Ders Üç: Tanrısal Anda Yaşamak

Crimson Circle’de (Kırmızı Çemberde) sunuldu

TOBIAS : Ve öyledir, bugün burada toplanmakta olan sevgili öğretmenler, Dünya’nın yeni spiritüel enerjisinin sınıfına yeniden hoş geldiniz. Bugün, kutlamaların olduğu bir gün, sıra aralarında dans edildiği gün; Kırmızı Çembere hoş geldiniz. Bugün tüm bu Işık İşçilerinin katılımıyla, bu odadaki, bu alandaki enerji kutsal ve tanrısaldır! Ve bugün size, Yaratıcı (Yaratan) Dizisinin Üçüncü Dersini açıklayacağız. Ama bunu yapmadan önce, hakkında konuşmak istediğimiz birkaç küçük şey var.

Şimdi sizden derin nefes almanızı rica ediyoruz. Başınızın tepesinden, tüm bedeninizden geçerek, ayak parmaklarınızın ucuna kadar, varlığınıza derin bir nefes alın. Derin nefes alın ve içinizde bulunan bu tanrısal enerjinin ortaya çıkmasına izin verin. Her bir hücrede olmasına izin verin. Her bir molekülün, varlığınızın her parçasında olmasına izin verin. Bu tanrısallık dediğiniz şey, bu İçinizdeki Tanrı dediğiniz şey…….o her zaman oradaydı sevgili dostlar. O her zaman içinizdeydi, ama ortaya çıkmak için uygun zamanı beklemekteydi. Ve bildiğiniz gibi, uygun zaman şimdidir! Onun için bu sınıfımız vardır. Onun için burada toplanmaktasınız. Onun için, içlerinde olup biteni anlamak için, bu zamanda içinden geçtikleri dönüşümü anlamak için, onlarca, binlerce kişi bu materyeli okumaktadır.

Oh, sevgili öğretmenler, bugün burada olmak ve alanınıza davet edilmiş olmak, bize –perdenin öte yanında olanlara – büyük sevinç vermektedir. Şu anda toplanmakta olan birçok varlık vardır. Şu anda ikinci çembere gelmekte olan çok varlık vardır. Sizler, insan melekler, ilk çemberi oluşturmaktasınız. Perdenin öte yanından olan bizler, ikinci çemberi oluşturmaktayız. Sizinle kaynaşmaktayız. Burada oluşturmaya çalıştığınız bu yeni alanı sizinle paylaşmaktayız. Size mutluluk içinde katılmaktayız. Size, yüzlerimizde bir gülümsemeyle katılmaktayız!

İnsanlara yaklaşmak bizim için kolay bir şey değildir, çünkü perde ağır, kapılar kapalı olduğunda, kolaylıkla sizin tarafınıza geçememekteyiz. Ama böyle, yolunuza ve yolculuğunuza devam etmek amacıyla içinizden ortaya çıkardığınız enerji ve öğrenmek ve büyümek niyetiyle toplandığınızda, biz içeriye akabilmekteyiz. İçeri gelip, yanınızda durabilmekteyiz. Zamanın kısa bir anını sizinle paylaşabilmekteyiz. Şu anda yaptığımız da tam olarak budur.

Bu anı hissetmek için kendinize izin verin. Sizin çevrenizde bulunan varlık grubunun bir parçası olan varlıkları hissetmek için kendinize izin verin. Çevrenizde bulunan tanrısal varlık grubunun, genelde gelebildiklerinden daha yakına gelmelerine ve yanınızda olabilmelerine izin verin. Gerçekleştirdiğiniz çalışma için size teşekkür ederiz. Yolunuz üzerindeki zorlukları ve acıları ve mücadeleleri kabul etmekteyiz, ama öte yandan, size, bunların çok daha büyük bir amacı olduğunun güvencesini vermekteyiz. Gerçekleştirdiğiniz şeylerin bir anlamı olduğuna dair güvence vermekteyiz. Amaç vardır, ve sonuçlar vardır.

Şimdi, bugün gelen ve yanınızda oturan, hemen yanınızda oturmakta olan bir varlık vardır. Siz onu çok iyi tanımaktasınız, belki de o kadar iyi tanımaktasınız ki, enerjideki farklılığı ayırt etmek bile zor olabilmektedir. Bu varlık buraya biraz yorgun, biraz savaştan çıkmış gibi, ama sevinç içinde, şükranla dolu, ve kesinlikle de sevgiyle dolu olarak gelmiştir.

Daha önce, tüm geçmiş yaşamlarınızla, geçmişte olduğunuz tüm varlıklarla ilgili konuşmuştuk. Onlar bu çembere daha önce gelmişlerdi. Biz onları, önünüzden geçip giderken izlemiştik. Biz onları, Yuva’ya geri dönerken izlemiştik. Siz onları Dünya’nın enerjisinden salıverirken izlemiştik. Bu yaşamda gerçekleştirdiğiniz çalışma için size teşekkür ederlerken izlemiştik.

Kendi de Dünya üzerinde zaman geçirmiş ve yolculuk yapmış ve deneyimler edinmiş bir varlık bugün yanınızda oturmaktadır. Yanıbaşınızdaki bu enerjiyi hissedin. Sahip olduğunuz sevgi bağını hissedin. Sevgili dostlar, bugün gelip de birinci çemberde size katılan, Yuva’ya dönmeye hazır olarak, sizden bırakılmayı bekleyerek yanıbaşınızda oturan bu varlık, bu yaşamınızda şimdiye kadar olduğunuz kişinin ta kendisidir. O sizdir, zamanın 30, 40, ya da 50+ yıl öncesinde doğmuş olan kişidir. Bu kişi, sizin kendinizi her zaman özdeşleştirdiğiniz Siz’dir, ehliyetinizin (kimliğinizin) üstünde yazan adı taşıyan kişidir. (kendi kendine güler) Bu varlık bugün gelmektedir – ve siz, iskemlelerde oturanın siz olduğunu sanmıştınız! (kahkahalar) Sevgili dostlar, siz gerçekten mezuniyet statüsündesiniz. Yaşamınızda o kadar çok değişimler gerçekleştirdiniz ki! Şimdi, yaşamınızın bunca yılında olduğunuz kişi, Yuva’ya gitmek üzere hazırdır.

Ve ondan, yeni bir varlık, yeni bir kişilik, yeni bir ruh doğmaktadır. Şimdi olduğunuz budur. Eski kontratlardan ve eski karmalardan özgürsünüz. Şimdi siz “yaşamın yeni bir kitabı”na bakmaktasınız, her biriniz…..boş sayfalardan başka bir şeyi olmayan, yeni yaradılışlarla doldurulmayı bekleyen “yaşamın kitabı”na bakmaktasınız!

Oh, burada bulunan ve bunu okuyan sevgili dostlar, yanıbaşınızda oturan bu varlığı kucaklayın! Onların yolculuğu uzun ve zor ve denemekle geçmiştir. Onlar Yuva’ya gitmek üzere hazırdır. Yanıbaşınızda oturan bu varlığı kucaklayın, çünkü o, yaşamınız boyunca sabahları aynada baktığınız yüze sahiptir. Yanıbaşınızda oturanları kucaklayın, çünkü onlar çok şeylere katlandı. Yaşam kitabınızın son bölümünü tamamlayan, erken yılların zorluklarından geçen, zor yollardan en zorunu seçen onlardır – yanıbaşınızda oturan bu siz’dir. Onlar şimdi Yuva’ya gitmek üzere hazırdır. Sevgili dostlar, tüm ruhunuz adına bu kadar çok şeye katlandığı için bu varlığa teşekkür edin!

Şimdi, onların anıları bir süre sizinle olacaktır. Ama ortaya çıkmakta olan yeni tanrısal Benliğe yolu açmak için, enerjileri sizi terk etmektedir. Bildiğiniz gibi, gitmek için bir zamandır beklemektedirler. Siz dürtü ve zorlamaları hissetmekteydiniz, ama bu yeni insan meleğin ortaya çıkabilmesi için tanrısallığınız yeterince uyanmadan gidemezlerdi. Onlar gidişlerini başlatmak için tam bugünü, buradaki enerjiyi ve hatta yılın bu zamanını seçmişlerdir. Gitmeye hazırlandıkları şu anda, sizden istedikleri tek bir şey vardır. Onları onurlandırmanızı, kabul etmenizi ve onlara teşekkür etmenizi istemektedirler. Sunulmuş olan herşeyin ve deneyimlenmiş olan herşeyin, yaşamın eski döngülerini sonlandırmak için sevgiyle yapıldığını anlamanızı istemektedirler. KENDİNİZİ onurlandırın ve KENDİNİZİ sevin!

Yaptıkları herşey ve sundukları, verdikleri herşey için onları kucaklayın. Siz şimdi ilerlemek üzere ve yeni evinizi gerçekten anlamaya başlamak üzere hazırsınız. Yeni evinize, sevgili dostlar, eskiyi beraberinizde getirmek mümkün değildi. Onlar sadece anılardır. Onlar sadece düşünceler ve deneyimlerdir. Ama yeni evinizde bırakmak zamanıdır, olduğunuzu düşündüğünüz eski kişiliğinizi bile.

Şimdi siz biyolojinizin içinden geçtiği değişimlere şaşmaktasınız. Son zamanlarda sahip olduğunuz hislere, belki de aklınızı oynattığınızı düşünerek, şaşmaktasınız. (kendi kendine güler) Yönsüzlük hissine şaşmaktasınız. Hatta diğer insanların sizi neden görmediğine şaşmaktasınız! Bazı zamanlarda neden görünmez olduğunuza şaşmaktasınız! Çünkü siz terk etmekteydiniz. Eski siz, yeni bir tanrısal benlik tarafından yerine konmak üzere gözden kaybolmaya başlamıştır.

Bazen bir sırada durduğunuzda, sanki yokmuşunuz gibi, görmezden gelinmenize şaşmaktasınız. Lokantada siparişinizi unuttuklarına şaşmaktasınız! (kahkahalar) Sevgili dostlar, bütün bunlar, aynada gördüğünüz eski benliğinizin, en yeni Benliğin enkarnasyonuna (yeniden doğmasına) hazırlık yapmak, yol açmak için kayıp gitmesindendir. Bu yeni Benlik, karma ya da kontrata bağlı değildir. O geçmişe bağlı değildir ve sadece şu anda yaşar!

Sevgili dostlar, bu kutsal ve kutsanmış bir gündür! Biz bir an duraksayacağız. Siz, yanıbaşınızda oturmakta olanın aracılığıyla gerçek sevginin ne olduğunu keşfederken, Cauldre’nın (Geoffrey Hoppe) sessiz olmasını rica etmekteyiz. Biz devam etmeden, bunu hissetmek için kendinize izin verin.

