Birliğe Dönüş

Crimson Circle’de (Kırmızı Çember) sunuldu

TOBIAS:

Ve öyledir sevgili dostlar, bu kutsal alanda ve bu kutsal enerjide tekrar biraraya gelmiş bulunuyoruz.

Işık işçileri, insan bedeni içinde olan sizler (ama aslında ruh olanlar), bu yaşamda yapmak üzere geldiğiniz şeyi tamamlamak için güçlü bir niyetle bu gece burada toplandınız. Ve bu gece size haberlerimiz var. Size neşe getireceğiz. Birçok sorunuzu yanıtlayacağız ve belki de birçok yeni soru sormanıza neden olacağız. (kendi kendine güler)

Bugünün konularına girmeden önce, izninizle bu zamanı, bu odadaki enerjileri dokumak ve birleştirmek için kullacağız dostlarım. İzin vermeniz, bize katılmanız ve bizim de size katılmamız doğrultusundadır. Birlikte yeni bir alan yaratacağız, yeni bir boyut. Bu sadece insani bir boyut ve bizim bulunduğumuz bir boyut değil. Bu daha çok, birlikte yarattığımız yepyeni bir gerçek ve bilinçtir. Her birinizin ve tüm insan kardeşlerinizin gelecek günlerde içine gireceği bir gerçektir. Böylece, yüreğinizden vereceğiniz izinle, bu gece bize katılan varlıklar, bu enerjiyi dokumaya – Tüm Olan’la birleştirmeye başlayacaklar.

Bu dönüşüm işlemi yapılmaktayken, Ben Tobias, Cauldre dediğimiz dostumuz (Geoffrey Hoppe) kanalıyla konuşacağım. Enerjileri, Doktor (Dr.Melanie Wolf) dediğimiz kişi kanalıyla hareket ettireceğiz. Ve enerjileri, bu gece burada olan (ve bu mesajları okuyan) her birinizin içinden teker teker geçireceğiz. Bu sadece konuşulan sözcükler anlamında değil, verilen enerjiler anlamında da, size getirdiğimiz süptilliklere izin verecektir.

Eğer yaşamınızda size yapışan ve nasıl bırakacağınızı bilemediğiniz birşey varsa, bu gece onu bırakmak için niyetinizi belirtin. Bu gece bize katılan, başka alemlerde enerjilerle çalışan varlıklar, bu inatçı, asılmaya devam eden eski nitelikleri bırakmanıza yardımcı olacaklar. Yaşamınızda bunun neler olduğunu her biriniz biliyorsunuz. Bu yapışmaya devam eden, silkeleyemediğiniz şeylerin ne olduğunu.

Başka kapılardan geçmeyi başarabildiğiniz ve başka eski enerjileri bırakabildiğiniz halde, bu tek şey kararlı ve inatçı. Ve bu gece, enerjilerin bu odadaki haliyle, ve belirteceğiniz niyetle, ve sonradan gireceğimiz konularla, bu şeyi bırakmak için en mükemmel zamandır. Çünkü bu artık size hizmet etmemektedir. Çevrenizdeki enerjide yer tutmaya artık gereksinimi yoktur. Bu inatçı niteliğin orada kalmasına izin verdiniz, çünkü o kurgunun önemli bir parçasıydı, enerji bileşiminizin önemli bir parçasıydı. Onun için, siz her ne kadar yumuşak ya da sert bir şekilde ondan sizi terk etmesini istediyseniz de, o olduğu yerde kaldı. Ama buradaki enerjiyle ve grubun bugünkü konularıyla, bu gitmeye niyeti yokmuş gibi görünen eski enerjiyi artık gerçekten bırakabilirsiniz.

Şimdi, geçen gün dostumuz Cauldre ile yaptığımız bir görüşmeye geçeceğiz. Bu grupla yapacağımız görüşmeye onu hazırlamak için, buzdağının tepesini oluşturan şeyleri paylaştık onunla. Şimdi ayrıntıları veriyoruz. Böylece dostumuzun neler konuşulacağı hakkında bir fikri var ama (onunla konuşurken) konu dışı bırakılan birçok ayrıntı vardı.

