Ders On: Tanrısal İradene Adım At

CrimsonCircle’de (Kırmızı Çemberde) sunulmuştur

TOBIAS: Ve öyledir, sevgili dostlar, sevgili Shaumbra, çemberimizde yeniden toplanmaktayız. Bu o kadar değerli bir zamandır ki, bir sevgi zamanıdır, onurlandırma zamanıdır ve teşekkür etmek zamanıdır. Sizden, alanınıza ve bu çembere gelmekte olan şeyleri hissetmenizi rica etmekteyiz, çünkü şimdi içeri girmekte olan ve beraberinde çok enerji getiren birçok varlık vardır. Biz sizden yüreğinizi açmanızı ve bugün bu çemberde bize katılmanızı rica etmekteyiz, çünkü tartışılacak çok şey vardır.

Buradaki enerji çok tatlı! Sizlere sözcüklerle konuşmak bile bize zor gelmekte – enerji yoğun…Hislerimizi ve düşüncelerimizi, size titreşimsel olarak ve sevgi şeklinde aktarmak ve tercüme etmek bize daha kolay gelmektedir. Ama biz, sizin bu sözcükleri duymaktan hoşlandığınızı da bilmekteyiz, onun için devam edeceğiz. (kendi kendine güler)


Buradaki enerji tatlı ve yoğun ve sevgi dolu. Her birinize, burada bulunduğunuz için, bu alana geldiğiniz için ve sevginizi kattığınız için teşekkür etmekteyiz. Ve bu sözleri okumakta olan her birinize, Dünyanın yeni enerjisini sağlamak amacıyla gerçekleştirdiğiniz çalışma için teşekkür etmekteyiz.

Biz Cauldre’ya (Geoffrey Hoppe) –bu mesajları insan sözcükleriyle ileten kişiye- bütünleşme sırasında müziğiniz çalarken (kanallıktan önce), enerjiyi ve bütünleşmeyi bugün yeni ve daha yüksek bir düzeye çıkartacağımızı söylemiştik. Bu bir çoğunuzda, şimdiye kadar olduğundan farklı hissedilecektir. Bütünleşmeyi son seferdeki yerinde ya da ondan önceki yerlerde ararsanız, bu biraz farklı hissedilecektir, çünkü biz bu enerjiyi sizinle birlikte, bir sonraki düzeye çıkartmaya hazırız. Bu, yaşamlarınızda gerçekleştirdiğiniz çalışmaların sonucudur. Bu, beyninizde süregelen bütün düşünmelerin; öğrendiğiniz bütün derslerin; kim olduğunuz ve burada ne yaptığınızla ilgili tüm düşüncelerinizin; gerçekleştirdiğiniz tüm derin içselleştirmelerin sonucudur – ah, bunun çok fazla geldiğini bilmekteyiz! Meydan okuyucu olduğunu bilmekteyiz. Ve meydan okumanın dışardansa, daha çok içerden geldiğini de bilmekteyiz. Bunu bilmekteyiz.

Özellikle, şu geçtiğimiz son aylarda gerçekleştirdiğiniz çalışma – şu yeni enerjiye geçme çalışması- bu çalışma sevgili dostlar, bir fark yaratmaktadır. Bu çalışma, enerjiyi tümüyle yeni bir düzeye getirmemiz için bize ve ziyarete gelen varlıklara ve koşuculara izin vermektedir. Siz bu enerjiyi biyolojinizde hissedebileceksiniz. Yüreğinizde hissedebileceksiniz ve günlük yaşamınızdaki farkı ayırt edebileceksiniz.

Biz size burada küçük bir ipucu ve küçük bir sır vereceğiz. Bu yeni enerji sizinle gerçekten bütünleştikçe, siz bu enerjiyi içeriye çektikçe, şeylerin kolaylaştığını göreceksiniz. Şeyler farklı olacaktır; size geliş biçimleriyle sizi bazen şaşırtacaklardır. Ama sevgili dostlar, şimdi içine girmeye başladığınız ve özellikle bugün getirilmekte olan yeni enerjide, fazla mücadele etmenize gerek olmadığını bilmek önemlidir. O (şeyler) orada olacaktır, o oradadır.

Yakında anlamayı öğreneceğiniz güç sözcükleri vardır. Siz bu sözcükleri zihninizde düşündünüz, ama bunları yaşamınıza pek getiremediniz. Bu, BEN BENİM sözcüklerinin basit enerjisidir. Öğretilerimizin özü budur, sevgili dostlar.

BEN BENİM. ( I AM )

Onun için biz size, artık niyet etmenin uygun olmadığını söylemekteyiz. Niyet sizi realiteden ayırır. Niyet, sizin pek de orada bulunmadığınızı söyler. BEN BENİM, sizi an’a, şimdiye yerleştirir, koyar. O ayrı ya da farklı ya da kopuk değildir. O ODUR ve içinizden yayılmaktadır.

(kendi kendine güler) Biz, dualara olan yaklaşımımızla, alay, belki de yargı konusu olduğumuzu duyduk sevgili dostlar. Biz size duanın uygunsuz olduğunu söylemiyoruz, ama yeni enerjiye girmekte olan kişiler olarak, artık duaya ihtiyacınızın kalmadığını söylüyoruz. Dua etmek, şeylerin doğru düzgün bir dengede olmadığını varsaymaktır.

Şimdi Cauldre bile bizi azarlamaktadır! Bize, hala dua etmeye gereksinim duyduğu zamanların olduğunu söylemektedir ve biz bunu onurlandırmaktayız. Bunu anlamaktayız. Ama siz yeni enerjiye geçtikçe, BEN BENİM’in, ŞİMDİ’nin ve TANRISAL AN’ın gücünü anlamaya başlayacaksınız. Artık, o kadar da iyi tanımadığınız dışardan bir varlığa ya da ruha dua etmeye gereksiniminiz olmayacaktır. Hiç tanışmadığınız ve hatta adını bile bilmediğiniz bir rehbere dua etmeye ihtiyacınız olmayacaktır! Yeni enerjide bunu yapmak zorunda olmayacaksınız. Bu, hiç bir niyet olmaksızın, sadece BEN BENİM’de, sadece OL-MAK’la olacaktır.

Her birinizin BEN BENİM kavramıyla aşina olduğunuzu bilmekteyiz, ama bunu zihninizden geçirerek, yüreğinizle bütünleştirmek ve realitenizde ortaya çıkartmak zor olmuştur. Bir anlamda, BEN BENİM’in gerçek anlayışının ve gerçek merhametinin ortaya çıkmasına izin vermeyen, kapalı bir kapı vardı. Ama sevgili dostlar, bugün, gerçekleştirdiğiniz çalışmayı temel alarak, yeni bir titreşim düzeyine geçmekteyiz. Sözünü ettiğimiz gibi, bu farklı olacaktır. Bu, Tobias’la, Kırmızı Meclisle ve birlikte çalıştığınız diğer varlıklarla bağlanmaya alışık olduğunuz yerden gelmeyecektir. Bu, önceki yerden gelmeyecektir, onun için geriye bakmayın. Bu yeni bir yerden gelecektir ve eğer nereden geldiğini merak etmekteyseniz, biz burada bir anlık bir ara verip, geri çekileceğiz ve o varlığını size bildirecektir.

BEN, TANRISAL AN’da bulunan BENİM.

(duraklama)

Biz size, yeni enerji buradadır, demekteyiz. Bu içinizden yayılan Tanrısal Enerji, şu anda buradadır. Artık onu aramayın. Zihninizde mücadele etmeyin, ama onun ortaya çıkmasına izin vermek için varlığınızı açın. (kendi kendine güler) Burada içimizden gülmek geliyor. Biz aynı anda hem gülmekte, hem de ağlamaktayız! Siz bizi epey eğlendirmektesiniz. (kahkahalar) Burada toplanırken, melek orduları alanınıza akmaktayken, biz, sizin daha pek göremediğiniz bir şeyi görmekteyiz. Biz, öğretmen olacak, yeni enerjinin kalıplarını (modellerini) oluşturan kişileri görmekteyiz. İçerden parlak bir biçimde ışımaya başlayan ışığa – sağlam ve gerçek bir biçimde parlamaya başlayan ışığa sahip olan kişileri görmekteyiz. Işığınız titrememektedir, bir yıl önce olduğu gibi sönük değildir. O güçlü ve parlak olarak ışımaktadır. Biz bu ışığın oluştuğunu görmekteyiz, biz bu içinizdeki ışığın büyüdüğünü görmekteyiz, ama yine de sevgili dostlar, çoğunuz bunu daha görememektesiniz. Biz onun için gülmekteyiz. Siz onunla fazla mücadele etmektesiniz!

Siz, dünya üzerindeki tüm yaşamlarınız boyunca bir arayış içindeydiniz. Bunu yapmak için eğitilmiştiniz. Siz, size aramayı öğreten sınıflara gittiniz. Siz, içinizde olan şeyi bulmak için dışınıza baktınız. Bu uygundu, ama şimdi, şeyler değişmektedir. Kırmızı Meclisin’in var olma nedeni budur. Kırmızı Çemberin insan-meleklerden oluşan gruplarının var olma nedeni budur. Gerçekleştirdiğiniz tüm çalışmalar, içinden geçtiğiniz tüm zorluklar ve meydan okumalar, enerjiyi dönüştürmek içindir. Bunlar, içinizde bir ateşi tutuşturan, sözünü ettiğimiz Mesih Ateşini tutuşturan işlemin bir parçasıydılar. Bu ateş varlığınıza gelmektedir. Biz oturduğumuz yerden bunu her birinizin ve hepinizin içinde görebildiğimiz için söylemekteyiz. Siz kendinizden ne kadar şüphe ederseniz edin, biz etmemekteyiz, çünkü biz bunu içinizde görmekteyiz.

Oh, bu bizim için kutsanmış bir andır. Siz ailesiniz. Siz birçok maceraya atıldınız ve çok deneyimler edindiniz. Siz şimdiye kadar hiç mezun olmamış bir mezuniyet sınıfına girmektesiniz. Ve bu bizde sevgi ve teşekkür dolu, özel bir his uyandırmaktadır, çünkü size söylediğimiz gibi, sizi izleyecek çok kişi olacaktır. Evrendeki bütün melekler beklemektedir, uçurumu geçmek zamanının gelmesini beklemektedir. Ama biz, başka insan-meleklerin bu uçurumu ilk olarak geçtiğini bileceğiz. Oh evet, bizim de bunu kesinlikle kendimizin yapması gerekecektir, tıpkı sizin bunu kendinizin yapması gerektiği gibi. Ama, sebat etmiş kişilerin olduğunu, yaşamlarını ve tüm varlığını buna adamış kişilerin olduğunu, ve bulunduğunuz noktaya gelebilmek için binlerce yaşamı feda etmiş kişilerin olduğunu bileceğiz. Gerçekleştirdiğiniz çalışma için sizi neden bu kadar onurlandırdığımızı sanıyorsunuz?

Evet, bir başkası tarafından yaratılmış olan “Değişim İşçileri” terimini seviyoruz. Siz gerçekten Değişim İşçileriSİNİZ ve biz sizi bunun için onurlandırmaktayız. Öyle zamanlar vardır ki, tam burada durup, sizinle oturup, birlikte ağlamak ve birlikte gülmek isterdik. Yaptığınız şeyin büyük görüntüsünü size gösterebilmeyi isterdik. Bu resim muhteşemdir. Buradaki enerji gerçekten çok tatlı!

Şimdi, enerji dönüştükçe sevgili dostlar, içinizde ve dışınızda birçok değişim göreceksiniz. Bugün belki hissedeceğiniz şeylerden biri de, daha önce söylediğimiz gibi, BİZİM, SİZE kanallık ettiğimizdir. Biz bu odada bulunan her birinize ve bunu okuyan her birinize, ki bu gelecekte bir zaman olabilir, bağlanmaktayız. Biz size bağlanmakta ve sizin düşüncelerinizi, sizin deneyimlerinizi, gerçek anlamda size geri bildirmekteyiz. Sizden, kendinizi bugünkü sözcüklerimizin içinde hissetmenizi rica ediyoruz. Kendinizi bizim sözcüklerin içinde hissedin. Cauldre’nin ifade ettiği sözcüklerden, SİZİN etkileriniz çıkmaktadır. Gelmekte olan enerjilerin içinde SİZİN etkileriniz vardır. Sizin enerji etkileriniz, Tobias’ın düşüncelerinden ve hislerinden ve ruhundan gelmektedir ve size geri döndürülmektedir. Bugünkü sözcüklerimizde kendinizi hissedin. Onların içinde sizin bir parçanız bulunmaktadır. Bununla bağlanmak, kolay ve basittir. Bu SİZdir.

Ruhunuzu hissetmenin nasıl bir şey olduğunu sordunuz bize. Bugün bunu deneyimlemek fırsatına sahipsiniz. Ruhunuz size geri gelmektedir, çünkü BİZ gerçekten SİZE kanallık etmekteyiz. Bunların hepsi oldukça eğlendirici, değil mi?