(duraksama)

Şimdi onların burada oturan herkese, bunu okumakta olan herkese verdikleri bir armağan vardır. Cauldre, sen bugün evinin kapısından çıkarken, seni neden durdurduğumuza şaşmıştın, değil mi? Gerçeğin kılıcı Excalibur’u getirmeni, bu grubun önüne ilk kez konuluşunu senden neden istediğimize şaşmıştın, değil mi? (Kılıç, toplantıdan önce örtünün üstüne konmuştu) Çünkü şimdi yanıbaşında oturan varlık, tüm bu günler boyunca benliğinin gerçeklik ve güç kaynağı olan bu kılıcı, Gerçeklik Kılıcını, Güçlülük Kılıcını, sana devretmektedir. Bu, yeni evine gerçekten beraberinde götüreceğin tek şey olarak sana devredilmektedir. Bu, olduğun herşeyi ve yaptığın herşeyin anısı olarak, yeni evinin galerisindeki duvara asılacak şeydir. Bu, seni, bu Dünya’yı ve tüm yaratılışı bu noktaya getiren tüm deneyimleri onurlandırmak amacıyla orada bulunacaktır.

Bu basittir. Bu simgeseldir. Şimdi, meşalenin birinden diğerine devredilmesini kabul etmek zamanıdır. Bu genellikle yaşamlar arasında fiziksel bedeni bıraktığınızda meydana gelmektedir. Yeni kılıç size, bir sonraki enkarnasyonunuzla Dünya’ya geri gelmeden önce devredilmektedir. Ama şimdi bu, siz burada oturmaktayken, aynı beden, ama yakında birçok değişimlerden geçecek olan bedenin içindeyken size devredilmektedir! Olduğunuz tüm ve olmuş olduğunuz tümle ilgili gerçeği kabul edin.

(duraksama)

Şimdi bugün, Ders Üç.

Biz sizinle yapmakta olduğumuz bu dersleri ağırdan almaktayız. Size, Ders Bir ve Ders İki ve şimdi de Ders Üç ile, Yaratıcı Dizisi’nin temel enerjilerini sunmuştuk. Dostlar, bunlar sezgisel olarak şimdiden bildiğiniz şeylerdir. Bunlar sezgisel olarak farkında olduğunuz şeylerdir, ama temel oluşturmak amacıyla kavramlar, yeniden ortaya konmak durumundaydı. Bunlar belki de çok heyecan verici dersler değildir, (kendi kendine güler) ama gideceğimiz yerin temelidir. Biz Kırmızı Çembere takım halinde dört ders sunacağız, ve her takım da kendi içinde üç ayrı ders içerecektir. Bugün size Ders Üç’ü sunacağız, bu da ilk dörtlüğün sonuncusu olacaktır.

Yaratıcı doğanızı ve şeylerin nasıl yaratıldığını anlamanıza yardımcı olmak amacıyla, esas çemberde, ilk yaratılışta bulunduğunuz zamana geri gideceğiz şimdi. Orada belli yaratıcı güçlere ve yeteneklere sahiptiniz. “Belli” dememizin nedeni, bunların biraz kısıtlı olmasıydı –anlatması zor-, ama ilk yaratılışta mümkün olan yaratılış çeşitlerinin altında var olan parametreler vardı. İlk çemberin kenarına, yaratılışın kenarına geldiğinizde ve geçişi gerçekleştirdiğinizde, ilk çemberin dışında bulunan bu Dünya denen yere geldiniz. Dünya üzerinde yaşamaya başladınız. Dünya üzerinde yürümeye başladınız.

Gerçek yaratıcı yeteneğiniz, gerçek Yaratıcı yeteneğiniz, var olan dualitenin kendisi tarafından sizden saklanmıştı. Bunun bir nedeni vardı. Bu nedenin bir parçası, değindiğimiz gibi, ikinci çemberin, Dünya’nın ve fiziksel evreninizin enerji çemberinin, Tüm Olan’ın dışında olmasındandı. Siz, iki farklı yan olan, “ışık” ve “karanlık” ve “kötü” olarak nitelendirdiğiniz karşıt yanlarla, aynadaki yansımayla, “dualite” denen enerjiyle baş etmektesiniz.

Tüm Olan’ın dışında var olduğunuz için, siz bir anlamda bir boşlukta var oldunuz ve boşluğu realiteye çevirdiniz. Dünyasal çevrenizde yaratabilmek için, geleceğe gitmek zorundaydınız. Bu boşluğa gitmek ve meydana gelecek şeyleri olduracak düşünceleri temel alarak yaratmak zorundaydınız.

Başka bir deyişle, siz hep kendinizi geleceğe yansıttınız. Bu titreşimler, yarınınızın yolunu yaratmıştır. Dünya’ya ilk gelişinizden bu yana, bu şekilde eylemde bulundunuz. Geçmişin (karmanın) anıları tarafından bağlı tutulmaktaydınız ve geleceği de, yarınlarınıza kendinizi yansıtarak yarattınız. Dünya’daki çoğu insanın yaratış şekli budur. Gelecek bu şekilde yaratılmaktadır. Geleceğin realitesi, Dünya üstünde bulunan tüm insanların titreşimsel frekanslarının asimilasyonudur (özümlenmesidir).

Biz daha önce de, Ruh’un, şeylerin sonucunu bilmediğini söylemiştik. Bu, sonuç var olmadığı için, böyledir! Bu, bitiş çizgisini bulmak umuduyla koşmak zorunda olduğunuz, önceden planlanmış bir labirent ya da engelli koşu parkuru değildir. Hayır, gerçekten burada bulunan her biriniz, ikinci çemberdeki her biriniz, boşluk ve hiçbirşeyi alıp, geleceğe giden düşüncelerinizin titreşimsel frekanslarını temel alarak, yeni bir realiteye dönüştürmektesiniz.

Biraz daha anlamanızı sağlamak amacıyla, size denizci Aaron’un kısa öyküsünü anlatacağız. Şimdi, krallık için yeni yerler ve topraklar keşfetmesi için, hükümeti tarafından görevlendirilmiş, Aaron adında bir denizci vardı. Ona bir gemi ve mürettebat verildi. Yolculuğu için malzemeler verildi. Bu yeni yerleri keşfettikten bir yıl sonra da dönmesi söylendi.

Böylece Aaron denize açıldı. Mürettebatı ile konuştu ve onlara emirlerini ve beklentileri hakkındaki ayrıntıları verdi. Onlara direklerin nasıl donatılmasını ve yelkenlerin hangi durumda bulunmasını istediğini söyledi. Onlara, gemideki işlerin nasıl yürütülmesini istediğini açıkladı. Denize ilk açıldıklarında, tanıdık topraklardan geçtiler. Denizde açılmaya devam ettikçe, yeni, haritası olmayan topraklara doğru yelken açtılar.

Şimdi Aaron ve mürettebatı, doğa güçleriyle birlikte çalıştılar, bazen de onlara karşı çalıştılar. Onlar, rüzgarlar ve akıntılar ve dalgalarla çalıştılar. Arada bir fırtınalar çıktı ve bunlarla savaştılar. Aaron her gece hangi yöne, doğuya mı, batıya mı, güneye mi, kuzeye mi gideceğini belirlemek amacıyla pusulası ile çalıştı. Bu yeni topraklara giderken, içinden geçtikleri çok sınavlar ve büyük sıkıntılar yaşadılar. Aaron, ilerlemeleri kaydetmekteydi. Bir sonraki günün planını yapmaktaydı. Yol göstermesi amacıyla, devamlı teleskopundan ufuğa bakmaktaydı. Yeni adalarda durup, çevreyi ve enerjileri gözlemlemekteydiler. Yeni malzeme ve yeni kumanya alıp, yeni insan türleriyle karşılaşmaktaydılar.

Tüm bu yolculuk boyunca, Aaron, gerçekte yeni topraklar keşfetmediğine dair huzursuz bir his içindeydi. Geminin gerçekte, çok uzak ve egzotik topraklara doğru yol katetmediği hissine kapıldı. Keşfettikleri yerlerin, aslında sadece geldiği yerin gölgeleri olduğuna dair bir hisse kapıldı. Ama yolculuğuna devam etti. Gemisini hareket ettirmek için rüzgarı kullanmaya devam etti. Mürettebatını, daha fazla çalışması için, zorlamaya devam etti. Geceler ve gündüzler, mücadelelerle dolu, uzun ve zorluydu. Mürettebatın çoğu hastalandı. Bazıları yolculuk sırasında öldü. Adalarda bulunan ve pek de dost yanlısı olmayan kabilelerle savaşlar oldu. Yolculuk zordu ve bedeli ödenmekteydi.

Bir yılın sonunda yuvaya geri dönerken, Aaron beraberinde getirmekte olduğu hazinelere baktı. Yeni çeşit yiyecek ve yeni çeşit mallara baktı ve kendi kendine, “ben hedefe vardım ama bu hiç de tamamlanmış gibi değil, hiç de tamamlanmış gibi değil, çünkü ödenen bedel büyük oldu” diye düşündü. Adamlarından çoğu, onunla birlikte dönmemekteydi. Çoğu hala hastaydı. Çoğu kırgın ve korku doluydu. Ve Aaron’un yolculuğu böyle bitti. Ve hatta, Dünya üzerindeki yaşamı da böyle bitti.

Şimdi Aaron, bir sonraki yaşamına, yine bir denizci olarak döndü. Geri geldi ve çocukluğunda, yeni çeşit bir enerjide, yeni çeşit bir denizci olmasını sağlayacak şeylerden törpülenerek geçti. Aaron büyüdüğünde, yeniden yelken açmaya hazırdı. Ama bu sefer, Aaron’un mürettebatı yoktu. Bu kez yalnız gitmeye karar vermişti. Kendi başına gitmeyi seçmişti. Krallık için çalışmamak, bir hükümet için çalışmamak, yolculuğu kendi başına gerçekleştirmek seçimini yapmıştı. Çıkacağı yolculuğa tam da uygun olan gemiyi kendi başına inşa etti.

Hücresel benliğinde, denizci ve araştırmacı olarak yaşadığı önceki hayatında öğrendiği şeylerin saklı anıları vardı. Aaron yeni gemisiyle denize açıldığında, pusulasını evde bıraktı. Malzemelerini evde bıraktı. Harita ve kağıtlarını evde bıraktı. Ve denize açıldığında, rüzgarlarla mücadele edeceğine, akıntılarla mücadele edeceğine, sadece yelkenleri açtı, ve yeni bir rotaya götürülmeye izin verdi.

Yolculuğunun ilk günlerinde, Aaron sinirliydi ve korkmaktaydı, çünkü yolculuğuna sadece “izin verme”nin, onu felakete sürükleyebileceğini düşünmekteydi. “İzin vermek” belki de gemisini alıp, kayalara çarpacaktı. Ama bıraktı. Güvendi. Rüzgarlar ve akıntılar onu kesinlikle farklı bir rotaya ve farklı bir yöne götürmeye başlamıştı. Aaron her gününü, geçmişteki ilerlemelerini haritaya kaydetmek endişesi olmadan ve geleceğini yönlendirmesi için de pusulasını kullanmak gereği duymadan yaşadı.

Her günü, tüm uygunluğuyla gemisinin gitmesi gereken yere götürülmesine izin vererek yaşadı. Bazen Aaron’un zihninde, rotanın, gidilmesi gereken doğru yol olmadığı düşüncesi beliriyordu, ama Aaron bırakması gerektiğini bilmekteydi.