Bu verilmesi zor bir bilgi, onun için öncelikle, enerjiyi ileten her birinizden, bu bilginin tüm gruba iletilmesine yardımcı olmanızı rica ediyoruz. Sözsüz bilginin kanallığını yapmaya izin verin. Bu, açıklanan şeylerin bu odadaki herkes tarafından kavranmasına ve Cauldre’nin bilgiyi yorumlamasına ve iletmesine yardımcı olacaktır. Eğer yüreğinizde, sadece sözcükleri değil, enerjileri ve bunların arkasındaki his ve nitelikleri de kabul etmeye izin verirseniz, bu burada açıklayacağımız şeylerin daha kolay anlaşılmasına da yardımcı olacaktır.

Bu bilgiyi almak için her birinizin niyet etmesinin tam zamanıdır dostlarım. Niyetinizi belirtin, aynı zamanda içinizdeki bu inatçı eski “şey”in de serbest bırakılmasına niyet edin. Ve siz bunu yaparken, bize katılan varlıklar bu alana girecek ve bu kanallık süresince burada olacaklar. Enerjinizin dengelenmesine yardımcı olacağız, sizi kucaklayacağız, ve elbette sizi seveceğiz. Çünkü bildiğiniz gibi, son mesajımızda, rehberleriniz ve meleklerinizin yavaş yavaş uzaklaşacağına değinmiştik. Onlar, hiç bir zaman yalnız olmadığınızı size hatırlatmak üzere, şimdi kısa bir an için öne çıkıyorlar. Böylece, buraya gelen varlıkların size sarılmaları, sizi kucaklamaları, yaptığınız işten dolayı sizi onurlandırmaları için bir an duracağız, ve sonra açıklamalarımıza devam edeceğiz.

(sessizlik)

Sizi duyduğumuz günler var. Kalbinizdeki üzüntüyü duyuyoruz. Kafanızdaki karışıklığı duyuyoruz. Gerçek yolunuzda olup olmadığınızı sorduğunuz günler var. Siz kendinizle dalga mı geçiyorsunuz? Sizce daha normal dediğiniz bir yaşama geri mi dönmelisiniz? Dostlarım, burada size hatırlatıyoruz. Sizden rica ediyoruz, yaşamın özünü hissedin, gerçekten her biriniz yaşamınızın mükemmel bir yolundasınız. Sizin yaptığınız iş ön cephede – bunu ilerde daha geniş açıklayacağız – ama ön cephede olan sizlersiniz, ve onun için çoğu zaman diğerleri gibi hissetmiyorsunuz. Sanki buraya ait değilmiş gibi hissediyorsunuz. Onun için gruptaki garip biri gibi hissediyorsunuz. Çünkü diğer insanlarla her zaman ilişki kuramıyorsunuz.

Her biriniz, enerjilerin dönüştürülmesinde, ön cephede olma yolunu seçtiniz. Bu yaşamınız, sizin işiniz, ya da prestijiniz, ya da parasal durumlarınızla ilgili değil. Bunların hiçbiri, bildiğiniz gibi, önemli değil. (Bu yaşamınız) içinizde gerçekleştirdiğiniz dönüşümle ilgili. Hergün kalkıyorsunuz ve meydan okumalarla karşılaşıyorsunuz, duygusal meydan okumalarla yüzleşiyorsunuz; ama yine de bunların içinden geçmeyi seçiyorsunuz. Korkunun içinden yürüyüp gidiyorsunuz ve eski duyguları değiştiriyorsunuz. İşte herşey bununla ilgili. Seçtiğiniz yol budur.

Yaşamınızın, sizin amaçsız ve dengesiz dediğiniz ilk yıllarında olmuş olayların korkularıyla (şimdi) yüzleşiyorsunuz. Bazen kendinizden gizlenip, bu durumlarla yüzleşmemeyi tercih ediyorsunuz, ama yine de bunların içinden geçmeyi seçiyorsunuz. Şeytanlarla yüzleşmeyi seçiyorsunuz, çünkü yolunuz bu. Enerji dönüşümünün yolu budur. Siz bir zamanlar korku, karanlık ve boşluk olanı alıp, bunu sevgiye dönüştürüyorsunuz.

