ve kendi sözlerinle ona “Oraya varmak için ıstırap çekmen gerekmiyor. Karma için ıstırap çekmen gerekmiyor – karmayı her an bırakabilirsin. Bu senin seçimin. Bu senin tanrısal seçimin. Sen buna tutsak değilsin ya da bu tuzağa düşmüş değilsin. Herhangi bir mucizevi ilaca ihtiyacın yok. Bir tür dramatik – ya da senin dışsal şifa diyeceğin bir şeye ihtiyacın yok. Hemen burada ve hemen şimdi bunu bırakmayı seçebilirsin. Ama kendine karşı dürüst olmalısın. Istırabı bırakabilir misin?” demenin bir yolunu bulabilirsin. Ama bu arada, bunu ona söylemen gerekir. Bunu ona KENDİ sözlerinle, KENDİ terimlerinle – mantıklı gelecek biçimde – açıklaman gerekir.

Ama o eski, çok eski bir kalıba tutunuyordu – senin karma diyeceğin şeye – onu kendine zorla kabul ettiriyordu ve bir parçası, bunu yaptığını reddedecektir, çünkü o bu ıstırabın içinde kalmanın bir yolunu bulmaya ya da tasarlamaya çalışıyor. Orada olması gerekmiyor. Hiç biriniz ıstırap çekmek zorunda değilsiniz – ne fiziksel olarak, ne de duygusal, parasal ya da herhangi başka bir şey olarak. O, bunu salıverme seçimini yapabilir.

Şimdi, bunun senin için zor olan yanı, zor ve meydan okuyan yanı, onu bu seçiminden ötürü – ne olursa olsun – onurlandırmaktır. Onun seçimi, şu anda herhangi bir seçim YAPMAMAK olabilir. Bir süre derin derin düşünmek olabilir. Bunun sana zor gelecek yanı, bunu onurlandırmaktır. Şimdi, açıktır ki, ıstırap enerjisini salıvermeyi – ve onu bu arada hızla salıvermeyi seçmesi, harika olurdu. Ama onu sürdürmek istemeyi seçmesi, işin zor yanıdır. Biz senden, ne olursa olsun, onun seçimini onurlandırmanı isteyeceğiz. Bu, şefkatin en büyük meydan okumasıdır.

Ve biz senden bir şey daha isteyeceğiz. Sen bu enerjisel niteliklerin birçoğunu üstlendin. Artık o enerji yükünün büyük bir bölümünü beraberinde taşıyorsun. Ve sanıyorsun ki, bu kızına yardımcı oluyor, oysa olmuyor. Ona en ufak bir yararı yok. Senin de daha fazla empati hissetmeni ya da daha fazla anlayışa ya da bilgeliğe sahip olmanı sağlamıyor, üstelik onun ıstırabının küçücük bir parçasını bile hafifletmiş ya da defetmiş değilsin. O nedenle, üstlendiğin o enerjiyi, yani onun ıstırabını alıp, ona geri gidecek olsa bile salıvermeni isteyeceğiz. Bu enerjinin sana yararı yok. Ona yardım etmiş olmuyorsun, ve aslında bu enerjiyi üstlenmekle, onun için iyi bir öğretmen, iyi bir örnek olmuyorsun. Onun için, sana böyle meydan okuyacağız. Teşekkür ederiz.

2.ŞAMBRA: Teşekkür ederim.

3.ŞAMBRA’NIN SORUSU (İnternetten, Linda okur): Tobias, kitle bilincinden çıkmaya ilişkin alçak gönüllü, insanca anlayışım doğrultusunda, arabamın muayene tarihini geçirdim, herhangi bir sağlık ya da araba sigortam yok ve geçen senenin vergi beyannamesini de vermedim, çünkü bunların hepsinin, bizi sınırlayan ipnotik örtücü-katmanların birer örneği olduğuna inanıyorum. Geçenlerde IRS’den (Vergi Dairesinden) bir ihbarname geldi ve vergi borcumu ödememi istiyorlar, üstelik oldukça yüklü bir meblağ da eklemişler! (kahkahalar) Yerel, eyalet ve federal hükümetler, bizi izlemek için tüm bu sistemlere sahiplerse, kitle bilincini gerçekten nasıl arkamızda bırakabiliriz? Ben önemli bir noktayı mı gözden kaçırıyorum? (yoğun kahkahalar)

TOBIAS: (kendi kendine güler) Gerçekten, hiç de gözden kaçırmıyorsun. Ancak, ancak, sen hâlâ – sen ve diğer Şambraların büyük bir çoğunluğu – o eski inanç sistemlerine ve örtücü-katmanlarına ve korkularına o denli gömülmüş haldesiniz ki…. hâlâ bir dolu eski şebekelerle öylesine içiçe bağlantılarınız var ki… 3B dünyasında hâlâ dualitenin eski duyusuyla iş görüyorsunuz… ve şimdi de, aslında bir parçası olduğun sistemlerin kendisiyle çatıştığını görüyorsun.