Aaron anda bulunmayı öğrendi. Zamanı geldiğinde, Aaron kesinlikle yeni ülkelere, çok güzel ülkelere, daha önce hiç düşünemeyeceği şeylerle dolu ülkelere getirilmekteydi. Oh, bunlar, geçmiş yaşamlarında deneyimlediği küçük adalar gibi değildi! Bunlar yeni enerjiye, yeni fırsatlara ve yeni güçlere sahip büyük, yeni ülkelerdi. Gemisinin, sahip olduğu anlayışının ötesinde olan alanlara, ülkelere, keşiflere götürülmesine izin verdi!

Eski enerji araçlarını bir kenara koyduğunda, akıntılar ve rüzgarlarla bu yeni yerlere götürülmekteydi. Bu yeni ülkelerde birçok armağanlar aldı, anlayış ve bilgelik armağanını, Güçlenme armağanını, birlikte-yaratmak armağanını ve dinginlik ve sevinç armağanını aldı. Anayurduna geri döndüğünde, bu armağanları de beraberinde getirdi. İnsanlar onu karşılayıp da, armağanlar hakkında soru yönelterek, onları nereden aldığını sorduğunda, sadece yeni ve çok güzel yerlere gittiği açıklamasını yaptı. Bir tanrısal el tarafından ona yol gösterildiğini ve bunun da kendi tanrısal eli olduğunu bildiğini açıkladı! Bu armağanları, anayurdunda bulunan diğer insanlarla paylaşmak üzere geri getirdi. Ve Aaron’un öyküsü böyle sürer gider.

Bu basittir sevgili dostlar. Basittir! Bunu bu kadar zorlaştırmaya çalışmayın. Ders Üç – Aaron’un yolculuğu sırasında öğrendiği şey – “TANRISAL ANDA YAŞA”dır.

Oh, bu o kadar basittir ki. Bu çok basittir ve çok da güç içermektedir! Siz çok hayatları, geleceği, boşluktan bir gelecek yaratmakla yaşadınız. Bizim ne söylediğimiz hakkında düşünmek için bir an durun.

Yarınınızın nasıl olacağını düşünerek yaşadınız. Bu uygundu. Ve hala Dünya’da yürümekte olan birçok kişi için de uygundur. Ama siz yeni enerjide yaratanlar olmaya başladıkça, tanrısal anda, şimdi olan anda yaşamanın önemini öğreneceksiniz! Çok zaman, gelecekte yaşamak isteği, yarınınızın nasılını yansıtmak isteği sizi ayartacaktır (baştan çıkartacaktır). Yarınınızla ilgili korkular duymak ve zihninizde senaryolar yaratmak sizi ayartacaktır. Ama yeni enerjideki yeni yaratan olarak, şimdi olan “tanrısal anda yaşama”nın çok güçlü olduğunu anlayacaksınız.

Düşünce ve titreşimleri geleceğe zorlamadan nasıl yaratan olunacağının anlaşılması zor gibi görünebilir! Ama sevgili dostlar, herşeyi olduğu gibi kabul etmeyi öğrendikçe (Ders Bir), ve insan benliğini kabul etmeyi öğrendikçe (Ders İki), ve “tanrısal anda yaşamayı” öğrendikçe (Ders Üç), aynı Aaron gibi, önceden hiç düşünemeyeceğiniz yerlere gidebileceksiniz. Bunlar “zihninizle” kendinizi yönlendiremeyeceğiniz ve planlayamayacağınız ve haritasını çıkartamayacağınız yerlerdir. Bu yeni yerlere gittikçe, içinizdeki yeni bir gücü anlamaya başlayacaksınız. Yeni bir yaratma yöntemini anlamaya başlayacaksınız. Oh, bunun, önceki iki derse göre sizi çok daha fazla zorlayacağını bilmekteyiz! (kendi kendine güler)

Siz geceleri, geleceğe yansıtmalar yaparak, uyanık kalmaktasınız. Geceleri, ne olacak endişesiyle, uyanık kalmaktasınız. Geceleri, yarının nasıl olmasını istediğinizi planlayarak, uyanık kalmaktasınız. “Tanrısal anda yaşa”manın, en hafif ifadeyle, sizi zorlayacağını söylemekteyiz!

Şu anda, tanrısal bir anın nasıl hissedildiğini deneyimlemek için bir dakikanızı ayırın, çünkü siz şu anda, o anın içindesiniz. (duraksama) Tanrısal an şimdidir. Tanrısal anın yargıları yoktur. Tanrısal an, kendi içinde tamamdır. Sadece olmaktan başka, tamamlanması gereken hiç bir şeye ihtiyacı yoktur. Sessiz bir yerdir. Tanrısal an, sevgiyi hissedebileceğiniz bir alan, sevginin tüm varlığınızı yıkadığını hissedebileceğiniz bir alandır. Tanrısal an, geçmiş tarafından geri tutulmamaktadır. Geleceğe planlanmamaktadır. O sadece şimdidedir. Ve herşeyiyle mükemmeldir. Tanrısal an, saniyenin şu kadarı kadar sürebilir. Saatlerce de sürebilir. Örneğin burada sevgili dostlar, bizim tanrısal anımız en az, bugünün çemberinde toplandığımız süre kadardır. O burada her birinizi çevrelemektedir. Bu gerçekten, gereksinim ve isteklerin olmadığı tanrısal bir andır. Siz, olduğunuz tümsünüz.

Şimdi, Ders Üç: “Tanrısal anda yaşa”. Aynı Ders Bir ve Ders İki gibi, farklı yönlere çekilme eğilimi olabilecektir. Gelecekle ilgili endişelenmek, belki de geçmişin zorluklarını düşünmek eğilimi olabilecektir. Gelin, yeni evinizin kısa duvarı arkasında durun, insan benliğinizin mükemmeliyetini kabul edin ve tanrısal anda yaşayın. Oh, ama siz demektesiniz ki, “Tobias, peki bu ne olacak? Peki şu ne olacak? Peki ya bu olursa? Peki ya şu olursa?” Sevgili dostlar, tanrısal anda biraz zaman geçirin ve ne olacağını göreceksiniz!

Bunun fiziğini biraz daha anlamanıza yardımcı olacağız. Siz tanrısal anda bulunduğunuzda, sizden çıkan yeni bir enerji çeşidi vardır. Bu, size uygun olan herşeyi kendine çekmektedir. Geçmişte siz bunları kendinize getirmek için aramak zorundaydınız, bolluğunuzu aramak, hatta mutluluğunuzu aramak, bir eş aramak zorundaydınız. Var olmayan bir gelecek için boşluğa gitmek ve realiteyi oradan yaratmak zorundaydınız. Dünya’da realite bu şekilde gerçekleşmekteydi, ama yeni yaratıcılar olarak siz yeni yöntemler keşfedeceksiniz.

Bunu anlamanıza yardımcı olmak için, burada bir benzetme kullanacağız. İçinizde, iki çatalı aşağıya doğru bakan bir diyapazonu (çvr. gitar vs gibi çalgıları akort etmek için kullanılan, iki çatallı bir alet. Bu çatallara vurulduğunda, titreşim, örneğin mi tonunda ses verir.) sapından tuttuğunuzu imgeleyin. Bu bir diyapazondur. Şimdi, eski enerjide, realitenizde bulunan her bir çatal, her çatal titreşmekteydi. Bunlar dualitenin bir ya da öbür yanını simgelemektedir. Onun için de iki adet vardır. Onlar ayrı “fazlarda” titreşmekteydi. Onlar farklı frekanslarda titreşmekteydi. Bunun bir amacı vardı, ve bu dualiteyi deneyimleyebilmeniz için böyleydi, ve ışık ile karanlığın etkilerini deneyimleyebilmeniz için böyleydi.

Bunların her birinden çıkan enerjinin ölçümü, aşağı yukarı 1/3’e, aşağı yukarı 2/3’tü. Çatallardan biri, bütünün üçte birlik enerjisi ve rezonansı ile titreşmekteydi. Diğeri, bütünün üçte ikisiyle titreşmekteydi. Bu titreşimsel frekanslar bazı zamanlarda değişmiş ve yer değiştirmiştir, ama dualitenin genel oranı 1/3 ve 2/3 idi.

Temelinde, 2/3’ü karanlık ve 1/3’ü ışık olan yaşamlar vardı. Bu kavramları anlamanız konusunda dikkatinizi çekmek istemekteyiz, çünkü bunlar düşündüğünüz gibi değildir. O iki çatal, amaçlı olarak (ayrı) ses çıkartmaktaydı…. birbiriyle sürtüşmesine amaçlı olarak neden olacak farklı titreşimlere, yine amaçlı olarak sahipti. Oh, ve siz, o zamanlar yaşamın neden bu kadar zor olduğuna şaşmaktaydınız. Bu titreşimsel sürtüşme, –bu ayrı fazlardaki titreşimler- özel olarak deneyim için, anlayış için ve artık sizin için gereksinimi kalmamış bir oyunu, deneyimlediğiniz dualitenin oyununu oynayabilmeniz için kurulmuştu.

Tanrısal anda yaşadığınızda, dualitenin farklı iki bölümünün, ya da diyapazonunuzun farklı iki çatalının ayrı titreşimlerde olmasına artık gereksinim yoktur. Tanrısal anda yaşadığınızda, bu iki çatalın enerjisi artık aynı titreşime geri gelebilir. Onlar, uygun olan aynı titreşim düzeylerinde çınlamaya başlayabilir. Burada artık 1/3 ve 2/3’lük bir dengeye gereksinim yoktur. Denge, bire bir olmaya geri getirilmiştir.

Bu diyapazonun içinizde olduğunu imgeleyin. Onu, varlığınızın bir parçası olarak imgeleyin. O, özellikle ayrı titreşimlerdeydi. Şimdiye kadar, titreşimsel bir sürtüşme vardı. Onun şimdi varlığınızın içinde, kendine ahenkli tonlar seslendirdiğini imgeleyin. Sevgili dostlar, içinizdeki bu titreşimsel dualitenin, ahenge geri gelmesine, sürtüşme ve dualite içerecek tonlardansa, güzel tonları seslendirmek üzere geri gelmesine, şu anda izin verin. Tanrısal anda yaşadığınızda ve dualitenin ahenk, güzellik ve sevinç içinde, birlikte çınlamasına izin verdiğinizde, onlar dengeye geri gelecektir.

Diyapazonunuzun çatalları hala dualiteye sahip olacaktır ama, onlar birlikte şarkı söyleyecektir. Onlar bunu yaptıkça, ikisi arasında ahenk oldukça, siz tanrısal anda yaşadıkça, gereksinim duyduğunuz herşey ve uygun olan herşey size gelecektir. Onlar size gelecektir! Sizin gidip de onları aramanıza gerek kalmayacaktır. Onları realitenize getirmek için, zorlamanıza gerek kalmayacaktır. Siz, yeni bir şekilde yaratıyor olacaksınız. Gerçi hala boşluğu realiteye dönüştürüyor olacaksınız ama, yeni bir şekilde, çok güçlü bir şekilde yaratıyor olacaksınız.