Kim olduğunuzu farkına varmıyorsunuz, ve sizi çevreleyen karanlıkta neler olduğunun farkına varmıyorsunuz. Yine de tekrar tekrar karanlığın içinden geçmeyi seçiyorsunuz. Yaşamınıza ve seçtiğiniz meydan okumalara bir bakın. Siz enerjileri dönüştürdükçe, korku ve karanlığı, sevgi ve ışığın kabulüne dönüştürdükçe, bütüne katkıda bulunuyorsunuz. İçinizde gerçekleştirdiğiniz duygusal çalışmayla ilgili olarak, kendinizi bir daha bencil olmakla suçlamamanızı rica ediyoruz. Bunu kendiniz için yapmıyorsunuz. Yaşamınızdaki çelişkileri kendiniz için oluşturmadınız. Sizin delilik ve duygusal dengesizlik dediğiniz bu yükü, içinden geçmek üzere, tümün iyiliği için, siz seçtiniz.

Birçok yaşam boyunca kim olduğunuzu bilmeden yaşadınız. Dualite içinde yaşadınız. Işık ve karanlık, iyi ve kötü, boşluk ve sevgi arasındaki sürekli çelişki içinde yaşadınız. Bunun içinde o kadar uzun yaşadınız ki, dualiteyi gerçeğiniz olarak kabul ediyorsunuz. Aynanın iki yüzünü kabul ediyorsunuz. Birliğin ne olduğunu unuttunuz. Dünya üzerindeki günlerinizde, karşıtların dinamiği içinde yaşadınız. Sizin deyiminizle ışık ve karanlık arasında. Her ne kadar dostlarım, her ne kadar ışığa doğru yürümeyi – ışıkta olmayı – çok denediyseniz de, gölge her zaman vardı. Her zaman sizinle olan bu karanlık vardı. Ne kadar iyi olmaya çalıştıysanız da, ve ne kadar kurallara uymaya çalıştıysanız da, karanlık hep vardı. Bunun neden var olduğunu hiç merak etmediniz mi?

Geçmişte, bu odadaki çoğunuz dine bağlı, çok sert ve disiplinli, katı kurallar altında tutulduğunuz yaşamlar seçtiniz. Bu sizin, ışıkta, sadece ışıkta yaşamak amacıyla yaptığınız bir girişimdi. Ama yine de dostlarım, meditasyonlarınızın en derin anlarında, içinizdeki ışığı bulma girişimleriniz sırasındaki yalnız zamanlarınızda, karşıtlık, karanlık, boşluk, her an vardı. Sadece ışıkta olabilmek için zamanınızın çok uzun bir bölümünde dengeyi aradınız, ama yine de karşıtlık hep vardı. Siz ışığı en çok aradığınız zamanlarda, karanlığın da neden en güçlü (noktasında) olduğunu hiç merak etmediniz mi?

Bu, dünyanızın ve gerçekte evreninizin kurgusuydu. Sürekli dönüştürmek, değiştirmek, karanlığı ve ışığı tamamlamak – sizin seçiminiz olan- seçtiğiniz yoldu. Onun için, sadece ışıkta olmayı denediğiniz zamanlarda bile karanlık hala oradaydı, ve bu uygundu.

Evreninizin ve bilincinizin dinamikleri ilk yaratıldığında bir “bölünme” öngörüldü. Bir zamanlar Birlik olandan, veya Tüm Olan’dan, dualiteye doğru bir bölünme oluştu. Enerjiler ayrıldı ve bu plana uygundu. Bu, Ruh’un -sizin- yaradılış ve enerji hakkında daha çok şey anlamanız içindi. Akılcı olarak bunu anlatmak biraz zor, ama bu birlikten ikiye, karşıtlıklara bölünme Ruh için büyük bir önem taşıyordu.