Biz şunu diyeceğiz: Birincisi, ortaya çıkıp da sistemle mücadele etmeye başlamadan önce, tüm bu eski şeylerle olan bağlantını kopart, çünkü sistem şu anda çok güçlü. Sen şu anda – nasıl desek – dualiteyle, onun içinden mücadele ediyorsun. Bağlantını tümüyle kesmene izin ver ve yüksel ve sonra bir anlamda, sistemin seni artık görmediğini fark edeceksin. Şu anda onlar seni görüyorlar! Enerjileri sana odaklanmış halde. Sen onlar için çok ortadasın.

Git ve – benim önemsiz diyeceğim – şeylerin icabına bak, böylece enerjini şimdi Eski’yle olan bağlarını kesme ve özünü aktive etme işlemine odaklayabilirsin, çünkü bu oldukça sıradan şeylere bağlı olduğun sürece, bu çalışmayı gerçekleştirmek çok zor olacaktır. Hepiniz, eski bilinci ve örtücü-katmanları ve eski şebekeleri bıraktığınızda, sistemin sizi görmediğini bile, fark edeceksiniz. Vergilerinizi “ödememek” zorunda kalmayacaksınız – onlar vergi ödemeniz gerektiğini bile bilmeyeceklerdir. Teşekkür ederiz.

LİNDA: Benimki – sanırım ben çıbanbaşı gibi ortalıktayım! (bazı gülüşmeler)

4.ŞAMBRA’NIN SORUSU (mikrofona gelen bir kadın): Selamlar Tobias. Demin söylediğin benim ilk soruma yanıt olduysa da, bunu oradan alıp daha da ileriye götürmek istiyorum ve şeylerin istediğin gibi olmasını düşlemeyi soruyorum. Ben, şeylerin istediğim gibi olmalarını yaratmak için çok mücadele ettim. Ayrıca, babamı da sormak istiyorum.

TOBIAS: Gerçekten. Şeyleri, senin istediğin gibi yaratmak konusuna bir sonraki Şaud’umuzda gireceğiz. Biz bazı gerçek araçlarla çalışacağız, onun için lütfen acele etme. Bırak, şu anda önce bağlantıları kesmek üzerine çalışalım. Eğer, yineliyoruz, hâlâ bir Eski Enerji dünyasıyla bağlantı içindeysen, bu Yeni Enerji araçlarının bazısıyla çalışmak çok zordur.

Babana gelince…. bizim bunu burada biraz araştırmamız gerekiyor… biz her zaman…

4.ŞAMBRA: İki yıl önceydi.

TOBIAS: Gerçekten, evet, aslında epey bir süre geçmiş. Biz her zaman bu bilgilere sahip değiliz. Siz bizim oldukça akıllı olduğumuzu sanıyorsunuz ama her konuda değiliz!

4.ŞAMBRA: Bizim bir Şambra rehberine ihtiyacımız var! (gülüşmeler)

TOBIAS: (kendi kendine güler) Biz… bize söylendiğine göre, bu sevgili varlık şimdiden geri dönmüş, dünyada enkarne olmuş. Sen onun bedenli haliyle daha karşılaşmadın ama büyük bir olasılıkla karşılaşacaksın.

4.ŞAMBRA: Teşekkür ederim.

TOBIAS: Ve o şu anda senin yaşadığın coğrafi bölgede yaşamıyor.

5.ŞAMBRA’NIN SORUSU (İnternetten, Linda okur): Tobias, bir dolu Şambra’nın son zamanlarda çok kilo almasıyla ilgili herhangi bir yorumun var mı? (kahkahalar)

TOBIAS: Bir o kadar Şambra da şimdilerde kilo kaybediyor! Biz hepinizden, kilo gibi şeylere odaklanmamanızı isteyeceğiz. Beden kendi şebekesine, enerjiyle başa çıkmanın kendi biçimine sahiptir. Ve bir anlamda, biz size bugün Şaud’da “Bırakın herşey doğal olarak gelsin” dediğimizde, kilonuzla ilgili çok kaygılanmak gibi şeylerle uğraşmaya başlarsanız, bu, meydana gelmekte olan doğal işlemi/süreci kısıtlamak eğilimi gösterir. Tıpkı uyku ve diğer herşeydeki dalgalanmalar gibi, kiloda da dalgalanmalar olduğunu göreceksiniz.