Bugün burada toplanan sizler varsınız, Kırmızı Çember var, Shaumbra olan diğer insanlar var, fiziksel beden içinde bulunmayan varlıklar var. Oda şu anda çok kalabalıklaşmaktadır. Ama bu öne çıkan bütün enerjinin içinde ve tüm sevginin içinde, siz varsınız. Bu, artık ayrı ya da farklı değildir. Siz sadece İncilden atılıp hapsi boylayan, yüce bir varlığı dinlememektesiniz. (kahkahalar) Kendinizi bu enerjinin içinde hissedin. Bu enerji buradadır ve her biriniz ona ulaşabilirsiniz. Bu enerji, birlikte olduğumuz süre boyunca burada olacaktır. Siz içinizde, ruhun aynasını görmeyi istediniz. Siz içinizdeki Mesih Işığını hissetmeyi istediniz. O şimdi, enerjinin bu bir sonraki evriminde erişilir haldedir ve o sizin için buradadır.

Bugün bazılarınız, sizin deyiminizle, “çıkartılıp, alınmış” olabilir. Tobias’ın sözlerini hatırlamayabilirsiniz, ama Tanrısal Benliğiniz olan enerji gerçekten size geri gelmektedir. Bugünkü sözlerimizde ve enerjimizde kendinizi hissedin.

Şimdi, ilginç bir şey vardır, çünkü bugün sınıfımızı ziyarete gelen varlıklar vardır. Her zaman, burada bulunmak için önceden istekte bulunan varlıklar vardır. Bu salonda yeterince yer olmadığı için geri çevrilen sadece insanlar değildir. (kahkahalar) Geri çevrilen melekler, varlıklar vardır. Bizim bir anlamda bu alanı çok doldurmak istemeyişimizin nedeni, bu gibi fırsatlarda, bu alana davet edilen varlıkların olabilmesi içindir. Bu varlıklar enerjilerini buraya katmak için gelmektedir; gözlemlemek için gelmektedirler; sizi sevmek için gelmektedirler. Derin içsel çalışmalar yapan insanların ilerleyişini görmek için gelmektedirler.

Sevgili dostlar, dünyaya açılıp da diğer insanların arasına karıştığınızda, onların sizin kadar kapsamlı, içsel çalışmalar yapmadığı hiç aklınıza gelmedi mi? Bu onların umurunda değildir, çünkü hala dışarıya bakmaktadırlar. Onları, bunun için onurlandırın, çünkü bu uygundur. Ama gerçekleştirdiğiniz muazzam miktarda içsel çalışmalar ve bunun ne kadar çok zaman ve enerji aldığı hiç aklınıza gelmedi mi? Bu, siz bir metamorfozdan (değişim, dönüşümden) geçtiğiniz için böyledir. Siz tanrısal bir işlemden geçmektesiniz. Ve siz değişimlerden geçmektesiniz.

Sabahları ilk iş olarak aklınıza gelen düşünceler vardır – “Ben kimim?” ve “Ne yapmalıyım?” ve

“Nereye gitmeliyim?” gibi düşünceler. Bu içsel düşünceler, sizi daha büyük anlayışlara ilerleten önemli enerjiler yaratmaktadır. Bu düşünceler, Tüm Olan’ı ilerletmektedir. Gün içinde sürekli Benliğinizle ilgili, benliğinizin diğer yanı dediğinizle ilgili, benliğinizin şüphesi dediğinizle ilgili, halletmeye çalıştığınız düşüncelere sahipsiniz. Diğer insanların, sizinle kıyaslanamayacak kadar bile bu içsel tartışmalara ve gevezeliklere sahip olmadığı hiç aklınıza gelmedi mi? (kendi kendine güler) Bu, sizin bu işlemden geçmeye ya da geçmek zorunda olmaya çok istekli olduğunuzdan böyle değildir. Bu her zaman – nasıl desek- sorunlarınızı çözmek zorunda olduğunuzdan böyle değildir. Bu böyledir, çünkü içinde kazmaya devam etmek, ve sonra daha fazla kazmak ve dikkate almak ve tartmak ve düşünmek ve kazmaya devam etmek, bir ışık işçisi niteliğidir. Bunu yaptığınız her sefer, bilinç tünelinde bir yol açmaktasınız. Siz tüneli ileriye ve ileriye doğru kazmaktasınız. Bu tünel, aydınlanmaya ve anlayışa götürmektedir. Bu tünel, tanrısal titreşiminizin ve tanrısal enerjinizin ortaya çıkabileceği bir geçit yaratmaktadır.

İçinizde gerçekleştirdiğiniz çalışma için kendinizi cezalandırmayın. Bu bir fark yaratmaktaDIR, sadece sizin içinizde değil, bu gezegenin enerjisinde de, ve evrenin ve geldiğiniz krallığın enerjisinde de. Sevgili dostlar, içsel çalışmanıza devam edin ve bu zamanda bunu sevgiyle ve onurla yapın.

Bugün bu odaya gelen varlıklar, insanlarla çalışan diğer meclislerin, sizin deyiminizle liderleri, meclis üyeleri, sözde yetki sahibi varlıklarıdır. Oh, gerçekten çok meclisler vardır. Kırmızı Meclis bunlardan sadece bir tanesidir. Ben Tobias’ın geldiği ve her birinizin ilişkili olduğu Kırmızı Meclis, öğretilerin enerji ve titreşimlerini saflaştırmakla çalışan bir meclistir. Siz bunun bir parçasısınız. Sizin enerjiniz, Dünya üstündeki Kırmızı Meclisi oluşturmaktadır. Öğretmenler olan sizlersiniz. Yeni enerjinin “olacak öğretmenleri” değil, OLAN öğretmenler.

Bugün burada toplanmakta olanlar, diğer meclisleri temsil eden varlıklardır. Perdenin bizim yanında çok, birçok meclis vardır. Şifa sanatları ile ilgilenen meclisler vardır. Fiziksel tıbbınızla ilgilenen meclisler vardır. Hatta mühendislerle ilgilenen meclisler bile vardır. (kahkahalar) İnsan yaşamının günlük sorunlarıyla ilgilenen meclisler vardır, çünkü bu sorunlarla ilgilenecek sadece insan formlarına değil, meleksi formlara da ihtiyaç vardır. Gezegeninize uygun gıdaları sağlayan meclisler vardır. Aslında çiftçilerle çalışan, gıdaları işleyen ve geliştiren ve bunun ticaretini yapan kişilerle çalışan bu meclislerdir, çünkü Dünyanız üzerindeki biyolojik yaşamı devam ettirmeye gereksinim vardır.

Böylece, Dünya üzerinde biyoloji içinde, fiziksel beden içinde yürüyen insan melekler olduğu gibi, onlara tekabül eden ve öbür yanda bu belirli enerji nitelikleriyle çalışan bir grup – meleklerden oluşan büyük bir grup vardır. Çiftçi tarlaları ekip biçerken, Yetiştirme Meclisi olarak adlandırılabilecek – bu belki de doğru sözcük değildir- melekler, enerji dengeleyicisi olarak çiftçilerle çalışmaktadır. Tekrarlıyoruz, bu melekler işi çiftçinin yerine yapmamaktadır – sonuç olarak işi insanın yapması gerekmektedir. Sonuçta enerjiyi olduranın ve işlemden geçirenin insan olması gerekmektedir. Ama çok belirli nedenlerden ötürü, enerjiyi dengelemek, alanı tutmak, ve sadece talep edildiğinde gelebilen bir sevgi çeşidini sağlamak için orada bulunan melek orduları vardır. Bu sevgi ancak talep edildiğinde, yani siz ona kapıları açtığınızda gelebilir.

Bugün burada toplananların arasında, doğuma yardımcı olan meclislerden de gelen varlıklar vardır. Bir ruh, bir melek, fiziksel olmayan bir biçimden çıkıp Dünyanıza geldiğinde, bu işleme yardımcı olan bir meclisin melekleri vardır. Ama tekrarlıyoruz, söylediğimiz gibi, işlemi gerçekleştirmek zorunda olan insandır. Doğumu, insanın gerçekleştirmesi gerekmektedir; işi, çalışmayı insanın yapması gerekmektedir.

Bugün burada, paranızın ve mali durumların dengesiyle çalışan insanlara bizim taraftan yardımcı olan meclislerden gelen varlıklar bile vardır. Bu şimdi Dünya üzerindeki yaşamın önemli bir yanıdır. Bu değişecektir, ama şimdilik önemlidir. Böylece, mali durumlarla ilgilenen insanlar vardır ve aynı zamanda bu insanlara tekabül eden ve bu mali durumlarla ilgilenen bir de meclis vardır. Her insan özelliğine ve niteliğine –şu anda soruyu soran kişiye de yanıtımız, evet, kesinlikle, savaşlara bile, hatta silahlı kuvvetlerinize bile- bizim tarafta tekabül eden ve meleklerden oluşan bir meclis vardır. Her zaman, teke tek bir ilişki vardır. Şu anda yine bir soru soran kişiye yanıtımız, hayır, siz sadece bir gruba ya da meclise dahil değilsiniz. Kırmızı Çember grubunun genel niteliği, hepinizin öğretmenler olmasıdır. Ama siz aynı zamanda başka titreşim meclislerinin, başka titreşim gruplarının da bir parçası olabilirsiniz. Siz, bilgisayar teknolojisini geliştirmek için çalışan ve bizim kapı-bekçileri olarak adlandırdığımız bir enerji grubuyla da ilişkili olabilirsiniz. Siz, çevrenizi dengelemek için çalışan biri olabilirsiniz. Siz hem bunu olabilirsiniz, hem de bir öğretmen olabilirsiniz. Siz, Kırmızı Meclisten biri de olabilirsiniz.

Bu meclislerin başkanları olan varlıklar – biz burada insanların kaba terimini kullanmaktayız – diğer meclislerin yüksek düzey enerjisini tutan varlıklar, bugün buraya gelmektedir. Onlar bu odaya gelmekte, ve gözlemlemek üzere ikinci çemberde oturmaktadır. Onlar burada oturmakta olan insanlara, kendi enerjilerini ve kendi sevgilerini katmaktadır. Bugün onları neden davet ettik? Onlar neden burada sizinle birlikte olmayı seçti? Çünkü sevgili dostlar, sizin kaydettiğiniz ilerleme onları büyülemektedir. Onlar, kendilerine Shaumbra adını veren ve Dünya gezegeninin her yanında uyanmakta olan insanlara duydukları hayranlığı ifade etmek için buraya gelmektedir. Kaydettiğiniz ilerlemeye hayranlık duymaktadırlar.

Milenyum dönemi çevresindeki potansiyel kargaşanın ötesine geçebilirseniz, yıkım potansiyelinden ve sistemlerin çökme potansiyelinden geçebilirseniz, bir sonraki büyük değişimin, Maya Takviminizin sonu dediğiniz, 2012 yılında geleceği kehanetinde bulunulduğunu biliyor muydunuz? Bu tarihin, “iki” enerjisinden, “dört” enerjisine yapılacak bir kuantum sıçrayışı zamanı olduğu kehanetinde çok kişi bulunmuştur. Bu tarih, dualiteden, tanrısal dengeye bir dönüşümdür. Ve bu 2012 yılının kesin bir tarih olmadığını da biliyor muydunuz? Gerçekleştirdiğiniz çalışmalarla, Shaumbra’nın çalışmalarıyla ve Dünyadaki bütün insanların çalışmalarıyla, bu tarih hızla öne gelmektedir. Kendinizin ve sonra da insanlığın kuantum sıçrayışı için bu 2012 yılına tutunmayın. Bu, daha önce meydana gelebilir!

Bugün burada toplananlar, sizin enerjinizi hissetmektedir ve enerjinizi takdir etmektedir. Onlar bunu, perdenin bizim yanında bulunan ailelerine, kendi meleksi meclislerine geri götürecektir. Onlar burada gördüklerini ve bu odada hissettiklerini anlatacaktır. Kendi meclislerinin diğer varlıklarına, şeylerin daha hızlı hareket ettiğini bildireceklerdir. Kendi meclislerine, çok içsel çalışma yapmış bir grup insandan söz edeceklerdir. Shaumbra’nın çalışmaları, bu yolu yürümeye başlayan diğer insanlara yardımcı olmak amacıyla, kitaplar ve sınıflar yoluyla öğretilecek bir noktaya gelmiştir. Onlar meclislerine, Dünya üzerindeki değişimi gerçekleştirmeye yardımcı olan bir grup insandan söz edeceklerdir: Shaumbra’nın Değişim İşçilerinden!

Siz, bizim size söylediklerimize pek de inanmamaktasınız! Tüm bu zaman süresince duygusal sorunlarınızla uğraştığınızı sanarken, bunu anlamak size zor gelmektedir! (kahkahalar) Gerçekte yaptığınız şey ise sevgili dostlar, eski enerjiyle yeni enerji arasında bir tünel oluşturmaktı. Böylece, bugün buraya gelenler şimdi gülmektedir; onlar sizinle birlikte iyi bir zaman geçirmektedir. Onlar, gerçekleştirdiğiniz çalışmayı onurlandırmak için buradadır. Ama daha da önemlisi, bir şeylerin olmakta olduğu mesajını diğer semavi meclislere iletmek için burada bulunmaktalar. Bugün bu odada, daha önce mümkün olmayan bir bütünleşmeye izin veren bir enerji değişimi meydana gelmiştir.