İkiye bölünme, karşıtlık ve ayrılık yarattı. Ayrılığın güçlü olduğu dönemlerde dostlarım, birçok savaşlar oldu. Sizin bilinciniz ve yüreklerinizde olagelen savaşları bir düşünün. İnsanlık aileniz içinde olagelen savaşları bir düşünün. Başkalarıyla olan ilişkilerinizde olagelen savaşları bir düşünün. Dostlarım, Dünya Savaşları dediğiniz şekliyle bu savaşlar tüm gezegeninizi kapladı. Bu savaşlar evreninize genişledi. “Yıldız Savaşları” olarak bildiğiniz filmler bile, ayrılığın başlangıcından bu yana nelerin olduğunun bir göstergesidir. Siz bununla yaşadınız. Sizin kabul ettiğiniz bilinç budur. Siz her iki tarafı da oynadınız. Karanlıkta çalıştınız. Işıkta çalıştınız.

Tüm bu ayrılık ve karşıtlıklar, en kötü suçlara, en kötü davranışlara ve en kötü savaşlara rağmen, uygundular. Ve biz bunun, dayanılması zor acılar yüzünden, kabul edilmesinin güç olduğunu biliyoruz. Ama bunun neden önemli olduğunu size enerjisel olarak anlatmaya çalışıyoruz. Ne olduğunu bile anlamadan buna katıldığınız için sizi saygıyla kucaklıyoruz. Olası sonuçların ne olabileceğini bile anlamadan. Ve herbiriniz dostlarım, enerjileri dönüştüren, enerjileri değiştiren, her iki kutupla çalışan ve enerjileri dengeleyen kişi olmayı seçtiniz. Tüm bu karşıtlıklarla ilgili bilgi, buna neden gerek görüldüğü hakkındaki açıklamalar sırasında, ileride genişletilecek. Hepiniz bu dünyada ve başka yerlerde bu savaşlara, bu anlayışa, bu dönüşüme katıldınız.

Şimdi, bu ayrılık oluştuğunda -bu karşıtlıkların yaratılması- bu, Tüm Olan’ın merkezinde, en içinden başladı. Buraya Büyük Merkezi Güneş dendi – sizin Tanrı, Sonsuz Olan olarak bildiğiniz. Ve ayrılık, bu yaradılışa, bu bilinç boyutuna, merkezden yayıldı. Ayrılık, var olan herşeye dalgalar halinde yayıldı. Dalgalar bilinçten ve maddeden geçerken, bu geçiş, parçaları ve düşünceleri ve enerjileri ikiye böldü. Sonra, herbiriniz bu karşıtlıklar bilincine girdiniz ve çalışmaya başladınız.

Bugün burada oturuyoruz! İçinden geçtiğiniz tarihle birarada, burada oturuyoruz. Travmalar ve öğrenilenler, anlayışlar ve sevgi ve karanlığın deneyimleriyle. Her biriniz dolu, kocaman bir enerji damarı gibi, bu karşıtlıklar bilincini çok deneyimlemiş olarak, bugün burada oturuyorsunuz. Yüreklerinize bakıyoruz ve orada hala çelişki ve hala acı olduğunu görüyoruz. Ama biliyorsunuz, orada daha güçlü olan birşey de var. Tüm bu deneyimlerden geçmenize yardımcı olan, sizin oluşturduğunuz bir şey.

Bu enteresan bir enerjidir! Sizin geçtiğiniz yoğun insan deneyimlerinden geçmeyen bizler, bunu tam anlayamıyoruz. Bizler sizi inceleyip, sizden öğreniyoruz. Sizin yarattığınız, umut denilen yeni bir enerjidir. UMUT! Bir bakın kendinize ve göreceksiniz ki, umut karanlıktan daha güçlüdür. Umut, içsel güvendir. Umut, Kaynağa, Sevgiye, Bir’liğin hatırlanmasına olan bağ ve bağlantıdır. Umut, gerçekleştirdiğiniz dönüşümü, gerçekleştirebilmeniz için, dualitenin bu denli derinine inmenize izin veren enerjidir. Bu Umut harika bir şey. Siz yaratmadan önce, Yaradan, Umut hakkında bir şey bilmiyordu. Bu Umut enerjisi, İkinci Yaradılış dediğimiz şeye getirilecek. İkinci Yaradılış`ta, Sevgi ve Gerçeğin hemen yanında duran bir temel olacak. Sevgi, Gerçek….ve Umut. Bunlar Ikinci Yaradılış`ın temelleri olacak. Bu zamanda biz gözyaşlarına boğuluyoruz.