Beden ve kiloyla ilgili belli beklentileriniz var, ve bunlar kendi içlerinde örtücü-katmanlar ya da bilinç şebekeleridir, hatta doktorlarınız bile fazla kilonun yanlış olduğunu söylüyorlar. Ama dediğimiz gibi, şu anda bilim – bilimin gerçekleri – her zaman da doğru ya da gerçek değildir. Bedenin ne yapacağını tam olarak bilir. Bedenin, ne kadar kilo ve enerjiyi depolamak – bu düzeyde ve diğer düzeylerde depolamak – ihtiyacında olduğunu bilir. Beden, kendini dengeleyecektir. Özellikle de, onunla ilgili bu kadar kaygılanmayı bıraktığında, tüm o kiloları taşımak gereksinimini duymayacaktır. Ama lütfen, uygun kilonun ne olduğu kavramını salıver, bu yaşamda yapman gereken daha önemli şeyler var. Ve belki bazı insanlar seni biraz şişman bulurlar (kahkahalar) ama ben kendi adıma dolgun bir insanı tercih ederim (yoğun kahkahalar, Tobias da güler).

6.ŞAMBRA’NIN SORUSU (mikrofona gelen bir kadın): Merhaba Tobias. Sırada baskıcı sorular olmadığı için ben şunu demek istedim: söz verildiği üzere, geçen ay çok acımasızdı.

Ve ben bu fırsatı kullanıp, çok farkedilen ve yakın olan o muazzam desteğiniz ve mevcudiyetiniz ve elle tutulur yardımlarınız için o tarafta bulunan hepinize teşekkür etmek istiyorum, çünkü gerçekten inanılmaz bir aydı. Ve bir de şunu söylemek istiyorum, bilirsin işte, sırada ne var? (bazı gülüşmeler, Tobias da güler) Bundan geçmeyi başardık… ama herşeyden çok, teşekkür ederim. Çok gerçekti ve sizlerin yardımı olmadan bunu nasıl gerçekleştirebilirdik bilemiyorum.

TOBIAS: Biz bunu takdir ediyoruz, ama bu noktada senden, onun arkasında yatan gerçek enerjiye bir bakmanı isteyecektik. Bizim burada olduğumuz açık. Seninle ve tüm Şambrayla çalışmayı ve sizi desteklemeyi seviyoruz, ama geçen ay gerçekte bağlantı kurduğun, kendi özündü. Biz oradaydık ve bazı enerji hareketlerine yardımcı olduk, ama herşeyden öte, sen kendini öyle bir durumda buldun ki – buna tam çaresizlik diyemeyiz ama çaresizlikle aynı yola çıkar – yanıtları almak ve enerjiyi kendine getirmek için geleneksel yolların dışına çıkman gerektiğini gördün. Yani sen bir düzeyde gerçekten bırakmaktaydın ya da bağlantıları kopartmaktaydın, ve bir başka düzeyde de kendinle ya da özünle yeniden bağlantı kurmaktaydın. Onun için, önce kendine teşekkür etmelisin, ve biz ondan sonra teşekkürleri kabul edebiliriz.

Zor bir ay oldu çünkü sen oldukça hassassın ve Şambra da genelde oldukça hassas. Sen şu anda Dünyadaki tüm o çok kalın ve çok ağır enerjiyi hissediyordun ve birçoğunuz onu kendisininmiş gibi üstleniyor. Onu, kendi sorununuzmuş gibi üstleniyorsunuz. Biz sizi, onun sizinle ilgili olmadığını anlamanız için yüreklendirip duruyoruz. Sen sadece bu Eski Enerji Dünyası ile Yeni Enerji Dünyasının bir süreliğine evliliği erteleme kararını hissediyorsun.

6.ŞAMBRA: Fark ettim ki, çevremdeki bir dolu insan, ben dahil, ister ana-babayla ya da ister başka şeylerle olsun, Eski Dünya ile çok derin, sanki patlayan ayrılık deneyimleri yaşadılar, ve bütün bunların neyle ilgili olduğuna dair bir açıklamanın gelmesi çok yardımcı oldu, çünkü durum o noktaya kadar çok ıstıraplıydı. Onun için teşekkür ediyorum.