Ah kesinlikle, şu anda yine soru soran kişiye yanıtımız, yaşamınızda meydan okumalar olmaya devam edecektir. Tüm çevrenizde meydana gelecek dualite durumları olmaya devam edecektir. Bu bir süreliğine değişmeyecektir. Ama sizin, öğretmen olarak, Shaumbra olarak, buna farklı bir tepkiniz olacaktır. Daha büyük bir anlayışa ve bilgeliğe sahip olacaksınız. Biz bundan daha çok söz edeceğiz ama bugün değil.

Sizden bu sözleri anımsamanızı rica ediyoruz, çünkü bundan sonra sizinle birlikte alacağımız yol, bunun çevresinde dönecektir: Sevgili dostlar, bu artık sizinle ilgili değildir.(çvr. bu yaşam, bu dönüşümler, bu çalışmalar) Bu sizinle ilgili değildir! Öyle olduğunu sandınız ama değildir. Üçüncü dizimizin çoğunu buna ayıracağız.

Ama şimdi, meclislerden gelenler, bugün sizinle bütünleşmek ve sizden öğrenmek için burada bulunanlar, bu varlıklar, koltuk aralarında dolaşmak, aranızda bulunmak, omuzunuza ellerini koymak, alnınızdan öpmek, ve burada bulunmalarına izin verdiğiniz için teşekkür etmek istemektedirler. Cauldre’dan bir an sessiz olmasını rica edeceğiz. Sevgili dostlar, şu anda koltuk aralarında dolaşan ve sizinle birlikte olmak için gelen bu varlıkları sadece kabul edin. Onların getirdiği enerji armağanlarını kabul edin. Biz bir dakikaya kadar geri döneceğiz.

(duraklama)

Siz, kim olduğunuz ve neden burada bulunduğunuzla ilgili yeni aydınlanmalara ve anlayışlara sahip olacaksınız. Bunun bir gün, sizinle hiç ilgisi olmadığını ve bundan sonra da sizinle ilgisi olmayacağını farkettiğinizde, bunu içinizin en derin düzeylerinde hissedeceksiniz – bu neredeyse bir şok gibi, soğuk bir duş gibi gelecektir. Gerçekleştirdiğiniz şeyin, Ruh’a olan sevgiden, Tüm Olan’a olan sevgiden yapıldığını farkedeceksiniz. O gün, güzel bir gün olacaktır. Bu meydana geldiğinde, biz de sizinle burada olacağız.

Şimdi sizinle birlikte, bugünün dersine geçelim. Her birinizden rahatlamanızı ve derin nefesler almanızı rica ediyoruz. Bazıları çok sığ nefesler almakta şu anda. Derin nefesler alın sevgili dostlar.

Şimdi bugünün, Yaratıcı Dizisi, Onuncu Dersine gelmekteyiz. Bundan önceki derslerin hep olacağını düşündüğünüz şeyler olmadığını bilmekteyiz! (kendi kendine güler) Belki de bazılarınız, size her an her istediğinizin olmasını sağlayacak sihirli bir mantra vereceğimizi sanmıştır. Bazılarınız da belki size ayinsel bir dans vereceğimizi sanmıştır, ama size verdiğimiz dans hiç de ayinsel değildir! Bugün, Yaratıcı Dizisinin son dörtlüğünün ilk dersi olan, Onuncu Derse gelmekteyiz. Bu son üç mesajımızda, çok sevgiyle tutunduğunuz bir şeyi bırakmanızı isteyerek, sizi yeniden zorlayacağız. Size araçlar vereceğiz, yeni metotlar vereceğiz ve yeni düşünce tarzı vereceğiz, ama bunların sizin sandığınız şeyler olmadığına da şimdiden dikkatinizi çekeriz. Ama şimdiye kadar bunu farketmiş olmalısınız! (kendi kendine güler)

Bu geçtiğimiz dokuz ders boyunca, kim olduğunuzu sandığınız anlayışınızı değiştirmekle çalıştık. Yeni enerjiyi ve onun ne olduğunu anlamanıza yardımcı olmaya çalıştık. Nereden geldiğiniz ve neden burada bulunduğunuzu anlamanıza yardımcı olmaya çalıştık.

İlk üç ders “izin vermek”le ilgiliydi. İzin vermek ve kabul etmek. Herşeyi olduğu gibi kabul etmek. Kısa duvarın arkasında durmak ve sonra da kendini kabul etmeyi öğrenmek, bu belki de tüm derslerin içinde en çok meydan okuyan oldu. Kendini kabul etmeyi öğrenmek. Biz onun için bugün uzun uzun içinden geçtiğiniz şeylerle ilgili, gerçekleştirdiğiniz şeylerle ilgili ve gerçekleştirdiğiniz içsel çalışmayla ilgili konuştuk. Kendinize fazla zaman harcadığınızı sanarak, üzülmüştünüz. Biz size, bu anlayışınızın geçerli olmadığını söylemek için burada bulunmaktayız! Bu çok daha büyük bir şeyi değiştirmekle ilgilidir.

Üçüncü Ders de kabul etmekle ilgiliydi, Tanrısal An’da bulunmak, artık geçmişte bulunmamakla ilgiliydi. Çünkü geçmiş, sevgili dostlar, geçmiş, birçok açıdan geleceğinizdir. Geçmiş, birçok açıdan gelecektir. Size, Tanrısal An’da, Tanrısal Alanda bulunmaktan, olmuş ya da olacak şeyler hakkında endişelenmemekten söz ettik. Bu, Şimdiki An’da bulunmaktır.

Derslerin ikinci dörtlüğü (4.-6. Dersler), Bırakmakla ilgiliydi. Bunlar, salıvermekle ilgiliydi. Biz, şeyleri İnayet Fırınına koymaktan söz ettik (4.Ders). Bu bırakmakla ilgiliydi, şeyleri kendi Tanrısal Enerjisine devretmekle ilgiliydi. Bu, şeyleri kendi elinizden ve zihninizden çıkartıp, içinizde olan Tanrısal İşlemciye devretmekti. Bu dersler devretmekle ilgiliydi. Sonra da, bunu yaptığınız zaman, yaşamınızda değişimlerin olacağını açıkça anlamaktı (Ders 5). Bu değişimler uygundur, onun için bunları kutsayın.

Sonra sevgili dostlar, değişimler meydana gelirken ve siz bunları kutsamayı öğrenirken, Tanrısal Dengede olun (Ders 6). Kendinize yeni bir denge için izin verin, dualitenin dengesine değil, ikinin değil, dördün Tanrısal Dengesine izin verin. Biz dört bilyeden söz ettik. Geçmişte bir karanlık öge ve bir aydınlık, ışık ögesi, ve bir de bukalemun gibi değişip, aydınlık ya da karanlık ögenin niteliklerini üstlenen üçüncü bir öge vardı. Ama biz aynı zamanda, enerjinin bir dördüncü ögesinin, dördüncü bilyenin de geleceğini ve bunun, sizi dualitenin ötesine geçirerek, yeni enerjiye girmenizi sağlamak için gerekli dengeyi oluşturacağını da söyledik. Bu dersler, değişimlerin gelebilmesi için, bırakmakla ve anlamakla ve gerçekleştirmekle ilgiliydi.

Sonraki üç derste (7.-9. Dersler), yaratmak işlemine nasıl başlanacağını açıkladık. Size, yaratılışın sınırsız darbesinden (Ders 7), sınırsız-fırça darbesiyle boyamaktan söz ettik. Bu noktada, niyetten, belirli niyetlerden vaz geçmenizi istedik. Yaratmak işlemini, sadece sınırsız-fırça darbesini harekete geçirmekle başlatın. Bu, şeyleri bulundukları nötr yerden alıp, harekete geçiren bir işlemi başlatır. Sağa ya da sola değil, dışarıya, tüm yönlere doğru olan potansiyel böylelikle genişlemeye başlar.

Dünya üzerinde bir Yaratıcı olmak işlemini başlatırken, bunun tezahür etmesini, meydana gelmesini sağlayacak bir enerjiye gereksinim vardır. İşte bu noktada size, gülün meyvesini almaktan (Ders 8), aslında her zaman siza ait olmuş, ama uzun zamandır cansız olan bu tutkuyu geri almaktan söz ettik. Evet, bu belki basit ama çok güçlü bir alıştırmadır. Bu, siz bu Dünyaya gelirken ve insan niteliklerini, biyolojinin niteliklerini üstlenirken, beraberinizde getirmediğiniz bir Tanrısal Enerjiyi, size geri getirmektedir. Ama bu tutkuyla artık yeniden bütünleşmek zamanıdır. Onu varlığınızın içine almak zamanıdır. Bu fazla bir çalışmayı gerektirmemektedir, bir ayin yapmanız gerekmemektedir, onunla mücadele etmeniz gerekmemektedir, sırasıyla 21 gece boyunca dua etmeniz gerekmemektedir. Sadece, size ait olan bir şeyi alacaksınız.

Ve sonra sevgili dostlar, işlemi sınırsız-fırça darbesiyle başlattıktan sonra, yakıt olan tutkunuzu sahiplendikten sonra, titreşimler yeni evinizden dışarıya, çevrenizdeki dünyaya yayılmaya başlar. Bunlar, başkalarına yaydığınız sevgi ve merhamet ve bilgelik titreşimleridir. Bu, onlara doğru ışıyan bir ışık gibidir, ama size geri gelen, tersine dönen bir titreşim de vardır. Koşucularınızın yardımıyla, bu titreşim, uygun olan tüm şeyleri, evinizin kapısına geri getirir (Ders 9). Bu, yaratmak işleminin bir parçasıdır. Bu, yeni evinizde bulunmak, BEN BENİM demek, sonradan tutkunuzla tutuşturulacak bir işleme başlamaktır, sonra da bunun, çevrenizdeki fiziksel dünyaya yayılması ve geri gelen şeylerin, sizin için tüm uygun şeyleri içermesidir. Siz belki bunların uygunluğunu hemen farketmeyeceksiniz – ve bunu Cauldre’ya söylemekteyiz – ama öyledirler. Sizin şu anda yarattığınız şeyler, gerçekleştirdiğiniz tüm çalışmalarla yarattığınız şeyler, şimdi uygun şekillerde size geri getirilmektedir.

Böylece şimdi bu derslerin son dizisine girmekteyiz ( 10.-12. Dersler), Dünya üzerinde bir Yaratıcı olmaya. Bu dizide üç tane daha ders vardır. Bugün, birkaç dakikalığına yeniden Jack’in yolculuğu hakkında konuşacağız. Bu, şeylerin neden oldukları gibi olduğunu ve bu zamanda yaşamınızdaki belli şeyleri neden deneyimlemekte olduğunuzu anlamanızı sağlayacaktır.

Sonra, bugün sizden bırakmanızı isteyeceğimiz değerli bir şey vardır. Bu belki de size meydan okuyacaktır. Bu belki de zor olacaktır, ama eskiyi bırakmanız, yeniye yol açacaktır. Ve hepinizin günden güne keşfettiği gibi, yanıtları, aradığınız eski yöntemlerde bulamayacaksınız.

Sizin şimdi gördüğünüz şey, yanıtların “eski”de olmadığıdır. Yanıtlar, geçmişte onları bulduğunuz yerde değildir. Siz yaşamınızın şu anında, bunun örneklerini oluşturan deneyimlerle karşılaşmaktasınız. Yıllar önce tanıdığınız bir kimse, birden yaşamınıza geri girmektedir. Ya da, geçip gittiğini sandığınız bir hastalık, yeniden ortaya çıkmaktadır. Ya da, bıraktığınızı sandığınız duygusal bir durum, duygusal acıyla birlikte geri gelmektedir. Ve o zaman da, sizin aklınız karışmaktadır. Daha önce hallettiğiniz bir durumu şimdi neden halledemediğinize, ve onun bu zamanda neden yeniden geri geldiğine şaşmaktasınız. Sevgili dostlar, yanıt başka bir yerdedir. Yanıt, yeni enerjidedir. Yaşamınıza giren tüm bu şeylerin yanıtı, şimdi yeni enerjide bulunmaktadır.

Burada, bir dakika, konunun dışına çıkacağız. İçinden geçtiğiniz içsel meydan okumalar, geçmiş yaşamlarla ilgili değildir, çünkü bunların çoğu, küçük kalıntıların dışında, artık gitmiştir. İçinden geçtiğiniz meydan okumaların çoğu bu yaşamla bile ilgili değildir, çünkü bildiğiniz gibi, kendinizi, beş yıl önce ve yirmi yıl önce ve otuz yıl önce olduğunuz kişiden, çok ayrı hissetmektesiniz. Hatta o zamanki kişiliğinizle bir ilişki kurmak bile zor gelmektedir. Neden? Çünkü değiştiniz. Çünkü siz, hala buradayken, bir sonraki yaşamınıza geçtiniz. Şimdi içinden geçtiğiniz meydan okumalar, Ateş Duvarından geçtiğiniz zamana dayanmaktadır. Bununla oluşmuş derin bir travma vardır. Olduğunuzu düşündüğünüz herşeyin derinden sarsılması vardır.