Diyapazonunuzun iki çatalı, DNA’yı, sarmal eğrisini biçimlendiren, bilinen iki DNA sarmalını simgelemektedir. Bir ışık ve bir de karanlık, ya da bir pozitif ve bir de negatif vardır. Birbiriyle uyumsuz, ayrı fazlarda ses vermelerinin bir amacı vardı. Sürtüşmeye neden olan frekanslarda çalışmaktaydılar. Bu, dualiteyi anlamanız içindi. Şimdi, sevgili dostlar, siz tanrısal anda yaşadıkça, bu diyapazonun aynı frekansa geri gelmesine izin verdikçe, bu, hücresel düzeylerinizde meydana gelecektir. Bu sarmalların yeniden birlikte çalışmaya başlaması, DNA’nızın özünde olacaktır. Ve bu oldukça, uygun olan herşey yaşamınıza çekilecektir. Bu oldukça, bedeninizdeki tüm geçmiş yara izlerinin de şifalanmasına yardımcı olacaktır. İçinizde meydana gelmekte olan yaşlanma işlemini tersine çevirecektir. Hem fiziksel, hem de duygusal yaraları saracaktır, ama sizden de tanrısal anda yaşamanızı isteyecektir.

Bilinen başlıca iki DNA sarmalından başka, en az on tane de ikincil sarmal vardır. Her ana sarmalın çevresinde, onu saran iki tane ikincil sarmal vardır. Sonra da, bu sarmal yığınının çevresinde, onu saran ve kuşatan başka manyetik DNA sarmalları vardır.

Siz bu başlıca iki sarmalın, uygun titreşimsel ahenk içinde tekrar biraraya gelmesine izin verdiğinizde, bu, diğer manyetik sarmalların birbirini etkileme ve sarma şeklini değiştirecektir. Bu, bütün sarmalları meydana getirmiş tüm oluşumları değiştirecektir. Tanrısal anda yaşadığınızda – içinizdeki frekansı değiştirdiğinizde – uygun olan tüm şeylerin size getirileceğini anlayın. Şeyleri kendine çeken, yeni bir akıma sahip bir mıknatıs gibi olacaksınız. Şeyleri kendinize o denli çabuk ve o kadar çok enerjiyle çekeceksiniz ki, “Tobias, bütün bu şeyler yaşamıma girmekte ve ben hepsiyle aynı anda baş edemiyorum!” diyeceksiniz. Ve biz de o zaman, bu işlemi nasıl düzenleyeceğiniz hakkında konuşacağız. (dinleyicilerin kahkahaları)

Ama bu aralar siz, bu yaşamınızın şeylerini bırakmakla ilgili değişimlerden geçmektesiniz. Bu da, her zaman içinizde olmuş olan tanrısallığınızın, gerçek anlamda öne çıkmaya başlamasına izin vermektedir. Sizin tanrısal anda yaşamanız, tanrısallığınızın öne çıkmasına izin verecektir. Kendinize tanrısal anda yaşamak için izin vermeniz, her zaman sizin bir parçanız olan dualitenin doğasını değiştirecektir. Bu, kim olduğunuzu (belirleyen) iki tarafın titreşimini değiştirecektir. Bu, Dünya üzerindeki yaratma tarzınızı değiştirecektir.

Tanrısal anda yaşamak kavramı ile çalıştıktan sonra, enerjileri “okuyabilen”, psişik olan, auraları gören birilerine gidin. Gidin onlara. Onları korkutacaksınız! (kendi kendine güler) Onlar size, artık var olmadığınızı söyleyecektir. Çevrenizde bir aura göremeyeceklerdir, çünkü o değişmiş olacaktır. Onlar çakralarınızı göremeyecektir, çünkü çakralar bir çakraya dönüşmüş olacaktır. Sizden korkabilirler! (kendi kendine güler) Neler olduğunu merak edecekler. Onlarla, tanrısal anınızda oturun. Onlarla, sevgi dolu bir alanda oturun. Gerçekleştirdiğiniz şeyle ya da oluşturduğunuz kimliğinizle övünmeyin. Ama enerjisel olarak, onların da bu yeni düzeylere geçebileceğini, onlara bildirin.

Sevgili dostlar, tanrısal anda yaşayın. Kimliğinizin frekanslarını, en öz düzeyinizde değiştirin. Aynaya baktığınızda, artık kendinizi tanıyamaz hale gelişinizi izleyin. Diğer insanların sizi artık tanıyamamasını izleyin. Sizin yok olduğunuzu (ortadan kaybolduğunuzu) zannetmelerini izleyin.

Şimdi, bunların hepsi sevgili dostlar, çalışmadır. Sizden, bununla bilinçli olarak, herşeyi olduğu gibi kabul etmek konusuyla bilinçli olarak çalışmanızı rica etmekteyiz. Çevrenizdeki kaosun (karışıklığın) ortasındayken bile kısa duvarınızın arkasında durun. Kendinizi, tüm insanca yanlarınızla kabul edin. Bundan kaçmaya çalışmayın. Aslında, insan olduğunuz için gurur duyun. Tanrısal bir insan olduğunuz için şimdi gurur duyun. Ve şimdi tanrısal anda yaşayın. Gelecekle ilgili endişelenmeyin.

Aaron yolculuğunun ikinci yaşamı sırasında, rüzgar ve yağmurlarla ilgili endişelenmemeyi öğrendi, akıntılarla ilgili endişelenmemeyi, nasıl ülkelere gidebileceğiyle ilgili endişelenmemeyi öğrendi. O tanrısal anda yaşadı. Her günü takdir etti, ve her gün ona yeni bir armağan sunuldu. Her günü, kendi tanrısallığına güvenmekle kendine çektiğini anladı.

Siz bu temel derslerle gayret ve içtenlikle çalıştığınızda sevgili öğretmenler – belki sıkıcı gelebilir, ama buradan gideceğimiz yer açısından bu dersler önemlidir – özellikle “4” rakkamını fark etmeye başlayacaksınız. Şimdiye kadar dualite içindeydiniz. “İki”nin içindeydiniz. “4”ü fark etmeye başlayacaksınız. Gelecekte bunu daha fazla açıklayacağız. Ama anlamanız için, matematiğinizi kullanırsak, 2’nin karesi 4’tür. (22=4). Dualitenin ötesine geçmekte olduğunuzu, ama dualitenin üstesinden gelmediğinizi anlayın. Dualite dışlanmamaktadır. Siz yeni bir çeşit boyutsallığa geçmektesiniz. “4” rakkamı önem kazanacaktır. Onu görmeye başlayacaksınız. Sizin karşınıza çıkıverecektir. Bu bir hatırlatmadır. Bu, tanrısal anda yaşamak için bir hatırlatmadır. Bu, içinizden değişmekte olduğunuzun hatırlatılmasıdır.

Matematikçileriniz bu aralar yeni bir kuantum teorisi üzerinde çalışmaktadır. Bu, daha açıklanmamıştır. Daha bilinmemektedir, ve (açıklanması) daha birkaç yıl alabilir. Bunda yeni keşifler vardır. Bundan büyük bir olasılıkla, “4”ün dengesinin, çeyrek dairenin ya da dört bölümün yeni bir anlayışını kapsayan, “dörtsel” matematik olarak söz edilecektir.

Bütün bunlar, burada, Dünya üzerinde yeni bir enerjinin olduğunu gösterir delillerdir. Siz dualite içindesiniz. Sizin burada bildiğiniz şekliyle dualitenin üstesinden gelmek zor olacaktır. Dostlarım, tekliğe geri dönmek bile artık uygun değildir. Siz dualite içindesiniz, ama yakında anlayacağınız yeni bir çeşit dualite vardır. 4 rakkamı bunu simgeleyecektir. 4 rakkamı size bunu hatırlatacaktır.

Bütün bunlar çalışmayı gerektirir. Biz gerçekleştirdiğiniz çalışmaları takdir etmekteyiz. Feda ettiğiniz şeyleri ve bıraktığınız şeyleri, zamanı ve enerjiyi ve adanmışlığı anlamaktayız. Siz bu yeni anlayışların yolunu açmaya, yeni enerjinin gelebilmesinin uygun olmasına yardımcı olmaktasınız. Gerçekleştirdiğiniz çalışma için sizi teşekkürlerimizle onaylamaktayız. Ve bunu hafife almamanızı da rica etmekteyiz. Az bir niyet ve çabayla, yaşamınızda çok sağlam, güvenilir sonuçlar, çok dinamik sonuçlar göreceğinizi de anlamanızı istemekteyiz. Size, tekrar karşılaşana kadar çalışacağınız üç temel ders vermekteyiz – herşeyi olduğu gibi kabul etmek, insan benliğinizi kabul etmek, ve şimdi de, tanrısal anda yaşamak.

Sevgili dostlar, burada bulunan ve bu materyelleri okumakta olan öğretmenlerin enerjilerine bakmaktayız. Gözümüzün önünde dönüşümlerin meydana geldiğini görmekteyiz. Eskinin bırakılmasını görmekteyiz. Kararlılık ve adanmışlık görmekteyiz. Bazen anlamak bize zor gelmektedir, çünkü bunu zor ve meydan okuyucu hale getiren dualitenin o kadar çok ögesi vardır ki, ama yine de siz bir şekilde buraya kadar gelmeyi başardınız. Bir şekilde bu noktaya kadar gelmeyi başardınız.

Siz bu yaşama gelmek için yolculuğa başladığınızda….planlama seansı diyeceğiniz yeri terk ettiğinizde…..sizinle birlikte olduğumuz o çemberi terk ettiğinizde ve bu yaşama başlamak üzere Dünya’ya gittiğinizde…..oh, bunun şimdiye kadar gelmiş, geçmiş en zorlu yaşam olacağını bildiğimizden biz öyle çok ağladık, öyle çok gözyaşı döktük ki. Bu yaşam sadece dersler ve deneyimler açısından zorlu olmayacaktı, çok da çabuk geçecekti. O, yaşamınız sırasında o kadar hızlı değişecekti ki. Şeyler çok, çok çabuk değişecekti. Bazen buna ayak uydurmak zor olacaktı.

Bu şekilde buluşmamızın olası olduğunu bilmekteydik, ama bundan bizim bile emin olmadığımız zamanlar oldu. Şimdi bu gruba bakmaktayız. Kimliğinizin en özünden tanrısallığın gerçekten akmasına izin vermeye hazır olan sizler…..size tekrar söylemekteyiz sevgili öğretmenler, biz değiliz. Rehberler değildir. Bunu size veren ya da bunu olduran melekler değildir. Tanrısal bir parıltı vardır. Her birinizden ortaya çıkmakta olan, Mesih bilincinin tohumu vardır.

Bu basit dersleri size, tanrısallığınızı bütünlemenize yardımcı olması amacıyla getirmekteyiz. Bu basit dersleri size, bu yeni enerjide yaratıcı nasıl olunur, yol nasıl hazırlanır, diğerlerinin de geldikçe kullanacakları enerji örnekleri nasıl yaratılır, bunları anlamaya başlamanız amacıyla getirmekteyiz. Onun için size öğretmenler demekteyiz. Sizin, diğerleri ile çalışacağınızı bilmekteyiz. Onlara empati duyacağınızı bilmekteyiz, çünkü siz de bundan geçmiş olacaksınız.