TOBIAS: Bu, Şambraya bir kez daha – tekrar ve tekrar – bunun sizinle ilgili olmadığını anımsatmak için iyi bir fırsat. Sen, Dünya’da olan şeyleri hissediyorsun, bazen geçmiş yaşam veçhelerini, bazen yeni enerjilerin içeri aktığını hissediyorsun. Ve bunların seninle ilgili olduğunu varsayıyorsun – sadece sen değil, sevgili varlık, ama genelde Şambra. Yaşamında bir zorluk yarattığını varsayıyorsun, oysa gerçekte hissettiğin sadece başka insanların enerjisi ve herşeyde bulunan kitle bilincinin enerjisidir. Eğer onun seni kısıtlamamasına ya da kendi yaşamını etkilememesine izin verirsen, başkalarına çok daha iyi ve bilge bir öğretmen olursun. Teşekkür ederiz.

7.ŞAMBRA’NIN SORUSU (İnternetten, Linda okur): “What on Earth” CD’sinde bize yaratının reçetesini veriyorsun: Hayal gücümüz artı Alan’ın enerjileri. Şimdi de bize, Alan’la olan bağlantılarımızı kesmemizi söylüyorsun! (kahkahalar) Biraz daha açar mısın?

TOBIAS: Gerçekten. Alan… ezelden beri kullandığınız bir araçtır. Ve Alan, o CD’de sözünü ettiğimiz bağlamda, birkaç farklı katmana ya da düzeye sahiptir. Eğer yaratıyı öğretiyorsan ve başkalarına hayal güçlerini nasıl kullanacaklarını öğretiyorsan, onların kendileri için gerekli enerjiyi hâlâ Alan’dan çektiklerinin de farkında olman gerekir.

Ancak, siz değiştiniz. Zaman değişiyor ve hatta enerjiyi nasıl geliştirdiğiniz bile değişiyor. Alan şimdi, sen hazır olduğunda, senin içindedir. O, dışsal bir dinamik ya da güç değildir. O, dışsal bir enerji değildir. Alan hâlâ oradadır, ama sen onunla birleşmiş, bütünleşmişsindir. O, senindir. Dışarı çıkman gerekmez.

Onun için, bu, Alan’ının nerede olduğuna ilişkin bilincinin nerede olduğuna bağlıdır, biz bu nedenle o konuşmada Alan’dan bu şekilde söz ettik.

LİNDA: Kuthumi nerede? (kahkahalar)

TOBIAS: Bu bir soru değil (kendi kendine güler).

LİNDA: Bu BENİM sorum!

TOBIAS: Kuthumi çok uzak alemlerde – ah, nasıl desek – Dünya ile iletişim mesafelerinin çok, çok dışında, Yakın Dünya alemlerinin çok ötesinde. Toplantıda… yılın son Şaud’unda bir grup olarak birlikte yapacaklarımızla doğrudan ilgili bazı çok önemli çalışmalarda bulunuyor. O, o denli uzaklara gitti ki, biz bile onunla bağlantı halinde değiliz ve o şu Yaz-Ortası Konferansı için çok ilginç – nasıl desek – çok ilginç bir enerji türü ya da sunum hazırlıyor.

LİNDA: İsteğimi yerine getirdiğin için teşekkürler.

8.ŞAMBRA’NIN SORUSU (mikrofona gelen bir kadın): Selam Tobias. Şiddetli başağrıları çektiğim zamanlar var, özellikle de başımın bir yarısında. Sarhoş gibi dolanıyorum, başım dönüyor, bu tür şeyler.

TOBIAS: Şambra’ya hoşgeldin! (kahkahalar)

8.ŞAMBRA: Hmm, evet, demek istediğim, ben de böyle düşünmüştüm, ama biri de bana dedi ki, bazı varlıklar bana musallat olmuş ve ben hâlâ bir düzeyde dünyayı kurtarmaya çalışıyormuşum ve bu varlıklar da buna çekiliyorlarmış. Ben de bunun olası olup olmadığını ya da bunun sıkışıp kalmış bir enerji mi olduğunu ya da bunun yalnızca genişleyen bilinç mi olduğunu merak ettim, çünkü bu bazen çok genişleyen bir şey olarak hissediliyor.

TOBIAS: Gerçekten de, varlıkların sana musallat olmasını istiyor musun?

8.ŞAMBRA: Hayır.

TOBIAS: Hayır – o zaman onlar da musallat olmuyordur! (kahkahalar) İsteseydin, senin için birkaçını getirebilirdik (yoğun kahkahalar), ama hayır, bunlar… varlıkların olduğunu söylemek bir tür drama enerjisidir, ve aynı zamanda sorumsuz bir enerjidir, çünkü sen o zaman “Bu benden kaynaklanmıyor, bana yapışıp kalmış varlıklar yüzünden oluyor” dersin. Ama eğer yapışıp kaldılarsa, onları neden yakandan silkmiyorsun?