Jack’in Ateş Duvarından geçmesi, bundan çok sık söz ettiğimiz gibi, onun için çok travmatik bir deneyim olmuştur. Jack’in, İlk Yaratılışın bu duvarından boşluğa geçmesi, herşeyi değiştirdi, herşeyi değiştirdi. Jack krallıktayken, herşey birdi, herşey birdi. Orada tek bir amaç vardı, tek bir yön vardı, tek bir İrade vardı. Bu krallığın merkezinden, herşey dışa doğru yayılmaktaydı. Bu harikaydı, bu dingin ve sevgi doluydu ve bu, ilk çemberde, ilk Yaratılışta şeylerin olma biçimiydi. Bunlar tek olarak, tek bir irade olarak vardı. Jack Ateş Duvarından boşluğa geçtiğinde, birdenbire yeni bir nitelik edindi ve buna Özgür İrade denildi.

Bunu insan sözcükleriyle anlatmak biraz zordur, ama devam edeceğiz. Jack duvardan geçtikten sonra, artık Özgür İrade niteliklerine sahipti. Bu artık Tüm Olan’ın tekil genişlemesi değildi. Jack yeni bir boyuta girmişti. O her zaman prens olmuştu, kral ve kraliçenin oğlu olmuştu, bir gün tahta oturacak varlık olmuştu. Ama şimdi, tümüyle farklı bir şey deneyimlemekteydi – Özgür İrade’yi. Bununla nasıl başa çıkacağını da pek bilemiyordu. Çünkü o hep, krallığın tekil iradesi içindeki misyonunu, amacını ve kontratını anladığını sanmıştı. Ama şimdi, herşey mümkündü ve herşeye erişebilirdi. Önceden belirlenmiş bir yol ya da kalıp yoktu.

Jack’in yolculuğu, sizin yolculuğunuzdur. Tekil İradeden, Özgür İradeye geçmenin ne anlama geldiğini her biriniz hissettiniz. Bu birçok ilginç deneyime neden olmuştur. Bu, birçok yönden sizin özgür bir yaratıcı olmanıza neden olmuştur ve bunları hepsi uygundu. Bunların hepsi Ruh tarafından kutsanmaktadır. Çünkü verilen Özgür İradeyle – size ve Jack’e ve tüm diğer meleklere ve tüm insanlara – verilen Özgür İradeyle, siz yaratılışı, şimdiye kadar hiç kullanılmamış yöntemler ve anlayışlarla genişletmek olanağına sahip oldunuz. Bunun etkisini anlıyor musunuz? Siz tekil İradeye sahiptiniz – gerçekten sevgi dolu, gerçekten kutsanmış olan – ama bu irade, asıl Yaratılışın tekil iradesiydi. Duvardan geçtiğinizde, size Özgür İrade verildi.

Jack Dünyaya gelip de biyolojiyi üstlendiğinde, hala Özgür İradeye sahipti, ama şimdi buna bir de perde denen şey eklenmişti. Jack’in, bir yaşamdan ötekine meydana çıkmakta olan şeyi anlamasını perde engellemekteydi. Evreninizin enerjisini ve modellerini yaratmak amacıyla, Jack’in, krallıktan boşluğa götüren yolculuğu anlamasını perde engellemekteydi. Bu iki güçlü ögeyi birleştirin – perdeyi ve Özgür İradeyi – ve çok güçlü bir enerji elde edersiniz. Bu, her birinizin birlikte yaşadığı enerjidir.

Seçtiğiniz şeyleri gerçekleştirmek için Özgür İradeye sahipsiniz. Ama aynı zamanda, kararlarınızı ve deneyimlerinizi pek hatırlayamamanıza neden olan perdeye de sahiptiniz. Ve şimdi, Dünya üzerindeki yaşam döngülerinizin tamamlanmasına gelmiş bir halde, buradasınız Shaumbra. Yeni anlayışlara girmenize izin verecek son temizlemelere ve yolculuğunuzun tamamlanmasına erişmektesiniz. Size daha önce de söylediğimiz gibi, buradan Yuvaya dönmemektesiniz. İlerlemeye devam etmektesiniz. Siz genişlemeye devam etmektesiniz, ama yolculuğunuzun anlayışına geldiğinizde, kim olduğunuzu ve neden burada bulunduğunuzu bütünüyle anlamaya başladığınızda, perdenin salıverileceği bir nokta gelecektir.

Siz de bu arada, yaşamınızın şu anında birçok değişimden, birçok meydan okumalardan geçmektesiniz. Bu yükselme işlemi, sizin düşündüğünüzden farklı bir biçimde meydana gelmektedir. Bu, olacağını düşündüğünüz şey değildir! Siz daireyi tamamlamaktayken, sevgili dostlar, ilginç bir şey meydana gelmektedir. Atacağınız bir adım vardır. Bugün size getirdiğimiz bir adım vardır. Bu adım, içinizde geleceğini bildiğiniz bir adımdır, ama onaylanmak açısından dışardan ifadesi edilmesi gerekmektedir. Bu adım oldukça basittir. Olduğunuz gerçek yaratıcıyı olabilmek için girdiğiniz yeni enerjide, Özgür İradenin ötesine geçip, Tanrısal İradeye adım atmanız gerekmektedir.

Yaratıcı Dizisinin Onuncu Dersi: Tanrısal İradene Adım At. Bu basit ama güçlü bir adımdır. Bu başlangıçta çok açıkmış gibi görünmesine karşın, insan zihninizle bunu düşünmeye başladığınızda, sizi korkutabilir, çünkü şimdiden algıladığınız gibi – ve Cauldre bu noktada bizi kesinlikle sorgulamaktadır! – sizden Özgür İradeyi bırakmanız ve Tanrısal İradeye geçmeniz istenmektedir. Şimdi bir dakikalığına aradaki farkın ne olduğu hakkında konuşalım.

Cauldre şöyle demektedir, “Ah Tobias, bugün ortaya attığın şeye bak!?” Hmmm.

(kahkahalar)

Onuncu Ders: Tanrısal İradene Adım At. Özgür İradenizle Dünyaya geldiğinizde ve dualiteyi üstlendiğinizde, Özgür İradeniz kim olduğunuzun aynalarını görmenizi sağlamıştır. Özgür İrade, ışığı ve karanlığı görmenizi sağlamıştır. O sizin aşağıyı ve yukarıyı görmenizi sağlamıştır, ama Özgür İrade, perde de eklenince, farkettiğiniz gibi, bir anlamda çok kısıtlıdır. Hatta çoğunuz, gerçekten bir Özgür İradeye sahip olup olmadığınızı, yoksa meleklerin ya da Ruhun elinde sadece bir kukla mı olduğunuzu bile sorguladınız. Ama hayır, tüm bu süre içinde, siz Özgür İradeye kesinlikle sahip oldunuz.

Tanrısal İradeye geçtiğiniz zaman, Ateş Duvarından beri taşıdığınız bir ayrılığı ve bir dualiteyi aşmaktasınız. Krallığı terk ettiğinizde ilk kez deneyimlediğiniz, Ruhtan ayrı olmayı, aşmaktasınız. Tanrısal İradeye geçmek, içinizden gelen Tanrısal İradeyle ilgilidir. Bu irade, kimliğinizin en derin düzeylerinde, Ruhla bağlantılı ve bütünleşmiş bir haldedir. Tanrısal İradeye geçtiğinizde, beraberinizde taşıdığınız insanlığınızı aşarsınız. Dünya üzerinde bulunduğunuzdan bu yana sizin bir parçanız olan dualiteyi aşarsınız. İkinin ötesine, bizim Tüm dediğimize geçersiniz.

Tanrısal İradede, daha önce hiç ortaya çıkmamış çözümler olacaktır. Bu çözümler Özgür İrade ve dualiteden ortaya çıkamamıştır. Tanrısal İradede sadece kendini düşünmek pek yoktur, tersine Tüm Olan için daha büyük bir merhamet ve anlayış beslenir.

Tanrısal İrade kendi dışınızdan sahiplenilmez. Tanrısal İrade içinizdedir. Tanrısal İradeye geçtiğinizde, eski Özgür İradeyi salıverdiğinizde, siz yeniden Ruhla bir çeşit bağlantı kurarsınız. Bu, binlerce yıldır hissetmediğiniz bilinçli bir bağlantı ve bilinçli bir anlayışa dönüşür.

Tanrısal İrade, oturup da size ne yapmanızı söyleyecek Tanrı’yı ya da Ruhu beklemek değildir. Bu, bunun şimdiden sizin bir parçanız olduğunu anlamaktır. Bu, Ruhun orada olduğunun, kulak verilecek bir sesin dışarda olmadığının, Ruhun ve Tanrının ve Tanrısallığın ve Mesih Bilincinin şimdiden içinizde olduğunun, içsel bilişidir. Tanrısal İrade, bu derin ve tutkulu içsel sese kulak vermektir.

Bu dersle çalışmaya başladığınızda, “Bu Tanrısal İrade nedir?” diye, ya da “Benimle konuşan yine bu deli beynim mi?” diye merak edeceksiniz. Ve buna karar verebilmek, sizi bir dereceye kadar felç edebilir. Ama size şunu söylemekteyiz; böyle bir şey olduğunda, sadece dingin bir halde olun ve

“Ben Tanrısal İrade’deyim” deyin. Ortaya çıkan şeyin Tanrısal İrade olduğunu anlayın.

Siz Özgür İrade ya da Dualite İradesinin eski niteliklerine alışıksınız. Zihninizde devamlı bir meydan okuma ve ileri, geri mücadele vardır. Tanrısal İradeye geçtikçe, size öyle çözümler gelecektir ki, bunlar daha önce deneyimlediğiniz şeylerin çok üstünde ve çok gelişmiş olacaktır. Bunun, çok sık meydana gelen, eski insan benliğinizin ileri geri tartışan iki eski sesi olduğunu hissetmeyeceksiniz. (kendi kendine güler) Tanrısal İradenize adım attığınızda, Tüm’den gelen farklı bir yanıtı hissedecek, duyumsayacak ve belki de duyacaksınız. Ama –ve biz bunu vurgulamaktayız – bunun yine de içinizden geldiğini anlayın! Eğer bu yanıtları kendi dışınızda ararsanız, eğer size şimdi ne yapacağınızı söyleyecek, kendi dışınızda bir varlık olduğunu sanıyorsanız, yanlış yere bakmaktasınız! Siz eski enerji alanına bakmaktasınız. Tanrısal İrade içerden yayılır. Tanrısal İrade şu anda içinizdedir. Size daha önce de söylediğimiz gibi, ve buna gülümsemiştik, biz sizin içinizdeki bu ışığı görmekteyiz ama siz daha görememektesiniz.

Onuncu Ders: Tanrısal İradene Adım At. Kendinizi başlarda belki biraz beceriksiz hissedeceksiniz. Öncelikle Ruhun sesini duymak zorunda olduğunuzu düşüneceksiniz, “Bunu ya da şunu yapmak doğru mudur? Ne dersin Ruh? Ne dersiniz rehberler? Benim, dışarıdan gelecek yanıtı duymaya ihtiyacım var.” Ve bu yanıt gelmeyecektir. Orada aradığınız sürece, hiç birşey duymayacaksınız.

Tanrısal İradeye adım attığınızda – ki bunu yapmak çok kolaydır, çok basittir – yanıt size gelecektir. Biliş ve anlayış, içinizde bulunan ve şimdiye kadar deneyimlemediğiniz bir yerden gelecektir. Bu tam olacaktır, zengin olacaktır ve nereden geldiğine dair bir şüpheniz kalmayacaktır. Bu, bir sevgi alanından gelecektir. Bu, gerçekten Ruh olan en içsel yerinizden gelecektir. Bu zihinsel bir alıştırma olmayacaktır. Bu, içinizde meydana gelen bir his, ve genişleyen bir dinamik olacaktır.

Yuvayı terk ettiğinizden beri uzun bir yolculuk yapan melekler olarak, Ateş Duvarından ilk kez geçerken deneyimlediğiniz bu şeyi bırakmak zamanıdır. Özgür İrade denilen niteliği bırakmak zamanıdır. Ah, siz bunu ilk kez elde ettiğinizde, bu muazzam bir oyuncaktı. Bu, tam da Ateş Duvarının muazzam deneyiminden geçmiş bir melek için muazzam bir oyuncaktı. Bu aynı zamanda korkutucuydu da, çünkü o zamana kadar hiç Özgür İradeye sahip olmamıştınız. Siz Tek İradeye, Genişleyen İradeye sahip olmuştunuz.

Ama şimdi, daha önce hiç sahip olmadığınız bir güce, bir seçeneğe kavuşmuştunuz. Bu Özgür İradeyi alıp, onunla evrende ve boşlukta oynamaya başladınız. Özgür İradeniz, bir Yaratıcının muazzam, muhteşem bir araç kutusuna sahip olması gibiydi. Daha önce hiç yapamadığınız şeyleri gerçekleştirebiliyordunuz. Boşlukta oynayabiliyor, yıldızları yaratabiliyor, yeni enerjileri yaratabiliyordunuz. Hatta diğer varlıklarla savaşabiliyordunuz! Bunu krallıkta yapamazdınız. Orada savaşlar yoktu. Yeni yerler yaratabiliyordunuz. Her türlü farklı yönlere genişleyen düşünce ve duygulara sahip olabiliyordunuz.