Bu yaşamda siz olan enerji, şimdi gitmeye hazırdır. Oh, o, sizin onu çok iyi hatırlayacağınızı bilmektedir. Hatırladığınızda güleceğiniz ve ağlayacağınız zamanların olacağını bilmektedir, ama sizi şimdi sevgiyle terk etmektedir. Sizi tekrar kucaklamakta ve tekrar teşekkür etmektedir. Bu eski benliğin katlandığı zorluklara ve mücadelelere ve acılara sizin hiç katlanmak zorunda olmayacağınızı bilmektedir. Buna duyulan sevinç vardır. Ve sevgili dostlar, sizin bu geçmiş yaşamınız, yaptığınız herşeyde ve içinde bulunduğunuz her tanrısal anda, hiçbir zaman yalnız olmadığınızı size hatırlatmaktadır.

Ve öyledir.

Kırmızı Meclis’in varlıklarından Tobias, Golden, Colorado’da yaşamakta olan Geoffrey Hoppe tarafından sunulmaktadır. Tobit’in mukaddes kitabında bulunan Tobias’ın öyküsü, Crimson Circle sitesinde bulunmaktadır.

www.crimsoncircle.com. Tobias materyelleri, bedelsiz olarak dünyanın her tarafında bulunan ışık işçileri ve Shaumbra’ya, Ağustos 1999 tarihinden beri sunulmaktadır. Bu tarih Tobias’ın, insanlığın yıkım potansiyelini aşıp, Yeni Enerjiye girdiğini söylediği tarihtir.

Crimson Circle, Yeni Enerjiye geçiş yapacak ilk insan (kılığındaki) meleklerden oluşan global bir ağdır. Bu kişiler, yükseliş halinin sevinç ve zorluklarını deneyimlerken, diğer insanların da yolculuğuna, paylaşım, ilgi ve yol göstererek yardımcı olmaktadır. Crimson Circle’in sitesine her ay 40.000’in üzerinde ziyaretçi, son materyelleri okumak ve kendi deneyimlerini tartışmak amacıyla girmektedir.

Crimson Circle her ay Denver, Colorado’da, Tobias’ın, Geoffrey Hoppe kanalıyla son bilgileri sunduğu yerde biraraya gelmektedir. Tobias, kendisinin ve Crimson Council’ın (Kırmızı Meclisin) diğer semavi varlıklarının, aslında insanoğlunun kanallığını yapmakta olduğunu bildirmektedir. Tobias’a göre, onlar bizim enerjilerimizi okumakta ve biz içimizde deneyimlerken, dışardan da bakabilmemiz için, kendi bilgilerimizi bize geri tercüme etmektedirler. Crimson Circle toplantıları herkese açıktır, ama LCV takdir edilir. Katılımı gerektiren hiç bir şey ve ödenmesi gereken bir aidat yoktur. Crimson Circle, dünya çapındaki Shaumbra’nın açık sevgisi ve bağışları yoluyla bolluğu kabul etmektedir.

Crimson Circle’ın en yüksek amacı, insan melekler ve öğretmenler olarak, içsel spiritüel uyanış yolunu yürümekte olan kişilere hizmet etmektir. Bu hıristiyanlıkla ilgili bir misyon değildir. Tersine, içsel ışık, merhamet ve ilgi bulabilmeleri amacıyla, insanları senin kapına getirecektir. Kılıçlar Köprüsü’ndeki yolculuğuna başlayan bu kendine has ve değerli insan sana geldiğinde, o anda ne yapman ve öğretmen gerektiğini bileceksin.

Eğer bunu okumaktaysan ve gerçek olduğunu ve bir bağın olduğunu hissediyorsan, sen gerçekten Shaumbra’sın. Sen insan (kılığında) bir öğretmen ve bir rehbersin. İçindeki tanrısallık tohumunun bu anda ve gelecek tüm zamanlar için çiçek açmasına izin ver. Hiç bir zaman yalnız değilsin, çünkü tüm dünyada bir ailen ve çevrendeki semavi boyutlarda melekler vardır.

Bu metni lütfen ticari amaç olmaksızın ve bedelsiz olarak dağıtın.

Lütfen bu bilgiyi, dipnotlar dahil bütünüyle kullanın. Tüm diğer kullanımlar, Geoffrey Hoppe, Golden Colorado’dan alınacak yazılı onayı gerektirir.

Telif hakkı 2001, Geoffrey Hoppe, P.O.Box 7328, Golden, CO 80403.

e-posta: tobias@crimsoncircle.com. Tüm haklar mahfuzdur.

Sorular ve Yanıtlar

Yaratıcı (Yaratan) Dizisi – 14 Ekim 2000
Ders Üç: Tanrısal Anda Yaşamak

Crimson Circle’de (Kırmızı Çemberde) sunuldu

Tobias: Ve öyledir sevgili dostlar, bu çemberde devam etmekteyiz. Sizinle içinde oturduğumuz tanrısal anda devam etmekteyiz. Bunun sizin soru sorma zamanınız olduğunu bilmemize rağmen, size soracak çok sorularımız vardır! Bu gece çok uygun değildir, ama size birkaç soru yönelteceğiz. Gelecek günlerde sizden bilgi rica edeceğiz.

Bu kadar büyük bir insan grubunun, tanrısallığa uyanma işleminden aynı zamanda geçmesi, şimdiye kadar hiç olmamıştır. Bu zamanda uyanmakta olan onbinlerce Işık İşçisi vardır. Bunun nasıl birşey olduğunu bize söylemenizi rica etmekteyiz. Biyolojinizde bu nasıl hissedilmektedir? Duygularınızda nasıl hissedilmektedir, bize bunu ifade etmenizi rica etmekteyiz. Dönüşümünüzün nasıl hissedildiğini sormaktayız.

Tüm bunlar önemlidir. Oluşumlar, yeni anlayışlar, farkına vardığınız yeni bilgelikler, içinizde nelerin olup bittiğini merak etmekteyiz. Tüm bunlar yenidir. Onun için, bizimle iletişim içinde olmanızı, (tanrısal) anınızda deneyimlediğiniz şeyleri bizimle paylaşmanızı rica etmekteyiz.

Bu denli yalnız bir yolu yürümenin nasıl bir şey olduğunu sormaktayız, çünkü bunun birçok eski şeyleri, eski ilişkileri, işleri ve zorlukların üstesinden gelme yöntemlerini bırakmanıza neden olduğunu bilmekteyiz. Bizimle paylaşmanızı rica etmekteyiz, ama sonuçta sorularınızı yanıtlayan biz olmayacağız. Bunun gibi gruplar halinde toplanacağız ve siz bize yanıtlayacaksınız. Gerçekten, öğretmenler olan sizlersiniz.

Şimdi biz Cauldre’nın (Geoffrey Hoppe) bu gece burada biraz utanmasına neden olacağız. Biz, daha sorulmadan bir soruyu yanıtlayacağız. Tobias’ın kim olduğuna dair bir soru sorulmuştur. Dostumuz bu gece bu konuya girmemizi pek istememektedir! Tobit’in Kitabı (duraksama) – dostumuz buna değinmemizi istememektedir – bir baba Tobias ve bir de oğul Tobias’dan söz etmektedir. Kör edilen ve malını, mülkünü, tüm varlığını kaybeden, baba Tobias’dır. O sonra oğul Tobias’dan, genç olan Tobias’dan, alacaklı olduğu paraları bulmasını istemiştir. Bunu yaparken, genç Tobias’ın yol üzerinde çok macerası olmuştur. Çok şey öğrenmiştir ve sonunda, alacaklı olduğu parayı baba Tobias’a vermek üzere geri dönmüştür. Bu olayla birlikte, babanın gözlerinin iyileşmesini sağlayan bir çeşit şifa da gerçekleşmiştir.

Böylece, Tobit’in Kitabı’nda iki tane Tobias vardır. Ben, Tobias, Cauldre kanalıyla konuşan……..ben baba Tobias’ım. Oğul Tobias, burada iskemlede oturmakta olan, size bu mesajları iletmekte olandır. Ben onu Cauldre diye çağırmaktayım. Oğlum olduğunu sevgiyle bildiğim ve çok iyi anımsadığım kişi odur. Ve o bundan (çvr. bunun açıklanmasından) pek hoşlanmamaktadır! (kahkahalar)

Bu gece onu onurlandıracağım ve gerçekleştirdiği çalışmadan dolayı ona teşekkür edeceğim, çünkü bu zamanda burada olmakla, bir kontratı tamamlamaktadır. Bu çok, çok uzun zaman önce yapılan bir anlaşmaydı. Ben Dünya’ya geri gelmemeyi seçtiğimde, o devam etmeyi kabul etmiştir ve birlikte çalışacağımızı da kabul etmiştir. Bizim yakın enerjimiz ve birbirimize duyduğumuz derin sevgi yüzünden, Cauldre, Kırmızı Meclis için kanallık yapmayı kabul etmiştir. Zaman uygun olduğunda, Kırmızı Meclis’in enerjisini Dünya üzerinde ortaya çıkartmayı kabul etmiştir. Böylece sevgili oğul, bu şimdi açığa çıktı! Bu bilinmektedir. Bunu paylaşmak bizim için bir zevktir. (kendi kendine güler)

Ve şimdi başka soruları da almaktan sevinç duyacağız.

SORU: Bunu neden bu zamanda açıklamaktasın?

TOBIAS: Bu gecenin erken saatlerinde, perdenin bizim yanında bir tören vardı. Evet, perdenin bu yanında olan bizlerin de kendimize ait törenlerimiz ve kendimize ait onurlandırmalarımız vardır. Bu gece, kanallık başlamadan hemen önce, genç Tobias için bir tören vardı. Gerçekleştirdiği çalışma takdir edilmiştir. Çok güzel bir törendi. Ve gerçekten kırmızıyla doluydu. Ve gerçekten genç Tobias’a yeni bir kılıç verilmiştir. Başkanlık koltuğuna oturmak üzere Kırmızı Meclis’e davet edilmiştir. Bu, bir zamanlar onun babası olarak, çok gurur duyduğum bir andır. Onun için bu zamanda bu açıklamayı yapmaktayız.

SORU: Geçenlerde küçük bir grupla yapılan kanallık sırasında, dijital teknolojinin dualiteyle olan ilişkisinden söz etmiştin. Bilinci teknoloji ile dengelemeye ihtiyacımız olduğuna değinmiştin. Bununla ilgili konuşabilir misin lütfen?

TOBIAS: Dijital teknoloji dualiteye örnek olmaktadır. Bu teknoloji bir pozitif ve bir eksi, ya da bir “0” ve bir “1” olarak vardır. Bu, birlikte çalışan iki ayrı enerjidir. Bilim adamlarınız bu teknolojinin değerini keşfettikleri zaman – karşıt güçlerin, yeni birşey yaratmak için birlikte çalışmasını – teknolojiye bütünüyle yeni bir çağ açmıştır. Bu, bilgisayarlarınız ve CD-çalarınız gibi şeylerin yaratılmasını sağlamıştır. Bu, yeni iletişim teknolojilerini getirmiştir. Bu, iletişimin hızlanmasını ve enerjinin Dünya üstündeki geçişinin hızlanmasını sağlamaktadır.