Hayır, sen sadece değişimlerden geçiyorsun, Şambra belirtilerinden, ve bu da çok sık başı etkileme eğilimindedir… başka Şambralar, başlarında hissettikleri baskıyı sana anlatabilirlerdi… çünkü sen, Dünya’da iş görme biçimini değiştiriyorsun. Dünya’da iş görme biçimi, Atlantis’ten bu yana çok zihinsel bir durum olmuştu, ve sen işlevsel olma biçimini değiştiriyorsun. Yani bu tam anlamıyla Varlığındaki elektriksel ve manyetik devreleri yeniden programlamakta ya da yeni bağlantıları kurmaktır, ve bu bazen başağrılarına neden olur. Değişimden geçtiğin her sefer, bir süre biraz rahatsızlık yaşarsın ve başağrını da bu nedenle deneyimliyorsun. Yönünü kaybetme duygusu, başka alemlere genişlediğin içindir.

O nedenle, bizim sana ve tüm diğer Şambralara önerimiz: Hiç kimsenin, size ait olmayan enerjileri size yamamasına izin vermeyin. Bazen kaygılanıyoruz, çünkü bazı Şambralar hâlâ gizlice falcılara ya da okuma yapan kişilere gidiyorlar (kahkahalar) ve bu kişiler onlara sadece potansiyel olabilecek ve gerçek bile olmayan şeyler söyleyeceklerdir.

Bazen falcılar, son müşterileriyle sizi karıştırırlar. Enerjileri karıştırırlar. Bunu isteyerek yapmazlar, ama Yeni Enerjide olmadıkları için yaparlar. Ve sen şimdi birdenbire başka birinin enerjisini üstlenirsin – senden önce o iskemlede oturmuş olan kişinin enerjilerini. Onlar hiç senin sorunun değilken, sen onları üstlenivermişsindir.

Böylece… senin şu anda içinden geçtiğin şeyin yalnızca Yeni Enerjiye geçmekten kaynaklandığını, değişim işlemi/sürecinden ötürü olduğunu söylemek istiyoruz.

8.ŞAMBRA: Harika, teşekkür ederim.

TOBIAS: Gerçekten.

LİNDA: Senin programına göre değil de benimkine göre, bu son soru olacak.

TOBIAS: Birkaç tane daha alalım.

LİNDA: Biliyordum. Biliyordum. (kahkahalar)

TOBIAS: Biz bu arada önce Cauldre’ya sormadık, biz sadece….

LİNDA: Ah, teşekkür ederim, teşekkür ederim, çünkü bu benim… tamam, teşekkür ederim.

9.ŞAMBRA’NIN SORUSU (İnternetten, Linda okur): 2004 yazında alerjilerimi salıverdim ve onların beni nasıl terk ettiğini hissettim. Ben kendimi onlardan özgür hissediyorum, ama bedenim yine de alerjik reaksiyonlar gösteriyor. Neden?

TOBIAS: Gerçekten. Birçok Şambra’nın da fark ettiği gibi, küçükken sahip olmadığınız alerjik tepkileri şimdi geliştirmeye başlıyorsunuz, bunlar ansızın olmaya başlıyor. Burada olan şudur, tüm sisteminiz çok, çok hassas – aşırı duyarlı – bir hale geliyor ve onun için de, sizi daha önce hiç rahatsız etmemiş olan şeyler, sizi şimdi etkiliyor.

Bu genelde geçici bir durumdur, yeni biyolojiniz duyarlılıklara ve dış şeylere uyum sağlamayı öğrenirken… alerjiye neden olan şeylerden tutun da, yoğun, ağır enerjilerin neden olduğu başağrılarına kadar…. sadece başka insanlarla dolu bir odada değil de, şimdi aynı zamanda başka varlıkların da bulunduğu ortamlarda olmaya uyum sağlamayı öğrenirken yaşadığınız geçici bir durumdur. Diğer alemlere genişlerken, şimdi başka varlıkları da hissedersiniz. Yani bu bir uyum sağlama sürecidir.

Bu, mücadele etmen gereken bir şey değildir, ama sen gerçekten nefesinle çalışabilirsin – biz şimdi yine basite indirgiyoruz ve bazılarınızın, bunu fazla basitleştirdiğimizi düşündüğünü de biliyoruz – ama nefesle çalışmak, tüm duyarlılıklarınızı yeniden-dengelemenize yardımcı olur ve onlarla daha iyi başa çıkmanıza, onların bedeninize, zihninize ya da ruhunuza saldırmamasına yardım eder. Teşekkür ederiz.

