Şaud 12 – Kapanış Oturumu

Yeni Enerji Dizisi – 18 Temmuz 2004

TOBIAS’TAN KAPANIŞ OTURUMU

18 Temmuz 2004 tarihinde, New Mexico, Santa Fe’deki Yazortası Yeni Enerji Konferansında sunulmuştur.
www.crimsoncircle.com

Ve öyledir, sevgili Şambra. Melekleri ve insanları biraraya getiren bu toplantıyı, bu güvenli alanda bitiriyoruz. Ve şimdi, Şambra, gerçek çalışma başlıyor….perdenin BİZİM tarafındaki gerçek çalışma.

Enerjileri getirerek, gerçek tanrısallığınızın sevgisini getirerek, siz işinizi yaptınız. Kendi realitenizde olmasına izin verdiniz. Kendi bilincinize gelmesine izin verdiniz.

Bunu, sizin için biz yapmadık. Kendi bilincinize kattıklarınızı, yalnızca size yansıtıyoruz. Sadece geri yansıtıyoruz. İzin vermekle, perdenin o tarafında işi yapan sizsiniz. Değişimler için potansiyelleri belirleyenler, sizsiniz. Ve şimdi, perdenin bu tarafındaki bizler, gidip işimizi yapacağız.

Gerçekten, Quan Yin enerjileri buradan ayrılacak ki tüm dünyayı dolaşıp şefkat ve birlikte tekrar hemhal olmak üstüne bir şarkı ve bir öykü getirebilsin. Beyaz Kartal ve Mark’ın enerjileri de buradan ayrılacak ki tüm dünyayı dolaşıp sevgi ve özen gösterme ve kendini besleme ve kendine iyi bakma üstüne bir öykü ve şarkı getirebilsinler.

Başmelek Zadkael’in enerjileri buradan ayrılacak ki, tüm insanlığa yeni ve eşsiz bir öykü, ama aslında hiç de yeni ve eşsiz olmayan….hep orada bulunmuş olan bir şey getirebilsin. Zadkael buradan ayrılacak ki, dünyada uyanmak isteyen ve kim olduklarının “birliğini” kabullenmeye istekli olanlara ulaşabilsin.

Ben, Tobias ve To-bi-wah Düzenindekiler, buradan ayrılıp size bir sonra gelecek olan için hazırlık yapacağız. Olanakları hazırlayacağız. Hatta, almaya istekli olursanız, bolluk sepetlerini bile hazırlayacağız. Bu yeniliklerin öğretmenleri olan sizler için, doğru insanların, doğru olanakların, doğru koşulların ve durumların hazırlığını yapacağız. Yani, bizim işimiz başlıyor.

Sizin göreviniz, sevgili dostlar, bitti. En azından bir süreliğine bitti. Artık, bedenlerinizi biraz dinlendirmek zamanıdır. Enerjiyle dolu olduklarını biliyoruz. Yorgun ama heyecanlılar. Zihinlerinizi biraz dinlendirmek zamanıdır, zira bu son bir kaç günde, çok, pekçok şeyi işlemden geçirdiniz.
Ruhunuzu dinlendirmenin, çok uzun bir süredir, bir ileri bir geri giden bu dualiteyi dinlendirmenin, zamanıdır. Barışta kalmanın ve tüm enerjilerin gerçekten kendilerini kanıtlamalarına izin vereceğiniz o güvenli yerde olabileceğinizi bilmenin zamanıdır. Dinlenmek için, tüm enerjileri bedenleyebilirsiniz…..AH ve OH enerjilerinin, içinizde bir yerde, hep biribirine aşık olduğunu, birbirine koşulsuzca, tümüyle hizmet edecek kadar çok aşık olduğunu bilerek dinlenebilirsiniz..

Kapanışta, Şambra, sizden tek bir şey istiyoruz. Ve bazılarınız ne diyeceğimizi zaten biliyor. Olayı basit tutun, Şambra. Basit tutun.

Tartışmalar olacaktır. Anlaşmazlıklar olacaktır. Bu bilgi nedeniyle, sizin gün ışığına çıkardığınız şey nedeniyle yıllarca sürecek tartışmalar olacaktır. Bazıları, haddinden fazla analizini yapacak, onu test etmek için uçuk deneyimlere eğilimli olanlar çıkacaktır. Bilişi, yüreklerinde değil, yalnızca beyinlerinde işlemeye çalışma eğiliminde olanlar da olacaktır.

Ama bu, çok basittir. Çok, çok basittir. Bu, AH ve OH, Yin ve Yang’e dairdir…aydınlık ve karanlığa. Aynı zamanda iki aşığa dairdir. Birbirlerine o kadar aşıklar ki, biri diğerine kendisini sunuyor. Bu, tüm karanlığı sırtlanan OH enerjisine dairdir….karanlığı taşıyan…..tüm negatifi sırtlanan…siz ve diğerlerinin kendi hakkında sevmediği herşeyi yüklenene dairdir.

Ancak şimdi, OH ve AH’ın, o iki sevgilinin, yeni ve farklı bir biçimde, birbirine saflık ve sevgiyle hizmet etmek istediği bir zamana geldik. Daha fazla yük taşımadan, aydınlık ve karanlığın zıt rollerini daha fazla üstlenmek zorunda kalmadan. Bunun olmasını, ancak güvenli Yeni Enerji sağlar. O, sizin “karanlık” dediğiniz şeyi yepyeni bir biçimde görmenizi sağlar. Tanrısallığın, tüm bu süre zarfında, sizin için duyduğu derin, en derin sevgide saklandığını keşfetmenizi sağlar.