Geçmişte, geçmişteki teknoloji, sizin deyiminizle kötüye kullanılmıştır. Atlantis’te teknoloji kullanıldı ve sonuçları pek de arzu ettiğiniz şekilde olmamıştır. Şimdi teknoloji ile spiritüel büyümeniz arasında bir birleşme olmaktadır. Bunun ortaya çıkmasının sağlanması, teknolojiyi daha derin spiritüel yanlarınız ile birleştirmek, size, yani aydınlamış insana kalmış bir şeydir.

Daha önce açıkladığımız gibi, bundan sonraki adımınız dörtsel (quad) matematik olacaktır, şimdilerde ikisel (dual) dijital teknoloji olarak bildiğiniz şeyde, yeni keşifler katlanarak hızlanacaktır. Ve bu keşifler, söylediğimiz gibi, sizin zamanınızla birkaç yıl içinde olacaktır. Tekrarlıyoruz, 4 sayısına bakacak olursanız, onun içinde yatan gücü anlamaya başlayacaksınız. 2011 yılınız bile bir 4 sayısıdır. Bu yıl, son geçişiniz olarak düşünülen 2012 yılından bir önceki yıldır. Şimdi teknoloji ile teknolojinin içerdiği anlayışlar ve kendi spiritüel büyümeniz arasında çok birleşmeler meydana gelmektedir. Geçmişte, bunlar biraz ayrı kalmışlardı.

SORU: Bir arkadaşım ve ben, gözümüzün önünde bir adamın yok olduğunu gördük. Bu adam kimdi ve mesaj neydi?

TOBIAS: Gerçekte bu adam daha baştan var değildi! Bu bir ilüzyondu, oldukça gerçekçi bir ilüzyon. Bu ilüzyon, adam sana bir mesaj verdikten sonra kesilmiştir. Bu sesli verilen bir mesaj değildi, onun zihninden her birinize verilmişti. Eğer geriye bakarsan, sana ne söylemiş olduğunu anlayacaksın. Bu fiziksel bir varlık değildi. O orada senin için uygun olarak bulunan bir enerji bileşimiydi.

SORU: Tobias, sen bu yaşamdan, hepimizin katlanması ve acıyla geçmesi gereken bir yaşam olarak söz etmektesin. Bu, bizim anlamamıza, büyümemize ve deneyim yoluyla tekamül etmemize ve şimdi de içimizdeki büyük tanrısal başarıyı açığa çıkarmamıza izin veren, Ben (olan) Tanrı’nın yaratıcı ifadesini inkar mı etmektir?

TOBIAS: Bunun için seni onurlandırmaktayız. İçinden geçtiğin deneyimler için seni onurlandırmaktayız. Aynı zamanda, yaşamında çok sevinçlerin de olduğunu bilmekteyiz. Çok bolluk da vardır. Ama hiç bir zaman da, katlandığın şeyler için sana teşekkür etmekten geri kalmadık. Her gün orada, dünyada olduğunu bilmekteyiz. Kurgulanmış olan zorluklardan geçmektesin. Bu grupla burada toplandığımızda, bu zorluklar için her zaman size takdir ve teşekkür sunmayı seçmekteyiz. Gerçekleştirdiğiniz şeylerle ilişkili olan sevgi ve bencilsizliğiniz için sizi gerçekten onurlandırmaktayız. Ama kısa bir an için de olsa, içinden geçtiğiniz acıları ve zorlukları ve üzüntüleri yıkamak için buraya gelmekteyiz. Bunun ne denli meydan okuyucu ve ne denli zor olduğunu bilmekteyiz.

SORU: Dualistik olmayan bir bakış açısından bakıldığında, yaratılışın tüm boyutları eşit geçerliliğe ve amaca sahiptir. Aslında, Ruh’un bakış açısına göre, 3-boyutluluğun oyun alanı, içinde bedenlenilebilmesi için binlerce yıllık bir hazırlıktan geçmiştir. O zaman neden, dualite çevresinde yapılandırılmış olan 3-boyutluluk, bu kadar kötü bir darbe yemiştir?

TOBIAS: Sizin alanınız, Dünya çevresinde yaratılmış olan enerjiniz ve fiziksel evreniniz, diğerlerine hiç benzememektedir. Söylediğimiz gibi, o Tüm Olan’ın dışında var olmaktadır.

O hiç de kötü bir darbe yememektedir! Sadece, içinden geçilmesi en zor olandır. Kişisel deneyimlerime göre……Dünya’da çok, birçok yaşamda yürüdüm, ve dualite içinde olmak, Ruh’la olan bağlantımın kopukluğu, bana son derece zor gelmiştir. Bunaltıcıydı. Bundan dolayı gerçekleştirdiğiniz şeyler için, bizim tarafta bu kadar saygı ve onur duyulmaktadır. Tüm realitelerin, tüm boyutların gerçekten geçerliliği vardır, ama tüm yaratılışta, sizin burada deneyimlediğiniz gibisi yoktur. En meydan okuyucu olan, ama yeni yaratılış potansiyelini sağlayan da burasıdır.

SORU: Fiziksel bedenlerimiz değişime uğradıkça, profesyonel kişiler (çvr. doktor, biyolog vs) kanımızı ya da DNA’mızı inceleyerek bunu açıkça anlayacaklar mıdır?

TOBIAS: Bu gerçekten olacaktır, sadece enerjinizi okuyanlarda (görenlerde) değil, ama mikroskop altında görenlerde de olacaktır, ama onların gözlemleri daha sonra gelecektir. Onlar oldukça şaşıracaktır. Çoğunuzdan başka incelemelerin yapılmasını isteyeceklerdir. Bu burada ortaya konan güzel bir noktadır, çünkü bunun içinizde, bir şeylerin yanlış gittiğine, hastalık olduğuna dair korkuları yükseltmesi potansiyeli vardır. İncelemelerine izin vermeyi seçerseniz, sadece tanrısal anda yaşamanızı anımsatmak isteriz. Onlar daha kolay gözlemleyebilecekleri alanlardaki, özellikle hücresel yapı ve uyumlanmada, küçük, ince farklılıkları görmeye başlayacaktır. Onlar, derinizi ve gözlerinizi ve saçınızı da içeren, biyolojinizin dışsal ögelerindeki değişimi görecektir. Ve evet, kanınızdaki, al ve ak yuvarlak hücrelerinin dengesindeki, ve özellikle şifa sağlayarak hastalığa engel olan yeni çeşit hücrelerin, kan hücrelerine çekilmelerindeki farklılıkları, gerçekten fark edeceklerdir.

SORU: Öğretmenler olarak, bilgiyi sözlü olarak mı yayacağız, yoksa bu daha çok sözsüz bir enerji alış-verişi mi olacaktır?

TOBIAS: Her ikisi de olacaktır. Kendi tanrısallığınız ve yeni enerjinin dinamiklerini daha çok anlamaya başladıkça, sözsüz düzeylerde gerçekleştireceğiniz çalışmalar çok olacaktır. Yapacağınız çalışmanın çoğu, özellikle de bir durumu etkilemekle ilgili olanlar, sözsüz olarak gerçekleştirilecektir. Ama size gelecek olan insanların, sözel bilgiye çok gereksinimleri olacaktır. Böylece siz onlarla konuşacak, onları yatıştıracak ve nelerin olduğunu anlamalarına yardımcı olacaksınız.

SORU: Tobias, günlük iş yaşamımda, tanrısal ana nasıl sahip olabilirim? Burada, bu aile olan grupla bunu gerçekleştirmek kolay, ama çalan telefonlar ve gelen istekler olduğunda……..

TOBIAS: Sevgili dostlar, bunun kolay olacağını hiç söylemedik! Bugün buradaki enerjide, bu tanrısal anı hissetmek ve anlamak kolaydır. Bu enerjiyi günlük dünyanıza da getirmek, alıştırma yapmanızı talep edecektir. Adanmışlık isteyecektir. Ama mücadeleye neden olmamalıdır. İşinizde size meydan okuyan durumlarla karşılaştığınızda, sadece kısa duvarınızın arkasında durun. Tanrısal anınızda durun ve izin verin. Tekrarlıyoruz, çevrenizde şeylerin değişmeye başladığını göreceksiniz. Ama bu işleme, tanrısal anınızda durmaya, kısa duvarın öte yanında durmaya ve sonra da o anda bulunmaya bilinçli bir niyetle başlamalısınız. Bu bir mücadele gerektirmemelidir. Zor olmamalıdır. Buna bilinçli olarak niyet ettiğinizde ve düzenli olarak yaptığınızda, gitgide daha doğal olmaya başlayacaktır. Gittikçe kolaylaşacaktır. Bu tanrısal an, sizin bir parçanız olmak istemektedir. Yaşamınızda ortaya çıkmak istemektedir. Bunu oldurmak zorunda değilsiniz. Sadece bunun olmasını olası kılacak alana izin vermelisiniz.

SORU: Özsel yağlar, homeopati, vs. gibi, titreşimimizi yükseltmeye yardımcı olacak şeyler var mıdır?

TOBIAS: Sevgili dostlar, bugün daha önce açıkladığımız diyapazon örneğine geri gideceğiz. Her iki çatalı farklı frekanslarda, karşıt frekanslarda titreşen bu diyapazonu içinizde hissedin. Ve şimdi içinize dönün ve onların ahenkli frekanslarla titreşmeye başlamasına izin verin. Bu, kendiniz için yapabileceğiniz en güçlü şey olacaktır. Bu içinizdedir. Bu, DNA’nızın içindedir. Bu sizindir. Ona zaten sahipsiniz. Bu sözünü ettiğin diğer şeyler…..onlara sahip değilsiniz. Dışarı çıkıp bunları satın almak ve uygulamak ve içinize sokmak zorundasınız. Görüyor musun? Bu, bu ürünlerden her hangi birini karalamak değildir, çünkü çoğu bir değer taşımaktadır. Ama sen oluşuma içinden başlamadıkça, bunların senin üstünde az ya da hiç etkisi olmayacaktır. Bunu şimdiye kadarki yaşamında gördün. Bunları alırsın, ve sağladıkları kısa ve anlık bir sevinç olur, kısa ve anlık bir şifa, ama uzun vadede bunlar yanıt değildir. İşleme içinden başla. Uyumlamaya içinden başla. Sonra, gelecekte bu ürünleri aldığında, çok daha etkili ve çok daha yoğun olacaklardır. El kitabını çıkarttığında, bunlara gerçekten gereksinim olup olmadığını da kendi kendine sorgulayacaksın!

SORU: Yeni enerjide meditasyonun oynadığı bir rol var mı?