Bu Özgür İrade muazzam bir yeni oyuncaktı. Ama bu, yol boyunca size çok kedere de neden olmuştur. Çok zorluğa ve çok acıya. Siz Özgür İradeyi alıp, aşağıda bulunan yerlerin en altına, dipte olan yerlerin en dibine, tüm Yaratılışın aklına gelebilecek en acı verici yerlere gittiniz. Ama siz sadece yeni enerjiyle oynamaktaydınız. Oh, ve siz bunu kesinlikle ışığın yaratılışındaki, sevgi ve paylaşım ve merhamet dolu harika yerlere de götürdünüz.

Siz bu Özgür İrade denen armağan ve araca, Ateş Duvarından geçtiğinizde Ruhun size armağan olarak ihsan ettiğinden beri sahiptiniz. Siz bu armağana binlerce yıldır sahipsiniz. Bu size, boşlukta bir şey yaratmak için, evrenleri, ve galaksileri ve yıldızları yaratmak için iyi hizmet etmiştir. Özgür İrade, Dünya üzerinde enkarne olduğunuz süre boyunca iyi hizmet etmiştir. Bu sizin, ışıkla karanlık, beyaz bilyeyle, karanlık bilye arasında seçim yapmanızı sağlamıştır. Bu sizin, üzerinizde bir perdeyle, çok sınırlı bir biçimde dualiteyi deneyimlemenizi sağlamıştır. Bu sizin, dualiteyi çok belirli bir biçimde deneyimlemenizi sağlamıştır.

Ama şimdi sevgili dostlar, biz sizden bunun ötesine geçip, Tanrısal İradeye girmenizi rica etmekteyiz. Bu size meydan okuyacaktır. Bu Tanrısal İrade denilen şeyin ne olduğunu merak edeceksiniz – buna kim sahiptir? Şimdi bu Ruh, size bir kez daha ne yapılacağını söylemek için mi geri gelmektedir? Ne yapılacağını size şimdi rehberleriniz ya da melekleriniz mi bildirecektir? Hayır, Tanrısal İrade içerden gelmektedir. Bu sizin İradenizdir, ama Tanrısallığı temel alan ve dualiteyi aşan bir iradedir. O, sizin alışık olduğunuz insanca dinamikleri dönüştürmektedir. O doğrudan Tüm Olan’a ve Ruha bağlıdır, ama sevgili dostlar, Ruhun siz olduğunuzu, kendiniz olduğunuzu anlayın. Tanrısal İrade içerden gelmektedir. O, daha önce hiç deneyimlemediğiniz yanıtları ve çözümleri ve deneyimleri ve yeni güçleri sağlamaktadır.

Bu zor olacaktır. Siz HER İKİSİNİ de, hem Özgür İradeyi, hem de Tanrısal İradeyi tutmak isteyeceksiniz. (kendi kendine güler) Siz, yeni Tanrısal İradeyi üstlenirken, bir yandan da Özgür İradenin harika niteliklerini elinizde tutmayı isteyeceksiniz. Biz bunun bu şekilde yürümeyeceğini söylemek için burada bulunmaktayız. Birinin deneyimlenebilmesi için, önce ötekinin bırakılması gerekmektedir.

Bir şey şimdi gelip de kapınızı çaldığı zaman ve siz onunla dans ederken – çoğunuz Ruha sordu,

“Peki, ben dans ediyorum ama ben ne yapıyorum? Şarkı ne zaman bitiyor? İdare eden (dansı yönlendiren) kim olacak? Hangi adımları atmamız gerek?” Dans ederken, adımlarınızı Tanrısal İradeye doğru atın. Diyelim ki, hergünkü durumlardan birini yaşıyorsunuz, örneğin birlikte çalıştığınız biriyle, zor bir durumu. Birlikte çalıştığınız kişi gelip kapınızı çaldı ve siz de dans etmek zamanı olduğunu kabul ettiniz. Şimdi dans etmektesiniz ve birlikte çalıştığınız insan da şaşkınlıkla size bakmakta ve siz merak etmektesiniz, “Ruh, şimdi dans ediyoruz ama bundan sonra ne yapmalıyım, buradan nereye gideceğiz?” Adımınızı Tanrısal İradeye doğru atın.

Bundan sonra meydana gelecek şeyi, size pek tanımlayamamaktayız. Siz yeni bir alana gireceksiniz. Siz dualitenin ötesine geçeceksiniz. Öyle farkındalıklara geleceksiniz ki, bunları biz bile tanımlayamamaktayız. Siz, eski enerji biçimi olan Özgür İradeyi gölgede bırakacak, yeni anlayışlara ve yeni titreşim ve enerji düzeylerine geleceksiniz. Eski yöntemleriniz size, heyecandan yoksun, dinamikten yoksun ve tutkudan yoksun görünecektir. Tanrısal İradeye adım attığınız zaman, şeyler çok hızlı gelişecektir!

Tanrısal İradeyle birlikte, yanıtlar, çözümler, ve daha geniş bir görüntü elde edilir. Siz ne yapacağınızı, o anda tam olarak bileceksiniz. Size bu yeni Tanrısal İradeyle gelen enerjiyle ne yapacağınızı bileceksiniz. Gelecek iki dersimizde bundan daha söz edeceğiz. Ama bugün, sizi bu Onuncu Dersle zorlamaktayız. Tanrısal İradenize adım atın. Bu belki bazılarınıza basit görünecektir. Bazılarınız, “bunu yapmaktan büyük mutluluk duyacağım” diyecektir, ama Özgür İrade niteliklerinin, bu yaratılışa geldiğinizden beri yakanıza yapıştığını göreceksiniz. Bu Özgür İrade enerjisi binlerce yıldır sizinle birlikteydi ve siz içinizdeki bir düzeyden ona tutunmak isteyeceksiniz. Tanrısal İradeye geçmek zorlayıcı olacaktır.

O adımı atmadan önce, tam olarak ne olduğunu bilmek isteyeceksiniz. Sevgili dostlar, şu anda sahip olduğunuz bilinçle, Tanrısal İradenin niteliklerini tanımlamanız mümkün değildir. Önce ona adım atmanız gerekmektedir. Sizi karşı tarafa geçirecek bizler olmadan, uçurumu bir kez daha kendi başınıza geçmenizi istemekteyiz. Hepinizin, Tanrısal İradeye adım atmanın sonuçlarını bir süre tartacağını bilmekteyiz, çünkü bu adımı atmak, Özgür İradeyi bırakmak anlamına gelmektedir. Özgür İrade harika ve eğlenceli bir şey olabilir. Biliyorum, çünkü bunu deneyimledim! Bu muazzam, muazzam bir enerjidir. Tanrısal İrade….Tanrısal İrade daha muhteşemdir, daha tamamdır ve daha bütündür. Hep şu soruyu sordunuz, “Ruh, yapmam gereken şey nedir, işim ne olacak, ilişkilerim ne olacak, şimdi yapmamı istediğin şey nedir?” Ve biz şimdi demekteyiz ki – hazır olduğunuzda – Tanrısal İradenize adım atmak zamanıdır. Tanrısal İradede, biliş size gelecektir.

Şimdi, bu dersin çok tartışılacağını bilmekteyiz. Çok meydan okumalar olacaktır. Tanrının bir armağanı olan şeyi, Özgür İradeyi bırakmanızı istediğimiz için, bizi suçlayacak ve Cauldre’yı suçlayacak kişiler olacaktır. Dünya üzerindeyken, tüm deneyimlerinizin ve tüm günlerinizin temeltaşını oluşturmuş ve boşluktayken yaratmakla geçirdiğiniz tüm günlerinizin temeltaşını oluşturmuş bir şeyi bırakmanızı istediğimiz için suçlanacağız. Daha bunun önerisiyle bile, bu gruptan çıkıp gidecek bazı kişiler kesinlikle olacaktır! Çünkü onlar pek anlamamaktadır. Onlar, Tanrısal İradenin sonuçlarını anlamamaktadır. Tanrısal İrade, Ateş Duvarından geçtikten sonraki tüm deneyimlerinizin çemberini tamamlamanızı sağlamaktadır. O sizi yeni bir anlayış düzeyine geçirir.

Gerçekleştirdiğiniz çalışmadan dolayı sizi derinden sevmekteyiz. Bize hala dayanabildiğiniz için sizi sevmekteyiz (kahkahalar); derslerden geçtiğiniz için; ve bunlara gayretle çalıştığınız için sizi sevmekteyiz. Bu derslerin her birini alıp, onlarla çalıştığınız, onlar hakkında düşündüğünüz ve onları yaşamınıza uyguladığınız için sizi sevmekteyiz. Ama bunu kendi başınıza, kendi tarzınızda ve kendi zamanınızda yapmaktasınız. Biz sizi bunun için sevmekteyiz.

Buradan gittiğiniz yer, bundan sonraki birkaç dersle gideceğimiz yer, BEN BENİM halinde otururken, enerjiyi gerçek anlamda nasıl harekete geçireceğinizi anlamanızı sağlamaktır. BEN BENİM, asıl olandır, temeldir, ŞİMDİdir. Enerjiyi nasıl harekete geçireceğinizi, nasıl etkileyeceğinizi ve nasıl gerçek bir Yaratıcı olacağınızı anlamanızı sağlamak amacıyla sizinle çalışacağız.

Bugün ikinci çemberde toplanmış olan varlıklar, bu zamanı hem gerçek, hem de mecazi olarak alkışlamaktadır. Onlar buraya, sizin bu derse göstereceğiniz tepkiyi görmeleri ve hissetmeleri için çağrılmıştır. Bu ders, çok, birçok kişinin zihinsel engellemelerine takılacaktır. Bu ders bazı kişiler için, üstesinden gelinecek yüksek engelli bir koşu gibi olacaktır. Bu ders sizden fazla bir şey yapmanızı istememektedir, sizden bunu saatlerce öğrenmenizi ya da alıştırma yapmanızı istememektedir. Bu sizden sadece, size yakın olmuş bir şeyi bırakmanızı ve yeni çeşit bir enerjiye cesaret etmenizi istemektedir. Bu adımı atmak size kalmış bir şeydir, sevgili dostlar, bu adımı kendi başınıza atmak, kendi zamanınızda atmak, kendi alanınızda atmak, size kalmış bir şeydir. Eğer bunu şimdi tam olarak anlamamaktaysanız ve içinizde çelişkilere neden olmaktaysa, o zaman acele etmeyin. Acele etmeyin. Tüm bu işlem boyunca ve Tanrısal İradeye atacağınız ilk adım sırasında, hiç bir zaman yalnız değilsiniz. Bugün burada toplanmış olan varlıklar gibi, çok sayıda varlıklar ordusu sizinle birliktedir. Sizi derinden sevmekteyiz.

Ve öyledir.

Kırmızı Meclis’in varlıklarından Tobias, Golden, Colorado’da yaşamakta olan Geoffrey Hoppe tarafından sunulmaktadır. Tobit’in mukaddes kitabında bulunan Tobias’ın öyküsü, Crimson Circle sitesinde bulunmaktadır.

www.crimsoncircle.com. Tobias materyelleri, bedelsiz olarak dünyanın her tarafında bulunan ışık işçileri ve Shaumbra’ya, Ağustos 1999 tarihinden beri sunulmaktadır. Bu tarih Tobias’ın, insanlığın yıkım potansiyelini aşıp, Yeni Enerjiye girdiğini söylediği tarihtir.

Crimson Circle, Yeni Enerjiye geçiş yapacak ilk insan (kılığındaki) meleklerden oluşan global bir ağdır. Bu kişiler, yükseliş halinin sevinç ve zorluklarını deneyimlerken, diğer insanların da yolculuğuna, paylaşım, ilgi ve yol göstererek yardımcı olmaktadır. Crimson Circle’in sitesine her ay 40.000’in üzerinde ziyaretçi, son materyelleri okumak ve kendi deneyimlerini tartışmak amacıyla girmektedir.

Crimson Circle her ay Denver, Colorado’da, Tobias’ın, Geoffrey Hoppe kanalıyla son bilgileri sunduğu yerde biraraya gelmektedir. Tobias, kendisinin ve Crimson Council’ın (Kırmızı Meclisin) diğer semavi varlıklarının, aslında insanoğlunun kanallığını yapmakta olduğunu bildirmektedir. Tobias’a göre, onlar bizim enerjilerimizi okumakta ve biz içimizde deneyimlerken, dışardan da bakabilmemiz için, kendi bilgilerimizi bize geri tercüme etmektedirler. Crimson Circle toplantıları herkese açıktır, ama LCV takdir edilir. Katılımı gerektiren hiç bir şey ve ödenmesi gereken bir aidat yoktur. Crimson Circle, dünya çapındaki Shaumbra’nın açık sevgisi ve bağışları yoluyla bolluğu kabul etmektedir.

Crimson Circle’ın en yüksek amacı, insan melekler ve öğretmenler olarak, içsel spiritüel uyanış yolunu yürümekte olan kişilere hizmet etmektir. Bu hıristiyanlıkla ilgili bir misyon değildir. Tersine, içsel ışık, merhamet ve ilgi bulabilmeleri amacıyla, insanları senin kapına getirecektir. Kılıçlar Köprüsü’ndeki yolculuğuna başlayan bu kendine has ve değerli insan sana geldiğinde, o anda ne yapman ve öğretmen gerektiğini bileceksin.