10.ŞAMBRA’NIN SORUSU (İnternetten, Linda okur): Sevgili Tobias, kafasını sürekli sekse takmış bir oğlum var. 7 yaşında. Daha yaşlı adamlarla ve genç delikanlılarla seks yaptığı rüyalar görüyor. Benim bedenime küstahça bakıyor. Ben, “gel şu kanepeye oturalım ve konuşalım” dedim. Gülümsedi ve seks mi yapacağız diye sordu. Kafamı karıştırıyor. İnsanları tahrik ediyor. Hem yetişkinler, hem de çocuklar ona gerçekten kötü tepki veriyorlar. Şimdilerde beni bile tiksindiriyor. Ona sarılmaya ya da onu öpmeye tahammül edemiyorum. Bazen başa çıkamadığımı hissediyorum ve çocuklarımı bırakıp gitmek istiyorum. Lütfen yardım et.

TOBIAS: Gerçekten. İşte burada, geçmiş yaşamdan bir enerjiyi bu yaşamına getirmiş biri var, ve bu sadece ona ait bir şey değil. O aynı zamanda atalardan kalma cinsel taciz enerjilerinin birçok dinamiklerini de üstleniyor, ve o, bu atasal soyun bir parçasıydı da. Sen de öyle, ve diğer aile üyeleri de, ama şu anda bu rolü oynayan o.

Bu çok güçlü enerjiler, onun dışındaki enerjilerin de ona çekilmesine neden olmuş. Bunlardan bazıları fiziksel olmayan ya da sizin hayalet ya da dünyaya bağımlı diyeceğiniz enerjiler. Bazıları gerçekten Dünya’dan kaynaklanıyor. O temelde, çevreyi tarayan ve cinsel enerjileri bulan bir çeşit radara ve alıcıya sahip. Bu enerjilerden doymak bilmiyor. Bunlar onun için, tekrar tekrar beslenmeyi sürdürdüğü bir enerji besini.

Burada çok derin ve ciddi bir çalışmanın yapılması gerekiyor. Bu, senin başa çıkabileceğin bir şey değil, çünkü sen de en az burada işin içine karışmış enerjiler kadar sorunun bir parçasısın. Senin uygun bir dışsal yardım alman gerekiyor ve bu kolay olmayacak. Daha kötü olmayacak, ama bunu ergenlik döneminden önce yapmazsan, sorun artacak ve bu sevgili varlık kendini ya bir hastanede ya da hapiste ya da ölü bulacak.

Onun için, şimdi bu konuda harekete geçmek sana kalmış bir şeydir, ve eğer bunun için nereye başvuracağınla ilgili daha fazla bilgiye gereksinim duyarsan, bu off-line da konuşulabilir. Ama bu, tümüyle yoldan çıkmış cinsel enerjidir. Ve senin de bunu fark ettiğini ve yine senin için bunun yeni bir bilgi olmadığını da biliyoruz.Teşekkür ederiz.

11.ŞAMBRA’NIN SORUSU (mikrofona gelen bir kadın): Merhaba Tobias. Öyle görünüyor ki, ben bir kez daha yaşantımı kökünden söküp atıyorum. Birkaç güne kadar evsiz kalacağım ve elimde Avrupa’ya tek yönlü bir bilet var – Hollanda’ya. Sanki…

TOBIAS: Biz senden burada kesmeni isteyeceğiz.

11.ŞAMBRA: Peki.

TOBIAS: Sen kendine, gerçeğe dayanmayan bir gerçeklik, bir gerçeklik masalı yaratıyorsun.

11.ŞAMBRA: Ben birkaç güne kadar özgür olacağım.

TOBIAS: Teşekkür ederiz. Biraz kurban-olmak enerjisi söz konusuydu ve biz tüm bu grubun önünde senin dikkatini buna çekmek istedik. Çünkü bu, beraberinde götürüp taşıyacağın çok kötü bir enerjiyi yapılandıracaktı. Peki şimdi, yaşamında ne yaratıyorsun?

11.ŞAMBRA: Tam bir özgürlük.

TOBIAS: Teşekkür ederiz. (bazı gülüşmeler)

11.ŞAMBRA: Ben sanki birkaç ay sonra dönecekmişim gibi hissediyorum, ama yepyeni bir biçimde, ve bana bazı güzel önerilerin var mı diye merak ediyordum. Ve teşekkür ederim… şu son yıllarda gelişmeme çok yardım ettin. Seni candan seviyorum, teşekkür ederim.