TOBIAS: Yanıt, çok basit olarak, sizin bildiğiniz şekliyle değil’dir. (kendi kendine güler) Ve bu yine Cauldre’nın kaçındığı ve bana bir şeyler fırlatacaklar mı (korkusuyla) sorguladığı bir sorudur. (dinleyici kahkahaları) Meditasyonlarınız çoğu zaman mücadele içinde ve zor olmuştur. Onlar gerçekten de sizin bu noktaya gelmenizi sağlamıştır. Benliğinizin bu yanını her zaman onurlandırmanızı istemekteyiz. Ama yeni enerjiye girdikçe, zihninize gelen düşüncelerle savaşarak, belirlenmiş bir zaman dilimi içinde hergün oturup da maditasyon yapmanıza gerek yoktur. Yapmanız gereken tek şey dostlar, Tüm Olan’a izin vermek ve Onu kabul etmektir. Kendinizi kabul edin ve tanrısal anda yaşayın. Kendi başınıza olmak isteyeceğiniz sessiz zamanları arzuladığınızı fark edeceksiniz, ama bu kalıplaştırılmış bir meditasyondansa, daha çok bilgelik ve sevgiyle akacağınız bir ırmak gibi olacaktır. Bu şeylerin hepsi size iyi hizmet etmiştir, ama eski kitapları okumak için eski kitaplıklara geri gitmeye artık gerek yoktur. Bu gerçekten yeni enerjidir. Biz bu diziye başladığımızda, bu gruba bu yeni şeylerle ilgili konuşmaya başladığımızda, bu bilgilerin bazılarının zor ve meydan okuyucu olacağı hakkında sizi ikaz etmiştik. Bu bilgi, bir anlamda, sizi bu noktaya getiren tüm şeyleri elinizden alacak ya da (onların yerine başka şeyleri) koyacaktı.

SORU: Bu zamanlardaki aşk ilişkileri hakkında, özellikle de bekar Işık İşçileriyle ilgili bize ne söyleyebilirsin?

TOBIAS: Bu en meydan okuyucu alanlardan biridir, çünkü spiritüel hizmette bulunanlarınızın çoğu, kendini yalnız hissetmektedir. Kalbinizde, bir başkasıyla paylaşma isteği olduğunu bilmekteyiz. Ama kendinize bu sakin zamanı, bu yalnız olma zamanını vermenizin bir nedeni vardır. Bu, kendi oluşumunuza, dikkatiniz dağılmadan gerçek olarak odaklanabilmeniz içindi. Gerçekten, bu sevmeye ya da sevilmeye değer olmadığınızdan değildir, ama evinizde yalnız olmayı istediğiniz ve yeni enerjinin öğretmeni olabilmek için yeni enerji işlemlerinden geçmeyi istediğiniz için böyledir.

Denge ve uyumun olduğu tanrısal anda yaşadıkça – oh, bu insanlar size çekilecektir. Onlar size gelecektir. Onlar ışığı görecektir, ve sonra o zamanda, size uygun olan şeyi ayırt etmek size kalmış olacaktır. Bu yolda yalnız olmanın zor olduğunu bilmekteyiz. Marketlerde, parklarda ve restoranlarda birlikteliklerinin keyfini çıkartanları görmek zordur. Ama sevgili dostlar, siz bu yalnızlık zamanını istediniz. Biz bunun değişmekte olduğunu görmekteyiz ama bu dışarıya çıkıp da arayacağınız bir şey değildir. Bu, tüm uygunluğu içinde size getirilecektir.

SORU: Tobias, ben satın almak istediğim bir ev buldum. Mükemmel anda kalarak bu (bürokratik) işlemleri nasıl yürütebilirim? Bir de, tatillerimi şimdi nasıl planlamalıyım?

TOBIAS: Yeni ev benzetmesinden (konuşurken), sahip olabilmen için bir tanesinin şimdi sana gelmesi uygundur! Senden, içinde titreşen diyapazona dönmeni ve onun dengelenmesine izin vermeni, uyumun gerçekleşmesine izin vermeni rica etmekteyiz. Böylece genelde ev satın alınırken deneyimlenen tüm bu sinir edici şeyler, kendiliğinden çözülecektir. Gerçekten de, anda bulunmaya gereksinimin olacaktır. Bu evde bulunmaya niyet etmen gerekecektir, ama tüm bürokratik işlemlerin, kredilerin, randevuların ve tüm diğer işlemler, sanki birarada akıyormuş gibi olacaktır. Şimdi, bildiğin gibi, bu çoğu zaman da, mümkün olan son anda meydana gelecektir. Herşey önceden güzelce önüne serilmeyecektir. Bununla ilgili korkularını sadece bırak, ve bu oyun alanına girecektir.

Tatillerine gelince – dostumuz Cauldre’nin arası tatillerle (tatili planlamakla) pek iyi değildir, ona anımsatmaktayız. Kendi enerjini yenilemek amacıyla bir ara vermek zamanı olduğunu hissettiğinde, bu zamanı sadece yarat. Buna değersin. Sadece bu zamanı yarat. Sonra da bu zamanı, kendi enerjini yeniden doldurmak için kullan.

SORU: 7 yaşındaki oğlumun devamlı yinelenen bir kabusu var, ve bunu, sayıların hep daha yükselmesi ve şeylerin fazla hızlı hareket etmesi olarak açıklamakta ve fiziksel olarak da kendini hasta hissetmektedir. Bu aralar kendini çok üzgün hissettiğini söylemektedir. Ona neler olmakta olduğu hakkında bize geri bildirimde bulunabilir misin?

TOBIAS: Çok kişi sayı dizileri ve sayı şekillerle ilgili rüyalar görmektedir. Bu olağandışı değildir. Şu anda gerçekten enerjilerin ve frekansların hızlanması söz konusudur. Belli zihin yapılarına sahip kişiler, gerçekten sayılarla rüyalar görecektir. Dostumuz Cauldre da bunu yapmıştır. Oğlunun rüyasında gördüğü şeylerin temelinde, daha önce sözünü ettiğimiz dokumanın dokunuş şeklini görmekte olduğu yatmaktadır, ama o bunu matematiksel bir temelde görmektedir. O aynı zamanda, siz kuantum sıçrayışı dediğiniz şeye doğru yaklaşırken, olayların, teknolojilerin, deneyimlerin hızlandığını, çok çabuk hızlandığını görmektedir. Bunu derin bir düzeyden deneyimlemek, gerçekten de fiziksel bedende mide bulantılarına neden olur. Bu onun için çok basittir. Gece yatmadan önce, bunları sayı olarak görmemesini, resmi ya da görsel realiteyi yaratan tam rakkamları (geometrik olarak) biraraya getirmesini söyleyin. Bunu yapmasını ondan isteyin. Bunun için yardım talep etmesini söyleyin ve ona yardımcı olunacaktır.

SORU: Geçen Cumartesi, arkadaşım ve ben, Fort Carson’da bulunan askeri üssün orada bir bara gitmeye karar verdik. Nasıl gideceğimiz bize anlatılmıştı ama ikinci denememizde, hiç bir levhası olmayan, kapıları kapalı ve park yerinde de hiç araba olmayan, karanlık bir binaya geldik. Aynı yol-tarifini kullanarak, yarım saat sonra aynı binaya geri geldik, saat 23:00’tü (11:00 PM) Şimdi de ışıklar yanıktı ve bize barın 19:00’dan beri açık olduğu ama şimdi kapatmak üzere oldukları söylendi. Biz bir tehlike içinde miydik, yoksa bu bir çeşit kehanet miydi? Teşekkürler.

TOBIAS: Çok basit bir şekilde söylersek, sizin orada bulunmanız uygun değildi. Işık İşçileri bu çeşit garip olayların olduğunu hep daha fazla görecektir. Ve tekrarlıyoruz, bu durumlara yerleştirilmiş 4 sayısına hep bakınmanızı rica etmekteyiz. Bu, korku ya da panik dolu olan bir yere gitmemeniz konusunda ve birçok değişimin yolda olduğunu anlamanız için, size bir ipucu olacaktır.

SORU: Ben hep dünyayı dolaşmak istemişimdir. Bunu yapmak için bir iş mi aramalıyım, yoksa sadece başımı alıp gitmeli miyim?

TOBIAS: Şu anda içinde bulunduğun gelişim açısından yolculuğa çıkman çok uygun değildir. Bunu yapmak zamanı değildir. (Burada, başkalarını yardıma çağırmaktayız) Yapmakta olduğun ve fiziksel şekilde olmayan yolculukların vardır. Geceleri yapmakta olduğun geniş, büyük yolculuklar vardır. Ama sen rüyalarını da pek hatırlamamaktasın. Bu da senin dünya çapında bir yolculuk yapmak istediğini zannetmene neden olmaktadır. Ama bunu şimdi gerçekleştirmek, uygun zaman değildir, belki daha sonra. Burada, açıklamayı seçmediğimiz nedenler söz konusudur.

SORU: Bir zaman önce, bana, deniz tuzu ile hazırlanmış banyoda yatmamı söylemiştin. Buna devam etmeme gerek var mıdır?

TOBIAS: Temel şifa verici yöntemlerden biri olarak, deniz tuzu ile hazırlanmış banyoda yatmayı, Işık İşçilerine sık sık tavsiye etmişizdir. Burada, fiziksel bedenin kirliliğini (toksinlerini) çekip alacak özellikler vardır. Bunlar, aynı zamanda stresi de çekip alacaktır. Bu çok tavsiye ettiğimiz bir şeydir. Bu yolla, bedeninize her hangi bir şey girmiş olmamaktadır. Bir şeyi değiştirmeye çalışmamaktasınızdır. Siz sadece deniz tuzunun, artık uygun olmayan şeyleri bırakmanız için yardımcı olmasına izin vermektesinizdir. Bunun, Işık İşçilerine çok yararlı olacağını düşünmekteyiz.

SORU: Eğer eski benliğimiz ölmekteyse ya da bizi terk etmekteyse ve şimdi yeni benliğimiz buradaysa, bu yükseldiğimiz anlamına mı gelmektedir?

TOBIAS: Gerçekte eski benliğiniz ölmüş değildir. Eski benlik, yolculuğunu, kontratını tamamlamıştır. Deyim yerindeyse, eski benlik bir iş üstlenmiş, onu çok iyi başarmış ve o işte çok çalışmıştır. Ve şimdi artık özgür bırakılabilinir. Sizin Yuva diye adlandırdığınız yere artık geri dönebilir. Bunda çok onurlandırma vardır. Yükselmek deyimi, bizim çok kullandığımız bir terim değildir, çünkü bununla ilgili kiliseleriniz ve hatta Yeni Çağ (New Age) materyellerinden doğan çok yanlış anlamalar vardır. Yükseldiğiniz zaman, anında herşeyden tümüyle şifa bulacağınızı, herşeyi bileceğinizi ve herşeyi yapabilir hale geleceğinizi zannetmektesiniz. Ama bir anlamda, evet, siz gerçekten yükselmektesiniz. Siz değişmektesiniz. Siz şimdi tanrısallığınıza bu realitede izin verebilmektesiniz. Ama biz sadece, yükselmenin ne olduğunu sandığınız şey hakkında dikkatinizi çekmek istemekteyiz. Tekrarlıyoruz, şeylerin sizin düşündüğünüzden çok farklı olacağını anlamanızı rica etmekteyiz. Bunlar çok güçlü ve harika olacaktır ama yükselme oluşumuyla ilgili hiç bir zanna kapılmamanızı da rica etmekteyiz.

SORU: Tobias, stresden söz ettin. Stres içindeyken tanrısal anı deneyimlemek kesinlikle imkansız değil midir?

TOBIAS: Çoğunuzun gündelik yaşamında deneyimlediği gibi, stres içinde olduğunuzda……..bu durum, tanrısal anınızda olmak için ideal bir zamanDIR. Bu durum, tanrısal anda olabilmek için, bir an kısa duvarınızın arkasında duracağınız, ideal ve en güçlü zamandır. Ve gerçekten de stres bunu meydan okuyucu ve zor hale getirecektir, ama siz bir kez böyle durumlarda, tanrısal anınızda nasıl olacağınızı anlamaya başladığınızda dostlarım, çok hızlı ilerleyeceksiniz. Çok hızlı güçleneceksiniz.