Eğer bunu okumaktaysan ve gerçek olduğunu ve bir bağın olduğunu hissediyorsan, sen gerçekten Shaumbra’sın. Sen insan (kılığında) bir öğretmen ve bir rehbersin. İçindeki tanrısallık tohumunun bu anda ve gelecek tüm zamanlar için çiçek açmasına izin ver. Hiç bir zaman yalnız değilsin, çünkü tüm dünyada bir ailen ve çevrendeki semavi boyutlarda melekler vardır.

Bu metni lütfen ticari amaç olmaksızın ve bedelsiz olarak dağıtın.

Lütfen bu bilgiyi, dipnotlar dahil bütünüyle kullanın. Tüm diğer kullanımlar, Geoffrey Hoppe, Golden Colorado’dan alınacak yazılı onayı gerektirir. Telif hakkı 2001, Geoffrey Hoppe, P.O.Box 7328, Golden, CO 80403.e-posta: tobias@crimsoncircle.com. Tüm haklar mahfuzdur.

Sorular ve Yanıtlar

Yaratıcı (Yaratan) Dizisi – 12 Mayıs 2001
Ders On: Tanrısal İradene Adım At

Crimson Circle’de (Kırmızı Çemberde) sunuldu

TOBIAS: Ve öyledir sevgili dostlar, çemberin enerjisine, soru ve yanıt zamanı için geri dönmekteyiz. Tanrısal İradenin dinamiklerini, yaratıcı olarak sahip olduğunuz yeteneklerin dinamiklerini daha iyi anlamanızı sağlamak amacıyla şimdi birşey yapacağız. Bu sorular yöneltilirken, “hissetmenizi” rica edeceğiz. Ortaya çıkan yanıtın gerçekliğini içinizde hissederek bilmeye çalışın. Bu soruların yanıtlanmasını sadece Ben, Tobias’tan beklemeyin. Yanıtı, önce kendi içinizde duyun. Onun tek çakranızdan, tanrısal varlığınızdan, tanrısal merkezinizden gelişini duyun. Konuştuğumuz bu şeyleri uygulamak zamanıdır. Bu soru ve yanıt zamanını, Tanrısal İradeniz kanalıyla kendi tanrısal gerçekliğinizi ortaya çıkartmak için kullanın. Yanıtı ortaya çıkartın.

Şimdi, sorunun yanıtını belki zihninizde ya da kulaklarınızla duymayacaksınız. Bu bir his ya da bir biliş şeklinde olabilir. Bu, size gelen bir aydınlanma, ani bir düşünce patlaması gibi olabilir. Duyacağınız bu yanıtlar, kendi içinizden, tanrısal yanınızdan, Tüm’ü anlayan yanınızdan gelmektedir. Sonra da Ben, Tobias, Cauldre (Geoffrey Hoppe) kanalıyla sözlü yanıtı sağlayacağım. Ne kadar yaklaştığımızı göreceğiz! (kendi kendine güler) Ve bunu da söyledikten sonra, ilk soruyla başlayalım.

SORU: Tobias, ben hep bu yaşama gelmek amacımın, büyük fiziksel ve spiritüel değişim zamanında, yani milenyum sonunda olması beklenen büyük yıkım sırasında, diğer insanlara yardım etmek olduğunu hissetmişimdir. Şimdi bu, çok şükür olmadı ama ben kendimi kayıp ve gereksiz hissediyorum. Ben şimdi bir Değişim İşçisi olarak artık kontratımı tamamlamayacağıma göre, aramam gereken nedir? Teşekkür ederim.

TOBIAS: Sevgili varlık, bu, bütün dünya üzerindeki Shaumbra’nın içinde bulunduğu genel durumdur. Çoğunuz, kendi içinizdeki tamamlanmayı gerçekleştirmek ve aynı zamanda diğer insanlara da rehberlik ve yardım etmek için ve evet, bu öngörülen büyük kargaşa zamanında onlara öğretmek için bu yaşama geldiniz. Sizler, çevrenizdeki büyük kargaşa ve karmaşa içinde, dinginlik ve şifa ve ışık çapaları olacaktınız.

Sizin ve tüm insanların yaptığı çalışmalar sayesinde, bu yıkım kehaneti – çoğu kişinin, dünyanın sonu dediği – meydana gelmemiştir. Siz değiştiniz, şeyleri dönüştürdünüz, bir sonraki düzeye geçtiniz. Böyle yapmakla da, sahip olduğunuz kontrata, gerçekten artık gereksinim kalmamıştır. Yaşamınızda, özellikle de son yıllarda, bir boşluk doğmuştur. Hizmet etmek amacıyla çağrıldığınızı sandığınız çalışma, yani büyük kargaşa sırasında diğer insanlara yardım etmek, onların öbür tarafa geçişlerine yardımcı olmak, meydana gelmemiştir.

Ama sevgili dostlar, asıl kontratınızda, bir “ama eğer” maddesi vardı. Bu “ama eğer” maddesi, bu travmatik olaylar meydana gelmezse ve siz bir sonraki düzeye gerçekten çıkacak olursanız, o zaman ne yapacağınız hakkındaydı. Ve biz bunun için burada sizinle oturmaktayız. Geçmişte sizinle bu çok özel derslere ve tartışmalara başlamamızın asıl nedeni budur. 19 Ağustos 1999 tarihi, yıkımın olacağı kehanetinin bulunulduğu tarihtir. Bu aynı zamanda, çadırda, bu mesajlara başladığımız zamandır. (bkz. Tobias mesajı “Rehberlerin Gidişi”, 21 Ağustos 1999)

Biz sizin “ama eğer” maddenizle çalışmaya başladık. Bu çalışma şuydu; herşey yolunda giderse, o zaman sevgili dostlar, dünya üzerinde, çok içsel çalışma gerçekleştirmiş, çok içsel işlem ve dönüşüm gerçekleştirmiş öğretmenlere gereksinim olacaktı. Bu kişiler – ve siz onlarsınız -, bedenin içinde kalarak, bir sonraki yaşama geçmeyi kabul etmiş kişiler olacaktı.

Daha önce de söylediğimiz gibi, her birinize en az bir kez, ama birçok durumda da defalarca, bu Dünyayı terk edip bizim tarafa gelmek fırsatı verilmişti. Siz, Dünyada kalmış olanların melekleri ve koşucuları olmak için geri gelecektiniz. Ama siz kesinlikle, kalmayı, bir sonraki düzeye geçmeyi seçtiniz.

Şimdi, meleklerin bir çağrısı vardır. Öğretmenlere ihtiyaç vardır, eski enerjiden yeniye geçecek kişilere ihtiyaç vardır. Onun için senin işin, hepinizin işi, ailenin işi, insan kılığında rehberler olmaktır. Bunu yapabilmek için de, önce yolu sizin yürümeniz gerekmektedir. Bu yolu kendiniz gitmemişseniz, nasıl öğretmen olabilirsiniz ki? Tanrısallığınıza götüren o büyük uçurumu kendi başınıza geçmemişseniz, diğer insanlara nasıl rehberlik edebilirsiniz?

Şimdiki çağrı, nasıl bırakılacağını öğrenmek, yaratılış işlemine izin vermek ve onu başlatmak içindir. Ve şimdi de, Tanrısal İradede olmayı öğrenmektir. Bunların hepsi, öğrendiğiniz şeylerdir. Bunların hepsi, öğreteceğiniz…..şimdiden öğrettiğiniz şeylerdir. Biz birçoğunuzun şimdiden başka kişilere öğrettiğini görmekteyiz. Siz sözcükleri, daha iyi uyması, daha iyi uyarlanması için gerçekten değiştirebilirsiniz. Bunları kendi tarzınızda tanımlayabilirsiniz, ama siz öğretmektesiniz. Size gelen çağrı budur.

Siz, hamburger yapan bir yerde çalışıyor …..ama yine de bir öğretmen olabilirsiniz. Resimler çizen ve sanat yoluyla sevinç yaratan biri olabilirsiniz…..ama yine de bir öğretmensiniz. Burada bulunmanızın nedeni, bu gruba ve bu derslere kendinizi yakın hissetmenizin nedeni, diğer kişilere çük güçlü bir insan-rehber ve öğretmen olabilmektir. Sizin yapacağınız bir çalışma VARDIR, bundan hiç şüpheniz olmasın!

SORU: Tobias, yaşamım şu anda bu kadar zorken, önceki dersleri gerçekten anlayıp anlamadığımı nasıl bileceğim? Teşekkür ederim.

TOBIAS: Burada sunduğumuz dersler gerçekten de meydan okuyucudur. Onlar sınırları zorlayan, öncü derslerdir. Sevgili dostlar, biz buraya sadece size “kendinizi iyi hissettirecek sözcükler”i söylemek için gelmemekteyiz. Biz sizi, en derin düzeylerinizde zorlamaktayız. Bunların hepsi, içinden geçmeniz gereken şeylerdir. Bazen kısa duvarınızın arkasında bile durmanın zor olduğunu bilmekteyiz. Bu kadar basit görünmesine rağmen, dualiteye geri zıplamak arzusu olmaktadır. Yeni evinizde durup da, birşeylerin kapınızı çalmasını beklemenin zor olduğunu bilmekteyiz, çünkü siz sokaklara dökülüp, bunları yakalamaya ve evinize geri sürüklemeye alışıksınız. (kahkahalar) Ve sonra da yakınırsınız! (kahkahalar ve alkışlar)

Derslerde çok meydan okumaların olduğunu bilmekteyiz. Herşeyin ötesinde de, şeylerin olmasını istediğiniz şekilde meydana gelmesini arzularsınız. Siz sonuçları önceden belirlemek arzusundasınız. Biz size baştan, daha en başından, bunların düşündüğünüz şekilde olmayacağını söylemiştik. Şu anda sahip olduğunuz bilinçle, neyin nasıl olacağını düşünebilmeniz mümkün değildir. Diğer kişilerle öğretilerinizin derinliğine indikçe, onların mücadeleleri ve zorlukları sizi eğlendirecektir. Tıpkı bizim size söylediğimiz gibi, siz de onlara şöyle demeyi isteyeceksiniz, “Mücadeleyi bırakmak zamanıdır, eski insan yöntemlerini bırakmak zamanıdır, içindeki Mesih Bilincinin, kendini ifade etmesine izin vermek zamanıdır.”

Böylece, sorunun yanıtı, bunun zor olduğunu bilmekteyiz. Siz, Dünya üzerindeki tüm yaşamlarınız kadar eski, buraya gelmeden önceki zamanlardan kalma, eski paradigmaları kırmaktasınız. Eski enerjinin aslı, Ateş Duvarından geçtiğiniz zamandan kalmadır. Bunların hepsini bir hafta içinde değiştirmeyi mi bekliyorsunuz? Bu, biraz çalışma gerektirecektir. Eğer bırakabilirseniz, o zaman bu çalışma hızlı gidecektir. Eğer kabul edebilirseniz, o zaman yeni enerji, tanrısallık, içinizde yükselecektir. Bu soru için sana teşekkür ederiz.

SORU: Tobias, ne zaman Tanrısal İrade kullandığımızla ilgili biraz daha bilgi verebilir misin? Ben, Tanrısal İrademde bulunduğumdan nasıl emin olabilirim ?

TOBIAS: (kendi kendine güler) Onun içinde olduğunu anlayabilmek için, onun içine girmen gerekir. Bizim, perdenin bu yanında olanların, bunu senin için tanımlayabilmesinin bir yolu yoktur. Kapına gelen şeyle dans ederken, sağ ayağını ya da sol ayağını al ve bunu dualitenin dans alanından, Tanrısallığın dans alanına geçir. Sen bununla mücadele etmen ve çok çalışman ve bunu zorlaştırman gerektiğini düşünüyorsun. Bu, “Ben şimdi Tanrısal İrade’deyim. Ben şimdi Tanrısal İrade’deyim.” demek kadar kolaydır. Bu, “olmaya niyet ediyorum” demek değildir, çünkü niyet edersen, uzun, uzun, uzun bir süre daha beklersin. (kahkahalar) “Niyet etmek”, seninle, sonuç arasına bir mekan, bir uzaklık ve bir süre koyar.

Tanrısal İrade şöyle der, “BEN Tanrısal İrademdeyim”. Sonra da dans etmeye devam et, ve bunun, herşeyin enerji dinamiğini ve kalıbını bütünüyle değiştireceğini anla. Burada sözünü ettiğimiz şeylerin çoğuna bir göz attığında, bunların gerçekten enerji dinamiklerinin ve kalıplarının değiştirilmesiyle ilgili olduğunu görürsün. Bunlar, insan deneyiminin çok ağır ve hantal dinamiğinden, yeni enerjinin çok saf, verimli ve aydınlanmış yapılarına doğru gitmektedir. Eskiden yeniye geçmek demek, sadece yeni enerjide OLMAK (bulunmak) demektir. O zaman otomatik olarak oraya gideceksin.

Asıl Yaratılıştan çıkıp, Ateş Duvarından geçtiğin ve boşlukta sadece düşünce gücüyle, sadece arzunun gücüyle yolculuk yapabildiğin bir zaman vardı. Deneyim edinmeye devam ederek, Dünyaya geldiğinde ve bir beden üstlendiğinde, tüm bu işlemler yavaşlamıştır, böylece sen artık, aynı anda hem DÜŞÜNÜP, hem de OLAMADIN. Şimdi daireyi tamamlamaktasın. Sadece kendine izin vermekle, hızla var olacak bir bilinçte olmak noktasına geri gelmektesin. Tanrısal İradeye geçmek için karmaşık alıştırmalara gereksinimin yoktur. Seni oraya götürecek sağ ayağını, ya da sol ayağını, dansın adımını atarken gör.