TOBIAS: Gerçekten de ve teşekkür ederiz. Geri dönmen, birkaç aydan fazlasını alacak. Öyle şeyler olacak ki – nasıl desek – şu anda planladığını sandığın şeylerin ötesine geçen bir dizi olaylar olacak. Başka bir düzeyde, ortaya çıkabilecek daha büyük bir plan var. Ve senin de dediğin gibi, bu bir kez daha köklerini söküp atmak gibi görünebilir, ama daha büyük, daha geniş bir plan ortaya çıkabilir.

Ama bunun olabilmesi için o kurban-olma enerjilerini salıvermen gerekir. Valizlerini toplayıp da harekete geçtiğinde artık kurban-olma-durumu söz konusu olamaz, anlıyor musun. Bu, diğer enerjilerden çok daha fazla seni kısıtlayan bir enerji oldu. Ve dürüst olmamıza izin verdiğin için teşekkür ederiz.

11.ŞAMBRA: Çok teşekkür ediyorum.

12.ŞAMBRA’NIN SORUSU (İnternetten, Linda okur): Benim sorum şu…

LİNDA: Bu, bu arada son soru.

12.ŞAMBRA (Linda devam eder): Benim sorum şu: Ben, diğer şeylerin yanısıra bir şifa merkezini de içeren bir cemiyet kurmayı seçme fırsatına sahibim. 6 yaşındaki oğlunu yalnız büyüten biriyim ve İngiltere’de yaşıyorum. Bu büyük bir adım ve çocuğumu da işe karıştırmak vs. Bunu yapmak için işaretler aldığımı hissediyorum ama doğru ya da yanlış bir şey olup olmadığını anlamada zorlanıyorum. Bir çağrı aldığımı hissediyorum, ne dersin? Bunlar sadece kaçış düşünceleri mi, yoksa gerçekten çocuğumu okuldan alayım, İngiltere’den İrlanda’ya taşınayım ve buna bulaşayım mı? Umarım bana yardımcı olabilirsin, kafam çok karışmış durumda.

TOBIAS: Gerçekten. Sizin deyiminizle, şifa çalışması yapmak amacıyla bir enerji merkezi kurmak konusuna çok çekiliyorsun, ve tüm Şambra da öyle. Bu, uzun zamandır Şambra enerjisinin ve bilincinin bir parçasıydı. Bu, senin bir öğretmen olmak isteğinden ve güçlü tutkundan kaynaklanıyor.

Biz burada özel olarak sana bir öneride bulunacağız, ama bu tüm Şambra için de geçerlidir, ve biz daha sonra bu konuyu geniş bir biçimde konuşacağız: Eğer bu çalışma sana aitse, o zaman onu gerçekleştir. Yüreğini izle. Eğer bu merkez senin merkezinse, yüreğini izle. Ama şu anda, bu şimdiki enerjide, “kolektiflik” işe yaramayacaktır. Bu enerji… başka insanlardan oluşan bir grup insanla birlikte olursan, enerji iş görmeyecektir, hatta şu anda başka Şambralarla bile.

Bu tabii değişebilir. Tekrarlıyoruz, biz gelecek aylarda, bazılarınızın çok, çok yaşamını almış bazı çok ilginç dinamiklerden söz edeceğiz. Biz Atlantis’te, bir noktada, kolektifin, bilincin nasıl yapılandığından konuşacağız. Orada, toplumsal yapılaşmalar vardı. Toplumsal ya da ortak bir enerji için çok çaba harcandı. Ama biz size bunun neden işe yaramadığını ve şu anda “toplumsallığın” neden uygun olmadığını açıklayacak ve nedenlerinden bazısının da üzerinden geçeceğiz. Bu daha sonra olabilir, ama şu anda senin KENDİ çalışmanı gerçekleştirmenle ilgilidir, anlıyor musun.

Ve bu, tüm bu bağlantıyı kesme konusuna bağlanıyor. Eğer başka insanlardan oluşan bir grupla başını alıp gidersen, onlarla, bu noktada, yeniden-bağlantı kurmuş olursun. Yüreğini izle, işini yap ve bunların tümünün nasıl ortaya çıktığını izle. Yani, burada verdiğimiz yanıtla, bu noktada yolun için nasıl bir öneride bulunduğumuzu, umarız anlıyorsundur.