Tüm bu enerjilerin biraraya gelmesini, Güvenli Yeni Enerji ile, Ruh’un ve insanın birlikte bedenlenmesi sağlıyor. Artık, kendi varlığınızda, korku ya da öfke ya da nefret taşımanıza gerek yok. Güvenli Yeni Enerjide olma halindeyken, tümüyle olma halindeyken, OH ve AH’ın tekrar evlenmelerine izin verirken, sevgili dostlar, değişim potansiyeli ve diğer her şey oluşur.

Ama unutmayın ki bu sizinle başlar ve biter. Bu, dünyanın geri kalanını degiştirmeye ilişkin bir şey değildir. Çünkü onlar, geçmekte oldukları şeyden hoşlanıyor olabilirler. Dünyanın geri kalanına öylesine bir şefkat duymaktır ki bu, tüm olanın olmasına izin verirsiniz.
Yani, işi basit tutun Şambra, çok, çok basit tutun. Son birkaç gündür oturduğunuz bu büyük salondan ayrılırken, tüm bunların şimdi nasıl çalıştığına dair deney yapın ve bunları deneyimleyin. Kendinizin her parçasını kabul ettikçe….karanlığın göründüğünü gibi olmadığını, yalnızca sevgi ve şefkat olduğunu, kendinize duyduğunuz sevgi olduğunu, olabilecek en derin sevgi olduğunu…. bunu hayatınıza bir nefes gibi aldığınızda, anlarsınız. Ve bunu günlük deneyim olarak bedenlediğinizde….hayal gücü ve yaratıcılık unsurlarını da ekleyin.

Farkı farkedin. Ne olduğuna dikkat edin. Şimdi yeni bir yerde ve yeni bir dengede olduğunuzdan, hayal gücünüzün daha zengin olduğunu, ve eskiye göre farklı tepkiler verdiğini görün. Yaratıcılığınızın yepyeni bir hızda, yepyeni bir tutkuyla, nasıl akmakta olduğuna dikkat edin. Yaratıcılığınıza katılan öyle yeni bir tutkudur ki, yalnızca ifade edilme uğruna ifade edilmeyi istiyor.

Karanlığın yeni anlayışına ulaşıldığına göre, sizin içinizdeki bu en büyük sevginin, sizi yeni bir düzeye ve Yeni Enerjiye taşıyacak olan o mekânın anlayışına ulaşıldığına göre, hayal gücünüzü kullanın. Onunla oynayın. Yaşamınızda ne olup bittiğine bir bakın. Burada herhangi bir belirleme yapmak istemiyoruz çünkü deneyimleme size kalmış bir şeydir. Ama -size şu kadarını söylüyoruz- yepyeni bir yaşama ve deneyime başlıyorsunuz. Bu gerçektir. Bu sevgidir. Ve bu, Yeni Enerji’dir.
Şu anda size bakıyoruz. Renklerinizdeki farkı görüyoruz. Enerjinizdeki farkı görüyoruz. Şu anda durup bizimkilere bakmanızı istiyoruz. Bu sahnede, sizin için duyduğumuz saygının renklerini görünür kılarak dizildik.

Aa, evet, hayal gücü…..hemen şimdi kullanın onu. Beşer gözlerinin ötesine geçin. Fizik formda görünenin ötesine geçin ve bir dakika tahayyül etmek için kendinize izin verin. Bu yaratıcılığın öne çıkmasına izin verin. Hiç bir kısıtlama getirmeyin ve size saygımızı gösteren renklerimizle oynarken, bizi izleyin.

Şimdi de, perdenin bizim tarafından size gelen müziği dinleme izni verin kendinize. Bir dakika kulağın ötesinde dinleyin. Şimdi derin bir soluk alın ve yepyeni bir biçimde duyumsamak için, Ruh’un bu odadaki enerjisini, bizi, koklayın –fiziki burnunuzla değil ama-.
Sevgili Şambra, bunun kolay olduğunu bilin. Daha fazla debelenme zorunluluğu yoktur. Kendi tanrısalığınızı ortaya çıkartabilirsiniz. Sizin kanalınızla Ruh’u kolayca getirebilirsiniz. O akabilir. Bu, zor olmak zorunda değildir, sadece olmasına izin vermekle; insanla Ruh’un, aydınlıkla karanlığın, TÜM OLAN’ın şu anda dünyada yürüyen bedenlenişi olduğunuzu bilirsiniz.
Sizinle bu büyük kutlamayı, size –nasıl denir- göksel bir madalyon vererek bitiriyoruz. Evet…evet….bazılarınızın “Gerçeğini yeğleriz” dediğini biliyoruz (birkaç kahkaha). Ama, size verdiğimizde, belirgin bir sihir vardır.
Koşucu melekler aranızda şimdi ve madalyonları boyunlarınıza takıyorlar Şambra. Ya, evet, hayal gücünüzü şimdi kullanın. Şu anda boynunuza takıyorlar. Bu öyle bir şey ki –nasıl denir- insan olsun ya da olmasın, tüm melekler tarafından farkedilecek bir şeydir. Burada olduğunuzu bileceklerdir. Bu olay için buradaydınız. Tüm Olan’ın farkında olmak için buraya geldiniz.

Bununla sevgili Şambra, hepinizden, kalkıp kendinize kocaman sarılmanızı istiyoruz. Cauldre’den kalkmasını isteyeceğiz ki, biz de size sarılabilelim. Cauldre’nin gözlerini de açmasını isteyeceğiz (seyirci kahkahaları). Buna, biraz müzik eşlik ederse hiç fena olmaz. İşte……sarılışmalar.