Şimdi; açıklaması biraz zor bir olay olmuştu. Size çok, çok yakın bir zamanda meydana gelmiş bir olay var. Sizinle aynı zaman çemberinde (boyutunda) olmadığımız için, söylediğimizi size çevirmek üzere bir tarih saptamak Cauldre’ye zor geliyor. Bizden bir zaman ve tarih vermemizi istedi ama bu sizin referanslarınızla mümkün değildir. Ama biz diyeceğiz ki, size çok yakın bir zamandaydı. Perdenin bu tarafında olan bizlere bu olay büyük sürpriz oldu ve bize büyük keyif verdi. Bu olayın önemini sözcüklerle iletmemiz zor, onun için bunu sizinle beraber enerjisel olarak yapacağız.

Kaynaktan -Büyük Merkezi Güneşten- karşıtlıkları yaratan bir bölünme oldu dediğimizi hatırlıyormusunuz? Bu bölünme sizin gerçeğinize ve bilincinize dalgalar halinde ayrılığı göndermişti. Yakın geçmişinizde dostlarım, BU BÖLÜNMÜŞ OLAN ESAS TOHUM TEKRAR BİRLEŞTİ. TEKRAR BİR ARAYA GELDİ. (ŞİMDİ) BİRLİK İÇİNDE . Ama (şimdi) bölünmeden önceki halinde değil. Yapılan tüm çalışmalardan sonra, Bir’lik daha büyük bir bilinçle genişledi. BU ESAS BÖLÜNMENİN OLDUĞU, HERŞEYİN EN, EN ÖZÜNDE VE MERKEZİNDE, BİR BİRLEŞME OLDU.

Daha basit bir şekilde ifade edersek; bir daire düşünün ve bu dairede bir bölünme oldu, yan yana iki daire yaratıldı. Bir daire saat yönünde dönüyordu, diğeri saat yönünün tersine. Bu, birlikten karşıtlığa geçişi, temel bölünmeyi sembolize ediyordu. Her bir daire kendi değişik yönünde dönüyordu. Herbiri bir karşıt güçtü. Yakın geçmişinizde olan olay, Herşeyin Merkezi’nde olan olay, bu değişik yönlerde dönen iki dairenin, şimdi tekrar birleşmesidir.

ANCAK, BAŞLANGIÇTAKİ STATİK DAİREYE KARŞIN, ŞİMDİ OLUŞAN DAİRE, NE SAAT YÖNÜNDE, NE DE SAAT YÖNÜNÜN TERSİNE DÖNÜYOR. DAİRE ŞİMDİ MERKEZDEN GENİŞLİYOR VE DIŞARIYA DOĞRU BÜYÜYOR. SEMBOLİK OLARAK ŞÖYLE DÜŞÜNMENİZİ İSTİYORUZ; STATİK DAİRE İKİYE BÖLÜNÜYOR, BU İKİ BÖLÜM BİRBİRİNE TERS YÖNLERDE DÖNÜYOR, ŞİMDİ TEKRAR BİR’LEŞİYOR, VE DIŞARIYA DOĞRU GENİŞLİYOR. BU ENERJİNİN SEMBOLİZMİ ÜZERİNDE DÜŞÜNECEK OLURSANIZ, GERÇEKTE NELERİN OLUP BİTTİĞİNİ ANLAMAYA BAŞLARSINIZ, VE BELKİ DE, BU DÜNYA ÜZERİNDEKİ VE BİLİNCİNİZİN BAŞKA ALANLARINDAKİ TÜM YAŞAMLARINIZIN AMACINI ANLAMAYA BAŞLARSINIZ.