Ve böylece Şambra, bu hepinizle parlak bir gün oldu! (kahkahalar) Burada hazmedilecek, içselleştirilecek çok şey var. Sizden, bu konuda zihinsel olmamanızı isteyeceğiz. Sizden, özellikle de önünüzdeki birkaç gün, solumanızı ve bunun doğal bir işlem/süreç olduğunu anımsamanızı isteyeceğiz. Onu zorlamanız ya da kontrol etmeniz gerekmiyor. Matriksle bağlantınızı kesmenin, kendi özünüze geri gelmenizin doğal bir biçimde akmasına izin verin.

Bazen, yineliyoruz, biraz korkutucudur, biraz rahatsız edicidir. Ama siz, gerçekten kendi Tanrınız ve kendi Benliğiniz olmanın, gerçek bir egemen Varlık olmanın nasıl bir şey olduğunu öğreniyorsunuz.

Bu çok güzel bir süreçtir, bırakın ortaya çıksın.

Ve öyledir.

Kırmızı Meclis’in varlıklarından Tobias, Golden, Colorado’da yaşamakta olan Geoffrey Hoppe tarafından sunulmaktadır. Tobit’in mukaddes kitabında bulunan Tobias’ın öyküsü, Crimson Circle sitesinde bulunmaktadır.
www.crimsoncircle.com. Tobias materyelleri, bedelsiz olarak dünyanın her tarafında bulunan ışık işçileri ve Shaumbra’ya, Ağustos 1999 tarihinden beri sunulmaktadır. Bu tarih Tobias’ın, insanlığın yıkım potansiyelini aşıp, Yeni Enerjiye girdiğini söylediği tarihtir.
Crimson Circle, Yeni Enerjiye geçiş yapacak ilk insan (kılığındaki) meleklerden oluşan global bir ağdır. Bu kişiler, yükseliş halinin sevinç ve zorluklarını deneyimlerken, diğer insanların da yolculuğuna, paylaşım, ilgi ve yol göstererek yardımcı olmaktadır. Crimson Circle’in sitesine her ay 40.000’in üzerinde ziyaretçi, son materyelleri okumak ve kendi deneyimlerini tartışmak amacıyla girmektedir.
Crimson Circle her ay Denver, Colorado’da, Tobias’ın, Geoffrey Hoppe kanalıyla son bilgileri sunduğu yerde biraraya gelmektedir. Tobias, kendisinin ve Crimson Council’ın (Kırmızı Meclisin) diğer semavi varlıklarının, aslında insanoğlunun kanallığını yapmakta olduğunu bildirmektedir. Tobias’a göre, onlar bizim enerjilerimizi okumakta ve biz içimizde deneyimlerken, dışardan da bakabilmemiz için, kendi bilgilerimizi bize geri tercüme etmektedirler. Crimson Circle toplantıları herkese açıktır, ama LCV takdir edilir. Katılımı gerektiren hiç bir şey ve ödenmesi gereken bir aidat yoktur. Crimson Circle, dünya çapındaki Shaumbra’nın açık sevgisi ve bağışları yoluyla bolluğu kabul etmektedir.
Crimson Circle’ın en yüksek amacı, insan melekler ve öğretmenler olarak, içsel spiritüel uyanış yolunu yürümekte olan kişilere hizmet etmektir. Bu hıristiyanlıkla ilgili bir misyon değildir. Tersine, içsel ışık, merhamet ve ilgi bulabilmeleri amacıyla, insanları senin kapına getirecektir. Kılıçlar Köprüsü’ndeki yolculuğuna başlayan bu kendine has ve değerli insan sana geldiğinde, o anda ne yapman ve öğretmen gerektiğini bileceksin.
Eğer bunu okumaktaysan ve gerçek olduğunu ve bir bağın olduğunu hissediyorsan, sen gerçekten Shaumbra’sın. Sen insan (kılığında) bir öğretmen ve bir rehbersin. İçindeki tanrısallık tohumunun bu anda ve gelecek tüm zamanlar için çiçek açmasına izin ver. Hiç bir zaman yalnız değilsin, çünkü tüm dünyada bir ailen ve çevrendeki semavi boyutlarda melekler vardır.
Bu metni lütfen ticari amaç olmaksızın ve bedelsiz olarak dağıtın.
Lütfen bu bilgiyi, dipnotlar dahil bütünüyle kullanın. Tüm diğer kullanımlar, Geoffrey Hoppe, Golden Colorado’dan alınacak yazılı onayı gerektirir. Telif hakkı 2001, Geoffrey Hoppe, P.O.Box 7328, Golden, CO 80403.e-posta: tobias@crimsoncircle.com. Tüm haklar mahfuzdur.