SORU: Tobias, burada bizimle bulunduğun ve bize yol gösterdiğin için teşekkür ederim. Bizim halimiz ne durumda? Sen ve bu Meclis, çemberin bir parçası olan bizlere hala fikirler ve seçenekler mi sunmaktasınız? Bazen görebildiğim tek şey, kocaman bir soru işaretidir.

TOBIAS: (kendi kendine güler) Bu bilgilerin derinliklerine indikçe, içinizden daha fazla soru çıkacaktır. Bu uygundur, çünkü bunlar senin (sizin) en çekirdek düzeylerinde bulunan şeylere meydan okumaktadır. Biz şimdi, asıl Yaratılışı terk ettiğinizden beri sizde meydana gelmiş şeylerin dokusunu ve makyajını değiştirecek açıklamalara ve öğretilere geçmekteyiz. Diğer kişilerle gerçekleştireceğiniz öğretilerde, bunun çekirdek konu olduğunu göreceksiniz. Bundan, birlikte olacağımız gelecek oturumlarda daha söz edeceğiz. Biz şimdiden Cauldre ile, ilerde tüm Shaumbra ile paylaşılacak, belirli bir teknik ya da alıştırma hakkında konuştuk. Bu teknik (alıştırma), insanı, Ateş Duvarından geçtiği deneyime geri götürecek ve bunu şifalandıracak ve tamir edecektir. Çünkü yaşadığınız kökleşmiş zorlukların bazılarının nedeni budur.

Haliniz ne durumdadır? Bu sorunun yanıtını, bu gece ikinci çembere gelen, diğer meclislerden olan varlıklara bırakıyoruz:

(duraklama)

Daha önce de söyledikleri gibi, 2012 yılında bir kuantum sıçrayışı olacağına dair kehanetler vardır. Şimdi bunun çok daha öne geleceği öngörülmektedir. Sizin bu kadar çok şüphe etmeniz, onları eğlendirmektedir. Size bir karne verilecek olsaydı, hepiniz azminiz ve katlandığınız şeyler için yüksek notlar alırdınız. (kahkahalar) Ruha hizmet amacıyla, kendinizi adamaya devam edişiniz için ve kendinizi ilerlemeye adamaya devam edişiniz için çok yüksek notlar alırdınız. Karnenizdeki tek düşük not, muazzam miktarlarda sahip olduğunuz ve ‘kendinden şüphe etmek’ denen şey için olurdu. Bunu bırakabilseydiniz – ve biz bunun ağır olduğunu anlıyoruz – ama bunu bırakabilseydiniz, şu anda taşıdığınız yükler olmadan, çok daha yükseklere fırlardınız. Ama aynı zamanda, insan olmak deneyiminden geçmiş olanlarımız için de empati duymaktayız.

Bu ‘kendinden şüphe etmek’ denen şey, yoğundur ve derindir ve Ateş Duvarına dayanmaktadır. Oradan geçtiğinizde, kendinizden çok şüphe ettiniz, çünkü Ruhtan vaz geçmiş gibi hissettiniz. Bir anlamda, Ruhu aldatmış gibi hissettiniz. Ana-babasına yanlış davranmış bir çocuk gibi hissettiniz. Ruh bu şekilde hissetmemektedir. İşlediğiniz bir günah, asıl günah, esas günah diye bir şey yoktur. Sizin gerçekleştirdiğiniz şey, tümün iyiliği için yapılmış bir şeydir. Ve bu noktaya kadar gelmiş bir halde burada oturmaktasınız, ve biz size, yolculuğunuzun her adımının Ruh tarafından sevildiği güvencesini vermekteyiz. Bu soru için teşekkür ederiz.

SORU: Tobias, bu dersle bizden istediğin şey, ruhunu şeytana satmakla aynı şey. Bir ata, eyer ve gem vurulduğu zaman ne hissediyorsa, ben de onu hissediyorum. Bu kozmik bir şaka değil mi?

TOBIAS: Bu iyidir! (kahkahalar) Çünkü bu, senin içinde çok uygun tepkiler ve duygular tetiklemektedir. Bugün kanallık sırasında söylediğimiz gibi, bununla ilgili sorular ortaya çıkacaktır. Biz, Ruh tarafından uzun, çok uzun bir zaman önce, sen ilk kez krallığı terk ettiğinde, Ruhun sana verdiği bir armağanı bırakmanı önermekteyiz. Senden şimdi istenilen, bunu bırakmandır. Kendini sattığına dair düşünce ve hislere sahip olabilirsin, çünkü Ruhun sana verdiği bir şeye artık asılmamaktasın. Bu düşünce ve duygular kesinlikle yüzeye çıkacaktır.

Bunu senin için doğrudan yanıtlayamayız, senden ancak kendi duygularını ve bunların nasıl bir şey olduğunu hissetmeni isteyebiliriz. Zamanının geldiğini ve uygun olduğunu hissettiğinde, bileceksin. Tanrısal İradene adım atacaksın. Bir anlamda, aslında bir şey bırakmadığını, çok daha muhteşem bir şeye geçtiğini anlayacaksın. Özgür İrade senin için, bir anlamda – özel olarak senden söz etmekteyiz, çünkü zihninin nasıl çalıştığını bilmekteyiz – Tanrısal İradenin gerçekten alt kademesidir.

SORU: Merhaba. Tek Çakranın yeri neresidir ve bu işlemi hızlandırmak için ne yapabilirim? Herşey için teşekkürler.

TOBIAS: Tek Çakra, tanımlayabileceğin ya da hissedebileceğin ya da dokunabileceğin hiç bir yerde değildir. O senin tümündür, kimliğinin hepsidir. Onu Kalp Merkezinizle birleştirmek tipiktir, çünkü Kalp Çakrası muazzam bir merhamet ve anlayış içerir. Ama gerçekte, o tek bir yerde bulunmamaktadır. O, senin tümündür.

Bu işlemi hızlandırmak için yapabileceğin şey, sadece bu tartışmalarda konuştuğumuz şeylerdir. Bu, izin vermektir ve bırakmaktır ve sonra da Yaratıcının işlemini başlatmaktır. Yaratıcının işlemini başlatman, gerçekleştirdiğin yeni çalışmada tutkuya sahip olman, Tek (Bir) Çakranın çok daha yüksek düzeylerde titreşmesini sağlar.

Onu belirli bir yerle birleştirmeye çalışma. (kendi kendine güler) Biz senin ya da konuşmacılarınızdan birinin, Tek Çakranın nerede bulunduğunu gösterir bir grafikle buraya geldiğini görmek istemeyiz, çünkü bu hem gerçek, hem de geçerli olmazdı. İnsan anatomisinde, onun bulunduğu tek bir yer yoktur. O tümünüzdedir, tümünüzdür. Bu, önceki yedi adet, artı beş adet çakranızın, birliğe kaynamasıdır. Onun sadece sen olduğunu anla.

SORU: Tobias, bir kimse Gülün Meyvesini almadan, kendi Tanrısal İradesine geçmeyi seçebilir mi?

TOBIAS: Bu zor olacaktır. Varlığının bütün bölümlerinden, fizikselden, zihinselden ve spiritüelden gelecek bir enerjiye gereksinim vardır. Bu yeni düzeylere geçebilmek için bir enerjiye gereksinim vardır. Tutkuya sahip çıkmadan Tanrısal İradeye geçmeyi istemek, bir anlamda, arabayı atın önüne koşmak gibi olurdu. Sizinle tartıştığımız bu ders dizilerinin çok özel bir sıralaması vardır. (kendi kendine güler) Cauldre bunun böyle olduğunu her zaman hissetmese de, bunlar özel olarak hazırlanmaktadır. Bu dersler, enerjinin içselleştirilebilmesi için, anlayışın, uygun biçimlerde olması için, bölümler halinde verilmektedirler.

Öğretmenler olarak, bunu fazla hızlı bir şekilde öğretemeyeceğinizi göreceksiniz. Bu dersler çok hızlı verilirse, eski enerjiden yeniye geçmekte olan bir insan, girmekte olan – ve aynı zamanda çıkmakta olan – enerji miktarıyla baş edemeyecektir. Tekrarlıyoruz, öğretmenler olarak, bu derslerin bir Reader’s Digest versiyonunu yaptığınızı görmek istemeyiz. Bu, o insana yaramayacaktır, çünkü ya dersi anlamayacaklardır, ya da onları ateşleyen şey bitecektir. Bu dersler belirli aralıklarla verilmektedir. Bunları bir ay arayla okumak zorundasınız demek istemiyoruz, ama bir sonraki derse geçmeden önce, o dersin anlayışına sahip olmanızı önermekteyiz.

SORU: Tobias, bir kişinin haritasındaki astrolojik burçlarla, delil olarak ya da olmayarak, kaynaşan ya da birleşen, ya da bunlara eklenen bir yeni enerji frekansı var mı?

TOBIAS: Biz, yıldızların işleyişini anlayan bir meclisten olan varlıklara danışacağız.

(duraklama)

Onlar şöyle demektedir; gezegenlerde, gezegenin enerji yapısının bir parçası olarak ve yeni enerjiye geçen kişinin farkedeceği, enerji nitelikleri depolanmıştır. Sadece sizin güneş sisteminizin gezegenlerinde değil, aynı zamanda, galaksilerin diğer yıldızlarında da var olan bu enerjiler, yaşamınızı etkilememektedir. Onlar yaşamınızı yönlendiren kılavuzlar değildir. Onlar sadece, Yaratıcı Enerjinizi genişletmek için kullanıldıktan sonra atılmak üzere hizmet ederler. Böylece, sorunu doğrudan yanıtlayacak olursak, Tanrısal Enerjine geçmek için ihtiyacın olan gücü, şu anda bu alanlarda arama. Bu gücün tümü içerden gelecektir. Sen bunu içinden çıkarttığın zaman, o enerjiye tekabül eden enerjisel bir tepki, uygun olan bir gezegende ortaya çıkar. Ama Tanrısal Benliğindense, bir gezegene odaklanırsan, o enerjiyi kendine çekemeyeceksin. Bu zamanda, anlayışları ya da güçlenmeleri (muktedir olmak) bu alanlarda aramanızı tavsiye etmemekteyiz.

SORU: Tobias, lütfen spiritüel armağanlardan para almak konusunda konuşur musun.

TOBIAS: (kendi kendine güler) Biz birşey söylemeden önce, bundaki enerjiye bakıyor ve hepinizden de bakmanızı rica ediyoruz. Burada sorulan şey, spiritüel anlayışlar ya da sınıflar ya da öğretiler için belirli bir miktarda para alınmasının uygun olup olmadığıdır. Bunun arkasında yatan enerjiyi hissetmenizi rica ediyoruz.

Şimdi bununla ilgili görüşümüzü sunacağız.

Bu bir dualite enerjisidir, eski bir enerjidir. İçinizde, para enerjisiyle, kiliselerinizin enerjisinin, ya da spiritüel enerjiyle, paranın birbirine karıştırılmaması gerektiğine dair derin bir his vardır. Bunlara dengeli ve eşit bir saygıyı neden gösteremediğinizi anlayamıyoruz. Ve şimdi buna bir açmaz daha ekleyelim. Öğretmenliği yapmak için dışarıya açılacak olan sizlersiniz. İş yerinize ya da bir müşterinin evine gitmek için bir arabaya ihtiyacınız olacak. Isınmaya ve yiyeceğe ihtiyacınız olacak. Çalışmalarınızın karşılığını almak uygun olmaz mıydı? Sizin hizmetinizi isteyen kişilerin, onlar için yaptığınız şeyleri dengelemek amacıyla, enerji ve çabalarını ortaya koyması uygun değil midir?

Öğretmenler olarak yaptığınız çalışma, onlar için bankadaki paralarının hepsinden daha değerli olacaktır. İnsan kılığında bir rehber olmanın ve diğer kişilerin aydınlanmasına yardımcı olmanın karşılığını nasıl alırsınız? Bir insanın eski enerjinin kalıplarını kırarak, yeniye geçmesine yardımcı olmanın karşılığını nasıl alırsınız? Kendi varlığının yaratıcısı nasıl olunur, bunu bir insana öğretmenin karşılığını nasıl alırsınız? Biz sizden, Shaumbra olan herkesten, bu eski düşünceyi bırakmasını rica ediyoruz, çünkü yaptığınız çalışmanın dengesine ihtiyacınız olacaktır.

SORU: Tobias, içine adım attığım yaşamı önümde görüyorum ve hissediyorum, ama bir yanımın da, yerinde saydığını algılıyorum. Herhangi bir önerin var mı?

TOBIAS: Bu çok tipiktir ve bunu neredeyse Shaumbra olan herkeste gördük. İlerlemek için bir istek ve heyecan vardır, ama aynı zamanda da yerinizde saydığınıza dair bir his vardır. Buna fazla takılmamanızı rica ediyoruz. Aynı şekilde, şeylerin bazen fazla hızlı hareket ettiğini hissedeceğiniz zamanlar da olacaktır. Bu, bizim farkettiğimiz Shaumbra niteliklerinden bir tanesidir, ve bu, sizin de farketmenizi istediğimiz şeylerden biridir. Diğer insanlara oturup da öğretmeye başladığınızda, yerinde saymak hissi, belirsizlik hissi hakkında onlarla konuşabileceksiniz. Soruyu soran kişiye özel olarak söylüyoruz, biz bunun senin için bir sorun olmaya devam edeceğini görmemekteyiz. Bu daha çok geçici birşey, onun için, bunun uzun süre devam edeceği endişesini taşıma.