Bu birbirine zıt iki gücün bir gün birleşeceği hep biliniyordu, ama nasıl ve ne zaman olacağı bilinmiyordu. Yakınlarda olacağı, bilincin her bölümünde hissediliyordu. Sizin içerde, içinizde gerçekleştirdiğiniz dönüşüm çalışması, bunun olmasına neden oldu. Biz bunun şimdi olmasını beklemiyorduk, onun için dostumuza çok mutlu bir şekilde, çocuklar gibi heyecan içinde geldik; geldik, çünkü bu olayın olduğunu anladık.

Dostlarım, bu hepimiz için birşeyleri değiştiriyor, hepimiz için. Bu bilgi, insan topluluklarıyla, bugün burada olan grupla olduğu gibi, şu anda paylaşılıyor. Bu bilgi açığa çıkacak. Yine de insanların bu bilgiyi kavramaları zor olacak, çünkü onlar dualitenin bilincine gömülmüş durumdalar!

Bu temel dalgalar çok uzun zaman önce ayrılığı bildirdiğinde, bu ayrılık enerjisi dalgalarının evreninizin en derin bölgelerine ulaşması milyonlarca yıl aldı. Şimdi ise tekrar bir birleşme meydana geldi -enerjilerin birleşmesi – birliğe geri dönüş oldu, ama bu farklı bir birliktir. Bu Bir’lik dalgasının, boyutlar arasında yolunu bulması zaman alacak. Bu size yakında yapacağınız çalışmayla ilgili bir ipucu veriyor mu?

Bu enerjilerin, evreninizin her bölümüyle birleşmesi zaman alacak. Birliğin şimdi mümkün olması, birçok kişi tarafından zor kabul edilecek. Birçok insan, dualite ve açmazlar içinde yaşamayı seçmeye devam edecek. Ama bu olmuş olan çok özel olayı anlayan kişiler – birliği anlayanlar-, bu olayın içine girebilecekler. Bu herşeyin özünden yayılmakta olan birliğe, siz, bilinçli olarak giriş yapabileceksiniz.

Ve kendi varlığınızın içinde de birleşebileceksiniz. Artık, ışık ve karanlık enerjilerini dönüştürmek zorunda kalmayacaksınız. Artık, çelişkileri yaratmak ve çözmek zorunda kalmayacaksınız. Enerjileri işlemlerden geçirmek zorunda kalmayacaksınız. Şimdi siz birliği kabul eden kişiler olabilirsiniz, birliği anlayıp, yaşantınıza kabul edenler olabilirsiniz, ve başkaları size geldiğinde, onlara (nasıl yapılacağını) gösterebilirsiniz. Parçaları biraraya getirmek artık mümkün. Dualitenin eski bilincini bırakmak artık mümkün!

Sizin zaman çerçevenizde, bu bir geceden ötekine olmayacak. Dualitenin bilincine ve çelişkilere ve ayrılığa hala asılı kalmak isteyen parçalarınız var. İçinize dönün ve kendinizin tümüne -bilincinizin her parçasına- birliğe girmenin şimdi uygun olduğu güvencesini verin. Göreceksiniz! İçinizde muhteşem değişiklikler hissedeceksiniz.

Dostlarım, geçmişte çok ışık çalışması yaptınız, ve neden hep duvara çarptığınızı merak ettiniz. Zorlukların sanki hiçbir zaman üstesinden gelemeyecekmişsiniz gibi hissettiğiniz günleriniz neden oldu? Herşeyin merkezinden (bakıldığında), içinizde tam bir birleşmenin olması mümkün değildi! Bu kadar zorlu günler neden var diye merak ettiyseniz, cevabı, ayrılığın ve karşıtlıkların bilinci hala herşeyin merkezinde olduğu içindi.