SORU: Biz görünüşe göre bilgisayar teknolojisi ve İnternet’e gittikçe daha bağımlı olmaktayız. Hangi kapasitede olursa olsun, tanıdığım ve bilgisayar kullanan herkes, görünüşe göre sürekli sorunlar yaşamaktadır. Bununla ilgili olan şey nedir?

TOBIAS: İnternet teknolojinizle ilgili olan herşey, sadece12 yıllıktır. Bugün masaüstü bilgisayarı olarak bildiğiniz bilgisayar teknolojisi, sadece 30 yıllıktır. Hala daha çözümlenmekte olan şeyler vardır. İnternet’inizi ve bilgisayar kapasitelerini, yeni enerjinin bir parçası, hızlı iletişim ve anlayışların bir parçası olarak görün. İnternet’inizin tek bir yere ait olmadığını anladığınızda, onun her bir kullanıcının ellerine ait olduğunu ve gücün de her bir kullanıcının ellerinde olduğunu anlarsınız. Bunların hepsi, bir anlamda, içinizden yükselmekte olan kendi tanrısallığınızla ilgili nelerin meydana geldiğinin bir örneğidir. Bu, Ruh’tan ya da kiliselerin size öğrettiği gibi, cennetin bir merkezinden gelmemektedir. Bu bir abide değildir. Bu içinizde meydana gelmektedir. Ve evet, İnternet’inizde süregelen bir öğrenme vardır. İçinizde süregelen bir öğrenme vardır, ama bunların tümü işlemin bir parçasıdır. Bu sizin, yeni yaratıcıların, yaratmakta olduğunuz şeydir.

SORU: Ben eşimle olan ilişkimi nasıl koruyacağıma dair içgörü rica ediyorum, özellikle de bugünlerde ikimizi de kapsayan hukuksal bir durumla ilgili olarak.

TOBIAS: Sen burada fazla çaba sarfetmektesin. Gelecek ve sonuçla ilgili fazla endişelenmektesin. Ve biz senin sadece bu tanrısal anda yaşamanı ve içindeki frekansları uyumlamanı ve ne gelirse gelsin, sonucu kabule hazır olmanı rica etmekteyiz. Tekrarlıyoruz, bu durumla ilgili şeylere fazla sıkı tutunmaktasın. Sadece bırak ve izin ver ve mükemmeliyet içinde sonuçlanacağını anla.

SORU: Ben teknolojilerle çalışmaktayım ve bu zamanlarda özellikle gitmem gereken bir yön var mı diye bilmek istiyorum.

TOBIAS: Gidilecek çok, birçok yön vardır. Sana en iyi hizmet edecek olana bakmaktayız. (duraksama) Sen, daha hızlı ve daha etkili veri (data) işlemlerini yapmak için uygunsun. Evet, buna gereksinim olacaktır, çünkü senin şu anda çalışmakta olduğun sistemler bile, önünüzdeki birkaç yıl içinde modası geçmiş olacaktır. Büyük miktarlardaki bu verilerle etkili bir şekilde başa çıkma gereksinimi, gittikçe daha fazla önem kazanacaktır ve sen bunun bir parçası olacaksın.

SORU: “Şimdi”ki anda dururken ve gereksinim duyduğumuz herşey titreşimimizle bize çekilirken, koşucu meleklerimizle nasıl çalışmalıyız?

TOBIAS: Bu mükemmel bir sorudur. Perdenin bizim tarafında özellikle yardım etmek amacıyla olan varlıklar vardır, ama onlar, siz bunun arkasında yatan niyeti ve enerjiyi yaratmadıkça, yardım edemezler. Koşucular sizin yerinize bir şey yapmaz, ama yardım edebilir ve oluşuma da yardım etmektedir. Bu hem Dünya üzerindeki deneyimleriniz, hem de çok boyutluluğunuz için geçerlidir. Siz kendi titreşiminizi değiştirdiğinizde…..uygun olan herşeyi kendinize çektiğinizde, bu şeylerin size gelmesini sağlayan, bir anlamda onlardır. Eğer bu şeylerin size gelmesini engelleyen ya da gelişlerini yavaşlatan dışsal engeller varsa, başka düzeylerde engelleri yumuşatan varlıklar, onlardır. Koşucular, bir anlamda, enerji dengeleyici varlıklardır. Onlar sizinle, enerjinizin dengelenmesine ve uygun zamanda, uygun şeyleri getirmeye yardımcı olmak için çalışmaktadır. Onların yardım etmesini isteyebilir ve buna niyet edebilirsiniz, böylece sundukları yardımın daha çok bilincinde olabilirsiniz, ama bir anlamda, onlar bu çalışmayı zaten hep yapmaktadır.

SORU: Biz şimdi bir üçüncü yaratılışı yaratmaya mı hazırlanmaktayız? Bu, Yaşam Çiçeği görüntüsünde olduğu gibi, önceki iki yaratılış çemberiyle üstüste mi gelecektir? Bunlar, Yaşam Çiçeği çemberinde olduğu gibi, sonuçta yaratılışın yedi çemberi ya da küreleri midir?

TOBIAS: Bu zamanda, bir üçüncü yaratılışın olmadığını söyleyeceğiz. Burada bunu açıklamak biraz zordur. Dörtsel (quad) matematik ile ilgili yaptığımız açıklamalara geri gitmenizi rica etmekteyiz. İkinci yaradılış açılmaya, genişlemeye başladıkça, yeni yaratılışın lineer bir yolu olmayacaktır. O geometrik olarak açılacak, genişleyecektir. O karesel bir temelde genişleyecektir – tam doğru terim bu değildir. Onun için şu anda ikinci yaratılışa bu kadar çok odaklanma vardır. İkinci yaratılış, siz yaratılışın dörtsel (quad) matematiğine geçtiğinizde kullanılacak bir modeli, kalıbı yaratmaktadır.

SORU: Tobias, Mount Shasta’ya gitmek için çok güçlü bir istek duymaktayım. Gitmeli miyim?

(çvr. Mount Shasta, California’nın kuzeyinde, enerjisinin yoğun olduğu bilinen bir dağdır)

TOBIAS: Evet. (uzun bir duraksama, dinleyicinin kahkahaları) Böyle yürekten gelen arzular olduğunda, her hangi bir engel görmemekteyiz. Biz, “git” demekteyiz. Ama tekrarlıyoruz, orada bulacağın (bulmayı umduğun) şeyle ilgili, zihnini açık tut. Önyargın olmasın.

Sevgili dostlar, size açıkladığımız ve size sunduğumuz herşey, sizin niyet etmenizi ve enerjinizi talep edecektir. Tekrar biraraya gelene kadar bunun üzerinde bilinçli olarak çalışmanızı rica etmekteyiz, herşeyi olduğu gibi kabul etmeyi, insan benliğinizi, ve şimdi de tanrısal benliğinizi kabul etmeyi, ve tanrısal anda da yaşamayı bilinçli olarak çalışın. Siz bunun üzerinde ne kadar çok çalışırsanız, hem sizin için, hem de sizi izleyen diğerleri için bütün sonuçlar da o kadar hızlanacaktır.

Size tekrar hatırlatmaktayız, her zaman sizinle birlikte olan bir varlıklar grubu vardır. Siz hiçbir zaman yalnız değilsiniz!

Ve öyledir

Kırmızı Meclis’in varlıklarından Tobias, Golden, Colorado’da yaşamakta olan Geoffrey Hoppe tarafından sunulmaktadır. Tobit’in mukaddes kitabında bulunan Tobias’ın öyküsü, Crimson Circle sitesinde bulunmaktadır.

www.crimsoncircle.com. Tobias materyelleri, bedelsiz olarak dünyanın her tarafında bulunan ışık işçileri ve Shaumbra’ya, Ağustos 1999 tarihinden beri sunulmaktadır. Bu tarih Tobias’ın, insanlığın yıkım potansiyelini aşıp, Yeni Enerjiye girdiğini söylediği tarihtir.

Crimson Circle, Yeni Enerjiye geçiş yapacak ilk insan (kılığındaki) meleklerden oluşan global bir ağdır. Bu kişiler, yükseliş halinin sevinç ve zorluklarını deneyimlerken, diğer insanların da yolculuğuna, paylaşım, ilgi ve yol göstererek yardımcı olmaktadır. Crimson Circle’in sitesine her ay 40.000’in üzerinde ziyaretçi, son materyelleri okumak ve kendi deneyimlerini tartışmak amacıyla girmektedir.

Crimson Circle her ay Denver, Colorado’da, Tobias’ın, Geoffrey Hoppe kanalıyla son bilgileri sunduğu yerde biraraya gelmektedir. Tobias, kendisinin ve Crimson Council’ın (Kırmızı Meclisin) diğer semavi varlıklarının, aslında insanoğlunun kanallığını yapmakta olduğunu bildirmektedir. Tobias’a göre, onlar bizim enerjilerimizi okumakta ve biz içimizde deneyimlerken, dışardan da bakabilmemiz için, kendi bilgilerimizi bize geri tercüme etmektedirler. Crimson Circle toplantıları herkese açıktır, ama LCV takdir edilir. Katılımı gerektiren hiç bir şey ve ödenmesi gereken bir aidat yoktur. Crimson Circle, dünya çapındaki Shaumbra’nın açık sevgisi ve bağışları yoluyla bolluğu kabul etmektedir.

Crimson Circle’ın en yüksek amacı, insan melekler ve öğretmenler olarak, içsel spiritüel uyanış yolunu yürümekte olan kişilere hizmet etmektir. Bu hıristiyanlıkla ilgili bir misyon değildir. Tersine, içsel ışık, merhamet ve ilgi bulabilmeleri amacıyla, insanları senin kapına getirecektir. Kılıçlar Köprüsü’ndeki yolculuğuna başlayan bu kendine has ve değerli insan sana geldiğinde, o anda ne yapman ve öğretmen gerektiğini bileceksin.

Eğer bunu okumaktaysan ve gerçek olduğunu ve bir bağın olduğunu hissediyorsan, sen gerçekten Shaumbra’sın. Sen insan (kılığında) bir öğretmen ve bir rehbersin. İçindeki tanrısallık tohumunun bu anda ve gelecek tüm zamanlar için çiçek açmasına izin ver. Hiç bir zaman yalnız değilsin, çünkü tüm dünyada bir ailen ve çevrendeki semavi boyutlarda melekler vardır.

Bu metni lütfen ticari amaç olmaksızın ve bedelsiz olarak dağıtın.

Lütfen bu bilgiyi, dipnotlar dahil bütünüyle kullanın. Tüm diğer kullanımlar, Geoffrey Hoppe, Golden Colorado’dan alınacak yazılı onayı gerektirir.

Telif hakkı 2001, Geoffrey Hoppe, P.O.Box 7328, Golden, CO 80403.

e-posta: tobias@crimsoncircle.com. Tüm haklar mahfuzdur.

Leave a Reply