SORU: Özgür İradeyi, İnayet Fırınına koyabilir miyiz?

TOBIAS: Bu çok bilgece ve çok uygundur.

SORU: Benim niyetle ilgili aklım karıştı. Yeni evimize ilk girdiğimizde, nötr enerjiyi aktive etmek, eyleme geçirmek için niyet kullanmamızı söyledin, şimdi de niyetin gereksiz olduğunu söylüyorsun. İhtiyaçlar ya da arzular için niyet dile getirmek uygun mudur?

TOBIAS: Deneyimlediğiniz şey, öğrendiklerinizle tekamül etmektir. Daha önceleri, dua etmek, yaşamınızın önemli bir parçasıydı. Siz duadan, niyete geçtiniz ve şimdi de niyetten, bizim BEN BENİM dediğimize geçmektesiniz. Şimdi var olan, basit bir Olmak halidir. Bu sizin bir parçanızdır. Bu zaten buradadır. Diğer kişilere öğretirken, duadan….niyete….ve sonra da basit bir şekilde BEN BENİM işlemine geçeceksiniz.

Size niyetten söz ettiğimiz zamanlarda, niyet uygundu. Ve hala da, çoğu insan için uygundur. Ama siz şimdi niyetin ötesine, Olmaya, Tüm’e geçmektesiniz. Niyeti aşıp, Tanrısal An’a, gereksinim duyduğunuz herşeyin var olduğu yere geçmektesiniz. Niyet önemli bir araç olmuştur. Biz bunun uygun olmadığını söylemiyoruz, çünkü niyet, kendi zamanında amacına hizmet etmiştir. Ama şimdi, biz sizi bunun ötesine götürmekteyiz.

SORU: Tobias, öbür tarafa geçmiş (ölmüş) kişilerle çalışmak iyi bir şey midir? Teşekkür ederim.

TOBIAS: Bu mükemmel bir sorudur. Onlar, bir anlamda, sizinle çalışmaktadır. Çoğu zaman, onlara sunmak zorunda olduğunuza inandığınız şifa çalışmasına, gereksinimleri yoktur. Onların buna ihtiyacı yoktur, -Cauldre bize burada meydan okumaktadır- ama biz devam edeceğiz. (kahkahalar) Aslında ettiğiniz o dualara da pek gereksinimleri yoktur.

Ama burada bir istisna vardır. O da, hala Dünyanın ve insan olmanın ağır enerjisinden geçerkendir. Bu geçişin süresi, üç gün ile birkaç aylık bir dönemi kapsayabilir. Siz onların affedilmek ve serbest bırakılmak ihtiyacını hissedebileceksiniz. Bu ihtiyaç, onları geri tutan size ya da diğer kişilere ‘seslenecektir’. Onların, iyi ve uygun bir alanda olduklarını duymaya ihtiyacı vardır. Bizim tarafa gelen ve yargılanacağına o kadar inanmış kişiler vardır ki, oturup bunun olmasını beklerler. Onları bundan özgürleştirmek, hem bizim tarafımızdan, hem de sizin tarafınızdan yapılacak epey bir çalışmayı gerektirir. Bugün bile hala cehennemde olan kişiler vardır. Onlar epey bir zamandır orada bulunmaktadır, çünkü perdenin bu tarafında, bu eski inanç sistemlerini yıkmak için onlarla çalışan melekler olmasına rağmen, bu varlıklar cehenneme inanmayı seçmektedir. Ama cehennem denilen yere ait olmaları gerektiğine o kadar derinden inanmışlardır ki, bunu yıkmak zordur. Bunun ötesine geçmek, onlar için zordur. Onlar garip bir şekilde, – cehennem kavramını bıraktırmaya çalışarak – şeytanın onlara yine oyun oynadığına inanmaktadır.

Bizim tarafa bir varlık geldiği zaman, onu bırakın. Eğer çözülmemiş sorunlar varsa, onları affedin. Ve onların, size hizmet etmek için geri geleceğini bilin. Koşucular takımınıza katılan varlıklar onlardır, onun için, her dakika sizden gelecek şifaya gereksinimleri olduğunu sanmayın.

SORU: Tobias, üç boyutluluğun deneyimlenmesinde hissedilen bu kalabalık enerjisini lütfen açıklar mısın?

TOBIAS: Yeni enerjiye ne kadar çok geçerseniz, üç-boyutluluğun enerjisi dediğiniz şeyin ağırlığını ve yoğunluğunu da o kadar çok hissedeceksiniz. Kalabalık yerlere gitmek, gitgide zorlaşacaktır. Gittikçe, yeni evinizin daha yüksek titreşiminde hem gerçek, hem de mecazi anlamda daha çok zaman geçirmek isteyeceksiniz. Belirli işlerle ve belirli durumlarla başa çıkmak, artarak zorlaşacaktır. Biz, Ağustosta başlayacak yeni dizimizde bundan daha çok söz edeceğiz. Bununla nasıl başa çıkacağınızı anlamanıza yardımcı olacağız. Ama bugün, “Bu artık sizinle ilgili değildir” dediğimizde, bir ipucu verilmiştir. Bunu daha sonra tartışmaya devam edeceğiz.

SORU: Kendi deneyimime göre, gerçek Özgür İrade, Tanrısal İradedir, çünkü Özgür İrade seçimi, eski ve sahte bir kimlikten ya da tepkiden ortaya çıkmaktadır. Bu gerçekten böyle değil midir?

TOBIAS: Anlayışın…..çok bilge ve çok geçerlidir. Gerçekten Tanrısal İradeye geçtikçe, bunun hakkında daha da fazla şeyler öğreneceksin. Özgür İrade, bir anlamda, bir hayaldi (ilüzyondu). Özgür İrade bir hayaldi. Bir anlamda, Tanrısal İrade her zaman vardı ve bunu zihninizle fazla düşünmeyin, ama yüreğinizde hissedin. Tanrısal İrade her zaman işin içindeydi. Özgür İrade denilen bir şeyin var olduğu hayali vardı.

Bu demek değildir ki, melekler olarak, yapmayı seçtiğiniz şeyleri yapmak özgürlüğüne sahip değildiniz. Ama Özgür İrade kisvesi (aldatıcı görüntü) altında, Tanrısallık her zaman geçerliydi. Tüm yolculuklarınız sırasında, kendinizi Ruhtan ayrı ve yalnız hissettiniz. Bu da, Özgür İrade hayalini yaratmıştır. Ama gerçekte, siz hiç bir zaman yalnız değilsiniz. Bununla demek istediğimiz, Ruhun hep sizinle olduğudur. Ruh sizi hep sevmiş ve hep desteklemiştir. Ruh her zaman siz olmuştur.

Bunu düşünmek size zor gelmiştir. Bir sonraki düzeye adım atmadan önce, çoğunuz bir “işaretin” gelmesi için bir meleğe ya da Tanrı’ya dua ya da niyet etmiştiniz. Çoğunuz, bir şeyin onaylandığını görebilmek için dış ilişkilere baktınız, oysa bu onay sadece içerden gelebilir. Aslında siz gerçekten hiç bir zaman yalnız olmadınız, hiç bir zaman Tanrısallığınız olmadan, olmadınız, ve hiç bir zaman Ruhtan ayrı olmadınız.

Ve biz bir sonraki dizimize doğru ilerlerken, (kendi kendine güler) – Cauldre bunları cazip hale getirmeye çalıştığımızı söylemekte – tanrısallığınızın nasıl hep sizinle olduğu hakkında daha çok konuşacağız. Her zaman aradığınız Tanrı’nın desteklenmesi ve bilinmesi amacıyla yeni Tanrısal İradenizi bununla nasıl birleştireceğiniz hakkında konuşacağız. Ruhun desteğiyle, uzun bir süredir özlediğiniz Yuvanın desteğiyle, Tanrısal İradenizi nasıl destekleyeceğiniz hakkında konuşacağız. Bunların hepsini gerçekte nasıl birleştireceğiniz hakkında konuşacağız.

Gördüğünüz gibi, önümüzde yapılacak çok iş vardır, konuşulacak çok şey vardır, konuşulacak çok şey vardır. Yanıtları kendinizin ortaya çıkarması konusunda, sizi yüreklendirmeye devam edeceğiz. Size geri verilmek üzere, içinize yüklenmiş olan bilgileri salmanız konusunda sizi yüreklendirmeye devam edeceğiz. Biz, sevgili dostlar, gerçek benliğinize, Tanrısal Benliğinize kanallık etmenizi istemeye devam edeceğiz, çünkü yanıtların bulunduğu yer kesinlikle burasıdır.

Ben, Tobias ve Kırmızı Çemberden gelen varlıklar sadece, yolunuz üzerinde bulunan rehberlerdir. Biz yanıtları biliyor değiliz. Biz, deneyimleri bile yaşamamaktayız. Biz sadece, doğru yolda ve doğru güzergahta olduğunuz güvencesini vermek için burada bulunmaktayız. Bu gelecek günlerde, gittikçe daha çok muktedir olacaksınız. Tobias’la, biraraya gelen diğer insanlar arasındaki ilişki daha yakın, daha derin ve daha arkadaşça olacaktır. Biz yüce olanlar değiliz. Yüce olan sizsiniz!

Sizi derinden sevmekteyiz.

Ve Öyledir.

Kırmızı Meclis’in varlıklarından Tobias, Golden, Colorado’da yaşamakta olan Geoffrey Hoppe tarafından sunulmaktadır. Tobit’in mukaddes kitabında bulunan Tobias’ın öyküsü, Crimson Circle sitesinde bulunmaktadır.

www.crimsoncircle.com. Tobias materyelleri, bedelsiz olarak dünyanın her tarafında bulunan ışık işçileri ve Shaumbra’ya, Ağustos 1999 tarihinden beri sunulmaktadır. Bu tarih Tobias’ın, insanlığın yıkım potansiyelini aşıp, Yeni Enerjiye girdiğini söylediği tarihtir.

Crimson Circle, Yeni Enerjiye geçiş yapacak ilk insan (kılığındaki) meleklerden oluşan global bir ağdır. Bu kişiler, yükseliş halinin sevinç ve zorluklarını deneyimlerken, diğer insanların da yolculuğuna, paylaşım, ilgi ve yol göstererek yardımcı olmaktadır. Crimson Circle’in sitesine her ay 40.000’in üzerinde ziyaretçi, son materyelleri okumak ve kendi deneyimlerini tartışmak amacıyla girmektedir.

Crimson Circle her ay Denver, Colorado’da, Tobias’ın, Geoffrey Hoppe kanalıyla son bilgileri sunduğu yerde biraraya gelmektedir. Tobias, kendisinin ve Crimson Council’ın (Kırmızı Meclisin) diğer semavi varlıklarının, aslında insanoğlunun kanallığını yapmakta olduğunu bildirmektedir. Tobias’a göre, onlar bizim enerjilerimizi okumakta ve biz içimizde deneyimlerken, dışardan da bakabilmemiz için, kendi bilgilerimizi bize geri tercüme etmektedirler. Crimson Circle toplantıları herkese açıktır, ama LCV takdir edilir. Katılımı gerektiren hiç bir şey ve ödenmesi gereken bir aidat yoktur. Crimson Circle, dünya çapındaki Shaumbra’nın açık sevgisi ve bağışları yoluyla bolluğu kabul etmektedir.

Crimson Circle’ın en yüksek amacı, insan melekler ve öğretmenler olarak, içsel spiritüel uyanış yolunu yürümekte olan kişilere hizmet etmektir. Bu hıristiyanlıkla ilgili bir misyon değildir. Tersine, içsel ışık, merhamet ve ilgi bulabilmeleri amacıyla, insanları senin kapına getirecektir. Kılıçlar Köprüsü’ndeki yolculuğuna başlayan bu kendine has ve değerli insan sana geldiğinde, o anda ne yapman ve öğretmen gerektiğini bileceksin.

Eğer bunu okumaktaysan ve gerçek olduğunu ve bir bağın olduğunu hissediyorsan, sen gerçekten Shaumbra’sın. Sen insan (kılığında) bir öğretmen ve bir rehbersin. İçindeki tanrısallık tohumunun bu anda ve gelecek tüm zamanlar için çiçek açmasına izin ver. Hiç bir zaman yalnız değilsin, çünkü tüm dünyada bir ailen ve çevrendeki semavi boyutlarda melekler vardır.

Bu metni lütfen ticari amaç olmaksızın ve bedelsiz olarak dağıtın.

Lütfen bu bilgiyi, dipnotlar dahil bütünüyle kullanın. Tüm diğer kullanımlar, Geoffrey Hoppe, Golden Colorado’dan alınacak yazılı onayı gerektirir.

Telif hakkı 2001, Geoffrey Hoppe, P.O.Box 7328, Golden, CO 80403.

e-posta: tobias@crimsoncircle.com. Tüm haklar mahfuzdur.

Leave a Reply