Birlik şimdi Tüm Olan’ın merkezine geri döndüğüne göre, ve şimdi karşıtlığın her iki kutbu da daireyi tamamladığına ve yeni bir birliğe bütünlendiğine göre, dualite bilincini bırakmanız sizin için şimdi mümkündür. Onun için bugün, yaşamlarınızda size meydan okuyan, en zor, en yapışkan, ve en korkutucu olan şeyler hakkında konuşmaya başladık. Çoğunuzun terk etmek istediği şeyden. Onun için bugün size bunun artık mümkün olabileceğini söyledik. Sizin niyetinizle bu çözülmeye başlayacak……..çabucak!

Her ne kadar siz bu duyguyu pek sevmediyseniz de, bu eski niteliğin doldurduğu alan ve enerji, uygundu! Ama, artık bilincinizde buna gereksinim kalmadı. İzin vererek, bireysel bir ışık işçisi olarak siz birliğin ve yaradılışın bilincine geçebilirsiniz. Altın Melek’ten söz ettiğimizde, neden bahsettiğimizi, bu bilinçle anlayabilirsiniz. Altın Meleği siz, sizden ayrı ve farklı olarak imgelediniz. Bu uygundu, sanki bir abi melek veya bir abla melek gibi. Girebileceğiniz birliğin bu bilincinde, Gerçek Benliğinizin, Altın Meleğin ne hakkında olduğunu anlamaya başlayacaksınız. Sizin olduğunu düşündüğünüz şeyle benzerliği az olacak.

Bu gerçekten bir izin verme zamanı, bir serbest bırakma zamanı. Önceden olduğundan çok daha fazla. Bizim genişleyen birlik dediğimiz bu birlik enerjisine doğrudan bağlanabilirsiniz. Bunu yaşamınıza getirebilirsiniz. Çevrenizde olan, kim olduğunuzu anlamaktan sizi uzak tutan perdeyi, bir anlamda, eritebilirsiniz. Bu perdeye dokunacağınız zaman, sessiz ve dingin bir yerde olmanızı rica ediyoruz. Açık olmanızı rica ediyoruz, çünkü geleceğini sandığınız yerden gelmeyebilir. Açık olmanızı ve kutuplaşmaya, karşıtlıklara geri gitmek isteyen eski enerji niteliklerini hissettiğinizde, bunları sadece bırakmanızı rica ediyoruz.

Dostlarım, tüm karanlığın, tüm çelişkilerin ve zorlukların, her ne kadar size yapışıyorlar ve sizi korkutuyorlar gibi hissetseniz de, bir amacı vardı. Bunlar da artık gitmek istiyor. Kutuplaşma şimdi gitmek istiyor! Ve karşıtlıklar şimdi içinizde biraraya gelmek istiyor. Onların gitmesine sadece izin verin. Ondan sonra da geri çekilin ve gözlemleyin, çünkü hayalini bile kuramadığınız bir bütünleşme göreceksiniz. Güçlü olmanın ne anlama geldiğini anlamaya başlayacaksınız. Bu, eşyaları hareket ettirme (kaldırma) ve başkalarının düşüncelerini okuma anlamına gelmeyecek. Güçlülük, içinizde Tüm Olan’ı anlamaya izin verecek bir birlik duygusu olacaktır.

Bugün sözle söylenmeyen, bilinçle gelen çok bilgi veriyoruz size. Bu toplantı bugün bittiğinde, ve sizler evlerinize ve ofislerinize döndüğünüzde, kendinizde yeni bir şey taşıyacaksınız. Kendinizle, şimdiye kadar hiç hissetmediğiniz bir şeyi taşıyacaksınız. Bu duygu büyümeye ve genişlemeye devam edecek, eğer izin verirseniz.

Tabii ki dualitenin eski enerjileri meydan okuyacak. Ama dostlarım, daha önce bağlanamadığınız birliğe bağlanma olanağına şimdi her biriniz sahipsiniz. Ve onun için, uyumlanmaya çalıştığınızda, ve birliğe dönmeye çalıştığınızda, ve yaşantınıza sevgi getirmeye çalıştığınızda, ve başkalarına şifa vermeye çalıştığınızda kendinizi kaybolmuş hissettiniz. Çünkü siz ve biz hala karşıtlıkların kanunları içinde hareket ediyorduk.

Birlikteki değişim ve enerjilerin biraraya gelmesi yaşamınızdaki herşeyi kaplamaya başlayacak. Dünyanıza ve başka insanlara erişecek dalgalar halinde çıkmaya başlayacak. Ve söylediğimiz gibi, dualite içinde yaşamaya devam etmeyi seçenler olacak, çünkü onlar daha çözülmemiş konuları olduğunu hissediyorlar. Hatta karşılacağınız öyleleri olacak ki, dostlarım, Birliğe geri dönmekten korkacaklar. Onlara bu şeytanca gelecek. Çelişkiler ve acı içinde yaşamaya devam etmeleri gerektiğine inanacaklar. İçlerinde ve dışardaki savaşlarla savaşmaya devam etmeleri gerektiğine inanacaklar.

Ama siz kendi gücünüzü geliştirdikçe ve bu yeni enerjilerle çalışmayı öğrendikçe, insanlara hayal bile edemediğiniz biçimlerde şifa verebileceksiniz. Sadece yapabileceksiniz -hımmm, Cauldre bu sözlerin açıklanmasını istiyor – başkalarının gözlerinin içine bakıp, ruhlarının içine bakıp, kılıçlarını yere bırakabileceklerini söyleyebileceksiniz. Savaşları bırakabilirler. Sığınaklarında ve korku içinde yaşamayı bırakabilirler. ÇÜNKÜ ŞİMDİ, EĞER SEÇERLERSE, İÇİNE GİREBİLECEKLERİ BİR BİRLİK VAR.

Bu odadaki her birinizin ve bunları okuyan her birinizin bu yaşama gelmesinin nedeni budur. Buraya, enerji dönüştürücüsü olmak için geldiniz, ve kontratlarınızı en yüksek şekilde tamamlayarak, öğretmenler, şifacılar olmak için (geldiniz). Tüm zorluklar sırasında umut taşıyan her biriniz, bir gün, başkalarının gözünün içine bakıp karşıtlıklar enerjisini bırakarak, birlik içinde yaşama zamanının geldiğini söyleyecek öğretmenler olmak için geldiniz. Gerçek sevginin ne olduğunu bir kerede ve bütünüyle anlamalarına yardımcı olmak için geldiniz.

Bu işe girişen – karşıtlıkların dönüştürülmesine girişen ve bunun oluşumuna izin veren – Birliğin oluşmasına neden olan sizsiniz dostlarım. Ve sizi neden onurlandırdığımızı ve sevdiğimizi merak ediyorsunuz! Şimdi yapılacak çok iş var, ama girişeceğiniz bu iş neşeli olacak. Çok ödüllendirici olacak. Sizin dediğiniz gibi, yapması çok kolay olacak. Çabalamaların çabucak kaybolduğunu göreceksiniz. Çelişkinin gittiğini göreceksiniz.

Kendi yaşamlarınızda büyük değişimler göreceksiniz, aynı zamanda yaşadığınız yerde, işinizde ve meslek yaşamınızdaki ilişkilerde hızlı değişimler (göreceksiniz). Bunları bir gülümsemeyle kabul edin. Birliği kabul edin.

Ve öyledir.

Tobias’a Geoffrey Hoppe kanallık etmektedir. P.O.Box 7392, Golden, CO, 80403, Email:Cauldre@aol.com

Crimson Circle her ay, sevgi, bilgi ve kahkaha paylaşmak üzere Denver, Colorado’da toplanmaktadır. Crimson Circle hakkında daha fazla bilgi için Michele Machale’e e-mail çekebilirsiniz, Mmachale@aol.com

Uzun saatler süren Tobias teybini yazıya döken Marcy Perrotto’ya sevgisi ve sabrı için özel teşekkürler.

Bu metni lütfen basılı veya elektronik, ticari amacı olmaksızın parasız dağıtın.

Daha fazla bilgi için Crimson Circle sitesini ziyaret edin, www.crimsoncircle.com

Leave a Reply